Capgros núm. 1275

Page 31

El CE Mataró debuta amb una victòria a Segona Catalana Futbol

| Salva Fernàndez

El CE Mataró de José Maria Polo ha començat amb bon peu la temporada a Segona Catalana. El conjunt mataroní va golejar per 3-0 el San Juan de Montcada en un partit que podria haver acabat amb una golejada molt més àmplia. Els golejadors van ser Cristian, Víctor Hernández i Sergio Cobo. L’equip és un dels colíders de la categoria després d’aconseguir el tercer millor resultat de la jornada inaugural. Els mataronins van sortir amb moltes ganes a la gespa del Municipal de Mataró i es van avançar aviat gràcies a un bon remat de cap de Cristian després de l’assistència d’Aranyó, capità en el primer partit oficial de Polo. Posteriorment, els mataronins dominarien el partit amb possessió i ocasions clares com una bona combinació entre Ariño, Víctor, Cristian i Prieto. Amb el primer gol es va arribar al descans. En la represa, als tres minuts els groc i negres van sentenciar amb Aranyó fent una bona assistència perquè Víctor superés la sortida del porter. El segon gol matava el matx, sobretot quan cinc minuts després Sergio Cobo feia el tercer. Podrien haver-ne arribat més, però el resultat ja no es va moure. La propera setmana els mataronins

Bon inici.| Josep Ribas

visitaran el Lloreda, un rival complicat que va començar amb victòria a domicili la temporada i que es troba també entre els equips que han sumat tres punts. L’equip segueix sent molt nou i encara queden coses per aprendre, però les sensacions que deixa la pretemporada i l’inici de lliga són bones a Proper partit hores d’ara, tot i Segona Catalana que això acaba Lloreda - CE Mataró de començar tot Diumenge 15h 12.00h Lloreda just.

Foto Notícia Futbol | Pere Tort, jugador històric del CE Mataró (dreta) que també va formar part de la junta directiva de Vicenç Carrés (1984-1987) va morir la setmana passada a l’edat de 91 anys. El primer equip va fer un minut de silenci.| S.F.