Weinsberg Husbilar Broschyr 2023

Page 1

2022 / 2023

PÅVÄG

CAMPER VANS CaraBus CaraTour [OUTLAW]

HALVINTEGRERAD CaraCompact CaraLoft CaraSuite

HUSVAGNAR CaraOne CaraCito

MED ALKOV CaraHome HELINTEGRERAD CaraCore www.weinsberg.se


DIN SEMESTER! UPPTÄCK NYA SIDOR.


Du är hemma ute, på resan upptäcker du nya sidor av dig själv och din WEINSBERG. Oavsett om du reser med en Camper Van, husbil eller husvagn. Vi delar din passion och finns med dig med genomtänkta detaljer. Och det känner du varje semesterdag.


HUSVAGNAR

10

22

CaraOne

CaraCito

Familjehusvagnen med 11 passande planlösningar.

Den första helt elektriska husvagnen.

Med briljant rumsplanering, omfattande utrustning och genomtänkta detaljer kan du här räkna med fullständig komfort i WEINSBERG-kvalitet.

CaraCito är en okomplicerad typ. Därför satsar den på fullständig elutrustning och klimatanläggning. Den är konsekvent modern och nedskalad till det allra viktigaste, och har allt som behövs för den perfekta reseupplevelsen.

Ditt semesterhem.

Ungdomligt boende på språng.

www.weinsberg.com/caraone

www.weinsberg.com/caracito

CAMPER VANS

34

44

CaraBus

54

CaraTour

NYHET

NYHET

på Ford

på Ford

CaraBus / CaraTour [OUTLAW]

En Camper Van med klassiskt fräsch design.

En Camper Van med modernt avspänd design.

En Camper Van med separat garage i bakänden.

Kompakt från utsidan, men vad gäller utrustning, utseende och bekvämlighet är CaraBus en jätte. Denna WEINSBERG-Camper Van klarar smala gator lekande lätt och hänför med sin eleganta interiör. Tack vare multifunktionella utrustningslösningar och fiffiga detaljer kan du njuta av semestern dygnet runt.

Obekymrad som den är har CaraTour inget emot sportiga tag. Med sin billiknande kördynamik förblir WEINSBERG-Camper Van cool på alla långa resor och är redo för varje äventyr. Den gedigna och originella interiördesignen ger gott om plats och innehåller många genomtänkta detaljer.

CaraBus / CaraTour 630 MEG med separat garage i bakänden. Den kombinerar ett enormt, separat lastrum med ett fullvärdigt boendeutrymme. Det gör denna bil till ett perfekt resesällskap för de som älskar äventyr.

Med klass på alla vägar. www.weinsberg.com/carabus

Passionerad multitalang.

För en avspänd och sorglös semester. www.weinsberg.com/caratour

www.weinsberg.com/outlaw

Alla specifikationer inkluderar delvis extrafunktioner som finns tillgängliga mot extra kostnad. För vissa modeller måste ytterligare utrustning väljas för att uppnå maximalt möjliga sovplatser. Din WEINSBERG återförsäljare kommer gärna att ge dig råd.

4


HUSBILAR

62

HALVINTEGRERAD

78

CaraCompact

HALVINTEGRERAD

CaraLoft

88

HALVINTEGRERAD

CaraSuite

NYHET på MB

Den nätta och smidiga halvintegrerade i van-klassen.

Den halvintegrerade med störst lastutrymme.

CaraCompact har smidigheten från van-klassen, men utrymme som i en riktig halvintegrerad husbil. Nätt på utsidan men rymlig på insidan. Dessutom med möjligheten att välja mellan två olika chassin. Oavsett om du vill ha extra Mercedes-komfort eller en sportigare modell så är CaraCompact alltid en äkta WEINSBERG: genomtänkt, optimalt utrustad och perfekt för vardagsbruk.

Med 2,15 meter i takhöjd i hela fordonet och enorm lastkapacitet är den nya CaraLoft som en riktig mobil loftvåning. Denna suveräna halvintegrerade husbil erbjuder gott om plats för fantastiska semesterupplevelser. Den passar perfekt för par och övertygar med en unik känsla av rymd.

Kördynamik som i en Camper Van, plats som i en halvintegrerad.

Ett generöst tilltaget allround-fordon.

En bekväm storhet.

www.weinsberg.com/caracompact

www.weinsberg.com/caraloft

www.weinsberg.com/carasuite

98

MED ALKOV

CaraHome

104

Den halvintegrerade med uppfällbar säng och högst ståhöjd. Med fantastisk takhöjd och praktisk uppfällbar säng erbjuder CaraSuite gott om plats för fina semesterupplevelser. De många sovplatsmöjligheterna och den mysiga känslan gör den till ett perfekt familje- eller flergenerationsfordon.

HELINTEGRERAD

CaraCore

MIN EGEN WEINSBERG Planlösningsguide Hittar rätt fordon för dig med hjälp av precisa frågor. layoutfinder.weinsberg.com

Konfigurator Den familjeanpassade alkovhusbilen med extra plats på höjden.

Den helintegrerade med oslagbar utrustning och känsla.

Med sin alkov och genomtänkta uppdelning erbjuder CaraHome stor plats för härliga semesterupplevelser. Beroende på planlösning kan den inrymma mellan 4 och 6 sovplatser.

En skicklig kombination av nytta och design. Denna husbil andas dynamik och kvalitet. 100 % wow-känsla, 100 % WEINSBERG-DNA.

Mobilt familjeparadis.

Stilmedveten trendsättare.

Med fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din egen individuella WEINSBERG. configurator.weinsberg.com/se

Insider-Info Detaljerad teknisk information om de olika delarna i ditt drömfordon. weinsberg.se

www.weinsberg.com/carahome

www.weinsberg.com/caracore

Icke-bindande representation: Illustrationerna i layoutexemplen är icke-bindande schematiska framställningar. De faktiska fordons- och utrustningsfunktionerna kan skilja sig åt. Vissa fordons- och utrustningsegenskaper garanteras inte av illustrationerna och kan därför inte förväntas baseras på dem. Var därför noga med att få information från din återförsäljare om fordonets och utrustningens specifika egenskaper innan du gör ett köp.

5


Vad gör våra produkter så speciella ? Summan av många detaljer.

WEINSBERG-DNA. Låter mäktigt. Det är det också. Tack vare våra medarbetares passion och erfarenhet (många av dem är själva stora campingentusiaster) vet vi vad som krävs ”där ute”. Hos alla WEINSBERG-modeller hittar du därför kompetens från minsta skruv till de stora förvaringsutrymmena. Kompetens går inte alltid att se. Men den känns alltid.

KOMFORT OCH HÄLSA. Textilier är viktiga inredningsinslag. Hos WEINSBERG är de inte bara av hög kvalitet och perfekt bearbetade, utan erbjuder också det lilla extra vad gäller design.

MÖBLEMANG OCH KVALITET. Som snickare gör det mig stolt att vi på WEINSBERG självklart jobbar med påkostade och fullskaliga möblemang och pluggteknik med perfekt passform.

Franz Schanzer, Produkthantering Camper Vans och husvagnar

FORDONSTEKNIK OCH FÖRSÖRJNING. Vi vill att våra kunder ska få den ultimata reseupplevelsen. Därför är vi mycket noggranna när vi väljer våra partner och använder bara det som vi verkligen tror på. BWTvattenfiltret för hygieniskt rent vatten är ett sådant exempel.

Stefan Kreuz, Produkthantering husbilar

PERFEKT FORDONSTEKNIK OCH LÅNG LIVSLÄNGD. Säkerhet är vårt mål. Vi vill att de framtida ägarna till våra fordon alltid ska känna sig trygga. Och det under väldigt många år.

För husvagnar, husbilar, camper van: er av WEINSBERG ger vi dig en 10-årig täthetsgaranti på karosseriet, utöver din lagstadgade garanti, inom ramen för våra garantivillkor.

6

WEINSBERG DNA


Sittbänk vid matplatsen. De nya sittdynorna har en komfortfunktion och större sittdjup.

Spara plats för att skapa plats. Ribbotten kan fällas upp för att skapa mer lastutrymme när du behöver transportera större saker.

CAMPER VANS KOMPETENCE.

Sandwichkonstruktion. Konstruktionen i flera lager med integralisolering och större stödyta på karossgolvet ger större stabilitet och bättre isolering.

Eldrivna skjutdörrar med softclose. Tack vare högkvalitativa dämpare stängs skjutdörren mjukt och tyst.

Varmluftomgiven färskvattentank. Vattentanken på 102 liter sparar plats genom sin placering i sidoväggen ovanför hjulhuset, vilket skapar extra plats i lastutrymmet. Optimal isolering. Alla delar i vår Camper Vans är isolerade med innovativa material. I taket och sidoväggarna står ett polyetenskum med slutna celler för isoleringen.

Upp till 24" stor smart-TV (i tillvals-TV-paketet).

Taklucka i klarglas. För större ljusinsläpp.

7


Easy-Travel-Box. Hela försörjningstekniken på ett centralt ställe. Via luckan i sidoväggen når du snabbt och enkelt alla viktiga delar.

EPP-isolering. Hightechmaterialet ger bästa skydd och reducerar ljuden vid körning.

Stödben bak (Tillval). Ger extra stabilitet och mindre vibrationer när fordonetstår stilla. Långlivad TVT-konstruktion. Aluminium och isoleringsmaterial med förstärkningar av polyuretan gör att fordonet tål väder och vind.

Utdragbart gasflaskställ som tillval. Gör det extra enkelt att byta ut gasflaskorna.

HUSBILAR KOMPETENCE.

Litium-jon-batteri (Tillval). Förhöjd energikapacitet med bara 12 kg totalvikt (tillval).

Tåligt high-strength-GFK-tak. Taket med en nästan tre gånger större glasfiberandel än hos vanliga GFK-tak tål hagel och står emot alla väder.

TAKKÅPOR I LFITEKNIK. • Lättare än GFK • Maskintillverkade • UV-tåliga • Direktintegrerad isolering • Enkla att reparera • Varje del perfekt

TRUMA iNet X och centralt placerad LED-styrning. En snabb blick räcker för att kontrollera vattennivå och elektronikförsörjning.

8

WEINSBERG DNA

Laddningsbooster. Snabb och effektiv laddning av batteriet när motorn är igång.


Slittåliga ytor. Utvecklade för att tåla intensiv användning.

Valfritt EvoPore HRCmadrass. Säkerställer hälsosam hälsa sova i den största liggande yta i den område för husvagnar.

Skensystem. Våra överskåp är försedda med ett genomgående skensystem för större vridningsstabilitet.

CPL-belagda ytor. Utvecklade för att tåla intensiv användning.

HUSVAGNAR KOMPETENCE.

Högkvalitativ ribbotten. För bästa stabilitet och utmärkt ventilation.

Hjulhusbeklädnad. Fästelementen syns inte utifrån, de sömlösa övergångarna borgar för stabilitet och lång livslängd.

Perfekt byggprecision. Den precisa pluggtekniken ger en särskilt stabil möbelkonstruktion.

Det innovativa Dyonic-chassit. Standard hos alla WEINSBERG-husvagnsmodeller. Lätt, långlivat och belastningsbart. Beprövad teknik – 100 % Approved Quality. Välj en ny väg.

9


CaraOne FAMILJEHUSVAGNEN MED 11 PASSANDE PLANLÖSNINGAR. CaraOne är den absoluta föregångaren bland WEINSBERG-husvagnarna. Med sin flexibla utrustning passar denna familjevän för alla grupper av resenärer. De 11 planlösningarna är helt olika, men har en sak gemensamt: En trivsam miljö och detaljer av hög kvalitet.

DE CaraOne HIGHLIGHTS

10

CaraOne

• Upp till 7 sovplatser • Flexibla badrums- och • 11 planlösningar under 1500 kg sänglösningar • Maximal plats och förvaring

> Scan me

11 PLANLÖSNINGAR FÖR ALLA CAMPINGTYPER


XXX / XXX

HEMMA ÄR DÄR DU ÄR. Ramona & René. Vi älskar naturen, resandet och friheten. Idén att köpa en husvagn kom ganska spontant. Med CaraOne var det kärlek vid första ögonkastet, den är det perfekta, familjevänliga resesällskapet. Vi är ju numera fem som reser, med våra två barn och den fyrbenta Nito.

LÅT OSS UPPTÄCKA VÄRLDEN IHOP.

EN CaraOne 1100 - 1500 kg Tillåten totalvikt 593 - 761 cm Längd (min. / max.) 220 - 250 cm / 204 - 234 cm Bredd (ytter- / innermått) 257 - 270 cm / 196 - 209 cm Höjd (ytter- / innermått) 11


STYRKOR

CaraOne

DITT SEMESTERHEM.

390 PUH med stor panoramaruta.

RYMLIG GASOLFÖRVARING FÖR OPTIMAL HANTERING.

En för alla. CaraOne är en riktig tusenkonstnär bland husvagnar. Par, ensamcampare och familjer hittar bland de 11 planlösningarna garanterat den passande lösningen för just sina semesterdrömmar. Med genomtänkta funktioner, flexibla använd-ningsområden och gott om förvaringsutrymme kommer varje campingpersonlighet till sin rätt. Med WEINSBERG får du dessutom oslagbart mycket för pengarna!

STORT URVAL AV PLANLÖSNINGAR MED OLIKA LÄNGD OCH BREDD.

Stort och lättillgängligt garage. Här ryms allt som familjen kan behöva. Här i 550 QDK.

13 CM EXTRA TAKHÖJD I ALLA PLANLÖSNINGAR MED UPPFÄLLBAR SÄNG. Instegsdörren TREND finns beroende på planlösning i 60 cm och 70 cm bredd.

De båda planlösningarna med uppfällbar säng 390 PUH och 540 EUH erbjuder tack vare förhöjd box 2,09 m takhöjd på insidan – här i 540 EUH.

12

CaraOne

DET BÅGFÖNSTER SOM FINNS SOM TILLVAL GER MER LJUS I INTERIÖREN.


SEMESTERKÄNSLA FRÅN FÖRSTA STUND.

HEMTREVLIGT VAR ORDET. Fantastisk rumsplanering. Den runda sittgruppen med direkt anslutande kök skapar en känsla av öppen planlösning – här i 540 EUH.

13


DINETTE / RUND SITTGRUPP

DEN RUNDA SITTGRUPPEN BLIR EN DUBBELSÄNG. I detta generöst tilltagna boende finns gott om plats att trivas – här i 450 FU.

Bekväm och föränderlig. Den runda sittgruppen är inte bara snygg utan erbjuder dessutom plats för hela familjen och kan vid behov enkelt omvandlas till en dubbelsäng.

390 PUH – Kompakt planlösning. Unik rumsplanering med rund sittgrupp.

14

CaraOne

Tåliga textilier av hög kvalitet skapar trivsel.


BOENDE / DINETTE

KÄNN ER SOM HEMMA.

DE EXKLUSIVA WEINSBERG-HANDTAGEN BIDRAR TILL DESIGNEN.

TILLRÄCKLIGT MED PLATS FÖR HELA FAMILJEN. 480 QDK – Generösa utrymmen. Dinetten kan även användas som sovplats med en längd på 183 cm.

FÖRVARINGSFACKEN ÄR BÅDE PRAKTISKA OCH SNYGGA.

Optimal yteffektivitet kring dinetten – här i 420 QD.

15


GOTT OM PLATS OCH FANTASTISK UTSIKT. 390 PUH – Ofantligt mycket förvaringsutrymme och rörelsefrihet.

Den tvärställda gasspisen med 3 plattor bidrar till större arbetsyta.

Elegant diskho i rostfritt.

KÖK. PRAKTISK LÖSNING FÖR LIVSNJUTARE. 16

CaraOne

Tack vare lådorna kan allt förvaras på ett överskådligt sätt.


MATLAGNING

EN RYMLIG KLASSIKER.

Köket övertygar med en rad genomtänkta detaljer – här i 540 EUH.

Gott om plats och snygg stil. WEINSBERG-köken övertygar med en rad genomtänkta detaljer. De enhetliga möbelövergångarna ger uttryck för ett tydligt designspråk, i kombination med de exklusiva WEINSBERGmöbelhandtagen uppstår en stilfull miljö.

GOTT OM FÖRVARING.

KOMPAKTKÖK. LAGA MAT MED STIL. 450 FU – Vackra linjer, kvalitativa gångjärn och nätt konstruktion.

17


SOVA / FASTA SÄNGAR

LÄNGSGÅENDEENKELSÄNGAR. GOTT OM PLATS ATT STRÄCKA UT SIG. Sköna enkelsängar som övertygar med bästa sovkomfort tack vare EvoPore-HRCmadrasser som standard – här i 540 EUH.

Drömlika möjligheter. Oavsett om ni är två eller reser med ett eller flera barn – tack vare de olika sänglösningarna i CaraOne hittar alla sin favoritsovplats.

18

VÅNINGSSÄNG I 2 VÅNINGAR. OVANFÖR ISTÄLLET FÖR BREDVID VARANDRA.

FRANSK SÄNG. DEN ELEGANTA RUMSLÖSNINGEN.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. BEKVÄM OCH PLATSEFFEKTIV.

Den franska sängen erbjuder gott om förvaring i sänglådan – här i 450 FU.

Klassisk tvärställd dubbelsäng – här i 550 QDK.

CaraOne


SOVA / UPPFÄLLBAR SÄNG

UPPFÄLLBAR SÄNG. OPTIMAL YTEFFEKTIVITET. Den uppfällbara sängen övertygar med sin användarvänlighet och flexibilitet – här i 540 EUH.

FLEXIBEL OCH ELEGANT.

EN MYSIG SOVPLATS FÖR TVÅ PERSONER.

390 PUH – Den uppfällbara sängen kan ställas in och användas på olika höjder.

19


UNDERHÅLL

BADRUM BAK. LITE UTÖVER DET VANLIGA, SÅ MYCKET RÖRELSEFRIHET. Många förvaringsmöjligheter och egen duschkabin – här i 550 QDK.

LÄNGSGÅENDE BADRUM. TVÄTTSTÄLL UTANFÖR DÖRREN. 450 FU – Badrum och tvättställ åtskilda från varandra.

20

CaraOne


UNDERHÅLL

KOMPAKTBADRUM. LITET RUM, SMARTA LÖSNINGAR.

Stort och modernt badrum med många förvaringsmöjligheter – här i 420 QD.

Mångsidigt, snyggt och praktiskt. Alla badrumsvarianter i CaraOne är genomtänkta in i minsta detalj. Här utnyttjas varje centimeter för att ge dig ännu mer plats och svängrum för att göra dig redo för dagen.

ÖVERSKÅP GER GOTT OM FÖRVARINGSUTRYMME.

540 EUH – Funktionellt. Genomtänkt. Stilfullt.

21


CaraCito DEN FÖRSTA HELT ELEKTRISKA HUSVAGNEN. CaraCito är konsekvent annorlunda. Det börjar med den helt elektriska utrustningen och slutar med det oslagbara mervärdet för pengarna. Att för den skull tumma på kvaliteten är dock inte CaraCitos stil. Istället satsar den hellre på en avskalat ungdomlig interiördesign som tål att visas upp.

DE CaraCito HIGHLIGHTS

22

CaraCito

> Scan me

• Upp till 7 sovplatser • Ungdomlig interiördesign • 5 planlösningar under 1350 kg • Helt elektrisk & gasolfri i serietillverkning


XXX / XXX

KÖRA IVÄG, KOMMA FRAM OCH KÄNNA SIG HEMMA DIREKT. Susi, Max, Phil & Pebbels. Med vår lille Phil och hunden Pebbels beger vi oss till Leukermeer i Nederländerna. Det är den första resan i vår splitternya CaraCito, som vi jublade över redan vid köpet. Den helt elektriska utrustningen, enkla hanteringen och moderna interiören uppfyller alla våra förväntningar. När man reser med en småtting har man ju vissa särskilda krav och i CaraCito vet vi att vi har allt vi behöver. Här har vi komfort nästan som hemma – och inget står längre i vägen för avslappningen!

BÄSTA BOENDET NÄR SOM HELST.

EN CaraCito 1100 - 1350 kg Tillåten totalvikt 593 - 719 cm Längd (min. / max.) 220 - 232 cm / 204 - 216 cm Bredd (ytter- / innermått) 257 - 196 cm Höjd (ytter- / innermått)

23


STYRKOR

CaraCito

UNGDOMLIGT BOENDE PÅ SPRÅNG. Prisvärd och lätt att manövrera. Campingsäsongen är den bästa tiden på året. Och med CaraCito har du precis rätt resesällskap! Den helt elektriska utrustningen med kombinerat värmeoch klimatiseringssystem som standard är inte bara perfekt för dig som är ny campare, utan passar också optimalt för att hålla en behaglig temperatur under hela campingsäsongen. Och allt detta hållbart och utan jobbiga gasolflaskbyten! Förälska dig i det nya sättet att campa!

450 FU

Enkel kontroll av Luftkonditionering och uppvärmning med hjälp av medföljande fjärrkontroll.

DEN PERFEKTA HUSVAGNEN FÖR NYA CAMPARE OCH SÄSONGARE.

VALET ÄR DITT: EL ELLER GASOL.

HELT ELEKTRISK UTRUSTNING.

24

CaraCito

EFFEKTIV HELT ENKELT HÅLLBAR CAMPING.


DEN PERFEKTA HUSVAGNEN FÖR NYA CAMPARE OCH SÄSONGARE.

KONSEKVENT MODERN. KONSEKVENT ANNORLUNDA. KONSEKVENT ELEKTRISK. Enormt köksutrymme med induktionshäll och diskho i rostfritt stål – här i 390 QD.

25


DINETT

UNGDOMLIGT BOENDE. AVSKALAD DESIGN MÖTER KOMFORT.

Helt enkelt briljant. Avskalad design? Ja, tack. Minskad komfort? Absolut inte! Även vad gäller mångfald och valmöjligheter lämnar CaraCito inget övrigt att önska. Interiören är inspirerad av det moderna boendet. Avskalat och elegant med enkla linjer och luckor med trycköppning.

DINETTEN. HUSVAGNENS HJÄRTA.

RUND SITTGRUPP. AVSLAPPNAD GEMENSKAP.

450 FU – Den runda sittgruppen erbjuder komfort, överskåpen praktisk förvaring.

26

CaraCito


MATLAGNING

KOMPAKTKÖK. HEMTREVLIG MILJÖ FÖR LYCKAD MATLAGNING.

INDUKTIONSHÄLL. LAGA MAT PRECIS SOM HEMMA.

390 QD – Köket smälter snyggt in i rumskonceptet.

De bästa ingredienserna för reseköket. Hur skapar man ett ungdomligt boende i ett husvagnskök? I CaraCito med hjälp av stor flexibilitet, för här erbjuds i princip allting. Stort eller litet pentry, här är valet ditt. Induktionshällen ger den användarkomfort som du är van vid hemifrån.

Den som bestämmer sig för gaspaketet lagar mat på en klassisk gasspis med 2 plattor.

LÄNGSGÅENDE KÖK. RYMLIG KLASSIKER. 470 QDK – Laga mat med stil i det fantastiskt kompakta pentryt med effektiv LED-belysning som standard.

27


SOVA LÄNGSGÅENDE ENKEL- SÄNGAR. GOTT OM PLATS ATT STRÄCKA UT SIG. Sköna enkelsängar som övertygar med bästa sovkomfort tack vare EvoPoreHRC-madrasser som standard – här i 470 EU.

Bättre sömn. För att vara en prismedveten husvagn erbjuder CaraCito ovanligt stora valmöjligheter, även i sovrummet. Den finns tillgänglig med enkel- eller dubbelsängar, fransk säng eller med extra våningssängar för familjer. Alla lösningar erbjuder givetvis stor bekvämlighet och komfort.

2-VÅNINGSSÄNG. SOVPLATS FÖR UNGA RESENÄRER. TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. RYMLIG OCH MÅNGSIDIG. I den tvärställda dubbelsängen kan du sträcka ut dig ordentligt – här i 390 QD.

FRANSK SÄNG. CHIC PLATSEFFEKTIVITET

470 QDK – Våningssängen ger två extra sovplatser.

28

CaraCito

450 FU – På den stora sovplatsytan i den franska sängen kan du sova gott.


UNDERHÅLL

Perfekt genomtänkt. Alla kan bygga stort, men för att utnyttja en begränsad yta optimalt krävs erfarenhet. Precis det märks i badrummet i CaraCito. Det har en tydlig och öppen utformning med enastående detaljer. Med andra ord: Allt annat än standard.

LÄNGSGÅENDE BADRUM. ENASTÅENDE RUMSKÄNSLA. 450 FU – Ytterst praktisk. Badrummet med dusch och WC är avskilt från hörntvättstället.

BADRUM I BAKÄNDEN. ALLT CENTRALT SAMLAT. 500 QDK – De många förvaringsmöj- ligheterna erbjuder plats för allt som en resenär kan behöva.

Det rätvinkliga tvättstället utnyttjar ytan optimalt – här i 450 FU.

KOMPAKTBADRUM. ÖVERRASKANDE RAFFINERADE DETALJER.

470 QDK – Tvättstället är vid behov utfällbart eller stuvas undan ovanför kassettoaletten.

29


HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS. CaraOne.

Kylskåp med AES-funktion. Beroende på planlösning med 98 eller 133 liter.

Lättillgängliga gasolavstängningskranar. Monterade i den övre bestickslådan.

Kylskåp med AESfunktion. Beroende på planlösning med 98 eller 133 liter.

Köksvägg med HPL-skiva. Övertygar med slittålig yta och fiffigt placerade förvaringsfack (beroende på planlösning).

TREND-instegsdörr. Tillgänglig i 60 cm och 70 cm bredd beroende på planlösning.

Uppfällbar säng som standard. Med den praktiska uppfällbara sängen skapas extra sovplatser i planlösningarna 390 PUH och 540 EU.

13 cm extra takhöjd i alla planlösningar med uppfällbar säng. Även du som är lång kan utan problem stå upp i CaraOne. (390 PUH / 540 EUH) EvoPoreHRC-madrasser. För optimal sovkomfort.

En detalj som sticker ut är den multifunktionella våningssängen. I kombination med tillvalsluckan till garaget kan du omvandla den till ett stort garage.

Färskvattentank. Praktiskt placerad under enkelsängarna.

Exklusiva WEINSBERGmöbelhandtag. De moderna och robusta handtagen känns sköna i handen och sätter sin prägel på designen.

Elegant interiör. För oöverträffad boendekomfort i hela fordonet.

30

Husvagn

Utdragbar ribbotten. Med rullbäddsfunktionen förvandlas de två enkelsängarna till en stor sovplatsyta.


HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS. CaraCito.

Induktionshäll. Lätt att använda, precis som hemma.

Klimatanläggning med värmefunktion som standard. För en perfekt rumstemperatur i hela fordonet.

Handtagslösa luckor. Nätt och elegant.

LED-belysning som tillval. Snygg och energieffektiv.

Upp till 133 liter stort kylskåp. Rymmer allt som familjen behöver.

Förvaringsutrymme under den franska sängen. Tillgängligt på in- och utsidan.

Gasolpaket som tillval. Gör det möjligt att använda gasdriven värme och en klassisk gasspis om så önskas.

Sidolampor och den markanta WEINSBERGbakljusramp. För en säker inparkering.

Litium-jon-batteri. Förhöjd energikapacitet med bara 12 kg totalvikt (tillval). Einhell – One Night Stand. Minst en natts självförsörjning av elkomponenter utan eluttag (tillval). Öppningsbara dubbelglasade fönster. För bättre isolering.

* Observera att den möjliga användningstiden för ett batteri per laddningscykel beror på och är begränsad av olika faktorer, såsom antalet och energiförbrukningen hos de olika strömförbrukarna, batteriets ålder etc. En minimal användningstid per laddningscykel kan därför inte garanteras.

Produktavvikelser i ett paket kan förekomma beroende av planlösning.

31


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

PLANLÖSNINGAR. CaraOne.

390 PUH

Den smidiga vagnen för lätta dragfordon.

Den yteffektiva med panoramakök och fantastisk utsikt.

FÖRDELAR: • Tvärställd dubbelsäng • Dinett • Upp till 4 sovplatser

FÖRDELAR: • Panoramakök • Rund sittgrupp • Uppfällbar säng som standard • Upp till 4 sovplatser

400 LK

420 QD

450 FU

Den kompakta familjeplanlösningen med upp till 5 sovplatser.

Köksmiraklet med gott om förvaring för livsnjutare.

Relax-boendet för avslappnad komfort.

FÖRDELAR: • Barnvänlig planlösning med • 2-våningssäng • Längsgående dinett • Upp till 5 sovplatser

FÖRDELAR: • Tvärställd dubbelsäng • Dinett • Upp till 4 sovplatser

FÖRDELAR: • Fransk säng • Rund sittgrupp • Upp till 4 sovplatser

480 EU

480 QDK

500 FDK

Den bekväma vagnen med lounge-karaktär.

Den klassiska planlösningen med maximal yteffektivitet.

Den chica och familjevänliga husvagnen.

FÖRDELAR: • Längsgående enkelsängar • Rund sittgrupp • Upp till 4 sovplatser

FÖRDELAR: • Tvärställd dubbelsäng • Dinett • Barnvänlig planlösning med • 2-våningssäng • Upp till 7 sovplatser

FÖRDELAR: • Fransk säng • Dinett • Barnvänlig planlösning med • 2-våningssäng • Upp till 7 sovplatser

540 EUH

550 UK

550 QDK

Den flexibla semesterlägenheten på rull.

2-rumslägenheten för resor.

Förvaringsexperten med hjärta för familjer.

FÖRDELAR: • Längsgående enkelsängar • Rund sittgrupp • Uppfällbar säng som standard • Upp till 6 sovplatser

Idealisk för

FAMILJEN

FÖRDELAR: • Rund sittgrupp • Barnvänlig planlösning med • 2-våningssäng UPPFÄLLBAR • Upp till 7 sovplatser

SÄNG

som standard

32

390 QD

Husvagn

Idealisk för

FAMILJEN

FÖRDELAR: • Tvärställd dubbelsäng • Dinett • Barnvänlig planlösning med 2- eller • 3-våningssäng • Upp till 7 sovplatser • Garage i bakänden

UPPFÄLLBAR SÄNG som standard

Idealisk för

FAMILJEN

Idealisk för

FAMILJEN


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR / KLÄDSLAR

PLANLÖSNINGAR. CaraCito.

390 QD

450 FU

Det funktionella och lättmanövrerade resesällskapet.

Chict och hemtrevligt boende.

FÖRDELAR: • Tvärställd dubbelsäng • Dinett • 5,9 m brukslängd • Upp till 4 sovplatser

FÖRDELAR: • Fransk säng • Rund sittgrupp • 6,5 m brukslängd • Upp till 4 sovplatser

470 EU

470 QDK

500 QDK

Den bekväma med enkelsängar.

Det mysiga familjeboendet.

Semesterproffset för sex personer.

FÖRDELAR: • Längsgående enkelsängar • Rund sittgrupp • 6,8 m brukslängd • Upp till 4 sovplatser

FÖRDELAR: • Tvärställd dubbelsäng • Dinett • Barnvänlig planlösning med • 2-våningssäng • 6,8 m brukslängd • Upp till 7 sovplatser

FÖRDELAR: • Tvärställd dubbelsäng • Dinett • Barnvänlig planlösning med • 2-våningssäng • 7,1 m brukslängd • Upp till 7 sovplatser

KLÄDSLAR. TÅLIGA OCH LÄTTA ATT STÄDA.

CaraOne

CaraCito

SOM STANDARD

SOM STANDARD

FOREST

TILLGÄNGLIGA UTAN EXTRA KOSTNAD

DUSK

BLOOM

MIN EGEN HUSVAGN

Idealisk för

FAMILJEN

STONE WATER

Idealisk för

FAMILJEN

BLUE STONE

TILLGÄNGLIGA UTAN EXTRA KOSTNAD

SPARKLING VELVET

SWEET CHESTNUT

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

33


CaraBus EN CAMPER VAN MED KLASSISKT FRÄSCH DESIGN Slingriga innerstadsgator eller vidsträckta strandpromenader: Oavsett väg tar dig din CaraBus överallt dit semesterlusten styr. Samtidigt erbjuder den mer plats än den nätta konstruktionen ger sken av och övertygar med sitt eleganta utseende.

DE CaraBus HIGHLIGHTS

34

CaraBus

• • • •

> Scan me

Tillgängligt i Ford och Fiat • Variabel bakre del med stort lastutrymme Upp till 7 sovplatser • Planlösning med högt tak 4 sittplatser med säkerhetsbälte ochuppfällbar säng 8 planlösningar under 3500 kg • Utmärkt rumklimat och hög boendekomfort

ÄVEN MED UPPHÖJBART TAK.


VARDAG? VAD ÄR DET? Daniela & Christoph. Det här är vår premiärtur i en Camper Van, fulla av förväntan och ganska exalterade. Vår åtta dagars tripp tar oss från Freyung via Köln till Sylt. CaraBus är perfekt för detta - du kan faktiskt köra lika snabbt som med en bil, och det är absolut en fördel med ett avstånd på 1 300 km och en medförare som vill komma till sin destination som snabbt som möjligt.

STAD, LAND. HAV. MED CAMPINGBIL OCH CYKEL.

35


STYRKOR

CaraBus

MED KLASS PÅ ALLA VÄGAR.

UTETID MED STIL OCH KÖRGLÄDJE. Stylingpaket 1 och 2 finns som tillval och innehåller allt som en designfantast kan begära, från aluminiumfälgar till genomtänkta lack- och interiörkoncept – här på 630 ME.

Slimmad konstruktion, elegant look. En imponerade mångsidig och snygg Camper Van som följer med dig överallt. Förhöjt tak, MQH-tak eller upphöjbart tak, vad du än behöver för dina semesterdrömmar – CaraBus har den passande lösningen redo och är samtidigt smidig och rymlig.

EN CaraBus 3300 - 3500 kg Tillåten totalvikt 541 - 636 cm Längd (min. / max.) 205 cm / 187 cm Bredd (ytter- / innermått)

MQH-TAK. EN UNIK BOEN-DELÖSNING.

258 - 312 cm / 190 - 238 cm Höjd (ytter- / innermått)

Som 600 MQH erbjuder CaraBus ännu mer ståhöjd och en härlig känsla av rymd.

Sätena för föraren och den främre passageraren kan vridas med ett enkelt handgrepp.

36

CaraBus

GOTT OM PLATS BÅDE PÅ VÄG OCH FÖR ATT SOVA. 600 DQ – Ser riktigt bra ut med högt tak och erbjuder 4 fullvärdiga sovplatser tack vare taksängen.


MILJÖER ATT TRIVAS I.

KLASSISKT FRÄSCH DESIGN INVÄNDIGT. Vid behov kan en del av inredningen stuvas om in i överskåpet för att göra plats åt en upp till 24" stor smart-TV (ur tillvals-TV-paketet) – här i 540 MQ.

37


STYRKOR

CaraBus

15 CM MER RUMSHÖJD. Här behöver du inte slå i huvudet – tack vare den genomgående takhöjden på 205 cm.

EN CaraBus

FORD

DIN VÄN PÅ NYA VÄGAR. Slank konstruktion för perfekt körglädje. Smidig och säker på alla vägar, samtidigt erbjuder CaraBus Ford överraskande stora ytor på insidan. Takhöjden ger dig gott om svängrum, den fantastiska lastkapaciteten gör att du kan packa med allt som behövs för din semester.

FORD

3500 kg Tillåten totalvikt 553 - 599 cm Längd (min. / max.) 206 cm / 187 cm Bredd (ytter- / innermått) 298 cm / 205 cm Höjd (ytter- / innermått)

600 MQ

HÖG SITTKOMFORT. Oavsett om resan är lång eller kort, i CaraBus Ford sitter alla bekvämt.

38

CaraBus

ANMÄRKNINGSVÄRD LASTKAPACITET. Med en lastvolym på 935 liter rymmer du all semesterpackning utan problem.


LJUSA ÖPPNA YTOR.

Elegant rumslösning. De raka linjerna i köket med kylskåpet i frontplacering lämnar ytorna fria – här 600 MQ Ford.

39


DINETT

ÄT MED STIL PÅ RESAN.

EASYENTRYBORD. För större bordsyta utan störande bordsben.

Rena linjer och genomtänkt. Kompakt konstruktion, eleganta linjer och detaljer som bestickförvaring som standard. Köket och matplatsen i CaraBus har allt man kan önska sig. Vridbara förar- och passagerarstolar gör snabbt om dinetten för två till en matplats för fyra personer.

GENIALA LÖSNINGAR FÖR AVKOPPLANDE STUNDER. Komfortfunktion som tillval: De ställbara dynorna i sittgruppen gör långa resor ännu bekvämare – här i 540 MQ.

40

CaraBus

EINFACH UMZUBAUEN FÜR NOCH MEHR PLATZ.


MATLAGNING

NÄTT KONSTRUKTION PERFEKT FÖR LIVSNJUTARE. Samstämd möbeldesign med rundade kanter och mjuka linjer – här i 630 ME.

Takskåp med gångjärn i rostfritt stål.

ENERGIEFFEKTIVT KYLSKÅP. I lådan med praktiska fack ryms en hel del – här i 630 ME.

Med integrerat frysfack (upp till 150 liter).

41


SOVA

LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNGAR. TILLRÄCKLIGT MED PLATS ATT STRÄCKA UT SIG BEKVÄMT. Öppna helt enkelt de stora bakdörrarna och känn dig lika fri som om du sov mitt ute i naturen – här i 630 ME.

Behaglig boendemiljö. Vackra ytskikt, trä och tygklädsel med andningsfunktion på sidoväggarna samt ett genomtänkt belysningskoncept skapar en hemtrevlig känsla. Mitt i naturen.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. RYMLIG OCH MÅNGSIDIG. Den generöst tilltagna sängen i den bakre delen av bilen är en skön plats att dra sig tillbaka till och slappna av – här i540 MQ.

42

CaraBus

RUM UPPÅT TAKSÄNG. 600 MQH. Finns som tillval även med taksäng: Vad vore en Camper Van utan praktiska lösningar?


UNDERHÅLL RENA LINJER OCH HÖG KOMFORT I FIAT.

GENOMTÄNKTA FUNKTIONER. Vridbar skiva med underliggande förvaringsfack – här i 630 ME.

SÖMLÖS LEDAD BANA. Inbyggda väggfack drar blickarna till sig och erbjuder praktisk förvaring – här i 630 ME.

En optisk och funktionell höjdpunkt som finns som tillval i Voltage-paketet.

Helt enkelt praktiskt. I badrummet kombineras en avskalad design med fiffiga funktioner. Väggfack, extra förvaringsutrymme i skåpen och det rumsbreda handfatet gör badrumsrutinen på liten yta till en stor njutning.

600 MQ Ford

LÅG KANT IN TILL DUSCHKARET. För ökad säkerhet i våtutrymmen.

RENA LINJER OCH HÖG KOMFORT I FORD. Ännu mer förvaringsutrymme i det praktiska överskåpet ovanför det stora, ergonomiska tvättstället 600 MQ Ford.

43


CaraTour EN CAMPER VAN MED MODERNT AVSPÄND DESIGN. Obekymrad som den är har CaraTour inget emot sportiga tag. Med sin billiknande kördynamik förblir WEINSBERG-Camper Van cool på alla långa resor och är redo för varje äventyr. Den gedigna och originella interiördesig-nen ger gott om plats och innehåller många genomtänkta detaljer.

DE CaraTour HIGHLIGHTS

44

CaraTour

• • • •

Illgängligt i Ford och Fiat • Klassens största sovplatsyta Upp till 7 sovplatser • Billiknande kördynamik Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte • Trendigt, sportigt formspråk 8 planlösningar under 3500 kg

> Scan me

ÄVEN MED UPPHÖJBART TAK.


XXX / XXX ÄNTLIGEN UTE IGEN. Sven & Philipp. Andra klagar på när det snöar mycket, vi åker till Alperna mitt i vintern. Som friåkare och campare älskar vi svängar och kurvor både i snö och på väg. Då gäller det att ha rätt fordon. Och CaraTour kan verkligen kallas för rätt fordon. Den är sportig, snabb och antar utmaningen på vilken slingrande väg som helst.

SPORTIGT ÅK BÅDE PÅ VÄGEN OCH I PISTEN.

45


STYRKOR

CaraTour

FÖR EN AVSPÄND OCH SORGLÖS SEMESTER. ”Nu-kör-vi!”-Camper Van:en. Hoppa in, spänn fast säker-hetsbältet, kör iväg: Det har aldrig förr varit så enkelt att uppleva frihet och semester som med WEINSBERG CaraTour. Denna praktiska Camper Van har allt man behöver, till ett riktigt tilltalande pris.

MQH-TAK. SPORTIG LOOK OCH STOR INUTI. Som 600 MQH erbjuder CaraBus ännu mer ståhöjd och en härlig känsla av rymd.

CaraTour 3300 - 3500 kg Tillåten totalvikt 541 - 636 cm Längd (min. / max.) 205 cm / 187 cm Bredd (ytter- / innermått) 258 - 312 cm / 190 - 238 cm Höjd (ytter- / innermått)

540 MQ

935 LITER LASTVOLYM.

46

CaraTour

PANORAMAFÖNSTER SOM TILLVAL. Snyggt utifrån och ger en känsla av ett gigantiskt rum inifrån – här i 600 MQ.


SMAKFULLA GRÅ NYANSER I FOKUS. Ser moderna ut och är extremt robusta. Möblerna i CaraTour är otroligt slitstarka tack vare CPL-beläggningen – här i 600 MQ.

47


STYRKOR

CaraTour TAR DIG TILL NYA HÖJDER. Takhöjden är 205 cm i hela fordonet – men den sportiga känslan finns kvar.

FORD

RIVSTARTA COOLT. Billiknande kördynamik möter enorma förvaringsytor. Behöver du gott om plats men vill ändå klara snäva svängar? Inga problem, CaraTour Ford är redo för dina äventyr. Stor och sportig på samma gång.

CaraTour

FORD

3500 kg Tillåten totalvikt 553 - 599 cm Längd (min. / max.) 206 cm / 187 cm Bredd (ytter- / innermått) 298 cm / 205 cm Höjd (ytter- / innermått)

600 MQ Ford

PERFEKT ÖVERBLICK. Ergonomisk instrumentbräda med Infotainment-system inklu-sive som tillval med 8-tums touchscreen, navigering och smarta assistanssystem.

48

CaraTour

TRYGG KÖRNING. Bekväm fjädring och intelligenta assistanssystem för en behaglig resa.


ÖPPNA VYER. Överskåpen sträcker sig från köket och hela vägen till bakpartiet och bidrar till en unik och ljus rumskänsla. Genom-tänkt detalj: Kylskåpet är tillgängligt både från in- och utsidan.

49


DINETT

MYCKET PLATS MELLAN DINETT OCH KÖK. Rumskonceptet ger stor rörelsefrihet vid matlagning och dukning – här 600 MQ.

24'' SMART TV.

50

OPTIMERAT RYGGSTÖD.

EASYENTRYBORD.

Omvandlingsbart. Tillvalet delbart baksäte med justerbara ryggstöd – här i 600 ME.

Lättåtkomligt, utan störande bordsben.

CaraTour


MATLAGNING I köket med utfällbar extraskiva finns mycket arbetsyta för matlagning – här i 600 MQ.

GENERÖST ÖVERSKÅP MED SOFTCLOSEFUNKTION.

BESTICKLÅDA MED PRAKTISKA FACK.

ELEKTRISK TÄNDNING. Avspänd design. CaraTour är ett strå vassare än andra fordon i sin klass tack vare sin stilrena och moderna interiör. Den bekväma dinetten och det högkva-litativa köket med stämningsbelysning ger en avspänd semesterkänsla.

SÅ FUNKTIONELLT KAN ETT CAMPINGKÖK VARA. Praktiskt: Energieffektivt 95 liter stort kylskåp och delat glasskydd för ren njutning i köket – här i 600 MQ.

51


SOVA

LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNG BEKVÄMLIGHET PÅ BÅDE LÄNGDEN OCH BREDDEN. De längsgående enkelsängarna har gott om utrymme för den som vill sträcka ut sig – här i 600 ME.

STÖRRE KOMFORT. GARDEROBEN UNDER KYLSKÅPET.

Vilsam enkelhet i sovutrymmet. Utseendemässigt satsar CaraTour på modern design med fokus på tydlig funktion och förvaringsutrymme. Den stora sovplatsytan och det lättskötta tyget ger avkoppling. Välj bara hur du vill sova.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. EFFEKTIV OCH MÅNGSIDIG. Den generöst tilltagna sängen i bakänden erbjuder gott om plats – med hjälp av en sidotillsats kan ytan utvidgas till över 200 cm – här i 600 MQ Ford.

52

CaraTour

RUM UPPÅT TAKSÄNG. 600 DQ. Vad vore en Camper Van utan praktiska lösningar?


UNDERHÅLL

SNYGG LOOK. MODERN DESIGN I FIAT.

Bakom de rena linjerna finns enormt mycket förvaringsutrymme. Rullgardinen i fönstret försvinner bakom listen när den inte behövs – här i 600 MQ.

LÄTTSKÖTT TVÄTTSTÄLL MED RUNDADE HÖRN. Vattenkranen kan även användas som utomhusdusch via tillvalsfönstret.

Med iläggsdelen för duschkaret uppstår extra boyta.

PRAKTISK DETALJ – OCH LÄTT ÅTKOMLIG

Genialt rumskoncept. Badrummet kombinerar modern design och smarta funktioner, som den vridbara kassettoaletten med eldriven pump eller tvättstället med lättskött yta – lika brett som badrummet.

KOMPLETT UTRUSTAT BADRUM.

AVSLAPPNAD BADRUMSRUTIN I FORD. Den högkvalitativa kombirullgardinen håller både insekter och nyfikna blickar borta – här i 600 MQ Ford.

53


PASSIONERAD MÅNGSYSSLARE. CaraBus / CaraTour 630 MEG [OUTLAW] med separat garage. Den kombinerar ett enormt, avskilt lastrum med ett fullvärdigt boendeutrymme. Det gör denna bil till ett perfekt resesällskap för de som älskar äventyr. > Scan me

[OUTLAW] HIGHLIGHTS

• Upp till 5 sovplatser • Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte • Separat, fullt utrustat vardagsrum

• Finns som CaraBus och CaraTour • Inbyggt garage på baksidan • Airline-skenor med fästöglor


XXX / XXX Mobil verkstad och hem. Den följer med dig till jobbet under veckan och på helgen vart du vill.

Plats för din hoj och mysigt boende. Med [OUTLAW] får du båda delarna.

THE ACCOMPANIES YOU AT ANYTHING YOU WANT.

[OUTLAW] är den första serietillverkade Camper Van:en i världen som direkt från fabriken är perfekt utrustad för att transportera din utrustning. På nätterna förvarar du allting i det avskilda garaget där bak, på dagarna tar bilen dig snabbt och säkert till nästa upplevelse!

Plats för upp till 4 cyklar. Det är dags att ge sig iväg, ut på vägarna eller i terrängen.

På natten är det bara det separata garaget som skiljer dig från ditt fordon, på dagen tar denna camper van dig snabbt till nästa race. 55


HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

Tillval Panorama SkyRoof. För större ljusinsläpp och en känsla av rymd.

102 l färskvattentank. Smidig montering direkt ovanför hjulhuset för att ge mer plats i lastutrymmet.

Regnränna med dimbar LED-belysning. För en behaglig atmosfär i ingångsområdet (tillval).

Integrativ Head-up-Display. Alla uppgifter inom synhåll så att du kan hålla ögonen på vägen.

Laddningsbooster. Snabb och effektiv laddning av batteriet när motorn är igång.

Tempererad avsats. Ger fin stämningbelysning och varma fötter.

Robust och tåligt. Tack vare CPLytorna står bord och arbetsytor emot praktiskt taget allting.

Easy-Slide-säng. Med de kullagrade skenorna får man en säng i det upphöjda taket i en handvändning.

Easy-Space-förlängning. En unik känsla av rymd utan trång passage i övergången till förarhytten.

Easy-Entry-bord. Lättåtkomligt, utan störande bordsben.

56

Camper Vans

Attraktivt ingångsområde. Ser bra ut redan på långt håll (finns även med läderpanel som tillval).

Stort lastutrymme baktill. Bakdelen rymmer en lastvolym på upp till 935 liter (600 MQ / DQ).

Med CP-plus och LED-styrningen kan du styra elektronik och värme centralt. Dessutom kan du hålla koll på vattennivån i tanken.

Ombonad känsla. Tygklädsel på sidoväggarna ger extra komfort.

LED-spotlights i sovutrymmet. Energisparande och stämningsfull belysning.


HIGHLIGHTS

ComfortSpa-badrum. Det magnetiska duschdraperiet är verkligen praktiskt.

Innovativ myggnätsdörr. För optimalt skydd inomhus.

Smart-TV. För TVunderhållning precis som hemma kan smart-TV:n enkelt anslutas till Internet.

Taklucka i klarglas. För större ljusinsläpp.

Brett elektriskt utkörbart trappsteg. För mer komfort vid i och urstigning

Handtag helt i metall med tippspärr. Distinkt design och robust utformning.

Garage med LEDbelysning. För ett väl upplyst garage.

Förvaringsfack i garaget. Här kan du lägga allt som du ändå behöver igen nästa dag: Skor, handskar, hjälm och mycket mer.

Perfekt förhöjt GFKtak. Lång livslängd, lätt att ta hand om och optimal isolering tack vare en speciell GFK-konstruktion med dubbla skal.

Enkel tillgång till fordonselektroniken. Platseffektivt monterad ovanför hjulhuset.

Fönster i sovutrymmet. Myggnät och mörkläggningsrullgardin för avslappnad sömn.

Gångjärn i rostfritt stål. Robusta och långlivade för många års intensiv användning

Lättillgänglig passage. Genom den låsbara dörren tar du dig från boendedelen till garaget.

Duscha i det fria. I garaget finns varm- och kallvattenanslutningen för utomhusduschen.

Självförsörjande längre. Tack vare lättillgängligt bodelsbatteri, finns även som litiumjonbatteri. Airline-skenor med fästöglor. För optimal lastsäkring.

Airline-skenor med fästöglor. För optimal lastsäkring.

Det nämnda paketinnehållet är exempel. Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.

57


MÅNGFALD / LACKER

FÄRGKARTA. FÖR EXTRA STIL.

VIT (UNI)

FIAT CAMPOVOLO GREY* (SPECIAL SOLID)

BLACK* (METALLIC)

FER GREY* (METALLIC)

LANZAROTE GREY* (SPECIAL SOLID)

SILVER (ALU GREY)* (METALLIC)

ARTENSE GREY* (METALLIC)

FORD FROST WHITE (UNI)

58

Camper Vans

GREY MATTER* (UNI)

MAGNETIC GREY METALLIC* (METALLIC)

*Finns mot en extra kostnad. Färgavvikelser möjliga.


MÅNGFALD / TEXTILIER XXX / XXX

TEXTILIER. EFTER SMAK. SOM STANDARD FIAT

SOM STANDARD FORD

CaraBus

CaraBus Ford

CaraTour

CaraTour Ford

TURIN

KOCAELI

TILLGÄNGLIGA UTAN EXTRA KOSTNAD CaraBus

CaraTour

CaraTour

FIFTY SHADES (synthetic leather)

ACTIVE ROCK CaraBus

CaraBus

CaraTour

SZECHUAN

FINNS PÅ EXTRA KOST CaraBus

CaraTour

ALU

59


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV.

540 MQ

600 MQ

Den smidiga med dynamiska mått.

Allroundbilen med klassisk planlösning.

HIGHLIGHTS:

HIGHLIGHTS:

• • • • •

• • • • •

Mittdinett Tvärställd dubbelsäng Totallängd 5,41 m Upp till 5 sovplatser* Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

600 DQ

600 K

600 MQH

Den mångsidiga med förhöjt tak.

Den flexibla med unika transportmöjligheter.

Den sportiga, snygga och familjevänliga.

HIGHLIGHTS:

HIGHLIGHTS:

HIGHLIGHTS:

• • • • • •

• Mittdinett • Tvärställd dubbelvåningssäng • Totallängd 5,99 m • Upp till 7 sovplatser* • Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

• • • • • • •

600 ME

630 ME

630 MEG

Den kompakta med enkelsängar.

Den generösa med trivselfaktor.

Multitalangen för transport och övernattning.

HIGHLIGHTS:

HIGHLIGHTS:

HIGHLIGHTS:

• Mittdinett • Längsgående enkelsängar • Totallängd 5,99 m • Upp till 5 sovplatser* • Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

• Mittdinett • Längsgående enkelsängar • Totallängd 6,36 m • Upp till 5 sovplatser* • Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

• Mittdinett • Längsgående dubbelsäng • Separat garage i bakänden • Totallängd 6,36 m • Upp till 5 sovplatser • Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Mittdinett Tvärställd dubbelsäng Uppfällbar säng Totallängd 5,99 m 5 sovplatser Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

*Upphöjbart tak som tillval för 2 extra sovplatser. Mer information i vår prislista eller på: weinsberg.se/service/kataloge-preislisten

60

Mittdinett Tvärställd dubbelsäng Totallängd 5,99 m Upp till 5 sovplatser* Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Camper Vans

Mittdinett Tvärställd dubbelsäng Easy-Slide-säng i MQH-tak Totallängd 5,99 m 5 sovplatser Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

550 MQ FORD Den sportiga med genomtänkt komfort. HIGHLIGHTS: • • • • •

Mittdinett Tvärställd dubbelsäng Totallängd 5,53 m Upp till 5 sovplatser* Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

600 MQ FORD Den kompakta med tvärställd säng. HIGHLIGHTS: • • • • •

Mittdinett Tvärställd dubbelsäng Totallängd 5,99 m Upp till 5 sovplatser* Upp till 4 sittplatser med säkerhetsbälte

MIN EGEN CAMPER VAN

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

61


CaraCompact DEN MANÖVRERBARA OCH SMALA HALVINTEGRERADE VAN-KLASSEN. CaraCompact har smidigheten från van-klassen, men utrymme som i en riktig halvintegrerad husbil. Nätt på utsidan men rymlig på insidan. Dessutom med möjligheten att välja mellan två olika chassin. Oavsett om du vill ha extra Mercedes-komfort eller en sportigare modell så är CaraCompact alltid en äkta WEINSBERG: genomtänkt, optimalt utrustad och perfekt för vardagsbruk.

DEN HETA SPECIAL­MODELLER

DE CaraCompact HIGHLIGHTS

62

CaraCompact

• Tillgänglig som Fiat och Mercedes-Benz • 4 planlösningar under 3500 kg • Liten fordonsbredd • Upp till 4 sovplatser • Otrolig kördynamik • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

> Scan me


VI STANNAR TILL VAR VI VILL. Sarah Katharina & Andreas. Vår definition av en romantisk semester? Ge oss av tillsammans, stanna där vi har lust och bara njuta av omgivningen! En orsak till att vi passar så bra ihop är vår reslust och spontanitet. Att tumma på komfort och trevligt boende är dock inget som kommer på fråga. I CaraCompact EDITION [PEPPER] har vi den perfekta följeslagaren för våra upptäcktsresor.

PLATS SOM I EN HALVINTEGRERAD, SMIDIG TACK VARE VAN-KLASSEN.

63


STYRKOR

640 MEG Suite (MB)

MERCEDESSUITE. FÖR FYRA. Familjesemester i din egen svit! Två sköna sängar, gott om utrymme och smarta detaljer så långt ögat når: CaraCompactSuite MB 640 MEG är det perfekta fordonet för fyra personer tack vare den fällbara sängen som är standard.

640 MEG Suite (MB) 3500 kg Tillåten totalvikt 698 cm Längd (min. / max.) 230 cm / 212 cm Bredd (ytter- / innermått) 284 cm / 200 cm Höjd (ytter- / innermått)

640 MEGSuite (MB) EDITION [PEPPER]

64

SUPER PRAKTISK.

GANSKA VACKERT PEPPY.

Den uppfällbara sängen kan enkelt fällas ner och erbjuder då ytterligare en bekväm sovplatsyta.

Under den aerodynamiska takkupan i LFI-teknik döljer sig den platssparande uppfällbara sängen.

CaraCompact


EN RIKTIG SVIT FÖR ER PÅ RESANDE FOT.

640 MEGSuite (MB) – Den uppfällbara sängen smälter elegant in i rumskonceptet. När den är uppfälld märks den knappt och du kan istället utnyttja den trevliga dinetten optimalt.

65


STYRKOR

640 MEG (MB)

DEN RYMLIGASTE VANEN I SIN KLASS. Helt ny storlek. Ingen annan van kan hålla jämna steg med den unika rumskänslan i CaraCompact 640 MEG (MB). Det perfekta fordonet för 2 till 3 personer som älskar stora ytor och Mercedes-komfort.

640 MEG (MB) 3500 kg Tillåten totalvikt 692 cm Längd (min. / max.) 230 cm / 212 cm Bredd (ytter- / innermått) 275 cm / 200 cm Höjd (ytter- / innermått)

640 MEG (MB) EDITION [PEPPER]

LYSANDE UTSIKTER. I vår premium-cockpit har du perfekt överblick och tillgång till de senaste kör- och assistanssystemen.

66

CaraCompact

BRED SILHUETT, STÅTLIG UTSEENDE.


PREMIUM BOENDEKÄNSLA.

Oavsett om du vill laga mat eller vila, i CaraCompact 640 MEG (MB) har du alltid gott om svängrum.

67


DINETT

UNDERBART RYMLIG. Tack vare innerbredden på 212 cm är CaraCompacts Mercedes-modeller bredast i sin van-klass. Det ser och känner man särskilt på den generöst tilltagna boytan – här i 640 MEGSuite (MB) EDITION [PEPPER].

DOLCE VITA MÖTER DOLCE GUSTO.

GENOMGÅENDE DETALJER MED STIL. Bordsskivan kan förlängas eller fällas in för att spara utrymme på nolltid. Det innovativa bänkkonceptet med lutande bänk gör det lättare att komma in och ut – här i 640 MEG (MB) EDITION [PEPPER].

68

CaraCompact


MATLAGNING

HÄR RYMS ALLT DU BEHÖVER.

I de stora lådorna hittar du tillräckligt med utrymme för köksredskap och XXLkylskåpet förser hela hela familjen med fräscha mat – här i 640 MEGSuite (MB) EDITION [PEPPER].

Vilket rumskoncept! CaraCompact utnyttjar utrymmet särskilt effektivt genom intelligenta lösningar, som exempelvis utfällbara arbetsytor. Tack vare signaturinredningen i köksskåpen, träet med tvärgående ådring och de harmoniska möbelövergångarna är CaraCompact tveklöst en äkta WEINSBERG.

142 L KYLSKÅP MED AES-FUNKTION.

MED SÅ MYCKET PLATS ÄR DET KUL ATT LAGA MAT.

SÅ KOMPAKT SOM ETT FULLFJÄDRAT KÖK KAN VARA. Att kompakt och rymlig inte behöver vara en motsägelse visar sig i köket med utfällbar förlängningsskiva – här i 640 MEG (MB) EDITION [PEPPER].

69


SOVA LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNGAR. KOMFORT I FULL LÄNGD. Med den utdragbara tillvalssängen kan du enkelt omvandla de 200 centimeter långa och 82 centimeter breda enkelsängarna till en dubbelsäng – här i 640 MEG (MB).

MER ÄN BARA EN SOVPLATS.

Slumra in bekvämt. Inbjudande, sköna och generöst tilltagna. Sovytorna i CaraCompact (MB) banar väg för vilsamma nätter. Tack vare takkupan i klarglas har du också perfekt utsikt mot stjärnhimlen.

LÄTT ATT GÖRA ENTRE. BRA PLATS I TAKSÄNGEN. 640 MEGSuite (MB). Tack vare takfönstret kan du njuta av den bästa utsikten och ett behagligt sovklimat i den bekväma uppfällbara sängen.

70

CaraCompact


UNDERHÅLL TREVLIG DESIGN.

Praktiskt: Dometickasettoaletten är vridbar.

Stil och funktion i perfekt harmoni. Badrummet i CaraCompact 640 MEG (MB) visar hur man kan erbjuda stor komfort på en liten yta. Smarta detaljer, rena linjer och elegant belysning gör badrumsrutinen till en njutning.

COMPACT LÖSNING. OPTIMAL RUMSPLANERING. Allt som behövs för en uppfräschning samlat i ett och samma rum. Med låg kant in till duschkaret, praktisk duschvägg och gott om förvaring 640 MEG (MB).

Det platssparande tvättstället kan skjutas fram och tillbaka efter behov.

71


STYRKOR

600 MEG / MF

EN FLOTT FÖLJESLAGARE. Bara kör iväg. CaraCompact är en extra smidig husbil, som man gärna kör både till vardags och på semestern. Den kombinerar otrolig kördynamik med mycket plats invändigt. Med det robusta chassit och GFK-taket är den det perfekta resesällskapet för aktiva äventyrare.

600 MEG / MF 3500 kg Tillåten totalvikt 675 cm Längd (min. / max.) 220 cm / 205 cm Bredd (ytter- / innermått) 280 cm / 200 cm Höjd (ytter- / innermått)

600 MF EDITION [PEPPER]

TYPISKT VAN­ KLASSEN. Välputsad aerodynamik, litet luftmotstånd och lågt cw-värde.

600 MEG EDITION [PEPPER]

72

CaraCompact


NÄTT UTANPÅ, RYMLIG INUTI.

Tack vare det stora förvaringsutrymmet och den ljusa atmosfären är det riktigt roligt att laga mat på språng – här i 600 MEG EDITION [PEPPER].

73


DINETT

MATLAGNING

PERFEKT PLANERAD FÖR LIVSNJUTARE.

Mellan dinett och kök finns det mer än tillräckligt med plats för rörelsefrihet när man lagar mat – här i 600 MEG EDITION [PEPPER].

SLIMTOWERKYLSKÅP PÅ 142 LITER.

KÖK MED UTFÄLLBAR SKIVA FÖR EXTRA ARBETSYTA. Den praktiska förlängningen med enhandsmanövrering skapar ytterligare arbetsutrymme.

74

CaraCompact


SOVA FRANSK SÄNG. FÖR MYSIGA NÄTTER.

ENKELSÄNGAR HÄR KAN DU STRÄCKA PÅ DIG.

600 MF EDITION [PEPPER]

600 MEG

UNDERHÅLL

STÄNG DÖRREN OCH VATTNET STANNAR I DUSCHEN.

LÄNGSGÅENDE BADRUM. TVÄTTSTÄLLET ÄR FRAMFÖR DÖRREN. KOMPAKTBADRUM. DUSCH, TOALETT OCH TVÄTTSTÄLL I SAMMA RUM. 600 MF – Toaletten och duschen är separerade från tvättstället.

600 MEG – Allt som behövs för en uppfräschning samlat i samma rum. Med praktisk duschvägg och stilfull LED-belysning.

75


HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

Sängtrappsteg. Inuti finns extra förvaringsutrymme.

Genomgående sidokjolar. De aerodynamiska linjerna minimerar vindsus och maxar estetiken.

Dynamisk blick och sportigt intryck. Snygg även från utsidan.

Fällbar extraskiva. Den praktiska extraskivan fälls ut med ett enkelt handgrepp och ger mer arbetsyta.

Öppningsbart fönster i taklucka. Det generösa fönstret med mörkläggningsgardin och insektsnät låter ljuset flöda in i husbilen.

Easy-Travel-boks og bluu-vannfilter. Alle viktige servicetilkoblinger samlet på ett sted, og ikke minst rent filtrert vann.

Komfort-instegsdörrar som standard. Med personbilsinspirerad stängning, dubbeltätning och 2 utfällbara klädkrokar.

76

CaraCompact

Extra förvaring i 650 MF under den franska sängen. Gaslådan är monterad i klädskåpet utan att förvaringsutrymme går förlorat.

Praktiskt garage i bakänden. Gott om plats och öppningsbart med bara en hand.

Det nämnda paketinnehållet är exempel. Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV. 600 MEG

600 MF

Den nätta med enkelsängar.

Den kompakta med stil.

STYRKOR: • Mittdinett • Längsgående enkelsängar • Rymligt garage • 2 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

STYRKOR: • Mittdinett • Fransk säng • 2 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

640 MEG (MB) Den rymligaste vanen i sin klass. STYRKOR: • Mittdinett • Längsgående enkelsängar • 2 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

640 MEGSuite (MB) Mercedes-suite. För fyra.

STYRKOR: • Mittdinett • Längsgående enkelsängar • 4 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

MIN EGEN HUSBIL

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

77


CaraLoft DEN HALVINTEGRERADE MED STÖRST LASTUTRYMME. Med sin enastående känsla av rymd är CaraLoft den perfekta reskamraten för alla som vill resa bekvämt och med gott om plats. Den erbjuder otroligt mycket lastutrymme för alla slags semesterattiraljer och en rad genomtänkta detaljer. Den sportiga kördynamiken gör frihetskänslan total – semestermöjligheterna vet inga gränser.

DE CaraLoft HIGHLIGHTS

78

CaraLoft

• Upp till 4 sovplatser u • Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte • 3 planlösningar under 3500 kg

> Scan me

• Enorm lastkapacitet • Genomgående 2,15 meter i takhöjd • Generöst garage i bakänden


XXX / XXX

ÄNTLIGEN LEDIGT ÄNTLIGEN UT I NATUREN IGEN. Anne & Markus. Äntligen ledigt, äntligen ut i naturen igen! Vi har länge sett fram emot ett par dagars avslappning. Vår plan: till foten av Alperna med CaraLoft. Den fortsätter att imponera på oss hela tiden, eftersom vi får plats med så mycket packning. För när allt kommer omkring så handlarvåra resor om matlagning och sport.

MYCKET UTRUSTNING, MYCKET ENERGI OCH MYCKET APTIT.

EN CaraLoft 3500 kg Tillåten totalvikt 645 cm - 699 cm Längd (min. / max.) 232 cm / 218 cm Bredd (ytter- / innermått) 294 cm / 215 cm Höjd (ytter- / innermått)

79


STYRKOR

CaraLoft

ETT GENERÖST TILLTAGET ALLROUND-FORDON. Högkvalitativ boendeatmosfär. CaraLoft övertygar med mycket förvaringsutrymme, genomtänkta detaljer och dess höga kördynamik, även i ojämn terräng. Den är den idealiska campingbilen för alla som vill ha det kompakt men ändå bekvämt. Tack vare sin speciella känsla av rymd och interiören i modern design gör CaraLoft sitt namn mer än rättvisa.

ETT DRÖMBOENDE PÅ HJUL.

VÅRT LOFT PÅ VÄG. Här syns den genomgående sidoväggsdekoren i kombination med tillvalsdörren PREMIUM – på en 600 MF.

PACKA IN ALLT! HÄR FINNS ALLTID PLATS. ENORM LASTKAPACITET. Förvaring i garaget med enhandsmanövrering.

80

CaraLoft

EASY-TRAVEL-BOX: ALLA ANSLUTNINGAR SAMLADE CENTRALT PÅ SAMMA STÄLLE.


EN UNIK KÄNSLA AV RYMD.

YTTERST BEKVÄMT. CaraLoft har en takhöjd på 2,15 meter i hela fordonet – här i 650 ME.

81


DINETT

BALANSERAT RUMSKONCEPT. 650 ME – Den välbalanserade rumsplaneringen inbjuder till matlagning och gemenskap. Lådorna med soft-close-funktion ger extra användarkomfort.

MATLAGNING MED STOR RÖRELSEFRIHET.

UTVRIDBAR BORDSFÖRLÄNGNING. 650 MF – Med de vridbara Fiat-originalsätena i Captainchairutförande skapas en trevlig sittgrupp (tillgängliga i Fiat-paketet).

82

CaraLoft


MATLAGNING Takskåp med högkvalitativa gångjärn i rostfritt stål.

133 L KYLSKÅP MED AESFUNKTION. Erbjuder gott om plats för allt som man behöver på semestern.

Snygg och praktisk. Samspelet mellan förvaring och den karakteristiska WEINSBERG-signaturinredningen.

Med bästa utrustning. I CaraLoft hittar du ett fullvärdigt kök med 3-lågig spis och glaslock, djup diskho i rostfritt stål och fällbar arbetsskiva. Tack vare funktionella komponenter som HPL-köksskivorna och den rejäla arbetsytan blir matlagningen ännu roligare.

TOPPENPLACERING FÖR INGREDIENSER OCH KÖKSUTRUSTNING. 650 ME – Gasspisen med 3 plattor och glaslock inbjuder till matlagning tillsammans med diskhon i rostfritt stål.

83


SOVA LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNGAR. TILLRÄCKLIGT MED PLATS ATT STRÄCKA UT SIG BEKVÄMT. 650 ME – Sköna enkelsängar som övertygar med bästa sovkomfort tack vare EvoPore-HRC-madrasser som standard.

EN BLIR TVÅ. Med tillvalet konvertering enkelsäng till dubbelsäng så blir hela ytan en rejäl dubbelsäng.

Massor av plats i sovutrymmet. CaraLoft bjuder på modern design, stora ytor för trivsel och lättskötta textilier. EvoPoreHRC-madrasserna är standard och borgar för hälsosam sömn.

FRANSK SÄNG. GENIAL LÖSNING FÖR AVKOPPLADE STUNDER. 650 MF – Den franska sängen erbjuder en särskilt elegant rumslösning.

84

CaraLoft


UNDERHÅLL BADRUM I BAKÄNDEN. DUSCHRUM DE LUXE. Gott om plats vid tvättstället och i duschen – här i 650 MF.

I spegelskåpet finns gott om plats för hygienartiklar.

Göra sig i ordning med svängrum. I badrum met är det väsentliga fokus: plats, förvaring och uppfräschning. Genomtänkta detaljer som den låga ingången till duschkaret ger extra komfort.

FLYTTBART TVÄTTSTÄLL.

KOMPAKTBADRUM. RENA LINJER OCH STILFULLT. Det kompakta badrummet gör ytan kan utnyttjas optimalt – här i 650 ME.

Låg ingång till duschkaret.

85


HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER.

LFI-takkåpa. Markant design och robust kvalitet.

Förvaring i garaget med enhandsmanövrering. I de inbyggda facken finns ännu mer förvaringsyta.

133 l kylskåp med AES-funktion. Erbjuder gott om plats för allt som man behöver på semestern.

Flyttbart tvättställ. Kan placeras ovanför duschen eller toaletten efter behov.

KOMFORT-instegsdörrar med insektsskydd. Håller plågoandar ute.

Gaslåda på längden. Lätt att komma åt och mer ståhöjd invändigt. (650 MF)

86

CaraLoft

Överskåp med kvalitativa gångjärn i rostfritt stål. Med stora förvaringsmöjligheter för köksredskap.

Stämningsfull belysning. Skapar en mysig känsla i husbilen.

Lättillgängliga gasolavstängningskranar. Monterade i den övre bestickslådan.

Det nämnda paketinnehållet är exempel. Enstaka Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV. 600 MF

650 MF

Utrymmesgeniet med trivselfaktor.

Allroundbilen med somhemma-känsla.

STYRKOR: • Mittdinett • Fransk säng • 2 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

STYRKOR: • Mittdinett • Fransk säng • 4 sovplatser • Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

650 ME Den generösa med plats för livsnjutare. STYRKOR: • Mittdinett • Längsgående enkelsängar • 2 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

MIN EGEN HUSBIL

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

87


CaraSuite DEN HALVINTEGRERADE MED UPPFÄLLBAR SÄNG OCH HÖGST STÅHÖJD. CaraSuite ger dig den perfekta kombinationen av resekomfort och sovkomfort. På utsidan ser den kompakt ut, på insidan är den enorm: den halvintegrerade med den högsta ståhöjden imponerar med gott om svängrum. De många sovplatsmöjligheterna och den mysiga känslan gör den till ett perfekt familje- eller flergenerationsfordon.

DE CaraSuite HIGHLIGHTS

88

CaraSuite

• Upp till 6 sovplatser • Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte • 3 Planlösningar under 3500 kg

> Scan me

• Uppfällbar säng som standard • 2,15 m ståhöjd • Kompakt 2+2-husbil


XXX / XXX JÄTTECOOLT, SOM EN KRYSSNING PÅ LANDSVÄG. Peter, Paul & föräldrar. Vissa åker på ö-luff, vi åker på vägkryssning! Vi cruisar fram med vår CaraSuite och kan på så sätt åka precis vart vi vill. Vår vägkryssare är perfekt eftersom den till och med har skilda rum för barn och föräldrar och även rymmer våra leksaker.

DET PERFEKTA FAMILJE- ELLER FLERGENERATIONSFORDONET.

EN CaraSuite 3500 kg Tillåten totalvikt 699 - 741 cm Längd (min. / max.) 232 cm / 218 cm Bredd (ytter- / innermått) 294 cm / 215 cm Höjd (ytter- / innermått)

89


STYRKOR

CaraSuite

EN BEKVÄM STORLEK. Den halvintegrerade med uppfällbar säng. Med den mysiga uppfällbara sängen är CaraSuite som gjord för en härlig familjesemester. På dagarna är den tryggt uppfälld, på kvällarna trollas den enkelt fram. Gott om plats och en imponerande takhöjd ger resekomfort för stor och liten.

GOTT OM PLATS FÖR FANTASTISKA SEMESTERUPPLEVELSER. Den karakteristiska designen hos CaraSuite förstärks ytterligare av lättmetallfälgarna och spoilern i aluminiumlook (tillval) – här på 700 ME.

ENORMT GARAGE FÖR ÄNNU MER FÖRVARINGSYTA. 90

CaraSuite

EN ENORM UPPFÄLLBAR SÄNG. SVÅRT ATT TRO UTIFRÅN.


NEDFÄLLBAR KOMFORT.

LÄTT ATT TRIVAS. Behaglig atmosfär i CaraSuite tack vare den fantastiska takhöjden, den generöst tilltagna dinetten och de stilfulla linjerna – här i 650 MF.

91


DINETT

PLATS FÖR UPP TILL 6 PERSONER TACK VARE DEN LÄNGSGÅENDE SOFFAN. Tack vare de vridbara tillvalssätena FIAT-Captainchair och den längsgående sidobänken får upp till 6 personer plats i den trivsamma dinetten – här i 650 MF.

Det snyggt designade överskåpet med sina många förvaringsmöjligheter är en riktig höjdpunkt i det kompakta köket.

92

CaraSuite

HANDTAG HELT I METALL MED TIPPSPÄRR.


MATLAGNING

Kylskåpet på 133 l erbjuder plats för allt som en familj behöver på semestern.

PRAKTISKT: GASSPIS MED 3 PLATTOR OCH DISKHO I ROSTFRITT STÅL I KÖKET.

Mer plats, mer förvaringsutrymme, mer njutning. Vis-à-Visköket i CaraSuite är redo för långa familjeutflykter och har gott om möjligheter för att förse alla med god mat. Det breda köksblocket kan förresten användas av två personer samtidigt – för perfekt teamwork och roligare matlagning.

VIS-À-VIS-KÖK. STORARTAT KÖKSKONCEPT.

Köket i CaraSuite ger gott om plats för matlagning och förberedelser – här i 650 MF.

93


SOVA

LÄNGSGÅENDE ENKELSÄNGAR. GOTT OM PLATS. 700 ME – Två stora enkelsängar som med en rullbäddsfunktion kan slås ihop till en dubbelsäng. EvoPore HRC-madrasserna finns som standard överallt ombord.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. PRAKTISK OCH TRIVSAM. Campingsemester för alla. I CaraSuite finns möjlighet att välja mellan tre olika sovplatsytor och sängvarianter i bakänden. Föräldrar kan ladda batterierna i lugn och ro i de bekväma sängarna i bakänden, medan barnen stannar upp lite längre i den uppfällbara sängen.

94

60 CM TAKHÖJD I DEN UPPFÄLLBARA SÄNGEN. TILLRÄCKLIGT MED PLATS FÖR ATT SOVA OCH KOPPLA AV.

FRANSK SÄNG. EXTRA ELEGANT RUMSLÖSNING.

Superpraktiskt: Fäll bara ner den uppfällda sängen och vips har du en till mysig sovplatsyta.

650 MF – Fransk säng med extra förvaring.

CaraSuite


UNDERHÅLL RYMLIGT BADRUM. DEN RYMLIGASTE LÖSNINGEN. 700 ME – Dusch och toalett med tvättställ är åtskilda från varandra. På så vis kan de användas av två olika personer samtidigt. Rymlig dusch med praktisk duschvägg.

Med täckdelen för duschkaret uppstår extra boyta.

Mångsidigt, snyggt och praktiskt. Badrummet i CaraSuite är den perfekta platsen för en avslappnad start eller avslutning på dagen. Det kan till och med användas av två personer samtidigt, har slittåliga ytor och många möjligheter till förvaring. Helt enkelt välplanerat och välbyggt.

BADRUM I BAKÄNDEN. OTROLIGT MYCKET SVÄNGRUM. 650 MF – Praktiska vägg- och takhållare för duschmunstycket är monterade som standard.

95


HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER. Belysning. Den indirekta belysningen på lådorna skapar ett varmt intryck.

Förvaringsfack i läder. Lättillgänglig förvaring i snyggt läderutförande.

Uppfällbar säng med säkerhetsnät. Möjliggör extra sovplatser och är säker på båda sidorna tack vare fallskyddet.

Enastående takhöjd. Det är lätt att trivas med en takhöjd på 2,15 meter.

Garage. Det rymliga garaget i bakänden med enhandsmanövrering gör resan extra bekväm. Easy-Travel-Box. Enkel tillgång till alla serviceanslutningar i Easy-Travel-boxen och till bluuwater-vattenfiltret.

Magnifik rumsplanering. Ger tillräckligt med plats för hela familjen.

96

CaraSuite

Exteriördekor i hög kvalitet. För lång livslängd och en snygg stil.

Det nämnda paketinnehållet är exempel. Enstaka Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV. 650 MF

650 MG

Familjeplanlösningen med upp till sex sovplatser.

Den rymliga reskamraten.

STYRKOR: • Mittdinett • Fransk säng • Uppfällbar säng som standard • 6 sovplatser • Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

STYRKOR: • Mittdinett • Tvärställd dubbelsäng • Uppfällbar säng som standard • Rymligt garage • 5 sovplatser • Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

700 ME Den mångsidiga med familjekänsla. STYRKOR: • Mittdinett • Längsgående enkelsängar • Uppfällbar säng som standard • 5 sovplatser • Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

MIN EGEN HUSBIL

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

97


CaraHome DEN FAMILJEANPASSADE ALKOVHUSBILENMED EXTRA PLATS PÅ HÖJDEN. Föreställ dig att aldrig mer behöva boka ett rum. Föreställ dig att ha en rymlig semesterlägenhet överallt i världen. Föreställ dig att alltid ha boendet med dig. Upptäck den familjeanpassade alkovhusbilen med extra plats på höjden.

DE CaraHome HIGHLIGHTS

98

CaraHome

> Scan me

• Upp till 6 sovplatser • SUPERLIGHT-teknik (650 DG) • Upp till 6 sittplatser med säkerhetsbälte • Enormt mycket förvaringsutrymme • 4 planlösningar under 3500 kg • Två avskiljbara sovdelar


XXX / XXX

MOBILT FAMILJEPARADIS. En husbil för hela familjen: Med klassisk alkovkonstruktion, två separata sovdelar och plats för upp till sex personer. Att den trots det är ordentligt slimmad, kan CaraHome tacka sitt sofistikerade chassi, moderna arkitektur och den snygga utvändiga designen. En fröjd för ögat, det är vad den är!

Den höga takhöjden är typisk för alkovbilarnas konstruktion och ger en alldeles speciell känsla av rymd – här i 650 DG.

ÖVERVÅNINGEN: MYSIGT KRYPIN. Alkoven. Mysig sovplats med värme som tillval. Med stort ljusinsläpp dagtid och briljant belysning nattetid.

99


DINETT

MATLAGNING

DINETT MED 4 SITTPLATSER MED SÄKERHETSBÄLTE. Dinetten i 600 DKG och 650 DG har fyra sittplatser med säkerhetsbälte. Tåliga textilier och trevlig sittkomfort garanterar avslappnad gemenskap.

HÄR VILL MAN UMGÅS. Den behagliga ljussättningen skapar rätt atmosfär. Den utfällbara extraskivan skapar tillräckligt med plats för att laga mat tillsammans – här i 650 DG.

100 CaraHome

KÖKSLÅDA MED SOFTCLOSEFUNKTION.


SOVA

UNDERHÅLL

Perfekt för barn: våningssängen inklusive säkerhetsnät som standard i planlösningen 600 DKG.

TVÄRSTÄLLD DUBBELSÄNG. STOR SOVPLATSYTA.

I en handvändning blir dinetten till en extra sovplats.

I den stora dubbelsängen borgar den lätta EvoPore-HRC-standardmadrassen för en god och vilsam sömn – här i 650 DG.

Låg ingång till duschkaret.

HELT ENKELT GENOMTÄNKT. Inbyggda väggfack drar blickarna till sig och erbjuder förvaring – här i 600 DKG.

Duschmunstycke med behaglig vattenstråle.

101


HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER. Soft-close-funktioner. De rymliga utdragslådorna stängs tyst och behagligt.

SUPERLIGHTteknik (650 DG). En vinst på nästan 30 % mer lastkapacitet.

Centralt placerad manöverdel och det nya TRUMA iNet Xsystemet. En blick räcker för att kontrollera vattennivå, elektronikförsörjning och värme.

Alkoven. Alkoven med tillvalsvärme är en riktig myshörna.

Rymligt garage med enhandsmanövrering. Tillgängligt genom den yttre luckan och från bodelen.

Färsk- och avloppsvattentank. Den busenkla rengöringen av färsk- och avloppsvattentank går även att göra inifrån fordonet.

Avskild gaslåda. Nås enkelt via serviceluckan på sidoväggen.

Allt på sin plats. Central och lättillgänglig hantering av färsk-/ spillvattentank, vattenfilter, frostventil och elanslutning.

102

CaraHome

Handtagslösa skåp med trycköppning. Ger en modern, elegant design invändigt.

Det nämnda paketinnehållet är exempel. Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA KRAV.

550 MG

600 DKG

Ett under av utrymme med plats för familjeresor.

Den trivsamma och familjevänliga. STYRKOR: • Dinett • Barnvänlig planlösning med 2-våningssäng • Alkovsäng • Rymligt garage • 6 sovplatser • 6 sittplatser med säkerhetsbälte

STYRKOR: • Mittdinett • Tvärställd dubbelsäng • Alkovsäng • Rymligt garage • 4 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

650 DG Det superlätta sexpersonersboendet med stor lastkapacitet. STYRKOR: • Dinett • Tvärställd dubbelsäng • Alkovsäng • Rymligt garage • 6 sovplatser • 6 sittplatser med säkerhetsbälte

MIN EGEN HUSBIL

MED SUPERLIGHT TEKNIK

650 MEG Lastproffset med sovkomfort.

STYRKOR: • Mittdinett • Längsgående enkelsängar • Alkovsäng • Rymligt garage • 5 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

103


CaraCore DEN HELINTEGRERADE MED OSLAGBAR UTRUSTNING OCH KÄNSLA. CaraCore håller gärna låg profil men sticker ut som få. En skicklig kombination av nytta och design. Ett imponerande samspel mellan känsla av rymd, kvalitativa material och enastående körkomfort.

DE CaraCore HIGHLIGHTS

104

CaraCore

• Upp till 5 sovplatser • Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte • 3 planlösningar under 3500 kg

> Scan me

• Dynamiskt progressiv design • Full-LED-strålkastare • Uppfällbar säng som standard


XXX / XXX MINDRE STRESS GER MER NJUTNING. Rudi & Gerlinde. Vi är gamla rävar vad gäller camping. Ny är dock CaraCore, som vi reser med för första gången i år. Men den känns helt rätt. Destinationen är vårt favoritresmål Norge. Helt utan tidspress, och under en årstid när man träffar på fler lokalbor än turister. Vi startar från Bayern och kör uppåt längs fjordarna tills vi når Lofoten. Helt i vår egen takt och dessutom med stil. CaraCore sticker nämligen ut med sin stilsäkra design och passar perfekt för Skandinavien.

EN CaraCore 3500 kg Tillåten totalvikt 699 cm - 741 cm Längd (min. / max.) 232 cm / 218 cm Bredd (ytter- / innermått) 279 cm / 200 cm höjd (ytter- / innermått)

105


STYRKOR

CaraCore

STILMEDVETEN TRENDSÄTTARE.

Den helintegrerade husbilen från WEINSBERG. I CaraCore kommer den mångåriga erfarenheten hos WEINSBERG till sin fulla rätt. Här är vi enormt noggranna även med de allra minsta detaljerna. CaraCore kombinerar alla fördelarna hos en helintegrerad husbil med en unik framtoning. Vi ställde nämligen medvetet höga krav på designen på CaraCore: den skulle vara markant, karakteristisk, träffsäker och kraftfull. Detta syns i de rena linjerna, distinkta kanterna och de spännande ytorna. Den bättre halvintegrerade med uppfällbar säng.

100%

WEINSBERG DNA

FUNKTION OCH DESIGN I SAMSPEL.

PANORAMAVINDRUTA FÖR PERFEKT ÖVERBLICK.

HÖGSTA PRECISION TACK VARE MODERN LFI-TEKNIK.

Synlig och kännbar kvalitet. LFI-komponenterna är både snygga och övertygar med högsta bearbetningsprecision. Maximal byggfasthet garanterar optimal säkerhet.

106

CaraCore


ÄNNU EN STYRKA: UPPFÄLLBAR SÄNG SOM STANDARD FÖR EXTRA RESEKOMFORT. Den uppfällbara sängen ingår som standard och smälter elegant in i rumskonceptet. När sängen är uppfälld finns därunder tillräckligt med plats för att utnyttja dinetten – här i 700 MEG.

107


DINETT

L-FORMAD DINETTBÄNK Valbar L-formad dinettbänk. Sittbänk och utfällbart säte – här i 700 MEG.

Skönhet så långt ögat når. Den helintegrerade konstruktionen skapar en unik känsla av rymd i CaraCore. Med den obrutna siktlinjen har du alltid allt det bästa för ögonen: de bekväma sängarna, det inbjudande köket och husbilens hemtrevliga hjärta, dinetten.

ERGONOMISKA, VRIDBARA SÄTEN. Öppen vy skapar en unik atmosfär med mjuk övergång mellan bodel och hytt – här i 700 MEG.

108 CaraCore

KVALITATIVA TEXTILIER OCH BEHAGLIG SITTKOMFORT.


MATLAGNING

VINKELKÖKET HAR EN SNYGG STIL.

Storslaget. Slim Towerkylskåp med 142 liters volymkapacitet och AESfunktion där energislaget väljs automatiskt.

700 MEG

Perfekt köksplanering. Svängrum är viktigt i köket och ännu viktigare i husbilen. Den öppna atmosfären i CaraCore kommer här till sin fulla rätt och matlagningen blir en njutning för alla sinnen.

LÄNGSGÅENDE KÖK. DEN TIDLÖSA KLASSIKERN FÖRENAR NYTTA OCH DESIGN. 650 MEG – Köket med signaturinredning passar perfekt in i rumskonceptet.

109


SOVA

EXTRA RYMLIG. Sovdelen i 650 MEG och 700 MEG med 2 meter långa längsgående enkelsängar.

STOR SOVPLATSYTA FÖR STORA SEMESTER DRÖMMAR.

110

Härlig sovmiljö. Nu kan du sova med stil. Högkvalitativa detaljer som indirekt belysning skapar en enhetlig atmosfär i CaraCore.

MYCKET PLATS NÄR SÄNGEN ÄR NEDFÄLLD.

ELEGANT RUMSLÖSNING.

När sängen är nedfälld utgör den en mysig sovplats för två personer – här i 700 MEG.

650 MF – Fransk säng med EvoPore-HRCmadrass och förvaringsutrymme under sängen.

CaraCore


UNDERHÅLL

STÄNG DÖRRARNA. TILL SOV- OCH BOENDEDELEN, ...

700 MEG

... VIPS UPPSTÅR ETT STORTBADRUM.

Präglas av iögonfallande inredningsdetaljer. Det karakteristiska formspråket hos CaraCore visar sig även i badrummet. Designen har rena och distinkta linjer, och tack vare generös förvaring och praktiska detaljer är det lätt att trivas.

MED RENA LINJER OCH ÖVERBLICK. KOMPAKTBADRUMMET.

LÄNGSGÅENDE BADRUM. ALLT I EN LINJE. Snygg design i badrummet i 650 MF. Dessutom gott om plats vid tvättstället och i duschen.

650 MEG

111


HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS. ÖVERTYGAR MED GENOMTÄNKTA DETALJER. Manuell eller elektrisk frontgardin. Skapar avskild- het för natten på ställplatsen.

Vattenburet ALDE-värmesystem och vattenburen ALDE-golvvärme som tillval. Ger en behaglig inomhustemperatur och värmer kalla fötter.

KOMFORT-instegsdörr med 700 mm bredd. Med personbilsinspirerad stängning, dubbeltätning och utfällbara klädkrokar.

De nya tillvalssätena från AGUTI för förarhytten. Lovar optimal resekomfort.

Softclose-lådor. Fantastisk komfort tack vare mjuk och tyst lådstängning.

Easy-Travel-Box och bluu-vattenfilter. Alla viktiga serviceanslutningar centralt samlade på ett ställe och hygieniskt rent vatten utan kemi.

Den bättre halvintegrerade med uppfällbar säng som standard. Den uppfällbara sängen svängs framåt över förar- och passagerarsätet, så att dinetten kan använ- das även när sängen är nedfälld.

112

CaraCore

Full-LED-strålkastare. Den senaste tekniken, bästa sikten och säkerheten tack vare den iögonfallande signaturbelysningen.

Det nämnda paketinnehållet är exempel. Enstaka Produktavvikelser i ett paket kan variera beroende på planlösningen.


MÅNGFALD / PLANLÖSNINGAR

PLANLÖSNINGAR. ANPASSADE EFTER DINA BEHOV.

650 MF

650 MEG

Den estetiska med öppen rumskänsla.

Den eleganta med övertygande komfort.

STYRKOR: • Mittdinett • Fransksäng • 5 sovplatser • Upp till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

STYRKOR: • Mittdinett • Längsgående enkelsängar • Rymligt garage • 4 sovplatser • 4 sittplatser med säkerhetsbälte

700 MEG

MED SUPERLIGHTTEKNIK

Den stilfulla med personlig bodel.

STYRKOR: • Mittdinett • Längsgående enkelsängar • Rymligt garage • Upp till 5 sovplatser • Up till 5 sittplatser med säkerhetsbälte

MIN EGEN HUSBIL

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

113


MÅNGFALD / DÖRRAR

DÖRRAR. MED MÅNGA INNOVATIVA FUNKTIONER.

1

1

2

1

2

4

4

3

Innovativt: Låssystemet med en nyckel med innermönster och ytterhandtag och -lås för instegsdörrar och serviceluckor.

UTRUSTNING

3

Finns i 600 mm och 700 mm bredd (beroende på planlösning).

KOMFORT *

PREMIUM**

EXKLUSIV**

Med fönster inkl. mörkläggning

Flerfunktionellt lås

Tätning mot slagregn (dubbeltätning)

Automatiskt stängningssystem

2 klädkrokar, fällbara

Öppningsreglering med gastryckfjäder

Paraplyställ

Dolda gångjärn

Flerfunktionell kasse

Centrallås

Coming Home-belysning

* Standard i CaraCompact, CaraHome, CaraLoft, CaraSuite och CaraCore ** Tillval för alla WEINSBERG husbilar

1

Utfällbar klädkrok

114

Husbilar

2

Fönster med plissé

3

Paraplyställ

4

Innerlås med indikering

4


MÅNGFALD XXX / DESIGN / XXX

TEXTILIER. EFTER SMAK.

SOM STANDARD

TURIN (STANDARD)*

MALABAR (STANDARD)

TILLGÄNGLIGA UTAN EXTRA KOSTNAD*

STONE WATER

FOREST

BLOOM

DUSK

Exklusivt för CaraCompact EDITION [PEPPER].

*Finns inte för CaraCompact EDITION [PEPPER].

TILLGÄNGLIG MOT EXTRA KOSTNAD*

FIFTY SHADES (Konstläder)

SZECHUAN

ACTIVE NAVY *Finns inte för CaraCompact EDITION [PEPPER].

MIN EGEN HUSBIL

Med hjälp av fordonskonfiguratorn kan du sätta ihop din individuella WEINSBERG med fordonskonfiguratorn. configurator.weinsberg.com/se

115


MÅNGFALD / TEKNIK

INTELLIGENT TEKNIK, MAXIMAL KOMFORT.

BLUUWATER.

Vattenfiltersystem. Lätthanterat vattenfilter, som inte lämnar något övrigt att önska vad gäller hygien. Vattenfiltersystemet bluuwater har en filterkapacitet på 8000 l och tar bort de allra minsta partiklarna, mikrober och bakterier till 99,999 % med hjälp av ett högeffektivt ultrafiltreringsmembran. Den kvarvarande användningstiden kan när som helst kontrolleras tack vare en Timestrip-indikator i fordonet och snabbkopplingssystemet Clickand-Ready gör att filterbyte sker droppsäkert. Regelbundna byten av filtersystemet var 6:e månad garanterar högsta vattenkvalitet och en säker vattenförsörjning.

MEDIKITVÄRDECHECK*. Exklusivt reseapotek.

Din WEINSBERG-husbil innehåller en värdecheck för ett MediKit. Det innehåller olika apoteksläkemedel som kan vara bra att ha med sig på resan, bland annat värktabletter, allergitabletter och diarrétabletter. På så vis är du alltid optimalt förberedd.**

PIONEER NAVIGATIONS SYSTEM*. (AVIC – navigation).

** I fordonet finns en värdecheck som kan lösas in i utbyte mot ett reseapotek. Medicinska uppsättning innehåller medicin som endast är apotek. Kupongen kan därför endast lösas in på det ansvariga MediKit-postorderapoteket på www.medikit.shop. På www.medikit. shop du kommer också att få ytterligare information om ditt MediKit.

Navigation speciellt anpassad för husbilar och camper vans i 44 länder; promobil campingsökare; säker smartphone-drift med röststyrning; högkontrast 9" multi-touch-skärm; Trådlöst kompatibel med Apple CarPlay, Android och WebLink; integrerad DAB + -mottagare; inklusive 3-års kartuppdatering.

SMART-TV*.

Hemmabio på väg. Se på vad du vill, var du vill. Framtidens TV flyttar nu även in i din WEINSBERG. Vid tillvalet TV-paket monteras uteslutande smart-TV-apparater. På så vis kan du njuta av alla fördelar med video on demand även på resa via en mobil hotspot eller campingplatsens Wi-Fi. Att kunna streama dina favoritserier och filmer ger den där lilla extra guldkanten till din semester.

116

Utrustning

PIONEER HEAD-UPDISPLAY*. Den inbyggda Headup-Displayen bidrar till ännu större säkerhet. Alla viktiga uppgifter direkt inom synhåll så att du alltid kan hålla ögonen på vägen. Även vägbeskrivningen från Navgate Evo visas. * Komponenter tillgängliga som tillval.


MÅNGFALD / TEKNIK

LUCKY DOG CAMPER*.

För en djurkul semester.

En av de bästa sakerna med campinglivet: Våra fyrbenta vänner kan följa med på semestern. Lucky Dog Camper erbjuder till- och ombyggnadsmöjligheter som gör resan extra bekväm för alla resenärer. Dessa hundvänliga lösningar är nu tillgängliga för många WEINSBERG-husbilar hos deltagande återförsäljare och inom tillämpliga serier.

VELOCATE GPS-TRACKER*. Mer säkerhet för din WEINSBERG.

L’innovativo sistema di localizzazione GPS di Velocate funziona con il controllo intuitivo tramite app e modalità Silent Alarm. In caso di furto, Velocate 2.0 ti aiuterà a recuperare il tuo autocaravan. L’elevata autonomia fino a 3 mesi senza connessione alla rete elettrica soddisfa qualsiasi esigenza. Il localizzatore GPS Velocate può essere ampliato con sensori Bluetooth e un contatto Reed: così potrai controllare sempre nell’app il livello di riempimento della bombola del gas e la temperatura del tuo WEINSBERG.

Dessutom förbereds hårdvaran, utökas via valfria sensorer (t.ex. dörr- / fönsterkontakt) att bli. Du hittar mer information på www.velocate.com eller www.weinsberg.com.

TRUMA iNet X*.

E.HIT*.

Det praktiska TRUMA iNet X med intuitiv smartphone app kontroll via Bluetooth gör att du kan styra värme, interiör och utomhusbelysning samt TV och radio i ert mobila hem var som helst. Färgdisplayen på 4,3" visar utomhus- och inomhustemperaturen och kan styra enheter från Truma och Dometic. Det intuitiva användargränssnittet gör övervakning och kontroll särskilt trevlig, tydlig och enkel.

Extremt praktisk: Denna hållare för bakänden är elektriskt utkörbar, har hög bärkraft på upp till 150 kg och kan kombineras med en avtagbar dragkrok. Med en knapptryckning körs två svängarmar ut och så snart du har skjutit på tillbehörsbasen med infällbara LED-bakljus uppstår en direkt elanslutning mellan hållaren och husbilen.

Gör din WEINSBERG till ett smarthome.

Integrerad hållare.

Värmesystem*

SILWYREADY*.

För avslappnat resande. Med Silwy MAGNETIC SYSTEM slipper du glas som glider iväg, faller ner eller klirrar. Med det smarta magnetsystemet fäster de magnetiska glasen på nano-paddar i metall eller metalltillbehör särskilt utvecklade för silwy. Detta garanterar en absolut säker och avkopplande resa i din WEINSBERG. I silwyREADY-paketet finns flera element för grundutrustningen. Nano-gel-padden i metall kan lossas igen och kan då placeras där man vill i fordonet. Med den smarta magnetkroken kan du hänga upp dina kläder eller handdukar där det passar bäst. I silwyREADY-paketet ingår en kupong med värdekod och med denna får du en silwy-metallmatta och en metallist kostnadsfritt och med fri frakt. På den står silwyglas stabilt utan att slamra. Du hittar mer information på: www.silwy.de/READY * Komponenter tillgängliga som tillval.

117


MÅNGFALD / UTRUSTNING

THULE MARKISER*. FÖR ÄNNU STÖRRE KOMFORT.

Alltid bra skydd. Markiser från kvalitetstillverkaren Thule gör din semester med WEINSBERG ännu bättre. Som effektivt skydd mot sol, regn och vind skapar de också en hemtrevlig inramning och utökar boendeytan på campingplatsen. Våra markiser är tillgängliga i olika storlekar (beroende på planlösning) och övertygar med sin långa livslängd tack vare vattentäta, vindtåliga PCR-dukar, enkel konstruktion och absolut stabilitet.

Flexibel. Vinkeln kan ställas in som du vill. På så vis kan du sedan öppna och stänga markisen när dörren till din WEINSBERG står öppen.

Utfällbar. Stöden är försedda med en gångjärnsled. Det vertikala nedsänknings-systemet förhindrar skador på fordonet.

COZY HOMEINREDNINGSPAKET*. Valet är ditt.

Praktisk. Quick Lock-system för enkel montering och inställning av stödbenen.

FÖR ALLA WEINSBERG FÖR ALLA TILLVAL

Paketet innehåller: 4 kuddar med fjäderfyllning (2 x 60 x 40 cm & 2 x 40 x 40 cm), 2 filtar och matchande bordslöpare.

AQUA

118

Utrustning

MAGNOLIA

EARTH

AVOCADO

PEACH

STONE

* Komponenter tillgängliga som tillval.


ALLT FÖR ATT GÖRA DIN SEMESTER ÄNNU BÄTTRE. FRANKANA FREIKO-

kollektionen hos WEINSBERG.

2

Finns hos din WEINSBERG-återförsäljare eller på: shop.weinsberg.com.

1

2 3

1. Vattenflaska 800 ml Classic Sport av rostfritt stål. Lätt att rengöra. Mått: 7 x 25 cm. Vikt: 256 g. Artikel-nr: 651/023

4. Handvagn med 10 cm breda 1 på upp profilerade hjul och en bärkraft till 75 kg. Mått: 131 x 60 x 98 cm. Vikt: 11,9 kg.

2. Campingstol av aluminium-rundrör. 8 inställningslägen, 76 cm högt ryggstöd. Max. belastning: 100 kg. Ram: Aluminium. Förpackningsmått: 106 x 61 x 10 cm. Artikel-nr: 651/022

5. Fyra muggar med öra av högkvalitativt resylin. Med antislip-system. Artikel-nr: 651/024

3. Campingbord Accordeon från Dukdalf med vädertålig. Sevelitbordsskiva. Kan höjdjusteras: 5–74 cm. Mått: 100 x 74 x 68 cm. Material: Stål. Max. belastning: 50 kg. Vikt: 11 kg. Artikel-nr: 651/021

4 5 3

6. Gasoladapterset– innehåller allt som behövs för att ansluta en tryckregulator (G12, Tyskland) till gängse europeiska gasolflaskor. Artikel-nr: 651/025

5

6 6

4

Alla information och priser finns på: www.frankanafreiko.de

Hyr även utomlands!

ATT HITTA DEN RÄTTA ÄR INTE LÄTT…

RENT AND TRAVEL NU OCKSÅ SOM APP Upplev semestern ännu mobilare med följande funktioner: • Statusöversikt till bokning • Push-notiser • Online-incheckning • Betalningar • Instruktions­videos

• Checklistor • Information om uthyrningskontor • Hyrerbjudanden • Hjälp i nödsituationer och mycket mer…

www.rentandtravel.de/app

URLAUB MIT DEM WOHNMOBIL

Du vill köpa ett fritidsfordon, men skulle först vilja testa om det verkligen passar dig? Då är erbjudandet från RENT AND TRAVEL alldeles rätt för dig. Hitta din favoritplanlösning bekvämt på nätet eller hos din resebyrå. Tillsammans med ett nätverk av över 180 uthyrningskontor i hela Tyskland, över 2 200 hyrfordon och över 380 samarbets-resebyråer hjälper dig RENT AND TRAVEL att hitta rätt fordon för dig. Du får dessutom en rad andra

fördelar, såsom förslag på resrutter och ett stort antal samarbeten med camping- och ställplatser. Stort nöje vid semestertestet! På över 180 uthyrningskontor står fler än 2 200 hyrfordon redo.

Boka online på www.rentandtravel.de eller via våra 380 samarbetsresebyråer.

Hitta alla uthyrningskontor på www.rentandtravel.se


R08118262-SE

VALET ÄR LÄTT.

Hur ska man kunna bestämma sig när alternativen är så många? Inga problem: Med våra praktiska online-verktyg blir valet enkelt. De hjälper dig att hitta din dröm-WEINSBERG.

Konfigurator

Planlösningsguide

Sätt ihop din egen husvagn. Välj planlösning och utrustning och skapa ditt personliga drömfordon på:

Familjeparadis eller ett äventyrsfordon för två? Ta reda på vilken resekompis som passar bäst för dig på:

Vi vet: Det är inte helt lätt att välja en enda WEINSBERG! Vår sökmotor för återförsäljare hjälper dig att hitta en handlare nära dig. Inspektera din önskemodell direkt på plats och få utförlig rådgivning. Hitta återförsäljare på:

configurator.weinsberg.com/se

layoutfinder.weinsberg.com

dealer.weinsberg.com

Besök oss på sociala medier och i vår fanshop!

facebook.weinsberg.com

instagram.weinsberg.com

Hitta återförsäljare

youtube.weinsberg.com

carablog.weinsberg.com

shop.weinsberg.com

Information om leverans, måttangivelser, viktangivelser samt utformning/design avser de uppgifter som gäller när broschyren trycks 07/2022. Vi förbehåller oss rätten att ändra utrustning, teknisk data, produktionsplanering och pris. Efter ingånget avtal förbehålls rätten till tekniska ändringar inom ramen för konstruktionen i den mån dessa främjar den tekniska utvecklingen och är rimliga för kunden. Därutöver reserverar vi oss för mindre färgavvikelser och avvikelser i produktegenskaper om dessa inte går att undvika med anledning av material (t.ex färgavvikelser med ca 2,0 dE mellan lack på plåt och lack på GFK/plast), så länge som de kan anses vara rimliga för kunden. En del av bilderna visar specialutrustning som kan levereras mot en tilläggsavgift, eller funktioner av prototyper/studier som inte motsvarar standard och som i vissa fall inte kommer att finnas tillgängliga som specialutrustning. Färgavvikelser kan förekomma av trycktekniska skäl. Innan du köper ett fordon, vänligen kontakta en lämplig WEINSBERG-återförsäljare för råd om seriens nuvarande status. Dekorationerna på bilderna i katalogen ingår inte i leveransen. Illustrationerna med måttangivelser i våra kataloger är bara icke-bindande exempel. Måttangivelser är endast ungefärliga värden och fungerar endast som en allmän illustration, de representerar inte garanterade produktegenskaper. Observera också informationen i den aktuella prislistan, i synnerhet om vikter, lastmöjligheter och toleranser. Omtryckning, vare sig helt eller delvis, är tillåtet endast med föregående skriftligt tillstånd från Knaus Tabbert AG. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

www.weinsberg.se

Knaus Tabbert AG

Helmut-Knaus-Str. 1

D–94118 Jandelsbrunn


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.