Page 1

PROGRAMMA

De Biesbosch Open Water Race onderdeel van de

Brabantbeker 2018

8 september 2018 www.bowr.nl


V

Voorwoord van de voorzitter 8 september 2018,

Als voorzitter van de Biesboschzwemmers en de BOWR commissie mag ik jullie ook dit jaar van harte welkom heten. Dit voelt wel een beetje raar want zelf zal ik er niet bij zijn vanwege het EK Masters in Kranj, Slovenië. Desalniettemin wil ik iedereen heel veel succes en vooral plezier wensen bij de BOWR, of beter gezegd; De

Biesbosch Open Water Race.

Toch kan ik met een gerust hart afwezig zijn dit jaar. Dat komt omdat we een organisatie hebben die staat als een huis met mensen die zich met ziel en zaligheid elk jaar weer inspannen. Vanwege die inspanningen hopen we dan ook dat we weer een groot aantal zwemmers en toeschouwers mogen begroeten. Het zou ook fijn zijn als het weer iets beter is dan vorig jaar. Dat laatste hebben we echter niet in de hand en daar moeten we ons ook maar niet druk over maken. Openwaterzwemmen is prachtig. Dat hebben we weer gezien met het EK in Glasgow en natuurlijk niet te vergeten met Maarten van der Weijden die een ongelofelijke prestatie wist neer te zetten door in 55 uur 163 kilometer door de Friese wateren te zwemmen. Als je jezelf dus een beetje Ferry, Sharon of Maarten wilt voelen dan moet je dus gewoon met de BOWR meedoen. De prestatietochten dit jaar staan ook weer in het teken van een goed doel. Namelijk geld bijeenbrengen voor onderzoek naar de ziekte ALS. De welbekende Amsterdam City Swim is een dag later gepland en om diegene te steunen die daaraan meedoen kun je bij ons 1000 of zelfs 5000 meter zwemmen voor de stichting “ALS

het je raakt”.

Tot slot een heel groot DANKJEWEL aan alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers van deze 6e editie. Met sportieve groet,

Paul Wijnja Voorzitter Biesboschzwemmers & Biesbosch Open Water Race Commissie


B.V. - Speciaal transport - Autolaadkranen - Loonwerk en verhuur

L.A. van den Heuvel B.V. I Schans 41b I 4251 PW Werkendam NL T 0653-154574 I E planning@heuvelspeciaaltransport.nl www.lavdheuvel.nl


GEEN TOEGANG

TOILETTEN

STAND OPEN GRATIS WATER SWIMMING MASSAGE

PRIJSUITREIKING

RUIMTE VOOR PUBLIEK/DEELNEMERS

LOTERIJ

CATERING

MUZIEK

ORGANISATIE

KLEEDRUIMTE

OPSLAG CONTAINER

TOILET JURY

JURY VERGADERING

JURY SECRETARIAAT

VOORSTART

EHBO

ZWEMPARCOURS

GEEN TOEGANG

UITSLAGEN

TERREINTEKENING

FRIET

PARKEERPLAATS

OPENBARE WEG

GEEN TOEGANG


Bij de 5000 meter keert de zwemmer eerst bij de oranje boei (op 500 meter) en keert dan tweemaal bij de blauwe boei (op 1000 meter)


z

Zwemmen voor een goed doel - ‘Je wilt alles behalve ALS’ Vandaag gaan de opbrengsten van de 5000 en 1000 meter prestatietochten naar het goede doel Als het je raakt. Ook kunt u een vrijwillige bijdrage doneren in een van onze collectebussen. Hieronder kunt u lezen waarom wij ons inzetten voor dit doel. 30 augustus 2018

WERKENDAM • “Spannend en eng.” Zo noemt Jolanda Groeneveld (52 jaar) haar deelname aan de Amsterdam City Swim op 9 september. Met de twee kilometer lange zwemtocht door de Amsterdamse grachten wordt geld ingezameld voor de ziekte ALS. Bijna een jaar geleden kreeg Jolanda zelf de diagnose ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose). “Je wilt alles hebben behalve ALS, alsof de wereld vergaat. En na die diagnose moet je naar huis om het je kinderen te vertellen. En hoe moet het verder met hen?” Maar na die emotionele achtbaan vindt Jolanda toch de kracht om positief te blijven. “Hé, we gaan gewoon verder, je moèt verder. Vooral met heel veel praten, dat sterkte me wel.” Het duurde enkele jaren alvorens de diagnose ALS werd gesteld bij Jolanda; bij de ziekte wordt de kracht in de spieren steeds minder tot uiteindelijk alle spieren zijn aangetast. In 2013 kreeg ze last van haar enkel maar zocht daar nog niets achter. Ook niet toen ze last kreeg van krachtverlies in haar linkerhand. Totdat ze ineens moeite kreeg met spreken, zo dat zelfs een vriendin vroeg of ze teveel had gedronken. Goed doel Samen met haar dochters Amber en Jade was Jolanda al regelmatig vrijwilliger bij de Biesbosch Open Water Race van de Biesboschzwemmers. Aan het sportevenement is jaarlijks een goed doel gekoppeld, dit jaar kozen ze voor de stichting ALShetjeraakt voor onderzoek naar de ziekte ALS. “Ik ben een echte buitenzwemmer, maar met het open water zwemmen had ik nog nooit meegedaan. Ik zwem nog liever tachtig banen in Werkina.” Toch was ze blij met de keuze voor ALS als goed doel. Maar Jolanda blijft niet alleen toeschouwer bij het zwemmen, samen met haar dochter Jade schreef ze zich in voor de Amsterdam City Swim op 9 september. “Maar dan draag ik een pak, je spieren mogen absoluut niet koud worden. We oefenen in het Kanaal van Steenenhoek en woensdag lukte het voor de eerste keer om twee kilometer te zwemmen, dat gaf zoveel voldoening. Ik vond het eerst wel eng, maar met al die Biesboschzwemmers die meetrainen voel ik me toch veilig. Ook mijn vriendin Miranda gaat meedoen en veel Biesboschzwemmers komen kijken. ‘Je haalt het gewoon’, zeggen ze steeds, ‘anders komen we je halen’. Het is mooi dat deze mensen zoveel voor me doen. Je krijgt zo’n band met hen. Ze zijn er voor jou, dat is zo bijzonder. Maar zij zeggen dan ‘jij doet ook veel voor ons.'” Keuzes maken Het zwemmen is goed voor haar longen, toch ziet Jolanda wel op tegen de zwemtocht. Ze moet terdege rekening houden met haar energie. “Ik moet steeds keuzes maken en als ik train, kan ik de rest van de dag weinig meer doen.” Naast de krachtinspanning ziet ze ook op tegen de emoties van zo’n dag. “Pas ben ik naar de Wereld ALS dag geweest en dan zie je alle ellende, zoals mensen in een rolstoel. Ik kan nog wel lopen, maar niet ver en je hebt altijd iemand nodig om je te helpen.” Bron: Het Kontakt


Aanvang wedstrijd en wedstrijdonderdelen De wedstrijd start voor de eerste deelnemers om 10:00 uur. Vervolgens zullen de resterende onderdelen zoveel mogelijk conform bovenstaand schema worden afgewerkt. Het exacte tijdstip van de aanvang van ieder onderdeel wordt door de scheidsrechter bepaald. Iedere deelnemer dient zich dan ook minimaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd gereed te houden en er zelf voor te zorgen op tijd aanwezig te zijn bij de voorstart. Alle starttijden zijn onder voorbehoud.

Reglement De wedstrijden en de prestatietocht worden gezwommen conform de bepalingen van het KNZBreglement. Voor situaties die niet te herleiden zijn uit het reglement, is de beslissing van de scheidsrechter bindend.

Elektronische tijdwaarneming De organisatie heeft ervoor gekozen om ETW (elektronische tijdwaarneming) in te zetten voor alle deelnemers met uitzondering van de prestatietochten. Het is niet toegestaan zonder ETW-materiaal te zwemmen. Indien er wordt gezwommen zonder ETW-materiaal zal deze niet worden opgenomen in de uitslag. Het huren van chips kost €3,00.

Caps Verenigingen moeten zich melden bij de organisatietent. Hier zullen de leencaps en het programma overhandigd worden. De leencaps hoeven niet ingeleverd te worden. Indien gewenst mag de leencap wel teruggebracht worden bij de organisatietent. Mocht de leencap gedurende de wedstrijd sneuvelen dan kan er voor een bedrag van € 3,00 een vervangende leencap opgehaald worden bij de organisatietent. Dit is ook het geval als de vaste cap tijdens de wedstrijd sneuvelt. De vervangende cap krijgt hetzelfde nummer als die van de vaste cap. Uiteraard kan er alleen worden gezwommen in de wedstrijd met een cap en nummer zoals dat in het programmaboek is vermeld (en waaronder de zwemmer is ingeschreven). Een zwemmer zwemt alleen met een door de KNZB toegewezen capkleur of een leencap toegewezen door de organisatie. Voor de prestatietocht is een cap niet verplicht. Het nummer zal dan op de arm worden gezet.

Kosten De zwemmer betaalt € 7,00 voor de eerste start en iedere volgende start kost € 6,00. Het teamevent kost € 8,00 per team. De kosten van de latex leencaps zijn € 2,00 per stuk. Indien de kosten voor deelname betaald worden op de wedstrijddag zelf rekent de organisatie € 1,00 extra per deelnemer.


Het moment van de waarheid

Elke ondernemer kent ze wel. Beslissende momenten die het verschil maken. Tussen winnen en verliezen. St lstand en vooruitgang. Die momenten willen we met je delen. Om elkaar scherp te houden. Om ze te herkennen én te benut en. Daarom willen we jouw bedrijf, jouw branche en uitdagingen van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk act eve organisat e met meer dan 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek. Waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Bij dilemma’s en doorbraken. De mooie en last ge momenten. We omringen je graag met brede f nanciële en specialist sche branchekennis. Maar vooral met aandacht. Op elk moment dat ertoe doet.

Alfa Gorinchem Stephensonweg 1 4207 HA Gorinchem

088 2531950 gorinchem@alfa.nl


Uitslagen De uitslag van de wedstrijd wordt per email verstuurd naar het e-mailadres van degene die de inschrijvingen verzorgt. Daarnaast wordt de uitslag na de wedstrijd op www.bowr.nl en www.noww.nl geplaatst. Tijdens de wedstrijd worden de uitslagen per wedstrijdonderdeel zo snel mogelijk op het uitslagenbord gehangen. De voorlopige uitslagen zullen ook middels livetiming op onze website beschikbaar zijn tijdens de wedstrijd.

Sponsortocht voor ALS het je raakt Dit jaar organiseren we een sponsortocht voor ALS het je raakt. Deze stichting zet zich in voor mensen met ALS. Helaas heeft onze vereniging een lid die getroffen is door ALS. De volledige opbrengst van de 1000 meter en 5000 meter gaat naar deze stichting. Deelname aan deze tocht is minimaal 10 euro. Meer informatie kunt u in dit programma vinden. De 5000 meter start tegelijk met het wedstrijdnummer van de 5000 meter. Voor deze afstand geldt dat de zwemmer binnen drie kwartier na de eerste gefinishte deelnemer binnen moet zijn. De 1000 meter begint om 12.00 uur. Deelnemers dienen zich 30 minuten van te voren te melden bij de organisatietent.

Teamevent Ook dit jaar organiseren wij weer het teamevent waarbij vier deelnemers opeenvolgend 250 meter zwemmen. Inschrijven voor de estafette is mogelijk tot 14.00 uur bij de organisatietent. De organisatie maakt onderscheid tussen klassements- en recreatieve teams. De kosten van de team estafette zijn 8,00 euro per team en gaat alleen door als er minimaal 5 teams ingeschreven zijn. Het klassementsteam dient te bestaan uit 4 deelnemers waarvan 2 vrouwen en 2 mannen. De zwemmers uit het team moeten van dezelfde vereniging afkomstig zijn. De zwemmers kunnen samengesteld worden uit de leeftijdscategorie junioren, jeugd en/of senioren. Er wordt gezamenlijk een afstand vrije slag afgelegd in een tijdrace. Deze tijden tellen mee voor het verenigingsklassement van de Brabant en het landelijke klassement. De recreatieve teams tellen niet mee voor een verenigingsklassement maar omdat de organisatie een grotere doelgroep wil bereiken staan we deze toch toe. Dat houdt in dat iedere samenstelling van 2 vrouwen en 2 mannen toegelaten wordt en dat de zwemmers niet uit dezelfde vereniging hoeft te hoeven.

Prijsuitreiking en prijzen De prijzen voor de Biesbosch Open Water Race zijn gepland om 12.30 en 15.15 uur. De organisatie stelt het op prijs als de prijswinnaar zelf de prijs komt ophalen. Prijzen worden niet nagezonden. Voor alle programma’s zijn er drie prijzen beschikbaar behalve voor de masterprogramma’s 5, 6, 17 en 18. Voor deze programma’s is er voor elke 10-jarige leeftijdsgroep één prijs waarbij gestart wordt bij de leeftijdsgroep 20+. Voor de estafette stelt de organisatie één prijs beschikbaar voor het recreatieve team en één prijs voor het klassementsteam.


Loterij Gedurende de wedstrijd worden er losse lootjes verkocht worden voor 50 eurocent per stuk. De trekking zal plaats vinden na de eerste prijsuitreiking (rond 12.30 uur) en na de tweede prijsuitreiking (rond 15.15 uur). De eerste trekking zal op basis van blauwe lootjes gaan en de tweede trekking op basis van witte lootjes. (kleuren kunnen door de organisatie gewijzigd worden) Indien prijzen niet opgehaald worden, zullen deze opnieuw verloot worden.

Faciliteiten De Biesbosch Open Water Race vindt plaats tussen de weilanden van Werkendam en Sleeuwijk. Er zijn hier niet veel faciliteiten beschikbaar. Desalniettemin hebben wij ons best gedaan om het evenement van zo veel mogelijk faciliteiten te voorzien. Er zijn helaas geen douches aanwezig. Wel zijn er op het terrein toiletten en kleedgelegenheden aanwezig. Probeer deze toilet- en kleedgelegenheid netjes te houden zoals u deze ook zou willen aantreffen. Verder kunt u frisdrank, thee, koffie of een broodje kopen.

Frietjes! Dit jaar hebben we Friet van Arie voor iedereen geregeld. Het is niet nodig om vooraf te reserveren. Arie is van 11.00 uur tot ongeveer 17.00 uur aanwezig.

Calamiteiten / Veiligheid Over de veiligheid van de zwemmers in het water en ook daarbuiten wordt gewaakt door leden van de Fantasea Divers en de EHBO-vereniging uit Werkendam. Bij calamiteiten en/of onweer is iedereen verplicht om de aanwijzingen van de reddingsbrigade, EHBO, de jury en/of de organisatie op te volgen. Volg de aanwijzingen altijd zo goed mogelijk op om een veilig verloop van de wedstrijd te garanderen. Vrijwilligers van de Biesbosch Open Water Race zijn herkenbaar aan een blauw hesje. De organisatie is herkenbaar aan een blauwe polo. Op beide kledingstukken vindt u het logo van de wedstrijd. De veiligheidsfunctionaris van de wedstrijd is de heer Rene Lisman. Het draaiboek van het evenement en dus ook voor het handelen tijdens calamiteiten of aflasten van de wedstrijd is beschikbaar bij de organisatietent. De organisatie doet haar uiterste best om de veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers en het publiek te waarborgen. Echter, deelname en het betreden van het terrein is op eigen risico. Iedereen dient te allen tijde de aanwijzingen van bevoegde begeleiders van het evenement op te volgen.


alshetjeraakt.nl


J Jurysamenstelling

Naam Dhr. H.P.G. Klerkx Mw. J.C.T. van Gendt Mw. H. van Bemmelen van der Plaat- Noordman

Plaats BREDA GELDROP GORINCHEM

Bevoegdheid 123JKO 13JKO 13JKO

Dhr. D.C. Burghout Mevr. H.S.N. Boerhout - Merkens Dhr. A.P. Becht Dhr. H.W.M. Huijboom Dhr. M.B. van Es Mevr. J. Versteeg-Rietveld Dhr. A. Wijnmaalen Mevr. J.M.C. de Leng-Overeem Dhr. F.C.J. de Nijs Dhr. R. Kruit Mevr. M.W. van Kilsdonk-Vermeulen Dhr. P. Verduijn Mevr. JSS. Boom-Bekkers Mevr. A.P. Kramer-v/d Laan van Maastrigt Dhr. T. Creemers Mevr. M. van Kan-Bram Mevr. I. Bruggeman - Bussching Dhr. L.H. Bruggeman Dhr. T.F. Krul Dhr. H.M. Udo Dhr. P.A.J. Schijvenaars Dhr. J.C.J. Spronk Mevr. A. Visser-Schaddelee Mevr. B.E. Admiraal-Vos Mevr. F.H. Huisman-Kapel Mevr. H.J.H.M. van Rossem-den Ouden Mevr. J.S. Merkens-Ouwersloot Mevr. G. Maschino Dhr. J.J.H. Maschino Mevr. L.D. Maschino-van der Mout

ALMKERK AMERSFOORT BEUSICHEM BREDA EINDHOVEN ELST GLD GORINCHEM GORINCHEM HOOGERHEIDE IJSSELSTEIN IJSSELSTEIN KAATSHEUVEL LELYSTAD NIEUWENDIJK NB POSTERHOLT ROTTERDAM SCHIEDAM SCHIEDAM 'S-GRAVENHAGE SLEEUWIJK SPRUNDEL TILBURG WERKENDAM WERKENDAM WERKENDAM WERKENDAM WIJK BIJ DUURSTEDE WOUDRICHEM WOUDRICHEM WOUDRICHEM

23 3JK 13JKO 3 123JK 3 3JKa2 3 23JK 3J 3JK 123JKO 123JKO 3J 23JKO 3J 23JaK 23 123JK 3JKO 23 23JaK 3JK 3JK 3J 3 3JK 4 23JK 23JK


S Sponsoren

De Biesbosch Open Water Race is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren.

A. den Dekker Adri Stigter Alfa Accountants Angelot Anna van Toor Aqualab Zuid b.v. Aspect ICT Baas Sfeervol Wonen Bergwerff Automotive b.v. Bloemcreatief Werkendam BMN Bouwmaterialen Boutique Le Défi Bruil beton & Mix BUKO CAB Holland b.v. Clér mode Concordia Damen Shipbuilding b.v. Cornet Groep Dalm Werkendam De Fruithal De Graaf Logistics b.v. De Klerk Waterbouw De Kroes b.v. De Meterij De Riemasten De Vries-Titan Den Hartog b.v. Autofood Dierenspeciaalzaak Werkendam Drabbe Elektrotechniek/Beveiliginssystemen b.v. Dywidag Systems International EHBO Werkendam Fantasea Divers Woudrichem Foto Ton Visser Frituur 't Pleintje G. van der Ven Aannemingsbedrijf G.M. Damsteegt b.v. GCC Personal printers Gehlmax Nederland b.v. Gemeente Werkendam IJssalon Pinokkio IMS Werkendam B.V. Ingenieursbureau Goudstikker - de Vries

Jinzhou b.v. Knipz Kraanbedrijf Nederhoff b.v. Kwekerij Bert Schouten L.A. van den Heuvel Maksor Diving Martens en van Oord Metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg b.v. Metaaltechniek r. van Andel b.v. My Visstek NO 27 Slijterij Oordoppenservice P. de Visser Werkendam Paans installatiebedrijven Parcon Watersport Poly Products Werkendam Proxys Samwoo Anchor (tec) Service Bioscoop Hollywoud Shoeby Snijders Ingeniersgroep b.v. Speciale Injectie Technieken b.v. STDS-Jantz Gmbh & Co. Kg Stoffen en meer Stoop Technical & Maritime Service b.v. Tégétèl Telecombinatie Werkendam Unive Zuid Nederland Van den Bergh & Co Van der Pijl Reclame Van der Pluijm modeschoenen Van der Straaten's Assurantiekantoor Van Drunen Sloopwerken b.v. Verheij Infra b.v. Verhoeven Mlieu & Water Visser Slaapadvies Voordendag Van der Stelt Laser b.v. Waterschap Rivierenland Werecon b.v. Werkendamse Verwarmings Centrale World Nautic Center


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 1 8-9-2018 - 10:00

Heren, 5000m vrije slag vsh/j

Heren Senioren Open Inschrijflijst

Rang Cap

Heren Jeugd 2 en later 1 221 rood/wit 2 335 Rood/Zwart (L) 3 516 rood/wit 4 556 rood/wit 5 576 rood/wit 6 611 rood/wit 7 617 rood/wit 8 630 rood/wit 9 640 rood/wit

Elroy Schot Rens van Beek Tristan Kloet Boy Borreman Maikel van der Linden Tristan Kornet Vincent Dragt Aron Paasse Tenzin Tieman

200200689 200300537 200200063 200102751 200003797 200200297 200104091 200000099 200005549

De Dolfijn Aqua-Novio'94 Zoc (Sg) LinK Kimbria Zwemlust-den Hommel Zwemvereniging Hoorn De Schotejil Vzv

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Wietse Beerens Timo Dinkelberg Jorian Tanis Niels Albrechts Klaas van Beek Dario van Hulst Jeroen Burggraaf Nico Paasse Klaas Jan Verweel Jan-Paul mosterdijk Theo-Jan Tanis Sander Seppen

198700159 199300773 199900327 198800039 198805941 199903169 1990020R1 196501463 197001693 199605793 1969061R1 197200833

De Dommelbaarzen Albion De Schotejil De Schotejil Zwemsport Parkstad Zwemsport Parkstad Vzc- E&P De Schotejil Ntb Dwf De Schotejil Bzc

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Heren Senioren Open 1 12 rood/zwart 2 66 rood/zwart 3 163 rood/zwart 4 229 rood/zwart 5 247 rood/zwart 6 251 rood/zwart 7 252 rood/zwart 8 307 Rood/Zwart (L) 9 329 Rood/Zwart (L) 10 331 Rood/Zwart (L) 11 333 Rood/Zwart (L) 12 380 rood/zwart

Programmanr. 2 8-9-2018 - 10:05

Dames, 5000m vrije slag vsd/j

Dames Senioren Open Inschrijflijst

Rang Cap

Meisjes Jeugd 2 en later 1 428 licht blauw/wit 2 520 licht blauw/wit 3 526 licht blauw/wit 4 527 licht blauw/wit 5 623 licht blauw/wit 6 624 licht blauw/wit 7 626 licht blauw/wit

Carolien Beckers Feia Persad Denice Koolman Cynthia Koolman DaniĂŤlle Meinema Demi van Hulst Kyanie Blom

200200078 200201828 200200132 200300232 200300534 200300140 200301866

Zwemsport Parkstad Zwemvereniging Hoorn Zv 44 Zv 44 Zv 44 Zwemsport Parkstad Zwemsport Parkstad

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Amy van Lier Janina Beckers Anne Noom Kayleigh Kloet Isabella Castelijns

199603022 199800574 199800062 199802860 200105962

De Warande Zwemsport Parkstad Het Y Zoc (Sg) Hieronymus

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Dames Senioren Open 1 57 licht blauw/zwart 2 184 licht blauw/zwart 3 193 licht blauw/zwart 4 223 licht blauw/zwart 5 331 licht blauw/zwart De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

8 september 2018 5-9-2018 10:02


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 22 8-9-2018 - 10:06

5000m vrije slag Prestatietocht ALShetjeraakt

12 jaar en ouder Inschrijflijst

Rang Cap

12 jaar en ouder 1 2 3 4 5 6 7 8

Marc van Bommel Diederik Bos Ulbo De Sitter Dennis Leeuw Larissa Huisman Ronald Visscher Hugo van den Berg Willem Blokland

1966065R1 1979024R1 1979049R1 1971029R1

Programmanr. 3 8-9-2018 - 10:20

Recreanten Recreanten Recreanten Mijn Zwemcoach Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten

Jongens, 500m schoolslag ssjj

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Jongens Junioren 4 en later Inschrijflijst

Rang Cap

Jongens Junioren 2 en later 1 197 blauw/geel 2 199 blauw/geel 3 234 blauw/geel 4 235 blauw/geel 5 238 blauw/geel 6 239 blauw/geel 7 307 Groen/Zwart (L) 8 313 Groen/Zwart (L)

jason van den berg Steven Smith Thom Bergman Émile Fouzaï Simon Roosen Pieter Nuijten Winston van den Berg Bart de Fijter

200400009 200402939 200501065 200500263 200500775 200600043 200600253 200400691

Rotterdam Swimming De Dommelbaarzen Njord The Hague Swimming (SG) Njord Koewacht Rotterdam Swimming Zvdo'74

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Max Embregts Dion Staal Roel Janssen Nikhom Westphal Thijn Bergman Kylian Heederik Raphael Krichel Wessel Heijnemans

200200583 200200065 200201605 200203329 200302713 200300353 200300411 200301353

De Warande De Warande Argo SCOM/De Zeehond Njord Deltasteur Zwemsport Parkstad Hieronymus

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Jongens Junioren 3 en 4 1 108 blauw/geel 2 109 blauw/geel 3 113 blauw/geel 4 145 blauw/geel 5 174 blauw/geel 6 183 blauw/geel 7 193 blauw/geel 8 201 blauw/geel

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

8 september 2018 5-9-2018 10:02


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 4 8-9-2018 - 10:25

Meisjes, 500m schoolslag ssjm

Meisjes Junioren 3 en later Inschrijflijst

Rang Cap

Meisjes Junioren 3 en later 1 81 zilver/zwart 2 82 zilver/zwart 3 136 zilver/zwart 4 138 zilver/zwart 5 145 zilver/zwart 6 162 zilver/zwart 7 189 zilver/zwart 8 190 zilver/zwart 9 198 zilver/zwart 10 206 zilver/zwart 11 305 Roze/Zwart (L)

Aukje Rutten Iris Verheij Fleur de Ridder Sarah Berger Evelien te Paske Aniek van den Brink Emma van Leeuwen Juliette Krichel Anne Roos Blokhuis Fieke Hoogduin Gwenn Strackx

Programmanr. 5 8-9-2018 - 10:50

200504556 200400854 200402052 200402272 200400708 200500090 200500200 200600270 200600716 200600836 200603254

Swnz (Sg) Swnz (Sg) Koewacht Zwemsport Parkstad Njord De Dolfijn Daw Zwemsport Parkstad Lz 1886 Lz 1886 Trb-Res

Heren, 1000m schoolslag M-ssh

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ Heren Senioren Inschrijflijst

Rang Cap

Heren Masters 20+ 1 147 oranje/zwart 2 240 oranje/zwart 3 271 oranje/zwart 4 304 oranje/zwart 5 322 Rood/Zwart (L) 6 330 Rood/Zwart (L)

Rutger Wagenvoort Jordy Jongenelen Richard van der Horst Bas Nijssen Wim Crielaard Arnold Bok

198906441 199504995 199700179 198902285 199205713 199405149

Stichting de Waterratten Aquadream De Meer Zdf Zvdo'74 Zvdo'74

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Ingmar Visser Jeroen Vogelsang Michiel van der Stelt

198102317 198001645 198302983

De Biesboschzwemmers Daw Zvdo'74

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Paul van den Heuvel Pascal van Dijk Rob van de Ven Marco van Rooijen

197000441 197001719 197101695 196901755

Arethusa Koewacht Swnz (Sg) Arethusa

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Klaas van Egmond Kees-Jan Brantjes Paul van der Ploeg Richard Tiemstra

196300213 196300113 196000443 196301397

Dbd Kzc LinK De Biesboschzwemmers

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Heren Masters 30+ 1 194 oranje/zwart 2 277 oranje/zwart 3 320 Rood/Zwart (L) Heren Masters 40+ 1 132 oranje/zwart 2 245 oranje/zwart 3 303 oranje/zwart 4 305 oranje/zwart Heren Masters 50+ 1 117 oranje/zwart 2 121 oranje/zwart 3 144 oranje/zwart 4 302 Rood/Zwart (L)

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

8 september 2018 5-9-2018 10:03


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 6 8-9-2018 - 10:55

Dames, 1000m schoolslag V-ssh

Masters Dames Inschrijflijst

Rang Cap

Dames Masters 20+ 1 172 diep blauw/wit 2 223 diep blauw/wit 3 227 diep blauw/wit 4 314 Groen/Zwart (L)

Chantal van der Horst Kim van Rossum Lizet Elsten Pascalle Rovers

199400616 199706374 198907334 1993063R0

De Meer Aquadream Zdf Ntb

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Gudule van der Meer

197200396

PSV

___:___.___

Gonnie Bak

195100064

PSV

___:___.___

Dames Masters 40+ 1 165 diep blauw/wit Dames Masters 60+ 1 54 diep blauw/wit Programmanr. 7 8-9-2018 - 11:25

250m vrije slag

Mix Minoren 3 en later Inschrijflijst

Rang Cap

Jongens Minioren 3 en later, Jongens 1 9 zwart/wit 2 110 zwart/wit

Raff Bakker Sverre van der Zwaan

200900687 200900737

Swnz (Sg) Lz 1886

___:___.___ ___:___.___

201000178 200900040 200900168 200901624 200901168

SCOM/De Zeehond Albion De Biesboschzwemmers De Biesboschzwemmers Trb-Res

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Meisjes Minoren 3 en later, Meisjes 1 105 zwart/wit 2 131 zwart/wit 3 309 Roze/Zwart (L) 4 311 Roze/Zwart (L) 5 312 Roze'/Zwart (L)

Ashley Mercera Marit van Kesteren Anne Lisman Suze de Heus Lynn Strackx

Programmanr. 8 8-9-2018 - 11:30

Jongens, 500m vrije slag

Jongens Minioren 6 en later Inschrijflijst

Rang Cap

Jongens Minioren 6 en later 1 90 paars/wit 2 106 paars/wit 3 119 paars/wit 4 332 Rood/Zwart (L) 5 334 Rood/Zwart (L) 6 336 Rood/Zwart (L)

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

Pieter Nuijten Winston van den Berg Lars de Kooter Floris Tanis Connor Claassen Rick de jong

200600043 200600253 200800185 200700005 200800329 200602345

Koewacht Rotterdam Swimming De Biesboschzwemmers De Schotejil De Dommelbaarzen Svo

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

8 september 2018 5-9-2018 10:03


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 9 8-9-2018 - 11:45

Meisjes, 500m vrije slag

Meisjes Minioren 4 en 5 Inschrijflijst

Rang Cap

Meisjes Minioren 4 en 5 1 31 geel/zwart 2 122 geel/zwart 3 126 geel/zwart 4 321 Groen/Zwart (L) 5 423 Groen/Zwart (L)

Juul Schellekens Lola Angenent Ebony Mercera Megan Claassen Diana Knikker

200701392 200800452 200800488 200700570 200702008

Programmanr. 10 8-9-2018 - 12:00

Swnz (Sg) Lz 1886 SCOM/De Zeehond De Dommelbaarzen Svo

1000m vrije slag ALShetjeraakt

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ 12 jaar en ouder Inschrijflijst

Rang Cap

12 jaar en ouder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Programmanr. 11 8-9-2018 - 12:05

Hans Vis Lennart Marinissen Dennis Colijn Wynona Wilms Lars van der Haijden Britt Cornelissens Jan van der Stelt Djan Domenie Mariska Heideveld Sander van Tintelen Janiek van Dijk Bart Wijnja Carlo Ferket Jim Laaij Karin Biesheuvel Jan Willem Nederveen Lisa Nederveen Sanne Nederveen

1950005R1 1987076R1 1984020R1 1995007R0 199900225 2000050R0

Recreanten Recreanten Zwemsport Parkstad Zwemsport Parkstad Zwemsport Parkstad Zwemsport Parkstad Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten Recreanten

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

500m vrije slag Jongens Min. 6 en later en Meisjes Jun. 1 en later Prestatietocht Inschrijflijst

Rang Cap

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

8 september 2018 5-9-2018 10:04


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 14 8-9-2018 - 13:20

Heren, 1000m vrije slag vsh/j

Heren Senioren Open Inschrijflijst

Rang Cap

Heren Jeugd 2 en later 1 332 Groen/Zwart (L) 2 333 Groen/Zwart (L) 3 334 Groen/Zwart (L) 4 509 rood/wit 5 519 rood/wit 6 556 rood/wit 7 576 rood/wit 8 617 rood/wit 9 630 rood/wit 10 631 rood/wit 11 640 rood/wit

Yulian Oppenhuizen Benjamin van Leeuwen Mitchel van der Mooren Jesse Hoksbergen Rick Embregts Boy Borreman Maikel van der Linden Vincent Dragt Aron Paasse Jacob Mackloet Tenzin Tieman

200000165 200000563 200200953 200104857 200000449 200102751 200003797 200104091 200000099 200001171 200005549

Zvdo'74 Zvdo'74 Zvdo'74 Swnz (Sg) De Warande LinK Kimbria Zwemvereniging Hoorn De Schotejil De Schotejil Vzv

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Wietse Beerens Kristiaan Lenos Timo Dinkelberg Jo-an Mudde Erwin Zuijdervelt Vincent Dermaux Nicko Kamphuis Klaas van Beek Dario van Hulst Sven Westerlaken Jeffrey van der Mooren Guy Huijsmans

198700159 198301331 199300773 196701457 197501015 199600599 199900887 198805941 199903169 199900271 199900685 199900703

De Dommelbaarzen Lz 1886 Albion Arethusa De Futen Aquadream De Warande Zwemsport Parkstad Zwemsport Parkstad Zvdo'74 Zvdo'74 Swnz (Sg)

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Heren Senioren Open 1 12 rood/zwart 2 28 rood/zwart 3 66 rood/zwart 4 114 rood/zwart 5 176 rood/zwart 6 213 rood/zwart 7 241 rood/zwart 8 247 rood/zwart 9 251 rood/zwart 10 329 Groen/Zwart (L) 11 331 Groen/Zwart (L) 12 384 rood/zwart

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

8 september 2018 5-9-2018 10:04


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 15 8-9-2018 - 13:25

Meisjes, 1000m vrije slag vsj/m

Meisjes Junioren 3 en later Inschrijflijst

Rang Cap

Meisjes Junioren 3 en later 1 45 zilver/zwart 2 55 zilver/zwart 3 80 zilver/zwart 4 136 zilver/zwart 5 138 zilver/zwart 6 145 zilver/zwart 7 156 zilver/zwart 8 160 zilver/zwart 9 162 zilver/zwart 10 168 zilver/zwart 11 171 zilver/zwart 12 173 zilver/zwart 13 190 zilver/zwart 14 191 zilver/zwart 15 198 zilver/zwart 16 206 zilver/zwart 17 339 Rood/Zwart (L) 18 340 Rood/Zwart (L) 19 341 Rood/Zwart (L)

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

Dieuwertje van den Heuvel Marieke Lenderink Puck Bakker Fleur de Ridder Sarah Berger Evelien te Paske Sanne van Kesteren Isabelle Meinema Aniek van den Brink Tamar Roosen Lonneke Tijmstra Chimène Huisman Juliette Krichel Jessica Dekkinga Anne Roos Blokhuis Fieke Hoogduin Mette Heskamp Jet Kamphuis Julia Kant

200400098 200400778 200503040 200402052 200402272 200400708 200600452 200500216 200500090 200501168 200502900 200400534 200600270 200600180 200600716 200600836 200600212 200600210 200600778

Arethusa De Dinkel Swnz (Sg) Koewacht Zwemsport Parkstad Njord Albion Zv 44 De Dolfijn Njord Zwemlust-den Hommel De Biesboschzwemmers Zwemsport Parkstad HZ&PC Heerenveen Lz 1886 Lz 1886 De Dinkel Zvdo'74 Zvdo'74

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

8 september 2018 5-9-2018 10:05


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 16 8-9-2018 - 13:30

Dames, 1000m vrije slag vsd-j

Dames Senioren Open Inschrijflijst

Rang Cap

Meisjes Jeugd 2 en later 1 344 Roze/Zwart (L) 2 357 Roze/Zwart (L) 3 358 Roze/Zwart (L) 4 359 Roze/Zwart (L) 5 408 licht blauw/wit 6 420 licht blauw/wit 7 428 licht blauw/wit 8 520 licht blauw/wit 9 527 licht blauw/wit 10 624 licht blauw/wit 11 626 licht blauw/wit

Kaylie Branderhorst Marit Westerlaken Danine Besselink Britte Kant Kim de Jong Nasca van Dijk Carolien Beckers Feia Persad Cynthia Koolman Demi van Hulst Kyanie Blom

200200642 200200156 200200450 200403668 200301026 200300816 200200078 200201828 200300232 200300140 200301866

De Biesboschzwemmers Zvdo'74 Zvdo'74 Zvdo'74 LinK Koewacht Zwemsport Parkstad Zwemvereniging Hoorn Zv 44 Zwemsport Parkstad Zwemsport Parkstad

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Amy van Lier Janina Beckers Anne Noom Julia Verhoeven Valerie Bakker Kim de Laat Lisanne van Giessen Tessa den Dekker

199603022 199800574 199800062 200100082 200103672 200102824 199900390 200002662

De Warande Zwemsport Parkstad Het Y De Biesboschzwemmers Njord Swnz (Sg) Zvdo'74 Zvdo'74

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Dames Senioren Open 1 57 licht blauw/zwart 2 184 licht blauw/zwart 3 193 licht blauw/zwart 4 244 licht blauw/zwart 5 290 licht blauw/zwart 6 327 licht blauw/zwart 7 352 Roze/Zwart (L) 8 356 Roze/Zwart (L)

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

8 september 2018 5-9-2018 10:05


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 17 8-9-2018 - 13:45

Heren, 1000m vrije slag M-vsh

Heren Senioren Inschrijflijst

Rang Cap

Heren Masters 20+ 1 147 oranje/zwart 2 241 oranje/zwart 3 272 oranje/zwart 4 286 oranje/zwart 5 304 oranje/zwart

Rutger Wagenvoort Vincent Dermaux Robin Iking Colin Degenaars Bas Nijssen

198906441 199600599 199200583 199505951 198902285

Stichting de Waterratten Aquadream De Biesboschzwemmers Zpch Zdf

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Kristiaan Lenos Niels Albrechts Jeroen Vogelsang Koen Boere

198301331 198800039 198001645 198600297

Lz 1886 De Schotejil Daw Ozv

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Markus van Rest Paul van den Heuvel Bastiaan Baggerman Maarten Angenent Christian Broodman Wouter van der Stelt

197701197 197000441 197001567 197201631 197001489 197200889

Wvz Arethusa De Biesboschzwemmers Lz 1886 Het Y De Biesboschzwemmers

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Jo-an Mudde MichaĂŤl van Vliet paul van der voort Paul van der Ploeg Francis Roosen Rob Kamphuis Richard Tiemstra Nico Paasse Harald Mulder

196701457 196201073 196200715 196000443 196801581 196700481 196301397 196501463 196701459

Arethusa Zwemvereniging Hoorn De Zwoer LinK Njord De Warande De Biesboschzwemmers De Schotejil Wvz

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Jos Kamps

195100085

ZV Hoogland

___:___.___

Heren Masters 30+ 1 40 oranje/zwart 2 264 oranje/zwart 3 277 oranje/zwart 4 342 Rood/Zwart (L) Heren Masters 40+ 1 92 oranje/zwart 2 132 oranje/zwart 3 259 oranje/zwart 4 302 oranje/zwart 5 330 oranje/zwart 6 333 oranje/zwart Heren Masters 50+ 1 90 oranje/zwart 2 116 oranje/zwart 3 129 oranje/zwart 4 144 oranje/zwart 5 185 oranje/zwart 6 211 oranje/zwart 7 302 Rood/Zwart (L) 8 307 Rood/Zwart (L) 9 313 oranje/zwart Heren Masters 60+ 1 8 oranje/zwart

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

8 september 2018 5-9-2018 10:05


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 18 8-9-2018 - 13:50

Dames, 1000m vrije slag M-vsd

Masters Dames Inschrijflijst

Rang Cap

Dames Masters 20+ 1 158 diep blauw/wit 2 219 diep blauw/wit 3 227 diep blauw/wit

Francisca Wagenvoort Marije Dinkelberg Lizet Elsten

199401794 199703192 198907334

Stichting de Waterratten Albion Zdf

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Sandra Schellekens Chantal Verhoeff Sabrina Boekhout Eline Nijskens Tonny Klop-Methorst

198503416 197900912 198100120 198803194 198802998

Swnz (Sg) Old Dutch De Biesboschzwemmers Koewacht De Biesboschzwemmers

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Gudule van der Meer

197200396

PSV

___:___.___

Gonnie Bak

195100064

PSV

___:___.___

Laurin Heemskerk-Stevens

194400026

Old Dutch

___:___.___

Dames Masters 30+ 1 36 diep blauw/wit 2 50 diep blauw/wit 3 201 diep blauw/wit 4 229 diep blauw/wit 5 360 Roze/Zwart (L) Dames Masters 40+ 1 165 diep blauw/wit Dames Masters 60+ 1 54 diep blauw/wit Dames Masters 70+ 1 44 rood/wit Programmanr. 19 8-9-2018 - 14:20

Heren, 2000m schoolslag ssh/j

Heren Senioren Open Inschrijflijst

Rang Cap

Heren Jeugd 2 en later 1 105 groen/wit 2 129 groen/wit 3 133 groen/wit 4 421 Groen/Zwart (L)

Lars Diesch Tom Balsen Versteeg Marijn Kagchelland Roel Janssen

200103189 200005673 200000655 200201605

Argo De Warande Zpch Argo

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Klaas van Egmond Richard van der Horst Nicko Kamphuis Tim van den Berg Wietse Beerens

196300213 199700179 199900887 198500157 198700159

Dbd De Meer De Warande Rotterdam Swimming De Dommelbaarzen

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Heren Senioren Open 1 19 groen/zwart 2 41 groen/zwart 3 41 groen/zwart 4 42 groen/zwart 5 103 groen/zwart

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

8 september 2018 5-9-2018 10:06


Biesbosch Open Water Race 2018 Sleeuwijk, 8 september 2018 Programmanr. 20 8-9-2018 - 14:25

Dames, 2000m schoolslag ssd/j

Dames Senioren Open Inschrijflijst

Rang Cap

Meisjes Jeugd 2 en later 1 24 wit/rood 2 27 wit/rood 3 28 wit/rood 4 30 wit/rood 5 126 wit/rood 6 141 wit/rood

Anne van der Aa Lobke Wilmink DaniĂŤlle Meinema Lisa Verheij Denice Koolman Sanne Homan

200202334 200303764 200300534 200202628 200200132 200203770

Swnz (Sg) Zpch Zv 44 Swnz (Sg) Zv 44 Zpch

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Manon Kloosterman Maike van de Velde Marlinde Beukers Chantal van der Horst

199702082 200000382 200101934 199400616

De Bevelanders Zpch Wvz De Meer

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

Dames Senioren Open 1 33 wit/zwart 2 48 wit/zwart 3 60 wit/zwart 4 76 wit/zwart

Programmanr. 21 8-9-2018 - 14:50

4 x 250m vrije slag team, Leencap: Rood/Zwart

Mix Senioren Open Inschrijflijst

Rang Cap

Mix Senioren Open 1 11,12,13,14 2 21,22,23,24 3 31,32,33,34 4 41,42,43,44

De Biesboschzwemmers Splash Meet Manager, 11.55810

De Dinkel 1 Zvdo'74 1 Zvdo'74 2 Zwemsport Parkstad 1

De Dinkel Zvdo'74 Zvdo'74 Zwemsport Parkstad

http://www.bowr.nl Registered to De Biesboschzwemmers

___:___.___ ___:___.___ ___:___.___ ___:___.___

8 september 2018 5-9-2018 10:10


N Notities


N Notities


N Notities


Programmaboek BOWR2018  
Programmaboek BOWR2018  
Advertisement