Page 1

PUBLIC


Zorg voor hygiëne in uw instelling begint bij een goede mattenkeuze, zowel binnen als buiten.

Wat maakt BOMA waar voor u ? Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor beheerders van overheidsinstellingen, openbare gebouwen, steden en gemeenten. BOMA is een onafhankelijk en 100% Belgisch MVO-bedrijf dat focust op duurzaamheid, service en innovatie.

BOMA = groen denken = groen doen Ons distributiecentrum voor de Benelux (10 000 m2) is gelegen te Antwerpen en voorziet in eigen groene stroom dankzij een fotovoltaïsche zonneinstallatie op het dak.

BOMA = schoonmaakconcepten met de laagste CO2-uitstoot BOMA’s ecologische schoonmaakconcepten zijn handig en ergonomisch in gebruik, hebben een minimale impact op het leefmilieu en staan garant voor een vlekkeloos resultaat.

Gemeentehuis

Duurzame 100% recycleerbare werkwagens worden ingezet met performante microvezelsystemen en biologisch afbreekbare ECOVER-schoonmaakmiddelen. Deze producten zijn gemaakt van plantaardige grondstoffen uit hernieuwbare bronnen, geproduceerd in Malle (B), in de eerste ecologische fabriek van schoonmaakmiddelen ter wereld.


Kamers

BOMA = deskundig advies van een enthousiast team Ons permanent bijgeschoold salesteam levert vakkundig technisch advies op uw werkvloer. Onze familiale bedrijfscultuur zorgt voor weinig personeelsverloop en dus bekende aanspreekpunten.

Onze afdeling TRAINING & CONSULTING begeleidt openbare instellingen bij het optimaliseren van bestaande schoonmaakprocessen en het implementeren van nieuwe methodes : 4 algemene opleidingen en specifieke opleidingen (ook op maat) 4 opmaak werkplannen 4 calculaties : budgetberekeningen rond personeel- en materiaalinvesteringen bij nieuwbouwprojecten, audits van bestaande schoonmaakprogramma’s

Sanitair

Een professionele opleiding zorgt voor meer rendement en motivatie bij schoonmakers. “Enjoy your cleaning” is dan ook onze leuze !


BOMA = voor een optimale hygiĂŤne in de keuken BOMA biedt een totaaloplossing voor de schoonmaak in professionele (groot) keukens : 4 een compleet assortiment van specifieke reinigings-

middelen en alle benodigde hulpmaterialen 4 een reinigings- en ontsmettingsplan op maat om de voedselveiligheid in uw instelling te garanderen 4 erkende opleidingen conform de HACCP-wetgeving 4 een eigen servicedienst voor montage en onderhoud van doseerinstallaties voor was, vaatwas en reinigings middelen

Keuken

BOMA = service na verkoop met toewijding BOMA Machinery vormt al meer dan 10 jaar een succesvolle tandem met NILFISK, trendsetter en marktleider als producent van professionele reinigingsmachines. Het BOMA-serviceteam bestaat uit 14 gespecialiseerde technische medewerkers die uw machine preventief onderhouden en herstellen.

Bibliotheek

ECOFLEX maakt het mogelijk om groen te reinigen met een schrobzuigmachine, met een laag waterverbruik en zonder reinigingsmiddel.

Raadzaal


BOMA = optimalisatie van schoonmaakprocessen BOMA biedt een GRATIS ecologische schoonmaakaudit aan : wij maken een analyse van uw huidig schoonmaakproces op basis van de methodiek en de gebruikte materialen. U krijgt vrijblijvend duurzame, alternatieve schoonmaakoplossingen aangeboden met oog voor milieu, resultaat en budget.

Gemeenteschool

BOMA = eigen producten conceptontwikkeling BOMA ontwikkelde een nieuwe 5 liter verpakking die dankzij een uitgekiend design meer dan 20% lichter is. De bidon kan plat gestockeerd worden waarna U, door middel van het bijgeleverde kraantje, doseerflessen kan navullen. Zo gebruikt U geen druppel teveel en gaat er ook geen druppel verloren ! De lege bidons kan U bij een volgende levering teruggeven waarna wij garant staan voor de meest ecologisch verantwoorde verwerking ervan.

BOMA = consequent duurzaam van A tot Z Bij aankoop van een nieuwe schoonmaakmachine nemen wij uw oud toestel terug. BOMA neemt deel aan het ECMR-recyclingconcept (www.ecmr.nu) volgens de richtlijnen van ISO 26000. Conform de ‘cradle-to-cradle’ filosofie worden de meeste gebruikte grondstoffen, na hun leven in de éne reinigingsmachine, nuttig ingezet in een nieuwe reinigingsmachine !


BOMA = compleet leveren wat, waar en wanneer u wil Ons fijnmazig distributiesysteem staat borg voor een complete levering waar en wanneer u wil. Uw keuze voor ons totaalpakket vermindert de verkeersdruk in uw omgeving. Dankzij een cluster-planningsysteem en door het bestelgedrag van de klanten systematisch te monitoren, verzorgt BOMA meer dan 10 000 leveringen per maand met een zo klein mogelijke CO2-uitstoot.

BOMA = e-orders voor meer budgetcontrole BOMA DosDob Online is een professioneel bestelen managementsysteem op maat van uw organisatie. Deze gratis e-tool voor BOMA-klanten is snel en eenvoudig te implementeren.

Economaat

B

B

B

Noorderlaan 131 2030 Antwerpen 03 231 33 89

Masuiplein 16 1000 Brussel 02 203 60 35

8 Rue de Maestricht 4651 Battice 087 66 14 83

L

NL

NL

5 Rue des Bruyères 1274 Luxembourg (+352)-26296888

Ploegschaar 15 8256 SM Biddinghuizen (0321) 333808

JF Kennedylaan 241 5981 WZ Panningen (077) 3061878

Enjoy your cleaning !

Voordelen : 4 snel, eenvoudig en (budget)gecontroleerd bestellen 4 online en paperless bestellen of bestelaanvragen plaatsen vanuit de verschillende gebouwen of diensten 4 centraal beheer van de bestellingen en/of bestelaan vragen door uw aankoopdienst 4 compatibel met gangbare bestelprocedures in overheidsinstellingen (SAP, ...) 4 gedetailleerd overzicht van de verbruiken per gebouw/ dienst per periode 4 up to date veiligheidsinformatiebladen, infofiches en werkplannen bij de hand 4 uniformisering van uw product- en materiaalgebruik 4 inventarisatie en opvolging van uw reinigings machinepark 4 online archivering van diploma’s schoonmaakopleiding

info@boma.eu www.boma.eu

Public NL  

Folder Public NL

Public NL  

Folder Public NL