Stijlenboek BHG

Page 1

STIJLENBOEK 2-NICE


INHOUD 2-nice Urban Jungle City Loft Great Gatsby Recycle Green Ibiza Lounge Smoke & Fire Steampunk Bourgondisch Foodtruck Parade Zomer BBQ Business Event Marine Theme Oktoberfest Country & Western Olympisch Festival Congrestival Love Boat Beach Wedding Winter Wonderland Vintage Farm Kerstmarkt VIP

3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23 24-25 26-27 28-29 30-31 32-33 34-35 36-37 38-39 40-41 42-43 44-45 46-47 48-49


2 -NICE 2-nice is een veelzijdig styling bureau met event & kerst styling als specialiteit. Wij verzorgen metamorfoses van ruimtes, tijdelijk of permanent, van pril idee tot concrete uitvoering. Daarbij geven wij vorm aan idee & sfeer en hebben oog voor detail. De creaties die wij maken zijn origineel, inspirerend, eigentijds en altijd stijlvol! 2-nice ontwerpt & visualiseert de perfecte opzet voor uw event. Daarbij leveren wij maatwerk items, meubilair, thema decor, grafisch ontwerp, eyecatchers en bloemcreaties. Wij hebben kennis van zaken, zijn creatief, betaalbaar en hebben ervaring. Met dit stijlenboek willen wij u een kijkje geven in ons assortiment en van de diversiteit in sfeer en stijl laten proeven. Ook voor een concept op maat kunt u bij ons terecht, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij hopen u te inspireren, 2-nice brengt u sfeer in stijl.


URBAN JUNGLE De botanische sferen zijn geheel passend binnen de trends van nu. Hippe planten brengen een interieur tot leven, groen is helemaal hot! Hiermee geeft u, uw event tegelijkertijd een frisse uitstraling en haalt u de ongedwongen sfeer en het buiten gevoel naar binnen. Door te combineren met warme structuren en natuurlijke materialen ontstaat een stijlvol geheel. Urban Jungle geeft een vernieuwend stijlthema, rebels, verfrissend en helemaal van nu. Dit thema kan goed worden doorgevoerd tijdens congressen, beurzen en business events, het maakt de sfeer losser, ontspannen & fris.


© 2-Nice BV 2018


CITY LOFT De velvet trend mag zeker niet ontbreken tijdens de inrichting van uw event! Niets straalt meer luxe uit dan deze fluweelachtige stof. CreĂŤer het gevoel van een chique city loft, groots en meeslepend, leven en genieten van sophisticated design. Warme en stijlvolle kleuren zoals paars, donkerblauw en emerald groen, rijke materialen en volop glans. Een vleugje goud mag zeker niet ontbreken. Neem uw gasten mee in een glamoureuze inrichting met internationale allure. Gedurfd en vernieuwend en volledig passend bij de interieur trends van 2018. Goed toe te passen tijdens een zakelijk event maar ook bij een stijlvolle party!


© 2-Nice BV 2018


GREAT GATSBY “Let’s celebrate life!” Met het Great Gatsby thema haalt u de glamour van de stijlvolle jaren 20 in huis. Feestelijk maar ook zeer sfeervol en klassiek. De kleuren goud, zwart & wit staan centraal met koper en zilveraccenten, glitterend, glimmend & shiny! The Golden Age, de jaren ’20, met glamour feesten vol Jazz muziek, vintage auto’s, kristallen kroonluchters, parelkettingen, veren, kant en Art Deco. Dit thema is zeer geschikt voor tijdens de feestdagen, zowel kerst gerelateerd als inzetbaar voor het perfecte eindejaarsfeest! Maar ook goed toe te passen tijdens personeelsfeesten of huwelijksfeesten.


© 2-Nice BV 2018


RECYCLE GREEN Duurzaam & groen denken bij de realisatie van een event is een trend binnen de branche. Dit uitgangspunt is zeker ook te vertalen naar de inrichting en aankleding van een locatie. Wij creëren met ons meubilair en decoraties graag een innovatieve, stoere ruimte. Het gevoel van een do it yourself (DIY), recycle thema staat centraal. De inrichting wordt gedaan met een duurzame gedachte, van vintage, afval of bouw materialen worden nieuwe elementen gecreëerd die eyecatchers of zitgelegenheid vormen. Dit gecombineerd met items van nu die wel zo geproduceerd zijn dat ze de juiste industriële of retro look hebben. Er ontstaat een creatieve mix die toepasbaar is bij congressen, beurzen en zakelijke events. Ook goed te gebruiken in stand ontwerp.


© 2-Nice BV 2018


IBIZA LOUNGE De sfeer van zwoele zomeravonden vertalen op uw event? Kies dan voor het Ibiza Lounge stijlthema. Dit thema geeft een mooi contrast tussen het feesten in de trendy nachtclubs en de love, peace & happiness vibes. Luxueus in pasteltinten met een witte, moderne basis aangevuld met chique koper en goud tinten. Het houtje touwtje hippiemarkt gevoel mag uiteraard niet ontbreken met ruwere, natuurlijke materialen. Dit thema kan zowel tijdens business events in een uitgeklede variant worden toegepast als bij personeelsfeesten tot in de late uurtjes. Ook ideaal toe te passen wanneer een bruidspaar op zoek is naar een aankleding tijdens de romantische dag.


© 2-Nice BV 2018


SMOKE & FIRE Op zoek naar de perfecte styling voor een outdoor event? Het lekkerste van de zomer is buiten eten! Wij bieden een stoer, no nonsens stijlthema met pit, helemaal van deze tijd! Echte mannen houden van het sissende geluid van de BBQ, zet ze boven het rokende vuur, smeulende kolen en het oermens komt weer boven. Dit stijlthema is robuust, krachtig en mannelijk met veel hout, roest industriĂŤle accenten, leer en denim. Ideaal te plaatsen tijdens een foodtruck festival, tuinfeest of op een buiten terras maar ook zeker binnen toepasbaar. Smoke & Fire, een stijlthema voor een stoere doelgroep.


© 2-Nice BV 2018


STEAMPUNK Steampunk, daar waar het verleden en de toekomst samensmelten! Dit stijlthema verwijst naar de verhalen die zich afspelen in een tijd dat stoom de grootste krachtbron was maar ook naar elementen die fantasie bevatten, zoals futuristische uitvindingen en machines. Het stijlthema geeft de voorkeur aan metaal boven kunststoffen. In tegenstelling tot ‘less is more’, geeft Steampunk de vrijheid om het zo groot te maken als u dat wilt. Een ruige & industriële look wordt gecreëerd met koper accenten. Zowel experimenteel als stoer, daarnaast zeker ook sfeer & stijlvol is.


© 2-Nice BV 2018


BOURGONDISCH Dit stijlthema is voor de echte levensgenieters! Heerlijk lang en uitgebreid tafelen en borrelen met vrienden, familie of collega’s, zowel ideaal voor een zakelijke bijeenkomst of diner waarbij netwerken centraal staat maar ook goed passend bij een bruiloft. Natuurlijke materialen gecombineerd met warme, chique koper en goud tinten maken dit thema zeer stijlvol. Denk aan olijfbomen, bloemcreaties in wijnflessen & macramÊ hangers en sfeervolle lichtjes. Haal de warmte en knusheid in huis!


© 2-Nice BV 2018


FOODTRUCK PARADE Met de voeten in het gras, omgeven door foodtrucks en bars, terrasjes met gestileerd meubilair om te kunnen netwerken, sfeervolle verlichting, vrolijke kleuren en gave props maken dit stijlthema extra feestelijk en sfeervol! Het vrije en buitengevoel van een Parade kan zowel naar binnen worden gehaald als op een buiten terrein worden toegepast. Toepasbaar op zakelijke events, outdoor events, personeelsfeesten etc. Het parade thema en Congrestival thema zijn ook erg goed te combineren. En voor de echte buiten bruid creĂŤren wij het perfecte wedfest!


© 2-Nice BV 2018


ZOMER BBQ Met dit stijlthema wordt uw locatie omgetoverd tot een zomerse, happy backyard! De kleuren groen & roze staan centraal, verassende en gekke combinaties worden gemaakt om het geheel extra vrolijk in te richten. We kiezen voor kleurrijk & zonnig, de Urban Jungle trend wordt toegepast in heerlijke Summer Vibes. Ideaal om de zomer te vieren en in te luiden samen met uw collega’s. Haal met ons het zonnetje in huis!


© 2-Nice BV 2018


BUSINESS EVENT Voor elke zakelijke bijeenkomst, presentatie, beurs of congres verzorgen wij een passende inrichting. Met een neutrale, strakke maar toch trendy, witte basis voegt u eenvoudig uw huisstijl toe door bijv. logo, beeldmerk of kleur. Zo komt uw bedrijf of boodschap duidelijk naar voren. Het meubilair en de decoraties zijn zowel toe te passen in een presentatieopstelling als tijdens een na-borrel, een sitdown diner tijdens het netwerken. Design gecombineerd met de frisheid van bloem & groen creaties zorgen voor een stijlvolle balans. Toe te passen bij vele locaties en settingen, kleurstelling altijd in overleg.


© 2-Nice BV 2018


MARINE THEMA Een Marine thema is op vele manieren toe te passen op uw event. Wij hebben de woeste wereld op zee vertaald naar een stoer en trendy stijlthema. Rouwe elementen van diverse soorten hout, metalen structuren gecombineerd met groene, frisse items en blauw & natuurtinten worden gemixt. Creatief strandjutten zorgt voor een vernieuwende en hippe mix van meubilair & decoraties. Dit thema kan goed worden uitgebreid met de piraten look of worden gecombineerd met stijlthema Beach.


© 2-Nice BV 2018


OKTOBERFEST Een gezellig Oktoberfest past helemaal bij het vieren van de start van het najaar! Frisse tinten van blauw en wit gecombineerd met groen en sfeervolle verlichting. Goed toe te passen tijdens bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Trek uw lederhose of dirndl aan en ga los op de tiroler klanken. Dit Duitse volksfeest brengt uw gezelschap samen en in feeststemming. Kan op een stijlvolle manier worden vertaald, wij zorgen voor een strak en trendy eindresultaat.


© 2-Nice BV 2018


COUNTRY & WESTERN Kies voor ons Country & Western stijlthema en creÍer de wild west look & feel. Het Amerikaanse, landelijke gevoel in een stoer en trendy jasje met als uitgangspunt de echte cowboys & indianen. Robuuste, ruige decoraties worden gecombineerd met vintage items. Met veel oog voor detail, elementen als blikken met cactussen, strobalen, cowboyhoeden, hoorns, lasso’s, veren en schedels! Leuk toe te passen tijdens een personeelsfeest, entertainment en activiteiten zijn volledig af te stemming op de inrichting van de locatie, zowel binnen als buiten te plaatsen.


© 2-Nice BV 2018


OLYMPISCH FESTIVAL Organiseer in een ongedwongen sfeer uw congres of business event, het sportieve en zakelijke gecombineerd met de sfeer van een festival! Als echte sportliefhebber kunt u kiezen voor dit stijlthema met een Olympisch tintje, de huisstijl van het ringen logo staat centraal. Een sportieve maar toch strakke inrichting, met verfrissende elementen die het buiten gevoel naar binnen halen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld uw activiteiten van de dag aanpassen op dit stijlthema. En het is uiteraard nog passender voor dit stijlthema te kiezen tijdens de spelen zelf!


© 2-Nice BV 2018


CONGRESTIVAL Wij toveren uw event om tot Congrestival, zowel trendy als inspirerend! Festivals zijn populairder dan ooit. Naast dat wij creatieve, muzikale, outdoor festivals en locaties voorzien van bijpassende decoraties is deze sfeer ook goed te vertalen naar een zakelijk evenement. Dit concept is zowel outdoor als indoor te realiseren. In de buitenlucht kan het weer sfeerversterkend zijn maar dat zomerse, vrolijke en frisse gevoel kan ook naar binnen worden gehaald! Business events vinden zo plaats in een ongedwongen sfeer zonder hun betekenis te verliezen. Het brengt uw medewerkers, team of klanten in de juiste stemming.


© 2-Nice BV 2018


LOVE BOAT GeĂŻnspireerd op deze televisieserie maken uw gasten een tocht op een romantisch cruise schip! De blauwe tinten van het water worden gecombineerd met de kleuren van de liefde, roze en rood. Een stijl met een vrouwelijke touch, de glitter & glamour vibes op zee. Stoere decoraties worden gecombineerd met shiny items, een vleugje goud en koper mag niet ontbreken. Het vakantie gevoel en de ongedwongen sfeer geven ontspanning. Maar een spetterend afsluiting van uw event kan met dit stijlthema zeker niet ontbreken!


© 2-Nice BV 2018


BEACH Kies voor een verfrissend Beach thema! Een combinatie van strand, zee en de onderwaterwereld zorgt voor een ontspannen, rustige en stijlvolle sfeer. Een trendy basis van wit gecombineerd met blauwtinten en groene eyecatchers. Zakelijke events worden meegenomen in het vrije, frisse gevoel. Maar ook een bruiloft is zeer goed af te stylen in dit stijlthema. En vergeet de echte Beachparty’s uiteraard niet!


© 2-Nice BV 2018


WEDDING Tijdens een van de belangrijkste dagen van uw leven mag de juiste sfeer en stijl zeker niet ontbreken! Romantische decoraties in bijv. pasteltinten verzachten de zoete sfeer. Maar u kunt uiteraard kiezen voor uw eigen kleurstelling naar wens, deze decoraties zijn toe te passen in iedere smaak en voorkeur. Naast de basis decoraties zoals een prieel, bloemwerk, ballonnen etc. kunt u ook een van de andere stijlthema’s toevoegen. Denk aan festival items voor een echt wedfest, de glamour decoraties van Great Gatsby of de glitter van de Ibiza lounge!


© 2-Nice BV 2018


WINTER WONDERLAND Het einde van het jaar nodigt u uit om dit feestelijk af te sluiten! Neem uw gasten mee in de sprookjesachtige en magische witte wereld van een Winter Wonderland. Een ultieme beleving die tijdens de wintermaanden iedere locatie omtovert tot een chique en winters landschap. IJzige, glitterende decoraties worden sfeervol uitgelicht. Wij zorgen voor het winterse gevoel, de kou van buiten maakt het binnen juist warm & gezellig! Toe te passen in elke locatie bij elke gelegenheid, omarm de winter!


© 2-Nice BV 2018


VINTAGE FARM Het Vintage Farm stijlthema is landelijk en geeft een gemoedelijke look & feel aan uw locatie of event. Dit in een modern jasje met een vintage finishing touch zorgt voor een huiselijk, knus en warm gevoel in de ruimte. Zowel voor zakelijke events als huwelijksfeestjes en geschikt voor binnen en buiten! Zorgt voor intimiteit en roept het gevoel op van herkenbaarheid en nostalgie, een leuke combinatie.


© 2-Nice BV 2018


KERSTMARKT Aan het einde van het jaar is het tijd voor warmte en gezelligheid. Met ons kerstmarkt stijlthema haal je de knusse kerst in huis, rondstruinen op de markt, glßhwein en warme chocolade erbij, sfeervolle lichtjes, warme kleden, knisperende vuurtjes‌ Zowel binnen als buiten toepasbaar. Voor personeelsfeesten maar ook voor het uitdelen van relatiegeschenken, zakelijke events of eindejaarsfeest. Biedt tijdens de koude maanden warmte, ook zonder versierde kerstbomen in te zetten in november of januari.


© 2-Nice BV 2018


VIP Everyone is a VIP! Waan u met ons VIP stijlthema in de wereld van glitter & glamour. Ideaal toe te passen tijdens een gala avond, diner of personeelsfeest. Het geeft de gasten een exclusief en feestelijk gevoel mee, een bijzondere avond in stijl. Perfect te combineren met casino activiteiten, zowel in te zetten met Las Vegas items als Hollywood items maar is ook zeer goed inzetbaar zonder teveel poespas. Decoritems uit het VIP thema kunnen ook gemixt worden met items uit ons Great Gatsby thema.


© 2-Nice BV 2018


2-nice B.V. Nieuwe Havenweg 53c 1216 BL Hilversum

035 82 00 386 info@2-nice.nl www.2-nice.nl


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.