Smaakmakend 05 14

Page 10

UNIEKE SMA AK

FAIRTR ADE

SOIL ASSOCIATION

Bij Green & Black’s selecteren we de beste ingrediënten en nemen de tijd en zorg om de meest smaakvolle recepten samen te stellen. Green & Black’s staat voor: sterke ethische roots en een onmiskenbare kwaliteit. Gemaakt van de beste, biologisch gegroeide of geproduceerde ingrediënten, bestaat ieder product uit de perfecte mix van componenten. Bijvoorbeeld: de intensiteit van onze Puur 85% reep is in balans gebracht met een snufje vanille uit Madagaskar.

Als één van de pioniers op het gebied van biologische chocolade is Green & Black’s trots dat nu de volledige chocoladereep- en drankenlijn wereldwijd Fairtrade gecertificeerde is. In 1994 was Green & Black’s Maya Gold het eerste Fairtrade gecertificeerde product in het Verenigd Koninkrijk.

Alle producten dragen ook het kenmerk van de Soil Association, de belangrijkste Britse certificeerder van biologische producten. Biologische landbouw gebruikt natuurlijke methodes om het succes van de oogst te verzekeren. Dit betekent dat de omliggende omgeving ongeremd en natuurlijk kan doorgroeien.

We zetten de nauwe samenwerking met de Fairtrade Foundation door, door Fairtrade programma’s op te stellen in samenwerking met de Dominicaanse Republiek.

We geloven dat het gebruiken van biologische geproduceerde ingrediënten een positieve invloed heeft op de smaak van de producten die we maken. Biologische landbouw wordt bijvoorbeeld niet beinvloed door genetische modificatie terwijl deze steeds belangrijker wordt om opbrengsten te verbeteren ten koste van smaak. Ook zijn we er van overtuigd dat voor boeren die hun gewassen biologische verbouwen smaak van groter belang is dan bijvoorbeeld voor de grotere voedingsindustrie.

ONZE 100G R ANGE Onze 100g repen zijn het belangrijkste onderdeel van onze productlijn. We hebben momenteel 14 heerlijke smaken in onze 100g lijn, dus we voorzien in iedere smaak. We zijn constant op zoek naar nieuwe, interessante ingredienten & smaakcombinaties om de smaakpapillen van onze foodies te verassen.

ONZE MELK R ANGE

Sommige van onze bestsellers zijn: Wit: Witte chocolade met echte vanille uit Madagaskar voor een authentieke smaak Melk 37%: Gemaakt met extra cacao voor een rijkere smaak Butterscotch: Melkchocolade met knapperige toffeestukjes voor een extra rijke smaak Amandel: Melkchocolade met geroosterde amandel for een volle, notige smaak Gember: Donkere chocolade met gekristaliseerde gember 10 s m a a k m a k e n d 4 | kerst 2014

Puur 70%: Gemaakt met de beste Trinitario cacaobonen voor een intense smaak

ONZE PUUR R ANGE


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.