Page 1

RAPIDE SIWA

Combi Snittevogne Frakørselsvogne

FODER PRODUKTION


Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbrugs- og industrisektorerne. De mange års erfaring har givet Schuitemaker en betydelig position i begge sektorer. Det er lykkedes Schuitemaker at fastholde sin position gennem årene ved at lytte til kundernes behov og følge de nyeste teknologiske udviklinger. Produkternes enkelthed er en stor styrke. komfort, service og driftssikkerhed for kunderne er grundlaget for virksomhedens succes. Til landbrugssektoren er Schuitemaker specialister i følgende markedssegmenter: • Foder produktion • Fodring • Naturgødning (fast og flydende) For den industrielle sektor fremstiller Schuitemaker koldvalsede profiler til transportvogne, sandvogne & dumpere. Desuden er Schuitemaker den hollandske importør og leverandør af Epoke vintermaskiner fra Danmark


INDHOLD INDHOLD

RAPIDE KENDETEGN RAPIDE 10-SERIE RAPIDE 100-SERIE RAPIDE 1000-SERIE SIWA  Problemfri foder produktion Schuitemakers Combi Snittevogne og Frakørselsvogne er to af de mest populære maskiner. Combi Snittevogne, der markedsføres under navnet Rapide, har været produceret siden 1986. Kvaliteten og finishen på disse maskiner er i topklasse, og passer perfekt til den moderne kvægbruger og maskinstation. I denne brochure kan du finde vigtig information om:

RAPIDE SIWA 

Combi Snittevogne Frakørselsvogne

4 12 6 20 24

2 | 3


RAPIDE Rapide Combi Snittevognen Schuitemaker Machines BV har solgt Rapide Combi snittevogne i mere end et kvart århundrede. Takket være den høje kvalitet, som Schuitemaker stræber efter, garanteres mange års brug af din maskine. Holdbarhed og pålidelighed anses også som meget vigtige egenskaber. Der stræbes efter perfektion gennem løbende udvikling og ved at følge tekniske fremskridt tæt. Nye udviklinger har gjort Rapide mere kompakt og effektiv, og den nye Rapide er blevet teknisk forbedret på en række afgørende punkter. De skiftende krav fra slutbrugeren og 27 års erfaring har Schuitemaker bragt sammen i denne maskine. Schuitemaker stræber efter det perfekte og gør dette til virkelighed i den nye Rapide. Maskinerne fra Schuitemaker sælges af et verdensomspændende forhandlernet. Høj kvalitet og service er vigtigt for at sikre den optimale support til forhandlerne - både nationalt og internationalt. På den baggrund har Rapide fundet vej til mange professionelle ejere gennem årene


RAPIDE KENDETEGN 4 | 5 Rapide viser, hvad den står for Det nye udseende er det første, man bemærker ved den nye Rapide. Den røde kasse med det hvide navnetræk, i kombination med de hvide fælge, matcher perfekt med det antrasitfarvede chassis. Kassens sider er galvaniserede og malede, så de er dobbelt beskyttede. Profilkonstruktionen er stærkere end glatte sider. Kassens totalbredde er nu 2,55 mtr, hvilket imødekommer reglerne i de fleste lande og gør, at vognen kan indregistreres. Den nye Rapide udstråler, som sin forgænger, kvalitet, styrke og ikke mindst robusthed


! Combi Snittevogn Schuitemaker Rapide er den eneste rigtige combi snittevogn på markedet. Dette betyder, at Rapide combi snittevognen ikke blot er egnet til opsamling og snitning af alle slags græs, men også til transport af tung ensilage ved snitning af majs. Fordi den bagudhængt pick-up klapper ind under vognen, skabes en maksimal frihøjde, hvilket er et “must” ved kørsel på våd jord. Den robuste, kompakte konstruktion sammen med den galvaniserede og lakerede overflade, gør kassen stærk og solid, hvilket sikrer lang levetid. Den kompakte konstruktion og placeringen af tandem eller triple aksler giver Rapide combi snittevognen en optimal vægtfordeling, hvorved der altid er tilstrækkelig vægt på traktorens baghjul

BAGUDHÆNGT TANDEM MONTERET PICK-UP FOR SKÅNSOMT OG PERFEKT OPSAMLING

Den bedste jordfølgeevne opnås med en bagudvendt pick-up, der opsamler perfekt under alle forhold. Pick-uppen løber på en dobbelt hjulaksel, hvorved der opnås en stabil gang. Mens en pick-up, der er placeret forrest på vognen, periodevis vil “bide i jorden”, hvis overfladen er ujævn, vil den bugserede pick-up løbe stabilt og undgå forhindringer. Derved undgås unødvendigt slid på pickuppen. En anden fordel ved en bagudvendt pick-up er, at vognen som helheld er mere kompakt. Da pick-uppen er åbent bagtil udskiftes alle slidele nemt og hurtigt uden at afmonterer pick-up bånd.


Bedre opsamling, bedre ensilage. Den stjerneformede rotor er 1,80 mtr. bred på 10-serien og 2 mtr. bred på 100 og 1000-serien. Rotorens tænder er formede og er 20 mm i bredde.Det yderste af tænderne er pålagt hardox for at sikre en længere levetid. Dette sikrer at alle græstyper opsamles problemfrit - også under vanskelige forhold. Formen og placeringen af afstrygerne, den brede rotorkanal og den lavere platform sørger for en enkel og sikker transport af græsset ind i vognen. Rapide 1000-serien har en kraftigere rotor og transmission, så der opnås en endnu højere kapacitet.

Lavere brændstofforbrug Kraftbehovet er reduceret af RapidStream-enheden, der sikrer et godt flow ind i vognen. I tillæg er vognens bund skrående nedad i forenden, så der er mindre modstand for græsstrømmen. Andre faktorer, der spiller en rolle ved reduktionen af kraftbehov er de bredere tænder på rotoren og udformningen af afstrygerne. RapidFlow trukken pick-up valse, sikrer en konstant græsstrøm.

Hurtig aflæsning I en uafhængig test (Profi, 10-2011) opnåede Rapide combi snittevognen en aflæsningshastighed på 23 mtr. pr. min. Det store olieflow (3/4” slanger, næsten ingen modstand og få samlinger) sikrer en kraftfuld hydraulisk træk af bundkæderne. Baglågen kan gå langt op, hvilket sikrer en problemfri aflæsning af ensilagen. Med denne kombination af kraft og hastighed kan alle typer græs eller majs aflæsses let og hurtigt. Også selvom vognen holder skrå op i en ensilagestak.

6 | 7

BEDRE OPSAMLING

BEDRE ENSILAGE


Enestående snittekvalitet Snittesystemet på Rapide combi snittevogn kan maksimalt indeholde 43 knive og sikre en teoretisk snittelængde på 44 mm for alt græs i vognen. Den standardmonterede knivbar består af tre sektioner og er fremstillet i Hardox stål, der kendetegnes ved høj slidstyrke. Græsset snittes via “saks-princippet”, og som de eneste på markedet har vi hydr. tryk på knivene, der sikre at knivene bliver i arbejdsposition, selv under snitning af meget eller sej materiale. Trykket på knivene kan justeres fra styreboksen, så det passer til den enkelte græsart.Ved kørsel i let græs kan der således køres med mindre tryk, hvorved unødvendigt slid på knivene undgås. Når knivene bevæger sig væk fra arbejdspositionen, gives et signal til styreboksen. I modsætning til buede og takkede knive er Schuitemaker knivene skarpe på begge sider. Dette giver den fordel ved slid, at knivene forbliver skarpe i lang tid og så kan de vendes midt på dagen uden brug af værktøj. Alt ovenstående giver ikke blot en suveræn snittekvalitet, men også en længere levetid på knivene.


8 | 9 RapidStream frontplade Schuitemaker Rapide combi snittevognene er kendt for sin høje kompression af læsset, det højeste blandt combivogne på markedet. Den høje kompression opnås, da græsset læsses langs den bølgede RapidStream ledeplade. Dette, kombineret med den specialkonstruerede rotor med afstrygere, sikrer at græsset komprimeres i vognen. Derfor kan hvert læs indeholde meget græs. Den hydraulisk betjente RapidStream enhed, der er ekstraudstyr, sikrer et bedre græsflow i “normal” positionen. I “åben” position er det muligt at køre bag en selvkørende finsnitter. Den hydraulisk RapidStream enhed betjenes via styreboksen.


RapidFlow hydraulisk trukken pick-up valse Alle Rapide combi snittevogne er udstyret med RapidFlow pick-up valse.Den hydraulisk drevne valse sikrer ekstra opsamle kraft under meget vanskelige forhold og leder græs ind i vognen. Selv under våde forhold tabes minimal kapacitet. For 10-serien er den hydrauliske trukken pick-up valse RapidFlow ekstra udstyr.

Brugervenlig betjening Schuitemaker Rapide er en meget brugervenlig combi snittevogn. Styreboksen, med de to store joysticks og display, er tydelig og kompakt. Hurtigt skift fra opsamling til aflæsning sker problemfrit. Knivsensoren giver et signal, når knivene kommer ud af snittekanalen. Hurtigskift PTO-akslen gør til- og frakobling særdeles let. Hydraulikslangerne er markeret med farver, og slangeholdere er godt placeret, hvilket gør tilkobling enkel. Knivene er lette at komme til. Derfor kan de hurtigt skiftes eller vendes uden at skulle kravle ind under vognen og uden brug af værktøj. Desuden er det et plus, at der er holdere til reserveknivene på hver side af maskinen. Som noget nyt kan Rapide Combi snittevognen leveres som et ISOBUS redskab.

Undervognen Undervognen på en Schuitemaker er kendetegnet ved at være utrolig stabil på vejen, robust og næsten ikke til at slide op.. Standard udgaven, der anvendes ved tandem er en pendelaksel. Pendel tandemakslerne har et lavere tyngdepunkt, er lettere at trække og giver stabilitet ved kørsel på vej og ikke mindst i siloen. Standard udgaven for tripleakslen er de 40 tons hydraulisk affjedrede BPW aksler.


18 tons fast tandem aksel

18 tons medløbsstyret / hydraulisk tvangsstyret pendel tandem aksel

24 tons medløbsstyret pendel tandem aksel

24/30 tons hydraulisk tvangsstyret pendel tandem aksel

40 tons hydraulisk affjedret aksel med hydraulisk tvangsstyret triple aksel

10-serie

100-serie

1000-serie

R55 R520 580 580 660 6600 7800/ 8400 S/W/V S/W/V V S/W S/W S/W S/W 18 tons fast tandem aksel S - - - - - 18 tons bogie tandem aksel O - - - - - 18 tons medløbsstyret pendel tandem aksel O S S 18 tons hydraulisk tvangsstyret pendel tandem aksel O O O - - - 24 tons medløbsstyret pendel tandem aksel - O O S - - 24 tons hydraulisk tvangsstyret pendel tandem aksel - O O O - - 30 tons medløbsstyret pendel tandem aksel - - O O O O 30 tons hydraulisk tvangsstyret pendel tandem aksel - - O O S S

30 tons hydraulisk affjedret medløbsstyret pendel tandem aksel 30 tons hydraulisk affjedret & hydraulisk tvangsstyret pendel tandem aksel 40 tons hydraulisk affjedret & hydraulisk tvangsstyret triple aksel 

- - -

- - -

- O O O - O O O - - S S = Standard O = Ekstra udstyr - = Ikke muligt

10 | 11


RAPIDE 10-SERIEN Rapide 10-serien Den seneste udvidelse i Rapide familien er Rapide 10-serien. En mindre model, end de andre, men med de samme resultater. 1,8 mtr. Stjerneformet rotor med 20 mm stablet HARDOX BELAGT tænder i 7 rækker. Er lig med Rapide 100-serien kun bredden er 1,80 mtr. i stedet for 2,0 mtr. Den Skrående platform sikrer, at græsset nemt transporteres i vognen. Bundkæden er hydraulisk trukken i den ene side. Standard er den udstyret med en 16 tons fast pendel tandem med hydrauliske bremser på alle 4-hjul. Som ekstraudstyr kan Rapide 55 leveres med et 18 ton medløbsstyret pendel tandem aksel. Også den mindste Rapide er en Combi snittevogn. Konstruktionen på en Rapide 55 er stærk nok til at køre med majsensilage direkte fra en selvkørende finsnitter eller andre ensilageprodukter. Der kan også som ekstra udstyr leveres en overbygning og en 40 cm topplade. Overbygningen leveres med reb for at lede græsset perfekt ind i vognen. Med overbygningen har Rapide 55 en maksimal DIN kapacitet på 36 m3.


RAPIDE 10-SERIEN 12 | 13 Som standard er Rapide 10-serien udstyret med: • Forbedrede afstrygere, der sikrer perfekt græsflow ind i vognen • Smart design med forstærkede sidepaneler i profilkonstruktion • Justerbart trækstang med drejelig trækøje • Affjedret hydraulisk træk med gasakkumulatorer • 40 cm (fast) overbygning • Farvekoder på hydraulikslanger • 1,8 mtr. bred pick-up • 1,8 mtr. Stjerneformet rotor med 20 mm stablet HARDOX BELAGT tænder i 7 rækker • 43 stk. dobbelt slebne knive, der skiftes hurtigt uden brug af værktøj • En lang knivbar med maksimal 39 knive (teoretisk snittelængde 4,4 cm) • 1.000 O/min drivline • Ekstra udstyr: RapidFlow hydraulisk trukken pick-up valse • Skrå bund i forenden • Bundkæden stoppes ved fuld læs af baglåge(S-model) eller laveste valse (W-model) • Baglåge med trafikbelysning • Dæk: Alliance 550/45 22.5 I328, 10 huller


Standard Specifikation Rapide 10-serien Rapide Model Rapide 55 S/W Rapide 55 V Kapacitet DIN std. m3 32* 34* Kapacitet DIN max. m3 34 36 Total længde cm 788 822 Total bredde cm 250 250 Kassemål (lxbxh) cm 593x220x245* 626x220x245* Højde overbygning cm 40 40 Total højde (std. dæk) cm 334 334 Sporvidde cm 1900 1900 Max. dæk højde cm 117 117 Teoretisk snittelængde cm 4,4 4,4 Pick-up bredde (6-rørs) cm 180 180 Antal hjul m/ bremser 4 4 Bremser (std) 400x80 400x80 dæk 22,5 22,5

* Inkl. Overbygning og 40 cm topplade


14 |15

Ekstraudstyr Ekstra udstyr • Majstætningssæt for baglåge og snittekanal • Vejesystem med vejeceller • Kugletræk K80 mm • RapidFlow hydraulisk trukken pick-up rulle • 3 delt knivbar med maksimal 39 knive (teoretisk snittelængde 4,4 cm ) • 3 stk. Arbejdslys, LED-side­markeringslys & hjulskærme •S  peciel valse! Ideel til læsning af frisk og vådt græs Modeller • S - Uden fordeler valser • W - Med 2 fordeler valser • V - Med 3 fordeler valser og sideaflæsser

Ekstra kapacitet For mere kapacitet kan Rapide udstyres med: • 40 cm topplade med reb • Større baglåge(+2 m3) Aksel muligheder • 18 tons • Medløbsstyret pendel tandem aksel • Hydraulisk tvangsstyret pendel tandem aksel • Forskellige dækstørrelser er mulige i kombination med tandem • Luftbremser • Luftbremser i kombination med hydraulisk bremser • ELB ( aut. luftbremsekontrol )


RAPIDE 100-SERIEN Rapide 100-serien Med Rapide 100-serien, får du 27 års erfaring og kompetence inden for konstruktion og udvikling af combi snittevogne. Innovation som den skrå forende, Rapidstream frontpanelet og de 20mm bredde rotortænder og afstrygere sikrer hurtigere og bedre opsamling, lavere kraftbehov, og mindre vedligeholdelse. Den 2 mtr. pick-up og den stjerneformet rotor med 20 mm HARDOX BELAGT tænder i 7 rækker, garanterer en enorm kapacitet under alle forhold. DIN kapacitet på 100-serien er mellem 34 m3 og 51m3. Fra Rapide 580 kan vognene leveres med 26,5 tommer dæk. Alle Rapide 100 serie combi snittevognene kan leveres med en sideaflæsser.


RAPIDE 100-SERIE 16 6 | 17 7 Som standard er Rapide udstyret med • Forbedrede afstrygere, der sikrer ensartet græsindtag • Smart design med forstærkede sidepaneler i profil konstruktion • Højdejusterbar trækstang med drejbart prodsøje • RapidStream forsmæk med 30 cm overbygning • Hydraulisk træk med gasakkumulatorer • Farvemarkerede hydraulikslanger • 2 mtr. bred pick-up • 2 mtr. stjerneformet rotor med stablede 20mm HARDOX BELAGT tænder i 7 rækker • 43 stk. dobbelt slebne 6mm knive, der let udskifte uden brug af værktøj • 3 delt knivbar med maksimal 43 knive (teoretisk snittelængde 4,4 cm)

• 1.000 o/min drivline • RapidFlow hydraulisk trukken pick-up valse • Skrå bund i forende med træk af bundkæde i begge sider ( ekstra udstyr 520 ) • Bundkæde med autostop via bagsmæk (S-model) eller nederste fordeler valse (W-model) • Bagkofanger med LED-trafiklys & refleksstriber på baglåge • Vredestein 710/40R22.5 eller 710/50 R26.5 Flotation Pro Radial dæk • 3 stk. LED-arbejdslys, LED-sidemarkeringslys & hjulskærme ( ekstra udstyr 520 ) Ekstra udstyr: • Underkørselskofanger i bag ( lovpligtigt i DK for alle vogne der anvendes som frakørselsvogn )


Standard specifikationer Rapide 100-serien Rapide Model 520 S/W Kapacitet DIN std. m3 34 Kapacitet DIN Max. m3 37 Total længde cm 807 Total bredde cm 255 Kassemål(lxbxh) cm 608x234x240 Højde overbygning cm 30 Total højde m/ std. Dæk cm 381 Sporvidde cm 210 Max. dæk højde cm 123 Teoretisk snittelængde cm 4,4 Pick-up bredde (6-rørs) cm 200 Antal hjul m/ bremser 4 Bremser (std) 400x80 dæk R22,5

580 S/W 38 41 867 255 668x234x240 30 381 210 123 4,4 200 4 406x120 R22,5

* med stor baglåge + 3,5 M3 ( kan kun mont. på 660S )

580-26,5 S/W 38 41 867 255 668x234x240 30 402 210 137 4,4 200 4 406x120 R26,5

660 S/W 42 49* 947 255 748x234x240 30 402 215 137 4,4 200 4 420x180 R26,5

520 V 32 32 813 255 614x234x220 50 361 210 123 4,4 200 4 400x80 R22,5

580 V 35 35 873 255 674x234x220 50 361 210 123 4,4 200 4 400x80 R22,5


18 | 19 Ekstraudstyr Ekstraudstyr til Rapide • Hydraulisk frontpanel • Majstætningssæt • Vejesystem • Kugletræk K80mm • ISOBUS • Valse for kort & vådt græs • Læsseautomatik Modeller • S - uden fordeler valser • W - med 2 fordeler valser • V - med 3 fordeler valser og sideaflæsser

Mere kapacitet For endnu mere kapacitet kan Rapide monteres med • 50 cm overbygning • Ekstra stor baglåge ( + 3,5m3 ) Tandem og triple/tridem aksler • 18 - 24 - 30 tons • Medstyrende aksel • Hydraulisk tvangsstyret aksler • Forskellige dækstørrelser er muligt i kombination med tandem • Luftbremser • Luftbremser i kombination med hydrauliske bremser • ELB/ALB ( aut. luftbremsekontrol )


RAPIDE 1000-SERIEN Rapide 1000-serien 1000-serien har fokus på den professionelle bruger, der ønsker at arbejde effektivt med maksimal kapacitet uden at det går ud over snittekvaliteten. Rapide combi snittevognene fra 1000-serien er kendetegnet ved en ekstrem høj kapacitet og stor læssevolumen. 1000-serien har en ekstra kraftig drivlinie. Den stjerneformede rotor har ekstra stor diameter, da den har 9 rækker stablet 20 mm HARDOX BELAGT tænder. Bredden af rotoren er 2 mtr. Dette gør 1000-serien ekstra egnet til snitning af et stort afgrødeflow ved høje hastigheder. 1000-serien kan leveres med tandem & triple aksel og std. med 26.5 tommer dæk. DIN kapacitet 1000-serien er mellem 42 m3 og 61 m3.


RAPIDE 1000-SERIEN 20 | 21 Som standard er Rapide udstyret med: • Forbedrede afstrygere, der sikrer ensartet græsindtag • Smart design med forstærkede sidepaneler i profil konstruktion • Højdejusterbar trækstang med drejbart prodsøje • RapidStream forsmæk med 30 cm overbygning (klapbar) • Hydraulisk træk med gasakkumulatorer • Farvemarkerede hydraulikslanger • 2 mtr. bred pick-up • 2 mtr. Stjerneformet rotor med 20 mm HARDOX BELAGT tænder • 43 stk. dobbelt slebne 6mm knive. Lette at udskifte uden brug af værktøj • 3 delt knivbar til maksimal 43 knive (teoretisk snittelængde 4,4 cm) • Drivline 1.000 o/min

• RapidFlow hydraulisk trukken pick-up rulle • Skrå bund i forende • Dobbelt bundkædetræk med 72 tons trækkraft • Bundkæde med autostop via bagsmæk (S-model) eller nederste fordelervalse (W-model) • Bagkofanger med LED-trafiklys og refleksstrips på baglåge • Vredestein 710/50R26.5 Flotation Pro Radial dæk • 3 stk. LED arbejdslys, LED sidemarkeringslys & hjulskærme Ekstra udstyr: • Underkørselskofanger i bag ( lovpligtigt i DK for alle vogne der anvendes som frakørselsvogn )


Standard specifikationer Rapide 1000-serien Rapide Model 6600 S/W 7800 S/W 8400 S/W Kapacitet DIN, std. m3 42 49 53 Kapacitet DIN Max. m3 49* 56* 61* Total længde cm 946 1007 1126 Total bredde cm 255 255 255 Kassemål(lxbxh) cm 748x234x240 868x234x240 928x234x240 Højde overbygning cm 30 30 30 Total højde m/ std. Dæk cm 402 402 402 Sporvidde cm 215 223 223 Max. dæk højde cm 137 137 137 Teoretisk snittelængde cm 4,4 4,4 4,4 Pick-up bredde cm 200 200 200 Antal hjul m/ bremser 4 6 6 Bremser (std) 420x180 410x180 410x180 dæk R26,5 R26,5 R26,5

* med 50 cm overbygning og stor baglåge (+3,5 m3)


RAPIDE 1000-SERIE 22 | 23 Ekstraudstyr Ekstraudstyr til Rapide • Hydraulisk frontpanel • Majstætningssæt • Vejesystem med vejeceller • Kugletræk K80mm • ISOBUS • Valse for kort & vådt græs • Læsseautomatik Modeller • S - uden fordeler valser • W - med 2 fordeler valser • V - med 3 fordeler valser og sideaflæsser

Mere kapacitet For endnu mere kapacitet kan Rapide monteres med • 50 cm overbygning • Ekstra stor baglåge ( + 3,5m3 ) Tandem og triple aksler • 30 - 40 tons • Medstyrende aksel • Hydraulisk tvangsstyret aksler • Forskellige dækstørrelser er muligt i kombination med tandem • Luftbremser • Luftbremser i kombination med hydrauliske bremser • ELB/ALB ( aut. luftbremsekontrol )


SIWA


SIWA 24 | 25 Optimal pålidelighed Lige som Rapide combi snittevognene er Siwa frakørselsvognene kendte for deres styrke og driftssikkerhed. Siwa har en 100% stålkrop og forstærkede vognsider lavet af profilstål. Dette gør vognen perfekt til transport af både græs og majs.Den hydrauliske bagsmæk åbner 90° for hurtig aflæsning. Den skrå frontpanel muliggør optimal læsning ved starten af majsmarker bagved en snitter. Siwa kan leveres i 660, 720, 780 og 840 modeller. Den nye Siwa-serie er tilpasset de nyeste markedsvilkår. Med en totalbredde på kun 2,55 m, opfylder vognen de aktuelle lovkrav og kan således indregistreres. Alle standardmodeller kan monteres med forskelligt ekstraudstyr f.eks. tandem med medløbende eller tvangsstyrede aksler.


Standard specifikationer SIWA Siwa Model 660 S/W 720 S/W 780 S/W 840 S/W Kapacitet DIN, std. m3 38 41 44 47 Kapacitet DIN max m3 46 49 53 56 Kassemål (lxbxh) cm 738x240x209 798x240x209 858x240x209 918x240x209 Total bredde cm 255 255 255 255 Læssekapacitet kg 24.000 24.000 30.000 30.000 Dækmontering 650/55 R26.5 650/55 R26.5 650/55 R26.5 650/55 R26.5 Undervogn 24t Tandem 30t Tandem 40t Trple 40t Triple Træk af bundkæde Mekanisk Mekanisk Mekanisk Mekanisk Antal fordelervalser -/2 -/2 -/2 -/2 Bremser 406x120 420x180 420x180 420x180 Twist-Lock Standard Standard Standard Standard

En Siwa leveres som standard med:

Ekstraudstyr

• Stålkasse med forstærkede sidepaneler i profilkonstruktion • Affjedret trækstang med drejelig trækøje • Hydraulisk 90 gr. baglåge • Skrå frontpanel • Ny trækstang med ekstra frihøjde • Mekanisk trukken bundkæden og fordeler valser (W-model) • Schuitemaker Safety Pakke (LED-sidelys, refleksstriber på baglåge, hjulskærme) • Hydraulisk støttefod (660 og 720) / Hitchfod (780 og 840)

• Hydraulisk affjedret trækstang (660/720) • Hydraulisk hitchfod (660/720) • 30 cm overbygning • hydraulisk frontpanel • Hydraulisk affj. undervogn ( std. tripleaksel ) • Vejesystem ( kun i kombination med hydraulisk undervogn ) • Ekstra stor baglåge (+3,5 m3) • Underkørselskofanger i bag ( lovpligtigt i DK for alle vogne der anvendes som frakørselsvogn ) • 3 stk. arb. lys • Alle Siwa vognene kan nu leveres med mekanisk hjultræk på alle aksler, OGSÅ DE DREJBARE


1

2

3 26 | 27 1 TWISTLOCK befæstigelse: Stærk og fleksibel Alle kasser på SIWA vognene er fastgjort med det velkendte TWISTLOCK system, som kendes fra transportverdenen. Dette system sikrer en stærk fastgørelse af kassen og er samtidig fleksibelt. Derfor kan kassen udskiftes med et andet Schuitemaker udstyr, såsom en gylletank eller møgspreder.

2 Affjedret trækstang: Optimal komfort Alle Siwa frakørselsvogne er udstyret med en affjedret trækstang,, der bl.a.øger vejgrebet ved fuld læs. Ved kørsel over vejbump eller på marken absorberer trækket mange bump og stød for chaufføren. En gummiaffjedret trækanordning er standard på Siwa 660 og 720, og som ekstraudstyr kan vælges en luksus hydraulisk variant, der er standard på Siwa 780 og 840.

3 Bagsmæk: Masser af plads ved aflæsning af ensilage Som det er tilfældet på alle Schuitemaker vogne, kan bagsmækken åbnes meget højt - helt op til 90°. Derfor er der masser af plads til aflæsning af ensilage. I tillæg går kassens sider længere bagud end bundkæderne, hvorved ensilagen bliver længere i et frit fald. Derfor aflæsser Siwa meget ensartet, selv uden fordeler valser


Ontwerp: Buro VH, Delden | 13SCHUI1008

PARTNERS FOR LIFE.

Importør I DK og forhandler

Stenbro Allé 10 · 6650 Brørup · Tlf. 75 38 20 24

Få yderligere oplysninger på www.btmc.dk og følg med på Facebook

Schuitemaker Machines B.V. | Morsweg 18 - 7461 AG Rijssen - Holland Tel.: +31 (0)548 - 51 41 25 | sales@sr-schuitemaker.nl | www.sr-schuitemaker.nl

Østvej 7 · 6870 Ølgod · Tlf. 75 24 56 22

Profile for BRB.dk

BTMC_Schuitemaker_Snittevogne combi  

BTMC_Schuitemaker_Snittevogne combi  

Profile for brb2013

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded