Page 1

• CATALOG PRODUSE 2014


EXPERIENTA INOVATIVA


DE TREIZECI DE ANI IN FRUNTE

SUSTENABILITATE

EMEC se claseaza printre actorii industriali de top ai Italiei, cu experienta consolidata in domeniul sistemelor electronice de control pentru aplicatii de management si de contorizare a fluidelor. Produsele noastre sunt gandite si fabricate pentru aplicatii atat la nivel industrial, cat si la scara mai mica.

Respectarea si protejarea mediului sunt valorile fundamentale care stau la baza afacerii noastre. Cu scopul de a pastra aceasta promisiune, ne angajam si promovam actiuni menite sa reduca impactul proceselor, produselor si materiilor noastre prime asupra mediului, in functie de ciclul de viata. Compania noastra pune in aplicare un sistem de management de mediu in conformitate cu standardele UNI ENI ISO 14001, mereu actualizat la zi.

Reprezentam o entitate de afaceri in intregime de origine italiana, cu o viziune strategica clara, chiar de la inceput, straduindu-ne sa fuzionam inovatia in design cu o pozitie industriala pe termen lung. Avand o inalta precizie si o mare fiabilitate, produsele noastre sunt proiectate si asamblate numai in cadrul facilitatilor proprii din Rieti, Italia. Reputatia EMEC ca lider de piata se extinde atat in Italia, cat si pe plan international, dinamizand nivelul cererilor pentru produsele noastre avand o calitate ridicata si design italian deosebit.

Scopul nostru este reducerea emisiile atmosferice, rationalizarea consumului de apa si adoptarea unor politici adecvate de gestionare a deseurilor. Evaluarea impactului asupra mediului acopera produse noi, inovatii de proces si oferte publice. Ne angajam sa oferim personalului nostru informatiile si instruirea potrivita cu privire la politiciele companiei si punerea in aplicare a acesteia cu privire atat in aceea ce tine de locul de munca, precum si de produsele comercializate.

MAI INTAI CALITATEA Produsele noastre sunt sustinute de pasiune si un background industrial solid. La EMEC, am cautat mereu sa identificam si sa ne folosim de oportunitatile de investitie, angajandu-ne cu resursele noastre in serviciul tehnologiei si al oamenilor. Cheia succesului nostru si ceea ce ne diferentiaza de competitia de pe piata este controlul complet asupra ciclului de productie, bazat pe strategii de afaceri si resurse specializate. Abordarea noastra se observa in toate aspectele inca de dinainte de livrarea produselor finite prin: sisteme de proiectare, modul de productie si asamblare a componentelor, programarea software si testarea finala. In conformitate cu angajamentele de calitate, dispunem de specialisti instruiti la zi pentru instalarea si intretinerea produselor proprii, atât casnice, cat si industriale. Unitatile noastre comerciale opereaza cu un mod de gandire tehnic, ingloband o baza solida in toate aspectele ce tin de design si productie; ca atare, ele stimuleaza inovarea de produs si imbunatatirile bazate pe cerintele clientului, feedback-ul si experienta de teren. Aceasta abordare ne face parteneri ideali atunci cand vine vorba de furnizarea de solutii specifice in functie de varietatea cerintelor. Ceea ce sustinem este departe de a fi exagerat: controlul complet, pentur noi, este singura abordare viabila pentru aisgurarea totla a calitatii si unui serviciu de livrare eficient.

APTITUDINI SI VALORI CERTIFICATE Valorile si fiabilitatea EMEC sunt rezultatul unui angajament de lunga durata in ceea ce priveste calitatea si detaliile. Ne subordonam acestui angajament prin formare continua a resurselor umane, respectare riguroasa a standardelor de productie si eforturi concentrate de combatere a tuturor pericolelor pentru sanatatea angajatilor. Angajamentul nostru este ferm si este sustinut de punerea in aplicare a politicii noastre si obiectivelor de investitii. Abordarea globala a calitatii se potriveste cu pozitia noastra pe piata si este certificata de catre cele mi importante Institute de certificare de talie mondiala.

ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2007 ISO 14001:2004

EMEC IN LUME O LUME IN CONTINUA EVOLUTIE Experienta noastra de peste 30 de ani din domeniul industrial a adus imbunatatiri constante pentru toate produsele EMEC, permitandu-ne sa extindem gama si functiile acestora. In prezent, gama noastra de produse este pusa in aplicare in cadrul a numeroase si variate domenii: ● Piscine ● Saune ● Tratarea apei industriale ● Tratarea apei potabile ● Irigatii ● Industria chimica ● Industria de procesare

100% MADE IN ITALY

GARANTIE

Toate produsele noastre sunt fabricate în facilitatile EMEC proprii din Italia.

Toate pompele dozatoare cu membrana actionate de solenoid au 5 ani garantie.


Design de produs Designul sta la baza procesului de productie, conducand fiecare aspect la muncii noastre la EMEC. Toate eforturile noastre sunt orientate spre furnizarea unui raspuns ĂŽn timp util, precis si eficient la cerintele clientilor nostri. Resursele alocate pentru departamentul nostru de design si dezvoltare reflecta faptul ca: aproape de 10% din compania noastra este capital uman. Proprii nostri ingineri si tehnicieni proiecteaza si dezvolta softwareul si hardware-ul necesar, precum si componente hidraulice si mecanice de incercare. PROFESIONISTI REMARCABILI Profesionistii nostri in-house dovedesc inegalabile calificari, obtinute prin ani de experienta si daruire. Echipa noastra debordeaza prin ani de experienta de participare activa si directa si prin formarea profesionala continua, permitandu-ne sa ne situam mereu in top in ceea ce priveste manipularea produselor chimice si dezvoltarea industriala. EMEC ofera clientilor sai profesionisti foarte bine pregatiti, calificati, ale caror acreditari dovedite si bogate cunostinte sunt, in totalitate, de varf.

PRODUCTIE Standardele ridicate la care ne livram, zilnic, serviciile si produsele, rezulta din daruire fara compromisuri la calitate. Calitatea totala este marca noastra industriala si, totodata este ceea ce detaseaza produsele noastre de restul pietei. ATELIER Datorita facilitatilor de productie on-site ne situam mai sus decat competitia. La EMEC ne mandrim cu asigurarea unui control deplin asupra tuturor aspectelor de productie. La fel de mult cum implica o mare raspundere, fiabilitatea produselor este cel mai important angajament, ce nu poate fi obtinut externalizand productia componentelor cheie. Capacitatile atelierului nostru sunt, de asemenea, cruciale pentru etapa de proiectare, asigurand un control complet asupra dezvoltarii si personalizarii produselor si sistemelor, oferind clientilor o solutie integrata conform cerintelor si necesitatilor lor. ASAMBLARE Experienta noastra de neegalat si cunostintele profesionale vin in sprijinul delicatului proces de asamblare, unde componente de calitate ridicata sunt unite pnentru a da nastere unor produse de varf ale gamei. Lista componentelor noastre cuprinde aproximativ 40,000 de elemente: un numar care sta marturie a nivelului angajamentului nostru pentru resurse si standarde. CENTRUL DE TESTARE Calitatea scazuta nu este o optiune pentru EMEC. Produse care nu corespund standardelor sfideaza eforturile de a asigura un statut pe piata, genereaza sarcina adaugata a retragerilor de productie si, inevitabil, compromite plasarea ulterioara a produselor. Eforturile noastre de a aplica standarde riguroase de auto-evaluare sunt reflectate ĂŽn calitatea produselor noastre. Fiecare componenta este supusa unor teste interne riguroase, in trei etape,contribuind la fiabilitatea produsului asamblat. Aceste standarde stricte asigura o probabilitate semnificativ scazuta de daune, durata de viata sporita si o functionare optima a produselor noastre.


VANZARI Baza noastra solida de clienti este o dovada a angajamentului continuu de a oferi produse fiabile la standarde inalte calitate-pret. Mai mult decat atat, clientii nostri se pot baza pe sprijinul constant de pana la si dupa achizitia produselor Serviciile de dinainte si de dupa cumparare se adreseaza tuturor cerintelor clientilor, precum si potentialelor necesitati de personalizare. PERSONALIZARE Controlul total asupra productiei ne permite sa oferim clientilor un intreg set de optiuni de personalizare, variind de la optiuni individuale de branding si componente de produs, la departarea substantiala de la specificatiile standard ale produselor in ceea ce priveste atat partea hardware, cat si software. RETEA DE VANZARI Ca parteneri in reteaua de vanzari puteti fi parte din proiectul mai amplu EMEC, nu doar simpli agenti de vanzari. Managerii nostri de vanzari dispun de o pregatire tehnica ferma si cunoastere in profunzime a ciclului de productie, oferind clientilor perspective concrete si practice asupra gamei de produse. Toate eforturile noastre sunt orientate spre oferirea de solutii care pun accentul pe client, stabilind parteneriate cu drepturi depline cu clientii nostri. La EMEC ne depasim rolul nostru de furnizori, concentrandu-ne pe rezolvarea si prevenirea problemelor legate de produse. DEPARTAMENTUL DE VANZARI Departamentul nostru de vanzari se asigura ca fiecare aspect al furnizarii produselor, de la comanda pana la livrare, sa se desfasoare fara probleme. Orice probleme care apar pe parcursul acestui proces sunt rezolvate in timp util, scurtand eventualele intarzieri la minim. Eficienta biroului de vanzari in rezolvarea rapida a cerintelor clientului se traduce printr-un procent de 40% din comenzi stabilite chiar din prima etapa de contact. EMEC a stabilit un record de pierdere a clientilor apropiat de 0. ASISTENTA POST-VANZARE In urma livrarii, oferim in continuare suport pentru produsele noastre, asigurand mentenanta la fata locului si servicii de inspectie, precum si suport de la distanta. De exemplu, sistemul Max5 ne permite sa oferim clientilor localizati in Sydney cu updateuri imediate ale software-ului direct din biroul nostru din Rieti prin intermediul unor aplicatii PC la distanta. Oferim ĂŽn timp real, asistenta in mai multe limbi si chiar si in afara orelor de lucru.

TRAINING La EMEC, intelegem in intregime complexitatea provocarilor in continua schimbare ale fiecarei industrii si, totodata, faptul ca produsele pe care le oferim trebuie manevrate de personal calificat si bine instruit. Acest lucru a inspirat stabilirea Programului de Training EMEC: un sistem construit in jurul unor module, cu subiecte specifice ce se adreseaza tehnologiei si chimiei. Trainingul este incredintat si oferit de catre managerii nostri experientati. La EMEC, credem ca managerii de proiect ce poseda cunostinte de valoare in domeniu isi pot depasi rolul lor in vanzari pentru a oferi servicii cu valoare adaugata clientilor nostri. TRAINING CU UN SCOP Toti cei care au luat parte la programul nostru stiu ca scopul trainingului merge cu mult mai departe de furnizarea cerintelor invatamantului static. Cursurile de formare EMEC cauta sa atinga probleme cu consecinta practica, oferind perspective asupra modului de functionare al produselor comercializate si construind abordari orientate spre gasirea de solutii.


1. POMPE DE DOZARE

2. LOTUS - SISTEM DE CLORINARE / GENERATOR ClO2

3. INSTRUMENTE

4. PROBE

5. SOLUTII PERSONALIZATE


Pompe de dozare

Gama AMS

Debit de pana la 60 l / h, presiune de operare de pana la 25 bar

Lungimea impulsurilor reglabila manual Ventilare manuala sau automata Membrana rezistenta - 5 ani garantie Montare orizontala, pe picior Cap pompa din PVDF

AMS MF AMS PH AMS RH

pompa digitala multifunctionala functii de citire si ajustare pH incorporate functii de citire si ajustare OPR incorporate

AMS PLUS

AMS CO PLUS AMS CL PLUS

functii: constant / constant 1-10 multiplier 1-10 divider 1-10 / 1-100 / 1-1000 mA semnal curent pompa constanta. Divider impulsuri 0/10. pompa constanta cu control al nivelului. Divider impulsuri 0/10.

CAPETE POMPE

PVDF

ACCESORII INCLUSE

PP

AISI316

PMMA

LPV

8

P

Sonda de nivel cu filtru

Supapa de injectie 1/2� sau 3/4�


Pompe de dozare

Gama KMS

Debit de pana la 16 l / h, presiune de operare de pana la 20 bar

lungimea impulsurilor reglabila manual Ventilare manuala sau automata Membrana rezistenta - 5 ani garantie Montare orizontala, pe picior Cap pompa din PVDF

KMS DC KMS MF KMS PH KMS RH KMS EN KMS CL

pompa digitala, constanta pompa digitala multifunctionala functii de citire si ajustare pH incorporate functii de citire si ajustare OPR incorporate timer saptamanal si control al supapei solenoide functii de citire si ajustare clor incorporate

K PLUS

functii: constant / constant 1-10 multiplier 1-10 divider 1-10 / 1-100 / 1-1000 mA semnal curent K CO PLUS pompa constanta cu divider 1/10 K CL PLUS pompa constanta cu control al nivelului si divider 1/10

CAPETE POMPE

PVDF

ACCESORII INCLUSE

PP

AISI316

PMMA

LPV

9

P

Sonda de nivel cu filtru

Supapa de injectie 1/2�


Pompe de dozare

Gama TMS

Debit de pana la 100 l / h, presiune de operare de pana la 20 bar

Ajustare electronica a fluxului Ventilare manuala sau automata Membrana rezistenta - 5 ani garantie Montare pe perete Cap pompa din PVDF

TMS DC TMS MF TMS PH TMS RH

pompa digitala, constanta pompa digitala multifunctionala functii de citire si ajustare pH incorporate functii de citire si ajustare OPR incorporate

TCO TCL

CAPETE POMPE

PVDF

pompa constanta pompa constanta cu control al nivelului

ACCESORII INCLUSE

PP

Sonda de nivel cu filtru

P

10

Supapa de injectie 1/2� sau 3/4�


Pompe de dozare

Gama VMS

Debit de pana la 17 l / h, presiune de operare de pana la 20 bar

Ajustare electronica a fluxului Ventilare manuala sau automata Membrana rezistenta - 5 ani garantie Montare pe perete Cap pompa din PVDF De asemenea, sunt disponibile modele silentioase si ultra-silentioase

VMS MF VMS PO VMS EN

pompa multifunctionala functii de citire/ajustare OPR incorporate (setate in meniu) timer saptamanal si supapa si optional control al supapei solenoide

VCO VCL

CAPETE POMPE

PVDF PP Auto-ventilare Auto-ventilare

pompa constanta pompa constanta cu control al nivelului

ACCESORII INCLUSE

PVDF Ventilare manuala

Sonda de nivel cu filtru

PP Ventilare manuala 11

Supapa de injectie 1/2�


Pompe de dozare

Gama WDPHxx

Debit de pana la 10 l / h, presiune de operare de pana la 5 bar Controler digital programabil cu dozare dubla Montare pe perete Control facil prin rotita ENCODER cu rotatie EASY-NAV Cap pompa dublu, din PVDF Iesire RS485 pentru control la distanta

WDPHRH acid (pH) si dezinfectant (ORP) WDPHCL acid (pH) si clor WDPHCF acid, floculant (gr/h) si iesire 230 VAC pentru clor

WDPHCA WDPHOS

CAPETE POMPE

PVDF PP Auto-ventilare Auto-ventilare

acid, produs anti-alge si iesire 230 VAC pentru clor acid (pH) si oxigen activ

ACCESORII INCLUSE

PVDF Ventilare manuala

Sonda de nivel cu filtru

PP Ventilare manuala 12

Supapa de injectie 1/2�


Pompe de dozare

Gama WTx

Debit de pana la 10 l / h, presiune de operare de pana la 15 bar

Controler digital programabil pentru turnuri de racire, cu doua pompe de dozare Montare pe perete Cap pompa dublu, din PVDF

WTC WT IND

dozare proportionala a inhibitorului, timer saptamanal pentru biocid, control al conductivitatii prin purjare versiunea WTC cu senzori de masurare a conductivitatii pe principiu inductiv

CAPETE POMPE

PVDF

ACCESORII INCLUSE

PP

Sonda de nivel cu filtru

Supapa de injectie 1/2�

13

WTC

Sonda Ecdcc

WTC IND

Sonda Ecdsind

Supapa motorizata (optional)


Metering Pompe dePumps dozare

Gama RAC Spalatorii masini

Pompe actionate cu aer comprimat 3 moduri de instalare: oriontal, pe perete si montaj DIN Instalare multipla a pompelor (prin alaturare) Buton unic de control al injectiei

RAC RACV RACP

Pompa pneumatica Pompa pneumatica cu electrovalva Pompa pneumatica cu buton de amorsare

CAPETE POMPE

Cap pompa

Diafragma

OPTIUNI INSTALARE

Bara DIn

ACCESORII INCLUSE

Perete

Orizontal

14

Filtru

Supapa de injectie 1/2�


Pompe Metering de dozare Pumps Debit de pana la 500 l / h, presiune de operare de pana la 10 bar Ajustare manuala a lungimii pulsatiilor Membrana PTFE de inalta rezistenta - 5 ani garantie Mecanism de revenire cu arc Modelele de pana la 160 l/h sunt livrate cu accesorii (filtru, piese injectie 3/4� si furtun)

Motoare cu una sau trei faze

CAPETE POMPE

DIAFRAGME & ACCESORII INCLUSE

PTFE PVDF

PP

AISI316

PVC

15

Sonda de nivel cu filtru

Supapa de injectie 3/4�


Metering Pompe dePumps dozare

Accesorii pompe Produse de eficienta ridicata

Recipiente pentru produse chimice & prinderi de siguranta Recipiente pentru produse chimice, realizate din polietilena, rezistente UV, cu legaturi de siguranta. Pentru pompe de dozare si mixer.

Recipientele noastre pentru produse chimice pot fi asamblate cu: - o pompa de dozare (sau doua fara mixer) - un mixer - un robinet de alimentare cu apa - o supapa de degazare - una sau doua lance de absorbtie - un robinet de purjare a apei - doua sonde de nivel, cu filtru (fara mixer) La asamblarea realizata cu doua pompe de dozare este necesara o lance cu dubla aspiratie si kit KDPV pentru conectarea ambelor pompe.

MIXVN/8

MIXN/8 Mixer de mare viteza 1400 RPM. Structura AISI- imbracat in PVC, diferite dimensiuni disponibile (630-730-830-930 mm). Rotor marin, cu diametrul de 70mm.

Mixer de viteza mica 70/200 RPM. Structura AISI- imbracat in PVC, diferite dimensiuni disponibile (630-730-830-930 mm). Rotor cu 3 lame, cu diametrul de 150mm.

MIXN/MAN

MIX “PISTON� Mixer manual. structura PVC, diferite dimensiuni disponibile (500-600 si 700-800 mm). Diametrul rotorului - 90 mm.

Mixer manual. structura PVC, diferite dimensiuni disponibile (500-600 si 700-800 mm).

16


Pompe Metering de dozare Pumps

Accesorii pompe Produse de eficienta ridicata

LASP

LINI R Lance de aspiratie cu control al nivelului, pentru rezervoare de pana la 1000 de litri.

VALVA MULTIFUNCTIONALA MF

1/2” lance de injectie pentru dozarea hipocloritului de sodiu in apa dura. Functie de autocuratare. Inel de etansare FKM B. Carcasa PVC.

SEFL

Valva multifunctionala (pressure, safety, antisyphon and bleed) 1/2” connections for different hoses diameters. FKM B or EPDM o-ring. PVDF body.

Senzor de curgere cu structura din PVDF, contact N.C. si sensibilitate reglabila Max 45°C - 25 bar

CWFA

CTFI Contor de apa Woltmann cu emitere pulsatii, cadran uscat.

Contor de apa rece cu emitere pulsatii.

Max 60°C - 16 bar

Max 30°C - 16 bar CATFI - dry dial

CWFAT

CTFIT Contor de apa Woltmann cu emitere pulsatii, cadran uscat si invelis intern/extern din PTFE.

Contor de apa rece cu emitere pulsatii, cadran uscat si invelis intern/extern din PTFE.

Max 60°C - 16 bar Max 30°C - 16 bar

17


Generator dioxid de clor

LOTUS CARACTERISTICI • Productie ClO2 in-situ • Dozare ClO2 in mod proportional cu contorul de apa • Dozare ClO2 in mod proportional cu citirea ClO2 (sonda si suportul pentru sonda nu sunt incluse)

• Intrare control debit (alarma de debit) • Controlul nivelului rezervorului (alarma de nivel) • Intrare contor apa • Intrare stand-by • Informatii despre productie in timp real • Pumps and SEFL flow sensors monitoring • Stocare permanenta a datelor cu log de ​​informatii de sistem (pe meniul Jurnal de bord) • Data scadenta a serviciului LOTUS A reactie la o presiune controlata LOTUS B reactie la presiune ambientala

Sistemul LOTUS produce, dozeaza si controleaza dioxidul de clor pentru dezinfectia apei. Dioxidul de clor se produce din chimicale de baza diluate: din procesul acid-clorit, prin adaugarea de acid clorhidric (HCl 9%) si clorit de sodiu (NaClO2 7,5%). Dioxidul de clor produs de LOTUS este setat pentru a fi proportional cu debitul de apa care circula sau bazat pe un nivel predefinit - acesta este apoi dozat in fluxul de apa. Nu se realizeaza nicio stocare a dioxidului de clor; prin urmare, nu vor exista nici gaz de dioxid de clor si nici solutii concentrate in afara aplicatiei de proces. LOTUS este proiectat astfel incat reactia prin care se produce dioxid de clor are loc intr-o camera de reactie. Supapele multifunctionale de la punctele de injectie asigura securitatea camerei de reactie. Chimicalele de baza sunt depozitate in rezervoare si alimentate in camera de reactie prin lance de aspiratie. Switch-uri de nivel integrate opresc in mod automat pompa atunci cand rezervoarele sunt goale.

18


CARACTERISTICI • Concentratie ClO2: 20 gr/l • Dilutie ClO2: 2 gr/l • Capacitate ClO2: verificati lista de modele de mai jos • Instrument de control LOTUS • Pompa pentru HCl (rosie) si NaClO2 (albastra) • Pompa pentru apa de dilutie (gri) (LOTUS A) • 3 senzori de curgere SEFL pentru siguranta (LOTUS A) • 2 senzori de curgere SEFL pentru siguranta (LOTUS B/LOTUSD) • MFKT/V supapa multifunctionalacu rol de supapa pentru presiune, siguranta, antisifon si scurgere • Camera de reactie PVC • Carcasa ASA (acrilat acrilonitril stirenic) • Protectie IP65 (NEMA4x) a instrumentului de control LOTUS • Control rotita ENCODER • Temperatura de functionare: 0÷45°C (32÷110°F)

GENERATOR DIOXID DE CLOR ClO2 capacitate maxima: de la 80 la 40 g/h

GENERATOR DIOXID DE CLOR ClO2 capacitate maxima: de la 80 la 1000 g/h

• LOTUS 8 (LOTUS A/LOTUS B) • LOTUS 20 (LOTUS A) • LOTUS 40 (LOTUS A)

• LOTUS-D 80 • LOTUS-D 160 • LOTUS-D 240 • LOTUS-D 400

• LOTUS-D 600 • LOTUS-D 800 • LOTUS-D 1000

ACCESORII INCLUSE

2 LASP lance de aspiratie

1/2” supapa de injectie

SEFL debitmetru

MFKT/V

19

LINI (optional)

Mixer static (optional)


Instruments Instrumente

ERMES

Software-ul de control si configurare a instrumentelor, de la distanta AVANTAJE • reduce interventiile si inspectiile din uzina; • raporteaza asupra starii actuale a dispozitivelor si conexiunilor retelei (sonde, iesiri, alarme, valori de referinta); • notifica instant alarma prin sms sau email • genereaza un raport la zi pentru toate instrumentele instalatiei • poate afisa istoricul activitatii instrumentelor ca grafice si diagrame si le poate descarca pe PC in format excel sau pdf

CUM FUNCTIONEAZA ERMES? Intrati pe website www.ermes-server.com si, dupa inregistrare, setati instalatia. Instrumenteke EMEC avand configuratie ETHERNET sau GSM/GPRS vor fi imediat conectate si disponibile pentru control la distanta. Mai mult decat atat, cu ERMES puteti primi mesaje de alarma prin email, cu diverse optiuni de raport asupra starii aparaturii. In cazul în care instrumentul dispune de o configuratie GSM / GPRS, puteti primi prin rapoarte prin SMS pe telefonul mobil. Toate controlere EMEC recente sunt gata pregatite pentru ERMES:

• • • • •

MAX5 LD MULTICHANNEL LD WITH ENCODER (rotita) MTOWER WD

How to select a configuration CONFIGURATIE BASIC

ADVANCED USB

ETHERNET

GSM/GPRS

CARACTERISTICI

TIPUL CONEXIUNII

CERINTE

FUNCTIUNI

RETEA DE CONTROL LOCALA

/

RS485 conectare la instrumentele EMEC / PC

USB

Descarcare jurnal de date de la controler pe stick-ul USB

/

RS485 conectare la instrumentele EMEC / PC Data Log inregistrare pe PENDRIVE

LAN

Control la distanta prin WEB APP (www.ermes-server.com) sau prin PC APP

LAN (RJ-45)

RS485 conectare la instrumentele EMEC / PC ERMES Web App (PC, smartphone, tableta), mesaje de alarma pe email

Acoperire retea

RS485 conectare la instrumentele EMEC / PC ERMES Web App (PC, smartphone, tableta), mesaje de alarma pe email

/

TELEFON MOBIL

Control la distanta prin WEB APP (www.ermes-server.com) sau prin PC APP

Puteti PERSONALIZA configuratiile adaugand module externe. Configuratiile combinate permit conectarea instrumentelor la software-ul ERMES in diverse feluri: direct, local si de la distanta. Aceste configuratii extind capacitatea de conectare. Daca utilizati deja instrumente EMEC si doriti sa folositi aplicatia web ERMES, contactati departamentul serviciu clienti.

20


Instrumente Instruments

Gama MAX5

5 canale, plus unul pentru temperatura

Tratarea apei Turnuri de racire Dozare industriala de chimicale Depurare Dezinfectia apei din piscine Configurarea parametrilor din fabrica. • pH • ORP (ORP) • Clor (total, liber si combinat) • Dioxid de clor • Peroxid de hidrogen • Ozon • Acid peroxiacetic • Turbiditate • Conductivitate (contact or inductive) • Oxigen dizolvat • Temperatura • Brom

Versatilitatea sa permite diverse solutii de programare: fiecare canal poate fi programat dupa nevoile utilizatorilor. Toate informatiile sunt furnizate prin intermediul displayulului unui ecran LCD (240x64). Instrumentul are: • 6 iesiri pentru valori de referinta (on/off, PID sau PWM) si 6 iesiri proportionale • O valoare de referinta pentru temperatura • O iesire de curatare pentru sonda • 5 intrari pentru nivelul rezervorului • 5 timere saptamanale / zilnice pentru optiuni multimple precum: floculant, algicid, lumini. • Intrare contor apa pentru returul apei • Intrare senzor temperatura • Iesire alarma • Rotita cu control “EASY-NAV” • Comunicare WEB ERMES • Control local si de la distanta • Posibilitatea de a vedea citirile multiple ale sondelor • Meniu de citire a sondelor • Verificare senzori • Stocare permanenta a datelor cu logul de sistem • Stand-by input • Alarme: sonde distruse - dozaj maxim - 2 alarme de preaplin pe canal - 5 alarme pentru nivelul produsului - alarma de debit • Totalizator pentru debitul instant

21


Instruments Instrumente

Gama LD Multichannel 2 canale, plus 1 pentru temperatura Tratarea apei Turnuri de racire Dozare chimica la nivel industrial Epurare Agricultura Dezinfectia piscinelor Configurarea parametrilor din fabrica. • pH • ORP • Clor / Brom • Conductivitate • Conductivitate inductiva • Dioxid de clor • Peroxid de hidrogen • Ozon • Acid peracetic • Turbiditate

Controler pentru acid (pH) si un al doilea parametru. Rotita cu control “EASY-NAV”, control debit, control local si la distanta, comunicare web ERMES, stocare permanenta a datelor cu log de sistem, sonda temperatura PT100, intrare stand-by. Alarme: probe deteriorate - dozaj maxim - prag - nivel - debit - citire. Intarziere programata a pornirii dozarii (pana la 60 de minute), dozaj prioritar, meniu de citire a sondei, verificarea sondelor, vizualizarea mai multor citiri ale sondelor. Moduri de operare: on/off, impuls proportional, PWM proportional si PWM fix. Activitate de dozare automata sau manuala, selectare Clor/Brom cu EBR (LDPHCL), control pompa agent de floculare, iesire mA (optional). Optiuni: - USB pentru inregistrarea logului de date - Curent de iesire (0/4 - 20 mA) - Ethernet - Modem GSM/GPRS LDPHRH pH (0÷14) - ORP (0÷1000mV) - °C (0÷200) LDPHCL* pH (0÷14) - Clor (0÷10 mg/l Cl2) - °C (0÷200) LDPHBR pH (0÷14) - Brom (0÷10 mg/l Br) - °C (0÷200) LDPHO2 pH (0÷14) - O2 (0÷200 mg/l H2O2) - °C (0÷200) LDPHCD pH (0÷14) - Conductivitate (depinzand de sonda) - °C (0÷200) LDPHCDIND pH (0÷14) - Conductivitate inductiva (0÷3 mS|0÷30mS|0÷300mS) - °C (0÷99,9) LDPHTORBH pH (0÷14) - Turbiditate (0÷9999 NTU) - °C (0÷99,9) LD - Configuratii personalizate la cererea clientilor.

*La comanda, va rugam sa specificati parametrii si modelul sondei de clor.

22


Instruments

Gama LD Encoder 1 canal, plus 1 pentru temperatura Tratarea apei Turnuri de racire Dozare industriala de chimicale Depurare Agricultura Dezinfectia apei din piscine

Configurarea parametrilor din fabrica. • pH • ORP • Clor / Brom • Conductivitate • Conductivitate inductiva • Dioxid de clor • Peroxid de hidrogen • Ozon • Acid peracetic • Turbiditate • Oxigen dizolvat

Rotita cu control “EASY-NAV”, control debit, control local si la distanta, comunicare web ERMES, stocare permanenta a datelor cu log de sistem, sonda temperatura PT100, intrare stand-by. Alarme: probe deteriorate - dozaj maxim - prag - nivel - debit. Intarziere programata a pornirii dozarii (pana la 60 de minute), dozaj prioritar, compensare automata a temperaturii, meniu de citire a sondei (LDSCDIND), moduri de operare: on/off, impuls proportional, PWM proportional si PWM fix, activitate de dozare automata sau manuala, iesire mA (optional). Optiuni: - USB pentru inregistrarea logului de date - Curent de iesire (0/4 - 20 mA) - Ethernet - Modem GSM/GPRS LDSPH pH (0÷14) - °C (0÷200) LDSRH ORP (0÷1000mV) - °C (0÷200) LDSCL Clor (0÷10 mg/l Cl2) - °C (0÷200) LDSCD Conductivitate (depinzand de sonda) - °C (0÷200) LDSCDIND Conductivitate inductiva (0÷3 mS|0÷30mS|0÷300mS) - °C (0÷99,9) LDSTORBH Turbiditate (0÷9999 NTU) - °C (0÷99,9)

23


Instruments Instrumente

Gama MTOWER Pana la 3 canale

Turnuri de racire Caracteristici • Conductivitate pentru purha • 2 timere pentru biocide • Pre-purjare • Blocare Configurarea parametrilor din fabrica. • pH • ORP • Clor • Conductivitate sau conductivitate inductiva • Temperatura

Usor de controlat cu ajutorul rotitei ENCODER cu rotatie “EASY-NAV”, display alimentare si purjare curenta, control local si de la distanta, comunicare web ERMES, vizualizarea simultana a citirii mai multor senzori, stocare de date permanenta cu jurnalul de sistem, Stand-by, iesire mA (optional). Moduri de operare: on/off, impuls proportional, PWM proportional si PWM fix. Pre-purjare: Conductivitate redusa a apei sistemului inainte de dozarea de biocid. Purjare: Controlul descarcarii pe baza valorilor conductivitatii, Blocare: Inchiderea supapei de refulare pentru o perioada de timp reglabila (dupa dozarea de biocid). Timeout: Timpul maxim de deschidere a supapei de evacuare, intarziere programabila a pornirii dozarii (pana la 99 de minutee), compensarea temperaturii PT100. Alarme: conductivitate (nivel ridicat / scazut), timp de asteptare pentru scurgere (nivel al conductivitatii neatins dupa timpul setat), nivelul produsului, debit, activitate contor, pierderi apa. Optiuni: - Senzor de conductivitate cu principiu de masura inductiv - USB pentru inregistrarea logului de date - Curent de iesire (0/4 - 20 mA) - Ethernet - Modem GSM/GPRS MODELE CU 3 CANALE MTOWER PLUS CD/PH/CL: controler pentru conductivitate, pH si clor MTOWER PLUS CD/PH/RH: controler pentru conductivitate, pH si ORP MODELE CU 2 CANALE MTOWER CD/PH: controler pentru conductivitate si pH MTOWER CD/RH: controler pentru conductivitate si ORP

24


Instrumente Instruments

Instrumente panou 1 canal, plus 1 pentru temperatura Tratarea apei Turnuri de racire Dozare industriala de chimicale Depurare Agricultura Dezinfectia apei din piscine

Gama “JC”

MONTARE PE RACK / suport perete 96x96 JC PH: pH JC RH: ORP JC CL: Clor (Total - Liber) - Dioxid de clor - Hidrogen - Ozon peroxid - Brom - Acid peracetic JC CD: controler pentru conductivitate

GAMA “J DIGITAL”

MONTARE PE RACK / suport perete 96x48 J DIGITAL PH: pH J DIGITAL RH: ORP J DIGITAL CL: Clor (Total - Liber) - Dioxid de clor - Hidrogen - Ozone peroxid - Brom Acid peracetic J DIGITAL CD: Conductivitatea J DIGITAL O3: Ozon J DIGITAL O2: Oxigen dizolvat J DIGITAL CLO2: Dioxid de clor J DIGITAL TEMP: Temperatura

Gama “DIN DIGITAL”

MONTARE PE RACK / suport perete (6 module) DIN DIGITAL PH: pH DIN DIGITAL RH: ORP DIN DIGITAL CL: Clor (Total - Liber) - Dioxid de clor - Hidrogen - Ozone peroxid - brom Acid peracetic DIN DIGITAL CD: Conductivitate DIN DIGITAL O3: Ozon DIN DIGITAL O2: Oxigen dizolvat DIN DIGITAL CLO2: Dioxid de clor DIN DIGITAL TEMP: Temperatura

25


Sisteme de masura

Sonde ECL - Celule amperometrice inchise Clor liber (organic si anorganic) pentru apa dulce, clor total, dioxid de clor, peroxid de hidrogen, ozon, acid peracetic, brom.

ECL - Celule amperometrice deschise Clor liber (organic si anorganic) pentru apa dulce si apa sarata.

EPH - Sonde pH Temperatura de functionare max 70째 C Presiunea de functionare max 7 bar

ERH - Sonde ORP Temperatura de functionare max 70째 C Presiunea de functionare max 7 bar

EOLUM - Sonde oxigen dizolvat Temperatura de functionare max 50째 C Presiunea de functionare max 10 bar

ETORBH - Sonde turbiditate Temperatura de functionare max 25째 C Presiunea de functionare max 6 bar

26


Sisteme de masura

Sonde ECDHL - Conductivitate, electrozi de platina Temperatura de functionare max 70° C Presiune de functionare max 7 bar

ECDC - Conductivitate, electrozi de grafit Temperatura de functionare max 60° C Presiune de functionare max 7 bar

ECDI - Conductivitate, electrozi din otel inoxidabil Temperatura de functionare max 60° C Presiune de functionare max 7 bar

EICD - Sonde conductivitate, otel inoxidabil Temperatura de functionare max 130° C Presiune de functionare max 15 bar

ECDIND PT - Sonda conductivitate inductiva Valori masurate de pana la 300,00 mS Temperatura de functionare max 85° C Presiune de functionare max 8 bar L 151.00 mm Ø 44.70 mm

ECDSIND PT - Sonda conductivitate inductiva Valori masurate de pana la 10,00 mS Temperatura de functionare max 85° C Presiune de functionare max 8 bar L 105.00 mm Ø 32.70 mm

27


Sisteme de masura

Accesorii sonde PEF

NPED

Suport off-line pentru celulele amperometrice inchise.

Suporturi off-line pentru sonde / senzori. Temperatura de functionare 0°/50° C

NFIL

PEL

Filtre. Temperatura maxima 60° C (30° C NFIL/CA) Gradul de filtrare 60 µ / 150 µ

Suport sonda pe circuit.

PEC Suporturi sonda imersiune. Optional sistem cu aer comprimat sau auto-curatare cu apa (control manual sau automat).

COLECTOR

SOLUTII TAMPON Cu senzor de debit, precum si carcasa pentru sonda de conductivitate. Optional supapa motorizata, doua puncte de injectie si chiar si sonde de masura aditionale.

Solutii tampon pentru calibrarea senzorului.

Presiune maxima 8 bar Temperatura maxima 75° C

28


Solutii personalizate

Statii & SKID-uri de amestec & dozare STATII DE AMESTEC SI DOZARE Depozitare, dozare, toate reglementarile incluse intr-un singur sistem. Statiile de dozare asamblate includ: • • • • •

Pompe de dozare Lance pentru aspirare Mixer Supapa de adaos al apei Supapa de golire a apei

Statiile de dozare reprezinta solutii complete, gata pregatite pentru functionare.

INSTALATII PE SKiD-URI SAU IN CABINE PERSONALIZATE Skid-ul din plastic sau otel inoxidabil este proiectat si construit in functie de cerintele clientului. Pe lânga solutia pe de skiduri, este posibila realizarea de instalatii de dozare in interiorul unei cabine, cu protectie a ecranului sau cu ferestre. Panouri de control electrice proiectate pentru a controla intreaga solutie asamblata. Produsul final include prinderi pentru electrice si conducte, gata pentru instalare.

29


Solutii personalizate

Anti-Legionella Dezinfectia circuitelor igienice de apa calda | Mentenanta facila | Re-amorsare automata | Solutii personalizate | Panouri personalizate pentru tratamente specifice | Control de la distanta

Exemplu panou

30


Solutii personalizate

Solutii personalizate

Piscine & SPA Sistem complet pentru o protectie de incredere | Parametrii multipli de masura si control | Control complet si sisteme de dozare pentru pH, ORP, Clor, Clor liber, Clor combinat, Temperatura, Brom, Ozon, Floculant si algicid | Dozarea parfumurilor si esentelor, sisteme de dezinfectie a bailor pentru picioare, sistem de declorinare pentru apa de curatare a filtrelor masurare si control al pH-ului si oxigenului activ | Control de la distanta

Exemplu panou

31


Solutii Solutiipersonalizate personalizate

Apa potabila si reziduala Tratarea apei in scopul unei calitati ridicate prin siguranta, claritate, gust si miros imbunatatite | Sistem de clorinare | Pre-tratament si dezinfectie finala a apei potabile | Dezinfectie cu hipoclorit de sodiu sau hipoclorit de calciu | Monitorizare in timp real | Control de la distanta

Exemplu panou personalizat

32


Solutii personalizate

Turnuri de racire Tratatarea apei industriale si a turnurilor de racire | Sistem de masura eficient | Raport lunar complet | Control precis al conductivitatii | Skiduri pre-asamblate | Control de la distanta

Exemplu panou personalizat

Exemplu panou personalizat 33


R EN 2.1 - 09/2013


Producator:

Distribuitor:

EMEC S.r.l.

S.c. Blue Neon S.r.l.

Via Donatori di Sangue, 1 - 02100 Rieti - Italia

Str. Oscar Obedeanu, pictor, nr. 13, 200217, Craiova, Dolj - Romania

Tel.:

Tel.:

+39.074.622.841,

Fax:

+39.074.622.842

+40.744.763.559,

E-mail: office@emec.it

E-mail: office@emec.com.ro

Web:

Web:

http://www.emec.it

http://www.emec.com.ro

Fax:

+40.251.592.858

Catalog pompe dozare emec  

Pompe de dozare, contoare apa, sonde conductivitat, pH, temperatura, echipamente pentru aplicatii industriale.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you