BODY BIKE® True Story - Effort is Measurable (Svensk version)

Page 1Låt oss göra en resa Följ med oss på en resa där du inte kan luta dig tillbaka. En resa där du inte kan drömma dig bort och titta på molnen som passerar utanför. På den här resan är det du som är piloten. Det är din tur att ta över spakarna. Starta motorn. Se framåt. Himlen är blå, horisonten oändlig. Det du ser är friheten. Friheten att förändra. Friheten att röra dig. Friheten att överträffa dig själv. Är du redo? Då kör vi.Målet är en ny och bättre DU Det finns ingen anledning att se tillbaka. Det är inte dit du är på väg – den här resan går bara åt ett håll. Fortsätt framåt och håll blicken fäst vid målet; fokusera på nuet, på framtiden. Du är på väg mot en starkare, friskare och lyckligare du. Vägen till toppen börjar här.Vi vidgar dina vyer Vi utmanar dig: Hoppa på tåget. Satsa. Ta steget in i vår värld. Varför då? För att med en motionscykel från BODY BIKE kan du resa till platser du aldrig har sett förut. Vi vidgar dina vyer, såväl mentalt som fysiskt. Vi förändrar ditt perspektiv: Hur du ser på dig själv, dina begränsningar och dina möjligheter.


Ansträngning kan mätas och du ska strax få din belöning

Det är utan tvekan så att livet blir vad vi gör det till. Men ofta får vi aldrig se resultatet av våra ansträngningar. Slutresultaten är flyktiga. Ogreppbara. Rent av osynliga. Och i slutänden är det den där osynligheten som tar död på vår motivation, drivkraft och entusiasm. Allt ska dock snart förändras. Med vår senaste motionscykel, BODY BIKE Connect, blir din ansträngning mätbar – och klättringen mot toppen blir sig aldrig mera lik.Var på hugget. Välj Connect. Vi måste hela tiden sträva efter att bli bättre. Utan ambitioner, drivkrafter och framtidsdrömmar – vad har vi kvar? Vi måste alltid vara på hugget. BODY BIKE Connect är resultatet av vår aptit på livet och våra ambitioner. Vi har tagit allt vi kan om motionscyklar och utvecklat det för att uppnå perfektion in i minsta detalj. Vi har tagit allt vi kan om motionscykling och lagt in det i ekvationen. Resultatet blev något helt nytt: BODY BIKE Connect, en sofistikerad wattcykel med integrerad sensor som mäter din personliga prestation. BODY BIKE Performance-konsolen visar dig med ett wattal vilken effekt du tränar med, vilket i sin tur omedelbart ger dig värdefull information om din träningsintensitet.
Uppfyll din FULLA potential Med BODY BIKE Connect tar vi motionscykling till en ny nivå genom att låta dig optimera din träning, motivera dig att nå dina mål och hjälpa dig att uppfylla din fullständiga potential. BODY BIKE Connect är en wattcykel som mäter din träningsinsats medan du cyklar. Den blir därmed ett värdefullt redskap som hjälper dig att jämföra dina individuella resultat från olika dagars träning. Du kan använda effektmåttet när du tävlar mot dig själv för att förbättra dina resultat, du kan använda det tillsammans med din personliga tränare som ett enkelt mått på din prestation och utveckling, och du kan använda det vid cykelpass i grupp för att motivera varje enskild deltagare och stärka deras uthållighet och styrka.


Tid Starta och stoppa tidmätningen – Återställa tiden. Kadens RPM (varv/minut) – Max RPM – Medel-RPM – Wattbaserad sträcka Hjärtfrekvens (HR) HR – % av max HR – Max-HR – Medel-HR Kalorier Aktuellt antal brända kalorier per timme – Sammanlagt antal brända kalorier Watt (effekt) Watt – % av max watt – Max-watt – Medel-watt Watt test Wattnivå – relativ VO2-max – Använd testvärden vid träning Trådlös ANT+ Trådlös dataöverföring – Kompatibel med ANT+-utrustningSvart Ingenting är nügonsin bara svart eller vitt. Eller?


Vit Njut av kontrasterna, elegansen och det visuella lugnet i vĂĽr version av svart och vitt.


Sätt färg på livet Violett, lavendel, gredelin, lila – kärt barn har många namn. Den här underbart vackra och feminina färgen är det senaste tillskottet i vårt lekfulla sortiment av färgglada motionscyklar. Säg farväl till trist medelmåttighet och vardagens dystra gråskala – gör plats för en färgexplosion i passionerad lila.Vi tar inga genvägar. Gör du? För oss finns det inga enkla lösningar. Inga genvägar. Inga bakdörrar. Vi kompromissar aldrig utan eftersträvar perfektion, oavsett vad det gäller. BODY BIKE Classic Supreme är resultatet av vårt outtröttliga sökande efter den optimala motionscykeln. Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus. BODY BIKE Classic Supreme är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet. Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion. Vi tror helt enkelt inte på tillfälligheter, så enkelt är det.
Utforska vårt universum Är universum oändligt, eller når man förr eller senare dess yttersta punkt? Vi föredrar att se vårt universum som en plats utan begränsningar. En plats med oändliga möjligheter att utforska, upptäcka och experimentera. Vi tycker inte om begränsningar eller inskränkningar. Gör du? BODY BIKE Indoor Cycles vill inspirera dig till att tänka utanför ramarna och bryta invanda tankemönster. Med en så gott som oändlig mängd möjligheter för dig att anpassa utseendet på våra cyklar hoppas vi att du ska ta chansen att se världen från ett annat, mer gränslöst perspektiv.Skyll inte på oss om klubben inte märks Livet är fört kort för medelmåtta. Låt inte livet bara flyta på. Smält inte ihop med bakgrunden utan visa att du finns. Gör lite väsen av dig. Var annorlunda. Du kan börja med att välja en färg på din BODY BIKE Classic Supremecykel som matchar din klubb, och lägga till ett tryck på sidan. Skapa en särskild design och gör cykeln till ensam i sitt slag, eller välj din klubblogotyp. Fantasi utan gränser är ledordet.


Om du kan drömma om det kan vi åstadkomma det. När något ovanligt händer finns det en viktig sak att komma ihåg: Extraordinära händelser kräver extraordinära cyklar. Våra professionella motionscyklar kan du själv utforma med en egen design av kåpan. Om du bidrar med idéerna så ser vi till att du får en serie exklusiva cyklar i begränsad upplaga, särskilt utformade för ditt fantastiska evenemang. Scenen är redo. Låt spelet börja!
Vi ger dig ett försprång Vi lovar aldrig något vi inte kan hålla. BODY BIKE Classic är en äkta, tidlös klassiker som kombinerar enkelhet och elegans med funktionalitet och förstklassig kvalitet. BODY BIKE Classic är byggd för att hålla, med unika egenskaper som en skyddskåpa kring drevet och svänghjulet, smörjningsfria bromsar i kevlar och kullager av högsta kvalitet. Välj mellan en rad olika färger samt en utgåva i rostfritt stål. Vad man än företar sig i livet är det viktigt att vara ihärdig. Kombinera det med viljestyrka och passion och du kan klara vad som helst. Vara vem du vill. Åka vart du vill. Med BODY BIKE Classic får du ett försprång. Ta tillfället i akt!Hemma är där HJÄRTAT finns. Och din CYKEL. Livet kan vara stressigt. Det är fullt av saker vi borde göra, människor vi borde träffa, platser vi borde se. Med våra professionella cyklar, som är utformade för att passa perfekt i hemmet, kan vi ta motionscyklingen närmare dig. Vi ger dig en chans att stänga dörren om vardagskaoset och bara njuta av riktigt härlig inomhuscykling – en chans att bara vara, när du som bäst behöver det.

Vi har givit våra professionella cyklar en ansiktslyftning och erbjuder tre olika kåpor att välja mellan: Nature utforskar en organisk design med nakna trädgrenar i mjuka jordfärger. Skyline bygger på minimalism i svart och stål – en spegling av livet i storstaden, och en stark kontrast till de spontana och lekfulla färgkombinationerna hos Signal, som likt testbildens högfrekventa tjutande kräver din uppmärksamhet. Nu genast.


Drömma. Inspirera. Tända gnistan. Det kanske är en sentimental kliché, men det gör det inte desto mindre sant: Barnen är vår framtid. Det är dem vår framtid hänger på, så låt oss utrusta dem väl inför uppdraget. Låt oss lära dem att ta hand om sina kroppar lika väl som sina sinnen. Låt oss visa dem glädjen och lusten i att anstränga sig till det yttersta och sedan få njuta av belöningen. Låt oss lära dem självrespekt och stärka deras självkänsla. Om vi sår ett frö nu kommer de att växa upp till kraftfulla och envisa plantor innan vi vet ordet av. BODY BIKE Magic är en motionscykel särskilt utformad för barn. Formgivningen tar hänsyn till unga idrottares särskilda behov, vilket ger en säker, motiverande och framgångsrik cykelupplevelse.

Connect Hot Pink

Supreme Hot Pink

Magic Green

Classic Black Classic Stainless Steel Black

Connect Purple

Supreme Purple Splash design

Magic Black

Classic Blue Classic Stainless Steel Blue

Connect Petrol

Supreme Petrol

Magic Orange

Classic White Classic Stainless Steel White

Connect Yellow

Supreme Yellow

Magic Red

Classic Orange Classic Stainless Steel Orange

Connect Red

Supreme Red

Magic Grey

Classic Yellow Classic Stainless Steel Yellow


Connect Orange

Connect Green

Connect Light Blue

Connect Black

Connect White

Clear hatch

Supreme Orange

Design Cover Nature

Classic Green Classic Stainless Steel Green

Supreme Green

Design Cover Signal

Classic Red Classic Stainless Steel Red

Supreme Light Blue

Design Cover Skyline

Classic Grey Classic Stainless Steel Grey

Supreme Black Immersive design

Design Cover RPM Futuristic Red

Design Cover RPM Timemachine

Supreme Grey

Which colour are you?


Mer än vad ögat ser De viktigaste sakerna i livet kan ofta vara svåra att se. De syns inte för blotta ögat, utan ligger dolda som i en död vinkel. Men trots att vi inte kan se dem så finns de där, och formar våra liv. Motionscyklar från BODY BIKE har även de dolda hemligheter. Där du ser en cykel i skulptural design och hög kvalitet finns det så mycket mer under ytan. Bakom den skyddande plastkåpan finns en värld av små detaljer. Och det är detaljerna som gör skillnaden. Det är även i detaljerna som de sanna berättelserna kommer fram. Berättelser om värderingar, tro och passion. Vi har en nästan tvångsmässig förkärlek för detaljer och njuter av att se alla komponenter passa samman med yttersta perfektion. Det som kan verka trivialt och oviktigt för det otränade ögat är ofta det som i själva verket gör hela skillnaden. Vi erbjuder en mängd extrautrustning och tillbehör för att försäkra oss om att du får bästa möjliga cykelupplevelse.

ROBOTSVETSAD RAM – SMÖRJNINGSFRIA BROMSBLOCK I SYNTETISK KEVLAR – SMIDIG OCH TYST GÅNG TACK VARE POLYMERDRIVREM, ETT SVÄNGHJUL PÅ 20 KG OCH KULLAGER AV HÖGSTA KVALITET – GOLVRAM AV ROSTFRITT STÅL MED FLEXIBLA, JUSTERBARA GUMMITASSAR – LODRÄT OCH VÅGRÄT INSTÄLLNINGSMÖJLIGHET FÖR SÅVÄL STYRE SOM SADEL GER OPTIMAL CYKELSTÄLLNING – SPECIALUTFORMADE, OKROSSBARA PEDALARMAR I GJUTJÄRN


BODY BIKE PERFORMANCE-KONSOL SOM VISAR KADENS OCH HJÄRTFREKVENS NÄR DU ANVÄNDER DIN CYKEL FRÅN BODY BIKE – BODY BIKES DIGITALA HJÄRTFREKVENSMÄTARE MED MJUK BRÖSTREM SOM KAN TVÄTTAS I MASKIN – 3-I-1-PEDALER ELLER SPD-PEDALER ERBJUDER FLERA OLIKA BINDNINGAR SMAL PROFFSSADEL FÖR MER AVANCERADE ANVÄNDARE – PROFESSIONELL MJUK ALLROUND-SADEL SOM GER BÄSTA KOMFORT


Specifikation Rekommenderade användaregenskaper: Connect, Classic Supreme, Classic, Classic Stainless Steel: Högsta vikt, användare:....................................... 150 kg* Magic: Högsta vikt, nvändare:........................................ 100 kg* Längd minst:........................................................ 135 cm Lägsta ålder: .............................................................8 år * Observera att maxvikten per pedal kan vara lägre.

White

Grey

Light Blue

Black

Orange

Red

Yellow

Petrol

Green

Specifikation Sidokåpa i ABS-plast som skyddar insidan av systemet mot damm och fukt. System med polymerdrivrem som ger smidig och tyst gång. Smörjningsfria BODY BIKE-bromsblock av syntetisk KEVLAR. Kraftig robotsvetsad ram ger cykeln en stadig bas att stå på. Elektropolerad ram i rostfritt stål. Pulverlackerad stålram. Elektrogalvaniserad och pulverlackerad stålram. Pulverlackerad styrstång och sadelrör i rostfritt stål, övriga ramdelar i pulverlackerat stål. Elektropolerade sprintar i rostfritt stål. Golvram i rostfritt stål. Pulverlackerad golvram. Fästanordningar till golvram i rostfritt stål. Flexibla och justerbara gummitassar för att cykeln ska stå jämnt. Drev, svänghjul och pedalarmar i bearbetat gjutjärn. Kullager av högsta kvalitet från SKF. Styre och fästen av rostfritt stål. Gummitäckt styre för säkert grepp. Rakt styre ger mängder av positionsmöjligheter. Allt-i-ett-styre med möjlighet till flera olika grepp. Mätning av watt, kadens och hjärtfrekvens.

BODY BIKE Connect

Purple

Magic: Längd:................................................................. 105 cm Bredd:.................................................................... 55 cm Höjd:.................................................................... 100 cm Vikt:........................................................................ 60 kg

Hot pink

Mått: Connect, Classic Supreme, Classic, Classic Stainless Steel: Längd:................................................................. 105 cm Bredd:.................................................................... 60 cm Höjd:.................................................................... 100 cm Vikt:........................................................................ 65 kg


BODY BIKE Classic Stainless Steel

Skyline

Signal

Specifikation Wattnivåtest. Justerbart konsolfäste för bästa möjliga skärmvinkel. Kontrollbox för bearbetning av uppmätta data. Säker trådlös dataöverföring via ANT+. Kompatibel med BODY BIKE Performance-konsolen. Särskilt utformade, okrossbara BODY BIKE-pedalarmar i gjutjärn, 170 mm. Särskilt utformade, okrossbara BODY BIKE-pedalarmar i gjutjärn, 155 mm. 20 kg svänghjul för en naturtrogen cykelupplevelse. 15,5 kg svänghjul för en naturtrogen cykelupplevelse. Hjul med kraftiga hjullager för enkel förflyttning. Integrerad nödbroms för hastiga stopp. Specialutformad nödbroms. Justering av sadel och styre såväl lodrätt som vågrätt för bästa möjliga cykelställning. Skruvspakar som garanterar att styret sitter säkert. Flaskhållaren Wave med plats för en Ipod Nano, medlemskort, pulsklocka och två vattenflaskor. Två flaskhållare av standardmodell. Stora inställningsspakar i rostfritt stål med räfflat mönster som ger bra grepp även när händerna är svettiga. Ergonomiska inställningsspakar i rostfritt stål med räfflat mönster. Lätta att dra åt och lossa. Serviceluckor i PETG-plast ger lätt åtkomst till cykelns insida vid service. Förstärkt stretchområde i bakkanten.

BODY BIKE Design Covers

Nature

White

Grey

Black

Blue

Orange

Red

Yellow

Green

White

Grey

Black

Blue

Orange

Red

Yellow

Green

Grey

Black

Orange

Red

Green

White

Grey

Light Blue

Black

Orange

Red

Yellow

Petrol

Green

Purple

Hot pink

BODY BIKE Classic

BODY BIKE Magic

BODY BIKE Supreme


Motionscykling inomhus är ingen exakt vetenskap. Det finns dock vissa saker du kan göra för att förbättra din cykelupplevelse. Läs av den här koden så får du tillgång till kostnadsfria råd om hur du får ut mesta möjliga av din träning och din motionscykel från BODY BIKE.

Förstärk din cykelupplevelseExklusiv agentur för BODY BIKE i Sverige: Concept Träningsredskap AB Huskvarnavägen 78 554 54 Jönköping www.concept.se Tlf.: +46 (0)36 39 5757 Mail: info@concept.se

body-bike.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.