Page 1

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui BIBLIOTECA POMAR opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop NOVETATS D’ADULTS asdfghjklzxcvbnmqwertyuiopas JULIOL 2018 dfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdf ghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfgh jklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjkl zxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcv bnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjklzxcvbnm qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw


Novel·la Per al seu pare, Eva Thorvald és una petita tastadora de plats amb un gust exquisit. Per als llepafils clubs de gourmets, una amenaça. A mesura que es fa gran, el seu paladar es torna més refinat i el seu talent la porta a convertir-se en una de les millors xefs del món. Però com una nena desmanegada que conreava chiles picants ha arribat tan lluny? La seva història no seria la mateixa sense la intervenció de tots els personatges que han passat per la seva vida, ni la d'ells podria explicar-se si ella no s'hagués creuat en les seves.

Harry Potter pot semblar un conte senzill per a nens però, com Hogwarts, és un univers ple de portes ocultes, habitacions amagades i secrets inquietants. Amb un exèrcit de filòsofs a l'esquena, Gregory Bassham ha reunit en aquest llibre un conjunt d'assajos excel·lents que s'atreveixen a discutir amb el mag de la cicatriu, i amb personatges com Dumbledore, Sirius Black o Hermione, sobre l'amor, el mal, el feminisme, la mort, el poder, el sacrifici o la esperança. A través de l'anàlisi dels set toms de JK Rowling, aquest llibre és la guia definitiva de tots els fans que busquen conèixer el món de Harry Potter a un nivell més profund.

Les peripècies de l'adolescent Holden Cauldfiel en una Nova York que es recupera de la guerra van influir en successives generacions de tot el món. En la seva confessió sincera i sense embuts, molt lluny de la visió ensucrada de l'adolescència que va imperar fins llavors, Holden ens desvetlla la realitat d'un noi enfrontat al fracàs escolar, a les rígides normes d'una família tradicional, i a l'experiència de la sexualitat més enllà del mer desig.


La nova companya de Bosch en el departament de policia de Los Angeles, la detectiu Lucía Soto, no té cap experiència en homicidis. A Bosch i a Soto se'ls encarrega resoldre un cas d'alta tensió i amb implicacions polítiques. Començant per la bala que ha estat allotjada durant anys a la columna vertebral de la víctima, els detectius han d'aconseguir noves pistes a partir de proves reunides anys enrere, i aquestes aviat revelen que el tret no va tenir res de aleatori. Quan la investigació guanya velocitat, aquesta condueix cap a un altre cas sense resoldre...

Com cada dia, Zoe torna de treballar al metro de Londres. No obstant això, en obrir el diari trobarà alguna cosa que pertorbarà la seva plàcida vida. Un anunci de la secció de classificats porta la seva foto. No hi ha cap explicació: només la imatge granulada de Zoe, la direcció d'una pàgina web i un número de telèfon. La seva família està convençuda que el misteri no és tal, sinó només un cas d'extraordinari semblança física. Però, dia rere dia, en l'anunci apareix la foto d'una dona diferent... i la seva presència en els classificats sembla ser el presagi d'un mal que els ha d'esdevenir.

Una història d'amistat, amor i superació explicada a través dels ulls d'un gos guia. Cross és un gos guia alegre i entremaliat. Mario és un jove invident que intenta obrir-se camí en la vida. Junts formen un equip inseparable.


Abbey Lahey, una agent de publicitat de 37 anys i atrafegada mare de família, porta una vida caòtica. La seva família té dificultats econòmiques i no aconsegueix conciliar la seva feina amb la cura dels seus fills. Un dia veu una fotografia d'Alex Holt, un dels seus pretendents de l'institut, en una revista, i es pregunta com hauria estat la seva vida al costat d'aquest atractiu hereu d'una gran fortuna. Molt aviat tindrà l'oportunitat de sortir de dubtes. Un dissabte, quan es dirigeix a un centre comercial per retornar una bossa, sofreix un accident en caure per les escales mecàniques, rep un cop al cap i es desperta en una vida paral·lela.

La petita localitat islandesa de Grindavik es fa de dia amb tots els membres d'una mateixa família brutalment assassinats. En un dels països del món amb menor taxa d'homicidis per habitant, el comissari de la brigada d'homicidis de Reykjavik, Ólafur Olafsson, s'enfronta al cas més escabrós que ha vist mai. Però molt aviat totes les pistes comencen a apuntar cap a un sofisticat assassí en sèrie, Augusto Ledesma, que durant diversos anys ha anat component versos regats de sang al llarg i ample d'Europa.

A Pita no li van explicar que la vida als quaranta anava a ser lleugerament diferent al que s'esperava. És una professional d'èxit, directora d'un conegut programa de ràdio, filla d'un pare que l'adora, amiga de les seves amigues i tantes coses que de vegades ni ella mateixa sap per on començar. En definitiva: Pita és una dona d'avui. Però des de fa poc, també és una dona que haurà d'aprendre a viure de manera diferent. A partir d'ara, Pita viatja sola.


A ella li agradava actuar. Ell era el noi dolent del campus. Però la seva elecció per representar junts Romeu i Julieta de Shakespeare ho va canviar tot. Igual que els personatges que encarnaven sobre l'escenari. Fins que va acabar en tragèdia quan ell li va trencar el cor. Ara han triomfat a Broadway, on han tornat a coincidir com a parella protagonista, i les seves apassionades escenes els obliguen a enfrontar-se als dolorosos records del passat. Per Ethan perdre a Cassie va ser el major error de la seva vida. Però, tot i que ell va ser el seu primer i únic amor, ella no està disposada a perdonar.

El problema és que, quan es tracta del cor, de vegades les coses que no són bones per a nosaltres resulten ser les més irresistibles. En només trenta segons la teva vida pot convertir-se en un malson. Si hi ha alguna cosa pitjor que un malson és que aquest malson es repeteixi. I entre els nostres pitjors somnis, els de tots, pocs produeixen més angoixa que un nen desaparegui sense deixar rastre. En un centre comercial, enmig de l'enrenou d'una tarda de compres, un depredador aguaita, triant la presa que està a punt d'arrabassar. Aquestes poques línies, aquests minuts d'espera, seran els últims instants de pau per als protagonistes.

XXII Premio de Novela Fernando Lara 2017. Carmen viatjava en un tren des de Barcelona quan un encreuament de mirades va canviar la seva vida per sempre. Era 1933, i Federico Escofet i Carmen Trilla, ell capità de l'exèrcit, i ella, una dona atrapada en un matrimoni infeliç, van teixir una història d'amor que ni la guerra civil, ni l'exili aconseguirien desfer, però que va deixar en els tres fills de Carmen l'empremta del desarrelament.


Estar enamorat de la dona que es vol oblidar no és una cosa que el jove i impetuós Zac Philips porti bé. Temps enrere, Zac va posar els seus ulls en Sandra, una jove de mirada i cabells castanys que li va captivar amb el seu somriure. Però quan el pare de Sandra va morir, els seus avis materns les van obligar a deixar Highlands, el seu lloc de residència, i tornar a Carlisle, un lloc en el qual cap de les dues aconseguia ser feliç, sobretot quan els seus avis es van obstinar a concertar un matrimoni. Disposat a salvar la seva estimada, Zac va partir cap a Carlisle, però en arribar allí es va trobar amb Sandra rient amb un d'aquells anglesos.

Imagina que s'acosta el estiu i no hi ha electricitat, només funciona la cuina. La teva mare té bronquitis i una infecció de ronyó. El teu germà gran ha perdut tres dits de la mà esquerra a causa de l'explosió d'una mina i, en contra de la voluntat dels teus pares, s'ha unit a la milícia popular en la guerra. A la teva germana petita li acaben de disparar i ara jeu, amb el cap ple de resquills de metralla, en un hospital on no hi ha gaire instrumental mèdic. Els teus avis paterns van morir a l'explotar una bomba que va caure a la residència d'avis on vivien.

L'autora ens s'embarca en un viatge íntim de molts anys pel subcontinent indi, pels barris massificats de la vella Delhi i les carreteres de la ciutat nova, per les muntanyes i valls del Caixmir i més enllà... Cadascun dels seus personatges està tendrament retratat. Els seus protagonistes són gent trencada pel món en què viu i després rescatada.


Novel·la juvenil En Friedrich és aparentment un noi com tots els altres. Fill únic de pares comprensius, va a l'escola amb el seu millor amic que, a més, viu al mateix edifici. La seva vida transcorre sense ensurts fins que, de sobte, comencen a succeir coses estranyes al voltant de la seva família. El pare perd la feina, un grup de gent exaltada entra a casa seva i trenca tot el que troba al seu pas, i fins i tot, l'obliguen a canviar d'escola. I tot perquè en Friedrich és jueu i viu a Alemanya en temps de Hitler.

Una mà plena d'estels és el diari d'un adolescent sirià, del qual no sabem el nom, i que escriu des de Damasc. El somni del noi és ser periodista i malgrat la pressió familiar aconsegueix el seu propòsit. Això li permetrà d'entrar en contacte amb molta gent que lluita contra el règim dictatorial del seu país. Aquesta novel·la ens transporta a la vida quotidiana del món àrab amb la voluntat de trencar tòpics i desmuntar prejudicis, resulta de plena actualitat. Plena d’elements autobiogràfics, Una mà plena d’estels és un bell cant a la llibertat.

Un adolescent anomenat Arnau ha de passar un estiu amb els seus pares en un balneari que està molt bé per a gent gran, però que al jove li resulta un suplici. No obstant això, durant aquest temps es fa amic d'un ancià molt enrotllat, Benjamí, tres velletes, i fins i tot s'enamora de l'única noia de la seva edat de tot el balneari, Carla. I és que després de tot, viurà nombroses aventures que inclouen un sospitós crim.


Kim i Emma estan predestinats, però encara no ho saben. Ella viu a Nova York i, abans de donar el gran pas i casar-se amb el seu nòvio de sempre, decideix anar a passar un estiu a la vella Europa, a París per començar. Ell viu a Barcelona i decideix anarse'n a París, després d'un acte de rebel·lia. Tot sembla indicar que es trobaran a la ciutat de l'amor.

Rubinho corre desesperat sota una pluja de projectils i explosions, fins que un gran impacte deté la seva carrera. Temps després el veiem despertar del coma en un estat d'amnèsia total. No recorda ni tan sols el seu nom. La guerra continua, el nostre protagonista inicia la seva rehabilitació i, de manera immediata, la seva instrucció com a soldat, al costat d'un grup de joves que es convertiran en els seus companys. Aviat demostrarà un talent innat per aplicar les estratègies del món virtual a la batalla que s'està lliurant en la realitat. El camí a la recerca de la seva pròpia identitat resulta complex i dolorós.

Luna és una noia alegre i riallera. Un dia, per atzar, troba un llibre amb una portada molt cridanera, que li farà dubtar entre fer cas a la seva ment (pensar amb lògica i ser realista) o al seu cor (deixar volar la seva imaginació). La seva confiança en els somnis la portarà a un altre món ple de dracs, Àngels, reis foscos i vampirs... Recorrerà els escenaris que tants cops ha imaginat i serà l'encarregada d'exercir una missió important per salvar els dos mons que tant estima.


Coneixes a Auronplay youtuber. A qui llancen a la fama Els Burlaos. Qui esbudella els pitjors videoclips d'internet. Però segurament no coneixes a Auronplay més humà, amant de la música clàssica, gran aficionat dels balls de saló i corredor empedreït. I no el coneixes perquè Auronplay no existeix. Per primer cop, el youtuber hispà més incorrecte explica com ha arribat a ser qui és. Des del seu naixement fins a l'actualitat, passant pels seus primers amics, la seva relació amb les xarxes socials, el seu pas per l’institut. I tot això amb l'estil inconfundible d’Auronplay.

En el llibre que tens a les mans hi trobaràs professors malhumorats, taquilles que costen d’obrir, amics d’infància i d’altres de més recents, entrepans mal descongelats, entrenadors de bàsquet sonats, setmanes d’exàmens interminables... En fi, el simple dia a dia d’un adolescent, que segur que és similar al teu. Perquè en el fons tots els instituts s’assemblen, a tot arreu hi ha noies estranyes i, sobretot, totes les mares són igual de pesades. Sílvia Soler i el seu fill, Ferran Muñoz, han escrit una novel·la realista i divertida sobre com viu un adolescent i com ho porta la seva mare.


Coneixements Aquest llibre està dirigit a tots aquells alumnes que vulguin orientar els seus estudis cap a les ciències econòmiques i empresarials, o bé, cursar assignatures de matemàtiques o d'estadística. L'enfocament d'aquest llibre és senzill i molt didàctic. Per a la selecció dels continguts s'ha tingut en compte allò que un alumne universitari ha de conèixer i utilitzar amb destresa per a un major aprofitament tant de les seves classes d'estadística i matemàtiques, com de la resta d’assignatures de contingut més quantitatiu.

En aquest llibre Naranjo destaca i ensenya el valor de l'autenticitat, la confiança en l'experiència real i en la comunicació sincera, i la fe en l’awareness o donar-se compte com a eina i com a meta, la vella i novíssima Gestalt.

Descobreix com incorporar aliments saludables i naturals per aconseguir el màxim rendiment esportiu, ara i al llarg de la teva vida. Aprèn a preparar les teves barretes energètiques, explora els batuts recuperadors, busca alternatives al sucre, prova altres proteïnes i abandona els prejudicis. En aquest llibre, Astrid Barqué parla amb alguns dels millors esportistes del país i comparteix amb els lectors els seus consells d'alimentació, en més de 30 receptes fàcils, pràctiques i saludables.


El doctor Jorge Pérez-Calvo tracta sobre tot tipus de problemes físics, psíquics i emocionals servint-se exclusivament de la dieta, la suplementació i uns bons hàbits. Les seves investigacions i experiència clínica li han permès combinar els seus coneixements en medicina natural i tradicional amb els últims avenços en ciència mèdica per desenvolupar un mètode extremadament eficaç, segur i rigorós que permet als seus pacients millorar radicalment la seva vida reduint, i fins i tot fent desaparèixer, les pors, la ira, l'angoixa, la irritabilitat, la tristesa o les tendències depressives. Un llibre revolucionari per entendre la profunda relació que hi ha entre l'estat físic, el psíquic i l'emocional, i com aquests, poden millorar a través d’una bona alimentació.

A causa de l’envelliment de la població, cal una definició del perfil professional del director de qualsevol centre geriàtric, de les seves característiques i competències. Les residències geriàtriques tenen diversos objectius bàsics: potenciar l'autonomia de l'ancià, actuar amb respecte i dignitat i millorar la qualitat de vida de la gent gran a través d'una bona alimentació, tractaments individualitzats que millorin les seves funcions, i activitats que desenvolupin la seva creativitat i els facin sentir-se realitzats.

L'assertivitat és un poderós recurs per a unes relacions més positives i harmonioses amb els altres. Ens permet expressar el que sentim, el que pensem i el que necessitem sense agredir ni ser agredits. És un concepte que implica, entre molts altres aspectes, la capacitat de comunicar eficaçment i amb empatia. Amb aquest llibre, les autores ens regalen un tractat essencial sobre comunicació i relacions humanes. El lector trobarà gran quantitat d'exemples i situacions quotidianes que li sonaran conegudes, d'idees i solucions que podrà aplicar en la seva vida personal i laboral. Llegir-lo li acostarà una mica més a l'art de l'exquisidesa personal i a la capacitat de comunicar-se d'una manera honesta, directa i respectuosa. L'assertivitat és un concepte de recent estudi. Eva Bach i Anna Forés ens ho despullen d'una manera senzilla, delicat, profund i proper, abocant en aquest treball tota l'experiència i sensibilitat que atresoren.


Superhumanos és una lectura inspiradora per demostrarte que molt sovint la teva ment et posa límits que, en realitat, només estan al teu cap, i que quan ets capaç de reeducar aquesta ment hipercrítica, tu pots ser el origen de grans coses. Un superhumà no és un superheroi de còmic: és una persona normal amb unes capacitats latents que, potser, no s'ha atrevit a explorar. Els autors et donen les claus pràctiques per avançar en el camí de la superació personal i per aprendre a transformar el món en un lloc millor per a tothom. Perquè en el teu interior tens la capacitat, l'energia i la voluntat que necessites per fer-ho.

Emma Roca ha aconseguit molts reptes, com participar en competicions resistència, competir sense dormir o de córrer més de 160 quilòmetres seguits i molt més... Perquè la màxima d'aquesta dona excepcional és que cal viure la pròpia vida com un repte. I, en aquesta obra, ens explica amb tot detall com ho ha aconseguit.

Aquest llibre aborda el tema de l'alimentació vegetal, desmuntant falses creences i proporcionant arguments científics que avalen el vegetarianisme i el veganisme. Davant d'això, Julio Basulto i Juanjo Càceres mostren per què, d'acord amb el coneixement científic disponible, el patró dietètic que es relaciona amb una millor qualitat de vida i, també, amb una major esperança de vida pot sintetitzar-se en la següent màxima: «Més vegetals, menys animals, i res o gairebé res de carns processades i aliments superflus». Els autors desmenteixen que l'alimentació basada en vegetals sigui una moda recent, així com les qüestions ambientals, ètiques, i fins i tot, econòmiques que avalen també optar per aquesta pauta dietètica.


Les proteïnes vegetals són molt beneficioses per a la salut: baixes en greix, riques en fibra i plenes de vitamines i minerals. En aquest llibre trobaràs receptes amb les millors proteïnes verdes (com els cigrons, les llenties, les mongetes, el tofu i la quinoa), dividides en quatre blocs: refrigeris i entrants, sopes i amanides, plats principals i postres.

Aida Domènech, més coneguda com Dulceida, ha fet un hobby de la seva professió. Gràcies al seu bloc, la moda s'ha convertit en la seva forma de presentar-se al món, la seva vida i el seu treball. Dulceida vesteix el que vol i quan vol. En el seu bloc trobaràs atrevits i originals looks carregats de personalitat, el seu dia a dia i divertits vídeos. En el seu primer llibre, ens narra el que cal i no has de portar, el més destacat dels seus viatges al voltant del món prestant la seva imatge a diferents marques, el seu pas per festivals, i trucs de bellesa i maquillatge.

Les empreses busquen per als seus equips persones motivades, lluitadores, compromeses i entusiastes. I, de fet, en la nostra vida personal tots volem ser feliços i positius. Per aconseguir aquests objectius, Victor Küppers ens explica concretament què podem fer a partir d’ara mateix per desenvolupar el nostre entusiasme, i ens aporta idees suggeridores, pràctiques i aplicables per tothom. Les claus són l’automotivació, la pro activitat i l’entusiasme, i Victor Küppers t’explica amb detall com utilitzar-les per obtenir el millor de tu mateix i el millor de la vida.


Una important multinacional cerca executiu d’alt nivell, i quatre candidats han superat la preselecció i són a la fase final. Fins on estan disposats a arribar per aconseguir la feina? Quins són els seus límits morals? La delirant selecció els enfrontarà en un combat de sentiments, ambicions i enveges, en el límit de la realitat i la ficció, la veritat i la mentida. Galceran ens proposa una divertida radiografia de les tensions i els conflictes del món laboral i de la competitivitat de la societat contemporània en una obra de teatre que ha estat un èxit clamorós.

L’autor Claudio Naranjo ens ofereix una proposta de transformació personal i col·lectiva basada en l'autoconeixement, l'emancipació, l'evolució de l'educació i el desenvolupament de l'amor. Per aconseguir-ho, necessitem d'una revolució interior que ens permeti equilibrar ment, emoció i instint. A la llum de la saviesa de l'eneagrama, Sanar la civilización, ens torna l’esperança en una societat més lliure, amorosa i harmònica que ens orienti cap a la realització del potencial humà.


BIBLIOTECA POMAR Av. Primer de Maig, s/n 08915 BADALONA Tel.: 933953507 b.badalona.p@diba.cat www.diba.cat/biblioteques http://badabiblios.cat/

2018 7 novetats juliol adults  
2018 7 novetats juliol adults  
Advertisement