Page 1

Startkrantje Chiro Were di Bottelare 2019-2020

50 jaar Chiro Were di Bottelare!


Inhoudstafel

Inhoudstafel ...............................................................................................................2 Voorwoord....................................................................................................................3 Chiro – informatie ......................................................................................................4 Het uniformartikel ....................................................................................................6 Speelclubartikel .........................................................................................................8 Dankwoord ...................................................................................................................9 Rakkersartikel .......................................................................................................... 11 Nieuwe leiding/Oudleiding ..................................................................................... 14 Toppersartikel .......................................................................................................... 15 Moppenhoek............................................................................................................... 16 Kerelsartikel ............................................................................................................. 17 Wist – je – datjes .................................................................................................... 18 Aspi-artikel……………………………………………………………………………………………………………20 Kleurplaat……………………………………………………………………………………………………………….21 Waar is de leiding bereikbaar.............................................................................. 22


Voorwoord Beste leden, ouders en sympathisanten,

Na een geslaagd kamp en geslaagde Septemberfeesten, is het tijd om ons weer helemaal te richten op de wekelijkse chirozondagen. Vanaf nu is het weer onze missie onze leden een amusante, gezellige, uitdagende of leerrijke middag te bezorgen. We gaan er weer helemaal voor, met bos- en bunkerspelen, de traditionele mosselsouper met onze collega’s van Chiro Klimop, een afdelingsweekend, gewestspeldag en uiteraard weer een fantastisch kamp! Dit alles doen we met een enthousiaste, jonge leidingsploeg van tien leiders. Zoals steeds eindigde het vorige werkjaar met een mooie editie van de septemberfeesten, waar we van prachtige muziek en (al zeggen we het zelf) fantastische infrastructuur mochten genieten. Dit was echter nooit alleen gelukt, we kregen hulp van vele oudleiders en sympathisanten. Hen bedanken we in het dankwoord. Merci aan iedereen die er was en hopelijk tot volgend jaar! Daarvoor nog, genoten we van een meer dan geslaagd kamp in Dohan, op één van de mooiste terreinen van de afgelopen jaren. Ondanks de hittegolf, hebben we geen noemenswaardige incidenten gehad; zowel voor leden als voor leiding was dit een absoluut topkamp! Ook hiervoor hebben we uiteraard heel wat hulp gehad, dit komt uitgebreid aan bod in het bedankingsartikel. We nemen dit jaar afscheid van onze favoriete leidster, Delphine, en leider Vito, die na twee jaar besloten hebben te stoppen met het wekelijkse leiding geven. We verwelkomen echter ook een nieuwe leider: Bram De Beukelaer komt vanaf dit jaar onze ploeg versterken. We laten hen aan het woord in het artikel van de nieuwe leiding/oudleiding. Dit krantje bevat uiteraard nog de afdelingsartikels, waarin de leiding zichzelf voorstelt, het artikel over onze chirokledij en last but not least de wist-je-datjes, terug van weggeweest. Hou ook steeds onze Facebookpagina en website in de gaten voor informatie over activiteiten, foto’s,… Veel plezier bij het lezen van dit krantje, tot zondag! Xander, Tuur, Maarten, Thomas, Bram B., Julian, Wout, Emiel, Pieter en Bram V.


CHIRO-INFORMATIE Speelclub:

1ste, 2de en 3e leerjaar (°2011-°2013) Leiders Bram B, Pieter en Bram V.

Rakkers:

4de en 5de leerjaar (°2009-°2010) Leiders Tuur en Julian

Toppers:

6de leerjaar en 1ste middelbaar (°2007-°2008) Leiders Wout en Emiel

Kerels:

2de en 3de middelbaar (°2005-°2006) Leider Xander

Aspi’s:

4de en 5de middelbaar (°2003-°2004) Leiders Maarten en Thomas  Achteraan vindt u alle adressen van de leiding.

Elke leider heeft buiten zijn afdeling ook nog een andere verantwoordelijkheid binnen de chiro. Ziehier ieder zijn verantwoordelijkheid zodat u, als u een vraag heeft over bepaalde zaken, weet wie u hiervoor kan aanspreken: Groepsleiders: Penningmeester: Kampverantwoordelijke: Septemberfeestenverantwoordelijken: EHBO-verantwoordelijke: Drankman: Materiaalman en verhuur: Mosselsouper-verantwoordelijken: Jeugdraadafgevaardigden: Orde en netheid: Voedselman: RVB-afgevaardigden: Webmasters:

Xander en Tuur Thomas Bram V. Xander, Tuur en Julian Pieter Wout Tuur Thomas en Maarten Bram V, Julian Maarten en Emiel Thomas Bram V. en Wout. Tuur


CHIRO:

ELKE ZONDAG van 14.00 uur tot 17.30 uur op het Ontmoetingscentrum, Lindestraat 14.

KAMP:

van 21 tot 31 juli 2020 voor de speelclub: van 26 tot 31 juli 2020

MOSSELSOUPER: zondag 3 november in de Patrokring Elke afdeling

~ ~ ~ ~

heeft een eigen lokaal krijgt elke maand een maandprogramma gaat elk jaar op klein kamp of weekend krijgt normaal gezien 3x een huisbezoek van de leiders (behalve bij zeer grote afdelingen): bij het begin van het chirojaar, voor het weekend en voor het kamp

LIDGELD :

30 euro voor alle leden. Elk ingeschreven lid is verzekerd. Inschrijven gebeurt voor nieuwe leden op huisbezoek. Oude leden krijgen ook een huisbezoek, voor zoverre dit praktisch haalbaar is voor de leiding. Bij de speelclub zal er alleen op huisbezoek gegaan worden bij de oude leden die daar om vragen. Alle anderen zullen een mail met algemene informatie ontvangen.

Overschrijvingen kunnen gebeuren op BE88 0680 7564 2041


Het uniformartikel Het Chiro-uniform Aan wat herken je Chirojongens en –meisjes meestal het beste? Juist ja, aan het unieke uniform! Dit zorgt ervoor dat iedereen ziet dat je bij de Chiro zit, maar ook voor een mooi eenheidsgevoel. Het Chiro-uniform is bij Chiro Were di Bottelare echter niet zo populair, daarom maken we in dit artikel een beetje promotie. Let wel: het dragen van het Chiro uniform is bij ons helemaal niet verplicht! Je mag gewoon naar de Xhiro komen in kleren die vuil mogen worden, zoals de meeste van de leden doen. Maar toch roepen we zoveel mogelijk mensen op om eens het uniform of een stuk ervan te proberen. Hieronder vindt u een overzicht van wat er allemaal zoal te verkrijgen is qua Chiro kledij. Er zijn 2 soorten kledij beschikbaar: enerzijds is er de kleding van Chiro nationaal. Deze kledij wordt gedragen door alle Chiro’s en is verkrijgbaar in De Banier in Gent. Anderzijds zijn er ook onze enige echte Chiro Were di pulls en t-shirts! Deze werden speciaal voor onze Chiro ontworpen en maken een onderscheid mogelijk met andere Chiro’s. Deze kledij vind je dus enkel en alleen bij ons!

 van Chiro Nationaal Deze kledij is niet bij ons te koop bij. Hiervoor dient u een bezoekje te brengen aan de banier in Gent (de Chiro-winkel). Alle info zoals adres en openingsuren vindt u op www.debanier.be !

Het blauwe Chiro hemd
 Het blijft een klassieker die graag wordt gedragen. Kostprijs: € 31 euro voor een kindermaat en € 34 voor een volwassen maat.

Het beige Chiro broekje
 Ook dit is een klassieker die veel wordt gedragen! Kostprijs: € 34. (Maar er zijn ook bermuda’s en lange broeken beschikbaar die echter minder worden gedragen)


Rode Chiro t-shirt
 Deze t-shirt wordt onder het hemd gedragen. Kostprijs kindermaat: 18 euro en kostprijs volwassen maat: 20 euro. (Maar uiteraard hebben we een heel klein beetje liever dat men de unieke were di t-shirts koopt)

 van Chiro Were di Bottelare zelf Zelf hebben we pulls en t-shirts laten maken! De pulls zijn paars met vooraan ons logo en achteraan Chiro Were di Bottelare op een originele manier geschreven. De t-shirts hebben hetzelfde ontwerp, maar zijn eerder “licht-rood” van kleur. Deze Chiro-kledij werd speciaal voor ons ontwerpen door oud-leider Michiel D’Haeze. Waarvoor onze oprechte dank, Michiel!

t-shirt
 De prijs voor dit unieke t-shirt is 10 euro!

trui De trui met kap en buidelzak verkopen we voor 20 euro.

 ter gelegenheid van 50 jaar Were di Dit jaar bestaat de Chiro 50 jaar; voor deze feestelijke gebeurtenis zal er een hele reeks aan accessoires gemaakt worden, waaronder mogelijks ook truien en t-shirts! Het uitzicht daarvan is echter nog strikt geheim, en zal op zijn tijd onthuld worden. Voorlopig zijn deze kleren dus nog niet te koop, maar houd er rekening mee…meer info volgt.


Speelclubartikel Dag lieve speelclubbertjes, Het nieuwe chirojaar is nu echt begonnen, hopelijk hebben jullie er even veel zin in als wij. Vanaf nu komen jullie elke week tussen twee en half zes keitoffe spelletjes spelen met jullie fantastische leiders! Maar wie is jullie leiding eigenlijk? Leider Pieter (17) vond zijn vorige jaar bij de speelclub zo leuk, dat hij besloten heeft nog een jaartje bij ons te blijven. Pieter is met voorsprong de leider met het meeste ervaring, aangezien hij naast de chiro veel tijd doorbrengt op Freetimekampjes. Hij heeft er in ieder geval super veel zin in!

Leider Bram (16) is dĂŠ nieuwe aanwinst van de leidingsploeg. Hij heeft als speelclubber nog in de Chiro gezeten, is dan een aantal jaar verdwenen en is nu op magische wijze terug opgedoken. Gelukkig heeft hij twee ervaren medeleiders om hem te helpen. Ook hij kijkt er al naar uit om zich elke zondag rot te amuseren met de speelclub!

Leider Bram (17) zit van onze drie leiders al het langst in de chiro. Vorig jaar gaf hij leiding aan de Toppers, maar hij was zo nieuwsgierig naar de speelclub, dat hij zich dit jaar 200% procent komt smijten om jullie elke zondag een fantastische dag te bezorgen. Bram is ook de gitarist van dienst, elke zondag speelt hij gitaar om het chiroliedje te begeleiden.

Wij hebben er al supermegakweenieoeveeel zin in, tot zondag!


Een dankwoord aan al degenen die het verdienen.

Juli, augustus en september zijn voor een leider van Chiro Were di zware maanden. Vakantie is wel het laatste wat in hen opkomt. De organisatie van het kamp en direct daarna de Septemberfeesten vergen veel tijd en energie. Gelukkig kunnen we elk jaar weer beroep doen op een hele hoop enthousiaste medewerkers. Deze bladzijde gaat ook geheel en integraal naar zij die tot deze groep behoren.

VOOR HET KAMP:

 Absoluut op de eerst plaats, komt onze fantastische keukenploeg, die elke dag voor ons gekookt hebben, ons geholpen hebben bij al onze vragen en zonder wie we nooit zo’n fantastisch kamp gehad konden hebben. Ruben, Mathias “Ali”, Lobke, Bavo, Lotte, Sander “Bracke” en Freke, merci voor alle mooie momenten en het heerlijke eten.  Ewoud, Lukas, Fran en Mathis, Maarten zonder jullie was het kamp nooit opgezet en waren we zonder twijfel verhongerd, merci!  Nogmaals Fran, en Sander “Mootsky”, bedankt om (ongepland) mee te gaan op kamp als extra leiding!  Een extra bedanking voor chauffeur Eric van Locatrans en boer Bernard Goffin, zonder wie onze camion nooit op en af het terrein was geraakt.  Wij danken nog maar eens Jelle voor het gebruik van zijn karre.  Garage De Bruycker danken wij voor het gebruik van hun accu’s.  Familie Van Assche, bedankt voor het gebruik van jullie melkkannen.  Alle mensen die hebben geholpen met het voorbereiden van het kamp, zowel voor activiteiten, organisatie, tentpalen en uitvindingen: merci Ewoud, Florian, Christophe, monsieur l’ingenieur et son copain, …  Ruben Vermeers bedankt om het terrein praktisch alleen op te kuisen  Bedankt Chiro Ambo Zwijnaarde voor de tenten die we mochten gebruiken  Bedankt familie Janssen om die te gaan halen in het verre Limburg.  Merci aan alle mensen die geholpen hebben bij het legen van de camion.  Ook een dankwoordje aan de ouders voor het vertrouwen dat ze in ons stellen.  En alle mensen die we vergeten opnoemen zijn: DANK U!


VOOR DE SEPTEMBERFEESTEN:

 Familie Leeman voor het bakken van het lekkere vlees op de BBQ.  Iedereen die de avond zelf een shiftje heeft gedraaid  Onze buren, familie Mertens, ook dit jaar opnieuw bedankt voor het gebruik van de elektriciteit, en voor de aanhoudende stroom steun.  Pablo Hermano, DJ Wokmix, The Mudcoockies en The Cuverups voor de muziek en de ambiance  De provinciale uitleendienst waarvan we dit jaar heel wat materiaal kunnen uitlenen hebben.  Gemeente Merelbeke voor het gebruik van de projector, herashekkens en dranghekkens.  Maarten Monsieur voor het plaatsen van de verlichting  De Vroe Groep voor het hout.  Bakkerij Coens en Slagerij Bottelare voor de lekkere broodjes, pistolets, worsten en hamburgers.  Al onze sponsors En natuurlijk de 900 bezoekers, zonder jullie zouden er geen Septemberfeesten zijn.  Al degenen die we vergeten zijn.  BEDANKT ALLEMAAL.

EN VERDER:

 Delphine en Vito voor hun bewezen diensten aan de chiro, we zullen jullie missen.  vzw Ontmoetingscentrum, die nog steeds instaat voor het onderhoud en de verhuur van onze lokalen  De buren voor hun geduld, steun en begrip.  Ook jullie, leden en ouders van leden, willen we bedanken voor het vertrouwen, zonder jullie zou er van Were di niet veel overblijven.  Ten slotte de ouders van de leiding omdat ze ons toch blijven steunen en helpen in ons engagement en ons thuis teveel moeten missen.

NEN WELGEMEENDEN MERCI!!


Rakkersartikel

Ben je er klaar voor? ...Want het zal weer voorbij vliegen, dit chirojaar. Jullie beide leiders zijn er alleszins zekerklaar voor! Dit jaar gaan deze twee wasberen voor de sfeer en gezelligheid binnen de rakkersploeg zorgen:

Twee wasberen lopen over straat. Zegt de ene wasbeer: Qrieuw! Qrieuw! Zegt de andere wasbeer: ieuck! ieuck! Wasbeer: Haha goeie! Wasbeer 2: Dankje Einde grap.

Goed, alle gekheid op een stokje... Jullie hebben de speelclub waarschijnlijk met pijn in het hart verlaten, maar dat waren de “opwarmjaartjes”. Nu begint jullie chirocarrière echt…

We zullen elke week samen gigantische dorpsspelen, toffe spelletjes spelen, kampen bouwen, zorgen voor elkaar, een band scheppen. Dit jaar is er enkel ruimte voor plezier tussen twee en half zes, op de zondagmiddag!


We gaan met z’n allen er een super tof jaar van maken, van de startdag tot de 31ste op kamp van 2020! Super veel groe(n)tjes en zoe(n)tjes van jullie otter en wasbeer, Julian en Tuur

En hier nog een doolhof kan jij julian bij tuur brengen?

GO!


wauw!


NIEUWE LEIDING/OUDLEIDING   Ook dit jaar worden de rangen van de leiding aangevuld. Na vele jaren uit de chiro te verdwijnen, is Bram op magische wijze in onze leidingsploeg gekomen. Hij ziet het al helemaal zitten en we zijn dan ook bijzonder blij dat hij hier is. • Volledige naam: Bram De Beukerlaer • Bijnaam: Brambo • Leeftijd:16 • Hobby’s: Fitness • Studies: Houtbewerking • Hoe omschrijf ik mezelf? leuk • Lievelingsgerecht? Lasagne • Idool: The rock • Lievelingsdier: Leeuw • Mijn droomauto: Range Rover sport • Favoriete muziek: ongeveer alles • Perfecte vrouw: Slank en goed voorzien • Mijn kwaliteiten: sociaal • Mijn gebreken: koppig • Lievelingskleur: blauw • Broers en zussen: / • Hoeveelste jaar chiro? 1e! • Beste film: Fast and Furious (alle films) • Beste boek:/ • Ik hou van? Gamen • Later word ik rijk en sterk Na bewezen diensten hebben er echter ook twee leid(st)ers beslist om ons te verlaten. Op de chiro gaven ze altijd het beste van zichzelf en deden ze er alles aan hun leden een fantastische zondag/weekend/kamp te bezorgen. Delphine en Vito, super hard bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben en tot in den draai! Ps: Delphine, wees er maar trots op dat je voor altijd de eerste leidster van Were di blijft Pps: hier nog twee foto’s om boven jullie bed te hangen, dan zullen jullie hen nooit vergeten!


Toppersartikel Dag lieve Toppertjes, Alweer een zalig chirojaar achter de rug, gelukkig zijn er nog vele in het vooruitzicht. Met trots kunnen wij zeggen dat wij jullie nieuwe leiders zijn. We hebben er alvast super veel zin in om elke zondagnamiddag om te toveren in een onvergetelijk feest! Jullie leiding van dit jaar,

Emiel en Wout, ex kerel- en speelclubleiding, maar dit jaar volledig dedicated aan de toppers! Groetjes, jullie megasupersympathieke toppeleiding. PS: hier nog een kleurplaatje voor als je je verveelt op de momenten dat je niet op de chiro bent:


Moppenhoek Jantje zit in de klas en zegt broem broem broem broem Dus de juf zegt: "jantje wil je even ophouden" Waarop jantje door blijft gaan "broem broem broem broem" En dan zegt de juf: "Jantje ga nu maar na de gang" "Nee" zegt jantje "dat kan niet mijn benzine is op!"

Lisa ging voor het eerst naar groep drie op de lagere school. Daar leer je lezen en schrijven. Het echte werk dus. Na de eerste dag op school komt papa ook thuis van het werk en vraagt aan Lisa wat ze al geleerd heeft. Nou, zegt Lisa, ik heb al leren schrijven. En wat heb je dan geschreven?, vraagt papa. Dat weet ik nog niet, want ik leer morgen pas lezen.

Wat staat er aan het eind van de regenboog? De letter ‘g’

Een man loopt buiten in een korte broek en een t-shirt. Het begint te regenen en de man heeft geen paraplu. Zijn kleren worden door en doornat maar toch wordt er geen haar op zijn hoofd nat. Hoe kan dat? De man is kaal


Kerelsartikel Lieve Kereltjes, Het is weer zover, de start van een nieuw chirojaar! Geloof het of niet, het gaat gewoon nog epischer worden dan vorige jaren want jullie zijn nu echte Kerels. Dat betekent zondagen waarbij verveling niet aan de orde komt, een weekend op een megaleuke (maar nog geheime) locatie en een kamp dat zotwijs gaan zijn aangezien we nu drie dagen krijgen om de woeste Ardennen te gaan ontdekken. Jammer genoeg moet leider Bram ons team verlaten, hij zet zijn carrière verder bij de speelclub. Maar geen nood, leider Xander blijft achter om jullie een onvergetelijk Chirojaar te geven! En af en toe zal hij ook hulp krijgen van een paar oud-bekenden‌ Ben je nu benieuwd wie dat zijn en wat we dit jaar allemaal gaan doen? Dan zou ik zeker elke zondag afkomen! Tot dan! Jullie megaenthousiastekerelleider,

Xander

P.S. Hier alvast een tekening die jullie kunnen inkleuren in afwachting van de volgende zondag, geniet ervan.


Wist je datjes

WIST JE DAT‌ Dit het eerste wdj is van dit nieuwe werkjaar? De L van CWDB er weer megaveel zin in heeft? Diezelfde L er weer een heel jaar lang voor gaat zorgen dat niemand zich gaat vervelen op een zondag? Nog steeds diezelfde L er een nieuwe L bijheeft? Dat we bij deze BDB in onze L mogen welkom heten? We deze BDB heel toevallig zijn tegengekomen? Dat op GK was in gezelschap van TDB,TMT en XC? We spijtig genoeg moeten afscheid nemen van DDS? Vooral JVD dit een spijtige zaak vindt? We ook afscheid moeten nemen van VBE? Die laatste de SF niet heeft overleeft? PV dit behoorlijk grappig vond? Hij toch uiteindelijk de mooie titel van V heeft behaald? TDB nog altijd haat heeft op LC? Ookal is hij er misschien stiekem een beetje op verliefd? Of misschien eerder op CDV? TDB niet de enigste L is die verliefd is? MC ook nog altijd bij zijn SH is? We hierbij nooit BVS zijn BM vergeten? Ook XC het nog altijd uithoudt met zijn VV? VB is herrezen voor de SF? VB het hier bij late? Diezelfde SF echt LAF waren? Behalve dan TDB iedereen er fris bijliep? BVS CW in de VP? BVS en MC nog altijd willen VTD? Dankzij PP TDB is gedoopt tot KSO? Dit op de SF ook weer het geval was? B een speciaal plekje in MC zijn hart heeft? Ookal ziet B het vaak niet zitten om op te starten? TMT nog altijd een TM heeft? MM weer een mooi smsje heeft achtergelaten? BVS goed kan volksdansen? JVD een PE is? JVD zijn muziekstijl nogal apart is?


EV veel dingen moet doen enal? PV een innige ontmoeting heeft gehad met de klink? CWDB op K was in D en dat dit LAF was? En dat we da vooral te danken hebben aan RV? ZS moeilijk zijn om te halen? Je dat maar eens moet vragen aan JVD, TDB of LD? Ondanks TDB, PV nog altijd V is? ML een RW heeft? Deze RW echter geen goed gpssysteem heeft? Door deze RW, TDB en MC bijna dood waren? WDV nog altijd niet tegen C kan? WB echt coole dieren zijn? Je die WB beter uit de buurt houdt van onze V? We bij deze gelegenheid EDS nog eens geluk willen toewensen met zijn lidmaatschap als V? XC een nieuwe bijnaam heeft? Deze bijnaam nogal kinderlijk is? Die eindigt op I? Dit de start is van vele veranderingen van namen? Ook BVS hier al de gevolgen heeft van moeten dragen? Dit nooit zal gebeuren bij TJ? Zijn naam nu eenmaal voor eens en voor altijd TMT zal zijn? JVD nu JDPE is? JDPE nu met een EF naar de chiro komt? We wel begrijpen waarom? JR niet van zware handarbeid houdt? SL en LD niet aanwezig waren op de SF? Ze hier megaveel spijt van hebben, want de SF waren nu eenmaal LAF? MC en TDB nog altijd F spelen? Ook TMT heeft zich hier aan gewaagd? Ookal is F al lang dood? PV, BVS en BDB bij de S staan? JDPE en TMT bij de R staan? WDV en EV bij de T staan? XC alleen zal staan bij de K? MC en TDB de A zullen entertainen? Wij hier allemaal megaveel zin in hebben? Met deze mooie woorden de WJD erop zitten? Dit dus zo ongeveer het laatste WJD moet gaan zijn? Dit echt het laatste WJD is? Dit niet helemaal waar is aangezien er in het volgende krantje ook weer WJD zullen staan? Dit dus het laatste WJD is van dit krantje is?


Aspi-artikel Dag beste aspi’s, Dit jaar is jullie laatste jaar om te bewijzen dat jullie het Were di-schap waart zijn. Hiervoor zouden wij jullie graag een paar (extreme) uitdagingen geven. De eerstvolgende zondag gaan jullie hierover meer te weten over komen, wat de beloning inhoud bijvoorbeeld. Maar het zal zeker de moeite waar zijn! Opdrachten: -

Maak een aspivlag en zet deze op het eiland in het gentbos. Probeer het slot open te maken zonder geweld. Dit jaar gaan we 2x op weekend, iedereen moet hierbij aanwezig zijn. Op mid-week moet je 1 avond je eigen eten kunnen maken ( de leiders zullen het eten afproeven). Bescherm jullie eigen knuffel of het je eigen kind is ( informatie volgt). Maak een account van de aspis met als doel 300 volgers. Zoek de verborgen tègel in bottelare

We wensen jullie alvast veel succes met de opdrachten !!

Groetjes jullie leiding thomas & maarten !


KLEURPLAATJES


Waar zijn de leiders bereikbaar? Speelclub

Rakkers

Toppers

Bram Van Sassenbroeck Poelstraat 259 9820 Bottelare 0496/24.92.30 vsbbram@gmail.com (communicatie)

Tuur Janssen Azaleastraat 15 9820 Merelbeke 0484/66.39.10 janssentuur@gmail.com

Emiel Verneert Sint-Annastraat 18 9820 Merelbeke 0470/09.93.33 Emiel.verneert@gmail.com

Julian Van Damme Korenbloemstraat 24 9820 Schelderode 0468/12.20.27 Julian.vandamme@outlook.com

Wout De Vos Lembergsesteenweg 112 9820 Merelbeke 0497/50.38.39 Woutdevos27@gmail.com

Pieter Vienne Hoorndriesstraat 57 9820 Merelbeke 0483/01.50.33 pieter.vienne@gmail.com Bram De Beukelaer Zesde Liniestraat 26 9860 Gijzenzele 0470/26.66.98 bram.de.beukerlaer@icloud.com

Algemeen Groepsleiding: Xander Cornelis Koningin Astridlaan 135 9820 Bottelare 0496/98.23.15 xander.cornelis@chiro-weredi.be (communicatie)

Kerels Xander Cornelis Koningin Astridlaan 135 9820 Bottelare 0496/98.23.15 xander.cornelis@chiro-weredi.be

Tuur Janssen Azaleastraat 15 9820 Merelbeke 0484/66.39.10 janssentuur@gmail.com U kan ons ook bereiken via onze Facebookpagina: Chiro Were di Bottelare Of website: www.chiro-weredi.be

@chiro-weredi.be

X @chiro-weredi.be

Aspi’s Thomas De Bruycker Vennenstraat 25 9820 Bottelare 0483/34.48.96 Thomas.were.di@gmail.com Maarten Cornelis Koninging Astridlaan 138 9820 Merelbeke 0468/23.14.26 Maartenc02@gmail.com

Profile for Chiro Were di Bottelare

Startkrantje 2019-2020  

Startkrantje 2019-2020  

Advertisement