Nadinehus udlejningsbrochure

Page 1

Nadinehus

141 nye lejeboliger i Bellakvarter!


Antal rum 2-5 værelser Priser fra 10.400,-

Det gode liv

Kvalitet

Nadinehus indeholder lejligheder i størrelsen 50–125 kvm fordelt på 2–5 værelser. Enkelte lejligheder har privat tagterrasse, og ellers kan man samles med venner og familie på 3. salen i den vestlige del af ejendommen, hvor der findes en rummelig fælles tagterrasse.

Boligerne er rummelige, fleksible og møblerbare med lange kig på langs og tværs i boligerne. Velproportionerede vinduer giver god kontakt til omgivelserne. Alle boliger har adgang til egen eller spansk altan, og visse lejligheder har også adgang til privat tagterrasse. Den fælles tagterrasse mod vest giver samspil med gade og gård.

Nadinehus er et kvalitetsbyggeri tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter med afsæt i Bellakvarters kontekst og med målsætningen om at skabe rammer for det gode liv for kommende beboere.

Materialerne er gedigne, lyse og imødekommende. Designet er minimalistisk og tidsløst elegant. Farvepaletten er afstemt, så der opnås en homogen, afdæmpet helhed, som udstråler kvalitet.


Åbent hus hver søndag Læs mere på bellakvarter.dk

Samspil

Området

Bygningen er udformet som en klassisk Københavnerkarré med lys facade og et indre gårdrum med porte og passager, som sammenbinder friarealet med kvarterets gader og pladser. Varierende facadehøjder og velproportionerede bygningsdele skalerer bygningen og skaber gode lysforhold for boligerne og udearealerne.

Inden for 5 minutters gang fra boligerne ligger Metro station, indkøbsmuligheder, Royal Golf Club, Byparken og Ørestads Streethal, der byder på indendørs boldspil, klatring & leg og udendørs fitnesspark.

Gårdrummet er designet som et grønt rum for leg og fællesskab. Altaner og terrasser skaber privathed, men også mulighed for social kontakt på langs og tværs mellem boligerne. Kantzoner mod gade og vej udformes som hævede terrasser eller altaner med en lille trappe til terræn, som gør overgangen mellem bygning og by attraktiv og livlig. Et socialt møde med mulighed for en sludder over hækken!

Bellakvarter er kendt for Bella Center Copenhagen, hvor der afholdes mange forskellige messer, som f.eks. kunst- og designmesse, og hvert år afholdes det meget populære LEGO World. Derudover findes også det ikoniske AC Hotel Bella Sky, med restaurant på toppen, der er kendt for sin storslåede udsigt.


Her finder du - Skole 800 meter - Daginstitution 400 meter - Gymnasium 600 meter - Indkøb 350 meter

home City Projekt Tlf. 33 33 03 05 Mail: projekt.city @home.dk

- Fields 600 meter - Metro 750 meter - Amager FĂŚlled 100 meter


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.