Page 1

FRÅGOR ATT STÄLLA INNAN DU KÖPER VINTERDÄCK


FRÅGOR ATT STÄLLA INNAN DU KÖPER VINTERDÄCK • När vintern kommer, behöver du inte bara göra ändringar som gör dig bekväm i ditt hem, men du måste också göra ändringar som gör din körupplevelse säkrare och bekvämare. Om ditt fordon kom med allsäsongsdäck, då du köpte den, måste du överväga att leta efter de bästa vinterdäcken som hjälper dig att enkelt hantera de utmaningar som kommer att möta dig på vintervägarna. Även om all-säsongsdäck är gjorda för att kunna användas under hela året, ger de inte utmärkt prestanda på de orter där vägarna är täckta med snö, slask och is på vintern.


FRÅGOR ATT STÄLLA INNAN DU KÖPER VINTERDÄCK • Det finns många frågor du bör ställa när du letar efter att köpa de bästa vinterdäcken. När du börjar shoppa för vinterdäcken kommer du att inse att de finns i två typer. Den första är de dubbade däcken som har metallpinnar mer kända som dubbar i sitt slitmönster. Dessa dubbar är ansvariga för att ge bättre fäste på vägar som är täckta med is, något som gör de dubbade däcken lämpliga för regioner som upplever extrema vinterväder.


FRÅGOR ATT STÄLLA INNAN DU KÖPER VINTERDÄCK • De odubbade däck är den andra typen av vinterdäcken du kan köpta Till skillnad från dubbade däck som har metallpinnar, kommer de odubbade däcken utan den här funktionen. De har istället sajpar och ett unikt slitbanemönster som gör dem perfekta för orter som har snö. Dessa däck tenderar att vara det valet som av vinterdäck som de flesta förare föredrar. Människor gillar dem, för när du monterar dem när vintersäsongen närmar sig, behöver du inte ta bort dem från ditt fordon tills säsongen slutar.


FRÅGOR ATT STÄLLA INNAN DU KÖPER VINTERDÄCK • En annan fråga som du måste ställ dig när du letar efter de bästa vinterdäck att köpa är vad rätt däckstorlek till ditt fordon är. Det rekommenderas att köpa den däckstorlek som rekommenderades av tillverkaren när du först köpte bilen. För att bestämma rätt storlek av vinterdäck att köpa, behöver du bara kontrollera sidoväggarna på dina aktuella däck för däckkoden.


FRÅGOR ATT STÄLLA INNAN DU KÖPER VINTERDÄCK • För mer tips om hur du köper de bästa vinterdäcken, besök vår hemsida på Vianor idag.


FRÅGOR ATT STÄLLA INNAN DU KÖPER VINTERDÄCK

Fragor att stalla innan du koper vinterdack  

Fragor att stalla innan du koper vinterdack

Fragor att stalla innan du koper vinterdack  

Fragor att stalla innan du koper vinterdack

Advertisement