Juul Property

Page 1

UDLEJNING

Luksusbolig

320 solskinsdage om 책ret og Europas bedste strande ...

e i r e f te k e f r e p n e D p책 Cypern

Til aktIv ferIe eller ren afslapning


FerIe med alt hvad du har brug for:

OM FERIEBOLIGEN 145m2 feriebolig med plads til 1 til 2 familier (max. 8-10 personer). Skal man flere afsted, er der mulighed for at medleje et eller flere af nabohusene. Boligen består af køkken, opholdsstue, spisestue, 3 badeværelser og 4 soveværelser. Boligen er perfekt beliggende på den yderst attraktive sydøstlige del af øen og har moderne faciliteter, samt flot aflukket have med privat pool. Huset er perfekt beliggende få minutter fra strande, vandsport, barer, restauranter og butikker i et fredeligt område med alt, hvad man har brug for. I løbet af bare 5-15 min. i bil eller lokal transport besøges de mere travle feriesteder i Protaras, Pernera og Agia Napa, hvor der findes yderligere aktiviteter for enhver smag.

• Flyvetid: 4 timer • 40 min. fra lufthavnen • 4 strande i gåafstand • Egen pool • Havestole, liggestole mm. • Barbeque-område • Havudsigt fra alle rum • Balkon • P-plads på grunden • Aircondition i alle rum • Vaskemaskine • Opvaskemaskine • Mikrobølgeovn • Satellit TV, fladskærm & DVD • Gratis Internetadgang • Komplet udstyret køkken • Computer • Sengelinned • Hårtørrer og fladjern • Strygejern og strygebræt • Kort afstand til alt • Lokalt dansktalende personale


Gårdhave med egen lounge, barbeque og pool Du ankommer til villaen via en automatisk smedejernsport, udenfor ligger en stilfuld gade med palmer på begge sider og med en fantastisk udsigt over det azurblå Middelhav for enden. Her fører en sti til den første af de i alt 4 lokale strande i gåafstand fra huset. Ned til den nærmeste strand ligger et flot hotel med stort poolområde, aftenunderholdning og restaurant med udsigt over stranden.

appelsin- og citrustræer, og midt i haven en stor privat swimmingpool. Hele området er belyst om aftenen, og bag ejendommen er der indrettet barbeque-område, der danner perfekte rammer for hygge under middagen og i de varme aftener, som naturligvis tilbringes ude i det fri. Alle rum er smagfuldt indrettet med møbler af god kvalitet, og er forsynet med alle hjælpemidler, aircondition og underholdning.

re

Man kan langs med havet følge en sti, der forbinder strandene. Her er der er en flot uhindret udsigt ud over Famagusta-bugten. En perfekt rute til en aftentur med idylliske små bugter, grotter og en fantastisk solnedgang. Villaen har en dejlig aflukket have, der nøje er tilplantet med forskellige palmer, agave, paradisblomster, mandarin-,

Afstande: Indkøb 200 m. Nærmeste lufthavn 60 km. Restaurant 200 m. Nærmeste by 0 m. Strand 200 m.


Malama Beach (2 min. til fods)

Sol og strand

Firemans Beach (10 min. til fods)

Protaras Fig tree Bay (5 min. kørsel)

Connos Bay (10 min. kørsel)

Sol & strand Gavo Greco (10 min. kørsel)

Cypern har de smukkeste strande, og villaen er beliggende så den udgør et perfekt udgangspunkt for de bedste oplevelser på øen. Nissi Beach (15 min. kørsel)


En aktIv ferIe med oplevelser Golf Cypern er et paradis for golfspillere, da man kan spille golf hele året i et ideelt middelhavsklima. Vælg mellem fire internationale golfbaner med 18 huller, som ligger i smukke omgivelser med udsigt ud over Middelhavet.

Waterworld – Europas største vandland I Agia Napa findes alt fra rolige flodsejladser til 20 meters frit fald samt afdelinger for de mindste. Vandrutsjebaner, pools og bølgebassin – noget for enhver smag.

Akvarium/undervandsgåtur Cyperns største akvarium med alverdens fisk samt tilhørende udendørs dyrepark i Kapparis, og en undervands gåtur med dykkerklokke i Protaras.

Ski I perioden januar – marts bydes på skisport på Olympen i Troodos-bjergene, som har fire skilifte. Der er fra ferieboligen ca. 1, 5 timers kørsel til bjergene.

Vandreture & mountainbiking Cypern byder på smukke, uspolerede landskaber og bjergkæder velegnet til vandreture eller mountainbiking, fantastiske cykelstier og udsyn til skjulte kulturskatte.

Shopping: På Cypern er der fine shoppingmuligheder, hvor især briller, sko, guld samt tasker & skind er særlig fordelagtige at købe.

Dykning/snorkling I Cyperns turkisfarvede hav, som er Europas reneste, er sigtbarheden god mere end 30 meter nede. Under havets overflade findes en spændende verden af fisk og koraller i alverdens former og farver.


Om Cypern

Cypern

Cypern er øen med mere end 320 solskinsdage. Den er Middelhavets 3. største ø og har noget at tilbyde for alle, hvad enten man søger storbyen, sol og strand, historiske udflugter eller smukke naturoplevelser. Stort set alle taler engelsk og cyprioterne er utrolig gæstfrie. Cypern har masser af gode strande, og du kan besøge mange af dem til fods eller med megen lidt transporttid.

Tværs over øen strækker bjergkæden Troodos sig med Olymposbjerget som det højeste punkt. Her finder du idylliske landsbyer, hvor tiden har stået stille, og området har fine vandrestier. Den sportsinteresserede har i det hele taget meget at vælge mellem såsom fiskeri, dykning, mountainbike ridning, sejlads, golf og vandsportsaktiviteter. Historien om Cypern er en fortælling om Den græske kærlighedsgudinde Afrodite, der i følge mytologien blev født af havets skum ved Cyperns kyst. Hun gik i land


Bungee jump I AgIa Napa

For BookIng, Kontakt: ved Petra tou Romio-klippen udenfor Paphos, som i dag er et populært udflugtsmål. Øen vrimler med gode oplevelser. Afrodites tempel, udgravningerne af den antikke by Nea Paphos med fine, romerske mosaikker samt middelalderslottet i Limassol, de idyliske bjergbyer, vandfald og kløfter i Troodosbjergene, Nicosia den delte by, havskildpadder, flamingoer og meget mere.

Juul Property LTD Adelgade 87, 1. sal 8660 Skanderborg

Cypern har været under græsk, romersk, fransk, italiensk, tyrkisk og engelsk herredømme. I 1974 invaderede Tyrkiet den nordlige del af øen, som dengang var det mest populære turistområde. I dag kan man besøge den tyrkiske del i op til tre døgn.

Se mere på: juulejendomme.dk

Mail: adm@juulejendomme.dk Tel: +45 87 30 17 61 (mandag – fredag kl. 9 – 12)


e i r e f e t k e f r e p n e D

BILLIGERE END CHARTERFERIE, OG MEGET MERE AFSLAPNING…

Det er nemt at flyve direkte til Cypern med de danske rejseselskaber, og vi er meget gerne behjælpelige med at finde de bedste og billigste flybilletter. På Cypern har vi indgået rabataftale med SIXT i lufthavnen på leje af bil, og det er rigtig nemt at finde villaen i bil fra lufthavnen. Ønsker man ikke egen bil, er vi også behjælpelige med at arrangere privat transport direkte mellem lufthavnen og villaen. Under ferien er os på kontoret, vores lokale personale på Cypern samt rejsebureauets guider på destinationen klar til at hjælpe.

Igennem Juul Property LTD kan der opnås 30-40% rabat på billeje


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.