CB Magazine #5 Edició 2013/2014

Page 1

CAROL BRUGUERA – PERRUQUERIES / PELUQUERÍAS / HAIR SHOP CB MAGAZINE 05 – GRATIS / FREE

CBMAGAZINE 4-5 NOTÍCIES | 6-7 ELLA: UNGLES | 8-9 ELL: BARBES 10-13 COL·LECCIÓ: MOON | 14-17 SHOW: ZIG-ZAG | 18-21 SERVEIS | 22-23 BLOG

PÀG. 10

MOON A/W – 2013/2014


CBMAGAZINE #05

SETEMBRE DE 2013

02


EDITORIAL

CBMAGAZINE #05

SETEMBRE DE 2013

A CAROL BRUGUERA, NO PAREM DE MOURE’NS Mia Carol Bruguera

ARRIBA LA NOVA TEMPORADA AMB MÉS NOVETATS, MÉS MODA I MÉS SERVEIS

Una altra de les nostres obsessions ha estat l’atenció als més petits de la casa. Per això als nostres salons sempre hi ha hagut un lloc especial per a ells. Aquest any, hem anat una mica més lluny i hem creat una carta de serveis i preus específics per a la quitxalla. A més, hem preparat també tot un seguit d’activitats i tallers en què els nens i nenes aprenen a pentinar-se, maquillarse i fer les seves pròpies disfresses. Una idea perfecta per a qualsevol festa o aniversari.

Massa sovint sentim paraules meravelloses i positives com “canvi”, “reinventar-se”, “innovar”, però que no s’acaben de concretar en fets. Nosaltres no som més que perruquers, però voldríem estar entre els millors d’aquest ofici. L’única forma d’aconseguir-ho és escoltant primer, i llavors actuant en conseqüència. Per això aquest any hem utilitzat les noves tecnologies per conèixer l’opinió dels nostres clients: tant a través d’enquestes anònimes enviades per correu electrònic com a partir del feedback rebut al web/blog i a les xarxes socials. Ens heu ajudat molt i volem donar les gràcies a tots aquells que, amb les seves respostes, missatges i preguntes, ens han donat el coratge i la motivació per passar de les paraules als fets. En total, hem llegit i repassat més de 1.000 enquestes i hem interactuat amb vosaltres a través del web/blog i el facebook gairebé la mateixa quantitat de vegades.

Finalment, una altra novetat d’aquesta temporada és el nou servei de perruqueria a domicili. Ens heu fet arribar la necessitat de portar la perruqueria més enllà de les nostres portes, més lluny de les nostres instal·lacions, d’arribar on calgui quan algú no pot o, pel motiu que sigui, prefereix gaudir dels nostres serveis a casa seva. De nou ho estem aconseguint amb fets: ja hem començat a donar tot tipus de serveis a domicili, tant per a casaments com per a gent amb problemes permanents o puntuals de mobilitat, i també per donar serveis molt personals de perruqueria o assessoria d’imatge.

En els vostres comentaris, ens vau mostrar una inquietud alta per saber més sobre el món de la moda i per les assessories d’imatge. El nostre servei Happy Look va néixer per aquest motiu. Perquè la gent del carrer volem quelcom més, però que no sigui a preus desorbitats ni sense entendre de què ens parlen. D’aquesta manera, a Carol Bruguera hem incorporat un servei d’assessorament d’imatge dirigit a tots els públics: una cosa fins ara impensable dins un saló de perruqueria i a uns preus més que raonables.

Malgrat tot això, no hem canviat ni ens hem reinventat. Simplement som com som: tenim una gran voluntat de servei cap a vosaltres, els nostres clients. Vosaltres sou la nostra única raó d’existir i allò que ens permet treballar en aquest ofici que tant estimem. Per això, preferim parlar amb fets. Gràcies a tots els que ens heu donat la vostra opinió a través de les enquestes, de les xarxes socials i de la web. Gràcies a tots els clients que veniu als salons i ens feu arribar les vostres inquietuds i suggeriments. Vosaltres ens doneu la motivació i les ganes de seguir millorant i presentant nous serveis. És per vosaltres que, a Carol Bruguera, no parem de moure’ns.

En aquesta mateixa línia, hem organitzat també per als nostres clients unes xerrades gratuïtes en què es parla de moda i de noves tendències, i que hem batejat amb el nom de Tupper Looks. Fins al moment, ja n’hem fet més de 50 i hi han assistit més de 800 clients.

03


NOTÍCIES

CBMAGAZINE #05

LES ENQUESTES HAN ESTAT UN ÈXIT! GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR-HI

ELS SERVEIS DE CAROL BRUGUERA, MÉS A PROP!

SETEMBRE DE 2013

NOVA COL·LECCIÓ: MOON

LA VOSTRA OPINIÓ ENS PERMET SEGUIR MILLORANT Aquests darrers mesos, des de Carol Bruguera us hem fet arribar una petita enquesta per conèixer la vostra opinió sobre els nostres serveis. En primer lloc, hem d’agrair la participació de tants i tants clients que van voler dedicar uns minuts a fer-nos arribar les seves valoracions, comentaris i suggeriments. A continuació, us presentem els resultats d’algunes de les preguntes de què constava l’enquesta. La puntuació va ser sobre 5 i el resultat és la mitjana de totes les respostes. Malgrat que la vostra valoració ha sigut molt positiva, també hem pres nota de tots aquells punts que ens cal perfeccionar per tal de donar-vos el millor servei possible.

Més info a la pàgina 20

Descobreix-la a la pàgina 10

Ara, Carol Bruguera t’ofereix la possibilitat de fer de casa teva el teu propi saló de bellesa. Si no pots anar fins al teu saló més proper, o necessites que un professional vingui a casa teva, ara podràs gaudir d’un nou servei de perruqueria a domicili. Tant si és el dia del teu casament com si, pel motiu que sigui, no pots desplaçar-te fins als nostres salons, amb aquest nou servei la distància ja no serà un problema.

Aquesta temporada us presentem la nostra nova col·lecció “Moon”, que es basa en un concepte que ja havíem treballat en anteriors temporades: crear tres pentinats a partir d’un sol tall de cabells.

T’INFORMEM SOBRE MODA I NOVES TENDÈNCIES

PRIMER ESPECTACLE EN STREAMING

Els Tupper Look són xerrades que organitzem periòdicament als salons Carol Bruguera per parlar de moda i noves tendències. Una de les nostres expertes ens presenta les principals novetats en perruqueria, maquillatge i moda, així com trucs i consells que et poden ajudar a renovar la teva imatge. Si vols venir a un dels Tupper Looks que tenim programats per aquesta temporada, et pots inscriure gratuïtament a través del web:

A Carol Bruguera ens encanten les xarxes socials i les noves tecnologies. Una de les novetats d’aquest any ha sigut la retransmissió en directe de l’espectacle a través d’Internet. Gràcies a la plataforma de videostreaming Ustream, tothom qui ho volgués va poder seguir l’estrena de ZigZag des de casa. Per gaudir de l’espectacle, només es necessitava un mòbil, tablet o ordinador, bona companyia i un bol ben gran de crispetes!

“Moon” és una col·lecció d’avantguarda, inspirada en les formes geomètriques i que juga amb amb una imatgeria futurista, amb referències a l’univers i als cossos celestes.

A nivell global, com avaluaries els nostres serveis?

1

4,24

5

Quina nota posaries al tracte dels nostres perruquers?

1

4,56

5

Per quin canal t’informes de les nostres novetats i promocions: MAILS SALÓ FACEBOOK FAMILIARS, AMICS PUBLICITAT IMPRESA BLOG ALTRES

www.carolbruguera.com/happylook

04


CBMAGAZINE #05

NOTÍCIES

SETEMBRE DE 2013

PARLEM DE TENDÈNCIES AL “TOT ÉS POSSIBLE”

NOVES BOSSES OXO-BIODEGRADABLES

WIFI GRATIS: CONNECTA’T DES DELS NOSTRES SALONS

De tant en tant, ens conviden al programa “Tot és possible” de RAC1 per parlar de tendències. En aquesta ocasió, ens van representar en Marc Carol i la Lucía Benito.

Des de Carol Bruguera, fa molt temps que no produïm cap bossa de plàstic. Sempre hem procurat utilitzar materials respectuosos amb en medi ambient. Per això, les noves bosses han estat fabricades amb Oxo-Bio d2w, un producte degradat que es descompon en contacte amb el medi ambient. Una petita contribució a un bé comú.

A Carol Bruguera intentem estar sempre a l’última. Per això hem instal·lat a la majoria dels nostres salons una zona wifi gratuïta. Així durant la teva visita podràs aprofitar el temps per conèixer les noves tendències en perruqueria a través del nostre blog, participar en les promocions del nostre Facebook o navegar per Internet. Per connectar-t’hi, només ens has de demanar la contrasenya quan vinguis al saló!

A més de comentar la famosa cresta d’en Neymar i de donar alguns consells per cuidar el cabell, vam repassar les principals tendències d’estiu. Pel que fa a les dones, vam destacar les mitges cabelleres rectes despentinades, els cabells ondulats, els recollits romàntics i els cabells molt curts per sota l’orella. Pel que fa als homes, vam parlar de les barbes, una de les tendències més destacades de la temporada.

RENOVEM EL VESTUARI

Amb l’arribada de la nova temporada, renovem el vestuari del nostre equip, potenciant encara més la nostra presència online als salons. Per a nosaltres, Internet és una manera d’apropar-nos cada vegada més a tu i d’informar-te de les darreres novetats i tendències.

EL JOC D’ANAR A LA PERRUQUERIA

COL·LABOREM AMB LA CAMPANYA DE RECOLLIDA

Més info a la pàgina 19 A Carol Bruguera, sempre hem tingut com a prioritat que els nens s’ho passin molt bé quan ens vénen a visitar a la perruqueria. Per això, aquest estiu posem a la seva disposició tot un seguit d’activitats, aquesta vegada inspirades en el divertit món dels animals. Es tracta dels quaderns de joc, amb dibuixos, endevinalles, mots encreuats i moltíssimes activitats més. I tot això relacionat amb el món de la perruqueria! A més, hem preparat una sèrie de minitatus d’animals que els permetran jugar, personalitzant la seva imatge amb tatuatges com els dels grans.

05

Durant tot el mes de juny, els nostres salons es van adherir a la campanya d’estiu “La fam no fa vacances”. Es tracta d’una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu, període en què s’alenteixen les donacions a causa de les vacances. Gràcies a tots els clients i amics que vau participar en la campanya!


CBMAGAZINE #05

ELLA

UNGLES GRRRRRRRRRR!

UNGLES PERFECTES Les ungles són un element fonamental del nostre look. Malgrat que sovint prestem més atenció a altres parts de la nostra imatge, és important tenir unes mans cuidades i amb un bon aspecte. Actualment hi ha diverses opcions al mercat per donar un toc exclusiu a les nostres ungles sense recórrer a les ungles postisses.

06

SETEMBRE DE 2013


CBMAGAZINE #05

ELLA

ESMALT CLÀSSIC

ESMALT SHELLAC

L’esmalt clàssic ens permet combinar una gran varietat de colors, efectes i dissenys per aconseguir uns resultats únics i sorprenents.

L’esmalt Shellac és un producte revolucionari que ens permet allargar la vida de l’esmaltat, protegint l’ungla i donant una brillantor excepcional.

Pel que fa als colors, podem trobar des de la gamma dels fluor fins als tons pastel. En l’apartat dels dissenys, hi ha des dels més atrevits fins als més convencionals, com la manicura francesa.

El Shellac ofereix un acabat molt natural i s’asseca en un moment. En general, aquest esmalt dura fins a 14 dies, no fa malbé l’ungla i s’elimina en pocs minuts sense llimar.

ESMALT VINYLUX

NAIL ART

Una de les darreres novetats que ha arribat als salons és l’esmalt Vinylux, que es presenta com una nova generació d’esmalts d’alta resistència.

En el darrers temps hem vist com s’imposava una nova moda en el món de la manicura: el Nail Art.

L’esmalt Vinylux ofereix els mateixos avantatges que el Shellac i és molt més ràpid d’aplicar. La seva durada és de fins a 7 dies.

El Nail Art és una autèntica onada d’aire fresc que ens permet utilitzar qualsevol de les tècniques existents per aconseguir dissenys increïblement imaginatius, divertits i creatius.

07

SETEMBRE DE 2013

CONSELLS PER LLUIR UNES MANS PERFECTES Aplicar cada dia una crema específica que no aporti gaires olis, ja que aquestes grasses no hidraten i actuen com a barrera Fer un peeling un cop per setmana per eliminar les cèl·lules mortes No rentar-se les mans amb aigua massa calenta Per retirar les pells o cutícules, fer servir un palet específic per a la manicura En cas de tenir les ungles febles, aplicar enduridors o gels especials segons el problema o necessitat de l’ungla


CBMAGAZINE #05

ELL

BARBES HOW HOW HOW!

TOT EL QUE HAS DE SABER SI VOLS DEIXAR-TE BARBA Clàssiques, bohèmies, curtes, poblades, informals, de nàufrag, d’executiu... D’estils i tipus de barba, n’hi ha per a tots els gustos. El que és innegable és que les barbes estan de moda. En els darrers anys, s’han consolidat com una de les tendències masculines més potents i ja són un complement imprescindible en el look de molts homes.

UNA MODA QUE VE DE LLUNY Les barbes han estat, des de fa segles, sinònim de masculinitat. En les antigues civilitzacions, les barbes eren un signe d’honor, i només s’afaitaven com a forma de càstig. Per als egipcis, simbolitzaven l’autoritat: d’aquí que la majoria dels faraons es representin amb una barba postissa. A l’edat mitjana, es considerava ofensiu tocar la barba d’un altre home i fins i tot podia arribar a ser motiu per batre’s en duel. Al segle XVI, van aparèixer nous tipus de barba, com la bifurcada i la Stiletto. Des d’aleshores, les barbes han passat per etapes d’esplendor i de declivi. Actualment, les barbes viuen un moment de gran popularitat i, pel que sembla, han tornat per quedar-se.

08

SETEMBRE DE 2013


ELL

CBMAGAZINE #05

5 CONSELLS PER CUIDAR-LA

SETEMBRE DE 2013

- BUSCA EL TALL ADEQUAT -

- GEL O XAMPÚ? -

1

2

A continuació et presentem cinc consells bàsics per aconseguir una barba perfecta.

Hem de buscar el tall més adequat per al nostre tipus de rostre. Als rostres quadrats no els queda bé una barba sencera. És més recomanable una barba que no cobreixi gaire la cara. Els rostres ovalats, en canvi, són els més versàtils i admeten moltes més possibilitats.

La pell de la cara és molt sensible i el gel del cos o el xampú dels cabells poden ressecar-la. Per això, al mercat hi ha xampús específics per a barbes. Això és especialment important si volem dur una barba molt poblada.

- HIDRATA-LA -

- PENTINA-LA -

- RETALLA-LA -

3

4

5

Per tenir una barba hidratada, brillant i amb aroma, hi ha diversos gels i olis especials que fan que la barba creixi més forta i eviten els problemes de pell. Normalment aquest tipus de productes s’apliquen en sec.

Les barbes s’han de pentinar regularment amb un raspall de puntes molt fines. D’aquesta manera, no només aconseguirem millorar l’aspecte de la barba, sinó que també afavorirem que creixi de la millor forma.

Per tal de donar forma a la barba, l’hem de retallar un cop a la setmana o cada dues setmanes. La barba es talla de l’exterior cap a l’interior (de les patilles als llavis). El bigoti, en canvi, es talla del centre cap a fora.

Encara que busquem un look informal i descuidat, és molt important tenir cura de la nostra barba si volem que tingui un bon aspecte. D’aquesta manera, evitarem també la descamació de la pell, un dels possibles efectes de deixar-se barba.

09


1 TALL / 3 PENTINATS

MOON TARDOR/HIVERN – 2013/2014

10


Mia Carol Bruguera

11


Mia Carol Bruguera

12


Mia Carol Bruguera

Veure vĂ­deo

13


SHOW

CBMAGAZINE #05

SETEMBRE DE 2013

Mia Carol Bruguera

- ZIGZAG Zig Zag, el nostre nou espectacle de perruqueria, al teatre Barts (antic Artèria Paral·lel) de Barcelona. És un viatge colorista i trepidant pel món del music hall i el teatre de varietats. A l’escenari, es van poder veure perruques impossibles i coreografies carregades d’imaginació i de fantasia. A través de les diferents escenes, els espectadors van retrocedir als feliços anys 20, van visitar l’Extrem Orient i van submergir-se al fons del mar. El públic fins i tot va poder veure com es vivia l’espectacle entre bambolines, gràcies a les connexions en directe des del backstage que es projectaven a l’escenari.

Un cop acabada la representació, hi va haver una petita exposició al hall del teatre on es van poder veure de prop algunes de les perruques que havien aparegut a l’espectacle. Un any més, l’espectacle va ser organitzat per encàrrec de Revlon Professional. Al voltant de 900 persones van omplir pràcticament tot l’aforament del teatre. La majoria eren professionals del sector de la perruqueria i la imatge d’arreu de Catalunya, que van reunir-se al teatre Barts per veure les últimes creacions i demostracions en directe de l’equip de Carol Bruguera.

14

La col·laboració entre Carol Bruguera i Revlon Professional va començar ja fa quatre anys i ha donat lloc a diversos espectacles de perruqueria: Burlesque (Luz de Gas, 2009), Love Victims (Razzmatazz, 2010), Stories (Bikini, 2011) i Greatest Hits (Artèria Paral·lel, 2012).

VISUALITZA LES FOTOGRAFIES DE L’ESPECTACLE A LA NOSTRA WEB


CBMAGAZINE #05

SHOW

SETEMBRE DE 2013

UN VIATGE COLORISTA I TREPIDANT PEL MÓN DEL MUSIC HALL I EL TEATRE DE VARIETATS, AMB MÉS DE 50 PERRUQUES CREADES ESPECIALMENT PER A L’OCASIÓ.

DESCARREGA’T I VISUALITZA EL VÍDEO DE L’ESPECTACLE

15


SHOW

CBMAGAZINE #05

SETEMBRE DE 2013

Mia Carol Bruguera

- ZIGZAG MAKING OF

Per preparar ZigZag, el nostre nou espectacle, ha sigut necessari l’esforç d’un gran equip de perruquers, que han elaborat veritables obres d’artesania en forma de perruques i vestits especialment creats per a l’ocasió. Tot i que pugui resultar inversemblant, les diferents creacions que apareixen a l’espectacle estan fetes íntegrament de cabell: altíssimes perruques, vestits extravagants, complements espectaculars…

Per això, des de Carol Bruguera hem volgut compartir i donar a conèixer tot el treball i l’esforç que hi ha darrere d’un espectacle de perruqueria com ZigZag. Si segueixes el codi QR o entres a la pàgina dedicada a ZigZag que trobaràs a la nostra web, podràs gaudir dels diferents vídeos amb l’espectacle complet, els assajos i el procés d’elaboració de les perruques del show, a més de les fotos de l’espectacle i del making of.

I és que, a vegades, el treball de preparació i els assajos poden arribar a ser tan impressionants com el mateix espectacle.

16

VISUALITZA LES FOTOGRAFIES DE L’ESPECTACLE A LA NOSTRA WEB

DESCARREGA’T I VISUALITZA EL VÍDEO DEL MAKING OF


CBMAGAZINE #05

SHOW

17

SETEMBRE DE 2013


SERVEIS

CBMAGAZINE #05

SETEMBRE DE 2013

HAPPY LOOK >> ASSESSORIA D’IMATGE PER A TOTS ELS PÚBLICS <<

El teu pentinat, maquillatge i vestuari, junt amb els colors que utilitzes, són la teva carta de presentació. Aprèn a jugar amb la teva imatge sense deixar de ser fidel al teu estil. Si tens ganes de saber quin és el tall de cabells, el maquillatge o el tipus de roba que més t’afavoreix, amb Happy Look tindràs un equip d’experts al teu costat que estudiarà a fons el teu rostre, els teus cabells, el teu to de pell i les teves línies corporals. Algú que analitzarà el teu cas i et donarà els millors consells, trucs, suggeriments i idees per potenciar o renovar el teu aspecte.

Happy Look és un nou servei de Carol Bruguera, pensat per oferir als nostres clients una assessoria d’imatge professional i assequible. Per això hem preparat una selecció de packs de diferents preus i durades, per tal que trobis el teu estil i et sentis feliç amb el teu look. Trobaràs més informació dels diferents assessoraments i packs disponibles a: www.carolbruguera.com/happylook També pots consultar-ho amb el teu perruquer habitual

18

- ASSESSORIA CABELL MAQUILLATGE VESTUARI

- PACKS NUVI/A FESTA (HOME I DONA) COMPLET (HOME I DONA) EXPRESS (HOME I DONA)


SERVEIS

CBMAGAZINE #05

SETEMBRE DE 2013

CB KIDS

>> ELS MÉS PETITS, ELS REIS DE LA PELU! <<

A Carol Bruguera, pensem que una visita a la perruqueria pot ser tota una aventura: una experiència divertida, imaginativa i sorprenent. A la perruqueria ens transformem, juguem amb la nostra imatge i deixem volar la imaginació. I és que tant als més grans com als més petits ens encanta disfressar-nos!

Maquillatge de fantasia per a festes Amb el maquillatge de fantasia, podràs convertir-te en el teu animal preferit, ser una autèntica princesa per un dia o endinsar-te en el món dels pirates! Escull el teu personatge i celebra una festa temàtica amb els teus amics.

Des de sempre, els més petits han tingut el seu propi espai als nostres salons, amb jocs i serveis fets a la seva mida. A Carol Bruguera, volem que els nens es diverteixin des del primer moment que entren a a la perruqueria. Ara, hem preparat també tot un seguit d’activitats i tallers en què els nens i nenes aprendran a pentinar-se, maquillar-se i fer les seves pròpies disfresses.

Tallers de pentinats i Nail Art Per als més grans, tenim dos tallers molt especials. Al taller de pentinats, et donarem consells pràctics i divertits per pentinar-te. Al taller de Nail Art, ho aprendràs tot sobre aquesta nova tècnica per decorar-te les ungles. Per a més informació, visita l’apartat “kids“ de la nostra pàgina web o consulta el teu perruquer habitual

Una idea perfecta per a qualsevol festa, aniversari, comunió, final de curs... O simplement per passar una estona original i divertida amb els amics!

19


SERVEIS

CBMAGAZINE #05

SETEMBRE DE 2013

A DOMICILI

>> ARA POTS TENIR EL SERVEI DE CAROL BRUGUERA ENCARA MÉS A PROP <<

ESTILISTA PERSONAL

CASAMENTS

MOBILITAT REDUÏDA

De vegades no és fàcil trobar el moment per desplaçar-te fins a un dels nostres salons. Per això, et donem la possibilitat de seguir gaudint dels serveis que ofereixen els nostres professionals sense que t’hagis de moure de casa. Ara, amb el nostre servei a domicili, és possible posar-te en mans dels millors estilistes d’una manera totalment personalitzada i a casa teva. A més, si vols, podràs complementar el servei d’assessorament de vestuari, de cabell o de maquillatge amb el tall sense haver de venir fins a un dels nostres salons.

A Carol Bruguera no volem que en un dia tan especial com aquest t’hagis de preocupar per venir al saló. Per això, els nostres professionals s’encarregaran de trobar el pentinat i el maquillatge que més t’afavoreix.

Tot i que a Carol Bruguera intentem estar sempre el més a prop possible de tu, hi ha situacions en les que pots necessitar-nos més a prop encara. Per això, t’oferim la possibilitat de desplaçarnos fins a casa teva perquè puguis gaudir de tots els serveis i de tota la professionalitat dels nostres salons.

Quan arribi el dia del casament, es desplaçaran fins a casa teva, o fins on tu vulguis, perquè et puguis assegurar el look perfecte sense haver-te de preocupar per res.

20

A part de serveis puntuals, t’oferim la possibilitat de venir periòdicament al teu domicili per tal d’assegurar-te que la teva imatge i la teva comoditat estarà en mans dels nostres millors professionals.


SERVEIS

CBMAGAZINE #05

SETEMBRE DE 2013

QUERATINA >> REVITALITZA ELS CABELLS EN PROFUNDITAT <<

Actualment hi ha diversos tractaments que ens permeten aconseguir uns cabells més suaus, més llisos i més definits. L’objectiu és evitar que els cabells s’encrespin al mateix temps que regenerem i millorem la seva salut interna. Una de les solucions més efectives és el tractament de queratina. El seu efecte antiencrespament deixa els cabells brillants, suaus i flexibles. A més, la seva fórmula avançada restableix i reestructura els cabells, injectant queratina natural a l’interior de la cutícula espatllada. La queratina queda fixada a la cutícula pel calor de la planxa de ceràmica.

Amb el tractament de queratina, aconseguiràs revitalitzar el cabell en profunditat. El seu efecte dura entre 3 i 5 mesos, depenent de l’estil de vida del client i del correcte seguiment del tractament. Resulta ideal per a tot tipus de cabells: tenyits, amb permanent, metxes, decolorats, fins o naturals. Si tens dubtes o vols fer-nos alguna consulta, pots venir a qualsevol dels nostres salons. Estarem encantats d’assessorar-te.

21

– ALTRES OPCIONS – ESTIRAT BÀSIC FRIZZDOM ESTIRAT DEFINITIU

Per a més informació, visita la nostra web o consulta el teu perruquer habitual


CBMAGAZINE #05

PROVA’T EL LOOK DE LES CELEBRITIES

BLOG

SETEMBRE DE 2013

EL MILLOR XAMPÚ PER A CADA TIPUS DE CABELL

Vols saber com et quedaria el pentinat de l’actriu Diane Kruger? O el maquillatge de la model Miranda Kerr? O les ulleres de la mítica Scarlett JohansSon?

Cada tipus de cabell té unes característiques pròpies. Per això, no tots els xampús són apropiats per als nostres cabells. Un dels articles del nostre blog està dedicat precisament a repassar els principals aspectes que hem de tenir en compte a l’hora d’escollir un xampú.

La revista de moda Elle ha tret una aplicació web on pots pujar la teva foto i provar-te els pentinats i maquillatges de les estrelles. D’aquesta manera, podràs saber com et queda un look abans de fer el canvi.

En funció de si teniu els cabells secs, encrespats, fins, amb color o exposats al sol, necessitareu un xampú més nutritiu, amb un efecte restructurador o amb unes propietats i components específics. Us convidem a visitar el blog si voleu tenir totes les claus per orientar-vos a l’hora de comprar un xampú.

elle.es/cambio-de-look

I si encara teniu algun dubte de quin és el xampú més recomanable per al vostre cas, podeu passar pels nostres centres i us aconsellarem la millor opció.

RECOLLITS DE TENDÈNCIA

UNA GOMA MODELABLE

LA FOTÒGRAFA DE LA PERRUQUERIA

Aquesta temporada hem vist una petita selecció de pentinats de tendència. El més estiuenc és l’efecte mullat, ideal per a jornades a la platja i per a looks nocturns. Si el que vols és recollir el cabell perquè no et molesti, et proposem un monyo tipus Jedi. Però si el que t’agrada és portar la cabellera a l’aire, estàs de sort, ja que es porten les cabelleres llarguíssimes de conte de fades. Per acabar, et proposem un serrell ben llarg, talla XXL!

Una de les curiositats que ens ha agradat més aquesta temporada ha sigut una goma d’esborrar amb un pentinat modelable.

Al nostre blog, sempre ens agrada destacar iniciatives artístiques relacionades amb el món de la perruqueria i la moda. Aquest és precisament el cas de la fotògrafa anglesa Claire Harrison. Especialista en moda, bellesa i la perruqueria, ha treballat per les principals firmes del sector. Les seves imatges sempre tenen un toc únic, tant pel tractament del color com per les composicions imaginatives que presenta.

Creada per l’artista Chen Lu Wei, es tracta d’una goma que té una cara al centre amb un quadrat de color al voltant. Així, a mesura que es fa servir, permet anar creant diferents pentinats pel personatge que hi apareix. megawing.com.tw

22

claireharrisonphotography.com


CBMAGAZINE #05

BLOG

ORIGAMI HAIR

CALIFORNIANES DE FOC

Aquesta temporada hem vist una sèrie de fotografies en què l’origami, l’art japonès de plegar el paper, s’aplica als pentinats amb uns resultats espectaculars.

Dues de les tendències més destacades de la temporada han estat les metxes californianes i el cabell vermell, conjuntades pel fotògraf de moda David Byun. Fotògraf conegut pels nuls convencionalismes que fa servir en el seu treball i per una estètica molt cuidada, ha desenvolupar la seva carrera en més de 42 revistes de 18 països. En aquest treball es centra bàsicament a mostrar la bellesa del cabell en moviment.

La creació és dels artistes Billy Kidd i House of Architects Millinery, dos fotògrafs de moda molt reconeguts en el sector de la moda. Us animem a visitar el nostre blog per veure la sèrie de fotografies completa.

davidbyun.com

PENTINATS AMB MOLT VOLUM

Fa uns mesos, la revista de moda Harper’s Bazaar ens van fer una entrevista per parlar de les tendències més actuals en perruqueria. Nosaltres també vam fer una menció de la revista al nostre blog amb motiu del reportatge que va publicar el fotògraf Nico en el número de març, on apareixia la model Carola Remer promocionant els productes Redken per aconseguir uns rínxols i un volum perfectes. harpersbazaar.es

ANUNCIA’T A LA MEVA BARBA

Les barbes estan de moda. Una nova mostra d’aquest fet és que els creatius de l’agència americana Cornett-IMS la pretenen utilitzar com un nou suport publicitari. Per això han creat una pàgina web per buscar barbuts disposats a portar anuncis a les seves barbes. L’eslògan que utilitzen per captar nous clients és simple: tothom es fixa en una barba èpica, per què no aconseguir que tots ells també admirin la teva marca? beardvertising.com

23

SETEMBRE DE 2013

COLLAGE DE CABELLS

Ens han sorprès gratament els collages de la sèrie “Haircuts” de l’artista de Michigan, Erin Case, que combina imatges noves i antigues, agafant retalls de pentinats actuals i sobreposant-los a fotografies dels seixanta de natura i paisatges. L’artista treballa tant amb mètodes analògics com digitals per donar un toc surrealista al seu art. erincase.weebly.com

SI T’AGRADA ESTAR A L’ÚLTIMA SOBRE NOVES TENDÈNCIES DE PERRUQUERIA, SEGUEIX-NOS AL NOSTRE BLOG

CAROL BRUGUERA .COM


CBMAGAZINE #05

LES NOSTRES PERRUQUERIES CAROL BRUGUERA VIC Rbla. Passeig, 55/ 938 863 837 Folch i Torres, 22/ 938 894 584 Bisbe Morgades, 34/ 938 833 623 Rambla Hospital, 27/ 938 832 555 MANLLEU C. Sant Jordi, 10/ 938 512 439 TORELLÓ C. del Pont, 35/ 938 593 954 BARCELONA C. Pau Claris, 136/ 934 872 772 Pl. Rovira i Trias, 5/ 932 102 836 C. Calàbria, 207/ 934 192 085 GRANOLLERS C. Ricomà, 36/ 938 708 776 Pl. Perpinyà, 4/ 938 794 016 LA GARRIGA C. dels Banys, 34/ 938 612 712 RIPOLL Pl. Nova, 3/ 972 714 038 MANRESA Passeig Pere III, 87/ 938 757 711 Crta. de Vic, 25/ 938 723 019

CB

N OT Í C I E S C ON S E L L S T E N DÈ N C I E S

SETEMBRE DE 2013

BUSQUES FEINA? Envia el teu currículum a info@carolbruguera.com

A C T U A L I TAT INSPIRACIÓ C U LT U R A SEGUEIX-NOS AL

BLOG WWW.CAROLBRUGUERA.COM

CAROL BRUGUERA. COM

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER PODRÀS APROFITAR ELS DESCOMPTES EXCLUSIUS QUE PREPAREM PER ALS NOSTRES CLIENTS

BERGA Pg. de la Indústria 52/ 938 222 767 CALDES DE MONTBUI C. del Forn, 29/ 938 665 218 OLOT C. Sant Ferriol, 12/ 972 112 847 IGUALADA C. Santa Caterina, 55/ 931 160 794

Et convidem a seguir-nos al Facebook! 24

ESTIGUES AL DIA DE TOT EL QUE PASSA A CAROL BRUGUERA PROMOCIONS, NOTÍCIES, NOVETATS, CONCURSOS...


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.