Victòria important del femení del CV Mataró i derrota del masculí

2-3

Sant Esteve - CV Mataró (f)

7/12 Sant Esteve Voleibol

| Redacció

Partit importantíssim per la permanència del C.V Mataró contra un rival directe en la lluita de la part baixa de la classificació, el partit va començar molt malament per l’equip mataroní, amb poca concentració i errades en el joc fàcil començant amb un 8-1 en contra al marcador i amb derrota clara en el set.El segon set va se una còpia del primer, las mataronines no trobaven el seu joc, no es trobaven a la pista i les locals ho van aprofitar.El tercet set va ser tot just lo contrari als altres dos, un partit nou, les jugadores mataronines conscients de la importància del par-

3-0

Barça - CV Mataró (m)

15/12 Barcelona tit, afegits als canvis introduïts per el tècnic, van exhibir un joc contundent, agressiu i molt ordenat, d’un alt nivell agafant una diferencia de 6-15, per acabar guanyant el tercer i quart set amb facilitat i bon joc. El cinquè set, les locals van agafar forces i van posar el partit molt difícil per l’equip de Mataró, però les nostres jugadores no van perdre la concentració i el bon fer per acabar guanyant 2 punts valuosíssims per els interessos Mataronins. Nova derrota dels nois de Roberto Vela, aquesta setmana a la pista del Futbol Club Barcelona.per 3-0 que els deixa en descens. núm.1289