Madenta Brand Book

Page 1

Brand BookVállalati értékeink Bár a Madenta folyamatosan növekszik és fejlődik, értékeink változatlanok maradnak. Ezek az értékek alkotják céges kultúránk gyökereit, meghatározzák küldetésünket és hogy miként tekintünk egymásra, illetve pácienseinkre.

Innováció Közös célunk, hogy a Madenta a jövő fogászatának hírnöke legyen. Ez nem egy üres címke és nem is kizárólag az innovációkról szól, hanem arról az átfogó szemléletről is, hogy a szakmai és technológiai felkészültségtől az ügyfélkiszolgálásig a maximumot nyújtsuk pácienseinknek. A folyamatos fejlődés közös érdekünk: fontos, hogy a Madenta csapat minden tagjában meglegyen a bátorság az újítások életre hívásához, mert csak így juthatunk előrébb!

kiváló minőség

Páciensközpontúság

Büszkék vagyunk arra, hogy a magas színvonal iránti elkötelezettséggel, korrektséggel, megbízhatósággal minőségi javulást érhetünk el ügyfeleink életében. Cselekedeteinkben, munkafolyamatainkban, kommunikációnkban elkötelezettek vagyunk a kiválóság és a tisztesség legmagasabb fokú normái iránt. Nem elégszünk meg az „elég jó” szinttel; tökéletességre törekszünk.

A kiváló minőségű ellátáshoz elengedhetetlennek tartjuk a páciensközpontú szemléletet. A pácienseket partnerként kezeljük, felelősséget vállalunk életminőségük javításáért. Emberi és szakmai hozzáállásunk is ezt a szemlélet tükrözi: betartjuk kompetenciahatárainkat, őszintén és transzparensen kommunikálunk, empatikusak vagyunk. Röviden: úgy bánunk a pácienssel, ahogy szeretnénk, ha hasonló helyzetben velünk bánnának.

Együttműködés

O ptimizm u s és pozitivitás

A Madentában hisszük, hogy az egymás személye és munkája iránt tanúsított bizalom és tisztelet révén egy olyan vállalat részesei vagyunk, amelynek mozgatórugója az együttműködés. Elismerjük, hogy a Madenta csapat minden egyes tagja értéket teremt és szükséges ahhoz, hogy elérjük közös céljainkat. Támogató és segítőkész környezetben dolgozunk, értjük, hogy mit jelent az, hogy „mi mind ugyanazt a szekeret toljuk”.

Ha nem is lehetünk minden pillanatban boldogok, az egymással és páciensekkel lebonyolított verbális és nonverbális kommunikációnk mindig nyitottságot és pozitív hozzáállást tükröz. A Madenta szellemiségét olyan emberek teremtik meg, akik energiát és lelkesedést hoznak a munkavégzésbe és szívesen mosolyognak.


A M a d e n ta m i n t b ra n d - s z e m é ly i s ég

Színvonalas

Milyen vagyok?

Ezt vallom:

Hogyan jelenik ez meg?

Megbízható,

„Szakmai tudásom legjobbját

Elsőosztályú anyagok /

nyújtom: célom az, hogy a

technológiák alkalmazása,

páciens a legjobbat kapja.”

kiváló szaktudás.

„Nincs lehetetlen, csak

Ügyfélközpontú szemlélet és

tehetetlen.”

viselkedés, hatékony

kiváló minőségre

Laza

törekvő

Fiatalos

Érzékeny

Attraktív

Exkluzív

F iatalos, len dü letes,

energik u s, r u galmas

Intelligens

Mosolygós

Divatos

Igényes

Kezdeményező

Látványos

Stílusos

problémamegoldás.

I gényes, á p olt,

ren d ezett

Nyitott

Szeretetreméltó

Újító

a környezetemre.”

önmagukra igényes

Trendi S tíl u sos, tren d i,

Innovatív

Minőségi

Makulátlan rendelő,

csapattagok.

Zöld

Kedves

„Igényes vagyok magamra és

mo d ern

Modern

„Fontos számomra a jó

Modern online és offline

megjelenés és az, hogy

design (színhasználat,

trendinek, divatosnak

kommunikáció stb.).

lássanak.”

Stabil Profi É rd eklő d ő,

innovatív, ú jító

„Nyitott vagyok az újító

Digitális fogászat, nyitottság

ötletek és megoldások felé,

a szakmai és technológiai

hiszem, hogy lépést kell

újdonságokra.

tartani a korral.”


R: 182 C: 30%

G: 204 M: 0%

B: 0

Y: 80%

K: 10%

R: 158 C: 30%

G: 28 M: 97%

B: 98

Y: 21%

K: 19%

R: 94

G: 34

B: 70

#B6CC00

#9E1C62

#5E2246

C: 60

M: 94

Y: 42

K: 38

C: 72%

M: 60%

Y: 47%

K: 47%

R: 224 C: 13%

G: 226 M: 9%

B: 229

Y: 7%

K: 5%

R: 182 C: 30%

G: 204 M: 0%

Y: 80%

B: 0

K: 10%

R: 64

G: 68

B: 77

#E0E2E5

#6D7584

#40444d

Tudatosan választottunk feltűnő arculati színeket, olyanokat, amelyek vibrálóak, lendületesek, fiatalosak, talán még pikánsak is. Ezzel is azt sugalljuk, hogy soha nem fogyunk ki az energiából és tudjuk, hogy miénk a világ!


m 2/3 m φ m m

m

2/3 m

m m = minimális margó egysége φ = aranymetszés (61,8%)


betűtípus
 lorem ipsum dolor sit amet

Raleway light (300)

Consectetur adipiscing elit. Nam rutrum imperdiet cursus.

Raleway regular (400)

Suspendisse vitae vehicula mi. Ut tincidunt commodo sem, ac dapibus magna molestie eu. Nulla consequat augue in nunc sagittis,

Raleway bold (700)

sit amet volutpat mauris elementum. Vivamus fermentum auctor finibus. Nulla ultrices feugiat nisl ac vestibulum. Curabitur eu libero

Raleway extra bold (800)

vel ipsum tincidunt cursus sed ut mi. Sed odio risus, tincidunt id lacinia et, scelerisque at magna.

Google Fonts: Raleway

Sed commodo mauris placerat

Blandit nisi eget, tempus dui. Pellentesque interdum elementum sollicitudin. Vivamus porta lacus quis neque luctus, ut facilisis lorem cursus. Ut risus mi, blandit a fermentum at, interdum sit amet risus.


OPEN UP

to the world.

SMILE


A GlamSmile az esztétikai fogászat terén általunk képviselt szemlélet. Nálunk a mosoly esztétikai tökéletesítése egy sor összetett szempont alapján, személyre szabottan történik. A tudatos tervezésen alapuló kivitelezést az esztétikai fogászat területén már bizonyított specialistáink végzik, a legnívósabb anyagokat és legkorszerűbb technológiákat alkalmazva. A komplex folyamat eredményeként nem csupán egy jól funkcionáló és esztétikus, de a vonásaidhoz és személyiségedhez harmonikusan illeszkedő mosolyt kapunk. Legyen szó bármilyen beavatkozásról, a GlamSmile szemlélet azt teszi lehetővé, hogy ne csupán egy kezelést kínáljunk Neked, hanem stílust – a Te egyedi stílusodat!


„A JÖVŐ FOGÁSZATA” A fogászat jövője a digitalizáció, és a Madenta ezt az irányt követi – vagy inkább – úttörőként mutatja. Mert az vitathatatlan tény, hogy mára a miénk Magyarország egyik vezető digitális fogászata. Az innováció jelentős költségekkel bír, de a nyereség felbecsülhetetlenül több, és ezt mi szerencsére időben felmértük.

A technológiák nem dolgoznak helyettünk, de hatalmas könnyebbséget jelentenek: precízebb, gyorsabb, kíméletesebb beavatkozásokat tesznek lehetővé. Így a korrekció, az utómunka is kevesebb, amivel időt, anyagot spórolunk, a szükséges vizitek számát csökkentjük, és ez orvosnak és páciensnek egyaránt nyereség.


stresszmentes

fogászat

Nálunk a félelem helyett a mosolyé a főszerep!

A Madentában fontosnak tartjuk a teljes fájdalommentesség, a nyugodt, pozitív légkör és a bizalommal teli orvos-páciens kapcsolat megteremtését. 
 A fogászatokra jellemző rideg klinikai környezet helyett egy olyan szemet gyönyörködtető, megnyugtató miliő megteremtése volt a célunk, ahol gyermek és felnőtt egyaránt hátradőlhet, és ahová a pácienseken túl az itt dolgozók is jó érzéssel érkeznek nap mint nap. Az elegáns hatású, ugyanakkor játékosságot, fesztelenséget sugalló környezet leképezi fő törekvésünket, azt, hogy exkluzív, kiemelkedő színvonalat képviselő szolgáltatásokat nyújtsunk, ugyanakkor könnyed, fiatalos, már-már baráti légkört teremtsünk.Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.