Page 1

Mozartplantsoen 34

Sliedrecht Hoekwoning

Nieuwbouw

Het beste van bestaand en nieuw

BFD Mozartplantsoen 34.indd 1

27-03-13 13:59


Comfortabel wonen met groen uitzicht Centraal in de nieuwe wijk Baanhoek-West in Sliedrecht ligt het groene ‘Ovaal’. Het Mozartplantsoen ligt daarbinnen, in het groene middengebied met onder meer een plantsoen en een singel. Alle woningen in deze straat zijn met de voorkant gericht op dit mooi aangelegde plantsoen. De woning aan het Mozartplantsoen 34 is een hoekwoning en beschikt dus over een voor-, achter- en zijtuin. Aan alle kanten kunt u dus genieten van groen uitzicht!

Ruime begane grond U komt via de voortuin het huis binnen. De hal met meterkast, toiletruimte en het trappenhuis leidt u naar de woonkamer. De woonkamer is praktisch ingedeeld met een open keuken aan de voorkant van de woning en een lichte woon/eetkamer van 31,7 m² aan de tuinzijde. De openslaande deuren naar de achtertuin geven de woonkamer een ruimtelijk effect en extra karakter. In de woonkamer heeft u, onder de trap, een handige bergkast. Aan de voorkant van de woning zijn alle voorzieningen getroffen voor een royale open (hoek)keuken. Ook hier is weer een groot raam, dat zorgt voor veel lichtinval. De achtertuin ligt op het noord/noordwesten. Achter in de tuin staat een houten berging op een gefundeerde betonvloer.

Drie, vier of vijf slaapkamers Via een vaste trap bereikt u vanaf de begane grond de eerste verdieping. Op deze verdieping heeft u drie slaapkamers van respectievelijk 12,2 m², 8,4 m² en 5,3 m². In de badkamer kunt u met gemak een ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafel plaatsen. Handig is de ruime bergkast op de overloop. De trap naar de tweede verdieping brengt u naar een grote, vrij indeelbare zolder met een woonoppervlak van een riante 25 m². Een grote ruimte, waar u naar eigen behoefte eventueel één of twee extra kamers kunt maken.

2

BFD Mozartplantsoen 34.indd 1

27-03-13 13:59


De foto’s geven een impressie van de inrichtingsmogelijkheden.

Eigen stijl en smaak De woning aan het Mozartplantsoen 34 wordt gedeeltelijk casco opgeleverd, waarbij alle aansluitingen in de keuken, badkamer en toiletruimte zijn voorbereid volgens de standaard installatie. Zó kunt u zelf deze ruimtes naar eigen stijl, smaak en budget afbouwen. Ontbreekt het u aan de tijd of zin? Tegen een meerprijs kan de woning voor u worden voorzien van een kwaliteitskeuken, een toiletruimte en een badkamer met tegelwerk en sanitair.

Baanhoek-West Het Mozartplantsoen ligt in de nieuwe wijk Baanhoek-West in Sliedrecht, die vanwege de aanwezigheid van veel groen en water ook wel ‘Tuinstad’ wordt genoemd. De wijk is volop in ontwikkeling. Een gezellige, jonge wijk met een groot voorzieningenaanbod: nu al zijn er een kerk, een gezondheidscentrum met onder meer een apotheek, een verloskundige en fysiotherapeut, en een school voor speciaal basisonderwijs op reformatorische grondslag geopend. Op termijn komen daar onder meer een huisartsenpraktijk, een brede school, diverse speelplaatsen en sportaccommodatie bij. Voor uw dagelijkse boodschappen fietst u binnen tien minuten naar de supermarkt aan de Populierenhof. Straks kunt u uw boodschappen ook halen bij de toekomstige supermarkt aan de Markt van Matena in Papendrecht, op vijf minuten fietsen van uw huis.

Alles dichtbij Wilt u een dagje shoppen? Met de auto of het openbaar vervoer bent u snel in bijvoorbeeld Dordrecht, Gorinchem of Rotterdam. Baanhoek-West ligt zeer gunstig ten opzichte van de A15 en verschillende openbaarvervoerverbindingen. In de wijk komen drie bushaltes en zelfs een eigen treinhalte op de Merwedelingelijn tussen Dordrecht en Geldermalsen. Zó is Baanhoek-West een ideale woonbestemming, in een groene omgeving en voldoende dicht bij het stadse vertier.

Wonen aan de rand van de Biesbosch Sliedrecht is, zelfs al is deze plaats de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid, een écht dorp. Hier hebben inwoners nog interesse en respect voor elkaar, ongeacht hun verschillende levensbeschouwelijke overtuigingen. Sliedrecht heeft een gezellige weekmarkt op het Burgemeester Winklerplein en om de hoek, in de Kerkbuurt, is het elke dag gezellig winkelen. Woonshoppen doet u uiteraard op de Sliedrechtse woonboulevard op de Nijverwaard. Sliedrecht is bekend om zijn ligging aan een van de drukst bevaarde rivieren van Nederland, de Beneden Merwede. Aan de andere zijde van de Merwede is de Biesbosch makkelijk te bereiken. Een plek waar u volop kunt genieten van de schitterende natuur!

3

BFD Mozartplantsoen 34.indd 2

27-03-13 13:59


Begane grond

Hoekwoning aan het Mozartplantsoen 34 • Kavelgrootte 187 m² • Totaal woonoppervlak circa 114 m² • Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin • Eerste verdieping: drie slaapkamers • Zolderverdieping met dakraam • Houten privé-berging • Keuken, toiletruimte en badkamer semi-casco opgeleverd, met alle mogelijkheden voor uw persoonlijke afwerking.

4

BFD Mozartplantsoen 34.indd 3

27-03-13 13:59


1e verdieping

2e verdieping

5

BFD Mozartplantsoen 34.indd 4

27-03-13 13:59


ikbare h c s e b t c Dire oningen w w u o b nieuw r keuze a a n w u Afbo uinig Energiez

Nieuwbouwdirect Het beste van bestaand en nieuw

Uw droomhuis, waarin u al uw woonwensen kunt realiseren. Waarbij u profiteert van nieuwbouw, van financiële voordelen en van wooncomfort. Én waarbij u niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Die woning gaat u vinden in het gevarieerde aanbod van Nieuwbouwdirect, dat het beste van bestaand en nieuw combineert.

Woningbezichtiging mogelijk Het grote voordeel van een bestaande nieuwbouwwoning is misschien wel dat u niet vanaf een bouwtekening koopt. U kunt met eigen ogen de woning zien en direct de sfeer proeven van het huis, de straat en de omgeving. Vaak kunt u zelfs al kennismaken met uw buren.

Eerste bewoner Als u een huis of appartement via Nieuwbouwdirect koopt, bent u de eerste bewoner van deze woning. U kunt de woning naar keuze laten afbouwen zoals u dat wilt. U heeft dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen.

Sleutel snel in handen Een Nieuwbouwdirect-woning is op heel korte termijn beschikbaar. Wanneer u uw handtekening onder het koopcontract zet, kan de woning – indien gewenst – naar uw smaak worden afgebouwd. Binnen drie maanden woont u in uw nieuwe huis of appartement!

6

www.nieuwbouwdirect.nl

BFD Mozartplantsoen 34.indd 5

27-03-13 13:59


Bouwfonds Ontwikkeling Waarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 5.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villa’s. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang. Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

Is dit uw droomhuis? U ziet uzelf al wonen in de prachtige omgeving van Sliedrecht. U heeft het droomhuis gevonden dat bij u past. Maar nu wilt u natuurlijk weten of deze woning ook binnen uw bereik ligt. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van Rabobank Merwestroom. Samen met u bekijken ze wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak naar [0184] 67 30 00.

Een huis moet rust geven. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeën.

www.rabobank.nl/merwestroom Tel.: [0184] 67 30 00

7

BFD Mozartplantsoen 34.indd 6

27-03-13 13:59


Informatie en verkoop Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-West Poortweg 2 2600 AB Delft (015) 276 04 00 verkoop.delft@bouwfonds.nl Waltmann & Co. Makelaars Jan Steenlaan 11 3351 RA Papendrecht (078) 644 2110 www.waltmann.com

Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en). Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

www.nieuwbouwdirect.nl

BFD Mozartplantsoen 34.indd 7

27-03-13 13:59

Mozartplantsoen 34 def  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you