Page 1

RENAULT TWINGO

DRIVE THE CHANGE


DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Renault Twingo van twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. Renault drukt ook de gebruiks- en verzekeringskosten met modellen die zich goedkoop laten herstellen en die een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak bieden.

DE HERSTELLINGSWAARBORG Renault gaat zeer ver met de kwaliteitswaarborg. En dat voor het hele gamma. Deze waarborg behelst de onderdelen en werkuren van de betreffende tussenkomst gedurende 12 maanden.

DE SERVICECONTRACTEN EASYLIFE Renault presenteert u zijn waarborgverlenging voor een gerust gevoel onderweg. De waarborg van de constructeur kunt u verlengen door het storten van een vastgesteld forfaitair bedrag. Voor meer informatie kan u terecht bij uw Renault-verdeler. VOORDELEN: - Geldig in de meeste Europese landen - Omvat ook Renault Assistance - pechbijstand tot op het einde van het contract - Vervangwagen inbegrepen (tot 3 werkdagen) om uw mobiliteit te garanderen - Meerwaarde bij het verkopen van de wagen

DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen.

WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: - telefoon: +32 (0) 78/05 11 15 van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, - internet: www.renault.be, - post: Renault BelgiĂŤ Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.


AL 116 JAAR LANG DELEN WE DE VISIE DAT EEN AUTO, OM MEE TE ZIJN MET ZIJN TIJD, ALTIJD EEN VOORUITGANG MOET ZIJN, EEN DUURZAAM ENGAGEMENT, EEN BRON VAN ENTHOUSIASME EN DUURZAME MOBILITEIT VOOR IEDEREEN.

Bij Renault zijn we van mening dat een auto zich moet aanpassen aan de levensstijl en verwachtingen van elke gebruiker. Die filosofie ligt ook aan de basis van onze “auto’s om in te leven”. Vandaag vertaalt die “eigentijdsheid” zich door het onderzoek naar een duurzame en milieuvriendelijke mobiliteit, veiligheid en toegankelijke kwaliteit voor een breed publiek. Gesterkt door die overtuiging hebben we Renault Tech opgericht, een entiteit die zich specialiseert in het ontwerpen, produceren en commercialiseren van voertuigen voor personen met beperkte mobiliteit. We willen de auto een andere richting geven, opdat hij een nieuwe, beter aangepaste plaats in onze maatschappij krijgt en opnieuw een bron van vooruitgang wordt voor de mens. In die geest ontwikkelen we vandaag de dag een gamma elektrische wagens voor iedereen.

DRIVE THE CHANGE.


TWINGO CITY, HOOFDSTAD DER

OPTIMISME. BRENG KLEUR

IN UW LEVEN!


BEKIJK HET LEVEN DOOR EEN

TWINGOBRIL!

KLEIN EN TOCH

GROOTS IN DE STAD.


STERK KARAKTER ONDEUGEND, EXPRESSIEF… EN DOOR EN DOOR TWINGO.

Met zijn ondeugende blik die overloopt van karakter geeft Renault Twingo blijk van een aanstekelijke levensvreugde. Hij straalt dynamisme uit en draagt zijn Renault-logo met trots. Zijn expressieve snoet wordt opgeluisterd met ronde mistkoplampen die hoog op het radiatorrooster zijn geplaatst. Sympathiek met zijn afgeronde lijnen, pittig met zijn uitgebreide kleurgamma… Renault Twingo brengt kleur in uw leven.


De foto’s en teksten gelden voor het hele Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.


GUL TWINGO, EEN TOONBEELD VAN GASTVRIJHEID.

Vier volwaardige plaatsen en bagage ? Ja, en nog veel meer. Renault Twingo mag dan compact zijn langs buiten, binnenin mikt hij resoluut op moduleerbaarheid. Dankzij de onafhankelijke, verschuifbare achterzetels laat de binnenruimte zich met een onwaarschijnlijk gemak moduleren. Zo biedt de erg ruime Renault Twingo achterin comfortabel plaats aan twee volwassenen. En de koffer ? Die groeit in een oogopslag van 165 naar 959 liter. Uitgekiende bergvakken voor al uw kleine voorwerpen vullen dat aanzienlijke volume nog aan. Praktisch en doordacht : Renault Twingo past zich aan uw behoeften, uw wensen en uw leven aan.


ZO WENDBAAR DE STAD ALS SPEELTERREIN…


In de stad wonen wordt een dagelijks genoegen met Renault Twingo! Levendig, reactief en wendbaar‌ Renault Twingo rijgt de straatjes aan elkaar. En met zijn korte draaicirkel en erg compacte afmetingen wordt parkeren een fluitje van een cent. Een echte stadswagen maar wel met alle veiligheidsvoorzieningen. Zo verwerft hij een plaats aan de top van zijn segment: ga zonder zorgen de weg op dankzij de frontale en laterale airbags en de snelheidsregelaar/-begrenzer. Met Renault Twingo behoort de stad u toe.


STEEDS KLAAR VOOR DE START ‌ DE WEG ALS SPORTVELD.

Pittig, zuinig en milieuvriendelijk! Als concentraat van levendigheid en veiligheid verzoent Renault Twingo energie met veelzijdigheid en comfort met prestaties. De LEv 75-motor toont zich bijzonder levendig en sober. In combinatie met het wendbare weggedrag van Renault Twingo biedt hij een maximaal rijplezier, met forse acceleraties en dynamische hernemingen. Stuk voor stuk uitstekende redenen om erop uit te trekken.


COMFORT

1

2

3

4

MULTIMEDIA 1. AFZONDERLIJKE EN VERSCHUIFBARE ACHTERZETELS Reizen met het gezin of met vrienden, volumineuze vrachten, een verhuis... Voor een optimale moduleerbaarheid kunt u de achterzetels onafhankelijk van elkaar neerklappen of verschuiven om tot 959 liter koffervolume vrij te maken. Renault Twingo schikt zich naar al uw wensen ! 2. ELEKTRISCH PANORAMISCH GLAZEN OPEN DAK Het enorme elektrische glazen dak biedt een maximale lichtinval in het interieur en een panoramisch uitzicht op de omgeving. En als de zon echt brandt, zorgen de praktische, ge誰ntegreerde zonneschermen voor schaduw.

1. BEDIENINGSSATELLIET AAN HET STUUR De voornaamste audiofuncties kunt u heel eenvoudig regelen met behulp van de ergonomische toetsen aan het stuur. 2. RADIO MONO-CD MP3, BLUETOOTH速, PLUG & MUSIC, 4X15 W, 4 LS MET BEDIENING AAN HET STUUR. Met zijn Bluetooth速- aansluiting kan u handenvrij telefoneren om steeds bereikbaar te zijn. Sluit uw MP3-speler aan met de USB- of Jack-aansluiting, en navigeer door het menu met de bediening aan het stuur.

3. ELEKTRISCH PANORAMISCH STOFFEN OPEN DAK Voeg stijl toe aan uw Renault Twingo en geniet van de open lucht dankzij het elektrisch panoramisch stoffen open dak.

1

2

4. AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING Voor een maximaal comfortniveau biedt Renault Twingo een manuele of automatische airconditioning.

Details van uitrustingen en opties vindt u achteraan deze brochure.


ACCESSOIRES 1. OPBERGPOTJE Handig en altijd binnen handbereik. Dit bakje is de ideale manier om uw sleutels, parkeerticket of lipstick in op te bergen. Echt een prachtidee!

1

2. GRASS MAT Echt een duivels idee! Het antislip “grasmatje” op het dashboard zorgt ervoor dat kleine “rondslingerende” spulletjes, zoals pennen, kleingeld, enz. goed op hun plaats blijven liggen. Beschikbaar in verschillende kleuren. 3. DRAAGBARE HANDENVRIJE KIT “JABRA FREEWAY” Geniet van handenvrije duidelijke oproepen en van muziek met een surround geluid.

2

3

4. VLOERMATTEN De vloermatten zijn op maat gemaakt en perfect in harmonie met het interieur van Renault Twingo. De ruime waaier aan Renault vloermatten zal u zeker weten te bekoren met zijn hoogwaardige kwaliteit en zijn design. Of u nu voor stoffen of rubberen matten kiest, bij Renault vindt u zeker de vloermat die u zoekt.

6-7. CARBON LOOK-KIT Voor een “vechters”-look kan uw Renault Twingo uitgerust worden met een Carbon Look-kit. Een bijkomende voorspoiler en twee sierelementen voor de onderkant van de achterbumper geven een echte sportieve touch aan uw Renault Twingo. 8. ACHTERSPOILER Zin om uw Renault Twingo een nog sportievere uitstraling te geven? Kies dan voor de aërodynamische achterspoiler die perfect aansluit bij de Carbon Look-kit.

6

7

5. PARKEERHULP ACHTERAAN Om u te helpen bij het parkeren is er een parkeerhulpsysteem dat u waarschuwt voor obstakels achter uw wagen. Hoe sneller de bip-geluiden elkaar opvolgen, hoe dichter u het obstakel nadert.

4

6 tot 8 5


DESIGN

HELLO! Moderniteit en eenvoud. Met zijn gestreepte bekleding "Bayadère" geeft de versie Hello! vorm aan het kleurrijke karakter van Renault Twingo.

HELIOS Stijl en comfort. Met zijn zetelbekleding "Night & Day" en zijn panoramisch glazen open dak, geniet u in stijl van een maximale lichtinval in het interieur.


EXCEPTION Design en sportiviteit. Binnen- en buitendesign aangevuld met glanzend zwarte en verchroomde accenten. Zetelbekleding en instrumentenkap met sierstiksels, donkergetinte ruiten en alu 15"-velgen "Air", ... Twingo Exception meet zich een verzorgde en trendy stijl aan.


UITRUSTING Hello! s ABS met remhulpsysteem s Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing s Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing s In de hoogte regelbare "komma"-hoofdsteunen achteraan s Opbergvak in de deuren vooraan en zijpanelen achteraan s Zijdelingse beschermstrips s Neerklapbare achterbank 1/1 (zitting en rugleuning) s Voor- en achterbumper in koetswerkkleur s Bagagescherm s 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer s 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanner s Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden s Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening

Helios = Hello! + s Zijdelingse airbags vooraan s In de hoogte regelbare hoofdsteunen vooraan s Zijdelingse beschermstrips in koetswerkkleur s Aerodynamische achterspoiler in Zwart Nacre s 14"-velgen met sierwieldoppen "Pirate" in antracietgrijs Exception = Hello! + s Zijdelingse airbags vooraan s In de hoogte regelbare hoofdsteunen vooraan s Zijdelingse beschermstrips in koetswerkkleur s Instrumentenkap in imitatieleder met sierstiksels s Manuele airconditioning s Kofferverlichting s Aanduiding van de buitentemperatuur s Alu 15"-velgen "Air"

s s s s s s s s s s s s s s s

Variabele stuurbekrachtiging Centraal plafondlampje vooraan Ruitenwissers vooraan met regelbare interval Achterklep met verwarmde achterruit en intelligente ruitenwisser met automatische activering bij schakelen in achteruit 14"-velgen met sierwieldoppen "Moai" Bandenopblaaskit met compressor Make-upspiegel aan bestuurderszijde Boordcomputer 12V-aansluiting Mistkoplampen Radiovooruitrusting : bekabeling, dakantenne, 2 LS vooraan Open opbergvak op het bovenste gedeelte van het dashboard aan bestuurderszijde Luchtrecyclage Van binnenuit regelbare koplampen Van binnenuit regelbare buitenspiegels

s Regelbare dashboardverlichting s Stoffen zetelbekleding "Bayadère" s In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning s Startblokkeersysteem met transponder s Isofix-bevestiging voor kinderstoel op de passagiersplaatsen vooraan en rechts achteraan s Binnenverlichting met vertragingsmechanisme s Getinte ruiten s In de hoogte regelbaar stuurwiel

HELLO!

s Elektrische ruiten vooraan s Deurpanelen met stofinleg s Radio tuner, Bluetooth, Plug & Music, 4x15 W, 4 LS met bediening aan het stuur s Stoffen zetelbekleding "Night & Day"

s In de hoogte regelbare bestuurderszetel s Elektrisch panoramisch glazen open dak

s s s s s

s Stoffen zetelbekleding "Ligne" s In de hoogte regelbare bestuurderszetel s Verschuifbare en opklapbare individuele achterzetels, met verstelbare en neerklapbare rugleuning s Voorzetels met versterkte zijdelingse steun s Donkergetinte ruiten achteraan s Lederen stuurwiel

Elektrische ruiten vooraan Deurpanelen met stofinleg Opbergzakje op de rugleuning van de passagierszetel Lederen versnellingspookknop Radio mono-CD MP3, Bluetooth, Plug & Music, 4x15 W, 4 LS met bediening aan het stuur s Snelheidsregelaar en -begrenzer s Elektrische en verwarmde buitenspiegels in Zwart Nacre

HELIOS

EXCEPTION


SIERWIELDOPPEN EN ALU VELGEN

14"-VELGEN MET SIERWIELDOPPEN "MOAI"

14"-VELGEN MET SIERWIELDOPPEN "PIRATE" IN ANTRACIETGRIJS

ALU 15"-VELGEN "AIR"

KLEUREN

IJSWIT (369)*

HELROOD (727)*

BERMUDABLAUW (RPC)*

VANILLEWIT (ENR)**

* niet-metaalkleur ** speciale niet-metaalkleur *** op Hello! en Exception

FUCHSIAPAARS (LNE)

ULTRAVIOLET (LNF)

ZWART NACRE (676)

PLATINIUMGRIJS (D69)

TOERMALIJNBRUIN (CNG)***


TECHNISCHE KENMERKEN LEv 75 HOMOLOGATIE

Fiscaal vermogen (pk) Aantal plaatsen

6 4

MOTOR

Milieunorm Cilinderinhoud (cm³) Aantal cilinders / kleppen Max. vermogen kW (pk) bij tr/min Max. koppel Nm bij tr/min Type injectie Brandstof

Euro 5 1149 4 / 16 55 (75) - 5550 107 - 4250 multipoint benzine

VERSNELLINGSBAK

Type Aantal versnellingen vooruit

manueel 5

STUURINRICHTING

Bekrachtiging

Elektrische, variabele stuurbekrachtiging

WIELEN - BANDEN

Banden Stalen reservewiel 14"

Hello! - Helios : 5,5 J 14 staal - 175/65 R14 82T Exception : 6 J 15 alu - 185/55 R15 82H optie

INHOUD

Brandstoftank (l)

40

PRESTATIES

Topsnelheid (km/u) 0-100 km/u (s) 400 m vanuit stilstand (s) 1000 m vanuit stilstand (s)

169 12"30 17"90 33"10

THEORETISCH VERBRUIK - NEDC cyclus

CO2-uitstoot (g/km) Categorie CO2/Verbruik Stadscyclus (l/100 km) Wegcyclus (l/100 km) Volledige cyclus (l/100 km)

104 B 5,9 3,7 4,5

GEWICHTEN (kg)

Rijklaar leeggewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger met remmen Aanhanger zonder remmen

939 1360 1710 350 350

Twingo Renault eco2 voldoet aan de volgende drie voorwaarden: productie in een fabriek met ISO 14 001-certificaat voor een minimale impact op het milieu voertuigen met een CO2-uitstoot van minder dan 120 g/km of motor op biobrandstof voertuigen met ten minste 7% gerecycleerde kunststoffen en met een recycleerbaarheid van meer dan 85% Met Renault eco2 verbindt het merk zich voor de volledige levenscyclus van het voertuig.


AFMETINGEN

KOFFERINHOUD (dm3)

HELLO!

HELIOS

EXCEPTION

MET NEERKLAPBARE ACHTERBANK 1/1

met bank in normale stand, onder bagagescherm met opgeklapte achterbank, tot aan het dak

230 951

230 951

-

-

165 (*)

165

-

285 (*)

285

-

959 (*)

959

2367 3687 767 553 1414 1400 1655/1949 1470 1980 693 137

2367 3687 767 553 1414 1400 1655/1949 1470 1980 693 137

2367 3687 767 553 1400 1386 1655/1949 1470 1980 693 137

VERSCHUIFBARE, INDIVIDUELE ACHTERZETELS

met achterzetels volledig naar achter geschoven, onder bagagescherm met achterzetels volledig naar voren geschoven, onder bagagescherm met opgevouwen achterzetels, tot aan het dak AFMETINGEN (mm)

A B C D E F G H H1 J K

Wielbasis Totale lengte Overbouw vooraan Overbouw achteraan Spoorbreedte vooraan Spoorbreedte achteraan Totale breedte met ingeklapte/uitgeklapte buitenspiegels Totale hoogte leeg Totale hoogte leeg met open achterklep Hoogte laaddrempel leeg Vrije hoogte geladen

AFMETINGEN (mm)

L Binnenlengte (1ste en 2de zetelrij) M Breedte op ellebooghoogte vooraan M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan N Breedte op heuphoogte vooraan N1 Breedte op heuphoogte achteraan P Binnenhoogte vooraan bij 14째 - zonder open dak - met open dak Q Binnenhoogte achteraan bij 14째 - zonder open dak - met open dak Y Max. breedte laadopening Y1 Breedte laadopening onderaan Y2 Binnenbreedte tussen de wielkasten achteraan Z Hoogte laadopening achteraan Z1 Max. laadlengte (van de achterklep tot de achterbank/ achterzetels in portefeuillestand) Z2 Laadlengte achter achterbank in normale stand Z3 Hoogte onder het bagagescherm (*) met de optie Modulariteitspack

HELLO!

HELIOS

EXCEPTION

1581 1400 1348 1350 1338 897 868 1187 883 1137 648

1581 1400 1348 1350 1338 868 833 tot 864 1187 883 1137 648

1581 1400 1348 1350 1338 897 868 851 tot 878 833 tot 864 1187 883 1137 648

1157

1157/1020 (*)

1020

560 583

560 583

560 583


UITRUSTING EN OPTIES HELLO!

HELIOS

EXCEPTION

ã ã ã ã ã ã ã ã ã ã ¤ (1)

ã ã ã ã ã ã ã ã ã ã ã ¤ (1)

ã ã ã ã ã ã ã ¤ ã ã ã ã ¤ (1)

¤ ¤ ã zwart koetswerkkleur ã -

¤ ¤ ã zwart koetswerkkleur ã ã ã -

¤ ¤ ã glanzend zwart glanzend chroom ã ã

ã -

ã ã ã

ã ã ã ã ã ã

ã ã ã ã -

ã ã ã ¤ - Modulariteitspack ã ã ã -

ã ã ã ã ã ã ã

VEILIGHEID ABS Noodremhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanner 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer Dynamische stabiliteitsregeling ESP met antislipsysteem ASR Isofix-bevestiging voor kinderstoel op de passagiersplaatsen vooraan en rechts achteraan Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Startblokkeersysteem met transponder Bandenopblaaskit met compressor Stalen reservewiel 14"

DESIGN BUITEN Speciale niet-metaalkleur Metaalkleur Voor-en achterbumpers in koetswerkkleur Stootstrook in voorbumper Omranding van de mistkoplampen Aerodynamische achterspoiler in Zwart Nacre Zijdelingse beschermstrips in koetswerkkleur 14"-velgen met sierwieldoppen "Moai" 14"-velgen met sierwieldoppen "Pirate" in antracietgrijs Alu 15"-velgen "Air"

DESIGN BINNEN Interieuraankleding in donker carbon Centrale console in glanzend zwart Instrumentenkap in imitatieleder met sierstiksels Lederen stuurwiel Lederen versnellingspookknop Deurpanelen met stofinleg

ZETELS In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning Voorzetels met versterkte zijdelingse steun In de hoogte regelbare bestuurderszetel Neerklapbare achterbank 1/1 (zitting en rugleuning) Verschuifbare en opklapbare individuele achterzetels, met verstelbare en neerklapbare rugleuning In de hoogte regelbare hoofdsteunen vooraan In de hoogte regelbare "komma"-hoofdsteunen achteraan Stoffen zetelbekleding "Bayadère" Stoffen zetelbekleding "Night & Day" Stoffen zetelbekleding "Ligne"


HELLO!

HELIOS

EXCEPTION

ĂŁ ĂŁ ĂŁ

ĂŁ ĂŁ ĂŁ

ã ã ¤ ã ã

ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ

ã ã ã ã ã ã ¤ ¤ - Modulariteitspack ã ã ã

ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ

ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ

ã ã ã ã ¤ ã

ã ã ã ã ã ¤ ã

ĂŁ ĂŁ ĂŁ

ĂŁ ĂŁ ĂŁ

ĂŁ ĂŁ ĂŁ ĂŁ

ĂŁ -

ã ¤ ã -

¤ ã ã

ã ¤ -

ã ¤

ĂŁ

RIJDEN Boordcomputer Variabele stuurbekrachtiging Elektronische toerenteller Snelheidsregelaar en -begrenzer In de hoogte regelbaar stuurwiel

ZICHTBAARHEID - VERLICHTING Van binnenuit regelbare koplampen Mistkoplampen Ruitenwissers vooraan met regelbare interval Achterklep met verwarmde achterruit Intelligente ruitenwisser met automatische activering bij schakelen in achteruit Van binnenuit regelbare buitenspiegels Elektrische en verwarmde buitenspiegels in Zwart Nacre Kofferverlichting Centraal plafondlampje vooraan Binnenverlichting met vertragingsmechanisme Regelbare dashboardverlichting

COMFORT Elektrische ruiten vooraan Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening 12V-aansluiting Make-upspiegel aan bestuurderszijde Manuele airconditioning Automatische airconditioning Luchtrecyclage

OPBERGMOGELIJKHEDEN Opbergvak in de deuren vooraan en zijpanelen achteraan Opbergzakje op de rugleuning van de passagierszetel Open opbergvak op het bovenste gedeelte van het dashboard aan bestuurderszijde Bagagescherm

RUITEN Elektrisch panoramisch glazen open dak Elektrisch panoramisch stoffen open dak Getinte ruiten Donkergetinte ruiten achteraan

COMMUNICATIE Radiovooruitrusting: bekabeling, dakantenne en 2 LS vooraan Radio tuner, BluetoothŽ, Plug & Music, 4x15 W, 4 LS met bediening aan het stuur Radio mono-CD MP3, BluetoohŽ, Plug & Music, 4x15 W, 4 LS met bediening aan het stuur 㪪3ERIEªªªªªªäªª/PTIEªªªªªª ªª.IETªBESCHIKBAARª (1) 6ERVANGTªDEªBANDENOPBLAASKITªMETªCOMPRESSOR


(www.renault.be)

Milieuinformatie [KB 19.03.2004] : www.duurzame-ontwikkeling.renault.be Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (december 2013). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto’s en teksten gelden voor het hele gamma Renault Twingo. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt Renault zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële Renault-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke Renault-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault.

77 11 200 008 – DECEMBER 2013 RENAULT S.A.S. Société par Actions Simplifiée au capital de 533 941 113,00 / 13-15, quai Le Gallo – 92100 Boulogne-Billancourt Cedex – R.C.S. Nanterre B 780 129 987 / Tél. : 0810 40 50 60

RENAULT TWINGO

Twingo  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you