Barbra Brix Portfolio 2017

Page 1

Portfolio Jeg er freelance grafiker med maaaaange års erfaring i branchen, og jeg vægter gode relationer og tillid højt. Jeg har arbejdet som fastansat grafiker på både bureau og trykkeri, og er uddannet reklametegner i tidernes morgen. Jeg arbejder både på hjemmekontoret og hos faste kunder et par gange om ugen. Ring og hør mere - så aftaler vi en favorabel timepris - helt uforpligtende.

De viste cases skal udelukkende ses som eksempler på mit grafiske arbejde, en del af opgaverne er lavet under fastansættelse, og er ikke mine kunder.


Brochurer og produktkataloger At finde ind til kunden og kernen er nummer et. Målgruppen skal rammes og kunden skal helst kunne se det på bundlinjen så de vender tilbage! Der lægges en strategi, og der findes en stil og en tone der matcher. Når jeg udformer brochurer og produktkataloger, ender det ofte som et produkt af en sparring imellem kunden, evt. en tekstforfatter og en kreativ brainstorming. Der skal vejes og vælges, sprog- og billedstil skal findes, og det er altid med målgruppen for øje. Andre gange er det kundens stil der bare skal følges - og måske forfines, så der lige sættes det ekstra fingeraftryk der gør hele forskellen.

2


Hvordan får man kommunikeret avanceret læsestof i en let tilgængelig form, og hvordan får man målgruppen til at læse sit blad flere gange?

R Ø G N E D I V l e k s r o f en 12 E SÅ LÆNGSLÅR HJEeRt kTunEstigTe hjerte pumper - eller d

E

M Vi taler SAM

SPROG e r det daglig Forståelse fo er dialogen m arbejde frem

ting il du ikke v å p undvære sn operatio en stu

rapeut te o g r e n e te g De sø

FIrK MsEygN epleje ske en

t e r j e v k Træ

G N I P P O H S P O T S E N O wabs til ku Fra simple s A/S 2015 iplast Kendan

Med

Vi kom med ideen om at lave et dameblad, og jeg stod for den grafiske opsætning.

rv

e indkøbsku

er i samm nstige hjert

© Business

au

Reklamebure

Se hele r e h t e d a l b 3


Klik og se hvordan infoen endte

© Business Reklamebureau

Medieinformation 2015

Det kan være klogt at tage sin egen medicin! L-Mediehus ønskede friske øjne til at se på deres interne kommunikation. 1

Medieinfoen blev pæn og ligetil, og gav den info der var vigtig. L-Mediehus var glade.

4


Hindsgavl Slot er fuld af gode historier. Jeg fulgte grafisk den lille nisse Malthe gennem Hindsgavls forunderlige verden.

t e t t o l s å p l u J 201 4

l Slot

© Hindsgav

Se juleeventyret her

Fortællingen er slottets, idéen og den grafiske del er min, og nissen Malte er udviklet specielt af illustrator Eva Gjedde til formålet.

5


Se imagebrochuren her

Din leverandø

r til

LANDBRUG

og park

© Business Re

klamebureau

Hvis du både vil give din virksomheds image et løft og sælge produkter på samme tid kræver det noget ud over det almindelige. Det lykkedes med FMR!

Profilbrochure med fokus på FMR´s medarbejdere og deres mange kompetencer i rammerne af en billed- og faktabåret produktpræsentation - og resultatet blev flot. Nu kan kunderne se, hvilke produkter FMR har på hylderne og hvilke kompetencer og serviceydelser, de får. 4


Postomdelt reklame kæmper hårdt om opmærksomheden med alt det andet i postkassen!

© Business Reklamebureau

Skal der være fest og udsalg, så skal det kommunikeres på samme måde. Derfor er der også “fuld skrald” på farver, grafik og tekst i CN´s årlige “Åbent-hus avis”. Den blev postomdelt i lokalområdet, og kunderne myldrede ind af døren, da butikken slog dørene op. 5


Grafisk identitet En del af at finde sit ståsted som virksomhed, er at få en identitet. Det gælder også i udtryk og signalværdi. Man skal vise hvad og hvem man er, og blive ved med det. Det signalerer orden i tingene og tryghed at der er en rød tråd, i det man sender ud. Ansigtet udadtil er vigtigere end man tror. Også selv om man er en lille maskinhandler i Sdr. Omme. De grafiske identiteter udvikles i tæt dialog med kunden, her er det vigtigt at ramme hovedet på sømmet, for man skal leve med sit udseende i mange år.

6


Sommetider skal en god idé pakkes pænt ind for at kunne sælges. Det var opgaven med lederindsigt.dk, der er et unikt web-baseret koncept, som opsamler den nyeste viden inden for management og stiller det hele til rådighed. Jeg har udviklet logo, farver, typografi og de mange ikoner, der er et vigtigt element i at bruge hjemmesiden og finde hurtigt frem til det indhold, det enkelte medlem skal bruge her og nu. © Business Reklamebureau

Spisebord

Fra værkstedet

The Carpenter – din kreative tømrer ejes af Stefan,og han er ikke helt almindelig. Ideerne står i kø, og der er ikke langt fra tanke til handling.

Sofabord

Vi former bordet, mens vi fremstiller det i modsætning til traditionelle bordplader, der saves ud af en færdig plade. Vores bord fremstilles ved, at hver enkelt stav og/eller kile limes og spændes sammen, indtil vi har den ønskede form. Det er en tidskrævende proces, men resultatet er alle anstrengelserne værd. Du kan følge hver enkelt stavs kurver gennem hele bordet og nyde træets smukke årer og farvespil.

ReWood furniture Før

Unikke borde til individuelle mennesker

Efter

”Kan I fremstille et spændende, robust, elegant og ikke alt for dyrt arbejdsbord?”, spurgte en af vores kunder. Ja, det kunne vi og synes selv, at resultatet blev det vildeste og mest genialt udformede bord af rester fra tømmerlagret. Pris 13.900,-

Dine møbler kan sagtens være både funktionelle og unikke på samme tid. Afspejle din personlighed og løse de funktionelle behov, du har. Måske har du brug for et spændende arbejdsbord med smukke linjer? Det kan være, du har et sofabord inde i hovedet, men aldrig har kunnet finde noget lignende i møbelforretninger. Eller måske har du 5 brædder stående i udhuset, som du altid har drømt om skulle blive til et rustikt bord? Fortæl os hvad du ønsker, forklar os dine tanker – så vil vi skitsere en løsning og omsætte dine ideer til unikke, personlige møbler.

UpsideDown De fleste udestuer og terrasseoverdækninger ødelægger lysindfaldet til husets rum. Det sker ikke med vores unikke tagløsning. Vi åbner elegant op til himlen og lukker lyset ind.

Vi vil gerne udfordres

UpsideDown har mange fordele Ingen konstruktionsændringer på huset UpsideDown er en let konstruktion som ”svæver”

på sine egne søjler og fastgøres på huset med Bellingevej 34 l 5250 Odense SV l Tlf: 61 60 33 68 l www.thecarpenter.dk

samme type beslag, som vi bruger til solceller.

Cove

rUp

Natu rm holdb aterial er optim are, og be er smuk sk ke alt m od de ytter din , ekstrem e yd t dans t ke kli ermure ma.

Har du lyst til at få fremstillet dit helt personlige og unikke sofa-, spise-, senge- eller køkkenbord, så ring eller skriv til os. Vi elsker udfordringer der sætter vores kreativitet og håndværksmæssige kunnen på prøve. Priserne varierer naturligvis efter opgavernes kompleksitet, men du får altid en fast pris, før vi begynder.

Fakta: Stolper: Trykimp. træ Farve: Kundeønske Tag: Termoplade 10 mm Konstruktion: Træ Tagbeslag: Som til solceller

Giv din

facad Hvem e liv som siger, at bek na Skygge turskiffe lædnin rne ski r og træ g skal være spån fter i ked til løbet Organ af dag flere opg elig? Det beh ave vores isk – levend en, far måde ven ænr. Det giv øver det e holdb slet er et at opf – varmt dres, are når vej helt un ikke være. minim , beskyt atte bek – naturligt Priseksempel læd Vi ha ret ski ikt og sm ter al – ved din mange r me fter og 4,5 x 4,2 meter ligeho uk e yde ning på. der kan Hurtig etablering gode Na kny rmure dit hu t resultat. d stor suc grund ldelse og incl. materialer og montering UpsideDown opsættes hurtigt af vores dygtige s, car optim turmater ttes mange ces bru Mater er e iale port mi til, at Unikk alt 29.500,tømrere. Der kræves ikke andre håndværkere. eller ialevalget gt levend du ska ljøvenlige mod det rne er sm positive e beklæ andre e får ord l vælge danske ukke, i hel Unikk beklæd fladern materiale e dn ekstre til der e vor klim inger e til es r te flad værke løsninger es utr mt a, frem aditio livscyklus kræver er får at leve. fantas re her ho kræver stille , så der nelle liv. spe s i, Th t løs cielle kunn af m er e Ca ninger være menn enne din kre en og tek rpenter . esk sker løsnin me til m ger, og ative tøm niske færdi strer der er og ma nge enne rer. es hå vi kan ghe sker ndvæ kompet være Vi sætter der, så vi ntakt encer. Bellingevej 34 l 5250 Odense SV l Tlf: 61 60 33 68 l Ko www.thecarpenter.dk rk. Vi en sto lev ær lte af er os – vil Alle på at hånd result e i at løs op til firm gerne beklæd måske kan ud e din atet. e din e opg aets mo fordres vi ogs e byg på tto om aver, ninger å finde en så du . får un at unik løsnin ikke g Der skal ikke laves ekstra faciliteter til regnvand UpsideDown leder vandet ind på husets tag, så det føres bort via de eksisterende tagrender. Kræver ikke byggetilladelser UpsideDown er en fri konstruktion, som kan bygges uden at søge om det.

© Business Reklamebureau

Køb nu og forlæng sommeren til langt hen i efteråret

Bellin

geve j 34

l 5250

Oden

se SV

l Tlf:

61 60

33 68

l ww

w.the

carpe

nter.d

k

Min opgave var at få lidt styr på ham – i hvert fald grafisk - så kunderne kan genkende ham og hans firma i alle de mange projekter. Det gjorde jeg med nogle få grafiske elementer, en moderne stil med fokus på godt design og håndværk 7


www Websites udvikler sig eksplosivt og er en af mine store interesser - mulighederne er uendeligt store og omfangsrige. Jeg opbygger websites til en meget overkommelig pris - specielt henvendt til mindre virksomheder, i funktionelt og nutidigt design. De er selvfølgelig alle responsive, så de kan ses på både mobil og tablet. Jeg er partner hos mono.net som udbyder et værktøj til at opbygge websites med - uden at være html-nørd. Som partner har jeg adgang til avancerede værktøjer/features som minimerer de begrænsninger, der altid vil være, i opbygning af et site uden backend-kodning. Udover websites producerer jeg også html5 bannere til digitale medier.

8


© Mark og Storm Grafisk

© Simbl

© Simbl

11


Annoncering I nogle brancher er annoncering det vigtigste redskab til at nå kunden. En annonce er ikke bare en annonce. Målgruppe, placering og synlighed skal vurderes nøje, og der skal tages hensyn til den røde tråd i identiteten. Ofte er det annoncøren selv der har den direkte kontakt til mediet, men der skal altid tages højde for mediets udtryk og læsere.

12


Skynd dig – begrænse

En masse facts, priser og produktbilleder skal ofte koges ned på minimal plads, samtidig med at udtrykket skal fastholde læserens øjne.

2835

t antal

VINTERKAMPAGNE PÅ HELÅRSTRAKTORER ISEKI TXG237

Ultra kompakt traktor med 23 hk og hydrostatisk transmission

RGE X-LA

MEDIUM Kampagn epris m. frontoph./PTO og 2-pedal HST incl. 135 cm kost, Nesbo

174.900,.* Leasin g pr. md

2.269,-

Kampagn epris

Kampagn epris

m. frontoph./PTO og joystick incl. 135 cm kost, Nesbo

m. frontoph./PTO og joystick incl. 150 cm kost

209.900,Leasin g pr. md.*

2.723,-

249.900,-

Kampagn epris TG5470 m. elektrisk PowerShift incl. frontoph./PTO og joystick

264.900,-

Fra

.* Leasin g pr. md

Leasin g pr. md.*

3.242,-

3.436,-

DE KLOGE KØBER DERES KOMPAKTTRAKTORER TIL VINTERARBEJDET NU OG SPARER MANGE PENGE HELE ÅRET Alle priser er excl. moms og levering. De viste traktorer kan være med ekstraudstyr Kampagnepriserne gælder et begrænset antal maskiner og kun så længe lager haves * Udbetaling 20%, løbetid 60 mdr, restbetaling 10%. Kræver positiv kreditgodkendelse

G

Find din lokale forhandler på www.hcpetersen.dk eller ring 76731133

© Business Reklamebureau og Hindsgavl Slot

3338

ntra er købeko Leasing ell 6 md. løbetid 9 med op til

r

0 med alt i udsty

Tilmeld dig vores nyhedsbrev en.dk cpe på www.h ters

og vælg mellem Køb inden 1. august kiet Zetorfabrikken i Tjek en studierejse til tis! eller 1. service gra

Det sker på Hindsgavl Slot I naturskønne omgivelser med Lillebælt for enden af slotsparken

16/4

PÅSKEFROKOST

14/5

MORS DAG

Der skal forkælelse til på mors dag, så slottets kokke har sammensat en lækker menu til en god pris. Glæd jer til en hyggelig aften i de stemningsfyldte omgivelser på slottet.

BIERNE I HINDSGAVL KØKKENHAVE

For første gang nogensinde inviterer vi til en guidet oplevelse blandt bierne i Hindsgavl Slots køkkenhave. Kom med bag kulisserne, når der skal slynges honning og få masser af viden om bier og biavl.

SKT. HANS AFTEN

10/7

HINDSGAVL FESTIVAL

E I L AD E N P S Å HINDSGT AVL LØRDAG D .2 4. FEBRUA

Hindsgavl Sl ot invi indenfor i vo terer endnu engang til en festlig res smukke lade oplevelse m ed mad og danse Slottets pers musik i topklasse. underholdn onale samt danse- o g ingso ser frem til rkesteret Night Affair, en fantastis k aften. Køb billett en allerede id på www.bil letten.dk ag

Velkom og vand unstdrink, lækker buff e der midda gen, kaffe t, vin, øl og natmad

Tilbring et par hyggelige timer på Hindsgavl Slot i selskab med familie eller venner og nyd en lækker påskefrokostbuffét efterfulgt af en guidet gåtur i dyrehaven.

23/6

VI NTE R F

R 2018

52 05 lev Sj., tlf.: 59 59 gade 78, ·4490 Jers ·tlf.: 48 28 83 09 kincenter, Sønder 3320 Skævinge, 68, n ade Ubby Auto & Mas edg g, Hov Maskinforretnin tlf.: 58 26 58 56 Nordsjællands 4293 Dianalund, 77 Ventemøllevej 51, ed, tlf.: 57 61 32 Dianalund Motor, ej 19, 4100 Ringst edv erst Sig ter, Ejgils Traktor-Cen

4/6

ISEKI TG5470/75

Fleksibel kompakttraktor med 46 hk PowerShift el. hydrostat m. gasaut.

GE

TALIN E B D U I 10 % kt

effektive hk isk motor med 136 • Brændstoføkonom ins PowerShift 3-tr isk aul ydr Elh • lingsfrit vendegear • PowerShuttle kob 00 kg løfteevne ch EHR-lift med 7.0 • Hitch Tronic Bos ing kabine m. affjedr • Rummelig komfort frontlæsser fra Ålö • Fås med robust

ISEKI TH4365 BASIC

Bomstærk kompakttraktor med 37 hk og gasautomatik på hydrostat

LAR

SMALL

Det kan være en udfordring, og man undres ofte over hvor mange informationer der kan være på meget lidt plads.

X 14 Zetor Forterra HS

ISEKI TM3265

Smidig allroundtraktor med 25 hk og gasautomatik på hydrostat

Nyd en 3-retters middag i vores fantastiske lade inden båltænding på engen. Traditionen tro er der selvfølgelig en lille overraskelse ved bålet.

kun 795,- p r. person

Mulighed fo r ov 475,- pr. persernatning i dobbeltvæ re on (inkl. mor genbuffet) lse, Hindsgavl Al lé 7 · 5500 M iddelfart · Te lefon 64 41 88 00 · www .hindsgavl.d k

Oplev op til 9 dage med klassisk musik, indrammet af den smukke natur omkring Hindsgavl Slot. På festivalen præsenteres klassiske internationale stjerner, talenter og nye musikstrømninger. Se mere på www.hindsgavl.dk

Se mere på www.hindsgavl.dk

Gå eller løb en tur i den smukke natur eller lej mountainbikes og udforsk området på to hjul.

Nyd en frokost eller middag i restaurant Den Hvide Dame, som har fokus på gode, lokale råvarer.

Book én eller flere overnatninger på slottet. Vi har også forskellige opholdstyper.

Hindsgavl Allé 7 5500 Middelfart Telefon 64 41 88 00 www.hindsgavl.dk

13


Fortiden og nutiden Barbra Brix Carl Lunds Vej 23 5000 Odense C +45 22 54 99 01 barbra@brixogcompany.dk www.brixogcompany.dk

Faglige kompetencer: Opsætning af fagblade Magasiner Idéudvikling Annoncer Kirkeblade Årsberetninger Kataloger Html5 bannere Vedligeholdelse af websites Opbygning af websites MailChimp nyheds/salgs-mails Facebook virksomhedssider

2017- Brix og Company Freelance grafiker inden for design, magasiner, fagblade, annoncer, merchandice, vedligeholdelse af web, produktion af websites og html5 bannere 2016-2017 Mark & Storm Grafisk Magasiner, fagblade, annoncer, vedligeholdelse af eksisterende websites og produktion af websites 2011-2016 Business Reklamebureau Grafisk design og identitetsudvikling, fagblade, vedligeholdelse af web, html5 bannerproduktion 2011 Odense Teater Faglig undervisning i Adobes programmer 2010-2011 Center for visuel kommunikation Gæstelærer for kursister fra erhvervslivet, i Adobes programmer 2008-2010 one2one inhouse bureau Grafisk design og opsætning af magasiner m.v. 2002-2008 HelmerTryk Opsætning af medlemsblade og andre tryksager 2005- Brix og Company Trykformidling for kunder i Grønland, freelance grafiker 2000-2002 Format reklamebureau Grafisk design 1997-2002 Selvstændig Eget reprofirma/tegnestue, illustrator for forlaget Klematis

Netværk er nøglen til fremtiden


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.