Page 1

   

Exam

: Lotus LOT-956

Title

: IBM Lotus Notes Domino 8.5 System Administration Update.

Version : R6.1

www.Prepking.com    


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com    


1. When a user removes a mail message with an attachment stored in DAOS, which of the following occurs if the user is assigned a mail quota? A.The total attachment size is removed against the user's quota B.The total size of the mail message and attachment is removed against the user's quota C.The total size of any attachment stored in DAOS does not count toward the user's quota D.The total size of the mail message without the attachment is removed against the user's quota Answer: A

2. Your development team has modified the client download site for Lotus Traveler. All of the changes, though, are not being seen as the server is still pointing to the old directory and files. You have successfully modified the Home URL in the Internet Site Document. Which of the following must also be modified? A.The servlet utilized by the Domino Web server B.The NTS_WEBSITE_HOME parameter in the notes.ini file C.Disable Internet Site documents in the Domino server D.Make TCP port 8642 available to all users to see the new site documents Answer: B

3. To help thwart unauthorized access to ID files in the ID vault, you can choose to require which of the following? A.That someone with password reset authority approves all ID downloads B.That only group names are placed in the vault security document in the Domino server C.That the person fills out a download request in the vault to be approved by a vault manager D.That the ID vault be encrypted with a secret encryption key shared with only the proper administrators Answer: A

4. In Lotus Notes 8.5, the start-up sequence has been reordered for users. Presume that the following notes.ini entry is configured: ENABLE_EARLY_AUTHENTICATION=0 Which of the following occurs to the user experience? A.Users are not allowed to utilize Windows shared login

www.Prepking.com    


B.Users are prompted to authenticate before the Notes workbench C.The Notes workbench appears, and users are prompted to authenticate D.Users are forced to utilize Windows shared login instead of Notes login Answer: C

5. The following variable was found in a user's notes.ini file: ENABLE_EARLY_AUTHENTICATION=0 Which of the following will not function properly? A.Roaming user B.Authentication after the Notes workbench appears C.The ability to log into the integrated Sametime client D.The ability to recover user ID files from the server ID vault Answer: A

6. Upon viewing the Administration Process activity through the statistics generated during administration request processing, you have found a large number of Waiting statistics in one of the message queues. Which of the following would this signify? A.Administration Process threads are waiting for requests to process B.The administrator has pending Administration Process requests for approval C.The server is processing requests without utilizing all the process handlers D.The request processing threads are busy running requests that take longer times Answer: D

7. Which of the following causes a new server thread to be created that monitors all messages written to the console log file and duplicates these messages into another file? A.File log output B.Notes text logging C.Console log mirroring D.Server log duplicating Answer: C

www.Prepking.com    


8. Notes shared login allows users to start Lotus Notes with their Notes IDs without having to provide Notes passwords. Instead, which of the following do they need to provide? A.A secret passphrase B.A Windows password C.Passwords from more than one person D.An unlock code from the ID vault on their home server Answer: B

9. Your Domino server has been configured for DAOS, and all mailfiles have also been enabled successfully. In which of the following times will consolidation occur when a user saves an attachment that meets the defined DAOS size settings? A.Immediately B.The next time the DAOS service runs C.After the user closes the current Notes session D.By the schedule defined in the server configuration document Answer: A

10. Terry is working on a document in a database on a server that is DAOS- enabled. While in the document, Terry replaces the attachment with a new version. Which of the following occurs to the attachment in the DAOS store? A.The server adjusts references to the attachment in DAOS B.The server removes the reference from all mail files that pointed to that original file reference C.The server removes the previous attachment entirely from DAOS and inserts the link to the new attachment D.The server sends the full previous attachment to all user mail files that pointed to that original file reference Answer: A

11. While upgrading his Domino servers to 8.5, Clint is considering utilizing the Domino Attachment and

www.Prepking.com    


Object Service. He has not migrated all of his databases to the new on-disk structure (ODS), however, so the option is not available. Which of the following steps can he perform to prepare them for DAOS? A.He can pre-enable them for consolidation B.He can create a program document to enable the feature C.He can change the file extension of the databases to .ns8 D.He can create an Administration Process request that will process only when the databases are upgraded Answer: A

12. After enabling DAOS for a mail database on your server, which of the following compact tasks must be run on the database to complete the initialization for DAOS on that database? A.In-place B.Copy-style C.Revert database D.Discard view indexes Answer: B

13. You completed the process of upgrading your Domino server, and you are in the process of enabling DAOS for your user mailfiles. When can you enable the DAOS feature for mailfiles that will not be upgraded until a later date? A.Immediately B.After the mailfile upgrade C.When users approve the mailfilemail file upgrade D.After running the required compact task Answer: A

14. DAOS has been enabled on your Domino server for mailfiles in the Human Resources department. Which of the following compression types must be selected on the mailfiles for attachments? A.LZ1 B.ZIP

www.Prepking.com    


C.Crider D.Huffman Answer: A

15. Your current Domino server supports Domino Attachment and Object Service. The attachment store has grown even though user mailfiles maintain only 90 days of mail data. Which of the following server commands might be issued to force DAOS to delete unreferenced objects? A.Tell DAOSMgr Prune B.Load DAOS -collect C.Tell DAOS -validate D.Load DAOS Detach Obsolete Answer: A

16. You have set the following variable for your Domino Attachment and Object Service: Defer object deletion for 100 days Which of the following results are obtained from this setting? A.Objects in DAOS are deleted every 100 days B.Objects in DAOS are kept for only 100 days until they are deleted C.Objects in DAOS are linked for only 100 days to the original document D.Objects in DAOS are kept 100 additional days after the last reference is removed Answer: D

17. When the Domino Attachment and Object service stores a ticket to a file attachment, in which of the following locations is it stored in the document? A.As an attachment B.In the object header C.In the rich text body D.As a doclink notation Answer: B

www.Prepking.com    


18. Kathy, the Domino administrator, issued a Show Server command on her Domino server. The following showed for the current status of Domino Attachment and Object Service: Read Only Which of the following describes the explanation for this status? A.File attachments exist in the DAOS repository, and they are read when documents containing them are retrieved B.No file attachments exist in the DAOS repository, and all attachments are stored in their full size in documents C.If any file attachments are created in participating databases, they are placed in the DAOS repository and available D.All file attachments in the DAOS directory are specified as read only and may not be edited or removed from DAOS until it is unlocked Answer: A

19. Domino Attachment and Object service has been running on your Domino server. As the Domino administrator, you then select NSF for the field "Store file attachments in DAOS." Which of the following happens to attachments accessed and created after this change is successfully applied? A.Users can continue to modify and place attachments in DAOS until the administrator purges all from the storage and replaces the database links B.All attachments are moved back into the respective databases where the attachment headers are located, and new attachments are not placed in DAOS C.Any files already stored in the DAOS repository remain there, and documents containing those existing file attachments are read from the DAOS repository but can no longer be modified there D.DAOS immediately removes all orphaned attachments from the repository and removes the remainder as the attachments are accessed. New attachments are placed in DAOS until all are accessed Answer: C

20. By default, in which of the following ways is the DAOS storage encrypted? A.No encryption is applied B.Medium encryption by the server ID file

www.Prepking.com    


C.Strong encryption by the server ID file D.Medium encryption for each user linked to an attachment Answer: A

21. Margaret had encrypted the large object files when she activated DAOS for all her user mail files. She has been asked to change her configuration and remove the encryption. Which of the following will occur to existing large object files when she performs this change? A.The file remains encrypted B.The file is unencrypted immediately C.The file is removed from the repository D.The file is no longer accessible after the change is made Answer: A

22. The ACME corporation has implemented DAOS with encryption. To remove encryption on attachments in a large object file, which of the following steps must be performed after disabling it on the server? A.The server ID must be utilized to open the attachments to be unencrypted B.The user must open the attachment one time after the encryption setting is modified C.The user must resave every document that contains the attachments to be unencrypted D.The file must be deleted in every document that references it, so that it is deleted in the repository, then recreated Answer: D

23. To force encryption on DAOS storage, which of the following notes.ini entries must be in place on the server? A.ENCRYPT_DAOS=2 B.DAOS_ENCRYPT_NLO=1 C.ServerNDLEncrypt=1 D.DAOSServerStoreEnc=0 Answer: B

www.Prepking.com    


24. To utilize Domino Configuration Tuner, the person running the tool must have which of the following rights? A.At least Designer access to the Domino Directory as well as Read access to the Domino server log files B.At least Read access to the Domino Directory as well as "View console access" as defined in the server documents C.At least Read access to the Domino Directory as well as "View only administrators" access as defined in server documents D.At least Editor access to the Domino Directory as well as "Full access administrators" access as defined in server documents Answer: C

25. The Domino Configuration Tuner has been generating exception errors in your Domino Administrator client. Which of the following variables should be placed in your notes.ini to assist in troubleshooting the error? A.DebugDCT B.DCT_Error_Log C.Quicktune_Debug D.ConfigTunerReport Answer: C

26. The Domino Configuration Tuner database in your environment contains outdated rule sets. In which of the following ways are new rules applied? A.The rules must be manually copied into your existing database B.The new template design is retrieved from Lotus and applied to the database with the new rules C.The new rules must be manually created for your environment from the descriptors provided by Lotus D.The Domino Configuration Tuner database must be replaced with a new version to apply the new rule sets Answer: B

27. In Domino 8.5, when the router is running in a steady state and a new message is deposited in

www.Prepking.com    


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/LOT-956.htm

Pass4sure LOT-956 dumps  

LOT-956 ,LOT-956 exam, LOT-956 exam questions, LOT-956 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you