Stadkatalog 2016

Page 1

REDSKAP OCH TILLBEHÖR FÖR STÄD OCH UNDERHÅLL

PRODUKTKATALOG

2016


Upplaga publicerad 2015. Med reservation för eventuella tryckfel. © Tebo Byggtillbehör AB


INNEHÅLL OM OSS KONTAKTA OSS EXPONERING VARUMÄRKEN

Borstar BORSTGUIDE Golvborstar Kvastar Stål- & Mässingsborstar Sopset Skurborstar Levanger Handdammborstar Skoskrapor

Skaft & Tillbehör Träskaft & Tillbehör Redskapsskaft & Tillbehör

Moppar & Svabbgarn Moppar & Tillbehör Svabbgarn & Tillbehör

Svampar & Dukar Städdukar Microfiberdukar Svampar Skurblock & TILLBEHÖR

Städ & Hushåll Hinkar & Kärl Golv- & Fönsterrakor Hushåll & HYGIEN Rustik Handverktyg Knivar Säckar & Täckmaterial Handskar Hjälpmedel Redskap

Kem FILA

Städvagnar & Tillbehör SVABBVAGNAR Städvagnar Tillbehör städvagnar FASTIGHETSVAGNAR

VILLKOR, REGISTER KVALITET & MILJÖ VILLKOR & LEVERANS REGISTER ALFANUMERISKT REGISTER ARTIKELNUMMER ÖVERSIKT TEBO BYGGTILLBEHÖR

4 6 7 8 10-31 12 14 16 20 22 24 26 28 31 32-37 34 35 38-43 40 43 44-51 46 47 48 50 52-73 54 56 58 62 64 65 66 69 70 71 74-79 76 80-99 82 83 92 99 100-106 100 101 102 104 106 3


TEBO BYGGTILLBEHÖR HISTORIA

1973 utvecklar C-G Palmkvist kakelkrysset. Det blir en omedelbar succé för ”gör det själv”-marknaden inom plattsättning och Tebo Byggtillbehör AB startas. Efterfrågan på byggkeramik och behovet av fler verktyg och tillbehör växer och sortimentet utökas snabbt. För att stärka sin ställning som leverantör och bredda utbudet av produkter förvärvas under åren ett flertal företag och ett antal egna varumärken utvecklas. Våren 2015 blir det tidigare systerbolaget Starks en del av Tebo Byggtillbehör. Starks produktion av borstar startas redan 1903 vid ett köksbord i Växjö och utvecklas med tiden till en fullskalig borstproduktion. Under åren utökas sortimentet med kompletterande produkter inom städ för både proffs och konsument.

I DAG

I dag drivs Tebo Byggtillbehör av mig, Martin Palmkvist, tillsammans med ett 20-tal anställda. Både huvudkontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm. Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför högkvalitativa produkter för Bygg & Fastighet. Vi har en unik, innovativ och bred produktportfölj med produkter från både våra egna och partners varumärken. Sortimentet utgör två tydliga affärsområden – Städ & Underhåll samt Bygg & Renovering. Vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet och våra styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. Vi ska leva upp till detta i varje möte, varje dag och fortsätta att utvecklas nära marknaden och kunderna. Martin Palmkvist, VD martin@tebo.se

4


”Vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet och våra styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. ” Martin Palmkvist, VD

AFFÄRSIDÉ

Tebo Byggtillbehör ska erbjuda ett unikt sortiment av högkvalitativa produkter och välkända varumärken för Bygg & Fastighet.

SORTIMENT

Tebo Byggtillbehörs sortiment består av både egna och partners varumärken och är indelat i två affärsområden:

Sortimentet tillsammans med en hög servicegrad ska göra oss till det självklara valet såväl för återförsäljare som konsument.

STÄD & UNDERHÅLL

KUNDLÖFTE • • • •

Unikt sortiment Kvalitet Kunskap & service Säkra leveranser

BYGG & RENOVERING

5


HÄR HITTAR NI OSS Tveka inte att kontakta oss! Välj det kontaktsätt som passar just er.

ADRESS

Tebo Byggtillbehör AB Blygatan 5 195 72 Rosersberg

ÖPPETTIDER

Vardagar: 7-16 Lunchstängt: 12-13

E-POST ORDER order@tebo.se

E-POST ÖVRIGT

08-96 70 44

HEMSIDA

FACEBOOK

www.facebook.se/byggtillbehor

FAX

08-92 76 10

NYHETSBREV media@tebo.se

6

Vill du som återförsäljare eller grossist börja sälja våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

info@tebo.se

www.tebo.se

TELEFON

BESTÄLLNING

ORGANISATIONSNUMMER 556793-4483


WEBSHOP I vår webshop, www.tebo.se, finner ni alltid uppdaterad info gällande produkter, era ordrar och villkor. Den är direktkopplad mot vårt affärssystem vilket ger dig information gällande lagerstatus i realtid. Gör dina beställningar när det passar dig! Saknar du inloggning kontakta oss på info@tebo.se

SHOWROOM I vårt showroom för städ finns delar av sortimentet presenterat. Rummet ger möjlighet till inspiration och idéer för smart butiksexponering. Här håller vi även utbildningar och demonstrationer av våra produkter och varumärken. Dörren står alltid öppen och ni är varmt välkomna in på en kopp kaffe!

EXPONERING Rätt exponering är avgörande för en produkts försäljning. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår exponering och har en mängd olika lösningar för en lyckad produktexponering. Kontakta oss om ni behöver hjälp att hitta den bästa lösningen för just er butik.

MARKNADSMATERIAL Vi arbetar ständigt med att ta fram nytt och förbättra befintligt marknadsmaterial som t.ex. broschyrer, kataloger och guider. Målet är att vårt material ska underlätta för er vid kontakt med kunderna och att informationen är så pass bra att den lämnar kunden i stort sett utan följdfrågor.

7


VARUMÄRKEN Tebo Byggtillbehör erbjuder ett unikt, innovativt och brett sortiment av högkvalitativa produkter och välkända varumärken inom Bygg & Fastighet. I affärsområde Städ & Underhåll ingår följande varumärken.

Starks Städ. Städsortiment för både proffs- och konsumentstäd. Läs mer på sid. 22.

Starks borstar. Svensk producent av borstar sedan 1903. Läs mer på sid. 14.

Byggtillbehör. Kvalitetsverktyg och tillbehör för bygg och renovering. Läs mer på sid. 50.

Fila. Ledande tillverkare av rengöringsprodukter och underhållsprodukter för byggkeramik. Läs mer på sid. 76.

8


Bjärnums redskapsfabrik AB. Kvalitetsredskap för bygg, anläggning, trädgård, jordbruk och snö. Läs mer på sid. 71.

Rustlk. Utvalt sortiment av klassiska borstar och tillbehör för hemmet. Läs mer på sid. 62.

Cover. Innovativa täckprodukter för bygg, industri och hem. Läs mer på sid. 66.

Scangrip. Arbetsbelysning med dansk kvalitet och design. Läs mer på sid. 70.

TEBO Details. Stilrena och funktionella badrumstillbehör. Läs mer på sid. 61.

9


10


BORSTAR

Borstguide Golvborstar Kvastar St책l- & M채ssingsborstar Sopset Skurborstar Levanger Handdammborstar Skoskrapor

12 14 16 20 22 24 26 28 31


BORSTGUIDE

BORSTGUIDE Att ha kunskap om de olika borsttypernas egenskaper gör det lättare att vägleda slutkonsumenten till rätt val av borste. Det är kombinationen av borsttyp, höjd, täthet och utformning som gör att de passar till ett specifikt användningsområde.

Tagelblandning Mjuk borst av rent tagel och PP plast. Lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor.

Borstblandning

Cocos

Cocosblandning

Borstmix

Mjuk borst av PP och PET plast. Lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor.

Medelstyv borst av cocos och PP plast. Lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor.

Medelstyv borst med en kärna av cocos och PP plast. Krans i cocos, PP och PET plast. Lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor.

Medelstyv borst av PP plast och cocos. Lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på hårda, torra och våta ytor.

Unionblandning Styv borst av propenplast och bassine. Lämplig för skurning och sopning av medelgrov och grov smuts på grova, tåliga och våta ytor.

12

Rent tagel Extra mjuk borst av rent tagel. Lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor.

Propenplast Styv borst av propenplast. Lämplig för skurning och sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga.

Piasavablandning Styv borst av piasava. Lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor.

Vit fiber Mjuk borst av vit fiber. Lämplig för skurning och kalkning på släta ytor. Tål att utsättas för hög värme och kemikalier.


BORSTGUIDE

KVAST-/BORSTRYGG & SKAFTINFÄSTNING

Kvastrygg En traditionell och gedigen kvastrygg i trä. Ryggen är helt slät och har ett genomgående skafthål. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Genomgående hål

Borstrygg Oval En traditionell och gedigen borstrygg i trä. Ryggens ovala profil gör den extra slitstark, skafthålet blir djupare och ger ett stabilt fäste för skaftet. Ej genomgående hål. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Ej genomgående hål

Borstrygg Eco En gedigen borstrygg i trä. Ryggen är helt slät och kombineras för bästa stabilitet med en skaftklo. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Genomgående hål kombineras med Skaftklo Hercules eller Skaftklo

Plastrygg En hållbar och högkvalitativ borstrygg i återvunnen plast. Ryggens ovala profil gör den extra slitstark. Passar alla typer av skaft med borstgänga.

Gängat hål

!

Ute efter skaft som passar våra borstryggar? Se kapitel SKAFT & TILLBEHÖR sid. 32.

13


GOLVBORSTAR

Golvborste Trä Rent Tagel Trärygg. Borst av rent tagel. Extra mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor. Borsthöjd: 65 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Artnr

Utförande

Grp

Box

1111301 1111401 1111501

300 x 45 mm 400 x 45 mm 500 x 45 mm

A A A

10 10 10

STARKS BORSTAR Produktionen av Starks Borstar startade redan 1903 då Karl-Oskar Stark började binda ryktborstar hemma vid köksbordet i Växjö. Med tiden har hantverket blivit allt mer mekaniserat och utvecklats till en fullskalig borstproduktion. I dag produceras borstarna i Bjärnums Redskapsfabrik. Starks Borstar - svensk producent.

Golvborste Trä Borstblandning Trärygg. Borst av borstblandning. Mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 65 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Artnr

Utförande

Grp

Box

1111302 1111402 1111502 1111602 1111702

300 x 45 mm 400 x 45 mm 500 x 45 mm 600 x 45 mm 700 x 45 mm

A A A A A

10 10 10 10 10

Golvborste Trä Cocosblandning Trärygg. Borst av cocosblandning. Medelstyv borst lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor. Borsthöjd: 65 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

14

Artnr

Utförande

Grp

Box

1111306 1111406 1111506 1111606 1111706

300 x 45 mm 400 x 45 mm 500 x 45 mm 600 x 45 mm 700 x 45 mm

A A A A A

10 10 10 10 10


GOLVBORSTAR

Golvborste Trä Cocosblandning med skaftklo

Golvborste Trä Borstblandning Eco

Trärygg med skaftklo. Borst av cocosblandning. Medelstyv borst lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor. Borsthöjd: 60 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Kombineras för bästa stabilitet med ett förstärkningsstag (art.nr. 1111020).

Slät trärygg. Borst av borstblandning. Mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 65 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Kombineras för bästa stabilitet med en skaftklo (art.nr. 2121504 eller 665025).

Artnr

Utförande

Grp

Box

1111006

1000 x 50 mm

A

10

Artnr

Utförande

Grp

Box

1010407 1010507 1010607

400 x 50 mm 500 x 50 mm 600 x 50 mm

A A A

10 10 10

Golvborste Plast Rent Tagel

Golvborste Plast Borstblandning

Plastrygg. Borst av rent tagel. Extra mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor. Borsthöjd: 60 mm. Passar skaft med borstgänga.

Plastrygg. Borst av borstblandning. Mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 65 mm. Passar skaft med borstgänga.

Artnr

Utförande

Grp

Box

1031011 1031017

400 x 45 mm 500 x 45 mm

A A

10 10

Artnr

Utförande

Grp

Box

1031005 1031012 1031018

300 x 45 mm 400 x 45 mm 500 x 45 mm

A A A

10 10 10

Golvborste Plast Cocosblandning

Golvborste Plast Propenplast

Plastrygg. Borst av cocosblandning. Medelstyv borst lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor. Borsthöjd: 65 mm. Passar skaft med borstgänga.

Plastrygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 60 mm. Passar skaft med borstgänga.

Artnr

Utförande

Grp

Box

1031006 1031013 1031019

300 x 45 mm 400 x 45 mm 500 x 45 mm

A A A

10 10 10

Artnr

Utförande

Grp

Box

1031014 1031020

400 x 45 mm 500 x 45 mm

A A

6 6 15


KVASTAR

Plastkvast Trä Propenplast Röd Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 80 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Artnr 1110031

Utförande 300 x 68 mm

Grp A

Box 25

Plastkvast Trä Propenplast Svart

Plastkvast Trä Propenplast Blå

Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 80 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 80 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Artnr 1110030

Utförande 300 x 68 mm

Grp A

Box 25

Artnr 1117840

Utförande 400 x 68 mm

Grp A

Box 10

Anläggningskvast Trä Propenplast

Expoställ plastkvast

Trärygg med skrapkant i stål och skaftfäste. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 80 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Expoställ med plastkvastar. Innehåller: 150 st Träskaft 1500 mm x Ø 24 mm (art.nr. 2121115A) och 150 st plastkvast Trä Propenplast Röd 300 mm (art.nr. 1110031).

Artnr 1110037

16

Utförande 300 x 68 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1007801

Utförande 600 x 800 x 1600 mm

Grp A

Box 1


KVASTAR

Sopkvast Trä Propenplast

Farmarkvast Trä Propenplast

Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 65 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Trärygg. Borst av propenplast. Styv extra lång borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Även utmärkt för sopning av snö. Borsthöjd: 140 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Artnr 1010509

Utförande 500 x 50 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1117940 1117950

Utförande 400 x 75 mm 500 x 75 mm

Grp A A

Box 10 10

Vaktmästarkvast Trä Propenplast

Piasavakvast Trä

Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 140 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Trärygg. Borst av piasava. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor. Borsthöjd: 100 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Artnr 1111252

Utförande 500 x 45 mm

Grp A

Box 20

Artnr 1117430 1117440 1117450

Utförande 300 x 75 mm 400 x 75 mm 500 x 75 mm

Grp A A A

Box 10 10 10

Vaktmästarkvast Trä Piasava Trärygg. Borst av piasava. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor. Borsthöjd: 110 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Artnr 1111251

Utförande 500 x 45 mm

Grp A

Box 20

17


KVASTAR

Trappkvast Trä Propenplast

Trappkvast Trä Piasava

Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 140 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Trärygg. Borst av piasava. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor. Borsthöjd: 110 mm. Levereras monterad med träskaft, längd: 550 mm.

Artnr 1118179

Utförande 190 x 45 mm

Grp A

Box 30

Artnr 1118108

Utförande 190 x 45 mm

Grp A

Box 25

Lövkvast Trä Propenplast Trärygg. Borst av propenplast. Styv extra lång borst lämplig för sopning av t.ex. löv, halm och hö på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 350/250/200 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Snedskuren borst kommer åt under panel.

Artnr 1118028

Utförande 300 x 65 mm

Grp A

Rishalmskvast

Rishalmsviska

Handknuten kvast på träskaft. Borst av rishalm. Borsthöjd: 260 mm. Träskaft längd: 1200 mm.

Handknuten kvast. Borst av rishalm. Borsthöjd: 290 mm.

Artnr 2111191

18

Utförande 1400 x 300 mm

Grp A

Box 10

Artnr 2111190

Utförande 700 x 200 mm

Grp A

Box 8

Box 10


KVASTAR

Rishalmskvast Barn

Barnkvast Trä Propenplast

Handknuten kvast på träskaft. Borst av rishalm. Borsthöjd: 170 mm. Träskaft längd: 600 mm.

Trärygg. Borst av propenplast. Borsthöjd: 60 mm. Levereras monterad med träskaft, längd: 700 mm.

Artnr 2111192

Utförande 900 x 200 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1117821

Utförande 210 x 48 mm

Grp A

Box 15

Barnkvast Trä Piasava Trärygg. Borst av piasava. Borsthöjd: 60 mm. Levereras monterad med träskaft, längd: 700 mm. Artnr 1117421

Utförande 210 x 48 mm

Grp A

Box 15

19


STÅL- & MÄSSINGSBORSTAR

Stålkvast Trärygg. Borst av ståltråd Ø 0,4 mm. 6 radig. Borsthöjd: 70 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Artnr 5100030

Utförande 300 x 70 mm

Grp A

Box 6/24

Kombiborste Stål Trärygg. Borst av ståltråd 0,4 mm. 6 radig. Stålhandtag. Borsthöjd: 45 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Artnr 5100025

Utförande 220 x 70 mm

Grp A

Box 8

STÅLBORST

Den styva borsten i en stålborste eller stålkvast lämpar sig för grovrengöring av riktigt tuffa beläggningar och fläckar på hårda och tåliga ytor. Vanliga användningsområden är avlägsnande av fastbränt fett, gammal färg och organiska beläggningar. En stålborste med skrapa passar perfekt till grillen och en stålkvast tar effektivt bort mossa och beläggningar på marksten.

MÄSSINGSBORST Stålborste med skrapa Trähandtag med borst av ståltråd Ø 0,30 mm. Borsthöjd: 29 mm. Bredd stålskrapa: 54 mm. Artnr 5100416

20

Utförande 6 radig, 260 x 40 mm

Grp A

Box 10/140

Borst av mässing är mjukare och mer följsam än stål och därmed mer skonsam mot underlaget. Mässingsborst genererar inga gnistor och repar inte mjuka metaller som guld, koppar eller mässing. En borste med mässingsborst är effektiv vid borttagning av hårt sittande rost och lack på t.ex. metallräcken och järngaller.


STÅL- & MÄSSINGSBORSTAR

Stålborste

Stålborste Softgrip

Trähandtag med borst av ståltråd Ø 0,30 - 0,35 mm. Borsthöjd: 24 mm.

Softgriphandtag med borst av ståltråd Ø 0,30 - 0,35 mm. Borsthöjd: 24 mm.

Artnr 5100441 5100442 5100443 5100444 5100445

Utförande 1 radig, 280 x 18 mm 2 radig, 280 x 22 mm 3 radig, 280 x 30 mm 4 radig, 280 x 34 mm 5 radig, 280 x 34 mm

Grp A A A A A

Box 10/220 10/220 10/160 10/160 10/480

Artnr 5120442 5120443 5120444 5120445

Utförande 2 radig, 280 x 20 mm 3 radig, 280 x 30 mm 4 radig, 280 x 35 mm 5 radig, 280 x 35 mm

Grp A A A A

Mässingsborste

Mark- & Kantborste

Trähandtag med borst av mässing Ø 0,25 - 0,30 mm. Borsthöjd: 24 mm.

Trärygg. Konad borst av mässingstråd. Spetsig skrapkant. Levereras monterad med träskaft. Borsthöjd: 35 mm. Borsthuvud: 100 x 35 mm.

Artnr 5100422 5100423 5100424

Utförande 2 radig, 280 x 22 mm 3 radig, 280 x 30 mm 4 radig, 280 x 34 mm

Grp A A A

Box 10/220 10/160 10/160

Artnr 665063

Utförande 1450 mm

Grp A

Box 8/80 8/80 8/80 8/80

Box 3

21


SOPSET

STARKS STÄD Från egen produktion av borstar har Starks Städ idag ett brett sortiment av egenutvecklade städredskap och städvagnar. 1903 började Starks utveckla och tillverka borstar. Mer än 110 år senare, har sortimentet utvecklats till ett städsortiment för både proffs- och konsumentstäd.

Sopset EASY

Sopset ROBUST

Sopborste med plastrygg och borst av PET. Borsthöjd: 60 mm. Skaft av aluminium. Plastskyffel med gummiläpp och skaft av aluminium. Skyffelbredd: 275 mm. Levereras i displayförpackning.

Sopborste med plastrygg och borst av PET. Borsthöjd: 60 mm. Skaft av aluminium med upphängningskrok och hål för handledsstöd. Metallskyffel med gummiläpp och skaft av aluminium med upphängningskrok. Skyffelbredd: 250 mm.

Artnr 1002541

Utförande 960 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1002548

Utförande 800 mm

Grp A

Box 10

Starks Städ - Ett rent nöje.

Sopborste ROBUST

Sopskyffel ROBUST

Sopborste med plastrygg och borst av PET. Borsthöjd: 60 mm. Skaft av aluminium med upphängningskrok och hål för handledsstöd.

Metallskyffel med gummiläpp och skaft av aluminium med upphängningskrok. Skyffelbredd: 250 mm.

Artnr 1002516

22

Utförande 800 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1002536

Utförande 800 mm

Grp A

Box 10


SOPSET

Sopset LUX

Sopset Rustik

Sopborste med plastrygg och borst av polyesterblandning. Borsthöjd: 60 mm. Skaft av aluminium. Metallskyffel med gummiläpp och skaft av aluminium med upphängningskrok. Skyffelbredd: 250 mm. Levereras i displayförpackning.

Halvlångt sopset av trä. Borst av rent tagel. Extra mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor. Borsthöjd: 60 mm. Metallskyffel med gummiläpp inklusive skruv för montering. Skyffelbredd: 250 mm. Levereras i displayförpackning.

Artnr 1002550

Utförande 800 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1002040

Utförande 800 mm

Grp A

Box 6

Handsopskyffel Rustik

Handsopskyffel Basic

Handsopskyffel av metall. Kort träskaft.

Handsopskyffel av lackad metall. Kort skaft.

Artnr 1002045

Utförande Bredd: 235 mm

Grp A

Box 6

Artnr 2006440

Utförande Bredd: 250 mm

Grp A

!

Hela rustikserien finns under avsnitt RUSTIK sid. 62.

Box 10

23


SKURBORSTAR

Skurborste Trä Vit Fiber Trärygg. Borst av vit fiber. Mjuk borst lämplig för skurning av fin smuts på släta ytor. Tål att utsättas för hög värme och kemikalier. Borsthöjd: 28 mm. Artnr 1130304

Utförande 215 x 60 mm

Grp A

Box 10

Skurborste Trä Unionblandning

Skurborste Trä Propenplast

Trärygg. Borst av unionblandning. Styv borst lämplig för skurning av medelgrov och grov smuts på grova, tåliga och våta ytor. Borsthöjd: 28 mm.

Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för skurning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 28 mm.

Artnr 1130307

24

Utförande 215 x 60 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1130311

Utförande 215 x 60 mm

Grp A

Box 10


SKURBORSTAR

Skurborste Plast Vit Fiber

Skurborste Plast Unionblandning

Plastrygg. Borst av vit fiber. Mjuk borst lämplig för skurning av fin smuts på släta ytor. Borsthöjd: 30 mm.

Plastrygg. Borst av unionblandning. Styv borst lämplig för skurning av medelgrov och grov smuts på grova, tåliga och våta ytor. Borsthöjd: 30 mm.

Artnr 1031040

Utförande 215 x 60 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1031041

Utförande 215 x 60 mm

Grp A

Box 10

Skurborste Plast Propenplast Plastrygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för skurning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 30 mm. Artnr 1031042

Utförande 215 x 60 mm

Grp A

Box 10

25


LEVANGER

Skurlevang Trä Vit Fiber Trärygg. Borst av vit fiber. Mjuk borst lämplig för skurning av fin smuts på släta ytor. Tål att utsättas för hög värme och kemikalier. Borsthöjd: 28 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Artnr 1133224 1133304 1133404

Utförande 220 x 55 mm 300 x 45 mm 400 x 45 mm

Grp A A A

Box 10 10 15

Skurlevang Trä Unionblandning

Skurlevang Trä Propenplast

Trärygg. Borst av unionblandning. Styv borst lämplig för skurning av medelgrov och grov smuts på grova, tåliga och våta ytor. Borsthöjd: 28 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för skurning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 28 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm.

Artnr 1133227 1133307 1133407

Utförande 220 x 55 mm 300 x 45 mm 400 x 45 mm

Grp A A A

Box 10 10 15

Artnr 1132211 1133011 1134011

Utförande 220 x 55 mm 300 x 45 mm 400 x 45 mm

Grp A A A

Box 10 10 15

Skeppslevang Trä Vit Fiber Trärygg. Borst av vit fiber. Mjuk borst med kantborstar lämplig för skurning av fin smuts på släta ytor. Tål att utsättas för hög värme och kemikalier. Borsthöjd: 60/30 mm. Passar träskaft konat till Ø 22 mm. Artnr 1147304

26

Utförande 200 x 60 mm

Grp A

Box 10

SKURLEVANG

Klassisk levang med kort borst lämplig för skurning av släta ytor.


LEVANGER

Skurlevang Plast Vit Fiber

Skurlevang Plast Unionblandning

Plastrygg. Borst av vit fiber. Mjuk borst lämplig för skurning av fin smuts på släta ytor. Borsthöjd: 30 mm. Passar skaft med borstgänga.

Plastrygg. Borst av unionblandning. Styv borst lämplig för skurning av medelgrov och grov smuts på grova, tåliga och våta ytor. Borsthöjd: 30 mm. Passar skaft med borstgänga.

Artnr 1031050 1031060 1031070

Utförande 220 x 60 mm 300 x 45 mm 400 x 45 mm

Grp A A A

Box 10 10 10

Artnr 1031051 1031061 1031071

Utförande 220 x 60 mm 300 x 45 mm 400 x 45 mm

Grp A A A

Box 10 10 10

Skurlevang Plast Propenplast

Skeppslevang Plast Vit Fiber

Plastrygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för skurning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 30 mm. Passar skaft med borstgänga.

Plastrygg. Borst av vit fiber. Mjuk borst med kantborstar lämplig för skurning av fin smuts på släta ytor. Borsthöjd: 60/30 mm. Passar skaft med borstgänga.

Artnr 1031052 1031062

Utförande 220 x 60 mm 300 x 45 mm

Grp A A

Box 10 10

Artnr 1031049

Utförande 220 x 50 mm

Grp A

Box 10

SKEPPSLEVANG

Skeppslevang med en längre kantborst som kommer åt i springor och på kanter.

27


HANDDAMMBORSTAR

Handdammborste Trä Rent Tagel Trärygg. Borst av rent tagel. Extra mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor. Borsthöjd: 60 mm. Artnr 1120821

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Handdammborste Trä Borstblandning

Handdammborste Trä Cocos

Trärygg. Borst av borstblandning. Mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 65 mm.

Trärygg. Borst av cocos. Medelstyv borst lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor. Borsthöjd: 60 mm.

Artnr 1120822

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1120823

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Handdammborste Trä Unionblandning

Handdammborste Trä Propenplast

Trärygg. Borst av unionblandning. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på grova, tåliga och våta ytor. Borsthöjd: 65 mm.

Trärygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 65 mm.

Artnr 1120827

28

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1120829

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10


HANDDAMMBORSTAR

Handdammborste Plast Rent Tagel

Handdammborste Plast Borstblandning

Trärygg. Borst av rent tagel. Extra mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor. Borsthöjd: 60 mm.

Plastrygg. Borst av borstblandning. Mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 65 mm.

Artnr 1031081

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1031083

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Handdammborste Plast Cocos

Handdammborste Plast Propenplast

Plastrygg. Borst av cocos. Medelstyv borst lämplig för sopning av medelgrov smuts på släta, grova och torra ytor. Borsthöjd: 65 mm.

Plastrygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för sopning av medelgrov och grov smuts på de flesta underlag, både våta och torra ytor. Propenplast har en låg vattenupptagningsförmåga. Borsthöjd: 65 mm.

Artnr 1031082

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1031089

!

Bil-/Snöborste Plast Tagelblandning

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Söker du fler produkter för vinterns kalla prövningar? Avsnitt SKOSKRAPOR sid. 31. Snöskyfflar, avsnitt REDSKAP sid. 71.

Plastrygg. Borst av tagelblandning. Mjuk borst lämplig för att t.ex. sopa bort snö på bilar. Borsthöjd: 60 mm. Artnr 1031086

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

29


HANDDAMMBORSTAR

Bänkborste Trä Rent Tagel

Bänkborste Trä Ljus Tagelblandning

Trärygg. Borst av rent tagel. Extra mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor. Borsthöjd: 50 mm.

Trärygg. Borst av tagelblandning. Mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 55 mm.

Artnr 1121753

Utförande 295 x 30 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1121751

Utförande 295 x 30 mm

Grp A

Box 10

Bänkborste Trä Mörk Tagelblandning

Bänkborste Plast Tagelblandning

Trärygg. Borst av tagelblandning. Mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 55 mm.

Plastrygg. Borst av tagelblandning. Mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 55 mm.

Artnr 1121752

Utförande 295 x 30 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1031751

Utförande 310 x 30 mm

Grp A

Box 10

Damm-/Möbelborste Plast Tagelblandning

Moppgarnsborste Plast Propenplast

Plastrygg. Borst av tagelblandning och propenplast. Mjuk lång borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Styv kort borst lämplig för sopning av släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 55/30 mm.

Plastrygg. Borst av propenplast. Styv borst lämplig för textilier. Borsthöjd: 30 mm.

Artnr 1031750

30

Utförande 310 x 30 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1031759

Utförande 310 x 30 mm

Grp A

Box 10


SKOSKRAPOR

SKOSKRAPOR

Skoskrapa Villa

Skoskrapa Grov

Galvaniserad stålplatta. Borst av propenplast. 3 st borstar med styv borst. Lämplig för oömma skor. Borsthöjd: 80 mm. Kan skruvas fast i underlaget.

Galvaniserad stålställning. Borst av propenplast. 4 st borstar med styv borst. Lämplig för oömma skor med grov smuts. Borsthöjd: 57/80 mm.

Artnr 1122223

Utförande 460 x 310 mm

Grp A

Box 2

Artnr 1122224

Utförande 300 x 290 mm

Grp A

Box 3

Skoskrapa Fin Ställning av plast och trä. Borst av borstblandning. 8 st borstar med mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta, torra och våta ytor. Borsthöjd: 15 mm. Gummibeklädd undersida som gör att den ligger fast mot underlaget. Artnr 2122222

Utförande 275 x 350 mm

Grp A

Box 10

31


32


Skaft & Tillbehör

Träskaft & Tillbehör Redskapsskaft & Tillbehör

34 35


TRÄSKAFT & TILLBEHÖR

Träskaft Träskaft svarvat ur ett stycke. Konat till Ø 22 mm. Artnr 2121113A 2121115A 2121118A 2121215A 2121218A

Grp A A A A A

Box 25 25 25 20 20

Skaftklo

Träskaft Lackerat Lackerat träskaft svarvat ur ett stycke. Konat till Ø 22 mm. Artnr 2121415

Utförande 1350 mm, Ø 24 mm 1500 mm, Ø 24 mm 1800 mm, Ø 24 mm 1500 mm, Ø 28 mm 1800 mm, Ø 28 mm

Utförande 1500 mm, Ø 24 mm

Grp A

Box 25

Skaftklo av stål. Passar träskaft Ø 22-28 mm. Levereras inklusive skruv. Tillbehör för att stabilisera skaftet. Monteras på borstar/kvastar med trärygg. Artnr 2121504

Utförande 65 x 50 mm

Grp A

Box 10/100

Skaftklo Hercules

Förstärkningsstag träskaft

Skaftklo av lackat stål med fixeringsskruv. Passar träskaft Ø 22-28 mm. Levereras inklusive skruv. Tillbehör för att stabilisera skaftet. Monteras på borstar/kvastar med slät trärygg.

Förstärkningsstag av stål. Passar träskaft med Ø 24 mm. Levereras inklusive skruv. Tillbehör för att stabilisera skaftet på breda golvborstar. Rekommenderas till borstar bredare än 700 mm.

Artnr 665025

34

Utförande 65 x 50 mm

Grp A

Box 10

Artnr 1111020

Utförande 525 x 230 mm

Grp A

Box 100


REDSKAPSSKAFT & TILLBEHÖR

REDSKAPSSKAFT & TILLBEHÖR

Borstskaft EASY Borstskaft av metall med plastöverdrag. Fast gänga för borstar. Passar även svabbgarn. Vikt: 0,3 kg. Artnr 8231402

Utförande 1500 mm

Grp A

Box 10

Borstskaft Glasfiber Lätt och slitstarkt borstskaft av glasfiber. Extra tjockt skaft för ökad ergonomi. Skaftdiameter 32 mm. Passar t.ex. golvborstar och levanger med plastrygg. Vikt: 0,45 kg. Artnr 8231440

Utförande 1500 mm

Grp A

Box 12

Minisvabbskaft Standard

Minisvabbskaft Teleskop

Svabbskaft av plastöverdragen aluminium. Fast gänga för minisvabb. Vikt: 0,2 kg.

Teleskopiskt svabbskaft av plastöverdragen metall. Fast gänga för minisvabb. Vikt: 0,3 kg.

Artnr 4129715

Utförande 1400 mm

Grp A

Box 12

Artnr 4129610

Utförande 850-1500 mm

Grp A

Box 12

35


REDSKAPSSKAFT & TILLBEHÖR

Redskapsskaft Fixed

Redskapsskaft Light

Stabilt redskapsskaft av aluminium. Snabbfäste för olika adaptrar som ger fler användningsområden. Vikt: 0,2 kg.

Teleskopskaft av aluminium vilket ger låg vikt. Steglöst vridlås. Snabbfäste för olika adaptrar som ger fler användningsområden. Vikt: 0,3 kg.

Artnr 8231408

Utförande 1500 mm

Grp A

Box 20

Artnr 8231511

Utförande 1000-1800 mm

Grp A

Box 20

Redskapsskaft EASY

Redskapsskaft ERGO

Teleskopskaft av aluminium vilket ger låg vikt. Detaljer i stryktålig plast. Roterbar, greppvänlig softgripkula ger en god ergonomi. Steglöst vridlås. Snabbfäste för olika adaptrar som ger fler användningsområden. Vikt: 0,5 kg.

Teleskopskaft av glasfiber och aluminium vilket ger låg vikt. Roterbar, greppvänlig softgripkula ger en god ergonomi. Steglös Pro lock längdjustering med stabil vingskruv. Snabbfäste för olika adaptrar som ger fler användningsområden. Skaftet är autoklaverbart, klor-/ syrabeständigt och klarar temperaturer mellan -20 och 120 °C . Råmaterialet är FDA godkänt. Längd: 1000-1700 mm. Vikt: 0,4 kg.

Artnr 8231610

!

Utförande 1000-1700 mm

Grp A

Box 10

Artnr 8231621 8231622 8231623 8231624 8231625

Redskapsskaft EASY ingår i EASY-serien, för fler produkter se avsnitt SOPSET sid. 22 och kapitel MOPPAR & SVABBGARN sid. 38.

Utförande Vit, 1000-1700 mm Blå, 1000-1700 mm Röd, 1000-1700 mm Gul, 1000-1700 mm Grön, 1000-1700 mm

Grp A A A A A

ERGO

Box 0 0 0 0 0

Vårt mest tåliga skaft som klarar de flesta miljöer och användingsområden.

Ergonomiskt grepp med roterbar softgripkula

36

• Färgkodat • Ergonomiskt • FDA godkänt råmaterial FDA är USAs livsmedels- och läkemedelsmyndighet. • Klarar temperaturer mellan -20 och 120 °C • Autoklaverbart Vid autoklavering steriliseras olika material i en tryckkokare. Detta används t.ex. i biologiska laboratorier och inom sjuk- och tandvård.


REDSKAPSSKAFT & TILLBEHÖR

SNABBFÄSTE

Redskapsskaft med snabbfäste kan kopplas direkt på t.ex. ett moppstativ eller kombineras med olika adaptrar. Fästet gör att samma skaft får flera användningsområden.

Adapter Borste Adapter av plast med konad borstgänga. Passar till redskapsskaft med snabbfäste. Artnr 7771004

Utförande 80 mm

Grp A

Box 10/250

Adapter Borste.

Adapter Minisvabb Adapter av plast med gänga för minisvabb. Passar till redskapsskaft med snabbfäste. Artnr 7771003

Utförande 80 mm

Grp A

Box 10/250

Adapter Minisvabb.

!

Hela vårt sortiment finns alltid uppdaterat på vår hemsida, www.tebo.se.

37


38


MOPPAR & SVABBGARN

Moppar & Tillbehรถr Svabbgarn & Tillbehรถr

40 43


TORR

MOPPAR & TILLBEHÖR

D-mopp Kardborremopp av microfiber för torr- och fuktmoppning av normalt till hårt smutsade golv. Struktur med korta öglor som ger låg friktion och gör arbetet lätt. Artnr 5410030 5410100 5410200

Utförande 300 mm 400 mm 600 mm

Grp A A A

FUKT

Struktur med korta öglor ger låg friktion.

Box 5/50 5/100 5/50

TORR

FUKT

MOPPGUIDE TORR En microfibermopp består av ultrafina microfibrer som gör att den, utan vatten och kemikalier, har en god förmåga att binda mycket fint damm, smuts och bakterier. Torrmoppning är 25 procent snabbare än våtmoppning och mer skonsam mot vissa typer av golv som t.ex. lövträ.

Öglad kant fångar damm och större partiklar.

Orkanmopp med öglor Kardborremopp av microfiber för torr- och fuktmoppning av normalt smutsade golv. Låg friktion. Öglad kant för bra smutsupptagning. Kan med fördel förimpregneras för att ingå i ett städsystem med städklara moppar. Artnr 5360100 5360200

Utförande 400 mm 600 mm

Grp A A

Box 5/50 5/50

FUKT En fuktad mopp binder damm och smuts och förhindrar att damm virvlar upp. Fuktmoppning är mer ergonomiskt och tidsbesparande än våtmoppning och löser enklare smuts som t.ex. jord, spill och fläckar.

TORR

VÅT Moppning med vatten och en rengöringslösning är det mest effektiva sättet att få upp jord, spill och fläckar som behöver lösas upp. Alla golv bör regelbundet våtmoppas för att bli ordentligt rena.

Kardborremopp av microfiber för torr-, fuktoch våtmoppning av normalt smutsade golv. Hög vätskekapacitet. Låg friktion. Kan med fördel förimpregneras för att ingå i ett städsystem med städklara moppar.

40

Utförande 400 mm 600 mm

VÅT

Microfiber suger åt sig damm med statisk elektricitet

Tornadomopp

Artnr 5380100 5380200

FUKT

Grp A A

Box 5/50 5/50


MOPPAR & TILLBEHÖR

TORR

Allroundmopp Kardborremopp av viskos och polyester för fukt- och våtmoppning av hårt smutsade miljöer. Går även att använda som grov torrmopp till klinker och andra ojämna golvytor. Artnr 5830200 5839000

Utförande 600 mm 900 mm

Grp A A

FUKT

VÅT

Klippta fransar drar med sig rejält med smuts.

Box 5/50 5/50

FUKT

VÅT

TVÄTTA MOPPARNA EFTER ANVÄNDNING! Rekommenderad tvättemperatur: 60° C. Vid krav på desinfektion: tvätta i max 90° C.

Öglor har bra förmåga att binda sand och grus.

Öglemopp med frans Kardborremopp av bomull och polyester för fukt- och våtmoppning av normalt smutsade golv. Hög vätskekapacitet. Låg friktion. Fransen dammtorkar även lister. Bra förmåga att binda sand och grus. Artnr 5870100 5870200

Utförande 400 mm 600 mm

Grp A A

Torktumla i 55° C.

Ingen strykning. Använd ej klorin.

Box 5/50 5/50

HYGIENISK FÄRGKODNING

Våra moppar är färkodade vilket är till stor hjälp för att slippa korskontaminering. Klipp bort alla färger utan den som symboliserar det utrymme moppen ska användas i. Mopparna kan därefter skiljas åt, och användas i rätt utrymme.

41


MOPPAR & TILLBEHÖR

Moppstativ EASY

Kardborreband EASY

Hållare Engångsmopp EASY

Lätt och tunnt moppstativ av stryktålig aluminium. Ändskydd av slagtålig plast. Stativet har utbytbara kardborreband monterade i skenor på undersidan. Passar redskapsskaft med snabbfäste.

Lösa kardborreband till Moppstativ EASY. Levereras i par.

Hållare av aluminium med plastdetaljer. Monteras på Moppstativ EASY för att användas med engångsmoppar.

Artnr 8112201 8112301

Utförande 400 x 80 mm 550 x 80 mm

Grp A A

Artnr 8122002 8122003

Redskapsskaft EASY Teleskopskaft av aluminium vilket ger låg vikt. Detaljer i stryktålig plast. Roterbar, greppvänlig softgripkula ger en god ergonomi. Steglöst vridlås. Snabbfäste för olika adaptrar som ger fler användningsområden. Vikt: 0,5 kg.

42

Utförande 1000-1700 mm

Grp A

Grp A A

Box 1 1

Artnr 8121001

Box 10 10

! Artnr 8231610

Utförande 400 mm 550 mm

Box 10

EASY är en serie städredskap. För fler produkter i EASY-serien se avsnitt SOPSET sid. 22 och avsnitt HJÄLPMEDEL sid. 70.

Utförande Levereras i par

Grp A

Box 50


SVABBGARN & TILLBEHÖR

SVABBGARN & TILLBEHÖR

Minisvabbgarn Bomull

Minisvabbgarn Viscose

Tillverkad av 85% oblekt bomull och 15% viskos. Gängat plasthuvud för minisvabbskaft eller redskapsskaft med adapater för minisvabb. Längd: 250 mm. Ej lämpad för maskintvätt.

Minisvabb med viscoseremsor. Hög uppsugningsförmåga. För rengöring av trä- och parkettgolv. Luddar ej. Gängat plasthuvud för minisvabbskaft eller redskapsskaft med adapter för minisvabb. Klarar maskintvätt 60°C. Lufttorkas.

Artnr 4129712 4129713 4129718

Utförande 175 g 220 g 250 g

Grp A A A

Box 24 24 24

Artnr 4129719

Utförande 270 mm

Grp A

Box 24

Minisvabbgarn Microfiber

Svabbgarn

Minisvabbskaft Standard

Minisvabb med microfibergarn. Hög uppsugningsförmåga. För rengöring av alla typer av golv. Gängat plasthuvud för minisvabbskaft eller redskapsskaft med adapter för minisvabb.

Oblekt bomullsgarn för våtsvabbning. Används tillsammans med svabbgarnshållare och redskapsskaft.

Svabbskaft av plastöverdragen aluminium. Fast gänga för minisvabb. Vikt: 0,2 kg.

Artnr 4129720

Utförande 270 mm

Grp A

Box 20

Artnr 4139625 4139635

Utförande 250 g 350 g

Grp A A

Box 60 50

Artnr 4129715

Utförande 1400 mm

Grp A

Box 12

Minisvabbskaft Teleskop

Minisvabbhink EASY

Adapter Minisvabb

Teleskopiskt svabbskaft av plastöverdragen metall. Fast gänga för minisvabb. Vikt: 0,3 kg.

Minisvabbhink av polyeten med handtag, press och hållare för skaft. Mått: 410 x 260 x 410 mm.

Adapter av plast med gänga för minisvabb. Passar till redskapsskaft med snabbfäste.

Artnr 4129610

Utförande 850-1500 mm

Grp A

Box 12

Artnr 4129726

Utförande 15 liter

Grp A

Box 12

Artnr 7771003

Utförande 80 mm

Grp A

Box 10/250

43


44


SVAMPAR & DUKAR

Städdukar Microfiberdukar Svampar Skurblock & Tillbehör

46 47 48 50


STÄDDUKAR

Svampduk torr

Diskduk Svabbo

Svampduk av bomull och viskos. Hög uppsugningsförmåga. Komposterbar. För allmän rengöring. Mått: 200 x 180 mm. Levereras 10 st/frp.

Slitstark diskduk av vegetabilisk svamp. Förstärkt med nät. Hög uppsugningsförmåga. Finns i fyra olika färger och levereras slumpvis. Levereras 4 st/frp.

Artnr 3186820 3186821 3186823

Utförande Blå Röd Gul

Grp A A A

Box 20 20 20

Artnr 1041

Utförande 200 x 180 mm

Grp A

Alltorkduk

Dammduk

Skurduk Slät

Nonwoven-duk. Hög uppsugningsförmåga. För allmän torkning och rengöring. Mått: 400 x 380 mm. Levereras 10 st/frp.

Mjuk dammduk av bomull med hängare. För torrdammning.

Slätvävd bomullsduk. För lättare golvstädning.

Artnr 3126720 3126721 3126722

Utförande Blå Röd Gul

Grp A A A

Box 30 30 30

Artnr 3126440

Utförande 450 x 450 mm

Grp A

Box 25/200

Artnr 3139650

Utförande 500 x 600 mm

Grp A

Box 90

Box 30

Skurduk Våffel

Diskduk Stickad

Polertrassel

Våffelvävd bomullsduk. För golvstädning. God uppsugningsförmåga.

Följsam diskduk av bomull. För rengöring av alla slags ytor. Hög uppsugningsförmåga. Kräver ingen eftertorkning.

Polertrassel av bomull. För allmän rengöring och polering.

Artnr 3139653

46

Utförande 500 x 600 mm

Grp A

Box 30

Artnr 3182231

Utförande 400 x 200 mm

Grp A

Box 250

Artnr 3181001

Utförande 400 g

Grp A

Box 20


MICROFIBERDUKAR

MICROFIBERDUKAR

Microduk Classic

Microduk Soft

Tjockare microfiberduk. Används torr eller fuktig, med eller utan kemikalier. Hög upptagningsförmåga. Mått: 320 x 320 mm. Vikt: 32 g.

Fin microfiberduk. Används torr eller fuktig, med eller utan kemikalier. Effektiv mot fett och smuts på släta och ömtåliga ytor. Mått: 400 x 300 mm. Vikt: 28 g.

Artnr 5172804 5172808 5172811

Utförande Grön Blå Röd

Grp A A A

Box 10/200 10/200 10/200

Artnr 5150608 5150611

Utförande Blå Röd

Grp A A

Box 10/200 10/200

Microduk Duo

Microfiberduk Golv

Microfiberduk Kakel & Glas

Fin microfiberduk. Används torr eller fuktig, med eller utan kemikalier. Lämplig för rengöring av släta ytor som t.ex. kakel, glas, rostfritt stål och badrumsporslin. Vikt: 32 g.

Grov microfiberduk. Används torr eller fuktig, med eller utan kemikalier. Lämplig för rengöring av grova ytor och golv. Vikt: 100 g.

Fin microfiberduk. Används torr eller fuktig, med eller utan kemikalier. Lämplig för rengöring av släta ytor som t.ex. kakel, glas och badrumsporslin. Vikt: 46 g.

Artnr 5151008

Utförande 350 x 350 mm

Grp A

Box 10/250

Artnr 211000

Utförande 580 x 510 mm

Grp A

Box 10/100

Artnr 211002

Utförande 400 x 400 mm

Grp A

Box 10/100

MICROFIBER

Microfiberdukar både polerar och rengör ytan utan att du behöver använda kemikalier. Perfekt mot både damm och fettfläckar. När duken används våt absorberas smutsen genom kapilärkraft och när den används torr genom statisk elektricitet.

47


SVAMPAR

Svamp Finporig

Svamp Medelporig Tiler

Finporig svamp av polyuretan med låg uppsugningsförmåga. Passar vid t.ex. applicering av färg och rengöringsprodukter.

Medelporig svamp av polyuretan med något lägre uppsugningsförmåga. Passar t.ex. vid enklare plattsättning och rengöring.

Artnr 004097

Utförande 60 x 100 x 160 mm

Grp A

Box 10/40

Artnr 004098

Utförande 60 x 100 x 160 mm

Grp A

Box 10/40

Allsvamp

Proffssvamp

Hydrosvamp

Grovporig svamp av polyuretan med hög uppsugningsförmåga. Passar all typ av rengöring. Mått: 190 x 120 x 65 mm.

Grovporig, slitstark svamp av polyuretan med medelhög uppsugningsförmåga. Passar vid plattsättning, måleri och rengöring.

Medelporig, slitstark svamp av polyuretan med mycket hög uppsugningsförmåga. Passar vid plattsättning, måleri, tapetsering och rengöring.

Artnr 3179328 3179319

Utförande 1 st/frp 48 st/frp

Grp A A

Box 20 1

Artnr 934031

Utförande 60 x 100 x 160 mm

Grp A

Box 10/40

Artnr 220880

Utförande 65 x 110 x 165 mm

Grp A

Box 30

CELLULOSASVAMP Cellulosasvampen är slitstark och har extremt hög vattenupptagningsförmåga. Vattnet stannar i svampen tills den kramas ur. Detta gör den till den optimala svampen för t.ex. plattsättning, måleri, tapetsering och vardaglig rengöring.

Cellulosasvamp Grovporig, extra slitstark natursvamp med mycket hög uppsugningsförmåga. Droppar mindre eftersom den har skinnkant som håller vätskan kvar i svampen. Passar vid plattsättning, måleri, tapetsering och rengöring. Artnr 211322 48

Utförande 45 x 120 x 160 mm

Grp A

Box 10/60

• Håller vätska upp till 25 gånger sin egen vikt • Upp till 35 gånger snabbare uppsugning än en plastsvamp • Håller vätskan tills den kramas ur • Stark, elastisk och hållbar • Naturligt nedbrytbar • Tvättbar i disk- eller tvättmaskin (60° C)


SVAMPAR

Kökssvamp Grön

Kökssvamp Vit

Skrubbsvamp Grön

Rengöringssvamp med grön flies. Innehåller slipmedel och kan därför repa ömtåliga ytor. Mått: 90 x 60 x 30 mm.

Rengöringssvamp med vit flies. Innehåller ej slipmedel. Mått: 90 x 60 x 30 mm.

Rengöringssvamp med grön flies. Innehåller slipmedel och kan därför repa ömtåliga ytor. Mått: 120 x 70 x 45 mm.

Artnr 3186902

Utförande 10 st/frp

Grp A

Box 24

Artnr 3186903

Utförande 10 st/frp

Grp A

Box 24

Artnr 3186911 3186916

Utförande 2 st/frp 10 st/frp

Grp A A

Box 40 10

Skrubbsvamp Vit

Fläcksuddare

Fläcksuddare BTB

Rengöringssvamp med vit flies. Innehåller ej slipmedel. Mått: 120 x 70 x 45 mm.

Tillverkad av melaminskum. Används lätt fuktad på ingrodd smuts på hårda ytor som t.ex. kakel och vitvaror. Används varsamt på ömtåliga ytor. Mått: 94 x 55 x 30 mm.

Tillverkad av polyuretan. Innehåller polermedel. Avlägsnar färgfläckar, limrester, kalkavlagringar och fläckar från metallföremål på emaljerade och glaserade ytor. Används varsamt på ytan som skall rengöras då den har en lätt slipande effekt.

Artnr 3186912 3186915

Utförande 2 st/frp 10 st/frp

Grp A A

Box 40 10

Artnr 5183005 5183006

Utförande 3 st/frp 10 st/frp

Fläcksuddare Används lätt fuktad för att sudda bort fläckar utan kemikalier.

Grp A A

Box 80 28

Artnr 334365

Utförande 80 x 40 x 20 mm

Grp A

Box 10/60

Fläcksuddare BTB Suddar enkelt bort limrester, avlagringar & fläckar.

49


SKURBLOCK & TILLBEHÖR

Skurnylon Vit

Skurnylon Grön

Skurnylon utan slipmedel. Effektivt hjälpmedel för att få bort ingrodd smuts eller vid ytbehandling av träskivor. Levereras 10 st/frp.

Skurnylon med 30% slipmedel. Effektivt hjälpmedel för att få bort ingrodd smuts. Levereras 10 st/frp.

Artnr 3176530

Utförande 230 x 150 x 8 mm

Grp A

Box 10

Artnr 3176540

Utförande 230 x 150 x 8 mm

Grp A

Box 10

BYGGTILLBEHÖR Vårt eget varumärke Byggtillbehör har funnits med sedan starten 1973 och består av egenutvecklade kvalitetsverktyg och tillbehör som i grunden riktar sig mot bygg och renovering. Delar av sortimentet har med tiden visat sig passa andra användningsområden som t.ex. fastighetsskötsel och städ.

Skurblock Vit

Skurblock Röd

Skurblock utan slipmedel. Monteras på skurblockshållare. Mycket effektivt för att få bort smuts på t.ex. golv, väggar och fogar.

Skurblock med 10% slipmedel. Monteras på skurblockshållare. Mycket effektivt för att få bort smuts på t.ex. golv, väggar och fogar.

Artnr 211551

Grp A

Box 5/50

Artnr 211552

Utförande 250 x 115 x 24 mm

Grp A

Box 5/50

Skurblock Blå

Skurblock Grön

Skurblock med 15% slipmedel. Monteras på skurblockshållare. Mycket effektivt för att få bort smuts på t.ex. golv, väggar och fogar.

Skurblock med 30% slipmedel. Monteras på skurblockshållare. Mycket effektivt för att få bort smuts på t.ex. golv, väggar och fogar.

Artnr 211553

50

Utförande 250 x 115 x 24 mm

Utförande 250 x 115 x 24 mm

Grp A

Box 5/50

Artnr 211554

Utförande 250 x 115 x 24 mm

Grp A

Box 5/50


SKURBLOCK & TILLBEHÖR

Skurblock Brun

Skurblock Svart

Skurblock med 40% slipmedel. Monteras på skurblockshållare. Mycket effektivt för att få bort smuts på t.ex. golv, väggar och fogar.

Skurblock med 50% slipmedel. Monteras på skurblockshållare. Mycket effektivt för att få bort smuts på t.ex. golv, väggar och fogar.

Artnr 211555

Utförande 250 x 115 x 24 mm

Grp A

Box 5/50

Artnr 211556

Utförande 250 x 115 x 24 mm

Grp A

Box 5/50

SKURBLOCK & SKURBLOCKSHÅLLARE För en mer ergonomisk och storskalig rengöring används skurblocken tillsammans med en skurblockshållare.

En skurblockshållare gör att trycket fördelas över hela skurblocket och ger ett jämt resultat. För att skydda väggar och möbler från stötskador är skurblockens mått något större än hållarna.

Skurblockshållare

Skurblockshållare Skaft

Plasthandtag med kardborrefäste för skurblock.

Ledad hållare med kardborrefäste för skurblock. Passar träskaft och redskapsskaft med Ø 24 mm.

Artnr 211650

Utförande 80 x 235 mm

Grp A

Box 10/60

Artnr 211653

Utförande 100 x 230 mm

Grp A

Box 10/60

EXTRA GROV 50% slipmedel

GROV 40% slipmedel

MEDIUM 30% slipmedel

MEDEL-GROV 15% slipmedel

MEDEL-FIN 10% slipmedel

FIN Utan slipmedel

51


52


STÄD & HUSHÅLL

Hinkar & Kärl Golv- & Fönsterrakor Hushåll & Hygien Rustik Handverktyg Knivar Säckar & Täckmaterial Handskar Hjälpmedel Redskap

54 56 58 62 64 65 66 69 70 71


HINKAR & KÄRL

Hink 4 L

Hink 9,5 L

Rektangulär hink av polypropen med plasthandtag och litergradering. Passar som tillbehör till städvagn. Mått: 240 x 160 x 195 mm. Levereras exklusive lock.

Kvadratisk hink av polypropen med plasthandtag och litergradering. Passar som tillbehör till städvagn. Mått: 250 x 250 x 245 mm.

Artnr 4125071 4125073 4125074

Utförande Röd Blå Lock till Hink 4 L

Grp A A A

Box 1 1 1

Artnr 4121304 4121308

Utförande Röd Blå

Grp A A

Hink 10 L

Hink 18 L

Hink 25 L

Rund hink av polypropen med plasthandtag och litergradering. Temperaturgräns från -40 till +120 °C. Klarar maskindisk. Diameter: 280 mm. Höjd: 260 mm. Levereras exklusive lock.

Kvadratisk hink av polypropen med ergonomiskt plasthandtag och litergradering. Passar som tillbehör till städvagn. Mått: 335 x 290 x 280 mm.

Kvadratisk hink av polypropen med ergonomiskt plasthandtag och litergradering. Passar som tillbehör till städvagn. Mått: 360 x 320 x 320 mm.

Artnr 4129920 4129921 4129918

Utförande Blå Röd Lock till Hink 10 L

Grp A A A

Box 10 10 10

Minisvabbhink EASY Minisvabbhink av polyeten med handtag, press och hållare för skaft. Mått: 410 x 260 x 410 mm. Artnr 4129726

54

Utförande 15 liter

Grp A

Box 12

Artnr 4125047

Utförande 18 liter

!

Grp A

Box 10

Artnr 4125042

Utförande 25 liter

Grp A

Box 6 6

Box 1

Många av hinkarna ingår även som tillbehör i vårt sortiment av städ- och svabbvagnar. En komplett översikt över vilka tillbehör som passar vilken vagn finns under avsnitt STÄDVAGNAR sid. 90.


HINKAR & KÄRL

Litermått

Mäthink 10 L

Hink 12 L

Transparent litermått av polypropen med handtag och gradering upp till 2 liter (ml). Diameter: 150 mm. Höjd: 220 mm.

Rund transparent hink av polypropen med tydlig litergradering. 3,2 mm bygelhandtag i galvaniserat stål med plastgrepp. Diameter: 290 mm. Höjd: 255 mm.

Rund hink av polyeten med litergradering. 3,5 mm bygelhandtag i galvaniserat stål. Diameter: 315 mm. Höjd: 230 mm.

Artnr 554070

Utförande 2 liter

Grp A

Box 1/300

Artnr 554212

Utförande 10 liter

Grp A

Box 1

Artnr 005143

Utförande 12 liter

Grp A

Box 1

KUNDSPECIFIKT TRYCK Hink 20 L kan beställas med kundspecifikt färgtryck vid köp av minimum 800 st. Kontakta oss för offert.

Hink 20 L Rund hink av polyeten med litergradering. 7 mm bygelhandtag i galvaniserat stål. Diameter: 370 mm. Höjd: 260 mm. Artnr 005142 005144

Utförande Svart Vit

Grp A A

Box 1 1

Enfärgstryck

Flerfärgstryck

Egen hinkfärg

Hink & Kärlvagn Smidig vagn försedd med justerbara fixeringsarmar för att passa de flesta hinkar och kärl. Stora låsbara hjul som gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra ojämnheter. Artnr 4198538

Utförande Innermått: 180-350 mm

Grp B

Box 1

55


GOLV- & FÖNSTERRAKOR

Golvraka Standard Golvraka av galvaniserat stål med dubbelvikt svart blad av Dura-Flex gummi. Skaftfäste som går att spänna åt. Passar skaft med Ø 24 mm eller mindre. Används i offentliga miljöer som t.ex. skolor och butiker. Artnr 8545145 8545160

Utförande 450 mm 550 mm

Grp A A

Box 10 10

Golvraka Hygien

Golvraka Hygien Skvättkant

Golvraka av galvaniserat stål med dubbelvikt vitt blad av Dura-Flex gummi. Skaftfäste som går att spänna åt. Passar skaft med Ø 24 mm eller mindre. Lämplig i miljöer med höga krav på hygien. Den vita färgen gör att användaren ser när rakan behöver bytas ut. Används vid rengöring i t.ex. simhallar och sanitetsutrymmen.

Golvraka av galvaniserat stål med skvättkant och dubbelvikt vitt blad av Dura-Flex gummi. Skaftfäste som går att spänna åt. Passar skaft med Ø 24 mm eller mindre. Lämplig i miljöer med höga krav på hygien. Den vita färgen gör att användaren ser när rakan behöver bytas ut. Används vid rengöring i t.ex. simhallar och sanitetsutrymmen.

Artnr 8545535 8545545 8545560

Utförande 350 mm 450 mm 550 mm

Grp A A A

Box 10 10 10

Artnr 8546545 8546560

Utförande 450 mm 550 mm

Grp A A

Box 10 10

DURA-FLEX Dura-Flex är ett slitstarkt och elastiskt gummi speciellt framtaget för städbranschen. Det är mjukt och följsamt, utan att lämna märken efter sig. Dess speciella struktur gör att det håller sig mjukt även vid lägre temperaturer. Dura-Flex absorberar inte vatten vilket förhindrar att föroreningar uppstår inuti gummit.

SKVÄTTKANT Skvättkanten gör att vattnet inte rinner över ramen samtidigt som ramen får extra stabilitet.

GUMMIGUIDE

Svart: Ett bra gummi med många användningsområden. Bra allround lösning för hem, skolor och offentlig miljö.

56

Vitt: Ett bra val när särskilda krav ställs på hygien som t.ex. simhallar. Den vita färgen gör att användaren ser när rakan behöver bytas ut. Vitt gummi lämnar inga märken på ljusa underlag.

Rött: Ett oljeresistent gummi som är behandlat med neopren. Lämpligt vid rengöring av fabriker och verkstäder där olja, syror, fetter och lösningsmedel kan förekomma.


GOLV- & FÖNSTERRAKOR

Golvraka Oljebeständig

Golvraka Industri

Golvraka Bygg

Golvraka av galvaniserat stål med skvättkant. Oljebeständigt, dubbelvikt, blad av Dura-Flex gummi med neoprene. Extra förstärkt skaftfäste som går att spänna åt. Passar skaft med Ø 24 mm eller mindre. Resistent mot olja, syror, fetter och lösningsmedel. Används vid rengöring i t.ex. fabriker och bilverkstäder.

Extra kraftig, pulverlackerad golvraka av rostfritt stål. 50 mm högt, enkelt, blad av 6 mm kompakt gummi. Skaftfäste som passar skaft med Ø 24 mm. För stabilitet fästes skaftet med en skruv. Lämplig för att raka bort större volymer av t.ex. vatten, lera, slask och snö, på släta ytor som betonggolv och asfalt. Används i miljöer som fabriker, byggarbetsplatser och inom jordbruk.

Kraftig golvraka av aluminium. Skrapblad av oljebeständigt nitrilgummi. Levereras monterad på lackat skaft i ask med T-handtag. Totallängd: 1600 mm. Används istället för golvborste vid bygg-/ rivningsarbete för att raka ihop grovt byggavfall och minimera att hälsovådligt damm virvlar upp.

Artnr 8548055 8548075

Utförande 550 mm 750 mm

Grp A A

Box 10 12/36

Artnr 8546960

Golvraka Oljebeständig används i fabriker och bilverkstäder.

Utförande 610 mm

Grp A

Box 10

Artnr 665600

Utförande 600 mm

Grp A

Box 12/36

Golvrakorna har olika skaftfästen. Samtliga passar skaft med Ø 24 mm.

Fönsterraka EASY

Tvättpäls

Tvättpälshållare

Plasthandtag med aluminiumskena och gummiblad. Passar till redskapsskaft med kona.

Tvättpäls av polyester med kort lugg. Fästs på tvättpälshållare som fönsterblötare. Kan även användas som t.ex. polishutläggare.

Tvättpälshållare i plast. Används tillsammans med tvättpäls vid rengöring av fönster. Passar till redskapsskaft med kona.

Artnr 8501025 8501035

Utförande 250 mm 350 mm

Grp A A

Box 10 10

Artnr 8506344

Utförande 350 mm

Grp A

Box 10

Artnr 8506326

Utförande 350 mm

Grp A

Box 10

57


HUSHÅLL & HYGIEN

WC-set

WC-set med rensborste

Toalettborste med borst av polypropen. Kopp av plast. Borsthöjd: 25 mm. Mått komplett: 110 x 370 mm.

Toalettborste med rensborste. Borst av polypropen. Kopp av plast. Borsthöjd: 25 mm. Mått komplett: 105 x 390 mm.

Artnr 2190038 2190039

Utförande Vit Svart

Grp A A

Box 12 12

Artnr 2190041

Utförande Vit

Grp A

Box 12

Diskborste

Diskborste blandade färger

Sanitetsborste

Plastrygg med skrapkant och borst av nylon. Borsthöjd: 20 mm. Mått: 245 x 27 mm.

Plastrygg med skrapkant och borst av nylon. Borsthöjd: 20 mm. Mått: 245 x 27 mm. Finns i 4 olika färger och levereras slumpvis.

Plasthandtag med styv borst av nylon. Används vid rengöring av trånga utrymmen, i hörn eller på kanter. Borsthöjd: 15 mm. Längd: 230 mm.

Artnr 2181220

Utförande Vit, 5 st/frp

Grp A

Box 20

Fogborste för rengöring av t.ex. klinkerfog.

Artnr 2181212

Grp A

Box 40

Artnr 2181303 2181304

Utförande Blå Röd

Grp A A

Box 60/120 60/120

Fogborste

Flaskborste Nylon

Plasthandtag med styv borst av nylon. Används vid rengöring av kakel- och klinkerfog samt svåråtkomliga ytor. Borsthöjd: 18 mm.

Spiralbunden ståltråd med plasthandtag. Borst av nylon.

Artnr 2170660

58

Utförande Blandade färger, 1 st/frp

Utförande 200 mm

Grp A

Box 12/72

Artnr 2183335 2183350

Utförande 400 x 130 x 35 mm 400 x 130 x 50 mm

Grp A A

Box 10/100 10/50


HUSHÅLL & HYGIEN

Rensborste Tagelblandning Spiralbunden ståltråd med öglat handtag. Borst av tagelblandning. Artnr 2183301 2183302 2183303

Utförande 410 x 100 x 10 mm 410 x 100 x 20 mm 410 x 100 x 30 mm

Grp A A A

Box 10/100 10/100 10/100

Rensborste Tagelblandning plasttopp

Rensborste Tagelblandning tofs

Spiralbunden ståltråd med öglat handtag. Borst av tagelblandning med stötdämpande plastskydd.

Spiralbunden ståltråd med öglat handtag. Borst av tagelblandning med stötdämpande ändtofs.

Artnr 333-05

Utförande 450 x 100 x 5 mm

Grp A

Box 10/100

Stålboll

Stålboll Rostfri

Tillverkad av förzinkat stål. För effektiv rengöring av hårt nedsmutsade kokkärl eller andra hårda ytor.

Tillverkad av rostfritt stål. Lång hållbarhet. För effektiv rengöring av hårt nedsmutsade kokkärl eller andra hårda ytor.

Artnr 2186040 2186060

Utförande 40 g 60 g

Grp A A

Box 10/100 10/100

Artnr 2186070

Utförande 60 g

Grp A

Sprayflaska 360°

Sprayflaska av HDPE med gradering (ml). Munstycke av polypropen.

Sprayflaska av HDPE med 360° funktion, vilket gör att den kan användas i alla vinklar utan att tappa sprayförmåga. Graderad (ml). Munstycke av polypropen.

Utförande Blå, 600 ml Gul, 600 ml Grön, 600 ml Röd, 600 ml

Grp A A A A

Box 32 32 32 32

Artnr 211300

Utförande 630 ml

Grp A

Utförande 450 x 100 x 15 mm 450 x 100 x 25 mm 450 x 100 x 35 mm 450 x 100 x 45 mm

Grp A A A A

Box 10/100 10/100 10/100 10/50

Box 10/100

Sprayflaska

Artnr 8523001 8523002 8523003 8523004

Artnr 333-15 333-25 333-35 333-45

SPRAYFLASKA 360°

Kan användas i alla vinklar utan att sprayflaskan tappar sprayförmåga.

Box 32

59


HUSHÅLL & HYGIEN

Vaskrensare

Dammvippa

Kraftigt träskaft. Sugpropp i gummi som tål upp till 75°C. Längd: 410 mm.

Plasthandtag. Borst av polyesterstrån.

Artnr 2181868

Utförande Ø 140 mm

Grp A

Box 12

Artnr 2122090

Utförande 700 mm

Nagelborste Plast Nylon Grp A

Box 72

Dubbelsidig nagelborste med plastrygg och borst av nylon. Borsthöjd: 12 mm. Finns i 3 olika färger och levereras slumpvis. Artnr 2192206

Utförande 85 x 37 mm

Grp A

Box 10/100

Nagelborste Bygel Plast Nylon

Nagelborste Trä Nylon

Nagelborste Trä Natur

Nagelborste med stor plastbygel och borst av nylon. Borsthöjd: 15 mm.

Dubbelsidig nagelborste med trärygg och borst av nylon. Borsthöjd: 12 mm.

Dubbelsidig nagelborste med trärygg och naturborst. Borsthöjd: 12 mm.

Artnr 2190465

60

Utförande 100 x 35 mm

Grp A

Box 10/100

Artnr 2190084

Utförande 95 x 35 mm

Grp A

Box 10/100

Artnr 2190073

Utförande 95 x 35 mm

Grp A

Box 10/100


HUSHÅLL & HYGIEN

Hörn 920 x 920 mm

Duschsarg Easy Fix Duschsarg av aluminium med gummilist i underkant. Tätar effektivt mot golvet. Sargen ligger löst mot golvet vilket underlättar vid rengöring då den kan vändas in mot väggen. Med det unika Easy Fix systemet kan duschsargen monteras i olika former och monteras enkelt ihop på mindre än fem minuter. Storlek: 900 x 900 x 100 mm. Artnr 708290 708390

Utförande Silver Vit

Grp A A

Rak 1200 mm 2 st x Rak del (A) 1 st x Böjd del (B) 1 st x Gummilist 2 st x Kantskydd 4 st x Låsbricka L 320 x 1520 mm

Box 2 2

TEBO DETAILS TEBO Details är ett av våra egna varumärken. Här har vi samlat stilrena och funktionella tillbehör för badrummet, som designsilar, inspektionsluckor, galler och duschsarg.

Gummilist till duschsarg

Kantskydd till duschsarg

Tätningsgummi till duschsarg Easy Fix.

Kantskydd av LDPE-plast. Passar duschsarg Easy Fix. 1 st höger + 1 st vänster.

Artnr 708300

Utförande 1820 mm

Grp A

Box 20

Artnr 708301

Utförande Levereras i par

Grp A

Box 20

Låsbricka till duschsarg

Förlängning till duschsarg

Låsbricka av aluminium. Passar duschsarg Easy Fix. 4 st brickor + 8 st skruvar.

Förlängning av aluminium, del A. Passar Duschsarg Easy Fix. Storlek: 600 x 100 mm. Levereras utan låsbrickor, kantskydd eller gummi.

Artnr 708302

Utförande 4 st/frp inkl skruv

Grp A

Box 20

Artnr 708292 708392

Utförande Silver Vit

Grp A A

Box 20 20 61


RUSTIK

Diskborste Rustik

Klädborste Rustik

Trähandtag och trärygg. Medelstyv borst av ren naturborst. Borsthöjd: 24 mm.

Trärygg. Mjuk borst av tagelblandning. Borsthöjd: 27 mm.

Artnr 2160113

Utförande 240 mm

Grp A

Box 6/60

Artnr 2160109

Utförande 290 mm

Grp A

Box 6/60

RUSTIK Våra mest klassiska borstar för hemmet har vi samlat i en egen serie under varumärket Rustik. Serien innehåller borstar och set med trärygg i traditionell design. Sedan 1903 har borstarna tillverkats i egen fabrik utanför Växjö, en produktion som 2015 flyttades till Bjärnum. Rustik är traditionella borstar och tillbehör där kvalitet och design möts och skapar tidlösa hushållsborstar.

Skoborste Rustik

Badborste Rustik

Trärygg. Styv borst av polypropen. Dubbelsidig skoborste med påstrykare. Borsthöjd: 23 mm.

Träskaft och trärygg. Medelstyv borst av ren naturborst. Borsthöjd: 22 mm.

Artnr 2160107

62

Utförande 240 mm

Grp A

Box 6/60

Artnr 2199814

Utförande 470 mm

Grp A

Box 10


RUSTIK

Handsopskyffel av metall. Kort träskaft. Artnr 1002045

Utförande Bredd: 235 mm

!

Handdammborste Trä Rent Tagel

Handsopskyffel Rustik Grp A

Box 6

Fler borstar med trärygg och naturborst finns under kapitel BORSTAR sid. 10.

Trärygg. Borst av rent tagel. Extra mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor. Borsthöjd: 60 mm. Artnr 1120821

Utförande 350 x 42 mm

Grp A

Box 10

Sopset Rustik Halvlångt sopset av trä. Borst av rent tagel. Extra mjuk borst lämplig för sopning av fin smuts på släta och torra ytor. Borsthöjd: 60 mm. Metallskyffel med gummiläpp inklusive skruv för montering. Skyffelbredd: 250 mm. Levereras i displayförpackning. Artnr 1002040

Utförande 800 mm

Grp A

Box 6

63


HANDVERKTYG

Clickskrapa

Clickskrapa Softgrip

Skrapa av aluminium. Används med clickblad för att ta bort smuts eller färg från t.ex. fönster och golv. Levereras exklusive blad.

Skrapa av plast med Softgripgrepp. Används med clickblad för att ta bort smuts eller färg från t.ex. fönster och golv. Levereras inklusive 1 st clickblad.

Artnr 6961105

Utförande 111 x 40 mm

Grp A

Box 12

Artnr 6961107

Utförande 105 x 40 mm

Grp A

Box 10/100

Refill Clickskrapa

Stålspackel

Stålspackel Softgrip

Extra blad till Clickskrapa och Clickskrapa Softgrip. Levereras i dispensförpackning. 10 st blad/frp.

Trähandtag med stålblad.

Softgriphandtag med rostfritt stålblad.

Artnr 6961104

Utförande 40 mm

Grp A

Box 10/100

Artnr 6912040 6912060 6912080

Utförande 40 mm 60 mm 80 mm

Grp A A A

Box 10/100 10/100 10/100

!

Stålspackel Engelsk

Universalsax Softgrip

Trähandtag med blad av extra kraftigt, genomgående, stål. Styvt blad vilket gör den lämplig till att skrapa bort hårt sittande smuts.

Sax med Softgriphandtag. Blad av rostfritt stål. Passar både höger- och vänsterhänta.

Artnr 6912050

64

Utförande 50 mm

Grp A

Box 10/100

Artnr 6993003

Utförande 300 mm

Artnr 6914040 6914060 6914080

Grp A

Box 12/96

Utförande 40 mm 60 mm 80 mm

Grp A A A

Box 12/120 12/120 12/120

Missa inte vårt målerisortiment Byggtillbehör Elit på www.tebo.se eller i vår produktkatalog för Bygg och renovering.


KNIVAR

KNIVAR

Snickarkniv Softgrip

Stämkniv Softgrip

Snickarkniv med Softgriphandtag. 95 mm blad av kolstål inklusive plasthölster. Levereras i displaykartong vid köp av 20 st.

Stämkniv med Softgriphandtag. 75 mm blad av kolstål med klassisk stämjärnsslipning inklusive plasthölster. Levereras i displaykartong vid köp av 20 st.

Artnr 960050

Utförande Bladlängd: 95 mm

Grp A

Box 20/80

Artnr 960055

Utförande Bladlängd: 75 mm

Grp A

Mattkniv Softgrip

Fällkniv

Brytblad Refill

Mattkniv av metall med Softgriphandtag inklusive 3 st trapetzblad.

Fällkniv av aluminium. Låsfunktion för säkert byte av blad. Inklusive 5 st trapetzblad.

Universalknivblad. 10 st brytblad i dispensförpackning.

Artnr 6992301

Utförande 160 mm

Grp A

Box 12/48

Artnr 960058

Utförande 100-150 mm

Grp A

Box 12/48

Artnr 6992818

Utförande 18 mm

Box 20/80

Grp A

Box 12/240

Knivblad Trapetz Universalknivblad rak. 5 st knivblad i dispensförpackning. Artnr 6992802

Utförande 19 x 61 mm

Grp A

Box 24/240

Brytbladskniv

Brytbladskniv Softgrip

Knivblad Krok

Brytbladskniv av plast inklusive 1 st 18 mm brytblad.

Brytbladskniv av plast med Softgriphandtag inklusive 3 st 18 mm brytblad.

Universalknivblad krok. 5 st knivblad i dispensförpackning.

Artnr 6992208

Utförande 150 mm

Grp A

Box 12/240

Artnr 6992205

Utförande 180 mm

Grp A

Box 12/144

Artnr 6992809

Utförande 19 x 48 mm

Grp A

Box 20/240

65


SÄCKAR & TÄCKMATERIAL

Blixtlåsdörr ”U” Cover

Blixtlåsdörr ”U” XL Cover

Enkel och smidig skyddsplast med dragkedja för täckning av t.ex. dörröppningar vid renovering. Tillverkad av HDPE-plast. Öppningsmått: 1,90 x 0,68 m.

Enkel och smidig skyddsplast med dragkedja för täckning av t.ex. dörröppningar vid renovering. Tillverkad av HDPE-plast. Öppningsmått: 1,85 x 0,50 m.

Artnr 869630

Utförande 2,20 x 1,12 m

Grp A

Box 5/25

Artnr 869632

Utförande 2,15 x 2,24 m

Grp A

Box 5/25

COVER Cover är ett av våra egna varumärken som på kort tid har gjort succé på marknaden. Sortimentet består av innovativa täckprodukter avsedda för bygg, industri och hem. Gemensamt för produkterna är att de är enkla att installera och skyddar mot damm, slitage och byggsmuts. Sortimentet innehåller allt ifrån enkla blixtlåsdörrar som tejpas upp i en dörröppning till klibbmatta som fångar upp smutsen under skorna när du kliver på den.

Blixtlåsdörr ”L” Cover

Täckfolie hårda golv Cover

Enkel och smidig skyddsplast med dragkedja för täckning av t.ex. dörröppningar vid renovering. Det L-formade blixtlåset ger en öppning ända ned till golvet. Tillverkad av HDPE-plast. Öppningsmått: 1,90 x 0,68 m.

Skyddsplast för hårda ytor som t.ex. trägolv, klinkergolv och bänkskivor. Den svagt självhäftande undersidan gör att man snabbt rullar ut folien och att den ligger fast mot underlaget utan tejp.

Artnr 869635

Grp A

Box 5/25

Artnr 869007

Utförande 0,70 x 25 m

Grp A

Box 16

Täckfilt Cover

Klibbmatta Cover

Täckfilt av återvunnen textil. Klädd undersida av glidsäker plast som även förhindrar att vätska tränger igenom. Används som skydd vid t.ex. måleriarbete, plattsättning och flytt. Levereras i displaykartong vid köp av 6 st.

Matta av polyeten med 30 st numrerade ark. Arkens ytskikt har ett häftämne av vattenbaserad akryl som gör att smutsen fastnar när man kliver på den.

Artnr 776760 66

Utförande 2,20 x 1,12 m

Utförande 1 x 10 m

Grp A

Box 6

Artnr 869010

Utförande 0,66 x 1,15 m

Grp A

Box 8/40


SÄCKAR & TÄCKMATERIAL

Klibbmatta Cover.

Blixtlåsdörr “L” Cover.

Täckfolie hårda golv Cover.

Täckfilt Cover.

Täckfolie

Mjölkpapp oplastad

Mjölkpapp plastad

Transparent täckfolie tillverkad av HDPEplast. Materialet är statiskt vilket gör att den fäster av sig själv på t.ex. väggar, möbler och fast inredning. Tjocklek: 0,015 mm.

Kraftig oplastad skyddspapp. 75 m2/rulle. Bredden kan variera från 0,75-0,95 m. Levereras pallvis.

Kraftig plastklädd skyddspapp. Lämplig vid långvarig täckning. Pappen har en plastfilm vilket gör att fukt och dylikt ej tränger igenom till underlaget. 75 m2/rulle. Bredden kan variera från 0,75-0,95 m. Levereras styckvis.

Artnr 869610

Utförande 2 x 25 m

Grp A

Artnr 008911

Utförande 30 rlr/pall

Grp N

Box 1

Box 12

Artnr 869615

Sopsäck Industri

Sopsäck Jättegrov

Tillverkad av blå/svart flerskikts LD-PE plast. De separata skikten gör säcken extra stark. Tjocklek: 50 My. Mått: 750 x 1150 mm. 25 st säckar per rulle.

Tillverkad av blå extra grov LD-PE plast. Mycket resistent mot stick- och rivskador som kan uppstå vid hantering av byggsopor. Tjocklek: 125 My. Mått: 750 x 1150 mm. 10 st säckar per rulle.

Artnr 960040

Utförande 125 liter

Grp A

Box 6

Artnr 869640

Utförande 125 liter

Grp N

Utförande 1 st/frp

Grp N

Box 1

Box 6 67


SÄCKAR & TÄCKMATERIAL

Maskeringstejp

Emballagetejp

Vävtejp

Papperstejp för maskering inomhus. Ger ingen färguppbyggnad i kanten. Bör tas bort snarast efter användandet.

Transparent emballagetejp i polypropen.

Rivbar vävtejp med god häftförmåga på de flesta material.

Artnr 8510925 8510938 8510950

Utförande 25 mm x 50 m 38 mm x 50 m 50 mm x 50 m

Grp A A A

Box 36 24 24

Artnr 8511150

Utförande 50 mm x 66 m

Formbordstejp

Varningstejp

Kraftig tejp för fixering och skarvning i dammiga miljöer. Utmärkt vid golvuppmärkning på t.ex. obehandlad betong.

Slitstark gul/svart varningstejp.

Artnr 8517423

Utförande 50 mm x 33 m

Grp A

Artnr 8518015

68

Grp A

Box 24

Box 36

Artnr 934001

Utförande Innermått: Ø 75 mm

Utförande 50 mm x 50 m

Grp A

Box 18

Rivbar tejp av mjuk PVC. God vidhäftningsförmåga även på orena ytor. Kan användas för korttidsmaskering på betong, gips, trä och metall. Behåller sina egenskaper även vid låga temperaturer. Artnr 8517426

För tejp med bredd upp till 50 mm. Grp A

Artnr 8519720

Byggtejp

Tejphållare

Rivbar skyddstejp av PVC. Utförande 50 mm x 33 m

Box 36

Box 36

Skyddstejp Artnr 8510633

Utförande 50 mm x 25 m

Grp A

Grp A

Box 1

Utförande 50 mm x 33 m

Grp A

Box 36


HANDSKAR

HANDSKAR

Nitrilhandske Fodrad

Latexhandske

Flossat bomullsfoder. Resistent mot t.ex. lösningsmedel och skäroljor. För användning vid avfettning av metaller. God slitstyrka.

Latex, puderfria. Färg: offwhite. Ruggad ytstruktur för bättre greppförmåga. Godkända för medicinsk användning (EN 455). 100 st/frp.

Artnr 869052 869053

Utförande Strl 9 Strl 10

Grp A A

Box 12/144 12/144

Artnr 869062 869063 869064

Utförande Strl M Strl L Strl XL

Grp A A A

Box 10 10 10

Arbetshandske Halvfodrad

Monteringshandske

Monteringshandske Fodrad

Halvfodrade arbetshandskar i syntetiskt skinn med krage. Värmetåligt, vattentätt material. För allmänt skydd mot smuts.

Med särskild skumplastbeläggning i HPT®. För monteringsarbete och uppdrag i våta, oljiga och kalla miljöer med höga krav på komfort, god greppförmåga och slitstyrka. God fingerkänsla.

Med särskild skumplastbeläggning i HPT®. För monteringsarbete och uppdrag i våta, oljiga och kalla miljöer med höga krav på komfort, god greppförmåga och slitstyrka. Testade och godkända för extrem kyla. Flexibla i temperaturer ned till -50 °C.

Artnr 869112

Utförande Strl 10

Grp A

Box 12/120

Artnr 869034 869036

Utförande Strl 9 Strl 10

Grp A A

Box 12/144 12/144

Artnr 869041 869043

Utförande Strl 9 Strl 10

Grp A A

Box 12/144 12/144

69


HJÄLPMEDEL

Dörrstopp EASY DUO Dörrstopp av gummi med skaft av aluminium. Passar till dörrar med 5-45 mm mellan dörr och golv. Levereras inklusive skaft. Artnr 8133503

Utförande 830 mm

Grp A

Box 10

Vändbar kil passar dörrspringor från 5-45 mm.

SCANGRIP LIGHTING I över 100 år har Scangrip tillverkat högkvalitativa handverktyg för industri och verkstad. På bara några år har de nått enorma framgångar med sitt utbud av hållbara och funktionella lösningar för arbetsbelysning riktat mot den professionella marknaden. Scangrip arbetar ständigt med att utveckla innovativa belysningslösningar baserade på den senaste LED-tekniken.

Arbetsbock

Stege Slimstep

Hydraulnitad arbetsbock i aluminium med två steg. Försedd med förstärkningsstag. Mått plattform: 605 x 225 mm. Stegdjup: 81 mm. Vikt: 4,5 kg. EN 131 standard.

Hopfällbar stege i anodiserad aluminium. Försedd med förstärkt led i aluminium. Mått: 480 x 560 x 720 mm. Stegdjup: 115/175 mm. Vikt: 3,6 kg. EN 131 standard.

Artnr 004250

Box 1

Artnr 970064

Utförande Grp Plattformshöjd: 540 mm B

Box 5

Arbetsbelysning Miniform

Arbetsbelysning Mag Pen

Laddningsbar arbetsbelysning i fickformat. 2 lägen på belysningsstyrkan. Ställbart magnetfäste i botten samt upphängningskrok. Klarar temperaturer mellan -10º till +40ºC. Levereras i displayförpackning vid köp av 24 st.

Liten och smidig ficklampa med två ljuskällor, en i botten och en på sidan. Lampan har ett bältesclips med inbyggd kraftig magnet. Laddbar, laddningen håller upp till 5 timmar. Klarar temperaturer mellan -10º till +40ºC. Levereras i displayförpackning vid köp av 20 st.

Artnr 735060 70

Utförande Grp Plattformshöjd: 485 mm N

Utförande 1,3 W LED

Grp B

Box 12/24

Artnr 735104

Utförande 0,5 W LED

Grp B

Box 10/20


REDSKAP

REDSKAP

BJÄRNUMS REDSKAPSFABRIK AB Sedan 1880 har Bjärnums Redskapsfabrik AB tillverkat och levererat redskap för bygg, anläggning, trädgård, jordbruk och snö. Under åren har en gedigen och svårslagen kunskap om och kring hantverket byggts upp. Stålet i deras spadar och skyfflar är svenskt stål som bearbetas och härdas på plats, och skaften till produkterna är svarvade ur dansk ask och svensk furu.

Byggskyffel 60 K

Grävspade 11AY

Blad tillverkat av härdat svenskt stål med trampkant. Linoljat träskaft av ask med T-krycka. Storlek på blad: 240 x 335 mm.

Spetsigt blad tillverkat av härdat svenskt stål. Linoljat träskaft av ask med D-handtag i trä. Storlek på blad: 210 x 350 mm.

Artnr 660518

Utförande 1240 mm

Grp A

Box 3

Artnr 660009

Utförande 1160 mm

Grp A

Box 3

Bjärnums produkter står för allra högsta kvalitet och detta förmedlas genom deras logotype där björnen symboliserar den styrka och kraft som produkterna tål att utsättas för.

Kratta S88

Plasträfsa P670

Kratta av härdat stål med 16 st rundade pinnar. Klarlackerat träskaft av svensk furu. Bredd: 395 mm.

Räfsa av polyeten med 37 st pinnar. Putsat träskaft svarvat av svensk furu. Levereras omonterad. Bredd: 670 mm.

Artnr 661007

Utförande 1700 mm

Grp A

Box 3

Artnr 661048

Utförande 1650 mm

Grp A

Box 40

71


REDSKAP

Mark- & Kantborste

Barkspade

Blad till Barkspade

Trärygg. Konad borst av mässingstråd. Borsthöjd: 35 mm. Spetsig skrapkant. Levereras monterad med träskaft. Mått: 100 x 35 mm.

Slipad stålklinga med linoljat träskaft av ask. Det perfekta redskapet för att avlägsna bark, is, kakel-, puts- och cementrester. Levereras med bladskydd av plast. Mått klinga: 118 x 125 x 1,5 mm.

Slipad stålklinga till barkspade. Exklusive skruvar.

Artnr 665063

Utförande 1450 mm

Grp A

Box 3

Artnr 665090

Utförande 1150 mm

Grp A

Box 3

Snöskyffel A3

Snöskyffel M2

Blad av kyltålig plast med aluminiumförstärkt framkant. Putsat träskaft av svensk furu med D-plasthandtag. Storlek på blad: 500 x 365 mm.

Blad av kyltålig plast med aluminiumförstärkt framkant. Skaft av aluminium med ergonomiskt D-plasthandtag. Storlek på blad: 550 x 380 mm.

Artnr 662028

72

Utförande 1445 mm

Grp A

Box 3

Artnr 662040

Utförande 1460 mm

Grp A

Box 3

Artnr 665091

Utförande 118 x 125 x 1,5 mm

Grp A

Box 1


REDSKAP

TIPS VID TAKSKOTTNING Snö väger mellan 30-400 kg per kvadratmeter. Ett vanligt hustak klarar endast ca en halvmeter packad snö och ännu mindre blötsnö. Tak med liten lutning, som t.ex. altantak och carportar, är de som har störst rasrisk. Se till att rensa dessa innan det blir för mycket snö.

Skyffel Vancouver Helgjuten skyffel av polypropen. Kyltålig ner till -20°C. Skonsam mot underlaget då det inte finns några vassa kanter. Passar utmärkt vid snöskottning av tak. Storlek på blad: 330 x 380 mm. Artnr 9000955 9000956

Utförande 1120 mm 1330 mm

Grp A A

Box 3 3

Bil-/Friluftsskyffel Järvsö

Säkerhetsrem redskap

Plastskopa

Blad av kylbeständig plast och teleskopskaft av aluminium. Justerbart i två lägen. Storlek på blad: 255 x 340 mm. Vikt: 550 g.

Handledsrem för redskap. För ökad säkerhet vid skottning av tak. Fästes på snöskyffelns handtag och på handleden.

Skopa av polypropen. Mått: 280 x 195 x 80 mm.

Artnr 662003

Utförande 550-7710 mm

Grp A

Box 5/10

Artnr 662200

Utförande 600 mm

Grp A

Box 10

Artnr 9000970

Utförande 3 liter

Grp A

Box 30

73


74


KEM

FILA

76


FILA

Deterdek

Fila CR10

Surt rengöringsmedel för beläggningar på bl.a. byggkeramik. 1 liter räcker till 20-35 m2 vid spädning 1:10 beroende på material. PH-värde: 1,5.

Alkaliskt rengöringsmedel speciellt för epoxyfog på granitkeramik, glaserad keramik och glasmosaik. Hög viskositet, trögflytande konsistens, som underlättar vid applicering på vägg. 1 liter räcker upp till 10 m2. PH-värde: 12,7.

Artnr 775750 775755

Utförande 1 liter 5 liter

Grp A A

Box 12 4

Artnr 775740

Utförande 1 liter

Grp A

Box 12

FILA Med över 70 års erfarenhet är Italienska Fila den ledande tillverkaren av rengörings- och underhållsprodukter för byggkeramik. Genom ett tätt samarbete med de största tillverkarna av byggkeramik har FILA en unik kunskap inom rengöring och problemlösning för specifika material och komponenter. De har ett eget laboratorium och en forskningsavdelning som ständigt jobbar med att förbättra befintliga produkter och lösa branschens problem.

Fila Cleaner

Fila PS/87

Allrengöringsmedel för all typ av keramik, laminat, trägolv och PVC. 1 liter räcker till 1500 m2 vid spädning 1:200. PH-värde: 7,2.

Rengörings-, fläckborttagnings- och avvaxningsmedel. 1 liter räcker till 30 m2 vid spädning 1:5. PH-värde: 12,7.

Artnr 775760 775765

Grp A A

Box 12 4

Artnr 775770 775775

Utförande 1 liter 5 liter

Grp A A

Box 12 4

Fuganet

Fila ViaBango

Rengöringsmedel för cementbaserade fogar. PH-värde: 12,2.

Kalklösande badrumsrengöring. Ej för polerad natursten eller andra syrakänsliga material. PH-värde: 2,2.

Artnr 775780

76

Utförande 1 liter 5 liter

Utförande 0,5 liter

Grp A

Box 12

Artnr 775896

Utförande 0,5 liter

Grp A

Box 12


FILA

FILA ECO Fila PRW200

Fugaproof

Förbehandling för sugande plattor innan fogning. Förenklar rengöring efter fogning på keramik, terrakotta och opolerad natursten. 1 liter räcker till 7-20 m2 beroende på material. PH-värde: 4,7.

Skyddsmedel/impregnering för cementbaserade fogar. 1 liter räcker till ca: 100 m2 vid impregnering av 5 mm bred fog på 10 x 10 cm plattor. PH-värde: 4,6.

Artnr 775910

Utförande 1 liter

Grp A

Box 12

Artnr 775782

Utförande 0,5 liter

Grp A

Som en del i sitt miljöarbete och engagemang har FILA lanserat ”Green line”. En produktserie med miljövänliga kemikalier, biologiskt nedbrytbara och fria från lösningsmedel. Fila arbetar ständigt med att förbättra sin miljöpåverkan och en bättre miljö för oss alla.

Box 12

Hydrorep

Fila MP/90 Eco Plus

Fila StonePlus Eco

Vattenavvisande medel med osynlig effekt för inne- och utomhusbruk. 1 liter räcker till 5-20 m2 beroende på material.

Fläckskyddsmedel för natursten och polerad granitkeramik, fri från lösningsmedel. Godkänd till ytor för livsmedelsbearbetning. 1 liter räcker till 1040 m2 beroende på material. PH-värde: 9,9.

Uppfräschande fläckskyddsmedel för natursten. Förhöjer lystern. Fri från lösningsmedel. Godkänd till ytor för livsmedelsbearbetning. 1 liter räcker till 1540 m2 beroende på material. PH-värde: 6,7.

Artnr 775870 775875

Utförande 1 liter 5 liter

Grp A A

Box 12 4

Artnr 775802 775803 775804

Utförande 0,25 liter 1 liter 5 liter

Grp A A A

Box 12 6 4

Artnr 775797 775798 775799

Utförande 0,25 liter 1 liter 5 liter

Grp A A A

Box 12 6 4

Fila W68

Fila PT10

Fila Stop Dirt

Fläckskyddsmedel för terrakotta, natursten och betong. 1 liter räcker till 7-20 m2 beroende på material. PH-värde: 4,6.

Härdande fläckskyddsmedel med ”wetlook” effekt. Fri från lösningsmedel. 1 liter räcker till 7-20 m2 beroende på material. PH-värde: 7,0.

Smutsavvisande medel för strukturerad och opolerad granitkeramik. 1 liter räcker till 3040 m2 beroende på material.

Artnr 775820 775825

Utförande 1 liter 5 liter

Grp A A

Box 12 4

Artnr 775828

Utförande 1 liter

Grp A

Box 12

Artnr 775806

Utförande 0,5 liter

Grp A

Box 12

77


FILA

Fila Matt

Fila Satin

Fila No Drops

Matt vax för t.ex. terakotta och opolerad natursten. Får ej användas i fuktiga miljöer. 1 liter räcker till 30-40 m2 beroende på material. PH-värde: 8,9.

Sidenmatt vax för t.ex. terakotta och opolerad natursten. Får ej användas i fuktiga miljöer. 1 liter räcker till 30-40 m2 beroende på material. PH-värde: 8,1.

Vattenavvisande medel för glas och speglar. Rengör och skyddar ytan. Vatten pärlas och rinner av utan att lämna kalkrester. PH-värde: 10,5.

Artnr 775850

Utförande 1 liter

Grp A

Box 12

Artnr 775860

Utförande 1 liter

Grp A

Box 12

Artnr 775807

Utförande 0,5 liter

Grp A

Box 12

FILA APP

FILASOLUTIONS är Filas app för snabb och enkel problemlösning i farten. Beräkna åtgång och ta rätt beslut ute på arbetsplatsen med några enkla klick.

Fila Rengöring efter läggning

Fila Fogrenovering

Komplett set med verktyg och rengöringsmedel för rengöring av keramik efter läggning. Innehåller: Deterdek 1L, Fila Cleaner 1L, Fugaproof 0,5L, Skurblock vit, Handskar, Streckpensel, Proffssvamp.

Komplett set för rengöring och impregnering av fogar. Innehåller: Fuganet 0,5L, Fugaproof 0,5L, Fila Via Bagno 0,5L, Handskar, Streckpensel, Fogborste, Proffssvamp.

Artnr 776001

Utförande Set

Grp A

Box 6

Artnr 776002

Utförande Set

Box 6

RENGÖRING EFTER LÄGGNING

FOGRENOVERING

1. Ta bort fogrester med Fila Deterdek, ett skurblock och handskar.

Fräscha upp missfärgade fogar och skydda från framtida slitage

2. Skydda fogarna och få det nylagda resultatet att hålla. Impregnera med Fila Fugaproof som appliceras med en streckpensel.

1. Rengör fogarna med Fila Fuganet, en fogborste och handskar.

3. Underhåll med Fila Cleaner och en proffsvamp. Passar till syrabeständig byggkeramik.

78

Grp A

2. Skydda fogarna och få det nytvättade resultatet att hålla. Impregnera med Fila Fugaproof som appliceras med en streckpensel. 3. Underhåll med Fila Cleaner och en proffsvamp.


FILA

SKYDD

YTBEHANDLING

Rengöring efter plattsättning: Byggkeramik som inte är ordentligt rengjord efter plattsättning blir snabbt smutsig och kan kännas livlös och matt. Orsaken är ofta att fogrester och byggdamm bildat en film på ytan som drar till sig smuts och damm.

Fläckskydd och impregnering: Sugande underlag, som t.ex. natursten, granitkeramik, betong och tegel, absorberar snabbt vätskor vilket kan medföra fula fläckar som är svåra att få bort. För att förhindra detta kan ytan impregneras och fläckskyddas.

Vax och toning: En del material med känsligt ytskikt, t.ex. natursten, kan behöva ytbehandlas för att ytskiktet ska få önskad kulör och finish.

R GA FO

PO MA LER RM AD OR

AM ER ITK AN GR

NG BE

TO

L KE KA

OP O MA LER RM AD OR

O NA POL TU ERA RS D TE N

TE RS TU NA

TE

RR

AC

OT

N

TA

IK

RENGÖRING

Deterdek

RENGÖRING

Fila CR10 Fila Cleaner Fila PS/87 Fuganet Fila Via Bagno Fila PRW200 Fugaproof

SKYDD

Fila MP/90 Eco Plus Fila StonePlus Eco Fila W68 Fila PT10 Fila Stop Dirt

YTBEHANDLING

Hydrorep Fila Matt Fila Satin

Mer utförliga användningsguider finns i vår FILA Easy-Guide. Art.nr. 775702.

OBS! Läs alltid instruktionen på produktdatablad eller förpackning och testa alltid på en liten yta före användning.

79


80


Städvagnar & Tillbehör

Svabbvagnar Städvagnar Tillbehör Städvagnar Fastighetsvagnar

82 83 92 99


SVABBVAGNAR Svabbvagn MINI med tillbehör.

Svabbvagn MINI

!

Stomme av lackerat stål. 2 st obromsade och 2 st bromsade hjul Ø 75 mm. I paketet ingår: 1 st redskapshållare för skaft Ø 20-30 mm. Kompletteras med Minisvabbhink (art.nr. 4129726). Vikt: 3,5 kg.

För tillbehör till Svabbvagnarna se avsnitt TILLBEHÖR STÄDVAGNAR sid. 92. För Moppar & Svabbgarn se kapitel MOPPAR & SVABBGARN sid. 38.

Artnr 4198500

Utförande 530 x 250 x 990 mm

Svabbvagn BASIC med tillbehör.

Grp B

Box 1

Svabbvagn COMPACT med tillbehör.

Svabbvagn BASIC

Svabbvagn COMPACT

Stomme av förzinkat stål. 2 st obromsade och 2 st bromsade hjul Ø 75 mm. 1 st sopsäckhållare. I paketet ingår: 1 st trådkorg, 1 st hink 25 liter, 1 st moppress Ergo. Vikt: 7 kg.

Stomme av lackerat stål. Moppress i stål med fot- och handpress. 2 st obromsade och 2 st bromsade hjul Ø 125 mm. Kompletteras med Trådkorg Compact (art.nr. 4158242) och Hink 18 L (art.nr. 4125047). Vikt: 14,5 kg.

Artnr 4198220

82

Utförande 520 x 350 x 940 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158241

Utförande 630 x 430 x 1000 mm

Grp B

Box 1


STÄDVAGNAR

STÄDVAGNAR Städvagn COMPACT

Städvagn COMPACT är en liten och smidig städvagn för små ytor som t.ex. det lilla kontoret.

Vagnen levereras som ett allt-i-ett paket inklusive trådkorgar. Redan i sitt grundutförande är vagnen utrustad med ett antal fasta funktioner och kan enkelt anpassas och kompletteras med olika tillbehör för att uppfylla specifika behov och ändamål.

Städvagn COMPACT Stomme av förzinkat stål. 2 st obromsade och 2 st bromsade hjul Ø 125 mm. 1 st sopsäckshållare, 2 st krokar för tvättsäck, 2 st redskapshållare och 3 st trådkorgar. Vikt: 13 kg. Artnr 4198503

Utförande 625 x 390 x 995 mm

Grp B

Box 1

Städvagn COMPACT är lättmanövrerad, tar mycket liten plats vid förvaring och monteras på mindre än fem minuter. Info: Material Grundstomme av förzinkat stål Längd 625 mm Bredd 390 mm Höjd 995 mm Vikt 13 kg

Innehåll grundvagn 2 st hjul Ø 125 mm (bromsade & obromsade) 3 st trådkorgar Sopsäckshållare 305 x 400 mm 2 st hållare för redskap 2 st krokar för tvättsäck

Städvagn COMPACT är utrustad med trådkorgar och ett antal fasta funktioner: Sopsäckshållare, Krokar för tvättsäck och Redskapshållare.

Städvagn COMPACT är liten och smidig för små ytor som t.ex. det lilla kontoret.

83


STÄDVAGNAR

MINI är en flexibel städvagn Städvagn Städvagn för mindre ytor som t.ex. kontors- och

MINI

butikslokaler med begränsad yta.

Redan i sitt grundutförande är vagnen utrustad med ett antal fasta funktioner och kan enkelt anpassas och kompletteras med olika tillbehör för att uppfylla specifika behov och ändamål. Vagnen kan t.ex. utrustas till en traditionell städvagn eller till en systemstädvagn för städklart material. Städvagn MINI är lättmanövrerad, funktionell, tar liten plats vid förvaring och monteras på mindre än fem minuter.

Info: Material Grundstomme av förzinkat stål, gummibeklätt handtag Längd 700 mm Bredd 580 mm Höjd 1070 mm Vikt 11 kg

FASTA FUNKTIONER

Innehåll grundvagn: 4 st hjul Ø 125 mm (bromsade & obromsade) 2 st redskapshållare för skaft Ø 20-30 mm Sopsäckshållare 320 x 420 mm 2 st hållare för redskap 2 st hållare för moppar 2 st krokar för tvättsäck Hållare för sopskyffel

Städvagn MINI är utrustad med ett antal fasta funktioner. Se alla på sid. 89.

84

ENKEL MONTERING

Från kartong till städklar på under fem minuter. Läs mer på sid. 89.

ANPASSA HJUL EFTER STÄDBEHOV

Hjulen på Städvagn MINI går att byta ut, se alla våra hjul på sid. 92.


STÄDVAGNAR

VÄLJ EN GRUND - KOMPLETTERA EFTER BEHOV

Städvagn MINI finns som grundvagn men även som paket med de vanligaste kombinationerna av trådkorgar. Välj en grund och komplettera med önskade tillbehör för en komplett städvagn som uppfyller just era specifika städbehov. Se alla tillbehör på sid. 92.

Städvagn MINI Stomme av förzinkat stål med gummibeklätt handtag. 2 st obromsade och 2 st bromsade hjul Ø 125 mm. 1 st sopsäckshållare, 2 st krokar för tvättsäck och 2 st krokar för moppar. Vikt: 11 kg. Artnr 4158313

Utförande 700 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

Städvagn MINI Hydra

Städvagn MINI Orion

Stomme Städvagn MINI (art.nr. 4158313) inklusive: 1 st trådkorg med nedvikt framkant och 1 st trådkorg 2-delad. Vikt: 13 kg.

Stomme Städvagn MINI (art.nr. 4158313) inklusive: 1 st trådkorg rektangulär och 1 st trådkorg 2-delad. Vikt: 13 kg.

Artnr 4158313PK1

Utförande 700 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158313PK6

Utförande 700 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

85


STÄDVAGNAR

Städvagn

TOTAL

Städvagn TOTAL är en flexibel städvagn för medelstora och stora ytor som t.ex. större fastigheter, kontors- och butiksmiljöer där mer lastkapacitet krävs.

Redan i sitt grundutförande är vagnen utrustad med ett antal fasta funktioner och kan enkelt anpassas och kompletteras med olika tillbehör för att uppfylla specifika behov och ändamål. Vagnen kan t.ex. utrustas till en traditionell städvagn eller till en systemstädvagn för städklart material. Städvagn TOTAL är lättmanövrerad, funktionell och monteras på mindre än fem minuter. Info: Material Grundstomme av förzinkat stål, gummibeklätt handtag Längd 1000 mm Bredd 580 mm Höjd 1070 mm Vikt 16 kg

FASTA FUNKTIONER

Innehåll grundvagn 4 st hjul Ø 125 mm (bromsade & obromsade) 2 st redskapshållare för skaft Ø 20-30 mm Sopsäckshållare 420 x 320 mm 2 st hållare för redskap 2 st hållare för moppar 2 st krokar för tvättsäck Hållare för sopskyffel

Städvagn TOTAL är utrustad med ett antal fasta funktioner. Se alla på sid. 89.

86

ENKEL MONTERING

Från kartong till städklar på under fem minuter. Läs mer på sid. 89.

EXTRA FUNKTIONER I MITTENDELEN

Med hylla för moppress eller hinkar maximeras städvagnen, se tillbehören på sid. 96.


STÄDVAGNAR

VÄLJ EN GRUND - KOMPLETTERA EFTER BEHOV

Städvagn TOTAL finns som grundvagn men även som paket med de vanligaste kombinationerna av olika tillbehör som t.ex. hyllor, korgar och hjul. Välj en grund och komplettera med önskade tillbehör för en komplett städvagn som uppfyller just era specifika städbehov. Se alla tillbehör på sid. 92.

Städvagn TOTAL Stomme av förzinkat stål med gummibeklätt handtag. 2 st obromsade och 2 st bromsade hjul Ø 125 mm. 1 st sopsäckshållare, 2 st krokar för tvättsäck och 2 st krokar för moppar. Vikt: 16 kg. Artnr 4158160

Utförande 1000 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

Städvagn TOTAL Aries

Städvagn TOTAL Castor

Stomme Städvagn TOTAL (art.nr. 4158160) inklusive: 1 st trådkorg med nedvikt framkant, 1 st trådkorg 2-delad. Vikt: 18 kg.

Stomme Städvagn TOTAL (art.nr. 4158160) inklusive: 1 st trådkorg med nedvikt framkant, 1 st trådkorg 2-delad, 1 st hyllplan hink. Vikt: 20 kg.

Artnr 4158160PK0

Utförande 1000 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158160PK1

Utförande 1000 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

87


STÄDVAGNAR

Städvagn TOTAL Sirius

Städvagn TOTAL Pegasus

Stomme Städvagn TOTAL (art.nr. 4158160) inklusive: 1 st trådkorg med nedvikt framkant, 1 st trådkorg 2-delad, 1 st hyllplan hink, 1 st trådkorg med nedvikta gavlar. Vikt: 19 kg.

Stomme Städvagn TOTAL (art.nr. 4158160) inklusive: 1 st trådkorg med nedvikt framkant, 1 st trådkorg 2-delad, 1 st hyllplan för minisvabbhink. Vikt: 20 kg.

Artnr 4158160PK6

Utförande 1000 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158160PK7

Utförande 1000 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

Städvagn TOTAL Taurus

Städvagn TOTAL Fenix

Stomme Städvagn TOTAL (art.nr. 4158160) inklusive: 1 st trådkorg med nedvikt framkant, 1 st trådkorg 2-delad, 1 st hyllplan till moppress Ergo, 1 st moppress Ergo, 1 st hink 18 liter. Vikt: 24 kg.

Stomme Städvagn TOTAL (art.nr. 4158160) inklusive: 2 st obromsade hjul Ø 150 mm och 2 st hjul Ø 400 mm, 1 st broms till hjul Ø 400 mm, 1 st trådkorg med nedvikt framkant, 1 st trådkorg 2-delad, 1 st hyllplan hink, 1 st redskapshållare med rörfäste. Vikt: 25 kg.

Artnr 4158160PK8

88

Utförande 1000 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158163PK2

Utförande 1000 x 580 x 1070 mm

Grp B

Box 1


STÄDVAGNAR

FRÅN KARTONG TILL STÄDKLAR PÅ UNDER FEM MINUTER

Städvagn TOTAL och MINI levereras i princip färdigmonterade. Handtagen klickas enkelt fast i bottendelen och stabiliseras med två stycken mellanstag som skruvas fast med en insexnyckel. Den extra frontdelen, på TOTAL, klickas även den enkelt fast i bottendelen.

GRUNDFUNKTIONER STÄDVAGN

Redan i sitt grundutförande är Städvagn TOTAL och MINI utrustade med ett antal fasta funktioner för redskap och städmaterial. Vagnarna kan anpassas och kompletteras med olika tillbehör för att uppfylla specifika behov och ändamål.

Sopsäckshållare 420 x 320 mm - för t.ex. 125 L sopsäck

Krokar för tvättsäck

Hållare för sopskyffel

Hållare för moppar

2 st redskapshållare - för skaft Ø 20-30 mm

Hållare för redskap

89


Hjul Ø 125 mm, bromsat

4158119

Hjul Ø 150 mm, obromsat

4158108

Hjul Ø 400 mm

4158104

Monteringssats Hjul Ø 315/400 mm

4158110

Broms Ø 400 mm TOTAL

4158144

Trådkorg 2-delad

4158124

Trådkorg med nedvikt framkant

4158123

Trådkorg nedvikta gavlar

4158410

Trådkorg rektangulär

4158309

Trådkorg COMPACT

4158242

Hyllplan Hink

4158166

Hyllplan Minisvabb

4158167

Hyllplan Moppress MINI

4158180

Hyllplan Moppress TOTAL

4158168

Hink 18 L

4125047

Moppress Ergo

4129025

KUNDUNIKA LÖSNINGAR

Vi jobbar alltid nära våra leverantörer vid produktutveckling och kundanpassning och kan många gånger erbjuda kundunika lösningar. Kontakta oss med era önskemål så arbetar vi tillsammans fram en lösning för just er.

90

EGEN DESIGN

Fe ni x

Ta ur us

TO TA L

TO TA L

Si riu s

TO TA L

C as to r

TO TA L

A rie s

TO TA L

Artnr 4158118

TO TA L

Benämning Hjul Ø 125 mm, obromsat

M IN IH yd ra M IN IO rio n TO TA L

ingår i paketet

CO M PA C T M IN I

ÖVERSIKT STÄDVAGNSPAKET

Pe ga su s

STÄDVAGNAR


STÄDVAGNAR

ÖVERSIKT STÄDVAGNSPAKET

ÖVRIGA TILLBEHÖR

MOPPLÅDOR

HINKAR & TILLBEHÖR

HYLLA

HÅLLARE

TRÅDKORGAR

HJUL & TILLBEHÖR

Färgen i tabellen visar vilka tillbehör som är kompatibla med städvagnsmodellen. Hjul Ø 125 mm, obromsat

4158118

Hjul Ø 125 mm, bromsat

4158119

Hjul Ø 150 mm, obromsat

4158108

Hjul Ø 150 mm, bromsat

4158109

Hjul Ø 315 mm

4158103

Hjul Ø 400 mm

4158104

Monteringssats Hjul Ø 315/400 mm

4158110

Broms Ø 315 mm TOTAL

4158143

Broms Ø 400 mm TOTAL

4158144

Tröskeltagningspedal Grundvagn

4158423

Tröskeltagningspedal Fastighet

4158419

Trådkorg 2-delad

4158124

Trådkorg med nedvikt framkant

4158123

Trådkorg nedvikta gavlar

4158410

Trådkorg rektangulär

4158309

Avskiljare för Trådkorg

4158311

Trådkorg med 2 avdelare

4158174

Trådkorg 2 x Hink 9,5 L

4158310

Trådkorg COMPACT

4158242

Hållare 2 x Hink 4 L

4158178

Hållare bak Mopplåda 10 L

4158125

Hållare bak Mopplåda 14 L

4158126

Hållare fram Mopplåda 10 L

4158183

Hållare fram Mopplåda 14 L

4158182

Hållare fram Minisvabbhink

4158179

Hyllplan Hink

4158166

Hyllplan Minisvabb

4158167

Hyllplan Moppress MINI

4158180

Hyllplan Moppress TOTAL

4158168

Hink 4 L

4125073

Hink 4 L

4125071

Lock till Hink 4 L

4125074

Hink 9,5 L

4121308

Hink 9,5 L

4121304

Hink 18 L

4125047

Hink 25 L

4125042

Minisvabbhink EASY

4129726

Moppress Ergo

4129025

Mopplåda 10 L

4121418

Lock till Mopplåda 10 L

4121425

Mopplåda 14 L

4158414

Lock till Mopplåda 14 L

4158415

Tvättsäck MAXI

4158151

Tvättsäck MAXI

4158148

Hållare 2 x Tvättsäck

4158190

Körhandtag Ergonomi

4158404

Sopsäckshållare Källsortering

4158170

Redskapshållare städvagn

4158424

Redskapshållare rörfäste städvagn

4129033

Städvagn COMPACT

Städvagn

MINI

Städvagn

TOTAL

91


TILLBEHÖR STÄDVAGNAR

MINI

TOTAL

COMPACT

Våra städvagnar kan enkelt anpassas och kompletteras med olika tillbehör för att uppfylla specifika behov och ändamål. Vid tillbehören finns namnen angivet på städvagnarna de är kompatibla med.

TOTAL MINI

TOTAL MINI

COMPACT

COMPACT

HJULBYTE Hjul Ø 125 mm

Hjul Ø 150 mm

Kullagrat standardhjul med Ø 125 mm. Ingår i Städvagn TOTAL, MINI och COMPACT.

Ekerhjul med Ø 150 mm.

Artnr 4158118 4158119

Utförande Obromsat Bromsat

Grp B B

Box 2 2

Artnr 4158108 4158109

Utförande Obromsat Bromsat

TOTAL MINI

Städvagnarna är i sitt grundutförande utrustade med hjul som har diameter 125 mm vilket är optimalt för inomhusbruk. Grp B B

Box 2 2

TOTAL MINI

Hjul Ø 400 mm

Obromsat ekerhjul med Ø 315 mm. Underlättar vid t.ex. utomhusarbete eller höga trösklar. Kombineras framtill med 2 st obromsade hjul Ø 125 mm (art.nr. 4158118).

Obromsat ekerhjul med Ø 400 mm. Underlättar vid t.ex. utomhusarbete eller höga trösklar. Kombineras framtill med 2 st obromsade hjul Ø 150 mm (art.nr. 4158108).

92

Utförande Obromsat

Grp B

Box 14

Artnr 4158104

Utförande Obromsat

TOTAL MINI

Monteringssats Hjul Ø 315/400 mm

Hjul Ø 315 mm

Artnr 4158103

För andra miljöer, t.ex. utomhus eller vid ojämna underlag, passar större hjul.

Grp B

Box 14

Monteringssats för byte av hjul. Artnr 4158110

Utförande Grp Passar hjul Ø 315/400 mm B

Box 1


TILLBEHÖR STÄDVAGNAR TOTAL

TOTAL

Broms Ø 315 mm TOTAL

Broms Ø 400 mm TOTAL

Tillverkad av förzinkat stål. För montering på Städvagn TOTAL i kombination med Ø 315 mm hjul.

Tillverkad av förzinkat stål. För montering på Städvagn TOTAL i kombination med Ø 400 mm hjul.

Artnr 4158143

Utförande Passar hjul Ø 315 mm

Grp B

Box 50

Artnr 4158144

Utförande Passar hjul Ø 400 mm

TOTAL MINI

Grp B

Box 50

Separata bromsar för hjul Ø 315 mm och Ø 400 mm fästes i städvagnens ram.

TOTAL MINI

COMPACT

Tröskeltagningspedal Grundvagn

Tröskeltagningspedal Fastighet

Tillverkad av förzinkat stål. Gör städvagnen lättare att manövrera över trösklar och ojämnheter.

Tillverkad av förzinkat stål. Gör städvagnen lättare att manövrera över trösklar och ojämnheter.

Artnr 4158423

Utförande Passar hjul Ø 125/150 mm

Grp B

Box 50

Artnr 4158419

Utförande Grp Passar hjul Ø 315/400 mm B

TOTAL MINI

Box 50

TOTAL MINI

Trådkorg 2-delad

Trådkorg 2 x Hink 9,5 L

Tillverkad av pulverlackerat stål. Mått fack: 510 x 160 x 150 mm, 420 x 100 x 80 mm. Det större facket är anpassat för 2 st Hink 4 L.

Tillverkad av pulverlackerat stål. Anpassad för 2 st Hink 9,5 L.

Artnr 4158124

Utförande 510 x 270 x 150 mm

Grp B

Artnr 4158310

Utförande 540 x 240 x 210/130 mm

Grp B

Tröskeltagningspedalen skjuts in i städvagnens ram och fästes med redan befintlig hjulmonteringssats.

Trådkorg 2-delad & Trådkorg 2 x Hink 9,5 L passar krokarna direkt under handtaget.

Box 1

Box 1

93


TILLBEHÖR STÄDVAGNAR TOTAL MINI

Trådkorg med nedvikt framkant Utförande Grp 500 x 260 x 400/270 mm B

Box 1

Tillverkad av pulverlackerat stål. Kan kompletteras med avskiljare (artnr 4158311). Artnr 4158309

Utförande 500 x 220 x 220 mm

Grp B

TOTAL

Trådkorg nedvikta gavlar

Trådkorg med 2 avdelare Tillverkad av pulverlackerat stål.

Utförande 500 x 270 x 400/190 mm

Grp B

Box 1

Box 1

TOTAL

Tillverkad av pulverlackerat stål. Artnr 4158410

Trådkorg med nedvikt framkant och Trådkorg rektangulär passar bak, längst ner.

Trådkorg rektangulär

Tillverkad av pulverlackerat stål. Artnr 4158123

TOTAL MINI

Artnr 4158174

Utförande 490 x 310 x 120 mm

Trådkorg nedvikta gavlar och Trådkorg med 2 avdelare passar mittensektionen på Städvagn TOTAL.

Grp B

Box 1

COMPACT

TOTAL MINI

Avskiljare för Trådkorg skapar fler fack i Trådkorg Rektangulär.

94

Avskiljare för Trådkorg

Trådkorg COMPACT

Tillverkad av pulverlackerat stål. Passar Trådkorg Rektangulär (artnr 4158309).

Tillverkad av pulverlackerat stål.

Artnr 4158311

Utförande 220 x 220 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158242

Utförande 430 x 150 x 150 mm

Grp B

Box 1


TILLBEHÖR STÄDVAGNAR TOTAL MINI

Hållare 2 x Hink 4 L Tillverkad av pulverlackerat stål. Anpassad för 2 st Hink 4 L. Inklusive redskapshållare för skaft. Hållare 2 x Hink 4 L med redskapsskaft i redskapshållaren.

Artnr 4158178

Utförande 490 x 260 x 190 mm

TOTAL MINI

Grp B

Box 1

TOTAL MINI

Hållare bak Mopplåda 10 L

Hållare bak Mopplåda 14 L

Tillverkad av pulverlackerat stål. Monteras baktill på städvagn. Anpassad för Mopplåda 10 L.

Tillverkad av pulverlackerat stål. Monteras baktill på städvagn. Anpassad för Mopplåda 14 L.

Artnr 4158125

Utförande 530 x 250 x 350 mm

Grp B

Box 1

Hållare bak Mopplåda hängs på den bakre delen av städvagnen.

Artnr 4158126

Utförande 670 x 160 x 350 mm

TOTAL MINI

Grp B

Box 1

Hållare fram Mopplåda skruvas fast i fronten på städvagnen.

TOTAL MINI

TOTAL MINI

Hållare fram Mopplåda 10 L

Hållare fram Mopplåda 14 L

Hållare fram Minisvabbhink

Tillverkad av förzinkat stål. Monteras framtill på städvagn. Anpassad för Mopplåda 10 L.

Tillverkad av förzinkat stål. Monteras framtill på städvagn. Anpassad för Mopplåda 14 L.

Tillverkad av förzinkat stål. Monteras framtill på städvagn. Anpassad för Minisvabbhink.

Artnr 4158183

Utförande 500 x 250 x 170 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158182

Utförande 690 x 175 x 160 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158179

Utförande 350 x 210 x 155 mm

Grp B

Box 1

95


TILLBEHÖR STÄDVAGNAR TOTAL

TOTAL

Hyllplan Hink

Hyllplan Minisvabb

Tillverkad av förzinkat stål. Anpassad för 2 st Hink 9,5 L.

Tillverkad av förzinkat stål. Inklusive 1 st redskapshållare. Monteras överst, i mitten, och kombineras med en Minisvabbhink nederst.

Artnr 4158166

Utförande 485 x 310 x 120 mm

Grp B

Box 1

Artnr 4158167

Utförande 490 x 310 x 120 mm

Grp B

Hyllplan Hink med 2 st Hink 9,5 L.

Box 1

TOTAL

Hyllplan Minisvabb med 2 st Hink 4 L och Minisvabbskaft med Minisvabbhink under.

Hyllplan Moppress TOTAL Tillverkad av förzinkat stål. Anpassad för 1 st Moppress Ergo och 1 st Hink 18 L/25 L. Artnr 4158168

Utförande 485 x 310 x 360 mm

Grp B

Box 1

Hyllplan Moppress TOTAL med Hink 18 L och Moppress Ergo. Passar mittendelen av Städvagn TOTAL.

Hyllplan Moppress TOTAL med Hink 18 L och Moppress Ergo.

TOTAL MINI

Moppress Ergo

Hyllplan Moppress MINI Tillverkad av förzinkat stål. Anpassad för 1 st Moppress Ergo och 1 st Hink 18 L. Artnr 4158180

Utförande 280 x 335 x 405 mm

Grp B

Box 15

Hyllplan Moppress TOTAL med Hink 18 L och Moppress Ergo. Hängs på bakre delen av Städvagn MINI och Städvagn TOTAL.

Tillverkad av polypropen. Handtag av stål med plastgrepp. Sidoskydd i plast för att undvika stänk. Används tillsammans med Hink 18 L eller 25 L (art.nr. 4125047/4125042). Artnr 4129025

96

Utförande Blå

Grp A

Box 10


TILLBEHÖR STÄDVAGNAR TOTAL MINI

TOTAL MINI

TOTAL MINI

COMPACT

COMPACT

COMPACT

Hink 4 L

Hink 9,5 L

Hink 18 L

Rektangulär hink av polypropen med plasthandtag och litergradering. Passar som tillbehör till städvagn. Mått: 240 x 160 x 195 mm. Levereras exklusive lock.

Kvadratisk hink av polypropen med plasthandtag och litergradering. Passar som tillbehör till städvagn. Mått: 250 x 250 x 245 mm.

Kvadratisk hink av polypropen med ergonomiskt plasthandtag och litergradering. Passar som tillbehör till städvagn. Mått: 335 x 290 x 280 mm.

Artnr 4125071 4125073 4125074

Utförande Röd Blå Lock till Hink 4 L

Grp A A A

Box 1 1 1

Artnr 4121304 4121308

Utförande Röd Blå

Grp A A

Box 6 6

Artnr 4125047

Utförande 18 liter

Grp A

Box 10

TOTAL MINI

TOTAL MINI

Hink 25 L

Mopplåda 10 L

Mopplåda 14 L

Kvadratisk hink av polypropen med ergonomiskt plasthandtag och litergradering. Passar som tillbehör till städvagn. Mått: 360 x 320 x 320 mm.

Tillverkad av polypropen med handtag och litergradering. Passar Hållare bak/fram för mopplåda 10 L (art.nr. 4158125/4158183). Levereras exklusive lock.

Tillverkad av polypropen med handtag och litergradering. Passar Hållare bak/fram för Mopplåda 14 L (art.nr. 4158126/4158182). Levereras exklusive lock.

TOTAL

Artnr 4125042

Utförande 25 liter

Grp A

Box 10

Artnr 4121418 4121425

Utförande 550 x 240 x 190 mm Lock till Mopplåda 10 L

Grp A A

Box 12 30

Artnr 4158414 4158415

Utförande 770 x 200 x 180 mm Lock till Mopplåda 14 L

Grp A A

Box 10 20

TOTAL MINI

Minisvabbhink EASY Minisvabbhink av polyeten med handtag, press och hållare för skaft. Mått: 410 x 260 x 410 mm. Artnr 4129726

Utförande 15 liter

Grp A

Box 12

Minisvabbhink EASY med Hållare fram Minisvabbhink.

Minisvabbhink EASY passar Svabbvagn MINI.

97


TILLBEHÖR STÄDVAGNAR TOTAL

TOTAL MINI

Tvättsäck MAXI hängs på tvättsäckskrokar eller Hållare 2 x Tvättsäck.

Tvättsäck MAXI

Hållare 2 x Tvättsäck

Tvättsäck av nylon. Öljetter för upphängning på städvagn. Snöre i dragsko för förslutning. Mått: 700 x 540 mm.

Tillverkad av förzinkat stål.

Artnr 4158148 4158151

Utförande Röd Blå

Grp B B

Artnr 4158190

Utförande 500 x 320 mm

Fler funktioner med extra redskapshållare.

98

Box 1

Box 100 100

TOTAL MINI

Dela sopsäckshållaren i två för dubbla säckar.

Grp B

TOTAL MINI

Sopsäckshållare Källsortering

Körhandtag Ergonomi

Tillverkad av pulverlackerat stål. Delar sopsäckshållaren i två och möjliggör för sopsortering.

Ställbart körhandtag tillverkad av förzinkat stål. Vinkelled av plast och skumbeklätt handtag.

Artnr 4158170

Utförande 340 mm

Grp B

Box 100

Artnr 4158404

Utförande Ställbar höjd: 680-1320 mm

Grp B

Box 1

TOTAL MINI

TOTAL MINI

COMPACT

COMPACT

Redskapshållare städvagn

Redskapshållare rörfäste städvagn

Hyllfäste av pulverlackerat stål med justeringsskruv. Hållare i gummi. Monteras på städvagn. Mått: 90 x 70 x 35 mm.

Rörfäste av pulverlackerat stål med justeringsskruv. Stomme i plast med hållare i gummi. Monteras på städvagn. Mått: 90 x 75 x 35 mm

Artnr 4158424

Utförande Ø 20-30 mm

Grp B

Box 100

Artnr 4129033

Utförande Ø 20-30 mm

Grp B

Box 100


FASTIGHETSVAGNAR

FASTIGHETSVAGNAR Fastighetsvagn GIGANT med tillbehör.

Fastighetsvagn GIGANT

Fastighetsvagn

Fastighetsvagn GIGANT är en rejäl men samtidigt lättmanövrerad vagn för utomhusbruk som t.ex. skolgårdar, gårdsplaner, industrimiljöer och parker.

GIGANT

Handtaget är justerbart på höjden och de två större luftgummihjulen ger en god körkomfort. Vagnen är utrustad med ett antal fasta funktioner och kompletteras med tillbehör och redskap för att uppfylla specifika behov och ändamål.

Sopsäckshållare med rejält gummibandsfäste.

Stomme av lackerat stål med justerbart handtag. 2 st luftfyllda gummidäck Ø 400 mm, 1 st sopäckshållare, 1 st sidokorg, 2 st hållare för skaft, 1 st redskapshållare och 1 st hållare för sopskyffel. Vikt: 25 kg. Artnr 4198511

Utförande 1200 x 730 x 900-1030 mm

Info: Material Grundstomme av pulverlackerat stål Längd 1200 mm Bredd 730 mm Höjd 900-1030 mm Vikt 25 kg

Rörhållare för skaft och Redskapshållare.

Grp B

Box 1

Innehåll grundvagn 2 st luftfyllda gummidäck Ø 400 mm 1 st sopsäckshållare Ø 44 mm, passar säckstorlek 125 L 1 st redskapshållare 2 st skafthållare Ø 32 mm 1 st sidokorg

Sidokorg för säckar och annat material.

99


KVALITET & MILJÖ KVALITET

Tebo Byggtillbehör AB utvecklar och distribuerar kvalitetsprodukter där slutanvändaren både är proffs och konsument. Med egen utveckling, kvalitetstestning och kvalitetsdokumentation kan vi noggrant följa och dokumentera att våra produkter håller våra och kundens krav.

MILJÖ

Vi arbetar ständigt med att minimera vår miljöpåverkan och har ett ständigt miljöfokus vid val av lösningar, tjänster och produkter. Tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners arbetar vi aktivt för att nå optimala miljölösningar. Vi återanvänder eller återvinner 100 % av de wellpappförpackningar som våra varor köps in i. Övrigt material som t.ex. mjukplast, trä, metall, el och elektronik, lysrör och kontorspapper återvinns kontinuerligt. Tebo Byggtillbehör AB är anslutna till FTI, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, som är ett sammanslaget servicebolag för tidigare El-kretsen och Repa. Genom vår anslutning hjälper vi till att finansiera det rikstäckande återvinningssystemet för förpackningar samt fullgör våra skyldigheter enligt förpackningsförordningen (SFS 2006:1273).

100


VILLKOR FÖR LEVERANS & FÖRSÄLJNING ALLMÄNT

TRANSPORTSKADOR

Tebo Byggtillbehör AB reserverar sig för eventuella tryckfel, färg/nyansskillnader och storleksvariationer. Uppgifter beträffande vikt, dimensioner, kapacitet, etc. är ungefärliga. Vid köp har kunden godkänt nedanstående villkor.

Eventuella transportskador ska anmälas till transportören. Skadan skall nedtecknas på fraktsedeln och kvitteras av chauffören på plats.

Uppdaterade villkor finns alltid tillgängliga på vår hemsida, www.tebo.se.

Övriga skador eller felaktigheter ska anmälas och reklameras hos Tebo Byggtillbehör AB inom 8 dagar. Om inte reklamation sker inom föreskriven tid går rätten till reklamation förlorad.

PRISER

Tebo Byggtillbehör AB reserverar sig för prisändringar. Prisjusteringar kan ske utan avisering. Aviserad prisjustering sker två gånger per år, 1/2 samt 1/9.

LEVERANSVILLKOR

ÖVRIGA FELAKTIGHETER

GARANTI

Vår garanti omfattar material- och fabrikationsfel och gäller 12 månader från försäljningsdatum.

RETURER OCH REKLAMATIONER

Fraktavgifter debiteras enligt gällande fraktprislista eller efter överenskommelse.

Vid retur eller reklamation ska Tebo Byggtillbehör AB kontaktas och ärendet får ett returnummer.

BETALNINGSVILLKOR

Kontakt sker enklast via email till info@tebo.se alternativt per telefon på 08-96 70 44. Uppge alltid kundnamn, artikelnummer och kort beskrivning av orsak till reklamationen. Vid vissa reklamationer krävs även en bild.

ÄGANDERÄTT

Vid återsändande av retur/reklamation ska godset märkas med returnumret. Skicka även med en kopia på faktura/kvitto samt en kort beskrivning av orsaken till returen/reklamationen. Emballera varan väl. Frakt betalas av avsändaren.

Betalning skall ske senast vid den på fakturan angivna förfallodagen. Dröjsmålsränta tillkommer om betalning sker senare än förfallodagen.

Levererade varor förblir Tebo Byggtillbehör AB:s egendom till dess att de blivit till fullo betalda.

KONTROLL AV LEVERANSEN

Köparen är skyldig att kontrollera varorna vid leverans. Kontrollera att antal kolli överensstämmer med frakthandlingarna, att emballaget inte är skadat och att antal levererade enheter stämmer med följesedeln.

Vid garantiärenden ersätter Tebo Byggtillbehör AB frakten i efterhand.

101


REGISTER ALFANUMERISKT

Emballagetejp Expoställ plastkvast

A Adapter Borste Adapter Minisvabb Allroundmopp Allsvamp Alltorkduk Anläggningskvast Trä Propenplast Arbetsbelysning Mag Pen Arbetsbelysning Miniform Arbetsbock Arbetshandske Halvfodrad Avskiljare för Trådkorg Badborste Rustik

37 37, 43 41 48 46 16 70 70 70 69 94 62

B Bänkborste Plast Tagelblandning Bänkborste Trä Ljus Tagelblandning Bänkborste Trä Mörk Tagelblandning Bänkborste Trä Rent Tagel Barkspade Barnkvast Trä Piasava Barnkvast Trä Propenplast Bil-/Friluftsskyffel Järvsö Bil-/Snöborste Plast Tagelblandning Blad till Barkspade Blixtlåsdörr ”L” Cover Blixtlåsdörr ”U” Cover Blixtlåsdörr ”U” XL Cover Borstskaft EASY Borstskaft Glasfiber Broms Ø 315 mm TOTAL Broms Ø 400 mm TOTAL Brytblad Refill Brytbladskniv Brytbladskniv Softgrip Byggskyffel 60 K Byggtejp Cellulosasvamp

30 30 30 30 72 19 19 73 29 72 66 66 66 35 35 93 93 65 65 65 71 68 48

C Clickskrapa Clickskrapa Softgrip

64 64

D Dammduk 46 Damm-/Möbelborste Plast Tagelblandning 30 Dammvippa 60 Deterdek 76 Diskborste 58 Diskborste blandade färger 58 Diskborste Rustik 62 Diskduk Stickad 46 Diskduk Svabbo 46 D-mopp 40 Dörrstopp EASY DUO 70 Duschsarg Easy Fix 61

102

E 68 16

F Fällkniv Farmarkvast Trä Propenplast Fastighetsvagn GIGANT Fila Cleaner Fila CR10 Fila Fogrenovering Fila Matt Fila MP/90 Eco Plus Fila No Drops Fila PRW200 Fila PS/87 Fila PT10 Fila Rengöring efter läggning Fila Satin Fila StonePlus Eco Fila Stop Dirt Fila ViaBango Fila W68 Fläcksuddare Fläcksuddare BTB Flaskborste Nylon Fogborste Fönsterraka EASY Förlängning till duschsarg Formbordstejp Förstärkningsstag träskaft Fuganet Fugaproof

65 17 99 76 76 78 78 77 78 77 76 77 78 78 77 77 76 77 49 49 58 58 57 61 68 34 76 77

G Golvborste Plast Borstblandning 15 Golvborste Plast Cocosblandning 15 Golvborste Plast Propenplast 15 Golvborste Plast Rent Tagel 15 Golvborste Trä Borstblandning 14 Golvborste Trä Borstblandning Eco 15 Golvborste Trä Cocosblandning 14 Golvborste Trä Cocosblandning med skaftklo 1 5 Golvborste Trä Rent Tagel 14 Golvraka Bygg 57 Golvraka Hygien 56 Golvraka Hygien Skvättkant 56 Golvraka Industri 57 Golvraka Oljebeständig 57 Golvraka Standard 56 Grävspade 11AY 71 Gummilist till duschsarg 61

H Hållare 2 x Hink 4 L Hållare 2 x Tvättsäck Hållare bak Mopplåda 10 L Hållare bak Mopplåda 14 L Hållare Engångsmopp EASY Hållare fram Minisvabbhink

95 98 95 95 42 95

Hållare fram Mopplåda 10 L 95 Hållare fram Mopplåda 14 L 95 Handdammborste Plast Borstblandning 29 Handdammborste Plast Cocos 29 Handdammborste Plast Propenplast 29 Handdammborste Plast Rent Tagel 29 Handdammborste Trä Borstblandning 28 Handdammborste Trä Cocos 28 Handdammborste Trä Propenplast 28 Handdammborste Trä Rent Tagel 28, 63 Handdammborste Trä Unionblandning 28 Handsopskyffel Basic 23 Handsopskyffel Rustik 23, 63 Hink 4 L 54, 97 Hink 9,5 L 54, 97 Hink 10 L 54 Hink 12 L 55 Hink 18 L 54,97 Hink 20 L 55 Hink 25 L 54, 97 Hink & Kärlvagn 55 Hjul Ø 125 mm 92 Hjul Ø 150 mm 92 Hjul Ø 315 mm 92 Hjul Ø 400 mm 92 Hydrorep 77 Hydrosvamp 48 Hyllplan Hink 96 Hyllplan Minisvabb 96 Hyllplan Moppress MINI 96 Hyllplan Moppress TOTAL 96

K Kantskydd till duschsarg Kardborreband EASY Klädborste Rustik Klibbmatta Cover Knivblad Krok Knivblad Trapetz Kökssvamp Grön Kökssvamp Vit Kombiborste Stål Körhandtag Ergonomi Kratta S88

61 42 62 66 65 65 49 49 20 98 71

L Låsbricka till duschsarg Latexhandske Litermått Lövkvast Trä Propenplast

61 69 55 18

M Mark- & Kantborste Maskeringstejp Mässingsborste Mäthink 10 L Mattkniv Softgrip Microduk Classic Microduk Duo Microduk Soft Microfiberduk Golv Microfiberduk Kakel & Glas Minisvabbgarn Bomull

21, 72 68 21 55 65 47 47 47 47 47 43


Minisvabbgarn Microfiber 43 Minisvabbgarn Viscose 43 Minisvabbhink EASY 43, 54, 97 Minisvabbskaft Standard 35, 43 Minisvabbskaft Teleskop 35, 43 Mjölkpapp oplastad 67 Mjölkpapp plastad 67 Monteringshandske 69 Monteringshandske Fodrad 69 Monteringssats Hjul Ø 315/400 mm 92 Moppgarnsborste Plast Propenplast 30 Mopplåda 10 L 97 Mopplåda 14 L 97 Moppress Ergo 96 Moppstativ EASY 42

N Nagelborste Bygel Plast Nylon Nagelborste Plast Nylon Nagelborste Trä Natur Nagelborste Trä Nylon Nitrilhandske Fodrad

60 60 60 60 69

O Orkanmopp med öglor

40

P Piasavakvast Trä Plastkvast Trä Propenplast Blå Plastkvast Trä Propenplast Röd Plastkvast Trä Propenplast Svart Plasträfsa P670 Polertrassel Proffssvamp

17 16 16 16 71 46 48

R Redskapshållare rörfäste städvagn 98 Redskapshållare städvagn 98 Redskapsskaft EASY 36, 42 Redskapsskaft ERGO 36 Redskapsskaft Fixed 36 Redskapsskaft Light 36 Refill Clickskrapa 64 Rensborste Tagelblandning 59 Rensborste Tagelblandning plasttopp 59 Rensborste Tagelblandning tofs 59 Rishalmskvast 18 Rishalmskvast Barn 19 Rishalmsviska 18

S Säkerhetsrem redskap Plastskopa Sanitetsborste Skaftklo Skaftklo Hercules Skeppslevang Plast Vit Fiber Skeppslevang Trä Vit Fiber Skoborste Rustik Skoskrapa Fin Skoskrapa Grov

73 58 34 34 27 26 62 31 31

Skoskrapa Villa Skrubbsvamp Grön Skrubbsvamp Vit Skurblock Blå Skurblock Brun Skurblock Grön Skurblock Röd Skurblockshållare Skurblockshållare Skaft Skurblock Svart Skurblock Vit Skurborste Plast Propenplast Skurborste Plast Unionblandning Skurborste Plast Vit Fiber Skurborste Trä Propenplast Skurborste Trä Unionblandning Skurborste Trä Vit Fiber Skurduk Slät Skurduk Våffel Skurlevang Plast Propenplast Skurlevang Plast Unionblandning Skurlevang Plast Vit Fiber Skurlevang Trä Propenplast Skurlevang Trä Unionblandning Skurlevang Trä Vit Fiber Skurnylon Grön Skurnylon Vit Skyddstejp Skyffel Vancouver Snickarkniv Softgrip Snöskyffel A3 Snöskyffel M2 Sopborste ROBUST Sopkvast Trä Propenplast Sopsäck Industri Sopsäck Jättegrov Sopsäckshållare Källsortering Sopset EASY Sopset LUX Sopset ROBUST Sopset Rustik Sopskyffel ROBUST Sprayflaska Sprayflaska 360° Städvagn COMPACT Städvagn MINI Städvagn MINI Hydra Städvagn MINI Orion Städvagn TOTAL Städvagn TOTAL Aries Städvagn TOTAL Castor Städvagn TOTAL Fenix Städvagn TOTAL Pegasus Städvagn TOTAL Sirius Städvagn TOTAL Taurus Stålboll Stålboll Rostfri Stålborste Stålborste med skrapa Stålborste Softgrip Stålkvast Stålspackel Stålspackel Engelsk Stålspackel Softgrip Stämkniv Softgrip

31 49 49 50 51 50 50 51 51 51 50 25 25 25 24 24 24 46 46 27 27 27 26 26 26 50 50 68 73 65 72 72 22 17 67 67 98 22 23 22 23, 63 22 59 59 83 85 85 85 87 87 87 88 88 88 88 59 59 21 20 21 20 64 64 64 65

Stege Slimstep Svabbgarn Svabbvagn BASIC Svabbvagn COMPACT Svabbvagn MINI Svampduk torr Svamp Finporig Svamp Medelporig Tiler

70 43 82 82 82 46 48 48

T Täckfilt Cover Täckfolie Täckfolie hårda golv Cover Tejphållare Tornadomopp Trådkorg 2-delad Trådkorg 2 x Hink 9,5 L Trådkorg COMPACT Trådkorg med 2 avdelare Trådkorg med nedvikt framkant Trådkorg nedvikta gavlar Trådkorg rektangulär Trappkvast Trä Piasava Trappkvast Trä Propenplast Träskaft Träskaft Lackerat Tröskeltagningspedal Fastighet Tröskeltagningspedal Grundvagn Tvättpäls Tvättpälshållare Tvättsäck MAXI

66 67 66 68 40 93 93 94 94 94 94 94 18 18 34 34 93 93 57 57 98

U Universalsax Softgrip

64

V Vaktmästarkvast Trä Piasava Vaktmästarkvast Trä Propenplast Varningstejp Vaskrensare Vävtejp

17 17 68 60 68

W WC-set WC-set med rensborste

58 58

Ö Öglemopp med frans

41

103


REGISTER ARTIKELNUMMER 0 004097 004098 004250 005142 005143 005144 008911

48 48 70 55 55 55 67

1 1041 1002040 1002045 1002516 1002536 1002541 1002548 1002550 1007801 1010407 1010507 1010509 1010607 1031005 1031006 1031011 1031012 1031013 1031014 1031017 1031018 1031019 1031020 1031040 1031041 1031042 1031049 1031050 1031051 1031052 1031060 1031061 1031062 1031070 1031071 1031081 1031082 1031083 1031086 1031089 1031750 1031751 1031759 1110030 1110031 1110037 1111006 1111020

104

46 23, 63 23, 63 22 22 22 22 23 16 15 15 17 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 25 25 25 27 27 27 27 27 27 27 27 27 29 29 29 29 29 30 30 30 16 16 16 15 34

1111251 1111252 1111301 1111302 1111306 1111401 1111402 1111406 1111501 1111502 1111506 1111602 1111606 1111702 1111706 1117421 1117430 1117440 1117450 1117821 1117840 1117940 1117950 1118028 1118108 1118179 1120821 1120822 1120823 1120827 1120829 1121751 1121752 1121753 1122223 1122224 1130304 1130307 1130311 1132211 1133011 1133224 1133227 1133304 1133307 1133404 1133407 1134011 1147304

17 17 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 19 17 17 17 19 16 17 17 18 18 18 28, 63 28 28 28 28 30 30 30 31 31 24 24 24 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

2 211000 211002 211300 211322 211551

47 47 59 48 50

211552 211553 211554 211555 211556 211650 211653 220880 2006440 2111190 2111191 2111192 2121113A 2121115A 2121118A 2121215A 2121218A 2121415 2121504 2122090 2122222 2160107 2160109 2160113 2170660 2181212 2181220 2181303 2181304 2181868 2183301 2183302 2183303 2183335 2183350 2186040 2186060 2186070 2190038 2190039 2190041 2190073 2190084 2190465 2192206 2199814

50 50 50 51 51 51 51 48 23 18 18 19 34 34 34 34 34 34 34 60 31 62 62 62 58 58 58 58 58 60 59 59 59 58 58 59 59 59 58 58 58 60 60 60 60 62

3 333-05 333-15 333-25 333-35 333-45 334365 3126440 3126720 3126721 3126722 3139650 3139653 3176530 3176540 3179319 3179328

59 59 59 59 59 49 46 46 46 46 46 46 50 50 48 48

3181001 3182231 3186820 3186821 3186823 3186902 3186903 3186911 3186912 3186915 3186916

46 46 46 46 46 49 49 49 49 49 49

4 4121304 4121308 4121418 4121425 4125042 4125047 4125071 4125073 4125074 4129025 4129033 4129610 4129610 4129712 4129713 4129715 4129718 4129719 4129720 4129726 4129918 4129920 4129921 4139625 4139635 4158103 4158104 4158108 4158109 4158110 4158118 4158119 4158123 4158124 4158125 4158126 4158143 4158144 4158148 4158151 4158160 4158160PK0 4158160PK1 4158160PK6 4158160PK7 4158160PK8 4158163PK2 4158166 4158167 4158168 4158170

54, 97 54, 97 97 97 54, 97 54, 97 54, 97 54, 97 54, 97 96 98 35 43 43 43 35, 43 43 43 43 43, 54, 97 54 54 54 43 43 92 92 92 92 92 92 92 94 93 95 95 93 93 98 98 87 87 87 88 88 88 88 96 96 96 98


4158174 4158178 4158179 4158180 4158182 4158183 4158190 4158241 4158242 4158309 4158310 4158311 4158313 4158313PK1 4158313PK6 4158404 4158410 4158414 4158415 4158419 4158423 4158424 4198220 4198500 4198503 4198511 4198538

94 95 95 96 95 95 98 82 94 94 93 94 85 85 85 98 94 97 97 93 93 98 82 82 83 99 55

5 554070 554212 5100025 5100030 5100416 5100422 5100423 5100424 5100441 5100442 5100443 5100444 5100445 5120442 5120443 5120444 5120445 5150608 5150611 5151008 5172804 5172808 5172811 5183005 5183006 5360100 5360200 5380100 5380200 5410030 5410100 5410200 5830200 5839000

55 55 20 20 20 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 47 47 47 47 47 47 49 49 40 40 40 40 40 40 40 41 41

5870100 5870200

41 41

6 660009 660518 661007 661048 662003 662028 662040 662200 665025 665063 665090 665091 665600 6912040 6912050 6912060 6912080 6914040 6914060 6914080 6961104 6961105 6961107 6992205 6992208 6992301 6992802 6992809 6992818 6993003

71 71 71 71 73 72 72 73 34 21, 72 72 72 57 64 64 64 64 64 64 64 64 64 64 65 65 65 65 65 65 64

7 708290 708292 708300 708301 708302 708390 708392 735060 735104 775740 775750 775755 775760 775765 775770 775775 775780 775782 775797 775798 775799 775802 775803 775804 775806 775807 775820

61 61 61 61 61 61 61 70 70 76 76 76 76 76 76 76 76 77 77 77 77 77 77 77 77 78 77

775825 775828 775850 775860 775870 775875 775896 775910 776001 776002 776760 7771003 7771004

77 77 78 78 77 77 76 77 78 78 66 37, 43 37

8 869007 869010 869034 869036 869041 869043 869052 869053 869062 869063 869064 869112 869610 869615 869630 869632 869635 869640 8112201 8112301 8121001 8122002 8122003 8133503 8231402 8231408 8231440 8231511 8231610 8231621 8231622 8231623 8231624 8231625 8501025 8501035 8506326 8506344 8510633 8510925 8510938 8510950 8511150 8517423 8517426 8518015 8519720 8523001 8523002

66 66 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 67 67 66 66 66 67 42 42 42 42 42 70 35 36 35 36 36, 42 36 36 36 36 36 57 57 57 57 68 68 68 68 68 68 68 68 68 59 59

8523003 8523004 8545145 8545160 8545535 8545545 8545560 8546545 8546560 8546960 8548055 8548075

59 59 56 56 56 56 56 56 56 57 57 57

9 934001 934031 960040 960050 960055 960058 970064 9000955 9000956 9000970

68 48 67 65 65 65 70 73 73 73

105


STÄD & UNDERHÅLL SORTIMENT

Tebo Byggtillbehör erbjuder ett unikt, innovativt & brett sortiment för Bygg & Fastighet.

BYGG & RENOVERING

Sortimentet består av både egna och partners varumärken och är indelat i två affärsområden: Städ & Underhåll och Bygg & Renovering.

WEBB

Hela sortimentet finns alltid uppdaterat på vår hemsida www.tebo.se Saknar du inloggning till vår webshop? Kontakta oss på info@tebo.se I webhopen kan du göra dina beställningar när det passar dig och du har alltid tillgång till era ordrar, villkor och kan enkelt spåra gods. Webshopen är direktkopplad till vårt affärssystem och ger dig information i realtid gällande lagerstatus.

KONTAKTA OSS

Vårt huvudkontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm. Vi finns alltid på plats vardagar kl. 07.00-16.00 med lunchstängt kl. 12.00-13.00. Kontakta oss på 08-96 70 44, eller info@tebo.se.

106


Upplaga publicerad 2015. Med reservation för eventuella tryckfel. © Tebo Byggtillbehör AB


Tebo Byggtillbehรถr AB Blygatan 5 195 72 Rosersberg

Telefon: 08 - 96 70 44 Fax: 08 - 92 76 10 info@tebo.se โ ข www.tebo.se


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.