__MAIN_TEXT__

Page 1

SKOTHOLMEN

Jula 2020 Det kimer nĂĽ til julefest


SKOTHOLMEN

Jula 2020

Nyt julen sine smakar i magiske omgivnader. Velkomen til ein vakker julepynta holme.

Vi opner Julebordsesongen 13. november, og har open restaurant med bordbestilling kvar helg ut denne månaden og tilogmed den 19. desember. Den 13. og 21. november serverer vi “Havets tapas” og “5-rettar smaksmeny”. Alle dagar i jula vil vi servere 3- og 4 rettar med ein smak av jul Dersom ønske om julebord andre dagar, - ta kontakt slik at vi kan legge til rette.

Covid 19

Vi har god avstand mellom alle bord, 1 meter avstand mellom kvar kohort, godt reinhald og gode rutiner for transport. Dersom du har eigne preferansar, så er vi mottakelege for det! Ring oss gjerne dersom noko er uklart.

Booking

For booking vennligst ring +47 480 38 388 eller send ein mail til booking@skotholmen.no


SKOTHOLMEN

Julemeny

“KAMI” møter “MAKI” Vi opnar julesesongen med mimring frå Maki si tid Tapasen vil bli servert direkte på gjestane sine bord

«Maki`s» Havets Tapas, 10 år etter Fredag 13. November Vi børstar støv av ein gamal slager. Maki sin tapas frå havet skal få sjå dagens lys igjen. I år er det 10 år siden Maki Fosnavåg stengte dørene, men restauranten er framleis på folkemunne. Det vert dei same smakane som folk minnast, med ein litan vri i rein Kami-stil. Vi ønsker å vekke gamle minner, men også å skape nye minner på Skotholmen sin arena. Meny kommer senere. Følg med på Facebook. 695,- pr pers


SKOTHOLMEN

Julemeny

Mykje har endra seg sidan denne staselege kjøkken-staben serverte her på Skotholmen i fordums tid. No er det Kami Skotholmen sine dyktige kokkar og servitørar som står til di teneste.


SKOTHOLMEN

Julemeny

3-rettar: ALTERNATIV 1

Krabbesuppe - Juletorsk - Dessert 620,ALTERNATIV 2

Krabbesuppe - Lutefisk - Dessert 620,ALTERNATIV 3

Svineribbe - Pinnekjøtt - Dessert 670,-

4-rettar: ALTERNATIV 1

Kamskjell - Krabbesuppe - Juletorsk - Dessert 720,-

ALTERNATIV 2

Kamskjell - Krabbesuppe - Lutefisk - Dessert 720,ALTERNATIV 3

Fenalår - Svineribbe - Pinnekjøtt - Dessert 770,-


SKOTHOLMEN

Julemeny

Smakar for den nysgjerrige gane

5-rettar smaksmeny Laurdag 21.November Vi inviterer til ein førjuls-kveld der vi komponerer nye og utfordrande rettar med reine og gode smakar frå den lokale hagen vår; «Havet». Råvarene frå den blå åkeren er no på sitt beste, og dette vil vi feire! Saml venner og familie rundt bordet, og vi vil gjere vårt beste for å gi ei god oppleving. * Rå Laks frå Mowi * Skalldyr * Krabbesuppe * Langtidsbakt fisk * Søtt og salt 720,- pr. pers.


SKOTHOLMEN

Etter mĂĽltidet

Alle gjestar pĂĽ Skotholmen har gratis inngang for live musikk pĂĽ hotellet i heile julebordsesongen, forutsatt at der er ledig plass.


www.skotholmen.no booking@skotholmen.no

Profile for cann as

Skotholmen - Jula 2020  

Julemeny 2020 - Kami Skotholmen.

Skotholmen - Jula 2020  

Julemeny 2020 - Kami Skotholmen.

Profile for cannas