Page 1

Il.Lustraci贸 El Petit Olaf . Pep Brocal


Ankh. Coco el cocodril. Bang, 2012

Aquest còmic explica una història en vinyetes de lectura fàcil i sense text. Comic per als nens que encara no saben llegir.

**************************************** A la llar d'infants. Combel, 2013

Llibre ple de camins per resseguir, solapes per obrir i textures per tocar. Podeu parlar sobre les activitats que s’hi fan mentre el petit recorda, pàgina a pàgina, com és el seu dia a la llar d’infants.


Brocal, Pep. El Petit Olaf té una idea. Bang, cop. 2012 Aquest còmic explica una història en vinyetes de lectura fàcil i sense text. Comic per als nens que encara no saben llegir.

**************************************** Gasol, Anna. Anem al metge. Baula, 2012

La Lluna va al metge amb al seva mare i el seu peluix. Primer de tot el metge visita la Lluna, que fa cas del metge i no té cap mena de por. La Lluna li diu al peluix que el següent a visitar-se és ell i que no tingui por, que ja ha vist que no passa res.

**************************************** Gómez Redondo, Susana. El Dia que la Saïda va arribar. Takatuka, 2012 El dia que la Saïda va arribar em va semblar que havia perdut totes les paraules. I per això vaig intentar buscar-les pels racons, cantons, forats, calaixos, descosits... Un àlbum que ens parla sobre la diversitat cultural.


González Felís, Joan. El Mocador màgic: el càncer. Salvatella, 2012

En moments difícils, els pares poden trobar complicat explicar als fills una malatia. Relat escrit des de el punt de vista infantil amb sensibilitat i optimisme.

**************************************** Hills, Tad. El Roc escriu una història. Joventut, 2013

El Roc estima els llibres i li encanten les paraules. Un dia té la idea d’escriure una història. Però no sap què escriure. No li ve cap història al cap. El seu mestre, el petit canari, l’aconsellarà...


Autor Ibarrola, Begoña. El Club dels valents i Tot és culpa Cruïlla, 2013 Col·lecció Contes amb sentiments

Contes que ajuden a l’educació emocional dels infants. Aquests en concret, parlen sobre la valentia i el sentiment de culpa.

**************************************** Lim, Yeong-Hee. La Nova escola de la Jinju Baula, 2012

La Jinju acaba d’arribar de Corea i avui és el seu primer dia d’escola. Tot li resulta nou: saludar, fer un petó o aprendre paraules. Però els seus companys l’ajudaran perquè se senti una més.


Marlet. La Increïble història del nen menjaparaules : un llibre per aprendre a expressar les emocions. Babulinka Books, 2013

Què passaria si un dia, un nen, es mengés la paraula alegria? I la paraula por? Una divertida història per aprendre a expressar i entendre què i com ens fan sentir les diferents emocions.

****************************************

Matsuoka, Kyoko. Un Hipopòtam a la banyera! Lata de Sal, cop. 2013 Posa a la banyera una tortuga, dos pingüins bessons, una foca, un hipopòtam i una balena... Sí, es pot!


Melling, David. En Bru i la festa de pijames i En Bru necessita una abraçada. Baula, 2012 Alguna vegada has necessitat una abraçada? En Bru sí, i per això busca l’abraçada d’ós perfecta.

No hi ha prou espai a la casa del conill. Com ho farà en Bru per dormir en aquestes condicions?

**************************************** Molist, Pep. La Moli, la Doli i la teeela de color vermeeell. Barcanova, 2013 La Doli ja és una ovella més dins del ramat. La Doli, al costat de la Moli, la seva germana gran, comença a anar l’escola, com les altres ovelles. Des de darrere un arbre, una vella guineu es fixa en ella i en el seu vestit vermell ple de flors dibuixades. La Moli haurà de fer servir l’enginy per protegir la Doli, la germana petita, de l’enorme fam de la guineu.


Rodari, Gianni.El Ratón que comía gatos. SM, 2013

“Esta es la historia de un ratón listo y muy fanfarrón que se vió atrapado en sus propias mentiras” Té unes il·lustracions divertides, recomanable per llegir a pre lectors.

**************************************** Teckentrup, Britta. El Árbol de los recuerdos. Nube Ocho : Pepa Montano, 2013

Un llibre per ensenyar-nos a comprendre fets tan importants en la vida com la mort o l'absència dels sers estimats.

**************************************** Zullo, Germano. SOS televisión. Ekaré, 2013 “Cuando la pantalla se apaga el círculo de la família se enciende”.


Il路lustraci贸 Sonja Wimmer. El Dia que la Sa茂da va arribar. Takatuka, 2012


Il·lustració:Teckentrup, Britta. El Árbol de los recuerdos

BIBLIOTECA CA N’ALTIMIRA . Avda Primavera, 2-10 (Torre Altimira). 08290 Cerdanyola del Vallès Tel. 935.807.602 / 935.807.694. b.cerdanyola@diba.cat Bloc de la secció infantil: Els Petits Lectors. www.elspetitslectors.blogspot.com.es

Novetats maig 2014  

Guia Novetats

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you