CoolSafety Company Profile

Page 1

CoolSafety Voordat je aan de slag gaat, altijd eerst even langs coolsafety.nl


Ervaren en gemotiveerd team? Check! Laten we ons eerst even aan je voorstellen. Wij zijn CoolSafety. Een jong team, maar met een gezonde dosis ervaring in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid. Roep dus gerust onze hulp in als je advies wilt over de aankoop of het gebruik van veiligheidsproducten. Midden in de nacht wordt iets minder gewaardeerd, maar we zijn wel bijna de klok rond bereikbaar. Iedere werkdag, van 08:00 tot 21:00 geven we met alle liefde en plezier antwoorden op jouw vragen. Zo zijn wij. CoolSafety.


CoolSafety


CoolSafety


Bomvol pakket zinvolle producten? Check! Op zoek naar een bullet-proof laptoptas? Jazeker, die bestaat. Maar dan moet je even verder zoeken. Wij verkopen namelijk alleen zinvolle producten die jou helpen om veilig, comfortabel en efficiĂŤnt te werk te gaan. Van veiligheidsschoenen tot oorkappen en van adembescherming tot disposable overalls. We zorgen ervoor dat jij van top tot teen beschermd bent. Of niet. Want we raden je geen producten aan die je helemaal niet nodig hebt. Een eerlijk advies waar je op kunt vertrouwen dus. Zelfs als we geen blauwe ogen hebben.


Eenvoudig bestelproces? Check! Als je liever moeilijk doet mag dat ook hoor. Honderd sites afstruinen op zoek naar informatie en de beste deal. Dan kom je uiteindelijk ook wel bij ons uit. Maar je kan ook meteen naar coolsafety.nl gaan. Want persoonlijke beschermingsmiddelen online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Via coolsafety.nl is dit in ieder geval heel eenvoudig. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben, hoe je wilt betalen en wanneer je het pakketje wilt ontvangen of ophalen. En als je tijdens het bestelproces een vraag hebt, gebruik je gewoon even de chatfunctie waarmee je direct chat met ĂŠĂŠn van onze teammembers.


CoolSafety


CoolSafety


Vlotte pakketbezorgers? Check! Als er iĂŠts vervelend is, dan is het wel wachten. Wij zorgen ervoor dat je snel ĂŠn veilig aan de slag kunt. Vandaag een pakketje voor 20:00 uur besteld, is morgen in huis in Nederland. Is dat toch nog te lang wachten voor jou? In overleg kan een bestelling die voor 11:00 uur is geplaatst vaak dezelfde dag nog gratis opgehaald worden op het CoolSafety Checkpoint in Uden. Wat wil je nog meer?


Pakketje ruilen zonder gedoe? Check! Valt een product toch tegen, is het beschadigd afgeleverd of al snel kapot gegaan? We gaan er niet vanuit dat dit vaak zal gebeuren. Maar als het gebeurt, is dat is al vervelend genoeg. Dan gaan we dus niet moeilijk doen en zoeken we meteen naar een passende oplossing. Beloofd. - Natuurlijk rekenen we geen retourkosten. - Je hebt 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van het product. - Besluiten we je product om te ruilen? Dan heb je vaak de volgende

dag al een nieuwe in huis.

- Krijgt je je geld terug? Dan storten we dit binnen 24 uur op je rekening.* - Moet het artikel gerepareerd worden? In 90% van de gevallen heb je

binnen 14 dagen weer een werkend product in huis.

* meer informatie: kijk even op coolsafety.nl/geldterug


CoolSafety


Snel geleverd, zonder gedoe

Snel geleverd zonder gedoe

Niet goed, geld terug

Niet goed, geld terug

VOORDAT JE AAN DE SLAG GAAT, ALTIJD


Iedere werkdag Iedere van 08:00 tot werkdag 21:00 bereikbaar

van 08:00 tot 21:00

bereikbaar

Gigantisch Geen assortiment

verzendkosten vanaf â‚Ź20,-

D EERST EVEN LANGS COOLSAFETY.NL


ZO ZIJN WIJ CoolSafety


Ongeloofwaardig eerlijk Moeilijk te geloven hé. Een leverancier die er niet op uit is je zo veel mogelijk producten te verkopen, of je het nu echt nodig hebt of niet. Toch is het zo. Waarom? Uit liefdadigheid? Nee hoor. We willen gewoon graag dat jij tevreden bent. Want eerlijk is eerlijk; wij hebben er meer aan als je klant blijft.

Ervaring zonder rimpels Een jong team. Ik hoor je al denken: “een onervaren team dus...”. Maar nee hoor, niets is minder waar. Samen hebben we 60 jaar ervaring in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid. Wil je onze kennis testen? Kom maar op, we gaan de uitdaging graag met je aan. En weten we het even niet? Dan geven we dat ook eerlijk toe en gaan voor jou op onderzoek uit tot we het juiste antwoord wél hebben gevonden.

Verandering bestendig De markt verandert continue. Jij zit niet stil. Wij dus ook niet. Iedere dag zijn we op zoek naar zinvolle producten die ons ruime assortiment nog meer kunnen verrijken. Altijd met in ons achterhoofd de vraag: ‘ biedt dit product écht een meerwaarde voor onze klant?’. Want een veiligheidsbril met ruitenwissers....die ga je bij ons niet vinden. Mist u iets of heb je suggesties? Geef het gerust door!

Veiligheid voorop Natuurlijk is snel en gemakkelijk bestellen fijn. Maar nog belangrijker is toch jouw veiligheid. Ervoor zorgen dat je iedere dag veilig aan het werk kunt, daar staan wij voor. Twijfel je over het type gehoorbescherming dat je nodig hebt of over de juiste handschoen? Ga niet gokken, ienemienemutte doen of op de mooiste kleur af. Neem geen risico’s en vraag het even aan onze specialisten, zij adviseren graag. Kortom: check je benodigdheden, ga even langs CoolSafety.nl en ga ervoor!


CoolSafety Waar wacht je eigenlijk nog op? www.coolsafety.nl T: 033 - 303 0888


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.