Page 1

MASIS DE MONTSERRAT


SITUACIO


COM ARRIVA-HI  

Es pot arivar agafan el cremallera


LA FAUNA Montserrat té una fauna molt abundant.Els animals,són de montanyna .Els animals ,més tipics són:els jabalís,les aus i les cabres.


La flora 

La flora de Montserrat ès molt variada ès humeda


Motiu per visitar-lo 

perquè té el massis de Montserrat que són muntanyes molt boniques i que semblen dits. I tam bé té una Esglèsia tan ermosa, glamurosa que fa molts anys que aquesta. Recordem que aquest santuari fa molts anys que és sant.


Altres informacions importans Segons la llegenda, l'any 880, un dissabte a la tarda, uns pastors van veure baixar del cel una gran llum, acompanyada per una bella melodia. El dissabte següent la visió és va repetir. Els quatre següents dissabtes els va acompanyar el rector d'Olesa que va poder deixar constància d'aquesta visió. El bisbe, en assabentar de la notícia, va organitzar una visita durant la qual van trobar una cova en la qual hi havia la Santa Imatge. El bisbe va proposar traslladar la imatge a Manresa però, en treure la imatge, aquesta es va fer tan pesant que no la van poder moure. El bisbe va interpretar aquest fenomen com el desig de la Mare de Déu de quedar-se en aquest lloc i va ordenar construir una capella

Montserrat  
Montserrat  

HE FET UN POWER POINT SOBRE MONTSERRAR

Advertisement