Page 1

Cem Canan Klas: 1CA Opdracht 1 Afbeelding 1

Dit is een afbeelding uit de game Assassins Creed. Je ziet een man die van de ene boom naar de andere springt. De natuur in deze afbeelding lijkt echt realistisch en dat trekt mij zo aan in deze afbeelding. Doordat de afbeelding van deze positie is genomen zie je ook de man op de afbeelding zich hoog in de bomen bevindt. Ook zie je in de verte nog twee mensen staan, wat er voor zorgt dat er diepte in de afbeelding zit. Er wordt veel groen gebruikt in de afbeelding, wat natuurlijk ook logisch is omdat de man zich in het bos bevindt. Door het kleurgebruik en de bladeren vind ik dat de afbeelding een tropische sfeer heeft.


Afbeelding 2

Nogmaals een afbeelding uit de game Assassins Creed. Je ziet op de afbeelding een schip die zich op de zee bevindt. Daarachter staat hoge gebergte met daarboven wolken. Er zit veel diepte in deze afbeelding. De schip lijkt net zo groot als de gebergte daar achter te zijn, wat natuurlijk niet zo is. Dit heeft er mee te maken dat de schip dichterbij staat en de positie waarop de afbeelding genomen is. Je krijgt ook het gevoel dat er oneindig veel land achter het gebergte staat. Ook zie je dat het gebergte in de wolken staat. Dit betekent dus dat het gebergte ontzettend hoog is. De zee en de manier waarop de gebergte weergeven wordt, maakt een open sfeer.


Afbeelding 3:

Dit is een afbeelding van Disney World. Je krijgt echt het gevoel dat er een hele wereld achter de poort ligt. Door de kleuren van de lucht lijkt het alsof het veel diepte heeft. Ook zie je aan de zijkanten van het kasteel nog bomen en wat kleine gebouwen. Dit sugereert dat er een immersive space aan die kant is. De afbeelding geeft een relaxed sfeer aan door het gebruik van de kleuren die niet te veel van elkaar verschillen.


Opdracht 1  
Opdracht 1  

Opdracht 1 immersive space

Advertisement