hummel Teamsport catalogus 2020

Page 1


OVER HET MERK IN 1923 BELEEFDE HUMMEL EEN VLIEGENDE START, TOEN HET EEN VAN DE EERSTE MODERNE VOETBAL­SCHOENEN MET NOP­PEN ONTWIKKELDE. MET HET VOLGENDE BAAN­BREKENDE IDEE, HET ONTWERPEN VAN UNIEKE TENUES VOOR SPON­SOR­SHIPS, GING HUMMEL IN DE JAREN ‘60 GROTE SPON­SOR­CONTRACTEN AAN MET EUROPESE VOETBALCLUBS. ZO GROEIDE HUMMEL UIT TOT EEN BEKENDHEID IN DE SPORT­WERELD. HET MERK DROEG METEEN AL EEN GEËNGAGEERDE BOODSCHAP UIT: HUMMEL GE­LOOFT IN HET VER­MOGEN VAN SPORT OM DE WERELD TEN GOEDE TE VERAN­DEREN. IN NEDERLAND IS HUMMEL IN­MIDDELS AL VELE JAREN MARKT­LEIDER OP HET GEBIED VAN TEAMWEAR. HET MERK IS GOED VERTEGENWOORDIGD IN DE EREDIVISIE, DE KEUKEN KAM­PIOEN DIVISIE EN HET AMA­TEUR­VOETBAL, MAAR OOK IN SPORTEN ALS HANDBAL EN VOLLEYBAL. OOK IN DEZE IN­DOORSPORTEN GING HUMMEL AL VELE JAREN TERUG GROTE SAMEN­­­WERKINGEN AAN: HET MERK IS PARTNER VAN DIVERSE VOLLEYBALCLUBS OP HET HOOGSTE NIVEAU ÉN HET NEDERLANDSE HANDBAL VER­BOND. DE OPMARS VAN DE NEDERLANDSE HANDBAL­DAMES NAAR DE ABSOLUTE WERELDTOP, IS EEN VAN DE HOOGTE­PUNTEN VAN DE HUMMEL SPONSORSHIP HISTORIE. DE SPONSOROVEREENKOMSTEN MET VELE HONDERDEN AMA­TEUR­­CLUBS IN NEDERLAND, ZORGEN ERVOOR DAT HET MERK NIET VAN DE SPORTVELDEN IS WEG TE DENKEN. WANT WIE ER OP LET, ZIET ZE OPEENS OVERAL: DE KENMERKENDE HUMMEL CHEVRONS. DEZE ICONISCHE SYMBOLEN SIEREN DE HUMMEL PRODUCTEN AL SINDS 1955 EN STAAN VOOR TEAM­SPIRIT, PRO­GRESSIE EN DE DRIVE OM TE WINNEN. BEGRIPPEN DIE RUIM 60 JAAR LATER NOG ALTIJD PERFECT BIJ HET MERK PASSEN. DE CHEVRONS VAN HUMMEL ZIJN EEN STEMPEL VAN KWALITEIT EN KARAKTER. TOT OP DE DAG VAN VANDAAG IS HUMMEL EEN GELIEFD MERK ONDER VELE SPORTERS. DE BIJNA VANZELF­SPREKENDE AAN­WEZIG­HEID VAN HET MERK, OP VRIJWEL IEDER SPORTVELD, ZEGT ALLES OVER DE MATE WAARIN HUMMEL NA AL DEZE JAREN VER­GROEID IS GERAAKT MET DAT­GENE WAAR

#HUMMEL

HET IN 1923 ALLE­MAAL MEE BEGON: DE LIEFDE VOOR SPORT.

#PROUDPARTNER #MAKESATEAM

II | H U M M E L S P O R T . N L


INHOUD CLUB SERVICE SPONSOR ZOEKT VERENIGING STEUN EMMA KINDERZIEKENHUIS SPECIAL DESIGN

2 2 4 6

SHIRTS 10 WEDSTRIJDSHIRTS 12 SPORTONDERGOED 36 DAMES COLLECTIE

38

SHORTS 44 SHORTS 46 INDOOR SHORTS 49 KOUSEN/SOKKEN 54 VOETBALKOUSEN 56 CLUBLOGO KOUSEN 62 INDOORSOKKEN 64 CLUBLIJNEN 68 AUTHENTIC CLUBLIJN 70 VALENCIA CLUBLIJN 92 PARIS CLUBLIJN 112 ELITE CLUBLIJN 114 BASICS 116 BASICS OVERZICHT 118 TOPS 121 JACKS 123 POLO’S 129 PANTS/SHORTS 130 PRODUCTOVERZICHT 134 SUITS 136 TOPS 138 JACKS 141 T-SHIRTS 142 POLO’S 143 OUTLET 144 KEEPERS 148 SPONSORSHIPS KEEPERS 150 KEEPERSHANDSCHOENEN 152 KEEPERSETS/-SHIRTS 160 KEEPERBROEKEN 169 KEEPER PROTECTIE 171 KEEPERKOUS 171 OFFICIALS 172 SCHEIDSRECHTER SHORT 174 SCHEIDSRECHTER KOUS 174 SCHEIDSRECHTER SHIRTS 175 HARDWAREN 176 SPORTTASSEN 178 PROTECTIE 184 BALLEN 186 ACCESSOIRES 195 SCHOENEN 204 INFORMATIE 206 SPONSORSHIPS 206 MATERIALEN, MAATTABELLEN, SYMBOLEN 210 REGISTER 212

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2020| 1


2 |HUMMELSPORT.NL


SPONSOR ZOEKT VERENIGING Maak kennis met het meest succesvolle sponsorconcept van Nederland! Met een royale sponsorbijdrage en een innovatieve online Clubshop en Ledenshop geeft hummel jouw club een aanzienlijke boost.

De voordelen  Scherpe prijs­stelling  Hoge kwaliteit  Altijd op voorraad  24/7 Online bestellen  Uniek bonus­systeem  Snelle levering  Continuïteit  Lang leverbaar

• Is jouw club dringend toe aan nieuwe tenues? • Is het ieder jaar weer een flinke opgave om de begroting sluitend te krijgen? • En wil je ook meer overzicht en gemak bij het bestellen van sportartikelen? Ga dan snel naar sponsorzoektvereniging.com/hummel! Daar vind je alle informatie over het innovatieve sponsorconcept van hummel.

Meer weten? Wil je meer weten over de royale sponsorbijdrage en het bijbehorende concept of wil je een afspraak maken? Kijk op sponsorzoektvereniging.com/hummel, stuur een mail naar clublounge@deventrade.com of bel ons op 0570 665 366

Bezoek onze Clublounge Breng een bezoek aan onze Clublounge! Maak kennis met de wereld van teamwear en laat je verrassen door de persoonlijke aanpak en de vele mogelijkheden. De Clublounge is ingericht om jouw club een ultieme eerste indruk te geven van ons aanbod. We presenteren er de nieuwste collecties en staan clubs stap voor stap bij in het samenstellen van een optimale clubcollectie, maar bovenal presenteren we er ons fantastische sponsorconcept. Je bent van harte welkom!

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2020| 3


Partnership met Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis resulteert in een uniek limited edition sportshirt:

SHIRTONTWERP ALS SYMBOOL VAN VEERKRACHT EN HOOP EEN SPRANKELEND SPORTSHIRT, ONTWORPEN DOOR KINDEREN IN HET EMMA KINDERZIEKENHUIS. EEN SYMBOOL VAN HOOP EN VERBEELDINGSKRACHT – EN EEN UNIEKE KANS VOOR ALLE SPORTERS OM EEN STEENTJE BIJ TE DRAGEN AAN HET MOOIE WERK VAN STICHTING STEUN EMMA KINDERZIEKENHUIS.

Het beste voor zieke kids

sportkleding ontwerpen. De deelnemers

Het shirt dat we op deze bladzijden aan­

stortten zich vol enthousiasme op het ont­

bieden is het resultaat van een in 2019

werpen – en konden daardoor hun ziekzijn

gestart samenwerkingsverband tussen

heel even vergeten.

Deventrade, het moederbedrijf van hummel, en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.

Creativiteit en veerkracht

De stichting zet zich in voor kinderen die

Daar bleef het niet bij. Wij voegden de

zijn opgenomen in het Amsterdamse Emma

ontwerpen van een aantal kinderen samen in

Kinderziekenhuis. Ze helpt hen door fondsen

het unieke sportshirt dat je hiernaast ziet.

te werven voor wetenschappelijk onderzoek,

Het shirt is wat ons betreft een kleurrijk

bijzondere faciliteiten en psycho­sociale

bewijs van de creativiteit en veerkracht van

steun. Momenteel wordt er onder meer

kinderen, óók wanneer het tegenzit:

geïnvesteerd in vernieuwing van de Intensive

een ode aan het leven.

Care Neonatologie, een afdeling voor ernstig zieke en te vroeg geboren baby’s. Samen aan de ontwerptafel Als partner steken wij graag de handen uit de mouwen voor deze stichting! Het Emma ambassadeursteam van Deventrade ging onlangs op bezoek in het kinderziekenhuis om met eigen ogen te zien wat daar gebeurt. We gaven de kinderen een leuke workshop

4 |HUMMELSPORT.NL

50% van de opbrengst van dit stoere shirt komt ten goede aan de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Bestel het vandaag nog op hummelsport.nl, en draag zelf een steentje bij aan extra facili­teiten voor de kinderen van het Emma Kinderziekenhuis!


EMMA SHIRT L IMIT ED EDIT IO N

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL JR + SR €

29,99

art.nr. 695801-8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2020| 5


EEN UNIEK TENUE VOOR LIMITED al vanaf 15 stuks vele designs vele kleuren

1. Kies een design en selecteer pasvorm, korte/lange mouw en type kraag.

online tool Op zoek naar iets speciaals? Met deze tool stel je een uniek tenue voor jouw club samen! Met Special Design Limited kun je al vanaf 15 stuks een eigen ontwerp maken.

2. Vervolgens kies je de gewenste kleuren.

De hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm die je van hummel kent, gecombineerd met een ontwerp dat precies past bij het karakter van jouw club. Hoe werkt het? Met de Special Design Configurator ontwerp je in samenwerking met de sportspeciaalzaak een shirt en short met een unieke uit足 straling. De online tool helpt je stap voor stap door het design足 proces heen. Zo bepaal je zelf het model, het patroon, de kleuren en de bedrukking van jullie teamkleding.

3. Kies een short in de gewenste kleur.

Meer weten? Neem dan contact op! Mail ons direct via sd@deventrade.com of stap je sportspeciaalzaak binnen voor meer info over de mogelijk足 heden. We gaan graag voor je aan de slag!

Limited Minimaal aantal Producten

4. Voeg tot slot het clublogo en sponsor足 logo toe aan het shirt en short.

15 stuks Shirts en shorts

Onbeperkte design mogelijkheden?

Nee

Onbeperkte kleurmogelijkheden?

Nee

Namen en nummers in het ontwerp verwerkt?

Ja

Aantal mogelijkheden voor de kraag?

3

Keuze uit mouwtypes?

Nee

MEER INFO EN VOORWAARDEN OP

HUMMELSPORT.NL/CLUBSERVICE/SPECIALDESIGN

6 |HUMMELSPORT.NL


JOUW CLUB SPECIAL DESIGN EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN UNIEK TENUE VOOR JOUW CLUB:

UNLIMITED vanaf 100 stuks elk design mogelijk elke kleur mogelijk

Eigen (aangeleverd) ontwerp

Heb je voor jouw clubtenue een geheel eigen design in gedachten? Wij kunnen het voor je maken! Met Special Design Unlimited kun je vanaf 100 stuks een helemaal eigen ontwerp laten maken. De goede kwaliteit en de perfecte pasvorm die je van hummel kent, gecombineerd met een ontwerp dat precies past bij het karakter van jouw club.

Diverse kragen mogelijk

Hoe werkt het? In samenwerking met de sportspeciaalzaak en de designers van hummel ontwerp je een shirt, short en kousen met een unieke uitstraling. Naast het patroon en de kleuren zijn o.a. de nektape, piping, mesh en bedrukking geheel naar eigen wens te bepalen. Meer weten? Neem dan contact op! Mail ons direct via sd@deventrade.com of stap je sportspeciaalzaak binnen voor meer info over de mogelijkheden. We gaan graag voor je aan de slag!

Tekst en/of logo(s) in de kraag

Nabestellingen mogelijk vanaf 50 stuks.

Unlimited Minimaal aantal Producten

100 stuks Shirts, shorts en kousen

Onbeperkte design mogelijkheden?

Ja

Onbeperkte kleurmogelijkheden?

Ja

Namen en nummers in het ontwerp verwerkt? Aantal mogelijkheden voor de kraag? Keuze uit mouwtypes?

Logo’s en sponsorteksten zijn mee te bedrukken

Nee Ca. 10 Ja

Kousen in de unieke stijl van de club maken het tenue helemaal af! De mogelijkheden zijn heel divers (zie p. 62).

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2020| 7


SPONSORSHIP

#HIERKOMIKWEG

MET INGANG VAN SEIZOEN '19/'20 IS FC EMMEN VERBONDEN AAN HUMMEL. EN DAT IS NIET VOOR HET EERST, IN HET VERLEDEN WERKTEN WE AL MEERDERE MALEN SAMEN. BAS DOST, RENÉ GRUMMEL, MICHEL VAN OOSTRUM EN BEN HAVERKORT ZIJN ENKELE ICONISCHE FC EMMEN-SPELERS DIE EERDER AL IN HUMMEL TE BEWONDEREN WAREN.

HET HERNIEUWDE PARTNERSCHAP GAAT ONGETWIJFELD TOT MOOIE RESULTATEN LEIDEN! DE NIEUWE TENUES ZIJN IN ELK GEVAL ENTHOUSIAST ONTVANGEN DOOR DE SUPPORTERS.

#HUMMEL #PROUDPARTNER #MAKESATEAM

© PRO SHOTS/Niels Boersema

8 |HUMMELSPORT.NL


TEAMSPORT CATALOGUS

| 2020| 9


SHIRTS PRESTON SHIRT KM

13

PRESTON SHIRT LM

15

LEEDS SHIRT KM

17

LEEDS SHIRT LM

19

CLUB SHIRT KM

21

CLUB SHIRT LM

23

MADRID SHIRT LM 25 BEAM SHIRT LM 25 AARHUS SHIRT UNISEX

29

AARHUS SHIRT LADIES

31

LYON SHIRT UNISEX

33

LYON SHIRT LADIES 35 BODYWEAR 36

10 | H U M M E L S P O R T . N L


TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 11


12 | H U M M E L S P O R T . N L


PRESTON SHIRT U NI S E X - K O R T E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

16,99 € 19,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • gehele shirt is vervaardigd van mini mesh • ronde hals van body-materiaal • langer model aan de achterzijde • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

lange mouw vanaf € 17,99 zie pagina’s 14 - 15

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

wit - kobalt 110005 - 2500

wit - rood 110005 - 2600

wit - zwart 110005 - 2800

geel - kobalt 110005 - 4500

geel - zwart 110005 - 4800

oranje - wit 110005 - 3200

oranje - zwart 110005 - 3800

rood - wit 110005 - 6200

rood - zwart 110005 - 6800

kobalt - wit 110005 - 5200

groen - wit 110005 - 1200

groen - zwart 110005 - 1800

marine - wit 110005 - 7200

zwart - wit 110005 - 8200

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 13


14 | H U M M E L S P O R T . N L


PRESTON SHIRT U NI S E X - LA N G E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

17,99 € 20,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • gehele shirt is vervaardigd van mini mesh • ronde hals van body-materiaal • langer model aan de achterzijde • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

korte mouw vanaf € 16,99 zie pagina’s 16 - 17

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

wit - kobalt 111005 - 2500

wit - rood 111005 - 2600

wit - zwart 111005 - 2800

geel - kobalt 111005 - 4500

geel - zwart 111005 - 4800

oranje - wit 111005 - 3200

oranje - zwart 111005 - 3800

rood - wit 111005 - 6200

rood - zwart 111005 - 6800

kobalt - wit 111005 - 5200

groen - wit 111005 - 1200

zwart - wit 111005 - 8200

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 15


16 | H U M M E L S P O R T . N L


LEEDS SHIRT

U NI S E X - K O R T E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

17,99 € 19,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • ventilerende mesh-structuur op de schouder, bovenarm en onder de oksel • v-hals van body-materiaal met gedetailleerde belijning • geborduurd logo op de borst • uitstekend te bedrukken

lange mouw vanaf € 18,99 zie pagina’s 18 - 19

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

wit - kobalt 110113 - 2500

wit - rood 110113 - 2600

wit - zwart 110113 - 2800

geel - kobalt 110113 - 4500

geel - zwart 110113 - 4800

oranje - wit 110113 - 3200

oranje - zwart 110113 - 3800

rood - wit 110113 - 6200

rood - zwart 110113 - 6800

kobalt - wit 110113 - 5200

groen - wit 110113 - 1200

zwart - wit 110113 - 8200

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 17


18 | H U M M E L S P O R T . N L


LEEDS SHIRT

U NI S E X - LA N G E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

18,99 € 20,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • ventilerende mesh-structuur op de schouder, bovenarm en onder de oksel • v-hals van body-materiaal met gedetailleerde belijning • geborduurd logo op de borst • uitstekend te bedrukken

korte mouw vanaf € 17,99 zie pagina’s 16 - 17

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

wit - kobalt 111113 - 2500

wit - rood 111113 - 2600

wit - zwart 111113 - 2800

geel - kobalt 111113 - 4500

geel - rood 111113 - 4600

geel - zwart 111113 - 4800

oranje - wit 111113 - 3200

oranje - zwart 111113 - 3800

rood - wit 111113 - 6200

rood - zwart 111113 - 6800

kobalt - wit 111113 - 5200

groen - wit 111113 - 1200

zwart - wit 111113 - 8200

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 19


20 | H U M M E L S P O R T . N L


CLUB SHIRT

U NI S E X - K O R T E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

16,99 € 19,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • ventilerende mesh-inzet in de zij • kraag van elastisch ribmateriaal • manchetten van shell materiaal • geprint logo in zilver op rechterschouder • uitstekend te bedrukken

lange mouw vanaf € 17,99 zie pagina’s 22 - 23

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

wit 110106 - 2000

wit - kobalt 110106 - 2500

wit - rood 110106 - 2600

wit - zwart 110106 - 2800

geel - kobalt 110106 - 4500

geel - zwart 110106 - 4800

oranje - zwart 110106 - 3800

rood - wit 110106 - 6200

rood - zwart 110106 - 6800

groen - wit 110106 - 1200

sky blue - wit 110106 - 5220

kobalt - wit 110106 - 5200

paars - wit 110106 - 0040

marine - wit 110106 - 7200

zwart - wit 110106 - 8200

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 21


22 | H U M M E L S P O R T . N L


CLUB SHIRT

U NI S E X - LA N G E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

17,99 € 20,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • ventilerende mesh-inzet in de zij • kraag en manchetten van elastisch ribmateriaal • geprint logo in zilver op rechterschouder • uitstekend te bedrukken

korte mouw vanaf € 16,99 zie pagina’s 20 - 21

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

wit 111114 - 2000

wit - kobalt 111114 - 2500

wit - rood 111114 - 2600

wit - zwart 111114 - 2800

geel - groen 111114 - 4100

geel - kobalt 111114 - 4500

geel - zwart 111114 - 4800

oranje - zwart 111114 - 3800

rood - wit 111114 - 6200

rood - zwart 111114 - 6800

groen - wit 111114 - 1200

sky blue - wit 111114 - 5220

kobalt - wit 111114 - 5200

paars - wit 111114 - 0040

marine - wit 111114 - 7200

zwart - wit 111114 - 8200

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 23


24 | H U M M E L S P O R T . N L


MADRID SHIRT

U NI S E X - LA N G E M O U W

24,99 € 27,50

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR: S - M - L - XL - XXL

POLY TEC POLYESTER

REGULAR

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester • klassiek design (gesublimeerd) • sponsorvlak op voorzijde (38 x 20 cm) • sponsorvlak op achterzijde (maatafhankelijk formaat) • v-hals van rib-materiaal • gesublimeerd logo op de voorzijde • uitstekend te bedrukken

groen - wit 111115 - 1200

kobalt - wit 111115 - 5200

rood - wit 111115 - 6200

wit - rood - kobalt 111115 - 1260

wit - zwart 111115 - 8200

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

geel - zwart 111115 - 4800

rood - zwart 111115 - 6800

rood - kobalt 111115 - 6500

zwart - kobalt 111115 - 8500

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

BEAM SHIRT

U N I S E X - LAN G E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

22,99 € 24,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • klassiek design • mesh-inzet op de schouders en in de zij • kraag van elastisch rib-materiaal • uitstekend te bedrukken

Andere kleurcombinaties zijn mogelijk via onze special design tools zie pagina’s 6 - 7.

wit - rood 111111 - 2600

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 25


26 | H U M M E L S P O R T . N L


IN 1996 LEVERDE HUMMEL VOOR HET EERST DE KLEDING VAN HET NEDERLANDS HANDBAL VERBOND. 23 JAAR LATER KUNNEN WE IETS ZEGGEN WAT WE DESTIJDS NOOIT HADDEN DURVEN DROMEN: ‘ONZE’ DAMES ZIJN WERELDKAMPIOEN! DE ÁLLERBESTE VAN DE WERELD, NA ER AL JAREN DICHTBIJ TE ZIJN GEWEEST.

SPONSORSHIP

MET DEZE HISTORISCHE TITEL HEBBEN OOK DE TENUES DIE WE SPECIAAL VOOR HET WK LANCEERDEN, EEUWIGHEIDSWAARDE GEKREGEN. HET MAAKT ONS ENORM TROTS. OP NAAR TOKYO 2020!

ONE TEAM, ONE DREAM

#HUM MEL #PROUDPARTNER #MAKESATEAM

© IHF

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 27


28 | H U M M E L S P O R T . N L


AARHUS SHIRT

UN ISE X - K ORTE MOUW JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

20,99 € 22,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

MOISTURE TRANSPORT

STRETCH

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • extra lang model • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

• o.a. ideaal voor indoor • asymmetrische panels in de zij • ronde hals van body-materiaal • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

shocking orange - zwart 110004 - 3840

rood - zwart 110004 - 6800

aqua blauw - zwart 110004 - 5880

kobalt - zwart 110004 - 5800

zwart - antraciet 110004 - 8900

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 29


30 | H U M M E L S P O R T . N L


AARHUS SHIRT LA DIE S - K ORTE MOUW SR: XS - S - M - L - XL

22,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

MOISTURE TRANSPORT

STRETCH

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • vrouwelijk, extra lang model • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

• o.a. ideaal voor indoor • asymmetrische panels in de zij • ronde hals van body-materiaal • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

shocking orange - zwart 110603 - 3840

rood - zwart 110603 - 6800

aqua blauw - zwart 110603 - 5880

kobalt - zwart 110603 - 5800

zwart - antraciet 110603 - 8900

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 31


32 | H U M M E L S P O R T . N L


LYON SHIRT

UN ISE X - K ORTE MOUW

20,99 € 23,99

JR: 128 - 140 - 152 - 164

SR: S - M - L - XL - XXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor

shorts vanaf € 11,99

kousen/sokken vanaf € 7,99

zie pagina’s 44 - 53

wit - zwart 110000 - 2800

kobalt - zwart 110000 - 5800

• aansluitend, extra lang model • kraag en manchetten van elastisch ribmateriaal • geprinte chevrons in de zij • geborduurd logo op de borst • uitstekend te bedrukken

zie pagina’s 54 - 65

geel - zwart 110000 - 4800

oranje - zwart 110000 - 3800

zwart - wit 110000 - 8200

rood - zwart 110000 - 6800

zwart - pink 110000 - 8630

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 33


34 | H U M M E L S P O R T . N L


LYON SHIRT

LA DI E S - KO R T E M O U W

SR: XS - S - M - L - XL

23,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor • vrouwelijk, extra lang model • kraag en manchetten van elastisch ribmateriaal • geprinte chevrons in de zij • geborduurd logo op de borst • uitstekend te bedrukken

geel - zwart 110001 - 4800

wit - zwart 110001 - 2800

oranje - zwart 110001 - 3800

rood - zwart 110001 - 6800

kobalt - zwart 110001 - 5800

zwart - wit 110001 - 8200

zwart - pink 110001 - 8630

LYON TOP

LA DI E S - MO U WL O O S

SR: XS - S - M - L - XL

21,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

MOISTURE TRANSPORT

STRETCH

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor • vrouwelijk, extra lang model • geprinte chevrons in de zij • geborduurd logo op de borst • uitstekend te bedrukken

shorts vanaf € 11,99 zie pagina’s 44 - 53

oranje - zwart 110002 - 3800

rood - zwart 110002 - 6800

kobalt - zwart 110002 - 5800

zwart - wit 110002 - 8200

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 35


CENTRO TIGHT

92% P O L Y A MI DE , 8% E L A S T A N JR: 116/128 - 140/152 - 164 JR + SR: €

SR: S - M - L - XL - XXL

19,99

MOTION TEC HIGH COMFORT

TIGHT FIT

STRETCH

• 92% polyamide, 8% elastan • ideaal als ondershort • hoog stretchgehalte

• nauwsluitende pasvorm • elastische tailleband

wit 438004 - 2000

rood 438004 - 6000

kobalt 438004 - 5000

navy 438004 - 7000

zwart 438004 - 8000

THERMO PANTS

85% P O L Y E S TE R , 1 5% E L A S T A N JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

24,99 € 26,99 €

POLY TEC POLYESTER

TIGHT FIT

STRETCH

KEEP WARM

• 85% polyester, 15% elastan • tight met thermische eigenschappen • gebrushte binnenzijde voor een zacht gevoel • hoog stretchgehalte • nauwsluitende pasvorm • elastische tailleband

zwart 446001 - 8000

36 | H U M M E L S P O R T . N L


FUNCTIONAL SPORTS UNDERWEAR 92% POLYESTE R, 8% ELA STA N JR: 116/128 - 140/152 - 164 JR + SR: €

SR: S - M - L - XL/XXL

24,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

TIGHT FIT

STRETCH

MOISTURE TRANSPORT

• 92% polyester, 8% elastan met ClimaTec finish • comfortabel, warm en droog gevoel

• optimale afvoer van lichaamsvocht • platte stiksels voor extra comfort

wit 446100 - 2000

geel 446100 - 4000

oranje 446100 - 3000

rood 446100 - 6000

groen 446100 - 1000

kobalt 446100 - 5000

navy 446100 - 7000

zwart 446100 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 37


38 | H U M M E L S P O R T . N L


DAMES COLLECTIE SHIRTS 41 SHORTS 41 TOPS 42 SUITS 42 PANTS 43

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 39


40 | H U M M E L S P O R T . N L


DAMES COLLECTIE SHIRTS & SHORTS

Preston Shirt

Club Shirt

Aarhus Shirt

Lyon Shirt

Lyon Top

Maten: 116 t/m XXL 14 kleuren 110005

Maten: 116 t/m XXL 15 kleuren 110106

Maten: XS t/m XL 5 kleuren 110603

Maten: XS t/m XL 7 kleuren 110001

Maten: XS t/m XL 4 kleuren 110002

€ 16,99 € 19,99

€ 16,99 € 19,99

pag. 12 - 13

€ 22,99

pag. 20 - 21

€ 23,99

pag. 30 - 31

de totale

€ 21,99

pag. 34 - 35

pag. 34 - 35

shirts collectie vind je op pagina’s 10 - 37

Euro Short

Burnley Short

Aarhus Short

Lyon Indoor Short

Hotpants

Reece Fundamental Skort

Maten: 116/128 t/m XXL 2 kleuren 120601

Maten: XS t/m XL 4 kleuren 120604

Maten: XS t/m XL 4 kleuren 120605

Maten: XS t/m XL 1 kleur 120001

Maten: 116/128 t/m XXL 3 kleuren 138200

Maten: 116 t/m XXL 9 kleuren 839101

€ 11,99 € 11,99

€ 16,99

€ 15,99

€ 17,50

€ 21,99 € 21,99

€ 29,99 € 33,50

pag. 46

pag. 48

pag. 49

pag. 50

pag. 51

pag. 51

de totale

shorts collectie vind je op pagina’s 44 - 53

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 41


Authentic Jacket Ladies FZ

Valencia Top Full Zip Ladies

Maten: XS t/m XL 4 kleuren 108605

Maten: XS t/m XL 4 kleuren 108010

€ 39,99

pag. 94 - 109

Authentic Polyester Suit

Valencia Polyester Suit

Maten: 116 t/m XXXL 3 kleuren 105007

Maten: 116 t/m XXL 8 kleuren 105006

€ 44,99 € 49,99 pag. 72 - 89

42 | H U M M E L S P O R T . N L

€ 39,99

pag. 72 - 87

€ 49,99 € 54,99 pag. 94 - 111


DAMES COLLECTIE TEAMWEAR

Authentic Pro Hooded 1/2 Zip

Authentic Ladies Tee

Valencia T-Shirt Ladies

Paris T-Shirt

Authentic Corporate Polo Ladies

Maten: XS t/m XXL 1 kleur 108012

Maten: XS t/m XL 7 kleuren 110604

Maten: XS t/m XL 7 kleuren 160004

Maten: 116 t/m XXL 2 kleuren 160102

Maten: XS t/m XXL 4 kleuren 163222

€ 49,99 pag. 72 - 87 + 121

€ 22,50 pag. 72 - 87

de totale

€ 20,99

€ 19,99 € 20,99

pag. 94 - 109

pag. 112 - 113

€ 24,99 pag. 129

teamwear collectie vind je op pagina’s 70 - 137

Authentic Poly Pants

Valencia TTS Pants Ladies

Team TTS Pants

Authentic Micro Pants Ladies

Authentic Jogging Pants Ladies

Maten: 116 t/m XXXL 2 kleuren 132002

Maten: XS t/m XXL 1 kleur 133602

Maten: 116 t/m XXXL 2 kleuren 133103

Maten: XS t/m XL 1 kleur 131601

Maten: XS t/m XL 2 kleuren 134601

€ 22,99 € 24,99

€ 29,99

€ 24,99 € 27,50

€ 34,99

€ 29,99

pag. 130

pag. 131

pag. 131

pag. 132

pag. 133

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 43


SHORTS EURO SHORT + LADIES 46 MANCHESTER SHORT

47

BURNLEY SHORT + LADIES 48 AARHUS SHORT + LADIES 49 LYON INDOOR SHORT + LADIES 50 HOTPANTS 51 REECE FUNDAMENTAL SKORT

51

CENTRO TIGHT

53

44 | H U M M E L S P O R T . N L


TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 45


EURO SHORT 100% P O LYES T ER

JR: 92/104 - 116/128 - 140/152 - 164/S SR: M - L - XL - XXL JR + SR: €

11,99

POLY TEC POLYESTER

REGULAR

INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• 100% polyester • langer model • elastische tailleband

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• met binnenbroek • geborduurde chevrons op linkerpijp • uitstekend te bedrukken

wit 1930 - 2000

zwart 1930 - 8000

kobalt 1930 - 5000

EURO SHORT LADIES 100% P O LYES T ER

JR: 116/128 - 140/152 - 164/S JR + SR: €

SR: M - L - XL - XXL

11,99 UITSTEKEND TE BEDRUKKEN.

POLY TEC POLYESTER

LADIES FIT

NO INNER

• 100% polyester • vrouwelijke pasvorm • langer model • elastische tailleband

wit 120601 - 2000

46 | H U M M E L S P O R T . N L

QUICK DRY

EASY PRINT

Bedrukking gaat via de detaillist.

• zonder binnenbroek • geborduurde chevrons op linkerpijp • uitstekend te bedrukken

zwart 120601 - 8000

rood 1930 - 6000

marine 1930 - 7000

groen 1930 - 1000


MANCHESTER SHORT

100% P O LY ES T ER M E T C L I M A T E C F I NI S H JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR + SR: €

SR: S - M - L - XL - XXL

14,99 UITSTEKEND TE BEDRUKKEN.

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • langer model

Bedrukking gaat via de detaillist.

• elastische tailleband • met binnenbroek • geprint logo op linkerpijp • uitstekend te bedrukken

wit 120114 - 2000

zwart 120114 - 8000

kobalt 120114 - 5000

rood 120114 - 6000

marine 120114 - 7000

wit - zwart 120114 - 2800

zwart - wit 120114 - 8200

kobalt - wit 120114 - 5200

rood - wit 120114 - 6200

zwart - rood 120114 - 8600

wit - groen 120114 - 2100

wit - kobalt 120114 - 2500

wit - rood 120114 - 2600

zwart - oranje 120114 - 8300

zwart - geel 120114 - 8400

kobalt - geel 120114 - 5400

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 47


BURNLEY SHORT

100% P O LYES T ER M E T C L I M A T E C F I N I S H JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: JR + SR: €

16,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

S - M - L - XL - XXL

REGULAR

NO INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • ventilerende mesh-inzet op achterzijde • elastische tailleband

wit - kobalt 120101 - 2500

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• zonder binnenbroek • geborduurd logo op linkerpijp, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

wit - rood 120101 - 2600

zwart - wit 120101 - 8200

kobalt - wit 120101 - 5200

kobalt - geel 120101 - 5400

BURNLEY SHORT LADIES

100% P O LYES T ER M E T C L I M A T E C F I N I S H SR: XS - S - M - L - XL SR: €

16,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

NO INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • vrouwelijke pasvorm • ventilerende mesh-inzet op achterzijde

kobalt - wit 120604 - 5200

48 | H U M M E L S P O R T . N L

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• elastische tailleband • zonder binnenbroek • geborduurd logo op linkerpijp, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

rood - wit 120604 - 6200

zwart - wit 120604 - 8200

marine - sky blue 120604 - 7550

rood - wit 120101 - 6200


AARHUS SHORT

100% P O LY ES T ER M E T C L I M A T E C F I NI S H JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR: €

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

13,99

SR: €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

NO INNER

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor

zwart 120002 - 8000

15,99

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• elastische tailleband met koord • panels in contrastkleur • geprinte logo’s • zonder binnenbroek • uitstekend te bedrukken

zwart - shocking orange 120002 - 8340

zwart - kobalt 120002 - 8500

zwart - rood 120002 - 8600

zwart - kobalt 120605 - 8500

zwart - rood 120605 - 8600

AARHUS SHORT LADIES

100% P O LY ES T ER M E T C L I M A T E C F I NI S H SR: XS - S - M - L - XL SR: €

15,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

NO INNER

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • o.a. ideaal voor indoor • ladies fit

zwart 120605 - 8000

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• elastische tailleband met koord • zonder binnenbroek • panels in contrastkleur • geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

zwart - shocking orange 120605 - 8340

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 49


LYON INDOOR SHORT

100% P O LYES T ER M E T C L I M A T E C F I N I S H JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: JR + SR: €

S - M - L - XL - XXL

17,50

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • elastische tailleband met aansnoerkoord • met binnenbroek van mesh

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• smal bandje in contrastkleur om uiteinde pijp • slim fit • geprinte chevrons, geborduurd logo • o.a. ideaal voor indoor • uitstekend te bedrukken

zwart - wit 120000 - 8200

LYON INDOOR SHORT LADIES 100% P O LYES T ER M E T C L I M A T E C F I N I S H SR: XS - S - M - L - XL SR: €

17,50

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

NO INNER

QUICK DRY

EASY PRINT

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • speciale stiktechniek voor meer stretch in de naden • elastische tailleband met aansnoerkoord • zonder binnenbroek

zwart - wit 120001 - 8200

50 | H U M M E L S P O R T . N L

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• smal bandje in contrastkleur om uiteinde pijp • ladies fit • geprinte chevrons, geborduurd logo • o.a. ideaal voor indoor • uitstekend te bedrukken


HOTPANTS

90 % KAT O EN , 1 0 % E L A S T A N JR: 116/128 - 140/152 - 164/S JR + SR: €

SR: M - L - XL - XXL

21,99

MOTION TEC HIGH COMFORT

LADIES FIT

STRETCH

QUICK DRY

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• geschikt voor diverse sporten • perfecte pasvorm, optimaal draagcomfort

• geborduurde chevrons • uitstekend te bedrukken

rood 138200 - 6000

zwart 138200 - 8000

marine 138200 - 7000

REECE FUNDAMENTAL SKORT 92% P O LY AMIDE , 8 % E L A S T A N JR: 116 - 128 - 140 - 152 SR: JR: €

XS - S - M - L - XL - XXL

29,99

SR: €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

QUICK DRY

STRETCH

EASY PRINT

• rokje met geïntegreerd short • ademend materiaal • ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet • licht van gewicht en sneldrogend

33,50

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• toegevoegd elastan en vlakke naden voor extra draagcomfort • uitstekend te bedrukken

met geïntegreerd short wit 839101 - 2000

zwart 839101 - 8000

bright royal 839101 - 5160

bright red 839101 - 6710

marine 839101 - 7000

bottle green 839101 - 1020

roze 839101 - 3888

burgundy 839101 - 6690

sport grey 839101 - 9180

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 51


52 | H U M M E L S P O R T . N L


CENTRO TIGHT

92% POLY AMID E , 8% E LAS TAN

MOTION TEC HIGH COMFORT

TIGHT FIT

STRETCH

JR: 116/128 - 140/152 - 164 • 92% polyamide, 8% elastan SR: S - M - L - XL - XXL • ideaal als ondershort • hoog stretchgehalte JR + SR: € • nauwsluitende pasvorm • elastische tailleband

19,99

wit 438004 - 2000

kobalt 438004 - 5000

navy 438004 - 7000

rood 438004 - 6000

zwart 438004 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 53


KOUSEN/SOKKEN VOETBALKOUSEN 56

UNI II KOUS

57

FORZA KOUS

58

COMBI KOUS

59

RING KOUS

60

ORIGINAL KOUS

61

CLUBLOGO KOUSEN

62

DENMARK KOUS

63

INDOOR SOKKEN

64

54 | H U M M E L S P O R T . N L

CHEVRON SOK LONG

64

CHEVRON SOK

65

COMPRESSIE KOUS

65

ELITE SOK

65

BASIC SOCKS 3-PACK

65


TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 55


VOETBALKOUSEN ANATOMISCH GEVORMDE LINKER- EN RECHTERKOUS Extra elastische voet voor optimale pasvorm

DUBBELE ELASTISCHE BOORD

ANATOMISCH GEVORMDE LINKER- EN RECHTERVOET MET LINKS-RECHTS AANDUIDING

• machinewas tot 40° • niet geschikt voor in de wasdroger • kleurvast • niet in natte of vochtige toestand opvouwen 80% HIGH STRETCH POLYESTER 17% POLYAMIDE, 3% ELASTAN

MESH-BREIWIJZE AAN DE ACHTERZIJDE VOOR EEN PERFECTE PASVORM EN COMFORT

VLAKKE NAAD

ANTIBACTERIËLE FINISH EXTRA STRETCH T.B.V. SCHEENBESCHERMERS

MAATAANDUIDING OP ELKE KOUS

ENKELBESCHERMING

VERSTERKTE HIEL, ZOOL EN TENEN VOORKOMT BLAREN EN SCHUREN

EXTRA ELASTISCHE VOET VOOR OPTIMALE PASVORM

MESH ZONE VOOR OPTIMALE VOCHT­ REGULATIE

56 | H U M M E L S P O R T . N L


UNI II KOUS

80% HIGH STRETCH POLYESTER, 17% POLYAMIDE, 3% ELASTAN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 JR + SR: €

9,99

POLYESTER LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

MESH

• 80% high stretch polyester, 17% polyamide, 3% elastan • perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte naden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

donkergroen 440001 - 1020

groen 440001 - 1000

neon groen 440001 - 1080

neon geel 440001 - 4190

geel 440001 - 4000

amber 440001 - 4444

oranje 440001 - 3000

neon oranje 440001 - 3230

rood 440001 - 6000

maroon 440001 - 6090

paars 440001 - 0130

navy 440001 - 7000

kobalt 440001 - 5000

sky blue 440001 - 5210

wit 440001 - 2000

antraciet 440001 - 9990

zwart 440001 - 8000

neon roze 440001 - 6160

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 57


FORZA KOUS

80% HIGH STRETCH POLYESTER, 17% POLYAMIDE, 3% ELASTAN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 JR + SR: €

9,99

POLYESTER LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

MESH

• 80% high stretch polyester, 17% polyamide, 3% elastan • perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte naden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

wit - groen 440122 - 2100

wit - rood 440122 - 2600

wit - zwart 440122 - 2800

wit - kobalt 440122 - 2500

sky blue - wit 440122 - 5220

kobalt - wit 440122 - 5200

deep blue - neon geel 440122 - 5670

maroon - sky blue 440122 - 6040

rood - wit 440122 - 6200

rood - zwart 440122 - 6800

oranje - zwart 440122 - 3800

geel - kobalt 440122 - 4500

geel - zwart 440122 - 4800

zwart - wit 440122 - 8200

antraciet - neon geel 440122 - 9400

58 | H U M M E L S P O R T . N L


COMBI KOUS

80% HIGH STRETCH POLYESTER, 17% POLYAMIDE, 3% ELASTAN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 JR + SR: €

9,99

POLYESTER LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

MESH

• 80% high stretch polyester, 17% polyamide, 3% elastan • perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte naden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

groen - wit 440106 - 0610

wit - kobalt 440106 - 2500

wit - rood 440106 - 2600

wit - zwart 440106 - 2800

geel - zwart 440106 - 4800

oranje - wit 440106 - 3200

kobalt - geel 440106 - 5400

maroon - sky blue 440106 - 6050

kobalt - wit 440106 - 5200

rood - wit 440106 - 6200

zwart - wit 440106 - 8200

zwart - geel 440106 - 8400

oranje - zwart 440106 - 3800

navy - sky blue 440106 - 7550

zwart - rood 440106 - 8600

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 59


RING KOUS

80% HIGH STRETCH POLYESTER, 17% POLYAMIDE, 3% ELASTAN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 JR + SR: €

9,99

POLYESTER LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

MESH

• 80% high stretch polyester, 17% polyamide, 3% elastan • perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte naden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

wit - zwart 440105 - 2800

groen - wit 440105 - 0610

kobalt - wit 440105 - 5200

kobalt - geel 440105 - 5400

oranje - wit 440105 - 3200

oranje - zwart 440105 - 3800

geel - groen 440105 - 4100

geel - kobalt 440105 - 4500

geel - zwart 440105 - 4800

rood - wit 440105 - 6200

rood - geel 440105 - 6400

rood - zwart 440105 - 6800

zwart - wit 440105 - 8200

zwart - geel 440105 - 8400

zwart - rood 440105 - 8600

zwart - rood - wit 440105 - 8690

60 | H U M M E L S P O R T . N L


ORIGINAL KOUS

80% HIGH STRETCH POLYESTER, 17% POLYAMIDE, 3% ELASTAN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 JR + SR: €

9,99

POLYESTER LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

MESH

• 80% high stretch polyester, 17% polyamide, 3% elastan • perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte naden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

wit - kobalt 440108 - 2500

wit - rood 440108 - 2600

wit - zwart 440108 - 2800

wit - groen 440108 - 2100

kobalt - wit 440108 - 5200

rood - wit 440108 - 6200

zwart - wit 440108 - 8200

rood - geel 440108 - 6400

rood - zwart 440108 - 6800

geel - zwart 440108 - 4800

zwart - geel 440108 - 8400

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 61


MAAK JE TEAMKLEDING COMPLEET MET:

CLUBLOGO KOUSEN

VERSTERK DE IDENTITEIT VAN JOUW CLUB MET KOUSEN VOORZIEN VAN HET CLUBLOGO. VOOR EEN PROFESSIO­NELE, KRACHTIGE UITSTRALING! Kousen in de unieke stijl van de club maken het tenue helemaal af! Special Design kousen kunnen bestaan uit maxi­ maal vier kleuren. Het ontwerp is vrij, mits technisch haalbaar. Je kunt kiezen uit de vele standaardkleuren, maar ook eigen kleuren laten inverven.

Voor meer info en voorwaarden kijk op:

hummelsport.nl/specialdesign 62 | H U M M E L S P O R T . N L


DENMARK KOUS

86% POLYPROPYLEEN, 8% ELASTAN, 4% KATOEN, 2% POLYAMIDE JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 JR + SR: €

9,99

POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

MESH

• 86% polypropyleen, 8% elastan, 4% katoen, 2% polyamide • perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort • kleurvast, krimpvrij en duurzaam • elastische boord • achterzijde voorzien van mesh-breiwijze • anatomische voet met ultra comfort voetbed • naadloos gestikt om huidirritatie te voorkomen • links-rechts aanduiding op de onderzijde

wit - kobalt 140101 - 2500

wit - rood 140101 - 2600

wit - zwart 140101 - 2800

kobalt - wit 140101 - 5200

rood - wit 140101 - 6200

zwart - wit 140101 - 8200

zwart - goud 140101 - 8160

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 63


INDOOR SOKKEN ANATOMISCH GEVORMDE LINKER- EN RECHTERVOET VOOR EEN PERFECTE PASVORM EN OPTIMAAL DRAAGCOMFORT!

POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

LEFT-RIGHT FITTING

ELASTISCHE BOORD

COMFORTABELE WREEF

BADSTOF HIEL

PLATTE NAAD

MAATAANDUIDING

ANATOMISCH GEVORMDE VOET MET LINKS EN RECHTS AANDUIDING.

SPECIFICATIES

INSTRUCTIES

• anatomisch gevormde voet voor een optimale pasvorm • platte naden voor comfort • kleurvast • vochtregulerende eigenschappen

• niet in natte of vochtige toestand opvouwen • machinewas tot 40°, niet geschikt voor in de wasdroger

MOISTURE TRANSPORT

CHEVRON SOK LONG

69% POLYPROPYLEEN, 13% POLYAMIDE, 13% ELASTAN, 5% KATOEN JR: 30/35 JR + SR: €

SR: 36/40 - 41/44 - 45/48

9,99

POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

• 69% polypropyleen, 13% polyamide, 13% elastan, 5% katoen • geschikt voor o.a. indoorsporten • perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort • kleurvast, krimpvrij en duurzaam

wit - zwart 140103 - 2800

64 | H U M M E L S P O R T . N L

zwart - wit 140103 - 8200

• elastische boord • anatomische voet met ultra comfort voetbed • naadloos gestikt om huidirritatie te voorkomen • links-rechts aanduiding op de onderzijde

zwart - goud 140103 - 8160


CHEVRON SOK

74% POLYPROPYLEEN, 14% POLYAMIDE, 8% ELASTAN, 4% KATOEN JR: 30/35 JR + SR: €

SR: 36/40 - 41/44 - 45/48

8,99

POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

• 74% polypropyleen, 14% polyamide, 8% elastan, 4% katoen • geschikt voor o.a. indoorsporten en tennis • perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort • kleurvast, krimpvrij en duurzaam • elastische boord • anatomische voet met ultra comfort voetbed • naadloos gestikt om huidirritatie te voorkomen • links-rechts aanduiding op de onderzijde

wit - groen 140102 - 2100

wit - kobalt 140102 - 2500

wit - rood 140102 - 2600

COMPRESSIE KOUS 97% POLYAMIDE, 3% ELASTAN SR: 39/42 - 43/46

wit - zilver 140102 - 2940

wit - zwart 140102 - 2800

ELITE SOK

85% POLYPROPYLEEN, 6% KATOEN, 5% POLYAMIDE, 4% ELASTAN

zwart - wit 140102 - 8200

zwart - goud 140102 - 8160

zwart - pink 140102 - 8630

BASIC SOCKS 3-PACK 90% KATOEN, 10% POLYESTER SR: 36/40 - 41/44 - 45/48

SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 SR: €

18,99 SR: €

LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

REFLECTIVE

zwart 440119 - 8000

7,99

POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

• 97% polyamide, 3% elastan • preventieve werking tegen blessures • warmteregulerende eigenschappen • optimale vochttransport door goede materiaalmix • reflecterende details voor zichtbaarheid in het donker • anatomische voet • naadloos

SR: €

7,99 LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

• 85% polypropyleen, 6% katoen, 5% polyamide, 4% elastan • anatomische voet, rondom voorzien van hoogwaardige, elastische polypropyleenvezel • optimale warmteregulatie en vochttransport • hoog stretchgehalte • bovenzijde voorzien van mesh-breiwijze voor optimale pasvorm

wit 442103 - 2000

zwart 442103 - 8000

• 90% katoen, 10% polyester • wasbaar tot 40° C • verpakt per 3 paar

wit 442106 - 2000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 65


SPONSORSHIP

#D’RAN

MET INGANG VAN SEIZOEN ‘19/’20 SPEELT DE GRAAFSCHAP IN KLEDING VAN HUMMEL. DE SAMENWERKING MET DE ‘TROTS VAN DE ACHTERHOEK’ IS VASTGELEGD T/M 2023. DOORSLAGGEVEND IN DE KEUZE VAN DE GRAAFSCHAP WAS DE MOGELIJKHEID OM MET HUMMEL EEN GEHEEL EIGEN TENUE TE ONTWERPEN, WAARDOOR DE SAMENWERKING OOK ECHT EEN MEERWAARDE IS VOOR DE SUPPORTERS VAN DE GRAAFSCHAP.

DE SHIRTS DIE WE IN SAMENWERKING MET DE CLUB HEBBEN ONTWIKKELD, ZIJN EEN ODE AAN DE ACHTERHOEKSE ROOTS. HET UITSHIRT IS ZELFS VOLLEDIG IN DE KLEUREN EN HET PATROON VAN DE ACHTERHOEKSE VLAG UITGEVOERD.

#HUMMEL #PROUDPARTNER #MAKESATEAM

© PRO SHOTS/ Marcel van Dorst

66 | H U M M E L S P O R T . N L


TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 67


CLUBLIJNEN AUTHENTIC 70 VALENCIA 92 PARIS 112 ELITE 114

68 | H U M M E L S P O R T . N L


TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 69


70 | H U M M E L S P O R T . N L


CLUBLIJN

AUTHENTIC HUMMEL STAAT VOOR AUTHENTICITEIT EN IS ER VOOR ALLE AUTHENTIEKE, INDIVIDUELE KARAKTERS. WANT IN EEN TEAM IS IEDEREEN ONMISBAAR! DE HUMMEL AUTHENTIC CLUBLIJN IS DAN OOK PRECIES DAARVOOR ONTWORPEN: VOOR HET COLLECTIEF, ÉN VOOR ELK UNIEK INDIVIDU BINNEN HET TEAM. HET DESIGN VAN DE NIEUWE AUTHENTIC CLUBLIJN WORDT GEKENMERKT DOOR DE 2-TONE KLEURSTELLING MET CONTRASTERENDE DETAILS EN GEPRINTE LOGO'S.

DEZE LIJN BESTAAT UIT: POLYESTER SUIT

FULL ZIP JACKET LADIES

FULL ZIP JACKET

TEE

TOP 1/4 ZIP

LADIES TEE

TOP ROUND NECK

POLO

PRO HOODED 1/2 ZIP

POLYESTER PANTS

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 71


AUTHENTIC POLYESTER SUIT 100% POLYESTER TRICOT

• 100% polyester tricot • jack: opstaande kraag van body-materiaal • jack: elastisch rib-materiaal in boord en manchetten • jack: diverse tone-on-tone panels • broek: ritsen bij de enkels • jack en broek: twee steekzakken met rits • jack en broek: ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit • jack en broek: geprinte logo’s • uitstekend te bedrukken

AUTHENTIC POLY FZ JACKET 100% POLYESTER TRICOT

• 100% polyester tricot • opstaande kraag van body-materiaal • elastisch rib-materiaal in boord en manchetten • colourblock design • twee steekzakken met rits • ritsen van hoogwaardige SBS-kwaliteit • geprinte chevrons en logo's • uitstekend te bedrukken

AUTHENTIC 1/4 ZIP TOP 100% POLYESTER TTS

• 100% polyester TTS • opstaande kraag met rits tot op de borst • mesh-voering in de kraag • diverse tone-on-tone panels • raglan mouw-inzet voor extra comfort • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

AUTHENTIC TOP ROUND NECK 100% POLYESTER TTS

• 100% polyester TTS • ronde hals van elastisch body-materiaal • elastisch rib-materiaal in de boord en manchetten • diverse tone-on-tone panels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

5800

6800

5800

6800

8200

5800

6800

8200

5800

6800

8200

5000

6000

8200

5000

6000

8200

5800

6800

8200

5800

6800

8200

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL JR € 44,99

SR € 49,99

105007 DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL JR € 26,99

SR € 29,99

108013 DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL JR € 37,50

SR € 39,99

108011 DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL JR € 33,50

SR € 36,50

108008

AUTHENTIC TEE 100% POLYESTER CLIMATEC

• 100% polyester with ClimaTec finish • regular fit • sneldrogend stretch-materiaal • ronde hals en raglan mouw-inzet • diverse tone-on-tone panels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

AUTHENTIC LADIES TEE 100% POLYESTER CLIMATEC

• 100% polyester with ClimaTec finish • ladies fit • sneldrogend stretch-materiaal • ronde hals en raglan mouw-inzet • diverse tone-on-tone panels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

AUTHENTIC POLO 100% POLYESTER PIQUE

• 100% polyester pique • ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet • kraag van elastisch rib-materiaal • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL JR € 19,99

SR € 22,50

160005 CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

QUICK DRY

EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL SR € 22,50

110604

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL SR € 25,99

163003

AUTHENTIC JACKET LADIES FZ 100% POLYESTER TTS

• 100% polyester TTS • ladies fit • opstaande kraag met voering van mesh • boord en manchetten van elastisch rib-materiaal • twee steekzakken met rits • diverse tone-on-tone panels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

72 | H U M M E L S P O R T . N L

DURA TTS 100% POLYESTER

LADIES FIT

KEEP WARM

SR: XS - S - M - L - XL SR € 39,99

108605

EASY PRINT


AUTHENTIC CLUBLIJN 8900

7200

3800

4800

1800

LIMITED 1050098160

AUTHENTIC PRO HOODED 1/2 ZIP 100% POLYESTER

• 100% polyester • binnenzijde met zachte brush voor optimaal draagcomfort • capuchon afgewerkt met elastisch bandje • kraag met rits tot op de borst • twee steekzakken met rits • elastisch rib-materiaal in de boord en manchetten • diverse tone-on-tone panels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

7200

3800

4800

1800

DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

SR : XS - S - M - L - XL - XXL SR € 49,99

108012 8900 7200

3800

4800

1800

7200

3800

4800

1800

8900

LIMITED set

1140038160

EASY PRINT

DE AUTHENTIC CLUBLIJN IS UITSTEKEND TE BEDRUKKEN (bedrukking gaat via de detaillist).

7200

3800

4800

(shirt + short)

1800

Meer shorts en broeken vanaf € 19,99 Zie pagina’s 130 - 133 7200

AUTHENTIC TRAINING SHORT

AUTHENTIC POLY PANTS

• 100% polyester • twee steekzakken, waarvan één met rits • model tot net boven de knie • elastische tailleband met koord • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

• 100% polyester tricot • regular fit • sneldrogend stretch-materiaal • twee steekzakken met rits • elastische tailleband met koord • ritsen bij de enkels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

100% POLYESTER

7200

100% POLYESTER TRICOT

COMFORT TEC HIGH COMFORT

DURA POLY SLIM FIT

EASY PRINT

7000

8000

100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

JR € 19,99

JR € 22,99

122001

SR € 22,50

132002

SR € 24,99

7000

8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 73


74 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC CLUBLIJN

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 5800 Maten: 116 t/m XXXL € 26,99 € 29,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Authentic 1/4 Zip Top Poly Pants 108011 - 5800 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

€ 22,99 € 24,99

Authentic All Weather Jack 154001 - 8500 Maten: 116 t/m XXL

Authentic Top Round Neck 108008 - 5800 Maten: 116 t/m XXXL

€ 37,50 € 39,99

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 5800 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL

€ 33,50 € 36,50

Authentic Ladies Tee 110604 - 5000 Maten: XS t/m XL € 22,50

Authentic Tee 160005 - 5000 Maten: 116 t/m XXXL

€ 24,99 € 27,99

Authentic Authentic Training Short Polyester Suit 122001 - 8000 105007 - 5800 Maten: 116 t/m XXXL Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

€ 44,99 € 49,99

€ 19,99 € 22,50

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

Authentic Polo 163003 - 5800 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Elite Micro Short 137202 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 27,50

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 75


76 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC CLUBLIJN

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 6800 Maten: 116 t/m XXXL € 26,99 € 29,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Authentic 1/4 Zip Top Poly Pants 108011 - 6800 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

€ 22,99 € 24,99

Authentic Soft Shell Jack 150000 - 6800 Maten: S t/m XXXL

Authentic Top Round Neck 108008 - 6800 Maten: 116 t/m XXXL € 33,50 € 36,50

€ 64,99

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 6800 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL

Authentic Ladies Tee 110604 - 6000 Maten: XS t/m XL € 22,50

Authentic Tee 160005 - 6000 Maten: 116 t/m XXXL

€ 24,99 € 27,99

Authentic Authentic Training Short Polyester Suit 122001 - 8000 105007 - 6800 Maten: 116 t/m XXXL Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

€ 44,99 € 49,99

€ 19,99 € 22,50

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

Authentic Polo 163003 - 6800 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Authentic Micro Pants 131001 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 34,99

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 77


78 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC CLUBLIJN

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 8200 Maten: 116 t/m XXXL € 26,99 € 29,99

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 8200 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Pro Hooded 1/2 Zip 108012 - 8900 Maten: XS t/m XXL € 49,99

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 8200 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Top Round Neck 108008 - 8200 Maten: 116 t/m XXXL € 33,50 € 36,50

Authentic Ladies Tee 110604 - 8200 Maten: XS t/m XL € 22,50

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

Authentic Tee 160005 - 8200 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

€ 19,99 € 22,50

Authentic Polo 163003 - 8200 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL

Elite Micro Short 137202 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 27,50

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 79


80 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC CLUBLIJN

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 7200 Maten: 116 t/m XXXL € 26,99 € 29,99

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 7200 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Authentic Poly Pants 132002 - 7000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Poly Pants 132002 - 7000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic All Season Jack 157001 - 7000 Maten: 128 t/m XXXL € 49,99 € 49,99

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 7200 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Top Round Neck 108008 - 7200 Maten: 116 t/m XXXL € 33,50 € 36,50

Authentic Ladies Tee 110604 - 7200 Maten: XS t/m XL € 22,50

Authentic Fitted Pants 132001 - 7000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

Euro Short 1930 - 7000 Maten: 92/104 t/m XXL € 11,50 € 11,50

Authentic Tee 160005 - 7200 Maten: 116 t/m XXXL

€ 19,99 € 22,50

€ 19,99 € 22,50

Authentic Polo 163003 - 7200 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Authentic Training Short 122001 - 7000 Maten: 116 t/m XXXL

Authentic Jogging Pants 134001 - 7000 Maten: 128 t/m XXXL € 27,50 € 29,99

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 81


82 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC CLUBLIJN

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 3800 Maten: 116 t/m XXXL € 26,99 € 29,99

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 3800 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Padded Coach Jack 157000 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 79,99

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 8200 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Top Round Neck 108008 - 3800 Maten: 116 t/m XXXL € 33,50 € 36,50

Authentic Ladies Tee 110604 - 3800 Maten: XS t/m XL € 22,50

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

Authentic Jogging Pants Ladies 134601 - 8000 Maten: XS t/m XL € 29,99

Authentic Tee 160005 - 3800 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

120002 - 8340 Maten: 116 t/m XXXL € 13,99 € 15,99

Authentic Polo 163003 - 8200 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Aarhus Short

Elite Micro Short 137202 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 27,50

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 83


84 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC CLUBLIJN

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 4800 Maten: 116 t/m XXXL € 26,99 € 29,99

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 4800 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Full Zip Hoodie 108003 - 8000 Maten: 128 t/m XXL € 29,99 € 34,99

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 8200 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Top Round Neck 108008 - 4800 Maten: 116 t/m XXXL € 33,50 € 36,50

Authentic Ladies Tee 110604 - 4800 Maten: XS t/m XL € 22,50

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

Authentic Tee 160005 - 4800 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

€ 19,99 € 22,50

Authentic Polo 163003 - 8200 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL

Authentic Jogging Pants 134001 - 8000 Maten: 128 t/m XXXL € 27,50 € 29,99

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 85


86 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC CLUBLIJN

Authentic Poly FZ Jacket 108013 - 1800 Maten: 116 t/m XXXL € 26,99 € 29,99

Authentic 1/4 Zip Top 108011 - 1800 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Poly Pants 132002 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 22,99 € 24,99

Authentic Padded Coach Jack 157000 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 79,99

Authentic Jacket Ladies FZ 108605 - 8200 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Top Round Neck 108008 - 1800 Maten: 116 t/m XXXL € 33,50 € 36,50

Authentic Ladies Tee 110604 - 1800 Maten: XS t/m XL € 22,50

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

TTS Pants Ladies 132604 - 8000 Maten: XS t/m XXL € 25,99

Authentic Tee 160005 - 1800 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

€ 19,99 € 22,50

Authentic Polo 163003 - 8200 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL

Elite Micro Short 137202 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 27,50

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 87


88 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC SPECIALS LIMITED

LIMITED

Zolang de voorraad strekt

Authentic Polyester Suit Special 105009 - 8160 Maten: 116 t/m XXL € 44,99 € 49,99

Zolang de voorraad strekt

Authentic Special Set 114003 - 8160 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 29,99

Authentic Polyester Suit 105007 - 8900 Maten: 116 t/m XXXL € 44,99 € 49,99

Authentic Top Round Neck 108008 - 8900 Maten: 116 t/m XXXL € 33,50 € 36,50

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

SPIRIT SPECIALS LIMITED

Zolang de voorraad strekt

Spirit Training Suit 105008 - 7980 Maten: 116 t/m 164 € 49,99

LIMITED

Zolang de voorraad strekt

Spirit Training Set 114002 - 7980 Maten: 116 t/m 164 € 29,99

LIMITED

Zolang de voorraad strekt

Spirit Training Suit Ladies 105602 - 3130 Maten: 116 t/m 164 € 49,99

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 89


90 | H U M M E L S P O R T . N L


SPONSORSHIP

DRAISMA DYNAMO

AL 25 JAAR LANG STAAT DE SAMENWERKING TUSSEN HUMMEL EN DE EUROPESE TOPCLUB UIT APELDOORN ALS EEN HUIS! HET KENMERKENDE ROOD/GELE TENUE WORDT IEDER SEIZOEN SPECIAAL VOOR DE CLUB ONTWORPEN. HEREN 1 VAN DRAISMA DYNAMO DOET IEDER JAAR MEE OM DE PRIJZEN – NATIONAAL EN INTERNATIONAAL. BIJ DE 12 LANDSTITELS, 9 BEKEROVERWINNINGEN, 8 SUPERCUPS EN DE WINST VAN DE TOP TEAMS CUP DIE DE PLOEG AL OP ZAK HEEFT, WIL DE AMBITIEUZE PLOEG HET ZEKER NIET HOUDEN. OOK DIT JAAR ZIJN DE MANNEN WEER IN DE RACE VOOR HET LANDSKAMPIOENSCHAP, DE NATIONALE BEKER ÉN DE CEV CUP. EN ZOALS DE PLOEG ZELF ZEGT: HET IS NIET DE VRAAG ÒF DIE DERTIENDE LANDSTITEL ER OOIT KOMT, MAAR WANNÉÉR…

#HUMMEL #PROUDPARTNER #MAKESATEAM

© ORANGE PICTURES/®Wout van Zoeren

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 91


92 | H U M M E L S P O R T . N L


CLUBLIJN

VALENCIA VALENCIA. EEN AANSPREKENDE COLLECTIE CLUBKLEDING GEMAAKT VAN DE MEEST HOOGWAARDIGE SPORTMATERIALEN. DE ITEMS WORDEN GEKENMERKT DOOR DE MODERNE, HERKENBARE BELIJNING EN DE GEPERFOREERDE HUMMEL CHEVRONS.

DEZE LIJN BESTAAT UIT: POLYESTER SUIT

T-SHIRT LADIES

TOP 1/4 ZIP

POLO

TOP FULL ZIP LADIES

TTS PANTS

TOP ROUND NECK

TTS PANTS LADIES

T-SHIRT

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 93


VALENCIA POLYESTER SUIT 100% POLYESTER TRICOT

• 100% polyester tricot • jack: opstaande kraag van body-materiaal • jack: elastisch rib-materiaal in boord en manchetten • jack: ventilerende mesh panels op achterzijde mouwen • jack: rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • broek: ritsen bij de enkels • jack en broek: twee steekzakken met rits • jack en broek: geprinte chevrons en logo

VALENCIA TOP ROUND NECK 100% POLYESTER, TERRY FABRIC

• 100% polyester, terry fabric • extra zachte stof • elastisch rib-materiaal bij boord en manchetten • panel op de schouders in contrasterende kleur • geprinte chevrons en logo

6800

5200

DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

MESH

8900

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL JR € 49,99

SR € 54,99

105006

COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

MESH

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL JR € 34,99

SR € 37,50

108007

VALENCIA T-SHIRT

100% POLYESTER MET CLIMATEC FINISH • 100% polyester met ClimaTec finish • ronde hals van elastisch rib-materiaal • ventilerende mesh panels in nek en op achterzijde mouwen • langere achterzijde • geprinte chevrons en logo

5200

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

8900

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

MOISTURE TRANSPORT

MESH

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL JR € 19,99

SR € 20,99

160003

VALENCIA T-SHIRT LADIES 100% POLYESTER MET CLIMATEC FINISH

• 100% polyester met ClimaTec finish • ladies fit • ronde hals van elastisch rib-materiaal • ventilerende mesh panels in nek en op achterzijde mouwen • langere achterzijde • geprinte chevrons en logo

VALENCIA POLO 100% POLYESTER PIQUE

• 100% polyester pique • kraag van body-materiaal met knoopsluiting • ventilerende mesh panels in nek en op achterzijde mouwen • langere achterzijde • geprinte chevrons en logo

VALENCIA 1/4 ZIP TOP 100% POLYESTER, TERRY FABRIC

• 100% polyester, terry fabric • extra zachte stof • opstaande kraag met rits tot op de borst • ventilerende mesh panels in nek en op achterzijde mouwen • panel op de schouders in contrasterende kleur • elastisch rib-materiaal bij boord en manchetten • geprinte chevrons en logo

VALENCIA TOP FULL ZIP LADIES 100% POLYESTER, TERRY FABRIC

• 100% polyester, terry fabric • extra zachte stof • ladies fit • twee steekzakken met rits • ventilerende mesh panels op achterzijde mouwen • panel op de schouders in contrasterende kleur • elastisch rib-materiaal bij boord en manchetten • geprinte chevrons en logo

94 | H U M M E L S P O R T . N L

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

MOISTURE TRANSPORT

MESH

EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL SR € 20,99

160004

POLY PIQUE HIGH COMFORT

REGULAR

QUICK DRY

MESH

EASY PRINT

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL SR € 25,99

163002

COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

MESH

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL JR € 37,50

SR € 39,99

108009

COMFORT TEC HIGH COMFORT

LADIES FIT

MESH

KEEP WARM

EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL SR € 39,99

108010


VALENCIA CLUBLIJN 8300

7200

7200

8400

8300

8100

8400

8100

7680

7680

EASY PRINT

DE VALENCIA CLUBLIJN IS UITSTEKEND TE BEDRUKKEN (bedrukking gaat via de detaillist).

7200

7200

3800

4800

3800

1800

4800

1800

Meer shorts en broeken vanaf € 19,99 Zie pagina’s 130 - 133

VALENCIA TTS PANTS 100% POLYESTER TTS

• 100% polyester TTS • aansluitende pijpen • elastische rib-panels op de achterzijde van het onderbeen • twee steekzakken met rits • elastische tailleband met koord • ritsen bij de enkels • geprinte chevrons op beiden pijpen en logo op linkerpijp

7200

DURA TTS 100% POLYESTER

SLIM FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR: S - M - L - XL - XXL

JR € 27,50

SR € 29,99

8000

133001

7000

VALENCIA TTS PANTS LADIES 100% POLYESTER TTS

7200

• 100% polyester TTS • ladies fit met aansluitende pijpen • elastische rib-panels op de kuit • twee steekzakken met rits • elastische tailleband met koord • ritsen bij de enkels • geprinte chevrons op beide pijpen en logo op linkerpijp DURA TTS 100% POLYESTER

LADIES FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

SR: XS - S - M - L - XL - XXL SR € 29,99

7200

133602

8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 95


96 | H U M M E L S P O R T . N L


VALENCIA CLUBLIJN

Valencia Top Round Neck 108007 - 5200 Maten: 116 t/m XXL € 34,99 € 37,50

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 5200 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Authentic All Weather Jack 154001 - 8500 Maten: 116 t/m XXL

Valencia T-Shirt 160003 - 5200 Maten: 116 t/m XXL

€ 37,50 € 39,99

Valencia Top Full Zip Ladies 108010 - 5200 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL

€ 19,99 € 20,99

Valencia TTS Pants Ladies 133602 - 8000 Maten: XS t/m XXL € 29,99

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 5200 Maten: XS t/m XL € 20,99

Valencia Polyester Suit 105006 - 5200 Maten: 116 t/m XXL

€ 19,99 € 22,50

€ 49,99 € 54,99

Valencia Polo 163002 - 5200 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Elite Micro Short 137202 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 27,50

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 97


98 | H U M M E L S P O R T . N L


VALENCIA CLUBLIJN

Valencia Top Round Neck 108007 - 6800 Maten: 116 t/m XXL € 34,99 € 37,50

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 6800 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Authentic Padded Coach Jack 157000 - 6800 Maten: S t/m XXXL

Valencia T-Shirt 160003 - 6800 Maten: 116 t/m XXL € 19,99 € 20,99

€ 79,99

Valencia Top Full Zip Ladies 108010 - 6800 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL

Valencia TTS Pants Ladies 133602 - 8000 Maten: XS t/m XXL € 29,99

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 6800 Maten: XS t/m XL € 20,99

Valencia Polyester Suit 105006 - 6800 Maten: 116 t/m XXL

€ 19,99 € 22,50

€ 49,99 € 54,99

Valencia Polo 163002 - 6800 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Authentic Micro Pants 131001 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 34,99

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 99


100 | H U M M E L S P O R T . N L


VALENCIA CLUBLIJN

Valencia Top Round Neck 108007 - 8100 Maten: 116 t/m XXL € 34,99 € 37,50

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 8900 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

Authentic Pro Hooded 1/2 Zip 108012 - 8900 Maten: XS t/m XXL

Valencia T-Shirt 160003 - 8900 Maten: 116 t/m XXL € 19,99 € 20,99

€ 49,99

Valencia Top Full Zip Ladies 108010 - 8900 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL

Valencia TTS Pants Ladies 133602 - 8000 Maten: XS t/m XXL € 29,99

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 8900 Maten: XS t/m XL € 20,99

Valencia Polyester Suit 105006 - 8900 Maten: 116 t/m XXL

€ 19,99 € 22,50

€ 49,99 € 54,99

Valencia Polo 163002 - 8900 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Elite Micro Short 137202 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 27,50

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 101


102 | H U M M E L S P O R T . N L


VALENCIA CLUBLIJN

Valencia Top Round Neck 108007 - 7200 Maten: 116 t/m XXL € 34,99 € 37,50

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 7200 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Valencia TTS Pants 133001 - 7000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

Authentic All Season Jack 157001 - 7000 Maten: 128 t/m XXXL

Valencia T-Shirt 160003 - 7200 Maten: 116 t/m XXL

€ € 49,99 € € 49,99

Valencia Top Full Zip Ladies 108010 - 7200 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Training Short 122001 - 7000 Maten: 116 t/m XXXL

€ 19,99 € 20,99

Valencia TTS Pants Ladies 133602 - 8000 Maten: XS t/m XXL € 29,99

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 7200 Maten: XS t/m XL € 20,99

Valencia Polyester Suit 105006 - 7200 Maten: 116 t/m XXL

€ 19,99 € 22,50

€ 49,99 € 54,99

Valencia Polo 163002 - 7200 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Elite Micro Short 137202 - 7000 Maten: S t/m XXXL € 27,50

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 103


104 | H U M M E L S P O R T . N L


VALENCIA CLUBLIJN

Valencia Top Round Neck 108007 - 8300 Maten: 116 t/m XXL € 34,99 € 37,50

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 8900 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Authentic Pro Hooded 1/2 Zip 108012 - 8900 Maten: XS t/m XXL € 49,99

Valencia Top Full Zip Ladies 108010 - 8900 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

Valencia TTS Pants Ladies 133602 - 8000 Maten: XS t/m XXL € 29,99

Valencia T-Shirt 160003 - 3800 Maten: 116 t/m XXL € 19,99 € 20,99

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 3800 Maten: XS t/m XL € 20,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

€ 49,99 € 54,99

Valencia Polo 163002 - 8900 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Valencia Polyester Suit 105006 - 8300 Maten: 116 t/m XXL

Authentic Micro Pants 131001 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 34,99

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 105


106 | H U M M E L S P O R T . N L


VALENCIA CLUBLIJN

Valencia Top Round Neck 108007 - 8400 Maten: 116 t/m XXL € 34,99 € 37,50

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 8900 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Authentic Padded Coach Jack 157000 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 79,99

Valencia Top Full Zip Ladies 108010 - 8900 Maten: XS t/m XL € 39,99

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

Valencia TTS Pants Ladies 133602 - 8000 Maten: XS t/m XXL € 29,99

Valencia T-Shirt 160003 - 4800 Maten: 116 t/m XXL € 19,99 € 20,99

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 4800 Maten: XS t/m XL € 20,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

€ 49,99 € 54,99

Valencia Polo 163002 - 8900 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Valencia Polyester Suit 105006 - 8400 Maten: 116 t/m XXL

Elite Micro Short 137202 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 27,50

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 107


108 | H U M M E L S P O R T . N L


VALENCIA CLUBLIJN

Valencia Top Round Neck 108007 - 8100 Maten: 116 t/m XXL € 34,99 € 37,50

Valencia 1/4 Zip Top 108009 - 8900 Maten: 116 t/m XXXL € 37,50 € 39,99

Authentic Training Short 122001 - 8000 Maten: 116 t/m XXXL € 19,99 € 22,50

Valencia TTS Pants 133001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Authentic Pro Hooded 1/2 Zip 108012 - 8900 Maten: XS t/m XXL

Authentic Fitted Pants 132001 - 8000 Maten: 116 t/m XXL € 24,99 € 27,99

€ 49,99

Valencia Top Full Zip Ladies 108010 - 8900 Maten: XS t/m XL € 39,99

Valencia TTS Pants Ladies 133602 - 8000 Maten: XS t/m XXL € 29,99

Valencia T-Shirt Ladies 160004 - 1800 Maten: XS t/m XL € 20,99

Valencia T-Shirt 160003 - 1800 Maten: 116 t/m XXL

Valencia Polyester Suit 105006 - 8100 Maten: 116 t/m XXL

€ 19,99 € 20,99

€ 49,99 € 54,99

Valencia Polo 163002 - 8900 Maten: S t/m XXXL € 25,99

Authentic Micro Pants 131001 - 8000 Maten: S t/m XXXL € 34,99

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 109


110 | H U M M E L S P O R T . N L


VALENCIA CLUBLIJN

SPECIAL EDITION Valencia Top Round Neck 108007 - 7680 Maten: 116 t/m XXL € 34,99 € 37,50

Valencia TTS Pants 133001 - 7000 Maten: 116 t/m XXL € 27,50 € 29,99

Valencia Polyester Suit 105006 - 7680 Maten: 116 t/m XXL € 49,99 € 54,99

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 111


T Z O RR LA A N A G D D ST E RE K O O

V

PARIS CLUBLIJN

PARIS POLYESTER SUIT 100% POLYESTER TRICOT

• 100% polyester tricot • binnenzijde met zachte brush voor optimaal draagcomfort • jack: twee steekzakken met rits • broek: twee steekzakken, één met rits • jack: ventilerende mesh-inzet rondom de mouw en onder de oksel • broek: kleurdetail bij de zakken • geborduurde logo’s en chevrons • uitstekend te bedrukken

5800

DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

MESH

KEEP WARM

6800

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR € 49,99

SR €

34,99

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 54,99

SR €

38,99

105105

PARIS TTS TOP FULL ZIP 100% POLYESTER TTS

• 100% polyester TTS • hoge kwaliteit ritssluiting • twee steekzakken met rits aan zijkanten • mesh-inzet rondom de mouw en onder de oksel • panels van body-materiaal aan zijkanten en op de schouders/kraag • geborduurd logo op de borst en geborduurde chevrons • elastisch bandje bij de zoom en mouwen • uitstekend te bedrukken

PARIS TOP ROUND NECK 100% POLYESTER

• 100% polyester • binnenzijde met zachte brush voor optimaal draagcomfort • ronde hals van elastisch rib-materiaal • ventilerende mesh-inzet rondom de mouw en onder de oksel • elastisch bandje bij boord en manchetten • geborduurde chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

PARIS T-SHIRT

100% POLYESTER CLIMATEC • 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • ventilerende mesh-inzet rondom de mouw en onder de oksel • geborduurd logo, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR € 37,50

SR €

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 39,99

SR €

26,50 27,99

108112

4800

DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

MESH

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR € 34,99

SR €

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 37,50

SR €

24,50 26,50

108110

4800

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR € 19,99

SR €

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 20,99

SR €

13,99 14,99

160102

PARIS POLO

100% POLYESTER PIQUE • 100% polyester pique • mesh-inzet rondom de mouw en onder de oksel • panels van body-materiaal aan zijkanten en op de schouders • kraag met knoopsluiting van body-materiaal • geborduurd logo op de borst • geborduurde chevrons aan linker zijkant onder bij de zoom • geprinte chevrons op de schouders • uitstekend te bedrukken

PARIS MICRO JACK 100% POLYESTER RIPSTOP

• 100% polyester ripstop • mesh-voering in de body, tafetta-voering in de mouwen • twee steekzakken met rits • ventilerende mesh-inzet rondom de mouw en onder de oksel • geborduurde chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

5800

6800

6800

9420

POLY PIQUE HIGH COMFORT

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 25,99

SR €

EASY PRINT

18,50

163203

WOVEN TEC MICRO FIBRE

REGULAR

KEEP WARM

MESH LINING

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 49,99

SR €

EASY PRINT

34,99

108202

6800

112 | H U M M E L S P O R T . N L

9420

4800

1800


V Z

O

O

O

E K D RE G T N S LA AD A

RR

T

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 113


T Z O RR LA A N A G D D ST E RE K O O

V

ELITE CLUBLIJN

ELITE POLYESTER SUIT 100% POLYESTER

• 100% polyester • binnenzijde met zachte brush voor optimaal draagcomfort • jack en broek: steekzakken met rits • jack: ventilerende mesh-inzet op de rug • jack: elastische boord en manchetten • broek: aansluitende pijp met rits bij de enkels • geborduurde logo’s, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

5200

DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

5400

6200

EASY PRINT

KEEP WARM

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR € 49,99

SR €

34,99

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 54,99

SR €

38,50

105103

ELITE MICRO JACK 100% POLYESTER RIPSTOP

• 100% polyester ripstop • ventilerende mesh-inzet op de rug • twee steekzakken met rits • aansnoerkoord met stopper in de boord • gevoerde binnenzijde • geborduurd logo, geprinte chevrons • printplaatopening • uitstekend te bedrukken

ELITE TOP ROUND NECK 100% POLYESTER

• 100% polyester • binnenzijde met zachte brush voor optimaal draagcomfort • ronde hals van elastisch rib-materiaal • ventilerende mesh-inzet op de rug • boord en manchetten van elastisch rib-materiaal • geborduurd logo, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

WOVEN TEC MICRO FIBRE

REGULAR

EASY PRINT

MESH LINING

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 49,99

SR €

34,99

108111

100% POLYESTER CLIMATEC • 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • ventilerende mesh-inzet op achterzijde • geborduurd logo, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

HIGH COMFORT

REGULAR

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • verborgen knoopsluiting • ventilerende mesh-inzet op achterzijde • geborduurd logo, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

114 | H U M M E L S P O R T . N L

5200

6200

8200

5200

5400

6200

5200

5400

6200

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR € 34,99

SR €

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 37,50

SR €

24,50 26,50

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 JR € 19,99

SR €

SR: S - M - L - XL - XXL SR €

13,99 14,99

160100

100% POLYESTER CLIMATEC

7550

EASY PRINT

KEEP WARM

JR € 20,99

ELITE POLO

6200

COMFORT TEC

108104

ELITE T-SHIRT

5200

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

SR: S - M - L - XL - XXL JR € 25,99

SR €

EASY PRINT

18,50

163202


V Z

O

O

O

E K D RE G T N S LA AD A

RR

T

8200

3800

4800

1800

4800

7550

8200

7550

1800

8200

8300

8100

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 115


116 | H U M M E L S P O R T . N L


BASICS OVERZICHT

118

TOPS

121

JACKS 123 POLO’S 129 PANTS/SHORTS 130

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 117


AUTHENTIC FULL ZIP HOODIE 100% POLYESTER

• 100% polyester • zachte brush aan de binnenzijde voor optimaal draagcomfort • capuchon met binnenzijde van mesh • twee steekzakken met rits • reflecterend geprint logo op de borst • geweven chevron tape op de mouw • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • uitstekend te bedrukken

DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

EASY PRINT

KEEP WARM

JR : 128 - 140 - 152 - 164 SR : S - M - L - XL - XXL JR € 29,99 SR € 34,99

108003 Zie pagina 121 5800

AUTHENTIC PRO HOODED 1/2 ZIP 100% POLYESTER

• 100% polyester • binnenzijde met zachte brush voor optimaal draagcomfort • capuchon afgewerkt met elastisch bandje • kraag met rits tot op de borst • twee steekzakken met rits • elastisch rib-materiaal in de boord en manchetten • diverse tone-on-tone panels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

6800

8000

DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

SR : XS - S - M - L - XL - XXL SR € 49,99

108012 Zie pagina 121 8900

AUTHENTIC ALL WEATHER JACK 100% NYLON MET 600 MM COATING

• body: 100% nylon met 600 mm coating • voering: 100% polyester mesh • voering mouwen en binnenzak: 100% polyester tafetta • wind- en waterafstotend • twee steekzakken met rits • aansnoerkoord met stopper in de boord • SBS-rits aan de voorzijde met beschermende overslag in de hals • verborgen capuchon en printplaatopening • uitstekend te bedrukken

COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

MESH LINING

STOP WIND

EASY PRINT

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR : S - M - L - XL - XXL JR € 37,50 SR € 39,99

154001 Zie pagina 123 8500

AUTHENTIC BOUNDED FLEECE 100% POLYESTER MET FLEECEVOERING • 100% polyester met fleecevoering • twee steekzakken met rits • borstzak met rits • opstaande kraag • reflecterend geprint logo op de borst • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • uitstekend te bedrukken

8600

8900

7000

8000

7000

COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

SR : S - M - L - XL - XXL SR € 24,99

150001 Zie pagina 123

AUTHENTIC ALL SEASON JACK 100% POLYESTER MET 600 MM COATING

• 100% polyester met 600 mm coating • fleecevoering • twee steekzakken met rits en borstzak met rits • kraag met verborgen capuchon • binnenzijde kraag van mesh • speciale stormmanchetten met rubberen klittenbandsluiting • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • printplaatopening • uitstekend te bedrukken

COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

STOP WIND

EASY PRINT

JR : 128 - 140 - 152 - 164 SR : S - M - L - XL - XXL - XXXL JR € 49,99 SR € 49,99

157001 Zie pagina 125

AUTHENTIC SOFT SHELL JACK

100% POLYESTER SOFTSHELL MET 5000 MM / 1000 MVP COATING • 100% polyester softshell • 5000 mm/1000 mvp coating • twee steekzakken met rits en borstzak met rits • binnenzijde kraag van mesh • speciale stormmanchetten met rubberen klittenbandsluiting • elastisch koord met stopper in boord • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • printplaatopening • uitstekend te bedrukken

5000

6000

8000

7000

5800

6800

8000

7800

COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

STOP WIND

EASY PRINT

SR : S - M - L - XL - XXL - XXXL SR € 64,99

150000 Zie pagina 125

118 | H U M M E L S P O R T . N L


BASICS OVERZICHT

AUTHENTIC PADDED COACH JACK 100% POLYESTER MET 1000 MM COATING

• 100% polyester met 1000 mm coating • winddicht en waterafstotend • doorgestikt met padding voor extra warmte • waterafstotend canvas materiaal op de schouders, capuchon en in de zij • twee steekzakken met rits en borstzak met rits • speciale stormmanchetten met rubberen klittenbandsluiting • elastisch koord met stopper in boord • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • uitstekend te bedrukken

COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

STOP WIND

EASY PRINT

SR : S - M - L - XL - XXL - XXXL SR € 79,99

157000 Zie pagina 127 5800

AUTHENTIC PRO PUFFER JACK 100% POLYESTER

• 100% polyester • 3-laags gelamineerd en gewatteerd • licht van gewicht • twee steekzakken met rits • capuchon met aansnoerkoord • elastisch bandje bij boord en manchetten

6800

8000

7800

COATED SPECIAL COATING

REGULAR

KEEP WARM

SR : S - M - L - XL - XXL SR € 84,99

156001 Zie pagina 127 8000

AUTHENTIC CORPORATE POLO 100% POLYESTER CLIMATEC

• 100% polyester met Climatec finish • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • comfortabele pasvorm • ventilerende mesh-inzet op achterzijde • geborduurd logo • uitstekend te bedrukken

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

MOISTURE TRANSPORT

QUICK DRY

EASY PRINT

SR : S - M - L - XL - XXL - XXXL SR € 24,99

163109 Zie pagina 129

AUTHENTIC CORPORATE POLO LADIES 100% POLYESTER CLIMATEC

• 100% polyester met Climatec finish • ladies fit • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • comfortabele pasvorm • ventilerende mesh-inzet op achterzijde • geborduurd logo • uitstekend te bedrukken

5000

8000

5000

8000

2000

7000

3000

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

MOISTURE TRANSPORT

QUICK DRY

EASY PRINT

SR : XS - S - M - L - XL - XXL SR € 24,99

163222 Zie pagina 129 2000

5210

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 119


120 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC FULL ZIP HOODIE 100% P O LY ES T ER

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

29,99 € 34,99 €

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester • zachte brush aan de binnenzijde voor optimaal draagcomfort • capuchon met binnenzijde van mesh • twee steekzakken met rits • reflecterend geprint logo op de borst • geweven chevron tape op de mouw • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • uitstekend te bedrukken

kobalt - zwart 108003 - 5800

rood - zwart 108003 - 6800

zwart 108003 - 8000

AUTHENTIC PRO HOODED 1/2 ZIP 100% P O LY ES T ER

SR: XS - S - M - L - XL - XXL DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

49,99

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester • binnenzijde met zachte brush voor optimaal draagcomfort • capuchon afgewerkt met elastisch bandje • kraag met rits tot op de borst • twee steekzakken met rits • elastisch rib-materiaal in de boord en manchetten • diverse tone-on-tone panels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

te combineren met een short of broek zwart-antraciet 108012 - 8900

vanaf € 19,99 zie pagina’s 130 - 133

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 121


122 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC ALL WEATHER JACK 100% N Y LO N ME T 6 0 0 M M C O A T I NG JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

600 MM

COATED SPECIAL COATING

37,50 € 39,99 €

SLIM FIT

MESH LINING

STOP WIND

STOP WATER

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• body: 100% nylon met 600 mm coating • voering: 100% polyester mesh • voering mouwen en binnenzak: 100% polyester tafetta • wind- en waterafstotend • twee steekzakken met rits • aansnoerkoord met stopper in de boord • SBS-rits aan de voorzijde met beschermende overslag in de hals • verborgen capuchon en printplaatopening • uitstekend te bedrukken

zwart - kobalt 154001 - 8500

zwart - rood 154001 - 8600

zwart - antraciet 154001 - 8900

marine 154001 - 7000

AUTHENTIC BOUNDED FLEECE 100% P O LY ES T ER M E T F L E E C E V O E R I N G SR: S - M - L - XL - XXL

COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

24,99

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met fleecevoering • twee steekzakken met rits • borstzak met rits • opstaande kraag • reflecterend geprint logo op de borst • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • uitstekend te bedrukken

te combineren met een short of broek zwart 150001 - 8000

marine 150001 - 7000

vanaf € 19,99 zie pagina’s 130 - 133

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 123


124 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC ALL SEASON JACK 100% P O LY ES T ER M E T 6 0 0 M M C O A T I N G JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

600 MM

COATED SPECIAL COATING

49,99 € 49,99 €

SLIM FIT

KEEP WARM

STOP WIND

STOP WATER

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met 600 mm coating • fleecevoering • twee steekzakken met rits en borstzak met rits • kraag met verborgen capuchon • binnenzijde kraag van mesh • speciale stormmanchetten met rubberen klittenbandsluiting • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • printplaatopening • uitstekend te bedrukken

kobalt 157001 - 5000

rood 157001 - 6000

zwart 157001 - 8000

marine 157001 - 7000

AUTHENTIC SOFT SHELL JACK 100% P O LY ES T ER S O F T S H E L L M E T 5 0 0 0 M M / 1000 MVP CO AT I NG SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

64,99

5000 MM

COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

STOP WIND

STOP WATER

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester softshell • 5000 mm/1000 mvp coating • twee steekzakken met rits en borstzak met rits • binnenzijde kraag van mesh • speciale stormmanchetten met rubberen klittenbandsluiting • elastisch koord met stopper in boord • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • printplaatopening • uitstekend te bedrukken

te combineren met een

short of broek kobalt - zwart 150000 - 5800

rood - zwart 150000 - 6800

zwart 150000 - 8000

marine - zwart 150000 - 7800

vanaf € 19,99 zie pagina’s 130 - 133

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 125


126 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC PADDED COACH JACK 100% P O LY ES T ER M E T 10 0 0 M M C O A T I N G SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

79,99

1000 MM

COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

STOP WIND

STOP WATER

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met 1000 mm coating • winddicht en waterafstotend • doorgestikt met padding voor extra warmte • waterafstotend canvas materiaal op de schouders, capuchon en in de zij • twee steekzakken met rits en borstzak met rits • speciale stormmanchetten met rubberen klittenbandsluiting • elastisch koord met stopper in boord • rits van hoogwaardige SBS-kwaliteit • uitstekend te bedrukken

kobalt - zwart 157000 - 5800

rood - zwart 157000 - 6800

zwart 157000 - 8000

marine - zwart 157000 - 7800

te combineren met een short of broek vanaf €

19,99 zie pagina’s 130 - 133

AUTHENTIC PRO PUFFER JACK 100% P O LY ES T ER SR: S - M - L - XL - XXL

84,99

COATED SPECIAL COATING

REGULAR

KEEP WARM

• 100% polyester • 3-laags gelamineerd en gewatteerd • licht van gewicht • twee steekzakken met rits • capuchon met aansnoerkoord • elastisch bandje bij boord en manchetten

zwart 156001 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 127


128 | H U M M E L S P O R T . N L


AUTHENTIC CORPORATE POLO 100% P O LY ES T ER C L I M A T E C SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

24,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

MOISTURE TRANSPORT

QUICK DRY

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met Climatec finish • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • comfortabele pasvorm • ventilerende mesh-inzet op achterzijde • geborduurd logo • uitstekend te bedrukken

kobalt 163109 - 5000

zwart 163109 - 8000

marine 163109 - 7000

oranje 163109 - 3000

wit 163109 - 2000

AUTHENTIC CORPORATE POLO LADIES 100% P O LY ES T ER C L I M A T E C SR: XS - S - M - L - XL - XXL

24,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

MOISTURE TRANSPORT

QUICK DRY

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met Climatec finish • ladies fit • sneldrogend stretch-materiaal • lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd • comfortabele pasvorm • ventilerende mesh-inzet op achterzijde • geborduurd logo • uitstekend te bedrukken

te combineren met een

short of broek kobalt 163222 - 5000

zwart 163222 - 8000

sky blue 163222 - 5210

wit 163222 - 2000

vanaf € 19,99 zie pagina’s 130 - 133

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 129


AUTHENTIC TRAINING SHORT 100% P O LYES T ER

19,99 € 22,50

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL COMFORT TEC HIGH COMFORT

SLIM FIT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester • twee steekzakken, waarvan één met rits • model tot net boven de knie • elastische tailleband met koord • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken zwart 122001 - 8000

marine 122001 - 7000

zwart 132002 - 8000

marine 132002 - 7000

zwart 132001 - 8000

marine 132001 - 7000

AUTHENTIC POLY PANTS 100% P O LYES T ER T R I C O T JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

22,99 € 24,99 €

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester tricot • regular fit • sneldrogend stretch-materiaal • twee steekzakken met rits • elastische tailleband met koord • ritsen bij de enkels • geprinte chevrons en logo • uitstekend te bedrukken

AUTHENTIC FITTED PANTS 100% P O LYES T ER

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL COMFORT TEC HIGH COMFORT

SLIM FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

24,99 € 27,99 €

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester • slim fit met smalle, toelopende broekspijpen • elastisch rib-materiaal op de kuit • twee steekzakken met rits • lange rits in beide pijpen • uitstekend te bedrukken

130 | H U M M E L S P O R T . N L


TEAM TTS PANTS 100% P O LY ES T ER T T S

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

24,99 € 27,50 €

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester TTS • twee steekzakken met rits • aansluitende pijpen met rits • elastisch rib-materiaal op de kuit • geborduurd logo, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

zwart 133103 - 8000

marine 133103 - 7000

zwart 133001 - 8000

marine 133001 - 7000

VALENCIA TTS PANTS 100% P O LY ES T ER T T S

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL DURA TTS 100% POLYESTER

SLIM FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

27,50 € 29,99 €

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester TTS • aansluitende pijpen • elastische rib-panels op de achterzijde van het onderbeen • twee steekzakken met rits • elastische tailleband met koord • ritsen bij de enkels • geprinte chevrons op beiden pijpen en logo op linkerpijp

VALENCIA TTS PANTS LADIES 100% P O LY ES T ER T T S

SR: XS - S - M - L - XL - XXL DURA TTS 100% POLYESTER

LADIES FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

29,99

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester TTS • ladies fit met aansluitende pijpen • elastische rib-panels op de kuit • twee steekzakken met rits • elastische tailleband met koord • ritsen bij de enkels • geprinte chevrons op beide pijpen en logo op linkerpijp

zwart 133602 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 131


ELITE MICRO SHORT 100% P O LYES T ER R I P S T O P

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL WOVEN TEC MICRO FIBRE

REGULAR

EASY PRINT

27,50

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester ribstop • twee steekzakken, waarvan één met rits • elastische boord met aansnoerkoord • zonder binnenbroekje • geborduurd logo • uitstekend te bedrukken zwart 137202 - 8000

AUTHENTIC MICRO PANTS 100% P O LYES T ER

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL WOVEN TEC MICRO FIBRE

REGULAR

MESH LINING

EASY PRINT

34,99

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester • twee steekzakken met rits • elastische tailleband met aansnoerkoord • extra lange ritsen van heup tot enkels • regular fit • geprint logo op linkerbeen

zwart 131001 - 8000

AUTHENTIC MICRO PANTS LADIES 100% P O LYES T ER

SR: XS - S - M - L - XL

WOVEN TEC MICRO FIBRE

LADIES FIT

MESH LINING

EASY PRINT

34,99

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester • twee steekzakken met rits • elastische tailleband met aansnoerkoord • extra lange ritsen van heup tot enkels • ladies fit • geprint logo op linkerbeen

zwart 131601 - 8000

132 | H U M M E L S P O R T . N L

marine 137202 - 7000


AUTHENTIC JOGGING PANTS 65 % KAT O EN , 35 % P O L Y E S T E R

27,50 € 29,99

JR: 128 - 140 - 152 - 164

SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 65% katoen, 35% polyester • aansluitende pijpen • twee steekzakken aan de voorzijde • elastische tailleband met koord • elastische cuffs • geprint logo op linkerbeen

zwart 134001 - 8000

marine 134001 - 7000

zwart 134601 - 8000

grijs 134601 - 9160

grijs 134001 - 9160

AUTHENTIC JOGGING PANTS LADIES 65 % KAT O EN , 35 % P O L Y E S T E R

SR: XS - S - M - L - XL

COMFORT TEC HIGH COMFORT

LADIES FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

29,99

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 65% katoen, 35% polyester • ladies fit • aansluitende pijpen • twee steekzakken aan de voorzijde • elastische tailleband met koord • elastische cuffs • geprint logo op linkerbeen

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 133


PRODUCT OVERZICHT SUITS 136 TOPS 138 JACKS

141

T-SHIRTS 142 POLO’S 143

134 | H U M M E L S P O R T . N L


TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 135


AUTHENTIC

POLYESTER SUIT DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXXL JR: € 44,99

SR: € 49,99

Art.nr. 105007 Zie pagina 72 - 89

VALENCIA

POLYESTER SUIT DURA POLY 100% POLYESTER

EASY PRINT

MESH

REGULAR

Maten: 116 t/m XXL JR: € 49,99

SR: € 54,99

Art.nr. 105006 Zie pagina 94 - 111

PARIS

POLYESTER SUIT DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 t/m 164 € 49,99

€ 34,99

SR: S t/m XXL € 54,99

€ 38,99

Art.nr. 105105 Zie pagina 112 - 113

ELITE

POLYESTER SUIT DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 t/m 164 € 49,99

€ 34,99

SR: S - M - L - XL - XXL € 54,99

€ 38,50

Art.nr. 105103 Zie pagina 114 - 115

136 | H U M M E L S P O R T . N L


SUITS OVERZICHT 5800

6800

8900

5200

6800

8900

5200

6800

5200

6800

8900

LIMITED

7200

8300

8400

8100

8400

8100

8400

8100

TEAMSPORT CATALOGUS

8160

7680

5400

| 2 0 2 0 | 137


AUTHENTIC

POLY FZ JACKET DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXXL JR: € 26,99 SR: € 29,99

Art.nr. 108013 Zie pagina 72 - 87 5800

6800

8200

7200

5800

6800

8200

7200

5200

6800

8900

7200

4800

9420

7550

3800

3800

AUTHENTIC

JACKET LADIES FZ DURA TTS 100% POLYESTER

LADIES FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: XS t/m XL SR: € 39,99

Art.nr. 108605 Zie pagina 72 - 87

VALENCIA

TOP FULL ZIP LADIES COMFORT TEC HIGH COMFORT

MESH

LADIES FIT

EASY PRINT

Maten: XS t/m XL SR: € 39,99

Art.nr. 108010 Zie pagina 94 - 109

PARIS

TTS TOP FULL ZIP DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 € 26,50 € 37,50 SR: S - M - L - XL - XXL € 27,99 € 39,99

Art.nr. 108112 Zie pagina 112 - 113

PARIS

MICRO JACK WOVEN TEC MICRO FIBRE

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: S t/m XXL € 49,99

€ 34,99

Art.nr. 108202 Zie pagina 112 - 113

6800

ELITE

MICRO JACK WOVEN TEC MICRO FIBRE

REGULAR

MESH LINING

EASY PRINT

Maten: S t/m XXL € 49,99

€ 34,99

Art.nr. 108111 Zie pagina 114 - 115

138 | H U M M E L S P O R T . N L

5200

6200

4800

4800

1800


TOPS OVERZICHT AUTHENTIC 1/4 ZIP TOP DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXXL JR: € 37,50 SR: € 39,99

Art.nr. 108011 Zie pagina 72 - 87 5800

6800

8200

7200

5200

6800

8900

7200

3800

1800

4800

VALENCIA 1/4 ZIP TOP COMFORT TEC HIGH COMFORT

MESH

REGULAR

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXXL JR: € 37,50

SR: € 39,99

Art.nr. 108009 Zie pagina 94 - 109

AUTHENTIC

TOP ROUND NECK DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXXL JR: € 33,50 SR: € 36,50

Art.nr. 108008 Zie pagina 72 - 89 5800

6800

8200

5200

6800

8900

7200

3800

4800

1800

8900

VALENCIA

TOP ROUND NECK COMFORT TEC HIGH COMFORT

MESH

REGULAR

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXL JR: € 34,99

SR: € 37,50

Art.nr. 108007 Zie pagina 94 - 111 7200

8300

8400

8100

7680

PARIS

TOP ROUND NECK DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 t/m 164 € 24,50 € 34,99 SR: S t/m XXL € 26,50 € 37,50

Art.nr. 108110 Zie pagina 112 - 113

4800

ELITE

TOP ROUND NECK COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

JR: 116 t/m 164 € 24,50 € 34,99 SR: S t/m XXL € 26,50 € 37,50

Art.nr. 108104 Zie pagina 114 - 115

5200

6200

8200

7550

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 139


AUTHENTIC

FULL ZIP HOODIE DURA POLY 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: 128 t/m XXL JR: € 29,99

SR: € 34,99

Art.nr. 108003 Zie pagina 121 5800

6800

AUTHENTIC

PRO HOODED 1/2 ZIP DURA TTS 100% POLYESTER

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: XS t/m XXL SR: € 49,99

Art.nr. 108012 Zie pagina 121 8900

AUTHENTIC

BOUNDED FLEECE COMFORT TEC HIGH COMFORT

REGULAR

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: S t/m XXL SR: € 24,99

Art.nr. 150001 Zie pagina 123 8000

140 | H U M M E L S P O R T . N L

7000

8000


JACKS OVERZICHT AUTHENTIC

ALL WEATHER JACK COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

MESH LINING

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXL JR: € 37,50

SR: € 39,99

Art.nr. 154001 Zie pagina 123 8500

8600

8900

7000

5000

6000

8000

7000

5800

6800

8000

7800

5800

6800

8000

7800

AUTHENTIC

ALL SEASON JACK COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: 128 t/m XXXL JR: € 49,99

SR: € 49,99

Art.nr. 157001 Zie pagina 125

AUTHENTIC

SOFT SHELL JACK COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: S t/m XXXL SR: € 64,99

Art.nr. 150000 Zie pagina 125

AUTHENTIC

PADDED COACH JACK COATED SPECIAL COATING

SLIM FIT

KEEP WARM

EASY PRINT

Maten: S t/m XXXL SR: € 79,99

Art.nr. 157000 Zie pagina 127

AUTHENTIC

PRO PUFFER JACK COATED SPECIAL COATING

REGULAR

KEEP WARM

Maten: S t/m XXL SR: € 84,99

Art.nr. 156001 Zie pagina 127 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 141


T-SHIRTS OVERZICHT LIMITED set

AUTHENTIC TEE CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXXL JR: € 19,99 SR: € 22,50

Art.nr. 160005 Zie pagina 72 - 87

5000

6000

8200

7200

3800

4800

1800

(shirt + short) - 8160

AUTHENTIC LADIES TEE CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

QUICK DRY

EASY PRINT

Maten: XS t/m XL SR: € 22,50

Art.nr. 110604 Zie pagina 72 - 87

5000

6000

8200

7200

3800

4800

1800

5200

6800

8900

7200

3800

4800

1800

5200

6800

8900

7200

3800

4800

1800

5800

6800

5200

6200

8200

7550

1800

5400

VALENCIA T-SHIRT CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

MESH

REGULAR

EASY PRINT

Maten: 116 t/m XXL JR: € 19,99

SR: € 20,99

Art.nr. 160003 Zie pagina 94 - 109

VALENCIA

T-SHIRT LADIES CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

MESH

LADIES FIT

EASY PRINT

Maten: XS t/m XL SR: € 20,99

Art.nr. 160004 Zie pagina 94 - 109

PARIS

T-SHIRT CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

JR: 116 t/m 164 € 13,99 € 19,99 SR: S t/m XXL € 14,99 € 20,99

Art.nr. 160102 Zie pagina 112 - 113

ELITE

T-SHIRT CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

QUICK DRY

EASY PRINT

JR: 116 t/m 164 € 13,99 € 19,99 SR: S t/m XXL € 14,99 € 20,99

Art.nr. 160100 Zie pagina 114 - 115

142 | H U M M E L S P O R T . N L


POLO’S OVERZICHT AUTHENTIC POLO CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

Maten: S t/m XXXL SR: € 25,99

Art.nr. 163003 Zie pagina 72 - 87

5800

6800

8200

7200

5800

6800

8900

7200

6800

9420

5200

6200

8200

8300

8100

5000

8000

7000

3000

2000

5000

8000

5210

2000

VALENCIA POLO POLY PIQUE HIGH COMFORT

MESH

REGULAR

EASY PRINT

Maten: S t/m XXXL SR: € 25,99

Art.nr. 163002 Zie pagina 94 - 109

PARIS POLO POLY PIQUE HIGH COMFORT

REGULAR

QUICK DRY

EASY PRINT

Maten: S t/m XXL € 25,99

€ 18,50

Art.nr. 163203 Zie pagina 112 - 113

ELITE POLO CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

SLIM FIT

QUICK DRY

EASY PRINT

Maten: S t/m XXL € 25,99

€ 18,50

Art.nr. 163202 Zie pagina 114 - 115

5400

AUTHENTIC

CORPORATE POLO CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

Maten: S t/m XXXL SR: € 24,99

Art.nr. 163109 Zie pagina 129

AUTHENTIC

CORPORATE POLO LADIES CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

LADIES FIT

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

Maten: XS t/m XXL SR: € 24,99

Art.nr. 163222 Zie pagina 129

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 143


T Z O RR LA A N A G D D ST E RE K O O

V

YORK SHIRT

U NIS E X - KO R T E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

JR: € 16,99

9,99

SR: S - M - L - XL - XXL

SR: € 19,99

9,99 groen - wit 110003 - 1200

wit - kobalt 110003 - 2500

geel - kobalt 110003 - 4500

geel - zwart 110003 - 4800

kobalt - wit 110003 - 5200

EVERTON SHIRT LADI E S - KO R T E M O U W SR: XS - S - M - L - XL

SR: € 21,99

14,50

oranje - wit 110602 - 3200

marine - sky blue 110602 - 7550

zwart - wit 110602 - 8200

dark denim - shocking orange 110107 - 7440

zwart - aqua blue 110107 - 8710

antraciet - neon geel 110107 - 9400

ODENSE SHIRT

U NIS E X - KO R T E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

JR: € 20,99

14,99

SR: S - M - L - XL - XXL

SR: € 23,99

15,99

ODENSE SHIRT

LADI E S - KO R T E M O U W SR: XS - S - M - L - XL

SR: € 23,99

144 | H U M M E L S P O R T . N L

15,99

wit - zwart 110601 - 2800

geel - zwart 110601 - 4800

shocking orange - zwart 110601 - 3840

dark denim - shocking orange 110601 - 7440

zwart - antraciet 110601 - 8900

antraciet - neon geel 110601 - 9400

rood - zwart 110601 - 6800


V Z

O

O

O

E K D RE G T N S LA AD A

RR

T

YORK SHIRT

U N I S E X - LAN G E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

JR: € 17,99

11,99

SR: S - M - L - XL - XXL

SR: € 20,99

11,99 groen - wit 111001 - 1200

oranje - zwart 111001 - 3800

geel - kobalt 111001 - 4500

geel - zwart 111001 - 4800

wit - kobalt 111001 - 2500

wit - rood 111001 - 2600

kobalt - wit 111001 - 5200

wit - zwart 111001 - 2800

rood - wit 111001 - 6200

oranje - wit 111001 - 3200

rood - zwart 111001 - 6800

zwart - wit 111001 - 8200

EVERTON SHIRT

U N I S E X - LAN G E M O U W JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

JR: € 21,99

15,50

SR: S - M - L - XL - XXL

SR: € 22,99

15,50 wit - zwart 111104 - 2800

geel - kobalt 111104 - 4500

kobalt - wit 111104 - 5200

rood - zwart 111104 - 6800

ODENSE SHORT

10 0% P O LY ES T ER M E T C L I M A T E C F I NI S H JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

JR: € 14,50

9,99

SR: S - M - L - XL - XXL

SR: € 16,50

10,99 dark denim - shocking orange 120115 - 7440

antraciet - neon geel 120115 - 9400

antraciet - zwart 120115 - 9610

ODENSE SHORT LADIES

10 0% P O LY ES T ER M E T C L I M A T E C F I NI S H SR: XS - S - M - L - XL

SR: € 16,50

10,99

dark denim - shock. orange antraciet - neon geel 120603 - 7440 120603 - 9400

antraciet - zwart 120603 - 9610

zwart - shock. orange 120603 - 8340

zwart - aqua blue 120603 - 8710

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 145


T Z O RR LA A N A G D D ST E RE K O O

V

AUTHENTIC NOIR T-SHIRT 100% P O LYES T ER

JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: XS - S + L

SR: € 15,99

12,50

zwart 160002 - 8000

CULT KEEPERSHIRT 100% P O LYES T ER C L I M A T E C JR: 128 - 140 - 152 - 164

JR: € 32,50

22,50

SR: S - M - L - XL - XXL

SR: € 37,50

27,50 rood - zwart 115000 - 6800

marine - zwart 115000 - 7800

BASIC POLO

60% K AT O EN , 40% P O L Y E S T E R SR: XS - S - M - L - XL - XXL - XXXL

SR: € 12,50

10,00

sky blue 163216 - 5210

AUTHENTIC CORPORATE POLO 100% P O LYES T ER C L I M A T E C JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL - XXXL

17,50

JR + SR: € 24,99 €

sky blue 163109 - 5210

PRO BACKPACK EXCELLENCE 600D P O LYES T ER

AFMETINGEN: 38 X 35 X 30 CM (HXBXD)

€ 34,99

24,50

kobalt 184829 - 5000

146 | H U M M E L S P O R T . N L

zwart - geel 184829 - 8400


V Z

O

O

O

E K D RE G T N S LA AD A

RR

T

AUTHENTIC ALL WEATHER JACK 10 0% N Y LO N ME T 6 0 0 M M C O A T I NG JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

JR: € 37,50

29,99

SR: S - M - L - XL - XXL

SR: € 39,99

31,50

zwart - groen 154001 - 8100

zwart - oranje 154001 - 8300

kobalt - zwart 154002 - 5800

rood - zwart 154002 - 6800

zwart - geel 154001 - 8400

AUTHENTIC ALL WEATHER TOP 10 0% N Y LO N ME T 6 0 0 M M C O A T I NG JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164

JR: € 22,50

20,99

SR: S - M - L - XL - XXL

SR: € 24,99

21,99

TTS PANTS CUFF

TTS PANTS ZIP

TTS PANTS LADIES

JR: 116/128 - 140/152 - 164/S

JR: 116/128 - 140/152 - 164/S

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

10 0% P O LY ES T ER T T S

7,50

9,99

JR: € 12,50

1 00% POLY E S TE R TTS

JR: € 12,50

7,50

100% POLY ESTER TTS

SR: € 25,99

20,99

SR: M - L SR: € 14,99

zwart 133101 - 8000

zwart 133100 - 8000

zwart 132604 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 147


148 | H U M M E L S P O R T . N L


KEEPERS SPONSORSHIPS 150 HANDSCHOENEN 152 KEEPERSETS

161

KEEPERSHIRT 167 KEEPERBROEKEN 169 KEEPERPROTECTIE 171 KEEPERKOUS

171

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 149


HIDDE JURJUS DE GRAAFSCHAP

STANNO KEEPERS: ETIENNE VAESSEN RKC WAALWIJK ERWIN MULDER SWANSEA CITY HIDDE JURJUS DE GRAAFSCHAP MEES BAKKER JONG AZ ENNIO VAN DER GOUW JONG FC TWENTE STIJN VAN GASSEL HELMOND SPORT MIKE VAN DE MEULENHOF JONG PSV ANSSI JAAKKOLA BRISTOL ROVERS JOEY KESTING VITESSE O19 JOB SCHUURMAN N.E.C. RAMON TEN HOVE FEYENOORD MENNO BERGSEN AS TRENCIN TIJN BECKER FORTUNA SITTARD O19

ENNIO VAN DER GOUW FC TWENTE O19 © PRO SHOTS/Toin Damen

© PRO SHOTS/Marcel van Dorst

150 | H U M M E L S P O R T . N L


© PRO SHOTS/Marcel van Dorst

© PRO SHOTS / Toin Damen

ETIENNE VAESSEN

ERWIN MULDER

MIKE VAN DE MEULENHOF

RKC WAALWIJK

SWANSEA CITY, UK

JONG PSV

SPONSORSHIPS

KEEPERS STANNO WERKT INTENSIEF SAMEN MET KEEPERS EN CLUBS OP HET HOOGSTE NIVEAU. DE EXPERTISE VAN DEZE PROFESSIONALS IS VAN GROTE WAARDE VOOR HET ONTWIKKELEN VAN NIEUWE KEEPERSHANDSCHOENEN EN COLLECTIES. DAARNAAST STAAN DEZE KEEPERS NATUURLIJK DAGELIJKS MET STANNO HANDSCHOENEN ONDER DE LAT.

ANSSI JAAKKOLA BRISTOL ROVERS, UK

MEES BAKKER

STIJN VAN GASSEL

JOEY KESTING

JONG AZ

HELMOND SPORT

VITESSE O19

© PRO SHOTS/Toon Dompeling

© PRO SHOTS/Peter van Gogh

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 151


FOAMMATERIAAL

Hyper Foam zorgt voor optimale grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden. In regenachtige wedstrijden wordt het vocht geabsorbeerd door het foam, wat de grip sterk verbetert. In droge omstandigheden hoeven de handschoenen dankzij het absorberende vermogen van Hyper Foam niet bevochtigd te worden gedurende de wedstrijd of training. Hyper Foam garandeert optimaal draagcomfort en verhoogt de balcontrole dankzij de uitstekende impactreductie.

Aqua Foam biedt uitstekende grip onder alle weersomstandigheden en is in het bijzonder gericht op natte weersomstandigheden. De zachtere en meer open foamstructuur neemt water op, wat de grip bij nat weer met 25% verbetert. De handschoenen zijn ook uitstekend te gebruiken bij droog weer en bevatten een extra schokabsorberende functie, om de impact van harde schoten te verminderen.

FOAMEIGENSCHAPPEN

Super Soft Profi Foam heeft uitstekende eigenschappen voor betrouwbare grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden en biedt daarnaast een uitstekende demping. Het gebruik van de juiste materialen vergroot de duurzaamheid en garandeert optimaal draagcomfort.

Soft Foam biedt betrouwbare grip en uitstekende demping. Soft Foam garandeert maximale balcontrole en optimaal draagcomfort.

FOAM BEOORDELING

GRIP BIJ DROOG WEER De klevende eigenschappen van foam zijn bepalend voor een optimale grip en de beste keeperprestaties. Op deze klevende eigenschappen zijn de weersomstandigheden van grote invloed. Spelen bij droog weer vraagt om specifieke eigenschappen van het foam om te komen tot optimale prestaties. GRIP BIJ NAT WEER Vochtige en natte omstandigheden beïnvloeden de grip van de handschoen. Deze omstandigheden vragen daarom om andere bestanddelen voor een optimale grip. Een zachte en meer open foamstructuur die water kan opnemen is bij uitstek geschikt voor natte weersomstandigheden. DEMPING Naast grip is ook demping een bepalende factor voor het kiezen van de juiste handschoen. Hoe zachter en dikker het foam, hoe beter de impact van de bal kan worden geabsorbeerd. De dikte van het basismateriaal van de handschoen is ook bepalend voor de mate van demping.

Grip droog weer

Grip nat weer

Demping

SLIJTVASTHEID Latex foam is een erg zacht materiaal dat een speciale behandeling nodig heeft. Regelmatig balcontact en contact met de ondergrond leidt tot slijtage van het foam. De mate van slijtage wordt vooral bepaald door de oppervlaktestructuur en de dichtheid van het foam. Er is minder slijtage bij een meer stugge en grove foamstructuur.

Vingerprotectie. Stevige, flexibele strips aan de bovenzijde van de vingers zorgen voor een goede bescherming tegen blessures bij contact met de bal. De flexibiliteit van de strips garandeert dat buigzaamheid gewaarborgd blijft bij het uitgooi­ en, stompen en vangen van de bal.

152 | H U M M E L S P O R T . N L

Slijtvastheid

Rubberen patch. Handschoenen voor kunstgras en andere harde ondergronden, zijn aan de bin­ nenzijde van de hand voorzien van een rubberen patch. De patch is geplaatst op het deel van de handschoen dat het vaakst in aanraking komt met de ondergrond. Dit verbetert de slijtvastheid van de handschoen.

One Piece Fit Design. De Volare Pro is voorzien van het innovatieve One Piece Fit design. Het soepele, lichtgewicht materiaal van de polsband loopt door over de bovenhand en zorgt voor een nog betere aansluiting om de huid. Het OPF design resulteert bovendien in een extra lichte handschoen.


KEEPERSHANDSCHOENEN Eén van de belangrijkste eigenschappen van keepershandschoenen, is de manier waarop de handschoenen gestikt zijn. Dit is bepalend voor de balcontrole, de grip en het draagcomfort.

ROLLFINGER

ROLLFINGER-MODEL

Bij een Rollfinger-model wordt het latex foam in de handschoen om de vinger heen gerold. Zo is de vin­ ger volledig omgeven door foam, zonder stiknaden. Rollfinger hand­ schoenen zitten strakker om de vingers, voor nog meer contact met de bal en een dempend geheel.

ULTIMATE GRIP HYPER II

FLATHAND POSITIVE

ONE PIECE FIT

ULTIMATE GRIP II

NERO JR V

ULTIMATE GRIP JR

€ 74,99 PAGINA 156

€ 54,99 PAGINA 156

€ 27,99 PAGINA 159

€ 22,99 PAGINA 159

POWER SHIELD III

FINGERPROTECTION JR II

HARDGROUND JR III

FINGERPROTECTION

FINGERPROTECTION

RUBBER PATCH

VOLARE JR

€ 49,99 PAGINA 157

€ 34,99 PAGINA 158

€ 32,99 PAGINA 158

€ 16,99 PAGINA 159

VLAKKE HAND POSITIEF

Bij keepershandschoenen met vlakke hand, positief gestikt, zitten de stiknaden aan de buitenzijde van de vingers. De handschoen zit daardoor wat ruimer om je hand heen. Het foamoppervlak aan de binnenzijde van de hand wordt vergroot, waardoor het oppervlak om de bal te vangen groter is.

FLATHAND NEGATIVE

VLAKKE HAND NEGATIEF

RFH

HYBRIDE

Bij de Hybride handschoen worden de voordelen van de stiknaden aan de buitenzijde van de vin­ gers (vlakke hand, positief gestikt) en het rollfingermodel gecombineerd. De vinger wordt omgeven door foam, en het foam­ oppervlak aan de binnen­ zijde van de hand wordt nog verder vergroot.

Bij keepershandschoe­ nen met vlakke hand, negatief gestikt, zit­ ten de stiknaden aan de binnenzijde van de vingers. De handschoen sluit strakker om de vingers, waardoor het gevoel van balcontrole wordt vergroot. De strak­ ke pasvorm geeft meer gevoel bij het vangen en gooien van de bal. VOLARE PRO

THUNDER V

ONE PIECE FIT

FINGERPROTECTION

€ 89,99 PAGINA 154

€ 77,99 PAGINA 155

VOLARE MATCH

ULTIMATE GRIP AQUA RFH II

HARDGROUND RFH III RUBBER PATCH

€ 39,99 PAGINA 157

€ 64,99 PAGINA 156

€ 49,99 PAGINA 157

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 153


VOLARE PRO PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12 €

89,99

481367 - 8300   

FLATHAND NEGATIVE

 HYPER FOAM

OPF One Piece Fit

BREATHABLE

LIGHT

∙∙ professionele keepershandschoen met hyper foam en extra vergroot foamoppervlak ∙∙ extra lightweight dankzij gebruik van nieuwste technieken en materialen ∙∙ hoge absorptiecapaciteit van hyper foam zorgt voor continu vochtig foam in alle weersomstandigheden, wat de grip sterk verbetert ∙∙ siliconen inzet op de punchzone voor meer flexibiliteit ∙∙ stiknaden aan de binnenzijde voor perfecte fit om de vingers ∙∙ polsband met elastische sluiting voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols (met te bedrukken vlak voor je naam) ∙∙ lichtgewicht One Piece Fit design (OPF) voor perfecte aansluiting om de bovenhand

154 | H U M M E L S P O R T . N L


481373 - 8000

THUNDER V PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MET VINGERPROTECTIE MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 €

77,99

  

FLATHAND NEGATIVE

 SUPER SOFT PROFI FOAM

BREATHABLE

WOVEN STRAP

∙∙ professionele keepershandschoen met super soft profi foam en vergroot foamoppervlak ∙∙ betrouwbare grip in alle weersomstandigheden ∙∙ vingers voorzien van finger protection (versteviging is te verwijderen) ∙∙ stiknaden aan de binnenzijde voor perfecte pasvorm ∙∙ geweven polsbandsluiting voor extra stevigheid (met te bedrukken vlak voor je naam)

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 155


ULTIMATE GRIP HYPER II PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12 €

74,99



OPF

 

ROLLFINGER



One Piece Fit

BREATHABLE

MESH

HYPER FOAM

∙∙ professionele keepershandschoen met hyper foam en vergroot foamoppervlak ∙∙ hoge absorptiecapaciteit van hyper foam zorgt voor continu vochtig foam in alle weersomstandigheden, wat de grip sterk verbetert ∙∙ hoge impactreductie bij tegenhouden van de bal ∙∙ rollfinger model vergroot het vangoppervlak, voor betere grip op de bal ∙∙ mesh inzet voor ventilatie en optimale flexibiliteit bij vangen, stompen en uitgooien ∙∙ polsband met een extra elastische inzet voor meer flexibiliteit (met te bedrukken vlak voor je naam) ∙∙ lichtgewicht One Piece Fit design (OPF) voor perfecte aansluiting om de bovenhand

480234 - 2800

ULTIMATE GRIP AQUA RFH II PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12 €

64,99

  

RFH



MESH

BREATHABLE

AQUA FOAM

∙∙ professionele keepershandschoen met aqua foam en vergroot foamoppervlak ∙∙ uitstekende grip in alle weersomstandigheden ∙∙ hoge impactreductie bij tegenhouden van de bal ∙∙ RFH hybride model vergroot het foam- en vangoppervlak voor betere grip op de bal ∙∙ mesh inzet voor ventilatie en optimale flexibiliteit bij vangen, stompen en uitgooien ∙∙ polsband met elastische sluiting voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols (met te bedrukken vlak voor je naam)

480235 - 2500

ULTIMATE GRIP II PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12 €

54,99

  

ROLLFINGER



MESH

BREATHABLE

SUPER SOFT PROFI FOAM

∙∙ professionele keepershandschoen met super soft profi foam en vergroot foamoppervlak ∙∙ betrouwbare grip in alle weersomstandigheden ∙∙ best verkochte model ∙∙ rollfinger model vergroot het vangoppervlak voor betere grip op de bal ∙∙ mesh inzet voor ventilatie en optimale flexibiliteit bij vangen, stompen en uitgooien ∙∙ polsband met elastische sluiting voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols (met te bedrukken vlak voor je naam)

480236 - 2600

156 | H U M M E L S P O R T . N L


POWER SHIELD III PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MET VINGERPROTECTIE MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 €

49,99

  

FLATHAND POSITIVE

BREATHABLE



WOVEN STRAP

SOFT FOAM

∙∙ betrouwbare keepershandschoen met soft foam en vergroot foamoppervlak ∙∙ goede grip en optimale demping ∙∙ vingers voorzien van finger protection ∙∙ elastische inzet van mesh/nylon tussen de vingers ∙∙ neopreen inzet op de upper voor flexibiliteit en perfecte pasvorm ∙∙ elastische polsband met geweven polsbandsluiting voor extra stevigheid (met te bedrukken vlak voor je naam) ∙∙ naadloze binnenzijde voor maximaal balcontact

481374 - 9230

HARDGROUND RFH III PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 €

49,99

  

RFH



MESH

BREATHABLE

SOFT FOAM

∙∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙∙ ideaal op kunstgras en hardere ondergronden ∙∙ RFH hybride model vergroot het foam- en vangoppervlak voor betere grip op de bal ∙∙ neopreen inzet op de upper voor flexibiliteit en perfecte pasvorm ∙∙ elastische inzet van mesh/nylon tussen de vingers ∙∙ hoge slijtvastheid door rubberen patch ∙∙ polsbandsluiting met te bedrukken vlak voor je naam

481375 - 3800

VOLARE MATCH PROFESSIONELE SENIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 €

39,99

  

FLATHAND NEGATIVE



MESH

BREATHABLE

SOFT FOAM

∙∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙∙ stiknaden aan de binnenzijde voor perfecte fit om de vingers ∙∙ mesh inzet voor ventilatie en optimale flexibiliteit bij vangen, stompen en uitgooien ∙∙ polsbandsluiting met te bedrukken vlak voor je naam

481366 - 8300

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 157


FINGERPROTECTION JR III JUNIOR KEEPERSHANDSCHOENEN MET VINGERPROTECTIE MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7 €

34,99

 

ELASTIC WRISTBAND



FLATHAND POSITIVE

 SOFT FOAM

∙∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙∙ vingers voorzien van finger protection ∙∙ naadloze binnenzijde voor maximaal balcontact ∙∙ elastische inzet van mesh/nylon tussen de vingers ∙∙ polsband met klittenbandsluiting (en te bedrukken vlak voor je naam)

481376 - 9230

HARDGROUND JR III JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7 €

32,99

  

FLATHAND POSITIVE



MESH

ELASTIC WRISTBAND

SOFT FOAM

∙∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙∙ ideaal op kunstgras en hardere ondergronden ∙∙ elastische inzet van mesh/nylon tussen de vingers ∙∙ hoge slijtvastheid door rubberen patch ∙∙ polsband met klittenbandsluiting (en te bedrukken vlak voor je naam)

481377 - 3800

158 | H U M M E L S P O R T . N L


NERO JR V JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7 €

27,99

 

ELASTIC WRISTBAND



ROLLFINGER

 SOFT FOAM

∙∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙∙ rollfinger model vergroot het vangoppervlak, voor betere grip op de bal ∙∙ elastische polsband met klittenbandsluiting (en te bedrukken vlak voor je naam)

481378 - 8000

ULTIMATE GRIP JR JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7 €

22,99

 

ELASTIC WRISTBAND



ROLLFINGER

 SOFT FOAM

∙∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙∙ rollfinger model vergroot het vangoppervlak, voor betere grip op de bal ∙∙ elastische polsband met klittenbandsluiting (en te bedrukken vlak voor je naam)

480237 - 2600

VOLARE JR JUNIOR KEEPERSHANDSCHOEN MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7 €

16,99

  

FLATHAND POSITIVE



ELASTIC WRISTBAND

SOFT FOAM

∙∙ keepershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping ∙∙ naadloze binnenzijde voor maximaal balcontact ∙∙ elastische polsband met klittenbandsluiting

481365 - 8300

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 159


160 | H U M M E L S P O R T . N L


FREIBURG KEEPERSET 100% POLY E S TE R - S HIRT + S H ORT JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

SHOCK ABSORBING

EASY PRINT

44,99 € 49,99 €

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester • beschermende padding bij de ellebogen • sublimatieprint met dip-dye kleurverloop bij de armen

• shirt: elastisch rib-materiaal in kraag en manchetten • broek: elastische tailleband met koord

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65 en 171

HIGH IMPACT KEEPER KOUS 70% P O L Y A M I D E , 20% P O L Y P R O P Y L E E N, 1 0% E L A S T A N

SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 SR: €

17,50

Zie pagina 171

zwart - antraciet 440116 - 8900

lime 115006 - 1740

blauw 115006 - 5510

pink 115006 - 6320

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 161


162 | H U M M E L S P O R T . N L


MÜNCHEN KEEPERSET

100% POLY E S TE R C LIMATE C - S HIRT + S H ORT JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

44,99 € 49,99 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

SHOCK ABSORBING

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• 100% polyester met ClimaTec finish • geprinte chevrons in de zij • shirt: beschermende padding bij de ellebogen

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• shirt: langere achterzijde • short: beschermende padding aan de zijden • short: elastische tailleband met koord

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65 en 171

HIGH IMPACT KEEPER KOUS 70% P O L Y A M I D E , 20% P O L Y P R O P Y L E E N, 1 0% E L A S T A N

SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 SR: €

17,50

Zie pagina 171

zwart - antraciet 440116 - 8900

groen - zwart 115002 - 1800

marine - magenta 115002 - 7680

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 163


164 | H U M M E L S P O R T . N L


UNITY KEEPERSET

100% POLY E S TE R C LIMATE C - S HIRT + S H ORT JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

44,99 € 49,99 €

POLY TEC POLYESTER

REGULAR

SHOCK ABSORBING

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

• shirt: 100% polyester • shirt: beschermende padding bij de ellebogen • shirt: sublimatieprint met dip-dye kleurverloop • shirt: ventilerende mesh panels in de zij en in de nek

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• short: 100% polyester met ClimaTec finish • short: beschermende padding op de heupen • short: binnenbroekje van mesh • short: ventilerende mesh panels aan de zijkant

kousen/sokken vanaf € 7,99 zie pagina’s 54 - 65 en 171

HIGH IMPACT KEEPER KOUS 70% P O L Y A M I D E , 20% P O L Y P R O P Y L E E N, 1 0% E L A S T A N

SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 SR: €

17,50

Zie pagina 171

zwart - antraciet 440116 - 8900

neon geel - neon groen 115001 - 3083

blauw - zwart 115001 - 5970

zwart - pink 115001 - 8180

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 165


166 | H U M M E L S P O R T . N L


HANNOVER KEEPERSHIRT 100% POLY E S TE R C LIMATE C JR: 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL

32,50 € 37,50 €

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

MOISTURE TRANSPORT

SHOCK ABSORBING

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • sneldrogend stretch-materiaal • beschermende padding bij de ellebogen • subtiel reliëf patroon van chevrons op de body en mouwen

keeperpants vanaf € 22,50 zie pagina’s 169 + 171

neon geel - zwart 115003 - 4810

• v-hals van body-materiaal • manchetten van elastisch rib-materiaal • geborduurd logo, geprinte chevrons • uitstekend te bedrukken

kousen/sokken vanaf € 7,99

blauw - zwart 115003 - 5970

zie pagina’s 54 - 65 en 171

antraciet - zwart 115003 - 9060

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 167


168 | H U M M E L S P O R T . N L


SWANSEA KEEPER SHORT

M ET P ADDIN G - 10 0 % M I C R O P O L Y E S T E R JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL JR: €

22,50

SR: €

25,99

POLY TEC POLYESTER

REGULAR

SHOCK ABSORBING

KEEP WARM

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% micro polyester • perfect geschikt voor training en competitie • elastische tailleband met aansnoerkoord • protectie padding op de heupen zwart 424102 - 8000

BRECON 3/4 KEEPER PANTS M ET P ADDIN G - 10 0 % M I C R O P O L Y E S T E R JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL JR: €

27,99

SR: €

32,50

POLY TEC POLYESTER

REGULAR

SHOCK ABSORBING

KEEP WARM

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% micro polyester • perfect geschikt voor training en competitie • elastische tailleband met aansnoerkoord • protectie padding op de heupen en knieën • elastisch rib-materiaal onderaan de pijpen

zwart 425104 - 8000

CHESTER KEEPERBROEK

M ET P ADDIN G - 10 0 % M I C R O P O L Y E S T E R JR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 SR: S - M - L - XL - XXL JR: €

34,99

SR: €

39,99

POLY TEC POLYESTER

REGULAR

SHOCK ABSORBING

KEEP WARM

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% micro polyester • perfect geschikt voor training en competitie • elastische tailleband met aansnoerkoord • protectie padding op de heupen en knieën • elastisch rib-materiaal onderaan de pijpen

DE SWANSEA BROEK HEEFT BESCHER­ MENDE PADDING OP DE HEUPEN. DE BRECON EN CHESTER BROEKEN HEBBEN BESCHERMENDE PADDING OP DE HEUPEN EN KNIEËN.

zwart 425103 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 169


170 | H U M M E L S P O R T . N L


PROTECTIE SHIRT

M ET P ADDIN G - 9 1% P O L Y E S T E R , 9 % E L A S T A N JR: 140/152 - 164/S JR + SR: €

SR: M - L - XL - XXL

37,99

MOTION TEC HIGH COMFORT

TIGHT FIT

GOOD VENTILATION

STRETCH

SHOCK ABSORBING

• 91% polyester, 9% elastan • beschermende padding op armen en schouders • lange mouwen en ronde hals • aansluitende pasvorm, te dragen als onderkleding

BESCHERMENDE PADDING OP DE ARMEN EN SCHOUDERS.

zwart - antraciet 415201 - 8900

PROTECTIE SHORT

M ET P ADDIN G - 9 1% P O L Y E S T E R , 9 % E L A S T A N JR: 140/152 - 164/S JR + SR: €

SR: M - L - XL - XXL

34,99

MOTION TEC HIGH COMFORT

TIGHT FIT

GOOD VENTILATION

STRETCH

SHOCK ABSORBING

• 91% polyester, 9% elastan • protectie short met padding op de heupen en de zijkant van het bovenbeen. • aansluitende pasvorm, te dragen als onderkleding

BESCHERMENDE PADDING OP DE HEUPEN EN DE ZIJKANT VAN HET BOVENBEEN.

zwart - antraciet 424201 - 8900

HIGH IMPACT KEEPER KOUS

70 % P O LY AMIDE , 2 0 % P O L Y P R O P Y L E E N , 10 % E LAS TAN SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 SR: €

17,50

POLYPROPYLENE LIGHT THERMAL FIBRE

LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

• 70% polyamide, 20% polypropyleen, 10% elastan • speciaal ontworpen voor keepers • drie lagen gevoerde versteviging voor optimale bescherming • gebreide mesh-structuur aan de achterzijde • anatomische voet • perfecte pasvorm

EXTRA BESCHERMING OP BLESSURE­G EVOELIGE PLAATSEN.

zwart - antraciet 440116 - 8900

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 171


172 | H U M M E L S P O R T . N L


OFFICIALS SCHEIDSRECHTER SHORT

174

SCHEIDSRECHTER KOUS

174

SCHEIDSRECHTER SHIRTS

175

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 173


COMO SCHEIDSRECHTER SHORT 100% POLY E S TE R

SR: XS - S - M - L - XL - XXL

19,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • twee steekzakken • achterzak met klittenband • elastische tailleband met aansnoerkoord

zwart 429002 - 8000

UNI II KOUS

80% HIGH STRETCH POLYESTER, 17% POLYAMIDE, 3% ELASTAN JR: 25/29 - 30/35 SR: 36/40 - 41/44 - 45/48 JR + SR: €

9,99

POLYESTER LEFT-RIGHT FITTING

MOISTURE TRANSPORT

MESH

• 80% high stretch polyester, 17% polyamide, 3% elastan • perfecte pasvorm • mesh-inzet voor optimaal ademend vermogen • beschermende impact-zone rondom de enkel • anatomische voet • platte naden die huidirritatie voorkomen • dubbele elastische boord • antibacteriële finish in de zool

neon geel 440001 - 4190

174 | H U M M E L S P O R T . N L

neon oranje 440001 - 3230

antraciet 440001 - 9990

zwart 440001 - 8000


BERGAMO SCHEIDSRECHTER SHIRT K O R TE M O UW - 10 0 % P O L Y E S T E R SR: XS - S - M - L - XL - XXL - XXXL

24,99

LA NG E MO UW - 10 0 % P O L Y E S T E R SR: XS - S - M - L - XL - XXL

25,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • ventilerende mesh panels • raglan mouw-inzet • twee borstzakken • kraag van zacht body-materiaal in twee kleuren

neon geel - zwart 429001 - 4810

fuchsia 429001 - 6190

fuchsia - zwart 429001 - 6380

grijs - zwart 429001 - 9030

neon geel - zwart 429003 - 4810

fuchsia 429003 - 6190

fuchsia - zwart 429003 - 6380

grijs - zwart 429003 - 9030

ANCONA SCHEIDSRECHTER SHIRT LA NG E MO UW - 10 0 % P O L Y E S T E R

SR: XS - S - M - L - XL

25,99

CLIMA TEC HIGH TECHNICAL FIBRE

REGULAR

QUICK DRY

MOISTURE TRANSPORT

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist.

• 100% polyester met ClimaTec finish • ventilerende mesh panels • raglan mouw-inzet • twee borstzakken • v-hals van zacht body-materiaal

zwart - shocking orange 429004 - 8340

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 175


HARDWAREN SPORTTASSEN

178

PROTECTIE

184

BALLEN

186

ACCESSOIRES

195

SCHOENEN

204

176 | H U M M E L S P O R T . N L


TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 177


SHEFFIELD BAG

MILFORD BAG

LUTON BAG

AFMETINGEN: 25 X 48 X 25 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 31 X 52 X 32 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 33 X 63 X 34 CM (HXBXD)

600D P O LYES T ER

24,99

STOP WATER

EASY PRINT

6 00D POLY E S TE R

€ UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• u-vormige rits aan de bovenzijde • verstelbare schouderband met schouderpad • twee zijvakken met rits • sleutelvakje aan de binnenzijde met rits • studs op de bodem voor extra bescherming • waterafstotende onderkant

27,99

STOP WATER

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• u-vormige rits aan de bovenzijde • verstelbare schouderband met schouderpad • twee zijvakken met rits • sleutelvakje aan de binnenzijde met rits • studs op de bodem voor extra bescherming • waterafstotende onderkant

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• u-vormige rits aan de bovenzijde • verstelbare schouderband met schouderpad • twee zijvakken met rits • sleutelvakje aan de binnenzijde met rits • studs op de bodem voor extra bescherming • waterafstotende onderkant

zwart 184835 - 8000

marine 184835 - 7000

oranje 184834 - 3000

oranje 184833 - 3000

oranje 184835 - 3000

geel 184835 - 4000

geel 184834 - 4000

groen 184833 - 1000

EASY PRINT

rood 184835 - 6000

marine 184834 - 7000

geel 184833 - 4000

STOP WATER

zwart 184834 - 8000

zwart 184833 - 8000

marine 184833 - 7000

29,99

kobalt 184835 - 5000

rood 184834 - 6000

rood 184833 - 6000

178 | H U M M E L S P O R T . N L

kobalt 184834 - 5000

kobalt 184833 - 5000

600D POLY ESTER

groen 184834 - 1000

groen 184835 - 1000


BRIGHTON BACKPACK

PRO BACKPACK SUPREME

PRO BAG SUPREME

AFMETINGEN: 38 X 30 X 20 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 38 X 35 X 30 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 48 X 50 X 32 CM (HXBXD)

24,99

STOP WATER

REFLECTIVE

EASY PRINT

600D POLY E S TE R

€ UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• rugzak met twee draagbanden en beschermende pads • sleutelvakje aan de binnenzijde met rits • twee zijvakken van mesh • schoenenvak in de bodem • reflecterende chevrons voor zichtbaarheid in het donker

kobalt 184827 - 5000

34,99

STOP WATER

EASY PRINT

€ UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• u-vormige rits aan de bovenzijde • twee draagbanden met beschermende pads voor de schouders, voor het dragen op de rug • verstelbare schouderband met schouderpad • opbergvakje met rits aan de binnenzijde • twee zijvakken, één met rits en één van mesh • studs op de bodem voor extra bescherming • schoenenvak van waterafstotend materiaal

kobalt 184837 - 5000

rood 184827 - 6000

600D POLYESTER

37,99

STOP WATER

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• u-vormige rits aan de bovenzijde • verstelbare schouderband met schouderpad • opbergvakje met rits aan de binnenzijde • twee zijvakken, één met rits en één van mesh • studs op de bodem voor extra bescherming • schoenenvak van waterafstotend materiaal

kobalt 184836 - 5000

rood 184837 - 6000

rood 184836 - 6000

zwart 184837 - 8000

zwart 184836 - 8000

marine 184837 - 7000

marine 184836 - 7000

zwart 184827 - 8000

marine 184827 - 7000

pink 184827 - 3648

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 179


SCHOENENTAS

WATERZAK

GYMTAS

AFMETINGEN: 35 X 20 X 15 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 33 X 21 X 21 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 47 X 37 CM (HXB)

600D P O LYES T ER

9,99

REFLECTIVE

EASY PRINT

6 0 0D POLY E S TE R

€ UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• ruim schoenenvak met dubbele rits • met band om te dragen • meerdere ventilatievlakken • reflecterende details voor zichtbaarheid in het donker

zwart 485807 - 8000

14,99

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

7,99

EASY PRINT

• stevige waterzak voor max. 8 liter water • 100% waterproof • twee zijvakken voor bidons • rond model

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• lichtgewicht rugzak van waterafstotend materiaal • inclusief lus om aan op te hangen • reflecterend logo • ideaal voor gymspullen • bovenzijde wordt gesloten door koorden aan te trekken

antraciet 484805 - 8900

zwart 484839 - 8000

NOTEBOOK TAS

MEDIUM TRAVELBAG ELITE

AFMETINGEN: 31 X 39 X 15 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 32 X 53 X 33 CM (HXBXD)

600D P O LYES T ER

49,99

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• geschikt voor laptops tot max. 15.6 inch • diverse opbergvakken met rits • sleutelhouder • verstelbare, afneembare schouderband • bagagelus voor het eenvoudig bevestigen aan een trolleytas

zwart 185803 - 8000

180 | H U M M E L S P O R T . N L

600D POLY E S TE R

49,99

STOP WATER

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• u-vormige rits aan de bovenzijde • verstelbare schouderband met schouderpad • diverse opbergvakken met rits • trekstang in ritsvak • soepel rollende wieltjes van siliconenmateriaal

zwart 184830 - 8000


MEDICIJNTAS

LEESTON BACKPACK

AFMETINGEN: 26 X 35 X 19 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 52 X 35 X 25 CM (HXBXD)

R IP S T O P

32,50

EASY PRINT

600D POLY E S TE R

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• hoogwaardige kwaliteit • instelbare binnenvakken • dubbele rits • inclusief waterfles

29,99

STOP WATER

REFLECTIVE

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• comfortabele rugtas met ruim hoofdvak • gevoerd achtervlak en met schuim gevoerde schouderbanden • extra voorvak met ritssluiting en reflecterende tape • twee mesh zijvakken • schoenenvak met ventilatiegaatjes • bodem en schoenenvak van waterafstotend materiaal • reflecterende logo’s en details voor zichtbaarheid in het donker

rood 484806 - 6000

zwart 184838 - 8000

TEAMBAG ELITE

TRAVELBAG ELITE

AFMETINGEN: 42 X 77 X 33 CM (HXBXD)

AFMETINGEN: 41 X 77 X 33 CM (HXBXD)

6 00D P O LYES TE R

29,99

STOP WATER

EASY PRINT

1680D POLY E S TE R

€ UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• u-vormige rits aan de bovenzijde • twee handgrepen en twee draagbanden • sleutelvakje aan de binnenzijde met rits

zwart 184821 - 8000

69,99

STOP WATER

EASY PRINT

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN. Bedrukking gaat via de detaillist..

• u-vormige rits aan de bovenzijde • trekstang in ritsvak • soepel rollende wieltjes van siliconenmateriaal • twee handgrepen en twee draagbanden • sleutelvakje aan de binnenzijde met rits

zwart 184822 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 181


182 | H U M M E L S P O R T . N L


TROLLEY BAG SMALL 6 00D P O LYES TE R

AFMETINGEN: 54 X 32 X 28 CM (HXBXD) €

99,99

• ideale reistas • 48 liter inhoud • uitschuifbare handgreep • verborgen draagharnas voor gebruik als rugtas • diverse ruime, afsluitbare opbergvakken • geschikt als tas voor handbagage

black 885805 - 8000

TROLLEY BAG LARGE 6 00D P O LYES TE R

AFMETINGEN: 76 X 36 X 37 CM (HXBXD) €

149,99

• ideale reistas • 99 liter inhoud • uitschuifbare handgreep • verborgen draagharnas voor gebruik als rugtas • diverse ruime, afsluitbare opbergvakken • geschikt als tas voor handbagage

zwart 185802 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 183


ACE

FORCE LITE

MATEN: S - M - L

MATEN: XS - S - M - L

E LLEBO O G BES CH E R M E R S

14,99

• uitstekende bescherming tijdens training en wedstrijd • dikke padding voor optimale schok­ absorptie • geschikt voor zowel volleybal als handbal • per paar verpakt

S C HE E N B E S C HE RME RS

9,99

• flexibele, harde kap voor optimale bescherming • dubbele klittenbandsluiting aan de voorzijde • comfortabele links-rechts pasvorm • CE getest (EN 13061)

zwart 483102 - 8000

oranje 482114 - 3000

ACE

ANTIBACTERIËLE TUBES

MATEN: XS - S - M - L

MATEN: JR - SR

KNIEBES CH ER MER S

14,99

• uitstekende bescherming tijdens training en wedstrijd • dikke padding voor optimale schok­ absorptie • geschikt voor zowel volleybal als handbal • per paar verpakt

zwart 483101 - 8000

184 | H U M M E L S P O R T . N L

VOOR ON D E R D E S C H E E N B E S C H E RM ERS

9,99

• voor onder de scheenbeschermers • hygiëne en frisheid op basis van toegevoegd zilverchloride • deze antibacteriële tubes zijn behandeld met EU-gereguleerde biociden die RUCO-BAC AGP bevatten (reactiemassa van titaan­dioxide en zilverchloride) • remt de vermenigvuldiging van geur­vor­m­ende bacteriën • bestand tegen wassen en chemisch reinigen • fris textiel, ook bij wassen op een lage tempe­­­­­ratuur

zwart 489907 - 8000


LIGA III

DAZZLE

MATEN: XS - S - M - L

MATEN: XS - S - M - L

SCH EEN BES CH E R M E R S

S C H E E N B E S C H E RME RS

15,99

• harde kap voor optimale bescherming • comfortabel soft foam aan de binnenzijde • anatomische links-rechts pasvorm • uitgerust met enkelbeschermers • CE getest (EN 13061)

zwart - aqua blue - geel 482116 - 8740

24,99

• harde kap voor optimale bescherming • zacht foam aan de binnenzijde voor schokreductie • inclusief kousen die de scheenbeschermers op de juiste plaats houden • compressiekous stimuleert de spieren en vermindert de kans op blessures • CE getest (EN 13061)

zwart 482116 - 8000

zwart - oranje 482118 - 8300

PRO GUARD II

FLEXLITE

MATEN: XS - S - M - L

MATEN: S - M - L

SCH EEN BES CH E R M E R S

S C H E E N B E S C H E RME RS

19,99

• harde kap voor optimale bescherming • comfortabel soft foam aan de binnenzijde • anatomische links-rechts pasvorm • uitgerust met enkelbeschermers • CE getest (EN 13061)

zwart - bruin - wit 482115 - 8362

59,99

• compressiesok met geïntegreerd high impact Polyanswer (gepatenteerde technologie) • tot 90% schokabsorptie • extreme flexibiliteit • perfecte aanpassing aan het scheenbeen • single piece • naadloze sleeves • wasbaar in de machine • CE getest (EN 13061)

zwart - aqua blue 482115 - 8710

zwart 482117 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 185


De officiële Derbystar Eredivisiebal voor het seizoen 2020/2021 neemt een sprong van de klassieke kunsten naar de artiesten van morgen. Van een eerbetoon aan de grootmeester naar het vieren van talent. De Derbystar Eredivisiebal 2020/2021 wordt visueel omarmd door een nieuwe generatie kunstenaars: 11 jonge artiesten van muzieklabel Top Notch.

EREDIVISIE DESIGN MINI 2020/2021

EREDIVISIE DESIGN REPLICA 2020/2021

EREDIVISIE DESIGN CLASSIC LIGHT 2020/2021

MAAT: MINI

MAAT: 5

MAAT: 5/L - 370 GRAM

GESTIKTE BAL

14,99

• mini-editie officiële wedstrijdbal Eredivisie seizoen 2020/2021 • gestikte bal • uniek design i.s.m. Top Notch en Noah’s Ark

287803 - 2000

186 | H U M M E L S P O R T . N L

GESTIKTE BAL

24,99

GESTIKTE BAL - JEUGD O13 T/M O15

• replica-editie officiële wedstrijdbal Eredivisie seizoen 2020/2021 • gestikte bal • uniek design i.s.m. Top Notch en Noah’s Ark

287801 - 2000

39,99

• design wedstrijdbal Eredivisie seizoen 2020/2021 • uitstekende trainingsbal • 370 gram: voor jeugd O13-O15 • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal • uniek design i.s.m. Top Notch en Noah’s Ark

287802 - 2000


Een kwart eeuw geleden werd Top Notch opgericht. In die jaren is het uitgegroeid tot het grootste en meest toonaan­ gevende hiphop-label van Nederland. Top Notch gaf talent een podium dat voorheen niet was, en stond zo aan de basis van wat nu de populairste muziek van Nederland is. Het ontwikkelen van talent en het vermaken van miljoenen Nederlanders is wat de Eredivisie en Top Notch verbindt.

CT R LE A SE GBA RG EN IJ U R KR MB TA ER XE YS T V LU RB IE IË/ DE N N ELG J ZI IN B

OFFICIËLE EREDIVISIE BAL SEIZOEN 2020-2021

BRILLANT EREDIVISIE

Vanwege het jubileum van Top Notch is het design van de Derbystar Eredivisiebal 2020/2021 een ode aan het talent. Elf jonge artiesten van Top Notch staan op de bal geportret­ teerd en vertegenwoordigen de nieuwe generatie. Want mijlpalen moeten worden gevierd, maar veel liever dan terugblikken, kijken we vooruit. Altijd met het doel om nieuw talent een podium te geven. Zowel op het voetbalveld als in de opnamestudio.

BRILLANT EREDIVISIE 2020/2021 GESTIKTE BAL MAAT: 5 €

119,99

• officiële wedstrijdbal Eredivisie seizoen 2020/2021 • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • glanzend microfiber PU-oppervlak met subtiele golfbalstructuur • optimale vluchteigenschappen • handgestikt • uniek design i.s.m. Top Notch en Noah’s Ark

287800 - 2000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 187


CHAMPIONS CUP

Volgens veel profcoaches en topspelers is het de beste bal ter wereld. Derbystar. De officiële wedstrijdbal van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de Bundesliga. Bovendien markt­l eider in amateurvoetbal.

GESTIKTE BAL MAAT: 5

De ballen worden gekenmerkt door vier cruciale eigen­s chappen die schuilen achter het design. Ze bepalen de unieke kwaliteit van elke Derbystar bal.

49,99

• hoogwaardige wedstrijdbal met IMS Approved keurmerk • klassiek wit design • handgestikt • uitstekende vluchteigenschappen • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

4565105 - 0000

HANDGESTIKT

Sinds 1963 wordt elke voetbal met zorg gemaakt. De bal wordt met de hand gestikt: 32 panels worden met 18 meter draad en 780 steken aan elkaar verbonden. Deze zorgvuldige manier van stikken garandeert de duurzame kwaliteit van de Derbystar bal.

BRILLANT LADIES

BRILLANT

MAAT: 5

MAAT: 5

GESTIKTE BAL

€ 780 STEKEN

32 PANELS 18 METER DRAAD

OPTIMALE SPEL­EIGENSCHAPPEN

109,99

• design met 4 x 3 roze panels • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • luxe slangenlederen patroon • optimale vluchteigenschappen • handgestikt

GESTIKTE BAL

109,99

• klassiek wit design • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • luxe slangenlederen patroon • optimale vluchteigenschappen • handgestikt

Derbystar ballen staan b ek en d om d e p erf ec t e vluchteigenschappen en h et op t im ale s t u it erv erm og en . Deze stabiele speleigen s c h ap p en on t s t aan d oor de optimale verhoudin g t u s s en d e b u it en laag v an syn thetisch PU-materi aal ( ) en d e u it g eb alan c eerd e binnenbal ( ). BUITENLAAG: HOOGWAARDIG PU-MATERIAAL

De buitenlaag van Derb ys t ar b allen word t g ev orm d d oor hoogwaardig Polyuret h aan ( PU) . D it s y n t h et is c h e m at eriaal heeft diverse voordele n t . o. v . PV C. Het h oog waard ig e PU houdt de speleigen s c h ap p en b ij alle t em p erat u ren optimaal. Daarnaast v oelt PU lu xer aan en is h et o. a. duurzamer en flexibeler d an PV C. BINNENZIJDE: ZERO WING BINNENBAL

De uitgebalanceerde b in n en b al is b ep a­l en d v oor d e uitstekende vlucht­e igen s c h ap p en van d e D erb ys t ar b al. Het hoogwaardige late x g aran d eert d at d e b in n en b al 100% rond is en blijft , on d er alle om s t an d ig h­ ed en . Latex is een natuurprod u c t m et een h og e elas t i­ citeit, voor een optimale s p ron g k rac h t v an d e b al.

188 | H U M M E L S P O R T . N L

286966 - 0000

4500505 - 0000


CT R LE A SE GBA RG EN IJ U R KR MB TA ER XE YS T V LU RB IE IË/ DE N N ELG J ZI IN B

CHAMPIONS CUP GESTIKTE BAL MAAT: 5 €

49,99

• hoogwaardige wedstrijdbal met IMS Approved keurmerk • handgestikt • uitstekende vluchteigenschappen • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

PROF GOLD

DIAMOND GESTIKTE BAL

SOLITÄR

GESTIKTE BAL MAAT: 5

MAAT: 5

MAAT: 5

59,99

• hoogwaardige wedstrijdbal met IMS Approved keurmerk • handgestikt • uitstekende vluchteigenschappen • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

69,99

• hoogwaardige wedstrijdbal met IMS Approved keurmerk • handgestikt • uitstekende vluchteigenschappen • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

4540105 - 2485

4565205 - 0000

BRILLANT RETRO

BRILLANT SNOW

MAAT: 5

MAAT: 5

GESTIKTE BAL

GESTIKTE BAL

GESTIKTE BAL

• hoogwaardige wedstrijdbal met IMS Approved keurmerk • handgestikt • uitstekende vluchteigenschappen • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

286912 - 2300

BRILLANT KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE 2020/2021

74,99

4520305 - 2100

BRILLANT BUNDESLIGA GESTIKTE BAL

GESTIKTE BAL €

109,99

• retro design in klassiek zwart/wit • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • luxe slangenlederen patroon • optimale vluchteigenschappen • handgestikt

4500506 - 0000

109,99

• opvallend design, speciaal voor winterse omstandigheden • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • luxe slangenlederen patroon • optimale vluchteigenschappen • handgestikt

286917 - 3500

MAAT: 5 €

109,99

• officiële wedstrijdbal Keuken Kampioen Divisie seizoen 2020/2021 • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • glanzend microfiber PU-oppervlak met subtiele golfbalstructuur • optimale vluchteigenschappen • handgestikt

287804 - 0000

139,99

• officiële wedstrijdbal Bundesliga seizoen 2019/2020 • professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk • glanzend microfiber PU-oppervlak met subtiele golfbalstructuur • optimale vluchteigenschappen • handgestikt

287983 - 0000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 189


CLASSIC SUPER LIGHT

CLASSIC LIGHT

MAAT: 5/SL - 290 GRAM O8 T/M O10 MAAT: 4/SL - 290 GRAM O8 T/M O10 MAAT: 3/SL - 290 GRAM O7

MAAT: 5/L - 370 GRAM

GESTIKTE BAL - JEUGD O7 T/M O10

GESTIKTE BAL - JEUGD O13 T/M O15

39,99

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal voor de jeugd • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal • beschikbaar in maat 3, 4 en 5 • maat 5 verkrijgbaar in verschillende designs om ballen van verschillende elftallen niet te verwisselen

wit met 8 x 1 rood vlak maat: 5 286954 - 0000 - 1

wit met 4 x 3 rode vlakken maat: 5 286954 - 0000 - 3

wit met 4 x 3 rode vlakken maat: 4 286954 - 0000 - SL/4

EREDIVISIE DESIGN CLASSIC LIGHT 2020/2021

CLASSIC LIGHT

GESTIKTE BAL - JEUGD O13 T/M O15

GESTIKTE BAL JEUGD O11 T/M O12

MAAT: 5/L - 370 GRAM

MAAT: 5/L - 320 GRAM

39,99

• design wedstrijdbal Eredivisie seizoen 2020/2021 • uitstekende trainingsbal • 370 gram: voor jeugd O13-O15 • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal • uniek design i.s.m. Top Notch en Noah’s Ark

287802 - 2000

190 | H U M M E L S P O R T . N L

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • 370 gram: voor jeugd O13-O15 • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal • verkrijgbaar in verschillende designs om ballen van verschillende elftallen niet te verwisselen

wit met 4 x 3 rode vlakken maat: 3 286954 - 0000 - SL/3

39,99

39,99

wit met 8 x 1 blauw vlak maat: 5 286953 - 0000 - 1

wit met 4 x 3 blauwe vlakken maat: 5 286953 - 0000 - 3

CLASSIC LIGHT LADIES

CLASSIC TT LADIES

MAAT: 5/L - 370 GRAM

MAAT: 5 - 420 GRAM

GESTIKTE BAL JEUGD O13 T/M O15

39,99

GESTIKTE BAL - JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

39,99

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • 320 gram: voor jeugd O11-O12 • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • 370 gram: voor jeugd O13-O15 • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • 420 gram: voor jeugd O16-019 en senioren • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

wit met 4 x 3 blauwe vlakken - maat: 5 287966 - 0000

286987 - 0000 - L

286987 - 0000 - 5


CT R LE A SE GBA RG EN IJ U R KR MB TA ER XE YS T V LU RB IE IË/ DE N N ELG J ZI IN B

CLASSIC SUPER LIGHT KUNSTGRAS

CLASSIC TT

MAAT: 5/SL - 290 GRAM O8 T/M O10 MAAT: 4/SL - 290 GRAM O8 T/M O10 MAAT: 3/SL - 290 GRAM O7

MAAT: 5 - 435 GRAM

GESTIKTE BAL - JEUGD O7 T/M O10

GESTIKTE BAL JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

39,99

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal voor de jeugd • voldoet aan richtlijnen KNVB • extra slijtvast: speciaal voor kunstgras • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal • beschikbaar in maat 3, 4 en 5

geel - rood maat: 5 287977 - 4600 - SL/5

geel - rood maat: 4 287977 - 4600 - SL/4

39,99

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal met IMS Approved keurmerk • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal • verkrijgbaar in verschillende designs om ballen van verschillende elftallen niet te verwisselen

geel - rood maat: 3 287977 - 4600 - SL/3

wit met 8 x 1 gouden vlak maat: 5 286952 - 0000 - 1

CLASSIC LIGHT KUNSTGRAS

CLASSIC TT KUNSTGRAS

CLASSIC TT

GESTIKTE BAL - JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

GESTIKTE BAL - JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

MAAT: 5/L - 370 GRAM

MAAT: 5 - 435 GRAM

MAAT: 5 - 435 GRAM

GESTIKTE BAL JEUGD O11 T/M O15

39,99

39,99

39,99

wit met 4 x 3 gouden vlakken maat: 5 286952 - 0000 - 3

CLASSIC TT (SMALL) GESTIKTE BAL

MAAT: 3 EN 4 - 435 GRAM €

39,99

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • 370 gram: voor jeugd O11-O15 • voldoet aan richtlijnen KNVB • extra slijtvast: speciaal voor kunstgras • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • extra slijtvast: speciaal voor kunstgras • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal • klassiek wit design • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

• uitstekende trainingsbal • beschikbaar in maat 3 en 4 • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

geel - kobalt - maat: 5 287976 - 4500 - L/5

geel - grijs - maat: 5 287975 - 4900 - 5

wit - maat: 5 286952 - 0000 - 0

wit 28631 - 0000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 191


Kijk voor meer informatie op: derbystar.nl/collectie/adaptaball

ADAPTABALL APS

ADAPTABALL TT

GESTIKTE BAL

GESTIKTE BAL - JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

MAAT: 5

MAAT: 5 - 435 GRAM

89,99

49,99

ADAPTABALL TT LIGHT

ADAPTABALL TT SUPERLIGHT

MAAT: 5 - 370 GRAM

MAAT: 5 - 290 GRAM

GESTIKTE BAL JEUGD O11 T/M O15

49,99

GESTIKTE BAL JEUGD O7 T/M O10

49,99

• revolutionaire trainingsbal van de hoogste kwaliteit • voor kunstgras en zaal • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal • bevat contragewichtje voor trainingsdoeleinden • verbetert balvaardigheid en aanpassingsvermogen

• revolutionaire trainingsbal voor kunstgras en zaal • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal • bevat contragewichtje voor trainingsdoeleinden • verbetert balvaardigheid en aanpassingsvermogen

• revolutionaire trainingsbal voor kunstgras en zaal • 370 gram: voor jeugd O11-O15 • voldoet aan richtlijnen KNVB • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal • bevat contragewichtje voor trainingsdoeleinden • verbetert balvaardigheid en aanpassingsvermogen

• revolutionaire trainingsbal voor kunstgras en zaal • 290 gram: voor jeugd O7-O10 • voldoet aan richtlijnen KNVB • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal • bevat contragewichtje voor trainingsdoeleinden • verbetert balvaardigheid en aanpassingsvermogen

286002 - 0000

286001 - 0000

286003 - 0000

286004 - 0000

SOLARIS TT

SOLARIS LIGHT

GESTIKTE BAL - JEUGD O16 T/M O19 EN SENIOREN

GESTIKTE BAL JEUGD O11 T/M O15

MAAT: 5 - 435 GRAM

MAAT: 5 - 370 GRAM

28,99

28,99

SOLARIS SUPER LIGHT GESTIKTE BAL JEUGD O7 T/M O10

GESTIKTE BAL

MAAT: 5 - 400 - 420 GRAM

MAAT: 5 - 290 GRAM €

28,99

• uitstekende trainingsbal • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

• uitstekende trainingsbal • 370 gram: voor jeugd O11-O15 • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

• uitstekende trainingsbal • 290 gram: voor jeugd O7-O10 • voldoet aan richtlijnen KNVB • stabiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden • vervaardigd uit duurzaam PUmateriaal

286992 - 0000

286991 - 0000

286990 - 0000

192 | H U M M E L S P O R T . N L

PUPIL VAN DE WEEK BAL

17,50

• geschikt als geschenk/aandenken voor ‘Pupil van de week’

287950 - 2400


CT R LE A SE GBA RG EN IJ U R KR MB TA ER XE YS T V LU RB IE IË/ DE N N ELG J ZI IN B

FUTSAL BRILLANT

FUTSAL SPEED

FUTSAL HYPER TT

GESTIKTE BAL INDOOR LOW BOUNCE

GESTIKTE BAL INDOOR LOW BOUNCE

GESTIKTE BAL INDOOR LOW BOUNCE

MAAT: 4

MAAT: 4

MAAT: 4

64,99

• zaalvoetbal van professionele wedstrijdkwaliteit • FIFA Quality Pro keurmerk • low bounce effect • omvang: 63 cm

54,99

• zaalvoetbal van professionele wedstrijdkwaliteit • low bounce effect • omvang: 63 cm

286913 - 4800

BEACH SOCCER BALL MAAT: 5 €

MULTIKICK GESTIKTE BAL

• geschikt voor strandvoetbal • vervaardigd uit waterafstotend soft touch materiaal

MAAT: 5

24,99 € 34,99 €

• speciaal voor techniektraining • verbetert balaanname, balans en schot • zowel voor spelers als keepers • met verstelbare, elastische band

GESTIKTE BAL INDOOR LOW BOUNCE MAAT: 5

44,99

• zaalvoetbal van professionele wedstrijdkwaliteit • low bounce effect • dual bonded innovatie: deels gelijmde, deels gestikte naden en gelaagde butyl-blaas • omvang: 63 cm

286910 - 2500

MAAT: MINI

34,99

FUTSAL BASIC PRO TT

34,99

• zaalvoetbal van uitstekende trainingskwaliteit • low bounce effect • omvang: 63 cm

287979 - 4300

STREET SOCCER BALL GESTIKTE BAL

287980 - 2100

STREETBALL MAAT: 5

MAAT: 5 €

19,99

• machinaal gestikt • stoer design • soft PVC

9,99

• rubberen straatvoetbal • lichtgewicht • stoer design

287945 - 5333

oranje - blauw 287912 - 3550

287900 - 0000

oranje - blauw - wit 287957 - 3200

blauw 287906 - 5000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 193


ZI DER J B IN N N YS I BE ET TA LG V R E IË ER N /L KR SE UX IJ L EM GB EC BU AA T RG R

ULTIMATE EHF HANDBAL

HANDBAL

ADAPTABALL

ADVANCE

MAAT: 2 - 3

MAAT: 1 - 2 - 3

MAAT: 2 - 3

79,99

• wedstrijdbal van de hoogste kwaliteit • uitstekende grip, ook zonder hars • EHF-Approved

49,99

• revolutionaire trainingsbal van de hoogste kwaliteit • een contragewicht zorgt voor een lichte afwijking in het balgedrag • uitstekende grip, ook zonder hars

oranje - grijs - wit 387904 - 3920

HANDBAL

49,99

• geschikt voor wedstrijd en training • uitstekende grip, ook zonder hars • EHF-Approved

geel - wit 387932 - 4200

COMBO DUAL BONDED HANDBAL

MAAT: 1 - 2 - 3 €

39,99

• uitstekende trainingsbal • verbeterde grip • EHF-Approved

geel - rood 387938 - 4600

oranje - kobalt 387936 - 3500

ULTIMATE REPLICA

SOLERA

SOLERA HANDBAL

HANDBAL

MAAT: 0 - 1 - 2 - 3

MAAT: 0 - 1 - 2 - 3

MAAT: 0 - 1 - 2 - 3

MAAT: 0 - 1 - 2 - 3

HANDBAL

34,99

HANDBAL

• uitstekende trainingsbal • soft touch materiaal

34,99

• uitstekende trainingsbal • EHF-Approved

marine - geel - wit 387909 - 7420

34,99

• uitstekende trainingsbal • EHF-Approved

geel - roze 387907 - 4060

OPTIMO

24,99

• uitstekende trainingsbal • EHF-Approved

groen - geel 387907 - 1044

groen - geel 387937 - 4100

KIDS SOFT HANDBAL

CHAMPION BEACH VOLLEY

KIDS VOLLEY

STREET BASKETBAL

MAAT: 1

MAAT: 4

MAAT: 4

MAAT: 7

14,99

• bal van extra zacht rubber • speciaal voor kinderen die beginnen met handbal

24,99

• vervaardigd uit zacht water­afstotend VPUF 2000 materiaal • strandvolleybal

EXTRA SOFT LIGHT TRAINING

19,99

• lichtgewicht trainingsbal voor volleybal • speciaal voor kinderen (260 gram) • EVA soft foam

14,99

• vrije tijd basketbal in retro design • gemaakt van slijtvast rubber

maat: 1 - blauw 387927 - 5130 maat: 0 - groen 387927 - 1000

194 | H U M M E L S P O R T . N L

blauw - wit - zwart 387912-5280

kobalt - geel - wit 387922 - 5420

beige - oranje 387918-2323


CT R LE A SE GBA RG EN IJ U R KR MB TA ER XE YS T V LU RB IE IË/ DE N N ELG J ZI IN B

ACCESSOIRES BALLENNET

V O O R 1 0 B ALLE N

5,99

wit 489836 - 2000

11,99

3,99

• naalden voor een ballenpomp • set bestaat uit 3 naalden • naalden zijn uitstekend geschikt voor de dual action pomp

V O O R 1 0 B ALLEN

29,99

zwart 489802 - 0000

zwart 489908 - 8000

VENTIELOLIE

BALLENZAK

V E R P AK T P E R 1 0 S T U K S

19,99

• speciaal luchtventielsysteem • dubbele werking

V O O R 1 0-1 2 B A L L EN

29,99

34,99

• 10 ml per stuk • aanbrengen van 3-4 druppels in het ventiel, vóór het oppompen van de bal, verlengt de levensduur van het ventiel

zwart 489849 - 0000

19,99

BALLENZAK

• speciaal luchtventielsysteem • dubbele werking

POMP MET DRUKMETER

22,50

zwart 489909 - 8000

9,99

489803 - 0000

BALDRUKMETER

DUAL ACTION POMP

3 ST UKS

V O O R 5 B ALLE N

kobalt 489800 - 5000

NAALDEN

BALLENZAK

BALLENNET

V OO R 5 B ALLEN

389807 - 0000

HARS REMOVER 500 ML

17,50

285009 - 8000

PROFCARE HARS

100 ML, VERPAKT PER 8 STUKS

15,99 PER STUK

PROFCARE HARS 500 ML

59,99

• baldrukmeter voorzien van luchtreductieknop • voor het bepalen van de juiste druk in de bal • inclusief naald • geschikt voor voetballen, futsalballen, handballen en volleyballen

389800 - 0000

389804 - 0000

389805 - 0000

389806 - 0000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 195


TACTIEKMAP

TACTIEKBORD VOETBAL

TACTIEKBORD VOETBAL

A4 - FORMAAT

FORMAAT: 45 X 30 CM (HXB)

FORMAAT: 90 X 60 CM (HXB)

SE T MAGNETEN, STIF T EN H O ES

29,99

A L UMI N I U M/N Y LO N

NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/ LUXEMBURG

ALU MI N I U M/N Y LO N

39,99

NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/ LUXEMBURG

285005 - 8000

TACTIEKFOLIE VOETBAL AL UMINIUM/NYLON

74,99

NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/ LUXEMBURG

285002 - 2000

285003 - 2000

TACTIEKBORD TOEBEHOREN

COÖRDINATIELADDER LE N G T E 6 ME T E R

ROL BEVAT 25 FOLIES €

39,99

NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/ LUXEMBURG

14,99

29,99

• aan de uiteinden van de ladder bevinden zich aansluitingen voor eventuele uitbreiding met meerdere ladders • de ladder wordt geleverd inclusief tas

NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/ LUXEMBURG

wit 285006 - 2000

NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/ LUXEMBURG

285004 - 0000

DISC CONE SET

285001 - 4800

DISC CONES HIGH

40 ST UKS

V E R P AK T P E R 20 S T U K S

10 WIT, 10 GEEL, 10 ORANJE EN 10 BLAUW €

39,99

• handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours • set van 40 disc cones met houder • verpakt in een afsluitbaar netje

• set van 20 disc cones met houder • 10 x oranje en 10 x geel • handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours • hoedjes voorzien van inkepingen • voor veelzijdig gebruik • verpakt in een afsluitbaar netje

489823 - 0000

DISC CONES

V E RPAKT PER 6 STUKS

5,99

489815 - 0000

196 | H U M M E L S P O R T . N L

49,99

489844 - 0000

NOPPEN A L UMI MI U M

5,99

NOPPEN

ALU MI MI U M/N Y L O N

5,99

• set bestaat uit 8 x 13 mm + 4 x 16 mm noppen

• set bestaat uit 8 x 13 mm + 4 x 16 mm noppen

489804 - 0000

489805 - 0000


ACCESSOIRES SOKKENTAPES

SOKHOUDER

ONE SIZE

ONE SIZE, PRIJS PER PAAR

V E RPAKT PER 2 ROL

B R E E D T E 2, 5 C M

4,99

geel 285008 - 4000

groen 285008 - 1000

transparant 285008 - 1111

wit 285008 - 2000

kobalt 285008 - 5000

rood 285008 - 6000

zwart 285008 - 8000

• 60% polyester, 40% elastiek • klittenbandsluiting • breedte: 2,5 cm

wit 489806 - 2000

SLEUTELHANGER

GLOVE CLEANER

SOKHOUDER

U LT I MAT E G R I P

15 0 ML, VERPAKT PER 6 S T U KS

B R E E D T E 2, 5 C M

ONE SIZE, PRIJS PER PAAR

PRIJS PER 6 - PACK €

4,99

59,99

3,99

4,99

• 60% polyester, 40% elastiek • klittenbandsluiting • breedte: 2,5 cm

• schoonmaakmiddel voor keepershandschoenen • verhoogt de duurzaamheid en verbetert de conditie van het foam • optimaliseert de functionaliteit van het materiaal

wit 489840 - 2000

489902 - 0000

kobalt 489806 - 5000

GUARD STAY V E RSTELB AAR

ONE SIZE, PRIJS PER PAAR €

5,99

• verstelbare band houdt de scheenbeschermer op de plaats • breedte: 6 cm

wit 489827 - 2000

geel 489827 - 4000

kobalt 489827 - 5000

groen 489827 - 1000

oranje 489827 - 3000

rood 489827 - 6000

zwart 489827 - 8000

navy 489827 - 7000

TRAININGSMUTS

FLEECE NEKWARMER

SPELERSHANDSCHOEN

ONE SIZE

ONE SIZE

MATEN: 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

9,99

• dubbel gebreid

7,99

• voorzien van aansnoerkoord met stopper

zwart 488800 - 0000

E X T R A G R I P O P VINGERT O PPEN

14,99

• zeer comfortabele en warme spelershandschoen • binnenzijde van hoogwaardige fleece met extra grip op de vingertoppen • buitenzijde van vuilafstotende neopreen voorzien van reflecterende prints • verkrijgbaar in junior en senior maten

zwart 488802 - 8000

zwart 499202 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 197


STADIUM HANDSCHOEN

AANVOERDERSBAND

MATEN: S - M - L

MATEN: JR - SR

95% ACRYL, 5% ELASTA N

E LAS T I S C H

6,99

• 95% acryl, 5% elastan • siliconen nopjes op binnenhand voor goede grip

4,99

• elastisch • ook te gebruiken als rouwband

kobalt 488100 - 5000

rood 488100 - 6000

zwart 488100 - 8000

zwart 489103 - 0000

AANVOERDERSBAND UNI

AANVOERDERSBAND UNI

AANVOERDERSBAND UNI

MAAT: SR

MAAT: SR

MAAT: SR

E L ASTISCH

4,99

EL A S T I S C H

4,99

• elastisch

• elastisch

E LAS T I S C H

4,99

• elastisch

geel 489109 - 4000

wit 489109 - 2000

rood 489109 - 6000

AANVOERDERSBAND

AANVOERDERSBAND

MATEN: JR - SR

MATEN: JR - SR

E L ASTISCH

E LAS T I S C H

4,99

• elastisch

4,99

• elastisch

oranje 489101 - 3000

geel 489101 - 4000

Nederlandse vlag 489104 - 0000

Belgische vlag 489110 - 0000

AANVOERDERSBAND

AANVOERDERSBAND

AANVOERDERSBAND

MATEN: JR - SR

MATEN: JR - SR

MATEN: JR - SR

V E RST ELB AAR

4,99

• verstelbaar • elastisch • klittenbandsluiting

4,99

V E R S T E LB AAR

• verstelbaar • elastisch • klittenbandsluiting

neon groen 489100 - 1080

198 | H U M M E L S P O R T . N L

V ER S T E LB AAR

4,99

• verstelbaar • elastisch • klittenbandsluiting

zwart - geel 489100 - 8400

navy - oranje 489100 - 7300


ACCESSOIRES OVERGOOIER

MODEL PROFESSIO NA L MATEN: MINI - JR - SR €

6,99

• vervaardigd uit 100% polyester • uitstekend te bedrukken

oranje 419101 - 3000

geel 419101 - 4000

aqua blue 419101 - 5180

groen 419101 - 1000

OVERGOOIER TWEEZIJDIG

MATEN: MINI - JR €

9,99

• vervaardigd uit 100% polyester • aan twee kanten te dragen • uitstekend te bedrukken

blauw - groen 419102 - 5950

oranje - geel 419102 - 3400

STADIUM II SLIPPERS - JR

STADIUM II SLIPPERS - SR

CIRCLE SLIPPER

MATEN: 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35

MATEN: 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46

MATEN: 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46

14,99

• lichtgewicht badslipper • zeer goed voetbed • sneldrogend materiaal

junior - zwart 479104 - 8000

14,99

C O MF O R T AB E L E SL IPPER

• lichtgewicht badslipper • zeer goed voetbed • sneldrogend materiaal

17,99

• lichtgewicht badslipper • Fast Dry lining materiaal

senior - zwart 479105 - 8000

zwart 179102 - 8000

HEEL CONTROL

SOLE CONTOL

MATEN: S (5 - 6) - M (7 - 8) - L (9 - 10) - XL (11 - 12)

MATEN: S (5 - 6) - M (7 - 8) - L (9 - 10) - XL (11 - 12)

IN LEGZOOL

9,99

• inlegzool, van hiel tot aan middenvoet, speciaal ontwikkeld voor in de sportschoen

489112 - 0000

I N LE G Z O O L

12,50

• biedt ondersteuning en stabiliseert • schokabsorberende EVA in de hak • op maat te knippen

489111 - 0000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 199


LIJNRECHTER VLAGGEN

2 VLAGGEN MET PVC STOK EN FOAM HANDVAT

SCHEIDSRECHTER KAARTENSET

SCHEIDSRECHTERSFLUIT ME T K O O R D

PER PAAR €

17,99

8,99

• pvc notitieboekje • 1 rode & 1 gele kaart • inclusief 25 notitie vellen

• lijnrechtersvlag met kunststof steel • comfortabele zachte handgrepen • per 2 verpakt

zwart 489822 - 8000

489830 - 0000

FOX 40 CLASSIC SC HEIDSRECHTERSFLU I T

3,50

KOORDJES

POLSBAND

PER 6 STUKS

ONE SIZE

V ER P AK T P E R 6 S T U K S

7,99

zwart 489801 - 0000

8,99

1 00% K AT O E N

5,99

• uitermate geschikt voor scheidsrechtersfluiten

geel 489813 - 4000

rood 489813 - 6000

zwart 489813 - 8000

zwart 489809 - 0000

wit 488801 - 2000

zwart 488801 - 8000

HAARBAND NON-SLIP

VETERS

VETERS

MAAT: ONE SIZE

LENGTE: 90 CM - 120 CM - 170 CM

LENGTE: 90 CM - 120 CM - 170 CM

70% RUBBER EN 30% POLYESTER

7,99

PLAT

OVAAL

2,25

2,25

• non-slip materiaal aan binnenzijde om schuiven te vermijden • verpakt per 3 stuks (1x rood, 1x wit en 1x zwart)

zwart 489812 - 8000

489838 - 6280

PRO-LINE HANDDOEK

PROFESSIONELE SPORTTAPE 2,5 CM X 10 M

wit 489810 - 2000

zwart 489810 - 8000

PROFESSIONELE SPORTTAPE 3,8 CM X 10 M

MATEN: 50 X 100 €

12,99

4,99

• hypoallergeen tape • zelfklevende latex samenstelling

zwart 488805 - 8000

200 | H U M M E L S P O R T . N L

489833 - 0000

6,99

• hypoallergeen tape • zelfklevende latex samenstelling

489834 - 0000


ACCESSOIRES ATHLETE DRINK BOTTLE SET

BOTTLE CARRIER

V E RPAKT PER 6 STU KS

G E S C H I K T V O OR 6 ST UKS

PRIJS PER 6, 750 ML €

14,99

• verpakt per zes stuks • inhoud per bidon: 750 ml • met handgreep • schroefdop • ruime drink­ opening

18,50

• inklapbare houder

oranje 489845 - 3000

kobalt 489845 - 5000

zwart 489845 - 8000

489826 - 0000

CENTRO DRINK BOTTLE SET

6 STUKS, ERGONOM I S CH G EV O R M D V O O R O P T I M ALE G R I P , D O P ME T LU C H T V E N T I E L PRIJS PER 6, 750 ML €

41,99

• set van 6 stuks • inhoud per bidon: 750 ml • lichtgewicht • gecertificeerd kunststof • volledig afsluitende dop (lekt niet)

lime 489843 - 1740

rood 489843 - 6000

blauw 489843 - 5510

blauw 489843 - 5533

zwart 489843 - 8000

CANVAS GYMSCHOEN

BOTTLE CARRIER SET DELUXE

MATEN: 26 T/M 39

INHOUD PER FLES 750 ML

PE R PAAR

roze 472000 - 0330

PROFESSIONELE SPORTTAPE 3,8 CM X 10 M - 16 STUKS

LU X E H O U D E R I N C L. 1 2 D R I N K F LE S S E N

12,99

zwart 472000 - 8000

84,99

• hypoallergeen tape • zelfklevende latex samenstelling

489842 - 2000

grijs 489843 - 9000

59,99

wit 472000 - 2000

489814 - 0000

PROFESSIONELE SPORTTAPE 2,5 CM X 10 M - 24 STUKS

89,99

• hypoallergeen tape • zelfklevende latex samenstelling

489841 - 2000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 201


EXERCISE BALL

FITNESS- & CYCLING HANDSCHOEN

MATEN: 65 CM - 75 CM

MATEN: S - M - L

16,99 € 18,99

65 CM € 75 CM

17,50

• reflecterende details voor goede zichtbaarheid in het donker • grip control in de handpalm • klittenbandsluiting • padding op de basis van de handpalm • lussen voor eenvoudiger uittrekken

• een flyer met oefeningen is bijgesloten • geschikt voor fitness, yoga en fysiotherapie • 65 cm: geschikt voor persoon van 160 - 185 cm • 75 cm: geschikt voor persoon langer dan 185 cm

zwart 488103 - 8000

489807 - 9340

FITNESS BAG

YOGA MAT

AFMETING: 53 X 27 X 24 CM (LXBXH)

MAAT: 173 X 61 X 0,4 CM (LXBXH)

230T/PVC NYLON

24,99

• voorzien van verstelbare schouderband • afsluitbaar sleutelvakje aan de binnenzijde • mesh pocket aan de zijkant • handige telefoon pocket • 2 draaghengsels

ZACHTE LICHTGEWICHT PVC EXERCISE MAT

16,99

• ideaal voor grondoefeningen • geschikt voor thuisgebruik en bij de sportschool of yogales door het lichte gewicht en de handige draagriem

zwart 185800 - 8000

grijs 489811 - 9000

FITNESS MAT

NBR EXERCISE MAT

MAAT: 178 X 60 X 1 CM (LXBXH)

MAAT: 180 X 60 X 1,2 CM (LXBXH)

LICHTGEWICHT EXERCISE MAT

22,50

• ideaal voor grondoefeningen • schokabsorberend • voorzien van handige draagriem

LICHTGEWICHT EXERCISE MAT

21,50

• lichtgewicht exercise mat • zacht schuim met comfortabele dikte (12 mm) • ideaal voor grondoefeningen • geschikt voor thuisgebruik en bij de sportschool of yogales • met handige draagriem

zwart 489837 - 8000

grijs 489846 - 9000

EXERCISE FOAM ROLLER

SPRINGTOUW

MAAT: 33 X 14 CM (LXØ)

MAAT: 275 X 0,5 CM

19,99

• masseert gespannen spieren voor sneller herstel • gemaakt van zacht EVA-materiaal • ook goed te gebruiken bij balansoefeningen • gemakkelijk mee te nemen

grijs - oranje 489847 - 9300

202 | H U M M E L S P O R T . N L

MET SPRONGTELLERFUNCTIE

11,50

• materiaal: PVC/TPR • lengte is eenvoudig te verstellen • voorzien van non-slip handgrepen

489831 - 0000


ACCESSOIRES BOTTLE BELT

WAIST PACK

ONE SIZE

MAAT: ONE SIZE

INCLUSIEF TWEE FLESSEN VAN 170 ML

19,99

• deze functionele fles gordel is een compleet en lichtgewicht product, perfect voor al uw runs • de flessen zitten schuin om schuren te vermijden • met extra afsluitbaar zakje (met rits) • gordel is verstelbaar • reflecterende details

10,99

• perfect voor hardlopen & wandelen • one size fits all • verstelbare heupband • met opening voor oordoppen • waterafstotend materiaal • waterafstotende rits

zwart 488804 - 8000

zwart 489848 - 8000

SAFETY LED

SPORTARMBAND

ONE SIZE

MAAT: 7,5 X 14 CM

VERBETERT ZICHTBAARHEID EN VEILIGHEID

14,99

• verstelbare band voorzien van LED lamp • verhoogt veiligheid en zichtbaarheid • voorzien van batterij • brandvermogen van 72 uur • twee verschillende verlichtingsmogelijkheden

24,99

• handige sportarmband voor om de bovenarm • geschikt voor diverse formaten mobiele telefoons en mediaspelers • reflecterende details voor betere zichtbaarheid geschikt voor o.a. hardlopen, fitness en cycling • verstelbare haak en lus sluiting • formaat: 7,5 x 14 cm

zwart 488806 - 8000

489901 - 0000

RUNNING REFLECTIVE VEST

RUNNING HANDSCHOEN

MATEN: S/M - L/XL

MATEN: S - M - L

MET REFLECTERENDE STREPEN

14,99

• safety vest met reflecterende strepen aan voor- en achterzijde • aansnoerkoord aan beide zijden • 100% polyester • mesh achterzijde • ideaal voor hardlopen

• zeer comfortabele en lichtgewicht handschoen met nauwsluitende pasvorm • voorzien van een handig sleutelvakje in de handpalm • de reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker • zeer geschikt voor hardlopen en wandelen

geel 488104 - 4000

STOPWATCH MET ALARMFUNCTIE

16,99

• uitlezing in 1/100 sec van de 1ste 30 minuten, daarna in seconden • waterafstotend • voorzien van een handig draagkoord • 100 rondetijden geheugen en dual chrono • interval optie: beheer je persoonlijke loop- en rusttijden

489828 - 0000

17,50

zwart 488101 - 8000

PROFESSIONELE STOPWATCH MET ALARMFUNCTIE

27,50

• zachte rubberen schokbestendige behuizing • voorzien van een groot digitaal display (23 mm) • uitlezing in 1/100 sec nauwkeurigheid • waterbestendige constructie • voorzien van een handig draagkoord • 100 rondetijden geheugen en dual chrono • voorzien van verlichting • interval optie: beheer je persoonlijke loop- en rusttijden

489829 - 0000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 203


ZOOM JR FG

DOORGESTIKTE ZOOL

FG ---AG

MATEN: 27 T/M 36 €

29,99

• doorgestikte rubberen noppenzool voor goede wendbaarheid en grip • symmetrische vetersluiting • lichtgewicht kunststof upper • verharde hielkap voor extra stabiliteit • doorgestikte neus voor extra stevigheid • met neopreen sok

kobalt- zwart 170257 - 5800

ZOOM JR IN

DOORGESTIKTE ZOOL

IN

MATEN: KLITTENBANDSLUITING: 27 T/M 35 MATEN: VETERS: 36 T/M 39 €

29,99

• slijtvaste, flexibele zool van natuurlijk rubber • goede grip • schokdempende tussenzool • kunststof upper • verharde hielkap voor extra stabiliteit • doorgestikte neus voor extra stevigheid • met neopreen sok

kobalt- zwart 172220 - 5800

NOIR SR TF II

VOOR KUNSTGRAS, GRAVEL EN HARDE VELDEN

TF ---AG

MATEN: 39 - 40 - 40,5 - 41 - 42 - 42,5 - 43 43,5 - 44 - 44,5 - 45 - 46 - 47 €

44,99

• TPU zool met veel korte noppen voor extra grip en goede wendbaarheid • geschikt voor kunstgras, gravel en harde velden • schokdempende tussenzool • lichtgewicht kunststof upper • verharde hielkap voor extra stabiliteit

zwart 170256 - 8000

NOIR SR IN II

SLIJTVASTE EN FLEXIBELE NATUURRUBBEREN ZOOL MATEN: 39 - 40 - 40,5 - 41 - 42 - 42,5 - 43 43,5 - 44 - 44,5 - 45 - 46 - 47 €

44,99

• slijtvaste, flexibele zool van natuurlijk rubber • geschikt voor indoor • draaipunt in zool voor betere wendbaarheid en extra grip • schokdempende tussenzool • lichtgewicht kunststof upper • verharde hielkap voor extra stabiliteit

zwart 172219 - 8000

204 | H U M M E L S P O R T . N L

IN


SCHOENEN

zwart - neon geel 170257 - 8410

zwart - antraciet 170257 - 8900

zwart - neon geel 172220 - 8410

zwart - antraciet 172220 - 8900

NOIR SR FG II TPU NOPPENZOOL

FG ---AG

MATEN: 39 - 40 - 40,5 - 41 - 42 - 42,5 - 43 43,5 - 44 - 44,5 - 45 - 46 - 47 €

44,99

• TPU noppenzool voor perfecte grip • geschikt voor (kunst)gras • lichtgewicht kunststof upper • verharde hielkap voor extra stabiliteit

zwart 170255 - 8000

NAPPA NERO FG

LEREN SCHOEN - RONDE NOPPEN - TPU NOPPENZOOL

FG ---AG

BREDERE PASVORM

MATEN: 39 - 40 - 40,5 - 41 - 42 - 42,5 - 43 43,5 - 44 - 44,5 - 45 - 46 - 47 €

79,99

• klassieke zwartleren voetbalschoen • geschikt voor zowel gras als kunstgras • doorgestikte TPU-track zool voor goede wendbaarheid en grip • bredere leest

zwart 170245 - 8000

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 205


© John

DE GRAAFSCHAP

206 | H U M M E L S P O R T . N L


© PRO SHOTS/Niels Boersema

FC EMMEN

VOETBAL

SPONSORSHIPS TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 207


HEREN 1 - VOLLEYBAL EREDIVISIE

© www.daph.nl

DRAISMA DYNAMO NEDERLAND

DAMES 1 - VOLLEYBAL TOPDIVISIE

© www.daph.nl

DON BOSCO GENT BELGIË

208 | H U M M E L S P O R T . N L


SPONSORSHIPS INDOOR

NATIONALE SELECTIE HEREN

NEDERLANDS HANDBAL VERBOND NEDERLAND

NATIONALE SELECTIE DAMES

© IHF

HEREN 1

KRAS VOLENDAM NEDERLAND DAMES 1

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 209


CLIMA TEC

COATED

HIGH TECHNICAL FIBRE

SPECIAL COATING

ClimaTec materiaal is warm, comfortabel, licht van gewicht, sneldrogend en gemakkelijk te onderhouden. De geavanceerde microfiber vezels trans­p orteren het lichaamsvocht optimaal en houden je warm in vele weers­ omstandigheden.

MATERIALEN

Coated materiaal wordt gebruikt in artikelen met getapete naden, waar­o nder de regenkleding en de all weather jacks. De afwerking met een spe­c iale coatinglaag maken deze artikelen in ver­s chillende mate waterafstotend, wind- en waterdicht.

COMFORT TEC

DURA POLY

DURA TTS

HIGH COMFORT

100% POLYESTER

100% POLYESTER

ComfortTec is zeer comfortabel materiaal. Het houdt het lichaam warm en de binnenzijde voelt dankzij de speciale breitechniek zacht aan.

DuraPoly heeft een geborstelde binnenzijde. Het materiaal is bij uitstek geschikt voor trainingen en warming - ups. Makkelijk te onderhouden, goed wasbaar, sneldrogend en gegarandeerd optimaal draagcomfort.

MOTION TEC

DuraTTS is zeer functioneel en duurzaam materiaal. Uitermate geschikt voor zware trainingen. Het materiaal is gemakkelijk te onderhouden.

POLYPROPYLENE

POLYESTER

HIGH COMFORT

LIGHT THERMAL FIBRE

MotionTec materiaal is comfortabel, licht van gewicht en aansluitend door het garengebruik en de breitechniek. Het materiaal zorgt voor een hoge rekbaarheid en elasticiteit in een product. Uitermate geschikt voor indoorsporten.

Extra elastisch polyester geeft onze kousen een nog betere pasvorm. Ook maakt het de kousen extra rekbaar, waardoor de scheenbeschermer nog makkelijker onder de kous kan worden geplaatst.

Poly­p ropyleen is een thermische vezel, die qua soortelijk gewicht de lichtst verkrijgbare textiel­v ezel is en die lichaams­v ocht afstoot. Polypropyleen is 100% kleurecht, krimpvrij en recyclebaar en geeft een perfect draag­c omfort aan de voet en voorkomt der­h alve huidirritaties. Polypropyleen wordt specifiek ge­b ruikt voor de hoog­w aardige voetbalkousen.

POLY PIQUE

POLY TEC

WOVEN TEC

HIGH COMFORT

POLYESTER

MICRO FIBRE

MAATTABEL

Door de speciale breitechniek is het materiaal vormvast en rekbaar tegelijk. PolyPique heeft een geborstelde binnenzijde waardoor het materiaal zeer comfortabel en zacht aanvoelt.

116

TEXTIEL UNISEX

116

SCHEENBESCHERMERS KEEPERSHANDSCHOENEN

210 | H U M M E L S P O R T . N L

140

152

164

128

140

Toevoeging van WovenTec materiaal verhoogt het draagcomfort van een product en geeft een zacht gevoel aan het materiaal. WovenTec heeft een luxe uitstraling.

S

140/152

25 - 29

KOUSEN

SCHOENEN JR

128

116/128

TEXTIEL LADIES

SCHOENEN SR

PolyTec materiaal heeft een thermische werking en is makkelijk te wassen, wat het onderhoud vereenvoudigt. Het beschermt tegen afkoeling door de wind en is duurzaam en zacht.

M

164/S

152

L

XL

M/L

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

32

34

36

38

40

42

44

30 - 35

36 - 40

41 - 44

45 - 48

MINI

JUNIOR

SENIOR

MINI

PUPIL

JUNIOR

SENIOR

XS

S

M

L

4

5

6

6,5

7

XXXL

XL/XXL

MICRO

3

XXL

7,5

8

8,5

9

9,5

10

10,5

11

11,5

12

UK

4

5

6

7

8

9

10

10½

11

11½

12

EUROPA

36

37

37½

38

38½

39

40

40½

41

42

42½

43

43½

44

44½

45

46

47

UK

8

9

10

11

11½

12

13

1

2

3

EUROPA

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

35½


SYMBOLEN PASVORM

TEXTIEL

AANSLUITENDE PASVORM

HARDWAREN

ADEMEND MATERIAAL

BALLEN:

ANATOMISCH GEVORMDE VOET MET LINKS EN RECHTS AANDUIDING

BALLEN:

ANTIBACTERIËLE FINISH

BALLEN/KEEPERSHANDSCHOENEN:

COATING 600 MM

KEEPERSHANDSCHOENEN:

COATING 1000 MM

KEEPERSHANDSCHOENEN:

FIFA QUALITY PRO

BREATHABLE

SLIM FIT

DAMES PASVORM

LEFT-RIGHT FITTING

IMS APPROVED

LADIES FIT

GESCHIKT VOOR KUNSTGRAS

NORMALE PASVORM

600 MM

REGULAR

AQUA FOAM

STOP WATER

STRAKKE PASVORM TIGHT FIT

1000 MM

DEMPING

STOP WATER

5000 MM COATING 5000 MM STOP WATER

GOOD VENTILATION

GOEDE VENTILATIE

KEEPERSHANDSCHOENEN:

ELASTIC WRISTBAND

ELASTISCHE POLSBAND

KEEPERSHANDSCHOENEN:

WOVEN STRAP

GEWEVEN POLSBAND SLUITING

HOUDT WARM

KEEPERSHANDSCHOENEN:

MESH VOERING

KEEPERSHANDSCHOENEN:

MESH MATERIAAL

KEEPERSHANDSCHOENEN:

MET BINNENBROEK

KEEPERSHANDSCHOENEN:

NANO GLIDE MATERIAAL

KEEPERSHANDSCHOENEN:

REFLECTEREND

KEEPERSHANDSCHOENEN:

SCHOK ABSORBEREND

KEEPERSHANDSCHOENEN:

GRIP BIJ DROGE WEERSOMSTANDIGHEDEN

KEEP WARM

GRIP BIJ NATTE WEERSOMSTANDIGHEDEN

MESH LINING

HYPER FOAM

MESH

• On photographic reproduction and print some colour changes may occur between pictures and original products. We reserve the right to make product/technical changes (in design, colour, function and material) which we feel will make for improvement of the product. We will not accept any responsibility for printing errors in the catalogue! All products are suitable for printing, front or back.

SLIJTVASTHEID

INNER

SOFT FOAM

SUPER SOFT PROFI FOAM

REFLECTIVE

• Garment care: Our products are made to the highest standards and are subject to strict quality control procedures. Garments however can dis - colour due to substances such as mud and grass, liniment or oil, and of course perspiration, all of which may not be fully removable by washing. The extent of dis­colouration can be greatly reduced by following a few simple procedures. Soaking and/or washing of the garment in water and detergent as soon as possible after use can reduce dis­colouration, using at least the same volume of water as the garment being treated. Always follow detergent manufacturers instructions, especially those intended to tackle heavy stains and avoid products containing bleach.

• Deventrade BV cannot accept any liability for discolouration or damage to garments resulting from staining caused by elements foreign to the materials used in manufacture.

VINGER BESCHERMING

SHOCK ABSORBING

LICHT GEWICHT

SNEL DROGEND LIGHT

QUICK DRY

OPF STRETCH MATERIAAL STRETCH

ONE PIECE FIT One Piece Fit

KEEPERSHANDSCHOENEN:

UITSTEKEND TE BEDRUKKEN

RUBBEREN PATCH

EASY PRINT

VLAKKE NAAD BREDERE PASVORM

• The copying of products, in whatever form that may take, is forbidden without the prior written consent of Deventrade BV.

• Prijzen zijn advies verkoopprijzen incl. BTW. Deventrade BV behoudt zich het recht voor om product­specificaties en prijzen te allen tijde aan te passen. • All catalogue prices are recommended prices inclusive of VAT. The company reserves the right to modify prices and product specifications.

MOISTURE TRANSPORT

VOCHT TRANSPORTEREND

WATERDICHT STOP WATER

WINDDICHT STOP WIND

• Tous les prix dans le catalogue sont des prix de vente con­seillés, TVA comprise. Le firme, Deventrade, se réservera le droit de modifier les specifications des produits et de changer les prix des articles de ce catalogue en tout temps.

FG ---AG

IN TF ---AG

SCHOENEN MET BREDERE PASVORM

SCHOENEN VOOR GRAS/KUNSTGRAS

SCHOENEN VOOR INDOOR

SCHOENEN VOOR KUNSTGRAS/TURF

ZONDER BINNENBROEK NO INNER

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 211


ART.NR. ARTIKELNAAM

PAGINA

ART.NR. ARTIKELNAAM

PAGINA

ART.NR. ARTIKELNAAM

PAGINA

1930

Euro Short Unisex

46

120002 Aarhus Short Unisex

49

184822 Travelbag Elite

181

28631

Classic TT (Small)

191

120101

Burnley Short Unisex

48

184827 Brighton Backpack

179

48810

Running Handschoen

203

120114

Manchester Short

47

184829 Pro Backpack Excellence

146

105006 Valencia Polyester Suit

42, 94-111, 136

120115

Odense Short

145

184830 Medium Travelbag Elite

180

105007 Authentic Polyester Suit

42, 72-89, 136

120601

Euro Short Ladies

184833 Sheffield Bag

178

184834 Milford Bag

178

105008 Spirit Training suit

41, 46

89

120603 Odense Short Ladies

145

105009 Authentic Poly Suit

73-89, 137

120604 Burnley Short Ladies

41, 48

184835 Luton Bag

178

105103

Elite Polyester Suit

114-115, 136

120605 Aarhus Short Ladies

41, 49

184836 Pro Bag Supreme

179

105105

Paris Polyester Suit

112, 136

122001

Authentic Training Short

105602 Spirit Training suit Ladies

89

131001

Authentic Micro Pants

108003 Authentic Full Zip Hoodie

114, 121, 141

131601

Authentic Micro Pants Ladies

108007 Valencia Top Round Neck

94-111, 139

132001

Authentic Fitted Pants

108008 Authentic Top Round Neck

72-89, 138

132002 Authentic Poly Pants

108009 Valencia 1/4 Zip Top

94-109, 139

132604 TTS Pants Ladies

108010

Valencia Top Full Zip Ladies

42, 94-109, 139

179 181

185800 Fitness Bag

202

185802 Trolley Bag Large

183

185803 Notebook Tas

180

285001 Coördinatieladder

196

94-111, 131

285002 Tactiekbord Voetbal 45 X 30 cm

196

285003 Tactiekbord Voetbal 90 X 60 cm

196

285004 Tactiekbord Toebehoren

196

285005 Tactiekmap

196

285006 Tactiekfolie Voetbal

196

43, 132 72-87, 130 43, 72-87, 134 147

Valencia TTS Pants

72-87, 138

133101

TTS Pants Cuff

147

43, 72-87, 140

133103

Team TTS Pants

43, 131 43, 94-109, 131

108011

Authentic 1/4 Zip Top Authentic Pro Hooded 1/2 Zip

108013

Authentic Poly FZ Jacket

72-87, 138

133602 Valencia TTS Pants Ladies

108104

Elite Top Round Neck

114-115, 139

134001

Authentic Jogging Pants

108110

Paris Top Round Neck

134601

Authentic Jogging Pants Ladies

108111

Elite Micro Jack

108112

Paris TTS Top Full Zip

108605 Authentic Jacket Ladies FZ

184837 Pro Backpack Supreme 184838 Leeston Backpack

132

133001

108012

108202 Paris Micro Jack

72-87, 130

112, 139 114-115, 138 112, 138

137202 Elite Micro Short 138200 Hotpants

133 43, 133 132 41, 51

285008 Sokkentapes

197

285009 Ballenzak 10-12 Ballen

195

286001 Adaptaball TT

192

114-115, 143

140101

Denmark Kous

63

286002 Adaptaball APS

192

72, 72-87, 138

140102

Chevron Sok

65

286003 Adaptaball TT Light

192

33

140103

Chevron Sok Long

64

286004 Adaptaball TT Superlight

192

286910 Futsal Speed

193

110000

Lyon Shirt KM

110001

Lyon Shirt Ladies KM

35, 41

150000 Authentic Soft Shell Jack

110002

Lyon Top Ladies Mouwloos

35, 41

150001

Authentic Bounded Fleece

118, 123, 140

286912 Diamond

189

110003

York Shirt KM

144

154001

Authentic All Weather Jack

118, 123, 147

286913 Futsal Brillant

193

110004

Aarhus Shirt KM

29

154002 Authentic All Weather Top

110005

Preston Shirt KM

13, 41

110100

Everton Shirt KM

110106

Club Shirt KM

110107

Odense Shirt KM

144

160002 Authentic Noir T-Shirt

110113

Leeds Shirt KM

17

160003 Valencia T-Shirt

144

160004 Valencia T-Shirt Ladies

110601

Odense Shirt Ladies - KM

110603

Aarhus Shirt Ladies KM

110604

Authentic Ladies Tee

144 21, 41

33, 43 43, 72-87, 142

125, 141

286917 Brillant Snow

189

127, 141

286952 Classic TT

191

157000 Authentic Padded Coach Jack

127, 141

286953 Classic Light 370 Gram

190

157001

125, 141

286954 Classic Super Light

190

286966 Brillant Ladies

188

286987 Classic Light Ladies

190

156001

Authentic Pro Puffer Jack Authentic All Season Jack

147

146 94-109, 142

286987 Classic TT Ladies

190

160005 Authentic Tee

72-87, 142

286990 Solaris Super Light

192

160100

Elite T-Shirt

114-115, 142

286991 Solaris Light

192

Paris T-Shirt

43, 112, 142

286992 Solaris TT

192

94-109, 143

287800 Brillant Eredivisie 20/21

187

111001

York Shirt LM

145

160102

111005

Preston Shirt LM

15

163002 Valencia Polo

111104

Everton Shirt LM

145

163003 Authentic Polo

111111

Beam Shirt LM

25

163109

111113

Leeds Shirt LM

19

111114

Club Shirt LM

23

45, 98-109, 142

72-87, 143

287801 Eredivisie Design Replica 20/21

186

129, 143, 146

287802 Eredivisie Design Classic Light 20/21

186, 190

163202 Elite Polo

114-115, 143

287803 Eredivisie Design Mini 20/21

186

163203 Paris Polo

112, 143

287804 Brillant Keuken Kampioen Divisie 20/21

189

287900 Multikick

193

287906 Streetball

193

Authentic Corporate Polo

111115

Madrid Shirt LM

25

163216

114002

Spirit Training set

89

163222 Authentic Corporate Polo Ladies

114003

Authentic Special Set

170245 Nappa Nero FG

205

287912 Beach Soccer Ball

193

115000

Cult Keepershirt

146

170255 Noir SR FG II

205

287945 Multikick Mini

193

115001

Unity Keeperset

165

170256 Noir SR TF II

204

287950 Pupil Van De Week Bal

192

115002

München Keeperset

163

170257 Zoom JR FG

204

287957 Street Soccer Ball

193

115003

Hannover Keepershirt

167

172219

204

287966 Classic Light 320 Gram

190

115006

Freiburg Keeperset

161

172220 Zoom JR IN

204

287975 Classic TT Kunstgras

191

50

179102

Circle Slipper

199

287976 Classic Light Kunstgras

191

41, 50

184821

Teambag Elite

181

287977 Classic Super Light Kunstgras

191

120000 Lyon Indoor Short 120001

Lyon Indoor Short Ladies

212 | H U M M E L S P O R T . N L

73, 89, 142

Basic Polo

Noir SR IN II

146 43, 129, 143, 146


REGISTER ART.NR. ARTIKELNAAM

PAGINA

ART.NR. ARTIKELNAAM

PAGINA

ART.NR. ARTIKELNAAM

287979 Futsal Hyper TT

193

481374

153, 157

489810 Veters Ovaal

200

287980 Futsal Basic Pro TT

193

481375 Hardground RFH III

153, 157

489811

Yoga Mat

204

287983 Brillant Bundesliga

189

481376 Fingerprotection JR III

153, 158

489812 Veters Plat

200

387904 Ultimate EHF Handbal

194

481377 Hardground JR III

153, 158

489813 Fox 40 Classic

200

153, 159

Power Shield III

PAGINA

387907 Solera Handbal

194

481378 Nero JR V

489814 Bottle Carrier Set Deluxe

201

387909 Ultimate Replica Handbal

194

482114

Force Lite Scheenbeschermers

184

489815 Disc Cones

196

387912 Champion Beach Volley

194

482115

Pro Guard II Scheenbeschermers

185

489822 Scheidsrechter Kaartenset

200

387918 Street Basketbal

194

482116

Liga III Scheenbeschermers

185

489823 Disc Cone Set 40 Stuks

196

387922 Kids Volley

194

482117

Flexlite Scheenbeschermers

185

489826 Bottle Carrier

201

387927 Kids Soft Handbal

194

482118

Dazzle Scheenbeschermers

185

489827 Guard Stay

197

387932 Adaptaball Handbal

194

483101

Ace Kniebeschermers

184

489828 Stopwatch

203

387936 Combo Dual Bonded Handbal

194

483102 Ace Elleboogbeschermers

184

489829 Professionele Stopwatch

203

387937 Optimo Handbal

194

484805 Waterzak

180

489830 Lijnrechter Vlaggen

200

387938 Advance Handbal

194

484806 Medicijntas

181

489831 Springtouw

202

389800 Baldrukmeter

194

484839 Gymtas

180

489833 Prof. Sporttape 2,5 cm X 10 m

200

389804 Hars Remover 500 ml

194

485807 Schoenentas

180

489834 Prof. Sporttape 3,8 cm X 10 m

200

389805 Profcare Hars 100 ml

194

488100 Stadium Handschoen

198

489836 Ballennet 5 Ballen

195

389806 Profcare Hars 500 ml

194

488103 Fitness- & Cycling Handschoen

202

489837 Fitness Mat

202

389807 Ventielolie

194

488104 Running Reflective Vest

203

489838 Haarband Non-Slip

200

415201

Protectie Shirt

171

488800 Trainingsmuts

197

489840 Sleutelhanger

197

419101

Overgooier Model Professional

199

488801 Polsband

200

489841 Prof. Sporttape 2,5 cm X 10 m - 24 Stuks

201

419102

Overgooier Tweezijdig

199

488802 Fleece Nekwarmer

197

489842 Prof Sporttape 3,8 cm X 10 m - 16 Stuks

201

424102 Swansea Keeper Short

169

488804 Bottle Belt

203

489843 Centro Drink Bottle Set

201

424201 Protectie Short

171

488805 Pro-Line Handdoek

200

489844 Disc Cones High 20 Stuks

196

425103 Chester Keeperbroek

169

488806 Sportarmband

203

489845 Athlete Drink Bottle Set

201

425104 Brecon 3/4 Keeper Pants

169

489100 Aanvoerdersband Verstelbaar

198

489846 NBR Exercise Mat

202

429001 Bergamo Scheidsrechter Shirt KM

175

489101

198

489847 Exercise Foam Roller

202

429002 Como Scheidsrechter Short

174

489103 Aanvoerdersband Zwart Elastisch

Aanvoerdersband “C” Elastisch

198

489848 Waist Pack

203

429003 Bergamo Scheidsrechter Shirt

175

489104 Aanvoerdersband Elastisch NL

198

489849 Pomp met drukmeter

195

429004 Ancona Scheidsrechter Shirt LM

175

489109 Aanvoerdersband Uni

198

489901 Safety Led

203

438004 Centro Tight

36, 53

489110

Aanvoerdersband Elastisch BEL

198

489902 Glove Cleaner

197

440001 Uni II Kous

57, 174

489111

Sole Contol

199

489907 Antibacteriële Tubes

184

440105 Ring Kous

60

489112

Heel Control

199

489908 Ballenzak 10 Ballen

195

440106 Combi Kous

59

489800 Ballennet 10 Ballen

195

489909 Ballenzak 5 Ballen

195

440108 Original Kous

61

489801 Scheidsrechtersfluit Met Koord

200

499202 Spelershandschoen

440116

High Impact Keeper Kous

171

489802 Dual Action Pomp

195

839101

440119

Compressie Kous

65

489803 Naalden

195

885808 Trolley Bag Small

183

440122 Forza Kous

58

489804 Noppen Alumimium

196

4500505 Brillant

188

442103 Elite Sok

65

489805 Noppen Alumimium/Nylon

196

4500506 Brillant Retro

189

442106 Basic Socks 3-Pack

65

489806 Sokhouder

197

4520305 Solitär

189

446001 Thermo Pants

36

489807 Exercise Ball 65 cm

202

4540105 Prof Gold

189

Reece Fundamental Skort

197 41, 51

446100 Functional Sports Underwear

37

489807 Exercise Ball 75 cm

202

4565105 Champions Cup

188

472000 Canvas Gymschoen

201

489809 Koordjes

200

4565205 Champions Cup

189

479104 Stadium II Slippers - JR

199

479105 Stadium II Slippers - SR

199

480234 Ultimate Grip Hyper II

153, 156

480235 Ultimate Grip Aqua RFH II

153, 156

480236 Ultimate Grip II

153, 156

480237 Ultimate Grip JR

153, 159

481365 Volare JR

153, 159

481366 Volare Match

153, 157

klimaatneutraal

481367 Volare Pro

153, 154

gedrukt

481373 Thunder V

153, 155

De hummel catalogus 2020 is een duurzame uitgave, gecertificeerd klimaatneutraal gedrukt en gecompenseerd via het klimaatbeschermingscertificaat Nederland PLUS. Dit initiatief van o.a. Nationaal Park De Biesbosch, natureOffice® en duurzame kwaliteitsdrukkerij Tuijtel BV garandeert volledige CO2-compensatie voor het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa: Nationaal Park De Biesbosch. Meer weten over onze missie om onze milieu-impact te minimaliseren? Ga naar hummelsport.nl/mvo.

natureOffice.com | NL-001-918724

TEAMSPORT CATALOGUS

| 2 0 2 0 | 213Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.