Page 16

16

Verkoopmedewerker

8 juni 2018

(fulltime) Vind je het leuk om klanten te adviseren en te inspireren bij hun klus in en om het huis? Maak dan kennis met de functie van Verkoopmedewerker bij KARWEI! Wat ga je precies doen? Als Verkoper bij KARWEI zorg jij ervoor dat iedere klant met een glimlach de winkel verlaat! Hoe je dit doet? Door actief op klanten af te stappen en ze te helpen met wat ze nodig hebben. Advies over producten, wooninspiratie en klusadviezen, jij weet overal raad mee! “Wat moest ik toch zonder jou?” Zal je dagelijks te horen krijgen. Mooi meegenomen Dankzij onze KARWEI academy weet jij na een tijdje alles van al onze producten en processen. Na het volgen hiervan kun je dan ook op de hele vloer worden ingezet. Fijn voor onze klanten, ook handig voor jou zelf. Offline vs. Online Naast offline met verkoop bezig te zijn, ben je ook verantwoordelijk voor een stukje online verkoop. Is er een product niet op voorraad? Of krijgt een klant het product niet mee in zijn auto? Met de bestelzuil kun jij ter plekke met jouw klanten naar de webshop gaan. Hier kunnen de klanten direct afrekenen. Jij regelt het allemaal! Wat heb je nodig voor deze baan? In ieder geval vind je het leuk om in een doe-het-zelf bouwmarkt aan de slag te gaan! Affiniteit met onze branche en producten is daarom gewenst. Heb je minimaal VMBO GL/TL werk- en denkniveau? Kun jij je vinden in ons motto ‘resultaat met plezier’? En sta jij onze klanten deskundig en met enthousiasme te woord? Dan hebben we een match!

MIJDRECHT Wat kun je van ons terug verwachten? Een baan waarmee je naast hard werken, ook een fijne tijd met je collega’s gaat beleven! Onze medewerkers benadrukken vaak de leuke sfeer op de werkvloer. Werktijden Onze vestigingen zijn doordeweeks open van 09:00 tot 21:00 uur. Op zaterdagen zijn we geopend tot 18:00 en op zondagen tot 17:00 uur. Zin om te beginnen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evert van der Noll of direct solliciteren via e.vandernoll@goedhart.com. Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de bouwmarkt via 0297-242 423. Wie zijn wij? Jij gaat aan de slag in een KARWEIvestiging. Hier kom je te werken voor Goedhart. Goedhart is franchisenemer van 17 bouwmarkten van GAMMA en KARWEI. Al onze winkels zitten in de Randstad. GAMMA en KARWEI zijn doe-het-zelfmarkten in Nederland. Onze medewerkers staan hier klaar voor alle klanten. Wij dragen bij aan het succes van GAMMA en KARWEI! Jouw collega’s van Goedhart zijn er voor iedereen die zijn/haar huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Meer over Goedhart weten? Neem dan een kijkje op onze website goedhard.com.

Industrieweg 38 | 3641 RM MIJDRECHT | Tel: 0297 24 24 23

Of we in Mijdrecht blijven? Natuurlijk. Voor al uw bankzaken staan we voor u klaar. Online, maar ook fysiek op in ons kantoor op de Bozenhoven. Of het nu gaat om uw hypotheek of bedrijfsfinanciering. Gewoon een kop koffie komen drinken mag natuurlijk ook.

Rabobank Rijn en Veenstromen

DE GROENE VENEN

Help je iemand graag op weg?

Van Driel Groep zoekt voor het nieuwe schooljaar 2018-2019 in jouw regio:

Chauffeurs leerlingenvervoer 12 - 15 uur per week

Als Chauffeur in het leerlingenvervoer breng je op schooldagen leerlingen naar het speciaal onderwijs. De routes zijn ingepland op vaste dagen en tijden. In de ochtend vinden de werkzaamheden plaats tussen 07.00 en 09.30 uur en in de middag tussen 14.30 en 17.00 uur. Het vervoer moet elke dag met bijzondere zorg worden uitgevoerd, werken met deze doelgroep vergt speciale aandacht. Veiligheid, regelmaat en professionaliteit is erg belangrijk. Het betreft een zelfstandige, parttime baan met de nodige uitdagingen. De CAO Taxivervoer is van toepassing en de hoogte van het salaris is afhankelijk van de ervaringsjaren in de taxibranche. Ben je in het bezit van een Chauffeurskaart Taxi of ben je bereid om deze te behalen? Heb je daarnaast affiniteit met de doelgroep, beschik jij over een dienstverlenende instelling en ben je computervaardig? Solliciteer dan direct op www.vandrielgroep.nl/vacatures Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met de afdeling P&O via 0412 - 676 933. Van Driel Groep biedt maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg. Het servicepakket bestaat o.a. uit leerlingenvervoer, personeels-en groepsvervoer, rolstoel- en ziekenvervoer, taxi- en luchthavenvervoer en touringcarvervoer. Van Driel is ISO gecertificeerd en heeft het TX- en SKTB- keurmerk.

Profile for De Groene Venen

De Groene Venen 08-06-2018  

De Groene Venen 08-06-2018

De Groene Venen 08-06-2018  

De Groene Venen 08-06-2018

Advertisement