REVISTA EL CASTELL IX

Page 1Temps era temps… Vet aquí que en un poblet, poblàs, on ningú tenia nas, hi havia… Una escola al peu del castell de Santa Anna, a Oliva, on hi passaven moltes aventures... En aquesta IX edició de la Revista El Castell us portem moltes històries de creacions pròpies i llegendes que envolten la nostra ciutat. El nostre alumnat ha escrit contes per a totes i tots aprenent, a més a més, llegendes històriques del RAVAL I VILA. Al nostre canal de Ràdio, que podeu trobar a la pàgina web o

allotjats a ivoox SANTA ANNA RÀDIO, gaudireu de les audicions realitzades per les nostres xiquetes i xiquets on us expliquen el recorregut pels carrers del centre històric d'Oliva. Explicant edificis importants i la gent que hi vivia en ells, històries... A la contraportada d'aquesta revista trobareu l'itinerari i el QR per acompanyar‐vos i guiar‐vos durant tot el recorregut amb una àudio guia inèdita feta pels nostres SANTANNERS I SANTANNERES. Endinsa't en la nostra revista!

Empar Sastre Arbona Directora del C.E.I.P. 'Santa Anna' d'Oliva


EDUCACIÓ INFANTIL

3 ANYS

4 ANYS


5 ANYS


1r EDUCACIÓ PRIMÀRIA t e r g e n i Amèlia


t e r g e n i Amèlia


t e r g e n i Amèlia


2N EDUCACIÓ PRIMÀRIA ArnauZoe


ValèriaTesaNahia


Marc


LeoJorgeJoana


IoanBruno


3r PRIMÀRIA


EmmaRodrigo

4T PRIMÀRIA


Alícia


Carles
EmmaGuillem

Marc
MariaPau


RojusSergi


5É PRIMÀRIA

AinaraClaudiaEric


Quico


Leo


6É PRIMÀRIA


DiegoGeriMaria LuisaNayaraRaúl


SETMANA CULTURAL


SETMANA CULTURAL
Fem graffiti

RAMONETSSANTA ANNA IN CONCERT


La ruta de la Vil·la i el Raval amb àudios.Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.