Page 1

DESEMBRE 2019

MÚSICA

JUANCHO MARQUÉS Teatre Municipal Francesc Tàrrega Benicàssim

AGENDA CULTURAL DESEMBRE Organitza:


1 TEATRE CIRC INFANTIL

{P ú b l i c f a m i l i a r } 3 €

KOLECTIV LAPSO CIRK ‘OVVIO’ Cloenda del Reclam DIUMENGE

1

19:00 h

Duració: 50 min Fitxa artística: Artistes: Tomas Vaclavek & David Díez Méndez; Producció: Kolektiv Lapso Cirk Ovvio és una de les creacions del Kolektiv Lapso Cirk, i naix de la idea dels dos intèrprets, David Díez Méndez (Espanya) i Tomas Vaclavek (Eslovàquia). La creació comença en 2016 a Torí i acaba en 2018 amb l’estrena a Itàlia davall la coproducció de Piemonte dal Vivo. El projecte és recolzat i coproduït per diverses plataformes de circ en diferents països d’Europa. Ovvio és un espectacle de circ per a tots els públics, que naix per a ser representat principalment en sala, i es pot adaptar-se en espais externs. On es troba el límit extrem de l’equilibri? Aquest instant perfecte on les lleis de la gravetat pareixen vençudes, sobrepassades, desaparegudes. On es troba el límit de les nostres capacitats? De vegades hi arribem, de vegades no. De vegades el sobrepassem, de vegades no. De vegades cau i de vegades no. Ens agraden ambdós, Ovvio! On és l’instant de perfecció abans de la caiguda? OVVIO es una de las creaciones del Kolektiv Lapso Cirk, y nace de la idea de los dos interpretes, David Díez Méndez (España) y Tomas Vaclavek (Eslovaquia). La creación empieza en 2016 en Torino y termina en 2018 con el estreno en Italia bajo la coproducción de Piemonte dal Vivo. El proyecto es apoyado y coproducto por diversas plataformas de circo en diferentes países de Europa. OVVIO es un espectáculo de circo para todos los públicos, que nace para ser representado principalmente en sala, pudiendo adaptarse en espacios externos. ¿Dónde se encuentra el límite extremo del equilibrio? Este instante perfecto donde las leyes de la gravedad parecen vencidas, sobrepasadas, desaparecidas. ¿Dónde se encuentra el limite de nuestras capacidades? A veces lo alcanzamos, a veces no. A veces lo sobrepasamos, a veces no. A veces se cae y a veces no. Nos gustan ambos, OVVIO! ¿Dónde está el instante de perfección antes de la caída?


MÚSICA

{P ú b l i c a d u l t } 15€

CHRISTINA ROSENVINGE JAZZ + ALTRES MÚSIQUES Dimecres 4 a les 19:00 h a Vil•la Anna. Xarrada i presentació de Debut,el seu llibre. Conduït per María Llopis, escriptora

DIJOUS 5 22:30 h Christina Rosenvinge és un dels noms que més hem sentit aquests dos últims anys. Fa uns mesos arreplegava el Premi de les Músiques Actuals 2018. Amb aquest guardó no només es va reconéixer “el potencial emocional de la seua obra i el seu procés de recerca d’una personalitat musical pròpia”, sinó que Christina es va guanyar també una allau d’afalacs, agraïments i mostres d’afecte de gran part de la indústria musical. Després de publicar Un hombre rubio, un dels discs més complets de la seua carrera, Christina es va centrar en la publicació de Debut, el seu primer llibre, on encreua les referències literàries, musicals i artístiques que l’han influenciada. Christina Rosenvinge es uno de los nombres que más hemos escuchado estos dos últimos años. Hace unos meses recogía el Premio de las Músicas Actuales 2018. Con este galardón no solo se reconoció “el potencial emocional de su obra y su proceso de búsqueda de una personalidad musical propia” sino que Christina se ganó también una avalancha de halagos, agradecimientos y muestras de cariño de gran parte de la industria musical. Después de publicar Un Hombre Rubio, uno de sus discos más completos de su carrera, Christina se centró en la publicación de Debut, su primer libro en el que cruza las referencias literarias, musicales y artísticas que la han influenciado.


MÚSICA

{P ú b l i c a d u l t } 12€

HARRY ALLEN QUINTET JAZZ + ALTRES MÚSIQUES DIVENDRES 6

22:30 h

Un dels millors saxofonistes de la història del jazz es presenta per primera vegada a Benicàssim directe des de Nova York, en format de quintet. Acompanyat de l’extraordinari bateria novaiorqués Joe Strasser, amb l’aportació del clàssic so Hammon de Gerard Nieto junt amb la guitarra del benicassut Fernando Marco i el contrabaixista català Ignasi González. Uno de los mejores saxofonistas de la historia del jazz, se presenta por primera vez en Benicàssim directo de New York, en formato de quinteto. Acompañado del extraórdinario batería neoyorquino Joe Strasser, con la aportación del clásico sonido Hammon de Gerard Nieto junto a la guitarra del benicense Fernando Marco y el contabajista catalán Ignasi González.


TEATRE

{ P ú b l i c a d u l t } 18€

‘ESCAPE ROOM’, UNA PRODUCCIÓ D’ARRISKA I FOCUS DISSABTE 7

22:30 h

Idioma: Valencià Fitxa artística: Direcció: Joel Joan i Hèctor Claramunt Intèrprets: Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives, amb la col•laboració especial de Ferran Carvajal. Dues parelles d’amics de tota la vida queden per a fer una escape room al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat... Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per a passar l’estona, posar a prova la seua intel•ligència i riure un poc. Però en el moment en què la porta de l’habitació es tanca hermèticament i comença el compte arrere, comencen a passar coses estranyes. Eixir d’aquell escape room no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seua amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho semble açò és una comèdia... una comèdia de por! Dos parejas de amigos de toda la vida, quedan para hacer un Escape Room en el barrio de Hostafrancs, donde recientemente se ha encontrado, en un contenedor, el cadáver de un hombre descuartizado... Los cuatro amigos se piensan que les espera un juego divertido para pasar el rato, poner a prueba su inteligencia y reír un poco. Pero en cuanto la puerta de la habitación se cierra herméticamente y empieza la cuenta atrás, empiezan a pasar cosas extrañas. Salir de aquel “escape room” no será nada fácil, y el juego se convertirá en un infierno que pondrá a prueba su amistad hasta límites insospechados. Aunque no lo parezca esto es una comedia... ¡una comedia de miedo!


CINEMA V.O.ANGLÉS.S.CASTELLÀ { N R - 1 2 a n y s } 3€

SORRY WE MISSED YOU

2019: Festival de Sant Sebastià: Premi del públic - millor film europeu

DIUMENGE

8

19:30-22:30 h

Digital Gènere: Drama País: Regne Unit Duració: 101 min Direcció: Ken Loach Guió: Paul Laverty Intèrprets: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Pròctor, Nikki Marshall, Harriet Ghost, Bonica E Greenwood, Alfie Dobson, Mark Birch, Ross Brewster, Julian Ions, Charlie Richmond, Brad Hopper, Mark Burns, Stephen Clegg, Norman Sansom, Jack Berry Ricky i la seua família han estat bregant per a eixir avant econòmicament des de la crisi de 2008. Un dia es presenta una nova oportunitat quan apareix una brillant furgoneta antiga, que ofereix a la família la possibilitat de crear el seu propi negoci. De tota manera, la tasca no serà fàcil, especialment a causa de la faena de la dona, que és cuidadora. Encara que els llaços de la família són molt forts, prompte apareixeran les primeres fissures... Ricky y su familia han estado peleando para salir adelante económicamente desde la crisis de 2008. Un día se presenta una nueva oportunidad cuando aparece una brillante furgoneta antigua, ofreciendo a la familia la posibilidad de crear su propio negocio. Sin embargo, la tarea no será fácil, especialmente debido al trabajo de su mujer como cuidadora. Aunque los lazos de la familia son muy fuertes, pronto aparecerán las primeras fisuras...


6 MÚSICA

{P ú b l i c a d u l t } 6€

CARLES DÉNIA. El paradís de les paraules JAZZ + ALTRES MÚSIQUES DIVENDRES 13

22:30 h

Carles Dénia posa veu i música als exquisits versos dels poetes andalusins que van viure en l’actual territori valencià. Parlen de l’amor, del plaer de viure, de les cosetes de la vida. El disc ha vingut amb vocació de deixar empremta. Des de les primeres notes, Dénia atrau l’oient cap als terrenys més íntims, per a després dur-lo de la mà per paratges encantats on la melodia abraça fidelment la mètrica dels versos. Amb estil propi i sense entropessar entre els gèneres convencionals a què estem avesats, crea un so pròpiament i totalment nou, complex i assequible alhora. És música popular tractada de vosté, sense prejudicis, amb un coneixement profund del llenguatge musical i de la veu. En aquest projecte, Carles Dénia posa al servei de la poesia tot l’arsenal de recursos expressius que ha anat cultivant al llarg de la seua variada trajectòria. Carles Dénia pone voz y música a los exquisitos versos de los poetas andalusíes que vivieron en los actuales territorios valencianos. Hablan del amor, del placer de vivir, de las pequeñas cosas de la vida. El disco ha venido con vocación de dejar huella. Desde las primeras notas, Dénia atrae el oyente hacia los terrenos más íntimos, para después llevarlo de la mano por parajes encantados donde la melodía abraza fielmente la métrica de los versos. Con estilo propio y sin tropezar entre los géneros convencionales a que estamos acostumbrados, crea un sonido propio y totalmente nuevo, complejo y asequible al mismo tiempo. Es música popular tratada de usted, sin prejuicios, con un conocimiento profundo del lenguaje musical y de la voz. En este proyecto, Carles Dénia pone al servicio de la poesía todo el arsenal de recursos expresivos que ha ido cultivando a lo largo de su variada trayectoria.


MÚSICA

{P ú b l i c a d u l t } 9€

JUANCHO MARQUÉS JAZZ + ALTRES MÚSIQUES DISSABTE 14

22:30 h

Va començar la carrera musical en 2006. En 2010 formalitza Suite Soprano, junt amb Sule B, Dj Kaplan i El Hombreviento. En 2012 publiquen Nada más lejos, àlbum debut de la banda, amb el qual comencen a girar per tota la geografia espanyola. A finals de 2015, els membres de Suite Soprano anuncien nous projectes en solitari. En 2016 Juancho publica The Blues, un disc produït per El Hombreviento i considerat el segon millor àlbum de rap de 2016 per Mondosonoro, i finalista en la categoria de «Millor àlbum de música urbana» en els Premis de la Música Independent. Aquests últims anys ha girat per les principals sales de tot el territori espanyol, i ha esgotat les entrades en moltes de les actuacions. També ha estat present en els festivals més importants de l’estat. Considerat per molts com un dels artistes més influents, difícil de catalogar només dins del hiphop, sinó també en categories com l’electrònica o el pop, amb un estil diferenciat. Comenzó su carrera musical en 2006. En 2010 se formaliza Suite Soprano, junto a Sule B, Dj Kaplan y El Hombreviento. En 2012 publican «Nada más lejos», álbum debut de la banda, con el que comienzan a girar por toda la geografía española. A finales de 2015, los miembros de Suite Soprano anuncian sus nuevos proyectos en solitario. En 2016 Juancho publica, «The Blues», un disco producido por El Hombreviento y considerado el 2º mejor álbum de Rap de 2016 por Mondosonoro, y finalista en la categoría de ‘Mejor álbum de música urbana’ en los Premios de la Música Independiente. Estos últimos años ha girado por las principales salas de todo el territorio español, agotando entradas en muchas de sus actuaciones, presente también en los festivales más importantes del país. Considerado por muchos como uno de los artistas más influyentes, difícil de catalogar solo dentro del hip hop, sino también en categorías como la electrónica o el pop, con un estilo diferenciado.


8 CINEMA V.O.ANGLÉS.S.CASTELLÀ { N R - 7 a n y s }

3€

A RAINY DAY IN NEW YORK (Día de lluvia en Nueva York) DIUMENGE

15

19:30-22:30 h

Digital Gènere: Romanç País: EUA Duració: 92 min Direcció i guió: Woody Allen Intèrprets: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna, Liev Schreiber, Annaleigh Ashford, Rebecca Hall, Cherry Jones, Will Rogers, Taylor Black, Kathryn Leigh Scott, Kelly Rohrbach, Edward James Hyland, Natasha Romanova, Suki Waterhouse, Griffin Newman, Claudette Lalí, Jacob Berger, Elijah Boothe, Dylan Prince, Olivia BorehamWing, Liz Celeste, Catherine LeFrere, Tyler Weaks, Chris Banks, Gurdeep Singh, Suzanne Smith, Geoff Schuppert, Deniz Demirer, George Aloi, Cole Matson, Marko Caka, Shannone Holt. Gatsby Welles i Ashleigh són una jove parella enamorada d’universitaris que es disposa a passar un cap de setmana a la ciutat de Nova York. Ella entrevistarà el reconegut cineasta Roland Pollard, que passa per un moment de crisi creativa, i durant la seua atzarosa aventura coneixerà el captivador actor Francisco Vega. Per la seua banda, Gatsby també coneixerà una jove, Chan, que l’ajudarà a posar en ordre els seus sentiments. El plujós cap de setmana estarà infestat de trobades, desacords i equívocs. Gatsby Welles y Ashleigh son una joven pareja enamorada de universitarios que se dispone a pasar un fin de semana en la ciudad de Nueva York. Ella va a entrevistar al reconocido cineasta Roland Pollard, que pasa por un momento de crisis creativa, y durante su azarosa aventura conocerá al cautivador actor Francisco Vega. Por su parte, Gatsby también conocerá a una joven, Chan, que le ayudará a poner en orden sus sentimientos. El lluvioso fin de semana estará plagado de encuentros, desencuentros y equívocos


9 MÚSICA

{To t s e l s p ú b l i c s } 6€

CORAL AD LIBITUM ‘NADALES DE LA PLANA’ DIVENDRES 20

20:00 h

La Coral Ad Libitum va nàixer en 2013, formada per 35 persones. L’any passat va obtindre el Guardó Nacional Adalil de la Música Coral. En el concert Nadales de la Plana estaran acompanyats per la soprano Sandra Ferro, l’Orquestra de Cambra Camerata 94, tots dirigits per Ferran Badal. La Coral Ad Libitum, nació en el año 2013, esta formado por 35 personas, el año pasado nos concedieron el Galardón Nacional ADALID de la Música Coral. En el concierto Nadales de la Plana estarán acompañados por la soprano Sandra Ferro, la Orquesta de Cámara Camerata 94 y todos dirigidos por Ferran Badal.


10 CINEMA V.O.ANGLÉS.S.CASTELLÀ { N R - 1 8 a n y s }

3€

HUSTLERS (Estafadoras de Wall Street) DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE

20 21 22

22:30 h 22:30 h 22:30 h

Digital Gènere: Comèdia dramàtica País: EUA Duració: 110 min Direcció: Lorene Scafaria Guió: Jessica Pressler, Lorene Scafaria Intèrprets: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, Cardi B, Mercedes Ruehl, Trace Lysette, Vanessa Aspillaga, Mette Towley, Madeline Brewer, Wai Ching Ho, Emma Batiz, Jay Oakerson, Marcy Richardson, G-Eazy, Brandon Keener, Devin Ratray, Frank Whaley, Jacqueline Frances, Georgia Ximenes Lifsher, Paul A Nielsen Inspirada en fets reals. Un grup de ballarines de striptease s’uneix per a estafar els seus clients, rics magnats de Wall Street. Quan Elizabeth, una periodista del New York Magazine, comença a investigar-les, les strippers veuran perillar el seu negoci i hauran de refermar la seua lleialtat per damunt de l’enveja i l’avarícia. Inspirada en hechos reales. Un grupo de bailarinas de striptease se une para estafar a sus clientes, ricos magnates de Wall Street. Cuando Elizabeth, una periodista del New York Magazine, comienza a investigar a las strippers, ellas verán peligrar su negocio y tendrán que afianzar su lealtad por encima de la envidia y la avaricia.


11 { To t s e l s p ú b l i c s } Gratuït

MÚSICA

UNIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA DISSABTE

21

19:30 h


12 CINEMA INFANTIL

{To t s e l s p ú b l i c s i e s p e c i a l m e n t r e c o m a n a t per a la infància} 2€

LA OVEJA SHAUN. LA PELÍCULA. GRANJAGUEDÓN DIUMENGE

22

18:30 h

Digital Gènere: Animació País: Regne Unit Duració: 86 min Direcció: Will Becher, Richard Phelan Guió: Jon Brown, Mark Burton Unes estranyes llums planegen sobre el cel del tranquil poblet de Mossingham, anunciant l’arribada de visitants d’una llunyana galàxia. Però a la granja Mossy Bottom l’ovella Shaun i la resta del ramat continuen fent de les seues… molt a pesar de Bitzer, el gos pastor. Després d’aquesta incursió, una adorable extraterrestre de sorprenents poders queda en la Terra, i Shaun veu en ella una oportunitat de diversió alienígena. Però abans ha d’evitar que la nova amiga siga capturada per una sinistra organització. Unas extrañas luces planean sobre el cielo del tranquilo Mossingham anunciando la llegada de visitantes de una lejana galaxia, pero en la granja Mossy Bottom la oveja Shaun y el resto del rebaño siguen haciendo de las suyas… muy a pesar de Bitzer, su perro pastor. Tras esta incursión, una adorable extraterrestre de asombrosos poderes se queda en Tierra, y Shaun ve en ella una oportunidad de diversión alienígena. Pero antes ha de evitar que su nueva amiga sea capturada por una siniestra organización


13

{ P ú b l i c f a m i l i a r } 3€

MÚSICA

VIOLINCHELI BROTHERS presenta DESCONCHERTANTES Un concert amb humor de xiquets apte per a adults

DILLUNS

23

20:00 h

Fitxa artística: Director i dramaturg: Joaquin Daniel; Intèrprets: Violí: Pablo Turlo Violoncel: Alejandro Turlo Piano: Pablo i Alejandro Turlo Pablo i Alejandro Turlo, de 14 i 12 anys, violí i violoncel en mà, també piano a quatre mans, són impactants, desafiadors i imprevisibles en el seu espectacle Desconchertantes i ens conviden a un recorregut per una selecció de peces musicals de tots els temps. En aquest atractiu i personal univers conviuen des de Bach, Vivaldi o Mozart fins a Django Reinhardt, Paco de Lucía o Queen, incloent-hi algunes composicions pròpies del duo on s’aprecia el versàtil i imaginatiu talent d’aquests jovenets artistes.


14

CINEMA INFANTIL

{ N R - 7 a n y s } 2€

MALÉFICA: MAESTRA DEL MAL DIJOUS DISSABTE DIUMENGE

26 28 29

18:30 h 18:30 h 18:30 h

Digital Gènere: Fantàstic País: EUA Duració: 118 min Direcció: Joachim Rønning Guió: Bonica Woolverton, Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster Intèrprets: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Sam Riley, David Gyasi, Lesley Manville, Imelda Staunton, Harris Dickinson, Jenn Murray, Kae Alexander, Fernanda Diniz, Teresa Mahoney, Takamasa Ishihara Szkoda. Una nova aventura de fantasia. Uns anys més tard, continua la relació entre la vilana Malèfica i la princesa Aurora. El complex vincle entre la malvada fada de grans banyes i la jove que serà la futura reina evoluciona, mentre ambdues fan noves aliances i s’enfronten a diferents adversaris, sense oblidar-se de protegir les criatures màgiques que resideixen en el seu regne. Una nueva aventura de fantasía. Varios años después, continúa la relación entre la villana Maléfica y la princesa Aurora. El complejo vínculo entre la malvada hada de grandes cuernos y la joven que será la futura reina evoluciona, mientras ambas hacen nuevas alianzas y se enfrentan a diferentes adversarios, sin olvidarse de proteger a las criaturas mágicas que residen en su reino.


15 CINEMA V.O.CASTELLÀ

{ N R - 1 6 a n y s } 3€

MADRE DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE

26 27 28 29

22:30 22:30 22:30 22:30

h h h h

Digital Gènere: Drama País: Espanya Duració: 129 min Direcció: Rodrigo Sorogoyen Guió: Rodrigo Sorogoyen, Isabel Peña Intèrprets: Marta Nieto, Àlex Brendemühl, Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Jules Porier, Raúl Prieto, Álvaro Balas, Blanca Apilánez Elena rep una telefonada d’Iván, el seu fill de sis anys, qui li diu que està perdut en una platja a França i que no troba son pare. Eixes paraules desesperades van ser l’últim que va saber del seu fill. Deu anys més tard, Elena viu a la mateixa platja on va desaparéixer el seu fill, treballa d’encarregada en un restaurant i està començant a eixir del fosc túnel on porta ancorada tant de temps. La vida se li agita novament quan coneix casualment Jean, un adolescent francés que li recorda el seu fill. Entre ells sorgeix una forta connexió que acabarà sembrant el caos i la desconfiança al seu voltant. Elena recibe una llamada de Iván, su hijo de seis años, quien le dice que está perdido en una playa en Francia y que no encuentra a su padre. Esas palabras desesperadas de su hijo fueron lo último que supo de él. Diez años más tarde, Elena vive en la misma playa donde desapareció su hijo, trabaja de encargada en un restaurante y está empezando a salir de ese oscuro túnel donde lleva anclada tanto tiempo. Su vida se agita de nuevo cuando conoce casualmente a Jean, un adolescente francés que le recuerda a su hijo. Entre ellos surge una fuerte conexión que acabará sembrando el caos y la desconfianza a su alrededor.


16 MÚSICA

{P ú b l i c a d u l t } 12€

L’APOTHÉOSE ENSEMBLE JAZZ + ALTRES MÚSIQUES DIVENDRES 27

20:00 h

Fitxa artística: Laura Quesada: travers; Victor Martínez: violí barroc; Carla Sanfélix: violoncel barroc; Assís Márquez: clavicèmbal Els quatre membres de l’Apothéose uneixen moltes virtuts que no són, a pesar que ho parega, massa habituals: energia irresistible, però sense molestes estridències; exquisida finor, però sense absurds amaneraments; desbordant imaginació, però sense extravagàncies, i, per descomptat, compenetració a prova de bombes. L’Apothéose naix al desembre de 2015 com a espai de celebració, reflexió i experimentació per als seus components. Des dels seus orígens, el principal objectiu de la formació ha sigut portar la interpretació històrica al nivell més alt, exposant sempre un clar criteri per a fer arribar a l’oient el contingut emocional i retòric propi de cada compositor. “Los cuatro miembros de L’Apothéose unen muchas virtudes que no son, pese a que lo parezca, demasiados habituales: energía arrolladora, pero sin molestas estridencias; exquisita finura, pero sin absurdos amaneramientos; desbordante imaginación, pero sin extravagancias; y, por supuesto; compenetración a prueba de bombas.” L’Apothéose nace en diciembre de 2015 como espacio de celebración, reflexión y experimentación para sus componentes. Desde sus orígenes, el principal objetivo de la formación ha sido llevar la interpretación histórica al nivel más alto, exponiendo siempre un claro criterio para hacer llegar al oyente el contenido emocional y retórico propio de cada compositor.


DESCARREGA’T L’APLICACIÓ AL MÒBIL:

APP per Android i IOS


- Les 4 butaques per a persones en cadira de rodes i els acompanyants estaran a la venda en línia fins a 48 hores abans de l’espectacle; la compra es farà simultàniament.

- Las 4 butacas para personas en silla de ruedas y de su acompañante estarán a la venta on-line hasta 48 horas antes del espectáculo, la compra se realizará simultaneamente.

- Una vegada passat el termini de la venda en línia, les butaques no venudes per a persones en cadira de rodes es posaran a la venda en taquilla.

- Una vez pasado el plazo de la venta on-line, las butacas no vendidas para personas en silla de ruedas se pondrán a la venta en taquilla.

- Quan es done una altra classe de diversitat funcional, caldrà posar-se en contacte amb el 964300962 (ext. 248 i 268) en horari de 9.30 a 13.30 h, de dilluns a divendres.

- Cuando se dé otro tipo de diversidad funcional deberán ponerse en contacto en el 964300962, ext. 248 y 268 en horario de 09:30 a 13:30 de lunes a viernes

Teatre Municipal Francesc Tàrrega Benicàssim Plaça de la Constitució, s/n 12560 Benicàssim Tel: 964 300 962 (de 09:00 a 14:00 h) Tel: 964 303 169 (Horari de taquilla) teatreadmin@benicassim.org www.benicassimcultura.es

Profile for contenidos_subir

Programa teatro diciembre 2019  

Programa teatro diciembre en Benicàssim 2019

Programa teatro diciembre 2019  

Programa teatro diciembre en Benicàssim 2019

Advertisement