Inspiratie magazine bruiloften

Page 1

De Heische

Hoeve

Doe-het-zelf-bruiloft Bepaal helemaal je eigen sfeer zonder verplichtingen of een vaste huiscateraar


Het doehet-zelf concept

Het doe-het-zelf concept van De Heische Hoeve is uniek in Nederland en inmiddels bekend tot ver over de landsgrenzen. Diverse bruidsparen hebben inmiddels fantastische herinneringen opgebouwd tijdens een onvergetelijk feestweekend met vrienden en familie op De Heische Hoeve! Geen standaard locatie Natuurlijk ken je de meeste standaardlocaties in je omgeving wel, maar jullie zoeken echt iets anders, een sfeervolle buiten locatie waar je een heel weekend lang helemaal je eigen sfeer kunt bepalen zoals bijvoorbeeld een bohemien festival of winterse bruiloft. En waar je niet vast zit aan allerlei verplichtingen met de horecaondernemer of de huiscateraar. Het is tenslotte jullie feestje!


Trouwen op een eiland in de tuin

De Heische Hoeve is een officiĂŤle trouw locatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Je trouwt op een romantische eiland in de tuin! Wat er is nou leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? en er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden en foto's maken. En je kan het trouwtijdstip helemaal zelf bepalen.

Riante buitenlocatie De sfeer van den boerderij, het landgoed, de wijngaard, de whiskystokerij, de boomgaard, de riante tuin en de zalen passen helemaal bij een bohemien bruiloft in landelijke sfeer. En niet onbelangrijk: wij hebben voldoende parkeerruimte, meer dan 100 gasten kunnen hun auto gratis kwijt bij De Heische Hoeve. De Heische hoeve beschikt over 28 hotelkamers, dus er is altijd een ruimte voor jullie zelf, waar je tussen de bedrijven door even tijd voor jezelf kunt hebben, maar denk ook aan make-up, de kapper, visagie, of gewoon even het opfrissen of eventueel verkleden.


2020

Losse tafels? Lange rijen? Of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. Geen sluitingstijd Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen en door kunnen gaan tot in de kleien uurtjes, want er geldt geen sluitingstijd voor de gasten die blijven slapen.

Zelf je bruiloft regelen bij De Heische Hoeve heeft ook veel voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je hebt zelf invloed op alles: je verzorgt zelf de indeling van de zaal en de tuin en hoe je de tafels wilt hebben staan. Losse tafels? Lange rijen? of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. Het is helemaal jullie feestje!


Concept Draaiboek

We hebben hieronder een concept-programma opgesteldom jullie een beetje te inspireren. Uiteraard kun je helemaal je eigen gang gaan, dus gooi dit programma gewoon lekker overboord als je zelf een hele andere invulling van je feestweekend of -midweek voor ogen hebt.

Vrijdag 13.30 uur Styling & voorbereiding

Met een select gezelschap van vrienden en familie aan de slag met de aankleding en styling van de locatie...

Vrijdag 19.00 uur

BBQ-en met het team

Even de benen omhoog en genieten met een glaasje wijn en een informele BBQ van het prachtige resultaat. Jullie zijn er helemaal klaar voor....

Vrijdag 23.00 uur

Op tijd naar bed

De voorbereidingen zijn klaar, dus je kunt met een gerust hart gaan slapen in de honeymoonlodge. De Dassenhut om uitgerust aan de start te verschijnen...


Zaterdag 10.00 uur

Bruidskapper & Makeup Niets is fijner dan je in een ontspannen sfeer op de trouwlocatie op te laten maken...

Zaterdag 10.30 uur

Puntjes op de 'i'

Iedereen zet in alle rust nog even de laatste puntjes op de 'i'.

Zaterdag 12.00 uur

Lichte lunch

Een trouwdag moet voldoende rustmomenten hebben, zodat je met volle teugen kunt genieten..

Zaterdag 14.00 uur

Trouwceremonie

Je bepaalt zelf de plek, het tijdstip en de duur van de ceremonie!


Zaterdag 15.00 uur

Toast & bruidstaart

Toasten kan of op een andere plek in de tuin...

Zaterdag 15.30 uur

Borrel in de tuin

Alle tijd om de felicitaties in ontvangst te nemen.

Zaterdag 17.00 uur

Diner op het terras

Je bent niet gebonden aan een huiscateraar, dus het diner kunnen jullie helemaal naar eigen idee invullen...

Zaterdag 20.30 uur

Het feest!

Tijd voor de favoriete songs van jullie bruiloft-playlist, zodat iedereen zich uitleeft op de dansvloer..


Zondag 01.00 uur

Uitzwaaien bruidspaar

Jullie worden uitgezwaaid, de avondgasten vertrekken en jullie gaan naar de honeymoonlodge om je even op te frissen voor de nazit..

Zondag 02.00 uur

Nazit bij het kampvuur

De gasten die blijven overnachten roosteren met jullie marshmallows boven het kampvuur. Brabantse nachten kunnen lang zijn...


Zondag 09.30 uur

Ontbijten in de tuin Eerst uitslapen en daarna ontbijten en nakletsen met familie en vrienden om jullie heen.

Zondag 10.30 uur

Afbouwen en opruimen Vele handen maken licht werk! Samen met de ontbijtgasten wordt de styling en decoratie opgeruimd en afgebouwd..

Zondag 15.00 uur

Oplevering en vertrek

Moe maar voldaan neem je afscheid om na te gaan genieten van een onvergetelijk weekend!


Bron van inspiratie Aantal gasten Het aantal feestgangers is gemaximeerd op 200 avondgasten. (meer is mogelijk, maar in overleg) Daarvan kunnen maximaal 56 gasten blijven slapen in de hotelkamers van de Heische Hoeve. Drank De verhuur van de locatie is inclusief onbeperkt koffie, thee, onbeperkt frisdrankenassortiment en 5x fust bier (20l) en 40 flessen wijn (rood, wit, rosĂŠ, zoet). Extra bier en wijnen mag je uiteraard zelf regelen of zijn via ons verkrijgbaar.

''Ons feest bij De Heische Hoeve was mooier dan we hebben durven dromen'' Marieke & Alec

Tegenwoordig is een trouwvideo bijna een standaard onderdeel van een bruiloft en een supercoole aanvulling op je trouwfoto's. En voor ons een bron van inspiratie om met jullie te delen! Benieuwd hoe een bruiloft eruit kan zien op De Heische Hoeve? We hebben vier toffe trouwvideo's verzameld ter inspiratie. Zo krijg je meteen een goed beeld hoe jullie bruiloft op De Heische Hoeve eruit kan zien.

Kopieer de linkjes voor de video's :) https://vimeo.com/115974544

https://vimeo.com/70259747

https://www.youtube.com/watch? v=IjOzEi0Vyac&feature=youtu.be

https://vimeo.com/220428949


Tips & Tricks Een doe-het-zelf bruiloft is een unieke kans om je eigen signature te zetten op je bruiloft. Maar organisatorisch komt er natuurlijk ook het een en het ander bij kijken. Waar moet je zoal rekening mee houden?


Personele ondersteuning Priveober.nl kan je hiermee helpen, in de bijlage vind je de brochure Hooibalen Veel bruidsparen willen gebruik maken van hooibalen ter decoratie of als zitjes. Die kunnen door De Heische Hoeve geleverd worden Inventaris Al ons meubilair en servies en glaswerk e.d. staat kosteloos tot je beschikking. We hebben een inventarislijst opgenomen in de bijlage. De aantal en kunnen mettertijd veranderen door dagelijks gebruik, breuk e.d.. Je kunt daarom geen 'rechten' ontlenen aan de lijst, het is slechts een indicatie van de aanwezige materialen. Kom je materialen tekort dan kun je zelf bijhuren

Weddingchairs

De Heische Hoeve weddingchairs mag je kostenloos gebruiken. We beschikken over ongeveer 100 houten stoelen.


2020

Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan op de Heische Hoeve. We maken een uitzondering voor blinde-geleide-honden en eventueel een hond die de trouwringen komt brengen. Geluid buiten De Heische Hoeve heeft geen vergunningen voor geluid buiten. Na 22.00 uur mag er sowieso buiten geen (versterkte) muziek meer te horen zijn. Een akoustische gitaar bij het kampvuur in de nacht is geen probleem, op voorwaarde dat het niet tot overlastsituaties leidt voor de omgeving.

Vuurwerk Vuurwerk en/of wensballonnen zijn niet toegestaan op onze locatie. In verband met overlast voor de buren en de hoeveelheid bomen die er op en om de locatie zijn. Catering Catering van ontbijt, lunch en diner is niet ingebrepen en wordt niet door De Heische Hoeve verzorgd. Je hebt alle vrijheid om een eigen cateraar te kiezen of om iemand uit je netwerk of kennissenkring in te schakelen.


Tips in de omgeving

"Een doe-het-zelf bruiloft zorgt voor meer plezier, meer In de omgeving van de Heische eigenheid van je bruiloft en Hoeve zijn diverse een voldaan gevoel" overnachtingsmogelijkheden. We inspireren jullie graag!

Thomas & Elise Trouwden eerder op de Heische Hoeve en delen graag hun ervaringen met toekomstige bruidsparen.

Een absolute aanrader is de Dassenhut! Heerlijk logeren in het bos! Deze fantastische 'Honeymoonlodge' ligt op ongeveer 300 meter van de Heische Hoeve en wordt door de meeste bruidsparen gehuurd als bruidssuite. Dichtbij alle gasten, maar toch ook even de ruimte om je in alle rust terug te trekken. Er is zelfs een speciaal geheim bruggetje zodat je door de kersenboomgaard naar de lodge kunt sluipen.

"Het landelijke karakter van de Heische Hoeve sprak ons op een andere manier aan, maar de reden waarom wij bij jullie zijn komen kijken is om de mogelijkheden voor eigen catering en drank te bekijken. Uiteindelijk hebben de mogelijkheden (eigen drank+ catering regelen, maar ook het kunnen blijven slapen van onze gasten), in combinatie met de open en groene landelijke uitstraling (die toch wel op ons was gaan groeien) ervoor gezorgd dat wij voor de Heische Hoeve zijn gevallen.

De locatie was uiteindelijk dus (mede door het weer) de perfecte locatie. Zowel binnen als buiten hadden wij namelijk een goede sfeer weten te creĂŤren voor Www.dassenhut.nl & www.loosbroeksehooiberg de ceremonie. Waarbij we buiten een grootse, De Loosbroekse Hooiberg ligt op ongeveer groene landelijke en open sfeer konden creĂŤren 500 meter afstand van De Heische Hoeve hadden we binnen een wat donkerdere, gezelligere en daardoor intiemere sfeer. Uiteindelijk kwam het en beschikt over 4 slaapkamers, 2 dus met bakken uit de hemel tijdens de ceremonie, huiskamers en 2 badkamers voor 10 maar wij zaten binnen perfect. Verder hebben wij gasten. Ideaal om bruiloftsgasten of de niks dan lof gehoord over de locatie en hebben zelf de locatie als ideaal ervaren.''

cateraar onder te brengen.


Hoe beoordelen jullie het 'doe-het-zelf' concept? ''Het doe-het-zelf concept heeft vooral voordelen: Het zorgt voor meer plezier, meer ''eigenheid'' van je bruiloft en een voldaan gevoel. Zouden we het zo opnieuw doen? JAZEKER! Onze tip is om op tijd te beginnen. Ik had vol zelfvertrouwen verwacht dat wij alles in 1,5 dag konden regelen (met toch zeker 8 tot 10 man hulp). Uiteindelijk door alle extra meningen en alle ditjes en datjes was ik blij dat ik al een dag had staan sjouwen op woensdag, want anders was het vrijdag nog later geworden dan 22.00 uur''.

Hoe hebben jullie de samerwerking met de mensen van de Heische Hoeve ervaren? ''De samenwerking met de mensen van De Heische Hoeve hebben we als er goed ervaren. Op persoonlijk vlak moeten wij zeggen dat we de communicatie en de flexibiliteit als zeer prettig hebben ervaren. Er werd aan alle kanten meegedacht, alles kon en niks moest''.


Welke tips hebben jullie voor toekomstige bruidsparen?

''Onder het motto van: Beter een halve dag te vroeg klaar zodat je lekker met z'n alle een borrel kan pakken dan de laatste avond tot middernacht door moeten buffelen zeg ik: 1) Op tijd beginnen met opbouwen! 2) voldoende mensen inschakelen om mee te helpen met sjouwen. Verder: -Maak een goed en gedetailleerd plan. Reken erop dat 80% zal gaan als geplant en 20% loopt helemaal anders.. daar heb je op zo'n dag een ceremoniemeester voor. - zorg ervoor dat je binnen en buiten scenatio staan zoals jij dat wilt. Als er onverwacht regen komt wil je niet dat je buiten staat!''

Wat is jullie algemene oordeel?

''We hebben al besproken dat als we ooi een feest geven ter ere van onze bruiloft, dat we dat gewoon weer bij de Heische Hoeve doen. Wederom met een BBQ, een knalfeest en een overnachting. Ik denk dat dat genoeg zegt!''


Interesse?

We nemen niet elke bruiloft aan. We zoeken echt een klik met jullie. Jullie moeten bij De Heische Hoeve passen en vice versa en pas als we allebei dat gevoel hebben is een offerte of optie snel definitief gemaakt.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Check online direct of de datum van jullie voorkeur nog beschikbaar is en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem jullie weekend direct in optie. Een optie staat 14 dagen en is kosteloos en vrijblijvend. Het geeft de tijd om in alle rust even een afspraak te maken voor een bezichtiging.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.