hummel Teamsport catalogus

Page 1


HUMMEL GE­LOOFT IN HET VER­MOGEN VAN SPORT OM DE WERELD TEN GOEDE TE VERAN­ DEREN.


INFO

Teamsport catalogus

WEDSTRIJDKLEDING

10

SHIRTS SHORTS KOUSEN/SOKKEN

10 40 50

CLUBLIJNEN

68

AUTHENTIC LIJN VALENCIA LIJN GROUND PRO LIJN

70 88 108

BASICS

116

TOPS JACKS POLO’S

119 123 129

KEEPERS

146 148 157

OFFICIALS

172

HARDWAREN

176

SPORTTASSEN PROTECTIE BALLEN ACCESSOIRES SCHOENEN

178 184 186 195 206

SPONSORSHIPS

210

INFO

218

SYMBOLEN MAATTABELLEN LIFE CYCLE PLAN

218 219 220

OFFICIALS

SPONSORSHIPS KEEPERS KEEPERSHANDSCHOENEN KEEPERSKLEDING

144

HARDWAREN

KEEPERS

133 141

SPONSORSHIPS

UNISEX DAMES

130

INFO

PRODUCTOVERZICHT

CLUBLIJNEN

2 8

BASICS

2

OVER HUMMEL SPECIAL DESIGN

PRODUCTOVERZICHT

INFO

WEDSTRIJDKLEDING

INHOUD

1


hummelsport.nl

deventrade

op weg naar

Circulaire

Olaf Pothoven, directeur Deventrade: ”Hoe krijgen we de textiel­ industrie schoner? Deze vraag houdt ons als bedrijf dagelijks bezig. We krijgen de textielindustrie alleen maar “schoon” als we meer vraaggestuurd en lokaler gaan produ­ceren. Een andere noodzakelijkheid is gebruik maken van gerecyclede en/of duurzaam geproduceerde grondstoffen!”

2


INFO

Teamsport catalogus

sportkleding Gebaseerd op dit gedachtegoed, zet Deventrade steeds weer nieuwe stappen om duurzamer te produceren. Het einddoel: volledig circulair sport­artikelen produceren.

De verandering die nodig is Grondstoffen zijn eindig. Doorgaan met de huidige manier van produceren, waarbij grondstoffen (en kledingstukken) na enkele keren gebruik worden weggegooid, is niet meer van deze tijd. We moeten de consument meenemen in de transitie naar een duur­ zamere economie.

Hoe realiseren we de shift naar volledig circulaire sportmerken? Deventrade heeft zichzelf verschillende doelen gesteld om duur­ zamer te worden door de gehele productieketen. We voelen onze verantwoordelijkheid naar mens en milieu en doen er alles aan onze CO2 footprint te verlagen. We zijn er dan ook trots op mee te delen dat we met de volgende 4 stappen een bijdrage leveren aan deze verduurzaming (lees verder op de volgende pagina’s).

Circulair Gro ndstof fen

Grondstoffen

Productie

Gebruik

Gebruik

Restafval

Restafval

ir

Cir

lair cu

Productie

Circul a

Grondstoffen

Recycling

culair Cir

Lineair

3


hummelsport.nl

1

MWY+ Voor klanten maken we het steeds makkelijker om een duurzame keuze te maken. Onder het label MWY+ bren­ gen we kleding op de markt gemaakt van duur­zame materialen. Hiermee besparen we op het gebruik van for a better world natuurlijke grondstoffen. Ook andere duurzame concep­ By consciously choosing this MWY+ article, ten vallen onder dit label, zoals verduurzaming van ons you make a sustainable future possible for everyone. kantoor en duurzame samenwerkingen, o.a. de samen­ MWY+ is.. • Saving natural resources werking met Leger des Heils ReShare, maar ook het • Made of sustainable materials gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen. Voor • Our first steps towards a sustainable world klanten die graag bewust willen shoppen, maken we het makkelijk om deze producten te herkennen. De produc­ ten zijn te herkennen aan een speciale hangtag met meer informatie over MWY+. Op de productpagina’s van de catalogus zijn deze producten te herkennen aan het MWY+ logo.

2

Steeds meer en meer 100% gerecyclede artikelen in de hummel catalogus! Duurzaam sporten wordt steeds makkelijker! In deze catalogus staan al verschillende hoogwaardige artikelen van hummel die 100% gerecycled zijn. Zoals de eerste duurzame shorts van hummel de Memphis, de Ground woven short en de ver­ nieuwde Euro Short II. Naast de shorts introduceren wij ook het eerste wedstrijd­ shirt van gerecycled polyester: het Fyn shirt.

Ontdek Fyn: het eerste wedstrijd­ shirt van gerecycled polyester Het Fyn shirt is met lange mouw in 12 kleuren beschik­ baar en met korte mouw zelfs in 14 kleuren. In de toekomst zal er nog meer prachtige sportkleding worden ge­ maakt van hoogwaardige kwaliteit van onder meer bio-katoen en gerecycled polyester. Het Fyn shirt is verkrijgbaar in diverse (team)kleuren en is te vinden op pagina’s 12 - 17.

4


Teamsport catalogus

3

INFO

Samenwerking met Leger des Heils ReShare We gaan verder dan alleen het produceren van een collectie gemaakt van gerecy­c lede materialen. Want het is ook belangrijk om zorg te dra­ gen voor gedragen kleding. Daarom bieden we samen met onze partner Leger des Heils ReShare een speciale recycling en retourservice voor de sportclubs aan. Bij hockey­verenigingen SV Kampong en HC Zwolle zijn de eerste containers geplaatst, leden kunnen in deze container gebruikte kleding stoppen die dan door het Leger des Heils wordt aangeboden of wordt gerecy­ cled tot nieuwe artikelen. In de toekomst zullen we de door ons geleverde gerecyclede producten na gebruik ophalen, zodat ze opnieuw gerecycled kunnen worden tot nieuwe producten of kunnen worden hergebruikt.

RESHARE TEXTIELHERGEBRUIK

4

Code of Conduct Als vooraanstaand textielbedrijf, met verschillende productielocaties werld­ wijd, nemen wij onze verantwoordelijkheid op het gebied van maatschappe­ lijk verantwoord ondernemen. Wij vinden het belangrijk dat alle betrokke­ nen op een verantwoorde manier kunnen werken en we houden oog op de impact op het milieu. Door het opstellen van onze eigen Code of Conduct en deze te delen met onze leveranciers, stellen we duidelijke regels voor het welzijn voor de werkers in de fabrieken. Deze Code of Conduct gaat hand in hand met de Code of Conduct van amfori BSCI, waar Deventrade bij is aangesloten. Het lidmaatschap verplicht ons er alles eraan te doen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. amfori BSCI staat voor ‘Trade with Purpose’, een wereld waarin alle handel sociale, economische én milieuvoordelen oplevert voor alle betrokken.

Over gerecycled polyester Gerecycled polyester komt van polyester PET-flessen, afge­ keurde B-kwaliteitsstoffen en rest­mate­rialen. Door reeds be­ staande materialen te gebruiken, verminderen we de aanspraak op ruwe grondstoffen met 65%.

Gerecycled polyester doet niet onder voor gewoon polyester. Het is sterk, het behoudt zijn kracht en vorm, het is bestendig tegen schuren, krimpen en kreu­ ken en het droogt snel. Met ande­ re woorden: het is een geweldig materiaal voor het vervaardigen van sportkleding.

Over amfori BSCI Het Business Social Compliance Initiative (BSCI) is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandig­heden in hun wereldwijde toeleverings­keten. BSCI biedt een gemeenschap­ pelijke gedragscode en een stappenplan aan be­ drijven dat op alle secto­ ren en productielanden van toepassing is.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze stappen als wij zelf zijn! Op naar een duurzame, circulaire toekomst.

5


hummelsport.nl

HOE HET WERKT: CLUBKAS

REKENING

SC

De club bestelt via een eigen Clublogin.  met aantrekkelijke kortingen  makkelijk bestellen  inzicht in voorraad en historie

De leden bestellen met korting in de gepersona­ liseerde Ledenshop.

Alle bestellingen leveren grote financiële voor­delen op voor de clubkas en worden op maat en met bedrukking geleverd door de gekozen lokale partner.

De voordelen voor de club zijn in de vorm van gratis artikelen of directe korting op artikelen. SC

VOORDELEN VOOR DE CLUBS: Unieke gepersonaliseerde Clublogin en Ledenshop voor jouw leden

Artikelen zijn per stuk en direct uit voorraad leverbaar

Breed assortiment in vele clubkleuren

De bestelde artikelen worden binnen 24 uur uit ons centrale magazijn geleverd

De Clublogin en Ledenshop zijn binnen enkele dagen operationeel Compact overzicht van alle clubartikelen en eenvoudig door club en leden te bestellen Kleding voor kinderen, dames en heren; van kleine tot grote maten Ook een uniek ontwerp van het clubtenue is mogelijk Onze sponsorbijdrage is een voordeel voor de club en voor de leden

6

Kledinglijnen zijn minimaal 3 jaar leverbaar Één leverancier voor jullie kleding, materialen en ballen (wij zijn official supplier van Derbystar in NL en official partner van o.a. de Ere- en Eerste Divisie) Al meer dan 1000 verenigingen in Europa spelen in onze hummel tenues, waaronder FC Emmen, de Graafschap en handbal verenigingen Kras Volendam en VOC Amsterdam.


INFO

Teamsport catalogus

De beste en meest betrouwbare leverancier van teamkleding hummel biedt in samenwerking met jouw sportspeciaalzaak een mooie en betaalbare kledinglijn voor al jullie teams. Wij ondersteunen jullie club met aantrekkelijke kortingen op ons gehele sportassortiment, waarvan niet alleen jouw club profiteert, maar ook de leden. Wij ontzorgen jullie club bij het bestellen van teamkleding, waardoor iedereen op tijd in het juiste tenue kan verschijnen.

MEER INFO:

HUMMELSPORT.NL/OVER-HUMMEL/HUMMEL-VOOR-CLUBS CLUBLOUNGE@DEVENTRADE.COM • 0570 – 665366

7


hummelsport.nl

Bijzondere tenue wensen? KIES VOOR

Special Design! Special Design kousen Elke outfit wordt afgemaakt met kousen. Kousen kunnen besteld worden met een minimaal aantal van 150 paar en ook het verkrijgen van een sample is mogelijk. Bij kousen verloopt het proces als volgt: 

Dien (vrijblijvend) een aanvraag in met:

Heeft jouw club of team een mijlpaal bereikt die om een bijzonder tenue vraagt? Stellen de verenigingsstatuten specifieke eisen aan jullie clubuitrusting? Of heeft je club of team zin om een tenue te dragen dat nergens anders te bewonderen is? Dan is Special Design de oplossing.

de design wensen, de kleurstellingen van de club en optioneel de club­ logo in vector. Houd bij het ontwerp rekening met een maximum van vier kleuren. Elke kleurtoevoeging, hoe klein, ook geldt als extra kleur.  

Het ontwerp wordt opgestuurd ter akkoord. Je ontvangt een sample binnen 3-4 weken. Bij goedkeuring kan de productie gestart worden.

6-8 weken na start productie worden de kousen geleverd.

KEUZEMOGELIJKHEDEN

Onze Special Design artikelen hebben de kwaliteitskenmerken die je van een topmerk kunt verwachten: optimale functionaliteit voor de beste prestaties en een perfecte pasvorm.

LIMITED

UNLIMITED

Op basis van standaard keuze­ mogelijkheden

Eigen ontwerp in samenwerking met ons Special Design team

15

50 (eerste order, nabestellen v.a. 25)

Shirts, shorts, keepertenues

Shirts, shorts, kousen

Nee

Ja

Nummers mogelijk?

Ja

Ja

Onbeperkt aantal sponsorlogo’s mogelijk?

Ja

Ja

Uit hoeveel soorten kragen kun je kiezen?

2

10

Nee

Ja

6-8 weken

10-12 weken

Ontwerpmogelijkheden?

Vanaf hoeveel stuks per design?

Welke producten? Is het aantal designopties onbeperkt?

Kun je kiezen welk type mouw je wilt? Levertijden?

MEER INFO EN VOORWAARDEN OP:

HUMMELSPORT.NL/SPECIALDESIGN SD@DEVENTRADE.COM - 0570-665366

8

1

Bepaal je ontwerp

Bepaal in samenspraak met ons Special Design team je ontwerp. Op basis hiervan kies je voor Limited of Unlimited artikelen.


Teamsport catalogus

INFO

Een uniek tenue voor jouw club LAAT JE INSPIREREN!

In 4 STAPPEN je eigen, UNIEKE tenue

2

Ontvang je voorbeeldontwerp

Van jouw ontwerp sturen wij je een digitale tekening. Op verzoek kun je naast de tekening een sample toegezonden krijgen via de post.

3

Geef ons je laatste feedback

In veel gevallen is het eerste ontwerp meteen raak. Wil je toch nog details wijzigen, dan kun je die doorgeven aan ons designteam.

4

Uitpakken en aantrekken!

Na goedkeuring nemen we je order in productie en krijg je het definitieve, unieke tenue toegestuurd!

Nektekst iets kleiner Logo 8cm breed maken

Sponsorlogo totaal 30 cm breed

Logo iets groter

Logo 7cm breed maken

9


hummelsport.nl

SHIRTS lange mouw

13 15

FYN SHIRT LADIES

korte mouw

17

DYNAMITE LIMITED SHIRT

korte mouw

19

ZENO LIMITED SHIRT

korte mouw

21

PRESTON SHIRT

korte mouw

23 25

FYN SHIRT

korte mouw

lange mouw

lange mouw

27 29

MADRID SHIRT

lange mouw

31

BEAM SHIRT

lange mouw

31

AARHUS SHIRT

korte mouw

33

AARHUS SHIRT LADIES

korte mouw

35

CORE BASELAYER

lange mouw korte mouw

37 39

lange mouw

39

CLUB SHIRT

CORE THERMO SHIRT

10

korte mouw


WEDSTRIJDKLEDING

Teamsport catalogus

11


Memphis shorts pagina 44

Forza II socks pagina 55

12


Teamsport catalogus

FYN SHIRT

10 0% RECYCLED POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLUB / NAAM

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

2

SPONSOR

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

EASY PRINT

• de dropped needle constructie zorgt voor een rijke uitstraling • sneldrogend • mesh onder de mouwen • ribboord bij de kraag • dubbele naden • iconisch geprinte chevron logo’s op de mouwen • uitstekend te bedrukken

lange mouw | pagina’s 14 - 15

shorts | pagina’s 42 - 49

WEDSTRIJDKLEDING

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - 2XL

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

wit - kobalt 110007 - 2500

wit - rood 110007 - 2600

wit - zwart 110007 - 2800

geel - rood 110007 - 4600

geel - zwart 110007 - 4800

oranje - wit 110007 - 3200

oranje - zwart 110007 - 3800

rood - wit 110007 - 6200

rood - zwart 110007 - 6800

kobalt - wit 110007 - 5200

mint - zwart 110007 - 1168

groen - wit 110007 - 1200

zwart - wit 110007 - 8200

zwart - magenta 110007 - 8860

13


Memphis shorts pagina 44

Denmark socks pagina 60

Nappa Nero FG II pagina 209

14


Teamsport catalogus

FYN LONG SLEEVE SHIRT

10 0% RECYCLED POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLUB / NAAM

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - 2XL

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• de dropped needle constructie zorgt voor een rijke uitstraling • sneldrogend • mesh onder de mouwen • ribboord bij de kraag • dubbele naden • iconisch geprinte chevron logo’s op de mouwen • uitstekend te bedrukken

korte mouw | pagina’s 12 - 13

shorts | pagina’s 42 - 49

WEDSTRIJDKLEDING

REGULAR

2

SPONSOR

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

wit - kobalt 111006 - 2500

wit - rood 111006 - 2600

wit - zwart 111006 - 2800

geel - rood 111006 - 4600

geel - zwart 111006 - 4800

oranje - wit 111006 - 3200

oranje - zwart 111006 - 3800

rood - wit 111006 - 6200

rood - zwart 111006 - 6800

kobalt - wit 111006 - 5200

groen - wit 111006 - 1200

zwart - wit 111006 - 8200

15


Hotpants pagina 48

Ace kniebeschermers pagina 184

Prime Compression socks pagina 63

16


Teamsport catalogus

FYN SHIRT LADIES

10 0% RECYCLED POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLUB / NAAM

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• de dropped needle constructie zorgt voor een rijke uitstraling • vrouwelijke pasvorm • sneldrogend • mesh onder de mouwen • ribboord bij de kraag • dubbele naden • iconisch geprinte chevron logo’s op de mouwen • uitstekend te bedrukken

unisex korte mouw | pagina’s 12 - 13

wit - zwart 110606 - 2800

geel - zwart 110606 - 4800

2

SPONSOR

shorts | pagina’s 42 - 49

WEDSTRIJDKLEDING

SR: XS - S - M - L - XL

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

oranje - wit 110606 - 3200

rood - wit 110606 - 6200

kobalt - wit 110606 - 5200

mint - zwart 110606 - 1168

zwart - wit 110606 - 8200

zwart - magenta 110606 - 8860

17


hummelsport.nl

18


Teamsport catalogus

DYNAMITE LIMITED SHIRT 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• verstevigde naden • gehele achterkant van mesh • v-hals van body-materiaal • chevrons op de mouwen • geschikt voor outdoor & indoor • uitstekend te bedrukken

2

SPONSOR

WEDSTRIJDKLEDING

CLUB / NAAM

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

neon geel - wit 114004 - 4192

CLUB / NAAM

2

SPONSOR

shorts pagina’s 42 - 49 kousen/sokken pagina’s 52 - 67

kobalt - marine 114004 - 5700

19


hummelsport.nl

Memphis shorts pagina 44

Chevron socks pagina 67

20


Teamsport catalogus

ZENO LIMITED SHIRT

10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• verstevigde naden • chevrons op de zijkanten ter hoogte van de zijnaden • v-hals van body-materiaal • geschikt voor outdoor & indoor • uitstekend te bedrukken

petrol 114005 - 5523

shorts | pagina’s 42 - 49

SPONSOR

orange 114005 - 3000

2

WEDSTRIJDKLEDING

CLUB / NAAM

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

army green 114005 - 1030

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

21


hummelsport.nl

Core baselayer LS pagina 37

Euro shorts II pagina 42

22


Teamsport catalogus

PRESTON SHIRT

10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLUB / NAAM

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

2

SPONSOR

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • gehele shirt is vervaardigd van mini mesh • ronde hals van body-materiaal • langer model aan de achterzijde • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

lange mouw | pagina’s 24 - 25

shorts | pagina’s 42 - 49

WEDSTRIJDKLEDING

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

wit - kobalt 110005 - 2500

wit - rood 110005 - 2600

wit - zwart 110005 - 2800

geel - kobalt 110005 - 4500

geel - zwart 110005 - 4800

oranje - wit 110005 - 3200

oranje - zwart 110005 - 3800

rood - wit 110005 - 6200

rood - zwart 110005 - 6800

kobalt - wit 110005 - 5200

groen - wit 110005 - 1200

groen - zwart 110005 - 1800

marine - wit 110005 - 7200

zwart - wit 110005 - 8200

23


hummelsport.nl

Euro shorts II ladies pagina 47

Noir IV FG pagina 209

Combi socks pagina 57

24


Teamsport catalogus

PRESTON LONG SLEEVE SHIRT 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLUB / NAAM

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

2

SPONSOR

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • gehele shirt is vervaardigd van mini mesh • ronde hals van body-materiaal • langer model aan de achterzijde • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

korte mouw | pagina’s 22 - 23

shorts | pagina’s 42 - 49

WEDSTRIJDKLEDING

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

wit - kobalt 111005 - 2500

wit - rood 111005 - 2600

wit - zwart 111005 - 2800

geel - kobalt 111005 - 4500

geel - zwart 111005 - 4800

oranje - wit 111005 - 3200

oranje - zwart 111005 - 3800

rood - wit 111005 - 6200

rood - zwart 111005 - 6800

kobalt - wit 111005 - 5200

groen - wit 111005 - 1200

zwart - wit 111005 - 8200

25


hummelsport.nl

Euro shorts II ladies pagina 47

26


Teamsport catalogus

CLUB SHIRT

10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLUB / NAAM

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

2

SPONSOR

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • ventilerende mesh-inzet in de zij • kraag van elastisch ribmateriaal • manchetten van body-materiaal • geprint logo in zilver op rechterschouder • uitstekend te bedrukken

lange mouw | pagina’s 28 - 29

shorts | pagina’s 42 - 49

WEDSTRIJDKLEDING

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

wit 110106 - 2000

wit - kobalt 110106 - 2500

wit - rood 110106 - 2600

wit - zwart 110106 - 2800

geel - kobalt 110106 - 4500

geel - zwart 110106 - 4800

oranje - zwart 110106 - 3800

rood - wit 110106 - 6200

rood - zwart 110106 - 6800

groen - wit 110106 - 1200

sky blue - wit 110106 - 5220

kobalt - wit 110106 - 5200

paars - wit 110106 - 0040

marine - wit 110106 - 7200

zwart - wit 110106 - 8200

27


hummelsport.nl

Manchester shorts pagina 43

Uni II socks pagina 54

28


Teamsport catalogus

CLUB LONG SLEEVE SHIRT 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

CLUB / NAAM

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • ventilerende mesh-inzet in de zij • kraag en manchetten van elastisch ribmateriaal • geprint logo in zilver op rechterschouder • uitstekend te bedrukken

shorts | pagina’s 42 - 49

korte mouw | pagina’s 26 - 27

WEDSTRIJDKLEDING

REGULAR

2

SPONSOR

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

wit 111114 - 2000

wit - kobalt 111114 - 2500

wit - rood 111114 - 2600

wit - zwart 111114 - 2800

geel - groen 111114 - 4100

geel - kobalt 111114 - 4500

geel - zwart 111114 - 4800

oranje - zwart 111114 - 3800

rood - wit 111114 - 6200

rood - zwart 111114 - 6800

groen - wit 111114 - 1200

sky blue - wit 111114 - 5220

kobalt - wit 111114 - 5200

paars - wit 111114 - 0040

marine - wit 111114 - 7200

zwart - wit 111114 - 8200

29


hummelsport.nl

Euro shorts II pagina 42

Original socks pagina 59

Noir IV FG pagina 209

30


Teamsport catalogus

MADRID LONG SLEEVE SHIRT 10 0% POLYESTER

CLUB / NAAM

SPONSOR

POLY TEC POLYESTER

REGULAR

EASY PRINT

• klassiek design (gesublimeerd) • sponsorvlak op voorzijde (38 x 20 cm) • sponsorvlak op achterzijde (maatafhankelijk formaat) • v-hals van rib-materiaal • gesublimeerd logo op de voorzijde • uitstekend te bedrukken

groen - wit 111115 - 1200

kobalt - wit 111115 - 5200

rood - wit 111115 - 6200

wit - rood - kobalt 111115 - 1260

WEDSTRIJDKLEDING

2

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

wit - zwart 111115 - 8200

shorts pagina’s 42 - 49 geel - zwart 111115 - 4800

rood - zwart 111115 - 6800

rood - kobalt 111115 - 6500

kousen/sokken pagina’s 52 - 67

zwart - kobalt 111115 - 8500

BEAM LONG SLEEVE SHIRT 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

CLUB / NAAM

2

SPONSOR

EASY PRINT

• klassiek design • mesh-inzet op de schouders en in de zij • kraag van elastisch rib-materiaal • uitstekend te bedrukken

Andere kleurcombinaties zijn mogelijk via onze special design tools zie pagina’s 8 - 9.

wit - rood 111111 - 2600

31


hummelsport.nl

Arhus shorts pagina 44

Elite socks pagina 65

32


Teamsport catalogus

CLUB / NAAM

WEDSTRIJDKLEDING

2

SPONSOR

AARHUS SHIRT

10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

STRETCH

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • extra lang model • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor

shorts | pagina’s 42 - 49

• asymmetrische panels in de zij • ronde hals, bevat elastisch rib-materiaal • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

shocking orange - zwart 110004 - 3840

rood - zwart 110004 - 6800

aqua blauw - zwart 110004 - 5880

kobalt - zwart 110004 - 5800

zwart - antraciet 110004 - 8900

33


hummelsport.nl

Aarhus shorts ladies pagina 46

34


Teamsport catalogus

CLUB / NAAM

WEDSTRIJDKLEDING

2

SPONSOR

AARHUS SHIRT LADIES

10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH SR: XS - S - M - L - XL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

STRETCH

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • vrouwelijk, extra lang model • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor

shorts | pagina’s 42 - 49

• asymmetrische panels in de zij • ronde hals, bevat elastisch rib-materiaal • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67

shocking orange - zwart 110603 - 3840

rood - zwart 110603 - 6800

aqua blauw - zwart 110603 - 5880

kobalt - zwart 110603 - 5800

Chevron socks pagina 67

zwart - antraciet 110603 - 8900

35


hummelsport.nl

Fyn shirt SS pagina 13

Memphis shorts pagina 44

36


Teamsport catalogus

CORE BASELAYER LONG SLEEVE SHIRT 88% POLYESTER, 12% EL ASTAN JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - 2XL CLIMA TEC TIGHT FIT

STRETCH

MOISTURE TRANSPORT

WEDSTRIJDKLEDING

HIGH TECHNICAL FIBRE

• comfortabel, warm en droog gevoel • optimale zweetafvoer • hoog stretchgehalte • nauw aansluitende pasvorm • duimgaten • ventilerend mesh-paneel bij de nek en oksels • platte stiksels voor extra comfort

wit 446101 - 2000

geel 446101 - 4000

oranje 446101 - 3000

rood 446101 - 6000

groen 446101 - 1000

MIX & MATCH

kobalt 446101 - 5000

marine 446101 - 7000

zwart 446101 - 8000

Centro Tight 5 kleuren - Pagina 45

Elemental Tight Dames 2 kleuren - Pagina 49 grijs 446101 - 9000

Thermo Pants 1 kleur - Pagina 45

army green 446101 - 9911

37


hummelsport.nl

Centro tight pagina 45

38

Thermo pants pagina 45


Teamsport catalogus

CORE BASELAYER SHIRT 88% POLYESTER, 12% EL ASTAN JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - 2XL CLIMA TEC TIGHT FIT

STRETCH

MOISTURE TRANSPORT

WEDSTRIJDKLEDING

HIGH TECHNICAL FIBRE

• comfortabel, warm en droog gevoel • optimale zweetafvoer • hoog stretchgehalte • nauw aansluitende pasvorm • ventilerend mesh-paneel bij de nek en oksels • platte stiksels voor extra comfort

MIX & MATCH

wit 446104 - 2000

Centro Tight 5 kleuren - Pagina 45

zwart 446104 - 8000

Elemental Tight Dames 2 kleuren - Pagina 49

Thermo Pants 1 kleur - Pagina 45

CORE THERMO LONG SLEEVE SHIRT 85% POLYESTER, 15% EL ASTAN JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - 2XL POLY TEC POLYESTER

TIGHT FIT

STRETCH

KEEP WARM

• thermische eigenschappen • gebrushte binnenzijde voor een zacht en warm gevoel • hoog stretchgehalte • nauw aansluitende pasvorm • duimgaten • ventilerend mesh paneel bij de nek en oksels • platte stiksels voor extra comfort

zwart 446103 - 8000

39


hummelsport.nl

SHORTS UNISEX euro shorts

II

euro shorts manchester shorts memphis shorts aarhus shorts centro tight thermo pant

42 42 43 44 44 45 45

LADIES memphis shorts ladies aarhus shorts ladies euro shorts ladies ii reece fundamental skort hotpants elemental tight ladies

40

46 46 47 48 48 49


WEDSTRIJDKLEDING

Teamsport catalogus

41


hummelsport.nl

EURO SHORTS II

10 0% RECYCLED POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 104 - 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - 2XL - 3XL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

NO INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• elastieken waistband met drawcord • iconische chevrons geborduurd op linker broekspijp aan voorzijde • zonder binnenbroek • uitstekend te bedrukken

wit 120007 - 2000

zwart 120007 - 8000

kobalt 120007 - 5000

rood 120007 - 6000

kobalt 1930 - 5000

rood 1930 - 6000

marine 120007 - 7000

groen 120007 - 1000

marine 1930 - 7000

groen 1930 - 1000

EURO SHORTS 10 0% POLYESTER

JR: 92/104 - 116/128 - 140/152 - 164/S SR: M - L - XL - XXL POLY TEC POLYESTER

REGULAR

INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• langer model • elastische tailleband • met binnenbroek • geborduurde chevrons op linkerpijp • uitstekend te bedrukken

wit 1930 - 2000

42

zwart 1930 - 8000


Teamsport catalogus

MANCHESTER SHORTS

10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

WEDSTRIJDKLEDING

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • langer model • elastische tailleband • met binnenbroek • geprint logo op linkerpijp • uitstekend te bedrukken

wit 120114 - 2000

zwart 120114 - 8000

kobalt 120114 - 5000

rood 120114 - 6000

marine 120114 - 7000

wit - zwart 120114 - 2800

zwart - wit 120114 - 8200

kobalt - wit 120114 - 5200

rood - wit 120114 - 6200

zwart - rood 120114 - 8600

wit - groen 120114 - 2100

wit - kobalt 120114 - 2500

wit - rood 120114 - 2600

zwart - oranje 120114 - 8300

zwart - geel 120114 - 8400

kobalt - geel 120114 - 5400

43


hummelsport.nl

MEMPHIS SHORTS

10 0% RECYCLED POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - 2XL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

NO INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• split aan uiteinden pijpen • mesh aan achterkant en onderkant broekspijpen • elastieken waistband met drawcord • iconische chevron logo’s geprint aan beide zijden • zonder binnenbroek • uitstekend te bedrukken

wit - kobalt 120006 - 2500

wit - rood 120006 - 2600

wit - zwart 120006 - 2800

kobalt - wit 120006 - 5200

rood - wit 120006 - 6200

zwart - wit 120006 - 8200

kobalt - geel 120006 - 5400

AARHUS SHORTS

10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

NO INNER

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor • elastische tailleband met koord • panels in contrastkleur • geprinte logo’s • zonder binnenbroek • uitstekend te bedrukken

zwart 120002 - 8000

44

zwart - kobalt 120002 - 8500

zwart - rood 120002 - 8600

zwart - shocking orange 120002 - 8340

zwart - magenta 120006 - 8860


Teamsport catalogus

CENTRO TIGHT

92% POLYA MIDE, 8% EL ASTA AN JR: 116/128 - 140/152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL MOTION TEC HIGH COMFORT

TIGHT FIT

STRETCH

zwart 438004 - 8000

WEDSTRIJDKLEDING

• ideaal als ondershort • hoog stretchgehalte • nauwsluitende pasvorm • elastische tailleband

wit 438004 - 2000

marine 438004 - 7000

kobalt 438004 - 5000

rood 438004 - 6000

THERMO PANTS

85% POLYESTER, 15% EL ASTA AN JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL POLY TEC POLYESTER

TIGHT FIT

KEEP WARM

STRETCH

• tight met thermische eigenschappen • gebrushte binnenzijde voor een zacht gevoel • hoog stretchgehalte • nauwsluitende pasvorm • elastische tailleband

zwart 446001 - 8000

45


hummelsport.nl

MEMPHIS SHORTS LADIES

10 0% RECYCLED POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH SR: XS - S - M - L - XL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

QUICK DRY

EASY PRINT

• split aan uiteinden pijpen • mesh aan achterkant en onderkant broekspijpen • elastieken waistband met drawcord • ladies fit • iconische chevrons geprint aan beide zijden • zonder binnenbroek • uitstekend te bedrukken

wit - zwart 120607 - 2800

zwart - wit 120607 - 8200

kobalt - wit 120607 - 5200

rood - wit 120607 - 6200

zwart - rood 120605 - 8600

zwart - shocking orange 120605 - 8340

AARHUS SHORTS LADIES

10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH SR: XS - S - M - L - XL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

NO INNER

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor • ladies fit • elastische tailleband met koord • zonder binnenbroek • panels in contrastkleur • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

zwart 120605 - 8000

46

zwart - kobalt 120605 - 8500

zwart - magenta 120607 - 8860


Teamsport catalogus

EURO SHORTS II LADIES

10 0% RECYCLED POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH SR: XS - S - M - L - XL CLIMA TEC LADIES FIT

QUICK DRY

EASY PRINT

• split aan uiteinden pijpen • mesh aan achterkant en onderkant broekspijpen • elastieken waistband met drawcord • ladies fit • iconische chevrons geprint aan beide zijden • geen binnenbroekje • uitstekend te bedrukken

wit - zwart 120608 - 2000

WEDSTRIJDKLEDING

HIGH TECHNICAL FIBRE

zwart - wit 120608 - 8000

47


hummelsport.nl

FUNDAMENTAL SKORT LADIES

92% POLYA MIDE, 8% EL ASTA AN ME T CLIM ATEC FINISH JR: 116 - 128 - 140 - 152 SR: XS - S - M - L - XL - XXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

STRETCH

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• skort met geïntegreerd short • ademend materiaal • licht van gewicht en sneldrogend • ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet • toegevoegd elastaan en vlakke naden voor extra draagcomfort • geprint logo • uitstekend te bedrukken

met geïntegreerd shorts

wit 839101 - 2000

coral 839101 - 6620

zwart 839101 - 8000

burgundy 839101 - 6690

bright royal 839101 - 5160

mint 839101 - 1160

oranje 839101 - 3000

HOTPANTS

9 0% K ATOEN, 10% EL ASTA AN JR: 116/128 - 140/152 - 164/S SR: M - L - XL - XXL MOTION TEC HIGH COMFORT

LADIES FIT

STRETCH

QUICK DRY

EASY PRINT

• geschikt voor diverse sporten • perfecte pasvorm, optimaal draagcomfort • geborduurde chevrons • uitstekend te bedrukken

zwart 138200 - 8000

48

rood 138200 - 6000

bright red 839101 - 6710

marine 138200 - 7000

knockout pink 839101 - 3888

marine 839101 - 7000

neon pink 839101 - 6006

bottle green 839101 - 1020

sport grey 839101 - 9180


Teamsport catalogus

ELEMENTAL TIGHT DAMES

80% POLYESTER, 20% EL ASTA AN ME T CLIM ATEC FINISH JR: 116/128 - 140/152 - 164/S SR: M - L - XL - XXL MOTION TEC TIGHT FIT

STRETCH

• double jersey • ingebreide (knitted-in) Stanno en Stadium logo op de waistband • sneldrogend • volledig aangesloten om het lichaam • extra kruisstukje

zwart 438605 - 8000

WEDSTRIJDKLEDING

HIGH COMFORT

marine 438605 -7000

49


hummelsport.nl

50


WEDSTRIJDKLEDING

Teamsport catalogus

KOUSEN + SOKKEN VOETBALKOUSEN uni pro socks uni ii socks forza ii socks forza socks combi socks ring socks original socks denmark kous move crew socks move footless socks

53 54 55 56 57 58 59 60 61 61

SOKKEN prime compression socks prime crew socks prime quarter socks compression socks stadium socks stadium crew socks elite socks basic socks

3- pack

chevron sok chevron sok long

63 63 63 63 65 65 65 65 67 67

51


hummelsport.nl

UNI PRO SOCKS RECYCLED POLYESTER

DUBBELE ELASTISCHE BOORD ADEMENDE MESH-INSERTS VOOR EEN PERFECTE PASVORM EN COMFORT

ZEER REKBAARVOOR HET PLAATSEN VAN SCHEENBESCHERMERS BESCHERMENDE IMPACTZONE ROND DE ENKEL

ZEER ELASTISCHE VOET VOOR EEN OPTIMALE PASVORM

VERSTERKTE HIEL EN ZOOL VOOR EXTRA BESCHERMING

ANATOMISCH GEVORMDE VOET MET LINKS - RECHTS AANDUIDING OP DE VOETZOOL

52

MESH ZONE VOOR VOCHTREGULATIE

VERSTERKTE TEEN MET PLATTE NAAD VOOR EXTRA BESCHERMING


Teamsport catalogus

UNI PRO SOCKS

73% GERECYCLED POLYESTER, 12% POLYA MIDE, 12% POLYPROPYLEEN, 3% EL ASTA AN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

WEDSTRIJDKLEDING

MOISTURE TRANSPORT

• dubbele elastische boord • beschermende impactzone rondom de enkel • gebreide mesh-structuur aan de achterzijde • optimale vochtregulatie • hoog stretchgehalte • anatomische voet • links-rechts indicatie • teen met platte naad

wit 440125 - 2000

kobalt 440125 - 5000

petrol 440125 - 5530

rood 440125 - 6000

magenta 440125 - 6660

navy 440125 - 7000

zwart 440125 - 8000

53


hummelsport.nl

UNI II SOCKS

80% HIGH STRE TCH POLYESTER, 17% POLYA MIDE, 3% EL ASTA AN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYESTER MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

• perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte teennaden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

54

donkergroen 440001 - 1020

groen 440001 - 1000

neon groen 440001 - 1080

neon geel 440001 - 4190

geel 440001 - 4000

amber 440001 - 4444

oranje 440001 - 3000

neon oranje 440001 - 3230

rood 440001 - 6000

burgundy 440001 - 6090

paars 440001 - 0130

navy 440001 - 7000

kobalt 440001 - 5000

sky blue 440001 - 5210

wit 440001 - 2000

antraciet 440001 - 9990

zwart 440001 - 8000

neon roze 440001 - 6160


Teamsport catalogus

FORZA II SOCKS

80% HIGH STRE TCH POLYESTER, 17% POLYA MIDE, 3% EL ASTA AN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYESTER MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

WEDSTRIJDKLEDING

• perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte teennaden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

wit - kobalt 440123 - 2500

wit - rood 440123 - 2600

wit - zwart 440123 - 2800

geel - zwart 440123 - 4800

geel - kobalt 440123 - 4500

oranje - zwart 440123 - 3800

rood - wit 440123 - 6200

rood - zwart 440123 - 6800

burgundy - sky blue 440123 - 6040

kobalt - wit 440123 - 5200

sky blue - wit 440123 - 5220

groen - wit 440123 - 1200

zwart - wit 440123 - 8200

55


hummelsport.nl

FORZA SOCKS

80% HIGH STRE TCH POLYESTER, 17% POLYA MIDE, 3% EL ASTA AN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYESTER MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

• perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte teennaden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

56

wit - groen 440122 - 2100

wit - rood 440122 - 2600

wit - zwart 440122 - 2800

wit - kobalt 440122 - 2500

sky blue - wit 440122 - 5220

kobalt - wit 440122 - 5200

deep blue - neon geel 440122 - 5670

burgundy - sky blue 440122 - 6040

rood - wit 440122 - 6200

oranje - zwart 440122 - 3800

geel - kobalt 440122 - 4500

geel - zwart 440122 - 4800

zwart - wit 440122 - 8200

antraciet - neon geel 440122 - 9400


Teamsport catalogus

COMBI SOCKS

80% HIGH STRE TCH POLYESTER, 17% POLYA MIDE, 3% EL ASTA AN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYESTER MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

WEDSTRIJDKLEDING

• perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte teennaden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

groen - wit 440106 - 0610

wit - kobalt 440106 - 2500

wit - rood 440106 - 2600

wit - zwart 440106 - 2800

geel - zwart 440106 - 4800

oranje - wit 440106 - 3200

kobalt - geel 440106 - 5400

burgundy - sky blue 440106 - 6050

kobalt - wit 440106 - 5200

rood - wit 440106 - 6200

zwart - wit 440106 - 8200

zwart - geel 440106 - 8400

oranje - zwart 440106 - 3800

zwart - rood 440106 - 8600

navy - sky blue 440106 - 7550

57


hummelsport.nl

RInG SOCKS

80% HIGH STRE TCH POLYESTER, 17% POLYA MIDE, 3% EL ASTA AN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYESTER MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

• perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte teennaden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

58

wit - zwart 440105 - 2800

groen - wit 440105 - 0610

kobalt - wit 440105 - 5200

kobalt - geel 440105 - 5400

oranje - wit 440105 - 3200

oranje - zwart 440105 - 3800

geel - groen 440105 - 4100

geel - kobalt 440105 - 4500

geel - zwart 440105 - 4800

rood - wit 440105 - 6200

rood - geel 440105 - 6400

rood - zwart 440105 - 6800

zwart - wit 440105 - 8200

zwart - geel 440105 - 8400

zwart - rood 440105 - 8600

zwart - rood - wit 440105 - 8690


Teamsport catalogus

ORIGINAL SOCKS

80% HIGH STRE TCH POLYESTER, 17% POLYA MIDE, 3% EL ASTA AN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYESTER MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

wit - kobalt 440108 - 2500

wit - rood 440108 - 2600

wit - zwart 440108 - 2800

wit - groen 440108 - 2100

kobalt - wit 440108 - 5200

rood - wit 440108 - 6200

zwart - wit 440108 - 8200

zwart - geel 440108 - 8400

geel - zwart 440108 - 4800

WEDSTRIJDKLEDING

• perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte teennaden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

rood - zwart 440108 - 6800

rood - geel 440108 - 6400

59


hummelsport.nl

DENMARK KOUS

86% POLYPROPYLEEN, 8% EL ASTA AN, 4% K ATOEN, 2% POLYA MIDE JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYESTER MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

• perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort • kleurvast, krimpvrij en duurzaam • elastische boord • achterzijde voorzien van mesh-breiwijze • anatomische voet met ultra comfort voetbed • naadloos gestikt om huidirritatie te voorkomen • links-rechts aanduiding op de onderzijde

wit - kobalt 140101 - 2500

60

wit - rood 140101 - 2600

wit - zwart 140101 - 2800

kobalt - wit 140101 - 5200

rood - wit 140101 - 6200

zwart - wit 140101 - 8200

zwart - goud 140101 - 8160


Teamsport catalogus

MOVE CREW SOCKS

71% GERECYCLED POLYESTER, 25% POLYA MIDE, 4% EL ASTA AN SR: 36/40 - 41/44 - 45/49

MOISTURE TRANSPORT

LEFT-RIGHT FITTING

NANOTECHNOLOGY

QUICK DRY

NON-SLIP

wit 444003 - 2000

WEDSTRIJDKLEDING

• kwalitatief hoogwaardig jacquard breisel • voetbed en hiel voorzien van nanofront (anti-slip) • optimale vochtregulatie • hoog stretchgehalte • anatomische voet • links-rechts indicatie • teen met platte naad

zwart 444003 - 8000

MOVE FOOTLESS SOCKS

87% GERECYCLED POLYESTER, 9% POLYA MIDE, 4% EL ASTA AN JUNIOR + SENIOR

MOISTURE TRANSPORT

LEFT-RIGHT FITTING

QUICK DRY

MESH

• dubbele elastische boord • gebreide mesh-structuur aan de achterzijde • optimale vochtregulatie • hoog stretchgehalte • links-rechts indicatie

wit 444004 - 2000

kobalt 444004 - 5000

rood 444004 - 6000

marine 444004 - 7000

zwart 444004 - 8000

61


hummelsport.nl

PRIME COMPRESSION SOCKS 15-21 MMHG, MILDE COMPRESSIE

SEAMLESS RIB BOARD PROGRESSIEVE 15-20 MMHG COMPRESSIE DIE DE BLOEDCIRCULATIE VERHOOGT EN OPTIMALE PRESTATIES LEVERT

ANATOMISCH GEVORMDE BOOG VOOR EEN GESTRUCTUREERDE PASVORM VERSTERKTE HIEL VOOR EXTRA BESCHERMING

VOETBED EN HIEL VOORZIEN VAN NANOFRONT (ANTISLIPEFFECT)

ANATOMISCH GEVORMDE VOET MET LINKS - RECHTS AANDUIDING

62

MESH STRUCTUUR

VERSTERKTE NAADLOZE TEEN VOOR EXTRA BESCHERMING


Teamsport catalogus

PRIME COMPRESSION SOCKS 82% POLYA MIDE, 14% PES NANOFRONT, 4% EL ASTA AN SR: 35/38 - 39/42 - 43/46

ANATOMICALLY

LIGHTWEIGHT ELASTIC FIBRE

SHAPED FOOT + L-R INDICATION

NANOTECHNOLOGY

QUICK DRY

NON-SLIP

• kwalitatief hoogwaardig jacquard breisel • 15-21 MMHG, milde compressie • vermindert vocht en zwelling • preventieve werking tegen blessures • hoog stretchgehalte • voetbed en hiel voorzien van nanofront (anti-slip) • anatomische voet • sneldrogend wit 444000 - 2000

neon geel 444000 - 4004

navy 444000 - 7000

WEDSTRIJDKLEDING

POLYAMIDE

zwart 444000 - 8000

PRIME CREW SOCKS

76% POLYA MIDE, 21% PES NANOFRONT, 3% EL ASTA AN SR: 35/38 - 39/42 - 43/46 POLYAMIDE

ANATOMICALLY

LIGHTWEIGHT ELASTIC FIBRE

wit 444001 - 2000

neon geel 444001 - 4004

navy 444001 - 7000

zwart 444001 - 8000

SHAPED FOOT + L-R INDICATION

NANOTECHNOLOGY

QUICK DRY

NON-SLIP

• hoog stretchgehalte • voetbed en hiel voorzien van nanofront (anti-slip) • anatomische voet • sneldrogend

PRIME QUARTER SOCKS

65% POLYA MIDE, 32% PES NANOFRONT, 3% EL ASTA AN SR: 35/38 - 39/42 - 43/46 POLYAMIDE

ANATOMICALLY

LIGHTWEIGHT ELASTIC FIBRE

wit 444002 - 2000

neon geel 444002 - 4004

navy 444002 - 7000

zwart 444002 - 8000

SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

NANOTECHNOLOGY

NON-SLIP

• hoog stretchgehalte • voetbed voorzien van nanofront (anti-slip) • anatomische voet • sneldrogend

COMPRESSION SOCKS 97% POLYA MIDE, 3% EL ASTA AN SR: 39/42 - 43/46 POLYAMIDE LIGHTWEIGHT ELASTIC FIBRE

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

MOISTURE TRANSPORT

REFLECTIVE

• preventieve werking tegen blessures • warmteregulerende eigenschappen • optimale vochttransport door goede materiaalmix • reflecterende details voor zichtbaarheid in het donker • anatomische voet • naadloos zwart 440119 - 8000

63


hummelsport.nl

STADIUM SOCKS GERECYCLED POLYESTER

VOLLEDIG NAADLOOS TER VOORKOMING VAN HUIDIRRITATIE

VERSTERKTE HIEL, ZOOL EN TEEN VOOR EXTRA BESCHERMING

HOOG STRETCHGEHALTE

BESCHERMENDE IMPACTZONE ROND DE ENKEL

OPTIMALE VOCHT REGULATIE LINKS - RECHTS & MAATAANDUIDING AAN DE BINNENKANT VAN DE VOET PLATTE NAAD

64


Teamsport catalogus

STADIUM SOCKS

53% GERECYCLED POLYESTER, 23% POLYAMIDE, 19% POLYPROPYLEEN, 5% ELASTAAN JR: 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

WEDSTRIJDKLEDING

MOISTURE TRANSPORT

• optimale vochtregulatie • hoog stretchgehalte • anatomische voet • links-rechts indicatie • teen met platte naad

wit - zwart 444006 - 2800

zwart - wit 444006 - 8200

STADIUM CREW SOCKS

50% GERECYCLED POLYESTER, 23% POLYAMIDE, 23% POLYPROPYLEEN, 4% ELASTAAN JR: 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48

MOISTURE TRANSPORT

wit - zwart 444005 - 2800

zwart - wit 444005 - 8200

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

• optimale vochtregulatie • hoog stretchgehalte • anatomische voet • links-rechts indicatie • teen met platte naad

ELITE SOCKS

85% POLYPROPYLEEN, 6% K ATOEN, 5% POLYA MIDE, 4% EL ASTA AN SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

wit 442103 - 2000

zwart 442103 - 8000

MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

MESH

• anatomische voet, rondom voorzien van hoogwaardige, elastische polypropyleenvezel • optimale warmteregulatie en vochttransport • hoog stretchgehalte • bovenzijde voorzien van mesh-breiwijze voor optimale pasvorm

BASIC SOCKS

PACK

9 0% K ATOEN, 10% POLYESTER SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 • wasbaar tot 40° C • verpakt per 3 paar

wit 442106 - 2000

65


hummelsport.nl

CHEVRON SOCKS POLYPROPYLEEN

ELASTISCHE BOORD NAADLOOS GESTIKT

BADSTOF HIEL

MAATAANDUIDING

HOGE REKBAARHEID EN EEN PERFECTE PASVORM

COMFORTABELE WREEF

ANATOMISCH GEVORMDE VOET MET LINKS EN RECHTS AANDUIDING PLATTE TEENNAAD

66


Teamsport catalogus

CHEVRON SOK

74% POLYPROPYLEEN, 14% POLYA MIDE, 8% EL ASTA AN, 4% K ATOEN JR: 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY

STRETCH

SHAPED FOOT + L-R INDICATION

wit - groen 140102 - 2100

wit - kobalt 140102 - 2500

wit - rood 140102 - 2600

wit - zilver 140102 - 2940

wit - zwart 140102 - 2800

zwart - wit 140102 - 8200

WEDSTRIJDKLEDING

• geschikt voor o.a. indoorsporten en tennis • perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort • kleurvast, krimpvrij en duurzaam • elastische boord • anatomische voet met ultra comfort voetbed • naadloos gestikt om huidirritatie te voorkomen • links-rechts aanduiding op de onderzijde

zwart - goud 140102 - 8160

zwart - pink 140102 - 8630

CHEVRON SOK LONG

69% POLYPROPYLEEN, 13% POLYA MIDE, 13% EL ASTA AN, 5% K ATOEN JR: 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

MOISTURE TRANSPORT

ANATOMICALLY

STRETCH

SHAPED FOOT + L-R INDICATION

• geschikt voor o.a. indoorsporten • perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort • kleurvast, krimpvrij en duurzaam • elastische boord • anatomische voet met ultra comfort voetbed • naadloos gestikt om huidirritatie te voorkomen • links-rechts aanduiding op de onderzijde

wit - zwart 140103 - 2800

zwart - wit 140103 - 8200

zwart - goud 140103 - 8160

67


hummelsport.nl

68


CLUBLIJNEN AUTHENTIC CLUBLIJN

70

VALENCIA CLUBLIJN

88

GROUND PRO LIJN

CLUBLIJNEN

Teamsport catalogus

108

69


hummelsport.nl

AUTHENTIC

CLUBLIJN

hummel staat voor authenticiteit en is er voor alle authentieke, individuele karakters. Want in een team is iedereen onmisbaar! De hummel Authentic clublijn is dan ook precies daarvoor ontworpen: voor het collec­ tief én voor elk uniek individu binnen het team. Het design van de nieuwe Authentic clublijn wordt gekenmerkt door de 2-tone kleurstelling met contrasterende details en geprinte logo's.

DEZE LIJN BESTAAT UIT: POLYESTER SUIT

TRAINING SHORTS

FULL ZIP JACKET

POLY PANTS

TOP 1/4 ZIP

FITTED PANTS

TOP ROUND NECK

MICRO PANTS LADIES

PRO HOODED 1/2 ZIP

MICRO PANTS

FULL ZIP JACKET LADIES TEE LADIES TEE POLO

70


CLUBLIJNEN

Teamsport catalogus

71


hummelsport.nl

POLYESTER SUIT AUTHENTIC 100% POLYESTER TRICOT • • • • • • • •

jack: opstaande kraag van body-materiaal jack: elastisch rib-materiaal in boord en manchetten jack: diverse tone-on-tone panels broek: ritsen bij de enkels jack en broek: twee steekzakken met rits jack en broek: ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit jack en broek: geprinte logo’s jack en broek: uitstekend te bedrukken

POLY FZ JACKET AUTHENTIC 100% POLYESTER TRICOT • • • • • • •

opstaande kraag van body-materiaal elastisch rib-materiaal in boord en manchetten colourblock design twee steekzakken met rits ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit geprinte chevrons en logo's uitstekend te bedrukken

1/4 ZIP TOP AUTHENTIC 100% POLYESTER TTS • • • • • •

opstaande kraag met rits tot op de borst mesh-voering in de kraag diverse tone-on-tone panels raglan mouw-inzet voor extra comfort geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

5800

DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 105007 DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 108013

• • • • •

ronde hals van elastisch body-materiaal elastisch rib-materiaal in de boord en manchetten diverse tone-on-tone panels geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

5800

6800

8200

7200

5800

6800

8200

7200

5800

6800

8200

7200

5000

6000

8200

7200

5000

6000

8200

7200

5800

6800

8200

7200

5800

6800

8200

7200

DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 108011

TOP ROUND NECK AUTHENTIC 100% POLYESTER TTS

6800

EASY PRINT

DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 108008

TEE AUTHENTIC 100% POLYESTER CLIMATEC • • • • • •

regular fit sneldrogend stretch-materiaal ronde hals en raglan mouw-inzet diverse tone-on-tone panels geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

LADIES TEE AUTHENTIC 100% POLYESTER CLIMATEC • • • • • •

ladies fit sneldrogend stretch-materiaal ronde hals en raglan mouw-inzet diverse tone-on-tone panels geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

POLO AUTHENTIC 100% POLYESTER PIQUE • • • •

ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet kraag van elastisch rib-materiaal geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 160005 CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE LADIES FIT

QUICK DRY

EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL

art.nr. 110604

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 163003

JACKET LADIES FZ AUTHENTIC 100% POLYESTER TTS • • • • • • •

72

ladies fit opstaande kraag met voering van mesh boord en manchetten van elastisch rib-materiaal twee steekzakken met rits diverse tone-on-tone panels geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

DURA TTS 100% POLYESTER

LADIES FIT KEEP WARM EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL

art.nr. 108605


Teamsport catalogus

AUTHENTIC 8900

CLUBLIJN

TRAINING SHORTS AUTHENTIC 100% POLYESTER • • • • •

twee steekzakken, waarvan één met rits model tot net boven de knie elastische tailleband met koord geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

COMFORT TEC HIGH COMFORT

TIGHT FIT

EASY PRINT

8000

7000

8000

7000

8000

7000

CLUBLIJNEN

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 122001 3800

4800

1800

POLY PANTS AUTHENTIC 100% POLYESTER TRICOT • • • • • • •

3800

4800

regular fit sneldrogend stretch-materiaal twee steekzakken met rits elastische tailleband met koord ritsen bij de enkels geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

1800 DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 132002 3800

4800

1800

8900

FITTED PANTS AUTHENTIC 100% POLYESTER • • • • •

3800

4800

slim fit met smalle, toelopende broekspijpen elastisch rib-materiaal op de kuit twee steekzakken met rits lange rits in beide pijpen uitstekend te bedrukken

1800 COMFORT TEC HIGH COMFORT

SLIM FIT

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 132001 3800

4800

EASY PRINT

De AUTHENTIC clublijn is UITSTEKEND TE BEDRUKKEN

1800

MICRO PANTS LADIES AUTHENTIC 100% POLYESTER

MICRO PANTS AUTHENTIC 100% POLYESTER

• twee steekzakken met rits • elastische tailleband met aan­ snoerkoord • extra lange ritsen van heup tot enkels • ladies fit • geprint logo op linkerbeen

• twee steekzakken met rits • elastische tailleband met aan­ snoerkoord • extra lange ritsen van heup tot enkels • regular fit • geprint logo op linkerbeen

WOVEN TEC MICRO FIBRE

Meer shorts en broeken op pagina’s 138 - 139 + 142

WOVEN TEC LADIES FIT

MESH

MICRO FIBRE

EASY PRINT

REGULAR

MESH

EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 131601

art.nr. 131001 8000

8000

73


hummelsport.nl

Authentic Poly pants pagina 73 + 138

74


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

AUTHENTIC

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 5800

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Ground Windbreaker 154004 - 5000

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 5800

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Authentic Top Round Neck 108008 - 5800

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000

Authentic Tee 160005 - 5000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXXL

Authentic Polyester Suit 105007 - 5800

Authentic Tee Ladies 110604 - 5000

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 5800

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Ground Hooded Training Jacket 108014 - 5800

Authentic Polo 163003 - 5800

Elite Micro Shorts 137202 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

75


hummelsport.nl

Authentic Poly pants pagina 73 + 138

76


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

AUTHENTIC

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 6800

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Ground All Season Jack 157003 - 6000

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 6800

Authentic Top Round Neck 108008 - 6800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Authentic Tee 160005 - 6000

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 128 t/m 2XL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Authentic Polyester Suit 105007 - 6800

Authentic Tee Ladies 110604 - 6000

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 6800

Ground Padded Coach Jack 157002 - 6000

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Authentic Polo 163003 - 6800

Authentic Micro Pants 131001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

77


hummelsport.nl

78


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

AUTHENTIC

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 8200

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Authentic Top Round Neck 108008 - 8900

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 8200

Authentic Top Round Neck 108008 - 8200

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000

Authentic Tee 160005 - 8200

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Authentic Polyester Suit 105007 - 8900

Authentic Tee Ladies 110604 - 8200

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 8200

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Authentic Pro Hooded 1/2 Zip 108012 - 8900

Authentic Polo 163003 - 8200

Ground Woven Shorts 137000 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: XS t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m 3XL

79


hummelsport.nl

Authentic Micro pants pagina 73 + 139

80


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

AUTHENTIC

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 7200

Authentic Poly Pants 132002 - 7000

Ground Windbreaker 154004 - 7000

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 7200

Authentic Top Round Neck 108008 - 7200

Authentic Training Shorts 122001 - 7000

Authentic Tee 160005 - 7200

Authentic Fitted Pants 132001 - 7000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Ground Softshell Jacket 150002 - 7000

Authentic Poly Pants 132002 - 7000

Authentic Tee Ladies 110604 - 7200

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 7200

Authentic Poly Pants 132002 - 7000

Ground Padded Coach Jack 157002 - 7000

Authentic Polo 163003 - 7200

Authentic Micro Pants 131001 - 8000

Maten: S t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

81


hummelsport.nl

Authentic Training shorts pagina 73 + 138

82


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

AUTHENTIC

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 3800

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Ground Windbreaker 154004 - 8000

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 8200

Authentic Top Round Neck 108008 - 3800

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000

Authentic Tee 160005 - 3800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Authentic Polyester Suit 105007 - 8900

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 3800

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Ground Softshell Jacket 150002 - 8000

Authentic Tee Ladies 110604 - 3800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Authentic Polo 163003 - 8200

Elite Micro Shorts 137202 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

83


hummelsport.nl

Valencia TTS pants ladies pagina 91 + 142

84


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

AUTHENTIC

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 4800

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Ground Windbreaker 154004 - 8000

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 8200

Authentic Top Round Neck 108008 - 4800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Authentic Tee 160005 - 4800

Ground Pro Pants 132003 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 128 t/m XXL

Ground All Season Jack 157003 - 8000

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Authentic Tee Ladies 110604 - 4800

Ground Pro Pants 132003 - 8000

Ground Padded Coach Jack 157002 - 8000

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 4800

Authentic Polo 163003 - 8200

Authentic Micro Pants 131001 - 8000

Maten: 128 t/m 2XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

85


hummelsport.nl

Authentic Poly pants pagina 73 + 138

86


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

AUTHENTIC

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 1800

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Ground Windbreaker 154004 - 8000

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 8200

Authentic Top Round Neck 108008 - 1800

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000

Authentic Tee 160005 - 1800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Authentic Polyester Suit 105007 - 8900

Authentic Tee Ladies 110604 - 1800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Ground Softshell Jacket 150002 - 8000

Authentic Poly Pants 132002 - 8000

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 1800

Authentic Polo 163003 - 8200

Ground Woven Shorts 137000 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m 3XL

87


hummelsport.nl

88


Teamsport catalogus

VALENCIA

Valencia. Een aansprekende collectie club­ kleding gemaakt van de meest hoogwaardig sportmaterialen. De items worden gekenmerkt

CLUBLIJNEN

CLUBLIJN

door de moderne, herkenbare belijning en de geperforeerde hummel chevrons.

DEZE LIJN BESTAAT UIT: POLYESTER SUIT

POLO

TOP 1/4 ZIP

TTS PANTS

TOP FULL ZIP LADIES

TTS PANTS LADIES

TOP ROUND NECK T-SHIRT T-SHIRT LADIES

89


hummelsport.nl

POLYESTER SUIT VALENCIA 100% POLYESTER TRICOT • • • • • • • • •

jack: opstaande kraag van body-materiaal jack: elastisch rib-materiaal in boord en manchetten jack: ventilerende mesh panels op achterzijde mouwen jack: rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit jack: twee steekzakken met rits broek: ritsen bij de enkels broek: twee steekzakken, waarvan één voorzien van rits jack en broek: geprinte chevrons en logo jack en broek: uitstekend te bedrukken

DURA POLY 100% POLYESTER

MESH

QUICK DRY

8900

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 105006

TOP ROUND NECK VALENCIA 100% POLYESTER, TERRY FABRIC

COMFORT TEC

• • • • •

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

extra zachte stof elastisch rib-materiaal bij boord en manchetten panel op de schouders in contrasterende kleur geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

6800

5200 REGULAR

HIGH COMFORT

REGULAR

MESH

KEEP WARM EASY PRINT

art.nr. 108007

T-SHIRT VALENCIA 100% POLYESTER MET CLIMATEC FINISH • ronde hals van elastisch rib-materiaal • ventilerende mesh panels in nek en op achterzijde mouwen • langere achterzijde • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

5200

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

8900

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

MESH

MOISTURE TRANSPORT EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 160003

T-SHIRT LADIES VALENCIA 100% POLYESTER MET CLIMATEC FINISH • ladies fit • ronde hals van elastisch rib-materiaal • ventilerende mesh panels in nek en op achterzijde mouwen • langere achterzijde • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE LADIES FIT

MESH

MOISTURE TRANSPORT EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL

art.nr. 160004

POLO VALENCIA 100% POLYESTER PIQUE • kraag van body-materiaal met knoopsluiting • ventilerende mesh panels in nek en op achterzijde mouwen • langere achterzijde • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

POLY PIQUE HIGH COMFORT

REGULAR

MESH

QUICK DRY

EASY PRINT

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 163002

90

1/4 ZIP TOP VALENCIA 100% POLYESTER, TERRY FABRIC

COMFORT TEC

• extra zachte stof • opstaande kraag met rits tot op de borst • ventilerende mesh panels in nek en op achterzijde mouwen • panel op de schouders in contrasterende kleur • elastisch rib-materiaal bij boord en manchetten • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

TOP FULL ZIP LADIES VALENCIA 100% POLYESTER, TERRY FABRIC

COMFORT TEC

• • • • • • • •

SR: XS - S - M - L - XL

extra zachte stof ladies fit twee steekzakken met rits ventilerende mesh panels op achterzijde mouwen panel op de schouders in contrasterende kleur elastisch rib-materiaal bij boord en manchetten geprinte chevrons en logo uitstekend te bedrukken

HIGH COMFORT

REGULAR

MESH

KEEP WARM EASY PRINT

art.nr. 108009

HIGH COMFORT

LADIES FIT

MESH

KEEP WARM EASY PRINT

art.nr. 108010


Teamsport catalogus

VALENCIA 7680

8100

8400

8300

CLUBLIJNEN

7200

CLUBLIJN

7200

8400

8300

8100

7680

EASY PRINT

De VALENCIA clublijn is UITSTEKEND TE BEDRUKKEN 7200

4800

3800

1800

Meer shorts en broeken op pagina’s 138 - 139 + 142 7200

4800

3800

1800

TTS PANTS VALENCIA 100% POLYESTER TTS • • • • • •

aansluitende pijpen elastische rib-panels op de achterzijde van het onderbeen twee steekzakken met rits elastische tailleband met koord ritsen bij de enkels geprinte chevrons op beiden pijpen en logo op linkerpijp DURA TTS

7200

100% POLYESTER

SLIM FIT

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 133001

8000

7000

TTS PANTS LADIES VALENCIA 100% POLYESTER TTS 7200

• • • • • •

ladies fit met aansluitende pijpen elastische rib-panels op de kuit twee steekzakken met rits elastische tailleband met koord ritsen bij de enkels geprinte chevrons op beide pijpen en logo op linkerpijp

DURA TTS 100% POLYESTER

LADIES FIT KEEP WARM EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

7200

art.nr. 133602

8000

91


hummelsport.nl

92


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

VALENCIA

Valencia Top Round Neck 108007 - 5200

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Ground Hooded Valencia Valencia Training Jacket Top Full Zip Ladies TTS Pants Ladies 108014 - 5800 108010 - 5200 133602 - 8000

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 5200

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Valencia Polyester Suit 105006 - 5200

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: XS t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 5200

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Ground Padded Coach Jack 157002 - 5000

Ground All Season Jack 157003 - 5000

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Valencia T-Shirt 160003 - 5200

Valencia Polo 163002 - 5200

Authentic Micro Pants 131001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: 128 t/m 2XL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

93


hummelsport.nl

Valencia TTS pants pagina 91 + 138

94


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

VALENCIA

Valencia Top Round Neck 108007 - 6800

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Ground Softshell Jacket 150002 - 6000

Ground All Season Jack 157003 - 6000

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Valencia T-Shirt 160003 - 6800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Valencia Polyester Suit 105006 - 6800

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: 128 t/m 2XL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 6800

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Ground Windbreaker 154004 - 6000

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 6800

Valencia Polo 163002 - 6800

Ground Woven Shorts 137000 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m 3XL

Valencia Valencia TTS Pants Ladies Top Full Zip Ladies 133602 - 8000 108010 - 6800 Maten: XS t/m XXL

Maten: XS t/m XL

95


hummelsport.nl

Valencia TTS pants ladies pagina 91 + 142

96


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

VALENCIA

Valencia Top Round Neck 108007 - 8900

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 8900

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Ground Hooded Valencia Valencia Training Jacket Top Full Zip Ladies TTS Pants Ladies 108014 - 8900 108010 - 8900 133602 - 8000 Maten: 128 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Ground Ground Padded Coach Jack All Season Jack 157002 - 8000 157003 - 8000 Maten: S t/m XXXL

Maten: 128 t/m 2XL

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 8900

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Valencia Polyester Suit 105006 - 8900

Maten: XS t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Valencia T-Shirt 160003 - 8900

Valencia Polo 163002 - 8900

Authentic Micro Pants 131001 - 8000

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

97


hummelsport.nl

Authentic Micro pants pagina 73 + 139

98


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

VALENCIA

Valencia Top Round Neck 108007 - 7200

Valencia TTS Pants 133001 - 7000

Ground Softshell Jacket 150002 - 7000

Ground All Season Jack 157003 - 7000

Valencia TTS Pants 133001 - 7000

Valencia T-Shirt 160003 - 7200

Authentic Training Shorts 122001 - 7000

Valencia Polyester Suit 105006 - 7200

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: 128 t/m 2XL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 7200

Valencia TTS Pants 133001 - 7000

Ground Windbreaker 154004 - 7000

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 7200

Valencia Polo 163002 - 7200

Elite Micro Shorts 137202 - 7000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

Valencia Valencia TTS Pants Ladies Top Full Zip Ladies 133602 - 8000 108010 - 7200 Maten: XS t/m XXL

Maten: XS t/m XL

99


hummelsport.nl

Nappa Nero FG II pagina 209

Valencia TTS pants pagina 91 + 138

100


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

VALENCIA

Valencia Top Round Neck 108007 - 8300

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 8900

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Ground Hooded Valencia Valencia Training Jacket Top Full Zip Ladies TTS Pants Ladies 108014 - 8900 108010 - 8900 133602 - 8000 Maten: 128 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Ground Ground Padded Coach Jack All Season Jack 157002 - 5000 157003 - 8000 Maten: S t/m XXXL

Maten: 128 t/m 2XL

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 3800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Valencia Polyester Suit 105006 - 8300

Maten: XS t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Valencia T-Shirt 160003 - 3800

Valencia Polo 163002 - 8900

Authentic Micro Pants 131001 - 8000

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

101


hummelsport.nl

Valencia TTS pants pagina 91 + 138

Authentic Jogging pants ladies pagina 142

102


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

VALENCIA

Valencia Top Round Neck 108007 - 8400

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Ground Softshell Jacket 150002 - 8000

Ground All Season Jack 157003 - 8000

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Valencia T-Shirt 160003 - 4800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Valencia Polyester Suit 105006 - 8400

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: 128 t/m 2XL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 8900

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Ground Windbreaker 154004 - 8000

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 4800

Valencia Polo 163002 - 8900

Ground Woven Shorts 137000 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m 3XL

Valencia Valencia TTS Pants Ladies Top Full Zip Ladies 133602 - 8000 108010 - 8900 Maten: XS t/m XXL

Maten: XS t/m XL

103


hummelsport.nl

Authentic Training shorts pagina 73 + 138

104


Teamsport catalogus

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

VALENCIA

Valencia Top Round Neck 108007 - 8100

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 8900

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Ground Hooded Valencia Valencia Training Jacket Top Full Zip Ladies TTS Pants Ladies 108014 - 8900 108010 - 8900 133602 - 8000 Maten: 128 t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Ground Ground Padded Coach Jack All Season Jack 157002 - 5000 157003 - 8000 Maten: S t/m XXXL

Maten: 128 t/m 2XL

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 1800

Authentic Training Shorts 122001 - 8000

Valencia Polyester Suit 105006 - 8100

Maten: XS t/m XXL

Maten: XS t/m XL

Maten: 116 t/m XXXL

Maten: 116 t/m XXL

Valencia TTS Pants 133001 - 8000

Valencia T-Shirt 160003 - 1800

Valencia Polo 163002 - 8900

Authentic Micro Pants 131001 - 8000

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: S t/m XXXL

105


hummelsport.nl

Valencia TTS pants pagina 91 + 138

106


Teamsport catalogus

SV

SV

de CLUB

de CLUB

CLUBLIJN

CLUBLIJNEN

VALENCIA

L A I C E SP E D I T I O N Valencia Top Round Neck 108007 - 7680

Valencia TTS Pants 133001 - 7000

Valencia Polyester Suit 105006 - 7680

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

107


hummelsport.nl

GROUND PRO

TR AINING - EN PRESENTATIELIJN

De Ground Pro collectie heeft sportitems met een strak en stijlvol ontwerp, volledig in zwart. hummel Ground Pro is gemaakt van comfor­tabele materialen en ontworpen met moderne pasvormen, waardoor de collectie ideaal is voor zowel outdoor als indoor spor­ ten, individueel of in teamverband. De collectie is perfect om van en naar de training te dragen en om als presentatielijn te gebruiken. De Ground Pro items worden gesierd door iconische ‘high raised’ hummel chevrons.

DEZE LIJN BESTAAT UIT: FULL ZIP JACKET

WOVEN SHORTS

QUARTER ZIP TOP

SHORTS

HOODED TOP

PANTS

CREWNECK TOP T-SHIRT

108


CLUBLIJNEN

Teamsport catalogus

109


hummelsport.nl

Ground Pro pants pagina 111 + 138

Noir IV FG pagina 209

Brillant II pagina 188

110


Teamsport catalogus

GROUND PRO • • • • • • •

FULL ZIP JACKET

mouwen voorzien van mesh panels opstaande boord ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit elastieken boord aan mouw en onderkant steekzakken afgesloten door ritsen high raised geprinte logo's uitstekend te bedrukken

GROUND PRO 100% POLYESTER • • • • • •

• • • • •

HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 108015

QUARTER ZIP TOP

mouwen voorzien van mesh panels opstaande boord rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit duimsgaten aan de mouwen high raised geprinte logo's uitstekend te bedrukken

GROUND PRO 100% POLYESTER

8000

COMFORT TEC

8000

COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

CLUBLIJNEN

GROUND PRO 100% POLYESTER

TRAINING- EN PRESTATIELIJN

art.nr. 108016

HOODED TOP

mouwen voorzien van mesh panels opstaande boord met capuchon steekzakken afgesloten door ritsen high raised geprinte logo's uitstekend te bedrukken

8000

COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 108017

GROUND PRO 100% POLYESTER • • • • •

CREWNECK TOP

mouwen voorzien van mesh panels duimsgaten aan de mouwen ronde hals met rib boord high raised geprinte logo's uitstekend te bedrukken

8000

COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

art.nr. 108018

GROUND PRO T-SHIRT 100% POLYESTER MET CLIMATEC FINISH • • • •

verstevigde naden mesh panels op de mouwen high raised geprinte logo's uitstekend te bedrukken

8000

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 160006

WOVEN SHORTS GROUND 100% RECYCLED POLYESTER

GROUND PRO 100% POLYESTER

• geweven materiaal • geborduurd hummel logo op de linker voorkant van de pijp • mechanische stretch voor goed draag comfort • zonder binnenbroekje • twee steekzakken met ritsen • uitstekend te bedrukken

• elastieken tailleband met koord om aan te snoeren • steekzakken afgesloten met ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit • high raised geprinte logo's • uitstekend te bedrukken

• rib panels achterop de broekspijpen • elastieken tailleband met koord om aan te snoeren • steekzakken afgesloten met ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit • ritsen onderaan de broekspijpen • high raised geprinte logo's • uitstekend te bedrukken

COMFORT TEC

COMFORT TEC

WOVEN TEC MICRO FIBRE

REGULAR

STRETCH

HIGH COMFORT

EASY PRINT

HIGH COMFORT

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

SR: S - M - L - XL - 2XL - 3XL

art.nr. 137000

SLIM FIT

GROUND PRO 100% POLYESTER

SHORTS

8000

SLIM FIT

PANTS

KEEP WARM EASY PRINT

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 120004

8000

art.nr. 132003

8000

EASY PRINT

De GROUND PRO clublijn is UITSTEKEND TE BEDRUKKEN

Meer shorts en broeken op pagina’s 138 - 139 + 142

111


hummelsport.nl

Ground Pro pants pagina 73 + 138

112


Teamsport catalogus

TRAINING- EN PRESTATIELIJN

CLUBLIJNEN

GROUND PRO

Ground Pro Full Zip Jacket 108015 - 8000

Ground Pro Pants 132003 - 8000

Ground Windbreaker 154004 - 8000

Ground Padded Coach Jack 157002 - 8000

Ground Pro Pants 132003 - 8000

Ground Pro Hooded Top 108017 - 8000

Ground Pro T-Shirt 160006 - 8000

Ground Woven Shorts 137000 - 8000

Maten: 128 t/m XXXL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: 116 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: S t/m 3XL

Ground Pro Quarter Zip Top 108016 - 8000

Ground Pro Pants 132003 - 8000

Ground Pro Hooded Top 108017 - 8000

Ground All Season Jack 157003 - 8000

Ground Pro Pants 132003 - 8000

Ground Long coach jack 157004 - 8000

Ground Pro Crewneck Top 108018 - 8000

Ground Pro Shorts 120004 - 8000

Maten: 128 t/m XXXL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: 128 t/m 2XL

Maten: 128 t/m XXL

Maten: S t/m XXXL

Maten: XS t/m XXL

Maten: 128 t/m XXL

113


hummelsport.nl

114


CLUBLIJNEN

Teamsport catalogus

115


hummelsport.nl

basics TOPS ground hooded training jacket ground hooded training jacket ladies authentic pro hooded 1/2 zip authentic bounded fleece

119 119 121 121

JACKS ground windbreaker ground soft shell jack ground all season jack ground puffer jack ground padded coach jack ground long coach jack

123 123 125 125 127 127

POLO’S + T-SHIRTS authentic corporate polo authentic corporate polo ladies

116

129 129


BASICS

Teamsport catalogus

117


hummelsport.nl

Valencia TTS pants ladies pagina 91 + 142

118


Teamsport catalogus

Ground Hooded Training Jacket 10 0% POLYESTER ME T GEBRUSHDE BINNENZIJDE JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

SV de CLUB

DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

BASICS

• panels van mesh materiaal in contrastkleur op de capuchon en de schouders • tone-on-tone panels van mesh materiaal op de mouwen en op de achterzijde van het jack • duimsgaten aan de mouwen • twee steekzakken met rits • kwalitatief hoogwaardige rits midden voor • geprinte logo’s op de borst en achterop links onderaan • uitstekend te bedrukken

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

kobalt - zwart 108014 - 5800

rood - zwart 108014 - 6800

zwart - antraciet 108014 - 8900

marine - zwart 108014 - 7800

Ground Hooded Training Jacket ladies 10 0% POLYESTER ME T GEBRUSHDE BINNENZIJDE SR: XS - S - M - L - XL SV

DURA POLY 100% POLYESTER

de CLUB

LADIES FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

• panels van mesh materiaal in contrastkleur op de capuchon en de schouders. • tone-on-tone panels van mesh materiaal op de mouwen en op de achterzijde van het jack • duimsgaten aan de mouwen • twee steekzakken met rits • kwalitatief hoogwaardige rits midden voor • geprinte logo’s op de borst en achterop links onderaan • ladies fit • uitstekend te bedrukken

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

kobalt - zwart 108606 - 5800

rood - zwart 108606 - 6800

zwart - antraciet 108606 - 8900

marine - zwart 108606 - 7800

119


hummelsport.nl

Valencia TTS pants ladies pagina 91 + 142

120


Teamsport catalogus

Authentic Pro Hooded 1/2 Zip 10 0% POLYESTER

SR: XS - S - M - L - XL - XXL SV de CLUB

DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

BASICS

• binnenzijde met zachte brush voor optimaal draagcomfort • capuchon afgewerkt met elastisch bandje • kraag met rits tot op de borst • twee steekzakken met rits • elastisch rib-materiaal in de boord en manchetten • diverse tone-on-tone panels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

zwart - antraciet 108012 - 8900

Authentic Bounded Fleece 10 0% POLYESTER ME T FLEECE VOERING

SR: S - M - L - XL - XXL SV de CLUB

COMFORT TEC HIGH COMFORT

• • • • • •

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

twee steekzakken met rits borstzak met rits opstaande kraag reflecterend geprint logo op de borst rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit uitstekend te bedrukken

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

zwart 150001 - 8000

marine 150001 - 7000

121


hummelsport.nl

Authentic Micro pants pagina 73 + 139

122


Teamsport catalogus

Ground Windbreaker 10 0% POLYESTER

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL SV de CLUB

COATED SPECIAL COATING

REGULAR

MESH LINING

STOP WIND

EASY PRINT

BASICS

• winddicht en waterafstotend • iets langer aan achterkant • kraag, mouwen en onderkant voorzien zijn van een elastische boord • steekzakken met rits • capuchon • mesh voering zorgt voor voldoende ventilatie • printplaat opening • uitstekend te bedrukken

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

kobalt 154004 - 5000

rood 154004 - 6000

zwart 154004 - 8000

marine 154004 - 7000

Ground Softshell Jacket 10 0% POLYESTER

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL SV de CLUB

COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

STOP WIND

STOP WATER

EASY PRINT

• softshell materiaal met een TPU membraan • binnenzijde: 100% polyester fleece • middenvoor en de steekzakken zijn voorzien van hoogwaardige SBS ritsen • winddicht en waterafstotend 8000mm • hooggesloten kraag en capuchon • mouwen met verstelbare manchetten • geprint hummel logo met chevrons op de borst • achterop voorzien van de iconische hummel chevrons • uitstekend te bedrukken

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

kobalt 150002 - 5000

rood 150002 - 6000

zwart 150002 - 8000

marine 150002 - 7000

123


hummelsport.nl

Authentic Poly pants pagina 73 + 138

124


Teamsport catalogus

Ground All Season Jack 10 0% POLYESTER

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL SV de CLUB

COATED SPECIAL COATING

STOP WATER

STOP WIND

KEEP WARM

EASY PRINT

winddicht en waterafstotend (1000 mm) gevoerde mouwen romp met fleece voering ritsen middenvoor en steekzakken elastische koorden onderaan jas uitstekend te bedrukken

BASICS

• • • • • •

REGULAR

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

kobalt 157003 - 5000

rood 157003 - 6000

zwart 157003 - 8000

marine 157003 - 7000

Ground Puffer Jack 10 0% POLYESTER ME T COATING

SR: S - M - L - XL - XXL COATED SPECIAL COATING

• • • • •

REGULAR

KEEP WARM

gewatteerde jas licht gewicht twee zakken met SBS ritsen opstaande kraag met capuchon extra elastische boorden met duimsgaten aan de mouwen, die kou en wind tegenhouden

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

zwart 156002 - 8000

125


hummelsport.nl

Authentic Poly pants pagina 73 + 138

126


Teamsport catalogus

Ground Padded Coach Jack 10 0% POLYESTER ME T EEN PVC COATING

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL SV de CLUB

COATED SPECIAL COATING

• • • • • •

STOP WATER

STOP WIND

KEEP WARM

EASY PRINT

getapete naden rondom de armsgaten naden water en winddicht waterdicht en winddicht, 3000mm hoogwaardige SBS ritsen midden voor en in de steekzakken rits is afgesloten met stormflap om wind en regen tegen te houden doorgestikte voering en tussenvoering voor extra warmtebehoud elastische boorden in de mouwen met duimsgaten wat zorgt voor extra warmte hooggesloten boord en een capuchon, die aangesnoerd kan worden met een elastisch koord onderaan aan te snoeren met elastisch koord binnenzak geprint hummel logo met chevrons op de borst achterop voorzien van de iconische hummel chevrons uitstekend te bedrukken

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

kobalt 157002 - 5000

BASICS

• • • • • • •

REGULAR

rood 157002 - 6000

zwart 157002 - 8000

marine 157002 - 7000

Ground Long coach jack 10 0% POLYESTER ME T 30 0 0 MM COATING

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL COATED SPECIAL COATING

• • • • • • • • •

SV

REGULAR

STOP WATER

STOP WIND

EASY PRINT

de CLUB

gewatteerd, winddicht getapte naden op schouders binnenzak hoge kraag met capuchon, aan te snoeren met elastisch koord rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit midden voor die af te sluiten is met stormflap twee zakken met ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit elastisch aantrekkoord in de zoom verstelbare manchetten aan de mouwen, waarmee de mouwopening kleiner gemaakt kan worden, om kou en wind tegen te houden uitstekend te bedrukken

pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

zwart 157004 - 8000

127


hummelsport.nl

Elite Micro shorts pagina 139

128


Teamsport catalogus

Authentic Corporate Polo 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

SV de CLUB

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

MOISTURE TRANSPORT

QUICK DRY

EASY PRINT

sneldrogend stretch-materiaal lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd comfortabele pasvorm ventilerende mesh-inzet op achterzijde geborduurd logo uitstekend te bedrukken

BASICS

• • • • • •

REGULAR

shorts + pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

kobalt 163109 - 5000

zwart 163109 - 8000

marine 163109 - 7000

oranje 163109 - 3000

wit 163109 - 2000

zwart 163222 - 8000

wit 163222 - 2000

Authentic Corporate Polo Ladies 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

SV de CLUB

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

• • • • • • •

LADIES FIT

MOISTURE TRANSPORT

QUICK DRY

EASY PRINT

ladies fit sneldrogend stretch-materiaal lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd comfortabele pasvorm ventilerende mesh-inzet op achterzijde geborduurd logo uitstekend te bedrukken

shorts + pants om te combineren pagina’s 138 - 139 + 142

kobalt 163222 - 5000

sky blue 163222 - 5210

129


hummelsport.nl

PRODUCT OVERZICHT UNISEX SUITS

133

TOPS

134

JACKS

136

T-SHIRTS

137

POLO’S

137

SHORTS + PANTS

138

DAMES

130

TOPS

141

JACKS

141

T-SHIRTS

142

POLO’S

142

PANTS

142


PRODUCTOVERZICHT

Teamsport catalogus

131


hummelsport.nl

132


Teamsport catalogus

SUITS UNISEX Authentic Polyester Suit JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 105007 ZIE PAGINA 70 - 87

5800

6800

8900

Valencia Polyester Suit JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL art.nr. 105006 PRODUCTOVERZICHT

ZIE PAGINA 90 - 107

5200

6800

8900

7200

7680

8300

8400

8100

UNISEX

OVER ZICHT 133


hummelsport.nl

TOPS UNISEX Authentic Poly FZ Jacket JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 108013 ZIE PAGINA 70 - 87

5800

6800

8200

7200

Ground pro Full Zip Jacket

Ground pro Hooded Top

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 108015

art.nr. 108017

ZIE PAGINA 110 - 115

ZIE PAGINA 110 - 115

8000

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL art.nr. 108014 ZIE PAGINA 119

5800

4800

1800

8000

Ground Hooded Training Jacket

6800

8900

Authentic Pro Hooded 1/2 Zip SR: XS - S - M - L - XL - XXL art.nr. 108012 ZIE PAGINA 121

8900

134

3800

7800


Teamsport catalogus

TOPS UNISEX Authentic 1/4 Zip Top JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 108011 ZIE PAGINA 70 - 87

5800

6800

8200

7200

5200

6800

8900

7200

3800

4800

1800

Valencia 1/4 Zip Top JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 108009

Ground pro Quarter Zip Top

Ground pro Crewneck Top

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

art.nr. 108016

art.nr. 108018

ZIE PAGINA 110 - 115

ZIE PAGINA 110 - 115

8000

8000

Authentic Top Round Neck

PRODUCTOVERZICHT

ZIE PAGINA 90 - 107

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 108008 ZIE PAGINA 70 - 87

5800

6800

8200

7200

3800

4800

1800

8900

5200

6800

8900

7200

8300

8400

8100

7680

Valencia Top Round Neck JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL art.nr. 108007 ZIE PAGINA 90 - 107

135


hummelsport.nl

JACKS UNISEX Ground Windbreaker JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL art.nr. 154004 ZIE PAGINA 123

5000

6000

8000

7000

5000

6000

8000

7000

5000

6000

8000

7000

Ground Softshell Jacket SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 150002 ZIE PAGINA 123

Ground All Season Jack JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 157003 ZIE PAGINA 125

Ground Puffer Jack SR: S - M - L - XL - XXL art.nr. 156002 ZIE PAGINA 125

8000

Ground Padded Coach Jack SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 157002 ZIE PAGINA 127

5000

6000

8000

7000

8000

7000

Ground Long coach jack SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 157004 ZIE PAGINA 127

8000

Authentic Bounded Fleece SR: S - M - L - XL - XXL art.nr. 150001 ZIE PAGINA 121

136


Teamsport catalogus

T-SHIRTS + POLO’S UNISEX Authentic Tee JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 160005 ZIE PAGINA 70 - 87

5000

6000

8200

7200

3800

4800

1800

5200

6800

8900

7200

3800

4800

1800

3000

2000

Valencia T-Shirt JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL art.nr. 160003 ZIE PAGINA 90 - 107

Ground Pro T-Shirt JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

PRODUCTOVERZICHT

art.nr. 160006 ZIE PAGINA 110 - 115

8000

Authentic Polo SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 163003 ZIE PAGINA 70 - 87

5800

6800

8200

7200

5200

6800

8900

7200

8000

7000

Valencia Polo SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 163002 ZIE PAGINA 90 - 107

Authentic Corporate Polo SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL art.nr. 163109 ZIE PAGINA 129

5000

137


hummelsport.nl

SHORTS +PANTS UNISEX Ground pro

Authentic

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 120004

art.nr. 122001

Shorts

ZIE PAGINA 110 - 115

Training Shorts

ZIE PAGINA 70 - 87

8000

Authentic

Authentic

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 132002

art.nr. 132001

ZIE PAGINA 70 - 87

ZIE PAGINA 70 - 87

Poly Pants

7000

8000

7000

8000

7000

Fitted Pants

8000

7000

Ground pro

Valencia

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

art.nr. 132003

art.nr. 133001

ZIE PAGINA 110 - 115

ZIE PAGINA 90 - 107

Pants

TTS Pants

8000

138

8000


Teamsport catalogus

SHORTS +PANTS UNISEX Elite

Ground pro

100% POLYESTER RIPSTOP

100% RECYCLED POLYESTER

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

SR: S - M - L - XL - 2XL - 3XL

art.nr. 137202

art.nr. 137000

Woven Shorts

Micro Shorts

WOVEN TEC MICRO FIBRE

ZIE PAGINA 110 - 115 REGULAR

EASY PRINT

8000

8000

7000

• twee steekzakken, waarvan één met rits • elastische boord met aansnoer­ koord • zonder binnenbroekje • geborduurd logo • uitstekend te bedrukken”

Authentic

Authentic

Micro Pants

Jogging Pants

65% KATOEN, 35% POLYESTER SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

art.nr. 134001

art.nr. 131001

COMFORT TEC HIGH COMFORT

• • • • •

8000

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

PRODUCTOVERZICHT

ZIE PAGINA 70 - 87

aansluitende pijpen twee steekzakken aan de voorzijde elastische tailleband met koord elastische cuffs geprint logo op linkerbeen

8000

7000

9160

139


hummelsport.nl

140


Teamsport catalogus

TOPS DAMES Authentic Jacket Ladies FZ SR: XS - S - M - L - XL art.nr. 108605 ZIE PAGINA 70 - 87

5800

6800

8200

7200

5200

6800

8900

7200

Valencia Top Full Zip Ladies SR: XS - S - M - L - XL art.nr. 108010

JACKS DAMES Ground Hooded Training Jacket ladies

PRODUCTOVERZICHT

ZIE PAGINA 90 - 107

SR: XS - S - M - L - XL art.nr. 108606 ZIE PAGINA 119

5800

6800

8900

7800

DAMES

OVER ZICHT 141


hummelsport.nl

T-SHIRTS + POLO’S DAMES Authentic Tee Ladies SR: XS - S - M - L - XL art.nr. 110604 ZIE PAGINA 70 - 87

5000

6000

8200

7200

3800

4800

1800

5200

6800

8900

7200

3800

4800

1800

Valencia T-Shirt Ladies SR: XS - S - M - L - XL art.nr. 160004 ZIE PAGINA 90 - 107

Authentic Corporate Polo Ladies SR: XS - S - M - L - XL - XXL art.nr. 163222 ZIE PAGINA 129

5000

8000

5210

2000

PANTS DAMES Valencia

Authentic

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

SR: XS - S - M - L - XL

art.nr. 133602

art.nr. 131601

ZIE PAGINA 70 - 87

ZIE PAGINA 70 - 87

TTS Pants Ladies

Micro Pants Ladies

8000

8000

Authentic

Jogging Pants Ladies

65% KATOEN, 35% POLYESTER SR: XS - S - M - L - XL art.nr. 134601 COMFORT TEC HIGH COMFORT

• • • • • •

LADIES FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

ladies fit aansluitende pijpen twee steekzakken aan de voorzijde elastische tailleband met koord elastische cuffs geprint logo op linkerbeen

8000

142

7000


PRODUCTOVERZICHT

Teamsport catalogus

143


hummelsport.nl

144


Teamsport catalogus

KEEPERS SPONSORSHIPS

146

HANDSCHOENEN

148

KEEPERSETS

157

KEEPERSHIRT

165

MIX&MATCH

167

KEEPERBROEKEN

169

KEEPERPROTECTIE

1 71 170/ 1 71

KEEPERS

KEEPERKOUSEN

145


hummelsport.nl

STANNO KEEPERS: STIJN VAN GASSEL JOEY KESTING

Excelsior PEC Zwolle

DAPHNE VAN DOMSELAAR

FC Twente Vitesse

DAAN REIZIGER

ERWIN MULDER

SC Heerenveen

SEP VAN DER HEIJDEN

FC Utrecht O18

HIDDE JURJUS

De Graafschap

HUGO WENTGES

ADO Den Haag

GUUS VAAGS

De Graafschap

GUY SMIT

Valur Reykjavík

MENNO BERGSEN

NK Maribor

JOB SCHUURMAN

Go Ahead Eagles

MEES BAKKER

AZ

RAMÓN TEN HOVE

Esbjerg FB

ETIENNE VAESSEN

RKC Waalwijk

ANSSI JAAKKOLA MATTHIAS KÖBBING DEVIN REMI

Bristol Rovers FC FC Köln II Feyenoord O21

Bonner SC

KEVIN BIRK TIMO JANSINK

FC Twente/Heracles 021 FC Eindhoven

JORT BORGMANS ENNIO VAN DER GOUW RIJK JANSE JOEY KOOREVAAR

FC Twente

Jong Sparta Rotterdam

JOB SCHUURMAN GO AHEAD EAGLES

FC Dordrecht

ETIENNE VAESSEN RKC WAALWIJK

146


Teamsport catalogus

STIJN VAN GASSEL EXCELSIOR ROTTERDAM

ERWIN MULDER SC HEERENVEEN

DAPHNE VAN DOMSELAAR FC TWENTE

SPONSORSHIPS

STANNO WERKT INTENSIEF SAMEN MET KEEPERS EN CLUBS OP HET HOOGSTE NIVEAU. DE EXPERTISE VAN DEZE PROFESSIONALS IS VAN GROTE WAARDE VOOR HET ONTWIKKELEN VAN NIEUWE KEEPERSHANDSCHOENEN EN COLLECTIES. DAARNAAST STAAN DEZE KEEPERS NATUURLIJK DAGELIJKS MET STANNO HANDSCHOENEN ONDER DE LAT.

KEEPERS

KEEPERS MEES BAKKER AZ

ANSSI JAAKKOLA BRISTOL ROVERS, UK

DAAN REIZIGER VITESSE

HIDDE JURJUS DE GRAAFSCHAP

147


hummelsport.nl

FOAMMATERIAAL

Hyper Foam Plus is een ultrazachte en een nog dikkere foam dan de Hyper Foam. Dit zorgt voor een nóg betere grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden. Het absorberende vermogen is aanzienlijk verbeterd, wat zorgt voor een optimale impactreductie en voor een nog betere balcontrole. Een bijkomend voordeel van Hyper Foam Plus is de verbeterde, langere levensduur.

Hyper Foam zorgt voor optimale grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden, dankzij het absorberende vermogen van het foam. Hyper Foam garandeert optimaal draagcomfort en verhoogt de balcontrole dankzij de uitstekende impactreductie.

Aqua Foam biedt uitstekende grip onder alle weersomstandigheden en is in het bijzonder gericht op natte weersomstandigheden. De zachtere en meer open foamstructuur neemt water op, wat de grip bij nat weer met 25% verbetert. De handschoenen zijn ook uitstekend te gebruiken bij droog weer en bevatten een extra schokabsorberende functie, om de impact van harde schoten te verminderen.

FOAMEIGENSCHAPPEN

Super Soft Profi Foam heeft uitstekende eigenschappen voor betrouwbare grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden en biedt daarnaast een uitstekende demping. Het gebruik van de juiste materialen vergroot de duurzaamheid en garandeert optimaal draagcomfort.

Soft Foam biedt betrouwbare grip en uitstekende demping. Soft Foam garandeert maximale balcontrole en optimaal draagcomfort.

FOAM BEOORDELING

GRIP BIJ DROOG WEER De klevende eigenschappen van foam zijn bepalend voor een optimale grip en de beste keeperprestaties. Op deze klevende eigenschappen zijn de weers­ omstandigheden van grote invloed. Spelen bij droog weer vraagt om specifieke eigenschappen van het foam om te komen tot optimale prestaties. GRIP BIJ NAT WEER Vochtige en natte omstandigheden beïnvloeden de grip van de handschoen. Deze omstandigheden vragen daarom om andere bestanddelen voor een optimale grip. Een zachte en meer open foamstructuur die water kan opnemen is bij uitstek geschikt voor natte weersomstandigheden. DEMPING Naast grip is ook demping een bepalende factor voor het kiezen van de juiste handschoen. Hoe zachter en dikker het foam, hoe beter de impact van de bal kan worden geabsorbeerd. De dikte van het basismateriaal van de handschoen is ook bepalend voor de mate van demping. SLIJTVASTHEID Latex foam is een erg zacht materiaal dat een speciale behandeling nodig heeft. Regelmatig balcontact en contact met de ondergrond leidt tot slijtage van het foam. De mate van slijtage wordt vooral bepaald door de oppervlaktestructuur en de dichtheid van het foam. Er is minder slijtage bij een meer stugge en grove foamstructuur.

Vingerprotectie. Stevige, flexibele strips aan de bovenzijde van de vingers zorgen voor een goede bescherming tegen blessures bij contact met de bal. De flexibiliteit van de strips garandeert dat buigzaamheid gewaarborgd blijft bij het uitgooien, stompen en vangen van de bal.

148

Grip droog weer

Grip nat weer

Demping

Slijtvastheid

Rubberen patch. Handschoenen voor kunstgras en andere harde ondergronden, zijn aan de binnen­ zijde van de hand voorzien van een rubberen patch. De patch is geplaatst op het deel van de handschoen dat het vaakst in aanraking komt met de ondergrond. Dit verbe­ tert de slijtvastheid van de handschoen.

One Piece Fit Design. Het soepele, lichtgewicht materiaal van de polsband loopt door over de bovenhand en zorgt voor een nog betere aansluiting om de huid. Het OPF design resulteert bovendien in een extra lichte handschoen.


Teamsport catalogus

KEEPERSHANDSCHOENEN Eén van de belangrijkste eigenschappen van keepershandschoenen, is de manier waarop de handschoenen gestikt zijn. Dit is bepalend voor de balcontrole, de grip en het draagcomfort.

VLAKKE HAND POSITIEF ROLLFINGER

Bij een Rollfinger-model wordt het latex foam in de handschoen om de vinger heen gerold. Zo is de vinger volledig omgeven door foam, zonder stiknaden. Rollfinger handschoenen zitten strakker om de vingers, voor nog meer contact met de bal en een dempend geheel.

ULTIMATE GRIP III

CLAW JR

ULTIMATE GRIP JR II

PAGINA 152

PAGINA 155

PAGINA 155

POWER SHIELD IV

FINGERPROTECTION JR IV

FINGERPROTECTION

FINGERPROTECTION

VOLARE JR

PAGINA 153

PAGINA 154

PAGINA 155

VLAKKE HAND POSITIEF FLATHAND POSITIVE

VLAKKE HAND NEGATIEF FLATHAND NEGATIVE

HYBRID

Bij keepershandschoenen met vlakke hand, negatief gestikt, zitten de stiknaden aan de binnenzijde van de vingers. De handschoen sluit strakker om de vingers, waardoor het gevoel van balcontrole wordt vergroot. De strakke pasvorm geeft meer gevoel bij het vangen en gooien van de bal.

KEEPERS

Bij keepershandschoenen met vlakke hand, positief gestikt, zitten de stik­ naden aan de buitenzijde van de vingers. De handschoen zit daardoor wat ruimer om je hand heen. Het foam oppervlak aan de binnenzijde van de hand wordt vergroot, waar­ door het oppervlak om de bal te vangen groter is.

HYBRIDE POSITIEF / NEGATIEF

Deze handschoen heeft de voordelen van het rollfinger en vlakke hand negatief model gecombineerd. De verdeling is 50/50. Bij de pink en de duim wordt het latex foam in de handschoen om de vinger heen gerold. Zo is de vinger volledig omgeven door foam, zonder stiknaden. Bij de wijsvinger, middelvinger en ringvinger zitten de stiknaden aan de binnenzijde van de vingers. Beide eigenschappen zorgen voor een goed aansluitende pasvorm voor een vergroot gevoel van balcontrole. THUNDER V

CLAW

FINGERPROTECTION

VOLARE MATCH

ONE PIECE FIT

PAGINA 151

PAGINA 153

PAGINA 151

HYBRIDE POSITIEF

HYBRIDE NEGATIEF

Bij deze handschoen worden de voordelen van de stiknaden aan de buitenzijde van de vingers (vlakke hand, positief gestikt) en het rollfinger-model gecombineerd. De vinger wordt omgeven door foam, en het foam oppervlak aan de binnenzijde van de hand wordt nog verder vergroot.

De voordelen van het rollfinger systeem en stiknaden aan de binnenzijde van de vingers gecombineerd. De handschoen sluit strakker om de vingers vanwege de stiknaden aan de binnenzijde en wordt daarbij ook nog volledig omgeven door foam. Het oppervlak aan de binnenzijde van de hand wordt nog verder vergroot, hierdoor is het oppervlak om de bal te vangen nog groter. ULTIMATE GRIP AQUA RFH III

PAGINA 152

HARDGROUND RFH IV

VOLARE ULTRA

VOLARE ULTRA JUNIOR

RUBBER PATCH

ONE PIECE FIT

ONE PIECE FIT

PAGINA 153

PAGINA 150

PAGINA 154

149


hummelsport.nl

VOLARE ULTRA PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12 zwart - grijs



481383 - 8990

  

OPF

HYPER FOAM PLUS

One Piece Fit

BREATHABLE

LIGHT

∙ professionele keepershandschoen met Hyper Foam Plus en extra groot foam oppervlak ∙ lichtgewicht ∙ nog hogere absorptiecapaciteit door Hyper Foam Plus ∙ embossed palm voor een hoogwaardig design ∙ siliconen inzet op de punchzone en vingers ∙ stiknaden aan de binnenzijde van de vingers gecombineerd met het rollfinger systeem voor een perfecte fit om de vingers ∙ vingers volledig omgeven met foam voor een grotere handoppervlak om de bal te vangen ∙ afneembare platte en elastische sluiting voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols (te bedrukken met bijv. je naam) ∙ lichtgewicht OPF voor perfect aansluiting om de bovenhand

150


Teamsport catalogus

CLAW

PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12   

HYBRID OPF

 HYPER FOAM

One Piece Fit

ELASTIC WRISTBAND

∙ senior keepershandschoen met Hyper Foam en vergroot foam oppervlak ∙ lichtgewicht OPF voor perfecte aansluiting om de bovenhand ∙ hybride model met een combi van rollfinger en flathand negatieve vingers ∙ foam van de middelvinger en ringvinger zijn gerold over de vingertop voor een nog groter foam oppervlak ∙ stiknaden aan de binnenzijde ∙ afneembare platte en elastische sluiting voor een perfecte pasvorm en bescherming van pols (te bedrukken met bijv. je naam)

zwart - oranje

THUNDER V

PROFESSIONELE SENIOR KEEPERS­ HANDSCHOEN MET VINGERPROTECTIE

KEEPERS

481392 - 8300

MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11  

FLATHAND NEGATIVE

  SUPER SOFT PROFI FOAM

BREATHABLE

WOVEN STRAP

∙ professionele keepershandschoen met super soft profi foam en vergroot foam oppervlak ∙ betrouwbare grip in alle weersomstandigheden ∙ vingers voorzien van finger protection (versteviging is te verwijderen) ∙ stiknaden aan de binnenzijde voor perfecte pasvorm ∙ geweven polsbandsluiting voor extra stevigheid (met te bedrukken vlak voor je naam)

zwart - rood

481373 - 8620

151


hummelsport.nl

ULTIMATE GRIP AQUA RFH III PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12     AQUA FOAM

OPF One Piece Fit

MESH

BREATHABLE

∙ professionele keepershandschoen met Aqua foam en vergroot foam oppervlak ∙ One Piece Fit design (OPF) garandeert optimale aansluiting om de bovenhand ∙ uitstekende grip in alle weersomstandigheden ∙ hoge impactreductie bij tegenhouden van de bal ∙ RFH positive ∙ mesh-inzet voor ventilatie en optimale flexibiliteit bij vangen, stompen en uitgooien ∙ polsband met elastische sluiting voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols

kobalt

480240 - 5000

ULTIMATE GRIP III PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12   

ROLLFINGER

 SUPER SOFT PROFI FOAM

MESH

BREATHABLE

∙ professionele keepershandschoen met super soft profi foam en vergroot foam oppervlak ∙ betrouwbare grip in alle weersomstandigheden ∙ rollfinger model vergroot het vangoppervlak voor betere grip op de bal ∙ mesh-inzet voor ventilatie en optimale flexibiliteit bij vangen, stompen en uitgooien ∙ polsband met elastische sluiting voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols

rood

480241 - 6000

152


Teamsport catalogus

POWER SHIELD IV

PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MET VINGERPROTECTIE

MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11  

FLATHAND POSITIVE

BREATHABLE



WOVEN STRAP

 SOFT FOAM

∙ betrouwbare keepershandschoen met soft foam en vergroot foam oppervlak ∙ goede grip en optimale demping ∙ vingers voorzien van finger protection ∙ elastische inzet van mesh/nylon tussen de vingers ∙ neopreen inzet op de upper voor flexibiliteit en perfecte pasvorm ∙ elastische polsband met geweven polsbandsluiting voor extra stevigheid ∙ naadloze binnenzijde voor maximaal balcontact

geel - zwart

481394 - 4800

HARDGROUND RFH IV

PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11   

MESH

BREATHABLE



KEEPERS

SOFT FOAM

∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙ ideaal op kunstgras en harde ondergronden ∙ RFH hybride model vergroot het foam en vang oppervlak voor betere grip op de bal ∙ neopreen inzet op de upper voor flexibiiteit en perfecte pasvorm ∙ elastische inzet van mesh/nylon tussen de vingers ∙ hoge slijtvastheid door rubberen patch

wit - zwart

481395 - 2800

VOLARE MATCH PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11  

FLATHAND NEGATIVE



BREATHABLE

MESH

 SOFT FOAM

∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙ stiknaden aan de binnenzijde voor perfecte fit om de vingers ∙ mesh-inzet voor ventilatie en optimale flexibiliteit bij vangen, stompen en uitgooien ∙ polsbandsluiting (met te bedrukken vlak voor je naam)

zwart - grijs

481366 - 8990

153


hummelsport.nl

VOLARE ULTRA JR

JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 4 - 5 - 6 - 7    

OPF

SOFT FOAM

One Piece Fit

MESH

ELASTIC WRISTBAND

∙ junior keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙ lichtgewicht ∙ betere ademing door de mesh op de bovenzijde van de hand ∙ siliconen inzet op de punchzone en vingers ∙ stiknaden aan de binnenzijde van de vingers gecombineerd met het rollfinger systeem voor een perfecte fit om de vingers ∙ vingers volledig omgeven met foam voor een groter handoppervlak om de bal te vangen ∙ platte en elastische polsband met klittenband sluiting (te bedrukken met bijv. je naam) ∙ lichtgewicht OPF voor perfecte aansluiting om de bovenhand zwart - grijs

481388 - 8990

FINGERPROTECTION JR IV JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7  

FLATHAND POSITIVE

  SOFT FOAM

ELASTIC WRISTBAND

∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙ vingers voorzien van finger protection ∙ naadloze binnenzijde voor maximaal balcontact ∙ elastische inzet van mesh/nylon tussen de vingers ∙ polsband met klittenbandsluiting

geel - zwart

481396 - 4800

154


Teamsport catalogus

CLAW JR

JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7   

ROLLFINGER

ELASTIC WRISTBAND

 SOFT FOAM

∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙ rollfinger model vergroot het vang oppervlak, voor beter grip op de bal ∙ ideaal voor kunstgras en harde ondergronden ∙ hoge slijtvastigheid door rubberen patch ∙ elastische polsband (met te bedrukken vlak voor je naam)

zwart - oranje

481393 - 8300

ULTIMATE GRIP JR II JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7   

ROLLFINGER

ELASTIC WRISTBAND



∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙ rollfinger model vergroot het vang oppervlak, voor beter grip op de bal ∙ elastische polsband met klittenbandsluiting (met te bedrukken vlak voor je naam)

KEEPERS

SOFT FOAM

rood

480242 - 6000

VOLARE JR

JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN

MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7  

FLATHAND POSITIVE



ELASTIC WRISTBAND

 SOFT FOAM

∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙ naadloze binnenzijde voor maximaal balcontact ∙ elastische polsband met klittenbandsluiting

zwart - grijs

481365 - 8990

155


hummelsport.nl

Power Shield IV pagina 153

Uni Pro socks pagina 53

156


Teamsport catalogus

BREMEN KEEPER SET LONG SLEEVE SHIRT ME T SHORT, 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - 2XL

CLUB / NAAM

HIGH TECHNICAL FIBRE

• • • • • • • • • • •

REGULAR

SHOCK ABSORBING

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

lange mouwen sublimatieprint elastische v-hals kraag met rib-materiaal mouwen en neklijn met ribboord short met elastisch koord short zonder binnenbroek sneldrogend chevrons op mouwen hummel logo op borst juniormaten hebben paddings op de ellebogen uitstekend te bedrukken

SPONSOR

petrol - geel 115007 - 5540

zwart - kobalt 115007 - 8500

oranje 440001 - 3000

kobalt 440125 - 5000

zwart 440125 - 8000

KEEPERSET

oranje - zwart 115007 - 3800

KEEPERS

1

CLIMA TEC

KOUSEN

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67 en 170/171

157


hummelsport.nl

Claw pagina 151

Uni II socks pagina 54

158


Teamsport catalogus

BREMEN KEEPER SET

SHIRT ME T SHORT, 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH

SR: S - M - L - XL - 2XL

CLUB / NAAM

CLIMA TEC

• • • • • • • •

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

goed te combineren met protectie short en shirt sublimatie panelen onder de mouwen en zijpanelen ribboord aan mouwen en neklijn short zonder binnenbroek sneldrogend iconische special chevrons op mouwen hummel logo op borst uitstekend te bedrukken

SPONSOR

1

oranje - zwart 115008 - 3800

KEEPERS

HIGH TECHNICAL FIBRE

KEEPERSET KOUSEN

oranje 440001 - 3000

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67 en 170/171

159


hummelsport.nl

Volare Ultra pagina 150

High Impact keeper kous pagina 170

160


Teamsport catalogus

FREIBURG KEEPERSET

SHIRT ME T SHORT, 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

CLUB / NAAM

HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

SHOCK ABSORBING

EASY PRINT

• beschermende padding bij de ellebogen • sublimatieprint met dip-dye kleurverloop bij de armen • shirt: elastisch rib-materiaal in kraag en manchetten • broek: elastische tailleband met koord • uitstekend te bedrukken

SPONSOR

blauw 115006 - 5510

pink 115006 - 6320

neon geel 440001 - 4190

zwart 440125 - 8000

zwart 440124 - 8000

KEEPERSET

lime 115006 - 1740

KEEPERS

1

CLIMA TEC

KOUSEN

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67 en 170/171

161


hummelsport.nl

Volare Match pagina 153

High Impact keeper kous pagina 170

162


Teamsport catalogus

UNITY KEEPERSET

SHIRT ME T SHORT, 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

CLUB / NAAM

POLY TEC

• • • • • • •

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

shirt: beschermende padding bij de ellebogen shirt: sublimatieprint met dip-dye kleurverloop shirt: ventilerende mesh panels in de zij en in de nek shorts: beschermende padding op de heupen shorts: binnenbroekje van mesh shorts: ventilerende mesh panels aan de zijkant uitstekend te bedrukken

1

SPONSOR

blauw - zwart 115001 - 5970

zwart - pink 115001 - 8180

zwart 440124 - 8000

zwart 440124 - 8000

zwart 440125 - 8000

KEEPERSET

neon geel - neon groen 115001 - 3083

KEEPERS

POLYESTER

SHOCK ABSORBING

KOUSEN

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67 en 170/171

163


hummelsport.nl

Volare Ultra pagina 150

Swansea Goalkeeper shorts pagina 169

Uni II socks pagina 54

164


Teamsport catalogus

HANNOVER KEEPERSHIRT 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

CLUB / NAAM

HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

SHOCK ABSORBING

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• sneldrogend stretch-materiaal • beschermende padding bij de ellebogen • subtiel reliëf patroon van chevrons op de body en mouwen • v-hals van body-materiaal • manchetten van elastisch rib-materiaal • geborduurd logo, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

SPONSOR

zwart 440124 - 8000

zwart 440125 - 8000

zwart 440125 - 8000

PAGINA 169

antraciet - zwart 115003 - 9060

K E E P E R PA N TS

blauw - zwart 115003 - 5970

KEEPERSHIRT

neon geel - zwart 115003 - 4810

KEEPERS

1

CLIMA TEC

KOUSEN

keepershorts+ -pants | pagina’s 169 - 171

kousen/sokken | pagina’s 52 - 67 en 170/171

165


hummelsport.nl

Mix

& Match WIL JIJ JE EIGEN KEEPERSET SAMENSTELLEN?

OF WIL JIJ LIEVER EEN KEEPERSET ZONDER PADDING?

COMBINEER EEN SHIRT, BASELAYER, SHORT EN KOUSEN TOT EEN EIGEN KEEPERSET IN DE KLEUR DIE JE WENST!

SHIRT KORTE MOUW Core baselayer LS pagina 37

BASELAYER

SHORT

KOUSEN

166

Memphis shorts pagina 44


Teamsport catalogus

Mix&Match JE EIGEN KEEPERSET

1

1

1

1

1

FYN

SHIRTS

110007

MATEN: 116 t/m 2XL ZIE PAGINA 13 2

CORE BASELAYER

446101

MATEN: 116 t/m 2XL ZIE PAGINA 37

3 2

2

2

SHORT

2

MEMPHIS

120006

MATEN: 116 t/m 2XL PAGINA 44 4

EURO II

120007

MATEN: 104 t/m 3XL 4

3

4

PAGINA 42

3

5

6

5

MATEN: 25/29 t/m 45/48 ZIE PAGINA 60 6

UNI PRO

140101

MATEN: 25/29 t/m 45/48 ZIE PAGINA 53

KEEPERS

6

KOUSEN

5

DENMARK

140101

7

7

7

7

7

PRESTON

SHIRTS

110005

MATEN: 116 t/m XXL ZIE PAGINA 23 8

CORE BASELAYER

446101

MATEN: 116 t/m 2XL ZIE PAGINA 37

9 8

8

8

SHORT

8

MEMPHIS

120006

MATEN: 116 t/m 2XL PAGINA 44 10

EURO II

120007

MATEN: 104 t/m 3XL 9

9

10

10

PAGINA 42

11

11

12

12

KOUSEN

11

FORZA II

440123

MATEN: 25/29 t/m 45/48 ZIE PAGINA 55

12

UNI II

440001

MATEN: 25/29 t/m 45/48 ZIE PAGINA 54

167


hummelsport.nl

168


Teamsport catalogus

SWANSEA GOALKEEPER SHORTS 10 0% MICRO POLYESTER

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL POLY TEC POLYESTER

REGULAR

SHOCK ABSORBING

KEEP WARM

EASY PRINT

• perfect geschikt voor training en competitie • elastische tailleband met aansnoerkoord • protectie padding op de heupen zwart 424102 - 8000

BRECON 3/ 4 GOALKEEPER PANTS 10 0% MICRO POLYESTER

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL POLY TEC POLYESTER

SHOCK ABSORBING

KEEP WARM

EASY PRINT

perfect geschikt voor training en competitie elastische tailleband met aansnoerkoord protectie padding op de heupen en knieën elastisch rib-materiaal onderaan de pijpen

zwart 425104 - 8000

KEEPERS

• • • •

REGULAR

CHESTER GOALKEEPER PANTS 10 0% MICRO POLYESTER

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL POLY TEC POLYESTER

• • • •

REGULAR

SHOCK ABSORBING

KEEP WARM

EASY PRINT

perfect geschikt voor training en competitie elastische tailleband met aansnoerkoord protectie padding op de heupen en knieën elastisch rib-materiaal onderaan de pijpen

zwart 425103 - 8000

169


hummelsport.nl

HIGH IMPACT KEEPER KOUS

70% POLYA MIDE, 20% POLYPROPYLEEN, 10% EL ASTA AN SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

MOISTURE TRANSPORT

• speciaal ontworpen voor keepers • drie lagen gevoerde versteviging voor optimale bescherming • gebreide mesh-structuur aan de achterzijde • anatomische voet • perfecte pasvorm EXTRA BESCHERMING OP BLESSURE­ GEVOELIGE PLAATSEN.

zwart - antraciet 440116 - 8900

170


Teamsport catalogus

PROTECTIE SHIRT

ME T PADDING - 91% POLYESTER, 9% EL ASTA AN JR: 140/152 - 164/S SR: M - L - XL - XXL MOTION TEC HIGH COMFORT

GOOD TIGHT FIT VENTILATION

STRETCH

SHOCK ABSORBING

• beschermende padding op armen en schouders • lange mouwen en ronde hals • aansluitende pasvorm, te dragen als onderkleding BESCHER­ MENDE PADDING OP DE ARMEN EN SCHOUDERS.

zwart - antraciet 415201 - 8900

PROTECTIE SHORTS

ME T PADDING - 91% POLYESTER, 9% EL ASTA AN JR: 140/152 - 164/S SR: M - L - XL - XXL MOTION TEC HIGH COMFORT

GOOD TIGHT FIT VENTILATION

STRETCH

SHOCK ABSORBING

• protectie shorts met padding op de heupen en de zijkant van het bovenbeen. • aansluitende pasvorm, te dragen als onderkleding KEEPERS

BESCHER­ MENDE PADDING OP DE HEUPEN EN DE ZIJKANT VAN HET BOVEN­ BEEN.

zwart - antraciet 424201 - 8900

HIGH IMPACT II KEEPER SOCKS

70% GERECYCLED POLYESTER, 14% POLYA MIDE, 13% POLYPROPYLEEN, 3% EL ASTA AN SR: 36/40 - 41/44 - 45/48

MOISTURE TRANSPORT

• • • • • • • • •

ANATOMICALLY SHAPED FOOT + L-R INDICATION

QUICK DRY

MESH

SHOCK ABSORBING

drielaags stootkussen voor optimale valprotectie preventieve werking om blessures te voorkomen beschermende impactzones rondom enkel, kuit en knie gebreide mesh-structuur aan de achterzijde optimale vochtregulatie hoog stretchgehalte anatomische voet links-rechts indicatie teen met platte naad

EXTRA BESCHERMING OP BLESSURE­G EVOELIGE PLAATSEN.

wit 440124 - 2000

zwart 440124 - 8000

171


hummelsport.nl

OFFICIALS

172

SCHEIDSRECHTER KOUS

174

SCHEIDSRECHTER SHIRTS

175

SCHEIDSRECHTER SHORTS

175


OFFICIALS

Teamsport catalogus

173


hummelsport.nl

UNI II KOUS

80% HIGH STRE TCH POLYESTER, 17% POLYA MIDE, 3% EL ASTA AN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 POLYESTER LEFT-RIGHT MOISTURE TRANSPORT FITTING

• • • • • • •

174

MESH

perfecte pasvorm mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen beschermende impact-zone rondom de enkel anatomische voet platte teennaden die huidirritatie voorkomen dubbele elastische boord antibacteriële finish in de zool

neon geel 440001 - 4190

antraciet 440001 - 9990

zwart 440001 - 8000


Teamsport catalogus

BERGAMO SCHEIDSRECHTER SHIRT KORTE MOUW, 100% POLYESTER MET CLIMATEC FINISH SR: XS - S - M - L - XL - XXL - XXXL LANGE MOUW, 100% POLYESTER MET CLIMATEC FINISH SR: XS - S - M - L - XL - XXL

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

• • • • •

REGULAR

MOISTURE TRANSPORT

STRETCH

EASY PRINT

ventilerende mesh panels raglan mouw-inzet twee borstzakken kraag van zacht body-materiaal in twee kleuren uitstekend te bedrukken

kousen | pagina’s 52 - 67

fuchsia 429001 - 6190

grijs - zwart 429001 - 9030

antraciet - zwart 429001 - 9980

neon geel - zwart 429003 - 4810

fuchsia 429003 - 6190

grijs - zwart 429003 - 9030

antraciet - zwart 429003 - 9980

OFFICIALS

neon geel - zwart 429001 - 4810

fuchsia - zwart 429003 - 6380

COMO SCHEIDSRECHTER SHORT 10 0% POLYESTER ME T CLIM ATEC FINISH SR: XS - S - M - L - XL - XXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

• • • •

REGULAR

MOISTURE TRANSPORT

STRETCH

EASY PRINT

twee steekzakken achterzak met klittenband elastische tailleband met aansnoerkoord uitstekend te bedrukken

zwart 429002 - 8000

175


hummelsport.nl

176


Teamsport catalogus

SPORTTASSEN

178

PROTECTIE

184

BALLEN

186

ACCESSOIRES

195

SCHOENEN

206

HARDWAREN

HARDWAREN

177


hummelsport.nl

SHEFFIELD BAG

MILFORD BAG

LUTON BAG

AFMETINGEN: 25 X 48 X 25 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 31 X 52 X 32 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 33 X 63 X 34 CM (HXBXD)

60 0 D POLYESTER

STOP WATER

• • • • • •

EASY PRINT

STOP WATER

u-vormige rits aan de bovenzijde verstelbare schouderband met schouderpad twee zijvakken met rits sleutelvakje aan de binnenzijde met rits studs op de bodem voor extra bescherming waterafstotende onderkant

• • • • • •

EASY PRINT

60 0 D POLYESTER

STOP WATER

u-vormige rits aan de bovenzijde verstelbare schouderband met schouderpad twee zijvakken met rits sleutelvakje aan de binnenzijde met rits studs op de bodem voor extra bescherming waterafstotende onderkant

• • • • • •

EASY PRINT

u-vormige rits aan de bovenzijde verstelbare schouderband met schouderpad twee zijvakken met rits sleutelvakje aan de binnenzijde met rits studs op de bodem voor extra bescherming waterafstotende onderkant

kobalt 184833 - 5000

kobalt 184834 - 5000

kobalt 184835 - 5000

rood 184833 - 6000

rood 184834 - 6000

rood 184835 - 6000

zwart 184833 - 8000

marine 184833 - 7000 oranje 184833 - 3000

geel 184833 - 4000

groen 184833 - 1000

178

60 0 D POLYESTER

zwart 184834 - 8000

marine 184834 - 7000

zwart 184835 - 8000

marine 184835 - 7000

oranje 184834 - 3000

geel 184834 - 4000

groen 184834 - 1000

oranje 184835 - 3000

geel 184835 - 4000

groen 184835 - 1000


Teamsport catalogus

BRIGHTON BACKPACK

PRO BACKPACK SUPREME

PRO BAG SUPREME

AFMETINGEN: 38 X 30 X 20 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 38 X 35 X 30 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 48 X 50 X 32 CM (HXBXD)

60 0 D POLYESTER

STOP WATER

REFLECTIVE

EASY PRINT

• rugzak met twee draagbanden en beschermende pads • sleutelvakje aan de binnenzijde met rits • twee zijvakken van mesh • schoenenvak in de bodem • reflecterende chevrons voor zichtbaarheid in het donker

kobalt 184827 - 5000

60 0 D POLYESTER

STOP WATER

EASY PRINT

60 0 D POLYESTER

STOP WATER

• u-vormige rits aan de bovenzijde • twee draagbanden met beschermende pads voor de schouders, voor het dragen op de rug • verstelbare schouderband met schouderpad • opbergvakje met rits aan de binnenzijde • twee zijvakken, één met rits en één van mesh • studs op de bodem voor extra bescherming • schoenenvak van waterafstotend materiaal

kobalt 184837 - 5000

• • • • • •

EASY PRINT

u-vormige rits aan de bovenzijde verstelbare schouderband met schouderpad opbergvakje met rits aan de binnenzijde twee zijvakken, één met rits en één van mesh studs op de bodem voor extra bescherming schoenenvak van waterafstotend materiaal

kobalt 184836 - 5000

rood 184837 - 6000

rood 184836 - 6000

zwart 184827 - 8000

zwart 184837 - 8000

zwart 184836 - 8000

marine 184827 - 7000

marine 184837 - 7000

marine 184836 - 7000

HARDWAREN

rood 184827 - 6000

179


hummelsport.nl

Authentic 1/4 Zip Top pagina 72

Authentic Poly Pants pagina 73 Athlete Drink bottle pagina 201

Noir IV FG pagina 209

180


Teamsport catalogus

WATERBAG

SHOEBAG II

AFMETINGEN: 33 X 21 X 21 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 35 X 20 X 15 CM (HXBXD)

EASY PRINT

REFLECTIVE

• • • •

• met band om te dragen • gemakkelijk in een sporttas te vervoeren • reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

60 0 D POLYESTER

60 0 D POLYESTER

stevige waterzak voor max. 8 liter water 100% waterproof twee zijvakken voor bidons rond model

EASY PRINT

antraciet 484805 - 8900

zwart 485808 - 8000

MEDICINE BAG RIPSTOP

AFMETINGEN: 26 X 35 X 19 CM (HXBXD)

EASY PRINT

• • • •

hoogwaardige kwaliteit instelbare binnenvakken dubbele rits inclusief waterfles rood 484806 - 6000

GYM BAG

LEESTON BACKPACK

AFMETINGEN: 47 X 37 CM (HXB)

AFMETINGEN: 52 X 35 X 25 CM (HXBXD)

• • • • •

EASY PRINT

STOP WATER

lichtgewicht rugzak van waterafstotend materiaal inclusief lus om aan op te hangen reflecterend logo ideaal voor gymspullen bovenzijde wordt gesloten door koorden aan te trekken

zwart 484839 - 8000

REFLECTIVE

EASY PRINT

• • • • •

comfortabele rugtas met ruim hoofdvak gevoerd achtervlak en met schuim gevoerde schouderbanden extra voorvak met ritssluiting en reflecterende tape twee mesh zijvakken schoenenvak met ventilatiegaatjes • bodem en schoenenvak van waterafstotend materiaal • reflecterende logo’s en details voor zichtbaarheid in het donker

HARDWAREN

REFLECTIVE

60 0 D POLYESTER

zwart 184838 - 8000

181


hummelsport.nl

MEDIUM TRAVELBAG ELITE 60 0 D POLYESTER

AFMETINGEN: 32 X 53 X 33 CM (HXBXD)

STOP WATER

• • • • •

EASY PRINT

u-vormige rits aan de bovenzijde verstelbare schouderband met schouderpad diverse opbergvakken met rits trekstang in ritsvak soepel rollende wieltjes van siliconenmateriaal

zwart 184830 - 8000

TEAMBAG ELITE 60 0 D POLYESTER

AFMETINGEN: 42 X 77 X 33 CM (HXBXD)

STOP WATER

EASY PRINT

• u-vormige rits aan de bovenzijde • twee handgrepen en twee draagbanden • sleutelvakje aan de binnenzijde met rits

zwart 184821 - 8000

182


Teamsport catalogus

TRAVELBAG ELITE 1680 D POLYESTER

AFMETINGEN: 41 X 77 X 33 CM (HXBXD)

STOP WATER

• • • • •

EASY PRINT

u-vormige rits aan de bovenzijde trekstang in ritsvak soepel rollende wieltjes van siliconenmateriaal twee handgrepen en twee draagbanden sleutelvakje aan de binnenzijde met rits

zwart 184822 - 8000

TROLLEY BAG LARGE 60 0 D POLYESTER

AFMETINGEN: 76 X 36 X 37 CM (HXBXD)

ideale reistas 99 liter inhoud uitschuifbare handgreep verborgen draagharnas voor gebruik als rugtas diverse ruime, afsluitbare opbergvakken geschikt als tas voor handbagage

HARDWAREN

• • • • • •

zwart 185802 - 8000

183


hummelsport.nl

ACE

FORCE LITE

MATEN: S - M - L

MATEN: XS - S - M - L

• uitstekende bescherming tijdens training en wedstrijd • dikke padding voor optimale schokabsorptie • geschikt voor zowel volleybal als handbal • per paar verpakt

• • • •

ELLEBOOGBESCHER MERS

SCHEENBESCHER MERS

flexibele, harde kap voor optimale bescherming dubbele klittenbandsluiting aan de voorzijde comfortabele links-rechts pasvorm CE getest (EN 13061)

blauw 482114 - 5510

zwart 483102 - 8000

ACE

ANTIBACTERIËLE TUBES

MATEN: XS - S - M - L

MATEN: JR - SR

• uitstekende bescherming tijdens training en wedstrijd • dikke padding voor optimale schokabsorptie • geschikt voor zowel volleybal als handbal • per paar verpakt

• voor onder de scheenbeschermers • hygiëne en frisheid op basis van toegevoegd zilverchloride • deze antibacteriële tubes zijn behandeld met EU-gereguleerde bio­ ciden die RUCO-BAC AGP bevatten (reactiemassa van titaandioxide en zilverchloride) • remt de vermenigvuldiging van geurvormende bacteriën • bestand tegen wassen en chemisch reinigen • fris textiel, ook bij wassen op een lage temperatuur

KNIEBESCHER MERS

zwart 483101 - 8000

184

VOOR ONDER DE SCHEENBESCHER MERS

zwart 489907 - 8000


Teamsport catalogus

LIGA III

DAZZLE

MATEN: XS - S - M - L

MATEN: XS - S - M - L

• • • •

• • • •

SCHEENBESCHER MERS

SCHEENBESCHER MERS

harde kap voor optimale bescherming inclusief enkelbeschermers anatomische links-rechts pasvorm comfortabel soft foam aan de binnenzijde

zwart - grijs 482118 - 8900

zwart 482116 - 8000

PRO GUARD II

FLEXLITE

MATEN: XXS - XS - S - M - L

MATEN: S - M - L

• • • • •

• compressiesok met geïntegreerd high impact Polyanswer (gepatenteerde technologie) • tot 90% schokabsorptie • extreme flexibiliteit • perfecte aanpassing aan het scheenbeen • single piece • naadloze sleeves • wasbaar in de machine • EN-gecertificeerd (13061: 2009)

SCHEENBESCHER MERS

SCHEENBESCHER MERS

harde kap voor optimale bescherming comfortabel soft foam aan de binnenzijde anatomische links-rechts pasvorm uitgerust met enkelbeschermers CE getest (EN 13061)

zwart - wit - rood 482115 - 8260

zwart - neon geel 482115 - 8004

HARDWAREN

zwart - roze 482116 - 8660

harde kap voor optimale bescherming zacht foam aan de binnenzijde voor schokreductie inclusief kousen die de scheenbeschermers op de juiste plaats houden compressiekous stimuleert de spieren en vermindert de kans op blessures • CE getest (EN 13061)

zwart 482117 - 8000

185


ZI DER I N J N N BY BE IE STA LG T V R IË ER EN /L K S UX RI E L EM JGB ECT BU A A RG R

hummelsport.nl

OFFICIËLE EREDIVISIE WEDSTRIJDBAL 2022/2023 Door voetbalkunstenaar “Daar, waar het begon”

Elke profvoetballer is ooit begonnen als amateur. Vroeg opstaan, voetballen op een mooie grasmat, door weer en wind, voor elke voetballer herkenbaar. Iedere voetballer – van de profs uit de Eredivisie tot de amateurs in de 5e klasse – is ooit hetzelfde begonnen. Het begon, met het lekker trappen tegen een Derbystar bal. Hopend om ooit te voetballen, omringd door tribunes met juichend publiek, met dé Eredivisie bal! Dit jaar is de Eredivisiebal ontworpen door Barry Pirovona, die bekend staat om zijn iconische voetbalart. ‘Piro’ heeft in zijn unieke stijl, typerende voetbalitems op de bal uitgebeeld die een carrière lang meegaan zoals: badslippers, een voetbaltafel, hoekvlag, sporttas en de veel te vroeg afgaande wekker! Derbystar the ball Volgens veel profcoaches en topspelers is het de beste bal ter wereld. Derbystar. De officiële wedstrijdbal van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de Bundesliga. Bovendien markt­leider in amateurvoetbal.

HANDGESTIKT Sinds 1963 wordt elke voetbal met zorg gemaakt. De bal wordt met de hand gestikt: 32 panels worden met 18 meter draad en 780 steken aan elkaar verbonden. Deze zorgvuldige manier van stikken garandeert de duurzame kwaliteit van de Derbystar bal.

De ballen worden gekenmerkt door vier cruciale eigenschappen die schuilen achter het design. Ze bepalen de unieke kwaliteit van elke Derbystar bal.

OPTIMALE SPEL­EIGENSCHAPPEN Derbystar ballen staan bekend om de perfecte vlucht­ eigenschappen en het optimale stuitervermogen. Deze stabiele speleigenschappen ontstaan door de optimale verhouding tussen de buitenlaag van synthetisch PUmateriaal ( ) en de uitgebalanceerde binnenbal ( ).

BUITENLAAG: HOOGWAARDIG PU-MATERIAAL De buitenlaag van Derbystar ballen wordt gevormd door hoogwaardig Polyurethaan (PU). Dit synthetische materiaal heeft diverse voordelen t.o.v. PVC. Het hoogwaardige PU houdt de speleigenschappen bij alle temperaturen optimaal. Daarnaast voelt PU luxer aan en is het o.a. duurzamer en flexibeler dan PVC.

BINNENZIJDE: ZERO WING BINNENBAL De uitgebalanceerde binnenbal is bepa­lend voor de uitste­kende vlucht­eigenschappen van de Derbystar bal. Het hoog­waardige latex garandeert dat de binnenbal 100% rond is en blijft, onder alle omstandigheden. Latex is een natuurproduct met een hoge elasticiteit, voor een optimale sprongkracht van de bal.

186


Teamsport catalogus

BALLEN BRILLANT EREDIVISIE 2022/2023 GESTIK TE BAL MAAT: 5 • officiële Eredivisie wedstrijdbal seizoen 2022/2023 • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality PRO keurmerk • glanzend high-tec PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit • 3D-diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen • helderwitte panelen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht • uniek design in het kader van ‘Daar waar het begon’ i.s.m. Piro

EREDIVISIE DESIGN MINI 2022/2023 GESTIK TE BAL

EREDIVISIE DESIGN REPLICA EREDIVISIE DESIGN CLASSIC 2022/2023 LIGHT 2022/2023 GESTIK TE BAL

GESTIK TE BAL - JEUGD O13 T/M O15

MAAT: MINI

MAAT: 5

MAAT: 5/L - 370 GRAM

• mini-editie van de officiële Eredivisie wedstrijdbal seizoen 2022/2023 • machinaal gestikte bal • uniek design in het kader van ‘Daar waar het begon’ i.s.m. Piro

• replica-editie van de officiële Eredivisie wedstrijdbal seizoen 2022/2023 • machinaal gestikte bal • uniek design in het kader van ‘Daar waar het begon’ i.s.m. Piro

• design van de officiële Eredivisie wedstrijdbal seizoen 2022/2023 • vervaardigd uit high-quality PU-microfiber • uitstekende trainingsbal • voldoet aan KNVB richtlijnen • stabiele vluchteigenschappen onder alle weers­omstandigheden • uniek design in het kader van ‘Daar waar het begon’ i.s.m. Piro

wit 287816 - 2000

wit 287814 - 2000

HARDWAREN

wit 287813 - 2000

wit 287815 - 2000

187


ZI DER I N J N N BY BE IE STA LG T V R IË ER EN /L K S UX RI E L EM JGB ECT BU A A RG R

hummelsport.nl

CHAMPIONS CUP II

CHAMPIONS CUP II

PROF GOLD II

BRILLANT DIAMOND II

MAAT: 5

MAAT: 5

MAAT: 5

MAAT: 5

• hoogwaardige wedstrijdbal met FIFA Basic keurmerk • klassiek wit design • handgestikt • uitstekende vluchteigenschappen • vervaardigd uit high-tec PU-microfiber

• hoogwaardige wedstrijdbal met FIFA Basic keurmerk • handgestikt • uitstekende vluchteigenschappen • vervaardigd uit high-tec PU-microfiber

• hoogwaardige wedstrijdbal met FIFA Basic keurmerk • handgestikt, voor extra flexibiliteit en slijtvaste naden • 3D-diamantstructuur: glanzend, high-tech Prof PU-microfiber op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen

• vervaardigd uit glanzend high-tec Prof PU-microfiber in premium kwaliteit • 3D-diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen • helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht • FIFA Quality Pro keurmerk • handgestikt, voor extra flexibiliteit en slijtvaste naden

wit 286013 - 2000

wit - zwart 286014 - 2800

wit - goud 286012 - 2485

wit - kobalt 286010 - 2500

HANDGESTIK TE BAL

HANDGESTIK TE BAL

HANDGESTIK TE BAL

BRILLANT LADIES II

BRILLANT II

BRILLANT RETRO II

BRILLANT SNOW

MAAT: 5

MAAT: 5

MAAT: 5

MAAT: 5

• roze/wit design • vervaardigd uit glanzend high-tec Prof PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit • 3D-diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen • helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht • FIFA Quality Pro keurmerk • handgestikt, voor extra flexibiliteit en slijtvaste naden

• klassiek wit design • vervaardigd uit glanzend high-tec Prof PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit • 3D-diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen • helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht • FIFA Quality Pro keurmerk • handgestikt, voor extra flexibiliteit en slijtvaste naden

• zwart/wit retro design • vervaardigd uit glanzend high-tec Prof PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit • 3D-diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen • helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht • FIFA Quality Pro keurmerk • handgestikt, voor extra flexibiliteit en slijtvaste naden

• opvallend design, speciaal voor winterse omstandigheden • vervaardigd uit glanzend high-tec Prof PU-microfiber in premium kwaliteit • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • luxe slangenlederen patroon • optimale vluchteigenschappen • handgestikt

wit - roze 286601 - 2620

wit 286005 - 2000

wit - zwart 286006 - 2800

HANDGESTIK TE BAL

188

HANDGESTIK TE BAL

HANDGESTIK TE BAL

HANDGESTIK TE BAL

HANDGESTIK TE BAL

oranje - blauw 286917 - 3500


Teamsport catalogus

BALLEN SOLITÄR

PLANET APS

MAAT: 5

MAAT: 5

• hoogwaardige wedstrijdbal met FIFA Basic keurmerk • handgestikt • uitstekende vluchteigenschappen • vervaardigd uit high-tec PU-microfiber

• vervaardigd uit hightech-PU (45% uit gerecyclede PET-flessen) met een polyester-onderlaag (80% van gerecyclede PET-flesen) • zacht balcontact • goede vluchteigenschappen • handgestikt • met FIFA Basic keurmerk

HANDGESTIK TE BAL

GEMAAKT VAN O.A. 11 PET-FLESSEN

DUURZAAM VOETBALLEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

DERBYSTAR PLANET APS GEMAAKT VAN GERECYCLEDE PET-FLESSEN. Derbystar heeft een nieuwe duurzame voetbal ontwikkeld, de Planet APS. De buitenkant van de bal is gemaakt van PU-­ materiaal, 45% van het PU-materiaal is afkomstig van gerecycleerde PET-flessen. Bovendien zijn de onderste drie lagen van de bal gemaakt van polyester, waarvan 80% gemaakt is van gerecycleerde PET-flessen. groen - wit 286016 - 2100

BRILLANT KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE

BRILLANT BUNDESLIGA

HANDGESTIK TE BAL

2022/202 3

HANDGESTIK TE BAL

MAAT: 5

MAAT: 5

• officiële wedstrijdbal Keuken Kampioen Divisie seizoen 2022/2023 • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • glanzend high-tec PU-microfiber • oppervlak in premium kwaliteit • 3D-diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen • helderwitte panelen voor een zeer goede zichtbaarheid • het unieke design “Derbystar Force” is gekozen door de fans van de Keuken Kampioen Divisie

• officiële wedstrijdbal Bundesliga seizoen 2022/2023 • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • 3D-diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen • helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht • optimale vluchteigenschappen • handgestikt

wit 287817 - 2000

wit 287818 - 2000

2022/202 3

In totaal zijn er 11 PET-flessen verwerkt in één bal. Zo worden deze PET-flessen hergebruikt op het voetbalveld.

De onderste laag van de bal is gelamineerd met natuurlijke latex van rubberbomen voor stabiliteit en goede vluchteigenschappen. De zero-wing binnenzijde van de bal is ook gemaakt van natuurlijke latex. Duurzaam voetballen was nog nooit zo makkelijk, scoor snel jouw nieuwe favoriete bal, de Planet APS!

HARDWAREN

wit - geel - zilver 4520305 - 2100

189


ZI DER I N J N N BY BE IE STA LG T V R IË ER EN /L K S UX RI E L EM JGB ECT BU A A RG R

hummelsport.nl

CLASSIC SUPER LIGHT

CLASSIC LIGHT

MAAT: 5/SL - 290 GRAM O8 T/M O10 MAAT: 4/SL - 290 GRAM O8 T/M O10 MAAT: 3/SL - 290 GRAM O7

MAAT: 5/L - 370 GRAM

GESTIK TE BAL - JEUGD O7 T/M O 10

• • • • • •

uitstekende wedstrijd- en trainingsbal voor de jeugd voldoet aan richtlijnen KNVB stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden vervaardigd uit high-quality PU-microfiber beschikbaar in maat 3, 4 en 5 maat 5 verkrijgbaar in verschillende designs om ballen van verschillende elftallen niet te verwisselen

wit met 8 x 1 rood vlak maat: 5 286954 - 0000 - 1

wit met 4 x 3 rode vlakken wit met 4 x 3 rode vlakken wit met 4 x 3 rode vlakken - maat: 5 - maat: 4 - maat: 3 286954 - 0000 - 3 286954 - 0000 - SL/4 286954 - 0000 - SL/3

• • • •

uitstekende wedstrijd- en trainingsbal 370 gram: voor jeugd O13-O15 voldoet aan richtlijnen KNVB stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PU-microfiber • verkrijgbaar in verschillende designs om ballen van verschillende elftallen niet te verwisselen

wit met 8 x 1 blauw vlak maat: 5 286953 - 0000 - 1

wit met 4 x 3 blauwe vlakken maat: 5 286953 - 0000 - 3

EREDIVISIE DESIGN CLASSIC LIGHT

CLASSIC LIGHT

CLASSIC LIGHT LADIES

CLASSIC TT LADIES

GESTIK TE BAL JEUGD O13 T/M O15

HANDGESTIK TE BAL JEUGD O11 T/M O12

GESTIK TE BAL JEUGD O13 T/M O15

GESTIKTE BAL JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

MAAT: 5/L - 370 GRAM

MAAT: 5/L - 320 GRAM

MAAT: 5/L - 370 GRAM

MAAT: 5 - 420 GRAM

• design van de officiële Eredivisie wedstrijdbal seizoen 2022/2023 • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber • uitstekende trainingsbal • voldoet aan KNVB richtlijnen • stabiele vluchteigenschappen onder alle weers­omstandigheden • uniek design in het kader van ‘Daar waar het begon’ i.s.m. Piro

• • • •

• • • •

uitstekende wedstrijd- en trainingsbal 370 gram: voor jeugd O13-O15 voldoet aan richtlijnen KNVB stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • 420 gram: voor jeugd O16-O19 en senioren • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

wit met 8 x 1 roze vlak - maat: 5 286987 - 0000 - L

wit met 4 x 3 roze vlakken - maat: 5 286987 - 0000 - 5

2022/2023

wit 287815 - 2000

190

GESTIK TE BAL - JEUGD O13 T/M O15

uitstekende wedstrijd- en trainingsbal 320 gram: voor jeugd O11-O12 voldoet aan richtlijnen KNVB stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

wit met 4 x 3 blauwe vlakken - maat: 5 287966 - 0000


Teamsport catalogus

BALLEN CLASSIC SUPER LIGHT KUNSTGRAS

CLASSIC TT

MAAT: 5/SL - 290 GRAM O8 T/M O10 MAAT: 4/SL - 290 GRAM O8 T/M O10 MAAT: 3/SL - 290 GRAM O7

MAAT: 5 - 435 GRAM€ 39,99

GESTIKTE BAL - JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

GESTIK TE BAL - JEUGD O7 T/M O10

uitstekende wedstrijd- en trainingsbal voor de jeugd voldoet aan richtlijnen KNVB extra slijtvast: speciaal voor kunstgras stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden vervaardigd uit high-quality PU-microfiber beschikbaar in maat 3, 4 en 5

geel - rood maat: 5 287977 - 4600 - SL/5

geel - rood maat: 4 287977 - 4600 - SL/4

geel - rood maat: 3 287977 - 4600 - SL/3

wit met 8 x 1 gouden vlak - maat: wit met 4 x 3 gouden vlak maat: 5 5 286952 - 0000 - 3 286952 - 0000 - 1

CLASSIC LIGHT KUNSTGRAS

CLASSIC TT KUNSTGRAS

CLASSIC TT

CLASSIC TT SMALL

GESTIK TE BAL JEUGD O11 T/M O15

GESTIKTE BAL JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

GESTIKTE BAL JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

GESTIK TE BAL

MAAT: 5/L - 370 GRAM

MAAT: 5 - 435 GRAM

MAAT: 5 - 435 GRAM

MAAT: 3 EN 4 - 435 GRAM

• • • • •

uitstekende wedstrijd- en trainingsbal 370 gram: voor jeugd O11-O15 voldoet aan richtlijnen KNVB extra slijtvast: speciaal voor kunstgras stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • extra slijtvast: speciaal voor kunstgras • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • klassiek wit design • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

• uitstekende trainingsbal • beschikbaar in maat 3 en 4 • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

geel - kobalt - maat: 5 287976 - 4500 - L/5

geel - grijs - maat: 5 287975 - 4900 - 5

wit - maat: 5 286952 - 0000 - 0

wit 28631 - 0000

HARDWAREN

• • • • • •

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal met FIFA Basic keurmerk • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit high-quality PU-microfiber • verkrijgbaar in verschillende designs om ballen van verschillende elftallen niet te verwisselen

191


ZI DER I N J N N BY BE IE STA LG T V R IË ER EN /L K S UX RI E L EM JGB ECT BU A A RG R

hummelsport.nl

ADAPTABALL APS

ADAPTABALL TT

ADAPTABALL TT LIGHT

ADAPTABALL TT SUPERLIGHT

HANDGESTIK TE BAL

HANDGESTIK TE BAL JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

MAAT: 5

MAAT: 5 - 435 GRAM

MAAT: 5 - 370 GRAM

MAAT: 5 - 290 GRAM

• revolutionaire trainingsbal van de hoogste kwaliteit • voor kunstgras en zaal • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber • bevat contragewichtje voor trainingsdoeleinden • verbetert balvaardigheid en aanpassingsvermogen

• revolutionaire trainingsbal voor kunstgras en zaal • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber • bevat contragewichtje voor trainingsdoeleinden • verbetert balvaardigheid en aanpassingsvermogen

• revolutionaire trainingsbal voor kunstgras en zaal • 370 gram: voor jeugd O11-O15 • voldoet aan richtlijnen KNVB • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber • bevat contragewichtje voor trainingsdoeleinden • verbetert balvaardigheid en aanpassingsvermogen

• revolutionaire trainingsbal voor kunstgras en zaal • 290 gram: voor jeugd O7-O10 • voldoet aan richtlijnen KNVB • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber • bevat contragewichtje voor trainingsdoeleinden • verbetert balvaardigheid en aanpassingsvermogen

wit - multi 286002 - 0000

wit - multi 286001 - 0000

wit - blauw 286003 - 0000

wit - rood 286004 - 0000

SOLARIS TT

GESTIK TE BAL - JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

GESTIK TE BAL - JEUGD O11 T/M O15

SOLARIS SUPERLIGHT

GESTIK TE BAL - JEUGD O7 T/M O10

HANDGESTIK TE BAL JEUGD O7 T/M O10

PUPIL VAN DE WEEK BAL GESTIK TE BAL

MAAT: 5 - 435 GRAM

MAAT: 5 - 370 GRAM

MAAT: 5 - 290 GRAM

MAAT: 5 - 400 - 420 GRAM

• uitstekende trainingsbal • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • dual bonded bal • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

• • • •

• • • •

• geschikt als geschenk/aandenken voor ‘Pupil van de week’

wit - goud 286007 - 2485

192

SOLARIS LIGHT

HANDGESTIK TE BAL JEUGD O11 T/M O15

uitstekende trainingsbal 370 gram: voor jeugd O11-O15 voldoet aan richtlijnen KNVB stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • dual bonded bal • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

wit - blauw 286008 - 2500

uitstekende trainingsbal 290 gram: voor jeugd O7-O10 voldoet aan richtlijnen KNVB stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • dual bonded bal • vervaardigd uit high-quality PUmicrofiber

wit - rood 286009 - 2600

wit - geel 287950 - 2400


Teamsport catalogus

BALLEN FUTSAL BRILLANT

FUTSAL SPEED

FUTSAL HYPER TT

FUTSAL BASIC PRO TT

FUTSAL BASIC PRO LIGHT

MAAT: 4

MAAT: 4

MAAT: 4

MAAT: 4

MAAT: 4

• zaalvoetbal van professionele • wedstrijdkwaliteit • FIFA Quality Pro keurmerk • low bounce effect • omvang: 63 cm

• zaalvoetbal van professionele wedstrijdkwaliteit • low bounce effect • omvang: 63 cm

• zaalvoetbal van professionele wedstrijdkwaliteit • low bounce effect • dual bonded innovatie: deels gelijmde, deels gestikte naden en gelaagde butyl-blaas • omvang: 63 cm

• zaalvoetbal van uitstekende trainingskwaliteit • low bounce effect • omvang: 63 cm

• zaalvoetbal van uitstekende trainingskwaliteit • low bounce effect • omvang: 63 cm

wit - groen 287980 - 2100

geel - grijs 287981 - 4900 geel - blauw - grijs 287981 - 4590

GESTIK TE BAL INDOOR LOW BOUNCE

GESTIK TE BAL INDOOR LOW BOUNCE

geel - zwart 286913 - 4800

GESTIK TE BAL INDOOR LOW BOUNCE

wit - blauw 286910 - 2500

GESTIK TE BAL INDOOR LOW BOUNCE

geel - oranje 287979 - 4300

BEACH SOCCER BALL MULTIKICK GESTIK TE BAL

GESTIK TE BAL INDOOR LOW BOUNCE

STREET SOCCER BALL

STREETBALL

GESTIK TE BAL

MAAT: MINI + 5

MAAT: 5

MAAT: 5

• geschikt voor strandvoetbal • vervaardigd uit waterafstotend soft touch materiaal

• speciaal voor techniektraining • verbetert balaanname, balans en schot • zowel voor spelers als keepers • met verstelbare, elastische band

• machinaal gestikt • stoer design • soft PVC

• rubberen straatvoetbal • lichtgewicht • stoer design HARDWAREN

MAAT: 5

oranje 287945 - 5333

blauw - geel 287914 - 5400

oranje 287900 - 0000

groen - blauw 287957 - 1500 mint - roze - zwart 287957 - 1166

zwart - zilvergrijs 287906 - 8910

193


ZI DER I N J N N BY BE IE STA LG T V R IË ER EN /L K S UX RI E L EM JGB ECT BU A A RG R

hummelsport.nl

BALLEN

ULTIMATE CL V 22 ULTIMATE CL V 22 ADAPTABALL REPLICA

ADVANCE

HANDBAL

HANDBAL

HANDBAL

HANDBAL

MAAT: 2 - 3

MAAT: 0 - 1 - 2 - 3

MAAT: 1 - 2 - 3

MAAT: 2

MAAT: 3

• wedstrijdbal van de hoogste kwaliteit • uitstekende grip, ook zonder hars • EHF-Approved

• uitstekende trainingsbal • soft touch materiaal

• revolutionaire trainingsbal van de hoogste kwaliteit • een contragewicht zorgt voor een lichte afwijking in het balgedrag • uitstekende grip, ook zonder hars

• geschikt voor wedstrijd en training • uitstekende grip, ook zonder hars • EHF-Approved

• uitstekende trainingsbal • verbeterde grip • EHF-Approved

blauw - wit 387943 - 7202

blauw - wit 387944 - 7202

SOLERA

LIGHT GRIPPY

MAAT: 0 - 1 - 2 - 3

MAAT: 0 - 1 - 2 - 3

MAAT: 00 - 0 - 1

• uitstekende trainingsbal • EHF-approved • goede grip met en zonder hars • zacht balcontact dankzij 3mm laminering

• uitstekende trainingsbal • EHF-Approved

• • • • • •

HANDBAL

blauw - oranje 387946 - 5300

KIDS SOFT

HANDBAL

geel - rood 387938 - 4600

TUCANA HANDBAL

oranje - kobalt 387936 - 3500

HANDBAL

grijs - groen 387907 - 9230

grijs - blauw 387907 - 9555

trainingsbal voor kinderen en tieners zeer zacht balcontact dankzij innovatieve schuimlaminering dual bonded EHF-approved optimale grip krasbestendig

maat: 00 - groen 387947 - 1000

maat: 0 - roze 387947 - 6600

maat: 1 - blauw 387947 - 5130

CHAMPION BEACH VOLLEY

KIDS VOLLEY

MAAT: 0 - 1

MAAT: 4

MAAT: 4

MAAT: 7

• bal van extra zacht rubber • speciaal voor kinderen die beginnen met handbal

• vervaardigd uit zacht water­afstotend VPUF 2000 materiaal • strandvolleybal

• lichtgewicht trainingsbal voor volleybal • speciaal voor kinderen (260 gram) • EVA soft foam

• vrije tijd basketbal in retro design • gemaakt van slijtvast rubber

HANDBAL

maat: 0 - groen 387927 - 1000

194

blauw - oranje 387932 - 5333

COMBO DUAL BONDED

maat: 1 - blauw 387927 - 5130

blauw - wit - zwart 387912 - 5280

STREET BASKETBAL

EXTR A SOFT LIGHT - TR AINING

kobalt - geel - wit 387922 - 5420

beige - oranje 387918 - 2323


Teamsport catalogus

ACCESSOIRES BALNET

BALLENNET

VOOR 1 BAL

BALLENNET

VOOR 5 BALLEN

wit 489910 - 2000

wit 489836 - 2000

BALPOMPNIPPELS

VOOR 5 BALLEN

kobalt 489800 - 5000

DUAL ACTION POMP

3 STUKS

BALLENZAK

VOOR 10 BALLEN

zwart 489909 - 8000

BALLENZAK

VOOR 10 BALLEN

zwart 489802 - 0000

489803 - 0000

POMP MET DRUKMETER

zwart 489908 - 8000

VENTIELOLIE

BALLENZAK

VERPAK T PER 10 STUKS

VOOR 10 -12 BALLEN

zwart 489849 - 8000

BALDRUKMETER

50 0 ML

PROFCARE HARS

10 0 ML, VERPAK T PER 8 STUKS

PROFCARE HARS 50 0 ML

PRIJS PER STUK

• baldrukmeter voorzien van luchtreductieknop • voor het bepalen van de juiste druk in de bal • inclusief naald • geschikt voor voetballen, futsalballen, handballen en volleyballen

389800 - 0000

zwart 285009 - 8000

389807 - 0000

HARS REMOVER

HARDWAREN

• 10 ml per stuk • aanbrengen van 3-4 druppels in het ventiel, vóór het oppompen van de bal, verlengt de levensduur van het ventiel

389804 - 0000

389805 - 0000

389806 - 0000

195


hummelsport.nl

TACTIEKBORD VOETBAL 30 X 40 CM ALUMINIUM BORD

TACTIEKBORD VOETBAL 40 X 60 CM

• geschikt als magneetbord • geschikt voor tactiekbesprekingen

• geschikt als magneetbord • geschikt voor tactiekbesprekingen

groen 489001 - 1000

TACTIEKMAP

SE T M AGNE TEN, STIF T EN HOES

ALUMINIUM BORD

groen 489003 - 1000

TACTIEKBORD TOEBEHOREN

A4 - FORMAAT • niet beschikbaar in België en Luxemburg

• niet beschikbaar in België en Luxemburg

zwart 285005 - 8000

DISC CONE SET

DISC CONES HIGH

• • • • •

• set van 20 disc cones met houder • 10 x oranje en 10 x geel • handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours • hoedjes voorzien van inkepingen • voor veelzijdig gebruik • verpakt in een afsluitbaar netje

PVC

set van 40 disc cones met houder 10 wit, 10 geel, 10 oranje en 10 blauw handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours voor veelzijdig gebruik verpakt in een afsluitbaar netje

489823 - 0000

PVC

489844 - 0000

DISC CONES

TRAINING LADDER

• set van 6 disc cones • handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours • voor veelzijdig gebruik

• coördinatieladder met oranje latjes • clipsluitingen aan uiteinden om meerdere ladders aan elkaar te kunnen bevestigen • geleverd in opbergtas

PVC

489815 - 0000

196

multi 285004 - 0000

LENGTE 6 ME TER

zwart - oranje 489005 - 3800


Teamsport catalogus

ACCESSOIRES SOCK TAPE

60% NON WOVEN FABRIC / 4 0% ZELFKLE VEND L ATE X MAAT: 5 CM BREED 4,5 M PER ROL, PRIJS PER 2 STUKS

wit 489851 - 2000

• • • •

2 rollen per verpakking zacht en comfortabel op de huid ademend makkelijk af te scheuren, af te wikkelen en te verwijderen, geen schaar nodig • geschikt voor vastzetten van sportsokken en scheenbeschermers

geel 489851 - 4000

kobalt 489851 - 5000

groen 489851 - 1000

rood 489851 - 6000

oranje 489851 - 3000

marine 489851 - 7000

zwart 489851 - 8000

GUARD STAY VERSTELBA AR

ONE SIZE, PRIJS PER PAAR

wit 489827 - 2000

geel 489827 - 4000

oranje 489827 - 3000

rood 489827 - 6000

groen 489827 - 1000

kobalt 489827 - 5000

marine 489827 - 7000

zwart 489827 - 8000

SOKHOUDER

BREEDTE 2,5 CM ONE SIZE, PRIJS PER PA AR

NOPPEN ALUMINIUM 8 X 13 MM + 4 X 16 MM

NOPPEN ALUMINIUM/NYLON 8 X 13 MM + 4 X 16 MM

kobalt 489806 - 5000

wit 489806 - 2000

489804 - 0000

489805 - 0000

HARDWAREN

• Breedte: 6 cm

OVERGOOIER

MODEL PROFESSIONAL MATEN: MINI - JR - SR • vervaardigd uit 100% polyester • uitstekend te bedrukken

oranje 419101 - 3000

geel 419101 - 4000

aqua blue 419101 - 5180

groen 419101 - 1000

197


hummelsport.nl

PARAPLU

PLAYER GLOVE II

MAAT: 0,95 X 1,24 M (HXØ)

MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

• zacht, foam handvat • te openen via de drukknop bovenaan het handvat • voorzien van Stanno logo’s

• warm aansluitende pasvorm • aansluitende cuff • rubberen grip in streepmotief bij handpalm en vingers voor goede grip • reflecterende print voor zichtbaarheid • finger touch aan wijsvinger voor kunnen bedienen smartphone • in junior en senior maten

POLYESTER

zwart 489000 - 8000

zwart 488810 - 8000

STADIUM HANDSCHOEN

NEKWARMER

MATEN: S - M - L

ONE SIZE

• siliconen nopjes op de binnenzijde van de hand voor een goede grip

• nekwarmer van 100% double knit polyester • zachte brush voor warm en aangenaam gevoel • voldoende rek om gemakkelijk over het hoofd aan te trekken • reflecterende print aan buitenkant voor goede zichtbaarheid • aansnoerkoord met stopper aan bovenkant

95% ACRYL, 5% EL ASTAN

kobalt 488100 - 5000

rood 488100 - 6000

10 0% POLYESTER

zwart 488809 - 8000

zwart 488100 - 8000

TRAININGSMUTS

FLEECE NEKWARMER

ONE SIZE

ONE SIZE

• dubbel gebreid

• voorzien van aansnoerkoord met stopper

zwart 488800 - 0000

BASEBALL CAP

FUNCTIONALS CAP

ONE SIZE

ONE SIZE

10 0% K ATOEN

zwart 488807 - 8000

198

zwart 488802 - 8000

10 0% POLYESTER

zwart 488808 - 8000


Teamsport catalogus

ACCESSOIRES VETERS

VETERS

LENGTE: 90 CM - 120 CM - 170 CM

LENGTE: 90 CM - 120 CM - 170 CM

zwart 489812 - 8000

SLEUTELHANGER

OVA AL

ULTIM ATE GRIP

wit 489810 - 2000

zwart 489810 - 8000

rood 489840 - 6000

HAARBAND NON-SLIP

BEACHSOCKS

GLOVE CLEANER

ONE SIZE

MATEN: XS - S - M - L - XL

PRIJS PER 6 STUKS

• non-slip materiaal aan binnenzijde om schuiven te vermijden • verpakt per 3 stuks (1x rood, 1x wit en 1x zwart)

• 3mm dikke neopreen zool • klittenbandsluiting om de enkel • aansluitende pasvorm • antislip zool • Stanno logo op zijkant en hiel • geschikt voor o.a. beachvoetbal, beachhandbal en beachvolleybal

• schoonmaakmiddel voor keepershandschoenen • verhoogt de duurzaamheid en verbetert de conditie van het foam • optimaliseert de functionaliteit van het materiaal

70% RUBBER EN 30% POLYESTER

489838 - 6280

3MM DIKKE NEOPREEN ZOOL

zwart 489006 - 8000

150 ML, 6 STUKS

489902 - 0000

STADIUM II SLIPPER JR

STADIUM II SLIPPER SR

CIRCLE SLIPPER

MATEN: 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35

MATEN: 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46

MATEN: 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46

• lichtgewicht badslipper • zeer goed voetbed • sneldrogend materiaal

• lichtgewicht badslipper • zeer goed voetbed • sneldrogend materiaal

• lichtgewicht badslipper • Fast Dry lining materiaal

zwart 479104 - 8000

zwart 479105 - 8000

zwart 179102 - 8000

COMFORTABELE SLIPPER

HEEL CONTROL

SOLE CONTROL

MATEN: S(5 - 6) - M(7 - 8) - L(9 - 10) - XL(11 - 12)

MATEN: S(5 - 6) - M(7 - 8) - L(9 - 10) - XL(11 - 12)

• inlegzool, van hiel tot aan middenvoet, speciaal ontwikkeld voor in de sportschoen

• biedt ondersteuning en stabiliseert • schokabsorberende EVA in de hak • op maat te knippen

INLEGZOOL

489112 - 0000

HARDWAREN

PL AT

INLEGZOOL

489111 - 0000

199


hummelsport.nl

LIJNRECHTER VLAGGEN

PVC STOK EN FOA M HANDVAT, PER PA AR

SCHEIDSRECHTER KAARTENSET SCHEIDSRECHTERSFLUIT ME T KOORD

• pvc notitieboekje • 1 rode & 1 gele kaart • inclusief 25 notitie vellen • lijnrechtersvlag met kunststof steel • comfortabele zachte handgrepen • per 2 verpakt

zwart 489822 - 8000

489830 - 0000

FOX 40 CLASSIC

zwart 489801 - 8000

KOORDJES

PL ASTIC SCHEIDSRECHTERSFLUIT

POLSBAND

VERPAK T PER 6 STUKS

10 0% K ATOEN ONE SIZE

• uitermate geschikt voor scheidsrechtersfluiten

geel 489813 - 4000

rood 489813 - 6000

zwart 489813 - 8000

zwart 489809 - 0000

wit 488801 - 2000

AANVOERDERSBAND

AANVOERDERSBAND

MATEN: JR - SR

MATEN: SR

EL ASTISCH

oranje 489101 - 3000

geel 489101 - 4000

zwart 488801 - 8000

EL ASTISCH

Nederlandse vlag 489104 - 0000

Belgische vlag 489110 - 0000

zwart 489103 - 0000

wit 489109 - 2000

geel 489109 - 4000

rood 489109 - 6000

AANVOERDERSBAND

VERSTELBA AR - KLIT TENBANDSLUITING - EL ASTISCH MATEN: JR - SR

multi 489100 - 1234

200

roze - zwart 489100 - 6390

geel - zwart 489100 - 4800

oranje - zwart 489100 - 3800

blauw - zwart 489100 - 5970

neon groen 489100 - 1080

marine - oranje 489100 - 7300


Teamsport catalogus

ACCESSOIRES ATHLETE DRINK BOTTLE SET

BOTTLE CARRIER THE LUXE

PRIJS PER 6, 750 ML

INHOUD PER FLES 750 ML

VERPAK T PER 6 STUKS

• • • • •

verpakt per zes stuks inhoud per bidon: 750 ml ruime drink­opening met handgreep schroefdop

LUXE HOUDER INCL. 12 DRINKFLESSEN

neon geel 489845 - 4004

kobalt 489845 - 5000

blauw 489845 - 5555

zwart 489845 - 8000

489814 - 0000

CENTRO DRINK BOTTLE SET

6 STUKS, ERGONOMISCH GE VOR MD VOOR OPTIM ALE GRIP, DOP ME T LUCHT VENTIEL PRIJS PER 6, 750 ML set van 6 stuks inhoud per bidon: 750 ml lichtgewicht gecertificeerd kunststof volledig afsluitende dop

lime 489843 - 1740

rood 489843 - 6000

blauw 489843 - 5510

dark teal 489843 - 5533

grijs 489843 - 9000

BOTTLE CARRIER

PROFESSIONAL SPORTS TAPE PROFESSIONAL SPORTS TAPE 2,5 CM X 10 M

3,8 CM X 10 M

• inklapbare houder

• hypoallergeen tape • zelfklevende latex samenstelling

• hypoallergeen tape • zelfklevende latex samenstelling

GESCHIK T VOOR 6 STUKS

489826 - 0000

489833 - 0000

489834 - 0000

PROFESSIONAL SPORTS TAPE

PROFESSIONAL SPORTS TAPE

• hypoallergeen tape • zelfklevende latex samenstelling

• hypoallergeen tape • zelfklevende latex samenstelling

2,5 CM X 10 M - 24 STUKS

489841 - 2000

HARDWAREN

• • • • •

3,8 CM X 10 M - 16 STUKS

489842 - 2000

201


hummelsport.nl

202


Teamsport catalogus

ACCESSOIRES WEERSTANDSBANDEN BANDEN VAN L ATE X

• banden van latex • set van 3 • elke band een andere weerstandscategorie: light, medium en heavy

multi colour 489855 - 1234

DUMBELLS 1KG

TOPL A AG VAN NEOPREEN

DUMBELLS 2 KG

• • • •

• • • •

set van 2 stuks - 1 kg per dumbbell geschikt voor krachttraining ligt stevig in de hand makkelijk schoon te maken

TOPL A AG VAN NEOPREEN

oranje 489852 - 3000

set van 2 stuks - 2 kg per dumbbell geschikt voor krachttraining ligt stevig in de hand makkelijk schoon te maken

groen 489853 - 1000

DUMBELLS 3 KG

AB WHEEL

• • • •

• foam handgrepen die prettig in de hand liggen en zorgen voor houvast • perfect voor het trainen van de buikspieren

set van 2 stuks - 3 kg per dumbbell geschikt voor krachttraining ligt stevig in de hand makkelijk schoon te maken

KUNSTSTOF WIEL

blauw 489854 - 5000

HARDWAREN

TOPL A AG VAN NEOPREEN

zwart 489856 - 8000

PUSH UP BAR

SHAKER BOTTLE

• ligt prettig in de hand en de handgreep geeft houvast • ontlast polsen en onderarmen tijdens het opdrukken

• • • • • • •

STALEN BAR ME T NBR (NITRILRUBBER)

zwart 489857 - 8000

VOOR HE T M AKEN VAN O. A . PROTEÏNESHAKES

stoer mat zwart design met Stanno logo gemaakt uit stevig Acrylonitrile Styrene (AS) plastic grote openening dmv draaidop kleinere afsluitbare drinktuit geschikt voor het maken van o.a. proteïneshakes blenderballetje zorgt voor gladde, klontervrije shakes handvat aan de dop om het gemakkelijk vast te kunnen houden en mee te nemen • maattabel met inhoudaanduiding aan de zijkant • deels transparant

zwart 489858 - 8000

203


hummelsport.nl

EXERCISE BALL PVC

MATEN: 65 CM - 75 CM • • • •

een flyer met oefeningen is bijgesloten geschikt voor fitness, yoga en fysiotherapie 65 cm: geschikt voor personen van 160-185 cm 75 cm: geschikt voor personen langer dan 185 cm

489807 - 9340

YOGA MAT

NBR EXERCISE MAT

MAAT: 173 X 61 X 0,4 CM (L X B X H)

MAAT: 180 X 60 X 1,2 CM (L X B X H)

• ideaal voor grondoefeningen • geschikt voor thuisgebruik en bij de sportschool of yogales door het lichte gewicht en de handige draagriem

• • • •

PVC

grijs 489811 - 9000

NBR RUBBER

lichtgewicht exercise mat zacht schuim met comfortabele dikte (12 mm) ideaal voor grondoefeningen geschikt voor thuisgebruik en bij de sportschool of yogales • met handige draagriem

grijs 489846 - 9000

EXERCISE FOAM ROLLER

SPRINGTOUW

MAAT: 33 X 14 CM (L X Ø)

MAAT: 275 X 0.5 CM

• masseert gespannen spieren voor sneller herstel • gemaakt van zacht EVA-materiaal • ook goed te gebruiken bij balansoefeningen • gemakkelijk mee te nemen

• met sprongtellerfunctie • lengte is eenvoudig te verstellen • voorzien van non-slip handgrepen

E VA / PVC

grijs - oranje 489847 - 9300

PVC / TPR

489831 - 0000

FITNESS- & CYCLING HANDSCHOEN

CANVAS GYMSCHOEN

MATEN: S - M - L

MATEN: 24 T/M 39

60% POLYESTER / 4 0% NYLON

CANVAS / RUBBER

• reflecterende details voor goede zichtbaarheid in het donker • grip control in de handpalm • klittenbandsluiting • padding op de basis van de handpalm • lussen voor eenvoudiger uittrekken

zwart 488103 - 8000

204

zwart 472000 - 8000

marine 472000 - 7000

roze 472000 - 0330

wit 472000 - 2000


Teamsport catalogus

ACCESSOIRES BOTTLE BELT

67% POLYESTER / 10% EL ASTA AN / 7% RUBBER / 5% POLYA MIDE / 5% PL ASTIC / 3% K ATOEN / 3% NEOPREEN ONE SIZE • inclusief twee flessen van 170 ml • deze functionele fles gordel is een compleet en lichtgewicht product, perfect voor al je runs • de flessen zitten schuin om schuren te vermijden • met extra afsluitbaar zakje (met rits) • gordel is verstelbaar • reflecterende details

zwart 488804 - 8000

SAFETY LED

WAIST PACK

ONE SIZE

ONE SIZE

• • • • •

• perfect voor hardlopen & wandelen • one size fits all • verstelbare heupband • met opening voor oordoppen • waterafstotend materiaal • waterafstotende rits

PU

LYCR A / POLYESTER

verstelbare band voorzien van LED lamp verhoogt veiligheid en zichtbaarheid voorzien van batterij brandvermogen van 72 uur twee verschillende verlichtingsmogelijkheden

zwart 489848 - 8000

489901 - 0000

STOPWATCH

SPORTARMBAND

PVC

MAAT: 7,5 X 14 CM

met alarmfunctie uitlezing in 1/100 sec van de 1ste 30 minuten, daarna in seconden waterafstotend voorzien van een handig draagkoord 100 rondetijden geheugen en dual chrono interval optie: beheer je persoonlijke loop- en rusttijden

• handige sportarmband voor om de bovenarm • geschikt voor diverse formaten mobiele telefoons en mediaspelers • reflecterende details voor betere zichtbaarheid geschikt voor o.a. hardlopen, fitness en cycling • verstelbare haak en lus sluiting

zwart 488806 - 8000

489828 - 0000

RUNNING HANDSCHOEN

RUNNING REFLECTIVE VEST

MATEN: S - M - L

MATEN: S/M - L/XL

• zeer comfortabele en lichtgewicht handschoen met nauwsluitende pasvorm • voorzien van een handig sleutelvakje in de handpalm • de reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker • zeer geschikt voor hardlopen en wandelen

• safety vest met reflecterende strepen aan voor- en achterzijde • aansnoerkoord aan beide zijden • mesh achterzijde • ideaal voor hardlopen

84% POLYA MIDE / 16% EL ASTA AN

zwart 488101 - 8000

HARDWAREN

• • • • • • •

4 0% NEOPREEN / 35% NYLON / 15% POLYURE THA AN / 5% PVC / 5% POLYPROPYLEEN

65% POLYESTER / 35% K ATOEN

geel 488104 - 4000

205


hummelsport.nl

ZOOM JR IN

DOORGESTIK TE ZOOL MATEN: Klittenbandsluiting: 27 T/M 35 - Veters: 36 T/M 39

IN • • • • • • •

slijtvaste, flexibele zool van natuurlijk rubber goede grip schokdempende tussenzool kunststof upper verharde hielkap voor extra stabiliteit doorgestikte neus voor extra stevigheid met neopreen sok

zwart 172220 - 8000

zwart - roze 172220 - 8660

zwart - multi 172220 - 8765

ZOOM JR TF TPU ZOOL

MATEN: Klittenbandsluiting: 27 T/M 35 - Veters: 36 T/M 39

TF ---AG • • • • • • • •

206

TPU zool met veel korte noppen voor extra grip en goede wendbaarheid geschikt voor kunstgras, gravel en harde velden schokdempende tussenzool symmetrische vetersluiting lichtgewicht kunststof upper verharde hielkap voor extra stabiliteit doorgestikte neus voor extra stevigheid met neopreen sok

zwart - multi 170019 - 8765


Teamsport catalogus

SCHOENEN

JUNIOR

ZOOM JR FG

DOORGESTIK TE ZOOL MATEN: Veters: 27 T/M 38

FG ---AG doorgestikte rubberen noppenzool voor goede wendbaarheid en grip symmetrische vetersluiting lichtgewicht kunststof upper verharde hielkap voor extra stabiliteit doorgestikte neus voor extra stevigheid met neopreen sok

zwart 170257 - 8000

zwart - multi 170257 - 8765

zwart - roze 170257 - 8660

HARDWAREN

• • • • • •

207


hummelsport.nl

208


Teamsport catalogus

SCHOENEN

SENIOR

NOIR IV SR IN

SLIJT VASTE EN FLE XIBELE NATUURRUBBEREN ZOOL 39 - 40 - 40.5 - 41 - 42 - 42.5 - 43 - 43.5 - 44 - 44.5 - 45 - 46 - 47

IN • • • •

indoorschoen biedt stevigheid en stabiliteit slijtvaste en flexibele zool van natuurlijk rubber nog betere wendbaarheid en extra grip schokdempend tussenzool • verharde hielkap voor extra stabiliteit • lichtgewicht kunststof upper

zwart 172223 - 8000

NOIR IV SR TF

VOOR KUNSTGR AS, GR AVEL EN HARDE VELDEN 39 - 40 - 40.5 - 41 - 42 - 42.5 - 43 - 43.5 - 44 - 44.5 - 45 - 46 - 47

TF ---AG • geschikt voor kunstgras, gravel en harde velden • TPU-zool met veel korte noppen voor extra grip en goede wendbaarheid • schokdempende tussenzool • lichtgewicht kunststof upper • verharde hielkap voor extra stabiliteit zwart 170261 - 8000

NOIR IV SR FG TPU NOPPENZOOL

39 - 40 - 40.5 - 41 - 42 - 42.5 - 43 - 43.5 - 44 - 44.5 - 45 - 46 - 47

• • • •

geschikt voor (kunst)gras noppenzool van TPU-materiaal voor grip lichtgewicht kunststof upper verharde hielkap voor extra stabiliteit

zwart 170260 - 8000

HARDWAREN

FG ---AG

NAPPA NERO FG II

LEREN SCHOEN - RONDE NOPPEN - TPU NOPPEN ZOOL 39 - 40 - 40.5 - 41 - 42 - 42.5 - 43 - 43.5 - 44 - 44.5 - 45 - 46 - 47

FG ---AG

BREDERE PASVORM

• klassieke zwartleren voetalschoen • geschikt voor gras en kunstgras • doorgestikte TPU-track zool voor goede wendbaarheid en grip • bredere leest voor een comfortabele pasvorm. zwart 170247 - 8000

209


hummelsport.nl

SPONSORSHIPS VOETBAL FC EMMEN

212

DE GRAAFSCHAP

214

© Pro Shots / Ron Jonker

HANDBAL

210

DON BOSCO GENT

216

KRAS VOLENDAM

217

VOC AMSTERDAM

217


INFO

Teamsport catalogus

211


© Gerrit Rijkens

hummelsport.nl

212


Teamsport catalogus

FC EMMEN #HIERKOMIKWEG

HET SEIZOEN VAN ‘21/’22 WAS VOOR FC EMMEN EEN HISTORISCH SEIZOEN. NIET ALLEEN PROMOVEERDE ZIJ NAAR DE EREDIVISIE, ZIJ WERDEN OOK NOG KAMPIOEN VAN DE KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE. WIJ ZIJN TROTS OP ONZE SAMENWERKING MET FC EMMEN.

HET KARAKTER VAN DE CLUB FC EMMEN PAST UITSTEKEND BIJ ONS, HET IS NIET VOOR NIETS DAT WE IN HET VERLEDEN AL VAKER HEBBEN SAMENGEWERKT. OP NAAR EEN SUCCESVOL SEIZOEN SAMEN IN DE EREDIVISIE!

INFO

#HUMMEL #PROUDPARTNER #MAKESATEAM

213


© Pro Shots / Marcel van

hummelsport.nl

214


Teamsport catalogus

DE GRAAFSCHAP #D’RAN

DE GRAAFSCHAP, DE “TROTS VAN DE ACHTERHOEK”, SPEELT SINDS HET SEIZOEN ‘19/’20 IN KLEDING VAN HUMMEL. HIERVOOR SPEELDE DE GRAAFSCHAP VAN 1991 T/M 1996 OOK AL IN ONS MERK. DE CLUB IS BLIJ OM BIJ HUMMEL EEN GEHEEL EIGEN TENUE TE KUNNEN ONTWERPEN, DIT DOEN ZIJ IN NAUWE SAMENWERKING MET ONS SPECIAL DESIGN TEAM. SAMEN ONTWIKKELEN WE KEER OP KEER FANTASTISCHE, UNIEKE TENUES DIE OOK DOOR DE SUPPORTERS GOED

INFO

WORDEN ONTVANGEN.

215


hummelsport.nl

SPONSORSHIPS HANDBAL

DON BOSCO GENT

216


Teamsport catalogus

KRAS VOLENDAM

INFO

VOC AMSTERDAM

217


hummelsport.nl

PRODUCTINFORMATIE

Symbolen

Materialen HARDWAREN

PASVORM AANSLUITENDE PASVORM

ballen

SLIM FIT

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

3D-DIAMANTSTRUCTUUR DAMES PASVORM

COATED

LADIES FIT

FIFA BASIC

SPECIAL COATING

NORMALE PASVORM REGULAR

FIFA QUALITY PRO STRAKKE PASVORM

TIGHT FIT

GEMAAKT VAN GERECYCLEDE PETFLESSEN GESCHIKT VOOR KUNSTGRAS

TEXTIEL

keepershandschoenen

ADEMEND MATERIAAL

AQUA FOAM

ANATOMISCH GEVORMDE VOET MET LINKS EN RECHTS AANDUIDING

HYPER FOAM

ANTI SLIP

HYPER FOAM PLUS

BREATHABLE

LEFT-RIGHT FITTING

NON-SLIP

GOOD VENTILATION

ANTIBACTERIËLE FINISH

SOFT FOAM

COMPRESSION

SUPER SOFT PROFI FOAM

GOEDE VENTILATIE

DEMPING

GRADUATED COMPRESSION

GRIP BIJ DROGE WEERSOMSTANDIGHEDEN

HOOG STRETCHGEHALTE

GRIP BIJ NATTE WEERSOMSTANDIGHEDEN

HOUDT WARM

SLIJTVASTHEID

KEEP WARM

MESH MATERIAAL MESH

MESH VOERING MESH LINING

ELASTIC WRISTBAND

WOVEN STRAP

MET BINNENBROEK

ELASTISCHE POLSBAND

HIGH COMFORT

DURA POLY 100% POLYESTER

DURA TTS 100% POLYESTER

MOTION TEC HIGH COMFORT

POLYAMIDE LIGHTWEIGHT ELASTIC FIBRE

POLYESTER

NANO TECHNOLOGIE

PLATTE NAAD

LIGHT THERMAL FIBRE

POLY PIQUE ONE PIECE FIT

HIGH COMFORT

RUBBEREN PATCH

POLY TEC POLYESTER

RECYCLED POLYESTER

VINGER BESCHERMING

schoenen

SCHOK ABSORBEREND

SNEL DROGEND

STRETCH MATERIAAL STRETCH

EASY PRINT

MOISTURE TRANSPORT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN HARDWAREN UITSTEKEND TE BEDRUKKEN TEXTIEL

Polyamide word gekenmerkt door uitstekende elastische eigenschappen en hoge sterkte. Het materiaal garandeert een optimaal draagcomfort, is licht van gewicht en blijft mooi na vele wasbeurten. Tevens houden de isolerende eigenschappen de lichaamswarmte vast. Extra elastisch polyester geeft onze kousen een nog betere pasvorm. Ook maakt het de kousen extra rekbaar, waardoor de scheenbeschermer nog makkelijker onder de kous kan worden geplaatst. gewicht de lichtst verkrijgbare textiel vezel is en die lichaamsvocht afstoot. Polypropyleen is 100% kleurecht, krimpvrij en recyclebaar en geeft een perfect draagcomfort aan de voet en voorkomt derhalve huidirritaties. Polypropyleen wordt toegepast in voetbalkousen.

BREDERE PASVORM

Door de speciale breitechniek is het materiaal vormvast en rekbaar tegelijk. PolyPique heeft een geborstelde binnenzijde waardoor het materiaal zeer comfortabel en zacht aanvoelt. PolyTec materiaal heeft een thermische werking en is makkelijk te wassen, wat het onderhoud vereenvoudigt. Het beschermt tegen afkoeling door de wind en is duurzaam en zacht. Toevoeging van WovenTec materiaal verhoogt het draagcomfort van een product en geeft een zacht gevoel aan het materiaal. WovenTec heeft een luxe uitstraling.

FG ---AG

TF ---AG

On photographic reproduction and print some colour changes may occur between pictures and original products. We reserve the right to make product/technical changes (in design, colour, function and material) which we feel will make for improvement of the product. We will not accept any responsibility for printing errors in the catalogue! All products are suitable for printing, front or back.

WINDDICHT

ZONDER BINNENBROEK

Deventrade BV cannot accept any liability for discolouration or damage to garments resulting from staining caused by elements foreign to the materials used in manufacture. The copying of products, in whatever form that may take, is forbidden without the prior written consent of Deventrade BV.

VOCHT TRANSPORTEREND

WATERDICHT

STOP WIND

218

MotionTec materiaal is comfortabel, licht van gewicht en aansluitend door het garengebruik en de breitechniek. Het materiaal zorgt voor een hoge rekbaar-heid en elasticiteit in een product. Uitermate geschikt voor indoorsporten.

Deventrade BV cannot accept any liability for discolouration or damage to garments resulting from staining caused by elements foreign to the materials used in manufacture. The copying of products, in whatever form that may take, is forbidden without the prior written consent of Deventrade BV. Garment care: Our products are made to the highest standards and are subject to strict quality control procedures. Garments however can dis - colour due to substances such as mud and grass, liniment or oil, and of course perspiration, all of which may not be fully removable by washing. The extent of dis­ colouration can be greatly reduced by following a few simple procedures. Soaking and/or washing of the garment in water and detergent as soon as possible after use can reduce dis­colouration, using at least the same volume of water as the garment being treated. Always follow detergent manufacturers instructions, especially those intended to tackle heavy stains and avoid products containing bleach.

STOP WATER

NO INNER

DuraTTS is zeer functioneel en duurzaam materiaal. Uitermate geschikt voor zware trainingen. Het materiaal is gemakkelijk te onderhouden.

IN

QUICK DRY

EASY PRINT

WOVEN TEC MICRO FIBRE

REFLECTIVE

SHOCK ABSORBING

DuraPoly heeft een geborstelde binnenzijde. Het materiaal is bij uitstek geschikt voor trainingen en warming - ups. Makkelijk te onderhouden, goed wasbaar, sneldrogend en gegarandeerd optimaal draagcomfort.

POLY- Polypropyleen is een thermische vezel, die qua soortelijk PROPYLENE

One Piece Fit

REFLECTEREND

voelt dankzij de speciale breitechniek zacht aan op het lichaam.

LICHT GEWICHT OPF

NANOTECHNOLOGY

Een speciale coatinglaag wordt gebruikt in artikelen met getapete naden, waaronder de allweather jacks. De coating maakt deze artikelen in verschillende mate waterafstotend, wind- en waterdicht.

COMFORT ComfortTec is zeer comfortabel materiaal. De binnenzijde TEC

GEWEVEN POLSBAND SLUITING

LIGHT

INNER

ClimaTec materiaal is warm, comfortabel, licht van gewicht, sneldrogend en gemakkelijk te onderhouden. De geavanceerde microfiber vezels transporteren het lichaamsvocht optimaal en houden je warm in vele weersomstandigheden.


INFO

MAATTABELLEN

Teamsport catalogus

Deze maten kunnen alleen worden gebruikt als indicatie. Let extra op bij artikelen met het "slim fit" icoontje, deze hebben een aansluitende, strakkere pasvorm. Het aanvragen van "pasmaten" is sterk aan te raden bij twijfel over de juiste maten. We kunnen helaas geen retouren accepteren van artikelen die bedrukt zijn.

219


hummelsport.nl Art.Nr. Productnaam

Life Cycle Pag.

SHIRTS

VALENCIA Clublijn

Life Cycle Pag.

Art.Nr. Productnaam

Life Cycle Pag.

88

137000 Ground Woven Short

‘26/’27 ‘24/’25

139

Z.V.S.

139

110007 Fyn Shirt KM

‘25/’26

13

105006 Valencia Polyester Suit

‘22/’23

90

131001 Authentic Micro Pants

111006 Fyn Shirt LM

‘25/’26

15

108007 Valencia Top Round Neck

‘22/’23

90

134001 Authentic Jogging Pants

139

110606 Fyn Shirt Ladies KM

‘25/’26

17

160003 Valencia T-Shirt

‘22/’23

90

PRODUCT OVERZICHT Dames

114004 Dynamite Limited Shirt

‘22/’23

19

160004 Valencia T-Shirt Ladies

‘22/’23

90

108605 Authentic Jacket Ladies FZ

‘24/’25

114005 Zeno Limited Shirt

‘22/’23

21

163002 Valencia Polo

‘22/’23

90

108010 Valencia Top Full Zip Ladies

‘22/’23

141

110005 Preston Shirt KM

‘24/’25

23

108009 Valencia 1/4 Zip Top

‘22/’23

90

108606 Ground Hooded Training Jacket Ladies

141

111005 Preston Shirt LM

‘24/’25

25

108010 Valencia Top Full Zip Ladies

‘22/’23

90

110604 Authentic Ladies Tee

‘24/’25

142

110106 Club Shirt KM

‘22/’23

27

133001 Valencia TTS Pants

‘22/’23

91

160004 Valencia T-Shirt Ladies

‘22/’23

142

111114 Club Shirt LM

‘22/’23

29

133602 Valencia TTS Pants Ladies

‘22/’23

91

163222 Authentic Corporate Polo Ladies

‘24/’25

142

111115 Madrid Shirt LM

‘22/’23

31

GROUND PRO Clublijn

133602 Valencia TTS Pants Ladies

‘22/’23

142

111111

‘22/’23

31

108015 Ground Pro Full Zip Jacket

111

131601 Authentic Micro Pants Ladies

‘24/’25

142

Beam Shirt LM

108

110004 Aarhus Shirt

‘23/’24

33

108016 Ground Pro Quarter Zip Top

111

134601 Authentic Jogging Pants Ladies

110603 Aarhus Shirt Ladies

‘23/’24

35

108017 Ground Pro Hooded Top

111

KEEPERS

140

Z.V.S.

141

142 144

446101 Core Baselayer Long Sleeve Shirt

NOOS

37

108018 Ground Pro Crewneck Top

111

481383 Volare Ultra

‘22/’23

150

446102 Core Baselayer Shirt

NOOS

39

160006 Ground Pro T-Shirt

111

481392 Claw

‘22/’23

151

446103 Core Thermo Long Sleeve Shirt

NOOS

39

137000 Ground Woven Short

‘26/’27

111

481373 Thunder V

‘22/’23

151

40

120004 Ground Pro Shorts

111

480240 Ultimate Grip Aqua RFH III

‘22/’23

152

111

480241 Ultimate Grip III

‘22/’23

152

116

481394 Power Shield IV

‘22/’23

153 153

SHORTS 120007 Euro Short II 1930

Euro Shorts

NOOS

42

132003 Ground Pro Pants

Z.V.S.

42

BASICS

120114 Manchester Shorts

‘22/’23

43

108014 Ground Hooded Training Jacket

119

481395 Hardground RFH IV

‘22/’23

120006 Memphis Shorts

‘25/’26

44

108606 Ground Hooded Training Jacket Ladies

119

481366 Volare Match

‘22/’23

153

120002 Aarhus Shorts

‘23/’24

44

108012 Authentic Pro Hooded 1/2 Zip

Z.V.S.

121

481388 Volare Ultra JR

‘22/’23

154

438004 Centro Tight

NOOS

45

150001 Authentic Bounded Fleece

‘24/’25

121

481396 Fingerprotection JR IV

‘22/’23

154

446001 Thermo Pant

NOOS

45

154004 Ground Windbreaker

‘26/’27

123

481393 Claw JR

‘22/’23

155

120607 Memphis Shorts Ladies

‘25/’26

46

150002 Ground Soft Shell Jack

‘26/’27

123

480242 Ultimate Grip JR

‘22/’23

155

120605 Aarhus Shorts Ladies

‘23/’24

46

157003 Ground All Season Jack

‘26/’27

125

481365 Volare JR

‘22/’23

155

120608 Euro Shorts Ladies II

NOOS

47

156002 Ground Puffer Jack

‘26/’27

125

115007 Bremen Long Sleeve Keeper set

‘25/’26

157

839101 Reece Fundamental Skort

NOOS

48

157002 Ground Padded Coach Jack

‘26/’27

127

115008 Bremen Keeper Set

‘25/’26

159

138200 Hotpants

NOOS

48

157004 Ground Long Coach Jack

‘26/’27

127

115006 Freiburg Keeperset

‘23/’24

161

438605 Elemental Tight Ladies

NOOS

49

163109 Authentic Corporate Polo

‘24/’25

129

115001 Unity Keeperset

Z.V.S.

163

‘24/’25

50

163222 Authentic Corporate Polo Ladies

440125 Uni Pro Kous

NOOS

53

PRODUCT OVERZICHT Unisex

129

115003 Hannover Keepershirt

‘23/’24

165

132

424102 Swansea Keeper Shorts

‘22/’23

169

440001 Uni II Kous

NOOS

54

105007 Authentic Polyester Suit

440122 Forza II Socks

NOOS

55

105006 Valencia Polyester Suit

‘24/’25

133

425104 Brecon 3/4 Keeper Pants

‘22/’23

169

‘22/’23

133

425103 Chester Keeperbroek

‘22/’23

440122 Forza Kous

Z.V.S.

56

108013 Authentic Poly FZ Jacket

169

‘24/’25

134

440116 High Impact Keeper Kous

Z.V.S.

440106 Combi Kous

NOOS

57

170

108015 Ground Pro Full Zip Jacket

134

415201 Protectie Shirt

‘22/’23

440105 Ring Kous

NOOS

171

58

108017 Ground Pro Hooded Top

134

424201 Protectie Shorts

‘22/’23

440108 Original Kous

171

NOOS

59

108014 Ground Hooded Training Jacket

134

440124 High Impact II Keeper Kous

NOOS

171

SOCKS

140101 Denmark Kous

NOOS

60

108012 Authentic Pro Hooded 1/2 Zip

Z.V.S.

134

OFFICIALS

444003 Move Crew Socks

NOOS

61

108011 Authentic 1/4 Zip Top

‘24/’25

135

440001 Uni II Kous

NOOS

174

444004 Move Footless Socks

NOOS

61

108009 Valencia 1/4 Zip Top

‘22/’23

135

429001 Bergamo Scheidsrechter Shir KM

‘23/’24

175

444000 Prime Compression Socks

NOOS

63

108016 Ground Pro Quarter Zip Top

135

429003 Bergamo Scheidsrechter Shirt LM

‘23/’24

175

444001 Prime Crew Socks

NOOS

63

108018 Ground Pro Crewneck Top

135

429002 Como Scheidsrechter Shorts

‘23/’24

444002 Prime Quarter Socss

NOOS

63

108008 Authentic Top Round Neck

‘24/’25

135

TASSEN

172

175 176

440119 Compressie Kous

NOOS

63

108007 Valencia Top Round Neck

‘22/’23

135

184833 Sheffield Bag

‘22/’23

178

444006 Stadium Socks

NOOS

65

154004 Ground Windbreaker

‘26/’27

136

184834 Milford Bag

‘22/’23

178

444005 Stadium Crew Socks

NOOS

65

150002 Ground Soft Shell Jack

‘26/’27

136

184835 Luton Bag

‘22/’23

178

442103 Elite Socks

NOOS

65

157003 Ground All Season Jack

‘26/’27

136

184827 Brighton Backpack

‘22/’23

179

442106 Basic Socks 3-Pack

NOOS

65

156002 Ground Puffer Jack

‘26/’27

136

184837 Pro Backpack Supreme

‘22/’23

179

140102 Chevron Sok

NOOS

67

157002 Ground Padded Coach Jack

‘26/’27

136

184836 Pro Bag Supreme

‘22/’23

179

140103 Chevron Sok Long

NOOS

67

157004 Ground Long Coach Jack

‘26/’27

136

484805 Waterzak

NOOS

181

70

150001 Authentic Bounded Fleece

‘24/’25

136

485808 Schoenentas II

NOOS

181

Authentic Clublijn

220

Art.Nr. Productnaam

10

105007 Authentic Polyester Suit

‘24/’25

72

160005 Authentic Tee

‘24/’25

137

484806 Medicijntas

NOOS

181

108013 Authentic Poly FZ Jacket

‘24/’25

72

160003 Valencia T-Shirt

‘22/’23

137

484839 Gymtas

NOOS

181

108011 Authentic 1/4 Zip Top

‘24/’25

72

160006 Ground Pro T-Shirt

137

184838 Leeston Backpack

NOOS

181

108008 Authentic Top Round Neck

‘24/’25

72

163003 Authentic Polo

‘24/’25

137

184830 Medium Travelbag Elite

‘22/’23

182

160005 Authentic Tee

‘24/’25

72

163002 Valencia Polo

‘22/’23

137

184821 Teambag Elite

‘22/’23

182

110604 Authentic Ladies Tee

‘24/’25

72

163109 Authentic Corporate Polo

‘24/’25

137

184822 Travelbag Elite

‘22/’23

183

163003 Authentic Polo

‘24/’25

72

120004 Ground Pro Shorts

‘26/’27

138

185802 Trolley Bag Large

108605 Authentic Jacket Ladies FZ

‘24/’25

72

122001 Authentic Training Shorts

‘24/’25

138

PROTECTIE

Z.V.S.

183 184

122001 Authentic Training Shorts

‘24/’25

73

132002 Authentic Poly Pants

‘24/’25

138

483102 Ace Elleboogbeschermers

NOOS

132002 Authentic Poly Pants

‘24/’25

73

132001 Authentic Fitted Pants

‘24/’25

138

483101 Ace Kniebeschermers

NOOS

184 184

132001 Authentic Fitted Pants

‘24/’25

73

132003 Ground Pro Pants

‘26/’27

138

482114 Force Lite Scheenbeschermers

‘23/’24

184

131601 Authentic Micro Pants Ladies

‘24/’25

73

133001 Valencia TTS Pants

138

489907 Antibacteriële Tubes

NOOS

184

131001 Authentic Micro Pants

‘24/’25

73

137202 Elite Miro Shorts

Z.V.S.

139

482116 Liga III Scheenbeschermers



185


Teamsport catalogus

Never Out Of Stock

Z.V.S.

Zolang de voorraadstrekt

 



LIFE CYCLE PLAN

Tenminste leverbaar tot en met....

NOOS

Update in ‘23/’24 Zwart NOOS / navy ‘22/’23 Zwart NOOS / andere ‘23/’24

Art.Nr. Productnaam 482115 Pro Guard II Scheenbeschermers

Life Cycle Pag.

Art.Nr. Productnaam

Life Cycle Pag.

Art.Nr. Productnaam

Life Cycle Pag.



185

387922 Kids Light Volleybal

NOOS

194

489109 Aanvoerdersband

NOOS

200

482118 Dazzle Scheenbeschermers

‘25/’26

185

387918 Street Basketbal

NOOS

194

489100 Aanvoerdersband

NOOS

200

482117 Flexlite Scheenbeschermers

‘24/’25

185

ACCESSOIRES

195

489845 Athlete Drink Bottle Set

NOOS

201

BALLEN

186

489910 Balnet 1 Bal

NOOS

195

489814 Bottle Carrier Set Deluxe

NOOS

201

287813 Brillant Eredivisie ‘22/’23

‘22/’23

187

489836 Ballennet 5 Ballen

NOOS

195

489843 Centro Drink Bottle Set

NOOS

201

287816 Eredivisie Design Mini ‘22/’23

‘22/’23

187

489800 Ballennet 10 Ballen

NOOS

195

489826 Bottle Carrier

NOOS

201

287814 Eredivisie Design Replica ‘22/’23

‘22/’23

187

489909 Ballenzak 5 Ballen

NOOS

195

489833 Professionele Sporttape 2,5 cm

NOOS

201

287815 Eredivisie Design Classic Light ‘22/’23 ‘22/’23

187

489803 Naalden

NOOS

195

489834 Professionele Sporttape 3,8 cm

NOOS

201

286013 Champions Cup II

NOOS

188

489802 Dual Action Pomp

NOOS

195

489841 Professionele Sporttape 2,5 cm - 24 St.

NOOS

201

286014 Champions Cup II

NOOS

188

489908 Ballenzak 10 Ballen

NOOS

195

489842 Professionele Sporttape 3,8 cm - 16 St.

NOOS

201

286012 Prof Gold II

NOOS

188

489849 Pomp Met Drukmeter

NOOS

195

489855 Weerstandsbanden

NOOS

203

286010 Brillant Diamond II

NOOS

188

389807 Ventielolie

NOOS

195

489852 Dumbells 1kg

NOOS

203

286601 Brillant Ladies II

NOOS

188

285009 Ballenzak 10-12 Ballen

NOOS

195

489853 Dumbells 2kg

NOOS

203

286005 Brillant II

NOOS

188

389800 Baldrukmeter

NOOS

195

489854 Dumbells 3kg

NOOS

203

286006 Brillant Retro II

NOOS

188

389804 Hars Remover 500 ml

NOOS

195

489856 Ab Wheel

NOOS

203

286917 Brillant Snow

NOOS

188

389805 Profcare Hars 100 ml

NOOS

195

489857 Push Up Bar

NOOS

203

4520305 Solitär

NOOS

189

389806 Profcare Hars 500 ml

NOOS

195

489858 Shaker Bottle

NOOS

203

286016 Planet Aps

‘22/’23

189

489001 Tactiekbord Voetbal 30 X 40 cm

NOOS

196

489807 Exercise Ball 65 cm

NOOS

204

287817 Brillant Keuken Kampioen Div. ‘22/’23

‘22/’23

189

489003 Tactiekbord Voetbal 40 X 60 cm

NOOS

196

489807 Exercise Ball 75 cm

NOOS

204

287818 Brillant Bundesliga 2022 / 2023

‘22/’23

189

285005 Tactiekmap

NOOS

196

489811 Yoga Mat

NOOS

204

286954 Classic Superlight

NOOS

190

285004 Tactiekbord Toebehoren

NOOS

196

489846 Nbr Exercise Mat

NOOS

204

286953 Classic Light

NOOS

190

489823 Disc Cone Set 40 st.

NOOS

196

489847 Exercise Foam Roller

NOOS

204

287815 Eredivisie Design Classic Light ‘22/’23 ‘22/’23

190

489844 Disc Cones High

NOOS

196

489831 Springtouw

NOOS

204

287966 Classic Light

NOOS

190

489815 Disc Cones 6 st.

NOOS

196

488103 Fitness- & Cycling Handschoen

NOOS

204

286987 Classic Light Ladies

NOOS

190

489005 Training Ladder

NOOS

196

472000 Canvas Gymschoen

NOOS

204

286987 Classic TT Ladies

NOOS

190

489851 Socks Tape

NOOS

197

488804 Bottle Belt

Z.V.S.

205

287977 Classic Super Light Kunstgras

NOOS

191

489804 Noppen Alumimium

NOOS

197

489901 Safety Led

Z.V.S.

205

286952 Classic TT

NOOS

191

489805 Noppen Alumimium/Nylon

NOOS

197

489848 Waist Pack

Z.V.S.

205

287976 Classic Light Kunstgras

NOOS

191

489806 Sokhouder

NOOS

197

489828 Stopwatch

NOOS

205

287975 Classic TT Kunstgras

NOOS

191

489827 Guard Stay

NOOS

197

488806 Sportarmband

Z.V.S.

205

286952 Classic TT

NOOS

191

419101 Overgooier Model Professional

‘22/’23

197

488101 Running Handschoen

Z.V.S.

205

NOOS

191

489000 Paraplu

NOOS

198

488104 Running Reflective Vest

Z.V.S.

286002 Adaptaball APS

NOOS

192

488810 Spelershandschoen II

NOOS

198

SCHOENEN

28631 Classic TT (Small)

205 206

286001 Adaptaball TT

NOOS

192

488100 Stadium Handschoen

Z.V.S.

198

172220 Zoom JR IN

NOOS

206

286003 Adaptaball TT Light

NOOS

192

488809 Nekwarmer

NOOS

198

170019 Zoom JR TF

NOOS

206

286004 Adaptaball TT Superlight

NOOS

192

488800 Trainingsmuts

NOOS

198

170257 Zoom JR FG

NOOS

207

286007 Solaris TT

NOOS

192

488802 Fleece Nekwarmer

NOOS

198

172223 Noir IV SR IN

NOOS

209

286008 Solaris Light

NOOS

192

488807 Baseball Cap

NOOS

198

170261 Noir IV SR TF

NOOS

209

286009 Solaris Super Light

NOOS

192

488808 Functionals Cap

NOOS

198

170260 Noir IV SR FG

NOOS

209

287950 Pupil Van De Week Bal

NOOS

192

489812 Veters Plat

NOOS

199

170247 Nappa Nero II FG

NOOS

209

286913 Futsal Brillant

NOOS

193

489810 Veters Ovaal

NOOS

199

286910 Futsal Speed

NOOS

193

489840 Sleutelhanger Ultimate Grip

NOOS

199

287979 Futsal Hyper TT

NOOS

193

489838 Haarband Non-Slip

NOOS

199

287980 Futsal Basic Pro TT

NOOS

193

489006 Beachsockss

NOOS

199

287981 Futsal Basic Pro Light

NOOS

193

489902 Glove Cleaner

NOOS

199

287914 Beach Soccer Ball

NOOS

193

479104 Stadium II Slippers JR

NOOS

199

287945 Multikick

NOOS

193

479105 Stadium II Slippers SR

NOOS

199

287900 Multikick

NOOS

193

179102 Circle Slipper

NOOS

199

287957 Street Soccer Ball

NOOS

193

489112 Heel Control

NOOS

199

287906 Streetball

NOOS

193

489111 Sole Contol

NOOS

199

387943 Ultimate CL V22 Handbal

Z.V.S.

194

489830 Lijnrechter Vlaggen

NOOS

200

387944 Ultimate CL V22 Replica Handbal

Z.V.S.

194

489822 Scheidsrechter Kaartenset

NOOS

200

‘22/’23

194

489801 Scheidsrechtersfluit met Koord

NOOS

200

387938 Advance Handbal

387932 Adaptaball Handbal

Z.V.S.

194

489813 Fox 40 Classic

NOOS

200

387936 Combo Dual Bonded Handbal

Z.V.S.

194

489809 Koordjes

NOOS

200

387946 Tucana Handbal

Z.V.S.

194

488801 Polsband

NOOS

200

387907 Solera Handbal

Z.V.S.

194

489101 Aanvoerdersband

NOOS

200

387947 Light Grippy Handbal

Z.V.S.

194

489104 Aanvoerdersband

NOOS

200

387927 Kids Soft Handbal

NOOS

194

489110 Aanvoerdersband

NOOS

200

387912 Champion Beach Volley

NOOS

194

489103 Aanvoerdersband

NOOS

200

De hummel catalogus is een duurzame uitgave, gecertificeerd klimaatneutraal gedrukt. Duurzame kwaliteitsdrukkerij Damen Drukkers garandeert volledige CO2-compensatie tijdens het productieproces. Meer weten over onze missie om onze milieu-impact te minimaliseren? Ga naar hummelsport.nl/mvo.

INFO

Seizoen

221Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.