Parkstråket i Sege Park, Malmö

Page 1

Parkstråket SEGE PARK, MALMÖ

18 radhus

1


27

VÄGEN TILL ETT KLIMATNEUTRALT BOSTADSOMRÅDE

29 6

8

TRYGGHETSPAKETET

MED NÄRHET TILL CITYLIVET

ARKITEKTERNAS TANKAR

11

OM HUSEN

12

INREDNINGSVAL

34

RITNINGAR

PARKSTRÅKET I SEGE PARK, MALMÖ Antal hus

18

Boyta

115-134 m2

Tomtyta

ca 120-199 m2

Arkitekt

White arkitekter

Ägandeform

Äganderätter

Bostadstyp

Radhus

Mäklare

Kåre Brodin, Mäklarhuset kare.brodin@maklarhuset.se, 0739-87 91 60

Tryck

September 2021 Broschyren trycks i tidigt skede. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder och illustrationer kan visa detaljer som inte ingår i ditt köp. Derome Bostad, marknadsavdelning, 0340-66 64 25, bostad@derome.se

Läs mer om bostäderna

2


PROJEKT ↑ STAD

PETER MOSSBRANT, VD DEROME HUS

Passionen sitter i väggarna För över 70 år sedan startade min farfar en liten bysåg, då la han grunden för ett långsiktigt bolag som idag utvecklar hela kedjan – från skog till färdigt hus. Vi vet därför att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Skog och trä har alltid varit en stor del av mitt liv. Som liten var jag ofta med pappa på brädgården i Derome och till skogen återvänder jag alltid för att reflektera och hämta inspiration. Med tiden växte mitt intresse av att bygga hus till att bli min passion. Att skapa hem och omgivningar för människor att trivas i, ligger mig varmt om hjärtat. Vi bygger våra hus i trä och passionen sitter i väggarna. Men det är först när du flyttar in som hemmet får sitt liv och nya minnen skapas. 3


HEM MED PLATS FÖR GEMENSKAP

En lugn park mitt i staden Mitt i vackra Sege Park, med alla gamla jätteträd som en del av det mysiga grannskapet, ligger radhusen i Parkstråket. Husen byggs med så låg klimatpåverkan som möjligt och finns i två olika storlekar. De är anpassade efter familjelivet med en genomtänkt planlösning och klimatkloka material. Här bor du nära skola och förskola, och på bara några minuter sitter du på stadsbussen till Malmös mest centrala delar. Sege Park tar avstamp i en befintlig stadsdel men med ett helt nytt hållbarhetstänk. Till en fast månadsavgift delar du bland annat bilar, cyklar och gemensamma ytor med dina grannar. Här bor du i en spännande stadsdel där hållbarhet, delningsekonomi och odling är nyckelorden.

4


PROJEKT ↑ STAD

5


Bo med närhet till citylivet Se filmen om Sege Park

FRIHAMNEN

VÄSTRA HAMNEN

VÅR

SLOTTSMÖLLAN

RIBERSBORG

GYMNASIUM

6


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

I Kirseberg, i den östra delen av Malmö, finns den lugna och vackra parken mitt i storstadens puls. I området Sege Park kommer det finnas 1100 bostäder i varierande storlekar och boendeformer.

mot en månadsavgift tillgång till allt från bilar och cyklar till odlingslotter, grill och lokaler. Här finns förmodligen även kunskap att dela! Delningsekonomi är ett bra sätt att minska miljöpåverkan och öka den sociala sammanhållningen.

EN UPPVÄXT PARKMILJÖ Idag finns det befintliga vårdbyggnader från 1930-talet som varsamt ska tas om hand och ges nya funktioner här. Något som också ska bevaras är den uppväxta lummiga parken och alla dess jätteträd som tryggt vajar i vinden. Gillar du att vara ute och röra på dig? I området finns spännande lekplatser och ett modernt utegym. Känner du till Sommarlov? Det populära sommarlovsprogrammet spelas in bara ett par hundra meter från ditt nya hem.

NÄRA STADEN OCH KONTINENTEN Från Malmö centrum tar dig 10 - 15 minuters cykeltrampande till Sege Park. Föredrar du bussen finns en expressbusslinje alldeles i utkanten av parkområdet. Här finns också ett parkeringshus i trä, där både besökande och boende är välkomna. Malmö har goda förbindelser både till närliggande kommuner men också ut i världen. Ta bussen till Malmö flygplats eller låt tåget ta dig över sundet till Skandinaviens största flygplats – Kastrup.

HÅLLBAR STADSUTVECKLING Sege Park har kallats för Malmös nya skyltfönster för hållbar stadsutveckling där delning och odling är nyckelord. Behöver du använda verktyg eller en cykel? I en delningsekonomi får du

I NÄROMRÅDET

FÖRSKOLA

Matbutik

Matöppet 100 m Ica Supermarket Värnhem 2,5 km

Förskolor

Östra Fäladens förskola Sege Parks förskola Bulltofta förskola

270 m 300 m 330 m

Grundskolor

Fäladsskolan Bulltoftaskolan Mölletoftaskolan F-3

150 m 700 m 1 km

Gymnasieskolor

Valdemarsro gymnasium Universitetsholmens gymnasium

1,4 km 3 km

Vård/Apotek

Tulpanen vårdcentral Apoteksgruppen

1,3 km 1,3 km

Idrott

Kirsebergs Sporthall Segevångsbadet

450 m 700 m

Naturområden

Segeparken Beijers park

0m 350 m

SEGEVÅNGSBADET

MATBUTIK SKOLA

PARKSTRÅKET

BEIJERS PARK

RDCENTRAL SPORTHALL SKOLA FÖRSKOLA

GYMNASIUM

7


Arkitekterna om Parkstråket

JESSICA KUSNADI OCH ELLIKA STARE - WHITE ARKITEKTER

Radhus i en uppväxt parkmiljö Parkstråket i det vackra och lugna Sege Park består av två gator med radhus på båda sidorna. 18 välplanerade bostäder, fördelade på tre radhuslängor med fem bostäder (hustyp A) och en radhuslänga med tre bostäder (hustyp B) som är något rymligare. MODERN GESTALTNING Radhusen är fördelade på två plan och ligger utmed två parallella gator med radhus på båda sidorna där alla bostäder har sin egen parkeringsplats på en gata. På entrésidan har varje bostad sin egen lilla förgård där man kan sitta och njuta av sitt morgonkaffe eller eftermiddagsfika beroende på väderstreck. Mot gatan skärmas uteplatsen av genom blomlådor samt en avskärmning för sopkärlen i trä som håller samman radhusen, samtidigt som varje boende kan sätta sin prägel på sin egen plantering.

8

RADHUSENS KARAKTÄR Målsättningen är att bygga radhusen klimatneutralt. Alla material väljs med stor omsorg och vi använder så mycket trä som möjligt, såväl i stomme som i fasad- och takmaterial. Att huset är byggt i trä ska få synas! Solpaneler på taken i söderläge ska till en del kunna försörja bostaden med el. Varje bostad karakteriseras genom en framskjuten frontespis, som markerar entrén till huset och bryter mot den horisontella riktningen på radhuslängan. Ett subtilt glastak ovanför entrén skyddar mot regn men släpper igenom dagsljus. Genom glasöppningen i ytterdörren kommer ljuset in i entréhallen samtidigt som man även får kontakt med de som rör sig utanför. På plan 2 är det nästan fyra meter i tak vid frontespisen. Genom ett högt sittande fönster ovanför en glasad dörr till en fransk balkong i smide kommer dagsljuset långt in på ovanvåningen. Här finns möjlighet att möblera en mindre arbetsplats för skol- eller hemarbete.


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

»Här finns plats för trevliga middagar med vänner och familj«

På andra våningen ligger också sovrummen samlade, ett lite större och två något mindre. Det är gott om förvaring, utöver en gemensam klädkammare finns det skjut- eller vanliga garderober i varje sovrum.

arbetsköket mot den större matplatsen. Här kan man hänga och prata med de som lagar maten, om man inte väljer att hjälpa till med matlagningen – även detta köket har generösa ytor för gemensam matlagning.

BOSTADENS HJÄRTA Köken tillsammans med allrummet fungerar som bostadens hjärta i båda radhustyperna. I det något mindre radhuset ligger både köket och allrummet ut mot den mer lugna trädgårdssidan. Köket har generösa ytor och inbjuder till trevlig matlagning tillsammans. Matplatsen ligger med utsikt mot trädgården.

På sommarhalvåret kan umgänget flyttas ut på altanen i trädgården som ligger i anslutning till allrummet och matplatsen. Där finns även ett förråd och anslutning till en större grönyta, perfekt för lek eller en större picknick. I radhusen på Parkstråket bor man perfekt såväl om man är en barnfamilj, gillar att odla eller bara har drömmen om ett ”eget hus” på Sege.

I det lite större radhuset ligger köket i mitten av huset med en mindre matplats mot gatan och en större mot trädgården, vilket ger en fin genomsikt genom huset. En bardisk avslutar

DENNA ILLUSTRATION INNEHÅLLER TILLVAL 9


Se detaljerade planritningar på sid 34-69

DENNA ILLUSTRATION INNEHÅLLER TILLVAL 10


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

Klimatkloka hus De 18 radhusen i Parkstråket har utvecklats med en strävan om att kunna bygga med så låg klimatpåverkan som möjligt. Husen är i två plan och om ca 115 kvm fördelat på fyra rum och kök eller ca 134 kvm fördelat på fem rum och kök. Det finns uteplats på både fram- och baksida och en fransk balkong på plan två. SMART PLANERADE HUS På husens entréplan hittar du de sociala ytorna med stora fönsterpartier mot baksidan. Uteplatsen på baksidan vetter mot sydväst eller nordost, beroende på vilket hus du väljer. Det moderna vinkelköket erbjuder ett privat hörn i den annars öppna planlösningen. På entréplanet finns WC med dusch och separat tvättmaskin och torktumlare. En våning upp ligger den mer privata delen med flera sovrum och klädkammare. I hallen kan du öppna till den franska balkongen och få en skön bris under en varm sommardag. SKÖNA UTEMILJÖER Framför din bostad finns en stensatt framsida med en mindre uteplats och på baksidan av huset kliver du rakt ut på trätrallen. Här finns också en trädgårdstäppa och ett praktiskt förråd. Till varje bostad ingår en parkering med elbilsladdning som ingår i en gemensamhetsanläggning med dina grannar. MILJÖMEDVETNA VAL Husen är väl utformade med miljömedvetenhet i fokus, och alla inredningsval är noga utvalda. Fasaden är i mörkt trä och ger ett modernt intryck. Taket från Moelven är också i trä, som mattas av och grånar med tiden. På taken monterar vi solceller för att nyttja solens strålar på bästa sätt. Uppvärmningen sker med fjärrvärme som är en resurssnål och miljövänlig form av uppvärmning.

11


Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Vi har valt ut material och produkter från välkända varu­ märken som ingår i köpet men självklart kan du anpassa dem enligt ditt tycke och smak. På följande sidor ser du inspiration till ditt nya hem. Vi skapar personliga hem tillsammans med dig som kund. I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet och det är här du gör dina slutgiltliga val.

12


PROJEKT ↑ STAD

Vårt val & tillval

Rumsbeskrivning - standard Innertak:

Vitmålad gips med fasade kanter.

Innerväggar:

Vitmålad gips.

Innerdörrar:

Vita massiva med ram från Swedoor.

Foder, socklar och lister:

Vita släta, fabriksmålade med synliga spikhål.

Fönsterbänkar:

Stenskiva Azul atlantico.

Golv:

Vitlaserad ekparkett 1-stav från Bjelin, klinker i entré, badrum och tvätt.

Trappa:

Vitmålad trappa med plansteg och handledare i vitlaserad ek.

Garderober:

Vita med slät dörr Aspekt i färgen Frost från Marbodal, enligt ritning.

Kök:

Släta luckor, Arkitekt Plus från Marbodal i färgen Sand, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och underlimmad diskho. Stänkskydd i laminat likt bänkskiva. Köksblandare från FM Mattson. Induktionshäll, utdragbar spisfläkt, kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro från Siemens.

Badrum:

Kommod med handfat och spegelskåp från Svedbergs i vitt. Golvstående toalett från Ifö och raka duschväggar med klarglas från Svedbergs. Takdusch och tvättställsblandare från FM Mattson. Kakel på väggar och klinker på golv. Handdukstork ingår på övre plan och finns som tillval på nedre plan. Tillval på komfortgolvvärme kan göras på övre plan.

Tvätt:

Skåpinredning med släta luckor Aspekt från Marbodal i färgen Frost, enligt ritning. Bänkskiva i laminat och diskho. Blandare från FM Mattson. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Klinker på golv.

Belysning:

Kök: Spotlights i taket. LED-belysning under överskåp. WC/D: Takarmatur och integrerad belysning i spegelskåp. Tvätt: Takarmatur och LED-belysning under väggskåp. Klädkammare/förråd: Takarmatur.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

13


INSPIRATION

»Du får chansen att träffa en kökssäljare som hjälper dig att anpassa köket efter din stil och smak«


PROJEKT ↑ STAD

Välj vita, svarta eller rostfria vitvaror från Siemens

Vi har valt en blyfri blandare från Mora som Med blandare rätt blandare Vi harstandard. valt en blyfri från sparar Mora som du både vatten, pengar och på miljön. standard. Med rätt blandare sparar du både vatten, pengar och på miljön.

HUSETS MEST ANVÄNDA RUM

Köket – hemmets hjärta Vår köksleverantör till Parkstråket är Marbodal. De har idag Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Att du ska kunna tänka långsiktigt i ditt val av material är en självklarhet för oss. Eftersom vi tillbringar mycket tid i köket, tycker vi det är viktigt att du är med och får välja ett kök som passar just din stil. Därför får du träffa en kökssäljare som hjälper dig att anpassa köket efter dina önskemål.

KLASSISKT, KLASSISKT, MODERNT MODERNTELLER ELLERLANTLIGT? LANTLIGT?

En bänkskiva sätter stilen i ditt kök. Det är en viktig arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Marbodals bänkskivor finns i olika material och utföranden. Vilken väljer du?

15


INSPIRATION


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

Vårt badrumssortiment kommer från Svedbergs

INRED MED DIN PERSONLIGA STIL

Badrum – för lugn & ro FÖRVARING I badrummet är det lätt att det svämmar över av prylar. I en bra kommod kan du med fördel förvara alla de saker som annars hamnar på tvättstället. Du har möjlighet att välja beslag och färg på kommoden. I spegelskåpet finns ett dolt uttag för att lätt kunna ladda rakapparater, eltandborste eller enkelt koppla in hårfönen.

INREDNING I badrumskommoden är det praktiskt att förvara sina badrumsartiklar i fack. Bra för att snabbt få en överblick över sortimentet och samtidigt hålla undan för ovälkommen smuts.

Badrummet är det rum som utsätts för flest temperaturväxlingar och behöver produkter som är hållbara. Därför har vi valt Svedbergs som leverantör till inredningen. I Parkstråket kan du välja till handdukstork. Kakel och klinker väljer du direkt hos vår entreprenör. Då får du experthjälp och bra tips på vad du ska tänka på vid val av ytskikt.

Kakel tillverkas av lergods och bränns vid lägre temperatur medan klinker tillverkas av stengods och bränns vid högre temperatur, och blir därmed mer hållbart. Det är därför kakel är avsett för endast vägg och klinker kan användas både till vägg och golv.

17


INSPIRATION

»Ta chansen att möta elektrikern för att göra dina personliga val, så som komfortgolvvärme och spotlights«

18


PROJEKT ↑ STAD

DEROME

HÅLLBAR INREDNING

Ett hållbart hem anpassat för dig Vi vill ge dig möjlighet att inreda ditt nya hem på ett personligt och hållbart sätt. Vi försöker välja material med kvalitet, som har liten miljöpåverkan och som ska hålla under lång tid. Därför samarbetar vi med bland annat Svedbergs och

Siemens som har många miljömärkta produkter i sitt sortiment. Vad tycker du är viktigt? Oavsett stil på inredningen i ditt nya hem ska du kunna lita på att produkterna är både hållbara, tidlösa och funktionella.

Att inreda sitt hem personligt är enkelt med en väl vald tapet. En tapet gör att ett rum känns mer ombonat och varmt än vad en målad vägg gör.

HEMMETS GRUND

Välj bland golv från Kährs och Bjelin.

Helhetsintrycket i rummet på­ verkas av vilket golv du väljer. Vill du ha mörkt eller ljust golv? 1-stav eller 3-stav? Bra att veta är att mörka golv slukar ljus och gör att rummet upplevs lite mer varmt och mysigt. Ett ljust golv skapar rymd och får tillsammans med ljusa väggar rummet att se större ut.

19


PROJEKTLEDARE TIPSAR

Tre tips om tillval GÖR DET ENKELT Om du tycker det är jobbigt att välja får du en fin bostad genom vår högt satta standard, även om du låter bli att göra enskilda val. PRIORITERA Att måla om en vägg är lättare och billigare än att byta golv. Av den anledningen kan det vara värt att lägga mer tanke bakom valet av golv. GÖR BUDGET Sätt en budget redan innan du går in i tillvalsprocessen, gör därefter en önskelista och prioritera sedan utifrån vad som är viktigast för dig.

David Nordh Projektledare och kundansvarig

20


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

Till husen i Parkstråket har vi valt ut material och produkter från välkända varu­ märken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. De flesta av valen görs via vår tillvalsportal och några görs direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Vad som ingår i Parkstråkets hus kan du se i rums- och byggnadsbeskrivningen. SÅ HÄR GÖR DU DINA TILLVAL När du skrivit kontrakt, och tiden för att göra inrednings­ val närmar sig, får du en tidplan av oss. Den ger dig en överblick över när dina inredningsval hos oss och respektive entreprenör måste vara klara, för att huset ska bli klart i tid. DIGITAL TILLVALSPORTAL Inredningsvalen som du gör via oss, sker via en digital tillvalsportal. Det innebär att du får en unik länk till just din bostad där du ser den standard som ingår samt de tillval som du kan göra och vad den eventuella tillvals­ kostnaden blir. Du kommer få mer information om tillvals­ portalen när tiden för dina inredningsval närmar sig.

INREDNINGSVAL VIA LEVERANTÖR/ENTREPRENÖR Några val har du möjlighet att göra direkt med våra leverantörer och entreprenörer. Det beror på att de har fackmannakunskap inom sitt område, vilket ger dig som köpare både bättre service och större valmöjligheter. Om val görs utöver specifikationen i ditt kontrakt, direkt med leverantör eller entreprenör, upprättas ett avtal er emellan. Eventuell extra kostnad faktureras då direkt till dig från leverantör/entreprenör.

21


Vad är byggnads­ kreditiv?

Det är ett lån som du kan få av banken när du bygger en ny bostad. Byggnadskreditivet betalas ut succesivt för att betala stora fakturor under byggtiden. Det som är bra med byggnadskreditiv är att du bara betalar ränta på den del av lånet som du har utnyttjat. När byggnationen är klar läggs det om till ett vanligt bolån.

BRA ATT VETA

FÖRSÄKRINGAR OCH GARANTIER

Under byggnationen kan det finnas möjlighet att besöka arbetsplatsen. Av säkerhetsskäl behöver det göras tillsammans med vår personal. Vi kontaktar dig när det kan bli aktuellt. Spontanbesök är tyvärr inte tillåtet.

Under tiden som ditt hus byggs, gäller Deromes entreprenadförsäkring. Vi tecknar också ett färdigställandeskydd för dig som kund och en nybyggnadsförsäkring för ditt hus som gäller i 10 år. Garantitiden för ditt hus är två år efter slut­besiktningen. Efter två år görs en garanti­besiktning till­sammans med en oberoende besiktningsman. Det är du som kund som beställer garanti­besiktningen och vi på Derome deltar.

NYPRODUCERADE BOSTÄDER

VARFÖR ETT HEM FRÅN DEROME? Att köpa en bostad av oss är både enkelt hållbart och tryggt. Nedan finner du de främsta fördelarna av att bygga med oss Du bestämmer din inredning. Genom att göra inrednings­val → skapar du ett hem med din personliga stil.. →

Nyckelfärdigt och bekymmersfritt. Allt är klart när du får nycklarna i handen.

Ett hållbart val - vi bygger med så liten klimatpåverkan som möjligt.

→ Fast pris - ingen budgivning. →

22

Vårt trygghetspaket som innehåller skydd mot avbokning, dubbel boendekostad och prisfall.


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

KÖPA BOSTAD AV OSS

Hur går det till? Att köpa en ny bostad är en av de största affärerna många gör. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp hos oss ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi vill ge dig en smidig resa till ditt nya hem.

1 → 2 → 3 → 4 → 5 → 6 → 7 → 8 → 9 Säljstart

Avtal

Finansiering

Inredningsval

Besiktning

1. DAGS FÖR SÄLJSTART Säljstarten sker via vår digitala bokningssida som öppnar en viss dag och tid. När den öppnar, är det först till kvarn som gäller, och du lämnar dina önske­ mål om vilket hus du vill köpa. Våra mäklare kontaktar sedan dig i turordning och bokar möte för att gå vidare och skriva avtal. Tänk på att du behöver ha ett lånelöfte från din bank.

2. ATT SKRIVA AVTAL När du bestämt dig för ett hus, tecknas ett köpe­ kontrakt för tomten och ett entreprenadavtal för att bygga huset. När avtalen är underskrivna betalar du en handpenning på 100 000 kronor.

3. SÅ BETALAR DU Inför byggstarten läggs vanligtvis ett byggnads­ kreditiv upp för din blivande fastighet i den bank du valt. Det sätts också upp en betalningssäkerhet av din bank. Från byggnadskreditivet betalas tomt och entreprenad etappvis enligt betalningsplanen i ditt kontrakt.

4. PERSONLIGA INREDNINGSVAL Till ditt nya hus har vi valt ut material och produkter av hög kvalitet som ingår i ditt köp. Du har också möjlighet att göra fler inredningsval för att sätta din personliga prägel på bostaden. Dina inredningsval gör du enkelt i vår digitala tillvalsportal. Vissa val kan också göras direkt med våra entreprenörer. Din kontaktperson guidar dig genom hela processen.

Slutbetalning

Inflyttning

Efter inflytt

Utvärdering

är också med. Oftast bjuds du in till båda och vi rekommenderar dig att vara med. Om det upptäcks några brister åtgärdar vi det, inom två månader efter slutbesiktningen.

6. DAGS ATT GÖRA SLUTBETALNING Senast den dagen du flyttar in betalar du den sista delen av entreprenaden. Om du har gjort några inrednings­val till ditt hus ska de vara betalda senast två månader innan inflyttning.

7. DAGS FÖR INFLYTTNING Senast 12 veckor innan inflyttning får du besked om inflyttningsdag. Vid tillträdet ses vi i huset och du får möjlighet att ställa frågor och vi går igenom viktig information. När du visar upp kvittot på slutbetalningen får du dina nycklar. Glöm inte att teckna din hemförsäkring från den här dagen. Välkommen hem!

8. NÄR DU FLYTTAT IN Vi finns här för dig, när du flyttat in är vi inte långt bort. Har du några frågor kan du enkelt nå oss via telefon eller mejl.

9. UTVÄRDERA OSS Vi vill alltid utvecklas och det är viktigt för oss att veta hur du upplevde ditt bostadsköp. Två månader efter inflyttning får du en enkät med frågor som vi gärna vill att du svarar på. Dina svar hjälper oss att hela tiden förbättras, därför betyder de mycket för oss.

5. BESIKTNING AV HUSET Vanligtvis görs två besiktningar av huset innan till­ trädet, en kontroll- och en slutbesiktning. De utförs av en opartisk besiktningsman och vår projektledare

23


ALLA GODA TING ÄR TRÄ 1. Trä binder koldioxid Trä bildas naturligt i ett ekologiskt kretslopp och binder koldioxid under hela sin livstid. Yngre träd tar upp mer koldioxid än äldre träd. Så genom att avverka gammal skog och återplantera ny, bidrar vi till en bättre miljö. I Sverige har vi idag en återplantering som överstiger avverkningen. När vi sedan bygger hus av träden finns koldioxiden kvar i materialet, så länge huset står. Och det är länge! 2. Trä är starkt, lätt och enkelt att jobba med Trämaterialets egenskaper är fantastiska. Och i kombination med den tekniska utvecklingen kan vi idag bygga trähus i flera våningar. Trähus går snabbare att bygga och kräver lite energi i byggnationen. Trä är dessutom ett hållfast och flexibelt byggmaterial som öppnar upp för nya möjligheter vad gäller arkitektur. 3. Trä skapar trivsamma hus Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö. När du bor i ett trähus får du en tyst, varm och ombonad känsla. Dessutom är trä väldigt vackert!

VAD MENAS MED BEGREPPEN? → Klimatneutral Att vara klimatneutral betyder att aktivt arbeta för att minska klimatutsläppen så långt det bara går. Och att kompensera för kvarvarande utsläpp som inte kan undvikas. → Klimatkompensation Här handlar det om att på olika sätt kompensera för de koldioxidutsläpp som ej kan undvikas. Till exempel genom att plantera träd (som binder koldioxid) eller investera i förnybar energi. → Koldioxid En växthusgas som bildas vid användning av fossila bränslen och kan leda till ökning av den globala upp­ värmningen. Koldioxid tas naturligt upp av växter genom fotosyntesen.

V indsk ydd och isoler ing är båda lik a bi­d r agande f ak t orer t ill energief fek t ivit et i din f ast ighet . Yt t er st i väggen har vi en vindduk som sk apar en vindt ät konst ruk t ion. Ut an denna vindduk blir isoler ingen dålig en blåsig dag, så denna duk k an lik nas med en vindjack a och ullt röja ut an en vindt ät jack a ut anpå ullt röjan mist er t röjan sin vär mande funk t ion, oavset t hur många lager med ull som används. Längre in i konst ruk t ionen har vi en plastfolie som håller huset luf t- och ångt ät t .

24


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

PARKSTRÅKET - EN DEL AV LFM30

Läs mer om LFM30

Derome har anslutit sig till LFM30, som står för Lokal färdplan för en klimatneutral bygg- och anläggningssektor i Malmö 2030. Det handlar i grunden om att skynda på omställningen mot ett klimatneutralt byggande där medlemmarna i LFM30 åtar sig att byggstarta minst ett klimatneutralt projekt innan 2025.

SOCIAL HÅLLBARHET Att arbeta med social hållbarhet handlar, för oss, om att skapa platser där människor bor, lever och känner sig trygga. Vi bygger i samklang med omgivande natur och kultur, gärna med plats för umgänge och grannsamverkan. När vi utvecklar våra områden utgår vi från livet som ska levas på platsen. Vi skapar trygga utemiljöer där människor kan mötas, oavsett om det är för lek, sällskap eller vila. Vi kan erbjuda boendeformer för alla livsstilar, från nyckelfärdiga villor till bostadsrätter och hyreslägenheter i flervåningshus. När vi utvecklar våra bostadsområden gör vi det tillsammans med flertalet olika entreprenörer. Vi utgår alltid ifrån att jobba med lokala företagare. På så sätt bidrar vi inte bara med bostäder, utan också med arbetstillfällen på de orter vi bygger.

25


Vägen till ett klimatneutralt bostadsområde Vi drivs av att utmana det som är. Vår strävan är att ständigt ligga i framkant och i samarbete utveckla innovativa lösningar som förändrar och förbättrar. Vi tror på att göra det tillsammans med kunder och partners.

Vi deltar i olika innovationsprojekt med syfte att ta fram lösningar som minskar klimatavtrycken. Projekt som ger oss kunskap och leder oss närmare målet att bygga Sveriges största klimatneutrala bostadsområde. Resan pågår ständigt och nedan är några av hållplatserna på vägen.

ONE TONNE LIFE Projekt med fokus på ny teknik och ökad kunskap om var i hemmet avtrycken uppstår. Samarbete med Volvo och Vattenfall.

ZERO SUN Tillsammans med Skellefteå Kraft har vi byggt huset som med hjälp av solkraft producerar sin egen energi, året om.

Sveriges största klimatneutrala bostadsområde!

KLIMATNEUTRALT BOSTADSOMRÅDE

Vi ska bygga Sveriges största klimatneutra bostadsområde, det gör vi genom en långsiktig satsning där vi hämtar lärdomar från tidigare innovationsprojekt.


ala

Ett av våra mål är att bygga Sveriges största klimatneutrala bostadsområde.

NEED4B EU-projekt där vi i samverkan med Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (numera RISE) byggt en villa där energiförbrukningen mer än halverats.

FÖRSKOLAN HOPPET Innovationsprojekt för fossilfritt byggande tillsammans med Göteborgs Stad. Genom att använda klimatprestanda som underlag för beslut och bygga med stor andel trä sänker vi klimatpåverkan med 70 procent jämfört med Göteborgs traditionella sätt att bygga förskolor.

PARKSTRÅKET I området Sege Park, Malmö bygger vi 18 radhus med fokus på reducerad klimatpåverkan. Målet är att nyttja kunskapen från tidigare projekt för att minska klimatavtrycket.


BRA ATT VETA

Tips!

SÅ HÄR BETALAR DU Du kommer göra delbetalningar vid olika tillfällen. Summorna för de olika betalningarna är husspecifika och finns uppställda i ditt kontrakt. 1.

Handpenning betalas i samband med kontraktsskrivning.

2.

Köp av tomten sker innan byggstart. När tomten är betald kan du söka lagfart och det är då du blir ägare till fastigheten.

3.

När huset levereras betalas 50% av summan.

4. Två månader innan tillträdet betalas 35% av summan och eventuellt extra inredningsval som du har gjort. 5.

Den sista betalningen som är på 15% ska vara betald den dagen du får nycklarna till huset.

Visste du att många hänger sina tavlor för högt. Ett tips är att hänga dem i ögonhöjd. Vill du vara exakt så är den genomsnittliga ögonhöjden 145 cm från golvet till mitten av tavlan.

BRA ATT VETA

ATT ÄGA SITT HUS Att köpa småhus med äganderätt, innebär att du köper ditt hus och tomt och blir lagfaren ägare till fastigheten. Som regel blir du samtidigt medlem i en samfällighet med andra boende i området. Samfälligheten ansvarar exempelvis för gemensamma ytor i området, så som lekplatser och vägar. Det är också genom den styrelse som du och dina grannar väljer som ni tar beslut och påverkar bostadsområdet. Medlemmarna betalar en årsavgift som bland annat ska täcka drift och underhåll. Avgiftens storleken beslutas av samfällighetens styrelse.

SVÅRA ORD

Vad är lagfart? När du har köpt ditt hus och fått ditt köpebrev är det dags att söka lagfart för fastigheten hos Lantmäteriet. Lagfarten är en värdehandling och beviset på att du äger fastigheten. När du söker lagfarten ska du också betala en stämpelskatt på 1,5% av priset på fastigheten. Du kan få hjälp med att söka lagfart av din bank.

28

1,5 %

AV FASTIGHETENS PRIS ÄR DEN NUVARANDE STÄMPELSKATTEN FÖR ATT SÖKA LAGFART.


PROJEKT ↑ STAD

»Vi vill att du ska känna dig trygg och erbjuder därför ett kostnadsfritt trygghetspaket«

En trygg resa till ditt nya hem Att köpa sin egen nyproducerade bostad, är en av de största affärerna många gör. Vi vill också att det ska bli en av de bästa. Vi vet hur viktigt boendet är och gör allt för att du ska trivas i ditt nya hem. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp ska vara enkelt. Därför har du som köpare kontakt med samma person genom hela processen. När du köper en ny bostad av oss är den alltid nyckelfärdig, du behöver med andra ord inte bekymra dig för annat än flyttlasset. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt köp och erbjuder därför ett kostnadsfritt trygg­ hetspaket som till exempel kan hjälpa vid dubbel boendekostnad. Vi kan även erbjuda ett avbokningsskydd, från signering av avtal fram till inflyttning. Som en del av Derome, Sveriges största familje­ ägda träindustri, vill vi erbjuda dig en trygg och enkel resa till ditt nya hem.

29


KLIMATKLOKA

Hållbara radhus Radhusen i kvarteret Parkstråket har höga ambitioner om minskat klimatavtryck. De byggs i två olika hustyper om 115 och 134 kvadratmeter fördelat på fyra radhuslängor. Utgångspunkten är att bygga med så låg klimatpåverkan som möjligt och därför byggs husen i trä och utrustas bland annat med solceller på taken. Gemensamt för båda hustyperna är att de har genomtänkta planlösningar som skapar gott om plats för familj och vänner. 30


PROJEKT ↑ STAD

Byggnadsbeskrivning Grund:

Betongplatta utförd med grön betong.

Stomme:

Trä.

Yttertak:

Värmebehandlat plant trätak. Sedumtak på förråd.

Fasad:

Stående färdigstruken träpanel.

Entrédörrar:

Sweedoor Drop Silence.

Fönster:

3-glas energifönster från Traryd.

Markplanering/ trädgård:

Gräsmatta och häck ingår enligt ritning, utförs vid lämplig årstid. Betongplattor på framsidan, läggs enligt mark­ritning och uteplats i trätrall färdig­ställs på baksidan. Spaljé mellan uteplatser. På framsidan ingår spaljé och integrerade blomlådor mot gata.

Belysning:

Ingår vid uteplats och entré.

Förråd:

Isolerat förråd. Uppvärmning finns som tillval.

Parkering:

En parkeringsplats med elbilsladdning på kvartersgatan i närområdet.

Uppvärmning:

Fjärrvärme. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2.

Ventilation:

Från- och tilluftsventilation med återvinning (FTX).

TV/IT:

Fiber.

Avfallshantering:

Sopkärl.

Övrigt:

Fasadnummer, brevlåda, sopnisch, solceller och brandvarnare ingår.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

31


Solceller

Att reducera klimatavtryck Vi har arbetat intensivt med att utvärdera de material vi ska använda i husen. Vi har räknat, vägt för- och nackdelar och letat efter nya sätt att ta oss an utmaningen med att reducera klimatavtrycket. Det har varit en utmaning, samtidigt som övriga regelverk och prestandakrav skall uppfyllas. EN PRESSAD GRUND Genom att bygga i trä, optimera grunden och välja biobaserad isolering har vi hittills sänkt det totala avtrycket med 10 % jämfört med våra standardmaterial. För grunden sänker vi klimatavtrycket med hela 45 %. ETT STORT STEG I RÄTT RIKTNING Bostäderna som produceras i vår egna husfabrik har redan idag ett lågt klimatavtryck, vilket gör att vi ser positivt på denna reduktion. I takt med att projektet går framåt kommer vi kunna räkna in både fler byggdelar och byggskeden med förhoppning i att kunna reducera klimatavtrycket ännu mer. Ett viktigt steg i resan mot att bygga helt klimatneutralt eller till och med klimatpositivt! Väljer du ett av husen i Parkstråket kan du känna dig trygg med att du bor i ett hus där omtanken om miljö och en hållbar framtid har varit närvarande i hela processen, från tanke till utförande

Rebecca Calderon Byggmiljösamordnare

32

Biobaserad isolering i ytterväggar och tak


PROJEKT ↑ STAD

Trätak - för minskad klimatpåverkan

Optimerat klimatskal - ger lägre energiförbrukning

Trästomme & träfasad - för minskad klimatpåverkan

30 % mindre mängd betong i grunden

33


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A1-1

ENTR ÈP L A N 



BADRUM 4,9 m2

ENTRÉ

WC/D/

G

Ö

Ö

Ö

plats för sopkärl

blomlåda

plats för sopkärl

GARDEROB

K

KYLSKÅP

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

HÄLL

FASAD MOT SYDOST  

blomlåda

Ö

SOVRUM 11,7 m2

F

FTX

K

VT

FTX

2 4,9 BET m

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 12,8 m2

VT

FTX

KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

KLK 2,3 m2

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

BADRUM 4,9 m2

BADRUM 4,9 m2

SIGN

KLK 2,3 m2

BYGGLOVSHANDLING

G

TM TT HALL 

HALL

ST M/U

ST M/U

SOVRUM 7,4 m2

G

SOVRUM 7,4 m2

TVÄTT 5,7 m2

G

Ö

Ö

ST M/U

 SOVRUM 7,4 m2 WC/D/

G

Ö

HALL

G G

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

Ö

fransk balkong

fransk balkong

Ö

Ö

Ö

Ö

Skärmtak

Skärmtak

Ö

Ö

fransk balkong blomlåda

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

  

Skärmtak



 









plats för FASAD MOT NORDVÄST    sopkärl 



blomlåda



  

 







blomlåda



 

   A-40-3-101   

blomlå





         

ANTAL RUM: 4 RoK 0 1 2 3 4 5 BOYTA PLAN 1:A1-1, FASADER 57,5 m2 2 2021-06-28 BOYTA PLAN 2: 57,5 m Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. TOTAL BOYTA: 115 m2

PARKSTRÅKET KAPPHYLLA

Ö

Intilliggande hus

Ö

F

PLAN 2

TORKTUMLARE

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

DM

KÖK SOVRUM 2 m2 18,2 m12,8

KLK 2,3 m2  BADRUM 

FTX

TT

WC/D/ TVÄTT ENTRÉ 5,7 m2

  

TVÄTTMASKIN

Ö

SOVRUM 12,8 m2

VT



TT

Ö

Ö

K

Skärmtak plats för sopkärl

blomlåda

TM

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

Intilliggande hus

DM

Ö

Ö

Vi FTX reserverar ossDMförDISKMASKIN eventuella ändringar. AGGREGAT KLK KLÄDKAMMARE

FTX

TM

TT

Ö

Ö

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

G

Ö

Ö

ENTRÉ

PLAN 1

ST

BADRUM 4,9 m2 TM

KÖK 18,2 m2

fransk balkong

blomlåda

blomlåda

K

G

Skärmtak

FÖRKLARING:

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

G

Ö

SOVRUM 11,7 m2 F

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö



 

G

Ö

Ö

Skärmtak

34 Ö

KLK 2,3 m2

ENTRÉ fransk balkong

blomlåda

VT

 HALL FASAD MOT ST M/U STSYDVÄST M/U 

TVÄTT WC/D/ 5,7 m2 TVÄTT 5,7 m2

Ö

   

TM TMTT TT HALL

SOVRUM 7,4 m2

K

DM

KÖK 18,2 m2

Ö

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

KLK 2,3 m2

ST M/U G

F K



BADRUM 4,9 m2

D/ TT m2

klätterväxter

klätterväxter

VT

ALLRUM 20,7 m2

DM

KÖK SOVRUM 11,7 m2 18,2 m2

F

FTX

K

Ö

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

Ö

ALLRUM 20,7 m2 ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

klätterväxter

ALLRUM 20,7 m2

ALTAN

Ö

FASAD MOT NORDOST Ö Ö

Ö

6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN



Ö

Ö

Ö

FRD 4,5 m

 FRD

FRD 4,5 m2 ALTAN



ALTAN 

ALTAN

TT

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak ALTAN 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 4,5 m2

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

FRD 4,5 m

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2 Ö

ALLRUM 20,7 m2

F

KÖK 18,2 m

F

VT

K

FTX

FTX

K

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

KLK 2,3 m2 





Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



ALTAN 

ALTAN klätterväxter

Ö

ALTAN klätterväxter

ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ENTRÉ

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ALTAN

 FASAD MOT NORDOST klätterväxter

G

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ENTRÉ

SOVRUM 7,4 m2

G

klätterväxter

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

klätterväxter

G

ST M/U

klätterväxter

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

TT

klätterväxter

HALL TM

ST M/U

klätterväxter

TT

klätterväxter

TM

Ö

FASAD MOT NORDOST Ö Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

fransk balkong ALLRUM 20,7 m2



G

HALL TM

ST M/U G

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

plats för sopkärl

blomlåda

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

plats för sopkärl



blomlåda

Ö

Ö

plats för sopkärl

FTX

BADRUM    2 4,9 BET m

G

Ö

Ö

Ö

plats för sopkärl

SIGN

BADRUM 4,9 m2 HALL

G Ö

G Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

Skärmtak

blomlåda

FASAD MOT SYDOST FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST FASAD MOT NORDVÄST  







 



DATUM

 SOVRUM 7,4 m2

Skärmtak

blomlåda

VT





SOVRUM 7,4 m2

fransk balkong

blomlåda

SOVRUM 12,8 m2

KLK 2,3 m2

ÄNDRINGEN AVSER

HALL

ENTRÉ

Skärmtak

blomlåda

VT KLK 2,3 m2

ST M/U

G Ö

DM

BYGGLOVSHANDLING

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

TM



G Ö

K

BADRUM 4,9 m2

HALL FASAD MOT SYDVÄST ST M/U G

KÖK 18,2 m2

F VT

KLK 2,3 m2

FASAD MOT SYDVÄST 

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G Ö

Ö

TT

K

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

KLK 2,3 m2

blomlåda

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö



4 RoK 57,5 m2 57,5 m2 115 m2

Ö

HALL TM

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G ENTRÉ

PLAN 2

Ö

TT

SOVRUM 11,7 m2

FTX

FTX

TM

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

K

BADRUM 4,9 m2



blomlåda

TT

F VT

KLK 2,3 m2



TM

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2



blomlåda

K

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

K

plats för sopkärl

   

blomlåda

SOVRUM 11,7 m2

DM

FTX

F

KÖK 18,2 m2

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

Skärmtak

ALLRUM 20,7 m2

FTX

ALLRUM 20,7 m2

  

    



   



















    

 





A-40-3-101

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A1-1, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

35


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A1-2

ENTR ÈP L A N 



klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN

Ö

Ö

Ö

klätterväxter

ALTAN

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

 FRD

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak ALTAN 3° lutning

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

RD 4 m2 edumtak lutning

Ö

Ö



Ö

Ö

ALTAN  klätterväxter

ALTAN



Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

FASAD MOTÖ NORDOST Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G Ö

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

TT

G

ENTRÉ

Ö

plats för sopkärl

plats för sopkärl

blomlåda

blomlåda

G

FTX

36 Ö

BADRUM 4,9 m2

Ö

Intilliggande hus

FTX

FTX DATUM

SIGN

H

ST M/U



SOVRUM 7,4 m2

G

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

G

Ö

G

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G

Ö

fransk balkong

Ö

Ö

Skärmtak

Ö

Ö

Ö

Ö

Skärmtak

fransk balkong

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak



FASAD MOT SYDOSTplats för  sopkärl blomlåda



blomlåda

    

fra

Skärmtak



 













plats förNORDVÄST FASAD MOT    sopkärl 

blomlåda



blomlåda







KYLSKÅP

TM

TVÄTTMASKIN

F

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

ANTAL RUM: BOYTA PLAN 1: BOYTA PLAN 2: TOTAL BOYTA:

PARKSTRÅKET Vi reserverar oss för eventuella ändringar. KAPPHYLLA

4 RoK

57,5 m2 A1-2, FASADER 2021-06-28 57,5 m2

blomlåda



  



 

   A-40-3-101   





PLAN 2

K

HÄLL

ÄNDRINGEN AVSER

KLK 2,3 m2

blomlåda

STÄDSKÅP

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

BET

BADRUM 4,9 m2

TT HALL TM

HALL

ST M/U

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

DM

K

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT KLK 2,3 m2  BADRUM  4,9 m2

TT

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

VT

K

fransk balkong

GARDEROB

FTX AGGREGAT

F

KLK 2,3 m2

ENTRÉ

G

Ö

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

BYGGLOVSHANDLING

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G Ö

BADRUM 4,9 m2

PLAN 1

FÖRKLARING: ST

VT

SOVRUM

Skärmtak



blomlåda





Ö

VT

7,4 m2 SOVRUM 7,4 m2

Ö

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

 HALL HALL TM FASAD SYDVÄST M/U STST MOT M/U  G

Ö

DM

KLK KLKm2 2,3 2

ENTRÉ

Ö

DM

2,3 m

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

fransk balkong

blomlåda

KÖK 18,2 m2

FTX

FTX

TMHALLTT TM



G

Ö

K

BADRUM 4,9 m2

ST M/U

M/U

KF

KLK 2,3 m2

DRUM m2

KÖK SOVRUM 11,7 m 2 m2 18,2

F

VT

FTX

K

DM

KÖK 18,2 m2

F

SOVRUM 12,8 m2

   

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

FTX

DM

KÖK VRUM m218,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

Intilliggande hus

ALLRUM 20,7 m2

Ö

ALLRUM 0,7 m2

k

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2 klätterväxter

FRD 4,5 m2

0

1

2

3

4

         

5

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

115 m2

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

F

VT BADRUM 4,9 m2

ng

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

klätterväxter

  FASAD MOT NORDOST

Ö

Ö

FASAD MOTÖ NORDOST Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

TM

TM

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

Ö

PLAN 2 blomlåda

blomlåda



plats för sopkärl

plats för sopkärl

TT

HALL TM

G

G

Ö

4 RoK 57,5 m2 2 oss för eventuella ändringar. 57,5Vimreserverar 115 m2

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

HALL TM

M/U

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

plats för sopkärl

G

Ö

Ö

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda



DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

 

SOVRUM 7,4 m2

G

G Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda



BET

4,9 m2

BYGGLOVSHANDLING

SOVRUM 7,4 m2

Ö

BADRUM    HALL



fransk balkong



VT KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

ENTRÉ

Ö

SOVRUM 12,8 m2

HALL FASAD SYDVÄST ST MOT M/U

G Ö

VT KLK 2,3 m2

FASAD MOT SYDVÄST 

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

Skärmtak

blomlåda

K

BADRUM 4,9 m2

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

G

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

F VT

KLK 2,3 m2

ENTRÉ

G

Ö

Ö

blomlåda ST

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

BADRUM 4,9 m2



ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

G ENTRÉ

ENTRÉ

Ö

HALL TM blomlåda

ST M/U

K

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

DM

KÖK 18,2 m2

FTX

FTX

blomlåda

TT

plats för sopkärl

F VT

K

KLK 2,3 m2

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2



blomlåda

F VT

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2



F K

DM

KÖK 18,2 m2

FTX

DM

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

K

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

F

KÖK 18,2 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN 

ALTAN

Ö

20,7 m2

Ö

Skärmtak

Ö

fransk ALLRUM balkong

ALLRUM 20,7 m2



M: N 1: N 2: TA:

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

FTX

Ö

G

ALTAN klätterväxter

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2



ALTAN klätterväxter

ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ENTRÉ

klätterväxter

klätterväxter

G

SOVRUM 7,4 m2

G

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 4,5 m2

Ö

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

TT

klätterväxter

G



klätterväxter

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2



klätterväxter

HALL TM

ST M/U

KLK 2,3 m2

klätterväxter

KLK 2,3 m2

klätterväxter

TT

K

FTX

FTX

K

DM

KÖK 18,2 m2

klätterväxter

Intilliggande hus

F

klätterväxter

TM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

   

Ö

fransk balkong

Skärmtak

Skärmtak

blomlåda

FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  







FASAD MOT SYDOST  



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-101

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A1-2, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

37


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A1-3

ENTR ÈP L A N 



FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

Ö

Ö

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2



FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN klätterväxter

ALTAN

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak ALTAN 3° lutning

FRD 4,5 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö



Ö

Ö



ALTAN



G

HALL TMHALLTT

SOVRUM 7,4 m2

G

G

Ö

Ö

Ö

Skärmtak plats för sopkärl





blomlåda

blomlåda

G

GARDEROB

K

KYLSKÅP

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

HÄLL

F

Intilliggande hus

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 F

VT KLK 2,3 m2   BET

K

DM

FTX

K

KÖK 18,2 m2

ÄNDRINGEN AVSER

BADRUM 4,9 m2 DATUM

KLK 2,3 m2

SIGN

BYGGLOVSHANDLING

TT

TT HALL TM 

ST M/U

ST M/U



G

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

G ENTRÉ

G

Ö

SOVRUM 7,4 m2

G

fransk balkong

Ö

Ö

Ö

Ö

Skärmtak

Ö

 blomlåda



blomlåda

    

TVÄTTMASKIN

TT

TORKTUMLARE

Skärmtak

 



KAPPHYLLA





plats för FASAD MOT NORDVÄST    blomlåda sopkärl 



blomlåda

 







    

   A-40-3-101   



blomlåda

  

         

ANTAL RUM: 4 RoK 0 1 2 3 4 5 BOYTA PLAN 1: A1-3, FASADER 57,5 m2 2 2021-06-28 BOYTA PLAN 2: 57,5 m Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. TOTAL BOYTA: 115 m2

PARKSTRÅKET

Ö

fr

 

PLAN 2

TM

Ö

fransk balkong

Skärmtak

FASAD MOT SYDOSTplats för  sopkärl

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

ViFTXreserverar oss eventuella ändringar. AGGREGAT KLK KLÄDKAMMARE DM för DISKMASKIN ÖPPNINGSBART FÖNSTER

SOVRUM 11,7 m2

ENTRÉ

G

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

ST

38Ö

G Ö

ALLRUM 20,7 m2

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

7,4 m2

PLAN 1

FÖRKLARING:

BADRUM 4,9 m2

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2 SOVRUM

Skärmtak

fransk balkong

FTX

VT

KLK 2 KLK 2,3 m 2

Ö

Ö

blomlåda

VT

ENTRÉ

Ö

SOVRUM 12,8 m2

 HALL HALL TM FASAD ST MOT M/U SYDVÄST  G

fransk balkong

Ö

DM

KÖK SOVRUM 11,718,2 m2 m2

2,3 m

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 12,8 m2

FTX

BADRUM BADRUM 4,9 m24,9 m2

ENTRÉ

Ö

K

Ö

   

ST M/U

SOVRUM 7,4 m2

F

VT

KLK 2,3 m2

DRUM m2

M/U

DM

KÖK 18,2 VT m2

FTX

FTX

K

SOVRUM 12,8 m2



Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

F

KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

DM

VRUMKÖK 8 m2 18,2 m2

FASAD MOTÖ NORDOST Ö

SOVRUM 12,8 m2



11,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

Ö

FTX

Ö

Intilliggande hus

Ö

Intilliggande hus

Ö

ALLRUM SOVRUM 0,7 m2

k

klätterväxter

klätterväxter

RD 4 m2 edumtak lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2 HALL TM

Ö

fransk balkong

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

 FASAD MOT NORDOST

Ö

Ö

Ö

Ö

TT

G

BADRUM 4,9 m2

blomlåda

HALL TM

TT

HALL TM

G

PLAN 2

Ö

Ö

Ö

plats för sopkärl

blomlåda

blomlåda



blomlåda

plats för sopkärl

HALL TM

G

Ö

Skärmtak

blomlåda

4 RoK 57,5 m2 57,5 m2 Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 115 m2

plats för sopkärl

Ö

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

  





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING





G



G Ö

Ö

Skärmtak

blomlåda

BADRUM 4,9 m2

HALL FASAD MOT SYDVÄST SOVRUM 7,4 m2

fransk balkong



VT KLK 2,3 m2

FASAD MOT SYDVÄST 

HALL

SOVRUM 7,4 m2

Ö

SOVRUM 12,8 m2

FTX

BADRUM 4,9 m2

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

G

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

VT KLK 2,3 m2

blomlåda

ENTRÉ

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

ST M/U

G

Ö

Ö

Ö

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G Ö

BADRUM 4,9 m2



ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

TT

K

KLK 2,3 m2

blomlåda

KÖK 18,2 m2

F VT

K

BADRUM 4,9 m2

ST M/U

G Ö

2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

KLK

plats för2,3 m sopkärl

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

FASAD MOTÖ NORDOST Ö

Ö

KLK 2,3 m2

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

K

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

FTX

TM

ST M/U

Ö

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

F K

DM

KÖK 18,2 m2



UM: LAN 1: LAN 2: OYTA:

Ö

Ö

FTX

DM

Ö

blomlåda

Ö

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

fransk balkong

plats för sopkärl

Ö

Ö

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

ENTRÉ

Ö

 



blomlåda

Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G

ALTAN

   

TT

Ö

FTX

F

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

K

TM

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Skärmtak

för ärl

Ö

ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak

blomlåda



ALLRUM 20,7 m2

Ö

ENTRÉ

klätterväxter

Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2



ALTAN klätterväxter

ALTAN klätterväxter

ALTAN

FRD 4,5 m2

G

SOVRUM 7,4 m2

G FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

ENTRÉ



ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

SOVRUM 7,4 m2



TT

klätterväxter

G

KLK 2,3 m2

klätterväxter

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

K

FTX

FTX

K

TT

alkong

F

VT

DM

KÖK 18,2 m2

klätterväxter

F

klätterväxter

Intilliggande hus

Intilliggande hus

LL TM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

klätterväxter

Ö

Skärmtak

 FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  





FASAD MOT SYDOST  



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-101

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A1-3, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

39


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A1-4

ENTR ÈP L A N 



klätterväxter

FRD 6,4 m2 SedumtakALTAN 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter



klätterväxter

ALTAN

klätterväxter

RD 4 m2 edumtak lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö



Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

  Ö

Ö

Ö

FASAD MOT NORDOST

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

BADRUM BADRUM 2 4,9 2 4,9 mm

SOVRUM

G Ö

 FASAD MOT SYDVÄST ST M/U 

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM7,4 m2 G 7,4 m2

ENTRÉ

G



Ö

Ö

plats för sopkärl

blomlåda

plats för sopkärl

K

KYLSKÅP

TM

TVÄTTMASKIN

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE







FASAD MOT NORDVÄST    blomlåda

blomlåda

  







 









  



 

   A-40-3-101   





         

ANTAL RUM: 4 RoK 0 1 2 3 4 5 BOYTA PLAN A1-4,1: FASADER 57,5 m2 2 2021-06-28 BOYTA PLAN 2: 57,5 m Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. TOTAL BOYTA: 115 m2

PARKSTRÅKET KAPPHYLLA

Ö

Skärmtak  

PLAN 2

GARDEROB

FTX

FTX

Ö

Ö



MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

HÄLL

Ö

G

fransk balkong

  

G

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

SOVRUM 7,4 m2

G

Ö

Ö

blomlåda

SIGN

SOVRUM G 7,4 m2

 

DATUM

KLK 2,3 m2



Ö

FASAD MOT SYDOST 

BADRUM 4,9 m2

HALL 

ST M/U

Skärmtak

ST

Ö

ÄNDRINGEN AVSER

fransk balkong

Vi reserverar eventuella ändringar. FTX FTX AGGREGAToss för DM KLK KLÄDKAMMARE DISKMASKIN

40

TT

ENTRÉ

PLAN 1

FÖRKLARING:

KLK 2,3 m2   BET

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

Skärmtak





fransk balkong

blomlåda

Ö

Skärmtak

VT

BYGGLOVSHANDLING

G

Ö

Ö

BADRUM 4,9 m2

HALL TM

SOVRUM G 7,4 m2

fransk balkong

Ö

KLK 2,3 m2

F K

DM

KÖK 18,2 m2

   

HALLTM HALL

ST M/U

VT

Intilliggande hus

VT

KLK 2,3 m2

Ö

k

K

Intilliggande hus

FTX

KLK 2,3 m2

F

VT

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

FTX

FTX

DRUM m2

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

F

K

DM

KÖK SOVRUM 2 m2 18,2 m11,7

VRUM 8 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2



SOVRUM 11,7 m2

Intilliggande hus

Ö

Ö

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

BADRUM 4,9 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT

FTX

K

TT

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

KLK 2,3 m2 



HALL

ST M/U

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ENTRÉ

FTX

Intilliggande hus

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

Ö

ALLRUM 20,7 m2

WC/D/ VÄTT 7 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

SOVRUM 7,4 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G



 

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

 FASAD MOT NORDOST Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

FASAD MOT NORDOST

BADRUM 4,9 m2

HALL

VT KLK 2,3 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

G

PLAN 2

Ö



Ö

4 RoK 57,5 m2 2 57,5 mVi reserverar oss för eventuella ändringar. 115 m2

BADRUM 4,9 m2

  





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

FASAD MOT SYDVÄST







SOVRUM 7,4 m2

G Ö fransk balkong

Skärmtak

FASAD MOT SYDVÄST 

HALL

Ö

fransk balkong

Skärmtak

VT KLK 2,3 m2

G

Ö

fransk balkong

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

Ö



Skärmtak

 HALL

SOVRUM 7,4 m2

G Ö

fransk balkong

VT KLK 2,3 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

Ö

BADRUM 4,9 m2

FTX

VT KLK 2,3 m2

blomlåda

SOVRUM 12,8 m2

Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak





BADRUM 4,9 m2

FTX

VT KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

Skärmtak



blomlåda

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

FTX

Skärmtak

Ö

fransk balkong

   

1: 2: :

Ö

FTX

TM

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

 FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  





FASAD MOT SYDOST  



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-101

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A1-4, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

41


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A1-5

ENTR ÈP L A N 



FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö 

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

 

FASAD MOT NORDOST

Ö

ALLRUM 20,7 m2

F

K KLK 2,3 m2

FTX

VT

BADRUM 4,9 m2 TM

HALL

ST M/U

É

Ö

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda



blomlåda

plats för sopkärl

DATUM

SIGN

BYGGLOVSHANDLING

HALL

HALL

 

SOVRUM 7,4 m2

G Ö

SOVRUM 7,4 m2

G Ö

Ö

G

Ö

Ö

fransk balkong

fransk balkong

Skärmtak

f

Skärmtak   







FASAD MOT SYDOST 





FASAD MOT NORDVÄST    

blomlåda

  



 









 



Ö

  





   

  



A-40-3-101

         

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRIGNAR.

ROB

K

ÅP

F

GSBART R

ÄNDRINGEN AVSER

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

PLAN 1

ARING:

GREGAT

BET

SOVRUM G 7,4 m2



Ö

KLK 2,3 m2 

BADRUM 4,9 m2

ST M/U 

ENTRÉ

Ö

VT

FASAD MOT SYDVÄST

TT

G Ö

VT

K KLK 2,3 m2



WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM G 7,4 m2

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

FTX

F

Intilliggande hus

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

FTX

SOVRUM 11,7 m2

DM

42

KYLSKÅP

TM

TVÄTTMASKIN

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

ANTAL RUM:

4 RoK

TOTAL BOYTA:

115 m2

BOYTA PLAN 1: 57,5 m PARKSTRÅKET BOYTA PLAN 2: 57,5 m Vi reserverar oss för eventuella ändringar. HÄLL

KAPPHYLLA

2 2

A1-5, FASADER 2021-06-28

0

1

2

3

4

5

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

VT

FTX

Intilliggande hus

Ö

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2





HALL SOVRUM 7,4 m2 



G



 FASAD MOT NORDOST

FASAD MOT NORDOST

Ö

Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak 

FASAD MOT SYDVÄST 

  





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

FASAD MOT SYDVÄST



G: K

KYLSKÅP

F DM

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. TM

TVÄTTMASKIN

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

ANTAL RUM: BOYTA PLAN 1: BOYTA PLAN 2:

4 RoK 57,5 m2 57,5 m2







   



PLAN 2







 FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  





FASAD MOT SYDOST  



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-101

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRIGNAR.

PARKSTRÅKET

A1-5, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

43


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A2-1

ENTR ÈP L A N 



G

HALLTMTM

ENTRÉ

G

Ö

Ö

Ö

blomlåda

G

Ö

blomlåda

G

GARDEROB

K

KYLSKÅP

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

TM

TVÄTTMASKIN

TT

TORKTUMLARE

KAPPHYLLA

FTX

FTX

FTX

BADRUM 4,9 m2

DATUM

BADRUM 4,9 m2

SIGN

BYGGLOVSHANDLING

HALL TM 

ST M/U

SOVRUM 7,4 m2

G

SOVRUM 7,4 m2

Ö

HALL

G

SOVRU 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

Ö

fransk balkong

fransk balkong

Ö

Ö

KLK 2,3 m2

ST M/U G

TVÄTT 5,7 m2G

G

Ö

TT

 SOVRUM 7,4WC/D/ m2

Ö

Ö

Ö

Skärmtak

Ö

Skärmtak

Ö

fransk balkong blomlåda

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda  

Skärmtak  

  





FASAD MOT SYDOST  plats för  



sopkärl blomlåda 

 







  

blomlåda



  A-40-3-201    

blo

  



     

  

ANTAL RUM: 4 RoK 0 1 2 3 4 5 BOYTA PLANA2-1, 1: FASADER57,5 m2 2 2021-06-28 BOYTA PLAN 2: 57,5 m Tips! För 2att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. TOTAL BOYTA: 115 m

PARKSTRÅKET

Vi ändringar. FTXreserverar FTX AGGREGAT oss för KLK KLÄDKAMMARE DM eventuella DISKMASKIN

ÄNDRINGEN AVSER

HALL

PLAN 2

ST

K

VT

KLK KLK  2,3 m2  2,3 m2 BADRUM

M/U

Ö

  

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

F

VT

BET 4,9 m2

KÖK 18,2 m

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

Ö

TT ST

SOVRU 11,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

K

KLK 2,3 m2





Ö

SOVRUM 12,8 m2

DM

VT

FTX

TM

Skärmtak plats för sopkärl

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

F

DM

fransk balkong

blomlåda





K

WC/D/ TVÄTT ENTRÉ 5,7 m2

Ö

Ö

Ö

KÖKSOVRUM 18,212,8 m2m2

ENTRÉ

PLAN 1

HÄLL

KÖK 18,2 m2

F

TT

G

FASAD MOT NORDVÄST blomlåda 

plats för sopkärl

FÖRKLARING:

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

G

Skärmtak

plats för sopkärl

blomlåda

TM

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

Ö

SOVRUM 11,7 m2

BADRUM 4,9 m2

ENTRÉ

Ö

Ö



G

Ö

Ö

Skärmtak

Ö

KLK 2,3 m2

ENTRÉ fransk balkong

blomlåda

VT

TT FASAD MOT NORDOST TT HALL ST M/U ST M/U 

TVÄTT WC/D/ 5,7 m2 TVÄTT 5,7 m2

Ö

Ö

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

18,2 m2

K

Ö

DM



WC/D/

SOVRUM 7,4 m2

KÖK 18,2 m2 DM

FTX

BADRUM 4,9 m2

ST M/U

D/ TT m2

K

KLK 2,3 m2

Ö

ALLRUM 20,7 m2

   

TT

FKÖK

VT



BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 11,7 m2 F

FTX

K

Ö

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

Ö

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

Ö

klätterväxter

FASAD MOT SYDVÄST Ö Ö

Ö

klätterväxter klätterväxter

klätterväxter

Ö

Intilliggande hus

ALLRUM 20,7 m2

44

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter klätterväxter Ö

ALTAN

ALTAN



Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



 ALTAN

ALTAN



FRD 6,4 m2 Sedumtak ALTAN 3° lutning

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter klätterväxter

FRD 6,4 m2 ALTAN Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2 klätterväxter

FRD 4,5 m2


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter klätterväxter

klätterväxter

m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2 Ö

ALLRUM 20,7 m2

BADRUM 4,9 m2

klätterväxter

Ö

Ö

klätterväxter klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



 ALTAN

ALTAN

FASAD MOT SYDVÄST 

Ö

FASAD MOT SYDVÄST Ö Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

TM

blomlåda

TT

TM

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

TT

ENTRÉ

Ö

G

TT blomlåda

BADRUM 4,9 m2 HALL TM

Ö

Ö

Ö

Ö

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

   

blomlåda



plats för sopkärl

Skärmtak

blomlåda

plats för sopkärl



blomlåda

Ö

Ö fransk balkong

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

Ö

plats för sopkärl

VT KLK 2,3 m2

 BADRUM   BET 4,9 m2

G

Ö

Ö

plats för sopkärl



G Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

Skärmtak

blomlåda

FASAD MOT NORDVÄST

 FASAD MOT SYDOST  







FASAD MOT NORDVÄST  

BADRUM 4,9 m2

SIGN

HALL

G Ö

Skärmtak

blomlåda

VT 

DATUM

 SOVRUM 7,4 m2

SOVRUM 7,4 m2

fransk balkong

blomlåda

SOVRUM 12,8 m2

KLK 2 2,3 m

ÄNDRINGEN AVSER

HALL

ST M/U

ENTRÉ

Ö

DM

BYGGLOVSHANDLING

TT

G

Skärmtak

blomlåda

TM

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

K

BADRUM 4,9 m2

 G

KÖK 18,2 m2

F VT

KLK 2,3 m2

HALL FASAD MOT NORDOST ST M/U

G

fransk balkong

SOVRUM 11,7 m2

 FASAD MOT NORDOST

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G Ö

Ö

G

K

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

KLK 2,3 m2

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

BADRUM 4,9 m2

HALL TM

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

Ö

Ö FTX

K

KLK

 2,3 m2

plats för sopkärl

blomlåda

F VT

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

F K

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

F

DM

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2



Ö

KÖK 18,2 m2

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 11,7 m2

K



Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

20,7 m2

4 RoK 57,5 m2 57,5 m2 115 m2

Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

FTX

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ALTAN

klätterväxter

ALTAN

fransk balkong ALLRUM

PLAN 2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2



ALTAN

blomlåda

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

ENTRÉ

G Ö

SOVRUM 7,4 m2

G FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2 klätterväxter

ENTRÉ

ST M/U



SOVRUM 7,4 m2

TT

klätterväxter

G



FTX

C/D/ VÄTT 7 m2



klätterväxter

HALL TM

ST M/U

KLK 2,3 m2

klätterväxter

TT

KLK 2,3 m2

klätterväxter

M

K

FTX

FTX

K

KÖK 18,2 m

F

VT

klätterväxter

F

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2







  









     

   





FASAD MOT SYDOST   

 

 





A-40-3-201

A

    

  

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A2-1, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

45


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A2-2

ENTR ÈP L A N 



klätterväxter

klätterväxter Ö

ALTAN klätterväxter

klätterväxter



Ö

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 ALTAN Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN

Ö

Ö

Ö



Ö

Ö



ALTAN

ALTAN klätterväxter



Ö

Ö

FASAD MOTÖ SYDVÄSTÖ

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

G ENTRÉ

Ö

Ö

ENTRÉ

Ö

plats för sopkärl

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

blomlåda



PLAN 1

FÖRKLARING:

G Ö

GARDEROB

K

KYLSKÅP

ST

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

FTX

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

HÄLL

G

ST M/U G

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

GÖ Ö

G

plats för sopkärl

Ö

Ö

Ö

Skärmtak

Ö

blomlåda

    

Skärmtak  

  



blomlåda

 



FASAD MOT SYDOST   plats för  sopkärl





blomlåda







blomlåda



   

   A-40-3-201   



  

     

  

ANTAL RUM: 4 RoK 0 1 2 3 4 5 BOYTA PLAN 1:A2-2, FASADER 57,5 m2 BOYTA PLAN 2:2021-06-28 57,5 m2 2 att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. Tips! TOTAL BOYTA: 115 mFör

PARKSTRÅKET

Ö

fransk balkong

PLAN 2

KAPPHYLLA

FTX

G

Skärmtak



TORKTUMLARE

SIGN

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö

FASAD MOT NORDVÄST 

TVÄTTMASKIN

DATUM





TT

ÄNDRINGEN AVSER

KLK 2,3 m2

BYGGLOVSHANDLING

TT HALL TM 

Ö

Skärmtak

blomlåda

TM

BET

BADRUM 4,9 m2

fransk balkong

Ö

blomlåda

Intilliggande hus

FTX

4,9 m2

fransk balkong

AGGREGAT KLK KLÄDKAMMARE ViFTX reserverar ossDMförDISKMASKIN eventuella ändringar.

46 Ö

VTKLK

2  2,3 m  BADRUM

SOVRUM 7,4 m2

Ö

K

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT

K

fransk balkong

Ö

DM

STHALL M/U

ENTRÉ

G

Ö

F

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

G

TM

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

KÖK 18,2 m2 SOVRUM 12,8 m2

BADRUMKLK 4,9 m2 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM

Skärmtak





Ö

VT

2 SOVRUM G 7,4 m 2 7,4 m

Ö

Ö fransk balkong

blomlåda

KLK 2,3 m2 KLK

ENTRÉ

Ö

VT

2,3 m2

G

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

HALL HALL FASAD ST MOT M/U NORDOST ST M/U 

TT

WC/D/ TVÄTT TVÄTT 5,7 m2 5,7 m2

G

DM



WC/D/

SOVRUM 7,4 m2

DM

2

   

TM TT HALL TM

m

KÖK 18,2 m2

FTX

K

BADRUM 4,9 m2

ST M/U

G

SOVRUM 18,2 11,7 m2

FTX

FTX

FK

VT

KLK 2,3 m2

DRUM m2

F

FTX

F K

T M/U

DM

KÖK 18,2 m2

KÖK

SOVRUM 12,8 m2



m

SOVRUM 11,7 m2

2

Intilliggande hus

DM

Intilliggande hus

KÖK

VRUM 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

Ö

ALLRUM 0,7 m2

k

klätterväxter

klätterväxter klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

D m2

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 11,7 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 F

VT

FTX

K

DM

KÖK 18,2 m2

K

FTX

Intilliggande hus

SOVRUM 12,8 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

Intilliggande hus

Ö

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

KLK 2,3 m2 



Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

klätterväxter klätterväxter

 ALTAN

Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



ALTAN

FASAD MOT SYDVÄST 

klätterväxter

Ö

ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

G



klätterväxter

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ENTRÉ

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

FRD 4,5 m2

SOVRUM 7,4 m2 klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

G

G

klätterväxter

ENTRÉ

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

FRD 4,5 m2

ST M/U

klätterväxter

G

TT

klätterväxter

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

Ö

Ö

Ö

FASAD MOTÖ SYDVÄSTÖ

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

fransk balkong ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

blomlåda TM

TT

TM

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

TT

ENTRÉ

blomlåda



blomlåda

HALL TM

TT

G

HALL TM

Ö

4 RoK 57,5 m2 57,5 m2 Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 115 m2

blomlåda

plats för sopkärl

Ö

Ö

blomlåda

blomlåda

plats för sopkärl



G

Ö

Ö

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda





BET

DATUM

SIGN

4,9 m2

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

 

SOVRUM 7,4 m2

G

G Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

FTX

SOVRUM 7,4 m2

Ö

 BADRUM  HALL



fransk balkong

Skärmtak

VT KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

ENTRÉ

Ö

SOVRUM 12,8 m2

HALL FASAD NORDOST ST MOT M/U

G Ö

KLK 2,3 m2

 FASAD MOT NORDOST

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

VT

FTX

HALL TM

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

BADRUM 4,9 m2

ST M/U G

K

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

KLK 2,3 m2

ENTRÉ

Ö

fransk balkong

plats för sopkärl

blomlåda

TT

G

Ö

Ö

Ö

BADRUM 4,9 m2

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G

K

KLK 2  2,3 m

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö

Ö



plats för sopkärl

G

F VT

K

BADRUM 4,9 m2

blomlåda

ENTRÉ

PLAN 2

Ö

F VT

KLK 2,3 m2

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

K

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2



blomlåda

plats för sopkärl

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

fransk balkong

Skärmtak

Skärmtak

blomlåda

 FASAD MOT NORDVÄST 

F

K

DM

KÖK 18,2 m2

FTX

DM

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

FTX

F

KÖK 18,2 m2

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Skärmtak

ALLRUM 20,7 m2

   

1: 2: A:

HALL TM

klätterväxter

TT

klätterväxter

TM

 FASAD MOT SYDOST  





FASAD MOT NORDVÄST  







  









     

   





FASAD MOT SYDOST   

 

 





A-40-3-201

A

    

  

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A2-2, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

47


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A2-3

ENTR ÈP L A N 



Ö

Ö

klätterväxter

 ALTAN

Ö

klätterväxter

ALTAN klätterväxter

ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

mtak ning

Ö

Ö

 Ö

Ö

Ö

Ö

Ö



ALTAN



FASAD MOTÖ SYDVÄSTÖ

Ö

KÖK 18,2 m2

VT

ST M/U

M/U G

SOVRUM 7,4 m2

Ö

G ENTRÉ Ö

fransk balkong

Ö



fransk balkong

blomlåda

Ö

blomlåda

Skärmtak plats för sopkärl

blomlåda

Ö

BADRUM 4,9 m2

Ö

Ö

 

blomlåda

  

PLAN 1

ST

STÄDSKÅP

FTX

FTX AGGREGAT

Ö

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

48

TM

TVÄTTMASKIN

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

KYLSKÅP

F

DM

HÄLL

G

ANTAL RUM:

KAPPHYLLA

BOYTA PLAN 2: TOTAL BOYTA:

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

fra

Skärmtak

 

  





FASAD MOT SYDOST    

 









plats för  sopkärl

 blomlåda  

blomlåda





   

blomlåda

  





A-40-3-201

PLAN 2 MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

K

KLK 2,3 m2

fransk balkong

FASAD MOT NORDVÄST  plats för sopkärl

SIGN

ST M/U

G

Skärmtak

blomlåda 

DATUM

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

fransk balkong



BADRUM 4,9 m2 BYGGLOVSHANDLING ÄNDRINGEN AVSER

 TT HALL TM 

ENTRÉ

Ö

PARKSTRÅKET BOYTA PLAN 1: Vi reserverar oss för eventuella ändringar. GARDEROB

BET

G

Skärmtak

K

KLK 2  2,3 m

ST M/U

FÖRKLARING: G

K

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT

fransk balkong

Ö

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

TT

Ö

G

Skärmtak

Ö

SOVRUM 11,7 m2

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

Ö

Ö

HALL TM

SOVRUM 7,4 m2



Ö

 ST M/U

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

BADRUM 4,9 m2

HALL FASAD MOT NORDOST

HALL

HALL TM

G

Ö

VT

SOVRUM 12,8 m2

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

VT

KLK KLK 2,3 mm2 2 BADRUM 2,3 BADRUM 4,9 m2 4,9 m2 

KLK 2,3 m2

m

SOVRUM ENTRÉ 2 7,4 m

K

FTX

VT

DM

2

FTX

FTX

K

KLK DRUM 2,3 m2 2

18,2 m

F



F

SOVRUM KÖK 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2



18,2 m

DM

2

Intilliggande hus

VRUM m2KÖK

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

Ö

SOVRUM 11,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

FTX

ALLRUM 20,7 m2

Intilliggande hus

Ö

FTX

Ö

   

Ö

Intilliggande hus

Ö

ALLRUM 0,7 m2

k

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

2

4 RoK A2-3, FASADER 2021-06-28 57,5 m2

0

1

2

3

4

     

  

5

2 Tips!mFör att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. 57,5 115 m2


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

D m2

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

BADRUM 4,9 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

1: 2: :

klätterväxter

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

Ö

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

plats för sopkärl

blomlåda

ENTRÉ

blomlåda

Ö

Ö

Ö

Ö

HALL TM

ST M/U G

Ö

Ö

blomlåda

4 RoK 57,5 m2 2 reserverar oss för eventuella ändringar. 57,5 mVi 115 m2

plats för sopkärl

G

Ö

Ö

blomlåda

blomlåda

plats för sopkärl

  





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING





G



G Ö

Ö fransk balkong

blomlåda

BADRUM 4,9 m2

HALL FASAD MOT NORDOST SOVRUM 7,4 m2

Skärmtak



VT KLK 2,3 m2

 FASAD MOT NORDOST

HALL

SOVRUM 7,4 m2

Ö

SOVRUM 12,8 m2

FTX

BADRUM 4,9 m2

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

VT

ST M/U

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KLK 2,3 m2

ENTRÉ

Ö

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

TT

G

Ö

Ö

Ö

BADRUM 4,9 m2

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G

fransk balkong

plats för sopkärl

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2



blomlåda

blomlåda

HALL TM

K

KLK 2  2,3 m

BADRUM 4,9 m2

ST M/U G

G Ö

Ö

HALL TM

plats för sopkärl TT

F VT

K

KLK 2,3 m2

KÖK 18,2 m2



G

F VT

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

Skärmtak

 FASAD MOT NORDVÄST 

BADRUM 4,9 m2

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

K

KLK 2,3 m2

blomlåda

TT

FASAD MOTÖ SYDVÄSTÖ

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

FTX

TM

ST M/U

Ö

Ö

F

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

K

Ö

blomlåda

FASAD MOT SYDVÄST 

FTX

DM

PLAN 2 plats för sopkärl

 

ALTAN

FTX

KÖK 18,2 m2

ENTRÉ

Ö

Ö

FTX

F

blomlåda

Ö

Ö

20,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

K

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

 ALTAN

franskALLRUM balkong

ALLRUM 20,7 m2

Skärmtak

TT

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ENTRÉ

ALTAN

Ö

Ö

SOVRUM 7,4 m2

G

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ALTAN

Ö

TM

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

G

klätterväxter

ALTAN

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ENTRÉ

ST M/U

klätterväxter

SOVRUM 7,4 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2





TT

klätterväxter

G

FRD 4,5 m2

KLK 2,3 m2

klätterväxter

HALL TM

ST M/U



WC/D/ VÄTT ,7 m2

KLK 2,3 m2

klätterväxter

TT

K

FTX

FTX

K

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT

klätterväxter

Intilliggande hus

F

klätterväxter

TM

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

   

Ö

 FASAD MOT SYDOST  





FASAD MOT NORDVÄST  







  









     

   





FASAD MOT SYDOST   

 

 





A-40-3-201

A

    

  

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A2-3, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

49


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A2-4

ENTR ÈP L A N 



klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



klätterväxter

ALTAN

klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö



Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

  Ö

Ö

Ö

FASAD MOT SYDVÄST

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

KLK 2,3 m2 BADRUM BADRUM 2 4,9 m 4,9 m2  TM TT HALL FASAD MOT HALL ST NORDOST M/U 

ST M/U SOVRUM

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

7,4 m2 SOVRUM 2 7,4 m

G

Ö

Ö

G

Ö

Ö

Ö

Skärmtak

fransk balkong

Ö

plats för sopkärl



blomlåda



blomlåda

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

G

GARDEROB

K

KYLSKÅP

TM

TVÄTTMASKIN

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

PARKSTRÅKET

HÄLL

KLÄDKAMMARE KAPPHYLLA

FTX

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak  

 





FASAD MOT SYDOST   

 blomlåda    







 







blomlåda 

   

 

A-40-3-201  

   

PLAN 2

ST

Ö



G Ö

 plats för sopkärl

KLK 2,3 m2

SIGN

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Skärmtak

FASAD MOT NORDVÄST 

DATUM

BADRUM 4,9 m2

HALL 

ST M/U G

Ö

ÄNDRINGEN AVSER

fransk balkong

Vi reserverar oss för eventuella FTX FTX AGGREGAT KLK DM DISKMASKINändringar.

50

TT

ENTRÉ

Ö

PLAN 1

FÖRKLARING:

KLK 2  2,3 m  BET

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

Skärmtak



blomlåda

Ö

VT

K

BYGGLOVSHANDLING

G

Ö fransk balkong

HALL TM

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G



É



G

BADRUM 4,9 m2

F FTX

FTX

K

VT

2,3 m2

DRUM m2

VT

DM

KÖK 18,2 m2

   

FTX

KLK 2,3 m2 KLK

F

VT

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

FTX

K

DM

KÖKSOVRUM 18,211,7 m2 m 2

F

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

Intilliggande hus

Ö

Ö

VRUM 8 m2

k

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

N

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning





     

  

ANTAL RUM: 4 RoK 0 1 2 3 4 5 BOYTA A2-4, PLAN 1: 57,5 m2 FASADER 2 2021-06-28 BOYTA PLAN 2: 57,5 m Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. TOTAL BOYTA: 115 m2


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

D m2

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

BADRUM 4,9 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT

FTX

K

TT

FTX

Intilliggande hus

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

Ö

ALLRUM 20,7 m2

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

G FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ENTRÉ

KLK 2,3 m2 



HALL

ST M/U

WC/D/ VÄTT 7 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

SOVRUM 7,4 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G



 

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

FASAD MOT SYDVÄST 

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

FASAD MOT SYDVÄST

HALL SOVRUM 7,4 m2

BADRUM 4,9 m2

blomlåda

 

Skärmtak

Ö

Ö

4 RoK 57,5 m2 2 57,5 mVi reserverar oss för eventuella ändringar. 115 m2

Ö fransk balkong

Skärmtak

 FASAD MOT NORDOST

  





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

FASAD MOT NORDOST







G

Ö

fransk balkong

Skärmtak

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

Ö

fransk balkong

VT KLK 2,3 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

G

Ö

BADRUM 4,9 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

PLAN 2 Ö

fransk balkong

VT KLK 2  2,3 m

HALL

G

Ö

BADRUM 4,9 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

G

VT KLK 2,3 m2

Ö fransk balkong

Skärmtak



Ö



blomlåda

VT KLK 2,3 m2

Skärmtak

 FASAD MOT NORDVÄST 

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

VT KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

FTX

Skärmtak

Ö

fransk balkong

   

1: 2: :

Ö

FTX

TM

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

 FASAD MOT SYDOST  





FASAD MOT NORDVÄST  







  









     

   





FASAD MOT SYDOST   

 

 





A-40-3-201

A

    

  

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A2-4, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

51


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A2-5

ENTR ÈP L A N 



FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2



klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö 

Ö

Ö

Ö

 

FASAD MOT SYDVÄST

Ö

ALLRUM 20,7 m2

 ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

G



Ö

fransk balkong



Ö

Ö

blomlåda



blomlåda

G Ö

Ö

Ö

fransk balkong

fransk balkong

Skärmtak

 



  

FASAD MOT NORDVÄST  blomlåda

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

FÖRKLARING: G

GARDEROB

K

KYLSKÅP

TM

TVÄTTMASKIN

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

FTX

FTX AGGREGAT

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

Ö

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

PARKSTRÅKET Vi reserverar oss för eventuella ändringar. HÄLL

KAPPHYLLA



ANTAL RUM:



Skärmtak













    

ST



FASAD MOT SYDOST    

   



   

PLAN 2

DM

SIGN



Ö



DATUM

 HALL

G Ö

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

HALL

PLAN 1

52

KLK  2,3 m2 BADRUM  4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

Skärmtak

plats för sopkärl

VT

BET

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G Ö

BADRUM 4,9 m2

FASAD MOT NORDOST

TT



G

KLK 2,3 m2 BADRUM 4,9 m2  HALL TM

ST M/U

VT

K

   

KLK 2,3 m2

F VT

SOVRUM 12,8 m2

FTX

FTX

K

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

FTX

F

Intilliggande hus

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

  



A-40-3-201 

     

  

4 RoK 0 1 2 3 4 5 1: 57,5 m2 BOYTA PLAN 2: mäta57,5 m2 Tips! För att på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. TOTAL BOYTA: 115 m2

A2-5,BOYTA FASADERPLAN 2021-06-28


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

VT

FTX

Intilliggande hus

Ö

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2





HALL SOVRUM 7,4 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G



 

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

FASAD MOT SYDVÄST 

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

FASAD MOT SYDVÄST

Ö

fransk balkong

BADRUM 4,9 m2

HALL

G

PLAN 2

 FASAD MOT NORDOST

  





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

FASAD MOT NORDOST







G

Ö



Skärmtak

Ö

Skärmtak



Skärmtak

4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

Ö

fransk balkong

 BADRUM HALL

SOVRUM 7,4 m2

G Ö fransk balkong

VT KLK 2,3 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

Ö

BADRUM 4,9 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

Ö

VT KLK 2,3 m2

NTAL RUM: 4 RoK OYTA PLAN 1: 57,5 m2 OYTA PLAN 2: Vi reserverar 57,5 m2 oss för eventuella ändringar. OTAL BOYTA: 115 m2

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

fransk balkong

Skärmtak

Skärmtak





VT KLK 2,3 m2

 FASAD MOT NORDVÄST 

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 12,8 m2

   

KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

VT

FTX

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

FTX

Skärmtak

SOVRUM 12,8 m2

 FASAD MOT SYDOST  





FASAD MOT NORDVÄST  







  









     

   





FASAD MOT SYDOST   

 

 





A-40-3-201

A

    

  

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A2-5, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

53


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A3-1

ENTR ÈP L A N 



Ö

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

WC/D/ TVÄTTENTRÉ 5,7 m2

fransk balkong

blomlåda

FÖRKLARING:

plats för sopkärl

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö Ö

G

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

G

GARDEROB

K

KYLSKÅP

TM

TVÄTTMASKIN

ST

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

FTX

FTX AGGREGAT

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

Ö

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

SOVRUM 12,8 m2

VT

K

VT

FTX

4,9 m2 ÄNDRINGEN AVSER

HALL

TT

DATUM

BADRUM BADRUM 2 4,9 m4,9 m2

SIGN

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

HALL HALL TM TT

ST M/U

SOVRUM 7,4 m2

Ö

G

 SOVRUM 7,4 m2

G

Ö

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

ENTRÉ

Ö

G

Ö

Ö

fransk balkong

ENTRÉ

fransk balkong

Skärmtak

Ö

Ö

Ö Skärmtak

Ö

Ö

fransk balkong blomlåda

blomlåda

Skärmtak

  

FASAD MOT SYDOST  

SOVRUM 11,7 m2

KLK KLK 2,3 m2 2,3 m2 BADRUM  

KLK 2,3 m2

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

BYGGLOVSHANDLING

ÖSkärmtak

KAPPHYLLA

Ö

DM

F

VT



HÄLL

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

K

STTMM/U

ENTRÉ

Ö Skärmtak

blomlåda

Ö

SOVRUMKÖK 12,8 m2 18,2 m2

BET

TT

G

PLAN 1

DM

Ö

ALLRUM 20,7 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

BADRUM 4,9 m2

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

PARKSTRÅKET Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 54

VT

KLK 2,3 m2

Ö

Ö

FTX

K

SOVRUM 11,7 m2

fransk balkong

plats för sopkärl 



Skärmtak

F

ENTRÉ

Ö

Ö

Ö

G

Ö

SOVRUM 11,7 m2

FTX

KÖK 18,2 m2

KÖK SOVRUM 2 18,2 m2 12,8 m

 HALL TM M/U TM TTMOTSTSYDVÄST ST M/U 

G

blomlåda

DM

TT FASAD

HALL TM

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö

   

BADRUM 4,9 m2

ENTRÉ

Ö

DM

FTX

KLK 2,3 m2

ST M/U G

K



BADRUM 4,9 m2

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

klätterväxter

klätterväxter

VT

Ö

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 11,7 m2 F

Sedumtak 3° lutning

ALTAN

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

K

Ö

ALLRUM 20,7 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

TT

FASAD MOT NORDOST Ö Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak ALTAN 3° lutning

ALTAN

 Ö

2

klätterväxter

klätterväxter Ö



TM

Ö

klätterväxter

Ö

FRD  6,4 m



ALTAN 

ALTAN

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ALTAN

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 4,5 m2

blomlåda  

  









FASAD MOT NORDVÄST   

plats för sopkärl

blomlåda





 





 plats för

blomlåda 

  

sopkärl





   

blomlåda

  

A-40-3-301



PLAN 2



         

ANTAL RUM: 4 RoK 0 1 2 3 4 5 A3-1, FASADER BOYTA PLAN 1: 57,5 m2 2021-06-28 BOYTA PLAN 2: För att57,5 m2 på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. Tips! mäta TOTAL BOYTA: 115 m2

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2 Ö

ALLRUM 20,7 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

ALLRUM 20,7 m2

plats för sopkärlTM

TT

klätterväxter

klätterväxter

Ö

blomlåda

TT

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

HALL TM

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

G

G

HALL TM

Ö

Ö

Ö



blomlåda

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

plats för sopkärl



blomlåda

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

blomlåda

G

plats för sopkärl

K

HALL TM

BADRUM 4,9 m2

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

VT KLK 2,3 m2

blomlåda

G



DATUM

SIGN



Ö

G Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

plats för sopkärl

BADRUM 4,9 m2 HALL

G

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

Skärmtak

blomlåda

FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  







FASAD MOT SYDOST  



 SOVRUM 7,4 m2

SOVRUM 7,4 m2

Skärmtak

blomlåda

4,9 m2 ÄNDRINGEN AVSER

HALL

ST M/U

fransk balkong

Skärmtak

VT KLK 2,3 m2

BADRUM   

ENTRÉ

Ö

SOVRUM 12,8 m2

BYGGLOVSHANDLING

TT

G Ö

DM

BET

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Skärmtak

blomlåda

MOTSTSYDVÄST M/U



G

fransk balkong

plats för sopkärl

TT FASAD

KÖK 18,2 m2

F VT

KLK 2,3 m2

FASAD MOT SYDVÄST 

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

K

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

KLK 2,3 m2

ST M/U

G Ö

Ö

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

Ö

Ö

K

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

FTX

TM

ST M/U

ENTRÉ



Ö

FTX

F K

DM

KÖK 18,2 m2

FTX

DM

   

K m2 m2 m2

Ö

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2



KÖK 18,2 m2



WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

PLAN 2

Ö

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2



Ö

F

blomlåda

FASAD MOT NORDOST Ö Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 11,7 m2

K

blomlåda

 FASAD MOT NORDOST

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

ALTAN

FTX

klätterväxter

fransk balkong

Ö

Ö

Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



ALTAN 

ALTAN

klätterväxter

ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter



ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2 klätterväxter

ENTRÉ

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

G

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

FTX

ENTRÉ

SOVRUM 7,4 m

G FRD 4,5 m2

klätterväxter

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ST M/U

klätterväxter

G



TT

klätterväxter

/D/ ÄTT m2



klätterväxter

HALL TM

ST M/U

KLK 2,3 m

klätterväxter

KLK 2,3 m2

klätterväxter

TT

K

FTX

FTX

K

KÖK 18,2 m

F

VT

klätterväxter

F

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-301

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A3-1, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

55


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A3-2

ENTR ÈP L A N 



klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

FRD  6,4 m 2

Sedumtak 3° lutning

ALTAN

ALTAN

Ö

Ö

Ö

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° ALTAN lutning

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

RD 4 m2 edumtak lutning

Ö 

Ö

Ö

Ö

ALTAN  klätterväxter

ALTAN

Ö



Ö

Ö

FASAD MOTÖ NORDOST Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

Ö

ALLRUM 0,7 m2

TM

ENTRÉ

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G Ö

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2 ENTRÉ

ENTRÉ

Ö

blomlåda

blomlåda

G

FTX

56Ö

Ö

TM

TVÄTTMASKIN

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE KAPPHYLLA

FTX

FTX

Intilliggande hus

G Ö

G

Ö

Ö

ST M/U G

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

G

Ö

Skärmtak

sopkärl

blomlåda  

  

ANTAL RUM:

TOTAL BOYTA:

Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak

BOYTA PLAN 1: PARKSTRÅKET BOYTA PLAN 2: Vi reserverar oss för eventuella ändringar. HÄLL

KLK 2,3 m2

SIGN

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

fr

Skärmtak    







FASAD MOT NORDVÄST    plats för 

blomlåda



sopkärl

 







blomlåda 

blomlåda

  





   

  

A-40-3-301



PLAN 2

KYLSKÅP

Intilliggande hus

Ö

Ö Skärmtak



F

DATUM



ENTRÉ

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

DM

G

FASAD MOT SYDOSTplats för 

K

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

SOVRUM 7,4 m2



STÄDSKÅP

ÄNDRINGEN AVSER

BADRUM 4,9 m2

TT  HALL TM

fransk balkong

blomlåda

BET

K

fransk balkong

blomlåda

GARDEROB

FTX AGGREGAT

KLK 2,3 m2 BADRUM  

HALL

Ö

G Ö

VT

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT

ST M/U

fransk balkong

Ö

SOVRUM 12,8 m2

4,9 m2

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G Ö

K

KLK

PLAN 1

FÖRKLARING: ST





plats för sopkärl



blomlåda

plats för sopkärl

HALL TM

SOVRUM 7,4 m2

Skärmtak

Ö

blomlåda

G

F

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

BYGGLOVSHANDLING

SOVRUM G 7,4 m2

fransk balkong

Ö



KÖK 18,2 m2

BADRUM 2,3 m2 4,9 m2

BADRUM 4,9 m2

ST M/U 

Ö

Ö

VT

HALL FASAD SYDVÄST ST MOT M/U

TT

TMHALLTT

VT

KLK KLK 2 2,3mm 2 2,3

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

FTX

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM G 7,4 m2

Ö

K

KLK 2,3 m2

ST M/U

M/U

F

K

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

   

DRUM m2

F

VT

DM

SOVRUM KÖK 11,718,2 m 2 m2

FTX

FTX

K



F

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

Intilliggande hus

DM

VRUMKÖK m2 18,2 m2

k

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2 klätterväxter

FRD 4,5 m2



         

4 RoK 0 1 2 3 4 5 m2 2 57,5 Tips!mFör att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. 115 m2

A3-2, FASADER 57,5 2021-06-28

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

F

VT BADRUM 4,9 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

fransk ALLRUM balkong

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

klätterväxter

  FASAD MOT NORDOST

Ö

Ö

FASAD MOTÖ NORDOST Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

blomlåda

TM

TT

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

blomlåda

TM

TT

Ö

blomlåda



PLAN 2 blomlåda

G

plats för sopkärl

TT

HALL TM

G

G

Ö

4 RoK 57,5 m2 2 oss för eventuella ändringar. 57,5Vimreserverar 115 m2

blomlåda

plats för sopkärl

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

blomlåda

G

Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

plats för sopkärl



blomlåda

FASAD MOT SYDVÄST 

plats för sopkärl

blomlåda



DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

 

SOVRUM 7,4 m2

G Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda



BET

4,9 m2

BYGGLOVSHANDLING

G Ö

BADRUM   HALL

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

VT KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2



G Ö

VT KLK 2,3 m2

SOVRUM 12,8 m2

HALL FASAD SYDVÄST ST MOT M/U

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

DM

FTX

HALL TM

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

KÖK 18,2 m2

F K

BADRUM 4,9 m2

ENTRÉ

G

Ö

Ö

G

SOVRUM 11,7 m2

VT KLK 2,3 m2

blomlåda ST M/U

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö

BADRUM 4,9 m2



ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

blomlåda HALL TM

ST M/U

K

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

K

KLK 2,3 m2

ENTRÉ



plats för sopkärl

plats för sopkärl

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G ENTRÉ

Ö

F VT

FTX

K

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 12,8 m2



F

K

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2



DM

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

FTX

F

KÖK 18,2 m2

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

20,7 m2

Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN 

ALTAN

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

FTX

klätterväxter

Skärmtak

Ö

Ö

ng

M: N 1: N 2: TA:

Ö

G

ALTAN klätterväxter

Ö

ENTRÉ

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2



ALTAN klätterväxter

ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

G

SOVRUM 7,4 m2

G FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 4,5 m2

Ö

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

TT

klätterväxter

G



klätterväxter

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2



klätterväxter

HALL TM

ST M/U

KLK 2,3 m2

klätterväxter

KLK 2,3 m2

klätterväxter

TT

K

FTX

FTX

K

DM

KÖK 18,2 m2

klätterväxter

Intilliggande hus

F

klätterväxter

TM

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

   

Ö

fransk balkong

Skärmtak

Skärmtak

blomlåda

 FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  





FASAD MOT SYDOST  



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-301

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A3-2, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

57


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A3-3

ENTR ÈP L A N 



Ö

Ö

Ö

Ö

ALTAN

klätterväxter

ALTAN klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

Ö

FRD 4,5 m2



FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

FRD 6,4 m2 ALTAN Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

klätterväxter

RD 4 m2 edumtak lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

 

ALTAN



ALLRUM Ö 20,7 m2

Ö

Ö

FASAD MOTÖ NORDOST Ö

ALLRUM Ö 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2 Ö

Ö

VT

FTX

K

KLK 2,3 m2

DRUM m2M/U

HALL TM

Ö

blomlåda

fransk balkong

Skärmtak blomlåda

plats för sopkärl

HALL TM

ST M/U

 SOVRUM 7,4 m2

G

blomlåda

PLAN 1

Ö

Ö

Ö

BADRUM TT 4,9 m2

G

GARDEROB

K

KYLSKÅP

STÄDSKÅP

F

FRYSSKÅP

FTX

FTX AGGREGAT

Ö

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

DM

DISKMASKIN

HALL

SOVRUM 7,4 m2

G

G Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Skärmtak

plats för sopkärl

blomlåda



FASAD MOT SYDOST  

ANTAL RUM: BOYTA PLAN 1: BOYTA PLAN 2: MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR. KLK KLÄDKAMMARE TOTAL BOYTA: TVÄTTMASKIN

TT

TORKTUMLARE

    

4 RoK 57,5 m2 57,5 m2 115 m2

KAPPHYLLA

PARKSTRÅKET Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Intilliggande hus

FTX

KLK 2,3 m2

ST M/U BYGGLOVSHANDLING WC/D/  SOVRUM G TVÄTT  7,4 m2 5,7 m2 ENTRÉ BET

ÄNDRINGEN AVSER

HALL

SIGN

Ö

Ö

Ö

DATUM

Ö

G

Ö

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

BADRUM 4,9 m2

 TM TT

fransk balkong fransk balkong

TM

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

FTX

G

DM

VT

K

KLK 2,3 m2

ENTRÉ

Skärmtak

HÄLL

K

KÖK 18,2 m2

F

VT

ST M/U

FÖRKLARING: ST

F



TVÄTT 5,7 m2

7,4 m

Ö

Ö

fransk balkong

k

KLK 2,3 m2

ENTRÉ

Ö

BADRUM 4,9 m2

VT

SOVRUM  G 2



Ö

KLK 2,3 m2

G



Ö

G

SOVRUM 12,8 m2

VT

HALL FASAD MOT SYDVÄST WC/D/

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2



Ö

ENTRÉ

G

BADRUM 4,9 m2

HALL

ST M/U

SOVRUM 7,4 m2

K

BADRUM 4,9 m2

TT

SOVRUM 11,7 m2

FTX

F

F

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

   

DM

KÖK 18,2 m2



KLK 2,3 m2

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

Ö

Intilliggande hus

SOVRUM 2 11,7 m VT

VRUM 8 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

FTX

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

SOVRUM

11,7 m2 ALLRUM 0,7 m2

fransk balkong

Skärmtak plats för sopkärl

blomlåda

S

blomlåda

blomlåda

   











FASAD MOT NORDVÄST  



   

PLAN 2 







 







   

  

0

A3-3, FASADER 2021-06-28



A-40-3-301

1

2

3

4

         

5

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

58 0

1

2

3

4

5

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

ALLRUM 20,7 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

klätterväxter Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

  FASAD MOT NORDOST

Ö

Ö

Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2

2

Ö

Ö

Ö

TM

TT

blomlåda

TT

1: 2:

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda

G

Ö

Ö

Ö

blomlåda

HALL TM

blomlåda

ST M/U

G

blomlåda

4 RoK 57,5 m2 57,5 m2Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 115 m2

plats för sopkärl

G

Ö

Ö

Ö

blomlåda



blomlåda





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

 

G Ö

Ö fransk balkong

plats för sopkärl

  

SOVRUM 7,4 m2

G Ö

BADRUM 4,9 m2

FASAD MOT SYDVÄST  

SOVRUM 7,4 m2

Skärmtak

blomlåda

VT KLK 2,3 m2

HALL FASAD MOT SYDVÄST

HALL

ST M/U

SOVRUM 12,8 m2

FTX

BADRUM 4,9 m2

ENTRÉ

G Ö

VT KLK 2,3 m2

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

blomlåda

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

fransk balkong

Skärmtak

TT

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

FTX

HALL TM

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö

Ö

BADRUM 4,9 m2



ENTRÉ

G Ö

K

KLK 2,3 m2

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

fransk balkong

plats för sopkärl

TT

KÖK 18,2 m2

F VT

K

BADRUM 4,9 m2

ENTRÉ

G Ö

F VT

KLK 2,3 m2



blomlåda

plats för sopkärl

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

PLAN 2 plats för sopkärl

Ö

Ö

G

Ö

Ö

HALL TM

blomlåda

ENTRÉ

ENTRÉ

Ö

BADRUM 4,9 m2

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

KÖK 18,2 m2

FTX

FTX

TM

K

DM

KÖK 18,2 m2

F VT

K

ST M/U

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

K

FASAD MOTÖ NORDOST Ö

Ö

ALLRUM 20,7 m2 SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

   

DM

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

F

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2



Skärmtak

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



ALTAN

Ö

franskALLRUM balkong 20,7 m

ALLRUM 20,7 m2

G

 ALTAN

Ö

ALLRUM 20,7 m2

Ö

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2



Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ENTRÉ

ALTAN klätterväxter

ALTAN klätterväxter

ALTAN

G

SOVRUM 7,4 m2

G

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ENTRÉ

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

SOVRUM 7,4 m2

ST M/U

Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak

blomlåda



G FRD 4,5 m2



TT

klätterväxter

WC/D/ VÄTT 7 m2



klätterväxter

HALL TM

ST M/U

KLK 2,3 m2

klätterväxter

KLK 2,3 m2

klätterväxter

TT

K

FTX

FTX

K

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT

klätterväxter

Intilliggande hus

F

klätterväxter

TM

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2 Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

klätterväxter

Ö

Skärmtak

 FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  





FASAD MOT SYDOST  



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-301

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A3-3, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

59


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A3-4

ENTR ÈP L A N 



klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3°ALTAN lutning



klätterväxter

ALTAN

klätterväxter

RD 4 m2 edumtak lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö 

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

  Ö

Ö

Ö

Ö

FASAD MOT NORDOST ALLRUM 20,7 m2

G

Ö

Skärmtak



blomlåda



fransk balkong

plats för sopkärl

blomlåda

G

FTX

60Ö

Ö

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

Ö

sopkärl



TM

TVÄTTMASKIN

FRYSSKÅP

blomlåda  

  

TT

TORKTUMLARE

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

ANTAL RUM:

BOYTA PLAN 1: PARKSTRÅKET BOYTA PLAN 2: Vi reserverar oss för eventuella ändringar. DM

HÄLL

Ö

KAPPHYLLA

TOTAL BOYTA:

G Ö

Ö

Ö

fransk balkong

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

KYLSKÅP

 SOVRUM 7,4 m2

fr

Skärmtak    







FASAD MOT NORDVÄST    

blomlåda



 









  





   

  

A-40-3-301



PLAN 2

F

SIGN

SOVRUM 7,4 m2

Ö

FASAD MOT SYDOSTplats för 

K

DATUM

KLK 2,3 m2

G

Skärmtak

STÄDSKÅP

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

G

 blomlåda

BADRUM 4,9 m2



ENTRÉ

Ö

ÄNDRINGEN AVSER

HALL

ST M/U

fransk balkong

GARDEROB

FTX AGGREGAT

KLK 2,3 m2   BET

TT

PLAN 1

FÖRKLARING: ST

HALL TM

G

Ö Skärmtak

Ö

Ö

VT

K

   

fransk balkong

F

BYGGLOVSHANDLING

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

Ö



G

BADRUM 4,9 m2

FASAD MOT SYDVÄST

ST M/U 



Ö

KLK 2,3 m2



WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

G

VT

KÖK 18,2 m2

FTX

K

BADRUM BADRUM 4,9 m24,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

SOVRUM 7,4 m2

F

VT

HALL HALL TM TT

M/U

KÖK 18,2 m2

DM

FTX

VT

KLK 2,3 m2

DRUM m2

k Ö

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

FTX

KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

DM

Intilliggande hus

VRUMKÖK 8 m2 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

DM

FTX

SOVRUM 11,7 m2

Intilliggande hus

Ö

ALLRUM 20,7 m2



         

4 RoK 0 1 2 3 4 5 m2 2 57,5 Tips!mFör att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. 115 m2

A3-4, FASADER 57,5 2021-06-28

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 11,7 m2

BADRUM 4,9 m2

DM

KÖK 18,2 m2

F

VT

FTX

K

TT

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2

G

KLK 2,3 m2 



HALL

ST M/U

C/D/ VÄTT 7 m2

FTX

Intilliggande hus

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

Ö

ALLRUM 20,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ENTRÉ

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

SOVRUM 7,4 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G



 

 FASAD MOT NORDOST

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

FASAD MOT NORDOST

Ö

BADRUM 4,9 m2

blomlåda

HALL SOVRUM 7,4 m2

Ö



Ö

4 RoK 57,5 m2 57,5 m2Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 115 m2

FTX

BADRUM 4,9 m2

  





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

FASAD MOT SYDVÄST







SOVRUM 7,4 m2

G Ö fransk balkong

Skärmtak

FASAD MOT SYDVÄST 

HALL

Ö

fransk balkong

Skärmtak

VT KLK 2,3 m2

G

Ö

fransk balkong

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

Ö

PLAN 2

Skärmtak

 HALL

SOVRUM 7,4 m2



Ö fransk balkong

VT KLK 2,3 m2

HALL

G

Ö

BADRUM 4,9 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

G

VT KLK 2,3 m2

Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak





blomlåda

VT KLK 2,3 m2

SOVRUM 12,8 m2

Skärmtak



BADRUM 4,9 m2

   

VT KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

FTX

Skärmtak

Ö

fransk balkong

FTX

M

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

 FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  





FASAD MOT SYDOST  



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-301

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A3-4, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

61


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

4 RO K 115 M 2 HUS A3-5

ENTR ÈP L A N 



FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

klätterväxter

FRD 4,5 m2



klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

 Ö

Ö

Ö

Ö

 

FASAD MOT NORDOST

Ö

ALLRUM 20,7 m2

FASAD MOT SYDVÄST

 ST M/U

TT

WC/D/ TVÄTT 5,7 m2

SOVRUM 7,4 m2

G

fransk balkong

blomlåda

plats för sopkärl

blomlåda



Skärmtak



Ö

Ö

Ö



Ö

ST

STÄDSKÅP

FTX

FTX AGGREGAT

Ö

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

FTX

BET

Ö

ÄNDRINGEN AVSER

Ö

Ö



Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak

  

FASAD MOT SYDOST   blomlåda

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

TM

TVÄTTMASKIN

FRYSSKÅP

TT

TORKTUMLARE

DISKMASKIN

KLK

KLÄDKAMMARE

KYLSKÅP

F

HÄLL

SIGN

 HALL 

fransk balkong

K

DATUM

4,9 m BYGGLOVSHANDLING

HALL

KAPPHYLLA





Skärmtak







FASAD MOT NORDVÄST        













  

PLAN 2

DM

BADRUM  2

G

PARKSTRÅKET Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 62

KLK 2,3 m2

G

FÖRKLARING: GARDEROB

VT

SOVRUM 7,4 m2

PLAN 1

G

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 7,4 m2

ENTRÉ

G



G

KLK 2,3 m2 BADRUM 2 4,9 m  HALL TM

ST M/U

VT

K

SOVRUM 12,8 m2

   

KLK 2,3 m2

F VT

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

Intilliggande hus

F

K

DM

KÖK 18,2 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

Intilliggande hus

SOVRUM 11,7 m2





   

  



A-40-3-301



0

1

2

3

4

5

         

ANTAL RUM: 4 RoK A3-5, FASADER 2021-06-28 BOYTA PLAN 1: 57,5 m2 Tips! För att mäta på BOYTA PLAN 2: 57,5 m2 planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. TOTAL BOYTA: 115 m2

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

BADRUM 4,9 m2

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

VT

FTX

Intilliggande hus

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

KLK 2,3 m2

BADRUM 4,9 m2





HALL

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

SOVRUM 7,4 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

G



 

 FASAD MOT NORDOST Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 12,8 m2

SOVRUM 11,7 m2

Ö

Ö

FASAD MOT NORDOST

Ö

fransk balkong

BADRUM 4,9 m2

HALL

G

Skärmtak

PLAN 2

FASAD MOT SYDVÄST 

  





BET

DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

FASAD MOT SYDVÄST







G

Ö



Ö

Skärmtak



Skärmtak

4,9 m

SOVRUM 7,4 m2

G

Ö fransk balkong

BADRUM  2 HALL

SOVRUM 7,4 m2

G Ö fransk balkong

VT KLK 2,3 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

Ö

BADRUM 4,9 m2

HALL

SOVRUM 7,4 m2

Ö

VT KLK 2,3 m2

NTAL RUM: 4 RoK OYTA PLAN 1: 57,5 m2 Vi reserverar oss för eventuella ändringar. OYTA PLAN 2: 57,5 m2 2 OTAL BOYTA: 115 m

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

fransk balkong

Skärmtak

Skärmtak





KLK 2,3 m2

   

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 12,8 m2



VT

FTX

FTX

VT KLK 2,3 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

Skärmtak

BADRUM 4,9 m2

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

FTX

SOVRUM 11,7 m2

SOVRUM 12,8 m2

 FASAD MOT SYDOST

 FASAD MOT NORDVÄST  





FASAD MOT SYDOST  



  













     

   





FASAD MOT NORDVÄST   

 

 





A-40-3-301

    A     

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

A3-5, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

63


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

5 RO K 134 M 2 HUS B1-1

ENTR ÈP L A N 

FRD 4,5 m2

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN klätterväxter

ALTAN

klätterväxter

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

klätterväxter

klätterväxter





  Ö

Ö

SKIN

Ö

ALLRUM 27,1 m2

SOVRUM 13,1 m2 G

SOVRUM 15,4förhöjd m2 bänkskiva

G

G FTX

VT

ALLRUM 14,7 m2

DM FTX

VT

KLK 3,0 m2

KLK 3,0 m2

 ALLRUM

SOVRUM 7,4 m2

WC/D/ TVÄTT 5,9 m2 Ö

G

Ö

G



KÖK 17,3 m2

TM

TT

WC/D/ TVÄTT 5,9 m2

plats för sopkärl

 

Ö

Skärmtak

DATUM

Ö

Ö

Ö

Ö

 



FASAD MOT NORDVÄST 

FASAD MOT SYDOST   







  plats för blomlåda













 plats för sopkärl



sopkärl

  

Ö

Ö

bloml.

  

blomlåda





   

 



A-40-3-401

         

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

ANTAL RUM: 4 RoK BOYTA PLAN 1: 67 m2 TT TORKTUMLARE Vi reserverar oss för eventuella ändringar. BOYTA PLAN 2: 67 m2 KLK KLÄDKAMMARE 64 TOTAL BOYTA: 134 m2 TVÄTTMASKIN

KAPPHYLLA

B1-1, FASADER 2021-06-28

0

1

2

bloml.



PLAN 1

TM

TT

ENTRÉ





TM

WC/D/ TVÄTT 5,9 m2



blomlåda

SIGN

G

Ö

fransk balkong

Skärmtak

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING M/U F  KÖK  K ST 17,3 m2

G

ENTRÉ

fransk balkong

G

DM

BET

M/U F 14,7 m2NORDOST FASAD MOT  SOVRUM TM TT 7,4 K m2 ST BADRUM 6,0 m2

G

förhöjd bänkskiva

Intilliggande hus

SOVRUM 15,4 m2

M

KÅP

Ö

ALLRUM 27,1 m2

RUM m2

P

FASAD MOT SYDVÄST Ö Ö

Ö

3

4

5

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

Ö

Ö

Ö

Ö

klätterväxter

Ö

G

förhöjd bänkskiva

SOVRUM 13,1 m2

SOVRUM 15,4 m2

G

G

M FTX

VT

F

ALLRUM 14,7 m2

KÖK 17,3 m2

K

KLK 3,0 m2

SOVRUM 15,4 m

G

Intilliggande hus

Ö

SOVRUM 13,1 m2

VT

ALLRUM 14,7 m2

G SOVRUM 7,4 m2

BADRUM 6,0 m2

KLK 3,0 m

BADRUM 6,0 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning





SOVRUM 7,4 m

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



 

Ö

Ö

Ö fransk balkong Ö

TORKTUMLARE

KLÄDKAMMARE

KAPPHYLLA

G

FTX

SOVRUM 7,4 m2

Ö

Ö

4 RoK

BOYTA PLAN 2: TOTAL BOYTA:

67 m2 134 m2

G

Skärmtak

BADRUM 6,0 m2

Ö

Ö

SOVRUM 7,4 m2

SOVRUM 15,4 m2

FTX

KLK 3,0 m2



 

 FASAD MOT NORDOST FASAD MOT NORDOST ALLRUM 14,7 m2

G

Ö



BADRUM 6,0 m2

Ö

BET





DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

G



SOVRUM 7,4 m2



Ö fransk balkong

Skärmtak



Skärmtak VT

KLK 3,0 m2

fransk balkong

   





fransk balkong

ANTAL RUM:

Ö

13,1 m2

G

FTX

VT

ALLRUM 14,7 m2

G

BADRUM 6,0 m2

Vi reserverar oss för BOYTA PLAN 1: eventuella 67 m2 ändringar.

Ö

SOVRUM 15,4 m2

G

KLK  3,0 m2

ALLRUM 14,7 m2

PLAN 2

 FASAD MOT SYDVÄST FASAD MOT SYDVÄST

Ö

fransk balkongSOVRUM

SOVRUM 13,1 m2

SOVRUM 15,4 m2

G

VT

blomlåda

Ö

Ö

SOVRUM 13,1 m2 G

TVÄTTMASKIN

Ö



Ö

Ö

Skärmtak

 FASAD MOT NORDVÄST FASAD MOT NORDVÄST 

Ö

Ö

 FASAD MOT SYDOST FASAD MOT SYDOST  









  

    













   









    

 





A-40-3-401

   A      

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

B1-1, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

 

65


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

5 RO K 134 M 2 HUS B1-2

ENTR ÈP L A N 

FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



klätterväxter

ALTAN

klätterväxter

ALTAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

Ö

Ö





Ö

Ö

Ö

Ö

FASAD MOT SYDVÄST Ö Ö

Intilliggande hus

G

G

G

G

DM

KLK 3,0 m2

 M/U F G NORDOST FASAD MOT ALLRUM  KÖK 2 SOVRUM 14,7 m ST 7,4 m2 K 17,3 m2

ALLRUM 14,7 m2

KÖKSOVRUM 17,3 7,4 m 2 m2

TM

TT

BADRUM 6,0 m2

WC/D/ TVÄTT 5,9 m2

G

Ö

plats för sopkärl

bloml.

G

GARDEROB

ST

STÄDSKÅP

Ö

KYLSKÅP

ÖPPNINGSBART FÖNSTER

DM

DISKMASKIN HÄLL

FTX

VT 

KLK 3,0 m2



G

M/U

F

ST

K

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

BYGGLOVSHANDLING

ALLRUM KÖK 2  14,7 m 17,3 m2 

G SOVRUM 7,4 m2

BADRUM 6,0 m2

Ö

ÖÖ

Ö



Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak

blomlåda

Skärmtak

 

FASAD MOT NORDVÄST  plats för sopkärl

  bloml.

  

 













FASAD MOT SYDOST    









  blomlåda 





   



  



A-40-3-401

         

PLAN 2

ANTAL RUM: PARKSTRÅKET BOYTA PLAN 1: TM

KLK

BADRUM 6,0 m2

G

fransk balkong

TVÄTTMASKIN

TORKTUMLARE Vi reserverar FossFRYSSKÅP för eventuellaTT ändringar.

66 FTX AGGREGAT

FTX Ö

K

DM

G

ENTRÉ

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

FÖRKLARING:

G

förhöjd bänkskiva

BET

PLAN 1



omlåda

KLK 3,0 m2

SOVRU 13,1 m2

SOVRUM 15,4 m2

G

Ö

Skärmtak

Ö

Ö



Ö

G

SOVRUM 13,1 m2

FTX

ENTRÉ 

fransk balkong

G

TM TT SOVRUM 7,4 m2 WC/D/ TVÄTT 5,9 m2

BADRUM 6,0 m2



Ö

VT

FTX

VT

G

SOVRUM 15,4 m2

SOVRUM 15,4 m2 förhöjd bänkskiva

G

FTX

KLK 3,0 m2

SOVRUM 13,1 m2

   

SOVRUM 13,1 m2

ALLRUM 27,1 m2

Intilliggande hus

Ö

ALLRUM 27,1 m2

Intilliggande hus

klätterväxter

Ö

SOVRUM nkskiva15,4 m2

klätterväxter

 Ö

Ö

Intilliggande hus

FRD 4,5 m2

klätterväxter

klätterväxter



KLÄDKAMMARE KAPPHYLLA

BOYTA PLAN 2: TOTAL BOYTA:

B1-2, FASADER 4 RoK 2021-06-28 67 m2

0

1

2

3

4

5

67Tips! m2 För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan. 134 m2

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4)

klätterväxter

ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ALTAN

Ö

Ö

Ö

DM FTX

VT

F

ST

K

BADRUM 6,0 m2

ALLRUM KÖK 2 14,7 m 17,3 m2

FRD 4,5 m2

G SOVRUM 7,4 m2 FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 13,1 m2

WC/D/ TVÄTT 5,9 m2

M/U

F K

KÖK 17,3 m2

TM

TT

WC/D/ TVÄTT 5,9 m2

G

Ö

F K

ALLRUM KÖK 2 14,7 m 17,3 m2

blomlåda BADRUM 6,0 m2

Ö

Ö

G

Ö

bloml.

4 RoK 2 67 mVi reserverar oss för eventuella ändringar. 67 m2 134 m2

Ö

SOVRUM 15,4 m2

G

G

M/U

F

ST

K

ALLRUM KÖK 2 14,7 m 17,3 m2

BADRUM 6,0 m2

KLK 3,0 m2

ALLRUM 14,7 m2

G SOVRUM 7,4 m2

FTX

VT

KLK 3,0 m2



 

 FASAD MOT NORDOST FASAD MOT NORDOST

BET

 SOVRUM



DATUM

SIGN



7,4 m2

BADRUM 6,0 m2



ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

G



G ENTRÉ

Ö

ÖÖ

Ö

Ö

blomlåda

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak plats för sopkärl



blomlåda

G

FTX

VT

plats för sopkärl

bloml.

   



PLAN 2

SOVRUM 13,1 m2

SOVRUM 15,4 m2



TM TT SOVRUM 7,4 m2 WC/D/ TVÄTT 5,9 m2

Ö

Ö

förhöjd bänkskiva

FTX

fransk balkong

blomlåda

 FASAD MOT SYDVÄST FASAD MOT SYDVÄST

Ö

DM

KLK 3,0 m2

ENTRÉ

ENTRÉ Ö

M/U ST

SOVRUM 13,1 m2

G

G

DM

VT

ST

G

förhöjd bänkskiva

G

DM

SOVRUM 15,4 m2

G

Ö

klätterväxter

ALLRUM 27,1 m2

2

G

Ö

Ö

ALLRUM

27,1 m fransk balkong

förhöjd bänkskiva

bloml.

Ö

Ö

Ö

Ö fransk balkong

Skärmtak

blomlåda





ALLRUM 27,1 m2

TT

 

klätterväxter Ö

Ö

Ö

TM

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

ALTAN

Ö

G

BADRUM 6,0 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

ALTAN klätterväxter

ALTAN

plats för sopkärl





ENTRÉ

plats för sopkärl



G

ÖÖ

G

Skärmtak

 FASAD MOT NORDVÄST FASAD MOT NORDVÄST 

G

M/U

KLK 3,0 m2

klätterväxter

TM TT SOVRUM 7,4 m2 WC/D/ TVÄTT 5,9 m2

G

förhöjd bänkskiva

FTX

KLK 3,0 m2

SOVRUM 13,1 m

SOVRUM 15,4 m2

G

klätterväxter

G

G

Intilliggande hus

Intilliggande hus

SOVRUM 15,4 m2

SOVRUM 13,1 m2

Intilliggande hus

ALLRUM 27,1 m2

ak

N 1: N 2: TA:

Ö

klätterväxter

Ö

 FASAD MOT SYDOST FASAD MOT SYDOST  









  

    



















     

   

 





A-40-3-401

   A      

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

B1-2, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

 

67


PARKSTRÅKET, SEGE PARK I MALMÖ

5 RO K 134 M 2 HUS B1-3

ENTR ÈP L A N 

klätterväxter



FRD 4,5 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 4,5 m2

klätterväxter

ALTAN



FASAD MOT SYDVÄST ALLRUM 27,1 m2 Ö

SOVRUM 13,1 m2 G

Intilliggande hus

förhöjd bänkskiva

G

Ö

TM

Ö

SOVRUM 13,1 m2

SOVRUM 15,4 m2

G

G

G

DM

VT

KÖK 17,3 m2

Ö

klätterväxter



öjd bänkskiva



Ö

 M/U F NORDOST FASAD MOT  KÖK K ST 17,3 m2

TT

WC/D/ TVÄTT 5,9 m2

FTX

BET

ALLRUM 14,7 m2 BADRUM 6,0 m2

VT

KLK  3,0 m2

ÄNDRINGEN AVSER

DATUM

SIGN

BYGGLOVSHANDLING

ALLRUM 14,7 m2

 G SOVRUM 7,4 m2



BADRUM 6,0 m2

G

Ö

Ö

plats för sopkärl

blomlåda

bloml.



Ö



ENTRÉ Ö

Ö

Ö

Ö

Ö

fransk balkong

Skärmtak   







FASAD MOT NORDVÄST  blomlåda

  













     

   

Skärmt





FASAD MOT SYDOST    

 



fransk balkong

 





A-40-3-401

         

PLAN 1 MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

KYLSKÅP FRYSSKÅP DISKMASKIN HÄLL

4 RoK PARKSTRÅKET 67 m

ANTAL RUM: BOYTA PLAN 1: TT TORKTUMLARE Vi reserverar oss för eventuella BOYTA ändringar. PLAN 2: KLK KLÄDKAMMARE 68 TOTAL BOYTA: TM

TVÄTTMASKIN

KAPPHYLLA

2

67 m2 134 m2

B1-3, FASADER 2021-06-28

0

1

2

3

4

5

Tips! För att mäta på planritningen ta hjälp av skalan högst upp på sidan.

 


PARKSTRÅKET ↑ MALMÖ

S K AL A 1:100 (A4) ÖV RE PLAN

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

Ö

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 13,1 m2

SOVRUM 15,4 m2 Intilliggande hus

G

SOVRUM 15,4 m2

G

FTX

KLK 3,0 m2

FTX

VT

KLK 3,0 m2

ALLRUM 14,7 m2

G SOVRUM 7,4 m2

BADRUM 6,0 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning





G SOVRUM 7,4 m2

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning

FRD 6,4 m2 Sedumtak 3° lutning



 

FASAD MOT SYDVÄST 

Ö

Ö

Ö

ak

Ö

Ö

Ö

SOVRUM 13,1 m2 G

Ö

Ö

G

SOVRUM 7,4 m2

BADRUM 6,0 m2

Ö

BADRUM 6,0 m2

Ö

Ö

Ö

BADRUM 6,0 m2

Ö

fransk balkong

K

KYLSKÅP

PLAN 2

F

FRYSSKÅP

DM

DISKMASKIN

TM

TVÄTTMASKIN

TT

TORKTUMLARE

KLK

KLÄDKAMMARE





 

 FASAD MOT NORDOST

G

BET

SOVRUM 7,4 m2





DATUM

SIGN

ÄNDRINGEN AVSER

BYGGLOVSHANDLING

FASAD MOT NORDOST 

 

Ö fransk balkong

Skärmtak

Skärmtak



Skärmtak

KLK 3,0 m2

ALLRUM 14,7 m2



fransk balkong

FTX

VT

G SOVRUM 7,4 m2

SOVRUM 15,4 m2

G

KLK 3,0 m2

ALLRUM 14,7 m2

G

SOVRUM 13,1 m2 G

FTX

VT

KLK 3,0 m2

ALLRUM 14,7 m2

SOVRUM 15,4 m2

G

FTX

VT

fransk balkong

SOVRUM 13,1 m2

SOVRUM 15,4 m2

G

FASAD MOT SYDVÄST

Ö

ANTAL RUM:

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. BOYTA PLAN 1:

BOYTA PLAN 2: TOTAL BOYTA:

4 RoK 67 m2 67 m2 134 m2





Ö

Ö

 FASAD MOT NORDVÄST 

Ö

   

Ö

 FASAD MOT SYDOST  





FASAD MOT NORDVÄST 













FASAD MOT SYDOST    

    







     

   

 





A-40-3-401

   A      

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR.

PARKSTRÅKET

B1-3, FASADER 2021-09-03

0

1

2

3

4

5

 

69


»Med rötterna i skogen« Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som nu drivs av den tredje generationen. Det som för mer än sjuttio år sedan började med en enkel bysåg, har nu växt till en stor koncern. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljö­ vänlig bioenergi. Med mångårig kunskap och kärlek till hantverket förädlar vi råvaran hela vägen – från skog till färdigt hus.

En samhällsbyggare i tiden

Ett av Deromes kärnvärden är ansvarstagande. Vi verkar för en hållbar utveckling och tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi utvecklar råmark till hållbara samhällen för människor att leva och trivas i, samt uppleva trygghet. När vi planerar bostads­ områden strävar vi efter variation och bygger villor, bostads­ rätter och hyresrätterlägenheter. Allt för att skapa levande samhällen med plats för alla. Som sam­ hälls­byggare tar vi vårt ansvar. Både idag, imorgon och för kommande generationers framtid.

Trä för framtiden

Det är härligt att bo i ett trähus. Ofta blir känslan tyst, varm och ombonad. Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö, dessutom är det väldigt vackert. När du bor i ett trähus från oss kan du vara trygg med att du bidrar till ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Vi har den unika möjligheten att följa hela kedjan från skog till färdigt hus. Då vet vi att alla våra trähus byggs ansvarsfullt och hållbart. Fördelarna med att bygga trähus är alltså många, både för dig och miljön.

70


För varje träd vi skördar planterar vi minst två nya

Teckenförklaring DM

Diskmaskin Spis

M/U

Ugn/micro

ST

Städskåp Hatthylla Diskho Köksskåp

F

Frys

K

Kyl

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KLK

Klädkammare

G

Garderob Dusch

FTX

FTX

VT

Ventilation WC-stol

Ö

Öppningsbart fönster


Tips! Använd skalan på planritningarna för att se rummens storlek.

Din nya bostad är en viktig del av en hållbar morgondag och du kan vara trygg med att vi på Derome tar hand om våra gemensamma resurser på bästa sätt. Tack vare att vi har kontroll på hela kedjan – från skog till färdigt hus – så kan vi vara med och styra varenda detalj i rätt hållbar riktning. Det är helt unikt. deromebostad.se 0340-66 64 25 facebook.com/deromebostad instagram.com/deromebostad

72