Klassisk Viborg · Koncertprogram · maj - november 2024

Page 1

KLASSISKVIBORG.DK 2024 MAJ - NOV.

KLASSISK I VIBORG

maj 2024 - november 2024

Velkommen til Klassisk i Viborg.

Min gode ven Mads Bille – som i en årrække har været dirigent for Herning Kirkes Drengekor og var initiativtager til grundlæggelsen af Sangens Hus – sagde engang til mig, at ’den sikre vej til mavesår, er at arbejde med drengekor. Du skal arbejde med livlige drenge i alderen fra 8-14 år, og når de lige er blevet allerbedst, går stemmen i overgang’.Men omvendt er det en enestående skoling for unge mennesker, og drengekoret over dem alle Wiener Sängerknaben gæster Viborg Domkirke den 24. september. Koret har netop fejret 525-års jubilæum, idet kejser Maximilian den 1. grundlagde koret i 1498, da han flyttede hoffet til Wien. En række prominente komponister har trådt deres musikalske barnesko i koret bl.a. Joseph Haydn og Franz Schubert, og koret er udnævnt af UNESCO til at være en del af Verdens Kulturarv. Ved koncerten i Viborg Domkirke får vi en musikalsk rejse på 450 år fra Henry Purcell’s ’Come come ye sons of Art’ til Oscar Petersons ’Hymn to Freedom’.

Kirkerne i Viborg Kommune danner også i år rammen om sommerens koncerter. I juli måned byder Søndermarkskirken 5 gange på sommermusik tirsdage kl. 13.15, og senere overtager Sortebrødre Kirke og Domkirken stafetten med sommerkoncerter på onsdage kl. 17.00 og fredage kl. 16.00, hvor du bl.a. kan opleve ’Den gode stemning’ leveret af lokale musikere den 7. august i Sortebrødre Kirke. Har du lyst til at høre barbershop, får du to forskellige tilbud

fra Aarhus, hvor kvindekoret WondAros optræder i Houlkær Kirke den 22. august, og herrekoret BarbAros præsenterer barbershop i Sortebrødre Kirke den 7. september.

De store digtere og forfattere venter i efteråret, når Viborg Musikforening den 6. oktober byder på ’Solens spejl’ med digte fra H. C. Andersens rejse til Spanien i 1862, og senere på Schuberts udødelige mesterværk ’Wintereise’ med digte af Wilhelm Müller, som opføres af Jens Krogsgaard og David Strong i Viborg Musiksal den 9. november. Dagen efter kan du i Houlkær Kirke opleve digteren Niels Hav læse sine egne digte ’Øjeblikke af Lykke’ i selskab med musik af Brahms og Carl Nielsen opført af en af vores fremmeste pianister Christina Bjørkøe.

Kammermusik ved Fjorden byder på 5 enestående koncerter i kirkerne ved Hjarbæk Fjord og i Viborg fra den 1. til den 9. august. De medvirkende er nogle af landets bedste musikere i samspil med internationale stjerner. Festivalen slutter med den unge prisvindende Nightingale String Quartet, som fredag den 9. august opfører værker af Mendelsohn og Carl Nielsen i Skals Kirke. Der er nok at glæde sig til, og i år vil der også være tilbud om klassisk musik under den store folkefest Snapsting, hvor der bliver udendørs koncert i Amtmandens Have lørdag den 29. juni kl. 15.00 med fri entré.

Velkommen til koncert i Viborg Kommune.

Palle Friborg Kjeldgaard

Formand for bestyrelsen for Klassisk i Viborg

Viborg Kommune

3

FORÅRSKONCERT

Tid: Torsdag den 23. maj kl. 19.00

Sted: Søndermarkskirken

Søndermarkskirkens Pigekor og organist Lene Ø. Jungild.

Vi synger foråret ind med latinske motetter, danske sange og fællessang.

Fri entré

FORÅRSKONCERT I HOULKÆR KIRKE

Tid: Onsdag den 29. maj kl. 19.00

Sted: Houlkær Kirke

Houlkær Kirkes Pige- og Voksenkor synger foråret og sommeren ind. Pigekoret skal ud at rejse til England i efteråret og vil allerede til koncerten her præsentere lidt af rejserepertoiret. Der vil også blive sunget fællessange fra ’100 salmer’. Velkommen til en aften med lyse forårstoner!

Fri entré

SOMMERKONCERT

Tid: Lørdag den 1. juni kl. 16.00

Sted: Viborg Domkirke

Viborg Domkirkes Ungdomskor og Viborg Domkantori synger liflig sommermusik under ledelse af Jette Haslund Birch og Morten Ladehoff.

Fri entré

SARABANDA OG

MARIANNE HEUER

Tid: Mandag den 3. Juni kl 19.30

Sted: Tapdrup Kirke

Det Viborg-baserede barokensemble Sarabanda og sopranen Marianne Heuer fylder den gamle kirke i Tapdrup med liflig barokmusik. Det bliver arier og instrumentalstykker af bl.a. Bach, Telemann og Händel, der fremføres.

Susanne Klausen (traversfløjte), Sophia Larsdotter (barokviolon), Henrik Holm (viola da gamba) og Ingegerd Bogh (cembalo).

Fri entré

4

COPENHAGEN GUITAR DUO

Tid: Lørdag den 29. juni kl. 15.00

Sted: Amtmandens Have (følg skiltene fra Nytorv)

Copenhagen Guitar Duo – Allan Sjølin og Martin Buono – kommer til Viborg med et klassisk program for to guitarer. De skal blandt andet spille Enrique Granados’ Valses poéticos og fyrig spansk musik af Isaac Albéniz og Manuel de Falla. Der bliver også plads til musik af italieneren Domenico Scarlatti, der levede meget af sit liv i Spanien. Endelig har duoen en uropførelse med, nemlig 3 små ”lyriske og sommerlige” stykker af Carsten Knudsen (De Nattergale).

Fri entré

SOMMERMUSIK

Tid: Tirsdag den 2. juli kl. 13.15

Sted: Søndermarkskirken

’En yndig og frydefuld sommertid’.

Sopran Birgit Lyngholm og sopran Lene Ø. Jungild, klaver. Programmet indeholder danske sange og et udpluk af spirituals m.m.

SOMMERMUSIK

Tid: Tirsdag den 9. juli kl. 13.15

Sted: Søndermarkskirken

Forhenværende domorganist Ejner Nielsen spiller stemningsfuld og festlig musik af J. S. Bach, C. Saint-Saëns, L. Vierne og John Rutter.

Fri entré

KORKONCERT

Tid: Onsdag den 10. juli kl. 17.00

Sted: Viborg Domkirke

Koret SORA er et ungt aarhusiansk kvindekor, som er en sammenslutning af Aarhus Pigekor og EVE. Ved denne koncert synger koret sange om naturen, kirkemusik fra renæssance til nutid samt nye arrangementer af danske folkesange. Koret ledes af Birgitte Næslund Madsen.

Entré: 50 kr./gratis for unge under 25 år

Fri entré

5

SOMMERMUSIK

Tid: Tirsdag den 16. juli kl. 13.15

Sted: Søndermarkskirkens Sognesal

Nanna Svejgaard (sopran) og Ingegerd Bogh (flygel).

På programmet er sange af Peter Heise og Carl Nielsen.

Fri entré

SOMMERMUSIK

Tid: Tirsdag den 23. juli kl. 13.15

Sted: Søndermarkskirken

Ingegerd Bogh på orgel.

På programmet er Joseph Jongen´s store og fantastiske ’Sonata Eroïca’ for orgel.

Fri entré

ORGELMATINÉ

Tid: Fredag den 19. juli kl. 16.00

Sted: Viborg Domkirke

Domorganist Morten Ladehoff spiller 45 minutters orgelmusik på domkirkens store Marcussen orgel. Værker af bl.a. Bach.

Fri entré

ORGELMATINÉ

Tid: Fredag den 26. juli kl. 16.00

Sted: Viborg Domkirke

Torben Krebs (organist i Faaborg) spiller 45 minutters orgelmusik på domkirkens store Marcussen orgel. Værker af bl.a. Muffat, Bach og Schumann.

Fri entré

6

SOMMERMUSIK

Tid: Tirsdag den 30. juli kl. 13.15

Sted: Søndermarkskirken

Christina Lamberti (mezzosopran) og Lars Frandsen (guitar).

Koncertens tema er Broadway Klassikere og hits fra Puccini og Operaens Verden.

Fri entré

JORDEN RUNDT PÅ

30 MINUTTER

Tid: Fredag den 2. august kl. 16.00

Sted: Sortebrødre Kirke

Organist Lars Rosenlund Nørremark (Aarhus) tager publikum med på en musikalsk dannelsesrejse, hvor vi mindes faldne fra 1. Verdenskrig, stumfilm i London i 30’erne samt musikalske fødselsdagskort. Man kan følge orgelspillet via storskærm nede i kirken.

Fri entré

DEN GODE STEMNING

Tid: Onsdag den 7. august kl. 17.00

Sted: Sortebrødre Kirke

Trio Trimusa er en trio med rod i det viborgensiske musikliv. Den består af cellist Muriel Cellier, saxofonist Trine Jensen-Gadegaard og fløjtenist Susanne Klausen. Alle tre er særdeles aktive og skattede musikere i Viborg. Sammen udforsker trioen forskellige vinkler på temaet ’den gode stemning’.

Entré: 50 kr.

C.V. STANFORD: REQUIEM

Tid: Fredag den 9. august kl. 16.30

Sted: Houlkær Kirke

C.V. Stanford var en irsk komponist, dirigent og lærer, der havde en betydelig indflydelse på den britiske og irske musikscene i det 19. og tidlige 20. århundrede. I Stanfords musik præsenteres et bredt spektrum af følelser og stemninger, fra intense og dramatiske passager til mere stille øjeblikke. Ugekursister fra Nørgaards Højskole synger.

Organist: Frank Jarlsfelt. Dirigent: Ole Faurschou.

Fri entré

7

KAMMERMUSIKFESTIVAL VED HJARBÆK FJORD

Med koncerter i kirkerne omkring Hjarbæk Fjord og i Viborg præsenterer Kammermusik ved Fjorden nogle af landets bedste musikere i samarbejde med internationale stjerner.

Festivalen, som foregår i noget af Danmarks smukkeste natur, har på få år opnået stor opbakning og anerkendelse. Vi er stolte af at begejstre et bredt publikum, som

ikke nødvendigvis har lyttet til klassisk musik før. Festivalen modtager tilskud fra Viborg Kommune og en række fonde.

Læs mere om festivalen her og hør uddrag fra sidste års koncerter:

www.kammermusikvedfjorden.com

8

VEL MØDT TIL FESTIVALENS KONCERTER

KONCERT I VESTERVANG KIRKE

Tid: Torsdag den 1. august kl. 19.30

Sted: Vestervang Kirke

Festivalen får besøg af en række af landets fremmeste musikere i et program med trioer af Mendelsohn og Fauré.

F. Mendelsohn: Klavertrio i d-mol op. 49

G. Fauré: Klavertrio i d-mol op. 120

Medvirkende: Emil Gryesten (klaver), Aleksander Kølbel (violin) og Toke Møldrup (cello).

Entré: 50 kr.

KONCERT I TAARUP KIRKE

Tid: Fredag den 2. august kl. 19.30

Sted: Taarup Kirke

Koncert med den internationale amerikanske stjernecellist Boris Andrianov, , som spiller en af J.S. Bach´s elskede og populære cellosuiter samt strygekvartet af A. Arensky med kolleger.

J.S. Bach: Cellosuite nr. 3 i C-Dur BWV 1009

A. Arensky: Strygekvartet nr. 2 i a-mol op. 35

Medvirkende: Aleksander Kølbel (violin), Michael Grolid (bratsch), Boris Andrianov (cello) og Richard Krug (cello).

Fri entré

KONCERT I VORDE KIRKE

Tid: Lørdag den 3. august kl. 19.30

Sted: Vorde Kirke

En strygekvartet med Koncertmestre fra Det Kgl. Kapel og

DR Symfoniorkestret spiller Haydn og Nielsen.

J. Haydn: Kvartet nr. 53 i D-Dur ’Lærke’

Carl Nielsen: Strygekvartet nr. 3 i Es-Dur

Medvirkende: Emma Steele (violin), Bartosz Skibinski (violin), Sune Ranmo (bratsch) og Richard Krug (cello).

Fri entré

STJERNEKONCERT I VIBORG MUSIKSAL

Tid: Søndag den 4. august kl. 16.00

Sted: Viborg Musiksal

Festivalen får igen besøg af en af verdens førende unge pianister Andrei Korobeinikov, som spiller sammen med danske og internationale kolleger.

A. Dvorak: Klavertrio nr. 4 (Dumky)

J. Brahms: Klaverkvartet nr. 2 i A-Dur

Medvirkende: Andrei Korobeinikov (klaver), Aleksander Kølbel (violin), Michael Grolid (bratsch) og Boris Andrianov (cello).

Entré: 100 kr.

KONCERT I SKALS KIRKE

Tid: Fredag den 9. august kl. 19.30

Sted: Skals Kirke

Nightingale String Quartet er prisvindere ved flere nationale og internationale kammermusikkonkurrencer og modtagere af DR P2’s talentpris for “med brændende passion, uimodståelig gejst og smittende indbyrdes lydhørhed at få den klassiske strygekvartet til at sprælle af liv”.

Foruden omfattende koncertvirksomhed i Danmark har Nightingale String Quartet turneret i bl. a. Brasilien, England, Holland, Kina, Rusland; Sverige, Sydafrika, Tyskland og USA.

Kvartetten debuterede i Wigmore Hall i London i januar 2014.

Program:

Carl Nielsen: 1. Strygekvartet i g-mol op. 13

F. Mendelsohn: Strygekvartet nr. 6 i f-mol op. 80

Entré: 100 kr.

9

ORGELMATINÉ

Tid: Fredag den 16. august kl. 16.00

Sted: Viborg Domkirke

Heinrich Christensen, organist og music director ved

King’s Chapel i Boston (USA), spiller 45 minutters orgelmusik på domkirkens store Marcussen orgel.

Fri entré

KORKONCERT MED WONDAROS

Tid: Torsdag den 22. august kl. 19.30

Sted: Houlkær Kirke

WondAros er et ungt ambitiøst kvindeligt barbershopkor fra Aarhus, der synger firstemmig a cappella sang i traditionel barbershop-stil. Koret dirigeres af Søren Kronsgaard Detlefsen og har med succes deltaget i konkurrencer i udlandet. Barbershopstilen er sjov, legende og meget publikumsvenlig.

Entré: 50 kr./unge under 25 år 25 kr.

THY KAMMERMUSIKFESTIVAL

Tid: Fredag den 23. august kl. 19.30

Sted: Viborg Musiksal

Viborg Musikforening åbner sæsonen med Thy Kammermusikfestival i Viborg Musiksal. Programmet indeholder musik af Ernö Dohnányi, Carl Nielsen, Béla Bartók, Robert Schumann og Frank Martin. Under ledelse af fløjtenisten Craig Goodmann.

Entré: 200 kr./børn og unge 50 kr. Gratis adgang for medlemmer af Viborg Musikforening

BARBERSHOP

Tid: Lørdag den 7. september kl. 15.00

Sted: Sortebrødre Kirke

Velkommen til koncert med det medaljevindende aarhusianske Barbershop-kor BarbAros, som består af ikke mindre end 35 unge mænd fra det aarhusianske kormiljø. Normalt synges barbershop af kvartetter, men ved at udvide til et helt kor med mange på hver stemme opstår en helt unik lyd. Alt synges udenad og ledsages af en enkel koreografi.

Entré: 50 kr.

10

DE 4 ÅRSTIDER

Tid: Onsdag den 11. september kl. 19.30

Sted: Viborg Domkirke

Fløjtenisten Bolette Roed og barokensemblet ’Arte dei

Suanatori’ opfører det populære værk ’De 4 årstider’ af Vivaldi. Værket består oprindeligt af 4 violinkoncerter, der hver især beskriver en årstid. Her er den virtuose violinstemme erstattet af en blokfløjte.

Entré: 50 kr./gratis for unge under 25 år

‘AF DYBSENS NØD’

Tid: Torsdag den 19. september kl. 19.30

Sted: Houlkær Kirke

Den danske sangskat møder sydens drama og spilleglæde! Klassiske salmer som ’Tunge mørke natteskyer’ og ’Den sorte Fugl er kommet’ fusioneres med armenske folketoner og italiensk patos. Andrea Pellegrini er en af Danmarks mest eftertragtede mezzosopraner. Duo MiScha består af den armenske violinist Astrid Mikaelyan og den danske accordeonist Julie Holmegaard Schade.

Entré: 50 kr./unge under 25 år 25 kr.

WIENER SÄNGERKNABEN

Tid: Tirsdag den 24. september kl. 19.30

Sted: Viborg Domkirke

Wiener Sängerknaben fejrede sidste år 525-års jubilæum og begiver sig derfor på turné til Nordeuropa bl.a. med koncerter i Musikhuset Aarhus den 22. september og Viborg Domkirke den 24. september. Med den italienske dirigent Manolo Cagnin som guide kommer publikum på en musikalsk rejse, som spænder over 450 års populære klassikere. Vi starter med engelske Henry Purcell og kommer naturligvis forbi Wien med Mozart, Schubert og Strauss familien og slutter i det tyvende århundrede bl.a. med amerikanske Oscar Petersons ’Hymn to Freedom’ og svenske ABBAs ’Thank you for the Music’.

Entré: 250 kr./børn og unge 100 kr. Gratis adgang for medlemmer af Viborg Musikforening

EFTERÅRSKONCERT

Tid: Tirsdag den 1. oktober kl. 19.30

Sted: Søndermarkskirken

Århus Strygerensemble under ledelse af Søren K. Hansen spiller aftenkoncert med musik fra det klassiske strygerensemble-repertoire. Det bliver både noget klassisk og noget nyere og ikke så kendt musik.

Entré: 50 kr.

11

KORKONCERT

Tid: Søndag den 6. oktober kl. 15.00

Sted: Houlkær Kirke

Danske klassikere krydret med musik fra udlandet.

Ikast Kirkekor og Houlkær Kirkes Pigekor skal sammen ud at rejse og vil her præsentere deres rejserepertoire.

Der vil være musik af bl.a. Carl Nielsen, Matti Borg og Weyse, og man vil også kunne høre ‘Dejlig er jorden’, som den er blevet kendt fra Disneyfilmen ’Frost’.

Fri entré

SOLENS SPEJL – VIA ARTIS KONSORT

Tid: Søndag den 6. oktober kl. 15.30

Sted: Viborg Musiksal

‘Solens spejl’ er en temperamentsfuld scenisk koncert, der tager udgangspunkt i en række sanselige digte, H.C. Andersen skrev på en rejse til Spanien i 1862. Digtene udstiller en række kulturforskelle mellem Syd og Nord – lidenskab-dydighed, protestantisme-katolicisme m.m.

Medvirkende: Via Artis Konsort med sopranerne Anna Wierød, Susanna Wolf og Christina Holm i front.

Entré: 200 kr./børn og unge 50 kr. Gratis adgang for medlemmer af Viborg Musikforening

RUDERSDAL KAMMERSOLISTER

Tid: Mandag den 28. oktober kl. 19.30

Sted: Viborg Musiksal

Rudersdal Kammersolister er ’ensemble in residence’ på Rudersdals Sommerkoncerter. I 2022 udgav de en verdenspremiere-optagelse af Poul Ruders kammermusik, hvilket gav Kammersolisterne strålende anmeldelser bl.a. 5 stjerner i BBC Music Magazine. Poul Ruders – en af vor tids førende danske komponister –fylder 75 år i 2024, og ved koncerten kan du høre Ruders klarinetkvintet, sammen med Mozarts udødelige klarinetkvintet fra 1789.

Rudersdal Kammersolister består af Jonas Frølund (klarinet), Christine Pryn (violin), Amalie Kjældgaard (violin), Marie Stockmarr Becker (bratsch) og John Ehde (cello).

Program:

Alexander Glazunov: Rêverie Orientale

Poul Ruders: Klarinetkvintet (2014)

Wolfgang Amadeus Mozart: Klarinetkvintet i A-dur, KV 581

Entré: 200 kr./børn og unge 50 kr. Gratis adgang for medlemmer af Viborg Musikforening

12

WINTERREISE

Tid: Lørdag den 9. november kl. 15.30

Sted: Viborg Musiksal

Tenoren Jens Krogsgaard og pianisten David Strong fremfører Franz Schuberts store liedcyklus ‘Winterreise’. Komponeret i 1827 med tekst af Wilhelm Müller er det et af den klassiske vokalmusiks ypperste værker. Winterreise er et monodrama for en sanger og et klaver. Sangeren fortæller om sin skæbne, han er blevet svigtet i kærligheden og begiver sig ud på en musikalsk fodrejse gennem sne og is.

Entré: 200 kr./børn og unge 50 kr. Gratis adgang for medlemmer af Viborg Musikforening

KONCERT MED

BJØRKØE OG HAV

Tid: Søndag den 10. november kl. 15.00

Sted: Houlkær Kirke

Christina Bjørkøe spiller bl.a. værker af Johanne Brahms og Carl Nielsen samt uddrag af Fanny Mendelssohns klavercyklus ‘Das Jahr’. Niels Hav læser fra digtsamlingen ‘Øjeblikke af Lykke’. Christina Bjørkøe er en af landets fremmeste pianister og har bl.a. modtaget P2prisen. Niels Hav har udgivet en række digt- og novellesamlinger. Hans poesi er oversat til mange sprog.

Entré: 50 kr./unge under 25 år 25 kr.

MUSIK EFTER FROKOST

Tid: Søndag den 24. november kl. 12.30

Sted: Houlkær Kirke

Organist Maja Simonsen spiller en halv times orgelmusik efter gudstjeneste og kirkefrokost. Musik af bl.a. Jesper Madsen og Boëllmann.

Fri entré

13

MAJ

FORÅRSKONCERT

Torsdag den 23. maj kl. 19.00

Side 4

FORÅRSKONCERT I

HOULKÆR KIRKE

Onsdag den 29. maj kl. 19.00

Side 4

JUNI

SOMMERKONCERT

Lørdag den 1. juni kl. 16.00

Side 4

SARABANDA OG MARIANNE HEUER

Mandag den 3. juni kl. 19.30

Side 4

JULI

SOMMERMUSIK

Tirsdag den 2. juli kl. 13.15

Side 5

SOMMERMUSIK

Tirsdag den 9. juli kl. 13.15

Side 5

KORKONCERT

Onsdag den 10. juli kl. 17.00

Side 5

SOMMERMUSIK

Tirsdag den 16. juli kl. 13.15

Side 6

ORGELMATINÉ

Fredag den 19. juli kl. 16.00

Side 6

COPENHAGEN GUITAR DUO

Lørdag den 29. juni kl. 15.00

Side 5

AUGUST

JORDEN RUNDT PÅ 30 MINUTTER

Fredag den 2. august kl. 16.00

Side 7

DEN GODE STEMNING

Onsdag den 7. august kl. 17.00

Side 7

C.V. STANFORD: REQUIEM

Fredag den 9. august kl. 16.30

Side 7

ORGELMATINÉ

Fredag den 16. august kl. 16.00

Side 10

KORKONCERT MED WONDAROS

Torsdag den 22. august kl. 19.30

Side 10

THY KAMMERMUSIKFESTIVAL

Fredag den 23. august kl. 19.30

Side 10

SOMMERMUSIK

Tirsdag den 23. juli kl. 13.15

Side 6

ORGELMATINÉ

Fredag den 26. juli kl. 16.00

Side 6

SOMMERMUSIK

Tirsdag den 30. juli kl. 13.15

Side 7

KAMMERMUSIKFESTIVAL

VED HJARBÆK FJORD 2023

Torsdag den 1. august kl. 19.30

Fredag den 2. august kl. 19.30

Lørdag den 3. august kl. 19.30

Søndag den 4. august kl. 16.00

Fredag den 9. august kl. 19.30

Side 9

14

SEPTEMBER

BARBERSHOP

Lørdag den 7. september kl. 15.00

Side 10

DE 4 ÅRSTIDER

Onsdag den 11. september kl. 19.30

Side 11

‘AF DYBSENS NØD’

Torsdag den 19. september kl. 19.30

Side 11

WIENER SÄNGERKNABEN

Tirsdag den 24. september kl. 19.30

Side 11

OKTOBER

EFTERÅRSKONCERT

Tirsdag den 1. oktober kl. 19.30

Side 11

KORKONCERT

Søndag den 6. oktober kl. 15.00

Side 12

SOLENS SPEJL – VIA ARTIS KONSORT

Søndag den 6. oktober kl. 15.30

Side12

RUDERSDAL KAMMERSOLISTER

Mandag den 28. oktober kl. 19.30

Side12

NOVEMBER

WINTERREISE

Lørdag den 9. november kl. 15.30

Side 13

KONCERT MED

BJØRKØE OG HAV

Søndag den 10. november kl. 15.00

Side 13

MUSIK EFTER FROKOST

Søndag den 24. november kl. 12.30

Side 13

15

HOULKÆR KIRKE

Odshøjvej 7 A, 8800 Viborg www.houlkaerkirke.dk

KAMMERMUSIKFESTIVAL

VED HJARBÆK FJORD www.kammermusikvedfjorden.com

SKALS KIRKE

Skringstrupvej 4, 8832 Skals www.sogn.dk/skals

SORTEBRØDRE KIRKE

St. Sct. Mikkelsgade 12, 8800 Viborg www.sortebroedrekirke.dk

SØNDERMARKSKIRKEN

Koldingvej 79, 8800 Viborg www.soendermarkskirken.dk

TAARUP KIRKE

Virksundvej 72A, 8831 Løgstrup www.løgstrupskirker.dk

TAPRUP KIRKE

Tapdrupvej 85, 8800 Viborg www.asmildkirke.dk

VESTERVANG KIRKE

Rughavevej 6, 8800 Viborg www.vestervang-viborg.dk

VIBORG DOMKIRKE

Sct. Mogens Gade 4, 8800 Viborg www.viborgdomkirke.dk

VIBORG MUSIKFORENING

www.viborgmusikforening.dk

VIBORG MUSIKSAL

Gravene 25, 8800 Viborg www.musikogteater.viborg.dk

VORDE KIRKE

Bavnevej 19A, 8831 Løgstrup www.løgstrupskirker.dk

BITSCHandpieces.com KLASSISKVIBORG.DK ARRANGØRER & KONCERTSTEDER
Forside foto: LukasBeck.com
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.