Page 1

Brunssum 11 woningen Korenbloem


Emma, mooi wonen in Brunssum De woningen zijn standaard voorzien van: • Hoogwaardige gevel-, dak- en vloerisolatie. • Kunststof buitenkozijnen met HR++ beglazing. • Hoogrendement CV-combiketel met warmwater voorziening. • Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. • CO2-gestuurde mechanische ventilatie met natuurlijke toevoer via ventilatieroosters. • PV-panelen installatie. • Sphinx 300 sanitair met Grohe kranen. • Vurenhouten trappen. • Binnenkozijnen middels stalen nastelkozijnen. • Binnendeuren middels opdekdeuren. • Badkamer en toilet afwerking met vloer- en wandtegels. • Keuken met diverse aansluitingen. Er is geen keukeninrichting gemonteerd. Optie mogelijkheden:

Kavel oppervlaktes:

• Uitbouw begane grond achterzijde met diepte 1,2m

Kavel 2

248m2

Kavel 6

263m2

Kavel 12 246m2

of 2,4m uit te breiden.

Kavel 3

249m2

Kavel 9

228m2

Kavel 13 246m2

• Dakraam of dakkapel in achtergevel dakvlak mogelijk.

Kavel 4

250m

Kavel 10 246m

• Buitendeur in zijgevel, t.b.v. doorgang woonkamer/

Kavel 5

251m2

Kavel 11 246m2

2

2

Kavel 14 246m2

gemetselde berging.

In Brunssum, op een van de mooiste plekken van Parkstad, ligt nieuwbouwwijk Emma. In Emma is het goed leven voor iedereen die houdt van mooie architectuur, comfort, rust en ruimte. Hier ontstaat een wijk die voldoet aan de woonwensen voor mensen van jong tot oud, in een omgeving met parken en natuurlijk groen. De woningen Korenbloem zijn geprojecteerd op kavels 2 t/m 6 en 9 t/m 14 en zijn allen twee-onder-één kapwoningen. Afmetingen bedragen ca. 420 m3, woonoppervlakte ca. 118 m2 en een garage van ca. 18 m2.

2

3


Straat impressie

4

5


Woningtype Korenbloem, begane grond

6

Woningtype Korenbloem, verdieping 1

Bouwnummers 2, 4, 6, 9, 11, 13 als getekend

Bouwnummers 2, 4, 6, 9, 11, 13 als getekend

Bouwnummers 3, 5, 10, 12 en 14 gespiegeld

Bouwnummers 3, 5, 10, 12 en 14 gespiegeld

7


Woningtype Korenbloem, verdieping 2

Technische omschrijving en afwerking algemeen

Op de woningen is de Woningborg Garantie- en waarborgregeling van toepassing.

peil/rooilijn

Als peil geldt de bovenkant van de begane grondvloer achter de voordeur van de woning. De juiste maat wordt bepaald in overleg met de gemeente.

terreininventaris

De hoekpunten van de kavels worden aangegeven middels perkoenpalen.

buitenriolering

De woning wordt aangesloten op een gescheiden rioleringstelsel van de gemeente. Vuilwater via regulier riool.

De buitenkozijnen van de ramen en deuren worden uitgevoerd in kunststof. De binnenkozijnen worden uitgevoerd als stalen afgelakte montagekozijnen met bovenlichten. Er wordt isolerende beglazing toegepast in de buitenkozijnen.

Bij de binnendeurkozijnen van de badkamer en het toilet worden kunststenen binnendorpels aangebracht. Onder de buitendeuren worden aluminium of kunststenen dorpels aangebracht. De vensterbanken worden uitgevoerd in kunststeen uitvoering bianco c.

trap en hekken

loodgieterswerk

keukeninrichting

Een koud- en warmwaterleiding wordt aangelegd naar: • keukenmengkraan (afgedopt); • douchemengkraan op de badkamer; • wastafelmengkraan op de badkamer.

De trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd als dichte vurenhouten trap. Het traphek wordt uitgevoerd in vurenhout. De trap van de 1e naar de 2e verdieping wordt uitgevoerd als open vurenhouten trap.

Fundering wordt uitgevoerd conform berekening constructeur.

Er wordt geen keukenopstelling geleverd, noch een stelpost gehanteerd. Aansluitpunten worden wel voorzien conform verkoopstukken.

vloeren

sanitair

fundering

De begane grond vloer, 1e verdiepingsvloer en 2e verdiepingsvloer van de woning wordt uitgevoerd als systeemvloer van beton. De begane grond vloer is geïsoleerd.

gevels

De buitengevels zijn opgebouwd uit baksteen, isolatiespouw en kalkzandsteen. Lichte niet dragende scheidingwanden worden uitgevoerd in gasbeton.

daken

Het hellende dak van de woning wordt uitgevoerd als prefab scharnierkap met isolatie en basisplaten en knieschotten. Het vlakke dak van de buitenbering wordt uitgevoerd als balklaag met dakplaten van vezelplaat en bitumineuze dakbedekking.

ruimte

Bouwnummers 2, 4, 6, 9, 11, 13 als getekend

kozijnen

Het sanitair wordt uitgevoerd in wit porselein. De douche wordt uitgevoerd als verlaagd douche-gedeelte op afschot. Ligbad optioneel. Al het sanitair is van de serie Sphinx 300, compleet met verchroomde kranen van Grohe en wastafelspiegel. Het toilet begane grond wordt als wandcloset uitgevoerd, verdieping als duoblok.

vloer- en wandtegels, dorpels en vensterbanken

Ter plaatse van de vloeren in de toiletruimte en badkamer worden tegels van 30 x 30 cm aangebracht. Tegen de wanden in de badkamer en het toilet worden tegels van 15 x 30 cm staand aangebracht. Het toe te passen tegelwerk kan worden uitgezocht uit een door de aannemer voor te leggen keuzepakket.

De binnenrioleringen en de hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in pvc-buis met recyclegarantie.

Een koud waterleiding wordt aangelegd naar: • toilet; closet-reservoir en fonteinkraan; • toilet badkamer; closet reservoir; • aansluitpunt wasautomaat op zolder; • vulpunt CV-combiketel op zolder.

mechanische ventilatie

De woning wordt voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem voor afvoer. Lucht wordt afgezogen in de keuken, de badkamer, het toilet en zolder. De aanvoer van verse lucht vindt op natuurlijke wijze plaats door middel van zelfregelende roosters in de buitenkozijnen van de woonkamer en slaapkamers.

vloerafwerking wandafwerking

verwarmingsinstallatie

De centrale verwarmingsinstallatie wordt uitgevoerd als een vloerverwarming. De cv-ketel is een hoogrendementsketel zonder waakvlam. Tevens zijn de woningen voorzien van pv-panelen. De temperatuurregeling vindt plaats door middel van temperatuurregeling per vertrek. Onderstaande temperaturen kunnen worden gehand­haafd bij gelijktijdige verwarming van alle vertrekken: • woonkamer 20°C • keuken 20°C • slaapkamers 20°C • hal 15°C • badkamer 22°C

elektrische installatie

De elektrische installatie wordt aangelegd volgens de geldende voorschriften. Er wordt wit inbouw schakelmateriaal toegepast, in meterkast, zolder, alsook in garage, wordt opbouw schakelmateriaal toegepast. De woning wordt voorzien van brandmelders.

afwerking

De vloeren worden, daar waar geen tegelwerk wordt aangebracht, afgewerkt met een cementdekvloer. De binnenwanden worden behangklaar uitgevoerd, met uitzondering van de meterkast, garage en bij toepassing van tegelwerk. De wandgedeeltes boven tegelwerk worden tot aan het plafond afgewerkt met structuurpleisterwerk, kleur wit. De plafonds van de woning worden, met uitzondering van de meterkast en garage, gespoten met structuurpleisterwerk.

plafondafwerking

hal/overloop cementdekvloer behangklaar

structuurspuitwerk

woonkamer cementdekvloer behangklaar

structuurspuitwerk

keuken

cementdekvloer behangklaar

structuurspuitwerk

toilet

vloertegels

wandtegels/spuitwerk structuurspuitwerk

badkamer vloertegels

wandtegels/spuitwerk structuurspuitwerk

slaapkamers cementdekvloer behangklaar

structuurspuitwerk

zolder

onafgewerkt

cementdekvloer onafgewerkt

Bouwnummers 3, 5, 10, 12 en 14 gespiegeld

8

9


ontwikkeling

verkoop makelaar

Europalaan 26, Maastricht-Airport T. 043 387 39 00 www.jongenprojectontwikkeling.nl

Promenade 299, Heerlen T. 045 573 11 11 www.ruijters.nl

in samenwerking met

verkoop makelaar

T. 040 265 98 78 www.bpd.nl

Akerstraat 112, Heerlen T. 045 571 22 55 www.damen-og.nl

wijzigingen voorbehouden Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze afwijkingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties, nutsbedrijven, voorzieningen in het kader van terreinaanpassingen of uit omstandigheden die tijdens de bouw beoordeeld moeten worden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Het bouwplan voldoet aan de geldende bouwvoorschriften conform het bouwbesluit, zoals deze golden op het tijdstip van indiening aanvraag bouwvergunning. De illustraties zijn suggestief en bedoelt om u een indruk van de woningen te geven. In het streven naar een optimale kwaliteit wordt de mogelijkheid niet uitgesloten dat er wijzigingen kunnen plaatsvinden. De opdrachtgever aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van de koper voor de toekomstige ontwikkelingen in of op een meer direct of indirect naburig gelegen percelen.

Jon emma brochure 11w korenbloem  

Emma 15 (half)vrijstaande woningen Korenbloem/Petunia, Brunssum

Jon emma brochure 11w korenbloem  

Emma 15 (half)vrijstaande woningen Korenbloem/Petunia, Brunssum

Advertisement