Page 1

HANSTHOLM CAMPING THY FERIEPARK 2019 Na t i o

Fri l u f t – y h T k r a nalp

s l i v – Ba d e l a

s te r e V r e t t y H n d - Ri d e f e r i e -

VESTERHAVS

WELLNESS FERIE MED

INDHOLD

hav


BØRN PÅ FERIE Hvis børnene selv måtte planlægge familieferien, vil de i vandland, på eventyr i naturen og være sammen med far og mor. Det viser en undersøgelse, hvor børnene også fortæller om deres syn på ferierende forældre. De bedste ting for børn på ferien er at: • Være sammen med familien • Udforske ting og komme på eventyr • Komme i badeland • Bygge sandslotte og lege • Måtte gøre lige det, man har lyst til • Være med til at bestemme hvor man skal hen De værste ting forældre gør på ferien er at de: • Tvinger børnene til at gå med solcreme • Bruger for lang tid på at læse bøger • Tager for mange lure • Tager så mange billeder, at det er pinligt • Ikke lader børnene gøre, hvad de har lyst til • Bekymrer sig alt for meget om arbejde

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

Kilde: The Independent, 2018, refererer til en undersøgelse foretaget blandt 1.000 engelske børn i alderen 6-12 år.

2 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


VESTERHAVS

WELLNESS Velkommen til Hanstholm Camping, Thy Feriepark, der ligger i unik og fredet natur

Vi bor direkte ved Vesterhavet, i Danmarks sidste vildmark, på kanten af Nationalpark Thy og ved landets eneste forstenede koralrev. I højsæsonen har vi en masse aktiviteter for børn og voksne. Her kan du også koble af fra hverdagens stress og jag, komme ned i gear og tanke energi til krop og sjæl. Vi anbefaler vores gratis Vesterhavs-Wellness pakke, som du selv sammensætter:

Aromaterapi

Dampbad

Meditationsmusik

Farveterapi

Mindfullness

Kompetenceudvikling

Grounding

Naturlig kost

- nyd lugten af tang, krabbe… - mågeskrig, bølgeskvulp, vilde bølger… - gå ned på stranden og bare vær til… - stik tæerne længere ned i sandet…

Salt-skrub

- få renset huden af nærende havsalte…

Solterapi

- når havgusen kommer…

- fantastiske solnedgange… - byg et sandslot eller find noget rav… - pluk havtorn, hyld, hyben, kantareller eller fang en multe…

Sandpeeling

- når det blæser lidt…

- her skinner solen flere timer end landsgennemsnittet…

En spændende ny frisure

Fugtighedskur

En helt ny geografisk placering

- når det regner, men her regner det mindre end landsgennemsnittet…

- når det blæser lidt mere… - når det blæser meget…

Kurbad

- hop i Vesterhavet…

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 3


TIL CAMPISTER & CAMPERE I ALLE STØRRELSER GSTID ÅBNIN ET R HELE Å elv) ers (s 24 tim n check i

4 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


Vi har altid plads til dig, hvis du kommer med egen campingvogn, autocamper eller telt Du skal kun reservere, hvis du ønsker at bo på en udsigtsplads eller på en anden bestemt plads, ellers kan du bare dukke op. Vælg mellem 325 nummererede pladser, der alle har eget vand, strøm og afløb, vi har flere store pladser og pladser med udsigt over havet. Du kan også vælge en af de 125 unummererede pladser, der er ideelle til store familier, træf og lignende. Pladserne 151 - 160 er autocamperpladser med kørespor i beton. Artige hunde er velkomne. Medbringer du hund, kommer der en tillægspris for ophold og for hytte-hund for ekstra rengøring. Når du bor her har du gratis adgang til: • ­ Sanitetsbyginger med varmt brusebad • Ude- og indekøkkener • Legepladser • Mini-Zoo

Stort udendørs badeland Store grillhytter • Hundelegeplads • WiFi * • •

Der er gratis WiFi overalt på campingpladsen, hvor 2 fiberkabelforbindelser hver på 1000 MB sec. forsyner 8 forskellige antenner. Når du har fundet din plads, så kom tilbage i receptionen og få koden udleveret til antennen, der dækker det område, hvor du ligger. Hver brugers hastighed er 1 MB sec/1 MB sec. Læs mere side 31.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 5


MASSER AF FACILITETER

6 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


Plads til det sjove, det hyggelige og det praktiske Campinglivet handler om fællesskab, gode bøffer på grillen, at have det sjovt og at lege. Det er der masser af mulighed for her - både for de to- og firbenede. Her er: • Legepladser til børnene - hoppepuder, klatrestativer, vipper og gynger m.m. ­• Hundested - hundelegeplads anlagt af en agility-specialist. ­• Hundevaskeplads - welness for de firbenede. ­• Grillhytter - her kan du grille til rigtig mange på en gang. ­• Udekøkkener - brug løs af vores friske krydderurter. ­• Tørrehus - til tørring af våddragter, udstyr og telte.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 7


HYTTER I ALLE STØRRELSER

STID G N I N ÅB RET HELE Å

8 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


36 hytter - fra 2 til 8 personer - kan lejes fra dag til dag • • • •

Hver hytte har eget køkken med det gængse køkkeninventar, så du selv kan ”kokkerere”. De fleste hytter har eget bad og toilet, nogle har kun toilet, mens andre er uden. Til gengæld ligger de tæt på en af sanitetsbygningerne. Alle hytter har mindst én terrasse. 50-55 hytterne har overdækket terrasse.

Hyttepriser er inklusiv forbrug af strøm, vand & varme, persongebyr og miljøgebyr. Det er efter nærmere aftale muligt at have hund med i nogle af hytterne. (Se side 34). WiFi: Trådløst WiFi max. 1.0/­1.0 MB er inklusiv. Ønsker du stabilt og hurtigt internet, er der opkobling i vores største udekøkken, eller du kan leje et USB WiFi stik med 6/6 MB internetforbindelse. Hytterne 2, 4, 6, 8 & 10 har direkte opkoblingsmulighed. Læs mere side 31. Bemærk: Det er forbudt at ryge i hytterne, og der er ingen TV i hytterne.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 9


BADELAND MED SURFINGHILL GSTID ÅBNINio maj -

Me d er ptemb e s o i d me 000 0 - 20. kl. 10.0

10 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


Velkommen til vores store solopvarmede badeland Velkommen til vores store udendørs, solopvarmede badeland, der består af fire bassiner, et babybassin, en børnepool, en swimmingpool med børnerutsjebane samt en 35 meter lang surfinghill med nedslagsbassin. I højsæsonen er vandet dejligt varmt, typisk 25 - 30 grader i den store pool og endnu varmere i børnepoolen. Badelandet ligger i pool-området med solsenge og pool-bar, hvor du kan nyde en forfriskning, snacks eller en isvaffel, når restauranten er åben.

FAKTA BADELAND Pris: Gratis, når du bor på pladsen. Bemærk: Af sikkerhedshensyn og hensyn til andre badegæster er det forbudt at tage badedyr- & legetøj med op på surfinghill og vandrutsjebanen. Det er desuden forbudt at stå, gå, kravle eller sidde stille på surfinghill. Hunde er ikke tilladt i poolområdet.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 11


FOR DYREVENNER I ALLE ALDRE 12 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


TET AKTIVI

UGE 27 - 31

MANDAG – LØRDAG Kl. 10.00: Kaninerne fodres og holder åbent hus MANDAG - LØRDAG Se skilt på folden: Ponyerne holder skønhedssalon SØNDAG: Dyrene holder fri

Du kan være med til at fodre, når dyrene i mini-zoo skal have morgenmad. Når vi har fodret kaninerne holder de åbent hus, hvor du kan sidde på hug og nusse med dem. Nogle gange kan du være med til at hente ponyerne på deres aftenfold og trække dem til deres dagsfold overfor receptionen, hvor de holder skønhedssalon. Se opslag herom på folden. Hvis du vil forkæle ponyerne, kan du købe hesteslik i butikken. De må ikke få andet at spise, så bliver de for tykke.

FAKTA MINIZOO Aldersgruppe: Alle, børn under 6 år kun ifølge voksen eller ældre søskende. Bemærk: Du må ikke løbe efter, drille, fodre eller løfte på dyrene. Kaninernes åbent-hus-arrangement afhænger af vejret. De bliver inde i dårligt vejr, regn og blæst.

Oscar og Josefine

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 13


SPORT & SJOV FOR ALLE

14 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


TET AKTIVI

UGE 27 - 31

MANDAG – LØRDAG: 2 – 3 gange dagligt

Vil du møde nye venner,have det sjovt, være kreativ, spille bold eller stille op med familien til Familie-OL? Så er sport og sjov lige noget for dig! Alle kan være med uanset alder. Aktiviteterne er gratis*, kræver ingen tilmelding og justeres efter vejret.

BASKETBALL

RUNDBOLD

BORDTENNIS

SODAVANDSDISKOTEK

BØRNEHUS

SURFHILL-KONKURRENCE

FODBOLD

TIPI-HYGGE

SKATTEJAGT

MULTIGAMES

HOCKEY

ULTIMATE

FAMILIE-OL

VANDPOLO

Med små turneringer og kampe. Vi spiller bl.a. jorden rundt. Kreativt værksted, spil og hygge. To hold eller små turneringer. Holdene laves så alle kan være med. Spil eller små hurtige turneringer. Familiedyst i forskellige dicipliner.

Ligesom i de gode gamle dage. Limbo-rock, stoleleg og sjov.

FAKTA SPORT OG LEG Aldersgruppe: Børn under 6 år kun ifølge voksen. Ingen er for gamle til at være med. Mødested: Fremgår af opslag på pladsen. Tilmelding: Ikke nødvendigt. Få ugeprogram i receptionen/se opslag på pladsen og mød op. Antal deltagere: Min 6 pers. Sport & Sjov: Gratis. Børnehus*: Gratis, kreative aktiviteter 0 - 40 kr. Instruktør: Hanstholm Camping. Bemærk: De nævnte aktiviteter finder ikke nødvendigvis sted i den uge, du er her. Der kan være andre aktiviteter end nævnt her.

Kom først ned af surffhil på tid. Hygge, kortspil og skumfiduser.

En blanding af små lege og skøre ting. To hold dyster med frisbee. Vi spilller i den lave ende af poolen.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 15


TET AKTIVI

UGE 27 - 31

PONYTRÆKNING PÅ GLADE HESTE MANDAG OG ONSDAG: Kl. 14.00 og efter nærmere aftale øvrige uger

Synes du, heste er søde, og vil du gerne prøve at ride på en islandsk hest? Så er vores trækketur lige noget for dig. Du rider på en af vores glade og børnevenlige islandske heste, og det er en af dine forældre eller bedsteforældre, der trækker hesten. En af vores hestekyndige guider er med på turen, der varer ca. en halv time. Efter turen, hvor vi kommer rundt på hele campingpladsen, får du en lækkerbidsken til din hest, og vi udsteder personlige certifikater, så du får et "kørekort til hest" og et varigt minde om dig og din hest. Dette er alle tiders mulighed for en dejlig barn - voksen oplevelse.

16 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK

FAKTA PONYTRÆK Aldersgruppe: Fra 3 år. Mødested: Stald Vinur. Tilmelding: Receptionen senest dagen før, inden kl. 19.00. Antal deltagere: Min. 4, max. 6. Pris: 95 kr. pr. rytter, gæster udefra 145 kr. pr. rytter. Guide: Hanstholm Camping. Bemærk: Ridehjelme udlånes. Al ridning sker på eget ansvar. Læs mere om Stald Vinurs rideture og rideferier side 22 - 23.


GUIDET TUR I NATIONALPARK THY Her er alle tiders oplevelse for hele familien, og så foregår den oven i købet i egen bil.

TET AKTIVI J DT MA CA. MI GUST DT AU I M L I T g Onsda 4.30* 9.30-1 PRAKTISK INFO

Vores lokalkendte guide kører med jer, og undervejs på køreturen gennem nationalparken er der stop på en række interessante steder med kortere og længere traveture ind i naturen. Guiden udvælger stederne efter naturens gang, så I kommer til at opleve netop det, der er specielt på det pågældende tidspunkt. Det særlige ved disse guidede ture er, at I også får en masse informationer om det landskab, I kører igennem, mens I kører, da guiden via jeres bilradio fortæller jer om det, I skal lægge mærke til undervejs.

Torsd 12.00 - c a. 10.30

PRAKTISK INFO Aldersgruppe: Fra 10 år. Mødested: Foran restauranten. Tilmelding: I receptionen senest dagen før inden kl. 19.00. Antal deltagere: Min. 6 pers. Pris: 60 kr. pr. person, gæster udefra 100 kr. pr. person. Guide: Hanstholm Camping. Bemærk: Vi går uanset vejret (dog ikke i torden), påklædning derefter. Ingen garanti for ravfund men garanti for læring.

Tilmelding: Gå i receptionen og få udleveret folderen "Heldagsture i Nationalpark Thy". Turene finder som regel sted på onsdage, tilmelding skal ske senest 2 dage før dvs. om mandagen. I folderen står, hvordan du tilmelder dig og betaler. Mødested: Nationalparkstuen, Vorupør Skole, Vesterhavsgade 13, Vorupør,7700 Thisted. Guide: Nationalpark Thy.

Vælg mellem den nordlige eller den sydlige tur - eller tag med på dem begge.

TET AKTIVI - 31 7 UGE 2ag kl.

Pris: Voksne 220 kr. pr. pers., børn (7-13 år) 110 kr. pr. pers. Familie i 1 personbil 500 kr. (forældre og børn u/18 år)

Bemærk: Turen varer omkring 5 timer. Medbring madpakke, drikkelse, eventuelt en kande kaffe samt praktisk vind- og vandtæt tøj og fodtøj.

LÆR-AT-FINDE-RAV Næsten alle, der går langs Vesterhavet, har prøvet at lede efter rav uden at finde noget, eller også er de kommet hjem med rigtig mange gule sten! På dette kursus hører du om rav og hvor og hvornår, det er godt at gå på jagt efter "Nordens Guld". Du lærer også forskelle metoder til at finde ud af, om det, du har fundet, er et stykke rav eller en sten. Kurset er krydret med lokale fif og anekdoter fra stranden lige nedenfor campingpladsen. Selve kurset varer ½ - ¾ time i restauranten, hvorefter vi slutter af med en kort tur på stranden, der ligger ved et 55 mio. år gammelt forstenet koralrev. Derfor er her meget rav og mange ravjægere. HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 17


PINSEPATTEGRIS med hele "svineriet" FREDAG 7. JUNI – MANDAG 10. JUNI Pinselørdag 8. juni program: Kl. 13.00 – 15.45: Thy Quizz m. gratis fadøl / sodavand, hygge, leg og levende musik m.m. Kl. 15.45: Vinderne af Thy Quizzen, børn og voksne, udtrækkes Kl. 16.00: Pinseteltet åbner for salg af øl, sodavand m.m. Kl. 18.00: Helstegt pinsepattegris med kartofler, salater, dressinger & flutes/smør Kl. 20.30 – 24.00: Pinsebal Person-prisen er inklusiv 3 x overnatning og strøm i egen campingvogn + deltagelse i lørdagens eftermiddagsarrangement, Thy quizzen, og lørdagens aftenarrangement, helstegt pattegris med efterfølgende pinsebal. Drikkevarer er ikke inkluderet og skal købes i teltet. PRIS: Ved tilmelding senest lørdag 18. maj pr. person 450 kr., børn 2-11 år halv pris PRIS: Ved tilmelding efter 18. maj pr. person 550 kr., børn 2-11 år halv pris

S D I T S R Å LD O H P O PÅSKEFERIE Fredag 12. april – mandag 22. april Hele familien i egen vogn: 5 nætter - 600 kr. + strøm 10 nætter - 1.000 kr. + strøm Påskepakkeopholdet er incl. gratis campingpas.

ATIS INCL. GR PAS G C AMPIN

Forudbestilling senest fredag 5. april. Lad vognen stå gratis fra påske til bededagsferien, hvis du booker tilbededagene.

BEDEDAGSFERIE

SELVFORKÆLELSE i egen vogn for to voksne 3-dages ophold med lækker mad – leveret direkte i jeres vogn. Opholdet kan bestilles alle dage i ugerne: 25 + 26 DAG 1: Aften: Velkomstpizza, flaskeøl fra lokalt bryghus, kaffe, the og småkager. DAG 2: Morgen: Friskbagte rundstykker, smør, marmelade, skiveost, smøreost, juice, dram, kaffe/te. Her afleveres også frokosten, kyllingesandwich og flaskeøl fra lokalt bryghus + eftermiddagskagen. Aften: Hanstholm Campings ”Det Store Stjerneskud”, husets kølige hvidvin, kaffe/te og sødt. DAG 3: Morgen: Samme som dag 2 plus nutella, yoghurt, croissant og basse. PRIS: To personer i egen vogn i 3 dage: 1.500 kr. / 750 kr. pr. person Prisen er inklusiv overnatning og strøm i egen campingvogn, mad og drikkelse. Menuen kan ikke udvides og/eller ændres, dog kan øl udskiftes til sodavand/vand. Gælder kun ved forudbestilling senest 1 uge før ankomst i de gældende perioder. Kan ikke kombineres med andre særlige ophold / særlige priser / VIC-kort m.m.

18 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK

Torsdag 16. maj – søndag 19. maj Hele familien i egen vogn: 3 nætter: 500 kr. + strøm Forudbestilling senest torsdag 9. maj Lad vognen stå gratis fra bededagferien til kr. himmelfart, hvis du booker til kr. himmelfartsdagene.

KR. HIMMELFARTSFERIE Onsdag 29. maj – søndag 2. juni Hele familien i egen vogn: 4 nætter - 500 kr. + strøm Forudbestilling senest torsdag 9. maj. Lad vognen stå gratis fra kr. himmelfart til pinse, hvis du booker til pinse.


NATIONALPARK THY WEEKEND t tur… de

- med gui

Velkommen til Nationalpark Thy Weekend, der er et tre dages ophold på Hanstholm Camping i egen campingvogn inklusiv strøm og en guidet tur i nationalparken. Den guidede tur finder sted om lørdagen, hvor I kører i jeres egen bil, mens guiden via jeres HUSK affe, bilradio fortæller Madpakke, te/k jer om det, I skal vandtæt aktisk vind- og pr lægge mærke til era. tøj/fodtøj, kam undervejs. mer.

Varighed 4-5 ti

PRISER 2 personer i egen vogn: 795,- kr. Prisen er inklusiv ophold, strøm og guidet tur i egen bil. 2 personer i lille hytte: 995,- kr. Prisen er inklusiv ophold, strøm og guidet tur i egen bil. Hytten er uden bad og toilet. Du kan få større hytte med bad og toilet ved at betale differencen på hytteprisen. Tilmelding: Senest fredagen 14 dage før det weekendophold du ønsker at deltage i. Antal deltagere: Minimum 10, maksimum 30.

ALL-ROUND TUR

LAV DIN EGEN URTESNAPS

KRONHJORTE I BRUNST

BEDEDAGSFERIE Fredag 17. – søndag 19. maj

KR. HIMMELFARTSFERIE Fredag 31. maj – søndag 2. juni

SEPTEMBER Fredag 6. – søndag 8. september

Sammen med guiden kører I gennem Nationalpark Thy, og undervejs er der stop på en række interessante steder med traveture ind i nationalparken. Guiden vælger stederne efter naturens gang, så I kommer til at oplevet netop dét, der er specielt på det pågældende tidspunkt.

I Nationalpark Thy samler vi årstidens urter, porse, ramsløg og skovmærke. Guiden vejleder i indsamlingen og i, hvordan du fremstiller din egen snaps.

Guidet tur i nationalparken med fokus på kronhjortene og deres liv i Thy. Turen er lagt på det tidspunkt, hvor mulighederne for at høre og se brølende kronhjortene i brunst er størst.

Lad vognen stå gratis fra bededagene til kr. himmelfart, hvis du booker til Kr. himmelfartsdagene.

Medbring hjemmefra: Alkohol uden smagsstoffer 35% - 45% + syltetøjsglas med låg. Lad vognen stå gratis fra kr. himmelfart til pinse, hvis du booker til pinsen.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 19


KØR-SELV-TURE Med vores færdigpakkede kør-selv-ture kommer du godt rundt i Thy og ser nogle af områdets seværdigheder - både kendte og mindre kendte.

Vi har udarbejdet ruterne, så du kan se flere forskellige ting på samme tur. Ud over kørselsvejledningen og praktiske oplysninger indeholder beskrivelserne fakta og i nogle tilfælde også lokale anekdoter og tips.

Nationalpark Thy, nord

Nationalpark Thy, midt

Sårup Klitplantage, Tved Kirke, Isbjerget og badepladsen ved Nors Sø.

Thagaards Plantage, Bøgsted Rende, Vandet Sø, Vorupør Landingsplads.

Nationalpark Thy, syd

Vindmølletestcenter Østerild

Fiskerlejet Thorup Strand

Stenbjerg Landingsplads, Lodbjerg Fyr, De sorte huse i Agger og Agger Tange.

Thy Lejren, Kirsten Kjærs Museum, Tømmerby Vikingegravplads.

Fiskerlejet Lild Strand, fuglefjeldet Bulbjerg, fuglereservatet Vejlerne.

Olsen Banden i Jylland

Fiskeauktionen i Hanstholm

Lær-at-finde-rav (Gå selv)

Besøg optagestederne i bl.a. Hanstholm, Vigsø, Hjardemål.

Tips og tricks om fisk, salgs- og købsteknikker samt adfærdsregler.

Om vejrets betydning og at kende forskel på rav og gule sten.

PRAKTISK INFO Pris: 40 kr. pr. rutebeskrivelse. Gæster udefra: 60 kr. pr. beskrivelse.

20 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


BUTIKKEN

I butikken kan du købe friskbagt morgenbrød, basser og de mest almindelige fødevarer. Butikken har også en lille campistafdeling med gas, en velassorteret lystfiskerafdeling samt salg af lokalt fremstillet kunst.

STID G N I N er ÅB ptemb

- Se Påske lt på døren! Se ski

B E M Æ RK

RESTAURANTEN Restauranten tilbyder a´la carte, voksenretter, børnemenuer, snacks, isvafler, poolbar og specialiteter baseret på lokale råvarer, det gælder bl.a. vores helt eget Stjerneskud, Vesterhavsplatten og Hanstholm Camping Burgeren. På menukoretet er også kødretter og enkelte retter til vegetarer. Ved forudbestilling på minimum 20 personer, tilbyder vi vores populære fiske-buffet med bl.a. ovndampet fisk, røget fisk, fiskekage, skaldyr, salater, pommes frites, brød m.m. Food-to-go & take-on-board I højsæsonen kan du forudbestille “food-to-go” (morgenmad og/eller frokost).

t ort og få 25 % raba Du kan købe et VIC-k ter, et ar cig e tikken (dog ikk i restauranten og bu e ikk n de). Kortet ka porto, aviser og bla dre kort, særlige kombineres med an f o. lign. arrangementer, træ

GSTID N I N B Å - 31

7 UGE 2på døren

t . Se skil f o. lign æ r t , r le Lejrsko r nærmere t f e e aftale

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 21


STALD VINUR - 2 TIMERS RIDETURE PÅ STRANDEN - 3 OG 4 DAGES RIDEFERIER - HØ-HOTEL

UGE 27 - 31 2 TIMERS TURE Mandag – lørdag kl. 10.00, 15.00 & 20.00 Øvrige uger: Efter nærmere aftale 2 timers ture Rideferier Ponytrækning

22 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


Stald Vinur er opkaldt efter vores første islandske hest, der kom hertil direkte fra Island I højsæsonen kan du deltage på en af vores guidede 2-timers rideture for rutinerede eller urutinerede ryttere. I tvivlstilfælde er det guiden, der afgør hvilket hold, der passer til dig. Vi bor lige midt i Rideruten Thy, så du kan også bo her med din egen hest, da vi tilbyder "Gæst med hest" og ”Hø-Hotel” med egen fold, læskur, vand, græs/hø og vores hestekraft. Nærmere aftale er nødvendig, da vi skal have kopi af vaccinationsattester i god tid inden, I ankommer.

Stald Vinur tilbyder i 2019 Ponytrækning (se side 16). 2 timers tur: Langs Vesterhavet til bunkerne i Vigsø. • 2 timers tur: Solnedgangstur langs Vesterhavet til bunkerne i Vigsø. • 3 timers tur: Badetur langs Vesterhavet til Vigsø Bugt. • 1 dages tur: Hjardemål Klitplantage (ca. 45 km). • 1 dages tur: Nationalpark Thy (ca. 50 km). • 3 dages tur: Hjardemål Klitplantage (i alt ca. 65 km). • 4 dages tur: Fuglefjeldet Bulbjerg & Thorup Strand (i alt ca. 100 km). • •

FAKTA STALD VINUR Aldersgruppe: Forhør i receptionen, benlængde og vægt kan være afgørende. Mødested: Stald Vinur, ½ time før afgangstidspunktet. Tilmelding: Receptionen senest dagen før, inden kl. 19.00. Pris: Receptionen har prisliste for alle ture. Guide: Hanstholm Camping. Bemærk: Badeturen samt 1, 3 og 4 dages rideferierne er kun for rutinerede ryttere. Rekvirér vores specialbrochure ”Rideferie langs Vesterhavet – i Danmarks sidste vildmark”. Du skal følge guidens instrukser, ellers kan du blive sat af holdet. Al ridning sker på eget ansvar. OBS: Al ridning kun mod reservation og forudbetaling. Reserver i god tid.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 23


HERRETUR TIL DET GULE REV

24 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


Mere end 5.000 lystfiskere overnatter her hvert år, og det er der mange gode grunde til Vores 300 kvadratmeter store fiskerensehus danner rammen om et helt særligt fiskerfællesskab, hvor der både er plads til at filettere, pakke, indfryse dagens fangst og fortælle lystfiskerhistorier. Vi hjælper gerne med at booke pladser på kutterne, der sejler fra Hanstholm til lystfiskerparadiset Det Gule Rev, der også er kendt som ”rekordernes rev”. Mange af vores lystfiskere har hevet rekordfangster med hjem herfra. Nogle af gutterne og deres fangster kan ses på vores ”Wall of Fame” i butikken, der også har en velassorteret afdeling for lystfiskere. Forhør om mulighed for at købe ”food-to-take-on-board”.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 25


RÅ VILD NATUR

26 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


Hanstholm Camping ligger i en helt særlig del af Danmark • • • • • • • • • • •

I Nationalpark Thy. Helt ud til Vesterhavet. Midt i Vestkystruten. Midt i Rideruten Thy. Ved Cold Hawaiis nordligste surfspot “The Middles”. På Nordeuropas bedste termik-skrænt. Med egen “lufthavn” for svæveflyvere og paraglidere. Med direkte adgang til Danmarks smukkeste cykelsti. Ved koralrev og sandstrand. Her regner det ca. det halve af landsgennemsnittet. Solen skinner ca. 35 % flere timer end i hovedstadsområdet.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 27


IDEELT TIL TRÆF OG LEJRSKOLER 28 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


Plads til store begivenheder og alletiders træfpunkt Vi har mange års erfaring med at holde træf, udstillinger, familiearrangementer, træningslejre og have besøg af lejrskoler. I alle størrelser. Med og uden forplejning. Med og uden skræddersyet program. Vores store cirkusplads er ideel til både opvisning, udstilling og etablering af ”beboelses-gader”, ”udstillings-ringe” og opstilling af spise/festtelte. Derudover har vi mange hytter, hvoraf en stribe af dem ligger direkte ud til pladsen. Tæt på cirkuspladsen ligger tørrehus, hundevaskeplads, stor legeplads, stor grillhytte, udekøkken m.m. Vi hjælper gerne med at lave et godt program, arrangere virksomhedsbesøg eller udflugter, bestille bustransport og lignende.

HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 29


FAST, FASTERE FASTLIGGER Bliv fastligger på Hanstholm Camping, det er nemt og bekvemt. Få glæden ved at din vogn og dit fortelt står klar, når du kommer, og du kan komme året rundt, for vi har også vinteråbent. Her bor du direkte ved Vesterhavet, og vores plads er så stor, at du kan slå dig ned et sted, hvor der er fred og ro, eller du kan vælge en plads, hvor der er lidt mere ”liv” i gaden. Vi har mange søde og hjælpsomme fastliggere, inklusiv mange børnefamilier, og i løbet af året har vi en række hyggelige fælles arrangementer.

Fastliggerfordele på Hanstholm Camping Store pladser, alle med eget strøm, vand og afløbstilslutning til kloak. Få installeret byvand og slip for at ”tanke” vand, du skal bare åbne for hanen. • Gratis adgang til stort vandland. • G  ratis adgang til toilet & varmt brusebad. • Gratis internet. • V  IF-kort med 10 % rabat til restaurant & butik. • Direkte ved Vesterhavet i unik natur. • M  ulighed for fast bopæl m. postadresse. • Åben året rundt. • •

30 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK


PRISLISTE

Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2019 Priser med EGEN campingvogn, autocamper eller telt 23/6 til 4/8

9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

Før 9/6 og efter 18/8

Voksen per nat

102 kr.

91 kr.

86 kr.

Barn op til 12 år per nat

75 kr.

65 kr.

60 kr.

Pladsgebyr unummerede pladser per nat

60 kr.

50 kr.

30 kr.

Pladsgebyr nummereret komfortplads per nat

90 kr.

50 kr.

40 kr.

Pladsgebyr udsigtsplads, blå plads, 399-456 + 608-616 per nat

140 kr.

70 kr.

50 kr.

Hund per nat

15 kr.

15 kr.

15 kr.

Strøm per nat

40 kr.

40 kr.

40 kr.

Strøm per nat incl. varme/air-con

60 kr.

60 kr.

60 kr.

Trådløs langsom/ustabil internetforbindelse max 1.0/1.0 MB

Gratis

Gratis

Gratis

Hurtig mobil internetforbindelse 6-9/6 MB m. password per dag (dep. 400 kr.)

50 kr.

50 kr.

50 kr.

Hurtig internet USB stik 6-9/6 MB per dag (dep. 400 kr.)

50 kr.

50 kr.

50 kr.

Campingpas

110 kr.

110 kr.

75 kr.*

Badeland

Inklusiv

Inklusiv

Inklusiv

Brusebad/varmt vand

Inklusiv

Inklusiv

Inklusiv

Indtjekning efter kl. 12.00 - udtjekning før kl. 12.00

* Campingpas købt i perioden 18/8 – 30/10 koster 75 kr. og varer året ud. Campingpas købt fra 1/11 koster 110 kr. og gælder næste år med (14 mdr.)

Alle nummererede pladser er komfortpladser med eget elstik, egen vandhane samt egen kloak tilslutning. Pladserne 399-456 og 608-616 er luksus udsigtspladser med eget elstik, vandhane, kloak tilslutning og en meget flot udsigt over havet. Alle U-nummererede pladser er pladser uden eget elstik, egen vandhane eller tilslutning til kloak. Der er fælles elstik på arealet. En U-nummereret plads ligger på det store areal mod øst, der er ingen pladsafgrænsning derfor egnet til træf og klubber. Pladserne 151 - 160 er specielle autocamperpladser med faste kørespor af beton. Der er gratis WiFi overalt på campingpladsen, hvor 2 fiberkabelforbindelser hver på 1000 MB sec. forsyner 8 forskellige antenner. Når du har fundet din plads, så kom tilbage i receptionen og få koden udleveret til antennen, der dækker det område, hvor du ligger. Hver brugers hastighed, dvs. også din hastighed, er 1MB sec/1 MB sec. Mange samtidige brugere, arbejdscomputere og særlige vejrforhold som f.eks. regn, tåge og bevoksning mellem dig og antennen kan forringe/umuliggøre forbindelsen. Kan du ikke koble dig på det gratis netværk, kan vi desværre ikke hjælpe dig. Har du brug for hurtig og sikker forbindelse, kan du selv medbringe et internetkabel eller købe et i butikken, som passer til 8 internetstik i udekøkkenet eller leje et USB-stik eller mobilinternet data tilslutning.

VIC-kort (Very Important Campist)

Køb et VIC-kort og få 25% rabat i restauranten, butikken (gælder ikke cigaretter, porto, aviser og ugeblade) og ved køb af campingpas. Kortet koster 250 kr. og gælder for den tid, du opholder dig hos os, dog maksimalt 14 dage. Kortet giver ikke rabat på køb, der ligger forud for købet af kortet, og kortet kan ikke kombineres med andre kort, særlige ophold og træf m.m. Booking af ophold på campingpladser er ikke omfattet af Forbrugeraftalelovens fortrydelsesret, idet udlejning af midlertidigt logi til ferieformål er undtaget jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, pkt. 12. Derfor anbefaler vi, at du tegner en afbestillingsforsikring. Du har mulighed for, umiddelbart sammen med din bestilling, at tilkøbe en rejseafbestillingsforsikring "Almindelig ved sygdom" eller en rejseafbestilling "Udvidet i alle tilfælde".

Rejseafbestillingsforsikring ”Almindelig ved sygdom”

Dækker kun i tilfælde af læge dokumenteret sygdom blandt en af rejse deltagerne. Forsikringen dækker således, at hele det indbetalte beløb, minus betalingen for forsikringen, tilbagebetales til lejer, men kun i tilfælde af dokumenteret sygdom. Denne koster 4 % af rejsens samlede pris. Ønsker du en udvidet Rejseafbestillings forsikring så vælg " Rejse afbestillings forsikring i alle tilfælde".

Rejseafbestillingsforsikring "I alle tilfælde"

Dækker i alle tilfælde uanset årsag. Forsikringen dækker således, at hele det indbetalte beløb, - minus betalingen for forsikringen -, tilbagebetales til lejer. Denne koster 7 % af rejsens samlede pris. Rejseafbestillingsforsikringen dækker indtil ankomstdagen kl. 12.00. HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 31

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

Rejseafbestillingsforsikring og fortrydelsesret


HYTTEOVERSIGT Hytte No. 1 + 3 + 5 + 13 + 15 + 17

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

4 pers.

4 sovepladser i enkeltkøjer i 2 separate soverum. Køkken, terasse med låge.

22 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

760

5320

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

670

4690

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

590

4130

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Hytte No. 2 + 4 + 6 + 8 + 10

Kr. 150

7 pers. STUEPLAN

7 sovepladser i 2 seperate soverum, 4 enkeltsenge + 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. Toilet, brusebad, 2 terrasser, heraf en lukket som havestue og en ovenpå taget, køkken og opholdsrum. Internetstik i hytten.

Køkken/Stue

GRILL TERRASSE Soverum

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

1240

8680

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

1040

7280

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

940

6580

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Hytte No. 7

Kr. 200

4 pers.

4 enkeltkøjer i et soverum. Køkken, terasse.

20 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

760

5320

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

670

4690

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

590

4130

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Hytte No. 9 + 11

Kr. 150

2 pers.

2 sovepladser i en dobbeltseng.

10 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

510

3570

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

440

3080

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

340

2380

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning 32 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK

Kr. 150

Soverum

35 kvm

1. SAL Bad

Terrasse vie eine Veranda

Trappe Trappe


HYTTEOVERSIGT Hytte No. 12 + 14 + 16

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

6 pers.

6 sovepladser, soveværelse med dobbeltseng + 2 enkeltsenge i opholdsrum og hems, toilet, køkken, terasse med låge.

25 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

980

6860

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

850

5950

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

740

5180

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Hytte No. 22 + 24 + 26 + 28 + 30

Kr. 200

4 pers.

4 sovepladser, 1 separat soveværelsesrum med 1 dobbeltseng, hems med 2 sovepladser, toilet, køkken, terrasse med låge.

Toilet

20 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

900

6300

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

770

5390

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

660

4620

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Hytte No. 32 + 34 + 36

Soverum

Kr. 200

6 pers.

6 sovepladser, soverum med dobbeltseng + 4 enkeltsenge i soverum, køkken, toilet, 2 terasser, heraf en stor med "hav-kik" og låge.

25 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

980

6860

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

850

5950

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

740

5180

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Hytte No. 40 + 41 + 42 + 43 + 44

Kr. 200

7 pers.

7 sovepladser i 2 seperate soverum, 4 enkeltsenge + 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng, toilet, brusebad. Køkken med opvaskemaskine, opholdsrum, 2 terrasser heraf 1 stor med "hav-kig" og låge.

35 kvm

Toilet Soverum

Soverum

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

1240

8680

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

1040

7280

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

940

6580

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Terrasse

Terrasse

Køkken/Stue

Kr. 200 HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 33


HYTTEOVERSIGT Hytte No. 50 - 55

Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

8 pers.

8 sovepladser i 2 seperate soverum + hems, 4 enkeltsenge + 2 dobbeltsenge, toilet, brusebad, køkken med opvaskemaskine, opholdsrum, 2 store terrasser heraf 1 overdækket.

35 kvm

Dag Kr.

Uge Kr.

Pris højsæson 23/6 - 4/8

1350

9450

Pris mellemsæson 9/6 - 23/6 og 4/8 til 18/8

1120

7840

Pris lavsæson før 9/6 og efter 18/8

1020

7140

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning

Kr. 200

Alle hytter er udstyret med følgende: Køleskab, gryde, pande, kaffemaskine, ovn, bestik, kopper, service etc. for det antal personer hytten er til. Havebord og stole. Husk du kan leje en rengjort grill eller benytte et af vores store grillhuse gratis. Hyttepriser er inklusiv forbrug af strøm, vand & varme, persongebyr og miljøgebyr. Det er forbudt at ryge i hytterne, og der er ikke fjernsyn i hytterne. Obligatorisk rengøring består af en let rengøring, alle borde, stole, vask, spejl. WC rengøres, bruserum tørres af og rengøres, køleskab rengøres og gulve vaskes. Ønsker du en grundig rengøring, som inkluderer aftørring af alle skabe, skuffer, samt pudsning af vinduer, skal dette bestilles senest 5 dage før ankomsten, prisen for ekstra rengøring er 500,- kr. Vælger du kun en standardrengøring, er disse ekstra ting ikke inkluderet. Vælger du den ekstra grundige rengøring, kan du være sikker på, at huset er gjort grundigt rent.

Leje af: Stor fryser til fisk 70 kr. per dag Opligatorisk rengøring af fryser 50 kr. per leje Grill 60 kr. per ophold Solvogn 50 kr. per ophold Pude og dyne 25 kr. per ophold Sengetøj 70 kr. per ophold Håndklæde 25 kr. per ophold Barnehøjstol 100 kr. per ophold Weekendseng 100 kr. per ophold Cykel 80 kr. per dag

Der er ingen dyne, hovedpude eller sengetøj i hytterne, dette kan lejes eller medbring selv dette eller sovepose. Medbring selv håndklæder, viskestykker, karklud, sulfo og andre forbrugsstoffer m.m. Lej jeres egen 375 liters dybfryser til indfrysning af fisk for 70,- kr. per dag. Skal reserveres samtidig med hytten. Obligatorisk rengøring per fryser kr. 50,- per leje. Lejeperioden går fra efter kl. 15.00 til før kl. 11.00.

34 · HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK

Hytte-Hund

Det er efter nærmere aftale muligt at have hund med i enkelte af vores hytter, i så fald skal hunden medbringe eget bur, kurv eller tæppe. Vovse må ikke være i møblerne eller sengene. Pris: 150 kr. per hund per ophold.


Forbehold for trykfejl, pris- og programændringer

LEJ EN CAMPINGVOGN/ET TELT Lej en campingvogn Vi har vogne med plads fra 4 til 6 personer, udstyret med det almindelige køkkenudstyr. Vognene er direkte tilkoblet afløb, der er egen vandhane bag ved hver enkelt vogn. Der er ikke fjernsyn i vognene.

Adria 542 PK

4 personer. 2 enkeltkøjer i bag, dobbeltseng for. Fortelt med køleskab og havemøbler.

Dethleffs Camper 510

4 personer. 3 enkeltkøjer i bag etage 1 dobbeltseng for (bordet bygges om til dobbeltseng). Fortelt med køleskab og havemøbler.

Campingvogn 4 personers 1 dobbeltseng og 2 enkeltkøjer

6 personer. 1 dobbeltseng + 2 køjesenge + siddegruppe = 1 dobbeltseng. Fortelt med køleskab og havemøbler. 2013 Model

Campingvogn 6 personers 2 x dobbeltsenge og 2 x enkeltkøje Dag Kr.

Uge Kr.

Højsæson pris 9/6 - 4/8

790

5530

Pris lavsæson før 9/6 og efter 4/8

620

4340

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning incl. daglig tømning af toiletkassette

Caravelair 476 Blue

Kr. 250

Dag Kr.

Uge Kr.

Højsæson pris 9/6 - 4/8

990

6930

Pris lavsæson før 9/6 og efter 4/8

790

5530

Obligatorisk rengøringsgebyr per udlejning incl. daglig tømning af toiletkassette

Lej et familietelt med 3 eller 4 sovepladser

Kr. 250

Lej en tipi

Lej et familietelt og bo midt i naturen med alle dufte og lyde lige udenfor teltdugen. Teltet er udstyret med 2 rum med enten 3 eller 4 sovepladser. Der er opholdsrum med integreret bund. Teltet er udstyret med 3 eller 4 komfortable boxmadras enkeltsenge. I teltet er køleskab samt 220 volt elstik til f.eks. køletaske, PC, mobiltelefon etc. Egen vandhane, afløb, bord/bænk og bålplads lige ved teltet. Teltene er 18 - 25 kvadratmeter med almindelig ståhøjde i opholdsrummet. Er der flere personer end antal senge, skal der betales almindelig overnatningspris for disse, ligesom man selv skal medbringe liggeunderlag til yderligere personer. Medbring selv sovepose, lagen, pude, kogegrej og service, evt. køletaske, elledning, mm.

Vores 70 kvm. store tipi er velegnet til store grupper, lejerskoler, arrangementer o. lignende. Kan kun lejes i højsæsonen og efter forudgående aftale. Leje per dag: 1.000 kr. Leje per nat inklusiv 25 personer: 2.000 kr. Der er ingen udstyr i tipien.

Modelfoto Eksempel på indretning. 4-personers telt - Per dag: 610,- kr. inkl. 4 personer 3-personers telt - Per dag: 560,- kr. inkl. 3 personer Obligatorisk slutrengøring per udlejning: 150,- kr. HANSTHOLM CAMPING 2019 · THY FERIEPARK · 35


Vesterhavet Forskrænt Skrænt

520 545

519

518 543

517

516 541

509 507

512 537 510 535 508 533

538 563 536 561 534 559

Havvejen

511

540 565

594

568 593

592 590

564 589

588

562 587 560 585 558 583

532 557

Legeplads

570 595

566 591

542 567

514 539

515 513

544 569

596

556 581

473

477

475

469

471

465

467

461

16 17

415

414

19

Klit Friareal

412

413

20 21 22

410

584

407

23 24

408

580

405

26 27

404

25

402

28

Ponyfolde

22

29

400

25

Kortet er ikke målfast

25

406

401 399

351

30

353

355

357

31

359 12

139

Mågestrædet 354 356 358 360 362 364 366 301 303 305 307 309 311 Fiskestrædet

135

31

6

2 7

133

17 7

131

124

119

122

117

120

302 304 306 308 310

22 24

32

171

170

169 167

116

109

114

161 159

Fyrstien

112 110

103

108

162

213

160

211

158

157

107

164

215

155 153

273

220 218

269

216

267

214

265

212

263

210

261

152 2

151

207

154

208

259

150

205

206

257

32 34

41 42

bane Vandrutche

16

20

44

Fodboldbane 254

253 251

202 200

6

Petanque

252

Legeplads

7

Basketball /hockey Beach Volley

Hundelegeplads

1

10

9

12

11 13 17 15

CHECK

-IN

34 36 38 40

50

46

51

48

52 53 54 55

47

60

49

62

51

64

52

53

66

54

55

68

56

57

70

58

59

72

50

Urtestien

32

8

22

Hanstholm

4

6

7

11

27

3 5

25 3

10

30

Koglestien

15

2

1

23

Svampestien

21

19

Nålestien

Pool

8

26 5

14

31 17 8

43

204

203

25 21

Cirkuspladsen

36

40

209

156

28 30

271

217

166

26

222

219

168

163

111

221

32

118

113

16

14

300

165

115

105

20

13

121

Solterrasser

32

141

137

29

476

472

474

468

470

418 416

582

Løkken

14

419

411

Hirtshals

13

420

417

409

Skagen

11 12

422

421

28

HANSTHOLM

463

459 423

586

Udlejningstelte

8 10

424

313

521

572 597

7

Reception Ridesti Vaskeri Cykelsti Butik Vesterhavsstien Børnehus Grillhytter* Toilet, Bad og Familierum Handicap Toilet Mini-zoo Bom, indkørsel Check-ind Fiskerensehus og frysere Bilvask Tømning af spildevands-tank Tømning kemisk toilet Restaurant Terrassen Puslerum Tørrehus* og hundevaskeplads Ponyfold Stald Vinurs - Islandske heste Gæsteparkering Teltpladser Omklædning for svømmegæster Udlejning af mooncars Tipi Værelser Svæveflyverområde Udekøkken med terrasse P-plads for lystfiskere

312

548 573 546 571

598

6

Lærkestien

524 549 522 547

Klitvejen

50

525 523

574 599

464

550 575

600

466

526 551

576 601

3 5

426

425

Bøgestien

552 577

460

528 553

452 450

602

578 603

462

529

554 579

2

Strandgyden

456 454

Granstien

530 555

1

458

531

527

0 10

610 608 614 612

606 604

Lyngvejen

616

Ravvejen

22

100 m

Hestegyden

Svæveflyverområde

Udsigten

30

Skovly

Heste Stald Vinur

23

61 63 65

Eget vand, strøm og afløb på alle nummererede pladser.

67 69 71

Gratis trådløst internet 1/1 overalt.

73

Hamborgve 24

Vand El-stik Brandudstyr Sti til havet Hytter

Udsigtspladser Udlejningstelte Udlejningscampingvogne Autocamperspor*

j

Vigsø

Gæstepark

ering

*

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne

Hamborgvej 95 . DK-7730 Hanstholm Tel. +45 97 96 51 98 info@hanstholm-camping.dk

www.hanstholm-camping.dk

Profile for BUCHS

Hanstholm Camping 2019 (DK)  

Hanstholm Camping 2019 (DK)  

Profile for buchsas