Page 1

Business Design Academy

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

Scopul Academiei Business Design Academy a fost fondata in 2010 cu scopul de a oferi educatie esentiala de afaceri, tuturor celor care au inteles ca antreprenoriatul este un mod de viata si unul dintre cele mai eficiente mijloace prin care poti sa iti aduci contributia, avand libertatea de a face mereu doar ce iti place si din care sa obtii si profituri extraordinare. Ne propunem sa transformam sistemul educational din Romania si sa pregatim noii antreprenori prin intermediul celor mai inovatoare metode si concepte din domeniu.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

Valorile Academiei La Business Design Academy, ne dorim sa sprijinim cat mai multi oameni entuziasti si determinati care doresc sa aduca o schimbare in viata lor si a celorlalti, creand afaceri in domeniile de care sunt pasionati, oameni care gandesc la scara mare si doresc sa genereze profit din actiunile lor. Cei care isi doresc sa intre in programul Academiei, o pot face daca adera la valorile noastre descrise mai jos:

1. Autenticitate Toti cei care suntem in acest grup pretuim aceasta valoare mai mult ca pe orice. Pentru noi, cel mai important e sa existe integritate intre cine esti, ce spui, ce simti, ce gandesti si ce faci in acelasi timp. Aceasta valoare creeaza posibilitatea unor relatii puternice, de incredere intre membrii comunitatii.

2. Pasiune Cand auzi pe cineva vorbind despre pasiunile lui intr-un mod autentic, poti simti si tu bucuria lui si poti sa vezi ce inseamna lumea in care traieste. Imagineaza-ti ca faci parte dintr-un grup de oameni in care fiecare are propria lui pasiune si energia fiecaruia se transmite celorlalti, inspirandu-i.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

3. Libera exprimare Ne plac oamenii care atunci cand au ceva de spus, spun, indiferent ce impresia lasa celorlalti, pentru ca nu credem ca exista o pierdere mai mare pentru tine si pentru noi, decat sa lasi o poveste nespusa.

4. Actiune Suntem aici sa ne bucuram de calatorie, insa orice calatorie trebuie sa aiba si o destinatie. Orice inceput are si un sfarsit, de aceea ne plac oameni de actiune, care pot face ca lucrurile sa se intample si pot transforma o viziune in realitate.

5. Continua perfectionare Business Design Academy, este inceputul unui proces de invatare si perfectionare. Dorinta de a creste, de a invata, de a descoperi lucruri noi, este in fiecare membru al acestui grup.

6. Colaborare E mult mai simplu impreuna decat singur. Daca intelegi ca atunci cand oferi de fapt primesti, iti dai seama de ce e atat de important sa fii alaturi de oameni de calitate, oameni cu visuri mari, care invata permenent, actioneaza si au rezultate.

7. Excelenta Oamenii care fac parte din aceasta comunitate cauta mereu sa atinga perfectiunea in ceea ce fac. Nu se multumesc cu ceea ce este si cu “merge si asa�. Daca ai teluri indraznete si gasesti solutii ingenioase la nevoi comune poti avea un impact semnificativ in lume si in viata celorlalti.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

8. Contributie Sa faci lucruri pentru tine este la indemana oricui. Sa ajuti comunitatea din care faci parte (fie ca este un grup, un oras, o tara sau intreaga lume) astfel incat viata ei sa se schimbe radical in bine este un obiectiv pentru oameni extraordinari. Ne plac oamenii care isi gandesc afacerea ca pe o modalitate de a castiga bani aducand un impact pozitiv in viata celorlalti.

9. Viziune Globala Este esential sa aduci o contributie cat de mica, insa e cu adevarat extraordinar atunci cand afacerea ta trece de bariere geo-politice. Oamenii din acest grup gandesc solutii globale pentru nevoi globale pentru ca vor ca impactul afacerii lor sa ajunga la cat mai multe persoane.

10. Bogatie Suntem o comunitate de oameni bogati. Bogatia noastra este financiara prin afacerile pe care le cream, intelectuala prin cunostintele pe care ni le extindem permanent, spirituala prin contributia pe care o aducem oamenilor.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

Admiterea InCampus Despre program Programul inCampus este un program esential de lansare si accelerare a propriei afaceri de la 0 la 1 mil euro, care este format din 3 module: Startup Design, Entrepreneurs Essentials si Business Design Essentials, fiecare din ele cu o durata de aproximativ un an, din care 6 luni intensiv. Fiind un program gandit pentru oameni foarte ocupati, toate seminariile noastre sunt dispuse seara si in weekend. Acest program are doua sesiuni de deschidere pe an pentru grupe totalizand maximum 32 persoane/sesiune si cuprinde subiecte esentiale pentru pornirea unei afaceri, validarea conceptului de business si a produsului.

De ce de la 0 la 1 milion? Programul inCampus este gandit in 3 pasi, pe durata carora participantii primesc cunostinte si sprijin pentru atingerea unor rezultate financiare in afacerile pe care le incep: De la 0 la 100.000 euro. Timp de 6 luni participantii beneficiaza de seminarii, cursuri si webinarii in cadrul InCampus, sesiunea Startup Design si primesc toate informatiile si sprijinul necesar pentru a atinge acest prag. In urmatoarele 6 luni urmeaza o perioada de coaching si indrumare. De la 100.000 la 500.000 euro. Ca sa poti continua educatia InCampus cu o sesiune Entrepreneurs Essentials, e nevoie sa atingi pragul de 100.000.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

De la 500.000 la 1.000.000 euro. Dupa atingerea pragului de 500.000 poti continua educatia si dezvoltarea pe durata sesiunii Business Design Essentials, gandita pentru afaceri care au trecut de nivelul de start si au un set diferit de nevoi. Cand ajungi la 1 milion cifra de afaceri, deja ne-ai demonstrat ca stii sa faci afaceri si acum poate vrei sa inveti sa investesti sau sa exersezi ce ai invatat pentru alt milion. Singura diploma de absolvire este chiar extrasul de cont care arata ca ai reusit sa fondezi o companie cu venituri de 1 milion de euro. O data realizat acest obiectiv, esti invitat sa faci parte din comunitatea de alumni ai programului InCampus, comunitate alcatuita doar din oameni care au fondat companii cu cel putin 1 milion euro incasari, care isi aduc contributia si isi urmeaza pasiunea. Construirea acestei comunitati este insusi scopul programului inCampus.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

Criterii de admitere Antreprenori talentati Talentele adevarate de afaceri pot fi definite foarte greu si, in loc sa cautam candidatul ideal pentru programul “In Campus� al Business Design Academy, preferam sa ne uitam la abilitatile, realizarile si temperamentele celor care aplica. Pentru ca o caracteristica comuna si esentiala a celor care se inscriu in programul nostru este capacitatea de a reusi intr-un program academic riguros si de a duce lucrurile pana la capat. In plus, pentru a crea un mediu fertil pentru antreprenoriat selectam studentii in asa fel incat sa avem o diversitate de moduri de gandire, de domenii si interese.

Leadership ca mod de viata Cautam, identificam si apreciem  orice forma de leadership, de la activitati profesionale, la realizari personale sau angajamente fata de comunitate. Apreciem leadershipul la orice nivel ar fi el, indiferent ca ai condus un grup de oameni in World of Warcraft (joc, sic!) sau un departament intr-o companie. In esenta, ne uitam dupa dovezi ale potentialului tau care reflecta un comportament si obicieiuri de leader.

Capacitate de crestere intelectuala Business Design Academy este o academie cu un program complex, accelerat, care reduce lucrurile la esenta indiferent cat de sofisticata este afacerea sau ideea de care discutam. Pentru noi este necesar sa stim ca toti cei inscrisi in programul nostru pot intelege, analiza, actiona si reduce la esenta tipul de informatie in contextele stabilite in programul nostru.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

De aceea pentru admitere este esential sa completezi Testul de abilitati si comportamente antreprenoriale al Business Design Academy.

Contributie personala Pentru noi este esential sa stim ca cei inscrisi in programele noastre au standarde etice de inalta clasa, dau dovada de respect fata de ceilalti si sunt dornici de a contribui in comunitatea din care fac parte. Candidatul ideal trebuie sa aiba obisnuinta de a impartasi din experientele proprii, de asi sprijini colegii sa invate si, de asemenea, de a oferi educatie colegilor sai.

Pasiune Pasiunea este motorul tuturor lucrurilor mari. Un om pasionat nu are nevoie de motivare, este automotivat. Cand esti angajat, astepti motivatia sa vina din exterior, dar cand ai propria afacere, daca nu esti pasionat cu adevarat de ceea ce faci, vei avea nenumarate ocazii sa renunti caci nu va fi nimeni sa te motiveze. Cautam oameni care sunt pasionati de un anumit domeniu, de o viziune asupra lumii sau de un fel de a face lucruri care vor depasi orice obstacol in calea obiectivelor lor.

Excelenta Lucram cu oameni exceptionali, care pot face lucruri la nivel de performanta, peste medie., intr-un domeniu sau altul. Fie ca ai o pasiune extraordinara sau o expertiza dovedita intr-un anumit domeniu, ceea ce trebuie sa ne arati sunt rezultatele dincolo de ce este obisnuit si in general posibil. Programul InCampus se desfasoara cu un numar restrans de oameni care trec printr-un proces de selectie si intentia noastra este de a mentine in acest grup un standard de excelenta peste medie.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

Inscriere si admitere Procesul de admitere in program incepe o data cu declararea intentiei de a te inscrie in InCampus (prin completarea formularului de inregistrare). Daca sunt eligibili, aplicantii sunt contactati de catre un reprezentant al Academiei si are loc un interviu telefonic. Daca raspunsurile oferite in interviul telefonic sunt in acord cu valorile si criteriile noastre, aplicantii sunt invitati la o sedinta de consiliere la sediul Academiei. Sedinta de consiliere este o intalnire de 30-60 de minute in care sunt explicate conditiile de admitere si candidatii primesc indrumari privind actiunile de urmat pentru a fi acceptati. Este o oportunitate de clarificare a scopurilor individuale si de evaluare a motivatiei pentru intrarea in program, precum si un ajutor suplimentar pentru obtinerea acceptarii. Dupa sedinta de consiliere, candidatii selectati sunt invitati la Startup Express, sesiunea de prelansare a afacerii din programul Academiei. Startup Express este un modul de 3 workshopuri consecutive de 3 ore in care candidatii primesc informatii esentiale despre pornirea unei afaceri si au ocazia sa testeze sistemul Academiei. In fiecare luna se organizeaza o sesiune Startup Express cu 16 participanti selectati. Daca numarul de candidati eligibili depaseste acest numar, ei sunt fie ditribuiti in alta luna, fie se organizeaza 2 sesiuni. Dupa completarea modulului Startul Express, candidatii continua procesul de admitere in InCampus cu un interviu de selectie cu Vlad Stan, fondatorul Academiei. Aplicatiile se depun pentru sesiunea care este deschisa in acel moment. Pentru interviu se va stabili o zi si o ora, de comun acord si tot atunci se va completa Testul de abilitati antreprenoriale. Dupa interviu primesti raspunsul pe loc. Daca esti acceptat, vei primi o oferta de intrare in InCampus.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

Preturi si ajutor financiar Valoarea taxei de scolarizare este oferita in timpul seminarului Startup Express si/sau in interviul de selectie pentru programul inCampus. Plata taxelor este individualizata astfel incat sa corespunda capacitatii financiare a fiecarui participant in program. Taxa de scolarizare cuprinde: taxa initiala si succes fee. Exista planuri de ajutor financiar oferite de Business Design Academy, care sa inlesneasca participarea, cel putin in faza initiala a afacerii. Aceste planuri includ: 1. Sistem de plata in rate personalizat, in acord cu nevoile participantului. 2. In cazuri exceptionale, putem oferi bursa finantata complet sau partial de Business Design Academy celor care au o evolutie extraordinara si situatia financiara nu le permite in acest moment accesarea unor fonduri suficiente pentru admiterea in program.

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com


Business Design Academy

Ce spun participantii la cursurile Business Design Academy Raluca Badoiu: “Cursul de Mindset Design m-a convins asupra nevoii de a fi constient, concret, activ, informat, social, perseverent si de a gandi “big” pentru a reusi in proiectele personale.”

Mihai Manea: “tot ceea ce se petrece la Business Design Academy este foarte misto in sensul in care ti se ofera niste instrumente de lucru foarte reale, aplicabile si pragmatice. Totul este “hands on”. La lucru facand efectiv!”

Cristina Popescu: “este prima mea experienta adevarata de afaceri care nu este centrata pe afaceri (culmea!), ci pe mine. Ce sunt eu, ca sa ajung sa fac? Este experienta care mi-a dat curaj pe bune, care mi-a permis sa vad dincolo de “nu am, nu pot, nu stiu”, este ceea ce eu as recomanda copiilor mei.”

Irina Garet: “participand la aceste cursuri am gasit un nou mod de viata, un curs plin de pasiune, la finalul caruia mi-am adus aminte ca nu exista limite, decat atunci cand ni le trasam noi.”

Business Design Academy

Stelea Spataru 21 Bucuresti, Romania

T 0727566986 bda@vladstan.com

business.vladstan.com

Brosura InCampus  

Contine informatii despre programul esential de lansare si accelerare a propriei afaceri de la 0 la 1 milion al Business Design Academy

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you