Memoria 2009-2010

Page 187

Derrota de l'Infantil B contra Eu Moll (32-54) dissabte, 13 de març de 2010

Partit complicat per les Infantils B,després de una setmana un tant incòmoda per el que fa a les lesions es juga un poc per el nivell que ens tenen acostumat. El partit començà igualat com en la majoria de encontres, sortírem motivats en atac, lluitant tots el rebots ofensius i aprofitant les oportunitats que ens donava el rival. La intensitat demostrada en atac ens passà factura a l'hora de defensar, ja que les precipitacions a l'hora de robar pilota feia que els visitant anotassin amb facilitat. El segon quart comença igual que el primer, però en aquest període l'equip rival va espavilar incrementant la defensa, a més les seves jugadores que ens superaven en físic arribaren a controlar el rebot durant el que restava de partit. En 3r quart les defenses desaparegueren en els dos equips, però l'encert en el tir exterior de l'equip visitant no es deixava atracar en el marcador. El darrer quart es va seguir treballant molt bé en atac, però a l'hora de finalitzar les cistelles no ens vàrem trobar a l'altura fallant nombroses cistelles davall taulell.

Bon partit de les infantils a Pollença (47-34) dissabte, 20 de març de 2010

Bon partit de les nostres jugadores ja que en el partit a casa es va perdre per 24-45. El primer quart va començar fluix per a les nostres amb un parcial de 10-2, que després vam poder recuperar gràcies a diversos contraatacs per part de Sofia, la qual cosa feia acabar el quart amb un ajustat 10-9, gràcies a la intensitat de les nostres que defensaven amb ganes fent bons 2 contra 1. El segon quart va ser el pitjor per a les nostres ja que en el poc encert en atac es va ajuntar la dificultat per aturar les penetracions de les jugadores locals, les quals ens endossaren un dur 16/8 arribant al final de la primera part amb un marcador que reflectia 26-17. El tercer quart novament les nostres sortien amb ganes i mostra d'això és l'ajustat parcial de 11-9, però no era suficient per recuperar la distància en el marcador. En l'últim quart es va seguir estant a prop en el marcador, però es van desaprofitar 4 tirs lliures i banda per les nostres, després de dues tècniques a l'entrenador, els quals ens haguessin posat a tan sols 6 punts. El resultat final de 47-34 reflecteix que sempre es va estar en el partit però que no es va aconseguir arribar a posar-se per davant en el marcador i com és habitual quan es perden tots els quarts el resultat tendeix a ser més voluminós del que merescut. A destacar l'evolució que està portant l'equip i les ganes de totes les jugadores.