Straattheaterkrant De Ronde Venen 2024

Page 1

11.00 - 17.00 uur

Centrum Mijdrecht

Ruim 50 voorstellingen en optredens

Kom en beleef het 30e Straattheaterfestival

Op zaterdag 15 juni tussen 11:00 – 17:00 uur organiseren we in het dorpscentrum van Mijdrecht het 30e Straattheaterfestival. Op die dag wordt het centrum omgetoverd tot een muziek- dans- en straattheaterarena waar de meest grappige, kunstzinnige, muzikale, theatrale, acrobatische, sinistere en clowneske artiesten optreden. Met artiesten die in de afgelopen 15 jaar hun kunsten al eens in Mijdrecht hebben vertoond, maar ook met nieuwe artiesten uit binnenen buitenland, tot Taiwan en Japan aan toe. De optredens vinden plaats in een bijzondere mix van shows van twaalf professionele artiestengroepen en veertien amateurgezelschappen, culturele verenigingen en artiesten uit de kernen Mijdrecht, Abcoude, Vinkeveen en Wilnis. Tevens houdt de Lions Club Mijdrecht-Wilnis om 14:30 uur weer een Badeendenrace in de Ringvaart ter hoogte van het Burgemeester Haitsmaplein.

We zijn trots zijn dat we dit prachtige festival in De Ronde Venen mogen organiseren. Een dag vol herkenbare, hilarische en ontroerende optredens en vooral veel onverwachte ontmoetingen. Straattheater is een van de mooiste en meest expressieve vormen van theater. Met vaak zeer beperkte middelen en interactie binden de artiesten het publiek aan zich.

Om te kunnen blijven bestaan moeten we alle hands aan dek krijgen. Daarvoor vragen we ook jouw hulp. Sluit je aan bij het gezelschap van enthousiaste festivalgangers en word vanaf €10 per jaar Vriend van het festival! Of sluit je aan als vrijwilliger voor de organisatie van de 31e editie. Jíj kan nieuw elan geven! We wensen je een prachtige dag.

Hartelijk

DE GROENE VENEN 7 JUNI 2024 11
www.straattheaterdrv.nl Uitneemexemplaar!
dank aan alle Vrienden van het Straattheaterfestival en de sponsoren die dit festival mogelijk maken:
Belle Beheer bv • Brouwer Logistics • De Groene Venen • Family Mijdrecht • Gemeente De Ronde Venen • Graaf-Jan Mijdrecht• Hoogvliet Hotel ‘t Meertje • Loyals online & of ine • Mijdrecht Dorp winkeliers • Rabobank • Reurings Onroerend Goed bv • Savvii • Stichting Ronde Venen Fonds

Professionele artiesten

1.Kuo Chien-Hung met een Kubus, Kristal en Vuur

Kuo Chien-Hung is een circusartiest uit Taiwan.

Hij leerde al vroeg werken met vuur, stokken en dans. Tijdens zijn oorspronkelijke opleiding in vuurdansen leerde hij verschillende technieken en choreogra eën. Op het Raadhuisplein brengt hij een verbazingwekkende voorstelling met een kristallen bal, een metalen kubus, en vuurdans.

5. De Straattheaterspecialist met Bad

Mobiel

www.destraattheaterspecialist.nl

2.Cie DaaD met BOAT www.compagniedaad.nl/boat-2/

3. Emiliano Alessie met Tei Tei www.emilianoalessi.com

4. Duo Abbraccio met Marcel & Benny www.duoabbraccio.be

Tijdens hun zoektocht naar vis krijgen de twee zusters Greet en Griet te maken met allerlei problemen die je op zee kan verwachten. Gewapend met een stevige dosis zelfspot weten de vissers hun koers te handhaven, hun hoofd boven water te houden en roeien ze met de riemen die ze hebben. Dit leidt tot een verrassend slot dat de zoektocht naar vis op een unieke en onvergetelijke manier beantwoordt. Een absurdistisch verhaal waarin herkenbare beelden worden omgekeerd en met een inke dosis humor worden opgeschud.

Vanaf 2011 al is de Straattheaterspecialist geen onbekende in Mijdrecht. Vorig jaar nog traden ze op met de ronkende en rokende Afvalbrigade. En dit jaar: Wat komt daar dan aan … ? Was u nog niet vrolijk dan wordt u het wel ! De gebeurtenissen in deze openlucht badkamer doen u glimlachen van oor tot oor. Water, schuim en bellen zijn voor deze man genoeg … maar ook voor u wordt het een warm bad. Zoek dekking, want dit grote kind is nog niet uitgespeeld. Zeep, borstels, washandjes, … natuurlijk doet dit varkentje wel zijn best om schoon te worden, maar tot die tijd is hij druk met u. Doe de paraplu maar vast omhoog, hou u mooie dochters uit de buurt en weet dat er uiteindelijk maar één handdoek beschikbaar is.

9.Theater Reteip met het Nostalgische

Perlee draaiorgeltje

6. Super Bammer met Perky en Fiddle www.superbammer.nl

Twaalf jaar geleden kwamen deze tuinkabouters ook al eens naar Mijdrecht. De Perky & Fiddle show gaat over twee tegendraadse tuinkabouters die hun keurige en saaie leven in het bloemenperk zat zijn en op avontuur gaan. Al snel belanden ze in de grote-mensen-wereld van competitie, bedrog en rock and roll. Vriendschap redt ze uit een benarde situatie.

10.Bonpardon met That’s

Amour (BE) www.bonpardon.be

Pieter Scholten werkte jarenlang als ambtenaar in gemeente De Ronde Venen. Hij was theatermaker en de grondlegger van het Straattheaterfestival De Ronde Venen. Inmiddels is hij met pensioen maar theater maken doet hij altijd nog graag. Hij kocht een klein nostalgische draaiorgeltje. ‘Eigenlijk is het niet meer dan een blaasbalg met 25 houten pijpen’. Voor hij het wist was hij orgelman. Iedereen die hem hoort krijgt een glimlach om de mond. Het repertoire dat Pieter meebrengt is heel uiteenlopend. Van oudhollandse liedjes tot aan het Wilhelmus, van smartlappen tot André Rieu.

In de komische voorstelling ‘That’s Amore’ dompelt Bonpardon je onder in het verhaal van een excentrieke cupido tijdens een zomerse picknick vol liefde, romantiek en humor. Het spel der liefde kent geen geheimen voor deze klungelige playboy. Op zoek naar zijn ultieme liefdespartner, doet hij zijn uiterste best om een onvergetelijke picknick te organiseren. Een sublieme serenade, hartveroverende dansjes, een glaasje champagne bij kaarslicht, ... geen verleidingstruc is hem ongekend. Maar hoe hard hij ook zijn best doet, de uitvoering verloopt nooit zoals gepland.

In 2022 liepen ze in Mijdrecht rond als schoonmakers met borstels, emmers, doekjes en tandenborstels! Dit keer zien we ze met een klungelige, humoristische en interactieve voorstelling vol muziek en clownerie.

Het is verbazingwekkend wat de Spaanse straatkunstenaar Emiliano met een rol schilderstape kan doen. Samen met pantomime, circuskunsten en u als actief deelnemend publiek creëert hij iedere keer weer een unieke reis, een uniek spel. ‘TEI TEI’ is een spontaan en levend spel dat samen met het publiek ontstaat.

7. Levend Theater met Cirque du Chic www.Levendtheater.com

Hoog boven de grond, in het circusparadijs, daar dansen steltenlopers vol levenswijs. Met bloemen op hun rug, een kleurrijk festijn, verspreiden ze vreugde, als bloesems zo jn.

Hun kostuums schitteren in het licht, als een betoverend en kleurrijk gezicht. Voel de magie van het circus, vol vreugde en pracht en bewonder hun kunst met volle kracht.

Met waaiers in de hand, als een wervelende dans, verwelkomen ze je met een warme glans.

11. TG Dapper met KLOEK www.tgdapper.nl

TG Dapper kent het festival in Mijdrecht al sinds 2013. Dit keer komen ze met een kloeke, mobiele installatie die alleen met medewerking van dappere omstanders op straat tot leven komt. Onvervalst installatietheater. Niks verstopt, niks gesmukt. Gewoon robuuste constructies, basale mechanieken. De tijdloze kracht van eenvoud. ’t Is puur, staal en hout. Natuur- en menskracht. Sterke handen van groot en klein trekken aan de touwen om de ritme-instrumenten te laten klinken en de marionet te laten vliegen. Vrij als een vogel. Een mooi en subtiel samenspel tussen mens en machine brengt beeldpoëzie met spierballen. Dat belooft wat!

Vijf jaar geleden rollebolden Duo Abbraccio ook al in een hilarische out t met onderbroekenlol door de Dorpsstraat. Ze horen er dit jaar helemaal bij. In een chaotische wereld stuwen de ludieke personages Marcel & Benny zichzelf vooruit met hun speelse verwondering voor ieder individu. Hun nieuwsgierige blik gidst hen in de ontdekking van alledaagse kleine dingen die ze graag delen met de ander. In het owmoment, in wat ze SAMEN doen met de ander in het hier en nu, vinden ze uiteindelijk verbinding en geluk! Humor, ontroering, rust, verwondering en hopla... de Marcel & Benny, gaan verder op pad, zoekend, luisterend en kijkend. Niemand weet wat nog komen gaat. Maar iedereen weet ... hun geluk kunnen ze delen ... met Marcel & Benny.

8. Witty Look met de Eenwielershow www.wittylook.com

In 2018 trokken ze op het Raadhuisplein veel bekijks. Cheeky en Daiki vonden elkaar om samen een komische voorstelling te maken die een samensmelting is van cartoons en eenwieleracrobatiek van hoog niveau. Nadat ze met hun optredens meerdere keren wedstrijden in Japan hadden gewonnen, begonnen ze als duo Witty Look met optredens over de wereld. Overal worden ze hoog gewaardeerd om hun show die vol energie, unieke vaardigheden en humor. Ze zullen ook u met hun eenwielers en moderne Japanse clownerie weten te vermaken.

12.Duo Abbraccio met Moed www.duoabbraccio.be

Mijn deur naar een wereld vol sociale wezens...

Waar ik verlang naar gezien & gehoord worden...

Waar ik geholpen wil worden...

Waar ik jouw zorgzaamheid & mededogen uitnodig...

Waar ik eindig, begint de ander ... Een woordloze, absurde, tragikomische en clowneske voorstelling van een man en zijn deur op de wereld. Van een man en zijn verhaal van onmacht en eenzaamheid.

12 7 JUNI 2024 DE GROENE VENEN

Lokale en regionale artiesten en gezelschappen

21.Muziekvereniging Viribus Unitis

22.Muziekcorps Triviant

23.Amstel Blazers Collectief

24.Enjoy’s Dans

Muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis (Met Vereende Krachten) is opgericht in 1927. Langzaam maar zeker is de vereniging veranderd van een Wilnisse dorpsfanfare in een Rondeveense muziekvereniging met allure, die niet meer is weg te denken uit de gemeente De Ronde Venen.

Viribus Unitis is een dynamische vereniging met leden in de leeftijd van 7 tot 70+. Jaarlijks geven ze concerten en organiseren ze voorspeelavonden waar (jeugd)leden hun muzikale talent laten horen.

Dit jaar komen ze naar het straattheaterfestival met gezellige hedendaagse muziek door hun jongste leden.

www.viribusunitis.nl

25.Jazz- en Showballet Nicole

Triviant is een muziekkorps uit De Ronde Venen en is gevestigd in Vinkeveen en is ontstaan uit twee verenigingen: Uno Animo uit Wilnis en Tamajco uit Vinkeveen.

Triviant bestaat uit een sectie slagwerk, een sectie uitisten en een sectie melodisch slagwerk, en dat zal je horen. Op het festival komen ze met vrolijk en opzwepend mars-, pop-, en lmmuziek.

www.triviant.eu

26.Karin Dans

Dansschool Jazz- en Showballet Nicole is een dansschool waar jong en oud zich kunnen uitleven op allerlei soorten van muziek. De leerlingen leren er op ontspannen manier verschillende danstechnieken en choreograeën.

Dit jaar verzorgen ze de openingsknaller van het straatfestival op het Raadhuisplein.

www.showballetnicole.nl/

29.Shantkykoor De Turfschippers

In het najaar van 2008 zijn een aantal vrijwilligers van de R.K. Kerk in Vinkeveen gestart met Shantykoor de Turfstekers. Het koor bestaat inmiddels uit ca. 40 leden incl. dirigent, combo en de dames die de kleding en de catering verzorgen.

Door het repertoire, wat nu ook uit veel zeemansliedjes bestaat, is de naam inmiddels gewijzigd in Shanty en zeemanskoor de Turfschippers. De Rondeveense Turfschippers maken het straatfestival al jaren compleet met hun vrolijke shanty’s en zeemansliederen. Onder leiding van dirigent en combo verzorgen zij veel optredens in de regio en ver daarbuiten. www.deturfschippers.nl

Zang, dans en choreogra e is waar het in Karin’s leven om draait. Daarvoor geeft ze met veel plezier, passie, aandacht en liefde privéen groepslessen. Maar heel graag staat ze óók op het podium en choreografeert ze stukken.

Elke editie van het straatfestival kijkt Karin ernaar uit om de nieuwste dansen te presenteren. Dit jaar wordt het een sneakpreview met dansen uit de eindvoorstelling ‘Flessenpost’ te zien op 29 juni in het Theater Pieter Mondriaan

Heb je ook interesse om volgend seizoen bij Karin mee te dansen? Dan ben je welkom voor een proe es. Er zijn lessen voor alle leeftijden van kinderen tot en met volwassenen. www.karindieters.nl

30.Musicaltheater Poppies met Mama Mia Special

Stichting Musicaltheater Poppies is er voor iedereen die zich wil ontwikkelen in musicaltheater vaardigheden. Ze bieden een jaar lang lessen en workshops in zang, dans en spel waarin wordt toegewerkt naar een toffe eindvoorstelling.

Op straattheater komen ze met een spetterend optreden. Ze nemen je mee naar een Grieks eiland waar we dansen en zingen op de welbekende liedjes van ABBA.

Wil jij ook jouw theaterdroom waarmaken? Heb jij altijd al van musicaltheater gehouden? Wil je meedoen in een echte productie? Poppies biedt je deze gelegenheid. www.stichtingpoppies.nl

Het Amstel Blazers Collectief bestaat sinds 2015. Het orkest bestaat uit zo’n 20 enthousiaste muzikanten. Sinds de zomer van 2021 is Judith Glasbeek de dirigent. Het Amstel Blazers Collectief is vanaf 1 januari 2023 een nieuwe afdeling van muziekvereniging VIOS in Mijdrecht.

Het Amstel Blazers Collectief heeft een uitgebreid repertoire. Ze onderscheiden zich van andere gezelschappen met nietalledaagse nummers die toch heel herkenbaar zijn. Dit jaar spelen ze op het straatfestival herkenbare muziek uit bekende lms.

www.amstelblazerscollectief.nl

27.Da Capo’s Popkoor

Da Capo’s Popkoor is een gemengd koor met een gedeelde passie; ZINGEN! Bekende popsongs, een mooie sound en geraf neerde koorarrangementen, onder begeleiding van piano vormen de basisingrediënten voor een muzikaal sfeervol optreden. Begeleid door Floor van Erp onze dirigent en Colijn Buis.

Op het festival brengen ze een proeverijtje van het jubileumconcert. www.popkoor.nl

31.Voices & Friends met Good vibes only

Pop vocal group ‘Voices & Friends” is begin 2011 gestart door een groep zangeressen uit diverse koren en musicalgezelschappen bij elkaar te brengen. V&F zingt a-capella, met orkestband of met live combo. De muziek is kleurrijk en veelal pop en jazzy nummers.

V&F staat voor liefde voor muziek en het podium en bovenal: Vriendschap en Fun. Zij hebben er lol in! En dat straalt er vanaf!

www.facebook.com/VoicesandFriends/

Enjoy’s Dans biedt danslessen aan voor alle leeftijden! Vanaf 1,5 jaar wordt er gestart met ouder en kind danslessen. Op latere leeftijd kunnen de leerlingen kiezen uit verschillende dansstijlen zoals: Streetdance, Hiphop, Girly Hiphop, Clipdance, Dancehall, Show/Musical dans, Ballet, Specials. Ook houden ze ieder jaar open audities voor de voorselectie en de wedstrijdteams! Op het straattheater laten verschillende dansgroepen hun choreogra e zien.

www.enjoysdance.nl

28.ROM Koor

Het Regionaal Operette- en Musicalkoor, gemakshalve ROM koor genaamd, bestaat uit zo’n 45 enthousiaste leden. Het repertoire is veelzijdig. De leden van het ROM koor zingen operette- en musicalmelodieën, maar ook opera- en lmmuziek.

Zaterdag 15 juni komen ze op het plein bij De Lindeboom met een gevarieerd programma vol bekende en minder bekende melodieën. www.romkoor.nl

32.Jazz-it met Jazz-Combo

Vijf ervaren amateurjazzmusici (altsax, tenorsax, gitaar, bas en drums) uit de regio AbcoudeWeesp spelen de lekkerste zomerse bossa’s en bebop.

33. Sister Act

Rosanne en Laura Eilander staan samen onder de naam SisterAct als levend standbeeld op ons festival. Wie weet kom je deze twee goedgemutste dames tegen. Ze maken graag een praatje maar loop niet te zwammen, daar worden ze verlegen van. www.Sisteractlivestatue.wixsite.com

34.Horangi Taekwondo

Top taekwondo in De Ronde Venen. Spectaculaire demonstratie van alle verschillende aspecten van taekwondo. Moeilijke breektesten worden afgewisseld met mooie stijlvormen, realistische zelfverdediging en het uitvoeren van diverse schoppen op de schopkussens. www.horangi.nl

DE GROENE VENEN 7 JUNI 2024 13

Programmering

Professionele en Lokale/Regionale Straatartiesten

PROFESSIONELE ARTIESTEN

1.Kuo Chien-Hung (TW) Show uit Taiwan met kristallen bol, circuskubus en vuur

2.Cie DaaD Vaartocht van twee viswijven in wild water

3.Emiliano Alessi (ES) Samen met het publiek een voorstelling tapen

4.Duo Abbraccio (BE) Weet … dat je je geluk met deze Belgen kan delen

5.De Straattheater Specialist Sopje Onder met zeepbellen, water en (foute) zang

6.Super Bammer Twee tegendraadse tuinkabouters in een kruiwagen

7.Levend Theater Hoog boven de grond, als bloesems zo fijn

8.Witty Look (JP) Adembenemend en vrolijk eenwielercircus uit Japan

9.Theater Reteip Nostalgisch Perlee draaiorgeltje 10.Bonpardon (BE) Een lachwekkende show vol muziek en clownerie

Dapper Kloek, puur, staal en hout. Natuur- en menskracht 12.Duo Abbraccio (BE) Een man en zijn verhaal van onmacht en eenzaamheid LOKALE/REGIONALE ARTIESTEN

21.Muziekvereniging Viribus Unitis Gezellige hedendaagse muziek

De Turfschippers Vrolijke zeemansliederen 30.Musicaltheater Poppies Mama Mia Special: ABBA liedjes op een Grieks eiland

Vijf jazzmusici spelen zomerse bossa's en bebop

Loop niet te zwammen, daar worden ze verlegen van

Vriend worden

Wilt u ook blijven genieten van het jaarlijkse straattheaterfestival? Word dan ‘Vriend van Straattheaterfestival De Ronde Venen’ door het formulier hieronder in te vullen.

U kunt kiezen uit een eenmalige machtiging, die u eventueel jaarlijks kunt herhalen, of een machtiging voor een automatische incasso. In het laatste geval wordt uw bijdrage jaarlijks tot wederopzegging door onze stichting afgeschreven van de door u ingevulde bankrekening.

U wordt ‘Vriend van Straattheaterfestival De Ronde Venen’ met een bijdrage van in ieder geval €10. Maar een hoger bedrag is natuurlijk van harte welkom!

Ik word Vriend van Straattheaterfestival De Ronde Venen

Eenmalige machtiging

Machtiging doorlopende automatische incasso / contante storting

Hierbij verleent: Naam (gevolmachtigd) *

een machtiging tot automatische incasso aan:

Stichting Straattheaterfestival De Ronde Venen, Herenweg 129, 3648 CC Wilnis.

Adres

Postcode en Woonplaats

BIC IBAN

E-mailadres

Euro 10,- Hoger bedrag:

Vanaf welke datum: Akkoord

Stuurdezeknipbonopnaar:StichtingStraattheaterfestivalDeRondeVenen,Herenweg129, 3648 CCWilnis.

14 7 JUNI 2024 DE GROENE VENEN
www.straattheaterdrv.nl Definitief Programma Straattheater DRV 15 juni 2024 ARTIEST KORTE OMSCHRIJVING DUUR 10h45 11h00 11h15 11h30 11h45 12h00 12h15 12h30 12h45 13h00 13h15 13h30 13h45 14h00 14h15 14h30 14h45 15h00 15h15 15h30 15h45 16h00 8.Witty Look eenwielercircus uit Japan 45' 1.Kuo Chien-Hung magische show uit Taiwan 25' 25.Jazz/Showballet Nicole jazz- en showballet 45' Opening officiële opening 10' 26.Karin Dans kleuterdans en ballet 45' 24.Enjoy's Dance dansoptredens 32.Jazz-it zomerse bossa's en behop 45' 3.Emiliano Alessie 40' 11.TG Dapper natuur en menskracht 15' 28.ROM Koor bekende melodieën 45' 21.Muziekver. Viribus Unitis hedendaagse muziek 45' 34.Horangi TaeKwondo teakwondo demonstratie 30.Musicaltheater Poppies Mama Mia Special ABBA 20' 27.Da Capo's Popkoor proeverij jubileumconcert 30' 6.Super Bammer tegendraadse tuinkabouters 20' 12.Duo Abbraccio onmacht en eenzaamheid 10.Bonpardon muziek en clownerie 25' 31.Voices & Friends kleurrijke muziek 30' 30.Musicaltheater Poppies Mama Mia Special ABBA 20' 22.Muziekkorps Triviant mars-, pop- en filmmuziek 20' 23.Amstel Blazers Collectief muziek uit bekende films 29.De Turfschippers vrolijke zeemansliederen 40' 9.Theater Reteip nostaligsch draaiorgeltje 45' 2.Cie DaaD 2 viswijven in wild water 30' 5.De Straattheater Specialist sopje onder met foute zang 30' 4.Duo Abbraccio deel je geluk met hen 30' 7.Levend Theater hoog, als bloesems zo fijn 40' 33.SisterAct loop niet te zwammen 45' ARTIEST DUUR 10h45 11h00 11h15 11h30 11h45 12h00 12h15 12h30 12h45 13h00 13h15 13h30 13h45 14h00 14h15 14h30 14h45 15h00 15h15 15h30 15h45 16h00
KORTE OMSCHRIJVING DUUR 10h45 11h00 11h15 11h30 11h45 12h00 12h15 12h30 12h45 13h00 13h15 13h30 13h45 14h00 14h15 14h30 14h45 15h00 15h15 15h30 15h45 16h00 16h15 16h30 16h45 17h00 eenwielercircus uit Japan 45' magische show uit Taiwan 25' 25.Jazz/Showballet Nicole jazz- en showballet 45' officiële opening 10' kleuterdans en ballet 45' dansoptredens 45' zomerse bossa's en behop 45' 40' natuur en menskracht 15' bekende melodieën 45' Viribus Unitis hedendaagse muziek 45' TaeKwondo teakwondo demonstratie 20' Poppies Mama Mia Special ABBA 20' Popkoor proeverij jubileumconcert 30' tegendraadse tuinkabouters 20' onmacht en eenzaamheid 30' muziek en clownerie 25' Friends kleurrijke muziek 30' Poppies Mama Mia Special ABBA 20' Triviant mars-, pop- en filmmuziek 20' Collectief muziek uit bekende films 30' Turfschippers vrolijke zeemansliederen 40' nostaligsch draaiorgeltje 45' 2 viswijven in wild water 30' Specialist sopje onder met foute zang 30' deel je geluk met hen 30' hoog, als bloesems zo fijn 40' loop niet te zwammen 45' DUUR 10h45 11h00 11h15 11h30 11h45 12h00 12h15 12h30 12h45 13h00 13h15 13h30 13h45 14h00 14h15 14h30 14h45 15h00 15h15 15h30 15h45 16h00 16h15 16h30 16h45 17h00 RAADHUISPLEIN LINDEBOOM PASSAGE RECHTHUIS RAADHUISPLEIN LINDEBOOM RECHTHUIS PASSAGE DORPSSTRAAT DORPSSTRAAT 24-mei-2024
Definitief Programma Straattheater DRV 15 juni 2024
11.TG
met de
leden 22.Muziekcorps Triviant Mars-,pop-,
filmmuziek 23.Amstel Blazers Collectief Herkenbare
bekende films 24.Enjoy's Dance Shows
25.Jazz-
26.Karin
27.Da
28.ROM-koor
29.Shantykoor
31.Voices
32.Jazz-it
33.SisterAct
34.Horangi
jongste
en
muziek uit
met een variatie in choreografieën
en Showballet Nicole Traditionele openingsknaller met dans en show
Dans Dansen uit hun eindvoorstelling 'Flessenpost'
Capo's Popkoor Proeverijtje van hun jubileumconcert
Bekende en minder bekende melodieën
& Friends Kleurrijke muziek van pop,jazz en kleinkunst
TaeKwondo Spectaculaire demonstratie van taekwondo

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.