Tabbert 2024

Page 1

FÖR ALLA SOM FÖRVÄNTAR SIG MER

NU MED NYA TABBERT SENARA! NYHET

BÄSTA TABBERT-VÄNNER,

känn livet i varje ögonblick.

Mer flexibilitet, mer frihet och den tillfredsställande känslan av att vara hemma – det är just det som vi tycker så mycket om med vårt favoritsätt att semestra tider som dessa! Till TABBERTS 70-årsjubileum är vi extra glada att kunna presentera en ny husvagn som är fullmatad med aldrig förr skådade inredningsdetaljer och som har ett helt nytt utseende både invändigt och utvändigt. TABBERT SENARA är vår nya instegsmodell – till ett överkomligt pris, många olika planlösningar och med en riktigt spännande utformning! Samtliga TABBERT-modeller speglar alltid aktuella semester- och boendetrender. Avstå inte från något! Känn dig som hemma tack vare inredningskoncept som är lika eleganta som behovsanpassade på TABBERTS kvalitetsnivå! Endast en husvagn som är perfekt anpassad efter dina behov garanterar nämligen förtrollande ögonblick och skapar unika minnen, som du bär med dig hela livet.

Vänliga hälsningar

Ditt TABBERT-team

INNEHÅLL

TYPISKT TABBERT 4

TABBERTS KOMPETENSER

SENARA 12

FÖR ALLA SOM FÖRVÄNTAR SIG MER

CELLINI 22

DET EXKLUSIVA MÄSTERVERKET

PUCCINI 30

SEMESTERNÖJE FÖR DE SOM HAR KRAV

PANTIGA 38

CONNECTED TO LIFE

DA VINCI 46

STRÅLANDE ÖGONBLICK

PLANLÖSNINGAR 52

WWW.TABBERT.COM 3 2 REDAKTIONELL
NYHET

TABBERTS KOMPETENSER 6

Det har hänt mycket sedan Alfred Tabbert lät bygga de första

TABBERT-husvagnarna för 70 år sedan. Ända fram tills idag drar fordonen nytta av hans känsla för kvalitet, hans kärlek för detaljer, hans begeistring för nya tekniker och hans djupgående hantverkskänsla som möbelmakare. Utifrån historien står märket

TABBERT för husvagnar med överlägsen kvalitet som behåller sitt värde och för premiumfordon med finslipat hantverk med excellent utrustning.

70 års strävan efter perfektion utan att kompromissa visar sig i sex kärnkompetenser som präglar varje idé, driver på varje teknisk utveckling och påverkar varje grepp i företaget.

WWW.TABBERT.COM/SE/KOMPETENSER

KVALITET BELÖNAS!

TABBERT börjar det nya modellåret med många utmärkelser och kommer också i år att övertyga med den beprövade kvaliteten och frisk innovationsanda.

Kunskap om design, hantverksprecision och en utpräglad känsla för tidsanda bestämmer den fängslande utstrålningen för en TABBERT.

Pionjäranda är en del av vårt DNA – alltid ett steg före. TABBERT sätter standarder – och har gjort det kontinuerligt sedan nästan 70 år.

TABBERT ger alltid ett behagligt rumsklimat med varierade och unika lösningar inom området påbyggnad, teknik och möbelkonstruktion.

LÅ NG HÅLLBARHE T

UNDE R GE NE RATI ON ER

I alla husvagnar av märket TABBERT satsar vi som standard på tekniska funktioner som bidrar till säkerheten vid körning och på semesterorten.

Kvalitetsmaterial, de senaste tillverkningsteknikerna och noggranna kvalitetsprocesser bidrar i hög grad till att våra husvagnar behåller sitt värde.

TR

ADITIO N

5 4
CARAVANS DES JAHRES 2023 2. PLATZ Tabbert Da Vinci Mittelklasse
FÖR LI VE T
DESIGN
KLIM AT
AT T TR IVAS I
SOM PRINCIP
INNOVATION
SÄKERHET FRÅN A TI LL Ö
Boendetrender, möblemang och teknik förändras men TABBERT har hållit fast vid grundarens krav på fordonen, nämligen att de ska vara tidlösa mästerverk. ME D TI DS AN DA
DETTA TALAR FÖR TABBERT BIG

PIONJÄR MED FINGERTOPPSKÄNSLA

Föreningen av innovationsanda och traditionella värden visar vägen mot den mobila framtiden och gör TABBERT till branschens förmodligen obestridda ledare när det gäller kvalitet. TABBERT är nämligen fortfarande en manufaktur i ordets rätta bemärkelse. På plats sågar och hyvlar man och med kärlek för detaljer utförs många arbetssteg för hand. Sakkunniga experter drar rör, kablar och slangar och monterar varje del med säkra handgrepp med strävan att skapa ännu ett mästerverk. På så vis skapas varje unik TABBERT-husvagn, som respekteras av konkurrenterna och älskas av ägarna.

INNOVATION

SOM PRINCIP

KÄNN DIG SOM HEMMA

PÅ OUTFORSKADE PLATSER

Utvecklingar från TABBERT som Slide-Out-modellen, ett kök i L-form eller multi-LED-baklyktor hade varit otänkbara om man inte hade varit villig att bryta inlärda mönster. Med drivkraften från TABBERT-älskarnas önskemål och entusiasm konstruerar våra utvecklare därför hela tiden smartare möbelkombinationer för en avkopplande semestervardag. Genomtänkta säkringsanordningar för lådor, skåp och hyllor håller allt stabilt medan man kör. Också med vattenfiltret bluuwater som är installerat som standard, velocate® GPS-lokaliseringssystemet eller Smart-Home-språkstyrningen har TABBERT skapat nya standarder i branschen.

7 6 TR ADITIO N ME D TI DS AN DA
TABBERTS KOMPETENSER MER INFORMATION PÅ TEMAT TRADITION: www.tabbert.com/se/tradition MER INFORMATION PÅ TEMAT INNOVATION: www.tabbert.com/se/innovation WWW.TABBERT.COM/SE/KOMPETENSER

KLIM AT AT T TR IVAS I

REKOMMENDERAS STARKT UNDER ALLA ÅRSTIDER

Klara vinternätter eller strålande solsken? Semester med husvagn är omväxlingsrik och din TABBERT ger ett behagligt rumsklimat vid alla temperaturer. Genom den utmärkta isoleringen husvagnens påbyggnad och den innovativa klimattekniken tar din TABBERT emot dig med gemytlig värme på vintern och en behaglig svalka på sommaren.

DESIGN

DESIGN ÄR MER ÄN UTSEENDE

I en TABBERT bildar stil och funktion en extraordinär symbios. TABBERTflottan visar redan på långt håll vad den går för. Förstklassig tillverkning kombineras med ambitiösa designkrav för att skapa en unik formgivning för interiör och exteriör, den är personbilsinspirerad, markant och självsäker. Ett lysande exempel är den innovativa TABBERT multi-LEDbaklyktan. Den tar inte bara upp farten och kraften hos TABBERT som designelement. Den har också blivit en ny branschstandard med dynamisk blinkers, homogen ljusfördelning och innovativa felsensorer.

MER INFORMATION

PÅ TEMAT DESIGN: www.tabbert.com/se/design

9 8
MER INFORMATION PÅ TEMAT KLIMAT: www.tabbert.com/se/klimat
FÖR LI VE T TABBERTS KOMPETENSER
WWW.TABBERT.COM/SE/KOMPETENSER

TEKNIK, SOM DU KAN LITA PÅ

Säkerhet har många ansikten. Hos TABBERT känner vi till alla. Upplev ojämförbar körsäkerhet tack vare säkerhetskoppling och antisladdsystemet. Lita på att allt stannar på sin plats med våra gedigna förvaringslösningar och koppla av på ställplatsen med vissheten att din TABBERT står säkert där du vill att den ska stå.

MEDIKIT-VÄRDECHECK:

VÄRDECHECK FÖR ETT EXKLUSIVT RESEAPOTEK

I din TABBERT finns en värdecheck för ett MediKit. Det innehåller olika apoteksläkemedel som kan vara bra att ha med sig på resan, bland annat värk- och allergitabletter. På så vis är du alltid optimalt förberedd.

* En värdecheck som kan lösas in i utbyte mot ett reseapotek medföljer fordonet. Reseapoteket innehåller läkemedel som endast säljs på apotek. Värdechecken kan därför endast lösas in på ansvarigt MediKit postorderapotek på www.medikit.shop. På www.medikit.shop finns mer information om MediKit.

LÅ NG HÅLLBARHE T

UNDE R GE NE RATI ON ER

10.000 KM SKAKANDE –MEN INGET HAR RÖRT SIG

För att du ska ha glädje av din TABBERT under en lång tid ställer vi de högsta kraven på material och utförande. Det var lika sant förr som idag. En TABBERT håller nämligen hela livet. Vi arbetar alltid med utvalda och mycket krävande testprocedurer och simuleringar. Vi letar medvetet efter de svåraste vägbeläggningarna, de längsta sträckorna och banorna för att testa våra fordon också vid de tuffaste förhållandena och mest krävande körvillkoren. Det kan du lita på – sedan 70 år och för de bästa ögonblicken i livet.

MER INFORMATION

PÅ TEMAT SÄKERHET: www.tabbert.com/se/saekerhet

MER INFORMATION

PÅ TEMAT LÅNG HÅLLBARHET: www.tabbert.com/se/lang-hallbarhet

11 10
FRÅN A TI LL Ö
SÄKERHET
TABBERTS KOMPETENSER WWW.TABBERT.COM/SE/KOMPETENSER

FÖR ALLA SOM FÖRVÄNTAR SIG MER

Den är markant, lyxig och innovativ. Nya TABBERT SENARA imponerar med sin personbilsinspirerade exteriör, medan interiören bjuder på en trivsam och avkopplande miljö med långa siktlinjer och ett 360°-belysningskoncept. De mångsidiga planlösningarna för SENARA präglas av karaktäristiska linjer och modellen är utrustad med innovativa bekvämligheter. Det gör den banbrytande inte bara utseendemässigt utan även när det gäller funktionerna. Den innovativa placeringen av hyllor och förvaringsutrymmen, fönster, rymliga sittplatser och takbäddar (460 E) i sovdelen gör husvagnen till resans mittpunkt, där komforten alltid är i fokus. Mer dynamik, mer form och mer hemmakänsla – och allt till ett instegspris!

Läs mer

+ Banbrytande och prisvärd instegsmodell med allt som gör en TABBERT till just en TABBERT

+ Personbilsinspirerad, sluten exteriördesign

+ Innovativ design på invändiga ytor

+ Stora fönster i vardagsrummet

+ Bakgrundsbelyst fotovägg och inbjudande kaffehörna

+ Fällbar extra bänkskiva (tillval)

+ Taksäng i sovdelen (460 E)

+ Funktionsbaserade planlösningar för familjer

13 12 SENARA
WWW.TABBERT.COM/SE/SENARA NYHE T SENARA 460 E 2,3

MODIG INSPIRATÖR

MED IMPONERANDE PROFIL

Med målet att minska husvagnens visuella tyngd, arbetade TABBERTs exteriördesigners för att ge TABBERT SENARA en sportig, dynamisk look genom att använda sig av designelement inspirerade av bilindustrin. Elegant uppåtsträvande linjer och ytor som sömlöst sammanfogas över komponenterna ger en nästan monolitisk helhetsbild. Framför allt fronten och bakpartiet skiljer sig avsevärt från det man är van vid, tack vare de sömlösa övergångarna. De unikt utformade baklyktorna, smala och utdragna mot sidorna, sticker däremot ut med sin bilinspirerade design.

I LINJE MED RUM OCH TID

Enkel och stilren formgivning – kreativa materialval. Interiört överraskar SENARA med spännande designelement som följer de senaste trenderna. Däribland övergångar som skapar struktur mellan olika ytor och möbeldetaljer med varierande färger och ytstrukturer. I bodelen ersätter hyllor överskåpen, vilket ger plats för ljus och bilder. Ljusa sittgrupper med ett fåtal kuddar integreras på ett smart sätt i dekorerna, som sömlöst övergår från skåp och lådor till väggpartierna bakom dem. Genom att kombinera ett innovativt belysningskoncept uppnås en unik känsla av hemtrevnad, utan att kompromissa när det kommer till förvaringsutrymme.

15 14 SENARA
WWW.TABBERT.COM/SE/SENARA NYHE T
SENARA 460 E 2,3
SENARA 460 E 2,3
SENARA 460 DMK 2,3

Utan, eller bara med några få, bilder förmedlar fotoväggen i SENARA en känsla av elegant enkelhet i vardagsrummet. Det är helt enkelt upp till dig att skapa en mer eller mindre personlig atmosfär omkring dig.

Akustikpanelen som ligger bakom, med en autentisk träliknande design, utgör inte bara en charmig kontrast, utan skapar också bakgrunden till kaffehörnan med matchande underskåp – en stilfull detalj på alla sätt och vis! Rummet får en ännu mer personlig touch genom hyllan som sträcker sig över fotoväggen, med plats för det som just du vill ha där. En välavvägd och stämningsfull belysning anpassad till interiördesignen ger rätt ljus i SENARA, särskilt bredvid de stora fönstren.

MER RUM FÖR KREATIVITET

Inget är slumpmässigt. Användningen av olika dekorer på väggar, möbler och ytor SENARA kan alltid relateras till specifika syften och ändamål. En stor fotovägg med bakgrundsbelysning i bodelen leder blicken från en vägg till en annan, och tillåter dig att utforma myshörnan på ett helt personligt sätt. Det stilrena köket i SENARA, utformat med raka linjer enligt designkonceptet, tar en mer subtil roll med en övergripande harmonisk materialkombination. Dock med alla fördelar som förväntas av ett TABBERT-kök, inklusive en kombinerad gaspis med två brännare och diskho samt ett kylskåp. En annan integrerad och genomtänkt designdetalj är den uppfällbara extra arbetsytan (tillval), som möjliggör en enkel matlagningsupplevelse.

17 16 SENARA WWW.TABBERT.COM/SE/SENARA
NYHE T
SENARA 460 E 2,3 SENARA 460 E 2,3 SENARA 460 E 2,3 SENARA 490 TD 2,3

NYHE T

PÅ HÖJDEN FÖR DJUPA DRÖMMAR

När man betraktar bodelen blir man särskilt uppmärksam på den imponerande höjden hos sängarna i SENARA 460 E. Med hjälp av trappsteg och den genomtänkta placeringen av badrummet, tillsammans med de separata möbelelementen, skapas en tydlig avgränsning och en privat känsla i sovdelen. Sängens höjd erbjuder en praktisk fördel genom att skapa förvaringsutrymme för diverse packning och större föremål. TABBERT bevarar den karakteristiska, generösa känslan av rymd genom att använda plattare överskåp över huvudänden och centralt placerade ljuskällor.

Inredningskonceptet i SENARA vågar satsa på en minimalistisk och tydlig design, men självklart har man inte kompromissat med förvaringsutrymmet – det är bara fördelat på ett annat sätt. Möblemanget har nyttjats optimalt av interiördesignerna för att rymma all campingutrustning, kläder och tillbehör för anspråksfulla campare. Möbelluckor, hyllor, skåp och förvaringsfack integreras antingen smidigt i helhetskonceptet med raka linjer. Eller så sticker de medvetet ut genom form, ytor och belysning för att framhäva vissa speciella inredningsdetaljer.

19 18 SENARA WWW.TABBERT.COM/SE/SENARA
SENARA 460 E 2,3 SENARA 460 DMK 2,3 SENARA 460 E 2,3 SENARA 460 DMK 2,3

Tydliga linjer och olika ytbeläggningar som delar upp rummet präglar också badrummen nya SENARA. Armaturer i krom och stilren trälook bidrar till känslan av badrumslyx.

Handdukar, tvålar och hygienprodukter hittar sin plats i skåpen –att hyllorna integrerats i väggformen och har en ergonomiskt rundning gör att man snabbt kommer åt de viktigaste småsakerna.

KLÄDSELALTERNATIV

* Vid den angivna vikten rör det sig om den högsta tekniskt tillåtna vikten. Fler tilläggsalternativ samt juridisk och teknisk information på temat “fordonsvikter” finns på configurator.tabbert.com/se

ACTIVE SILVER STAR har innovativt, smutståligt Clean-Active-material.

LEAF TYG/KONSTLÄDER SUNSET SKY TYG  ACTIVE SILVER STAR TYG ACTIVE LINE*

SENARA 400 QD 2,3 SENARA 550 E 2,3 SENARA 490 TD 2,3 SENARA 460 E 2,3 SENARA 460 DMK 2,3 SENARA 620 DMK 2,5 6 + 2 6 + 2 4 4 3 + 1 2 4 + 2 2 606 697 697 775 733 232 232 232 250 232 232 873 4 + 2 2 4 + 2 2 SENARA 21 20 2,3 = BREDD 2,32 M 2,5 = BREDD 2,5 M X.XXX
MÖJLIGT SOM TILLVAL) ANTAL SOVPLATSER FOTO FORDON LÄNGDER OCH BREDDER CM x
HÖGSTA TEKNISKT TILLÅTEN VIKT I KG (VID STANDARDCHASSI, TOTALVIKTSHÖJNINGAR
PLANLÖSNINGAR
SILKY
Tillval mot pristillägg SOVPLATSER
TILLVAL
+ x Klädselalternativet
SOM
x
WWW.TABBERT.COM/SE/SENARA NYHE T 1.400* 1.600* 1.700* 1.600* 1.500* 2.000* PLANLÖSNINGAR FÖR FAMILJER Download PDF
SENARA 460 E 2,3 SENARA 460 E 2,3 SENARA 460 E 2,3

VÄLKOMMEN TILL GRÄNSLÖS DESIGN

TABBERTs flaggskepp CELLINI förenar hantverks- och ingenjörskonst på högsta nivå och definierar lyxklassen på ett nytt sätt. De eleganta linjerna och den tredimensionella utformningen på CELLINI-designen bryter gränserna för traditionellt husvagnsbyggande och präglar det unika utseendet på den här premiumhusvagnen. Redan den personbilsinspirerade exteriören imponerar med den markanta, sportiga bakdelen som mynnar ut i en aerodynamisk, lågt sittande spoiler. Och medan den unika slide-out-funktionen kommer att dra till sig uppmärksamheten på varje campingplats, kan du också se fram emot ett antal banbrytande innovationer inuti husvagnen.

+ Unikt lyxig rums- och boendekänsla

+ Sofistikerat belysningskoncept med hög designstandard

+ Genomarbetade ytor med ett autentiskt utseende och känsla

+ Multifunktionell sittgrupp i äkta läder med justerbar grad av fasthet, utformad som en lyxig lounge

+ Truma klimatanläggning som standard

+ Golvkoncept: Funktionsgolv med boxar i golvet

+ Front och bakdel med LFI-teknik

23 22 CELLINI WWW.TABBERT.COM/SE/CELLINI
CELLINI 750 HTD 2,5 SLIDE-OUT
Läs mer

UTTRYCK FÖR

PERSONLIGHET

Exklusivitet och genomtänkt design – femstjärnig lyx precis som du vill ha det. Som slide-out-version där köks- och sovdel kan skjutas ut tar den mobila sviten emot dig med en överväldigande känsla av rymd. De finaste materialen, eleganta dekorer som ger intryck av äkta trä och ett inredningskoncept som är genomtänkt in i minsta detalj definierar husvagnslivet på ett helt nytt sätt. Extra imponerande är belysningselementen i CELLINI, som är harmoniskt integrerade i möblemanget. En dämpad stämningsbelysning bidrar med mjukt ljus från taket. Överskåpsluckor och lådor med indirekt belysning sprider ett fint skimmer. Betydligt mer iögonfallande är det extravaganta ljustaket över PREMIUM-entrédörren. Kombinerat med LED-läslamporna i TABBERT-design skapar de en magnifik känsla i CELLINI.

CELLINI 25 24 WWW.TABBERT.COM/SE/CELLINI
Den extravaganta CELLINI LED-ljuspanelen ovanför entrédörren ger ett varmt välkomnande. Det lika sofistikerade möblemanget är perfekt integrerat. CELLINI 750 HTD 2,5 SLIDE-OUT CELLINI 655 DF 2,5 CELLINI 655 DF 2,5

UTSÖKTA BEKVÄMLIGHETER BÅDE DAG OCH NATT

Ett litet mellanmål eller en stor femrätters? Även i köket i CELLINI hittar du en optimal kombination av elegant design, möbler utformade med känsla för detaljer och teknisk finess. De rymliga arbets- och avlastningsytorna i slide-outen gör att du kan njuta redan när du lagar maten. Här finns infälld dubbel diskho i rostfritt stål och elegant kromad armatur bredvid hällen med 3 lågor. I de sex upplysta, helt utdragbara lådorna finns plats för allt som är viktigt för finsmakaren. Både dekorativa och användbara redskap finner en harmoniskt integrerad plats på den upplysta hyllan och i kökets bakvägg.

I den kungligt utrustade badrums- och sovdelen i CELLINI väntar en privat tillflyktsort, där man kan dra sig tillbaka och varva ner efter den gångna dagen. En bekväm CELLINI-queensize-säng med justerbar sänggavel, omgiven av ljuspaneler och spotlights som är smart integrerade i inredningen, lockar dig in i drömmarnas värld. CELLINI-designernas känsla för detaljer märks också i badrummet, genom den genomtänkta användningen av ljus och de många sofistikerade detaljerna –som komfortduschen i 655 DF eller det kromade tvättstället och stora takfönstret i 750 HTD.

27 26 CELLINI WWW.TABBERT.COM/SE/CELLINI
I den belysta höga hyllan med låda lackerad i svartglans i planlösningen 655 DF 2,5 finns extra förvarningsutrymme. CELLINI 750 HTD 2,5 SLIDE-OUT
SLIDE-OUT
CELLINI 750 HTD 2,5 CELLINI 750 HTD 2,5 SLIDE-OUT CELLINI 655 DF 2,5 CELLINI 750 HTD 2,5 SLIDE-OUT

DRAR BLICKARNA TILL SIG

Eftersom anslutningar för el och kommunalt vatten är integrerade i det bakre bagageutrymmet, undviker man köldbryggor från genomgångar i sidoväggarna.

Sittgruppen i CELLINI är gjord av äkta läder och har höj- och sänkbara nackstöd. På så sätt sitter du alltid bekvämt, oavsett om det är upprätt eller i relaxläge. Dessutom kan hårdheten i sittgruppen ställas in med en knapptryckning – och vid behov finns ett utfällbart barbord.

* Vid den angivna vikten rör det sig om den högsta tekniskt tillåtna vikten. Fler tilläggsalternativ samt juridisk och teknisk information på temat “fordonsvikter” finns på configurator.tabbert.com/se

Indirekta spotlights kastar ett nätliknande ljus på sovrumsväggen i konstläder.

X.XXX HÖGSTA TEKNISKT TILLÅTEN VIKT I KG (VID STANDARDCHASSI, TOTALVIKTSHÖJNINGAR MÖJLIGT SOM TILLVAL)

LÄNGDER OCH BREDDER CM x

ANTAL SOVPLATSER FOTO FORDON

KLÄDSELALTERNATIV OCH LOUNGE

PURPLE

FUNKTIONELL LOUNGE

IVORY LEAF KONSTLÄDER CREAM NATURE ÄKTA LÄDER

Den bakgrundsbelysta CELLINI-texten och de moderna breda LED-baklyktorna gör den sportiga bakdelen till en statussymbol.

4 4 936 1.027 250 250 29 28 CELLINI WWW.TABBERT.COM/SE/CELLINI
PLANLÖSNINGAR
STONE TYG
Tillval mot
endast möjligt med Cream Nature.
pristillägg. CELLINI-lounge
2,5 = BREDD 2,5 M
Download PDF
3.500* 2.500*
CELLINI 750 HTD 2,5 Slide-Out CELLINI 655 DF 2,5 CELLINI 655 DF 2,5 CELLINI 750 HTD 2,5

+ Uppfyller de högsta kraven på komfort, design och teknik

+ Lyxig, behaglig stämning

+ Belysning som en integrerad del av interiördesignen

+ Extra breda enkelsängar (beroende på planlösning)

+ Stort kök i 655 EL 2,5

+ Komfortdusch i 685 DF 2,5

+ Rymligt badrum i 750 HTD 2,5

+ Golvvärme som standard

Läs mer

ENASTÅENDE DESIGN AV HÖGSTA KVALITET

Så nära har du aldrig varit sjunde himlen! Med sin innovativa interiördesign har PUCCINI satt en ny standard för ultimat komfort och trivsel. Med sitt imponerande ljuskoncept, som utgör framträdande stilelement, och enastående exteriördesign, är PUCCINI en ikon när det kommer till exklusiv komfort och modern boendedesign. En enastående höjdpunkt inom premiumsegmentet.

PUCCINI 31 30 WWW.TABBERT.COM/SE/PUCCINI
PUCCINI 550 E 2,5

EN STJÄRNA

BLAND STJÄRNORNA

Att komma fram och känna sig som hemma. Den förtrollande användningen av ljus som designelement skapar en enastående atmosfär i PUCCINI. De indirekt belysta överskåpen och lådorna, tillsammans med den omgivande stämningsbelysningen, skapar en framträdande kontrast till den exklusiva ljuskonstruktionen vid dörren. Över den runda, rymliga sittgruppen öppnar sig fantastiska vyer genom det stora panoramafönstret. Genomtänkt designade ytor för vinglas, mobiltelefoner eller böcker, tillsammans med ett justerbart bord, erbjuder såväl komfort som gott om utrymme. Under det skifferliknande golvet finns golvvärme som standard, vilket ger en extra dimension av komfort.

PUCCINI 33 32 WWW.TABBERT.COM/SE/PUCCINI
PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 550 E 2,5

Likt små diamanter lyser LED-lamporna genom det yttre spegelskåpet i det stora badrummet i PUCCINI. Utöver att erbjuda en behaglig belysning finns det även gott om förvaringsutrymme. Även sovdelen är utformat med samma generositet och omsorg. De breda komfortsängarna, läslamporna,den standardiserade golvvärmen och spegeln med inbyggd belysning skapar en behaglig atmosfär rummet. Med hjälp av den praktiska sängstommen kan du snabbt och enkelt koppla samman de två enkelsängarna till en sammanhängande bädd.

LYSANDE IDÉER

DAG SOM NATT

Det stämningsfullt belysta köket är inrett med omsorg och ordning. Den genomtänkta kombinationen av spishällen med tre plattor och diskhon framför en akrylglaspanel med PUCCINI-logotypen är en riktig fröjd för ögonen. De praktiska extradetaljerna, såsom den smarta och nedfällbara miniarbetsytan som smidigt kan döljas i den bakre köksväggen när den inte används, gör matlagningen till ett rent nöje.

Upplev enastående bekvämlighet i de 94 cm breda enkelsängarna i PUCCINI 550 E och 655 EL, samt den 1,55 m breda franska sängen i PUCCINI 560 TD.

PUCCINI 35 34 WWW.TABBERT.COM/SE/PUCCINI
94 cm enkelsängsbredd i PUCCINI 550 E 2,3, 550 E 2,5 och 655 EL 2,5
94 cm bredd * PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 560 TD 2,5

Det imponerande ljuskonceptet vid dörren i PUCCINI sträcker sig sömlöst vidare till ett elegant svartglänsande kylskåp med en dörr som är öppningsbar från båda håll. En smart placerad lucka i taket döljer en utfällbar TV – på så sätt kan den ses både från vardagsrummet och sovrummet. Under den mjukt belysta hyllan finns ett rymligt skåp med soft-close-funktion.

KLÄDSELALTERNATIV

* Vid den angivna vikten rör det sig en den högsta tekniskt tillåtna vikten. Fler tilläggsalternativ samt juridisk och teknisk information på temat “fordonsvikter” finns på configurator.tabbert.com/se

Mönstret från TABBERT-logotypen, som återkommer i lyktorna och lamporna, har blivit en signaturdetalj som kännetecknar husvagnar av högsta klass.

Bakom huvudänden på sängarna finns nattduksborden med extra förvaringsutrymme, justerbara lässpottar och ytterligare eluttag.

X.XXX HÖGSTA TEKNISKT TILLÅTEN VIKT KG (VID STANDARDCHASSI, TOTALVIKTSHÖJNINGAR MÖJLIGT SOM TILLVAL)

LÄNGDER OCH BREDDER

PUCCINI 655 EL 2,5 864 PUCCINI 560 TD 2,5 PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 685 DF 2,5 PUCCINI 750 HTD 2,5 790 808 894 948 790 PUCCINI 550 E 2,3 4 4 4 4 4 4 250 250 250 250 250 232 36 PUCCINI 37 WWW.TABBERT.COM/SE/PUCCINI PLANLÖSNINGAR
VANILLA LEAF KONSTLÄDER COFFEE FOREST ÄKTA LÄDER * SANDY BEACH TYG ACTIVE LINE SILVER PEARL TYG CHOCOLATE ARROW TYG Klädseln SANDY BEACH är gjord av innovativt, smutståligt Clean-Active-material. Tillval mot pristillägg Alla PUCCINI-klädslar finns även som exklusiv version med ryggkudde.*
2,3 = BREDD 2,32 M 2,5
2,5 M
= BREDD
ANTAL
FOTO FORDON x
SOVPLATSER
1.900* 2.200* 2.500* 1.800* 2.200* 1.800* Download PDF
PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 550 E 2,5 PUCCINI 550 E 2,5

CONNECTED TO LIFE

PANTIGA är underbart föränderlig: Denna husvagn, designad för en aktiv livsstil, bryter etablerade normer redan när det kommer till exteriören, med sina stora salongsfönster på båda sidor. Dessa ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en öppen atmosfär. Interiören är både generöst tilltagen och användarvänlig. Bakom väggarna av slät plåt, elegant mattlackerad med White Onyx och imponerande TABBERT-grafik, döljer sig ett kreativt interiörkoncept som på ett fullföljande sätt fångar känslan av frihet och livsglädje för alla typer av resenärer. PANTIGA personifierar den flexibla livsstilen hos en ny generation campare – oavsett om det handlar om utforskning av stadens puls, lugna turer på landsbygden eller förlängda sommardagar vid kusten. En avgörande faktor är de mångsidiga planlösningarna som erbjuds.

+ DYONIC chassi

+ Höga salongsfönster i bodelen

+ Fullvärdig dusch i 550 E tack vare justerbart tvättställ (tillval)

+ I 550 K kan våningssängen enkelt omvandlas till en sittbänk

+ Portabel induktionshäll i kökslådan

+ Vatten, spillvatten och el kombinerat i en servicemodul

+ Avfallssorteringssystem i köksmodulen (tillval)

+ 177-liters kylskåp med dörr som kan öppnas åt båda hållen

39 38 PANTIGA WWW.TABBERT.COM/SE/PANTIGA
PANTIGA 390 WD
Läs mer

Med bara några enkla grepp förvandlas den mysiga sittgruppen till en generös och sammanhängande sovplats – 390 WD är verkligen imponerande när det kommer till utrymme.

Sprudlande idé: Svängbart tvättställ (tillval) förvandlar badrummet 550 E till ett komplett duschutrymme.

I bodelen med en öppen planlösning skapar genomtänkta detaljer som bekväma rullgardiner, ett bord med träkant och stilfulla ljuspaneler en avslappnad atmosfär.

För matlagning tas den portabla dubbla induktionshällen ut ur förvaringslådan och placeras antingen på arbetsbänken eller utomhus. När den inte används förvaras den smidigt i lådan och skapar extra utrymme.

PÅ TOPP I ALLA SITUATIONER

Husvagnsentusiasters rese- och semesterplaner kan variera – och flexibla PANTIGA uppfyller definitivt de olika behoven på ett imponerande sätt. Generösa fönsterytor skapar en öppen, trevlig stämning. Med ett möbelarrangemang utan överskåp över sittgruppen och den öppna interiören, ges möjligheten att i lugn och ro kunna fokusera på – och se fram emot – morgondagens äventyr. Bo? Sova? När? Var? Principen för PANTIGA är att leva med flexibilitet, vilket återspeglas i de anpassningsbara inredningselementen. I PANTIGA 390 WD kan det som på morgonen var en rymlig dubbelsäng med härlig utsikt, omvandlas till en bekväm sittplats för en avslappnad frukost. Med sina flytande former och mjuka kurvor skapas en kontrast till de raka linjerna och kantiga avsluten. Detta ger hyllor, skåp och överskåp en ren och modern design, som förstärks av det harmoniska samspelet mellan vita ytor och stilrena trädetaljer.

41 40 PANTIGA WWW.TABBERT.COM/SE/PANTIGA
PANTIGA 390 WD PANTIGA 390 WD
PANTIGA 550 E PANTIGA 550 E
PANTIGA 550 E PANTIGA 390 WD

Bärbara förvaringslådor (tillval) i PANTIGA 550 E och 550 K förenklar packningsprocessen. Undertill finns ordentligt med plats för fällbord och stolar och andra semestertillbehör.

I både bo- och sovdelarna i samtliga PANTIGA-planlösningar finns välintegrerade avlastningsytor som inte bara underlättar städningen, utan även delvis döljer 230 V- respektive USB-uttag på ett smidigt sätt.

FINESSER SOM GÖR DET GODA I LIVET BÄTTRE

Intelligent integrerade överskåp, lådor och hyllor gör det enkelt för resenärer att hålla ordning utan ansträngning. Precis som i köket, skapar dagsljuset och den moderna inredningen i ljus ek med inslag av vitt en luftig atmosfär även i badrummet. Tillsammans med ytor som efterliknar skiffer, uppfyller inredningen de senaste designtrenderna samtidigt som den erbjuder maximal komfort för en fulländad semesterupplevelse – oavsett om det är kylskåpet eller den fullt utrustade TABBERT-duschen.

Noggrant placerade spotlights och extradetaljer som stämningsbelysning och en panoramataklucka bidrar till en imponerande ljusupplevelse.

Smart hantverk: När den övre våningssängen fälls ner fungerar den som ett bekvämt ryggstöd för den nedre sittoch sovplatsytan. Även i köket fungerar allt smidigt tack vare kylskåpet som kan öppnas från båda håll, samt den flexibla arbetsytan.

43 42 PANTIGA WWW.TABBERT.COM/SE/PANTIGA
PANTIGA 550 K PANTIGA 550 K PANTIGA 550 K PANTIGA 550 K PANTIGA 550 E PANTIGA 550 E

DYONIC-chassit (standard) har utvecklats av företaget KNOTT som har varit släpvagnsbranschen i över 80 år. Detta chassi av höghållfast stål sparar vikt och förbättrar samtidigt stabiliteten.

PLANLÖSNINGAR

En markant 15”-alufälg i vitt kompletterar ton-i-ton-designen på PANTIGAS exteriör.

* Vid den angivna vikten rör det sig om den högsta tekniskt tillåtna vikten. Fler tilläggsalternativ samt juridisk och teknisk information på temat “fordonsvikter” finns på configurator.tabbert.com/se

KLÄDSELALTERNATIV

X.XXX HÖGSTA TEKNISKT TILLÅTEN VIKT KG (VID STANDARDCHASSI, TOTALVIKTSHÖJNINGAR MÖJLIGT SOM TILLVAL)

ANTAL SOVPLATSER FOTO FORDON x SOVPLATSER SOM TILLVAL x + x

Klädseln ACTIVE SILVER STAR har innovativt, smutståligt Clean-Active-material. SILKY LEAF TYG/KONSTLÄDER SUNSET SKY TYG  ACTIVE SILVER STAR TYG ACTIVE LINE*

250 250 2 232 232 622 790 790 790 883 748 5 6 + 1 4 4 6 +2 4 4 Download PDF PANTIGA 390 WD 2,3 PANTIGA 550 K 2,5 PANTIGA 550 E 2,3 PANTIGA 490 E 2,3 PANTIGA 550 TDL 2,3 232 232 PANTIGA 655 DMK 2,5 PANTIGA 45 44 WWW.TABBERT.COM/SE/PANTIGA
Tillval mot pristillägg NYHET NYHET NYHET 1.700* 1.400* 1.700* 2,3 = BREDD 2,32 M 2,5 = BREDD 2,5 M LÄNGDER OCH BREDDER CM 1.700* 1.700* 2.200* PLANLÖSNINGAR FÖR FAMILJER PANTIGA 550 K

DYNAMISK UPPLEVELSE FÖR BESTÅENDE MINNEN

Med fötterna i sanden men redan på väg till nästa horisont. Den mångfacetterade DA VINCI visar med sin moderna exteriör och multi-LED-bakljus äkta innovationsanda när det gäller både design och körsäkerhet. Tack vare det integrerade blinkersystemet fångar DA VINCI allas uppmärksamhet. Felsensorerna som ingår uppfyller den höga TABBERT-säkerhetsstandarden genom att omedelbart rapportera eventuella problem med dim- och bakljus.

+ Personbilsinspirerad exteriör med grafik som går uppåt vågform

+ Ljus, inbjudande interiördesign med naturnära trädekor

+ Multi-LED-baklyktor med dynamisk blinker och felsensorer

+ Olika planlösningar anpassade efter individuella behov

+ Flera planlösningar med linneskåp och garderob

+ Finns med enkelbäddar, dubbelsäng och fransk säng

+ Stort toalettrum och upp till 6 sovplatser trots det mindre fordonet

DA VINCI 47 46 WWW.TABBERT.COM/SE/DA-VINCI
500 KD 2,3
DA VINCI 490 TD 2,3
Läs mer

Den slående designen hos DA VINCI-möblerna kommer till sin rätt köket med sina vita väggskåp. LED-lister under arbetsytan och den kraftfulla underskåpslampan gör matlagningen till ett rent nöje. Det luftiga, avslappnade utseendet hos de olika badrumsvarianterna understryker också den livsstil som DA VINCI förmedlar. Man har även tagit personliga sovpreferenser i beaktande: Njut av mysig samvaro i en fransk säng, vilsam sömn i dubbelsäng eller ostörda timmar i någon av planlösningarna med enkelsängar. Den som vill ha det bästa av två världar, kan konvertera enkelsängarna till en stor dubbelsäng med ribbotten.

DISKRETA DETALJER

Välkommen till husvagnen som förstår premium-mellanklassen som ingen annan! Välkomnande och som om solen flödade in, följer interiören den eleganta trenden med ljus dekor och en skicklig balans mellan raka linjer och rundade former. Den subtila trälooken och de öppna siktlinjerna som är typiska för TABBERT skapar en ny känsla av rymd där välbefinnande inte är ett alternativ, utan standard. På samma sätt ger den annorlunda designen av sittgruppen, med den något lägre och färgkontrasterande sittplatsen vid huvudänden, en känsla av lätthet och variation. När det blir mörkare ger LED-listerna längs med överskåpen i bodelen (tillval) en stämningsfull belysning.

49 DA VINCI 48
WWW.TABBERT.COM/SE/DA-VINCI DA VINCI 540 E 2,3 DA VINCI 540
DA VINCI 540 E 2,3 DA VINCI 540 E 2,3 DA VINCI 540 E 2,3 DA VINCI 540 E 2,3
E 2,3

* Vid den angivna vikten rör det sig om den högsta tekniskt tillåtna vikten. Fler tilläggsalternativ samt juridisk och teknisk information på temat “fordonsvikter” finns på configurator.tabbert.com/se

DRAR BLICKARNA TILL SIG

En multifunktionell entrémöbel med integrerade hyllplan under TV:n som finns som tillval, ger extra förvaringsutrymme.

TOTALVIKTSHÖJNINGAR MÖJLIGT SOM TILLVAL)

Utdragbar bänkskiva som passar perfekt mellan kök och sittgrupp.

Ergonomiskt utformade överskåp med sned front för optimal vinkel mellan hand och handtag.

KLÄDSELALTERNATIV

Gör din DA VINCI personlig efter din smak, det kan vara ton i ton eller med kontraster, i textil eller konstläder.

MEADOW TYG BRIGHT BAY TYG/KONSTLÄDER SOFT CARBON TYG ACTIVE

SOFT CARBON har innovativt, smutståligt CleanActive-material.*

DA VINCI 390 QD 2,3 604 694 DA VINCI 700 KD 2,5 DA VINCI 560 HTD 2,5 DA VINCI 540 E 2,3 DA VINCI 500 KD 2,3 DA VINCI 550 DM 2,5 DA VINCI 495 HE 2,3 DA VINCI 460 E 2,3 730 730 785 948 808 790 730 DA VINCI 490 TD 2,3 232 232 232 250 250 250 232 232 232 3 3 4 4 4 6 + 1 6 + 1 8 + 1 5 5 7 50 DA VINCI 51 PLANLÖSNINGAR Tillval mot pristillägg Klädseln
MAROON LEAF KONSTLÄDER SUNNY
LINE*
2,3 = BREDD 2,32 M X.XXX HÖGSTA TEKNISKT TILLÅTEN VIKT KG (VID STANDARDCHASSI,
ANTAL SOVPLATSER FOTO FORDON LÄNGDER
BREDDER CM SOVPLATSER SOM TILLVAL x + x x
OCH
2,5 = BREDD 2,5 M 1.400* 1.600* 1.700* 1.800* 1.600* 1.600* 1.700* 2.300* 1.500*
WWW.TABBERT.COM/SE/DA-VINCI PLANLÖSNINGAR FÖR FAMILJER Download PDF DA VINCI 540 E 2,3 DA VINCI 540 E 2,3 DA VINCI 540 E 2,3 DA VINCI 540 E 2,3

* Vid den angivna vikten rör det sig om den högsta tekniskt tillåtna vikten. Fler tilläggsalternativ samt juridisk och teknisk information på temat “fordonsvikter” finns på configurator.tabbert.com/se

X.XXX HÖGSTA TEKNISKT TILLÅTEN VIKT I KG (VID STANDARDCHASSI, TOTALVIKTSHÖJNINGAR MÖJLIGT SOM TILLVAL)

LÄNGDER OCH BREDDER CM

2,3 = BREDD 2,32 M 2,5 = BREDD 2,5 M

ANTAL SOVPLATSER SOVPLATSER SOM TILLVAL x + x

x

52 53 694 697 748 775 PUCCINI 655 EL 2,5 4 DA VINCI 540 E 2,3 4 PUCCINI 550 E 2,5 DA VINCI 495 HE 2,3 PUCCINI 550 E 2,3 4 DA VINCI 460 E 2,3 SENARA 460 E 2,3 3 4 4 6 + 1 DA VINCI 550 DM 2,5 DA VINCI 700 KD 2,5 7 8 + 1 785 790 790 948 864 DA VINCI 500 KD 2,3 PANTIGA 655 DMK 2,5 SENARA 620 DMK 2,5 SENARA 460 DMK 2,3 5 4 4 4 6 + 1 6 + 2 6 + 2 6 + 2 PANTIGA 550 K 2,5 5 6 + 1 PANTIGA 550 E 2,3 PUCCINI 685 DF 2,5 894 CELLINI 750 HTD 2,5 SLIDE-OUT 4 1.027 CELLINI 655 DF 2,5 4 936 232 232 250 250 250 250 250 250 250 232 232 232 232 232 232 232 232 250 250 3 730 730 883 873 697 PANTIGA 490 E 2,3 SENARA 550 E 2,3 2 4 + 2 2 4 + 2 790 790 790 4 250 2.200* 1.700* 1.800* 1.700* 1.600* 1.800* 1.500* 1.400* 1.600* 1.700* 1.700* 2.300* 1.700* 1.600* 2.300* 2.000* 1.500* 2.200* 3.500* 2.500* VÅNINGSSÄNGAR
QUEENSIZE-SÄNGAR NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET NYHET
ENKELSÄNGAR
PLANLÖSNINGAR EFTER SÄNGVARIANTER WWW.TABBERT.COM/PLANLOESNINGAR PLANLÖSNINGAR FÖR FAMILJER Download PDF

PLANLÖSNINGAR EFTER SÄNGVARIANTER

* Vid den angivna vikten rör det sig om den högsta tekniskt tillåtna vikten. Fler tilläggsalternativ samt juridisk och teknisk information på temat “fordonsvikter” finns på configurator.tabbert.com/se

HÖGSTA TEKNISKT TILLÅTEN VIKT I KG (VID STANDARDCHASSI, TOTALVIKTSHÖJNINGAR MÖJLIGT SOM TILLVAL)

54 DA VINCI 560 HTD 2,5 4 2 DA VINCI 390 QD 2,3 SENARA 400 QD 2,3 SENARA 490 TD 2,3 PANTIGA 550 TDL 2,3 3 4 DA VINCI 490 TD 2,3 4 604 606 733 790 622 730 808 PUCCINI 560 TD 2,5 4 808 PUCCINI 750 HTD 2,5 4 948 PANTIGA 390 WD 2,3 232 232 232 250 232 250 250 232 2 4 + 2 2 3 + 1 232 2,3 = BREDD 2,32 M 2,5 = BREDD 2,5 M X.XXX
x ANTAL SOVPLATSER LÄNGDER OCH BREDDER CM SOVPLATSER SOM TILLVAL x + x
1.800* 1.400* 1.400* 1.600* 1.700* 1.600* 1.400* 1.900* 2.500* DUBBELSÄNGAR
NYHET NYHET NYHET Download PDF

Uppgifter om leveransomfattning, mått och vikter samt produkternas utseende motsvarar den information som fanns tillgänglig när katalogen trycktes (07/2023). Vi reserverar oss för ändringar av utrustning, tekniska data, serieomfattning och priser. Informera dig i det avseendet hos din auktoriserade TABBERT-återförsäljare innan köpet. Efter ingånget avtal förbehålls rätten till tekniska ändringar inom ramen för konstruktionen i den mån dessa främjar den tekniska utvecklingen och är rimliga för kunden. Därutöver reserverar vi oss för mindre färgavvikelser och avvikelser i produktegenskaper – även efter avtalets slutande – om dessa inte går att undvika med anledning av material (t.ex färgavvikelser med ca 2,0 dE mellan lack på plåt och lack på GFK/plast), så länge som de kan anses vara rimliga för kunden. En del av bilderna visar specialutrustning som kan levereras mot en tilläggsavgift, eller funktioner av prototyper/studier som inte motsvarar standard och som i vissa fall inte kommer att finnas tillgängliga som specialutrustning. Färgavvikelser kan förekomma av trycktekniska skäl. Innan du köper ett fordon, vänligen kontakta en TABBERT-återförsäljare för råd om seriens nuvarande status. Dekorationerna på bilderna i katalogen ingår inte i leveransen. Observera också informationen i den aktuella prislistan, i synnerhet om vikter, lastmöjligheter och toleranser. Observera att antalet angivna sovplatser kan inkludera sovplatser för både vuxna och barn. Sovplatserna har inte samma dimensioner. Vi rekommenderar därför att du pratar med din TABBERT-återförsäljare angående måtten på de sovplatser som finns i fordonet så att du kan bestämma om de är lämpliga för den beläggning (vuxna/barn) du tänker ha. För vissa modeller måste ytterligare utrustning väljas till för att uppnå det maximala antalet möjliga sovplatser. Din TABBERT-återförsäljare hjälper gärna till. Kopiering, vare sig helt eller delvis, är tillåtet endast med föregående skriftligt tillstånd från Knaus Tabbert AG. Med reservation för tryckfel.

Koncept och design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln, www.tsitrone.de

TABBERT KUNDER

FÅR PREMIUM STATUS

TABBERTS ONLINE -TJÄNST

www.tabbert.com

Knaus Tabbert AG • Helmut-Knaus-Straße 1 • D-94118 Jandelsbrunn • www.knaustabbert.de R08118488-SE | Stand: 07/2023

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.