Reklameland - Alt under én paraply

Page 1

ALT under én paraply

R

Reklameland A/S

- Ganske enkelt.


AROS BOARD | KARINA+ Fineliners, blokke, bambus lanyards, pepito kugler, cam covers, gaveposer, anti-stress bolde og medaljer - alt sammen med eget logo.

2


Anti stress ball

Kamera cover

Anti stress bold med dit brand. Runde bolde med laserskåret logo, eller hjerter og andre former med tryk.

Super lille praktisk reklamegave. Kamera cover som kan bruges på bærbare computere og flere mobil mærker. Så kan man hurtigt “tænde” og slukke for kameraet. Kortet har masser af plads til at brande ens virksomhed.

Pepito kugler med logo

Fineliners + blok

En favorit blandt vores mange slik varianter på dåse med eget logo på top og side. Fra kun 50 dåser.

Hvem kan ikke bruge en god fineliner eller en god blok? En reklamegave / giveaway, som bliver brugt og efterspurgt, når man har opbrugt gaven.

Repræsentation Reklamegaver og giveaways er essentielt for mange brancher. Lav en lille gavepose med indhold til dine kursister eller mødedeltagere og få hvervet en masse ambassadører for dit brand.

3


GJ Consulting Boards Vi har lavet forskellige visuelle løsninger til undervisning. Blandt andet store plakater i god udendørs kvalitet, hvor en undervisning eller gennemgang og inddragelse af deltagere er nemmere med et godt visuelt værktøj. Fås også som bred roll-up.

Fineliners

Slik på dåse

Blokke

Mange foretrækker den tynde fineliner pen frem for en almindelig kuglepen. Når man først har fundet en favorit pen er det svært at skifte tilbage.

Kvalitetsslik på dåse med personlig branding inddrager kolleger i det gode foredrag eller kursus.

A5 eller A6 blokke er en favorit i mange giveaway pakker. Billig og anvendelig reklamegave.

4


Ravendo

Krus Stabelbare porcelænskrus i høj kvalitet - velegnet til kantine brug. Tåler industriopvasker. Meget holdbare farver.

Bolcher Bolcher med eget logo i biologisk nedbrydelig indpakning. Vælg imellem mange typer bolcher altid en favorit til messen. Minimum 25 kg eller ca 2000 styk.

Kuglepenne + Blokke En god kvalitets kuglepen som Raja Chrome sammen med en klassisk A5 blok er en meget populær reklamegave.

5


Unity Sublimations nøglesnore, printede epoxy-pins, konturskårne klistermærker, badges og midlertidige tattoos.

Emalje pins + nøglesnore En lille diskret emaljepin er altid en superflot pynt til slipset, tasken eller jakkesættet. Lille, men meget effektiv reklamegave. Sublimations nøglesnore i smukke klare farver er også altid et godt valg til messer og kursusaktivitet.

6


Konturskårne klistermærker Skåret direkte ud af en gennemfarvet vinyl hvilket sikrer en meget holdbar farve også udendørs. Leveres med transfer papir til nem applikation.

Badges 25mm Det lille meget klassiske badge i størrelsen 25 mm. Gode til tasken eller som accessory på tøjet.

Midlertidige tattoos Midlertidige tatoveringer er fantastiske til at skabe brandloyalty - Specielt hvis du som Unity har en bred fanskare. Sjov giveaway eller f.eks. adgangsbevis til en intern fest.

7


Debtia Blokke En god A5 blok med nyt logo er en god måde til for eksempel en intern rebranding.

Kuglepenne Der findes mange forskellige modeller af kuglepenne, og vi har helt sikkert også en, der passer til jeres behov.

Slikposer Uundværlige til messer eller intern branding. Når man er ved at gå sukkerkold, så er en lille pose med firma vingummier en luksus, som alle har råd til.

8


Asnet

Foliemagnet ark

Notesbøger

Foliemagnet ark med firma branding. Her som en stjerne, som nye medlemmer kan samle på whiteboard tavlen. Stjernen rummer organisationens værdier.

En god kvalitets notesbog i den kendte Moleskine-kvalitet. Her med logo præget i kunstlæderet. På de første sider af notesbogen er organisationens historie og mission påtrykt.

Cam Covers

Pins

Muleposer

Kamera covers til at øge IT sikkerheden. Dæk din bærbares kamera af når du ikke anvender det, så hackere ikke kan følge med. Her med organisationens værdier mht til sikkerhed.

Få organisationens medlemmer til at være dine ambassadører. Få alle medlemmer til at bære en lille flot logo-repræsentation for god reklame ude i marken.

En god økologisk bomulds mulepose med firmalogo er et godt brandingværktøj. Her hjalp vi bestyrelsesnetværket med at formulere en kort tagline, der fortæller organisationens kerneværdier. 9


Visit Aarhus | Aarhus2017 Store badges + flagbadges Visit Aarhus begyndte at bruge vores kæmpe badges til de byguider, der skal byde krydstogtsturisterne velkommen. Aarhus er nu kendt ude i verden som byen med de KÆMPEstore badges. ASK ME-badges kombineret med vores små flagbadges indikerer hvilke sprog guiden taler. Et uundværligt værktøj.

Mundbind

Navneskilte

Pins

En af de nyankomne reklamegaver i 2020 er mundbindet. Dette design smiler, når man har det på så teksten RETHINKER laver et smil. Et nødvendigt promotion-onde i pandemier.

Vi laver badges i utraditionelle former som rektangulære og ovale former. Dette gør det muligt at lave billige personlige navneskilte hvor man nemt kan skrive navn på badget. Mulighed for at viske navnet ud og skrive et nyt.

En lille fin emaljepin er en nem måde at brande sig på. Reklamen er placeret på alle medarbejderne samtidigt med at den lille kvalitets pin pynter på klædedragten.

10


Knejpe Festival Midlertidige tatoveringer Specielt til det yngre segment er en midlertidig tatovering et virkelig effektivt reklameværktøj. Her lavet i gammel sømandstradition og lavet så flot, at byen ikke havde noget problem med at dele dem allesammen ud under byfesten.

Emaljepins Festivalen kombinerede tattoos med en flot pin også inspireret af de gamle søulkes mange tatoveringer. Et populært minde om en velafholdt festival.

11


Danstar | DTU T-shirts, poloer, stofmærker og cam covers.

12


T-shirt + polo Profiltekstiler som f.eks. en t-shirt eller en polo er en meget effektiv måde at lave sammenhold og teamspirit. Dejligt at se, at unge kræfter på de danske universiteter har ambitioner i rummet.

Stofmærker Et flot vævet stofmærke til at stryge eller sy på tøjet, tasken eller jakken. Inddrager og skaber ambassadører for et projekt eller team.

Cam covers Lav et flot lille calling card med en meget brugbar reklamegave som et kamera cover. Forøger din IT sikkerhed. Det lille kort udenom kamera coveret har en masse plads til at reklamere eller forklare et budskab, som f.eks. at man er en af Europas eneste studenter bi-liquid raketorganisationer. 13


Merchandise til AGF shoppen En velassorteret fanbutik er en god ekstra indkomstkilde til en sportsklub. Vi har lavet alt fra kæmpebamser over måtter til raflebægere med logo. Vi har helt sikkert også nogle gode merchandise artikler til din fanskare.

Bamse

Krus

Flagranke

En lille maskotbamse i spillerdragt til både store og små AGF fans. Vi ser tit bamsen køre forbi os i trafikken siddende trygt og godt i byens biler.

Flotte opvasker og mikrobølgeovns sikre krus med logo. Her pakket i en flot gaveæske med tryk.

Flag på snor i god udendørskvalitet. Kan bruges inde og ude. Lavet i et tyndt holdbart mesh materiale, så de blafrer fint i vinden.

14


Stofmærker

Spillekort

Keyring + Magnet

Billig og nem måde at lave sin egen AGF fan trøje eller taske. Kan stryges eller sys på. Her i pakning med stregkode.

Mulighed for at lave både bagside, men også selve kortansigterne branded i klubfarverne og som her med AGF legendespillere.

I kvalitets emalje og pakket i individuelle salgsklar emballage med EURO hængehul og unik stregkode.

Raflebægre

Lille klubdragt

Måtter

God kvalitet raflebægersæt med klublogo præget i kunstlæderet og logo på hver enkelt terning hvor ettallet normalt er. Meget populær i AGF shoppen.

Den aktuelle spilledragt med sponsorplads. Har sugekop så man kan hænge den på ruden. I display klar indpakning med unik stregkode.

Kvalitets smudsmåtte branded i sportsklubbens logo. Lavet i vaskbar nitrilgummi. Perfekte til børneværelset eller som indgangsmåtte. 15


Naturpark Lillebælt Den klassiske kombination Vi ser ofte kombinationer af vores klassiske produkter: badges, magneter, midlertidige tatoveringer, og klistermærker. Produkterne er utroligt alsidige og kan bruges bredt: oplevelsesindustrien, POS, museer, messer, undervisning, produktionsvirksomheder, og meget mere.

Labels på rulle

Badges 56mm

Vandtatoveringer

PP labels på rulle med Naturpark Lillebælts flotte logo. Klistermærker er lette at dele op og dele ud, og man kan nemt markere f.eks. pakker, udstillinger, eller områder, med eget logo.

En af de mest populære størrelser af badges, som egner sig glimrende som markering af deltagere, besøgende, guider, eller ansatte ved naturparken.

Midlertidige tattoos er enormt populære hos både børn og voksne, og er det perfekte giveaway for alle museer, parker og attraktioner.

16


Arctic Sun Metal magneter Flotte køleskabsmagneter, der er geniale som souvenirs. Et nemt produkt med en stor effekt. Man kan evt tilkøbe et af vores borddisplays i metal, som kan stå på disken i museums eller souvenirbutikken. Et populært valg for turister, som tager dem med hjem på køleskabet.

Diecut klistermærker Diecut stickers er et populært produkt, da man let får et flot færdigt resultat, som ser lækkert ud i souvenirshoppen. Her for Arctic Sun med et grønlandsk skjold, hvor vi hjalp med den unikke form.

Souvenirs Udover de førnævnte klassiske valg, så er det også meget populært med oplukkere med magnet, små lomme/ makeupspejle, og flotte emaljepins. Alle muligheder kan også pakkes flot i cellofan, så de er klar til salg i shoppen.

17


Produktionsvirksomheder Blokke med isometrisk papir Vi laver mange produkter målrettet produktionsvirksomheder, men tit er det bare en speciel udformning af et ellers velkendt produkt. Som f.eks. en blok. Her lavet med Isometrisk mønster eller prikker. Gør det muligt at lave 3D skitser af produkter.

Påsyningsmærker

Metalmærker

Lean magneter

Mærker i forskellige typer til at sy fast på jakker, tasker, og andre tekstiler. Et flot mærke i enten metal, gummi, eller stof sætter lige prikken over i’et i et fedt design.

Metalmærker fremstilles som metal og emaljepins, men uden nål bag på. På den måde kan de enten skrues eller dykkes ned og limes fast på f.eks. danske designmøbler.

Magneter med lean smileys eller personale ID kan bruges til kunde, personale, eller ordrestyring. Anvendes af bl.a. Nordea, Sydbank, Danske Bank og PostNord.

18


Domede klistermærker Domede klistermærker anvendes typisk på luksusprodukter. Når du anvender domede 3D klistermærker på dine produkter får det et lidt mere eksklusivt look. Domede mærker anvendes tit på maskiner, luksusprodukter, møbler, og som eksklusiv branding.

Tilsynsmærker

Hjelmstickers

Hologram

Vi laver mange forskellige typer af tilsynsmærker, som du typisk finder på brandslukkere, maskiner, installationer mm. Nem og billig måde at mærke dato, år og kontrollør.

Ekstra holdbare hjelm klistermærker med laminering. Holder mange år udenfor og kan tåle direkte slid og sollys, som ellers kan blege klistermærkerne.

Mange forskellige typer af hologramstickers, også med garanti-elementer som æggeskal eller void effekter. Sørger bl.a. for sikring af ægthed og ubrudte segl. 19


Smil-fonden / Organdonation - Ja tak

Klistermærker

Mundbind

Et julemærke på rulle til at inddrage og forsøde tilværelsen for de mange kronisk syge børn og deres pårørende. Flot branding af en julegave.

Et smilende mundbind er god branding af en organisation, da de hurtigt bliver en del af gadebilledet, og som man f.eks. kan møde i supermarkedet.

Labels på rulle

Balloner

Badges

Små klistermærker til brevet, pakken eller som lukning på et produkt. Nem at distribuere, da de let deles op i mindre ruller.

En flot kvalitets ballon, der kan bringe smilet frem ved store og små. Pynt op til arrangementer og del ud til de glade deltagere. Biologisk nedbrydelig.

Badges kan skabe ambassadører for din organisation. Meget billige i store antal. En billig måde at inddrage frivillige og støtter på.

20


NGO

Diecut stickers

Stickers ark

Labels på rulle

PlanBørnefonden brugte vores diecut stickers i en stor kampagne mod tvangsægteskaber og overgreb mod piger.

Mellemfolkeligt Samvirke fik flotte ark med klistermærker i 4-farvet flexo. De bruger bl.a. arkene til at samle penge ind til deres formål.

Dansk Kvindesamfund kæmper for ligestilling og bruger de flotte labels til at skabe opmærksomhed omkring de vigtige emner samt fundraising.

Badges

Bambus lanyards

Armbånd

Der blev uddelt badges til elever, som var en del af Unicefs rettigheds skole. Badges kan være med til at skabe sammenhold og give fællesskabsfølelse.

Bløde bambus nøglesnore for UNICEF Danmark. Et lækkert og miljøvenligt produkt med fokus på bæredygtighed og holdbarhed.

Sublimations armbånd i fuldfarvetryk for Flygtningevenner, der skaber legeaftaler mellem danske børn og flygtningebørn. 21


Pride

Midlertidige tatoveringer

Klistermærker

Når man skal deltage i pride evt. som firma skal den have fuld gas. Hurtige at påsætte og inddrager lynhurtigt en masse i dit budskab og brand i de kendte pride farver.

Partner/samarbejds klistermærker i forbindelse med Aarhus Pride.

Badges

Pins

Skal du bruge et hurtigt og billigt budskab i en pride-sammenhæng er badges en god løsning. En billig måde at sætte fokus på en happening.

Pins er en elegant måde at vise sin støtte på. Sæt den på jakken, blusen, tasken eller opslagstavlen.

22


Nøglesnore Nøglesnore er en festlig måde at reklamere på, da de tit hænger ud af lommen og dermed giver en stor overflade for potentiel reklame eller branding.

23


Verdensmålene SDG

Rubiks terning Ikonisk design skulptur i sig selv. Her lavet i et firmas udvalgte verdensmål. Fed nudging af de interne verdensmål så alle medarbejdere forholder sig til virksomhedens værdier.

24


Økobadges

Emaljepins med logo

Som noget nyt laver vi badges i biologisk nedbrydelig stivelse. Selv overfladen, som normalt er lavet af plastik, er lavet i stivelse. God til kampagner med bæredygtighed.

Sæt ekstra fokus på din virksomheds verdensmål ved at lave en specielt udgave af en verdensmålspin med jeres udvalgte mål og firmalogo i midten.

Krus

17-sidet terning

Brug almindelige porcelænskrus til at sætte fokus på et eller flere af verdensmålene. Nudging i verdensklasse, da man ser på det hver eneste dag over kaffen.

Vi har flere løsninger, der kan tilskynde til debat om SDG. Her en 17-sidet terning. Slå med terningen og forklar de udfordringer din virksomhed kan have med det verdensmål, som du slår.

25


Verdensmål Vi laver alle verdensmålene som mange forskellige produkter, herunder badges. På messen eller kurset kan deltagerne vælge deres favoritmål og tage det på. Vi har mange størrelser af badges, og tilmed et badge lavet 100% i biologisk nedbrydelig stivelse.

Sticker ark

Airstickers

Tattoos

Helt færdige stickerark i PP med verdensmålene. Her vist i ca. 50x50mm størrelse. Hvert ark har alle målene.

Vi laver airstickers som ikke sidder fast med lim. Nanoteknologien gør at mærket kan klæbe på alle glatte flader. Flyt rundt på dem igen og igen.

Verdensmålene kan hurtigt laves til tattoos. Vi kan også blande verdensmålene så du f.eks. får 100 eller 500 af hvert verdensmål.

26


Emaljepins

Økobadges i pap

Vi kan lave verdensmåls pins i 2 størrelser: den lille eksklusive hård emalje pin i 20mm, samt en lidt større 25mm med epoxy overflade. Epoxy-overfladen gør at pinnen er en smule domet.

Vi laver badges i ren pap. Til den korte kampagne er det er et godt alternativ til vores metal og stivelsesbadges. Pappet og metalnålen kan efter brug sorteres til genbrug.

Ergo måtter Få lavet ergomåtter til jeres medarbejdere med tekst og logo og brug måtten til f.eks. at nudge jeres medarbejdere om virksomhedens valg af verdensmål.

27


R

Reklameland A/S

Teglbækvej 6 8361 Hasselager Lige ved Aarhus t 86 32 7006 w reklameland.dk e info@reklameland.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.