Page 1

Tuur is jarig


Baas fietst naar de winkel. Tuur is bijna jarig. Baas wil een geschenk voor Tuur. In de winkel kan je veel leuke dingen voor een hond kopen. Zou ik kleren kopen voor Tuur? Nee, dat heeft een hond niet nodig! Zou Porties

ik een speeltje kopen voor Tuur?

Nee, Tuur heeft al een hele mand vol speeltjes! Waar zou Tuur echt blij mee zijn? Baas zoekt verder in de winkel.


Baas ziet opeens een mooie pet. Is dat iets voor Tuur? Nee, dat is wel cool. Maar die pet zou niet lang op zijn kopje blijven zitten! Dan ziet baas de botten. Dat is echt iets voor Tuur! Ik koop een groot bot. Dan kan hij lekker smullen.


Vandaag is Tuur jarig! Vandaag wordt Tuur 5 jaar. Proficiat, Tuur! Dank je, baas. Kijk eens, baas. Er is post! In de bus zit een kaart. De kaart is voor Tuur. Oma stuurde een kaart omdat Tuur jarig is. Dat is lief van oma.


In de keuken liggen 2 pakjes. Eén van baas en één van oma. Wat zit er in? Tuur snuffelt. Zou hij iets ruiken? Samen met baas opent Tuur de pakjes. Tuur blaft. Hij is echt blij met het grote bot en met de stokken. Dank je, baas! Dank je, oma. Dit is een leuke dag! Later krijgt Tuur geen taart. Dat is niet goed voor een hond. Maar baas geeft hem een groot stuk komkommer. Nu is het pas echt feest! Ik wil elke dag jarig zijn, baas.


AVI 3

© 2009 Chris Claeys 

Tuur is jarig  

Tuur is jarig Zou ik kleren kopen voor Tuur? Nee, dat heeft een hond niet nodig! Baas zoekt verder in de winkel. Nee, Tuur heeft al een hele...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you