Prospekt hus C og D

Page 1

Det var en gang

ET NYTT BOLIGEVENTYR I ASBJØRNSENS ÅND HUS C & D
MARS 2023
FABELTUNET

her starter eventyret

FABELTUNET2
FABELTUNET
FABELTUNET3
Et moderne boligeventyr

en boligdrom

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET4
Innhold VELKOMMEN 9 PROSJEKTET 14 ARKITEKTEN 17 BAKKEKONTAKT 18-19 BILDELING 20-21 BELIGGENHET 23-27 NÆROMRÅDET 28-31 INTERIØR - STANDARD OG VALGMULIGHETER 34-39 VELKOMMEN INN 41-59 FABELEVENTYRET 60-61 UTOMHUSPLAN 64-65 PLANTEGNINGER HUS C 66-77 ETASJEPLANER HUS C 80-81 PLANTEGNINGER HUS D 84-101 ETASJEPLANER HUS D 102-103 KJØPE NYTT 107 KJØPSPROSESS 109 KTI - KUNDETILFREDSHET 110-111 LEVERANSEBESKRIVELSE 115-118 KONTRAKTSMESSIGE FORHOLD 120-127 NABOLAGSPROFIL 128-129 KORONA 132 OM BAKKE 133 FABELTUNET5

M arken Hus C og D

Hus C og D i dette eventyrlige kapittelet danner, et hyggelig tun med flere oppdelte soner og fine steder å treffes.

Hus C og D

FABELTUNET6

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Fabeltunet - velg en god og trygg tilværelse i landlige og idylliske omgivelser der bilene parkerer under bakken. FABELTUNET7

Et eventyr fra virkeligheten

Asbjørnsen
FABELTUNET8

V elkommen til Fabeltunet

Velkommen hjem til eventyrlige omgivelser på landlige Frogner. Fabeltunet bygges rundt grønne tun, som omkranses av rekkehus og lave leilighetsbygg. Nærområdet tilbyr et mangfold av aktiviteter, samtidig som den vakre naturen ligger rett utenfor inngangsdøra. Både for deg som vil leve livets glade dager i din første nybolig og for deg som ønsker trygghet i dine glansdager, vil Fabeltunet fremstå som et moderne boligeventyr.

I sin tid var det faktisk her Per Christen Asbjørnsen ble inspirert til å begynne innsamlingen av de norske folkeeventyrene. Nå, i hjertet av den norske folkesjelen, kan du skrive din historie.

Lukk opp døren til det neste kapittelet i ditt boligeventyr.

Kontakt

THOMAS JOHAN HAGEN

Prosjektselger

Mobil: +47 951 34 707

E-post: thomas.johan@bakke-as.no

FABELTUNET9

Hus C og D

FABELTUNET10
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET11
På Frogner i Lillestrøm kommer ett helt nytt boligområde i eventyrlige omgivelser - midt mellom Oslo og Gardermoen.

Vi i Bakke leverer alltid nøkkelferdige boliger med hvitevarer, - slik at du kan flytte rett inn og begynne å bo fra første dag.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET12
Trefasadene får beiset panel og farget platekledning.

V elkommen hjem!

Vi ønsker deg velkommen hjem til Fabeltunet – et boligområde som ligger ti minutters gangavstand fra Frogner sentrum, øst for Haldenvegen.

Her blir bebyggelsen organisert i tun bestående av rekkehus og lave leilighetsbygg. Det blir grøntarealer mellom husene som gir gode muligheter for utendørsaktiviteter. Prosjektets konsept har hentet inspirasjon fra historiene Asbjørnsen samlet da han bodde i området. Derfor har hvert tun fått sitt eget tema, som spiller på kjente landskapsreferanser hentet fra fortellingene.

Tunet mellom Hus C og D har fått navnet Marken. Her legges det til rette for gode møteplasser for beboere i alle aldre. Her kommer det en fin sykkelbod i god størrelse som også er tilknyttet et sykkelverksted. I tillegg får dette tunet flotte dyrkekasser hvor beboerne kan dyrke egne vekster. Det legges også til rette for hyggelige benker hvor man kan slå av en prat med naboen

eller bare nyte solen. Boligblokkene er moderne, med varierende høyde som sørger for hyggelige takterrasser og gode solforhold på bakkeplan. For å stå i stil til områdene rundt får boligblokkene fasader i stående trepanel. Trefasadene blir beiset.

Standarden er gjennomgående solid og boligene leveres med vannbåren gulvvarme, og hvitpigmentert tre-stavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom. Baderommene leveres flislagt, komplett utstyrt og klart til bruk. Kjøkken leveres fra Norema, med integrerte hvitevarer. Det blir balansert ventilasjon, som er godt for innemiljøet. Mulighet for tilvalg gjelder kun en tidsbegrenset periode. Konf. prosjektselger for mer informasjon om dette.

Derfor bygger vi hjem du vil hjem til. Velkommen hjem!

FABELTUNET13

Alle leilighetene får luftige og hyggelige balkonger med gode solforhold

Noen av toppleilighetene får i tillegg kvaliteter som direkte heisadkomst til boligen, og en takterrasse som på folkemunne betegnes som fabelaktig. Skap din helt egen lille solrike oase der oppe, med utsyn over alle blåner.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
14
FABELTUNET
FABELTUNET15
FABELTUNET16
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

A rkitekten

Fabeltunet er første fase av et boligområde som ligger ti minutters gangavstand fra Frogner sentrum, øst for Haldenvegen. Bebyggelsen er organisert i tun bestående av rekkehus og lave leilighetsbygg. Tunene har en utpreget grønn karakter og tjener som rause oppholdsarealer for beboerne. Eventyrforteller P.C. Asbjørnsen bodde i en periode i sin ungdom i området. Prosjektets landskapskonsept har hentet inspirasjon i historiene om unge Asbjørnsens tid her. Hvert tun har fått sitt eget tema, som henspiller til kjente landskapsreferanser hentet fra fortellingene til Asbjørnsen og Moe.

Det nordligste tunet, bestående av utelukkende småhus, er gitt tema ´Lysningen´. Her er boligenes adkomstvei organisert rundt et grønt uterom med beplanting og mindre ´lysninger´ for opphold og lek. Det midterste tunet, som også tjener som kvartalslekeplass, er gitt tema ´Blåne´. Her er terrenget gitt en myk utforming, der terrenget i seg selv innbyr til ulike former for lek og aktivitet. Det sørligste tunet har tema ´Marken´ og preges av en frodig beplanting, med referanser til tradisjonelt åkerlandskap. Her føyes soner for opphold og lek sammen.

Boligblokkene har moderne formspråk, med karakteristiske høydesprang som gir en variert silhuett og oppdelte volumer, som spiller mot skala av småhusbebyggelsen. Høydesprangene sørger for hyggelige takterrasser og gode solforhold på bakkeplan. Med referanse til småhusbebyggelsen, får også boligblokkene fasader i stående trepanel med felt med platebekredning der bebyggelsens gesims brytes. Balkongens sidefelt, samt baldakiner ved inngangspartiet får også platebekledning. Balkongrekkverkene utføres i glass. Trefasadene beises og platekledningen fargesettes.

Vinduene får ulike formater og størrelser ettersom hvor de opptrer i bygget, for å sikre gode dagslysforhold i leilighetene samtidig som man sørger for å begrense innsyn der hvor dette er ønskelig.

I sum er disse virkemidlene med på å gi boligområdet en stedlig og arkitektonisk identitet.

FABELTUNET17
GOA Arkitektkontor AS

- for din trivsel

Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne.

FABELTUNET18

BAKKE OPP

Nå blir det enklere å møte ditt nye nabolag! Vi ‘bakker opp’ med et sosialt verktøy slik at naboer kan møtes, dele og lære av hverandre. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselsverktøy som å bidrar til gode bomiljøer der folk trives - uavhengig av bakgrunn og livsfase. Med Bakkekontakt får du muligheten til å komme i kontakt med alle mulighetene ditt kommende nærmiljø kan tilby, også før du flytter inn i din nye bolig!

LÆRE

Vi tror at du trives bedre når du opplever god service og godt samhold i ditt nye nabolag! Med Bakkekontakt får du muligheten til å tilegne deg den kunnskapen som mangler for å leve det livet du ønsker deg! Hvordan skifter jeg bildekk? Kan jeg få grønnsakshagen til å blomstre? Er det

en her som vil lære sønnen min å stå på vannski? Hvor er den beste joggeløypa? Bakkekontakt er det servicetilbudet som gjennom nabogrupper hjelper deg til å realisere utflukter, prosjekter eller bare la deg inspirere av det ressurssterke nabolaget ditt. En bedre hverdag – rett og slett!

DELE

El-sykkel, hundepass eller bil – gjennom Bakkekontakt kan du booke det du behøver i ditt lokalmiljø, på en sømløs måte. Ved å dele tjenester, utstyr eller kunnskap kan man selv forme akkurat de deletilbudene man ønsker seg i et nabolag. Dette gjelder også med de lokale servicetilbudene rundt deg. Det beste er at du kan bli med på å forme det nabolaget du drømmer om og samtidig minske miljøavtrykket for ditt nærmiljø.

«Vi ser det skjer noe magisk når naboer får muligheten til å bli kjent, dele livserfaring og låne av hverandres ressurser. Med et sterkt ønske om å gi våre beboere en høy livskvalitet, tilbyr vi alle våre boligkjøpere en verdifull Bakkekontakt med sitt nabolag – en uvurderlig trygghet som sikrer at ditt nye hjem blir et hjem du vil hjem til.»

FABELTUNET19

S par penger og miljø med bildeling

FABELTUNET20

Bildeling er tidsriktig, smart og økonomisk. Derfor tilbyr vi en bildelingsordning for de som flytter inn i Fabeltunet.

Med vår smarte bildelingsordning har du alltid tilgang til bil, men med kostnader som er vesentlig lavere enn ved å eie egen bil.

Bilene vil stå lett tilgjengelige i parkeringskjellerne under boligene – i kort avstand fra din utgangsdør. Det er enkelt å bruke, og alt håndteres gjennom Appen Otto – altså ingen nøkler! Ved å bruke offentlig transport til hverdags, som er enkelt på Fabeltunet, sparer man både miljøet, og ikke mist lommeboka. De gangene man trenger bil enten man skal på en helgetur, eller ut å storhandle, er det bare å hente bilen i parkeringskjelleren, og den er alltid godt vedlikeholdt og trygg.

Tall fra opplysningsrådet for veitrafikken viser at en helt vanlig familiebil fort kan koste deg rundt 8.000 kroner i måneden, i tillegg til at den står stille i over 90 % av tiden, så vær smart og spar penger. Bildeling er også godt for miljøet, og ved å være med bidrar man til å gjøre hverdagen litt grønnere. Bli med på å tenke nytt og bidra til å gjøre hverdagen litt grønnere. Alle monner drar.

Bli med på å tenke nytt og bidra til å gjøre hverdagen litt grønnere. Alle monner drar.

FABELTUNET21
FABELTUNET22
FABELTUNET23

Fabeltunet

Hus A

Hus B

Hus C

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET24

Et boligeventyr på Frogner

FABELTUNET25
Hus D
Mot Gardermoen Mot Lillestrøm Togstasjon Idrettshall Kultursenter
E6
Skole
FABELTUNET26
Sentrum
FABELTUNET ET BOLIGEVENTYR PÅ FROGNER
kirke FABELTUNET27
Frogner
Frogner Frogner E 6 1484 1496 1496 Hexebergvegen Trondheimsvegen Brusletta Trondheimsvegen Børkeveien Frogner skole og kultursenter Leira Leira Le i ra Frogner stadion Frognervegen Gamle Kirkevegen Dueveien Nærområdet rundt Fabeltunet Toget til Lillestrøm tar 12 minutter Bil til Gardermoen tar 18 minutter Sykkel til Frogner sentrum tar 5 minutter 12 min 18 min 5 min FABELTUNET28

Trondheimsvegen

Det vil bli mulig å ferdes trygt og sikkert til sentrum via gangtunnel som opparbeides av utbygger under Haldenvegen. Orange linje viser hvordan man kan ferdes fra Fabeltunet til sentrum, til fots eller på sykkel.

171 171 1494 1494 1496 Haldenvegen Haldenvegen Lerkevegen Tangerudvegen Frogneraléen Gauteidvegen Gard ermoban en Gar der m oban Gardermobanen
Frognervegen Klokkerstuvegen Kirkevegen Kirkevegen
Mevold svømmehall Skatepark ved skolen Skolen Kiwi i sentrum
Frogner Stasjon Frogner Idretspark
FABELTUNET FABELTUNET29
hender
FABELTUNET30
Det
på Frogner

H va skjer på Frogner?

Fabeltunet oppføres i landlige omgivelser ved Frogner i Lillestrøm kommune. Boligområdet vil ved ferdigstillelse bestå av ca. 146 leiligheter og 52 rekkehus.

Det tilrettelegges for et tilnærmet bilfritt område med flotte fellesområder som inviterer til aktiv bruk. Kun en fåtall av rekkehusene som ligger i ytterkant av området vil ha utvendig parkering, for øvrige er det tilrettelagt for parkering i garasjeanlegget.

Her har man alle forutsetninger for at både store og små skal trives. For de minste finnes det flere barnehager i nærområdet.

I tillegg er nabotomten avsatt til barnehage, så sannsynligheten er stor for at du kun trenger å følge de små 2-3 minutter bort til en ny og flott barnehage. For de litt større barna ligger en nyere skole med alle fasiliteter, i Frogner sentrum. Her finnes også en flott idrettshall, fotballbaner, svømmehall med mer.

De aktivitetslystne kan glede seg over at det er flott turterreng i området – sommer som vinter. Lillestrøm kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til en aktiv livsstil.

Fra den landlige idyllen er det ikke lange veien man må reise for å kjenne storbyens puls. Fra Frogner sentrum går det tog til Oslo to ganger i timen, og bussholdeplassen ligger like ved. Strekningen Fabeltunet-Lillestrøm stasjon gjør man unna på 8-10 minutter med bil, og der finnes både pendlerparkering og sykkelhotell. Lillestrøm byr på et bredt utvalg av forretninger, spisesteder og aktiviteter. Skedsmosenteret er ett flott nytt nærsenter som ligger kun 5 min unna med bil og har alt av butikker inkludert flere dagligvareforretninger og Vinmonopol.

Vi i Bakke leverer alltid nøkkelferdige boliger med hvitevarer - slik at du kan flytte rett inn og begynne å bo godt fra første dag.
FABELTUNET31
FABELTUNET32
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET33

STANDARD OG

VALGMULIGHETER

ALLE LEILIGHETENE LEVERES MED:

• Hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett

• Delikate flislagte baderom

• Kjøkken fra Norema

Boligene leveres med gjennomgående god standard men det vil i en tidsbestemt periode være mulig å bestille definerte stilpakker som tilvalg i tillegg til ordinære tilvalg. Disse er under utarbeidelse og vil presenteres når tilvalgene starter. Interiørdesigner Siri Berg Jensen har bistått oss med å utvikle stilretningene for tilvalg på Fabeltunet. Hun har lang erfaring med interiørdesign og fargesammensetning og driver firmaet Sirisidé AS.

Stilartene presentert på de neste sidene er kun ment som inspirasjon.

NB: Tilvalgsprosessen har egne tidsfrister. Konferer prosjektselger for mer informasjon om dette.

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Forankret

VENNLIG

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De varme jordtonene skaper en lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, jorder og åkerlandskap. Her er det gjerne mye bruk av tre, i møbler og gjerne også i kjøkkeninnredningen. Skandinaviske møbler og design-klassikere går igjen i møbelvalg. Den nordiske stilen har lenge vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke farger i mye større grad, og disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord.

Den klassiske stilen vektlegger tradisjon, arv og godt håndverk. I en hektisk hverdag, søker vi det trygge og kjente. Rolige, duse farger i harmoni. Gjerne varmere fargenyanser for å gi rommene et lunt preg. Her er gjerne kjøkkenet husets hjerte, der god mat og bakverk lages fra bunnen og familie og venner kan samles. Detaljer som profilerte kjøkkenfronter, nagler i stoler og luftige gardiner. Klassiske møbler, med vekt på god størrelse og komfort. Lyse eikegulv og hvitmalte dører.

FABELTUNET36
CASHMERE Foto: Jotun 10678 SPACE 12078 COMFORT GREY 0394 VARMGRÅ 10966 ALMOND BEIGE 1877 VALMUEFRØ
WASHED LINEN
Foto: Slettvoll Foto: Norema Foto: Jotun Foto: Slettvoll Foto: Norema

VERDENSVANT

Vi henter inspirasjon fra storbyen og tør å tenke utenfor boksen når det gjelder fargevalg og sammensetning av møbler. Interiøret har et noe maskulint og kubistisk preg. Stramme linjer og mørke farger på innredning, tåler bruk av mørkere farger også på vegger. Detaljer i skinn, gjerne i stoler og sofaer. Mørke plommefarger står i kontrast og harmoni til varmere farger som oker og bruntoner. Sofistikert og stilsikkert, og sannsynligvis den retningen som skiller seg mest fra den klassiske.

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, Her er det gjerne mye bruk av tre, i møbler og gjerne Skandinaviske møbler og design-klassikere går igjen har lenge vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord.

FABELTUNET37
Forankret
10679 WASHED LINEN 10683 5452 Foto: Jotun 10964 SMOKED OAK 11174 CURIOUS MIND 20145 WISDOM 20142 DAYDREAM
11173 HUMBLE
Foto: Jotun
YELLOW
Foto: Norema Foto: Norema

FORANKRET

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De varme jordtonene skaper en lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, jorder og åkerlandskap. Her er det gjerne mye bruk av tre, i møbler og gjerne også i kjøkkeninnredningen. Skandinaviske møbler og design-klassikere går igjen i møbelvalg. Den nordiske stilen har lenge vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke farger i mye større grad, og disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord.

FABELTUNET38 Den kjenne lun Her Skandinaviske har disse
Foto: Jotun Foto: Norema
10679 WASHED LINEN 10683 CASHMERE 1145 BAND STONE 5452 NORDIC
5030 ST.
Foto: Jotun
BREEZE
PAULS BLUE
Foto: Norema Foto: Norema
FABELTUNET39 10679 Washed Linen 10679 Washed Linen 10683 Cashmere 10683 Cashmere 5452 Nordic breeze 10683 Cashmere 11174 Curious mind 20145 Wisdom 20145 Wisdom 20142 Daydream 11174 Curious mind 11174 Curious mind 20142 Daydream 5452 Nordic breeze 5030 St. Pauls Blue 1079 Washed Linen 5452 Nordic breeze 11174 Curious mind 20142 Daydream 20145 Wisdom 11174 Curious mind 0394 Varmgrå 0394 Varmgrå 10678 Space 10678 Space 0394 Varmgrå 10966 Almond beige 10966 Almond beige 0394 Varmgrå 10966 Almond beige 10678 Space HVORDAN BRUKE STILENE I LEILIGHETEN Her er eksepmpler på leiligheter der stilartene er brukt. VERDENSVANT FORANKRET VENNLIG
FABELTUNET40

VELKOMMEN INN

FABELTUNET41
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Fabelaktig atmosfære i Fabeltunet Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET42
Badet er vist med tilvalgsfliser.

V elkommen inn

Arkitektene har skapt et åpent og luftig uttrykk som gir den ekstra gode hjemmefølelsen.

Store vinduer gir en helt spesiell atmosfære.

Kjøkkenet er lyst og moderne med smarte detaljer. Alle hvitevarer er integrerte og det blir laminert benkeplate med innfelt induksjonstopp. Hvitevarene leveres av Whirlpool eller tilsvarende. Dette blir et flott kjøkken som innbyr til å ta frem kokeboka.

Gulvene i stue, kjøkken og gang er i tidsriktig lyspigmentert eikeparkett med vannbåren gulvvarme, som er behagelig, og gir et godt innemiljø. Fra stua fører en glassdør rett ut til en balkong eller markterrasse.

På badet blir det gulv med varmekabler og keramiske fliser i lyse toner. Det leveres 30x30 cm fliser på gulv, 10x10 cm fliser i dusjsone og 30x60 cm på vegg. Det blir hvit, heldekkende servanttopp, speil og lysamatur med stikkontakt. Dusjvegger er vegghengte glassdører, og det leveres også vegghengt toalett. Dette er en elegant løsning, som også gjør renhold enklere.

Alle rom holdes i lyse farger med gode vindusflater. Her er det enkelt å skape sin egen stil.

Et helt nytt kapittel, helt enkelt!

FABELTUNET43
FABELTUNET44
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Vinduene får ulike formater og størrelser ettersom hvor de opptrer i bygget, for å sikre gode dagslysforhold.

FABELTUNET45
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET46
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Kjøkken med integrerte hvitevarer leveres fra Norema

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET47
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET48
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
Lyse og trivelige rom A401 FABELTUNET49
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET50
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Balkong hus C

Store vindusflater slipper inn mye lys og lager god stemning
FABELTUNET51
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET52
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET53
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET54
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Hyggelige private uteplasser til lange lyse sommernetter

FABELTUNET55
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Harmoniske og stilfulle farger skaper hjem man trives i.

FABELTUNET56
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET57

Gode drømmer og magiske morgener i Fabeltunet

FABELTUNET58
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
Bilder
FABELTUNET59
kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Fabeleventyret

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

TAKTERRASSE HUS A

B

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

INNGANGSPARTI LEILIGHETER HUS A FASADE REKKEHUS + LEILIGHETER HUS A PRIVAT TAKTERRASSE HUS
60
FABELTUNET
FASADE LEILIGHETER HUS A FASADE LEILIGHETER HUS B Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET61
FASADE LEILIGHETER HUS C
FABELTUNET62

TEKNISKE TEGNINGER

FABELTUNET63
B LEILIGHETER
FABELTUNET64
Situasjonsplan. Vi tar forbehold om endelig detaljutforming. Denne er ment som et utkast til endelig situasjonsplan. HUS C LEILIGHETER HUS A LEILIGHETER HUS
HUS D LEILIGHETER

Utomhusplan

Vi tar forbehold om endelig detaljutforming. Denne er ment som et utkast til endelig situasjonsplan. Det blir endringer iht seksjonering og detaljprosjektering som f.eks utearealer, støttemurer fellesareal etc.

Vi tar forbehold om at gatenavn og områdenavn kan endres.

FABELTUNET65
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

3-roms / C304

Hus D TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: C-304 C-304
REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR
(P-Rom)
Bod 2,9 m² Sov 12,1 m² Gang 9 m² Stue/Kjøk. 40,2 m² Sov 8 m² Bad 6 m² Balkong 15,2 m² TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no 1 2 1:100 PROSJ EKTNR: TEGNINGSDATO: KON TEG KONSUL ENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN STATUS: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: 22.06 2 2 MS NC T20 064 AH Salgsteg ning
REV BESKRIVELSE DATO S GN KNTR A Oppdatert Kjøkkenbenk 22 06 22 NCS MS
C-304

Kjøkken i leilighet C304 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

FABELTUNET67
Jotun Soothing beige
FABELTUNET68 Bod 2,7 m² Gang 9,1 m² Stue/Kjøk. 26,8 m² Sov 7,7 m² Sov 10,7 m² Bad 4,8 m² Balkong 12,5 m² TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no 1 2 1:100 PROSJEKTNR: TEGNINGSDATO: KONTR: TEGN: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: 10.08.21 MS NCS T20064 AH Salgstegning
REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR
C-403

Kjøkken i leilighet C403 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

FABELTUNET69
Jotun Soothing beige

3-roms / C404

Hus D TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER:
REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR
C-404 (P-Rom)
Bod 2,9 m² Sov 12,1 m² Gang 9 m² Stue/Kjøk. 40,2 m² Sov 8 m² Bad 6 m² Balkong 15,2 m² TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo t@ta kit kt 1 2 1:100 PROSJ EKTNR: TEGNINGSDATO: K T KONSUL ENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN STATUS: ENTREPRENØR: T LTAKSHAVER: N T20 064 AH Salgsteg ning
REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR A Oppdatert Kjøkkenbenk 22 06 22 NCS MS
C-404

Kjøkken i leilighet C404 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

FABELTUNET71
Jotun Soothing beige

3-roms / C501

BRA: 83,9 kvm

P-ROM: 80,9 kvm

Etasje: 5

Takterrasse: 83,1 kvm + 69,6 kvm

Takhøyde: 2,5 m

HEIS DIREKTE INN:

Vaktselskap med nøkkel må ha tilgang til leiligheten for redning og service. Leiligheten tinglyses med dette forbeholdet. For å ivareta krav til støydemping vil det settes en ekstra dør foran heisdøren.

Hus D TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR
C-501
Gang 6,8 m² Sov 12,7 m² Sov 8,5 m² Stue/Kjøk. 38,1 m² Bad 5,4 m² Bod 2,1 m² Gang 4,3 m² Bod 2,4 m² Takterrasse 83,1 m² Takterrasse TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no 1:100 PROSJEKTNR: KONSULENT TEGN.STATUS: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: T20064 Salgstegning REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR A Oppdatert Kjøkkenbenk 22.06.22 NCS MS
C-501

Kjøkken i leilighet C501 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

Jotun Soothing beige

FABELTUNET73 Takterrasse 69,6 m² 1 2 5 TEGNINGSNAVN: TEGNINGSNUMMER: REV: PROSJEKTNR: TEGNINGSDATO: KONTR: BNR: TEGN: GNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: FAG: PROSJEKTNAVN: A Salgstegning C-501 A-24-C-0501 22.06.22 MS 10 NCS T20064 272 AH Salgstegning ARK Fabeltunet

3-roms / C502

BRA: 83,9 kvm

P-ROM: 80,9 kvm

Etasje: 5

Takterrasse: 69,6 kvm + 62,7 kvm

Takhøyde: 2,5 m

HEIS DIREKTE INN: Vaktselskap med nøkkel må ha tilgang til leiligheten for redning og service. Leiligheten tinglyses med dette forbeholdet. For å ivareta krav til støydemping vil det settes en ekstra dør foran heisdøren.

Hus D TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR
Gang 6,8 m² Sov 12,7 m² Sov 8,5 m² Stue/Kjøk. 38,1 m² Bad 5,4 m² Bod 2,1 m² Gang 4,3 m² Bod 2,4 m² Takterrasse 69,6 m² Takterrasse 62,7 TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no 1 1:100 PROSJEKTNR: TEGNINGSDATO: KONSULENT PROSJEKTNR: TEGN.STATUS: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: 22.06.22 T20064 Salgstegning
REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR A Oppdatert Kjøkkenbenk 22.06.22 NCS MS
C-502

Kjøkken i leilighet

C502 er oppgradert med blandebatteri: Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

Jotun Soothing beige

FABELTUNET75 Takterrasse 62,7 m² 2 5 TEGNINGSNAVN: TEGNINGSNUMMER: REV: TEGNINGSDATO: KONTR: BNR: TEGN: GNR: PROSJEKTNR: SAKSB: FAG: PROSJEKTNAVN: A Salgstegning C-502 A-24-C-0502 22.06.22 MS 10 NCS 272 AH ARK Fabeltunet
FABELTUNET76
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.
FABELTUNET77

hus C

1. ETASJE

A-300-CD-000

2. ETASJE

3. ETASJE

Etasjeplaner
12,1 m² Sov 22,6 m² Stue/Kjøk 4 m² Gang 12,1 m² Sov 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 2,7 m²Gang 15,6 m² Stue/Kjøk 10,1 m² Sov 7,6 m²Gang 10,2 m²Sov 15,6 m² Stue/Kjøk 3,9 m² Bad 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m²Sov 4,8 m² Bad 0,3 m²Tekn. 17,2 m² Fellesgang 4,2 m² Heis 14,1 m²Trapp 13,7 m²Gang 40,2 m² Stue/Kjøk 3,3 m² Bod 6 m² Bad 12,2 m² Sov 8,1 m² Sov 0,7 m² EL 3,3 m² Bod 12,2 m²Sov 8,9 m²Gang 40,2 m² Stue/Kjøk 8,1 m² Sov 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m²Sov 9,3 m²Gang 22,2 m² Stue/Kjøk 3,9 m² Bad 14,1 m²Trapp 0,7 m² EL 4,2 m² Heis 22,5 m² Fellesgang 0,3 m²Tekn. 4,8 m² Bad 6 m² Bad 46420 1 7 3 8 1 3 4 8 6 +135,00 9,3 m²Gang 12 m² Sov 35,2 m² Stue/Kjøk 8,8 m²Gang 1,7 m² Bod 7,4 m² Sov 12,6 m² Sov 0,4 m² Tekn. 0,4 m²Tekn. 35,2 m² Stue/Kjøk 5,3 m² Bad ² Stue/Kjøk 19,7 m² Stue/Kjøk 3,8 m²Gang 10,4 m²Sov 12,6 m²Sov 7,4 m² Sov 5,3 m² Bad 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 15 m² Sov 9,3 m² Sov 15,2 m²Gang 30,8 m² Stue/Kjøk 2,7 m² Bad 6 m² Bad 5 m² Gard 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 6,4 m²Gang 2,7 m² Bod 4,2 m² Heis 0,3 m²Tekn. 4,2 m² Heis 4,8 m² Bad 1,7 m² Bod 8,8 m²Gang 14,1 m²Trapp 9,7 m² Fellesgang 4,8 m²Sluse 26,9 m² Fellesgang 0,7 m² EL 0,3 m²Tekn. 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,4 m² Stue/Kjøk 10,7 m²Sov 7,7 m² Sov 4,8 m² Bad 4 5 4 2 0 1738 13486 8,7 m²Trapp 0,7 m² EL +135,00 19,8 m² Markterrasse 19,9 m² Markterrasse 19,9 m² Markterrasse 19,9 m² Markterrasse 19,8 m² Markterrasse 19,8 m² Markterrasse 23,7 m² Felles sykkelbod 11,5 m² Sykkelverksted 4,1 m²Sluse 6,8 m²Trapp P-Kjeller (under) 1 2 9 2 8 4 7 5 5201 2683 4 4 7 2 5 2 9 5 ttel 2 ttel 3 000 +135,000 +135,000 000
UP
12,1 m² Sov 22,6 m² Stue/Kjøk 4 m² Gang 12,1 m² Sov 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 2,7 m²Gang 15,6 m² Stue/Kjøk 10,1 m² Sov 7,6 m²Gang 10,2 m² Sov 15,6 m² Stue/Kjøk 3,9 m² Bad 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 4,8 m² Bad 0,3 m²Tekn. 17,2 m² Fellesgang 4,2 m² Heis 14,1 m²Trapp 13,7 m²Gang 40,2 m² Stue/Kjøk 3,3 m² Bod 6 m² Bad 12,2 m² Sov 8,1 m² Sov 0,7 m² EL 3,3 m² Bod 12,2 m² Sov 8,9 m²Gang 40,2 m² Stue/Kjøk 8,1 m² Sov 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 9,3 m²Gang 22,2 m² Stue/Kjøk 3,9 m² Bad 14,1 m²Trapp 0,7 m² EL 4,2 m² Heis 22,5 m² Fellesgang 0,3 m²Tekn. 4,8 m² Bad 6 m² Bad 2355 46420 2355 1 7 3 8 1 3 4 8 6 1 3 4 8 6 2 3 5 5 +137,89 Stue/Kjøk 8,8 m²Gang 7,4 m² Sov ² Sov 5,3 m² Bad 15 m² Sov 9,3 m² Sov 15,2 m²Gang 30,8 m² Stue/Kjøk 2,7 m² Bad 6 m² Bad 5 m² Gard 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 6,4 m² Sov 2,7 m² Bod 4,2 m² Heis 0,3 m²Tekn. 4,8 m² Bad 14,1 m²Trapp 9,7 m² Fellesgang 1738 13486 2355 0,7 m² EL 10,4 m²Balkong 12,5 m²Balkong ²Balkong 0,3 m²Tekn. el 2 el 3 A-300-CD-000 12,1 m² Sov 22,6 m² Stue/Kjøk 4 m² Gang 12,1 m² Sov 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 2,7 m²Gang 15,6 m² Stue/Kjøk 10,1 m²Sov 7,6 m²Gang 10,2 m² Sov 15,6 m² Stue/Kjøk 3,9 m² Bad 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 4,8 m² Bad 0,3 m²Tekn. 17,2 m² Fellesgang 4,2 m² Heis 14,1 m²Trapp 13,7 m²Gang 40,2 m² Stue/Kjøk 3,3 m² Bod 6 m² Bad 12,2 m²Sov 8,1 m² Sov 0,7 m² EL 3,3 m² Bod 12,2 m² Sov 8,9 m²Gang 40,2 m² Stue/Kjøk 8,1 m² Sov 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 9,3 m²Gang 22,2 m² Stue/Kjøk 3,9 m² Bad 14,1 m²Trapp 0,7 m² EL 4,2 m² Heis 22,5 m² Fellesgang 0,3 m²Tekn. 4,8 m² Bad 6 m² Bad 2355 46420 2355 1 7 3 8 1 3 4 8 6 2 3 5 5 +140,78 tel 2 tel 3 000
FABELTUNET78
A-300-CD-000

A-300-CD-000

A-300-CD-000

ETASJE 5. ETASJE 13,9 m²Trapp 4,2 m² Heis 0,7 m² EL 6,8 m²Gang 12,7 m² Sov 0,5 m²Tekn. 8,5 m² Sov 38,2 m² Stue/Kjøk 5,4 m² Bad 2 m² Bod 4,5 m²Gang 2,2 m² Bod 13,9 m²Trapp 4,2 m² Heis 0,7 m² EL 6,8 m²Gang 12,7 m² Sov 0,5 m²Tekn. 8,5 m² Sov 38,2 m² Stue/Kjøk 5,4 m² Bad 2 m² Bod 4,5 m²Gang 2,2 m² Bod 8506 9184 12816 9184 6733 1 3 4 8 6 +146,88 12,7 m² Sov 6,8 m²Gang 38,2 m² Stue/Kjøk 8,5 m² Sov 2 m² Bod 2,2 m² Bod 5,4 m² Bad 13,9 m²Trapp 4,2 m² Heis 4,5 m²Gang 6 7 3 0 9 1 8 4 0 0 13486 0,7 m² EL +147,21
Etasjeplaner hus C 4.
12,1 m²Sov 22,6 m² Stue/Kjøk 4 m² Gang 12,1 m² Sov 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 2,7 m²Gang 15,6 m² Stue/Kjøk 10,1 m² Sov 7,6 m²Gang 10,2 m² Sov 15,6 m² Stue/Kjøk 3,7 m² Bad 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 4,8 m² Bad 0,3 m²Tekn. 17,2 m² Fellesgang 4,2 m² Heis 14,1 m²Trapp 13,7 m²Gang 40,2 m² Stue/Kjøk 3,3 m² Bod 6 m² Bad 12,2 m² Sov 8,1 m² Sov 0,7 m² EL 3,3 m² Bod 12,2 m²Sov 8,9 m²Gang 40,2 m² Stue/Kjøk 8,1 m² Sov 2,7 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 9,3 m²Gang 22,2 m² Stue/Kjøk 3,9 m² Bad 14,1 m²Trapp 0,7 m² EL 4,2 m² Heis 22,5 m² Fellesgang 0,3 m²Tekn. 4,8 m² Bad 6 m² Bad 2355 46423 2355 1 3 4 8 6 2 3 5 5 +143,67 9,3 m²Gang 12 m² Sov 35,5 m² Stue/Kjøk 8,8 m²Gang 1,8 m² Bod 7,4 m² Sov 12,7 m² Sov 0,4 m² Tekn. 63,8 m² Takterrasse 5,3 m² Bad 22,1 m² Stue/Kjøk 22,4 m² Stue/Kjøk 4 m² Gang 12,1 m² Sov 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 15 m² Sov 9,3 m² Sov 15,2 m²Gang 30,8 m² Stue/Kjøk 2,7 m² Bad 6 m² Bad 5 m² Gard 29,5 m² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 6,4 m² Sov 2,7 m² Bod 4,2 m² Heis 0,3 m²Tekn. 4,2 m² Heis 4,8 m² Bad 14,1 m²Trapp 9,7 m² Fellesgang 14,1 m²Trapp 22,4 m² Fellesgang 0,3 m²Tekn. 2,9 m² Bod 6,4 m²Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 10,8 m²Sov 7,7 m² Sov 5 m² Bad 4 5 4 2 0 13486 2355 0,7 m² EL 2 2 1 1 4 5 6 1 6 1 7 6 9 0 +143,99 10,4 m²Balkong 12,5 m²Balkong 12,5 m²Balkong 10,4 m²Balkong 13,8 m²Balkong 0,3 m²Tekn. 0,7 m² EL
FABELTUNET79
FABELTUNET80
FABELTUNET81

3-roms / D201

FABELTUNET82
g v m² d m² rd. m² Kjøk. m² 5 REV Sov 15 m² Sov 9,3 m² Gang 15,2 m² Bad 2,7 m² Bad 6 m² Gard. 5 m² Stue/Kjøk. 30,8 m² Balkong 10,4 m² 1 2 1:100 TEGN STATUS: T LTAKSHAVER
D-201

Kjøkken i leilighet D201 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

Jotun Soothing beige

FABELTUNET83
Bad Gang 8,8 m² Bod 1,7 m² Sov 7,3 m² Sov 12,5 m² Bad 5,3 m² Balkong 14 m² Sov 10,1 m² Stue/Kjøk. 24,7 m² TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo 1 2 5 1:100 TEGN: GNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: FAG: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: NCS T20064 272 AH Salgstegning ARK
REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR A Soverom inntegnet etter tilvalg 22.12.22 MS MS
D-203

Kjøkken i leilighet D203 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

Jotun Soothing beige

FABELTUNET85

Definisjoner og beregninger er basert på;

-NS 3940: 2012

-Veiledning til NS 3940: "bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig" fra 2012

-Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av bolig-2014.

-Boligene er ikke detaljprosjektert. Det kan bli mindre justeringer av boligen i forbindelse med detaljprosjektering.

-Balkonger og terrasser er ikke detaljprosjektert. Det kan bli mindre justeringer i forbindelse med detaljprosjektering.

-Endelig areal kan avvike noe fra tegning som følge av det ovennevnte.

-Nedsenket himling er vist med skravur på tegningen.

-Det kan forekomme ytterligere innkassinger og nedsenket himling som følge av detaljprosjekteringen.

-Netto høyde på baderomshimling er 2,2 meter.

-Kjøkken på tegninger er veiledende og angir utstrekning av kjøkkenet. Egne tegninger for kjøkken vil bli utarbeidet i samråd med kjøkkenkonsulent når leverandør er valgt.

-Tegning som viser elektriske punkter utarbeides senere.

-Stiplede objekter inngår ikke i leveransen.

-Det vil forekomme synlige sprinklerhoder.

-Radiatorer plasseres

-Møbler leveres ikke

Stue/Kjøk. 26,8
Sov 7,7 m² Sov 10,7 m² Gang 9,1 m² Bod 2,7 m² Bad 4,8 m² TEGNINGSNAVN: TEGNINGSNUMMER: PROSJEKTNAVN: Salgstegning Fabeltunet Stue/Kjøk.
Gang 9,1 m² Bod 2,7 m² Bad 4,8 m²
26,8 m²
Hus C Hus D
Leilighetsnr.Type Areal D-302 3R 65,1 m² D-302
Areal 61,6 m² Stue/Kjøk. 26,8 m² Sov 7,7 m² Sov 10,7 m² Gang 9,1 m² Bod 2,7 m² Bad 4,8 m² Balkong 12,4 m² TAG arkitekter 1 2 5 10 1:100 TEGNINGSNAVN: TEGN: GNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: FAG: PROSJEKTNAVN: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: Salgstegning D-302 NCS T20064 272 AH Salgstegning ARK Fabeltunet D-302 REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR
D-302 (BRA-S)
(P-Rom)

Kjøkken i leilighet D302 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

FABELTUNET87
Jotun Soothing beige

4-roms / D304

følge av det ovennevnte. Sov 12,5 m² Sov 7,3 m² Bad 5,3 m² Bod 1,7 m² Gang 8,8 m² Sov 10,1 m² Stue/Kjøk. 24,7 m² FAG: ARK Stue/Kjøk. 35,2 m² Sov 12,6 m² Sov 7,4 m² Bad 5,3 m² Bod 1,7 m² Gang 8,8 m² Balkong 14 m² 1 2 5 10 1:100 TEGNINGSNAVN: TEGN: GNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: FAG: PROSJEKTNAVN: TILTAKSHAVER: Salgstegning ARK Fabeltunet D-304 REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR FABELTUNET88

Kjøkken i leilighet D304 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

Jotun Soothing beige

FABELTUNET89

3-roms / D305

himling er vist med skravur på

-Nedsenket
Bod 2,7 m² Gang 9,1 m² Stue/Kjøk. 26,8 m² Sov 10,7 m² Sov 7,7 m² Bad 5 m² FAG: ARK Bod 2,7 m² Gang 9,1 m² Stue/Kjøk. 26,8 m² Sov 10,7 m² Sov 7,7 m² Bad 5 m² Balkong 12,4 m² 1 2 5 10 1:100 TEGNINGSNAVN: TEGN: GNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: FAG: PROSJEKTNAVN: TILTAKSHAVER: Salgstegning ARK Fabeltunet D-305
GLASSES INN

Kjøkken i leilighet D305 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

FABELTUNET91
Jotun Soothing beige

3-roms / D401

BRA: 88,8 kvm

FABELTUNET92
detaljprosj ekteringen Sov 15 m² Sov 9,3 m² Gang 15,2 m² Bad 2,7 m² Bad 6 m² Gard. 5 m² D-4 v m² Sov 9,3 m² Gang 15,2 m² d m² Bad 6 m² rd. m² Kjøk. m² Balkong 10,4 m² 1 2 5 10 1:100 TEGNINGSNAVN: TEGN: GNR: KONSUL ENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN STATUS: FAG: PROSJEKTNAVN: TILTAKSHAVER: Salgsteg ning ARK Fabeltunet REV BESKR VELSE DATO SIGN KNTR GLASSES INN

Kjøkken i leilighet D401 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

FABELTUNET93
Jotun Soothing beige

3-roms / D402

følge av det ovennevnte.

Stue/Kjøk. 26,8 m² Sov 7,7 m² Sov 10,7 m² Gang 9,1 m² Bod 2,7 m² Bad 4,8 m² Stue/Kjøk. 26,8 m² Sov 7,7 m² Sov 10,7 m² Gang 9,1 m² Bod 2,7 m² Bad 4,8 m² Balkong 12,4 m² TAG arkitekter 1 2 5 10 1:100 TEGNINGSNAVN: TEGN: GNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: FAG: PROSJEKTNAVN: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: Salgstegning D-402 NCS T20064 272 AH Salgstegning ARK Fabeltunet D-402 REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR GLASSES INN FABELTUNET94

Kjøkken i leilighet D402 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

Jotun Soothing beige

FABELTUNET95

3-roms / D404

Bod 2,8 m² Gang 9,1 m² Stue/Kjøk. 26,8 m² Sov 10,8 m² Sov 7,7 m² Bad 5 m² GNR: FAG: 272 ARK D-404 Bod 2,8 m² Gang 9,1 m² Stue/Kjøk. 26,8 m² Sov 10,8 m² Sov 7,7 m² Bad 5 m² Balkong 12,4 m² TAG arkitekter 1 2 5 10 1:100 TEGNINGSNAVN: TEGN: GNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: FAG: PROSJEKTNAVN: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: Salgstegning D-404 NCS T20064 272 AH Salgstegning ARK Fabeltunet D-404 REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR GLASSES INN

Kjøkken i leilighet D404 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

FABELTUNET97
Jotun Soothing beige

3-roms / D502

BRA: 83,9 kvm

P-ROM: 80,9 kvm

Etasje: 5

Takterrasse: 82,5 kvm

Takhøyde: 2,5 m

Definisjoner og beregninger er basert på;

-NS 3940: 2012

-Veiledning til NS 3940: "bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig" fra 2012

-Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av bolig-2014.

-Boligene er ikke detaljprosjektert. Det kan bli mindre justeringer av boligen i forbindelse med detaljprosjektering.

-Balkonger og terrasser er ikke detaljprosjektert. Det kan bli mindre justeringer i forbindelse med detaljprosjektering.

-Endelig areal kan avvike noe fra tegning som følge av det ovennevnte.

-Nedsenket himling er vist med skravur på tegningen.

-Det kan forekomme ytterligere innkassinger og nedsenket himling som følge av detaljprosjekteringen.

-Netto høyde på baderomshimling er 2,2 meter.

-Kjøkken på tegninger er veiledende og angir utstrekning av kjøkkenet. Egne tegninger for kjøkken vil bli utarbeidet i samråd med kjøkkenkonsulent når leverandør er valgt.

-Tegning som viser elektriske punkter utarbeides senere.

-Stiplede objekter inngår ikke i leveransen.

-Det vil forekomme synlige sprinklerhoder.

-Radiatorer plasseres

-Møbler leveres ikke

HEIS DIREKTE INN:

Vaktselskap med nøkkel må ha tilgang til leiligheten for redning og service. Leiligheten tinglyses med dette forbeholdet. For å ivareta krav til støydemping vil det settes en ekstra dør foran heisdøren.

Sov 12,7 m² Gang 6,8 m² Sov 8,5 m² Bod 1,9 m² Bod 2,4 m² Bad 5,4 m² Gang 4,5 m² TEGN:
Sov 12,7 m² Gang 6,8 m² Bad 5,4 m² Gang 4,5 m² Takterrasse 82,5
Hus C Hus D
Leilighetsnr.Type Areal D-502 3R 83,9 m²
Areal 80,9 m² Gang 6,8 m² Stue/Kjøk. 38,2 m² Bod 2 m² Bad 5,4 m² Gang 4,5 m² Takterrasse 82,5 m² TAG arkitekter 1 2 5 10 1:100 TEGNINGSNAVN: TEGN: GNR: KONSULENT PROSJEKTNR: SAKSB: TEGN.STATUS: FAG: PROSJEKTNAVN: ENTREPRENØR: TILTAKSHAVER: Salgstegning D-502 NCS T20064 272 AH Salgstegning ARK Fabeltunet REV BESKRIVELSE DATO SIGN KNTR GLASSES INN 1,7m glassrekkverk mot sør og vest, 1,2m høyt rekkverk mot øst.
D-502 (BRA-S)
D-502
(P-Rom)
FABELTUNET98

Kjøkken i leilighet D502 er oppgradert med blandebatteri:

Damixa Rowand, krom utførelse

Veggfarge i alle rom, unntatt bad: Soothing beige

Rainshower på bad: Oras Optima, krom utførelse

Jotun Soothing beige

FABELTUNET99

1. ETASJE

2. ETASJE

3. ETASJE

Etasjeplaner
hus D
D-101 D-103 D-104 D-105 D-105 D-106 D-108 D-102 D-103 D-104 D-107 9,3 m² Gang 12 m² Sov 35,2 m Stue/Kjøk 8,8 m Gang 1,7 m² Bod 7,4 m² Sov 12,6 m² Sov 0,4 m Tekn. 0,4 T kn. 35,2 m ² Stue/Kjøk 5,3 m² Bad 22,1 m² Stue/Kjøk 19,7 m² Stue/Kjøk 3,8 m² Gang 10,4 m ² Sov 12,6 m ² Sov 7,4 m² Sov 5,3 m² Bad 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 15 m² Sov 9,3 m² Sov 15,2 m ² Gang 30,8 m ² Stue/K øk 2,7 m² Bad 6 m² Bad 5 m² Gard 29,5 m ² Stue/K øk 7,7 m² Sov 10,7 m Sov 6,4 m² Gang 2,7 m² Bod 4,2 m² Heis 0,3 m² Tekn. 4,2 m² Heis 4,8 m² Bad 1,7 m² Bod 8,8 m² Gang 14,1 m ² Trapp 9,7 m² Fe lesgang 4,8 m² Sluse 26,9 m² Fellesgang 0,7 EL 0,3 Tekn. 2,7 m² Bod 6,4 m² Gang 29,4 m Stue/Kjøk 10,7 m² Sov 7,7 m² Sov 4,8 m² Bad 1 7 3 8 1 3 4 8 6 8,7 m² Trapp 0,7 m² EL +135 00 19,8 m ² Markterrasse 19,9 m ² Markterrasse 19,9 m² Markterrasse 19,9 m Markterrasse 19,8 m² Markterrasse 19,8 m ² Markterrasse 13,7 m ² Markterrasse 23,7 ²m Fle l se s kky bledo 11,5 ²m S kkylekrevtsde 4,1 ²m S l esu 6,8 ²m T ar pp PK j e l l e r ( u n d e r ) 2921 5748 5 2 0 1 2 6 8 3 2744 5925 + 513 000, A300CD000 A300CD000 A300CD000 R e k k e h u s p r o s j e k t e r t e a v B a k k e A S ( S e p l a n t e g n i n g e r f o r h u s 4 95 2 ) D-101 D-201 D-202 D-203 D-204 D-205 D-206 D-207D-208 9,3 m² Gang 12 m² Sov 35,2 m² Stue/K øk 8,8 m² Gang 1,7 m² Bod 7,4 m² Sov 12,6 m² Sov 0,4 m Tekn. 0,4 kn. 35,2 m² Stue/Kjøk 5,3 m² Bad 22,1 m² Stue/Kjøk 22,4 m² Stue/Kjøk 4 m² Gang 12,1 m² Sov 12,6 m² Sov 7,4 m² Sov 5,3 m² Bad 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 15 m² Sov 9,3 m² Sov 15,2 m² Gang 30,8 m² Stue/Kjøk 2,7 m Bad 6 m² Bad 5 m² Gard 29,5 m Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 6,4 m² 2,7 m Bod 4,2 m² Heis 0,3 m² Tekn. 4,2 m² Heis 4,8 m² Bad 1,7 m² Bod 8,8 m² Gang 14,1 m² Trapp 9,7 m² Fe lesgang 14,1 m² Trapp 22,4 m² Fel esgang 0,3 T k 2,7 m² Bod 6,4 m² Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 10,7 m² Sov 7,7 m² Sov 5 m² Bad 1 7 3 8 1 3 4 8 6 2 3 5 5 0,7 m EL 0,7 EL +137 89 10,4 m ² Ba kong 12,5 m² Balkong 14,1 m² Balkong 14,1 m² Balkong 12,5 m² Ba kong 10,4 m² Balkong 8,6 m² Balkong 0,3 m² Tekn. A300CD000 A300CD000 R e k k e h u s p r o s j e k t e r t e a v B a k k e A S . ( S e p l a n t e g n i n g e r f o r h u s 4 95 2 ) Gang D-201 D-301 D-302 D-303 D-304 D-305 D-306 D-307D-308 9,3 m² Gang 12 m² Sov 35,2 m² Stue/Kjøk 8,8 m ² Gang 1,7 m² Bod 7,4 m ² Sov 12,6 m ² Sov 0,4 ekn. 35,2 m² Stue/Kjøk 5,3 m ² Bad 22,1 m ² Stue/Kjøk 22,4 m ² Stue/Kjøk 4 m Gang 12,1 m ² Sov 12,6 m ² Sov 7,4 m² Sov 5,3 m Bad 3,9 m Bad 15 m² Sov 9,3 m ² Sov 15,2 m ² Gang 30,8 m ² Stue/Kjøk 2,7 m Bad 6 m² Bad 5 m² Gard 29,5 m ² Stue/K øk 7,7 m² Sov 10,7 m ² Sov 6,4 m² Sov 2,7 m² Bod 4,2 m ² He s 0,3 T 4,2 m² He s 4,8 m ² Bad 8,8 m² Gang 14,1 m ² Trapp 9,7 m ² Fe lesgang 14,1 m ² Trapp 22,4 m ² Fellesgang 0,3 m Tekn. 2,7 m² Bod 6,4 m² Gang 29,5 m ² Stue/Kjøk 10,7 m ² Sov 7,7 m² Sov 5 m² Bad 1 7 3 8 1 3 4 8 6 2 3 5 5 0,7 m EL 0,7 m EL +140 78 10,4 m ² Ba kong 14 m² Balkong 14,1 m² Ba kong 12,5 m ² Balkong 12,2 m ² Balkong 10,4 m ² Balkong 8,8 m ² Balkong 0,3 m² Tekn. A300CD000 A300CD000 0,5 1 2 1:50 SLIAKOL VER A nakSø 0,4 Te n. 1,7 m² Bod 3,9 m² Bad D-301 2R 3R 3/4R FABELTUNET100
Etasjeplaner
hus D 4. ETASJE
D-401 9,3 m² Gang 12 m² Sov 35,5 m ² Stue/Kjøk 8,8 m² Gang 1,8 m² Bod 7,4 m² Sov 12,7 m ² Sov 0,4 T 63,8 m ² Takterrasse 5,3 m² Bad 22,1 m² Stue/Kjøk 22,4 m ² Stue/Kjøk 4 m² Gang 12,1 m² Sov 3,9 m² Bad 3,9 m² Bad 15 m² Sov 9,3 m² Sov 15,2 m ² Gang 30,8 m ² Stue/K øk 2,7 m Bad 6 m² Bad 5 m² Gard 29,5 m ² Stue/Kjøk 7,7 m² Sov 10,7 m² Sov 6,4 m² Sov 2,7 m Bod 4,2 m² He s 0,3 m T kn. 4,2 m² Heis 4,8 m² Bad 14,1 m² Trapp 9,7 m² Fellesgang 14,1 m ² Trapp 22,4 m Fe lesgang 0,3 T k 2,9 m Bod 6,4 m Gang 29,5 m² Stue/Kjøk 10,8 m² Sov 7,7 m² Sov 5 m² Bad 1 3 4 8 6 2 3 5 5 0,7 m² EL 41122 6165 +143 99 10,4 m² Ba kong 12,5 m² Balkong 12,5 m² Balkong 10,4 m² Balkong 8,8 m² Balkong 13,8 m² Balkong 0,3 T k 0,7 m² EL A300CD000 A300CD000 A300CD000 D-401 D-402 D-403 D-405 D-406 D-404 12,7 m ² Sov 6,8 m² Gang 38,2 m ² Stue/K øk 8,5 m² Sov 2 m² Bod 2,2 m² Bod 5,4 m² Bad 13,9 m ² Trapp 4,2 m² Heis 4,5 m² Gang 12,7 ²movS 6,8 m ² Gang 38,2 m ² Stue/Kjøk 8,5 m ² Sov 2 m² Bod 2,2 m ² Bod 5,4 m ² Bad 13,9 m ² Trapp 4,2 m ² He s 4,5 m ² Gang 1 3 4 8 6 0,5 T k 0,7 m EL 0,7 m EL +147 21 A300CD000 A300CD000 D-502 D-501 2R 3R 3/4R FABELTUNET101
5. ETASJE
FABELTUNET102

Å KJØPE NYTT - KJØPSPROSESS

FABELTUNET103
FABELTUNET104
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

V ær smart – tenk nytt

Fordeler med ny bolig

LAVE OMKOSTNINGER

Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften, som er på 2,5 prosent, kun av tomteverdien og ikke av kjøpesummen. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger.

FORUTSIGBARHET OG GARANTI

Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år.

BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD

Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden, som bla. lavere energikostnader som er bedre for miljøet.

Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

FABELTUNET105
FABELTUNET106
Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

K jøpsprosess

Gjør deg kjent med kjøpsprosessen fra signering til tiden etter innflytting.

KJØPSPROSESS

Finn din bolig på fabeltunet.no

KONTRAKTEN

Kontrakten signeres digitalt hos prosjektselger.

BYGGESTART / LØFTING AV FORBEHOLD

Har du skrevet kontrakt før byggestart, får du beskjed om byggestarten.

JEVNLIG INFORMASJON

Bygging er en prosess. Du får jevnlig informasjon om fremdriften underveis.

SAMEIET STIFTES

Stifting av sameiet blir som regel gjennomført på et sameiermøte. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet.

FERDIGBEFARING

I god tid før overtakelsesforretningen blir du innkalt til ferdigbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir skrevet protokoll som også undertegnes.

OVERTAKELSESFORRETNING

På overtakelsesforretningen går vi på nytt gjennom boligen, og sjekker eventuelle utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet.

Strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor parkeringsplass og bod i kjeller ligger. Du

får utlevert nøkler hvis sluttoppgjør og oppgjør for tilvalg er innbetalt.

INNFLYTTING

Bakke sin oppgjørsavdeling vil sende deg innbetalingsinnstruks før overtagelse. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelsesforretningen er gjennomført.

FULLFØRELSESGARANTI

Forskuddsgarantien som vi har gitt deg, blir slettet ved overleveringen og erstattes av en fullførelsesgaranti. Garantien du får ved kontraktsinngåelse vil ved overleveringen økes fra 3% til 5% av kontrakts beløpet. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av avtale og mangels ansvar

ETT-ÅRSBEFARING

Du får tilbud om ett-årsbefaring ca. ett år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi gjennom boligen sammen med deg og utbedrer eventuelle feil og mangler.

REKLAMASJONSTIDEN

Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og senest innen tre måneder etter at du oppdager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.

FABELTUNET107
FABELTUNET108

V årt største ønske er tilfredse kunder

Tilfredse kunder er et av våre viktigste mål, og derfor håper vi å kunne måle din kundetilfredshet ved overlevering av din helt nye bolig, og ved ettårsbefaringen.

Vårt kundesenter vil sende ut et spørreundersøkelsesskjema ved begge disse anledningene, som vi håper du vil ta deg tiden til å besvare.

Prognosesenteret har over lang tid brukt mye ressurser på å utvikle systemer som måler kundenes opplevelser av boligkjøp, og hvordan gjøre disse slik at kundene blir ivaretatt på beste måte og får akkurat den helt spesielle boligen de ønsker. Vi ønsker all -

tid å strekke oss langt for at våre boligkjøpere skal bli fornøyd, og du er den som kan hjelpe oss. Vi håper at du vil hjelpe oss og bli enda bedre ved å besvare disse spørsmålene.

Din mening er viktig for oss i Bakke.

På forhånd takk!

FABELTUNET109
FABELTUNET110

LEVERANSEBESKRIVELSE OG

KONTRAKTSMESSIGE FORHOLD

FABELTUNET111
FABELTUNET112

L everansebeskrivelse

Denne leveransebeskrivelsen omfatter generell standard og leveringsomfang for leiligheter i prosjektet. Tegninger og bilder i salgsoppgaven er illustrasjoner. Leveringsomfang, fargevalg og materialkvaliteter er gjengitt i denne leveringsbeskrivelse. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet og i visningslokalet vil vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, bad- og kjøkken- og garderobeløsning, dør- og vindusform, fasadedetaljer, utomhusdetaljer med videre. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning.

Tegninger i prospektet kan i noen grad avvike i forhold til den endelige utforming, blant annet er sjakter, innkassinger og VVS-føringer ikke eksakt inntegnet. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen, størrelse og åpningsmulighet i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring, isolasjonskrav osv. Tekniske installasjoner på bod vil bli plassert der det er mest hensiktsmessig.Boligprosjektet er rammesøkt etter teknisk forskrift TEK 17.

TOMT

Tomten opparbeides med utomhusanlegg

bestående av asfalterte veier og plen på de arealer der dette er egnet. Lekeplass, stier, plen og lignende blir sameiets fellesareal som vedlikeholdes av sameiet. Uteområder opparbeides med plen, beplantning, sittegrupper og pullertbelysning. Gangstier og kjøreveier skal i hovedsak ha fast dekke. Det vil bli installert snøsmelteanlegg i portåpningen til p-anlegget, uteareal for øvrig vil ikke få installert snøsmelteanlegg. Utomhusplanen vil vise arealer som ligger utenfor tomten. Utomhusplanen er ikke endelig og avvik kan forekomme.

Det blir avsatt areal til sykkelparkering på terrenget og i p-anlegget. Det vil etableres nedgravde avfallsbrønner. Endelig plassering av avfallsanlegg kan bli endret etter krav fra kommunen eller ROAF. Det vil bli trafoer etter nettleiers krav, tilpasset utomhusplan.

Det leveres utekran og utvendig el-punkt på hver blokk. Det leveres utekran og el-punkt utvendig på hvert tun.

FUNDAMENT/P-ANLEGG/KJELLER

Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plass bygde lyd og brannvegger. Etasjeskiller i betong. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverksvegger.

Innvendige vegger utføres i stål/tre-stenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger sparkles og males, men vil stedvis påfores med gipsplater som sparkles og males. Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,5 m

FABELTUNET113

i hovedplan. Takhøyde i bad, vindfang og gang vil være 2,2 m. Unntatt er områder med nedforet himling som ikke nødvendigvis fremkommer på tegning. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i entre/gang/kjøkken og enkelte områder i øvrige rom. Noen steder vil rør og kanaler innkasses.

Underetasje/p-anlegg utføres med gulv i fast dekke. Boder til hver bolig anlegges i p-anlegg, noen leiligheter har også innvendig bod i leiligheten.

ISOLASJON

Byggene isoleres i henhold til TEK 17.

UTVENDIG OVERFLATE

Fasadene kles utvendig hovedsakelig med trekledning og platekledning. Fargenyanse på beiset trekledning, eventuell endring på farge over tid kan forekomme.

INNVENDIG OVERFLATE

Vindfang/hall:

Tak: sparklet og malt, betong eller gips.

Gulv: 3-stavs eikeparkett, lys hvitpigmentert.

Vegger: sparklet og malt gips eller betong.

Stue/kjøkken:

Tak: sparklet og malt betong.

Gulv: 3-stavs eikeparkett – lys hvitpigmentert.

Vegger: sparklet og malt gips eller betong.

Soverom:

Tak: sparklet og malt betong.

Gulv: 3-stavs eikeparkett – lys hvitpigmentert.

Vegger: sparklet og malt gips eller betong.

Bad og WC

Tak: hvit overflate. Gulv: standard lys grå flis 30x30 cm på gulv og 10x10 cm i dusjssone.

Vegger: lys grå flis 30x60 cm.

Innvendig bod:

Tak: sparklet og malt betong eller T-profilhimling.

Gulv: 3-stavs eikeparkett – lys hvitpigmentert.

Vegger: sparklet og malt gips eller betong. Det kan/vil bli enkelte synlige tekniske installasjoner i boden.

Alle tak i leilighet og fellesareal får synlig

v-fuger (sparklet og malt betong). Enkelte rom eller deler av rom kan ha T-profilhimling for skjulte rør og andre installasjoner.

Bod i P-anlegg:

Til hver boenhet medfølger bod i p-kjeller. Vegger utføres som nettingvegger. Bodene utføres som lette konstruksjoner klargjort for hengelås. Det er ikke stikkkontakt i bod i p-kjeller. Boden er beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler og lignende. Den er ikke egnet til lagring av klær, bøker og lignende.

Garasjeanlegg:

Tak og vegger støvbundet med hvit maling. Gulv med fast dekke. Det leveres ikke sluk i gulv i p-kjeller.

VINDUER

Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegninger. Vinduer leveres i farge valgt av vår arkitekt. Større vinduer må påregnes levert i fastkarm (ikke til å åpne). Det benyttes nå så godt isolerte vinduer at det tidvis vil kunne dugge på utsiden.

SOLAVSKJERMING

Prosjektet er forberedt for solavskjerming. Solavskjerming vil kunne velges som tilvalg. Det er krav til entydig utforming. Solutsatte fasader leveres med solavskjerming i nødvendig omfang i henhold til tekniske krav.

DØRER

Ytterdør leveres i farge valgt av arkitekt sammen med farger i fellesareal. Balkong/ terrassedør leveres i samme utførelse/ materialer som vinduer.

LISTVERK

Alle lister leveres hvitmalt i glatt utførelse. Utforinger leveres hvitmalt. Listverk utføres med synlig spikring. Fotlister leveres i hvitpigmentert eik. Taklister leveres ikke, men overgang mellom tak/vegg fuges og males.

INNREDNING

På bad leveres baderomsinnredning med skuffer i hvit utførelse med heldekkende servanttopp, speil, lys og stikkontakt. Størrelse på innredning blir som vist på plantegning til den enkelte leilighet (mindre avvik kan

FABELTUNET114

forekomme etter endt detaljprosjektering). Kjøkkeninnredning i hvit utførelse med hvitevarer og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer av type Whirlpool eller tilsvarende kvalitet, med induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet. Mulig plassering av garderobeskap er vist på tegning, men leveres ikke.

OPPVARMING

Det legges vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue og gang. Det leveres ikke vannbåren gulvvarme på soverom. Det leveres elektriske varmekabler på badegulv. Det monteres energimåler i hver leilighet for både oppvarming og tappevann. Avregning av energi til fellesareal utføres av sameiet basert på fellesmåler. Fellesmåleren måler sameiets energi- og vannforbruk, som så internt fordeles i henhold til sameiebrøk.

VENTILASJON

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, WC, kjøkken og bod. Tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres fortrinnsvis i bod eller som del av kjøkkenventilator eller over himling i gang/entre.

RØR OG SANITÆR

Kjøkken: leveres med oppvaskkum i stål, blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin. Bad: blandebatteri på bad og toaletter. Toalett leveres veggmontert i standard hvit utførelse. Det leveres dusjhjørne i aluminium og glass (innfellbare dusjvegger med to dører) med termostatstyrt dusjbatteri. Opplegg for vaskemaskin på bad. Badene leveres som baderomskabiner, men enkelte kan bli plassbygget. Det vil bli plassert rør fordelerskap i leiligheten. Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert.

EL-INSTALLASJON, TELEFON, ETC.

Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan for hver bolig vil bli utarbeidet. Leveres i farge valgt av arkitekt sammen med farger i fellesareal. TV-uttak i stue. Det leveres benkearmatur under overskap på kjøkken med stikkontakt. Som grunnbelysning på bad vil det

bli levert lampe i tak og lys over speil. Ellers leveres ikke lamper innvendig. Det leveres utelampe på balkong, samt 1 stk. dobbelt stikkontakt. Stikkontakt for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Det er ikke opplegg for strømuttak i boder i p-kjeller. Opplegg og tilkobling til bredbånd og eventuelt kabel-tv bestilles av utbygger og organiseres av sameiets styre/beboere. Selger tar forbehold om pålagt bindingstid for TV/bredbånd. Tilkobling og bruk av bredbånd/TV bekostes kjøper. Det gjøres oppmerksom på fasttelefon ikke leveres.

Porttelefon skal leveres til hver bolig med døråpnerautomatikk fra den enkelte leilighet. Det blir montert tekniske skap for strøm og svakstrøm (Kabel-TV/internett) i leiligheten.

Det forberedes for El bil ladepunkt på samtlige P-plasser i kjeller. Dette vil bli håndtert med et smart-ladesystem. Komplett tilkobling av lade-stasjon vil være tilvalg.

BALKONGER/UTEPLASSER

Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger utføres av betong med fall til avløp, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes. Utformingen av rekkverk vil være i tett utførelse og glassrekkverk. Balkonger med overflate i betong. Plattinger på terrengnivå og takterrasser vil bli uført i impregnert treverk.

Noen balkonger vil bli glasset inn for å ivareta støykrav.

Innglassede balkonger vil ha et folde- eller skyvesystem som muliggjør åpning. Følgende leiligheter får innglassede balkonger: C401, D207, D305,D306, D307, D401, D402, D404, D405 og D406.

Leilighet D107 får glassrekkverk på langsiden av markterrassen og skjermvegg i glass på en kort side. Den siste siden på markterrassen blir åpen.

Leilighet D501 får 1,4 m høyt glassrekkverk på takterrassen mot øst.

Leilighet D502 får en 1,7 m høy skjermvegg i glass på sør- og vestsiden. På østsiden blir det et 1,4 m høyt glassrekkverk

FABELTUNET115

INNGANGSPARTI, KORRIDOR, HEIS OG TRAPPEROM, FELLESAREALER

Fellesarealer vil bli fargesatt. Heis fra p-anlegg til hver etasje. Trapperommet er ikke oppvarmet, men temperert. Hovedtrapp og felles korridorer utføres i betong med vinylbelegg på gulv. Postkasser vil bli montert der det er hensiktsmessig ved eller i nærheten av inngang.

AVVIK/ENDRINGER

Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likeverdige løsninger/materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger, som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, wc, gang, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/-leveranser bestilt av kjøper utover standard vil -medføre tillegg i pris. Tilvalg utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i egen tilvalgskontrakt.

BYGGESTART

Byggestart er vedtatt.

DIVERSE

Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, skap og liknende inngår ikke – utover det som fremkommer av leveransebeskrivelsen. Vegger som er markert med stiplede linjer på tegninger leveres ikke, men kan bestilles som tilvalg. Fargevalg på byggene vil være noe avvikende i forhold til salgsoppgave. I nye boliger kan svinnriss i overgang mellom tak/vegg og i hjørner som følge av uttørring av trevirke/betong forekomme.

Dette er normalt og er ikke å anse som senere mangel.

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger.

I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard ve -

sentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer.

FORBEHOLD/TEKNISK/TOMTER/ TOMTESTØRRELSE

Utbygger tar forbehold om offentlig godkjenning og tillatelser, samt bruk av tekniske løsninger, plassering av vinduer og lignende som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Selger gjør oppmerksom på at tomten ikke er endelig oppmålt.

SKJEGGKRE

«Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre i boligen ved overtagelse. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.»

BYGGEAKTIVITET

Det må påregnes byggeaktivitet i området etter innflytting, og utbygger har således rett til å ha maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter og utomhusanlegg er ferdigstilt. Prosjektet vil bli utført i flere utbyggingstrinn.

OPPGRADERINGER:

Tilvalg er nå stengt, men følgende leiligheter er oppgradert med rainshower dusj i krom fra Oras, veggfarger (alle rom utenom bad) med fargen Soothing Beige, samt at blandebatteri på kjøkken er oppgradert til Damixa Rowan i korm.

C204, C304, C403, C404, C501, C502, D201, D203, D302, D304, D305, D401, D402, D404 og D502.

I tillegg er leilighet C501, C502 og D502 oppgradert med 80 cm bredt servantskap på baderom.

07.02.2023

FABELTUNET116

en boligdrom

FABELTUNET117

K ontraktsmessige forhold

SELGER/UTBYGGER:

Frogner Prosjektutvikling AS.

Utbygger er et 100% eiet datterselskap til Bakkegruppen AS. For mer informasjon om utbygger se www.bakke-as.no

SALG VED:

Bakkegruppen AS – avd. salg

Org.nr: 998817862

Prosjektselger Thomas Johan Hagen

Mobil: 951 34 707

E-post: thomas.johan@bakke-as.no

Oppgjør foretas gjennom

Bakkegruppen Oppgjør AS

Org.nr: 928785688

E-post: oppgjør@bakke-as.no

ORIENTERING

Prosjektet består totalt av ca 146 selveierleiligheter. På eiendommen skal det også oppføres 52 rekkehus. Utbygger for prosjektet er - Frogner Prosjektutvikling AS, utførende - entreprenør er Bakke Leiligheter AS med - underleverandører. Leveransebeskrivelse følger vedlagt i prospektet og redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen.

Dette prospektet gjelder leiligheter i Hus C og D.

EIER- OG ORGANISASJONSFORM

Utbygger forbeholder seg retten til å etablere

ett eller flere sameier i samsvar med eierseksjonsloven. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier i ett eller flere boligsameier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Uteområde er planlagt seksjonert som tilleggsdel til hver enkelt seksjon. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å organisere dette annerledes, eksempelvis ved bruksretter. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets øvrige fellesareal. Det er forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har «tilknytning til hverandre». Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser.

EIERSEKSJONSSAMEIE

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, herunder veier, lys, brøyting, renovasjon, forsikring av eiendommen, strøm til fellesarealer, forretningsførsel osv. Kostnader i forbindelse med sameiet vil normalt fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet ”Estimerte felles kostnader”. Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

FABELTUNET118

AREAL

Prosjektet består av en sammensetning av 2-, 3- og 4-roms leiligheter. I planleggingsarbeidet har arkitekten lagt stor vekt på å skape fleksible planløsninger, f. eks. slik at det skal være mulig å tilpasse antall soverom etter behov. De fleste leilighetene har romslige balkonger, enkelte har også private takterrasser. Boligenes arealer fremkommer av prislisten og av tegninger.

DEFINISJONEN PÅ AREALENE ER:

• BRA bruksareal - er boligens areal avgrenset av ytterveggers innside.

• P-areal primærareal - tilsvarer BRA, men er fratrukket innvendig bod. P-arealet er summen av rom som inngår i P-rom primærrom, dvs. gang/ vindfang/hall, stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom og sjakter.

Alle arealer som er oppgitt i forbindelse med markedsføringen av prosjektet er å betrakte som cirka-areal. Kjøper har ingen krav mot selger dersom arealet skulle vise seg å avvike med inntil 3% i forhold til markedsført areal.

GARASJEANLEGG / PARKERING: P-plass i garasje kan kjøpes som tilvalg. Organisering og lokalisering av garasjeplasser og boder i kjeller bestemmes av selger. Selger forbeholder seg retten til å bestemme antall biloppstillingsplasser, samt plassering av sykkel-parkering på terreng og i kjeller. Garasjeanlegget er felles for leiligheter og rekkehusene. Rekkehusene får adkomst til garasjen via leilighetsoppganger.

BODER:

Det medfølger bod i kjeller til alle leiligheter. Bodene vil ligge i felles kjeller/garasje[1]anlegg. Noen leiligheter har også innvendig bod i leiligheten.

SAMEIET/ØKONOMI

SAMEIET

Fabeltunet Boligsameie, er under stiftelse. Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameie, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner

samt vedtekter og husordensregler i sameiet.

FORRETNINGSFØRER

Utbygger har inngått avtale en 2-årig avtale med BORI BBL.

VEDTEKTER

Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Disse er tilgjengelige hos prosjektselger. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte. Vedtektene er et utkast, og endelige vedtekter vil bli utarbeidet i forbindelse med innsendelse av seksjoneringsbegjæringen.

UTLEIE/RÅDERETT

Boligen kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger. Boligen har ingen egen utleieenhet.

ESTIMERTE FELLESKOSTNADER

Stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som generell drift/ vedlikehold, felles forsikring, forretningsførsel, styrehonorar, revisjon, strøm og renhold i fellesarealer, kabel-tv/internett, «Bakkekontakt», bildelingsordning m.m. Varmt tappevann/oppvarming beregnes á konto (etter faktisk forbruk), men er medregnet i felleskostnadene med kr 18,- pr kvm BRA. For ev. garasjeplass betales kr 150,- pr mnd i driftskostnad pr. plass. Endelig kostnadsnivå avhenger av hvilke ytelser sameiet rekvirer. Se prisliste for stipulert felleskostnad pr. leilighet.

FABELTUNET119

Eget forbruk av strøm er ikke medregnet. Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen.

Det er utarbeidet budsjett for sameiet. Driftsbudsjett og størrelse på fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets konstituerende generalforsamling. Driftskostnader for ev. biloppstillingsplass i garasje tilkommer med ca. kr 150,- pr mnd. Utbygger kan, på vegne av sameiene, inngå avtaler om vaktmestertjenester, renholdstjenester, drifts- og serviceavtaler, forretningsførsel, ladesystemer for el-bil osv. med bindingstid for sameiet de første driftsår.

Utbygger er ansvarlig for fellesutgiftene for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker.

OPPSTARTSKAPITAL SAMEIE

Hver kjøper må innbetale oppstartskapital, tilsvarende 3 mnd. husleie som oppstartskapital til sameiet. Dette skjer samtidig med sluttoppgjør og før overtagelse av boligen.

KJØPERS ANSVAR FOR ØVRIGE SAMEIERES

MISLIGHOLD

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.

FASTE LØPENDE KOSTNADER

Eget strømforbruk samt innboforsikring kommer i tillegg til fellesutgiftene. Innboforsikring inngåes av kjøper.

OFFENTLIGE FORHOLD

EIENDOMMEN

Eiendommen har i dag matrikkelnummer Gnr. 272 og Bnr. 10 i Lillestrøm kommune. Matrikkelnummer vil kunne endres i forbindelse med utviklingen av prosjektet. Seksjonsnummer fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Endelig adresse og hus nummer fastsettes av kommunen. Selger

forbeholder seg retten til å seksjonere og organisere fremtidig sameie.

Hele tomten er på 21,3 dekar. Dette omfatter kapittel 1, 2 og 3. Frogner Prosjektutvikling AS har generalfullmakt fra hjemmelshaver til å disponere over eiendommen.

VEI/VANN/AVLØP

Adkomst fra kommunal veg. Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp. Tilknytningsavgifter bekostes av utbygger.

KOMMUNALE AVGIFTER

Det er ifølge selger eiendomsskatt på boligen, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen. Det er ikke avklart med kommunen om kommunale avgifter faktureres direkte til hver enkelt seksjonseier eller boligsameie. Blir den enkelte fakturert direkte vil felleskostnadene reduseres med beløp avsatt til kommunale avgifter i budsjett.

REGULERINGSMESSIGE FORHOLD

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i.h.t. vedtatt reguleringsplan. Reguleringsplan er datert 15.02.2017, revidert 22.03.2018.

SERVITUTTER/RETTIGHETER/ FORPLIKTELSER

Seksjonene overdras kjøper fri for pengeheftelser, med unntak av boligsameiets legalpant som hefter i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner.

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst servitutter/erklæringer på eiendommen. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor gjeldende reguleringsplan.

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Skatteetaten etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om

FABELTUNET120

boligen er en såkalt ”primærbolig” (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller ”sekundærbolig” (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

ENERGIMERKING

Byggene føres opp i henhold til TEK 17. Selger skal sørge for at hver bolig får individuell energiattest i forbindelse med overtagelse. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

PRISER / OVERTAGELSE:

Se den til enhver tid gjeldende prisliste. Salgsprisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger.

BETALINGSBETINGELSER

Kr 100.000,- av kjøpesummen forfaller ved utstedelse av garanti jf. bustadoppføringslova §12.

Dette beløpet må være frie midler. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto. Betaling kan ikke sikres med pant i den kjøpte eiendom før overtakelse har funnet sted og skjøte til kjøper er tinglyst.

Eventuelle tilvalg vil bli fakturert i forbindelse med restoppgjøret. For profesjonelle kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betalingsbetingelser, som krav om innbetaling av forskudd ved kontrakts underskrift, tilsvarende 20 % av kjøpesummen. ( eller kr 200 000,-)

Ved innlevering av kjøpstilbud er kjøper bundet når kjøpstilbudet er kommet til selgers

kunnskap. Selger er bundet av aksepten når selger har akseptert samme tilbud. Da selger er profesjonell part, gjelder ikke bestemmelsen om at innlevert kjøpstilbud må ha akseptfrist tidligst kl. 12.00 etter siste annonsert visning.

Boligene selges iht. prinsippet om «førstemann til mølla» til faste priser,.

OMKOSTNINGER

Dokumentavgiften utgjør 2,5% av tomteverdien og infrastrukturen som foreløpig er beregnet til kr 5.455,- pr m2 BRA. Tinglysingsgebyr for skjøte er for tiden kr 585,-, tinglysingsgebyr for eventuelle pantedokument er for tiden kr 757,inkl. pantattest. Det tas forbehold om endring av gebyrsatsene og beregningsgrunnlaget for disse. Dersom Statens Kartverk ikke godkjenner oppgitt avgiftsgrunnlag, må kjøper betale den dokumentavgift som Statens Kartverk forlanger.

I tillegg kommer tilkoblingsavgift bredbånd/ tv kr 5.000,-, oppstartskapital sameie (3x felleskostnad) samt kr 15.000,- for seksjonering og registrering av sameiet. Se prislisten for totale omkostninger spesifisert for hver enkelt leilighet.

TILLEGGSARBEIDER

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg til boligene. Mulige tilvalg omfatter blant annet ulike typer parkett, fliser på bad, fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, bad- og kjøkkenarmaturer og endringer i elektroinstallasjoner. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova §9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og selger i separat avtale. Betaling skjer ifm innkallelse av restbeløpet. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp.

Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, er interessent/kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være ut-

FABELTUNET121

gått. Det må da tas forbehold i kjøps tilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. Konferer selger for nærmere informasjon.

KREDITTVURDERING/DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet.

OVERTAGELSE

Antatt ferdigstillelse for Hus C og D er i 4. kvartal 2023.

Det gjøre uttrykkelig oppmerksom på at anslaget ovenfor ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse i forhold til Bustadoppføringsloven § 10, men er et tidsanslag som vil kunne bli endret.

Selger vil fastsette en endelig overtakelsesdato når man har sikkerhet for når dette kan skje. Overtakelsesmåned vil bli meddelt med ca. 3 måneders skriftlig varsel fra selger. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 6 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i kjøpers rettigheter iht. Bustadoppføringsloven § 10 annet og tredje ledd.

Selger kan kreve, og kjøper aksepterer at overtagelse skjer tidligere enn nevnte tidsrom i dette punkts første avsnitt. Boligene leveres i byggrengjort stand.

Det gjøres oppmerksom på at det etter overtagelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av øvrige boliger, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider. Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om seksjonering ikke er gjennomført på overtakelsesdagen.

FERDIGATTEST/MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest på eiendommen.

Dersom overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse, skal det fremgå av midlertidig brukstillatelse hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre gjenstående arbeider har kjøper rett til å holde tilbake en forholdsmessig andel av kjøpesum inntil ferdigattest foreligger.

TINGLYSING AV HJEMMEL

Dersom annet ikke avtales sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i forbindelse med oppgjøret. Oppgjør forutsetter at det er gjennomført over tagelse og at partene har signert en overtakelsesprotokoll og sendt denne til oppgjørsavdelingen slik som avtalt i kontrakt.

TRANSPORT/VIDERESALG

Transport av Kjøpekontrakt er kun tillatt etter skriftlig godkjenning fra Selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann via 3-sidig skjøte, men Selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til Kjøper. Det vil ikke bli gitt samtykke til transport av Kjøpekontrakten avtalt senere enn 45 dager før overtagelse. Transportgebyr er satt til kr 75 000,-. Kjøpere som ikke regnes som forbrukere jf. loven vil ikke ha anledning til å transportere kontrakten, og vil kun ha anledning til å videreselge jf. Bustadsoppføringslova. Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.

Det forutsettes at skjøte tinglyses i kjøpers navn.

Ved en eventuell endring i eierskap/navneendring fra Kjøpers side etter signert kontrakt, vil det påløpe et administrasjonsgebyr til oppgjørsmegler på kr. 25.000, - inkl. mva. som innbetales til Bakkegruppen Oppgjør AS sin

FABELTUNET122

driftskonto.

KOSTNADER VED AVBESTILLINGER

Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader og tap ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider må betales i sin helhet. Uavhengig av merkostnad eller tap kan selger i stedet for erstatning kreve avbestillingsgebyr på 5% av kjøpesum inkl. tillegg og endringer, jfr Bufl. §54.

DIVERSE

LOV OM HVITVASKING

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/ eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet.

Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller oppgjørsmegler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §147 a, 147 b eller 147c kan oppgjørsmegler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Oppgjørsmegler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

LOVGRUNNLAG

Boligene selges til forbrukere i henhold til Bustadoppføringslova. Dersom kjøper ikke er forbruker kommer i utgangspunktet ikke bustadoppføringslovens regler til anvendelse. Partene er dog enige om at bustadoppføringsloven kommer til anvendelse med unntak av følgende paragrafer som således ikke kan

påberopes: -§§8, 12, 16, 18, 24, 31, 47, 49 og 51-54. Dersom andre paragrafer i bustadoppføringsloven inneholder bestemmelser om at de ovennevnte paragrafer kan påberopes, vil også slike bestemmelser ikke være gjeldende mellom partene. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter Avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende.

FORSIKRING

Frem til overtakelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikringer av evt. særskilte påkostninger.

GARANTI

Utbygger stiller entreprenørgaranti i henhold bustadoppføringslovens §12. Kjøper skal ikke innbetale noen del av kjøpesummen før slik garanti foreligger. Dersom utbygger ved budaksept har forbehold for gjennomføring av avtalen i henhold til dette prospekt, vil ikke entreprenørgarantien bli stilt før forbeholdene er frafalt, dog senest ved byggestart. Dersom utbygger stiller garanti etter bustadoppføringslovas §47, kan den innbetalte del av kjøpesummen utbetales til selger før overtagelse og tinglysing av skjøte. Renter opptjent på klientkontoen tilfaller kjøper inntil selger stiller forskuddsgaranti jfr. §47 i bustadoppføringslova. Innbetalt beløp til oppgjørsmeglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

GENERELLE FORBEHOLD

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det

FABELTUNET123

vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D-animasjoner, skisser, ”møblerte” plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsog markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boliger. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mm. før et eventuelt bud inngis. Det selges til faste priser og etter prinsippet førstemann til mølla. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt / internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. Sjakter, innkassinger o.l. og VVS føringer er ikke endelig tegnet inn. Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert. Belysning, fordeler-skap, kummer, lekeapparat, post- og søppelkasser, benker og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjon, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igang-settingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Selger vil, så langt det er praktisk mulig, informere kjøper om slike endringer.

SÆRLIGE FORBEHOLD

Selger har frafalt sine forbehold vedrørende salg og har besluttet igangsetting av byggetrinnet. Vi forutsetter NBBL fulltegningsgaranti. Tilstrekkelig forhåndssalg er sannsynligvis 35 % av salgsverdien som utløser en tilfredsstillende byggelånsfinansiering og endelig beslutning om igangsetting av prosjektet. Så snart ovennevnte forbehold er avklart vil kjøper motta en skriftlig melding fra selger.

Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Etter at styret i sameiet er etablert, vil selger innkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets felles arealer. Kjøper må akseptere at sameiets styre skal representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene.

Selger tar forbehold om å foreta endringer/ omregulering av omkringliggende bebyggelse og endringer av utomhusarealer i forhold til det som er presentert for kjøper. Det arbeides med tilsvarende utvikling også av nabotomten på den andre siden av adkomstveien.

Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte leiligheter.

Det utearealet som hører til de respektive byggetrinn vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

FABELTUNET124

Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og salgsoppgave.

PERSONOPPLYSNINGSLOVEN

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

KUNDETILFREDSHETSMÅLING (KTI)

Vi deltar på Prognosesenterets årlige måling av kundetilfredshet. Alle boligkjøpere i Fabeltunet vil motta en anonym undersøkelse vi ønsker at du prioriterer å svare på. Kundetilfredshet er viktig for Bakke og vi er derfor avhengig av at du svarer ærlig på din kundeopplelvelse. Undersøkelse sendes på e-post.

FØLGENDE DOKUMENTER UTGJØR EN DEL AV DENNE KJØPSAVTALE MELLOM KJØPER

OG SELGER:

• Leveransebeskrivelse

• Plantegning og etasjeplan

• Fasadetegninger og snitt

• Prisliste

• Prospekt m/ vedlegg og salgstegninger

• Skisse til utomhusplan

• Elektronisk utskrift av grunnboken

• Utkast til vedtekter

• Utkast til budsjett for sameiet

• Reguleringsbestemmelser og kartutsnitt

01.11.2022

FABELTUNET125

Offentlig transport

N abolagsprofil

Aldersfordeling

Aldersfordeling

Barnehager

Frogner bedehus 3 min Linje 365 0.2 km Frogner stasjon 12 min Linje L13 1 km Kløfta stasjon 7 min Buss, tog 6.2 km Lillestrøm stasjon 13 min Buss, flytog, tog 9.8 km Oslo Gardermoen 17 min Skoler Frogner skole (1-10 kl.) 17 min 575 elever, 21 klasser 1.4 km Lillestrøm videregående skole 12 min 800 elever, 34 klasser 9.3 km Skedsmo videregående skole 12 min 1000 elever 10 km
barn (0-18 år) 29% i barnehagealder 29% 6-12 år 26% 13-15 år 16% 16-18 år
Aldersfordeling
10.6 % 18.2 % 15.4 % 7.6 % Barn Ungdom (0-12 år) (13-18 Område Grunnkrets: Leirad Kommune: Lillestrøm Norge Barnehager Hoppensprett 30 barn, 1 avdeling Frogner barnehage 65 barn, 4 avdelinger Brusletta barnehage 80 barn, 4 avdelinger Dagligvare Kiwi Frogner Kiwi Fjellbo Sport Frognerhallen Aktivitetshall Frogner idrettspark Aktivitetshall, Hilton Fysio 3 min 0.2 km 12 min 1 km 7 min 6.2 km 13 min 9.8 km 17 min 17 min 1.4 km 12 min 9.3 km 12 min 10 km
10.6 % 18.2 % 15.4 % 7.6 % 7.9 % 7.1 % 24.7 % 18.9 % 21.6 % 40.6 % 41.2 % 38.9 % 14.7 % 13.3 % 16.4 % Barn Ungdom Unge voksne Voksne Eldre (0-12 år) (13-18 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Område Personer Husholdninger Grunnkrets: Leirad 170 63 Kommune: Lillestrøm 17 980 7 385 Norge 5 942 390 2 682 230
Hoppensprett Frogneralléen 4 min 30 barn, 1 avdeling 0.3 km Frogner barnehage (0-5 år) 9 min 65 barn, 4 avdelinger 0.7 km Brusletta barnehage (0-6 år) 15 min 80 barn, 4 avdelinger 1.3 km Dagligvare Kiwi Frogner 14 min FABELTUNET126

Offentlig transport

Gnr. 272 / Bnr. 10

Gnr. 272 / Bnr. 10

Offentlig transport

Offentlig transport

Aldersfordeling

Aldersfordeling

Barnehager

Barnehager

Barnehager

Gnr. 272 / Bnr. 10

0.3 km

Frogner barnehage (0-5 år) 9 min

65 barn, 4 avdelinger 0.7 km

Brusletta barnehage (0-6 år) 15 min

80 barn, 4 avdelinger 1.3 km

Dagligvare

min

Sport

Frognerhallen - Trippel flerbr... 15 min Aktivitetshall

Frogner idrettspark

min Aktivitetshall, ballspill, fotball, sandvolleyball

Dagligvare

Innholdet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Vurderingene og sitatene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS, FINN.no AS eller Bakke Prosjekt AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. Kilder: Statens Kartverk, Statistisk Sentralbyrå, Geodata AS, Nabolag.no m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2018

Aldersfordeling barn (0-18 år)

29% i

Sport

Aldersfordeling

(0-18

km

Innholdet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Vurderingene og sitatene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS, FINN.no AS eller Bakke Prosjekt AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. Statens Kartverk, Statistisk Sentralbyrå, Geodata AS, Nabolag.no m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2018

Frogner bedehus 3 min Linje 365 0.2 km Frogner stasjon 12 min Linje L13 1 km Kløfta stasjon 7 min Buss, tog 6.2 km Lillestrøm stasjon 13 min Buss, flytog, tog 9.8 km Oslo Gardermoen 17 min Skoler Frogner skole (1-10 kl.) 17 min 575 elever, 21 klasser 1.4 km Lillestrøm videregående skole 12 min 800 elever, 34 klasser 9.3 km Skedsmo videregående skole 12 min 1000 elever 10 km Aldersfordeling barn (0-18 år) 29% i barnehagealder 29% 6-12 år 26% 13-15 år 16% 16-18 år Aldersfordeling 10.6 % 18.2 % 15.4 % 7.6 % 7.9 % 7.1 % 24.7 % 18.9 % 21.6 % 40.6 % 41.2 % 38.9 % 14.7 % Barn Ungdom Unge voksne Voksne Eldre (0-12 år) (13-18 år) (19-34 år) (35-64 år) (over Område Personer Husholdninger Grunnkrets: Leirad 170 63 Kommune: Lillestrøm 17 980 7 385 Norge 5 942 390 2 682 230 Barnehager Hoppensprett Frogneralléen 4 min 30 barn, 1 avdeling 0.3 Frogner barnehage (0-5 år) 9 min 65 barn, 4 avdelinger 0.7 Brusletta barnehage (0-6 år) 15 min 80 barn, 4 avdelinger 1.3 Dagligvare Kiwi Frogner 14 min Kiwi Fjellbo 6 min Sport Frognerhallen - Trippel flerbr... 15 min Aktivitetshall 1.3
Frogner bedehus 3 min Linje 365 0.2 km Frogner stasjon 12 min Linje L13 1 km Kløfta stasjon 7 min Buss, tog 6.2 km Lillestrøm stasjon 13 min Buss, flytog, tog 9.8 km Oslo Gardermoen 17 min Skoler Frogner skole (1-10 kl.) 17 min 575 elever, 21 klasser 1.4 km Lillestrøm videregående skole 12 min 800 elever, 34 klasser 9.3 km Skedsmo videregående skole 12 min 1000 elever 10 km
barnehagealder
år
år
år
10.6 % 18.2 % 15.4 % 7.6 % 7.9 % 7.1 % 24.7 % 18.9 % 21.6 % 40.6 % 41.2 % 38.9 % 14.7 % 13.3 % 16.4 % Barn Ungdom Unge voksne Voksne Eldre (0-12 år) (13-18 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Område Personer Husholdninger Grunnkrets: Leirad 170 63 Kommune: Lillestrøm 17 980 7 385 Norge 5 942 390 2 682 230 Barnehager Hoppensprett Frogneralléen 4 min 30 barn, 1 avdeling 0.3 km Frogner barnehage (0-5 år) 9 min 65 barn, 4 avdelinger 0.7 km Brusletta barnehage (0-6 år) 15 min 80 barn, 4 avdelinger 1.3 km Dagligvare Kiwi Frogner 14 min Kiwi Fjellbo 6 min Sport Frognerhallen - Trippel flerbr... 15 min Aktivitetshall 1.3 km
29% 6-12
26% 13-15
16% 16-18
Aldersfordeling
Frogner bedehus 3 min Linje 365 0.2 km Frogner stasjon 12 min Linje L13 1 km Kløfta stasjon 7 min Buss, tog 6.2 km Lillestrøm stasjon 13 min Buss, flytog, tog 9.8 km Oslo Gardermoen 17 min Skoler Frogner skole (1-10 kl.) 17 min 575 elever, 21 klasser 1.4 km Lillestrøm videregående skole 12 min 800 elever, 34 klasser 9.3 km Skedsmo videregående skole 12 min 1000 elever 10 km
Offentlig transport
barn
år) 29% i barnehagealder 29% 6-12 år 26% 13-15 år 16% 16-18 år
10.6 % 18.2 % 15.4 % 7.6 % 7.9 % 7.1 % 24.7 % 18.9 % 21.6 % 40.6 % 41.2 % 38.9 % 14.7 % 13.3 % 16.4 % Barn Ungdom
(0-12 år) (13-18 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Område Personer Husholdninger Grunnkrets: Leirad 170 63 Kommune: Lillestrøm 17 980 7 385 Norge 5 942 390 2 682 230
Unge voksne Voksne Eldre
Hoppensprett Frogneralléen 4 min 30 barn, 1 avdeling 0.3 km Frogner barnehage (0-5 år) 9 min 65 barn, 4 avdelinger 0.7 km Brusletta barnehage (0-6 år) 15 min 80 barn, 4 avdelinger 1.3 km Dagligvare Kiwi Frogner 14 min Kiwi Fjellbo 6 min Sport
10.6 % 18.2 % 15.4 % 7.6 % 7.9 % 7.1 % 24.7 % 18.9 % 21.6 % 40.6 % 41.2 % 38.9 % 14.7 % 13.3 % 16.4 % Barn Ungdom Unge voksne Voksne Eldre (0-12 år) (13-18 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Område Personer Husholdninger Grunnkrets: Leirad 170 63 Kommune: Lillestrøm 17 980 7 385 Norge 5 942 390 2 682 230
Hoppensprett Frogneralléen 4 min 30 barn, 1 avdeling 0.3 km Frogner barnehage (0-5 år) 9 min 65 barn, 4 avdelinger 0.7 km Brusletta barnehage (0-6 år) 15 min 80 barn, 4 avdelinger 1.3 km Dagligvare Kiwi Frogner 14 min Kiwi Fjellbo 6 min Sport Skoler Frogner skole (1-10 kl.) 17 min 575 elever, 21 klasser 1.4 km Lillestrøm videregående skole 12 min 800 elever, 34 klasser 9.3 km Skedsmo videregående skole 12 min 1000 elever 10 km Aldersfordeling barn (0-18 år) 29% i barnehagealder 29% 6-12 år 26% 13-15 år 16% 16-18 år
Hoppensprett Frogneralléen 4 min 30 barn, 1 avdeling
6
Kiwi Frogner 14 min Kiwi Fjellbo
1.3 km
17
1.4
Hilton Fysio og Tr.senter 7 min Sportica Kløfta 7 min
km
Frogner bedehus 3 min Linje 365 0.2 km Frogner stasjon 12 min Linje L13 1 km Kløfta stasjon 7 min Buss, tog 6.2 km Lillestrøm stasjon 13 min Buss, flytog, tog 9.8 km Oslo Gardermoen 17 min Skoler Frogner skole (1-10 kl.) 17 min elever, 21 klasser 1.4 km Lillestrøm videregående skole 12 min elever, 34 klasser 9.3 km Skedsmo videregående skole 12 min elever 10 km
barn (0-18 år) 29% i barnehagealder 29% 6-12 år 26% 13-15 år 16% 16-18 år Aldersfordeling 10.6 % 18.2 % 15.4 % 7.6 % 7.9 % 7.1 % 24.7 % 18.9 % 21.6 % 40.6 % 41.2 % 38.9 % 14.7 % 13.3 % 16.4 % Barn Ungdom Unge voksne Voksne Eldre (0-12 år) (13-18 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Område Personer Husholdninger Grunnkrets: Leirad 170 63 Kommune: Lillestrøm 17 980 7 385 Norge 5 942 390 2 682 230
Hoppensprett Frogneralléen 4 min 30 barn, 1 avdeling 0.3 km Frogner barnehage (0-5 år) 9 min 65 barn, 4 avdelinger 0.7 km Brusletta barnehage (0-6 år) 15 min 80 barn, 4 avdelinger 1.3 km
Aldersfordeling
Barnehager
Kiwi Frogner 14 min Kiwi Fjellbo 6 min
Frognerhallen - Trippel flerbr... 15 min Aktivitetshall 1.3 km Frogner idrettspark 17 min Aktivitetshall, ballspill, fotball,
1.4
Hilton Fysio
Tr.senter 7 min
Kløfta 7 min
sandvolleyball
og
Sportica
FABELTUNET127
FABELTUNET128

Med nøkkelferdige boliger fra Bakke blir det tid til å nyte livet!

FABELTUNET129

Korona

Det tas særskilt forbehold om eventuelle fremdriftshindre som følge av koronaviruset eller tilsvarende epidemier. Koronaviruset har medført at regjeringen har måtte iverksette svært inngripende tiltak som vil medføre store konsekvenser for næringslivet, økonomien og befolkningen. Viruset har medført midlertidig vanskeligheter i kontraktskjedene og det vil oppstå situasjoner hvor entrepriseprosjekter blir berørt. Man har ingen fullstendig oversikt over omfanget og konsekvensene, men karantenetiltakene vil medføre forsinkelser.

Det tas forbehold om forsinkelser ved gjennomføringen av kontraktene. Det innebærer forsinkelser som følge av forsinket leveranse av byggemateriell fra utlandet, stans/opphold, sykefravær, karantene og andre tiltak for å begrense smittespredning.

Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtakelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av det antatte overtakelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/ overtakelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning.

Ved frafall av Selgers forbehold, vil siste frist for overtakelse bli meddelt skriftlig innenfor 3 måneders intervall. Endelig overtakelsesdato meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtakelse. Denne datoen gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Meldingen gis Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtakelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn forventet ferdigstillelse ved kontraktsinngåelse.

FABELTUNET130

Om Bakke

Bakkegruppen AS ble etablert i 2002 og har siden vokst til et selskap med over 100 ansatte. Konsernet oppnådde i 2021 en omsetning på 1,46 milliarder kroner.

Bakkegruppen AS er delt i to forretningsområder med henholdsvis småhusvirksomheten Bakke AS, som er lokalisert på Aurskog med egen produksjon, samt Bakke Leiligheter AS som holder til på Skøyen i Oslo. Bakkegruppen skal de neste 10-15 årene bygge mer enn 8 000 hus og leiligheter. Frem til nå har selskapet bygget over 2000 boliger, i all hovedsak på Romerike.

Visjon

Et hjem fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør - vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn. Hvilke løsninger ville du valgt, hvis du fikk velge helt selv? Hvor går grensen mellom nok plass, til mer enn du trenger? Dette gjelder alt fra skap, størrelse på bod, hvor stikkontakter og brytere er plassert til størrelser på entre og hvor stor leiligheten bør være for å gi deg armslaget du ønsker deg. Material- og stilvalg, uteområder, lekeplasser, fellesområder og sosiale soner – både ute og inne – vi skal tenke på alt. I en Leilighet fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut.

bakke-as.no

Hjem du vil hjem til

FABELTUNET.NO

THOMAS JOHAN HAGEN

Prosjektselger

Mobil: +47 951 34 707

E-post: thomas.johan@bakke-as.no

FABELTUNET PÅ FROGNER

Bakke AS bakke-as.no | fabeltunet.no

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.