Lookbook 2024 - Bastiaansen Decoratie

Page 1

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE STIJLVOLLE DESIGNS EN SLIMME OPSTELLINGEN


SFEER OP MAAT IS MEER DAN EEN BASELINE. WIJ ZIJN TROTS OP HET LEVEREN VAN SERVICE EN AANDACHT VOOR DETAIL. WE WERKEN NAUW MET JE SAMEN OM EEN GEDROOMDE OPLOSSING TE CREËREN.

“KWALITEIT EN SERVICE. DAT IS IETS WAT ONZE KLANTEN MOGEN VERWACHTEN.” GERD BASTIAANSENOVERGORDIJNEN

OVERGORDIJNEN PASSEN OVERAL Onze collectie bevat transparante, lichtdoorlatende, dim-out en verduisterende stoffen. Zo bepaal je zelf de gewenste lichtinval voor elke ruimte.

W.E.T.

WATER ELEMINATIE TECHNIEK


W.E.T. VLEK- EN VOCHTWERENDE BESCHERMING ONDERHOUDSVRIENDELIJK DUURZAAM EN ECOLOGISCH

W.E.T. is volledig vrij van chemische stoffen, waardoor deze behandeling 100% milieuvriendelijk is. Op die manier wordt de aankoop van uw nieuwe raamdecoratie meteen dat tikkeltje duurzamer en bewuster. Inside Blinds is de enige op de Belgische

• Vouwgordijnen

markt die de behandeling met W.E.T.

• Overgordijnen

aanbiedt. Deze technologie is combineerbaar

• Panels

met nagenoeg alle stoffen in ons aanbod.

• Gelamineerde rolgordijnen • Wandbekleding


VOUWGORDIJNEN

COMFORT MET EEN TIJDLOOS DESIGN Onze vouwgordijnen zijn instant sfeermakers en een perfecte match voor alle woonstijlen. Van landelijk tot minimalistisch: onze rijke stoffen passen overal. Zo weet je zeker dat je er over jaren nog steeds plezier van hebt. Ook elektrisch verkrijgbaar.ELEKTRISCH AANGESTUURD


GEMOTORISEERDE RAAMDECORATIE BIEDT NIETS DAN VOORDELEN

Het kan echt: raamdecoratie die ‘s morgens vanzelf opengaat. Je wordt op een natuurlijke manier wakker. En als het later op de dag te warm wordt, kan de raamdecoratie automatisch weer dichtgaan. Zo zorgt slimme raamdecoratie voor lichtinval en een prettig klimaat in huis: koel in de zomer, warm in de winter. Vanop je smartphone, met een afstandsbediening of via het domoticasysteem: je kiest volledig zelf hoe je jouw raamdecoratie het liefste bedient.


HORIZONTALE LAMELLEN HOUT De verschillende houtsoorten in de collectie hebben elk een eigen uitstraling. Bamboe is supernatuurlijk en ook essenhout heeft een natuurlijke uitstraling. Bij de Afrikaanse houtsoort Abachi is de houtstructuur goed zichtbaar, waardoor de jaloezieën extra opvallen.

ALUMINIUM Aluminium jaloezieën zijn stijlvol en superpraktisch. Daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Ze staan prachtig voor grote raampartijen tot wel 4 meter breed.
NEEM CONTACT MET ONS OP
VERTICALE LAMELLEN

VOOR GROTE RAMEN Verticale ramen accentueren prachtig de hoogte van je ramen. Ze zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en screendoek. Door hun moderne en strakke look zijn ze uiterst geschikt voor kantoorruimtes.

(DUO) ROLGORDIJNEN

MOGELIJKHEDEN VOOR ELK INTERIEUR Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om te schakelen tussen licht en donker, dan is een (duo) rolgordijn een uitstekende optie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om stoffen en materialen. Zo zijn er onder andere screens, uni’s, blackouts, transparante stoffen, naturals en zelfs bepaalde gordijnstoffen die kunnen worden gebruikt.

PLISSÉ- EN DUPLIGORDIJNEN

WARMTEWEREND EN VOCHTBESTENDIG Met plissé- en dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Deze raamdecoratie maakt het binnenvallende licht zachter, heeft een goede isolerende en akoestische werking. Dupligordijnen zorgen voor voor een maximale verduistering.SQUID

ZELFKLEVEND EN TRANSPARANT SQUID is een unieke raambekleding die een hoogwaardig alternatief biedt voor plak- of raamfolie.SQUID BASIC

SQUI


ID OP

SQUID PRINT


VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN


VOOR ALLE RAAMPARTIJEN

Kleine of grote ramen, speciale vormen, dakramen, glazen koepels of veranda’s? Dankzij zijn minimalistische karakter past SQUID bij iedere interieur- of architectuurstijl, een troef die we nog versterken met de zorgvuldig geselecteerde kleuren waaruit je kan kiezen.


BEHANG

LEG ACCENTEN IN JOUW INTERIEUR Ons groot assortiment behangpapier volgt de laatste interieurtrends. In ons aanbod van meer dan honderd behangboeken, ervaar je de textuur en kwaliteit van jouw toekomstig behang.
Van kinderkamer tot bureau, van woonkamer tot slaapkamer. Je vindt altijd de nodige inspiratie.


POELSTRAAT 230 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Voormiddag gesloten 09:00 – 12:00 09:00 – 12:00 09:00 – 12:00 09:00 – 12:00 09:00 – 12:00 gesloten

Namiddag gesloten 13:30 – 18:00 13:30 – 18:00 13:30 – 18:00 13:30 – 18:00 13:30 – 17:00 gesloten

9820 MERELBEKE

09 362 55 20

INFO@BASTIAANSENDECORATIE.BE WWW.BASTIAANSENDECORATIE.BE


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.