HealthCare NL

Page 1

HEALTHCARE


EVERYTHING FOR HEALTHCARE CLEANING

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor instellingen in de gezondheidszorg. Alles voor de schoonmaak via een kanaal ”Single sourcing” levert tijdwinst op bij uw (aankoop-)administratie en in uw magazijn. Het getuigt bovendien van een duurzame visie op mobiliteit.

Wat u wil, waar en wanneer u wil U kan bij ons bestellen tot op stukniveau. Onze service gaat ook verder dan uw voordeur: alles wordt gebruiksklaar geplaatst en geleverd waar u het wil.

Samen de CO2 uitstoot verlagen

Het dak van het Benelux-distributiecentrum van 10 000 m2 te Antwerpen voorziet volledig in eigen groene stroom dankzij een fotovoltaïsche zonneinstallatie op het dak.

Korte en vertrouwde communicatielijnen Als een stabiel groeibedrijf met een familiale bedrijfscultuur kennen wij weinig personeelsverloop en kennen uw bekende aanspreekpunten uw behoeften.

Product-en conceptontwikkeling, samen met u Onze onafhankelijke status maakt het mogelijk om zelf efficiënte hygiëne-concepten te ontwikkelen in nauw overleg met klant en producent.

Kennis maakt je sterker BOMA beschikt over een officieel erkende opleidingsdivisie (Q for). Een professionele opleiding zorgt voor meer rendement en motivatie bij aansturende en uitvoerende schoonmakers.

Thuis in uw vakgebied Wij beschikken over specialisten in uw vakgebied. Zij spreken uw taal. Sinds 1974 investeert BOMA in intensieve vorming van haar eigen medewerkers.

Service ook na verkoop In elke regio is er een BOMA-specialist met volledig uitgeruste servicewagen om het preventieve onderhoud of de herstelling van uw toestel te verzekeren.

IT-Oplossingen voor meer gebruiksgemak, controle en rendement U kan bestellen via onze webshop met volledige controle op uw uitgaven. U kan er uw eigen catalogus raadplegen, infofiches downloaden, uw bestelling opvolgen, ...

2


Inkom Zorg voor hygiëne in uw instelling begint bij een goede mattenkeuze, zowel binnen als buiten.

Waarom schoonloopmatten ? > Tot 90% van het vuil komt van buiten naar binnen. > Matten houden vocht en vuil uit de gangen met minder valpartijen tot gevolg. > Efficiënte plaatsing van matten verlengt de levensduur van uw achterliggende vloeren.

Geen behoefte meer aan dure huurcontracten met deze efficiënte borstelstofzuiger!

Er zijn borstels en er zijn BOMA-borstels. Wij gaan er prat op niets minder aan te bieden dan de absolute top in borstels, ambachtelijk gefabriceerd in Izegem, met liefde voor het vak. Ervaar het verschil !

BOMA levert en plaatst de toonaangevende merken CORAL en 3M. Onze mattenadviseur presenteert u graag ons stijlvol en hoogwaardig aanbod.

BOMA biedt talloze oerdegelijke buiten-afvalbakken die de omgeving rein houden. Verkrijgbaar in in alle maten en gewichten.

Mode

llen of ZO NDER asba k

MET

3


Gemeenschappelijke ruimtes Via een nauw partnership bundelen NILFISK en BOMA hun krachten ten dienste van uw zorginstelling. Van (stof-)waterzuiger over éénschijfsmachine en tapijtreiniger tot veegmachine: BOMA Machinery biedt een totaal assortiment tegen de meest competitieve prijzen. Meer dan 10 bekwame technici staan 24 op 24 uur paraat om uw toestel ter plekke te onderhouden.

Met Nilfisk schrobzuigmachines bent u verzekerd van een snelle en efficiënte vloerreiniging.

VERKOOP & VERHUUR VAN ALLE MACHINES op korte en lange termijn

Robuust en oerdegelijk met of zonder glans

green meets clean de flexibele, groene schoonmaakoplossing van NILFISK > gebruikt alleen reinigingsmiddel wanneer nodig

minder verbruik van reinigingsmiddelen, water en energie

PIONEER ECLIPSE ontwikkelde een productenassortiment van vloerbeschermers op polymeerbasis. De producten van PIONEER ECLIPSE zijn wereldwijd vermaard dankzij hun unieke antislipeigenschappen en hun hoge vloerbeschermingsfactor.

4


Sanitair ZENOX een nieuwe lijn van sanitair-dispensers met cachet: voor zeep, papier en afval.

BOMA biedt zeep- en schuimdispensers die voldoen aan ieders behoefte. Diverse navulsystemen zijn leverbaar uit voorraad.

Breed assortiment vuilnisbakken , al dan niet ophangbaar

BIJBEHORENDE VUILNISZAKKEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN !!

Luchtverfrisser T-Cell: > geen stroom of batterijen nodig: werkt op de luchtcirculatie > onderhoudsvrij

Handdoekdispenser Z-Fold > komt één na één en opengevouwen uit de dispenser > hoogwaardige kwaliteit en toch gerecycleerd : milieuvriendelijk !

ABSYTNH robuuste, bedrijfszekere handdoek- en zeepdispensers uitgevoerd in degelijk ABS.

BOMA systeemrol met dop

Alle modellen leverbaar

> 2 rollen per dispenser dus : steeds voorraad, geen verlies > gelijk aan 7,5 klassieke rollen > anti-diefstal

al dan niet te bevestigen tegen de muur, al dan niet met randschuurder

Toilet Seat cleaner

5

Pedaalemmer voor damesverbanden


Kamers

TOP DOWN VOCHTWISSYSTEEM Boma ontwikkelde een specifiek vlakmopsysteem voor zorginstellingen.

Top Down is een innovatief schoonmaakconcept op basis van voorgeïmpregneerde microvezelmoppen.

Voordelen? > zeer eenvoudig in gebruik : de microvezelmoppen worden net

GREENSPEED - microvezeldoek voor interieurgebruik THE ORIGINAL vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!

voor gebruik doordrenkt met het desinfectieproduct Bomades en verzameld in een hermetisch afsluitbare emmer die met een trolley tot op de werkplaats kan gebracht worden. > geen risico op kruisbesmetting. > hoge performantie:

Eenmalig gebruik van een mop per kamer maakt een pers overbodig

de vezel van de Greenspeed TWISTmop bevat een additief dat de vermenigvuldiging van bacteriën tegen gaat. > aanzienlijke kostenbesparing: vraagt minder productverbruik en geen tijdverlies meer met het doseren van producten en het omwisselen van de moppen : de microvezelhoezen zitten gebruiksklaar in

Hoog stof verwijderen op ergonomische wijze,

de emmer.

zonder gebruik te maken van extra hulpmaterialen

> Top Down spaart de rug : geen pers meer nodig om de moppen opnieuw te gebruiken.

SPRENKLER-steel Met de SPRENKLER-steel ver-

stuift u tijdens het moppen water bij op het te reinigen oppervlak, mocht de mop te droog worden.

6


BOMA CONCEPTCAR HC Deze moduleerbare werkwagen kan volledig uitgerust worden volgens uw behoefte. De veilig afsluitbare laden zorgen voor een optimale benutting van de ruimte op de materiaalwagen.

100% RECYCLEERBAAR

100% ROESTVRIJ

PRO BIO ontgeurt en weert de ontwikkeling van ziekteverwekkende bacterieën > hoogwaardige innovatieve schoonmaakoplossingen op basis van natuurlijke micro-organismen > verdrijft permanent hinderlijke geuren > de dominantie van goedaardige bacterieën verhindert de ontwikkeling van ziekteverwekkende bacterieën

STOKOLAN verzorgingscrème voor de belaste huid van de schoonmaakploeg (voor handen en gezicht).

Geen druppel te veel dankzij DOSY! Een uniek en doordacht doseersysteem met oog voor uw verbruik zorgt voor minder verpakkingsafval en steeds een juiste dosering.

Wasserij

BOMA beschikt over een eigen dienst voor installatie en onderhoud van doseerpompen op professionele wasmachines. Onze wasmiddelen leveren een zeer hoge waskracht en zijn geschikt voor alle types van wasmachines.

7


Keuken BOMA biedt een totaaloplossing voor de schoonmaak in professionele (groot)keukens : > een compleet assortiment van specifieke reinigingsmiddelen en alle benodigde hulpmaterialen. > een reinigings- en ontsmettingsplan op maat om de voedselveiligheid in uw instelling te garanderen. > erkende opleidingen conform de HACCP-wetgeving met het oog op een optimale hygiëne in de keuken.

Bomades Erkend vloeibaar desinfectiemiddel voor de verzorgingswereld met bactericide en fungicide werking.

Stokosept Gel Gel voor ontsmetting van de handen zonder water hygiënische handontsmetting volgens EN 1500-norm.

Stoko Antibacterial Antibacteriële waslotion voor de handen - verwijdert dierlijke vetten, keukenoliën en schimmels.

8


Toolflex Handig, modulair opbergsysteem voor borstels, vloertrekkers,...

Kledij Haarnetjes, wegwerpschorten, overschoenen, witte veiligheidsschoenen, blauwe wegwerphandschoenen, ...

Midi poetsrol Voor toepassing in een voedingsomgeving.

Hygiënisch borstelwerk Met kleurcodering en bijbehorende kunststofsteel conform de HACCP-normen.

Nu ook verkrijgbaar ”met dekselrem”

Polaris Hygiënische pedaalemmer in kunststof met handige vervangmodule.

COMPACT DOSE Een innovatief, ecologisch systeem met hooggeconcentreerde vaatwasproducten

Vaatwas

> computergestuurd doseersysteem voor meer controle > bevat geen chloor > ergonomisch verantwoord : minder tillen ! > veel minder opslagruimte nodig en minder afval

EIGEN TECHNISCHE DIENST VOOR PLAATSING EN ONDERHOUD

9


Opleiding & advies Onze afdeling TRAINING & CONSULTING begeleidt zorginstellingen bij het optimaliseren van bestaande schoonmaakprocessen > begeleiding en advies op de werkvloer > specifieke opleidingen op maat : basiscursus professionele schoonmaak, machines, ergonomie in de schoonmaak, specifieke cursussen (HACCP, ziekenhuishygiëne, ...) > opmaak werkplannen > bacteriologische metingen > calculaties : budgetberekeningen rond personeel- en materiaalinvesteringen bij nieuwbouwprojecten, audits van bestaande schoonmaakprocessen

TROLLEYS

BOMA ANTWERPEN Noorderlaan 131 2030 Antwerpen

(03) 231 33 89

MATERIALS

PROTECTION

BOMA BRUSSEL Masuiplein 16 1000 Brussel

(02) 203 60 35

CHEMICALS

DISPOSABLES

BINS & BAGS

BOMA BATTICE 8, Rue de Maestricht 4651 Battice

(087) 66 14 83

WINDOW CLEANING

LADDERS

BOMA NEDERLAND Ploegschaar 15-17 8256 SM Biddinghuizen

(0)321 333808

info@boma.eu www.boma.eu

Enjoy your cleaning !

MACHINES

MATS

BOMA LUXEMBOURG 5, Rue des Bruyères 1274 Luxembourg

(+352)-26296888


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.