Reece Catalogus 2024 / Nederland

Page 1

REECEAUSTRALIA COM
Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Leisure Tops & Pants Wedstrijdkleding Over Reece REECE CATALOGUS 2024/2025 INHOUD OVER REECE 2 WEDSTRIJDKLEDING 14 TOPS & PANTS 50 LEISURE 84 HOCKEYSTICKS 108 PADEL RACKETS 124 SPORTTASSEN 132 ACCESSOIRES 140 MAATTABELLEN 160 1
2 REECEAUSTRALIA COM

Onze roots

De wortels van Reece liggen in Australië. De oprichter van het merk maakte destijds een reis Down Under en raakte overweldigd door de schoonheid van de rijke natuur van het land en de sportiviteit van de Aboriginals. Ze leven vooral buiten, genieten volop van het leven, en benutten het rijke, gevarieerde, avontuurlijke en bovenal prachtige landschap maximaal.

Het was zijn inspirerende bezoek aan Australië dat al zijn eerdere abstracte plannen op hun plaats deed vallen. Hij besloot een merk te introduceren op de sportmarkt in de geest van de Australische manier van leven: avontuurlijk en met oog voor schoonheid. De krachtige merknaam werd uiteindelijk Reece, wat ‘enthousiasme’ betekent. Een naam die nauw verbonden is met zijn visie op sport en zijn ervaringen in Australië.

Onze drijfveer

Vandaag de dag is enthousiasme nog steeds een belangrijk ingrediënt in elke keuze en elk product dat Reece maakt. Wij geloven namelijk dat er zonder enthousiasme, geen succes is. Alleen iemand die tegen de stroming in zwemt en alle passie en strijdlust in de wedstrijd legt, kan het verschil maken.

Inmiddels is Reece uitgegroeid tot teamwearpartner van honderden clubs, waaronder hockeygiganten Oranje-Rood en SV Kampong en de hockeybonden van België en Duitsland. Samen zijn we meervoudig Europees kampioen, Wereldkampioen en Olympisch kampioen geworden. Maar nog altijd houden we ons vast aan onze roots; het ontwerpen van kleding en accessoires voor teams en individuen met actieve levensstijlen.

Better Club, Better Team, Better Player

Better Club: Reece staat voor sportiviteit, enthousiasme en trots. Een sportclub verbindt mensen en iedereen die een bijdrage levert aan de club, of je nu sporter bent, vrijwilliger of fan is waardevol; samen maken jullie de club en wij helpen jullie om een succesvolle en gezonde club te zijn, een club om trots op te zijn.

Better Team: door als kledingpartner te investeren in jullie club, willen wij het mogelijk maken dat jullie teams de goede begeleiding krijgen om samen te werken, samen plezier te maken en samen te presteren.

Better Player: door te investeren in de juiste eigenschappen van sportkleding en sportmaterialen, stellen we jullie spelers in staat om beter te presteren.

Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Leisure Tops & Pants Wedstrijdkleding Over Reece REECE CATALOGUS 2024/2025
3

Onze kracht

4 REECEAUSTRALIA COM

20.000 m2 teamsport

Wij vinden het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn over voorraden en looptijden van onze artikelen en willen snel leveren. Dat laatste kunnen we realiseren doordat we voorraadhoudend zijn. Naast ons hoofdkantoor in Deventer staat een magazijn met een oppervlakte van maar liefst 20.000 m2! Door strategische forecasting en planning zorgen we dat ieder artikel voldoende op voorraad is. Zo bieden wij de beste service aan al onze clubs en leden.

FORECASTING EN PLANNING VIA SLIMSTOCK

SNELSTRAAT

MET MEESTBESTELDE ITEMS

SPRAAKGESTUURD

ORDERS

PICKEN

18.250

UNIEKE

SKU’S

RECORDAANTAL VERSTUURDE

ORDERS OP EEN

DAG: 8004

ZEER HOGE

UITLEVER­

GRAAD: 98%

Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks Leisure
Pants Wedstrijdkleding Over Reece REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops &
24 KM PALLETS
5

Op weg naar een circulair sportmerk

Hebben jullie duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Wij ook!

Als sportmerk wil Reece een bijdrage leveren aan een betere wereld voor de generaties na ons. Daarom zetten wij ons dagelijks in om de transitie naar een circulaire economie te versnellen en onze CO2-voetafdruk te verkleinen.

6 REECEAUSTRALIA COM

Voor

Rise shirt worden

15 gerecyclede flessen gebruikt!

Onze stappen naar een duurzame toekomst

GERECYCLED POLYESTER

De eerste stap naar een klimaatneutraal bedrijf zetten we door zo veel mogelijk artikelen te maken van gerecycled polyester. Gerecycled polyester is sterk; behoudt zijn vorm; is bestendig tegen krimpen, schuren en kreuken en droogt bovendien snel. Met andere woorden: geweldig materiaal voor de productie van sportkleding.

KLIMAATNEUTRALE VERZENDING

Om onze CO2 uitstoot te compenseren zijn we aangesloten bij het GoGreen-programma van DHL. Per verzonden pakket betalen wij een kleine toeslag. DHL investeert deze opbrengsten in verschillende duurzame projecten. In 2021 heeft Reece in totaal maar liefst 43.579904 ton CO2 gecompenseerd.

SAMENWERKING LEGER DES HEILS RESHARE

Samen met onze partner Leger des Heils Reshare bieden wij een recyclingen retourservice voor onze clubs. Alle spelers, staf, vrijwilligers en supporters kunnen in een door ons geleverde textielcontainer gebruikte kleding en textiel inleveren. Deze worden vervolgens door het Leger des Heils gerecycled of hergebruikt.

Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
Leisure
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops 1 Reece
7

Voordelen

voor de clubs:

 Gepersonaliseerde club- én ledenshop

 Compleet assortiment in vele clubkleuren

 Artikelen zijn snel, per stuk, uit voorraad leverbaar

 Kleding voor kinderen, dames en heren

 Teamkleding is minimaal 3 jaar leverbaar

 Eén leverancier voor de kleding, accessoires, trainingsmaterialen en ballen

 Bij iedere bestelling ontvangt de club cashback

Meer info:

clublounge@deventrade.com

0570 ­ 665366

reeceaustralia.com/nl/over­ reece ­ australia/voor­ clubs

8 REECEAUSTRALIA COM
© WSP / Frank Uijlenbroek

De club bestelt via een eigen Clublogin.

 aantrekkelijke kortingen

 makkelijk bestellen

 inzicht in voorraad en historie

Hoe het werkt:

De leden bestellen met korting in de gepersonaliseerde Ledenshop.

Alle bestellingen leveren grote financiële voordelen op voor de clubkas en worden op maat en met bedrukking geleverd door de gekozen lokale partner.

CLUBKAS

De beste en meest betrouwbare leverancier van teamkleding

De voordelen voor de club zijn in de vorm van gratis artikelen of directe korting op artikelen.

Reece biedt in samenwerking met jouw sportspeciaalzaak een mooie en betaalbare kledinglijn voor al jullie teams. Wij ondersteunen jullie club met aantrekkelijke kortingen op ons gehele sportassortiment, waarvan niet alleen jouw club profiteert, maar ook de leden. Wij ontzorgen jullie club bij het bestellen van teamkleding, waardoor iedereen op tijd in het juiste tenue kan verschijnen.

Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Leisure Tops & Pants Wedstrijdkleding Over Reece
SC REKENING SC
9

Special design

Samen met jullie zorgen wij dat teamgevoel, identiteit en lokale trots samenkomen in het clubtenue. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos, zeker als je kiest voor Special Design!

Deze artikelen voldoen aan alles wat je van een topmerk kunt verwachten. De hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm die je van ons kent, gecombineerd met een ontwerp dat precies past bij het karakter van jouw club. Zelfs kousen met jullie clubuitstraling zijn mogelijk!

Wij ontwikkelen producten volgens onze eigen Reece designfilosofie. Functie. Vorm. Uitstraling. In die exacte volgorde. Om dit te kunnen garanderen en waarborgen, gebeurt alles onder onze eigen regie vanuit ons hoofdkantoor in Deventer.

“Een club wil haar eigen unieke identiteit uitdragen. Het mooie van ons werk is dat wij de onvoorwaardelijke clubliefde kunnen vastleggen in een tenue.” team special design

reeceaustralia.com/nl/over-reece-australia/special-design

KLEUR ONTWERP VAN ONTWERP...
SCHETS EN
10 REECEAUSTRALIA COM 01 02
© WSP / Frank Uijlenbroek

Kies voor een korte mouw of mouwloos

Vele designs zijn mogelijk

Kies uit verschil­

een bijzondere board

Accessoires Sporttassen
Padel
Rackets
Hockeysticks Leisure
Wedstrijdkleding Over Reece REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants
PRODUCTIE TOT EEN UNIEKE UITSTRALING! RESULTAAT
11
03 04

Mette Winter - SCHC / Dutch NationalTeamU21

De Reece

Reece is de trotse partner van sterke, unieke en inspirerende bonden, clubs, teams en spelers over de hele wereld. Samen vormen zij de warme Reece familie – waar karakter, passie, betrokkenheid en toewijding voorop staan. Voor ons ben je geen nummer. Wij zien iedere club als een essentiële speler die zich gezien en gehoord moet voelen. In deze familie is iedereen welkom. Zijn jullie de volgende?

Josine Koning -HCDenBosch / Dutch NationalTeam(GK)

12 REECEAUSTRALIA COM
J el l e Galema -HCOranje-Rood
Kampong /DutchNational Team
WSP/Bertvan der Toorn ©WSP/ Koen Suy k
WSP /FrankUijlenbroek © WSP / Rodrigo Jaramillo
Lars Balk - SV
©
©
Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Leisure Tops & Pants Wedstrijdkleding Over Reece REECE CATALOGUS 2024/2025 familie 13 Pia Maertens - Rott-Weiss Köln / NationalTeamGermany MoritzLudwig - HTC Uhlenhorst Mülheim /NationalTeam Germany Mats Grambusch - Rott-Weiss Köln / NationalTeamGermany Tom Grambusch - Rott-WeissKöln /National Team G e r m a n y Timm Herzbruch - HTCUhlenhorstMülhei m / N ati o n a l maeT ynamreG Lilly Stoffelsma - DüsseldorferHC(DHC)/Nationa l Team G e r m a n y ©WSP/ Rodrig o J a r a m il l o © Ma rlo H a m m o du he © W S P / Frank Uijlenbroek ©WSP/Frank Uijlenbroe k © WSP / Rodrigo Jaramillo © WSP/Rod rigoJaramillo

WEDSTRIJDKLEDING

14 REECEAUSTRALIA COM
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Tops & Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure WEDSTRIJDKLEDING SHIRTS & POLO’S 16 SKORTS & SHORTS 22 KEEPERSHIRTS 25 BASELAYERS 25 KOUSEN 27 15

SHIFT

SHIRT DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 86% recycled polyester, 14% elastane

• ladies fit

• v-hals

• ronde onderzijden

• gesublimeerd voor- en achterpand voorzien van grafische print met kleurverloop

• achterpand en zijpanden voorzien van mesh

• geprint borstlogo

Denim 810608 - 5722 Rood 810608 6000 Navy 810608 - 7000 Zwart 810608 - 8000 ART.NR. 810608 Wit 810608 2000 Royal 810608 - 5000 Minstens leverbaar tot einde 2030 € 37,99 € 39,99 16 REECEAUSTRALIA COM
Light

SHIFT SHIRT

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ­ 3XL

• 100% recycled polyester

• regular fit

• ronde hals

• rechte onderzijden

ART.NR. 810005

• gesublimeerd voor- en achterpand voorzien van grafische print met kleurverloop

• achterpand en zijpanden voorzien van mesh

• geprint borstlogo

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops & Pants
Wedstrijdkleding
Leisure
8000
Zwart
810005
810005 - 7000
Light Denim 810005 - 5722
Navy
Rood 810005 6000
Royal 810005 - 5000
Wit 810005 2000
€ 37,99 € 39,99 17
Minstens leverbaar tot einde 2030

RISE

SHIRT DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 95% recycled polyester, 5% elastane

• ladies fit

• multifunctioneel sportshirt gemaakt van gerecyceld materiaal

• ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet

• raglan mouwinzet voor optimale bewegingsvrijheid

• zijkant voorzien van ventilerend mesh

• vrouwelijke V-hals

• geprinte logo’s

810606 3000

ART.NR. 810606

€ 34,99

€ 36,99

Wit 810606 2000

Roze 810606 3888

Royal 810606 5000

810606 - 7000 Rood 810606 6000

Zwart 810606 8000

Navy Knockout Oranje
18 REECEAUSTRALIA COM

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ­ 3XL

• 95% recycled polyester, 5% elastane

• tight fit

• multifunctioneel sportshirt gemaakt van gerecyceld materiaal

• ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet

• raglan mouwinzet voor optimale bewegingsvrijheid

• zijkant voorzien van ventilerend mesh

• V- hals

• geprinte logo’s

Zwart

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Over Reece
Wedstrijdkleding Leisure RISE SHIRT 810003 8000
Royal 810003 5000 Navy
810003 - 7000
Oranje 810003 - 3000
Rood 810003 6000
Wit 810003 2000
€ 34,99 € 36,99 19
ART.NR. 810003

SHEILA

POLO DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% recycled polyester

• ladies fit

• multifunctionele sportpolo gemaakt van gerecyceld materiaal

• ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet

• sneldrogend

• kleine split in de zijnaad

• net wat langere achterzijde

• vrouwelijke v-hals, met polo kraag

• geprinte logo’s

Wit 863601 - 2000 Bottle Green 863601 - 1020 Zwart 863601 - 8000 Sky Blue 863601 5210 Navy 863601 - 7000 Royal 863601 5000 Burgundy 863601 - 6690 Geel 863601 - 4000 Rood 863601 - 6000 Oranje 863601 3000
32,99
34,99 20 REECEAUSTRALIA COM
ART.NR. 863601 €

140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ­ 3XL

• 100% recycled polyester

• regular fit

• multifunctionele sportpolo gemaakt van gerecyceld materiaal

• ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet

• sneldrogend

• kleine split in de zijnaad

• net wat langere achterzijde

• polo kraag

• geprinte logo’s

ART.NR. 863000

€ 32,99 € 34,99 21

Zwart 863000 - 8000

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Over Reece
Wedstrijdkleding Leisure ELLIOT
POLO
JR: 128
Wit 863000 - 2000 Sky Blue 863000 - 5210 Navy 863000 7000 Bottle Green 863000 - 1020 Royal 863000 - 5000 Burgundy 863000 - 6690 Geel 863000 4000 Rood 863000 - 6000
Oranje 863000 - 3000

MAJOR SKORT DAMES

JR: 116 ­ 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 95% recycled polyester, 5% elastane

• ladies fit

• skort met geïntegreerd short

ART.NR. 839604

€ 34,99

€ 38,99

• to egevoegd elastaan en vlakke naden voor extra draagcomfort

• elastische tailleband

• iets langere achterzijde

• sneldrogend

• tonaal geprint logo

839604 - 2000

839604 5000

839604 - 7000

839604 8000

Zwart Navy Royal Wit Rood 839604 - 6000
22 REECEAUSTRALIA COM

JR: 116 ­ 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 92% polyamide, 8% elastane

• ladies fit

• skort met geïntegreerd short

• ademend materiaal

• licht van gewicht en sneldrogend

• ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet

• to egevoegd elastaan en vlakke naden voor extra draagcomfort

• geprint logo

Coral 839101 - 6620

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Over Reece
Wedstrijdkleding Leisure
Sport Grijs 839101 9180
Burgundy 839101 - 6690 Helder Rood 839101 6710 FUNDAMENTAL SKORT DAMES Mint 839101 - 1160 Neon Roze 839101 6006 ART.NR. 839101 Oranje 839101 3000 Bottle Green 839101 - 1020 € 33,99 € 37,99 23
Minstens leverbaar tot einde 2026

LEGACY SHORT

JR: 116 ­ 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• multifunctionele short

• optimaal draagcomfort

• mesh inzet op de achterzijde

• twee steekzakken met rits (groot genoeg voor bijv. tennisballen)

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• geprint logo

6710

Navy 837101 7000

837101 - 8000

Sport Grijs
837101 9180
Helder Rood 837101 Zwart Wit 837101 - 2000 ART.NR.
837101
Burgundy 837101 6690 Bottle Green 837101 - 1020 Helder Royal 837101 5160 Minstens leverbaar tot einde 2026
32,99
37,99 24 REECEAUSTRALIA COM

SYDNEY

KEEPER SHIRT LONG SLEEVE

JR: 140/152 ­ 164/S

SR: M/L ­ XL/2XL

• 100% polyester

ART.NR. 815304

€ 51,99

• ruime fit, geschikt om over protectiekleding heen te dragen

• comfortabel keepersshirt met stretch

• gesublimeerde grafische print op de body

• mesh inzet rondom de zijnaad

Minstens leverbaar tot einde 2025

815304 - 6620

815304 - 8000

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Tops & Pants Wedstrijdkleding Over
Reece
Leisure Zwart Neon Geel 815304 - 4004 Coral Mint 815304 1160
25

ESSENCE

BASELAYER LONG SLEEVE SHIRT

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• slim fit

• optimale zweetafvoer

• ho og stretchgehalte

• nauw aansluitende pasvorm

• duimsgaten

• ventilerend mesh-paneel bij de nek en oksels

• platte stiksels voor extra comfort

ART.NR. 846000

ESSENCE

BASELAYER SHORTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• slim fit

• ho og stretchgehalte

• ondershort

• elastische tailleband

• platte naden

ART.NR. 838003

Zwart 838003 - 8000 Wit 838003 - 2000 Zwart 846000 8000 Wit 846000 - 2000
€ 25,99 € 27,99 € 20,99 26 REECEAUSTRALIA COM

SURREY KOUSEN

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44

• 97% polyamide, 3% elastane

• opvallende designs

• perfecte pasvorm

• optimaal comfort

• anatomische voet

• platte naden voorkomen huidirritatie

• elastische boord

• 10 0% kleurecht

• k rimpvrij

• links-rechts indicatie

• ingebreide maataanduiding

ART.NR. 840004

€ 15,99

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
& Pants
Leisure
Zwart - Neon Geel 840004 - 8410 Neon Roze - Wit 840004 - 6165 Neon Coral - Wit 840004 3085 Wit - Zwart 840004 2800 Neon Geel - Zwart 840004 - 4810 Neon Oranje - Navy 840004 3237 Neon Groen - Zwart 840004 - 1870 Mint - Zwart 840004 - 1168
27

SPRINGS KOUSEN

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44 ­ 45/48

• 73% recycled polyester, 12% polyamide, 12% polypropylene, 3% elastane

• kous tot kniehoogte

• anatomische voet met links-rechts indicatie

• dubb ele elastische boord

• optimale vochtregulatie

• gebreide mesh-structuur aan de achterzijde

• hoog stretchgehalte

• beschermende impactzone rondom de enkels

ART.NR. 840009

Navy 840009 - 7000 Burgundy 840009 6690 Royal 840009 5000
€ 12,99 28 REECEAUSTRALIA COM
Geel 840009 - 4000
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Over Reece
Wedstrijdkleding Leisure Zwart 840009 8000 Oranje 840009 - 3000 Neon Roze 840009 - 6006 Wit 840009 - 2000 Rood 840009 - 6000 Bottle Green 840009 - 1020 29
Sky Blue 840009 - 5500

UNI PRO KOUSEN

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44 ­ 45/48

• 73% recycled polyester, 12% polyamide, 12% polypropylene, 3% elastane

• dubb ele elastische boord

• beschermende impactzone rondom de enke

• gebreide mesh-structuur aan de achterzijde

• optimale vochtregulatie

• ho og stretchgehalte

• anatomische voet

• links-rechts indicatie

• te en met platte naad

Maroon 440125 7660

ART.NR. 440125

€ 13,99

Neon Groen 440125 - 1080

Paars
440125 7670
Zwart
440125 8000
Rood 440125 6000 Petrol 440125 5530 Aqua Blue 440125 - 5550
30 REECEAUSTRALIA COM
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops & Pants
Wedstrijdkleding
Leisure Grijs 440125 - 9000 Royal 440125 - 5000 Mint 440125 1160 Magenta 440125 6660 Wit 440125 - 2000 Navy 440125 - 7000
31
Dark Denim 440125 - 7570

UNI II

KOUSEN

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44 ­ 45/48

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• beschermende impact-zone rondom de enkel

• anatomische voet

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubb ele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool

ART.NR. 440001

Navy 440001 - 7000 Burgundy 440001 6090 Neon Roze 440001 - 6160 Paars 440001 - 0130 Geel 440001 - 4000 Oranje 440001 3000
32 REECEAUSTRALIA COM
Neon Oranje 440001 3230
€ 12,99
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops & Pants
Wedstrijdkleding
Leisure
Antraciet 440001 9990 Zwart 440001 - 8000 Rood 440001 6000 Sky Blue 440001 - 5210 Royal 440001 5000 Neon Geel 440001 4190 Wit 440001 - 2000 Neon Groen 440001 1080 Bottle green 440001 - 1020
33
Groen 440001 - 1000

COMBI KOUSEN

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44 ­ 45/48

ART.NR. 440106

€ 12,99

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• beschermende impact-zone rondom de enkel

• anatomische voet

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubb ele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool

Rood - Wit 440106 6200 Zwart - Wit 440106 -
8200
Navy - Sky Blue 440106 - 7550 Groen - Wit 440106 0610 Oranje - Wit 440106 3200 Oranje - Zwart 440106 3800
34 REECEAUSTRALIA COM
Geel - Zwart 440106 - 4800
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
& Pants
Leisure
Zwart - Geel 440106 8400 Zwart - Rood 440106 - 8600 Royal - Wit 440106 5200 Royal - Geel 440106 - 5400 Maroon - Sky Blue 440106 - 6050 Wit - Royal 440106 2500 Wit - Rood 440106 - 2600
35
Wit - Zwart 440106 - 2800

RING KOUSEN

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44 ­ 45/48

ART.NR. 440105

€ 12,99

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• beschermende impact-zone rondom de enkel

• anatomische voet

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubb ele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool

Zwart - Wit 440105 - 8200 Rood - Geel 440105 - 6400 Rood - Zwart 440105 6800 Groen - Wit 440105 0610 Geel - Royal 440105 4500 Geel - Groen 440105 - 4100 Geel - Zwart 440105 4800
36 REECEAUSTRALIA COM
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
Padel
Wedstrijdkleding Over Reece
Tops & Pants
Leisure
Zwart - Rood 440105 - 8600 Zwart - Geel 440105 8400 Rood - Wit 440105 - 6200 Royal - Geel 440105 - 5400 Royal - Wit 440105 5200 Wit - Zwart 440105 2800 Oranje - Zwart 440105 - 3800 Oranje - Wit 440105 - 3200
37
Zwart - Rood - Wit 440105 - 8690

ORIGINAL KOUSEN

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44 ­ 45/48

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• beschermende impact-zone rondom de enkel

• anatomische voet

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubb ele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool

ART.NR. 440108

Zwart - Wit 440108 - 8200 Rood - Zwart 440108 6800 Geel - Zwart 440108 - 4800
€ 12,99 38 REECEAUSTRALIA COM
Wit - Zwart 440108 - 2800
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops & Pants
Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart - Geel 440108 - 8400 Wit - Rood 440108 2600 Rood - Geel 440108 6400 Wit - Royal 440108 2500 Rood - Wit 440108 6200 Wit - Groen 440108 2100
39
Royal - Wit 440108 - 5200

UNI VOETLOZE KOUSEN

SR: MINI ­ JR ­ SR

• 92% polypropylene, 8% elastane

• duurzaam materiaal

• ideaal te combineren met enkelbrace

• 10 0% kleurecht

• k rimpvrij

• optimaal comfort

• zachte stof voorkomt huidirritatie

ART.NR. 440112
Geel 440112 - 4000
-
Zwart 440112
8000
Oranje 440112 - 3000 Wit 440112 2000
440112 - 5000 Rood 440112 6000
- 7000
8,99 40 REECEAUSTRALIA COM
Groen
440112 - 1000 Royal
Navy 440112

RAW

CREW ANTISLIP SOKKEN

SR: 36/40 ­ 41/44 ­ 45/48

• 52% katoen, 45% recycled polyester, 3% elastane

• halfhoge sokken

• antislip

• anatomische voet met links-rechts indicatie

• optimale vochtregulatie

• mesh-inzet

• ho og stretchgehalte

ART.NR.

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
Padel
Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
& Pants
Leisure
444007
Rood 444007 - 6000 Royal 444007 5000 Navy 444007 7000
Wit - Zwart 444007 - 2800
444007 - 8200
Zwart - Wit Oranje - Zwart 444007 3800 Groen - Wit 444007 - 1200
14,99 41
Geel - Zwart 444007 4800

ELITE

CREW SOKKEN

ART.NR. 442103

SR: 36/40 ­ 41/44 ­ 45/48

• 85% polypropylene, 6% katoen, 5% polyamide, 4% elastane

• anatomische voet, rondom voorzien van hoogwaardige, elastische polypropylenevezel

• optimale warmteregulatie en vochttransport

• ho og stretchgehalte

• bovenzijde voorzien van mesh-breiwijze voor optimale pasvorm

NELSON

2-PACK CREW SOKKEN

SR: 35/38 ­ 39/42 ­ 43/46

• 80% katoen, 18% polyamide, 2% elastane

• allround sportsokken

• verpakt per twee paar

• ho og stretchgehalte

• meshstructuur op de wreef van de voet

• terry voetbed

ART.NR. 842000

Wit 442103 - 2000 Zwart 442103 - 8000 Crème - Vintage Groen 842000 - 2815 Wit - Zwart 842000 - 2800
€ 12,99
42 REECEAUSTRALIA COM
€ 12,09

PRIME

QUARTER SOKKEN

SR: 35/38 ­ 39/42 ­ 43/46

• 65% polyamide, 32% PES nanofront, 3% elastane

• ho og stretchgehalte

• voetbed voorzien van nanofront (anti-slip)

• anatomische voet

• sneldrogend

ART.NR. 444002

PRIME

CREW ANTISLIP SOKKEN

SR: 35/38 ­ 39/42 ­ 43/46

• 76% polyamide, 21% PES nanofront, 3% elastane

• ho og stretchgehalte

• voetbed voorzien van nanofront (antislip)

• anatomische voet

• sneldrogend

ART.NR. 444001

PRIME COMPRESSIE KOUSEN

SR: 35/38 ­ 39/42 ­ 43/46

• 82% polyamide, 14% PES nanofront, 4% elastane

• 15-21 MMHG, milde compressie

• vermindert vocht en zwelling

• preventieve werking tegen blessures

• ho og stretchgehalte

• voetbed voorzien van nanofront (anti-slip)

• anatomische voet

ART.NR. 444000

• sneldrogend Zwart

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Padel
Tops
7000
Navy 444000
Neon Geel 444000 - 4004 Wit 444000 - 2000
7000
Navy 444001
444000 8000
7000
Wit 444001 2000 Navy
444002
Zwart 444002
8000
Zwart 444001 - 8000 Wit 444002 2000 Neon Geel 444001 - 4004
29,99
14,99
9,99 43
Neon Geel 444002 4004
44 REECEAUSTRALIA COM

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44

• 50% polyamide, 49% polyester, 1% elastane

• ho og model

• 360 graden gesublimeerd design

• anatomische voet met links-rechts indicatie

• elastische boord

• terry voetbed

• k rimpvrij

• hoog stretchgehalte

• Reece-logo op de kuit

ART.NR. 840008

€ 15,99

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure JAX KOUSEN
Mint - Multi Kleur 840008 1123 Donkergroen 840008 1110 Diva Roze 840008 - 6630 Legergroen 840008 9911 Zwart - Multi Kleur 840008 - 8765 Roze - Multi Kleur 840008 6123
45

AMAROO KOUSEN

JR: 25/29 ­ 30/35

SR: 36/40 ­ 41/44

• 97% polyamide, 3% elastane

• unieke designs met een persoonlijk verhaal

• perfecte pasvorm

• optimaal comfort

• anatomische voet

• platte naden voorkomen huidirritatie

• elastische boord

• 10 0% kleurecht

• k rimpvrij

• links-rechts indicatie

• ingebreide maataanduiding

ART.NR.

€ 15,99 46 REECEAUSTRALIA COM
840006
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops & Pants
Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart - Neon Roze 840006 - 8006 Coral 840006 - 6620 Knockout Roze - Sky Blue 840006 6556 Navy - Rood - Wit 840006 - 7620 Wit - Mint - Cotton Candy 840006 2536 Roze 840006 - 6600
47
Diva Roze - Purple 840006 - 3653

PROUD

De Koninklijke Belgische Hockeybond (KBHB) is niet meer weg te denken van het wereldtoneel!

De Red Lions, d e Belgische hockeymannen, wonnen de wereldtitel in 2018 en werden in 2023 knap tweede op het WK. Naast deze medailles wonnen de Belgische hockeyers ook een zilveren plak op de Olympische Spelen in Rio. Ook de Red Panthers, het damesteam van de KBHB,

48 REECEAUSTRALIA COM
NATIONALHOCKEYTEAM ­
BELG
UM
RED PANTHERS
WOMEN ­
I
© WSP / Frank Uijlenbroek

PARTNER

timmert flink aan de weg om een grootmacht in de hockey we reld te worden. Beide teams hebben zich inmiddels geplaatst voor de Olympische spelen 2024 in Parijs. We zijn ontzettend trots op onze samenwerking met de KBHB die al stamt uit 2013. Aan de designs van de tenues wordt veel aandacht besteed en voor elk toernooi worden er in nauw overleg met de Belgische Bond tenues ontworpen die winst uitstralen.

Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece
Leisure
49
NATIONALHOCKEYTEAM ­ MEN ­ BELGIUM
RED LIONS
© WSP / Frank Uijlenbroek

TOPS & PANTS

50 REECEAUSTRALIA COM
Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Tops & Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure REECE CATALOGUS 2024/2025 TOPS PANTS SHIFT 52 STUDIO 60 BRISBANE 62 VALLA 64 PREMIUM 66 CLEVE 70 VARSITY 78 PERTH JACKET 80 MACKAY PUFFER ANORAK JACKET 80 MAJOR PADDED PARKA JACKET 81 TUMBY LONG COACH JACKET 81 SHIFT 53 STUDIO 61 GREGORY 61 BRISBANE 62 MILES 65 ICON 67 CLEVE 76 51

SR:

• 100% recycled polyester

• ladies fit

• sp ortief jack met capuchon om te gebruiken voor training, random het sporten en casual

• twe e steekzakken met rits

• geprinte logo’s

• contrast gekleurde inzet stukken

• tone in tone signature tape op onderarmen met Reece branding

• binnenzijde zonder brush

Minstens

1020
Green
3000
2000
808661
Bottle
808661
Oranje 808661
SHIFT
HOODED FULL ZIP TOP DAMES
XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL
Wit
6690 ART.NR. 808661
808661
6000
808661 Burgundy
- 7000
Rood 808661
- 5000
Navy 808661 Royal
2030
- 8000
€ 59,99 52 REECEAUSTRALIA COM
leverbaar tot einde
808661
Zwart

SHIFT PANTS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% recycled polyester

• ladies fit

• ritsen bij de enkels

• achterzijde van de kuit voorzien van elastische ribstof

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• twe e steekzakken met rits

• geprinte logo’s

• binnenzijde zonder brush

Minstens leverbaar tot einde 2030

ART.NR. 832614

€ 44,99

Accessoires Sporttassen
Padel Rackets
Hockeysticks
Over Reece
REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
832614 - 8000 Zwart 832614 7000 Navy
53

• 100% recycled polyester

• regular fit

• sp ortief jack met capuchon om te gebruiken voor training, random het sporten en casual

• twe e steekzakken met rits

• geprinte logo’s

• contrast gekleurde inzet stukken

• tone in tone signature tape op onderarmen met Reece branding

• binnenzijde zonder brush

Minstens leverbaar tot einde 2030

808011 - 1020 Bottle Green 808011 - 3000 Oranje 808011 - 2000 Wit 808011 - 6690 808011 - 6000
Burgundy
808011 7000
808011 5000
Rood
Navy
808011 8000
Royal
SHIFT HOODED FULL ZIP TOP JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164 SR: S ­ M ­ L ­ XL ­
Zwart
2XL
ART.NR. 808011
€ 54,99 € 59,99 54 REECEAUSTRALIA COM

SHIFT PANTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% recycled polyester

• regular fit

• ritsen bij de enkels

• achterzijde van de kuit voorzien van elastische ribstof

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• twe e steekzakken met rits

• geprinte logo’s

• binnenzijde zonder brush

Minstens leverbaar tot einde 2030

ART.NR. 832003

Accessoires Sporttassen
Padel Rackets
Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
REECE CATALOGUS 2024/2025
Leisure 832003 - 8000 Zwart 832003 7000 Navy
44,99 55
€ 39,99 €

• 100% recycled polyester

• ladies fit

• comfortabele top met opstaande kraag

• geprinte logo’s

• contrast gekleurde inzet stukken

• twe e steekzakken met rits

• tone in tone signature tape op onderarmen met Reece branding

• binnenzijde zonder brush

FULL ZIP TOP DAMES
: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL
SHIFT
SR
7000
- 8000
808662
Navy 808662
Zwart
ART.NR.
808662 - 6000 Rood
808662
Minstens leverbaar tot einde
2030
€ 56,99 56 REECEAUSTRALIA COM
808662 - 5000 Royal

SHIFT

FULL ZIP TOP

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% recycled polyester

• regular fit

• comfortabele top met opstaande kraag

• geprinte logo’s

• contrast gekleurde inzet stukken

• twe e steekzakken met rits

• tone in tone signature tape op onderarmen met Reece branding

• binnenzijde zonder brush

• helft van de boord voorzien van elastisch rib materiaal

Minstens leverbaar tot einde 2030 808113

Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants
Leisure
ART.NR. 808113
7000 Navy 808113 - 8000 Zwart
- 6000 Rood
808113
- 5000 Royal € 51,99 € 56,99 57
808113

SHIFT QUARTER ZIP TOP

SR: S ­ M ­ L

• 100% recycled polyester

• regular fit

• comfortabele top met opstaande kraag

• rits tot op de bovenste helft van de borst

• geprinte logo’s

• contrast gekleurde inzet stukken

• tone in tone signature tape op onderarmen met Reece branding

• binnenzijde zonder brush

• met duimsgaten

XL ­ 2XL
ART.NR. 808114 Minstens leverbaar tot einde 2030
7000 Navy
- 8000 Zwart € 52,99 58 REECEAUSTRALIA COM
808114
808114

SHIFT PANTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% recycled polyester

• regular fit

• ritsen bij de enkels

• achterzijde van de kuit voorzien van elastische ribstof

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• twe e steekzakken met rits

• geprinte logo’s

• binnenzijde zonder brush

Minstens leverbaar tot einde 2030

ART.NR. 832003

Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants
Leisure
832003 - 8000 Zwart 832003 7000 Navy
44,99
39,99 € 44,99 59

STUDIO

HOODED SWEAT TOP

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ­ 3XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• regular fit

• capuchontrui voor training of dagelijks gebruik

• trekkoord bij capuchon

• ribstof bij mouwen en aan onderkant

• kangoeroezak

• geborduurde logo’s

8000

ART.NR. 865115

€ 41,99

€ 44,99

Grijs Melee 865115 - 9999

Navy 865115 7000 Rood 865115 6000 Zwart 865115 - Royal 865115 - 5000
60 REECEAUSTRALIA COM

STUDIO

SWEAT PANTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ­ 3XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• regular fit

• sweat pants voor trainen of dagelijks gebruik

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• zakken zonder rits aan de zijkant

• ribboord

• geborduurde logo’s

GREGORY

SWEAT PANT

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 50% katoen, 50% polyester

• aansluitend model

• binnenzijde met brush

• elastische boord met aansnoerkoord

• twe e steekzakken en achterzak

• geborduurd logo op bovenbeen

• geprint logo op kuit

ART.NR. 834007

ART.NR. 834205 €

Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding Over
REECE CATALOGUS 2024/2025
Leisure Grijs Melee 834205 - 9160 Grijs Melee 834007 9999 Zwart 834205 - 8000 Navy 834205 7000 Zwart 834007 - 8000 Navy 834007 7000
29,99 € 32,99
36,99 € 39,99 61

BRISBANE

FULL ZIP TOP DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% recycled polyester, 10% elastane

• ladies fit

• ste ekzakken met rits

• geprint logo

• raglan mouwinzet

• combinatie van gebreide en geweven stoffen

• licht van gewicht

• ve el stretch

ART.NR.

ART.NR.

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% recycled polyester, 10% elastane

• ladies fit

• ste ekzakken zonder rits

• ritsen bij de enkels

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• geprinte logo’s

• licht van gewicht

• ve el stretch

- 7000
808660
808660
Navy
BRISBANE PANTS DAMES
832613
832613 7000
€ 59,99 € 49,99 62 REECEAUSTRALIA COM
Navy

FULL ZIP TOP

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% recycled polyester, 10% elastane

• regular fit

• ste ekzakken met rits

• geprint logo

• raglan mouwinzet

• combinatie van gebreide en geweven stoffen

• licht van gewicht

• ve el stretch

808112

BRISBANE PANTS

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% recycled polyester, 10% elastane

• regular fit

• ste ekzakken zonder rits

• ritsen bij de enkels

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• geprinte logo’s

• licht van gewicht

• ve el stretch

ART.NR.

832002

Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
7000 Navy
7000
832002
BRISBANE
Navy
ART.NR. 808112
59,99
49,99 63

VALLA

QUARTER ZIP TOP

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• rits tot bovenste helft van de borst

• opstaande kraag

• raglan mouwinzet voor optimale bewegingsvrijheid

• smalle splits in de zijnaden

• mouwen voorzien van duimsgaten

Minstens leverbaar tot einde 2025

Navy 808111 - 7000

Zwart

808111 8000

ART.NR. 808111
€ 38,99 € 41,99 64 REECEAUSTRALIA COM

MILES PANTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• steekzakken met SBS rits

• ritsen bij de enkels

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• aansluitende pijpen

ART.NR. 832001

Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants
Leisure
Zwart 832001 8000 Navy 832001 7000
29,99
32,99 65
Minstens leverbaar tot einde 2025

SR: XS ­ S

• 100% polyester

• ladies fit

• comfortabel jack voor training en casual gebruik

• binnenzijde met brush

• opstaande kraag

• twe e steekzakken voorzien van rits

ART.NR.

56,99 66 REECEAUSTRALIA COM

• bo ord en manchetten voorzien van elastich rib-materiaal

• structuur fabric op de shoulders en rondom de zijnaad

- 8000
- 6000
808658 - 7000
5000 PREMIUM
Zwart 808658
Rood 808658
Navy
Royal 808658
FULL ZIP TOP DAMES
M
L ­ XL
• geprinte logo’s 808658
Minstens leverbaar tot einde 2025

ART.NR. 832611

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 100% polyester

• ladies fit

• comfortabele trainingsbroek met gebrushte binnenzijde

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• steekzakken met bedekte ritsen

• rits van enkel tot knie

• geprinte logo’s

Zwart 832611 8000

Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Over Reece
Wedstrijdkleding REECE CATALOGUS 2024/2025
Leisure
ICON PANTS DAMES Navy 832611 7000 67
€ 39,99

FULL ZIP TOP

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• comfortabel jack voor training en casual gebruik

• binnenzijde met brush

• opstaande kraag

• twe e steekzakken voorzien van rits

• bo ord en manchetten voorzien van elastich rib-materiaal

• structuur fabric op de shoulders en rondom de zijnaad

• geprinte logo’s

Minstens leverbaar tot einde 2025

Navy

ART.NR.

Zwart 808110 - 8000

Rood 808110 - 6000
808110 7000
Royal 808110 5000 PREMIUM
808110
€ 51,99
68 REECEAUSTRALIA COM
€ 56,99

ICON PANTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• comfortabele trainingsbroek met gebrushte binnenzijde

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• steekzakken met bedekte ritsen

• rits van enkel tot knie

• geprinte logo’s

ART.NR. 832000

Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants
Leisure
Zwart 832000 - 8000 Navy 832000 - 7000
39,99 69

CLEVE TOP ROUND NECK

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• comfortabele training top

• gebrushte binnenzijde voor optimaal draagcomfort

ART.NR. 808107

• hals, boord en manchetten voorzien van elastisch rib-materiaal

• tone in tone tape op schouders en bovenarm (voorzien van Reece branding)

• geprint borstlogo

Minstens leverbaar tot einde 2026

Royal 808107 - 5000

Navy 808107 - 7000

8000
Zwart 808107
Rood
808107 6000
44,99 70 REECEAUSTRALIA COM
€ 41,99 €

ICON PANTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• comfortabele trainingsbroek met gebrushte binnenzijde

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• steekzakken met bedekte ritsen

• rits van enkel tot knie

• geprinte logo’s

ART.NR. 832000

Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants
Leisure
Zwart 832000 - 8000 Navy 832000 - 7000
71
39,99

SR

• 100% polyester

• ladies fit

• sp ortief jack met capuchon voor training en casual gebruik

• binnenzijde met brush

• twe e steekzakken voorzien van rits

• bo ord en manchetten voorzien van elastisch rib-materiaal

• tone in tone tape op capuchon, schouders en bovenarm (voorzien van Reece branding)

• geprint borstlogo

Minstens leverbaar tot einde 2026

Zwart 808654 - 8000 Royal 808654 - 5000 Navy 808654 7000 Oranje 808654 3000 Rood 808654 - 6000 Wit 808654 - 2000 CLEVE
TOP FULL ZIP DAMES
HOODED
: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL
ART.NR. 808654
€ 54,99 72 REECEAUSTRALIA COM

ART.NR. 832611

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 100% polyester

• ladies fit

• comfortabele trainingsbroek met gebrushte binnenzijde

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• steekzakken met bedekte ritsen

• rits van enkel tot knie

• geprinte logo’s

Zwart 832611 8000

Accessoires Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Over Reece
Wedstrijdkleding REECE CATALOGUS 2024/2025
Leisure
ICON PANTS DAMES 73
Navy 832611 7000
€ 39,99

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• sp ortief jack met capuchon voor training en casual gebruik

• binnenzijde met brush

• twe e steekzakken voorzien van rits

• bo ord en manchetten voorzien van elastisch rib-materiaal

• tone in tone tape op capuchon, schouders en bovenarm (voorzien van Reece branding)

• geprint borstlogo

Minstens leverbaar tot einde 2026

Zwart 808010 8000 Royal 808010 5000 Navy 808010 - 7000 Oranje 808010 - 3000 Rood 808010 - 6000 Wit
CLEVE
TOP FULL ZIP
808010 2000
HOODED
JR: 128 ­ 140 ­ 152
164
ART.NR. 808010
€ 49,99 € 54,99 74 REECEAUSTRALIA COM

ICON PANTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• comfortabele trainingsbroek met gebrushte binnenzijde

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• steekzakken met bedekte ritsen

• rits van enkel tot knie

• geprinte logo’s

ART.NR. 832000

€ 39,99

Accessoires Sporttassen
Padel Rackets
Hockeysticks
Over Reece
REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart 832000 - 8000 Navy 832000 - 7000
75

CLEVE

BREATHABLE JACKET DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 40D nylon ribstop (8000 mm, 3000 mpv)

• ladies fit

• lichtgewicht, hoog technisch en ademend materiaal

• winddicht en water- en vuilafstotend door getapete naden

• mesh voering in de body, gladde taffeta voering in de mouwen

• twee steekzakken aan de zijkant en een borstzak met SBS ritsen

• verstelbare capuchon

• manchetten met elastiek, onderkant met elastische koorden

• ge drukte logo’s

• printplaatopening

ART.NR. 853609

€ 69,99

CLEVE

BREATHABLE PANTS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 40D nylon ribstop (8000 mm, 3000 mpv)

• ladies fit

• lichtgewicht, hoog technisch en ademend materiaal

• winddicht en water- en vuilafstotend door getapete naden

• mesh voering in de body, gladde taffeta voering bij de kuiten

• zijnaden voorzien van SBS ritsen over de gehele lengte

• twee steekzakken aan de zijkant met SBS ritsen

• verstelbare tailleband door elastische koorden

• verstelbare onderkant door klittenband

• ge drukte logo’s

ART.NR. 853610

€ 59,99

Navy 853610 7000 Zwart 853610 8000 Navy 853609 - 7000 Zwart 853609 8000 Minstens leverbaar tot einde 2026 Minstens leverbaar tot einde 2026
76 REECEAUSTRALIA COM

CLEVE

BREATHABLE JACKET

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 40D nylon ribstop (8000 mm, 3000 mpv)

• regular fit

• lichtgewicht, hoog technisch en ademend materiaal

• winddicht en water- en vuilafstotend door getapete naden

ART.NR. 853003

• mesh voering in de body en gladde taffeta voering in de mouwen

• twee steekzakken aan de zijkant en een borstzak met SBS ritsen

• verstelbare capuchon

• manchetten met elastiek, onderkant met elastische koorden

• ge drukte logo’s

• printplaatopening

CLEVE

BREATHABLE PANTS

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 40D nylon ribstop (8000 mm, 3000 mpv)

• regular fit

• lichtgewicht, hoog technisch en ademend materiaal

• winddicht en water- en vuilafstotend door getapete naden

• mesh voering op de romp, gladde taffeta voering bij de kuiten

• zijnaden voorzien van SBS ritsen over de gehele lengte

• twee steekzakken aan de zijkant met SBS ritsen

• verstelbare tailleband door elastische koorden

• klittenband bij de onderkant van de pijpen

• ge drukte logo’s

ART.NR. 853004

Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops Zwart 853003 8000 Zwart 853004 - 8000 Navy 853004 - 7000 Rood 853003 6000 Navy 853003 - 7000 Minstens leverbaar tot einde 2026
59,99 € 69,99 77
Minstens leverbaar tot einde 2026

VARSITY

TOP FULL ZIP

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• comfortabele top van glad TTS materiaal

• ideaal voor, tijdens en na het sporten

• zachte, gebrushte binnenzijde

• bo ord en manchetten van elastisch rib-materiaal

• twe e steekzakken met rits

• contrasterende piping in de zij

• geborduurde logo’s op de arm

• geprint logo op de borst

ART.NR. 808002

Zwart - Wit 808002 - 8200 Royal - Wit 808002 5200 Rood - Wit 808002 - 6200
44,99 € 49,99 78 REECEAUSTRALIA COM

VARSITY

WOVEN JACK DAMES

SR

• 100% polyester

• ladies fit

• luchtig trainingsjack

• mesh voering in body, gladde tafetta voering in mouwen

• panels van mesh in de zij

• twe e steekzakken met rits

• elastische boord aan de onderzijde

• opstaande kraag

• geborduurde logo’s op de mouw, geprint logo op de borst

• printplaatopening

VARSITY

WOVEN JACK

JR

• 100% polyester

• regular fit

• luchtig trainingsjack

• mesh voering in body, gladde tafetta voering in mouwen

• panels van mesh in de zij

• twe e steekzakken met rits

• elastische boord aan de onderzijde

• opstaande kraag

• geborduurde logo’s op de mouw, geprint logo op de borst

• printplaatopening

Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops Zwart - Wit 808650 - 8200 Rood - Wit 808005 - 6200 Zwart - Wit 808005 8200 Navy - Wit 808650 7200 Navy - Wit 808005 7200 Royal - Wit 808005 - 5200 Rood - Wit 808650 - 6200
L ­ XL
: XS ­ S
M
: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164
: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL
SR
ART.NR. 808650 ART.NR. 808005 € 47,99 € 52,99 € 52,99 79

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester (8000 mm, 3000 mvp)

• regular fit

• wind- en waterafstotend

• combinatie van softshell en padded ribstop materiaal

• verstelbare mouwen door klittenband

• me duimsgaten

• capuchon met elastisch koord

• ronde en langere achterkant

• steekzakken met SBS rits

• me binnenzak

• stormflap aan binnenzijde

Minstens

MACKAY

PUFFER ANORAK JACKET

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 100% polyester

• regular fit

• lichtgewicht, gewatteerde anorak

ART.NR. 856006

€ 89,99

€ 89,99

• gemakkelijk aan te trekken over het hoofd dankzij ritsen in de zijnaad

• opstaande kraag met capuchon, aan te snoeren met elastisch koord

• kangaroo pocket met rits

• elastische manchetten

• geprinte logo’s

PERTH JACKET
Zwart - Antraciet 856006 8900
Legergroen 856004 - 1030
ART.NR. 856004
leverbaar
tot einde 2025
80 REECEAUSTRALIA COM

MAJOR

PADDED PARKA JACKET

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ­ 3XL

• 100% polyester (8000 mm, 3000 mvp)

• regular fit

• water- en windafstotend

• isolerende voering

• steekzakken met SBS rits

• langere ronde achterkant

• stormflap met klittenband

• met binnenzak

Minstens leverbaar tot einde 2027

ART.NR. 857001

€ 94,99

TUMBY

LONG COACH JACKET

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ­ 3XL

• 100% polyester (3000mm)

• regular fit

• gewatteerd, winddicht en met waterafstotende coating

• getapte naden op schouders

• met binnenzak

• hoge kraag met capuchon, aan te snoeren met elastisch koord

ART.NR. 857000

€ 109,99

• rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit midden voor die af te sluiten is met stormflap

• twe e zakken met ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit

• elastisch aantrekkoord in de zoom

• verstelbare manchetten, om kou en wind tegen te houden

Minstens leverbaar tot einde 2025

Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece Leisure REECE CATALOGUS 2024/2025
Tops
& Pants
Zwart 857001 8000 Zwart 857000 - 8000
81

WOMENGERMANY

NATIONALHOCKEYTEAM­

PROUD

In 2015 is de samenwerking tussen de Duitse Hockeybond (DHB) en Reece al van start gegaan. Als trotste kledingpartner zijn we blij met de mooie resultaten van de DHB. Het wereldkampioenschap van de Honamas (heren) begin 2023 is een unieke prestatie waar we erg trots op zijn. Ook Die Danas (dames) draaien mee in de wereldtop. Beide teams hebben zich inmiddels geplaatst

82 REECEAUSTRALIA COM
DIE DANAS ­ © WSP / Sankalp Tripathi

PARTNER

voor de Olympische spelen 2024 in Parijs. De tenues worden ieder seizoen in samenspraak ontworpen, om zo te komen tot de optimale uitstraling van de teams. Een shirt dat de dynamiek van het spel weergeeft, met details die het unieke verhaal van het team vertellen. Zo vormt in het huidige shirt de kraag de snavel van de bekende Duitse adelaar, als krachtig symbool voor eenheid en teamspirit.

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Tops
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece
Leisure
83 T HE HONAMASNATIONALHOCKEYTEAM ­ MEN ­ GERMANY
© WSP / Rodrigo Jaramillo

LEISURE

84 REECEAUSTRALIA COM
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Tops & Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure LEISURE STUDIO COLLECTIE 86 R ACKET COLLECTIE 94 CLEVE COLLECTIE 102 VARSITY COLLECTIE 102 85

STUDIO

ROUND NECK SWEAT TOP DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• ladies fit

• comfortabele trui voor training of dagelijks gebruik

• ronde hals

• sp eelse mouwdetails

• elastische manchetten van ribmateriaal

ART.NR. 865615

STUDIO

CUFFED SWEAT PANTS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• ladies fit

• comfortabele broek voor dagelijks gebruik

• elastische manchetten

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• ste ekzakken zonder rits

ART.NR. 834642 €

Zwart 834642 - 8000 Crème 834642 - 2822 Zwart 865615 8000 Crème 865615 - 2822 Vintage Groen 834642 - 1125 Vintage Groen 865615 - 1125
42,99 86 REECEAUSTRALIA COM
49,99 €

STUDIO

T-SHIRT DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 60% katoen, 40% polyester

• ladies fit

• ronde hals

ART.NR. 860618

€ 31,99

1125

STUDIO

SWEAT SHORTS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• ladies fit

• comfortabel, high waist short

• re chte pijpen

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• ste ekzakken zonder rits

ART.NR. 838610

€ 32,99

1125

Crème 860618 - 2822

Zwart 860618 - 8000

Crème 838610 - 2822

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
Padel
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Tops Vintage Groen 838610 - Vintage Groen 860618 -
87

STUDIO

HOODED SWEAT TOP DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• oversized ladies fit

• comfortabele hoodie voor training of dagelijks gebruik

• capuchon met aansnoerkoord

• kangaroo pocket

• sp eelse designlines

• elastische manchetten van ribmateriaal

ART.NR. 865614

€ 44,99

STUDIO

LOOSE FIT SWEAT PANTS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• oversized ladies fit

• comfortabele broek met hoge taille

• re chte pijpen

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• vo orgevormde plooien

• ste ekzakken zonder rits

ART.NR. 834641

Zwart 865614 - 8000 Crème 865614 2822 Zwart 834641 8000 Crème 834641 - 2822
€ 49,99
88 REECEAUSTRALIA COM

STUDIO

HOODED SWEAT FULL ZIP DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152 ­ 164

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• ladies fit

• comfortabele top van zachte materiaalmix

ART.NR. 865612

€ 59,99

• capuchon met koord en binnenzijde in complementaire kleur

• signature tape op beide mouwen

• steekzakken met (bedekte) rits

• elastisch rib-materiaal in de boorden

STUDIO

SWEAT PANTS DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• ladies fit

• brede elastische tailleband voor optimaal draagcomfort

• steekzakken met (bedekte) rits

• signature tape aan beide zijden

• elastisch rib-materiaal bij onderzijde pijp

• kenmerkende Reece belijning op achterzijde

ART.NR. 834636

€ 49,99

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
& Pants
Leisure
Deep Ocean 865612 7585 Soft Roze 865612 - 0260 Deep Ocean 834636 - 7585
89

STUDIO

POLO

• 50% polyester en 50% viscose

• regular fit

• geribbelde polokraag met knoopsluiting

• zijsplit

• langere achterkant

STUDIO T-SHIRT

• 97% katoen, 3% elastane

• regular fit

• Vintage Groen: 60% katoen, 40% polyester

• ronde hals

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ART.NR. 860008 Grijs Melee 860008 - 9999 Grijs Melee 863002 - 9999 Wit 860008 - 2000 Zwart
863002 - 8000
Wit 863002
863002
Zwart 860008 8000
- 2000 Navy
7000
Vintage Groen 860008 - 1125 Rood 860008 6000 SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL ART.NR. 863002
€ 29,99
90 REECEAUSTRALIA COM
€ 34,99

STUDIO

ROUND NECK SWEAT TOP

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• regular fit

• comfortabele trui voor training of dagelijks gebruik

• ronde hals

• sp eelse designlines

• elastische manchetten van ribmateriaal

STUDIO

SWEAT SHORTS

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• regular fit

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• re chte pijpen

• twe e steekzakken zonder rits

ART.NR. 865117

ART.NR. 838002

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
& Pants
Leisure
Vintage Groen 865117 - 1125
Grijs Melee 838002 9999 Zwart 838002 - 8000
Navy 838002 7000
42,99
29,99 91
Vintage Groen 838002 - 1125

THORA

LOOSE TEE DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 50% katoen, 50% modal

• lo ose fit

• zacht en soepelvallend shirt voor sport en casual

• ronde hals

• geprint logo in speciale uitvoering op de borst

• cotton tech finish voor extra zacht gevoel

ART.NR. 860004

€ 29,99

Diep oceaan 860004 - 7585 Soft Roze 860004 0260 Mint 860004 - 1160
92 REECEAUSTRALIA COM

STUDIO

SWEAT SHORT DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 75% katoen, 20% polyester, 5% elastane

• ladies fit

• comfortabele sweat shorts

• ideaal voor sport en casual

• signature tape aan beide zijden

• elastische, brede tailleband met koord

• kenmerkende Reece belijning op achterzijde

ART.NR. 838608

CLASSIC

SWEAT SHORTS DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 90% katoen, 10% elastane

• ladies fit

• comfortabele sweat shorts

• ideaal voor sport en casual

• zachte, gebrushte binnenzijde

• brede, stevige tailleband met aansnoerkoord

• kenmerkende Reece belijning op achterzijde

• geborduurd logo op voorzijde

ART.NR. 838603

Coral 838603 3080

Grijs Melee 838608 - 9160

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
Padel
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
Leisure
Deep Ocean 838608 7585 Zwart 838608 8000
€ 34,99 € 37,99
34,99 € 37,99 93

RACKET

TANK TOP DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 92% polyester, 8% elastane

• ladies fit

• racerback model met V-hals

• gesublimeerde voorkant

• geprinte logo’s

• mesh-inzet

RACKET

POLO TANK TOP DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• ladies fit

• comfortabel en lichtgewicht

• polokraag met rits

• smalle split in de zijkant voor bewegingsvrijheid

• iets langere achterkant

• geprinte logo’s

RACKET

POLO DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• ladies fit

• polokraag met knoopsluiting

• geprinte logo’s

• ingezette mouwen

• licht van gewicht

• smalle splits in de zijkant en iets langere achterkant

ART.NR. 869623

ART.NR. 869622

€ 34,99

ART.NR. 863602

Bright Navy 863602 7255 Blush 863602 6623 Navy 869622 7000 Wit 869622 2000 Blush 869623 - 6623 Vintage Groen 869623 - 1125
29,99
€ 37,99
94 REECEAUSTRALIA COM

RACKET

SHIRT DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 92% polyester, 8% elastane

• ladies fit

• gesublimeerde voorkant

• V- hals

• ventilerend mesh langs de zijkant

• raglan mouwinzet

• geprinte logo’s

ART.NR. 860616

€ 39,99

RACKET SKORT DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 85% polyester, 15% elastane

• ladies fit

• multifunctioneel rokje met binnenbroek

• hoge, elastische tailleband

• ichtgewicht

• geprinte logo’s

ART.NR. 839602

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops & Pants
Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart 839602 - 8000 Navy 839602 - 7000 Blush 839602 - 6623 Zwart - Antraciet 860616 8900 Zwart 860616 - 8000 Wit 839602 - 2000 Blush 860616 - 6623 Vintage Groen 860616 - 1125 Vintage Groen 839602 1125
95
39,99

RACKET

DRESS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 80% polyester, 20% elastane

• ladies fit

• racerback model met ronde halslijn

• ventilerende meshpanelen

• geprinte logo’s

ART.NR. 868602

Zwart 868602 - 8000 Bright Navy 868602 - 7255 Blush 868602 6623
96 REECEAUSTRALIA COM
€ 49,99

RACKET

HOTPANTS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 80% polyester, 20% elastane

• ladies fit

• handig voor onder een tennisjurk

• hoge tailleband voor comfort

• geprinte logo’s

GRAFTON SHORT DAMES

JR: 128 ­ 140 ­ 152

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 94% polyester, 6% elastane

• ladies fit

• multifunctioneel short met binnenbroekje

• brede elastische tailleband met koord aan binnenzijde

• zijzakken

• mesh inzet

• geprinte logo’s

ART.NR. 838609

ART.NR. 837600

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart 838609 8000 Zwart 837600 - 8000 Navy 838609 - 7000 Coral 838609 - 6620
32,99
37,99 97
Navy 837600 7000

BODYWARMER DAMES

M

• 100% polyester

• ladies fit

• te ddy fleece bodywarmer

• multifunctioneel

• ho ogsluitende kraag

• borstzak en steekzakken met rits

• stormflap

• verstelbare onderkant met elastische koorden met stopper

ART.NR. 867600

ART.NR. 839603 € 54,99 € 51,99 € 36,99 98 REECEAUSTRALIA COM

Crème

Zwart

RACKET

STRETCHED FIT 1/4 ZIP TOP DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• ladies fit

• opstaande kraag met kwartrits

• raglan mouwinzet voor optimale bewegingsvrijheid

ART.NR.

Zwart

PLEATED SKORT DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 85% polyester, 15% elastane

• ladies fit

• multifunctionele plooirok met binnenbroek

• hoge, elastische tailleband met Reece branding

• zakje voor tennisballen of telefoon

808657
- 8000
808657
• geprinte logo’s 867600 2822
RACKET
L ­ XL ­
SR: XS ­ S
2XL
867600 8000
839603 8000 Crème 839603 2822
• geprint logo op de borst
Zwart
RACKET
• ichtgewicht

RACKET

TIGHTS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 80% polyester, 20% elastane

• ladies fit

• hoge tailleband voor extra comfort

ART.NR. 832612

• meshzakje in de achterkant van de tailleband voor tennisballen

• meshpanelen bij achterkant knieën

• geprinte logo’s

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding Over
Leisure Zwart 832612 - 8000 Navy 832612 7000
50,99 99

RACKET

ART.NR.

XL

• 92% polyester, 8% elastane

• regular fit

• zwart en off-zwart hebben een gesublimeerd voorpand

• v -hals

• ventilerende mesh langs de zijkanten

• raglan mouwinzet

Off Zwart 860006 8890 Zwart 860006 - 8000 Bright Navy 860006 7255 Vintage Groen 860006 - 1125

RACKET

POLO

SR: S ­ M ­ L

2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• regular fit

• polokraag met ritssluiting

• geprinte logo’s

• ingezette mouwen

• licht van gewicht

ART.NR.

• smalle splits in de zijkant en iets langere achterkant

XL
• met stretch 863001 Bright Navy 863001 - 7255 Vintage Groen 863001 1125
SHIRT
SR: S ­ M ­ L
2XL
860006 € 40,99 € 43,99 100 REECEAUSTRALIA COM
• geprinte logo’s

STRETCHED FIT 1/4 ZIP TOP

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• regular fit

• opstaande kraag met kwartrits

• raglan mouwinzet voor optimale bewegingsvrijheid

• geprinte logo’s

• 92% polyester, 8% elastane

• regular fit

• zonder binnenbroek

• ste ekzakken zonder rits waarin een tennisbal past

• mesh-inzet op de achterzijde en rond het kruis

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• geprint logo

ART.NR.

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
Padel
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
S ­ M ­ L ­ XL ­
Tops
RACKET SHORTS SR:
2XL
Wit 837104 - 2000 Zwart 837104 - 8000 Off Zwart 837104 - 8890 ART.NR. 837104
RACKET
808109 Zwart 808109 - 8000 € 37,99 € 51,99 101

CLEVE

STRETCHED FIT FULL ZIP JACKET DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• ladies fit

• ex tra stretchy materiaal, voor een optimale fit

• opstaande kraag

• signature tape op schouders en bovenarm

• ste ekzakken met rits

• geprinte logo’s

VARSITY

STRETCHED FIT FULL ZIP JACKET DAMES

JR: 128

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• 94% polyester, 6% elastane

• ladies fit

• ex tra stretchy materiaal, voor een optimale fit

• twe e steekzakken met rits

• opstaande kraag

• geborduurde logo’s

ART.NR. 865610

€ 59,99

ART.NR. 808656

- Wit
- 7200
Navy
865610
Zwart 808656 8000 Blush 808656 6623 Vintage Groen 808656 - 1125
102 REECEAUSTRALIA COM
64,99

CLEVE

STRETCHED FIT PANTS DAMES

SR: XS ­ S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% polyester, 10% elastan

• ladies fit

• vo orgevormde plooien

• elastische tailleband met koord aan de binnenzijde

• steekzakken met bedekte ritsen

• blinde rits van enkel tot knie

• geprint logo

ART.NR. 834637

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart 834637 - 8000 Navy 834637 7000
51,99 103
Vintage Groen 834637 - 1125

CLEVE STRETCHED FIT JACKET FULL ZIP

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• regular fit

• ex tra stretchy materiaal, voor een optimale fit

• opstaande kraag

• signature tape op schouders en bovenarm

• ste ekzakken met rits

• geprinte logo’s

ART.NR. 808108

VARSITY

STRETCHED FIT JACKET FULL ZIP

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 94% polyester, 6% elastane

• regular fit

• ex tra stretchy materiaal, voor een optimale fit

• twe e steekzakken met rits

• opstaande kraag

• geborduurde logo’s

ART.NR. 808008

Navy - Wit - Rood 808008 - 7260 Zwart 808108 - 8000
59,99
64,99 104 REECEAUSTRALIA COM
Vintage Groen 808108 - 1125

STRETCHED FIT PANTS

SR: S ­ M ­ L ­ XL ­ 2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• regular fit

• vo orgevormde plooien

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• steekzakken met bedekte ritsen

• blinde rits van enkel tot knie

• geprint logo

Zwart 834005 - 8000

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Over Reece
Wedstrijdkleding Leisure CLEVE ART.NR. 834005
€ 51,99 105
Navy 834005 - 7000

Al jarenlang is Reece de trotse partner van de hockeyteams van SV Kampong. Als zevenvoudig landskampioen (heren) en spelende in de hoofdklasse (dames) heeft Kampong een hockeyclub die hoge ogen gooit.

Het shirt van SV Kampong is te herkennen aan de klassiek

PROUD
106 REECEAUSTRALIA COM
SV KAMPONG HOCKEY ­
MENTHE NETHERLANDS
© WSP / Frank Uijlenbroek

PARTNER

wit-blauwe basis. Dit zijn de vaste kleuren van SV Kampong vanaf dag één. Uiteraard prijkt het logo prominent op de borst. De naam Kampong is Maleisisch voor ‘klein dorp’ en verder bevat het logo de karakteristieke palmboom die refereert naar de rijke geschiedenis van de club.

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
107 SV KAMPONG HOCKEY ­ WOMEN ­ THE NETHERLANDS
© PRO SHOTS / Bart Scheulderman

SPORT ACCESSOIRES

108 REECEAUSTRALIA COM
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Tops & Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure SPORT ACCESSOIRES HOCKEYSTICKS 110 PADEL RACKETS 124 SPORTTASSEN 132 ACCESSOIRES 140 109

Onze collectie hockeysticks is zo opgebouwd dat jong en oud, professional en amateur altijd een stick kunnen kiezen die precies bij de persoonlijke wensen aansluit. Iedere stick heeft een eigen materiaalmix die resulteert in een specifieke stijfheid en de bijbehorende eigenschappen. Daarnaast zijn de kromming, het balanspunt en de lengte van de stick belangrijk bij de keuze van een stick. Verschillen hierin sluiten aan bij diverse speelstijlen en daarmee bij persoonlijke voorkeuren.

MATERIAAL

De junior sticks van Reece bestaan uit een combinatie van hout en fiberglass. De senior sticks bestaan uit kunststof materiaalcombinaties van carbon, kevlar en fiberglass. De verhouding tussen deze materialen is bepalend voor de stijfheid, het gewicht en het speelgevoel van de stick. De precieze samenstelling per stick vind je op de sticks en in de productinformatie.

» car bon: voor extra stijfheid en slagkracht

» kevlar: voor trillingsdemping en impactreductie

» fib erglass: voor duurzaamheid en stevigheid

» ho ut: voor een optimaal balgevoel

Het percentage carbon in een stick is een belangrijke indicator van de stijfheid. Hoe stijver de hockeystick, hoe minder energie verloren gaat aan het meebuigen van de stick. Om deze reden worden sticks met een hoog carbongehalte vaak gekozen door spelers die slagkracht en power belangrijk vinden. Een minder stijve stick verhoogt het balgevoel. Balgevoel is belangrijk voor de ontwikkeling van techniek.

BOW / KROMMING

Ook de kromming van een hockeystick is een zeer bepalende eigenschap. De kromming van de stick wordt aangeduid in millimeters en varieert bij Reece tussen 22 mm en 24,7 mm. Hoe sterker de kromming, des te technischer het spel van de speler vaak is. Het spelen met een sterke kromming vergt dan ook enige oefening.

REGULAR BOW

» kromming van 22 mm

» bow in het midden van de stick

» standaard kromming voor allround gebruik

MID BOW

» kromming van 24,7 mm

» bow in het midden van de stick

» optimale balans tussen controle en gemakkelijk slaan

» sterke kromming voor technische spelers

LOW BOW

» kromming van 24,7 mm

» bow onderin de stick

» Low Bow vergemakkelijkt het pushen

» sterke kromming voor technische spelers

EXTREME LOW BOW

» kromming van 24,7 mm

» bow onderin de stick

» Extreme Low Bow vergemakkelijkt het pushen

» sterke kromming voor de meest technische spelers

HOCKEYSTICK COLLECTIE 110 REECEAUSTRALIA COM 24,7 mm 275 mm MID BOW LOW BOW 24,7 mm 230 mm 24,7 mm 200 mm EXTREME LOW BOW REGULAR BOW 22 mm 300 mm PRO SUPREME PRO POWER BLIZZARD JUNIOR MODEL 1000 Grambusch1000 Herzbruch900 800 750 600 500 400 300 200 150Blizzard 200 JR Nimbus Junior SIZE 36,5” 37,5"36,5” 37,5"36,5” 37,5"36,5” - 37,5"36,5” 37,5"36,5”36,5”36,5”36,5”36,5”36,5”32” 35"30” 35"30” 35"30” 35"30” 35"

LENGTE

Hockeysticks zijn verkrijgbaar vanaf maat 24” tot en met maat 37,5”. Vooral voor kinderen is het belangrijk de juiste maat stick aan te schaffen. Een te korte stick doet de slagkracht afnemen en heeft een negatieve invloed op de lichaamshouding. Bij een te lange stick is het moeilijk de bal onder controle te houden en wordt een verkeerde techniek aangeleerd. De tabel geeft een goede indicatie van de juiste sticklengte bij iedere lichaamslengte, maar laat je hier altijd goed bij adviseren.

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Tops
HOCKEYSTICK COLLECTIE 111 < LEN GT H I N CM > REECE S TIC K S IZ E 160 155 150 145 140 135 130 125 120 115 110 105 100 24” 26” 27” 28” 29” 30” 31” 32” 33” 34” 35” 36½” 37½”
JUNIOR INDOOR MODEL Alpha Junior IN-Pro Supreme 100IN-Pro Power 90IN-Pro Power 80IN-Blizzard 70IN-Blizzard 60 IN-Blizzard 50 IN-Alpha Junior
36,5” 36,5” 24” 35"24”
SIZE 24” - 35"24” - 35"24” - 35"24” - 35"24” 35" 36,5” 36,5”
36,5” 36,5” 36,5”
35"24” 35"

PRO SUPREME 1000

GRAMBUSCH HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 100% carbon

• lichtgewicht senior hockeystick voor superieure prestaties

• sterke kromming voor de meest technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• ex tra hoge impactreductie

• Ex treme Low Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

PRO SUPREME 1000

HERZBRUCH HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 100% carbon

• lichtgewicht senior hockeystick voor superieure prestaties

• ideaal voor technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• ex tra hoge impactreductie

• Low Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

ART.NR. 889278

€ 299,99

ART.NR. 889279

€ 299,99

Groen - Zilver - Neon Geel 889279 1944 Zwart - Blauw - Roze 889278 - 8566
112 REECEAUSTRALIA COM

PRO POWER 900

HOCKEY STICK

Maat: 36.5 ­ 37.5

• 90% carbon, 10% kevlar

• lichtgewicht senior hockeystick voor superieure prestaties

• ideaal voor technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• ex tra hoge impactreductie

• Ex treme Low Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

PRO POWER 800

HOCKEY STICK

Maat: 36.5 ­ 37.5

• 80% carbon, 10% kevlar, 10% fiberglass

• ultra lichtgewicht senior hockeystick voor superieure prestaties

• sterke kromming voor de meest technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• hoge impactreductie

• Low B ow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

• to egevoegd titanium voor extra stijfheid

ART.NR. 889280

€ 289,99

ART.NR. 889281

€ 259,99

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart - Zilver 889281 - 8810 Zwart - Goud 889280 - 8820
113

PRO POWER 750

HOCKEY STICK

Maat: 36.5 ­ 37.5

• 75% carbon, 10% kevlar, 15% fiberglass

• lichtgewicht senior hockeystick voor superieure prestaties

• ideaal voor technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• ex tra hoge impactreductie

• Mid Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

BLIZZARD 600

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 60% carbon, 30% fiberglass, 10% kevlar

• lichtgewicht senior hockeystick van topkwaliteit

• sterke kromming voor de meest technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Ex treme Low Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

ART.NR. 889282

229,99

ART.NR. 889262

Wit - Goud 889262 - 2220 Zwart - Neon Oranje 889282 - 8003
114 REECEAUSTRALIA COM
179,99

BLIZZARD 500

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 50% carbon, 40% fiberglass, 10% kevlar

• lichtgewicht senior hockeystick van topkwaliteit

• ideaal voor technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Low B ow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

BLIZZARD 400

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 40% carbon, 50% fiberglass, 10% kevlar

• lichtgewicht senior hockeystick van topkwaliteit

• ideaal voor technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Mid Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

ART.NR. 889263

€ 159,99

ART.NR. 889264

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
Padel
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Tops Wit - Zilver 889263 2210 Wit - Multi Kleur 889264 - 2678
139,99 115

BLIZZARD 300

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 30% carbon, 60% fiberglass, 10% kevlar

• lichtgewicht senior hockeystick van hoogwaardige materialen

• sterke kromming voor de meest technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Ex treme Low Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

BLIZZARD 200

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 20% carbon, 70% fiberglass, 10% kevlar

• lichtgewicht senior hockeystick van hoogwaardige materialen

• ideaal voor technische spelers

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Low B ow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je (sleep)push

ART.NR. 889265

ART.NR. 889266

Mint - Paars 889266 1176 Blauw - Neon Oranje 889265 - 5033
119,99
109,99 116 REECEAUSTRALIA COM

BLIZZARD 150

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 15% carbon, 75% fiberglass, 10% kevlar

• lichtgewicht senior hockeystick van hoogwaardige materialen

• optimale materiaalmix voor allround gebruik

• ideale stick om je basisvaardigheden verder te ontwikkelen

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• fiberglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• toegevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Regular Bow

• klassieke kromming (22 mm) voor allround gebruik

BLIZZARD 200 JR

HOCKEY STICK

Maat: 32 - 33 - 34 - 35

• 20% carbon, 70% fiberglass, 10% kevlar

• lichtgewicht junior hockeystick van topkwaliteit

• sterke kromming voor de meest technische spelers

• optimale materiaalmix voor allround gebruik

• ideale stick om je basisvaardigheden verder te ontwikkelen

• carbon voor maximale slagkracht en ultiem balgevoel

• fiberglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• toegevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Extreme Low Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• extra snelheid bij je (sleep)push

ART.NR. 889267

ART.NR. 889268

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding Over
Leisure
Rood - Zwart 889267 6800 Zwart - Goud 889268 - 8820
99,99
84,99 117

Maat: 30 ­ 31 ­ 32 ­ 33 ­ 34 ­ 35

• 95% fiberglass, 5% kevlar

• lichtgewicht junior hockeystick voor allround gebruik

• ideale stick om je basisvaardigheden verder te ontwikkelen

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Regular Bow

• klassieke kromming (22 mm) voor allround gebruik

Donkergroen 889269 1110
HOCKEY STICK
NIMBUS JR
889269
ART.NR.
889269 - 8566
Roze 889269 - 6630 Multi Kleur 889269 5678 € 49,99 118 REECEAUSTRALIA COM
Zwart
- Blauw - Roze
Diva

Maat: 24 ­ 26 ­ 27 ­ 28 ­ 29 ­ 30 ­ 31 ­ 32 ­ 33 ­ 34 ­ 35

• hout, versterkt met fiberglass

• lichtgewicht junior hockeystick voor allround gebruik

• ideale stick om je basisvaardigheden verder te ontwikkelen

• basis van hout voor optimaal balgevoel

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• Regular Bow

• klassieke kromming (22 mm) voor allround gebruik

ART.NR.

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops & Pants
Wedstrijdkleding
Leisure
ALPHA JR HOCKEY STICK
889270 Mint - Multi Kleur 889270 - 1123 Diva Roze 889270 - 6630 Multi Kleur 889270 5678 Blauw - Neon Oranje 889270 - 5033 Donkergroen 889270 1110
39,99 119

IN ­ PRO SUPREME 100

GRAMBUSCH HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 20% carbon, 10% kevlar, 70% fiberglass

• lichtgewicht senior indoor hockeystick van topkwaliteit

• sterke kromming voor de meest technische spelers

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• Ex treme Low Bow

• sterke kromming (24,7 mm) ideaal voor kracht en controle

• ex tra snelheid bij je push

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

ART.NR. 889271

€ 149,99

IN ­ PRO POWER 90 HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 70% hout, 20% kevlar, 10% fiberglass

• topkwaliteit lichtgewicht senior hockeystick voor binnengebruik

• ideaal voor technische spelers

ART.NR. 889283

• mo del met Low Bow (230 mm) biedt optimale balcontrole en nauwkeurigheid

• de samenstelling (70% hout, 20% kevlar en 10% fiberglass) zorgt voor optimaal balgevoel, gecombineerd met een groot schokabsorberend vermogen

• fiberglass verhoogt de duurzaamheid en flexibiliteit van de stick

• sterke kromming (24,7 mm) geeft extra kracht en controle, dit zorgt voor nog meer snelheid met je push

Zwart - Wit 889283 - 8200 Zwart - Blauw - Roze 889271 - 8566
139,99 120 REECEAUSTRALIA COM

IN ­ PRO POWER 80

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 70% hout, 20% kevlar, 10% fiberglass

• topkwaliteit lichtgewicht senior hockeystick voor binnengebruik

• ideaal voor technische spelers

ART.NR. 889284

€ 129,99

• de samenstelling zorgt voor optimaal balgevoel, gecombineerd met een groot schokabsorberend vermogen

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en flexibiliteit van de stick

• Mid Bow model (275 mm) biedt optimale balans tussen controle en gemakkelijk slaan

• sterke kromming (24,7 mm) geeft extra kracht en controle, dit zorgt voor nog meer snelheid met je (sleep)push

IN ­ B LIZZARD 70

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 80% hout, 10% kevlar, 10% fiberglass

• lichtgewicht senior indoor hockeystick van hoogwaardige materialen

• ideaal voor technische spelers

• hout voor een optimaal balgevoel

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

ART.NR. 889274

€ 119,99

• Mid Bow model (275 mm) biedt optimale balans tussen controle en gemakkelijk slaan

• sterke kromming (24,7 mm) geeft extra kracht en controle, dit zorgt voor nog meer snelheid met je (sleep)push

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
& Pants
Leisure
Zwart - Goud 889274 8820 Wit - Zwart 889284 - 2800
121

IN ­ BLIZZARD 60

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• 95% fiberglass, 5% kevlar

• lichtgewicht senior indoor hockeystick van hoogwaardige materialen

• optimale materiaalmix voor allround gebruik

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• to egevoegd kevlar voor nog meer schokabsorberend vermogen

• Regular Bow

• klassieke kromming (22 mm) voor allround gebruik

ART.NR. 889275

€ 89,99

5033

IN ­ B LIZZARD 50

HOCKEY STICK

Maat: 36.5

• hout, versterkt met fiberglass

• lichtgewicht senior indoor hockeystick van hoogwaardige materialen

• optimale materiaalmix (fiberglass en hout) voor allround gebruik

• hout voor een optimaal balgevoel

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• Regular Bow

• klassieke kromming (22 mm) voor allround gebruik

ART.NR. 889276

€ 69,99

Blauw - Neon Oranje 889275 Rood - Zwart 889276 - 6800 Mint - Paars 889276 1176
122 REECEAUSTRALIA COM

IN ­ ALPHA JR HOCKEY STICK

Maat: 24 ­ 26 ­ 27 ­ 28 ­ 29 ­ 30 ­ 31 ­ 32 ­ 33 ­ 34 ­ 35

• hout, versterkt met fiberglass

• lichtgewicht junior indoor hockeystick van hoogwaardige materialen

• optimale materiaalmix (fiberglass en hout) voor allround gebruik

• hout voor een optimaal balgevoel en de beste ontwikkeling van techniek

• fib erglass verhoogt de duurzaamheid en soepelheid van de stick

• Regular Bow

• klassieke kromming (22 mm) voor allround gebruik

ART.NR. 889277

€ 49,99

Donkergroen 889277 1110

5678

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Tops & Pants Wedstrijdkleding
Over Reece
Leisure Diva Roze 889277 - 6630 Multi Kleur 889277
123

COLLECTIE PADELRACKET

De sport padel wint snel terrein. Het is niet verwonderlijk dat deze sport de harten veroverd van vele spelers, want padel wordt omschreven als: interactief, leuk en uitdagend. Voor wie padel nog niet kent; padel is een mix van tennis en squash. Padel wordt gespeeld met vier personen op een padelbaan. Deze bestaat uit een court omgeven door glazen wanden. De wanden zijn onderdeel van het spel, waardoor de bal niet zo snel uit is als bij tennis. Op deze manier is het makkelijker om lange rally's te spelen. Kracht is dus minder belangrijk bij padel, hierdoor kan iedereen aan deze sport deelnemen, van jong tot oud. De puntentelling is hetzelfde als bij tennis.

WAT HEB JE NODIG OM PADEL TE SPELEN?

Het belangrijkste wat je nodig hebt om padel te spelen is een padelracket. Daarom hebben we een breed assortiment padelrackets voor starters, gevorderden en experts. We helpen je graag met de keuze van het juiste racket voor jouw niveau en speelstijl.

WAT IS HET BESTE PADELRACKET VOOR JOU?

Factoren die belangrijk zijn bij het kiezen van een racket zijn het materiaal, de vorm van het racket, de plaats van de sweet spot en het gewicht.

DRIE ONDERDELEN

FOAM, FACE, FRAME

Een racket bestaat uit drie delen: het foam onder het slagvlak, het slagvlak (face) en het frame. Van buitenaf lijkt het racket één geheel, maar in feite zijn er drie delen met verschillende samenstellingen die samen één racket vormen.

FOAM (KERN)

Het slagvlak is gemaakt van EVA ­ fo am, bedekt met verschillende mate ri alen, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren.

Alle padelrackets hebben een stevig slagvlak, voorzien van gaten zodat je er makkelijk mee door de lucht zwaait. Dit oppervlak kan hard of zacht zijn en bepaalt de prestaties van het racket. Er zijn 3 soorten EVA ­ fo am: soft, medium en pro.

FACE

Het voorvlak is het belangrijkste deel van het racket, want het is het gebied waar je de bal raakt. Afhankelijk van de samenstelling van het slagvlak, ervaar je een verschillende touch, effect en dus prestatie tijdens het spelen.

EVA

SOFT

FRAME

Het frame is het buitenste deel van het racket. Het begint bij het handvat en draait rond het voorvlak en geeft het racket zijn stevigheid en sterkte. Er zijn twee verschillende opties voor het frame, zoals een frame van fiberglass of fibercarbon 3K.

EVA

comfort tijdens het spel.

EVA MEDIUM:

EVA ­ foam met medium dichtheid dat zorgt voor een grote balteruggave zonder aan kracht in te leveren.

EVA PRO:

EVA ­ foam met hoge dichtheid dat de kracht verhoogt, met perfecte controle.

124 REECEAUSTRALIA COM
PRO
MEDIUM EVA

RACKET SPECIFICATIES

RACKET MODEL Foam Face Frame

MATERIAALEIGENSCHAPPEN

ROUND (CONTROL)

SWEET

XPLORER

CONTROL

Balance EVEN

XPERIENCED

CONTROL

DIAMOND (ATTACK)

SWEET

XPLORER

ATTACK

XPERIENCED

ATTACK LIGHT

XPERIENCED

ATTACK

HYBRID (ATTACK)

XPERT

ATTACK

HeartGewicht

FLEXIBILTY

EVA SOFT FIBERGLASSFIBERGLASSFIBERGLASS 360-375 G

Wanneer het materiaal een grotere mate van flexibiliteit vertoont, stuitert de bal meer als hij het racket raakt.

POWER

CARBON 6K CARBON 3K FIBERCARBON FIBERGLASS

EVA MEDIUM CARBON TWIL 3KFIBERCARBON 3KFIBERCARBON 3K360-375 G

Meer slagkracht kan een wapen zijn, maar het gaat ook ten koste van je controle.

+

COMFORT

EVA SOFT FIBERGLASSFIBERGLASS FIBERCARBON 3K360-375 G

Zacht materiaal neemt meer energie op, wat zorgt voor meer comfort.

EVA MEDIUM CARBON 6KFIBERCARBON 3KFIBERCARBON 3K345-365 G

RESISTANCE

EVA PRO CARBON 6KFIBERCARBON 3KFIBERCARBON 3K360-375 G

Hoe stijver het racket, des te langer hij meegaat. +

EVA PRO CARBON 6KFIBERCARBON 3KCARBON 6K360-375 G

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Tops
+
+
125
SPOT CENTER
SPOT
MIDDLE Balance SLIGHT HEAD HEAVY
SWEET SPOT TOP
Balance HEAD HEAVY

Maat: ONE SIZE

• hybride vorm

• EVA pro

• ho og balanspunt

• sweet spot in de top van het racket

• smart hole system

• 3D finish

• shockdemper

• beschermsticker op kopse kant voor langere levensduur

Maat: ONE

• diamantvormig

• EVA pro

• balanspunt ligt midden

• sweet spot midden-hoog

• smart hole system

• zandfinish

Zwart - Wit - Zilver 889604 8201 Zwart - Neon Geel 889605 - 8004
PADEL RACKET
XPERIENCED ATTACK
SIZE
ART.NR. 889604
RACKET
XPERT ATTACK PADEL
ART.NR. 889605 € 189,99 € 169,99 126 REECEAUSTRALIA COM

PADEL RACKET

Maat: ONE SIZE

• diamantvormig

• EVA medium

• balanspunt ligt midden

• sweet spot midden-hoog

• smart hole system

• ichtgewicht

889603

149,99

XPERIENCED CONTROL

PADEL RACKET

Maat: ONE SIZE

• ronde vorm

• EVA medium

• laag balanspunt

• centre sweetspot

8553

ART.NR.

129,99 127

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks Tops
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
• smart hole system 889602
Zwart - Blauw - Neon Oranje
889602 -
8554
Zwart - Blauw - Neon Geel 889603
-
XPERIENCED ATTACK LIGHT
ART.NR.

XPLORER ATTACK PADEL RACKET

Maat: ONE SIZE

• diamantvormig

• EVA soft

• balanspunt ligt midden

• sweet spot midden-hoog

• smart hole system

XPLORER CONTROL PADEL RACKET

Maat: ONE SIZE

• ronde vorm

• EVA soft

• laag balanspunt

• centre sweetspot

• smart hole system

• zandfinish

Zwart - Petrol - Neon Oranje 889601 8533 Zwart - Neon Geel 889600 - 8004
ART.NR. 889600 ART.NR. 889601 € 89,99 € 79,99 128 REECEAUSTRALIA COM

ART.NR.

889810

Maat: ONE SIZE

• 34% PU, 66% Nonwoven

• grip voor tennis- en padelrackets

• waterabsorberend en duurzaam

• ex tra dikke PU-laag

• non-slip gripoppervlak

• ex tra zacht en gedempt gevoel

• dempt trillingen

• zelfklevend

• eenvoudig aan te brengen

• voorgesneden met taps toelopende uiteinden

• ex tra lang

129

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Over Reece
Wedstrijdkleding Leisure 3 ­ PACK ULTRA RACKET OVERGRIPS
Wit 889810 2000
Neon Geel 889810 4004 Zwart 889810 8000
€ 7,99

BERLINERHC ­MENGERMANY

De Berliner HC is de hoofdstadclub

van Duitsland en speelt al jaren op het hoogste

niveau in de 1. Hockey Bundesliga. De Berlijners spelen

in een uniek speciaal ontworpen shirt, dat tot stand is gekomen

PROUD
130 REECEAUSTRALIA COM
© WSP / Stephan Fehrmann

PARTNER in nauwe samenwerking met de spelers van de topteams en nu de club en het merk Reece op de best mogelijke manier vertegenwoordigt. De BHC is één van de topteams in de Duitse hockeycompetitie.

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks Tops & Pants Wedstrijdkleding
Over Reece
Leisure
131 BERLINERHC ­WOMEN­ GERMANY
© WSP / Stephan Fehrmann
132 REECEAUSTRALIA COM
REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen Padel Rackets Hockeysticks
Tops & Pants Reece
Wedstrijdkleding Over
133
Leisure

RANKEN BACKPACK

Maat: 40 x 25 x 16 cm (HxBxD)

• 600D polyester

• multifunctionele rugtas

• stick-it-through compartiment

• verstelbare rugzakbanden

• ruim hoofdvak (opgedeeld in twee compartimenten)

• kleiner vlak aan de voorkant en mesh vlak aan de zijkant

• reflecterende prints

€ 36,99

COFFS BACKPACK

Maat: 50 x 34 x 18 cm (HxBxD)

• multifunctionele rugzak

• verstelbare rugzakriemen

• ruim hoofdvak, kleiner vak aan de voorzijde en mesh vak aan de zijkant

• reflecterende prints aan alle kanten

• lichtgewicht

• laptopcompartiment (geschuimd)

• vuilbestendige bodem

• een kleine veiligheidsfluit in gesp voor noodgevallen

ART.NR. 885825

Navy 885825 - 7000 Legergroen 885825 1030 Zwart 885825 - 8000 Legergroen 885827 - 9911 Zwart - Neon Geel 885827 8004 Roze - Multi Kleur 885827 6123 Navy - Rood 885827 - 7600 Diva Roze 885827 - 6630 Mint - Multi Kleur 885827 1123 ART.NR. 885827 Donkergroen 885827 1110
134 REECEAUSTRALIA COM
44,99

HEROES JR

BACKPACK

Maat: 45 x 27 x 15,5 cm (HxBxD)

• 300D polyester, polyester Ribstop, PU

ART.NR. 885828

€ 44,99

• multifunctifunctionele lichtgewicht rugzak, met reflecterende prints

• verstelbare schouderbanden

• me erdere grote en kleine vakken

• opb ergmogelijkheid voor waardevolle spullen

• bidonhouder

• schoenencompartiment

• laptopcomartiment (geschuimd)

• stickhouders met klittenbandsluiting voor bevestigen hockeystick

• raincover

• vuilbestendige bodem

HEROES BACKPACK

Maat: 52 x 30 x 17,5 cm (HxBxD)

• 300D polyester, polyester Ribstop, PU

ART.NR. 885829

€ 48,99

• multifunctifunctionele lichtgewicht rugzak, met reflecterende prints

• verstelbare schouderbanden

• me erdere grote en kleine vakken

• opb ergmogelijkheid voor waardevolle spullen

• bidonhouder

• schoenencompartiment

• laptopcomartiment (geschuimd)

• stickhouders met klittenbandsluiting voor bevestigen hockeystick

• raincover

• vuilbestendige bodem

DERBY II

BACKPACK

Maat: 44 x 34 x 20 cm (HxBxD)

• multifunctionele sporttas

• stick-it-through compartiment

• ex tra binnenvak

• voorvak met rits

• verstelbare schouderbanden

• voorzien van reflecterende prints

• mesh vak aan één zijde

• vuilbestendige bodem

ART.NR. 885824

€ 37,99

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
885824 8000
Zwart
885829 - 8000
Zwart
- 8004
Zwart - Neon Geel 885828
135

QUEENSLAND

HOCKEY STICK BAG

Maat: 100 x 24 x 24cm (HxBxD)

• Reversed 600D Polyester

• ritssluitingen met SBS-ritsen

• stevige hockeysticktas

• verschillende opbergvakken en verstelbare banden en meshvakken

• ruimte voor vijf sticks

• slijtvaste en waterafstotende banden

• twe e rugriemen en handvat

• uitstekend te bedrukken

ART.NR. 885831

€ 129,99

GIANT

HOCKEY STICK BAG

Maat: 100 x 25 x 30 cm (HxBxD)

• 600D polyester / PVC

• ruime sticktas

• verstelbare rugzakbanden, schouderbanden en siliconen handgreep

• verschillende zakken met rits

• ruimte voor maximaal zes hockeysticks

• mesh vak aan één zijde

• reflecterende prints

• voldoende ruimte voor bedrukte (sponsor) logo’s

• vuilbestendige bodem

ART.NR. 685802

€ 49,99

Zwart 685802 8000 Zwart 885831 8000 Rood 685802 - 6000 Royal 685802 5000
136 REECEAUSTRALIA COM

DERBY II

HOCKEY STICK BAG SMALL

Maat: 98 x 19 x 14 cm (HxBxD)

• 600D polyester, PVC

• ho ckeytas met ruimte voor vier sticks

• verschillende vakken met rits

• twee vakken van mesh aan de zijden

• verstelbare schouderbanden

• siliconen handgreep

• voorzien van reflecterende prints

• vuilbestendige bodem

ART.NR. 885823

€ 44,99

DERBY II

HOCKEY STICK BAG

Maat: 100 x 24 x 24 cm (HxBxD)

• 600D polyester, PVC

• ho ckeytas met ruimte voor zes sticks

• verschillende vakken met rits

• twee vakken van mesh aan de zijden

• verstelbare schouderbanden

• siliconen handgreep

• voorzien van reflecterende prints

• vuilbestendige bodem

ART.NR. 885822

€ 54,99

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart 885822 8000
Zwart 885823 - 8000
137

QUEENSLAND

DUFFLE BAG

Maat: 24 x 55 x 33cm (LxWxH)

• Reversed 600D Polyester

• ritssluitingen met SBS-ritsen

• stevige dufflebag

• verschillende opbergvakken

• strap aan buitenkant van tas voor twee sticks

• schouderbanden op te bergen in ritsvak

• verschillende handvatten en afneembare schouderriem

• met schoenenvak

• uitstekend te bedrukken

Zwart 885807 8000
885832
ART.NR.
€ 99,99 138 REECEAUSTRALIA COM

TAMWORTH

BALL BAG

Maat: 35 x 23 cm (HxØ)

• 600D polyester, PVC

• tas om hockeyballen in op te bergen

• harde plastic bodem voor extra versteviging

• ruimte voor 36 hockeyballen

• verstelbare en afneembare schouderband

• praktische handgreep

• reflecterend logo

GYMSACK

ART.NR. 885820

€ 30,99

Maat: 47 x 37 cm (HxB)

• 100% polyester

• lichtgewicht rugzak van waterafstotend materiaal

• inclusief lus om aan op te hangen

• reflecterend logo

• ideaal voor gymspullen

ART.NR. 885819

€ 9,99

• bovenzijde wordt gesloten door koorden aan te trekken

INDEE

HIP BAG

Maat: 14 x 33 x 8 cm (HxBxD)

• 100% polyester

ART.NR. 885821

€ 14,99

• met de Indee Hip Bag heb je je noodzakelijke spullen altijd dicht bij de hand

• clip hem rond je taille of draag ‘m schuin over je lichaam voor een hippe look

• de heuptas heeft een verstelbare band

• in de tas bevindt zich nog een extra binnenzakje met rits

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Pants Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
&
Leisure
Grijs - Geel 885821 -
9390
Zwart 885819 8000 Zwart 885820 - 8000
139

POWERPITCH

JR: 28 ­ 29 ­ 30 ­ 31 ­ 32 ­ 33

SR: 34 ­ 35 ­ 36 ­ 37 ­ 38

• PU

• noppenzool voor optimale grip op zowel water- als zandvelden

• zo ol voorzien van stabiliteitsplaat

• lichtgewicht, schokdempende tussenzool

• verharde hielkap voor extra bescherming

• waterafstotend

• klittenbandsluiting (maat 28-33) of vetersluiting (maat 34-38)

ART.NR.

€ 46,99

HOCKEY SHOE OUTDOOR
875214
Blauw - Neon Oranje 875214 5033 Coral 875214 - 6620 Diva Roze 875214 - 6630 Zwart - Neon Geel 875214 - 8004
140 REECEAUSTRALIA COM
€ 51,99

POWERPITCH

HOCKEY SHOE INDOOR

JR: 28 ­ 29 ­ 30 ­ 31 ­ 32 ­ 33

SR: 34 ­ 35 ­ 36 ­ 37 ­ 38

• PU

• slijtvaste natuurrubberen zool

• zo ol voorzien van draaipunt voor betere wendbaarheid

• zo ol voorzien van stabiliteitsplaat

• lichtgewicht, schokdempende tussenzool

• verharde hielkap voor extra bescherming

• waterafstotend

• klittenbandsluiting (maat 28-33) of vetersluiting (maat 34-38)

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Tops
&
875215
ART.NR.
Zwart - Neon Geel 875215 - 8004 Diva Roze 875215 - 6630 Coral 875215 6620
€ 46,99 € 51,99 141
Blauw - Neon Oranje 875215 5033

WINSTON SCHEENBESCHERMERS

Maat: S ­ M ­ L

• PU

• harde kap voor optimale bescherming

• scheen- en enkelbescherming

• anatomisch gevormd

• wasbaar

ART.NR.

€ 29,99

Maat: S ­ M ­ L

• PU

• harde kap voor optimale bescherming

• scheen- en enkelbescherming

• anatomisch gevormd

• k littenbandsluiting

• bovenstaande maten zijn junior maten

S = XXXS, M = XXS, L = XS

ART.NR. 882107

€ 22,99

LAVERTON SCHEENBESCHERMERS

JR: XXXS ­ X XS ­ XS

SR: S ­ M ­ L

• PU

• harde kap voor optimale bescherming

• scheen- en enkelbescherming

• anatomisch gevormd

• klittenbandsluiting op de voorzijde

ART.NR. 882108

€ 21,99

€ 24,99

882109 ELMORE SCHEENBESCHERMERS
Grijs - Oranje 882107 - 9300 Zwart 882109 - 8000 Roze 882108 - 0060 Neon Geel 882108 - 4190 Zwart 882108 - 8000
142 REECEAUSTRALIA COM

DENTAL IMPACT SHIELD MOUTHGUARD

Maat: JR ­ SR

• Polyolefins

• gebitsbeschermer

• verschillende kleuren

• inclusief bewaarbox

ART.NR. 889100

€ 5,99

ULTRA SAFE MOUTHGUARD

Maat: JR ­ SR

• EVA

• gebitsbeschermer

• flexibel en shock absorberend

• anatomische fit door boil & bite

• gekeurd met ISET certificaat EN 13277-1:2000

• verschillende kleuren

• inclusief bewaarbox

ART.NR. 889108

€ 10,99

POWER PLAYER GLOVE

Maat: XXS ­ XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• fleece, neoprene

• comfortabele, warme handschoen

• mobile patch op de wijsvingers

• binnenzijde van hoogwaardig fleece

• buitenzijde van vuilafstotend neopreen

• ex tra grip op vingertoppen en handpalm

• reflecterende prints

ART.NR. 889027

€ 18,99

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
Wit - Zwart 889100 2800 Wit - Oranje 889100 - 2300 Transparant 889100 1111 Roze 889100 - 0060 Blauw - Groen 889100 - 5950 Royal - Oranje 889100 5370 Roze 889108 6320 Wit - Zwart 889108 - 2800 Transparant 889108 1111 Coral - Mint 889108 6612 Zwart 889027 8000
143

KNITTED

ULTRA GRIP GLOVE 2 IN 1

Maat: JR

Maat: SR

• 95% acryl, 5% elastane

• 2-in-1 handschoen

• siliconen nopjes op binnenzijde van zowel de full finger als half finger voor

• go ede grip

• verpakt per paar

ART.NR. 889031

€ 10,99

€ 13,99

KNITTED

ULTRA GRIP GLOVE

Maat: SR

• 95% acryl, 5% elastane

• gebreide handschoen

• elastisch

• siliconen nopjes op de binnenzijde van de handschoen voor goede grip

• 2 vingertoppen met touchscreen

• verpakt per paar

ART.NR. 889035

KNITTED

PLAYER GLOVE 2 IN 1

Maat: SR

• 95% acryl, 5% elastane

• 2-in-1 handschoen

• nopjes op binnenzijde van zowel de full finger als half finger voor goede grip

• verpakt per paar

ART.NR.

€ 9,99

889011
Roze - Zwart 889011 - 6390 Zwart - Roze 889031 8180 Zwart - Royal 889031 - 8500 Zwart - Rood 889031 8600 Zwart 889035 - 8000 Roze 889035 - 0060
€ 7,99
144 REECEAUSTRALIA COM

COMFORT

HALF FINGER GLOVE

Maat: XXS ­ XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• EVA foam

• stevige padding op bovenhand

• bescherming zonder duim

• siliconen grip zone in de palm

• k littenbandsluiting

• verpakt per stuk (links)

ART.NR. 889025

CONTROL

PROTECTION GLOVE

Maat: XS ­ S ­ M ­ L

• fleece, TPU, rubber

• harde kap op bovenhand

• bescherming van vijf vingers

• siliconen grip op de vingers

• op en handpalm

• k littenbandsluiting

• verpakt per stuk (links)

ART.NR. 889026

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Padel Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
Zwart - Geel 889026 - 8400 Zwart - Roze 889026 - 8180 Oranje 889025 - 3000 Roze 889025 - 0060 Royal 889025 - 5000 Mint 889025 1160 Zwart 889025 - 8000
25,99
145
Grijs 889025 - 9000
€ 20,99

COMFORT

FULL FINGER GLOVE

Maat: XXXS ­ X XS ­ XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• EVA foam

• stevige padding op bovenhand

• bescherming van vijf vingers

• siliconen grip zone in de palm

• k littenbandsluiting

• verpakt per stuk (links)

0060

8000

ART.NR. 889024

€ 26,99

FORCE

PROTECTION GLOVE SLIM FIT

Maat: XXS ­ XS ­ S ­ M ­ L ­ XL

• leather, EVA

• voorzien van padding op bovenhand

• k littenbandsluiting

• verpakt per stuk (links)

• slim fit

• le er aan de binnenkant voor meer grip

• bescherming van vijf vingers

• mesh-effect om zweet optimaal te transporteren

ART.NR. 889034

€ 28,99

8410

INDOOR

PROTECTION SHIELD

Maat: ONE SIZE

• EVA foam

• zaalhandschoen

• verstelbaar met klittenband

• lichtgewicht

ART.NR. 889039

€ 20,99

Mint 889024 1160 Roze 889024 Grijs 889024 9000 Zwart 889024 Zwart - Neon Geel 889034 - Zwart - Wit 889039 8200
146 REECEAUSTRALIA COM

MATCH ULTRA

BALL (12 PCS)

Maat: ONE SIZE

• PVC

• veldhockey: wedstrijdkwaliteit

• buitenkant: PVC met vlak design

• binnenkant: hol

ART.NR. 889022

€ 107,88

DIMPLE ULTRA

BALL (12 PCS)

Maat: ONE SIZE

• PVC

• veldhockey: wedstrijdkwaliteit

• buitenkant: PVC met dimple design

• binnenkant: hol

• gemaakt met de nieuwste ‘rotatiegieten’ technologie (rotomoulding), voor perfecte balans en juiste wanddikte

• verpakt per 12 stuks in doos

ART.NR. 889021

€ 107,88

EMOTICON

BALL (12 PCS)

Maat: ONE SIZE

• emoticon hockeyballen met illustratie

• buitenkant: PVC met vlak design

• binnenkant: hol

• verpakt per 12 stuks in doos

ART.NR. 889033

€ 71,88

• gemaakt met de nieuwste ‘rotatiegieten’ technologie (rotomoulding), voor perfecte balans en juiste wanddikte

• verpakt per 12 stuks in doos

MATCH

BALL (12 PCS)

Maat: ONE SIZE

• PVC

• veldhockey: trainings- en wedstrijdkwaliteit

• buitenkant: PVC met vlak design

• binnenkant: hol

• verpakt per 12 stuks in doos

ART.NR. 889009

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Tops Wit 889009 2000 Multi Kleur 889033 - 1234 Oranje 889021 - 3000 Geel 889021 - 4000 Wit 889022 2000 Wit 889021 - 2000
€ 71,88
147

GLITTER

BALL (12 PCS)

Maat: ONE SIZE

• PVC

• glitterdesign

• buitenkant: PVC met vlak design

• binnenkant: hol

• verpakt per 12 stuks in doos

ART.NR. 889006

€ 71,88

STREET

BALL (12 PCS)

Maat: ONE SIZE

• PVC

• kleurrijk design

• verpakt per 12 stuks in doos

ART.NR. 889017

€ 47,88

MATCH FANTASY

BALL (12 PCS)

Maat: ONE SIZE

• PVC

• buitenkant: PVC met vlak design

• binnenkant: hol

• drie verschillende kleurrijke designs

• verpakt per 12 stuks in doos

Assorti 889016 9760

ART.NR. 889016

€ 71,88

BALL (12 PCS)

Maat: ONE SIZE

• PVC

• zaalhockey: trainings- en wedstrijdkwaliteit

• buitenkant: PVC met vlak design

• binnenkant: hol

• verpakt per 12 stuks in doos

Geel 889010 4000

ART.NR. 889010

€ 71,88

Wit 889006 - 2000 Goud 889006 - 0101 Roze 889017 - 6320 Neon Groen 889017 - 1080
INDOOR
148 REECEAUSTRALIA COM

PROFESSIONAL

HOCKEY GRIP

Maat: 180 CM

• PU

• waterabsorberende duurzame grip

• non-slip grip oppervlak

• ex tra zacht en gedempt gevoel

• zelfklevend

• eenvoudig aan te brengen

Wit 889805 - 2000

ART.NR. 889805

COTTON

TAPE

Maat: ONE SIZE

• 100% katoen

• verpakt per rol

• voor om de hockeystick

CHAMOIS

ART.NR. 889800

889805 - 3000

Royal 889805 - 5000

Zwart 889805 - 8000

8000

HOCKEY GRIP

Maat: ONE SIZE

• chamois leather

• zeemleren grip

• non-slip en schokdempend

Maat: ONE SIZE

• BPA-vrij

• bidon van flexibel materiaal

• ergonomisch gevormd voor optimale grip

• verpakt per stuk

Roze 889829 0060

ART.NR. 889804

Zwart 889829 - 8000

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Padel
Tops
Geen kleur 889804 - 0000 Roze 889800 - 0060 Wit 889800 - 2000 Helder Royal 889800 - 5160 Zwart 889800 - Oranje
BELLFIELD BIDON
ART.NR. 889829
Limoen 889805 - 1740 Roze 889805 - 0060
5,99
6,99
3,99 149
€ 10,99 €

CHAMPION

MINI HOCKEY STICK

Maat: ONE SIZE

• voor de allerkleinste toekomstige hockeyspeler

• ideaal om te laten signeren door jouw hockeyheld

• leuk als cadeautje of aandenken

ART.NR. 889041

FOX 40

FLUIT

Maat: ONE SIZE

• plastic

• professioneel scheidsrechtersfluitje

• verkrijgbaar in 3 kleuren

FANATICS SLEUTELHANGER

Maat: ONE SIZE

• Reengineered wood

ART.NR. 889837

KOORDJES

6 PCS

SCHEIDSRECHTERS

FLUIT + KOORD

Maat: ONE SIZE

• plastic, staal, polyester

• fluit met koord

ART.NR. 489801

• laat zien dat je hockeyfan bent met deze houten Reece sleutelhanger

• leuk als cadeautje of aandenken

No

ART.NR. 489813 €

Maat: ONE SIZE

• 100% polyester

• uitermate geschikt voor scheidsrechtersfluiten

• verpakt per 6 stuks

ART.NR. 489809

REFEREE

CARD SET

Maat: ONE SIZE

• PVC

• complete kaartenset

• ro od/geel/groene kaart

• met notitieboekje

ART.NR. 889803

Goud
889041 9002
colour 889837 - 2222
889803 -
kleur 489801 -
Geen kleur 489809 0000 Zwart 489813 - 8000 Rood 489813 - 6000 Geel 489813 4000
Zwart
8000 Geen
0000
2,99 € 12,09 € 6,99
4,99 € 9,99
16,99 150 REECEAUSTRALIA COM

HOGE TRAININGSHOEDJES

20 PCS

Maat: ONE SIZE

• PVC

• set van 20 disc cones met houder

• 10 x oranje en 10 x geel

ART.NR. 489844

• handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours

• ho edjes voorzien van inkepingen

• voor veelzijdig gebruik

• verpakt in een afsluitbaar netje

• ho edjes zijn 28cm breed en 16cm hoog

TRAININGSHOEDJES

40 PCS

Maat: ONE SIZE

• PVC

• set van 40 disc cones met houder

• 10 wit, 10 geel, 10 oranje en 10 blauw

ART.NR. 489823

• handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours

• voor veelzijdig gebruik

• verpakt in een afsluitbaar netje

TRAININGSHOEDJES

6 PCS

Maat: ONE SIZE

• PVC

• set van 6 disc cones

ART.NR. 489815

• handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours

• voor veelzijdig gebruik

MONTO

MESH OVERGOOIER

Maat: MINI ­ JR ­ SR

• 100% polyester

• professionele overgooier met stretch

• luchtig dankzij ventilerende mesh-structuur

• uitstekend te bedrukken

ART.NR. 888000

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Padel
Tops
Roze 888000 - 0060 Oranje 888000 3000 Geel 888000 - 4000 Grijs 888000 9000 Geen kleur 489844 0000 Geen kleur 489823 0000 Geen kleur 489815 - 0000
54,99
7,99
7,99
44,99 151

TACTIEKBORD

HOCKEY

Maat: 30x40CM

• aluminium bord

• geschikt als whiteboard

• geschikt als magneetbord

• geschikt voor tactiekbesprekingen

CANVAS GYMSCHOEN

Maat: 24

• canvas, rubber

• gymschoenen voor kids

• deze schoenen hebben een duurzaam canvas bovenwerk met een klittenband sluiting

• langs de slijtvaste rubberen zool zit een brede rubberen rand

ART.NR. 889037

€ 59,99

TACTIEKBORD

HOCKEY

Maat: 40x60CM

• aluminium bord

• geschikt als whiteboard

• geschikt als magneetbord

• geschikt voor tactiekbesprekingen

ART.NR. 889038

€ 79,99

ART.NR. 472000

€ 15,99

1000 Zwart 472000 8000
Groen 889038 -
Groen 889037 1000
25 ­ 26 ­ 27 ­ 28 ­ 29 ­ 30 ­ 31 ­ 32 ­ 33 ­ 34 ­ 35 ­ 36 ­ 37 ­ 38 ­ 39
Navy 472000 7000 Wit 472000 2000
Roze 472000 0330
152 REECEAUSTRALIA COM

RILEY

BUCKET HAT

Maat: ONE SIZE

• 100% katoen

• tweezijdig draagbare vissershoed: een kant effen een kant met print

• one size fits all

• licht van gewicht

• sneldrogend

ART.NR. 889835

LEETON

CAP

Maat: ONE SIZE

• 100% polyester

• geprint logo

• binnenzijde van mesh

• smalle ademgaatjes (lasercutting)

• geb ogen klep

• verstelbare klittenbandsluiting

• licht van gewicht

ART.NR. 889838

Crème - Vintage Groen 889835 2815

RACKET

VISOR CAP

Maat: ONE SIZE

• polyester

• zonneklep

• one size fits all door verstelbare klittenband

• binnenzijde van mesh voor zweetafvoer

• licht van gewicht

ART.NR. 889836

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
Padel
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Tops
- 2000
Zwart
889838 8000 Wit 889838
8000 Navy 889836 - 7000 Wit 889836 - 2000
Zwart 889836
1125
Vintage Groen 889836
20,99
20,99
19,99 153

BASEBALL

CAP

Maat: ONE SIZE

• 100% katoen

ART.NR. 889830

• de cap is gemaakt van 100% katoen en heeft geborduurde logo’s

• aan de bovenzijde bevinden zich ventilerende veteroogjes

• de cap heeft een gebogen klep en een verstelbare sluiting

LITCHFIELD

BEANIE HAT

Maat: ONE SIZE

• 97% recycled polyester, 3% elastane

• dubbel gebreid

• me omgeslagen boord en siliconen Reece logo

ART.NR. 889839

SNAPBACK

CAP

Maat: ONE SIZE

• 100% katoen

• de cap is gemaakt van 100% katoen en heeft geborduurde logo’s

• aan de bovenzijde bevinden zich ventilerende veteroogjes

• de cap heeft een platte klep en een verstelbare sluiting

ROXBY

HAIRBANDS

Maat: ONE SIZE

• 71% polyester, 29% rubber

• non-slip materiaal aan binnenzijde om schuiven te vermijden

• smalle haarbandjes voor tijdens het sporten

• houdt haar uit het gezicht

• verpakt per 3 stuks

Mint - Roze - Zwart 889809 1166 Zwart 889830 8000
Wit - Navy 889809 6270
Rood
-
Navy 889830 - 7000
ART.NR. 889831 ART.NR. 889809
Grijs 889831 - 9000 Zwart 889831 - 8000 Zwart 889839 8000
20,99
10,99
17,99
20,99 154 REECEAUSTRALIA COM

HAARBAND

NON-SLIP

Maat: ONE SIZE

• 70% polyester, 30% rubber

• smalle haarbandjes voor tijdens het sporten

ART.NR. 889801

€ 8,99

• non-slip materiaal aan binnenzijde om schuiven te vermijden

• voorzien van zilveren reflecterende prints

• verpakt per 3 stuks

POLSBAND

ART.NR. 889834

Maat: ONE SIZE

• 90% katoen, 6% elastane, 4% nylon

• absorbeert zweet

• comfortabele pasvorm

• one size fits all

• houdt haren uit het gezicht

• te gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden

ART.NR. 888804

€ 7,99 € 9,99

Maat: ONE SIZE

• 100% katoen

• verpakt per paar

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets
Padel
Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece
Tops
Leisure
Wit 889834 - 2000 Oranje 889834 - 3000 Zwart 889834 - 8000
HOOFDBAND
Assorti 889801 9760 Zwart 889801 - 8000 Neon Geel 889801 5998 Zwart 888804 - 8000 Knockout Roze 889801 3888 Rood 888804 - 6000 Wit 888804 - 2000 Oranje 888804 - 3000
155

STOPWATCH

Maat: ONE SIZE

• PVC

• me alarmfunctie

• uitlezing in 1/100 sec van de eerste 30 seconden, daarna in seconden

• waterafstotend

• voorzien van een handig draagkoord

• 10 0 rondetijden geheugen en dual chrono

• interval optie: beheer je persoonlijke loop- en rusttijden

Wit 489109 - 2000 Geel 489109 - 4000 Geel 489101 - 4000 Rood 489109 - 6000 Oranje 489101 3000 Geen kleur 489828 - 0000 AANVOERDERSBAND UNI Maat: SR
polyester, elastane • elastisch ART.NR. 489109
ART.NR. 489828 AANVOERDERSBAND
JR + SR
Maat:
polyester, elastane
elastisch ART.NR. 489101 € 19,99 € 6,99 € 6,99 156 REECEAUSTRALIA COM

ART.NR.

489103

Maat: JR + SR

• polyester, elastane

ART.NR. 489110 AANVOERDERSBAND NEDERLANDSE

VLAG

• polyester, elastane

• elastisch AANVOERDERSBAND VERSTELBAAR

Maat: JR + SR

• polyester, elastane

€ 7,99

6,99 € 6,99 € 6,99 157

• polyester, elastane

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires Sporttassen
Rackets Hockeysticks
& Pants Wedstrijdkleding Over Reece Leisure
Padel
Tops
Roze - Zwart 489100 - 6390 Oranje - Zwart 489100 3800 Geel - Zwart 489100 4800 Multi Kleur 489100 1234 Geen kleur 489104 - 0000 Geen kleur 489103 0000
5970
Blauw - Zwart
489100
ROUWBAND
Geen kleur 489110 - 0000
• elastisch AANVOERDERSBAND BELGISCHE
VLAG
Maat: SR
• elastisch
Maat: JR + SR
ART.NR. 489104
verstelbaar ART.NR. 489100

HC ORANJE­ROOD ­WOMENTHENETHERLANDS

PROUD

HC Oranje-Rood is een van de grootste hockeyclubs van Nederland, gevestigd in Eindhoven. De heren spelen al jaren op het hoogste niveau van Nederland. Een aantal van onze ambassadeurs staat al geruime tijd bij de Eindhovense club onder contract. De clubkleuren van HC Oranje-

158 REECEAUSTRALIA COM

PARTNER

Rood zijn, zoals de naam al doet vermoeden, oranje en rood. Uit een fusie van de Eindhovense clubs MHC Oranje Zwart en EMHC zijn deze clubkleuren ontstaan. Oranje was de kleur van het shirt van Oranje Zwart, rood de kleur van het shirt van EMHC (beide clubs hadden zwart als tweede kleur).

REECE CATALOGUS 2024/2025 Accessoires
Sporttassen
Padel
Rackets Hockeysticks
Over Reece
Tops
& Pants Wedstrijdkleding
Leisure
159 HC ORANJE ­ROOD ­MENTHENETHERLANDS © PRO SHOTS / Bart Scheulderman

Maattabellen

Door fotografische reproductie en print kunnen eventueel lichte kleurverschillen ontstaan tussen de afbeelding en het daadwerkelijke product. Reece behoudt zich het recht voor (technische) aanpassingen in het product door te voeren (op het gebied van design, kleur, functie of materiaal) indien deze aanpassingen in onze ogen een verbetering van het product opleveren. Reece is niet aansprakelijk voor eventuele printfouten in de catalogus. Vrijwel alle producten zijn geschikt om te bedrukken.

Productzorg: onze producten zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en hebben strenge kwaliteitscontrole ondergaan. Sommige kledingstukken kunnen echter verkleuren door toedoen van modder, gras, zalf, olie of transpiratie. Soms kan een vlek er niet meer worden uit gewassen. De mate van verkleuring kan echter grotendeels worden ingeperkt door enkele eenvoudige maatregelen te treffen. Inweken of wassen in water en het product vervolgens zo snel mogelijk in de wasmachine wassen, kan verkleuring tegengaan. Gebruik ten minste genoeg water om het product geheel onder te dompelen. Volg altijd de instructies die op het carelabel staan vermeld (aan de binnenzijde van het product) maar ook die op het schoonmaakproduct worden vermeld. Zeker bij schoonmaakproducten die ontwikkeld zijn om ernstige vlekken te verwijderen. Vermijd producten die bleek bevatten. Reece is niet aansprakelijk voor verkleuring of schade die het resultaat is van vlekken die veroorzaakt zijn door elementen die buiten het proces van vervaardiging liggen.

Het kopiëren van Reece producten, op welke manier dan ook, is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van Reece. Prijzen zijn adviesverkoopprijzen inclusief btw. Reece behoudt zich te allen tijde het recht voor om productspecificaties en prijzen aan te passen.

TEXTIEL HEREN

Maat Borst Taille Heup Lichaamslengte

XS 85 - 8973 - 7784 - 88175 - 185

S 90 - 9478 8289 - 93175 - 185

M 95 - 9983 8794 - 98175 - 185

L 100 - 104 88 9299 103175 - 185

XL 105 - 109 93 - 97 104 - 108 175 - 185 2XL 110 - 114 98 - 102109 - 113175 - 185

3XL 115 - 119 103 - 107 114 - 118 175 - 185

DAMES

Maat Borst Taille Heup Lichaamslengte

XS 78 - 8363 6883 - 88165 - 175

S 84 - 8969 - 7489 - 94165 - 175

M 90 - 9575 - 8095 - 100165 - 175

L 96 - 10181 - 86 101 106 165 - 175

XL 102 - 107 87 - 92107 - 112165 - 175 2XL 108 - 11393 98 113 - 118 165 - 175

KINDEREN

Maat Borst Taille Heup Lichaamslengte

104

116

128

140

152

164

52 - 5744 - 4954 - 5998 - 104

58 - 6350 5660 - 65 110 - 116

64 - 6956 - 6166 - 71 122 - 128

70 - 7562 6772 - 77134 140

76 - 8168 - 7378 - 83146 - 152

82 - 8774 - 7984 - 89158 - 164

176 88 - 9380 - 8590 - 95 170 - 176

Deze maattabellen kunnen alleen worden gebruikt als indicatie. Het aanvragen van "pasmaten" is sterk aan te raden bij twijfel over de juiste maten. We kunnen helaas geen retouren accepteren van artikelen die bedrukt zijn.

KOUSEN/SOKKEN Voetlengte EU UK US ≥ 15,925 ­ 298 ­ 119 ­ 12 ≥ 18,430 ­ 3511,5 ­ 312,5 ­ 4 ≥ 22,936 ­ 403,5 ­ 6,54 ­ 7,5 ≥ 26 41 ­ 447 ­ 9,58 ­ 10,5 ≥ 29 45 ­ 4810 ­ 12,511 ­ 13,5 COMPRESSIE KOUSEN Voetlengte Kuitmaat EU UK US ≥ 22 ­ 24,532 ­ 3735 ­ 383 ­ 53 ­ 6 ≥ 25 ­ 27,538 ­ 4239 ­ 426 ­ 87 ­ 9 ≥ 28 ­ 30,543 ­ 4743 ­ 469 ­ 1210 ­ 13
160
VOETLOZE KOUSEN Maat Lichaamslengte MINI ≤ 135 JUNIOR ≤
SENIOR ≥ 160
160 REECEAUSTRALIA COM

ACCESSOIRES

WEET JE NIET PRECIES WAT JE MAAT IS?

Gebruik onze maattabellen en meet instructies om zo goed mogelijk uit te vinden welke maat het beste bij jou past.

Onze maattabellen geven aan de hand van lichaamsmaten aan welke kledingmaat het beste past bij jouw lichaamsverhoudingen. We hebben een uitgebreid aanbod aan maten die kunnen variëren per kledingstuk, stof of pasvorm, daardoor kunnen kledingstukken iets afwijken van de aangegeven maat.

ZO MEET JE CORRECT

1 Lichaamslengte Meet vanaf de onderkant van je voeten tot de bovenkant van je hoofd.

2 Borst Meet rondom waar de borstkas het breedst is.

3 Taille Meet rondom waar de taille het smalst is.

4 Heup Meet rondom waar de heup het breedst is.

5 Kuitmaat Meet rondom waar de kuit het breedst is.

6 Voetlengte Meet vanaf de punt van de tenen tot aan de achterkant van je hielen.

MATEN WORDEN GEMETEN IN CENTIMETERS

Deze

is slechts een indicatie. Scheenbeschermers

worden gepast om de beste pasvorm te bepalen.

Maattabellen SCHEENBESCHERMERS Maat scheenbeschermer Lichaamslengte XS Mini 110 - 130 S Pupil 130 150 M Junior 150 - 170 L Senior 170 - 190
maattabel
moeten
Voetlengte EU UK US 18,0 27 9 10 18,6 28 10 11 19,3 29 11 12 20,0 30 11,5 12,5 20,6 31 12 13 21,3 32 13 1 22,0 33 1 2 22,6 34 2 2,5 23,3 35 2,5 3,5 24,0 36 3,5 4,5 24,6 37 4 5 25,3 38 5 6 26,0 39 6 7
Voetlengte EU UK US 25,9 39 6 7 26,6 40 6,5 7,5 26,9 40,5 7 8 27,2 41 7,5 8,5 27,9 42 8 9 28,2 42,5 8,5 9,5 28,6 43 9 10 28,9 43,5 9,5 10,5 29,2 44 10 11 29,6 44,5 10,5 11,5 29,9 45 11 12 30,6 46 11,5 12,5 31,2 47 12 13
SCHOENEN JUNIOR
SCHOENEN SENIOR
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.