BODY BIKE® True Story - Effort is Measurable (Dutch version)

Page 1Ga je mee? We nodigen je uit voor een spannende reis. Geen reis waarbij je achterover leunend uit het raam kijkt hoe de wolken voorbij glijden. Nee: jij bent nu de piloot. Pak de stuurknuppel stevig vast. Zet de motor aan. Kijk recht vooruit. Aanschouw de blauwe lucht. De eindeloze horizon. Wat je ziet, is pure vrijheid. De vrijheid om te veranderen. De vrijheid om te bewegen. De vrijheid om uit te blinken. Ben je er klaar voor? Daar gaan we.De bestemming is een nieuwe en betere JIJ Achterom kijken heeft geen zin. Die kant ga je immers niet op. Dit is eenrichtingsverkeer. Richt je blik op je doel, het hier en nu, de toekomst. Je bent op weg om een sterker, gezonder en gelukkiger mens te worden. Laten we samen naar de top klimmen.Een nieuwe wereld gaat voor je open We dagen je uit. Om mee te doen. Om te bewegen. Om onze wereld binnen te duiken. Waarom? Omdat je met de indoor cycles van BODY BIKE naar plekken kunt reizen die je nog nooit hebt gezien. Mentaal en fysiek gaat er een nieuwe wereld voor je open. We bieden je een nieuwe kijk op de dingen. We veranderen de manier waarop je jezelf, je beperkingen en je mogelijkheden ziet.


Inspanningen kun je meten en jouw beloning ligt binnen handbereik

In het leven oogst je wat je zaait – een waarheid als een koe. Maar vaak zien we niet wat onze inspanningen opleveren, omdat het resultaat niet tastbaar is. Ontembaar. Onzichtbaar zelfs. Uiteindelijk nekt die onzichtbaarheid je motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Maar daar komt verandering in. Want dankzij onze nieuwste indoor cycle, de BODY BIKE Connect, worden je inspanningen meetbaar. Die berg beklimmen zal nooit meer hetzelfde zijn.Blijf gretig. Kies de Connect. Beter worden: daar moet ieder van ons naar streven, in elk aspect van het leven. Wat rest ons nog als we geen ambitie, doorzettingsvermogen of dromen meer hebben? Gretig blijven: daar draait het om. De BODY BIKE Connect is het resultaat van onze gretigheid en ambitie. We hebben al onze kennis van indoor cycles verfijnd en zelfs het allerkleinste detail geperfectioneerd. Het resultaat is een nooit geziene innovatie. De BODY BIKE Connect is een geavanceerde indoor cycle met een ingebouwde sensor die je prestaties meet. Op de BODY BIKE Performance Console krijg je meteen waardevolle feedback over het vermogen dat je trapt en de intensiteit van je inspanningen.
Maak AL je mogelijkheden waar Met de BODY BIKE Connect krijgt indoor cycling een nieuwe dimensie. Je kunt je training optimaliseren en krijgt de motivatie om je doelen te halen en je volledige potentieel waar te maken. De BODY BIKE Connect meet het vermogen terwijl je fietst. Een handig hulpmiddel dat je in staat stelt om je resultaten op verschillende trainingsdagen met elkaar te vergelijken. Dat vermogen kun je op verschillende manieren benutten. Als motivatie wanneer je je persoonlijke record probeert te breken. Als kristalheldere maatstaf van je prestaties en vorderingen tijdens sessies met je personal trainer. Of om je uithouding en kracht een niveau hoger te tillen tijdens groepssessies.


Tijdweergave Tijd starten en pauzeren – Tijd op nul zetten Ritme RPM – Max. RPM – Gemiddelde RPM – Afstand op basis van vermogen Hartslag Hartslag – % Max. hs – Max. hs – Gemiddelde hs Calorieën Verbrande calorieën per uur – Totaal aantal verbrande calorieën Vermogen (watt) Huidig vermogen – % Max. vermogen – Max. vermogen – Gemiddeld vermogen Vermogenstest Vermogensniveau – Maximaal zuurstofverbruik (VO2 max) – Testwaarden gebruiken tijdens training Draadloze ANT+ Draadloze gegevensoverdracht – Compatibel met ANT+-toestellenZwart Het leven is nooit zwart-wit. Of toch?


Wit Geniet van de elegantie, de rust en het contrast die onze versie van zwart-wit uitstraalt.


Levendig paars Violet. Lavendel. Paars. Lila. Zoveel namen voor dezelfde kleurenpracht. Deze mooie, vrouwelijke kleur is de nieuwste aanwinst in ons speelse palet van kleurrijke indoor cycles. Zeg ‘nee’ tegen middelmatigheid, gooi die saaie grijstinten de deur uit en zet je schrap voor een paarse kleurexplosie.Wij nemen nooit binnenweggetjes. En jij? Wij nemen nooit binnenweggetjes of sluiproutes. Nooit kiezen we de gemakkelijkste weg. ‘Toegeven’ staat niet in ons woordenboek: altijd streven we naar perfectie. De BODY BIKE Classic Supreme is het resultaat van onze onvermoeibare zoektocht naar de ultieme indoor cycle. Jaren van ervaring met en passie voor indoor cycles komen samen in dit model. De BODY BIKE Classic Supreme is een volledig gesloten fiets met een plastic cover over de crank en het centrale vliegwiel. Alle essentiële onderdelen zijn gemaakt uit roestvrij staal. Roest en slijtage krijgen daardoor geen kans. Zelfs over het allerkleinste detail is nagedacht en elk onderdeel – hoe klein ook – heeft een praktisch nut. We geloven nu eenmaal niet in toeval.
Ontdek ons universum Is het universum eindeloos of ligt er ergens een grens? We zien ons universum graag als een plek zonder beperkingen. Een plaats met oneindige mogelijkheden en een schat aan ruimte voor onderzoek en experimenten. We houden niet van grenzen en beknotten onszelf niet graag. Jij wel? De indoor cycles van BODY BIKE zetten je aan om anders te gaan denken, om uit alledaagse denkpatronen te breken. We bieden je een bijna onuitputtelijk arsenaal aan mogelijkheden om de stijl en look van je fietsen te personaliseren. En nodigen je uit om de wereld vanuit een ander perspectief te zien. Een perspectief zonder beperkingen.Valt je fitnessclub niet op? Dan ligt het zeker niet aan ons. Het leven is te kort voor middelmatigheid. Laat je niet meedrijven met de massa. Verdwijn niet in het behangpapier. Val op. Laat van je spreken. Wees anders. De eerste stap: kies de BODY BIKE Classic Supreme in een kleur die bij je fitnessclub past en werk de zijkant af met een print. Bedenk zelf een speciaal ontwerp en maak van je fiets een uniek stuk. Of kies gewoon het logo van je club. Zet de woorden ‘fantasie’ en ‘onbeperkte’ in de juiste volgorde en je weet wat we bedoelen.


Waar jij van droomt, maken wij waar. Staat er iets speciaals op het programma? Dan moet je maar ĂŠĂŠn cruciaal ding weten: uitzonderlijke gebeurtenissen vragen om uitzonderlijke fietsen. Daarom kun je de cover van onze professionele indoor cycles volledig zelf ontwerpen. Jij bedenkt het, wij maken het waar en bezorgen je een reeks limited edition fietsen die speciaal voor jouw uitzonderlijke situatie worden ontworpen. The scene is set. Let the games begin!
Geniet van een mooie voorsprong We beloven niets wat we niet kunnen waarmaken. De BODY BIKE Classic is een pure, tijdloze klassieker die eenvoud en elegantie combineert met functionaliteit en topkwaliteit. Dankzij unieke kenmerken zoals covers over de crank en het vliegwiel, een remblok voorzien van synthetisch Kevlar en lagers van topkwaliteit, gaat de BODY BIKE Classic ongelofelijk lang mee. Je hebt de keuze uit een brede waaier van kleuren en een model in roestvrij staal. In alle aspecten van het leven maakt je doorzettingsvermogen het verschil. Combineer dat met mentale kracht en passie en je kunt alles aan. Wees wie je wilt zijn. Ga waar je hart je leidt. Dankzij de BODY BIKE Classic heb je al een voorsprong. Grijp je kans.Thuis is waar je HART ligt. En waar je FIETS staat. Het leven is een drukke bedoening. Zoveel dingen die je moet doen, plekken waar je heen moet, mensen die je moet ontmoeten. Doordat onze professionele fietsen perfect bij jouw thuis passen, brengen we indoor cycles een stap dichterbij. We geven je de kans om te ontsnappen aan de mallemolen van elke dag. Gooi gewoon de deur dicht, geniet volop van een ongelofelijk fietsplezier en voel je vrij. Wanneer je dat ook wilt.

We hebben onze professionele fietsen uitgerust met drie strakke covers – kies zelf je favoriet. ‘Nature’ gaat de organische toer op met naakte takken in zachte grondtinten. ‘Skyline’ staat voor minimalistisch zwart en staal – een weerspiegeling van het leven in de grote stad. Een scherp contrast met de spontane en speelse kleurexplosie van ‘Signal’, waar je gewoonweg niet naast kunt kijken.


Fantaseer. Inspireer. Passioneer. Misschien is het een sentimenteel clichĂŠ. Toch zit er een kern van waarheid in. Onze kinderen zijn onze toekomst. Zij zijn de grondvesten van morgen. We geven ze dus de meest waardevolle informatie mee op hun reis. Laten we hen leren dat een gezonde geest in een gezond lichaam thuishoort. Hen tonen welke voldoening het geeft om je inspanningen beloond te zien. Hen zelfrespect bijbrengen en hun zelfvertrouwen opkrikken. Als we die zaadjes nu in de grond stoppen, groeien ze binnen de kortste keren uit tot sterke en standvastige planten. De BODY BIKE Magic is speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het ontwerp houdt rekening met de specifieke eigenschappen van jonge atleten en garandeert een veilige, motiverende en geslaagde fietservaring.

Connect Hot Pink

Supreme Hot Pink

Magic Green

Classic Black Classic Stainless Steel Black

Connect Purple

Supreme Purple Splash design

Magic Black

Classic Blue Classic Stainless Steel Blue

Connect Petrol

Supreme Petrol

Magic Orange

Classic White Classic Stainless Steel White

Connect Yellow

Supreme Yellow

Magic Red

Classic Orange Classic Stainless Steel Orange

Connect Red

Supreme Red

Magic Grey

Classic Yellow Classic Stainless Steel Yellow


Connect Orange

Connect Green

Connect Light Blue

Connect Black

Connect White

Clear hatch

Supreme Orange

Design Cover Nature

Classic Green Classic Stainless Steel Green

Supreme Green

Design Cover Signal

Classic Red Classic Stainless Steel Red

Supreme Light Blue

Design Cover Skyline

Classic Grey Classic Stainless Steel Grey

Supreme Black Immersive design

Design Cover RPM Futuristic Red

Design Cover RPM Timemachine

Supreme Grey

Which colour are you?


Meer dan je ziet Vaak kun je de belangrijkste dingen in het leven niet met het blote oog zien. Ze zijn onzichtbaar, verscholen in onze dode hoek. Maar ook al zien we ze niet, ze zijn er wel. Ze maken het verschil. Sturen ons leven. Ook de indoor cycles van BODY BIKE hebben hun geheimen. Ze zijn meer dan de strak vormgegeven topfietsen die je ziet. Achter de plastic covers ontdek je een wereld van details. Details die ons uniek maken. In die details vind je de echte verhalen. Verhalen over waarden, overtuigingen en passie. We zijn bijna geobsedeerd door details. Zelfs het allerkleinste detail perfectioneren geeft ons veel voldoening. Wat een leek misschien een triviaal en onbelangrijk detail vindt, maakt vaak een wereld van verschil. Daarom bieden we een brede waaier van extra apparatuur en accessoires aan, die je de ultieme fietservaring bezorgen.

ROBOTGELAST FRAME – KEVLAR REMBLOK DAT NIET GEOLIED HOEFT TE WORDEN – DE POLY-V RIEM, HET VLIEGWIEL VAN 20 KG / 44 LBS EN DE LAGERS VAN TOPKWALITEIT GARANDEREN EEN SOEPELE EN STILLE FIETSERVARING – STABILISATOREN IN ROESTVRIJ STAAL MET FLEXIBELE EN VERSTELBARE RUBBEREN VOETJES – OPTIMALE FIETSPOSITIE DANKZIJ VERSTELBAAR STUUR EN ZADEL (VERTICAAL EN HORIZONTAAL) – SPECIAAL ONTWORPEN, ONBREEKBARE PEDAALARM IN GIETIJZER


BODY BIKE PERFORMANCE CONSOLE MET RITME EN HARTSLAG WEERGAVE – DIGITALE HARTSLAGMETER VAN BODY BIKE MET ZACHTE, IN WASMACHINE WASBARE RIEM – 3-IN-1- OF SPD-PEDALEN VOOR MEERDERE BINDINGOPTIES – PRO SLIM ZADEL VOOR MEER GEOEFENDE SPORTERS – PROFESSIONEEL ALLROUND PRO SOFT ZADEL VOOR EEN HOOG COMFORT


Technische specificaties Aanbevolen kenmerken: Connect, Classic Supreme, Classic, Classic Stainless Steel: Max. gewicht gebruiker:.........................150 kg / 330 lbs* Magic: Max. gewicht gebruiker:.........................100 kg / 220 lbs* Min. lengte:........................................ 135 cm / 55 inches Min. leeftijd: ........................................................... 8 jaar *Opmerking: de max. draagkracht van het pedaal kan lager zijn

BODY BIKE Connect

Technische kenmerken ABS-behuizing aan de zijkanten beschermt binnenwerk tegen stof en zweet Soepele en stille fietservaring dankzij poly-V riem BODY BIKE remblok, voorzien van synthetisch Kevlar, dat niet geolied hoeft te worden Robuust robotgelast frame biedt de fiets een stevige basis Frame uit elektrolytisch gepolijst roestvrij staal Frame uit powder coated staal Frame uit verzinkt en powder coated staal Zadelbuis en stuurbuis van powder coated roestvrij staal, andere frameonderdelen uit powder coated staal Zadelpen en stuurpen van elektrolytisch gepolijst roestvrij staal Stabilisatoren van roestvrij staal Stabilisatoren van powder coated staal Bevestigingsmateriaal voor stabilisatoren van roestvrij staal Flexibele en verstelbare rubberen voetjes om de fiets waterpas te zetten Crank, vliegwiel en pedaalarm uit bewerkt gietijzer SKF-lagers van topkwaliteit Stuur en bijbehorende onderdelen van roestvrij staal Rubberen stuurcover garandeert stevige grip Meerdere fietsposities mogelijk dankzij twee extra stuureinden Meerdere gripmogelijkheden dankzij veelzijdig stuur Meting van vermogen, ritme en hartslag

White

Magic: Lengte:.............................................. 105 cm / 41 inches Breedte:............................................ 55 cm / 21½ inches Hoogte:............................................. 100 cm / 39 inches Gewicht:...................................................60 kg / 132 lbs

Grey Wit Light Blue Grijs Black Lichtblauw Orange Zwart Red Oranje Yellow Rood Petrol Geel Green Blauw Purple Groen Hot pink Paars

Afmetingen: Connect, Classic Supreme, Classic, Classic Stainless Steel: Lengte:.............................................. 105 cm / 41 inches Breedte:............................................ 60 cm / 23½ inches Hoogte:............................................. 100 cm / 39 inches Gewicht:...................................................65 kg / 143 lbs


BODY BIKE Classic Stainless Steel

Skyline

Signal

Technische kenmerken Test van vermogensniveau Verstelbare console voor optimaal zicht op scherm Meetgegevens verwerkt door controlebox Beveiligde draadloze gegevensoverdracht via ANT+ Geschikt voor de BODY BIKE Performance-console Speciaal ontworpen, onbreekbare BODY BIKE pedaalarm uit gietijzer, 170 mm / 6,7 inches Speciaal ontworpen, onbreekbare BODY BIKE pedaalarm uit gietijzer, 155 mm / 6,1 inches Vliegwiel van 20 kg / 44 lbs garandeert een natuurlijke fietservaring Vliegwiel van 15,5 kg / 34 lbs garandeert een natuurlijke fietservaring Wielen met robuuste lagers voor eenvoudig transport Ingebouwde noodrem voor noodstops Speciaal ontworpen noodrem Optimale fietspositie dankzij verstelbaar stuur en zadel (verticaal en horizontaal) Vleugelmoer elimineert speling op stuur “Wave�-bidonhouder biedt plaats aan iPod Nano, lidkaart, hartslaghorloge en twee waterflessen Twee standaardbidonhouders Grote verstelhendels met schroefdraad uit roestvrij staal, die zelfs met zweterige handen kunnen worden bediend Ergonomische verstelhendels met schroefdraad uit roestvrij staal. Eenvoudig vast en los te draaien Onderhoudsluikjes van PETG plastic bieden eenvoudig toegang tot binnenwerk Verstevigd gedeelte aan achterzijde om te stretchen

BODY BIKE Design Covers

Nature

Wit

Grijs

Zwart

Donkerblauw

Oranje

Rood

Geel

Groen

Wit

Grijs

Zwart

Donkerblauw

Oranje

Rood

Geel

Groen

Grijs

Zwart

Oranje

Rood

Groen

Wit

Grijs

Lichtblauw

Zwart

Oranje

Rood

Geel

Blauw

Groen

Paars

BODY BIKE Classic

BODY BIKE Magic

BODY BIKE Supreme


Indoor cycling is geen wetenschap. Toch kun je met enkele ingrepen je fietservaring verbeteren. Scan de code voor gratis advies over hoe je een indoor cycle van BODY BIKE optimaal benut en het onderste uit de kan haalt tijdens je trainingen.

Op naar een betere fietservaringElzenweg 37 5144 MB Waalwijk Nederland Telefoon: +31 (0)416 67 51 01 E-mail: info@studion.nl Website: www.studion.nl

body-bike.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.