Page 1

brochure voor zakelijke verhuur

CastelluM HOGE WOERD

2017


M Allemaal Castellum

2


inhoudsopgave Welkom in Castellum Hoge Woerd

1

Plattegrond 7 Allemaal Castellum 8 CastellumCafĂŠ 8 Museum Hoge Woerd 8 Podium Hoge Woerd 9 Steede Hoge Woerd 9 Overzicht zalen

11

Zaalhuurtarieven

14

Technische faciliteiten

15

Vergaderarrangementen

17

Castellum Hoge Woerd | Hoge Woerdplein 1 | 3454 PB Utrecht | E verhuur@castellumhogewoerd.nl

3


Welkom in CastelluM Hoge Woerd

Inspirerende bijeenkomsten op een jonge én historische plek! Op de plek waar ooit Romeinen vanuit een fort de rivier bewaakten, staat nu een moderne interpretatie van het fort met wallen van zes meter hoog: Castellum Hoge Woerd. Achter de hoge muren bevinden zich Museum Hoge Woerd, een archeologisch museum, Steede Hoge Woerd, een stadsboerderij en centrum voor natuur- en milieueducatie, Podium Hoge Woerd, een theater en een een café-restaurant: CastellumCafé. Samen vormen zij Castellum Hoge Woerd. Inspirerende bijeenkomsten Castellum Hoge Woerd biedt diverse locaties voor zakelijke bijeenkomsten, seminars, cursussen, workshops en brown paper sessies, zoals in de professioneel geoutilleerde theaterzaal, de torenkamers: Balneumzaal, Hortuszaal en Vicuszaal en het Paviljoen. Podium Hoge Woerd is een professionele, vlakke vloer, theaterzaal met een capaciteit van 229 stoelen en is voorzien van alle gewenste technische mogelijkheden op het gebied van geluid, licht en projectie. U bent bij ons altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande techniek en persoonlijke, technische ondersteuning.

4


Parkeren Parkeren is gratis. Er is een groot parkeerterrein aanwezig met met 120 parkeerplaatsen en de parkeermogelijkheid voor twee touringcars.

Z

d an

H et

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, dan kunt u het best Groenedijk 1, De Meern invoeren. Hoge Woerdplein 1 wordt door de meeste systemen nog niet herkend.

Lange rakba an Lan ger akb

aan

He tZ and

Het Castellum biedt diverse ruimtes voor een bedrijfsfeest of een evenement, zoals de combinatie van de theaterzaal, de foyer, het restaurant en de torenkamers. Het CastellumCafé en de torenkamers zijn eveneens uitermate geschikt voor particuliere recepties en diners. In overleg is het eventueel mogelijk om trouwfoto’s te maken in het Castellum.

Als u met de auto wilt komen, houd er dan rekening mee dat Castellum Hoge Woerd midden in een woonwijk ligt. Parkeer in de daartoe aangegeven vakken en niet bij bewoners voor de deur. Rijd voorzichtig en let op fietsers en wandelaars.

db aa n

Een combinatie van diverse zalen en ruimtes behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Zo is het Paviljoen in zijn geheel te boeken, met en zonder theaterzaal. In het Paviljoen bevinden zich op de begane grond het restaurant-café CastellumCafé, de foyer en het publiek toegankelijke deel rondom het schip De Meern 1. Op de 1e verdieping bevinden zich de open ruimtes Platform en Balkon, en de theaterzaal Podium Hoge Woerd. Bedrijfsfeesten en evenementen

van plusminus 5 minuten.

er

Alle drie de torenkamers van het CastellumCafé kunnen worden voorzien van een moderne presentatiemogelijkheid, er is gratis WiFi. Het CastellumCafé is eveneens uitermate geschikt voor lunches, recepties en diners.

Mi d Burg.

de

lw

e

Hoge Woerdplein 1

Bereikbaarheid Vanaf Utrecht CS is Castellum Hoge Woerd is goed te bereiken met buslijn 4. U stapt uit bij halte De Woerd. Vanaf daar gaat u in westelijke richting naar de Langerakbaan. Op de Langerakbaan slaat u linksaf de Groenedijk op. In totaal een wandeling

5


De vergaderzalen Balneum, Hortus en Vicus zijn gevestigd in een torenkamer.

6

Bloemen in de tuinen van Steede Hoge Woerd.


plattegrond castellum hoge woerd

het balkon

Binnenterrein de foyer

i WC

Informatiebalie Toiletten Mindervaliden toiletten Lift Wachttoren Trap

7


allemaal castellum

castelluMcafÉ CastellumCafé is een modern vormgegeven café-restaurant en heeft een Italiaans georiënteerde keuken. Van koffie met taart, lunch tot diner: we heten u graag welkom! Het hart van onze keuken is een steenoven waaruit de heerlijkste pizza’s komen. Naast de pizza’s serveren we diverse lunch- en hoofdgerechten en desserts. CastellumCafé is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur.

museuM hoge woerd

Het kunstwerk van Roy de Villevoy met op de achtergrond het schip De Meern 1

8

Het Museum Hoge Woerd bestaat uit drie expositieonderdelen die zich respectievelijk in het paviljoen, de poorttorens en westvleugel van het gebouw bevinden. In ‘Langs de limes’ in het paviljoen wordt het pronkstuk van Museum Hoge Woerd het Romeinse schip De Meern 1 tentoongesteld, met daaromheen, alle bij het schip gevonden gebruiksvoorwerpen. In de poorttorens bevinden zich de vensters op het het verleden. Virtuele 3D animaties van het landschap en bebouwing ten tijde van de romeinen. De vleugel 3000 jaar wonen en werken heeft als rode draad de steeds intensievere benutting door de mens van zijn omgeving en toont de meest


markante momenten en vondsten. Het schip is alle dagen te bezoeken, de vleugel ‘3000 jaar wonen en werken’ en de vensters op het verleden zijn op maandag gesloten. De toegang tot het museum is gratis. Op aanvraag worden er rondleidingen gegeven. Hiervoor kan contact worden opgenomen via museum@castellumhogewoerd.nl

en Lakenvelders, moestuinen en bloemenvelden. Utrecht natuurlijk richt zich naast natuur- en milieueducatie op duurzame initiatieven vanuit particulieren en het bedrijfsleven. De Steede is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur.

podiuM hoge woerd Podium Hoge Woerd is een theaterzaal met 229 stoelen en programmeert vier maal per weer voorstellingen. Deze voorstellingen variëren van cabaret, theater tot dans.

steede hoge woerd Steede Hoge Woerd is een stadsboerderij van Utrecht Natuurlijk, gelegen bovenop de vicus, kampdorp uit de Romeinse tijd. In de stallen en weides zijn er o.a. geiten, paarden In de tuinen van de Steede is het goed toeven.

9


10

De Studio biedt, in theateropstelling plaats aan 60 personen.

De Hortuszaal


overzicht zalen daglicht

m2

U vorm

Carre

School

Theater

Receptie

Diner

Balneumzaal

ja

31

12

12

-

-

-

12

Hortuszaal

ja

41

24

24

20

35

40

20

Vicuszaal

ja

41

24

24

20

35

40

20

De Studio

ja

40

40

30

60

-

-

Theaterzaal

ja

op aanvraag

op aanvraag

op aanvraag

229

-

-

Het Platform

ja

40

40

30

-

-

-

Het Balkon

ja

12

12

12

-

-

-

ja

-

-

-

-

200

50

semi openbare ruimtes

openbare ruimte De Foyer

11


De theaterzaal van Podium Hoge Woerd is flexibel in te richten doordat de tribune kan worden ingeschoven.

12


zaalhuurtarieven per uur

per dagdeel

verhuurtijdvak

(4 uur aaneengesloten)

Balneumzaal

50 (40*)

160

9.00-22.00 uur | inloop vanaf 8.30 uur

Hortuszaal

50 (40*)

160

9.00-22.00 uur | inloop vanaf 8.30 uur

Vicuszaal

50 (40*)

160

9.00-22.00 uur| inloop vanaf 8.30 uur

Studio

-

op aanvraag**

Theaterzaal

-

op aanvraag**

Het platform

-

op aanvraag***

Het balkon

-

op aanvraag***

-

op aanvraag***

semi openbaar

openbaar

De foyer

Alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. * Bij gebruik van vier uur of meer geldt een dagdeelkortingstarief van 20% en wordt de uurprijs 40 euro. ** Podium Hoge Woerd hanteert een cultureel en een zakelijk tarief voor het gebruik van de Theaterzaal en de Studio. Offertes op aanvraag. *** Op aanvraag zijn de semi openbare ruimtes Platform en Balkon te huur voor diverse aangelegenheden. Offertes op aanvraag. De lounge van CastellumCafĂŠ.

13


technische faciliteiten Balneum-, Hortus en Vicuszaal

per dagdeel

per dag

Easy Presenter

Specificaties: Een Samsung 55� LED scherm, HD beeld op een stabiel en gemakkelijk verplaatsbare trolley. Er is een geïntegreerd spanningsblok met een VGA-, HDMI- en audio aansluitpunt. Geluidsweergave via ingebouwde Bose luidspreker. Een HDMI-kabel, een HDMI to displayport-kabel en een VGA met audiokabel zijn aanwezig.

35

70

Televisiescherm met hdmi-aansluiting

In de Balneumzaal aanwezig en bij de zaalhuurprijs inbegrepen. Presentaties kunnen draadloos via airtame worden gestreamd. Download hiervoor de airtame app: www.airtame.com/start

-

-

Beamer

19,50

39

Flipover

-

10

Alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

De Meern 1

14


vergaderarrangementen Koffie, thee, water Koffie- en theearrangement Balneum-, Hortus- en Vicuszaal

Onbeperkt koffie, thee, koekjes en water (plat en bruisend)

Frisdrank

In koelkast pantry.

3,50 per persoon/per dagdeel

op nacalculatie*

Lunch Luncharrangement 1

Diverse luxe belegde broodjes (circa 2 p.p.), biologisch sap, koffie en thee, fruit

Luncharrangement 2

Een kom soep, diverse luxe belegde broodjes (circa 2 p.p.), biologisch sap, koffie en thee, fruit

15 17,50

Borrel Drankarrangement

Assortiment: water (plat en bruisend), frisdrank, sap, malt bier, pils, La Trappe Puur, huiswijn (rood, wit en rosĂŠ).

1 uur: 9 2 uur: 15 3 uur: 21 4 uur: 24 op nacalculatie

Drankjes naar keuze Borrelhapjes

op nacalculatie We hebben een ruim assortiment borrelhapjes.

op nacalculatie

15


16

Het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd met het terras van CastellumCafĂŠ.


eten en drinken

In CastellumCafé kun je de hele dag terecht vanaf 10 uur ‘s ochtends voor koffie met taart, lunch, borrel of diner. De keuken is Italiaans geïnspireerd, met gebruik van veel lokale seizoensproducten. Veel gerechten komen uit onze steenoven, waaronder de pizza. Maar ook voor een driegangen menu of een lekkere pasta bent u aan het juiste adres. Kijk voor het actuele aanbod op www.castellumcafe.nl.

CastellumCafé

17


high tea Wij serveren eventueel een heerlijke high tea met mini sandwiches, citroencakeje, panacotta en diverse heerlijkheden. De high tea kost 19,50 p.p. inclusief koffie, thee en sap.

buffet Is uw groep groter dan 30 personen? Dan is een buffet een goede optie. We kunnen een buffet leveren met drie schotels, keuze uit vegetarisch, vis en vlees. Daarnaast is het buffet uit te breiden met een kop soep vooraf en een dessert als afsluiter. De kosten hiervan komen op 22,50 euro p.p.

18


FAmILY STYLE DINNER Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een family style dinner aan. Wij serveren eerst antipasti op schalen, daarna een soepje, vervolgens diverse pizzapunten of een dagschotel en eventueel nog een dessert. De antipasti kunnen ook bij de borrel worden geserveerd. antipasti – soep – pizza: 22,50 antipasti – pizza – dessert: 22,50 antipasti – soep – pizza – dessert: 27 antipasti – soep – dagschotel: 27,50 antipasti – dagschotel – dessert: 27,50 antipasti – soep – dagschotel – dessert: 31,50

BBQ Vanaf 15 personen kunt u bij ons een BBQ reserveren. Wij serveren brood met dips, een hamburger van de Steede, venkelworstje, garnalenspies, salades en fregulasalade. 27,50 p.p. (kinderen tot 4 jaar gratis en tot 12 jaar 12,50) Uiteraard is er ook een vegetarische variant met o.a. een heerlijke huisgemaakte burger.

19


20

Zakelijke verhuur Castellum Hoge Woerd  

vergaderen, events, zakelijke lunch of diner in een uniek gebouw op een moderne en toch historische locatie.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you