Ik Ben Henri

Page 1

INTERIEURS & KEUKENS

IK BEN

06 215 75 298

Hamweg 18

5961 PS Horst info@henrihendrix.nl

DAAG ME UIT

Ik ben Henri Hendrix. Vakspecialist op het gebied van keukens en interieur. Met een diepgaande kennis voor ontwerp, kleuren en trends weet ik in iedere inrichting echte eye-catchers te ontwikkelen. Altijd op maat, altijd met de hand, altijd uniek.

KIJKEN BIJ: FAMILIE HAGENS

Licht en ruimte was hier de uitdaging.

DETAIL

Wanneer je met een scherp oog kijkt naar deze keuken dan zit de schoonheid in de details. Zo zijn de fronten rondom de apparaten-nis op vorm gemaakt. Het extra hard graniet Kwartsiet werkblad is erg opvallend door de matte kleur die gecombineerd wordt met de natuurrode nerven die er doorheen lopen.

DETAIL

Ga voor een keuken die gezien mag worden. In deze keuken zit de uitdaging in de laatste milimeters. De ruimte heeft meerdere uitdagende hoeken waardoor gedetailleerd maatwerk het enige juiste antwoord is voor deze woning. De ombouw is precies haaks en de fronten sluiten naadloos aan op de apparaten. Dit zorgt voor een ongedwongen strak resultaat.

Houtnerf loopt optisch door

LED strip zorgt voor een subtiele overgang tussen haard en meubel

in kastfront

INTERIEURS & KEUKENS

Als specialist in maatwerk zijn er legio van mogelijkheden om de inrichting volledig naar wens te maken. Van ontwerp tot uitwerking ben ik betrokken bij het project. Samen met jou als klant gaan we voor een maximaal resultaat. Een totaalinrichting waarbij de keuken gematched wordt met de woonkamer en waarbij de details in de hal terugkomen op het toilet. Samen zorgen we voor een resultaat waar je iedere dag opnieuw vrolijk van wordt.

ONZE KEUKEN IS NU

ZO VEEL MEER DAN ALLEEN EEN PLEK OM

TE KOKEN

KIJKEN BIJ: FAMILIE BONGERS

Bij de familie Bongers was een grote ruimte beschikbaar waar ze graag de eettafel en de keuken in terug zagen. Met respect voor het lijnenspel is hier de eettafel direct tegen het keukeneiland geplaatst. Hierdoor krijg je één groot eiland van 6 meter dat efficiënt en smaakvol de ruimte vult.

In de raamopening is een brede nis geplaatst die binnen verbindt met buiten. Door de speels lage positie van de nis is dit de perfecte plek om te ontspannen en de dag af te sluiten.

Kastenwand in de muur vanwege weinig ruimte

Koof met afzuiging, geen bovenkasten

KIJKEN BIJ:

Ruimtes verbinden was de uitdaging

DETAIL

Bij de familie Vervoort is ervoor gekozen om te werken met houten elementen. Deze bepalen de volledige sfeer in de woning. Het echte hout zie je terug in de keuken, het eetgedeelte en in de opkamer. Hierdoor krijgt de woning een robuust afgewekte uitstraling.

VERVOORT

SLIM BEDACHT, PERFECT UITGEVOERD

Kast is bijpassend bij de keuken gemaakt. De houtnerf loopt op alle fronten mooi door.

KIJKEN BIJ: FAMILIE HESSELMANS

De uitdaging zat in de logistiek. Het appartement is te vinden op een derde verdieping in Venlo.

DETAIL

De creativiteit van deze inrichting vind je in de afstemming van koperen lampen, betonvloer, kleurkeuzes stalen ramen en materiaalkeuze. Samen vormen ze een rustig aangenaam geheel.

INTERIEURS OP MAAT

Naast de keukens maak ik ook interieur op maat. Zowel kleine als grote projecten worden met precisie gerealiseerd.

Een mooi voorbeeld is zorginstelling Lindezorg, Sevenum (zie afbeeldingen). Hier is naast de keuken ook de living met statige wandkast van zes meter door mij gerealiseerd. Maar ook de roomdividers, lambrisering en tafels zijn op maat gemaakt.

Deze nis is een ideale plek om het koffiezetapparaat neer te zetten

Twee nissen - één in de muur, één in het eilandzijn identiek qua grootte en vorm. Wat het geheel met elkaar verbindt

HET IS FANTASTISCH OM VOOR MEZELF TE

BEPALEN WAT IK ZELF

ÉCHT MOOI VIND

KIJKEN BIJ:

HENRI HENDRIX

Een kijkje in mijn eigen keuken. Dat geeft een eerlijk beeld. Ik vind het heerlijk om interieurkeuzes te maken voor klanten maar voor mezelf is dit ook een feest. Toen we ons huis kochten had ik direct scherp hoe ik deze woning in wou delen. Met pen en papier ben ik aan de slag gegaan en exact op zo is het ook geworden. Ik geef graag een kijkje in mijn eigen keuken.

Belijning vind ik een belangrijk onderdeel van een interieur. Dit is één van de eerste zaken waar ik in het ontwerp mee start

MIX & MATCH

Doordat alles op maat wordt gemaakt heb je de mogelijkheid je gehele interieur te mixen en te matchen. Met een oog voor detail worden eye-catchers toegevoegd aan de verschillende ruimtes. Wil je een wijnrek, een bar of een unieke bedstee? Het is allemaal mogelijk en wordt volledig op elkaar afgestemd.

EXCLUSIEVE MATERIALEN

Door de laatste trends te volgen en te werken met hoogwaardige materialen zorg ik ervoor dat de woning uniek en eigentijds wordt ingericht. De combinatie van exclusieve materialen, klantinput en een vleugje Henri zorgt iedere keer opnieuw voor een smaakvol eindresultaat.

Bij deze keuken was het uitgangspunt het werkblad. Het design van de keuken is hierop aangepast

HENDRIKS

De uitdaging was het lichtspel en de apparaatkeuze

DETAIL

Een mooi detail in deze keuken is de glazen wand die tijdens het koken via de downdraft naar boven komt. Het voorkomt geuren in de ruimte en er is geen grote afzuigkap op ooghoogte nodig. Een echte eyecatcher.

KIJKEN BIJ:

Deze unieke lamp is middels handgebaren te bedienen. Tijdens het koken werkverlichting, tijden het eten sfeerverlichting

MAATWERK IS SAMENWERKEN

Handwerk vergt veel tijd en expertise. Om alle projecten tijdig en volledig naar wens af te ronden werk ik samen met Roel Cox. In zijn werkplaats maken we gezamenlijk alles op professionele wijze op maat. Als klant ben je welkom om een kijkje te nemen wanneer we bezig zijn met jouw interieurwens.

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.